Serie A - preview 12. kola

04.11.2017, 08:53, aktualizováno 05.11.2017, 08:49
Previews
Neapol se představí na půdě Chieva a bude hájit vedoucí příčku před svými konkurenty. Juventus by neměl mít mnoho problémů s Beneventem, Lazio je favoritem souboje s Udinese a Inter už po obědě přivítá Turín. AC Milán cestuje do Sassuola, AS Řím zase do Florencie...
Inter Milán - Turín FC  (neděle 12:30)
Inter Milán je příjemným překvapením první části letošního ročníku a pod vedením charismatického trenéra Spallettiho konečně naplno využívá potenciál svého kádru. Proti němu se o víkendu postaví FC Turín, který už sází na Andreu Belottiho.

V neděli v poledne se málokomu chce cokoli dělat, ale byla by chyba nechat si ujít první nedělní utkání programu 12. kola. Na téměř posvátnou půdu milánského San Sira totiž zavítá Turín a o něm je známo, že se poslední dobou bije za budoucnost trenéra Siniši Mihajloviće. Vypadá tak jako vzteklé a poraněné zvíře, se kterým není radno si zahrávat. Favoritem je samozřejmě Inter, ale pro výhru bude muset hodně obětovat.

Pod trenérem Spallettim Inter vyrostl po týmové i taktické stránce, takže je nyní velmi organizovaný a zároveň kreativní. Směrem dopředu se nebojí riskovat a nespoléhá jen na kapitána Maura Icardiho. Proti Hellasu Verona se naposledy trefili Borja Valero a Ivan Perišić, proti Dorii pomohl Icardimu také slovenský obránce Milan Škriniar.

Velký talent slovenského fotbalu směřuje k největším překvapením v Itálii a již nyní je jasné, proč se ho Inter nechtěl vzdát. Mladý stoper patří neodmyslitelně do základu Spallettiho Interu a k výborné práci v obraně přidává také nebezpečí v útoku. I díky němu ve spolupráci s Handanovičem a Mirandou Inter inkasoval jen osm branek za 11 odehraných kol, což z něj dělá druhou nejlepší obranu v lize.

K Interu řekl zkušený Giuseppe Bergomi v rozhovoru pro Sky Sport následující: "V mnohém mi vlastně připomíná éru Josého Mourinha a jeho Interu. Mauro Icardi jako Diego Milito, Matiás Vecino v roli Dejana Stankoviće a Valero coby Sneijder a Škriniar na místě Samuela. Proč ne? Mohlo by to tak být a až chlapci trochu dozrají a sehrají se, mohli by tu starší generaci ještě překonat. Inter je velkým favoritem na Scudetto," míní Bergomi.

Do hry se v barvách Interu zřejmě nepodívá snad jen zkušený záložník Marcelo Brozović, který začne na lavičce a bude sbírat minuty po zranění. Ta se celkově u důležitých hráčů Interu vyhýbají. Turín naopak je absencemi sužován. Do hry se alespoň po uplynutí trestu vrací Rincón a už minule nastoupil na hrotu útoku také obávaný útočník Andrea Belotti.

Hvězda Turína a jeho hlavní kanonýr byl dlouho zraněn, což na Turín hodně dolehlo, ale zdá se být už v pořádku a připraven. Minule se mu ještě nepovedlo vsítit branku, ale již jen jeho přítomnost byla znát. O góly se v utkání s Cagliari postarali Iago Falqué a Joel Obi. Turín se i díky tomu znovu vyhoupl do první části tabulky a v současnosti sídlí na devátém místě. Přerušil tím dlouhou sérii pěti duelů bez výhry a dál pomýšlí na postup.

To ostatně dokládají slova Giuseppeho Pallaviciniho, který v Turíně hrával v letech 1974 až 1976. "Líbí se mi ten systém, jakým se snaží hrát trenér Mihajlović. Ten trident vepředu je skvělý a sehraný a problémy nastávají jen v době, kdy jeden z nich vypadne. Teď se na hrotu místo Belottiho nikomu nepovedlo tu mezeru zaplnit a proto Turín prohrál. Jinak se ale dle mého názoru v létě posílilo a věřím, že Turín letos skončí vysoko," přeje si Pallavicini.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Nagatomo - Gagliardini, Vecino - Candreva, Borja Valero, Peričić - Icardi
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - De Silvestri, N'Koulou, Moretti, Ansaldi - Rincon, Baselli, Obi - Iago Falqué, Belotti, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.55 - 5.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Neapol se po zklamání z Ligy mistrů pokusí obnovit síly a zahojit své rány utkáním s Chievem. To sice patří mezi průměrné týmy Serie A, jenže na domácí půdě Chievo nemívá problémy ani s Neapolí. Stát se může vše, snad kromě remízového výsledku.

Remíza je právě tím výsledkem, který Verona doma s Neapolí neumí. Za devět posledních střetů, které se ve Veroně odehrály, pětkrát vyhrála Neapol a čtyřikrát zůstaly všechny tři body ve Veroně. Do města Romea a Julie se Neapol podívá v dalším kole hned po nepříliš povedeném utkání Ligy mistrů, z něhož rozhodně nemůže mít romantické pocity.

Spíš to byla taková shakespearovská tragédie. Partenopei pod Vesuvem sice šli do vedení zásluhou Lorenza Insigneho, ale Manchester City nakonec otočil vývoj zápasu ve svůj prospěch a domácím nasázeli dokonce čtyři branky. Tím si jednak sami pojistili postup ze skupiny a vzhledem k výhře Šachtaru Doněck naopak uvrhli Neapol do zmaru. Šance ještě existuje, ale takový vývoj určitě nebyl v plánu.

Alespoň že Serie A skýtá nějaké potěšení. Neapol pořád obsazuje první místo, i když její sokové nejsou moc daleko a čekají na její zaváhání. Od druhého Interu Milán dělí Partenopei jen dva body, přičemž oba týmy inkasovaly shodný počet branek, osm. Neapol je zase ofenzivní mašinou, což dokazuje také jejích 32 vstřelených gólů, což po Juventusu Turín znamená druhý nejlepší počin v celé lize.

Velký problém bude pro současnou Neapol znamenat nejen zranění Milika, se kterým se Partenopei docela již sehráli, ale především poslední zranění Faouziho Ghoulama. Mladý levý bek Neapole nedohrál utkání s Manchesterem City a hovoří se o přetrženém předním zkříženém vazu v koleni. To by mohla být obrovská ztráta pro fungující systém trenéra Sarriho, což potvrzuje také žurnalista Massimo Ugolini.

V rozhovoru pro Sky Sport Ugolini řekl: "Faouzi Ghoulam pro z mého pohledu jedním z nejlepších beků v Evropě, takže když se někdo takový zraní, často to může mít dalekosáhlé následky. Bude mimo hru poměrně dlouho a kvalitní záskok Sarri postrádá. Navíc byl výraznou součástí systému, jednou z jeho hlavních zbraní. Bez něj nebude Neapol tak silná v obraně, ale ani v útoku. Tohle by pro Neapol mohlo skončit hodně špatně," popisuje Ugolini.

Chievo dobře ví, že situace v Neapoli teď není úplně optimální, navíc měl menší zdravotní potíže také Dries Mertens. Možná ale o to víc se Partenopei teď budou soustředit na ligovou scénu, kde se jim zatím daří. Výhodou Chieva je fakt, že trenér Rolando Maran má k dispozici kompletní hráčský kádr.

Jeho tým, který je pověstný svou obranou, ale v poslední době utržil několik větších ran. Za poslední dvě utkání dostalo Chievo už 8 branek! Naposledy se do jeho sítě čtyřikrát prosadila Sampdoria Janov, takže Chievo musí nutně najít způsob, jak druhé nejlepší útočné linii nastavit jasné mantinely.

Uvědomuje si to také obránce Alessandro Gamberini. "Poslední duely se nám vůbec nepovedly, inkasujeme zbytečné góly a často se po nich úplně rozsypeme. Tohle musíme umět řešit lépe. Jsme vzadu moc pomalí a soupeř využívá našich limitů. Teď nás čeká obrovská prověrka v podobě Neapole. Ta je známá svou dravostí a ofenzivou celkově, takže musíme podat především v obraně stoprocentní výkon," uvědomuje si zkušený obránce.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Dainelli, Gamberini, Gobbi - Castro, Radovanović, Hetemaj - Birsa, Bastien - Inglese
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Albiol, Koulibaly, Hysaj - Allan, Diawara, Hamšík - Callejon, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.76 - 5.18 - 1.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Benevento Calcio  (neděle 15:00)
Juventus se žene za prvním místem, které si bytostně stráží Neapol. Výhodou turínského celku je jméno soupeře, protože jede k utkání s Čarodějkami z Beneventa. Jejich kouzla z druhé ligy na Serii A zatím vůbec neplatí a Benevento je až poslední.

Jediným týmem, který v Serii A ještě nezískal ani jeden bod, je stále ještě Benevento. Maličký celek v loňské sezoně patřil k největším senzacím především po herní stránce, ale ani s posilami se mu zatím nedaří o úroveň výš něco podobného napodobit. Benevento je přirozeně posledním týmem tabulky a stíhá ho jedna špatná zpráva za druhým.

Nemůžete se mu ani moc divit, že se nalézá v tak špatném rozpoložení. Nikdo v celé lize nemá horší obranu, protože Benevento dostalo už 29 branek! Prostupnost či pevnost obrany je většinou právě v Itálii znakem toho, zda se udržíte, nebo spadnete. Čarodějky ale netíží jen nefunkční obrana. Úzký kádr a především útok jsou dalšími faktory, proč se Benevento ocitá na dně. Jeho střelci se trefili pouze čtyřikrát, což je také nejhorší údaj v Serii A.

Právě střelbu branek má na starosti útočník Pietro Iemmello, který v rozhovoru pro média poznamenal: "Víme, že fotbal je týmová práce, ale samozřejmě máme každý své úkoly. Čtyři góly po jedenácti odehraných duelech je hrozně málo a vím, že to je i moje vina. Útočník je hodnocen právě podle vstřelených branek, ale nehrajeme v klidu a nedokážeme proměnit své šance. Hrajeme možná lépe, ale před bránou soupeře to postrádá klid."

Jeho celek navíc bude oslaben o hráče jako Costa nebo D'Alessandro z důvodu zranění a kapitán Lucioni nemůže hrát kvůli suspenzaci. Domácí Juventus Turín má mnohem menší starosti se složením základní jedenáctky, neboť mu chybí jen dvojice Benatia a Pjaca, což jsou ale dlouhodobí marodi.

Zajímavé je, že se jedná o vůbec první oficiální střetnutí mezi turínským gigantem a Beneventem. Benevento je známé jako tým, kterému bránění nic moc neříká, takže se bude muset mít na pozoru. Juventus Turín totiž vstřelil už 33 branek a to nejlepší výsledek dokonce od sezony 1933/1934! Ačkoli mnoho lidí atakuje nelichotivými slovy Gonzala Higuaína, i Argentinec začíná postupně ukazovat svou cenu.

Především v utkáních, při nichž jde o něco důležitého. Juventus sehrál velmi atraktivní duel s AC Milán, který si dělal nárok na jeho místo pomocí Bonucciho a mnoha dalších nákupů. Zatím ale žalostně selhává a v přímé konfrontaci k tomu jasně řekl své i Gonzalo Higuaín. Trefil se totiž dvakrát a sám rozhodl o výhře Turína. Pak jeho celek čekalo utkání Ligy mistrů.

Ani duel s domácím Sportingem se pro Juve nevyvíjel úplně dobře a Sporting se dostal do vedení po dvaceti minutách díky Césarovi. Opět tu ale byl Gonzalo Higuaín, který deset minut před koncem srovnal a znovu zavřel ústa pochybovačům.

K Higuaínovi se vyjádřil také často zraněný spoluhráč Mattia De Sciglio, který poznamenal: "Nezažívali jsme úplně povedený start do sezony, z mnoha důvodů. Teď se ale cítíme zase připraveni a doufám, že jsme se i z té remízy proti Sportingu poučili. Síla našeho kolektivu je stále větší a přispívají k ní i dobré výkony Gonzala Higuaína. Už dvakrát v řadě nás zachránil," libuje si mladý bek.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Asamoah - Marchisio, Matuidi - Bernardeschi, Dybala, Costa - Higuaín
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Brignoli - Letizia, Venuti, Antei, Di Chiara - Memushaj, Cataldi, Viola - Ciciretti, Coda, Laazar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.04 - 18.00 - 49.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 6.04 - 8.89
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - AS Řím  (neděle 15:00)
Fiorentina v minulém kole musela polknout hodně hořkou pilulku a celý koncept trenéra Stefana Pioliho vystavila zase v otazník. Na experimenty ale Viola nemá čas, protože už v neděli odpoledne zavítá na její půdu poslední přemožitel Chelsea, AS Řím.

V Římě je znovu slyšet optimismus a radost ve spojitosti s fotbalem, protože oba dva tamní celky se škrábou nahoru tabulkou ligy i v evropských pohárech. Římané hrající Ligu mistrů dokázali přemoci Chelsea a ve Věčném městě propukla radost. První vzájemné utkání s sebou neslo hned šest branek, na každé straně tři. Staio Olimpico jich nabídlo méně, ale domácí toho nelitovali. Všechny tři totiž musel ze sítě vytahovat brankář Courtois.

Belgickou oporu v bráně Chelsea totiž překonal hned dvakrát Stephan El Shaarawy a jednou se k němu připojil také další driblér v domácím dresu, Diego Perotti. Dva křídelní hráči, které plánuje ze sestavy vytlačit Patrik Schick, se prosadili a velkou měrou se podíleli na tom, že AS Řím zatím vládne ve skupině. Postup je ještě dva duely daleko, ale už nyní procházejí Římané skupinou Ligy mistrů lépe než kdy jindy.

Eusebio Di Francesco potvrdil, že i když se od Zdeňka Zemana dobře učil, našel si jiný, svůj vlastní styl. Koneckonců, je to právě obrana, kterou můžeme chápat jako hlavní zbraň současného AS. Nikdo v celé lize neinkasoval méně branek než Vlci, kteří jich dostali jen pět. Ani v Lize mistrů to není vyloženě špatné a ačkoli už je pryč Antonio Rüdiger a duo Karsdorp - Emerson je zraněno, stále to na pevnou obranu stačí.

Jedním z pilířů, minimálně v duelu s Chelsea, byl brazilský obránce Juan Jesus. Ten v rozhovoru pro Roma Radio zmínil: "Vím, že jsem měl těžší začátky, sehrávali jsme se a obrana byla nová. Navíc přišel nový trenér a chvíli mi trvalo, než jsem pochopil, co přesně od nás jako obránců žádá. Teď ale nemohu být spokojenější. Když vidíte, že se vašemu týmu daří, je to krásný pocit. Mohl jsem přispět k úchvatnému utkání s Chelsea a doufám, že něco podobného předvedeme také ve Florencii."

Fiorentina získala tři důležitá vítězství, ale v minulém kole opět na svého soupeře nestačila. Do Crotone jela jako jasný favorit, ale domácí Violu zasypali množstvím šancí, z nichž dvě proměnili ještě v první půli. A i když se na konci poločasu prosadil Marco Benassi, více už Fialky nestihly. Když se Římané podívali do Florencie naposledy, dokázali domácí udržet čisté konto. A ještě k tomu přidal rozhodující trefu Milan Badelj.

S Vlky Fiorentina nemá špatné zkušenosti a další body by se jí teď hodně hodily. Od příček znamenajících poháry je totiž toskánská pýcha vzdálena už čtyři body a její forma značně kolísá. Mnoho změn v kádru se stále projevuje a trenér Stefano Pioli moc klidu na práci nemá. Sám ale ví, že se s tím musí poprat.

"Máme před sebou hodně náročný duel, možná jeden z nejtěžších v lize. Víme, co AS ukázalo proti Chelsea, tu hru jsme pečlivě sledovali. Naše výkony teď nejsou ideální a hodně kolísáme, ale jsem přesvědčen, že na utkání budeme dobře připraveni. Známe silné stránky AS a musíme je eliminovat. Jednak být produktivnější vepředu a dávat si velký pozor v obraně. Naším cílem jsou jednoznačně tři body," míní Pioli.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Gaspar, Pezzella, Astori, Biraghi - Benassi, Badelj, Veretout - Chiesa, Simeone, Gil Dias
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Pellegrini, De Rossi, Nainggolan - El Shaarawy, Džeko, Perotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.65 - 2.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Hellas Verona  (neděle 15:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.66 - 4.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - SPAL 2013  (neděle 18:00)
Atalantě Bergamo se poslední dva duely nepovedly úplně tak, jak by si představovala. Další šanci bude mít v domácím prostředí, když uvítá nováčka z Ferrary. Zápasem se Spalem ale nebude nic snadného, jak ostatně odvážný nováček ukázal v minulém kole.

Bergamo zachvátila naplno vlna optimismu poté, kdy obyvatelé viděli, jak si jejich miláčci počínají v evropských pohárech. Ty už v Bergamu hodně dlouho nebyly k vidění a navíc se současnému kádru Orobici nesmírně daří. Snad až na poslední utkání, které chtěla Atalanta rozhodně odehrát jinak, lépe. Proti domácímu Apollónu byla Atalanta jasným favoritem a do šaten šla po první půli za stavu 1:0 po Iličićově penaltě.

Druhá půle se jí ale už tolik nepovedla a hostující Orobici nedůslednou obranou inkasovali v samém závěru utkání. Tím si trochu zkomplikovali postup ze skupiny, i když je nadále velmi reálný. V minulém kole Serie A zase Gasperiniho celek nestačil kupodivu na Udinese, které otočilo vývoj zápasu a dalo Bergamaschi hned dvě branky. Bude se tento trend opakovat také v dalším utkání?

Obránce Leonardo Spinazzola doufá, že nikoli. V rozhovoru pro Sky Sport uvedl: "Myslím, že je důležité vidět naši situaci v komplexu ostatních souvislostí. Neprohráli jsme, nikdo se nezranil a máme postup velice blízko. Vše záleží jen na nás. Teď se chceme opět ukázat doma a poradit si se Spalem, protože chceme výš než na desátou příčku. Víme ale, že ani tohle utkání nebude snadné a Spal bude hodně bojovat," myslí si Spinazzola.

Proti Spalu se jeho Atalanta ještě nikdy nepostavila, takže to bude premiéra. Atalanta si stejně jako minule bude muset poradit bez zraněného dua Schimdt a Gomez, přičemž právě druhý jmenovaný šikula je základním kamenem bergamského útoku. Hosté přijedou bez Mereta s Floccarim a taktéž nechají doma karetního hříšníka Schiattarellu.

Spal přerušil po velmi dlouhé době příval špatných zpráv a připsal si konečně jednu cennou výhru. Po debaklu od Juventusu se mu podařilo sehrát mnohem lepší a důkladnější utkání s Janovem, který nevstřelil domácí obraně ani jednu branku. O jedinou se naopak postaral domácí útočník Mirko Antonucci, který zajistil Spalu tři body. I díky nim je Spal na 16. místě tabulky.

A chce na ní minimálně zůstat, jak uvádí Simone Colombarini. "Máme před sebou velmi náročné utkání, s Atalantou se nikdy nehraje snadno. Hraje dost dynamicky, rychle a svižně. Její akce se hodně těžko brání a předvídají. Můžeme ale využít faktu, že jsme se dlouho připravovali a soupeř má za sebou náročné utkání v pohárech. Doufám, že ukážeme svou kvalitu," míní Colombarini.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Masiello - Hateboer, De Roon, Freuler, Spinazzola - Kurtic, Cristante - Petagna
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Salamon, Vicari, Felipe - Lazzari, Schiavon, Viviani, Mora, Costa - Antenucci, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.36 - 9.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - AC Milán  (neděle 20:45)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.65 - 3.58 - 2.12
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - FC Crotone  (sobota 18:00)
Boloňa zahájí na stadionu Renato Dall'Ara 12. kolo italské Serie A proti Crotone a po třech porážkách potřebuje zase zabrat. Hosté se od konce měsíce září zlepšují a minimálně představují nepříjemného soupeře, který navíc v minulém kole zvítězil.

Září bylo pro oba týmy průlomové, domácí celek v něm nasbíral sedm bodů a vezl se na vítězné vlně. Crotone zase na konci září konečně utnulo nepříznivou sérii a porazilo Benevento a zatímco Boloňa od té doby jenom prohrávala, Crotone začalo sbírat body.

Boloňa tedy čeká již tři ligové zápasy na jakýkoliv bodový zisk. Postupně za sebou prohrála s Atalantou a s oběma římskými kluby.

S AS Řím prohrálo i Crotone, byť na Olympijském stadionu houževnatě vzdorovalo. Utkání nakonec rozhodl jedinou brankou Stephan El Shaarawy. Už tady byl vidět herní progres v podání hostujících fotbalistů. Následující kolo už Crotone mohlo slavit zisk tří bodů, protože porazilo Fiorentinu 2:1. Pro českého fanouška je určitě dobrou zprávou, že pravidelně začal nastupovat stoper Stefano Simić a právě i s jeho zařazením do sestavy se defenzíva Pitagorici zpevnila.

Domácí celek se bude muset obejít bez brankáře Miranteho a scházejí i další klíčoví hráči jako Torosidis, Keita nebo potrestaný Pulgar. Hostující trenér Nicola zase musí oželet starty Tumminella a Kragla.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Krafth, Gonzalez, Helander, Masina - Poli, Crisetig, Donsah - Verdi, Palacio, Di Francesco
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Sampirisi, Simić, Ceccherini, Pavlović - Nalini, Barberis, Mandragora, Stoian - Budimir, Trotta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.51 - 5.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - UC Sampdoria  (sobota 20:45)
Sobotní večer je v italském fotbale vyhrazen prestižnímu Derby della Laterna, tedy bitvě o Janov. Stadion Luigi Ferraris je domovinou obou celků, které si zatím vedou naprosto odlišně. Zatímco Sampdoria válí, Janov se trápí a v tuto chvíli se nachází i na sestupové pozici. Velmi nahnutou pozici má trenér Grifů Ivan Jurić.

Vedení Janova má zatím s chorvatským trenérem svatou trpělivost a Juričovi "nezlomila vaz" ani porážka a hřišti nováčka SPAL 0:1. Na druhou stranu jestli něco může Grifům ve výsledkové krizi pomoci, je to janovské derby, které jako obvykle nemá favorita. Sám Ivan Jurič pokládá derby za životně důležité: "Je to jako finále Ligy mistrů. Nemůžeme přemýšlet, musíme jenom vyhrát!"

Dosavadní ligová bilance Grifů je hodně tristní - jen jedna výhra a sedm porážek. Mimo to Janov doma nedokázal ani jednou vyhrát a s tím je na čase něco dělat. Juričovým hochům patří po jedenácti kolech sestupová osmnáctá pozice a na nesestupové Sassuolo ztrácejí dva body.

Mnohem lépe si zatím v Serii A vede Sampdoria, která dokonce okupuje evropské poháry a také si drží jedno velmi cenné prvenství. Alespoň tedy průběžné, protože společně s Juventusem a Interem má vůbec nejlepší bilanci na domácím stadionu.

Derby della Laterna má pochopitelně velmi bohatou historii a vedle milánského a římského derby patří mezi to prestižnější. Mírně navrch má v posledních letech Sampdoria, která zvítězila v minulé sezoně v obou zápasech.

Ani jeden z týmů v tuto chvíli nehlásí žádné ztráty, takže podle všeho mají Ivan Jurič i Marco Giampaolo k dispozici to nejlepší.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Rossettini, Zukanovič - Rosi, Veloso, Bertolacci, Laxalt - Rigoni, Taarabt, Lapadula
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszynski, Silvestre, Regini, Strinic - Praet, Torreira, Linetty - Ramírez - Quagliarella, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.34 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol11101032:831
2.Inter Milán1192022:829
3.Juventus FC1191133:1028
4.SS Lazio1191131:1228
5.AS Řím1080217:524
6.UC Sampdoria1062222:1320
7.ACF Fiorentina1151519:1316
8.AC Milán1151516:1616
9.Turín FC1144316:1816
10.Atalanta Bergamo1143418:1515
11.Chievo Verona1143414:1915
12.Bologna FC114259:1214
13.Udinese Calcio1140718:2212
14.Cagliari Calcio113089:209
15.FC Crotone112368:219
16.SPAL 2013112279:198
17.US Sassuolo112276:198
18.Janov CFC1113710:176
19.Hellas Verona111377:246
20.Benevento Calcio1100114:290

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (241)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Derbyyy!!! FORZA SAMPDORIA!

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Pipo, bude Ciro na Udine ready?

Reagovat
Pipo123

Asi bude na lavičke, netreba ho riskovať, v útoku bude hrať Nani

Reagovat
Pipo123

Tak najnovšie je v predpokladanej zostave

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

GENOA: Perin- Izzo, Rossettini, Rosi, Zukanovic, Veloso, Omeonga, Laxalt, Rigoni, Taraabt, Lapadula

SAMPDORIA: Viviano- Bereszynski, Silvestre, Ferrari, Strinic, Praet, Torreira, Linetty, Ramirez, Quagliarella, Zapata

FORZA LA SAMP!!!

Reagovat
Pipo123

“Lazio are an example of football virtue,” Moggi told Il Tempo newspaper.

“Without spending astronomical figures, they have for years been gravitating at the top of the table and achieving great satisfaction.

“Their director of sport Igli Tare does a good job, as with the budget at his disposal, he always manages to bring some good players in.

Reagovat
smazaný uživatel

GASTONEEEEEEK!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FABIOOO!!! FINITOOOOO!!!

Reagovat
KingMaster13

Simič je v základu Crotone cca 3 zápasy a za tu dobu udělali víc bodů jak za předchozích 9 zápasů dohromady

Reagovat
Lech

doufam ze si ho nekdo z calcia vytahne vys

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
mastakillah

Jak je to nakonec a tím Jorginhem? Rozhodl se pro reprezentování Brazílie, ale nyní ho Ventura povolal do Italské repre.

Reagovat
olis

podla toho co som cital tak pojde na zraz ale pokial nenastupy v ostrom zapase tak by mohol ist stale aj za Braziliu

Reagovat
mastakillah

tak to by si měl chlapec, ale rozmyslet už před srazem koho chce reprezentovat

Reagovat
olis

On dlhodobo preferuje Taliansko ale jak ho Ventura ignoroval tak ho kontaktoval tréner Brazílie a Jorginho nevylúčil že by išiel za braziliu

Reagovat
10

vždyť už za Itálii hrál...to se přáteláky nepočítají?

Reagovat
mastakillah

No právě, že nepočítají podle mě

Reagovat
Fridgiee

Přáteláky nevážou hráče k nároďáku. Po žádosti se změna povoluje (T. Motta, D. Costa a další..)

Reagovat
10

to je docela zvláštní pravidlo, když se jedná o oficiální přáteláky a normálně se počítají do toho součtu startů...

Reagovat
olis

To sa nepočíta, stále môže hrat aj za braziliu

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze dnes, aspon 5 ale pri nasi nature, tak 3.

Reagovat
snuff24

tak moc se vám zase obrana nezhoršila nepřeháněj prosimtě.

Reagovat
Pipo123

Dúfam že Inzaghi nebude riskovať Immobileho, radšej nech si oddýchne a vynechá aj repre. Síce sa zranil aj Caicedo, ale kludne by som skúsil v útoku Naniho či Milinkoviča.

Reagovat
Melisko

OT: Zdravim, na prelome rokov budem v Milane a 30teho hra Inter s Laziom. Ma niekto skusenost ako je to s listkami? Vdaka ak sa niekto najde.

Reagovat
cresposuper

Tie kurzy na Inter su celkom mimo realitu, Torino je o triedu nizsie nez taka Sampdoria

Reagovat
Pipo123

Podľa mňa je Torino kvalitnejšie, hlavne ich ofenzíva a stred zálohy vyzerá dobre

Reagovat
mastakillah

Torino je dost závislé na Bellotim. Naopak Doria letos působí o dost kompaktnějším dojmem.

Reagovat
Pipo123

Doria má hlavne lepšieho trénera, tá trojica vpredu, Ljajić, Belloti a Falque majú veľkú kvalitu, stále viac čakám od Rincona a obrany.

Reagovat
mastakillah

Ramiréz, Duván a Kvéčko podle mě nejsou o nic horší né li lepší

Reagovat
cresposuper

Ani nahodou... Torino hra na nahodu a na Belottiho, takticky su uplne nulovi, obrana tragicka. V strede zalohy je traged Obi a Baselli, ktoremu sa podaria dva zapasy za rok. Jedine plus u nich vidim v tom, ze nenastupili v tom fantasy 4231.

Reagovat
Pipo123

Ale to je chyba trénera že hrajú zle, veď len v obrane je Ansaldi, De Silvestri, Burdisso, N'Koulou, to je slušná kvalita, v bráne Sirigu. v zálohe máš Valdifioriho, Rincona, Baselliho, Barrecu + teda tá silná trojica vpredu. Ten team má podstatne na viac než momentálne hraje, vôbec by ma neprekvapilo keby dnes získali bod.

Reagovat
cresposuper

Ale ved presne to tvrdim, ze je to o trenerovi plus maju strasny nepomer kvality medzi niektorymi hracmi.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Presne, preto som napríklad nechápal, prečo všetci nechať Mihajloviča v Miláne. On ten tím vedel možno nahecovať, ale takticky to bola veľká bieda. A ku koncu sezóny už ani ten entuziasmus nebol najväčší.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

link na inter pls?

Reagovat
Dejwa

D'Ambrosio je úplně mimo

Reagovat
Pipo123

Candreva posledne zapasy v dobre forme

Reagovat
Dejwa

Máme hroznou úspěšnost přihrávek.. zbytečně se tím dostáváme pod tlak

Reagovat
Pipo123

To je Hroza ako obidve mužstva strácajú lopty, tolko pokazených prihrávok za 40 minut

Reagovat
10

si někdy zapni PL

Reagovat
Pipo123

Na to som uz davno rezignoval

Reagovat
10

to je masakr, já viděl cca 5-6 zápasů za poslední týden a asi přehodnotím svůj negativní pohled na kvalitu větší části týmů v Serii A...

Reagovat
Furia Ceca

To je fakt tak strašný? Já na PL nekoukám, jelikož mě po zapnutí streamu irituje ta tenisová atmosféra.

Každopádně doufám, že v osmifinále nějaký Anglány fásneme. Manchester půjdou z prvního místa, Tottenham a Liverpool asi taky, a Chelsea je taky pořád ve hře - mohlo by to vyjít.

Reagovat
Pipo123

Já stále čakám od Interu viac, tie ich zápasy sú často nudné, vôbec sa mi ich hra nepáči, prechod do útoku je len o tom poslať to na krídla a dúfať že sa im podarí center, Vecino a Gagliardini dnes kazia úplne jednoduché prihrávky, tie kraje obrany tomu tiež moc nepridávajú na kvalite.

Reagovat
cresposuper

Vsak posledne zapasy sme boli jasne lepsi. Dnes sme strasne nervozni, nejake striedanie ( Joao alebo Eder) by to mohlo zlepsit.

Reagovat
Pipo123

Len sú tam hrozné výpadky, ako napr proti AC. Tento polčas úplne pripomína zápasy na začiatku sezóny kedy to bolo často veľké trápenie. Stále čakám na nejakú dominanciu a zničenie súpera o 3-4 góly

Reagovat
cresposuper

So Sampdoriou sme dominovali jasne dve tretiny zapasu a mohli im dat kludne 6 golov

Reagovat
Pipo123

No ale nedali, potom prisiel ten výpadok a dva ste dostali

Reagovat
snuff24

hele myslím že jsem tady většina rádi,že vyhráváme nepotřebujeme někomu sázet 5 branek nebo hrát nejlepší fotbal, aspoň teda za mě.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Deki

sice to nezní uplně dobře, ale souhlasim

Reagovat
Inter Eterno Amore

ale to nepasuje k Interu .. my sme Pazza Inter musíme vyhrávať len o gól ... čo z toho keď sme porazili Sassuolo 7-0 alebo Atalantu 7-1 ... radšej vyhrať 5krát 1-0 ako raz 5-0

Reagovat
mato Kreator

pekne AC udrzat!!

Reagovat
Dejwa

Hrozná neproduktivita.. 10 šanci na gól, minimálně 3 už tam zase měli být.. zaslouženě tečem, ale ještě je čas na obrat

Reagovat
Pipo123

Torino vyborne napáda, Inter ma problem rozohrať a udrzat loptu na kopackach

Reagovat
10

jenže Toro tohle vydrží většinou tak 60 minut, nedokážou měnit tempo hry, takže pak od 60 minuty pravidelně propadají a ztrácí zápasy

Reagovat
Pipo123

Dnes to iste, ten stred zálohy uz vobec nestíha, je to Skoda pretoze ta kvalita tam je i EL by mali hrat urcite

Reagovat
10

kvalita tam na papíře možná je, ale je nevyvážená do defenzivy, zvlášť s tímhle trenérem

Reagovat
Pipo123

Dnes sa mi páčil N'Koulou a klasika Burdisso. Aj De Silvestri dnes dobre bránil Perišiča. Podla mňa to pôjde, určite by im prospelo keby vymenili trénera a získali niekoho kto by ten team vedel lepšie pripraviť a nehral tak jednotvárne, Miha mi v tomto pripomína práve Sarriho.

Reagovat
Pipo123

#StartingXI Strakosha; Bastos, de Vrij, Radu; Marusic, Parolo, Leiva, Milinkovic, Lulic; Luis Alberto; Immobile.

Reagovat
snuff24

EEDDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Furia Ceca

Szczesny; De Sciglio, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Marchisio, Matuidi; Cuadrado, Dybala, Douglas Costa; Higuain

Zase s Cuadradem a bez Berny. Ale jinak dobrá! Jsem zvědav, jak to tomu středu půjde.

Reagovat
Pipo123

Icardi krasne

Reagovat
Pipo123

Takto mal hrat Inter skor, poslednych 20 min je super

Reagovat
snuff24

"jenže Toro tohle vydrží většinou tak 60 minut, nedokážou měnit tempo hry, takže pak od 60 minuty pravidelně propadají a ztrácí zápasy" řekl pan 10 .... a nebude to spíš tímto ?

Reagovat
Pipo123

Súhlasím, Toro začalo dosť prepadávať a ten stred zálohy vám prenechali, ale Spall spravil dobré striedania a hlavne od momentu kedy sa Valero posunul nižšie tak ste začali dominovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

aj tak dobre neprehrali sme 12 kôl .. kto by to bol povedal pred začiatkom sezóny ? Bral by som to všetkými 10

Reagovat
olis

CHIEVO (4-3-1-2) - Sorrentino; Cacciatore, Tomovic, Gamberini, Gobbi; De Paoli, Radovanovic, Hetemaj; Castro; Birsa, Inglese.

NAPOLI (4-3-3) - Sepe; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui; Zielinski, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne.

Reina ma mensie zranenie, som rad ze dostava sancu Rui a nejde sa do experimentov s Hysajom nalavo, v utoku som si prial nejake setrenie, Sarri dost riskuje, hlavne s Mertensom

Forza Napoli!

Reagovat
Furia Ceca

Inter Teď musíme Benevento rozmáznout a poskočit na 2. příčku!

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerat nebudem, tak zaberte. Forza Roma

Reagovat
Furia Ceca

Odložení zápasu a náš minimálně dočasný odskok je přesně to, co nepotřebujete. Karma za Annu...

Reagovat
Pipo123

Práve sa rieši či sa zápas odloží, nad Rímom tma jak hovado

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby se to odložilo a AS dnes vyhraje, tak vám bude dejchat na záda, takže dvojitý direkt

Reagovat
10

Ty dresy jsou top, škoda, že se okamžitě vyprodaly

Reagovat
smazaný uživatel

Mas link na stream?

Reagovat
10

Nemám, koukám na sky

Reagovat
smazaný uživatel

Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Jinak třeba i ti tupci z Adidasu pochopí, že v jednoduchosti je síla a nějaký "exkluzivní" řešení nemají smysl. Já se jenom hrozně bojím, že nám ty pruhy daj vodorovně.

Reagovat
10

To neee

Reagovat
Furia Ceca

Už loni nám udělaly silný čtyři pruhy jak nějakým kokotům.

Reagovat
Furia Ceca

A ten kokot Viola teď jeden ještě málem roztrhl na Cluadiovi!

Reagovat
Pipo123

Tak zápas sa odkladá

Reagovat
M11

ty vole Chiellini jaka prunikovka dresy nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší přihrávka od Chiella, co jsem kdy viděl

Reagovat
Furia Ceca

Alex Sandro. On má ve vápně tři metry od sebe dva úplně volný spoluhráče a on centruje na druhou stranu na obsazenýho Higuaína.

Reagovat
Pipo123

https://www.facebook.com/simona.ceccarelli.56/videos/10213561751134168/

O 15:20 sa bude znova hodnotiť stav trávniku

Reagovat
M11

ty kraso Costa trosku smolar dnes.. 2 konstrukce

Reagovat
Pipo123

Ešte nemá na Cira, ten v zápase proti Bologne dal do polčasu 3x

Reagovat
10

Costa druhá tyč v 15. minutě, jeho snad 7. v Juve...zatím má i dost smůlu

Reagovat
M11

ale no tak

Reagovat
M11

co to postavil za zed

Reagovat
10

Úplně nesmyslně, ještě s jeho postavením, jasně jeho gól

Reagovat
10

Ještě jsem si říkal, proč to Polák postavil takhle debilně

Reagovat
Pipo123

Pripomenulo mi to gól Dybalu proti nám, tiež to Strakosha postavil rovnako na hovno

Reagovat
M11

jj podobne.. ale tohle bylo ještě horsi

Reagovat
Furia Ceca

SopCast Rusák prej "Beneventus."

Ty kráso, to je ostuda...

Reagovat
Melchior

co máš za sopcast link?

Reagovat
Furia Ceca

Já mám teda Ace, ale "SopCast Rusák" říkám už tak trochu ze zvyku

Reagovat
Pipo123

Já mám smolu jak kokot, podám si že Juve dá do polčasu dva góly, to isté u Lazia, v jednom zápase si Polák postavil múr ako keby staval lego a ďalší zápas sa radšej ani nehraje lebo prší

Reagovat
10

Cuadrado je mohl dát sám...

Reagovat
Eldarion

Ja som dal Udine X2 a takto mi to pokazia

Reagovat
Pipo123

Nemáš rád peniaze alebo prečo si to podal ?

Reagovat
Eldarion

Nemôžete stále vyhrávať a tie otázniky nad Cirom ale to je taký sranda tiket aj tak

Reagovat
M11

me nerikejte ze v tomto Chiellini nedrzi rekord.. to není normalni uz

Reagovat
mato Kreator

boze to je zas vykon Chielo ale klasika zas krvaca

Reagovat
Furia Ceca

Chielo dostává retro obvaz

Reagovat
M11

Cuadrado druha zazdena

Reagovat
mato Kreator

kukurica zas uraduje

Reagovat
Furia Ceca

Kukuřice, další přezdívka od K!

Reagovat
Furia Ceca

Boha jeho, proč ten Cuadrado musí hrát skoro každý zápas! Takový zoufalství po celým stadionu po tý jeho neproměněný šanci!

Reagovat
10

Nejsme schopný vytvořit si ustálenej tlak ani doma s Beneventem

Reagovat
Airus

Co vsechno jeste zajebem?

Reagovat
Alberto Aquilani

Gerson, Legend is born

Reagovat
Furia Ceca

To je občas taky naše taková klasika, že každýho no name brankáře pošleme do sestavy kola!

Reagovat
10

Si dělají prdel??

Reagovat
Furia Ceca

Tak Paulito už taky zazdil druhou šanci...

Reagovat
mato Kreator

ale u ma serete co zahadzujete

Reagovat
M11

docela sila to zakonceni

Reagovat
Eldarion

Wtf čo robí ten Juventus

Reagovat
10

Za to může Pipo, ten kkt

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Pipo123

Já už nemám slov, keby podám zápas Barcelona - Modena tak by Modena vyhrala

Reagovat
10

Reagovat
mato Kreator

stale kkotiny davas na tiket

Reagovat
Pipo123

Kokotina že Juve dá dva góly najhoršiemu klubu čo hral v histórii Serie A? Kriste kurz 1,8 že zadarmo, veď borci dostávajú 4 goly do polčasu

Reagovat
mato Kreator

ved nato narazame keby si nepodal tak padnu aj 4 ale ked podas tak je to v pecku

Reagovat
Pipo123

Nemôžem mať takú dôležitú úlohu na tomto svete ne ?

Reagovat
mato Kreator

no neviem

Reagovat
10
Reagovat
Pipo123

To bohužiaľ nemôžem

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Furia Ceca

To je šílený ta naše koncovka dneska...

Reagovat
10

Měl De Sciglio míč na půlce Beneventa?

Reagovat
M11

mozna 2x.. a vždy nahral dozadu

Reagovat
10

To je jak kdyby tam hrál Gigi...on mu teda ani nikdo nenahraje, ale v náběhu jsem ho neviděl

Reagovat
Il Architetto

hráč ideální pro Benevento

Reagovat
Eldarion

Lol ja som si ani nevšimol, že hrá

Reagovat
10

Tak on nehrá, akorát je v dresu na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja

Reagovat
Airus

Vsechno chodi prez Juana. Ma stejny instrukca jako by tam mel hrat Barza

Reagovat
smazaný uživatel

Silio ven, to tam muzu stat ja.Nevim sance tam jsou, ale cekal sem vic, druhy polocas bude Benevento odpadat, vyndat silia a dat tam lichtaka, ten to ram aspon rozpumpuje nahoru dolu a pomuze Lichtymu.Silio jen stoji a cumi v zadu a tam fajt dnes neni potreba.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomuze juanovi.

Reagovat
Robbie

Juve jsou slabý jak čaj, já dal že vyhrajou přesně ó 2 góly ji va

Reagovat
Pipo123

Tak zápas Lazio - Udine sa dnes hrať nebude

Reagovat
Furia Ceca

Teď už je to stejně jedno, když tečem s Beneventem...

Reagovat
Lech

ElSha 0

Reagovat
smazaný uživatel

co to je dneska za srandu zapas?

Reagovat
Pipo123

Nechápem prečo sa ten zápas nemôže hrať od 18:00 alebo 20:45, to je taký problém?

Reagovat
10

Paulito je tak v prdeli, že už nechává kopat standardky i Higuaina s Costou

Reagovat
mato Kreator

aj kukuricka si kopne ak to takto pojde..

Reagovat
Melchior

tým, kterej nemá za 11 kol jedinej bod a dostal 29 gólů brání na Juve výhru... svět je v prdeli...

Reagovat
Inter Eterno Amore

to je futbal

Reagovat
smazaný uživatel

KOSTASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
10

Dal bych tam Bernu za MdS, Cuadrado na beka...nevim, na co čeká

Reagovat
M11

Reagovat
M11

PIPITAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
mato Kreator

no konecne

Reagovat
10

Jak Alex s Trezou proti Realu...a MdS to otevřel dobrým centrem

Reagovat
M11

na Nedveda

Reagovat
10

Následovat může už jen Zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

Gerson do 2 rokov do PSG za 100 melonov

Reagovat
M11

krasny centr Alex JUAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!!

Reagovat
mato Kreator

kukuricaaa

Reagovat
10

Tohle Alex potřeboval

Reagovat
Airus

Noice

Reagovat
Fridgiee

On je nejakej zakletej ten Cuadrado ne? Čím víc se na jeho hru nadává, tím víc bodů nám vyhraje

Reagovat
Lech

Konecne faraon dole, jeste florka kdyby bylo za koho

Reagovat
Furia Ceca

Konečně se Sandro dostal ke svýmu smrtícumu pasu, ale že to trvalo...

CUADRADOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to je stary dobry nindža

Reagovat
smazaný uživatel

juventini tu pred hodinou isli cuadrada zaziva upalit a teraz dobre ze nie rit bozkavat

Reagovat
Furia Ceca

Aha... Že jsem si toho vůbec nevšiml.

Reagovat
10

Jo, vyloženě

Reagovat
mato Kreator

no isto nech sa pojebe ze dal gol prave ma to viac sere lebo Max ho bude stale viac davat do zakladu

Reagovat
Pipo123

Lietajúce prasiatko

Reagovat
M11

proc nestrida zas

Reagovat
Furia Ceca

To je vůl ten Gonzalo

Reagovat
Furia Ceca

Chiello je dneska nějak nezvykle hodně fotbalovej.

Reagovat
Lech

Žonalons. Ok

Reagovat
Lech

Džersn

Reagovat
mato Kreator

na 10 min da zas berniho do hry to je uz na facku Max

Reagovat
Furia Ceca

Na hřišti teď pět Italů - a to ještě nehraje Gigi

Reagovat
Lech

A ne vic?

Reagovat
Furia Ceca

Za Juventus

Reagovat
Lech

Zkousim te

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

defrel chod za iturbem do mexika

Reagovat
smazaný uživatel

ALLISONNNNNNNNNNNNNNNN

Reagovat
Furia Ceca

Paulito by taky potřeboval nějakej podařenej zápas, aby se chytil. Snaží se, bojuje, ale nejde mu to, občas je to u něj skoro až křeč.

Reagovat
10

Přijde mi, že právě ani nebojuje...

Reagovat
Furia Ceca

Jak kdy no. Třeba posledních 20 minut už jsem ho na hřišti ani neviděl. Možná by potřeboval pauzu. Já nevím, proč tam Max furt na krev cpe Dybalu, Higuaína, Mandžukiće, Cuadrada... Taky by jim mohl dát zápas, dva oddych, čerství Douglas s Bernou to neodehrajou o nic hůř, spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

PEROTTII GOALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Lech

Perotti pochybuju ze by si faraon takto nabehl, zpracoval a rozumne vystrelil jako perotti, 100 a 1

Reagovat
snuff24

Ježiš to jsou fakt šmatlaci Benevento ... dokonce ani proti Juventusu venku neudržet vedení, to už je vrchol

Reagovat
wiggum

Reagovat
Il Architetto

Neapol jsem jistil na tiketu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala hraje dno co kdy hral, brzdi hru vse seka do stredu, je pomaly a zakonceni spatne.Mel by ho Allegri posadit.Naopak Cuadrado a Higuain jedou a tahaji nam zapas co zapas trn z prdele.Zlaty tri body...

Reagovat
10

Zápas co zápas = 2-3...

Reagovat
Furia Ceca

Ještě si zapomněl dodat svoji klasickou formuli "nemám za co ho pochválit/naopak musím pochválit," protože oni všichni hráči Juve o tvojí pochvalu asi tak stojí...

Reagovat
cink

Reagovat
Lech

Reagovat
Eldarion

Vedení AC se rozhodlo pokusit se angažovat Antonia Conteho pro sezonu 2018/2019. První kontakt mezi oběma stranami proběhl před dvěma týdny. Pokud bude Conte z Chelsea vyhozen, AC okamžitě podnikne pokus získat italského stratéga. [Sky].

Real/Unreal?

Reagovat
mojmira

Že ho Abra vyhodí bych se nedivil vůbec, že by šel k nám to už jo.

Reagovat
Eldarion

Milan executive director David Han Li was in Stamford Bridge tonight during Chelsea-Manchester United [Sky]

Hmm...

Reagovat
Mrvinho

Mají přesvědčit Carla radši

Reagovat
Eldarion

Tiež by som bol radšej za Carla ale keby si mám vybrať medzi Montellom, Gattusom, Mazarrim, Sousom a Contem tak beriem všetkými desiatimi Conteho.

Reagovat
Mrvinho

Z těchto jo, ti trenéři to je hrůza, od Allegriho je to jen přešlapování na místě.

Reagovat
Furia Ceca

Tak na druhou stranu, podle mě máte větší problémy než trenéra - konkrétně dva.

1) V základní jedenáctce máte 8 nových hráčů, z toho dva, tři přišli z jiný ligy, a jeden je zase dlouhodobě zraněnej. Když vám chybí základní kostra týmu, tak není kde brát. Prostě je třeba se smířit, že tahle a možná i ta další sezóna bude jen tranzitní a o LM budete hrát až ve chvíli, až se to nový jádro sehraje.

2) Obrana. Donnarumma je příliš mladý a nezkušený a tak si při organizaci obrany nedovolí obránce moc píčovat, jenomže to je občas třeba. To přijde až s věkem, ale vzhledem k tomu, že je mu teprve 18, může to být třeba až za deset let. A aby to Donnarumma neměl jednoduchý, tak vaše vedení mu ještě přivedlo Bonucciho a rovnou mu dalo pásku. Pokud budou Donnarumma a Bonucci hrát spolu, tak podle mě ta obrana AC nebude nikdy funkční, protože tihle dva se vyresetují navzájem.

Takže podle mě trenér není až zas takový problém. Ale pokud chcete novýho, tak bych doufal v Conteho, protože to je jeden z mála lidí, co dokáže Bonucciho, jenž se pro AC pomalu stává trojským koňem, srovnat.

Reagovat
Mrvinho

Půlhodina. Jsme kde jsme byli, takže doufám že neprohrajeme o víc jak o 3 góly FORZA MILAN

Reagovat
Furia Ceca

Jj, vrátili jste se do doby, kdy je pro vás zápas se Sassuolem derby

Reagovat
Furia Ceca

...ještě klika, že se zranil Berardi, takovej váš tradiční kat.

Reagovat
Mrvinho

To nevadí, já myslím že ho někdo nahradí

Reagovat
Eldarion

Montolivo hrá za Sassuolo takže to je v podstate jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Musachio , André Silva na lavičke? Nechápem Montellu.

Reagovat
panca

Tvl to je hruza

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně ta obrana je šílená... Jakmile Sassuolo trochu zatlačí, tak všichni obránci AC odkopávaj na rohy, tam si nikdo nevěří.

Reagovat
Eldarion

Ktovie čo si občas povie v hlave Bonucci keď bol zvyknutý na Chiellini-ho a Barzagli-ho a potom sa pozrie a vidí tam toho exota Zapatu čo stvára A Musacchio najlepší stopér zatiaľ je na lavičke bravo

Reagovat
CubONE

No prave Zapata na rozdiel od Bonucciho aj nieco tuto sezonu hra.

Reagovat
mojmira

Když vidím ten fotbal tak první na co si vzpomenu je tohle

https://www.youtube.com/watch?v=RazswIscDSM

Reagovat
Eldarion

Tak na to som aj zabudol už je to strašné nejdem to ani pozerať už

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Mihal

Reagovat
Furia Ceca

Ty woe, to není možný, jak se hráči AC sami zraňujou

Reagovat
smazaný uživatel

Hra AC nijak nenapreduje ,sem tam zahrajú ok potom zas nič Montella nevie dostať z hráčov viac zmena trénera by bola ok len kto?

Reagovat
Eldarion

Mirko Karhan

Reagovat
Eldarion

Susooooo

Reagovat
maras93

Stejně by měl ten Cenzo jít, ta hra stojí za velký kulový. Nechápu, proč sedí Musa se Silvou... Začíná mě to dost štvát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele