Serie A - souhrn 22. kola

27.01.2018, 19:56, aktualizováno 28.01.2018, 22:44
Komentáře a souhrny
AS Řím nečekaně podlehl Sampdorii, AC Milán naopak potvrdil zlepšenou formu a zdolal Lazio. Neapol porazila Bolognu a vrátila se na první místo před Juventus, který si pro změnu přivezl tři body ze hřiště Chieva. Městský rival Hellas veze důležité body ze hřiště Fiorentiny, venku uspělo rovněž Udinese. Turín přehrál Benevento a Crotone se rozešlo smírně s Cagliari. Milánský Inter znovu zaváhal, tentokráte se rozešel smírně se SPALem. K pohárovým příčkám se po vítězství nad Sassuolem přiblížila Atalanta...

AS Řím - UC Sampdoria 0:1

28.01.2018 20:45

Góly: 80. Duván Zapata

AS Řím prohlubuje svou krizi a před vlastními diváky opět ukázalo hodně nevyrovnanou partii. V první půli na Sampdorii nestačilo, ale mohlo vstřelit branku, kdyby se Florenzi z penalty nemýlil. Po změně stran byli sice domácí lepší, ale paradoxně se prosadil jen Zapata.

Pesimismus. Právě takový pocit vládne v současném Římě, alespoň tedy na straně, která fandí Vlkům. Giallorossi v poslední době hodně bojují s fanoušky, kterým se nelíbí časté zvěsti o prodeji klíčových hráčů. Jeden z nich, Edin Džeko, se dnes opět postavil do středu útoku. A to i proto, že se před utkáním zranil Patrik Schick, kterého pronásleduje jedno zranění za druhým. Od prvních minut začali také Strootman, Jesus, Ünder nebo Florenzi s El Shaarawym.

Sampdoria ve středu v rámci odloženého třetího kola dokázala hrát s AS více než vyrovnanou partii a nakonec si s Vlky rozdělila body. Dnes se trenér Marco Giampaolo musel obejít bez Dennise Praeta, který se právě v tomto utkání zranil. Spoléhat ale mohl na Ferrariho, Viviana, Murrua, Torreiru, Caprariho nebo Zapatu. Římský odchovanec Caprari nahradil Quagliarellu, jehož zdravotní stav nebyl úplně ideální.

AS začalo velmi aktivně a přitom si dávalo dobrý pozor v obraně. Sampdoria měla k dispozici několik zajímavých rohů a také jeden přímý volný kop. Gáston Ramírez jej ale namířil přímo do rukavic pozorného brankáře Alissona. Jeho zákroky často držely obranu AS, která se ocitala poměrně často pod tlakem.

Zatímco Námořníci se prezentovali velmi jednoduchým a účinným projevem, domácí hráči působili bezradně a často jim dělala problémy i jen jednoduchá nahrávka na pár metrů. Duván Zapata dělal zpomalené obraně Vlků velké potíže, ale ani z jedné strany vápna nedokázal najít recept na brazilského brankáře Alissona.

Po třiceti minutách sice Kostas Manolas vstřelil po rohovém kopu branku, která ale nemohla být pro jasný ofsajd uznána. Od té chvíle se AS dostávalo více do utkání, jenže jeho centry byly až příliš často nepřesné. Velmi zajímavou šanci táhl Lorenzo Pellegrini, který hledal na vápně Cengize Ündera. Mladý Turek hned pálil, ale trefil ruku Bartosze Bereszyńskiho! Sudí ihned ukázal na penaltu. Při absenci Diega Perottiho ji kopal kapitán Florenzi, jenže Viviano vytáhl parádní zákrok a balon vyrazil!

Další fantastický zákrok předvedl zkušený brankář po skvělé šanci Stephana El Shaarawyho, který zakončoval po centru od Kolarova z voleje. Viviano ale nohou míč vyrazil! Doria předvedla parádní protiútok ve 44. minutě, když se za míčem hnal Zapata a ještě lépe našel Caprariho. Tomu ale radost zkazil fenomenální Alisson, který zlikvidoval hned dvě jeho střely!

Po změně stran pokračovalo galapředstavení obou brankářů. Tentokrát jej načal Emiliano Viviano, který nejprve musel hodně rychle na zem, aby dokázal odstranit tvrdou ránu Pellegriniho. Náslendně bravurně vyrazil zakončení Cengize Ündera po centru od Alessandra Florenziho! Další výtečný zákrok vytasil Viviano proti voleji Pellegriniho, který se málem radoval ze vstřelené branky!

Úvod do druhé půle vycházel jednoznačně lépe domácím, kteří však naráželi na schopnosti Viviana. Pellegrini sváděl osobní souboje s brankářem Vivianem, který z nich ale vždy vycházel jako vítěz. Ve druhé půli domácí diktovali tempo, jenže jejich hra postrádala nápad. Když tlak domácích stoupal, hosté najednou udeřili.

Stačila jim k tomu jedna rychle rozehraná standardní situace a centr Murrua. Na ten si před bránou naběhl nehlídaný Duván Zapata a pro něj už nemohlo být problém doklepnout balon do brány. Obránci AS opět naprosto selhali - 1:0 pro Dorii.

Více informací k zápasu

AC Milán - SS Lazio 2:1

28.01.2018 18:00

Góly: 15. Patrick Cutrone, 44. Giacomo Bonaventura - 20. Adam Marušić

Dobrá forma milánského AC pokračuje a trenér Gennaro Gattuso opět ukazuje, že i po špatném úvodu by mu vedení mělo dát další šance. Na stadionu San Siro si totiž jeho svěřenci poradili s favoritem z Říma! Utkání, které s sebou neslo mnoho kontroverzí, opanovali Rossoneri díky brankám Cutroneho a Bonaventury.

AC Milán věřil v sílu kolektivu, ale narazil na soupeře, který touto zbraní rovně disponuje. Navíc se Lazio ukazuje v letošní sezoně jako skvěle sehraný tým táhnoucí za jeden celek. Lazio dnes spoléhalo na Milinkoviće-Saviće, Alberta, Caiceda, Bastose nebo de Vrije se Strakoshou a Marušićem. Jen lavička zůstala na duo Felipe Anderson a Nani. AC vsadilo na Calabriu, Romagnoliho, Cutroneho, Çalhanoğlu nebo Susa.

AC mělo k soupeři zdravý respekt, ale jasně ukazovalo, že o strachu nemůže být ani řeč. Suso si pohrál s obranou před sebou a technicky málem obstřelil Strakoshu, který musel o chvíli později zasahovat také proti dělovce Hakana Çalhanoğlua. Mladý ofenzivní záložník dostal až příliš mnoho prostoru, což Laziu málem nevyšlo. Suso a s ním celá ofenzíva AC byli mnohem aktivnější, než by si Lazio připouštělo.

A dočkali se za to spravedlivého vedení. Už v 16. minutě se k rozehrávce volného přímého kopu z levé strany postavil Hakan Çalhanoğlu a nadýchaným centrem poslal balon před bránu. Tam si jej našel hlavičkující mladík Patrick Cutrone, který ho přesně umístil za záda marně zasahujícího brankáře Strakoshy - 1:0 pro Rossoneri.

Lazio ale nehodlalo složit zbraně. Naopak, už o čtyři minuty později se balon dostal z hloubi pole k Adamu Marušićovi, který si jej ve vápně přehodil na levou nohu, čímž se zbavil obránce. Další k němu už nedostoupil, takže měl univerzál Lazia dostatek času, aby prostřelil brankáře Donnarummu - 1:1.

Lazio nabíralo na síle a jeho útoky se stávaly nebezpečnějšími. Ale jen po vápno, protože k finální fázi se Biancocelesti zase tak nedostávali. AC velmi pozorně bránilo a nedopouštělo se zásadnějších chyb. Možná občas nechalo příliš prostoru útočícím hráčům, takže Luis Alberto mohl po třiceti minutách vypálit poměrně v klidu. Naštěstí pro AC jeho dělovku zastavilo břevno!

Velkou hrozbou v domácím dresu byl především Hakan Çalhanoğlu, který si dělal ke konci poločasu prostor u vápna. Jeho ránu ale vyrazil vždy spolehlivý brankář Strakosha! Ani ten ale neudržel před čárou balon po centru ze strany, na nějž si ve 44. minutě naběhl Giacomo Bonaventura. Přesnou hlavičkou překonal mladého brankáře Lazia a hrdě slavil - 2:1.

Hostům samozřejmě nemohl takový stav stačit, takže trenér Inzaghi zapojil do hry Brazilce Felipeho Andersona. Nejen on byl ale velmi dobře bráněn, za což mohl "poděkovat" mimo jiné mladému obránci Calabriovi, který hrál v dresu AC velmi povedený zápas. Dvacet minut před koncem Milinkovič-Savič uplatnil své parametry a hlavičkoval, jenže Donnarumma byl na jeho zakončení dobře připraven.

Více informací k zápasu

FC Crotone - Cagliari Calcio 1:1

28.01.2018 15:00

Góly: 29. Marcello Trotta (pen.) - 45. Luca Cigarini

Crotone svedlo s Cagliari vyrovnaný souboj, který skončil remízou. Domácí Crotone musí být hodně zklamané, protože vedlo a vypadalo vše hodně nadějně. Ještě víc mu pomohlo, když byl ve 45. minutě vyloučen hostující Fabio Pisacane. Ale přesto nedokázalo získat víc než bod, neboť srovnal Luca Cigarini.

Bitva dvou celků starajících se především o záchranu se odehrála na stadionu Ezio Scida. Aktivnější ale byli hostující hráči ze Sardinie, na jejich jednoduché kombinace často domácí nestačili. V případě Crotone bylo jedinou vážnější akcí prvních dvaceti minut střídání zraněného Stoiana, kterého nahradil Nalini. Což o mnohém svědčí.

Nepříliš atraktivní herní pasíž se pokoušel zlepšit Mandragora, který se z dvaceti metrů opřel do míče a pořádně protáhl brankáře Cragna. Skóre se měnilo až ve 29. minutě po dost bizarní akci. Paolo Faragò se ve vápně dostal do křížku (a to zřejmě jen obrazného) s Nalinim a sudí chvíli váhal, co má udělat. Nakonec využil služeb videa, i když si nejsem jist, že v tomto případě bylo využito správně. K nařízené penaltě se postavil bomber Marcello Trotta a propálil Cragna - 1:0.

Cagliari hodně nelibě neslo výrok sudího a neustále se snažilo rozhodit domácí tvrdými zákroky, často až za čarou. Deset minut před koncem první půle pálil Farías a brankář Alex Cordaz měl doslova plné ruce práce, aby jeho snahu vytěsnil mimo! Mladý záložník Faragò se o chvíli později snažil odčinit "zaviněnou" penaltu a pořádně tvrdě pálil, i když těsně mimo.

Ve 45. minutě pálil hodně tvrdě Giannetti a domácí Crotone zachránilo jen břevno! Následně se na hřišti strhla potyčka, při níž sudí vytasil červenou kartu. Dostal ji Fabio Pisacane a tady už byla na místě. Nastavovalo se poměrně dost, hned šest minut. A hosté toho uměli využít, protože ke standardní situaci se postavil Luca Cigarini a krásnou ranou přikoval brankáře Cordaze k zemi - 1:1.

Druhá půle začala pro hostující hráče mnohem náročněji, protože jednak hráli v poli oslabeni o jednoho muže a jednak musel pro zranění už před změnou stran střídat brankář Cragno. Rafaela pořádně protáhla rána Barberise a o chvíli později se skvělou individuální akcí ukázal také mladík Ricci. Ani jeho zakončení ale nebylo pro Rafaela problémem.

Škoda jen, že druhý poločas byl oproti tomu prvnímu tak zoufale nudný a nezajímavý. A nic na tom nezměnila ani minuta 90., ve které se sice po krásném pasu od Ricciho prosadil obránce Federico Ceccherini, jenže sudí Tagliavento po konzultaci s videorozhodčím branku z ne zcela pochopitelných důvodů neuznal!

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Hellas Verona 1:4

28.01.2018 15:00

Góly: 53. Gil Dias - 11. Jagoš Vuković, 20. Moise Kean, 46. Moise Kean, 55. Alex Ferrari

To byl zase jednou debakl. Málokdo si myslel, že Fiorentina bude mít před vlastními fanoušky s Hellasem nějaký problém, ale nakonec je všechno jinak. Nejenže domácí měli problém, ale od potápějícího se Hellasu inkasovali hned čtyři branky! Skvělé odpoledne zažil především Moise Kean, který se do sítě Violy trefil dvakrát.

Tak tohle čekal opravdu málokdo. Hellasu se nedaří, o odvolání jeho trenéra se spekuluje prakticky neustále a před tímto kolem se Hellas trápil na předposlední příčce. Přesto se v Toskánsku postaral o nevídaný kousek. Nechybělo přitom mnoho, a domácí mohli ihned z první akce vést. Dlouhý nákop brankáře Sportiello donesl balon až k Federicu Chiesovi, který si míč zpracoval, zasekl a pálil. Balon se dostal k Simeonemu, který ale mířil v obrovské šanci jen do obránce na brankové čáře.

V jedenácté minutě fanoušci Violy poprvé smutně sledovali, jak jejich tým prohrává. První střela Romula sice ještě byla zablokována, jenže akce pokračovala dál a zkušený obránce Jagoš Vuković usměrnil hlavou v levé části vápna balon mimo dosah Sportiella. Jednalo se přitom o premiéru zkušeného obránce, který je v Hellasu teprve pár dní.

Aktivita hostí dál pokračovala. Po přizemním centru zprava do levé části vápna nedosáhl na míč Kean, který by jinak zakončoval do prázdné! Vyšlo mu to ve dvacáté minutě. Ryder Matos, další z nových posil, postupoval směrem o vápna a troufl si i na dva protihráče. Míč se se štěstím odrazil K Moisemu Keanovi, který už jej dopravil do sítě - 2:0!

S Violou to začínalo vypadat hodně vážně a Hellas nijak nezpomaloval. Kean si po třiceti minutách na levé straně hřiště zpracoval míč před Astorim a Pezzellou, ale tvrdou střelou minul. Kombinvace mezi Laurinim a Chiesou nevedla k ničemu kromě ztráty míče, mladík Chiesa ještě zakončil poločas střelou mimo. Takhle to dál nešlo a trenér Pioli poslal do hry Diase se Saponarou.

Chiesa táhl svůj tým za lepším výsledkem, ale ve 46. minutě jej zastavila po krásné ráně tyč! Následně v situaci dva na jednoho nahrával Petković a do vápna s ním sprintoval Moise Kean. Po krásné nahrávce přes obránce pro mladíka nebylo problémem potrestat nedůsledné bránění Violy - 3:0!

V 53. minutě alespoň vykřesali malou naději dva střídající hráči. Riccardo Saponara centroval na přední tyč, kam si naběhl mladý Portugalec Gil Dias a krásnou ranou překonal brankáře Nícolase. Do konce zbývalo ještě hodně času na to, aby Viola mohla zdramatizovat zápas.

To se jí ale nepovedlo, protože veškeré její naděje Hellas ukončil o pouhé dvě minuty později! Po rychlém brejku Laurini ve snaze odkopnout balon odrazil míč přímo na nohu obránce Alexe Ferrariho, který propálil s trochou štěstí brankáře Sportiella! Fiorentina byla na totálním dně a nic jí nevycházelo. Střely Badelje s Chiesou skončily těsně mimo, takže hosté slaví překvapivé tři body!

Více informací k zápasu

Janov CFC - Udinese Calcio 0:1

28.01.2018 15:00

Góly: 61. Valon Behrami

Janov se opět moc neukázal a jeho forma je dávno ztracená. Tentokrát ho porazilo Udinese, na čemž by normálně nebylo nic moc divného. Jenže Zebry hrály více než třicet minut v početním oslabení a přesto dokázaly sebrat tři body. Postaral se o to jediný úspěšný střelec zápasu, záložník Valon Behrami.

Udinese dál pokračuje v krasojízdě a tentokrát jej nezlomil ani fakt, že muselo hrát téměř půl hodiny bez vyloučeného obránce Samira. Domácí Janov hodlal uhrát před vlastními fanoušky maximum bodů a nasadil co možná nejsilnější sestavu. Ocitli se v ní například Perin, Zukanović, Izzo, Bertolacci, Veloso, Omeonga, Lapadula nebo Pandev. Antonín Barák začal za Udinese jen na lavičce, od první chvíle se ale na hřišti objevil Jakub Jankto.

V prvních chvílích Udinese až překvapivě často ztrácelo balony a kombinace, která mu jindy nečiní žádné potíže, dnes často drhla. Naopak se do šancí dostávali domácí. Brankář Albano Bizzarri musel často řešit tvrdé rány domácích, ať už se jimi prezentovali Veloso, Omeonga nebo Bertolacci. Dost možná nejaktivnější byl Portugalec Veloso, který napřáhl ke střele po dvaceti minutách, jenže jeho dělovku zablokoval Samir.

Albano Bizzarri měl plné ruce práce a po třiceti minutách musel do akce také po šanci Lapaduly. Zkušený útočník se v Janově rozehrává k dobrým výkonům a jeho individuální akce skončila střelou z otočky. Bizzarri si nakonec poradil, ale svým obráncům musel pořádně vynadat. Před koncem první půle ještě domácí hráči, kteří do té doby jasně ovládali utkání, reklamovali ruku mladíka Pezzelly.

Vstup do druhého poločasu se lépe povedl Udinese. Zebry více posílily napadání a z toho rezultovala dělovka Fofany, který však brankáře Perina ničím neohromil. Zajímavou kombinaci předvedl Jakub Jankto s Kevinem Lasagnou, ale centr druhého jmenovaného nakonec zamířil příliš vysoko. Bylo zapotřebí vyslat do boje nové síly, které na straně domácích zosobňoval Rigoni, zatímco hosté spoléhali na zkušenosti Maxiho Lópeze.

Po hodině hry se zdálo, že nejeden divák na stadionu Marassi usíná. Probudil jej až Valon Behrami, který se dostal k míči za vápnem a naložil s ním nejlépe, jak mohl. Nádhernou dělovkou z voleje překonal bezmocného Perina, který se za míčem jen ohlédl - 1:0 pro hosty, kteří zásadně překvapili lépe hrající Grify!

O pár minut později domácím přeci jen svitla nějaká naděje, protože se za tvrdý zákrok na půlce hřiště dočkal červené karty Samir a oslabil tak svůj tým. Tím se hosté dostali pod obrovský tlak, který hodně špatně snášeli. Ale ani střídající útočník Andrej Galabinov, třebaže se hodně snažil, na míč nedosáhl tak, jak by v závěru potřeboval.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Bologna FC 3:1

28.01.2018 15:00

Góly: 5. Ibrahima Mbaye (vl.), 37. Dries Mertens (pen.), 59. Dries Mertens - 1. Rodrigo Palacio

Neapol si pod Vesuvem poradila se svým soupeřem, kterým byla Bologna, a odpověděla tím na včerejší vítězství Juventusu Turín. Přetahovaná tak směle pokračuje a Neapole si vzala zpět první místo. Ačkoli Neapol od první minuty prohrávala po brance Palacia, dvěma góly se o otočení výsledku postaral Dries Mertens.

Neapol měla před sebou velmi náročný úkol - odpovědět na včerejší výhru Juventusu Turín a nepodlehnout tlaku, pod který ji Stará dáma dostala. Trenér Maurizio Sarri dobře věděl, že Bologna nebude jednoduchým soupeřem, takže postavil co možná nejsilnější sestavu. Od začátku nastoupili Allan, Jorginho, Hamšík, Mertens nebo Reina s Koulibalym a Insignem.

Bologna se spoléhala na dobrou obranu a nemnoho šancí, které jí Neapol nabídla. Zužitkovat je měli především Palacio, Di Francesco, Verdi nebo Pulgar. Jeden takový rychlý brejk Neapol propásla hned v úvodu. Sotva hra začala, dopředu se pustili Verdi s Di Francescem a Palaciem. Syn trenéra AS Řím naservíroval míč do vápna na zkušeného zakončovatele Palacia, který si se svou situací věděl rady moc dobře a překonal Reinu - 1:0.

To nebyl zrovna vývoj, který by Neapol očekávala, což ji dost zmátlo. Do karet jí ale hrál fakt, že už ve čtvrté minutě se zranil Simone Verdi a musel být střídán. Citelného oslabení pak Partenopei využili i s pomocí štěstí. V páté minutě totiž dlouhý balon z kraje hřiště přeletěl brankáře Miranteho a Ibrahima Mbaye jej ve snaze odkopnout mimo poslal do vlastní brány - 1:1.

Teď už se Neapoli hrálo mnohem snadněji a lépe. Od té chvíle Neapol stále více tlačila a snažila se. José Callejón po pěkné přihrávce zůstal osamocen před brankářem, jenže mířil prachbídně. O pár minut později se do zakončení dostal záložník Allan, který své zakončení příliš uspěchal. Ačkoli měl dost času, pokoušel se pálit z voleje.

V sedmadvacáté minutě se do dalšího brejku dostal Rodrigo Palacio, který možná nepatří k nejrychlejším, ale zkušeností má plno. Problém spočíval v tom, že jej nikdo ze spoluhráčů nepodporoval, takže se k němu obránci Partenopei stačili včas vrátit. Palacio tak střílel pod tlakem a nepřesně, což Reinovi vůbec nevadilo.

O chvíli později se Callejón pokoušel projít ve vápně přes obránce Adama Masinu, který jej ale fauloval. Sudí chvíli váhal a radil se s videem, to mu však potvrdilo jasný verdikt - penalta. K ní se postavil Dries Mertens a přesnou ranou strhl vedení na stranu domácích!

První půli zakončil nepřesnou ranou z dálky Blerim Džemaili a po změně stran jsme na přesnější zakončení taktéž chvíli čekali. V 59. minutě ale Neapol konečně naplno předvedla své umění a navýšila své vedení. A to vše díky Driesu Mertensovi, který dostal balon za vápnem, proběhl s ním přes obránce a nádhernou ranou obstřelil všechny před sebou včetně Miranteho. Ten se jen ohlédl, jak míř zaplul k tyči - 3:1 pro domácí!

Hosté se ale nevzdávali. Džemaili střílel hezky z dálky, avšak pouze do náruče připraveného Reiny. Rodrigo Palacio se málem dostal sám před Reinu, jenže na poslední chvíli pokazil zpracování. Antonio Mirante měl ještě nějakou práci, o kterou se mu postaral například střídající Amadou Diawara, ale poradil si. Stejně jako Pepe Reina na opačné straně proti ráně Adama Masiny. Bologna padá, Neapol opět první.

Více informací k zápasu

Turín FC - Benevento Calcio 3:0

28.01.2018 15:00

Góly: 3. Iago Falqué, 40. M'Baye Niang, 45. Joel Obi

V Turíně jsme viděli další z mnoha přesilových her a další z červených karet. Už po půlhodině viděl tuhle neoblíbenou kartu brankář Vid Belec, který oslabil svůj tým. Jeho náhradník Alberto Brignoli inkasoval ještě další dvě branky, takže domácí Býci slaví další důležité vítězství a jasný rozdíl 3:0.

Benevento hodlalo ukázat, že se Býků nebojí a že s mnoha novými posilami chce hrát mnohem výš v tabulce. Jenže Býci pod vedením trenéra Waltera Mazzarriho zažívají herní i výsledkový vzestup, který už překvapil nejednoho soupeře. Benevento bylo jasným outsiderem, ale chtělo bojovat. Problém byl v tom, že velmi brzy inkasovalo, což mu překazilo veškeré plány na možné body.

Zkušený záložník Tomás Rincon vyslal do pokutového území nadýchaný centr, který zužitkoval nabíhající Iago Falqué. Jemně hlavou překonal brankáře Vida Belece a Turín vedl na domácí půdě o jednu branku.

Ani hosté ale nechtěli jen bránit a nevadilo jim ani to, že hrají proti velmi dobře zorganizované obraně. Útočník Massimo Coda se dostal k hlavičce v pokutovém území, jenže bránu těsně minul. Velmi sympaticky hosté neskládali zbraně a naopak se snažili s výsledkem něco udělat. Djuričič centroval z úhlu a zdálo se, že trefil ruku protihráče, jenže sudí Mariani zůstal ledově klidný.

Hodně emocí naopak ukázal ve 34. minutě. Vid Belec vyběhl z bránu a ve snaze odkopnout míč napodobil kop akčních hvězd devadesátek, ale místo balonu trefil Nianga. Sudí okamžitě tasil červenou kartu a na plac místo vyloučeného brankáře musel Brignoli. Tomu trvalo jen pět minut, než kapituloval. A byl to právě M'Baye Niang, který si naběhl do vápna a propálil nováčka na hřišti - 2:0.

Aby toho nebylo málo, tak do kabin šel oslabený nováček z Beneventa v ještě horší náladě. Postaral se o to záložník Joel Obi, který se přesně ve 45. minutě prosadil po další chybě obrany a Turín vedl o tři branky!

Náhle pro hosty utkání skončilo, tenhle výsledek pro ně už byl příliš vysoký. Opět se ale hosté jen tak nevzdali. Letizia se vydal na útočný výlet a dokázal dokonce i odcentrovat, jenže jeho pas zlikvidovala pozorná obrana domácích Býků. Do hry se v dresu domácích konečně dočkal také Andrea Belotti, což domácí fanoušci následně hodně ocenili.

Patnáct minut před koncem utkání se prakticky sám před brankářem objevil Daniele Baselli, jenže k překvapení mnohých přestřelil vysoko nad! Mohl přidat další důležitou branku, ale pálil příliš vysoko. Pět minut před koncem se střídající záložník Sandro dostal k odraženému balónu na hranici vápna, jenže také on pálil příliš nepřesně a další branka už nepadla.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Inter Milán 1:1

28.01.2018 12:30

Góly: 90. Alberto Paloschi - 48. Francesco Vicari (vl.)

Inter Milán v poledním utkání nedokázal prolomit svou smůlu a z Ferrary veze jen bod. V utkání proti Spalu byl jasným favoritem a dokonce se po vlastní brance Francesca Vicariho dostal do vedení, jenže v 90. minutě o něj přišel. Na konečných 1:1 totiž srovnal kanonýr Alberto Paloschi.

Inter nadále bojuje o Ligu mistrů, jenže zatím se mu dobrá forma ze začátku ligového ročníku nevrací. Dnes se o to pokoušeli hráči jako Handanovič, Icardi, Škriniar, Miranda, D'Ambrosio, Vecino, Brozović nebo Perišić. Domácí spoléhali na Vicariho, Felipeho, Lazzariho, Schiattarellu, Vivianiho, Grassiho nebo Antenucciho.

Velké potíže měl hned od počátku brankář Alex Meret, kterého se pokoušeli favorizovaní hosté prověřovat střelami z dálky. Nezabírala na něj ani kombinační hra, o kterou se zasazovali Vecino s Icardim a Perišićem. Ve 14. minutě se málem ke gólu dostal veterán Antonio Candreva, jenže jeho solidní ránu po zemi brankář Meret viděl s dostatečným předstihem a vytěsnil ji na roh.

Candreva si velmi často uměl poradit s bránícími hráči, jenže jeho centry často putovaly do země nikoho, popřípadě území Mereta. Na opačné straně si na dobrý Antenucciho pas za obranu nabíhal Alberto Grassi, ale jeho hlava poslala míč vysoko nad bránu. První půli pak zakončil nepřesnou ranou z voleje Mauro Icardi a trenér Luciano Spalletti nemohl být spokojený s výsledkem ani předváděnou hrou.

Do druhé půle už naskočil Inter mnohem lépe a dost možná mu pomohlo také střídání. Do hry se dostal útočník Éder, který vystřídal nevýrazného a stereotypního Candrevu. Ve 48. minutě se favorizovaný Inter konečně dočkal vedoucí branky, i když se o ni zasloužil jen okrajově. Hlavní podíl na ní měl totiž domácí obránce Francesco Vicari, který ve snaze odkopnout centrovaný míč překonal nechtěně vlastního brankáře a Meret kapituloval - 1:0 pro Inter.

Od té doby se Inter mohl cítit mnohem volněji a jeho akce působily stejně tak. Záložník Matías Vecino zcela sám před brankářem mířil pod horní tyč, avšak Meret výtečně zasáhl a balón vytěsnil. Inter měl tu smůlu, že nedokázal zakončit své šance, kterých nebylo zrovna málo. Hlavičku Milana Škriniara zlikvidoval Meret také velmi pohotovým zákrokem a Inter dál tlačil.

Dvacet minut před koncem se do zakončení hnal Mauro Icardi, který se po míči natahoval. Dokázal jej sice trefit, ale mířil jen do míst, kam brankář Meret v pohodě doskočil. O chvíli později se na hřišti ukázal kanonýr Alberto Paloschi a měl dostatek štěstí či umění, aby něco s výsledkem udělal.

V 90. minutě si totiž Antenucci zpracoval na kraji vápna míč a poslal jej za obranu, kde se do vzduchu položil právě střídající Paloschi. Hlavou překonal Samira Handanoviče a slavil cenné vyrovnání!

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Juventus FC 0:2

27.01.2018 20:45

Góly: 67. Sami Khedira, 88. Gonzalo Higuaín

Chievo dohrávalo utkání proti Juventusu více než třicet minut v početním oslabení ne o jednoho, ale hned dva hráče. Stará dáma toho nakonec dokázala plně využít a po brankách Khediry s Higuaínem zvítězila 2:0.

Chievo vytáhlo na Juventus s jasnou taktikou - podat co nejlepší výkon a doufat, že mu soupeř daruje nějakou šanci na skórování. V tom Chievo není moc dobré, jenže v letošní sezoně jej provází také obranná mizérie. Přesto se hráči jako Sorrentino, Dainelli, Bani nebo Tomović pokoušeli o zázrak. Nemnoho šancí vepředu se snažili vytvářet Hetemaj, Birsa a Pucciarelli.

Juventus jel na Stadio Marc‘Antonio Bentegodi v roli jasného favorita a navíc jej hypnotizovala možnost dostat se alespoň na pár hodin před první Neapol. Trenér Allegri i hráči dobře věděli, že nesmí nic podcenit. Pod dohledem sudího Marescy vyběhli na trávník Pjanić, Sturaro, Costa s Higuaínem nebo De Sciglio s Mandžukićem.

Od prvních chvil bylo jasné, kdo bude šéfovat utkání, kdo bude tvořit a kdo se bude spoléhat na úporné bránění. Juventusu nedělalo potíže hrát hodně po stranách, z čehož těžili De Sciglio s Asamoahem. Oba rychlí beci proháněli své soupeře a snažili se přesně centrovat na nabíhající spoluhráče. V jedenácté minutě si Mario Mandžukić na vzdálenější tyči naběhl na krásný centr, jenže byl svým výhodným postavením překvapen a nedokázal přesně zamířit.

Polský brankář Wojciech Szczęsny neměl s akcemi Chieva moc problémů a ještě mu pomáhali pozorní obránci před ním. Miralem Pjanić se snažil na opačné straně zaměstnat brankáře Sorrentina, který ale jeho zdlouhavou ránu dobře a včas viděl. Gonzalo Higuaín se na hranici šestnáctky opřel bez přípravy do odraženého míče, jenže jeho přízemní střela zamířila po zemi pouze doprostřed brány.

Deset minut před koncem první půle se moc dobře neukázal mladík Bastien, který ostře fauloval Kwadwa Asamoaha. To by zase takový problém nebyl, nejednalo se o první žluté napomenutí nějakého hráče v utkání, jenže problém nastal o pouhé dvě minuty později. Opět Kwadwo Asamoah u míče a opět tvrdý zákrok Bastiena. Sudí Maresca opět ukazoval kartu, jenže tentokráte červenou.

Po zbytečném a hloupém vyloučení Bastien oslabil svůj celek, což Juventus vítal s otevřenou náručí. Ještě v první půli málem své početní výhody využil, protože do zajímavé šance se dostal Sami Khedira. Jeho rána však dostala opačnou faleš, než by bylo žádoucí.

Juventus nemohl být zase tak moc spokojený, protože do mnoha šancí se nedostal a utkání jej hodně bolelo. Chievo se jednoznačně zatáhlo a vše navíc posílil mladík Depaoli, který vystřídal jediného hrajícího útočníka. Do hry se dostal také Gamberini, který vystřídal zraněného Tomoviće. Juventus nepředváděl ofenzivní fotbal, i když šancí přibývalo.

Nejprve se uvedl zajímavou ránou z voleje Mario Mandžukić, k němuž se dostal balon. Stefano Sorrentino ale ukázal výtečné reflexy a jeho brána zůstala dobře chráněná. Brankář Wojciech Szczęsny mnoho práce neměl, ale po hodině hry mu nějakou připomněl Fabrizio Cacciatore. Protiútok dvou na dva zakončil hlavou a polský reprezentant musel být hodně rychle u tyče, aby jeho ránu zneškodnil.

Stejný hráč pak vzápětí zůstal ležet na trávníku a neodpustil si poznámky prostřednictvím gestikulace na adresu sudího, za což byl ihned vyloučen! Stefano Sorrentino sice dělal maximum, aby ještě nějakou dobu uhlídal nulu na kontě, ale (také) vinou přílišného početního oslabení nakonec nevydržel.

Kapituloval v 67. minutě za vydatné podpory střídajícího Federica Bernardeschiho. Střídající mladík si naběhl za obranu na kraj vápna, balon si zpracoval a poslal do druhé vlny. Tam si jej převzal Sami Khedira, jenž přesným volejem nedal Sorrentinovi žádnou šanci! V závěru ještě na 2:0 zvýšil Gonzalo Higuaín, který se hlavou prosadil po parádním Costově centru.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Atalanta Bergamo 0:3

27.01.2018 18:00

Góly: 30. Andrea Masiello, 83. Bryan Cristante, 86. Remo Freuler

Atalanta Bergamo vyloupila Sassuolo a domů se vrací s kýženými třemi body. Za každý z nich vsítila po jedné brance, o které se rovným dílem rozdělili Masiello, Cristante a také Freuler. V závěru se ještě nechal vyloučit domácí obránce Goldaniga.

Atalanta se zapojila do programu nového kola jako první, protože dostala tu čest jet na Mapei Stadium. Domácí Sassuolo na tom v letošní sezoně není úplně nejlépe a dnes se chtělo vytáhnout. Do hry se od počátku dostali hráči jako Peluso, Lirola, Duncan, Missiroli, Politano nebo Berardi. Hosté kontrovali vcelku netradiční sestavou, v níž jsme našli nepříliš využívané hráče jako Golliniho, Gosense, Palomina nebo Castagneho.

Velkou hrozbou pro domácí měl být především stále lépe se aklimatizující útočník Andreas Cornelius, který potvrzoval nejen dobré fyzické parametry, ale taktéž solidní techniku. Jeho tvrdou ránu po jednoduché narážečce s Iličićem brankář Consigli s problémy vyrazil mimo. O minutu později mu balon naservíroval kreativní záložník Cristante, jenže Cornelius s tím moc nepočítal a poslal balon těsně vedle tyče!

Poté se tempo hry začalo uklidňovat a Sassuolo se stávalo stále více vyrovnaným soupeřem. Berardiho táhlý pokus ze slušné vzdálenosti ještě brankáře hostí neohrozil, Politanovi se to už ale málem povedlo. A právě tehdy se Atalanta poprvé dočkala branky. Dlouhý centr po standardní situaci od Iličiće překvapil brankáře Consigliho, který balon podběhl. Na zadní tyči už Andreovi Massielovi stačilo trknout hlavou do míče - 1:0.

S tím Sassuolo mohlo jen těžko něco dělat, ale inkasovaná branka zcela správně zanechala na domácí ekipě své známky. Naopak se do dalších šancí dostávala aktivní Atalanta, jejíž jednoduchá kombinace dělala domácím problémy. Iličić se pokoušel o průnikovou nahrávku, na níž ale Cornelius nedosáhl. První půli pak zakončil zajímavou střelou Cristante, i když brankář Consigli byl tentokrát jistý.

Druhou půli začala Atalanta podobně aktivně, nicméně si musela dávat velký pozor na chuť domácích vyrovnat. Neroverdi se málem dočkali dvě minuty po změně stran, když Matteo Politano pálil z blízkosti jen do tyče za Gollinim! Nevýrazného Falcinelliho vystřídal velezkušený kanonýr Alessandro Matri, ale nebezpečí cítil mnohem více domácí brankář.

Po volném kopu nastal před brankou domácích závar a Bryan Cristante se radoval z gólu, který však sudí pro ofsajd neuznal. Nicméně hostující záložník se přeci jen dočkal, protože deset minut před koncem utkání se k němu dostal balon a Cristante z voleje zamířil z hranice vápna přesně - 2:0.

Sassuolo už nemělo síly s výsledkem cokoli dělat a dostalo ještě jednu branku. Nemilosrdný rozdíl ještě navýšil Remo Freuler, který se po vyražení brankáře trefil z voleje. Sudí Valeri nejprve pro ofsajd jeho zásah z dvaceti metrů neuznal, nicméně po několika minutách napjatého očekávání svůj rozsudek přehodnotil! V závěru se za podražení protihráče ještě dočkal červené karty Edoardo Goldaniga.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol22183148:1457
2.Juventus FC22182252:1556
3.SS Lazio22144457:2746
4.Inter Milán22128237:1744
5.AS Řím22125532:1741
6.UC Sampdoria22114741:3137
7.AC Milán22104829:2934
8.Atalanta Bergamo2296734:2733
9.Udinese Calcio221021035:3132
10.Turín FC22711432:2832
11.ACF Fiorentina2277831:2828
12.Bologna FC22831127:3327
13.Chievo Verona22571021:3922
14.US Sassuolo22641214:3422
15.Janov CFC22561116:2421
16.Cagliari Calcio22631320:3421
17.FC Crotone22541317:3919
18.SPAL 201322381123:4017
19.Hellas Verona22441422:4516
20.Benevento Calcio22211913:497

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (170)

Přidat komentář
Ferguson6

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne, aspon na den sme tam, doufam ze ne jen na den.

Reagovat
smazaný uživatel

6 rokov ste tam v kuse...

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Ale tak s jedlom rastie chut. No AC by tiez pristalo lepsie umiestnenie bohuzial deje sa tam co sa deje skoda takeho velkoklubu. Talianska stopa v Europe chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacny konec, strata, zmar, zoufalstvi. Toto uz ide na Spalletiho. Absolutne nezvlada striedania..Ta predvadzana hra nema nic, nula bodov. Hlavne ze sa nakupuju kazde prestupove obdobie posily za 20-30 milionov a sotva si zahraju zaklad a nasledne sa posielaju na hostovacky..

Reagovat
Panděvova ofina

Odešli nám tři hráči. Perišič, Candreva a na úkor jich dvou i Icardiho goly. Každý lepší klub musí mít v záloze i jiné taktiky, ale Spalletti vsadil vše a celou sezonu na tuto.

Reagovat
sinter

všetko sa nedá hádzať na spalettiho

Reagovat
REPLIKATOR

Inter a jak ti dementi zase zvedali ruku, že ofsajd

Reagovat
Komat

Inter mě opět nepotěšil. Jak může tým, který se bere za italskou elitu, podat takový výkon s podprůměrným soupeřem? To opravdu za stavu 1:0, kdy si navíc dal vlastní gól soupeř, nechce Inter přímočaře zaútočit? Tak to ať se jdou se svojí strategií bodnout. Hra statická, bez pohybu, když je šance, vyřeší se to přihrávkou zpět, nebo utopením na křídle. Hra predvídatelná a bez nápadu. V prvním poločase Candreva k smíchu a Spaletti správně střídal, ten hráč je super když má prostor a může se rozběhnout, ale jak se má vymýšlet do plných, je to bída. Rozhodčí v prvním poločase bída, to co občas písknul bylo hodně smutný. Abych nebyl jen negativní, výborný byl Škriniar, Joao Miranda, D'Ambrosio i Joao Cancelo. A i když semtam chybička se semtam vloudila, obrana dnes dobře hasila i uměla podpořit útok. Ten dnes hledal houby, od Interu se v tomto zápase čeká jiný tóčo...

Největším průšvihem je ale jednoznačně herní projev dopředu. Do příště už snad naskočí nějaká změna ve středu pole, tam se musí hráči sehrát a křídla pak jen využívat jako jednu z možných útočných variant. Momentálně se jinak, než přes křídlo, nehraje.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Ferguson6

Good old Inter

Reagovat
Deki

současná situace Interu je jako při sledování filmu, kde se bojím o hlavního hrdinu, že ten boj nikdy nemůže vyhrát. taky přitom cítím bezmoc, zoufalství a deprese. rozdíl je v tom, že ale film (většinou) skončí dobře...

1) gól nedáme, Perišič s Candrevou se zadrhli a Icardi je bez nich jen hráč do počtu. dneska můžeme být rádi, že si to tam soupeř kopnul sám, Crotone za týden ale už nám takový dárek nedá. kdo si myslí, že Crotone nebude problém, je naivní. trable jsem měli i s třetiligovým Pordenone, kterému jsme gol nedali ani po 120 minutách.

2) hra je úplně bezzubá, řada nepřesností, připos*anost a nekvalita. bohužel už začal chybovat i Spalletti, jehož taktiku a rozhodovací schopnosti při (ne)střídání opravdu nepochopím. vytvoření šance se rovná zázraku, na naše zápasy už jsem se dávno přestal těšit.

3) pak je tu další problém - asi největší, kvůli kterému jsme tam kde jsme už 4 roky po sobě. v tom týmu není absolutně nikdo, kdo je schopen se zvednout a psychicky nakopnout a nahecovat spoluhráče. o tom už jsme se tu bavili mockrát a prostě v té dlouhé sezoně se to při několika nevydařených zápasech projeví vždy. Juventus dokáže vyhrávat, i když se mu taky dost nedaří, hra vypadá špatně a čtu tu hejty od fans, ale co máme říkat my? v zápase nevidím nikoho, kdo burcuje spoluhráče, nezamává s ním pár osobních chyb a dokáže pomáhat ostatním. Icardi jako kapitán tímhle hráčem nikdy nebude, Handa na to nemá povahu a u ostatních hráčů si to ani neumím představit. nevím, jak je to jinde, možná je to jen problém téhle doby

4) v poslední řadě ještě problém týkající se přestupů, který nás také zabíjí. Suning éčka nepustí (nebo nemůže pustit) a hostovačkama nerozehraných a nepotřebných hráčů ve svých klubech to teď nevytrhneme. když už se Ausilio rozhodne větší přestup uskutečnit, je to totální přešlap. Mario s Gabigolem nás stáli přes 70 milionů euro. za ně bychom mohli mít třeba Pastoreho nebo Mkhitaryana, nové křídlo a důstojnou záhradu za Icardiho.

kur*a tohle je tak chmurná situace...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako leader na mě pusobi Skriniar. Ale ten tym je proste tak strasne ,,nudnej", ti hraci se snad ani neznaji.

Reagovat
Deki

Milana po sezoně, pokud nebude LM, asi neudržíme, ale jinak by jím určitě mohl být. rozhodně pro to má vyšší předpoklad než hráči typu Vecina, Gagliardiniho nebo D'Ambrosia, kteří svým způsobem "nudní" asi jsou. služebně nejstarší Yutík, který hrál ještě s veteránama a zažil dnešní sen v podobě LM, jím asi taky nebude...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Skriňa na 90% po sezóne s Interu neodíde. Dám na to tvoj krk...

Reagovat
smazaný uživatel

Skriniar vyčniva nad všechny hrače Interu snad ve všech aspektech. Valero by taky moh byt leader, ale ten zas pro změnu nenahraje na pět metrů. Vecino je pruměrák. Samir je prostě Samir. Miranda se usmiva snad v každé situaci. V Interu je podle mě velkej problem psychika a to se velice odráží ve vykonech a vysledcich. Skriniar na me pusobi, ze to chce jako jedinej snad zlomit.

Reagovat
olis

daj mu rok - dva, a on sa prisposobi

Reagovat
Mihal

Od dalsieho kola prestavam sledovat zapasy Interu v televizii...fakt mi to nestoji za to aby som rozbil televizor a tie dve hodiny zivota mi uz nikto nikdy nevrati...

Reagovat
Tomanatura

Odporny zapas. Spaletti chce hrat co se stredem Valero, Vecino Brozovic? Zaloha pro prumerny tym ligy, kam taky i smeruje. Neuveritelne, ze pred sezonou mas v tymu Banegu, Maria, Gagliu a ten stred je potom takovy a tak spatny.

Valero tisic prihravek souperi i proti druholigovemu tymu, Brozovic na trequovi uzitecny jako Nagatomo. Jak se ten balon ma asi dostat k Icardimu? Proc zabije dobreho Cancela na levem bekovi kvuli spatnemu D'Ambrovi? Proc nehraje bek za 20 mega?

Spaletti obrovske zklamani, ten tym ma dobry, ale neumi rotovat, neumi ani poradne postavit zaklad. Jak to kruci muze nevidet?

Reagovat
castelL

Bublina INTER oficiálne skončila

Reagovat
smazaný uživatel

Inter po 9 za sebou, kde se to zastavi.Spaletti ven.

Reagovat
Panděvova ofina

9 her bez výhry je prostě ostuda. Ale ti hráči hrají špatně. Tohle není chyba Spallettiho, ale vedení, že není schopno kvalitně zainvestovat. Vecino, Brozovič a spousta jiných. To jsou hráči, kteří by v jiných lepších týmech seděli. Spal z nich první půlku sezony dostal maximum a lepší to prostě nebude. Nechci, aby se zase měnil trenér, ale HRÁČI. Proč nám tam ještě vůbec sedí Ranocchia, Nagatomo, Eder a další lůzy. Biabiany nehraje ani ve Spartě a když si vzpomenu, tak minulý rok párkrát nastoupil za Inter, což je prostě nepřijatelné pro klub takového formátu. Bohužel jsou potřeba eura, bez kterých se každý klub, pomýšlející na LM dlouhodobě neobejde.

Reagovat
Komat

Eura jsou. Jen špatně investované. Vyměnit lidi zodpovědné za nákup Kondogbii, Joao Maria a Gabigola. Další v řadě bude dost možná Dalbert. Jen za tyto provary dal Inter za poslední tři roky přes 135 mil EUR.

Když si k tomu člověk přičte Coutinha, kterého pustil nesmyslně za 12 mil EUR, aby přivedli Kovačiče a prodej Kovačiče, aby měli na bůhvíkoho... možná Shaqiriho, nebo některou z dalších hvězd.

Občas to chce kvalitní scounting a šťastnou ruku... a zajímalo by mě, jestli Ausilio se Sabatinim něco dělají pro to, aby se to už neopakovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak změna na první příčce bude až 11.2.

Reagovat
GEGE

Paloschi

Reagovat
olis

Forza Napoli!

Reagovat
Rip

Hej Spalletti a nezapomeň příští kolo opět a zase postavit tu stejnou sestavu,když to tak šlape

Reagovat
lnterista

obrana funguje tak tam neni co menit, stred zalohy docela toci a zkousi a na kridlo nikoho nema no...ten Karamoh na to asi nema ale zkusit ho klidne mohl od zacatku(spis doma) a Candrevu treba na druhej polocas, ale sazi na jmena

Reagovat
cresposuper

A koho tam ma dat? Toto bola nasa najsilnejsia zostava. Proti Viole posadil Candrevu a bol to totalny flop.

Reagovat
Komat

Candreva nemůže být v základu, ne po dnešku. Pokud jeden zápas někdo zahraje tak, že musí být o poločase střídán, nemůže být snad další zápas v základu.

Reagovat
Frantszek

Schick má znovu zdravotní problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej krasnej rozdil zapas Neapole a Interu na AC nemam odvahu

Reagovat
smazaný uživatel

to je skoda, hraji pekne

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, cekal jsem otrsnej fotbal, AC me vzdycky zklamalo a cekal jsem, ze Lazio bude hrat na 0-0. Co uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne, Inter je totalne v pytli. A s takovymi hraci. Bez nasazeni a bez organizace. Prvni polocas byl des a hruza, to mohli rovnou hrat az od 46´, protoze evidentne ani jeden tym nechtel dat gol. Pak se da vlastnak a misto aby to dodalo Interu energii, tak se nic nedeje. Obrovske zklamani ze hry Interu. Neco tam nefunguje, a je otazka, jestli to neni vztah kabina - trener,

Reagovat
Komat

Pokud abo, vyměnil bych kabinu... jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne by to chtelo vyndat Perisice

Reagovat
Komat

Popravdě, u něj mi vadí jeho zakončení. Perišič by byl o tolik platnějším, kdyby trefoval bránu a nepálil to vysoko do diváků. Dneska dost makal a líbilo se mi jak na začátku seřval Candrevu, když nešel po míči. Candrevu ven, Édera in. A hlavně v záloze přidat nový hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

V interi je jediný problém a je to v zostave brankár ten je super aj super obrana alé problém je v zálohe a v kridlach aj útočník je super nehovorim že sú to zlý zaloznici ale si osobne myslím že niektorí na to nemajú aby hrali za Inter ale keby sa toto zimné obdobie kúpili hráč či už javier pastore lamela atď a musia sa popredavať hráči ako galiardini brozovic perisic candreva mohlo by to vyzerať takto Handanovic cancelo skriniar Miranda dambrosio rafinha pastore vecino lamela icardi a skúsil by som tam karamoha nieje to zlý krídelník ale je mladý a potrebuje hravať dufám že zmeníme zostavu a začnú znovu sa pridávať víťazstvá a bude na konci sezóny konečne tento tá LM Forza Inter

Reagovat
Kaka14

Konecne AC vyhralo nad tym nad nim v tabulke

Gattuso

Reagovat
Kaka14

"tymom "

Reagovat
Kaka14

"timom"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Pipo123

AC zaslúžene, od nas Hroza, to co nedal Lulic je uz príliš. Snad si Inzaghi uvedomí ze Lukaku musi hrat v zaklade.

Reagovat
doNny

Lukaku místo Luliče a Cáceres místo Bastose..ty kraje v tomto rozestavení musí být rychlé a mít drive dopředu, to už Senad bohužel nemá...možná by nebylo od věci ho dát nějak do rotace s Parolem ve středu, horší to být nemůže

Reagovat
mojmira

Super výkon. Přiznám se, že výhru s Laziem jsem nečekal, o to mě těší víc. Teď hlavně neprohrát v Udine, kde to bude hrozně těžké. FORZA MILAN ♥

Reagovat
CubONE

Najlepsi zapas Calabriu v kariere.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Kaka14

Reagovat
didosh

Reagovat
Vtáky cez tepláky

sám som čumel ako si tú ľavú stranu dáva s prstom v nose aj v zadku. Kedysi mal problém byť ofenzívne užitočný, posledné zápasy sa to už zlepšuje a hlavne včera bol super. Snáď to nie je lastovička, čo ešte nerobí leto.

Reagovat
GEGE

Doufám,že se bude ještě zlepšovat a zamaká hlavně na bránění a poziční hře...snad to nebude další De Sciglio...už teď toho směrem do předu ukázal víc než zmiňovaný za celou dosavadní kariéru...

Reagovat
CubONE

Taky center ako vcera nedal MdS nikdy. Ten tackling mu vcera neskutocne isiel, daval do toho vsetko, ku koncu ho uz chytali krce, ale dohral.

Reagovat
SpartaOvenka

Skvělé výkony, nejlepší dle mého Roma, Calabria a Cutrone. Jen tak dál za třetí výhrou

Reagovat
Eldarion

Po dlhej dobe zápas na ktorý sa dalo pozerať. Tempo, pozične skvelo, súboje 1 vs 1. Druhý polčas bolo jasné, že sa budú šetriť sily pri tom nabitom program a hrať defenzívne ale zvládli sme to. Za mňa najlepší jednoznačne Calabria, ten hrá už neviem koľký zápas neskutočne. Biglia, Bonaventura, Romagnoli tiež skvelý, Hakan tiež prvý polčas potom mu odišla stamina. Najhorší Suso ktorému to dnes vôbec nešlo. Forza Milan

Reagovat
Fairplay

Proč nehraje André Silva?

Reagovat
Panděvova ofina

AC si ho chce pošetřit na Zlatou popelnici. Nás už ta dominance nudí

Reagovat
Eldarion

Silva je aspoň najlepší strelec v skupinovej fáze EL (delenom mieste), Zlatá Popelnica je už rezervovaná pre Schicka.

Reagovat
Eldarion

To nikto nevie ale čím menej hrá tým je aj horší. Ale čakám, že v Coppe aj vo EL bude hrať od základu.

Reagovat
smazaný uživatel

A JEDEM TAK DAL AC MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna to hroza... Dzeko zajtra odchádza a on ho dá do základu... Celý manchaft okrem Alisona stojí za

Reagovat
Milan.B

potesili

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Di Francesco to absolutne nezvlada. Odkedy dal dole Pellegriniho, dohrali sme

Reagovat
Lech

Di Fra neni trener pro klub jako je AS. 4-3-3 je taktika tak do Fify. Florenzi neni kapitan. Stridani Pellegrini-Defrel hreb vecera. Radja a Kevin zapomneli hrat fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by nemohol byt Florenzi kapitan?

Reagovat
Lech

Libi se mi na nem jeho hbytost, obeha cely zapas. Ale uprimne, je to takovy vyhukany decko, u kazde situace jde za rozhodcim prosit jak bezdomovec o halir. AS melo kapitany se suverennim vystupovanim na hristi, viz Totti a DDR. Florko je vasnivy Riman, coz mozna nekomu postaci na ten post, no me ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim nevim,ale EDF nekopnul v první půli blbě penaltu a ve druhý netrefil Viviana do ciferníku,když byl před prázdnou bránou...

Ale Viv to dobře zavřel!

Reagovat
Alberto Aquilani

Naposledy sme nedokázali vyhrať v lige 6 zápasov v rade v sezóne 2004/2005. A vtedy skončili 3 body od zostupu. Bravo Eusé

Reagovat
Milan.B

3 body od zostupu ale 8. miesto.... to bol neskutocny rocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

od poharov po zostup 2 body

Reagovat
Mönchengladbach

S tímhle AS Fonseca rychle zamete...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka dňa..Sme na tom horšie my, alebo AS?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

To je tak, kdyz vedeni dotahne cloveka ktery chce zmenit styl ktery v tymu rok fungoval

Reagovat
smazaný uživatel

zmena štýlu nie je problém, snáď nechceš aby všetci hrali systémom ako hrali pred 100 rokmi

Reagovat
Lech

Chci aby nehral Radju priposraneho v zaloze

Reagovat
Largo

Vsechno spatne....

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode mohlo byt 3:0

Reagovat
Lech

O poločase pro Doriu

Reagovat
Largo

DiFra ven, Gasperiniho na vas....Diletanti.

Reagovat
Pipo123

Ten VAR je uplna picovina, pokial hrac da rukou gol a stejné to uznajú. Cutrone sa mohol tiez priznat. Neviem Fakt mam pocit ze sa to píska na náhodu, cele video by mali zrušiť tak ako vo francúzsku. Skor mam pocit ze to prilieva olej do ohňa

Reagovat
Pipo123

Olej do ohňa = nasi hraci to vobec nezvládajú a zase rozprávajú o nejakých silách ktore pískajú v neprospech Lazia

Reagovat
Yanek

Samozrejme, ze se to piska na nahodu. Jinak by se musel z principu proverovat kazdy trochu sporny incident. Ja jsem pro zruseni od zacatku.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
LesyJePan

Tá ruka bola v takej rýchlosti, že si to nevšimol vôbec nikto. Akurat tak Cutrone to vedel. Nevsimol som si zeby niektory hrac protestoval. Nezhadzoval by som to vôbec na VAR. To potom by sa mala kontrolovat kazda situacia pred gólom a to by bolo strasne zdlhavé.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ja som si to napr. ešte stále ani nevšimol..

Reagovat
Votas

Nechápu, že všechny hrozně sere VAR, ale to, že se tady dekády pískaly úplný krávoviny bylo OK. Vždyť stejně rozhoduje rozhodčí i o tom, jestli se na to video půjde podívat. Jako touhle logikou, že se píská na náhodu, tak se měli zrušit rovnou všichni rozhodčí už někdy v roce 123.

Reagovat
Pipo123

Ako len v zapasoch Lazia bolo ohromne vela sporných situacii, no VAR moc tomu nepomáha, prave naopak. Moc sa mi to nepaci, ale to ani vykon rozhodcov v minulých sezonach

Reagovat
Votas

Jak VAR tomu nepomáhá? Jako že je v zápase víc spornejch situací díky tomu, že někde v kanclíku sedí týpek u počítače? Dyť doteď ti rozhodčí dělali v každým kole 10 hrubek, který ovlivnily výsledek zápasu. VAR třeba 4 opraví, takže jich je jenom 6. A ten argument teda je, že dokud nebude opravenejch všech 10, tak nemá smysl opravovat ani ty 4? To prostě nechápu.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

múdro

Reagovat
Pipo123

Lenze ide o rozhodcov, jeden moment využijú var aby o par min na druhej strane rovnaku situaciu ignorovali a ani sa nechceli pozriet. To je ten problem, ze sa pozerajú situácie ktore chcu aby sa pozerali, ak nechce tak si to nepozrie

Reagovat
Votas

Jasny, takže když jsou dvě špatně posouzený situace, tak je lepší obě nechat špatně posouzený než jednu z nich opravit.

Jako jasně, nefunguje to teď úplně pružně a líbilo by se mi víc, kdyby se to posouzení dalo vyvolat na challenge, ale volat po úplným zrušení je zas návrat o 50 let zpátky.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tak isto tendenčne môže rozhodca pískať aj bez VAR. Takto s VAR to môže byť však viac vidieť.

Reagovat
Eldarion

V zápase som si to vôbec nevšimol a asi ani hráči okrem Cutroneho, aj z toho gifu čo si poslal to vyzeralo ako rameno. Po zápase som to videl z druhého uhlu a jasná ruka. Nemalo to platiť.

Reagovat
Pipo123

A Gino je super, to je proste futbalista čo má srdce na mieste, kopec trénerov by vravelo o tom ako to ruka nebola atd. On naopak povie že to ruka mala a gól nemali uznať. Sympaťák jak sviňa, snad si ho AC bude vážiť a dajú mu priestor do konca sezóny.

Reagovat
CubONE

Odkedy ma Lazio ten pokrik na hudbu Glory Glory Man United?

Reagovat
Inter Eterno Amore

originál nepatrí Man United

Reagovat
CubONE

Patri, len je inspirovany piesnou z vojny severu proti juhu.

Reagovat
jany kozak

van Kessel?

Reagovat
smazaný uživatel

to co, Lazio ve druhém poločase všechno spálilo bylo neuvěřitelné mohli v klidu otočit a vyhrát, ale na poměry AC to byl teda hodně dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Doria Duvánek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera Lulic mohol vyrovnať no dostal to na gule no :) a čo sa ruky týka tak bola ale verím, že by sme vyhrali aj keď by gól neuznali. Proste sme mali šťastie ako malo Lazio doma...

Reagovat
smazaný uživatel

alespoň je po víkendu jasno...AS=jsme v prdeli. ČR=jsme v prdeli

Reagovat
Rip

Aspoň, že ten Řím nás drží nad vodou.

Reagovat
Gimme

Rádo se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

esteze nie sme jedini kto je uplne mimo. nadej este zije :)

ale treba urcite posilu. pozeral som PSG nejaky zaznam kde hral Pastore. Krasne isiel.

Reagovat
danko10

Zo suboja o stvrty flek sa stava kvalitna paralympiada, ktoru ma momentalne najvacsiu sancu vyhrat Giampaolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Radja, šel formou dolů, donedávna sem si o něm myslel že je stroj, co nedělá chyby, teď je jen s tím toho Radji zdřívějška.

Reagovat
danko10

Vyber si kohokolve z (hlavne zalohy) Rima a individualne ti bude pripadat ako totalny priemerak. Nerobim si iluzie o tom, ze je Ninja najlepsi zaloznik na svete, ale neexistuje, aby sli vsetci takto vykonnostne dolu.

Reagovat
Frantszek

Ja si robim ty iluze. Koupil jsem si jeho dres a teď do něj akorát tak pláču po posledních zápasech.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
GEGE

Milan DNA nás drží nad vodou už pár sezón...nebýt odchovanců a srdcaru jako Jack tak jsme ještě ve větších hovnech...sledovat Cutroneho jak se rve ve předu a k tomu je i produktivní a po gólu slaví ala Pippo a buší si do znaku je radost...k tomu srdcar Rino na lavičce...hrozne bych si přál aby to konečně nějaké legendě trenersky vyslo...škoda,že se to nepodařilo vhodně doplnit pres léto...pořád si myslim,že tomu týmu moc nechybí aby se dostal aspoň na úroveň Neapole časem Juve...

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty 22.kola na fore

Reagovat
olis

verim tomu Schickovi, verim, ale on sa mi za to zatial nechce odvdacit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad za rok

Reagovat
Emmett Brown

Som rád, že som to nevidel a nepremárnil tak ďalší večer

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo by od veci vykopnut EDF a nahradiť ho A. De Rossim z primaveri

Reagovat
smazaný uživatel

tých alternatív by bolo ...

Reagovat
Jajinek

Doporučuji tuto diskuzi...

http://www.eurofotbal.cz/clanky/monaco-dotahlo-prestup-utocnika-keity-baldeho-373055/

zejména toto:

Jajinek30.08.2017 09:38#

naprosto nikam ale nikam se ten tým neposunul... pořád je založený na stejných hráčích a psychických automatismech, nejpalčivější post krajních obránců zůstal stále nejpalčivějším postem a kádr se zúžil natolik, že pokud se zraní Miranda a Perišič, končíme sezónu...

Ten tým je uceleně a v úhrnném kontextu možná snad ještě horší než týmy, který udělal krásné 7. místo. Neexistuje v něm jakákoli alternativa při zranění, ale hlavně při ztrátě formy, koncentrace a rebelii. Je klasicky nachystán na točení 14 lidí celou sezónu a to je časovaná bomba.

Argument, že přece Spal, pro mě je jen berlička a zbožné přání.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze si mal pravdu.

dokonca si spominam ze si chcel predat skoro vsetkych vratane icardiho a uplne to inak vystavat. asi je to aj pravda

Reagovat
cresposuper

Nemas vobec pravdu. Ten tim je omnoho lepsi nez minuly rok, obrana funguje slusne, Skriniar je jeden z najlepsich stoperov ligy, Cancelo sa tiez rozohral v poslednych zapasoch. Jasne, chybaju nam alternativy dopredu, co je pri slabej forme Candrevu a Perisica citit, ale stale sme na 4. mieste a LM pokojne mozme uhrat. Taketo hodnotenia by som si nechal na koniec sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna zufalo potrebujem niekoho do stredu, resp. za icardiho. a za perisice nema kto striedat

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna potrebujeme okrem "hracskej" kvality hlavne nejakeho lidra akym boli Zanetti, Cuchu, Samuel, Toldo...ktory ten tym vyhecuje ked sa mu nedari proste nejaky lider, ktorym Icardi ani zdaleka nie je..mne to posledne zapasy pripada, ze sa hracom nechce, nebojuju ved ono to nejako dopadne..Perisic vcera dodrbal snad 10 lopt za sebou a s usmevom a vyklusom sa vracal spat

Reagovat
smazaný uživatel

to je bez debaty ze tam treba lidra, ktory ked zvrieskne tak vsetci tam vypluju dusu. taky hrac tam nie je ani z daleka teraz. srdciar poriadny. ako sa vravelo ze casom by to mohol byt gagliardini tak ten uz je uplne v prideli

Reagovat
Jajinek

já jsem si to hodnocení nechal dokonce na začátek sezóny...

Reagovat
Panděvova ofina

Opravdu si myslím, že Spaletti vsadil celou sezonu na jednu taktiku, která doteď fungovala. Bohužel forma našich utočných a středových hráčů nevydržela a tak teď musí na rychlo hledat jiné alternativy, což nějaký ten týden potrvá. Příchod Rafinhy a "dejbůh" i Pastoreho nám snad otevře další možnosti, ikdyž u prvně jmenováného jsem malinko skeptický.

Reagovat
smazaný uživatel

Zúfalé časy si žiadajú zúfalé riešenia - Rím potrebuje poriadny rez kádrom, vypredať všetkých zbytočných a neperspektívnych počnúc Džekom a Juanom Jesusom, cez Defrela, až po Strootmana s Kolarovom. Naopak, chýbajú nám oba kraje obrany, jeden KVALITNÝ útočník a jeden hráč s myšlienkou do stredu pola.

Reagovat
KillSwitch

prečo Kolarov?

Reagovat
smazaný uživatel

Už bychom ho mohli poslat do hajzlu. Je jedním z našich největších problémů. Buď ať zavře hubu a začne hrát tak, jak se po něm vyžaduje, nebo ať jde do nějakého provinčního celku, kde se bude hra soustředit na něj.

Reagovat
10

Reagovat
Airus

A jeste vtipnejsi je, ze mu dal Allegri za pravdu a prizpusobi mu hru v 433

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

"I lose energy"

Reagovat
10

jestli Chelsea nabízí 50 mega za Džeka, tak bych se lehce vetřel do jednání s Higuainem v dárkovým přepravním boxu pro koně s krásnou mašlí...

Reagovat
Alberto Aquilani

50 bolo aj s Emersonom

Reagovat
JuventusFC1897

calciomercato.com nema ani zmysel komentovat.Vypustaju jednu sracku vacsiu nez druhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o přímou citaci Higuaína, ty sračko. Ta omáčka okolo je nepodstatná.

Reagovat
JuventusFC1897

drz pec

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně, tupohlave.

Reagovat
Pipo123

Chudak Cutrone ma dostat ban na dva zapasy, boha dojebu kazdeho len rozhodcu nie, si ich chránia pri kazdej chybe

Reagovat
LesyJePan

To vazne? Skoda. Teraz tam budeme musiet trpiet Kalinica

Reagovat
Pipo123

Vraj má rozhodovať či tam bol úmysel alebo nie, já si nemyslím že bol, jemu to skôr padlo na ruku a sám ani nevedel ako sa to stalo.

Reagovat
LesyJePan

Tiež si myslím že nenastavil tam tak tu ruku naschval.

Reagovat
Frantszek

Edin Džeko podle posledních zpráv nepřestoupí z AS Řím do Chelsea. Ta byla ochotna zaplatit padesát milionů eur a dalších deset případně doplatit v závislosti na bonusech, v její neprospěch ale měla rozhodnout rodina bosenského útočníka, té se v Itálii líbí a stěhovat se nechce To snad nemůže být pravda

Reagovat
Gimme

Ještě aby se jim tam nelíbilo, když ten vidlák hraje permanentně hovno a stačí mu to na základ

Reagovat
Tomanatura

Pokud Inter udela Pastoreho tak klobouk dolu Konecne fotbalista v tymu, ten stred v podani Gaglia, Pastore, Rafinha(Valero) by mohl byt bozi a vyresilo by to strasne moc.

Reagovat
Panděvova ofina

Moje řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore nevyjde.

Reagovat
lnterista

Ale mozna kvuli tomu zarve Icardi

Reagovat
Deki

spíš Epík. ale díkybohu, že Sturridge nepřijde. jinak přestupák v calciu končí 1.2.?

Reagovat
lnterista

A kam ma jit? Nevim.kdy

Reagovat
Tomanatura

Proc? Ten je zarvany ted s momentalnim stredem. On muze daleko vic, ale nema spoluhrace

Reagovat
lnterista

Na instagramu ma zajimavej post neco ve smyslu "Umet se rozhodnout sbohem a rust" ale snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

sabatini a ausilio sa vyjadrili ze pastore je nepravdepodobny. to je dost napicu

Reagovat
smazaný uživatel

Sabatini a Ausilio jsou dva kretení kteří by se měli zbalit a tahnout do pryč protože tolik přeslapu na trhu jak dělá Inter neděla nikdo.....Kondogbia,Mario,Gabigol,Dalbert....140 mega vyhozených a nic z toho když už se někoho podaří prodat tak je to za směšné prachy....a když už někoho po nahodě ziskáme tak jedině tím že ho přeplatíme...viz chybné přestupy nahoře....vzdyt za ty prachy jsme mohli mít.....Naingollana,De vrije Pasterohe i Lamelu třeba prostě naše lidi ve vedení v tomhle absolutně nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je jediné co umíme udělat ale přiznat si že každý druhy přestup je u nás pruser to už ne.... ...obdivuju Lazio které dokáže na trhu pracovat suprově a proto jsou zaslouženě tam kde jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, mají nést následky za své výsledky, které jsou špatné, to bezesportu (i když třeba Sabatini nemá s Kondogbiou nic společného, aniž bych ho nějak obhajoval), ale říct že za ty prachy jsme někoho mohli mít.. vždyť ti hráči co píšeš mohli dopadnou úplně stejně, navíc tam je více faktorů než že bychom ty hráče měli za takové finance. Nainggolana jsem si přál už když k nám přišel Thohir, stopery máme v základu dobré, Pastore šel tehdy za celkem raketu do PSG (které kdyby ho chtělo tak by nás vždy přeplatilo) atd. Musíš vnímat souvislosti, ne jenom ten by teď mohl přestoupit za tolik peněz tak jsme v minulosti nakupovali jiné hráče za více, to vůbec nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kondo je jeden z top hracov v spanielsku, som zvedavy na Maria. tam to hnije uplne zvnutra

Reagovat
smazaný uživatel

Kondo ve Španelsku je super a věřím že i Mario by byl ve španelsku super....tak jak Banega u nas to nebylo ono a v La Lize hraje dobře....chvílema mám pocit že jsme na přestupy prokletí....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele