Primera División - souhrn 31. kola

11.04.2015, 17:53, aktualizováno 13.04.2015, 22:20
Komentáře a souhrny
Real Madrid potvrdil roli favorita proti Eibaru. Na vedoucí Barcelonu nyní ztrácí už jen dva body, katalánské mužstvo totiž ztratilo dvoubrankové vedení v Seville. Obhajoba titulu se vzdaluje Atléticu, které veze z Málagy remízu, navíc se na něj znovu dotáhla Valencia...

Valencia CF - Levante UD 3:0

13.04.2015 20:30

Góly: 16. Paco Alcácer, 36. Sofiane Feghouli, 90+3. Álvaro Negredo

Valencijské derby vyznělo jednoznačně pro favorita. Pondělní dohrávku jednatřicátého kola Primera División totiž Valencie zvládla na jedničku a přehrála Levante jednoznačně v poměru 3:0. Už v první půli soupeře položili na lopatky Paco Alcácer a Sofiane Feghouli, které po změně stran v samotném závěru ještě doplnil střídající Álvaro Negredo.

Valencijští tak nadále zůstávají pevně usazeni na klíčovém čtvrtém místě, zajišťujícím kvalifikaci do předkola Ligy Mistrů. Ztráta na třetí Atlético a tedy možnost dostat se do milionářské soutěže přímo a ne skrz ošidné vyřazovací boje, navíc činí pouhý jeden bod. Pátá Sevilla však stále číhá na svou šanci jen s tříbodovým odstupem. To Levante zůstává po další prohře odsouzeno k setrvání v sestupovém pásmu, na záchranu momentálně ztrácí tři body.

Hosté přitom měli několik slibných šancí, jenže žádnou z nich nedokázali využít a jen potvrdili svou mizernou formu, kdy z posledních pěti zápasů prohráli hned ve čtyřech případech. Jako první se svým hlavičkovým pokusem zamířil nepřesně Andreas Ivanschitz, kterého záhy podobně nepřesným zakončením napodobil Simao. To domácí byli o poznání efektivnější. Paco Alcácer sice ještě první ránu do brány před tělo obránce neprotlačil, ale po čtvrthodině hry již dal přesnou hlavičkou do levého horního rohu branky Valencii vedení.

V minutě šestatřicáté pak navýšil vedení Netopýrů Feghouli, když z podobné pozice jako jeho mladičký kolega z útoku rovněž hlavou vystřelil poločasový výsledek 2:0. Po změně stran se opakovala stejná písnička. Levante zprvu zabralo, jenže vypracovanou šanci zahodilo, neboť Iván López trefil pouze brankovou konstrukci. Pak už se zase začala ke slovu dostávat favorizovaná Valencie. Ve dvou případech neuspěl obránce Shkodran Mustafi, stejně jako následně těsně minul také Joao Cancelo.

Přesto ještě domácí svou výhru stihli vyšperkovat třetím gólem v samotném závěru. Střídající Álvaro Negredo zpoza pokutového území napřáhl k razantní střele, která zapadla do pravého horního rohu brány za bezmocného Mariňa. Tímto zásahem z třetí minuty nastavení také zápas v podstatě skončil, Valencie potvrdila své ambice a nadále může snít o mimořádně vydařené sezoně.

Více informací k zápasu

Córdoba CF - Elche CF 0:2

12.04.2015 21:00

Góly: 41. Enzo Roco, 68. Mario Pašalić

Šance Córdoby na setrvání v Primera División i pro příští sezonu padají do čím dál více teoretické roviny. Domácí prohra s Elche v poměru 0:2 je totiž již jedenáctou porážkou Andalusanů z posledních dvanácti kol a nic nenasvědčuje tomu, že by se v samotném závěru ročníku měl konat velkolepý zvrat...

Oba góly hostí padly po standardních situacích, kdy nejprve srazil Córdobu gólem do šatny Enzo Roco, a poté Mario Pašalić v průběhu druhé půle navýšil vedení Elche na jistý dvoubrankový náskok. Definitivním hřebíčkem do nadějí córdobských pak bylo vyloučení Borjy Garcíi, jenž za nesportovní chování vůči Víctoru Rodríguezovi uviděl rovnou červenou kartu. Elche se díky pohodové výhře posunulo opět na tři body od prvního sestupového místa, zatímco domácí celek zůstává beznadějně poslední s devítibodovou ztrátou na záchranu.

Sedmý celek loňského ročníku Segunda División, který se probojoval o úroveň výše až skrze nevyzpytatelné play-off, si nedělním výkonem rozhodně vlastní fanoušky neumoudřil. Hostující gólman Przemyslaw Tytoń si totiž za celý zápas sotva sáhl na balon. Zato na opačné straně Córdoba trestuhodně selhala hned dvakrát a značně svému soupeři výhru ulehčila. První případ laxnosti nastal v jednačtyřicáté minutě, kdy Edú Albácar poslal do šestnáctky dlouhý nákop, který nabíhající Roco jemně tečoval hlavou za záda Juana Carlose.

Podobně jednoduchý gólový scénář se po změně stran opakoval v osmašedesáté minutě. Pašalić se dostal ke svému hlavičkovému pokusu zcela nehlídán a pohodlně tak na zadní tyči usměrnil do sítě po Fajrově rohovém kopu. Krátce předtím se domácí dostali k prvnímu vážnějšímu ohrožení branky, jenže René Krhin místo vyrovnání trefil pouze brankovou konstrukci.

Druhý gól Elche již domácí poznamenal a bylo rozhodnuto. Frustrace byla viditelná hlavně v Borjově podání, když se v potyčce s Rodríguezem neudržel a přiložil hlavu ke tváři soupeře. Ten se okamžitě skácel k zemi a Borja naštvaně putoval s červenou kartou předčasně do kabin.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Deportivo La Coruña 2:2

12.04.2015 19:00

Góly: 33. Xabi Prieto (pen.), 57. Chori Castro - 40. Lucas, 78. Toché

Víctor Fernández prožil na lavičce Deportiva úspěšný debut, jeho svěřenci totiž v San Sebastianu uhráli výsledek 2:2 a v tvrdém souboji o záchranu si připsali důležitý bod. Remízu vystřelil hostům v 78. minutě střídající Toché. Deportivo tak má na první sestupovou pozici náskok tři body, Baskové se posunuli na jedenáctou pozici.

Otěže utkání měli na začátku pevně v rukou domácí. Hned ve 4. minutě předvedl dobré sólo Canales, gólman Deportiva Fabri ale jeho přízemní střelu bez potíží lapil. Nicméně La Coruña nepřijela jenom bránit a ve snaze urvat nějaký ten bodík k záchraně několikrát ohrozila braku modrobílých. Jako v 9. minutě Riera, jehož tutovku ale zmařila pozorná domácí obrana.

Baskové byli lepší a svou snahu mohli korunovat gólem ve 20. minutě, to by ale musel lépe zakončit Canales, Fabri jeho dělovku z levé strany vyrazil na roh. Domácí fandové si tak museli počkat až do 31. minuty. Rodríguez zahrál ve vápně Deportiva rukou a sudí Montero ukázal na značku pokutového kopu. K tomu se postavil Xabi Prieto, jenž přesnou střelou do protipohybu Fabriho otevřel skóre - 1:0! Hosté se hodně zlobili, že Prieto před střelou zpomalil, ale hostující gólman si vysloužil za protesty pouze žlutou kartu.

O pár minut později se však dočkali zadostiučinění. Ansotegi si v 38. minutě rovněž sáhl ve vápně na míč a znova se kopala penalta. Lucas Pérez nevyslal na Rulliho vůbec dobrou střelu a argentinský gólman vyrazil míč vysoko nad sebe, u balónu se však Pérez ocitl jako první a střelou pod břevno napravil své zaváhání - 1:1!

Z gólu do kabiny se domácí hráči otřepali celkem rychle. Krátce po změně stran si totiž vzali vedení zpět. Canales vysokým pasem oslovil ve vápně Deportiva Gonzala Castra, jenž překrásnou ranou na protější tyč nedal Fabrimu nejmenší šanci - 2:1! Real se po vedoucí brance zatáhl a to se mu mohlo stát osudným v 64. minutě. Domácí při táhlé Borgesově pokusu zachránil výborným zákrokem brankář Rulli. V 67. minutě se hostujícímu kouči povedl náramný tah, na hřiště totiž poslal zkušeného útočníka Tochého, jemuž stačilo pouze něco málo přes deset minut, aby zdramatizoval konec zápasu. Dvaatřicetiletý forvard si po pasu zleva počkal na hlavičku Lucase a sám hlavou dorazil míč do sítě - 2:2!

Pasivní hra se San Sebastianu hrubě nevyplatila a v poslední desetiminutovce museli domácí opět zařadit vyšší rychlostní stupeň. Jenže už bylo pozdě, Deportivo zoufale bránilo zlatý bod a se všemi ataky Basků si hosté poradili. Real znova dokázal, že mu často dělá problém porážet týmy ze spodní poloviny tabulky, naopak Deportivu prospěla změna na trenérském postu a stejně jako v prvním vzájemném zápase v sezóně uhráli borci z La Coruñi s Realem Sociedad cennou remízu.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao 1:0

12.04.2015 17:00

Góly: 40. Sergio García

Domácí Espanyol si poradil s Athleticem Bilbao a připisuje si tři body. Jediným střelcem zápasu a hrdinou domácích fanoušků se stal veterán Sergio Garcia, který pět minut před koncem první půle vstřelil jedinou branku. Espanyol je po výhře na osmé pozici, baskický soupeř hned za ním na devátém místě.

Athletic se snažil útočit hned od začátku. De Marcos se snažil potáhnout míč podél levé postranní čáry, jenže byl včas zastaven pozornou obranou domácích. Po osmi minutách se do míče opřel s velkou razancí Beñat Etxebarria, ale mířil hodně mimo. Fernández si naběhl do vápna na centrovaný míč, ale jeho následný pokus o střelu zablokovali domácí. O deset minut neatraktivního utkání se rozhodl pro zakončení také útočník Stuani, ale ani jemu nesedla rána a mířil hodně mimo. K centru ze strany se dostal Iraola, ale jeho pokus byl opět zablokován obránci soupeře.

Pět minut před koncem první půle padla jediná branka utkání. A měli ji na svědomí domácí borci. Álvaro byl u míče dříve než protihráč a vysokou přihrávkou přes Laporteho a vyslal míč na nabíhajícího Sergia Garciu. Ten byl trochu rychlejší než jeho strážce a střelou na zadní tyč propálil brankáře Iraizoze! Espanyol vedl o jednu branku a Athletic měl co dělat, aby mohl dotáhnout.

Bilbao se chtělo o něco pokusit alespoň ve druhé půli a naskočilo do ní mnohem aktivněji. Williams si nabíhal do vápna pro kolmou přihrávku, ale byl v ofsajdu, čehož si pánové arbitři s nějakým časovým zpožděním nakonec všimli. Deset minut po změně stran našel centrovaný míč hlavu kapitána Gurpegiho, jenže ten mířil o několik metrů vedle tyče. Poté už Bilbao střídalo, na hřiště se dostali Ibai Gómez a Markel Susaeta.

Po hodině hry se právě Ibai Gómez pokusil s nepříznivým stavem něco udělat. Za vápnem si vzal míč, udělal s ním několik málo kroků a pokusil se obstřelit brankáře Kika Casillu. Ten míč s vypětím všech sil vyrazil, ale nikdo ze soupeřů s tím asi nepočítal a nedorážel. O chvíli později Álvarez hledal vysokým míčem do šestnáctky Caiceda, kterého ale míče zbavili soupeřovi obránci. Hodně aktivní byl Ibai Gómez, se kterým si domácí hráči často nevěděli rady. Patnáct minut před koncem utkání pronikl do šestnáctky, ale v ní byl o míč připraven.

Pět minut před koncem utkání si mladý střelec Williams zpracoval míč ve vápně a ještě nahrával před bránu, ale tam na jeho vybídku nikdo nedosáhl. Athletic Bilbao už se do žádné větší šance nedostalo a loučí se bez bodů. Dnes rozhodně nepodalo přesvědčivý výkon a jeho šance na poháry se vzdalují.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Villarreal CF 1:1

12.04.2015 12:00

Góly: 64. Diego Castro - 52. Ikechukwu Uche (pen.)

Jarní mizérie Villarrealu nebere konce ani po jednatřicátém kole. Žlutá ponorka totiž nepotvrdila roli favorita a z hřiště Getafe si veze pouhý bod za remízu 1:1. Poslední vítězství si hostující celek naposledy připsal před více než měsícem, přesněji osmého března...

Svěřenci trenéra Marcelina přitom k výhře po pěti předchozích nezdarech nadějně směřovali, když se krátce po změně stran z pokutového kopu trefil útočník Ikechukwu Uche. Jeho trefa však byla záhy umazána zásluhou Diega Castra a Getafe pak remízový stav již bezpečně udrželo. K vyrovnání madridskému klubu stačily pouhé dvě střely na bránu. Villarreal navíc kromě ztráty bodů utrpěl i krutý zásah do sestavy. Stoper Mateo Musacchio si totiž přivodil vážné zranění, které čítá zlomeninu nohy a ošklivě vymknutý kotník.

Hosté se tak posunuli na bilanci jednapadesáti bodů, což jim nadále stačí k udržení šestého místa, zaručujícího kvalifikaci do Evropské ligy. Na pátou Sevillu již Villarreal ztrácí propastných jedenáct bodů, ovšem sedmá Malaga pro změnu musí dotahovat rovněž značné pětibodové manko. Getafe zůstává třinácté a s šestatřiceti body má záchranu na dosah.

Oba celky vlétly do zápasu po hlavě a diváci se nenudili od úvodních minut. Nejprve Pedro León poslal svůj přímý kop jen těsně kolem tyče a hned nato Uche přinutil domácího brankáře Guaitu k prvnímu zákroku odpoledne štiplavou střelou z hranice pokutového území. Když pak později Gérard Moreno po vydařené kličce pálil o kousek vedle, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

První gól přišel hned pět minut po změně stran. Mehdi Lacen podrazil ve vlastní šestnáctce Ucheho a sám postižený nařízenou penaltu bezpečně proměnil - 1:0 pro Villarreal. Nigerijský útočník záhy málem přidal i trefu číslo dvě, avšak Guaita svůj tým dalším kvalitním zákrokem včas podržel. Getafe sice v druhé půli nepředvádělo směrem dopředu nic světoborného, ovšem i tak se ve čtyřiašedesáté minutě dostalo k vyrovnání, když Lagův centr umně usměrnil do sítě Castro.

Závěr zápasu silně poznamenalo vážné zranění Musacchia, jenž po souboji s Castrem padl k zemi jako podťatý. Opakované televizní záběry pak odhalily nehezký pohled na Argentincův kotník. Klíčový stoper Villarrealu se přitom zrovna vracel do plné zátěže po tříměsíční absenci způsobené svalovými potížemi. Kvůli jeho novému zranění navíc hosté museli dohrávat zápas o desíti, neboť v té době již sáhli ke všem třem střídáním. Přesto málem v posledních minutách zařídil Villarrealu výhru Giovani dos Santos, jenže nakonec trefil pouze boční síť branky.

Více informací k zápasu

UD Almería - Granada CF 3:0

11.04.2015 22:00

Góly: 45. Thomas Partey, 59. Javier Espinosa, 87. Thomas Partey

Almería bez větších problémů porazila Granadu 3:0 a posunula se na osmnácté místo. Hosté tak nepotvrdili bod proti Vigu a jsou předposlední. Hrdinou zápasu se stal Thomas, jenž v závěru první půle otevřel skóre a před koncem zápasu pečetil domácí vítězství. Do střelecké listiny se zapsal rovněž Javier Espinosa.

Trochu rozháraný začátek utkání, kdy zůstaly slibné šance nevyužity na obou stranách, přešel v ne zcela zábavnou pasáž. Ta trvala do 32. minuty, kdy po tečovaném centru zprava pálil z voleje Espinosa a gólman Fernández měl problémy zkrotit přízemní střelu. Domácí byli v první půli lepším celkem, ale stahovaly je ke dnu zahozené šance, jako ve 40. minutě, když hostující obraně pláchnul Navarro, jeho střelu k tyči ale Fernández vyrazil na roh.

Štěstí se k domácím otočilo čelem až krátce před přestávkou. Granada vůbec nestíhala a jen stěží likvidovala dravé průniky Almeríe. Silva svou střelu ještě opřel do Fernándeze, ale v nastavení už se to domácím povedlo lépe. Trujillo si seběhl na přesnou přihrávku za obranu a naservíroval míč přesně na nohu Thomase, který z blízky dopravil míč do sítě - 1:0!

Gól do šatny Almeríi viditelně pomohl i na začátku druh půle, hra domácích byla klidnější a přesnější. Na to reagoval kouč Granady Resino nasazením Córdoby a Rica, jenže ani to nepomohlo. V 59. minutě totiž vyšla domácím krátká rozehrávka rohového kopu. Po pasu Dubarbiera se k míči dostal Espinosa, jenž si pohrál s obranou Granady a chytře zakončil na vzdálenější tyč - 2:0! Hráči El Graná dostali ránu, ze které už se nevzpamatovali.

Zachránit hosty měl zkušený forvard Riki, ale ani ten nevnesl do jalového útoku Granady potřebnou změnu. Naopak horko bylo v poslední desetiminutovce před brankou hostů. V 83. minutě vypálil dělovku z pětadvaceti metrů Navarro, ale branku těsně netrefil. O dvě minuty později mel stoprocentní tutovku Thomas, ale před zcela odkrytou brankou nastřelil jen břevno!

Ghanský útočník se ale přeci jen ještě druhé branky dočkal. Totálně otevřená obrana Granady umožnila Thomasovi nikým neatakovaný protiútok, Ghaňan došel až do šestnáctky a tam s notnou dávkou štěstí překonal Fernándeze - 3:0! Nový kouč Alemríe Sergi Barjuán tak při své premiéře před domácími diváky slavil zasloužené vítězství.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Rayo Vallecano 6:1

11.04.2015 22:00

Góly: 6. Joaquín Larrivey, 21. Santi Mina, 37. Joaquín Larrivey, 40. Santi Mina, 51. Santi Mina, 56. Santi Mina - 1. Manucho

Rayo Vallecano na půdě Celty Vigo tvrdě narazilo a poroučí se s debaklem 6:1. Hrdinou večera se stal mladičký útočník Santi Mina, jenž se postaral hned o čtyři góly domácích, přestože do té chvíle neskóroval za celou dosavadní sezonu ani jedinkrát.

Vše načal hned v první minutě Manucho, jenže výborný nástup hostí brzy uhasil vyrovnáním Larrivey, jehož ještě do poločasu doplnil Mina, a oba hráči následně gólově udeřili ještě jednou. Po změně stran pak mládežnický reprezentant Španělska do jedenadvaceti let dokonal hattrick a navíc přidal i branku číslo čtyři, čímž Celtě zajistil nejvyšší vítězství sezony. Vigo tím zároveň stáhlo náskok Raya v ligové tabulce na rozdíl jediného bodu a stále zůstává pevně ve hře o umístění v horní polovině tabulky.

Vallecano v minulém kole předvedlo vysoce kvalitní výkon proti favorizovanému Realu Madrid, i když nakonec prohrálo 2:0. Tentokrát se hosté trefili okamžitě po třiadvaceti vteřinách hry zásluhou Manucha, jenž hlavou zavěsil do sítě centr Adriána Embarby. Chvíli nato Embarba další kvalitní pobídkou dostal k zakončení Amayu, ovšem tentokrát již brankář Álvarez stihnul zasáhnout.

Celta k vyrovnání potřebovala pouze šest minut. Nolito si nejprve pohrál s Amayou a poslal míč Larriveyovi, aby jej pohodlně uklidil za brankovou čáru. Argentinský útočník dříve působil právě v dresu svého sobotního soupeře, a tak se jal po vstřeleném gólu nijak neoslavovat. Ve zbytku bláznivé první půle se šance střídaly na obou stranách a po dvaceti minutách znovu udeřili domácí. U zrodu gólové akce byla znovu oku lahodící technická finesa z kopačky Nolita, který zaměstnal hned čtveřici hráčů soupeře a vytvořil tím prostor Minovi, aby z hloubi šestnáctky bez potíží skóroval.

Paco Jémez již v tu chvíli bleskově zareagoval na zjevně nefungující herní systém, který do zápasu vyslal, a v sedmadvacáté minutě provedl hned dvojí střídání. Neobvyklý tah však ovoce nepřinesl. Nejprve se podruhé trefil Larrivey z dorážky střely aktivního Nolita a pak pět minut před odchodem do šaten přehodil brankáře Toňa Mina po vydařené kolmici Krohn-Dehliho. Do šaten se tak šlo za jednoznačného stavu 4:1 pro Celtu.

Hned pět minut po změně stran navíc hosté lovili míč ze sítě popáté, když Orellanův centr sebral ze vzduchu Mina a dokonal svůj nečekaný hattrick. Mladičký útočník se ani v tu chvíli nezastavil a záhy využil další perfektní přihrávky Nolita, obešel Toňa a zasunul míč do prázdné brány. V tu chvíli zbývalo do konce zápasu stále dost času na to, aby se z debaklu stala přímo ostuda, avšak Celta již další gól nepřidala. Nolito totiž trefil jen brankovou konstrukci a Toňo alespoň trochu podržel při šancích Larriveye s Orellanou. Přesto je výsledek 6:1 navýsost vítanou vzpruhou pro domácí do závěru sezony.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - FC Barcelona 2:2

11.04.2015 20:00

Góly: 38. Éver Banega, 84. Kévin Gameiro - 14. Lionel Messi, 31. Neymar

Sevilla uhrála na vlastním hřišti s Barcelonou remízu 2:2. Hosté ztratili dvoubrankové vedení, které jim zajistili Messi s Neymarem. V domácím dresu se trefil ještě před přestávkou Banega a bod Andalusanům vystřelil v závěru utkání Gameiro. Barca tak má na druhý Real už jen dvoubodový náskok.

Pohledný mač se hrál od první minuty ve velkém tempu. Akce střídala akci, přičemž se Barcelonští hodně tlačili do zakončení. V 9. minutě pálil z vápna Neymar, ale jeho střelu k tyči gólman Rico polapil. Ten už ale svému týmu pomoct nedokázal o pět minut později, když Neymar našel přesnou přihrávkou na pravé straně volného Messiho, jenž dokonale využil prostor, který mu dali domácí beci, a krásně zakončil na vzdálenější tyč - 0:1!

Sevilla se hnala za vyrovnáním a hrála s lídrem tabulky místy hodně otevřenou hru. V barcelonském dresu byl velmi aktivní Neymar, jemuž ale Krychowiak ve 28. minutě dobrým obranným zákrokem sebral možnost jít sám na brankáře. Polský středopolař už si ale tak dobře nepočínal o dvě minuty později, kdy nedaleko velkého vápna fauloval Suáreze a Barca zahrávala standardku z nebezpečné vzdálenosti. K té se postavil Neymar, jenž excelentně překopl zeď a míč zapadl do míst, kam Rico nemohl dosáhnout - 0:2!

Krátce po rozehrávce měl na kopačce třetí branku Blaugranas Suárez, ale ve stoprocentní příležitosti poslal míč nad bránu. Domácí ani zdaleka nesložili zbraně. Iborra měl blízko ke gólu v 34. minutě jenže rovněž překopl branku. Domácí fanoušci tlačili své miláčky dopředu a ti se jim odvděčili v 38. minutě. Po přihrávce Vitola napřáhl k bombě z úctyhodné vzdálenosti Éver Banega. Bravo si sice na míč sáhl, nicméně vytěsnit balón mimo tři tyče se mu už nepodařilo - 1:2! Poté měl ještě dobrou příležitost domácí Iborra, Alves ale Barcu zachránil.

Otevřený fotbal pokračoval i po přestávce. Hned v 50. minutě se do zakončení dostal Suárez, z penaltového puntíku ale nepochopitelně zívající branku přestřelil. Uruguaycovo zaváhání mohl na druhé straně potrestat Bacca, nejlepší střelec domácích ovšem přestřelil. O chvíli později hostující Mathieu vystřihl parádní nůžky a zaměstnal Rica.

Sevilla svého soupeře dokázala ke konci zápasu zatlačit a dokonce se v poslední desetiminutovce domácí dočkali zaslouženého vyrovnání. Vidal pláchl na pravé straně a naservíroval přesný centry na nabíhajícího Kévina Gameira, jenž pohodlně dotlačil míč do sítě - 2:2! Barcelonští hodně toužili po tom, aby se jejich náskok na čele ligy nezmenšil, ale tlak Katalánců v hektickém závěru utkání již k ničemu nevedl. Sevilla tak s vedoucím mužstvem tabulky urvala remízu. Barcelona zůstává první, ale Real už je jen dva body za Katalánci.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Atlético Madrid 2:2

11.04.2015 18:00

Góly: 37. Fernando Torres (vl.), 71. Samuel - 25. Antoine Griezmann, 78. Antoine Griezmann

Atlético si jen dělí body s Málagou. Jako první se prosadil Antoine Griezmann, ale vlastní branku si připsal Fernando Torres. García Samuel dokonal obrat. Ani to ale Málaze na tři body nestačilo, protože v závěru dal svůj druhý gól Griezmann.

Domácí Málaga postavila celkem očekávanou sestavu. Mezi tři tyče se dostal Carlos Kameni, kterého bránil Weligton, Boka nebo Sánchez. Hru rozvíjel Recio směrem na Amrabata nebo jediného hrotového útočníka, Juanmniho. Atlético spoléhalo na Gimenéze, Gómeze, Kokeho, Tiaga Mendese nebo Gabiho. O ofenzívu se staralo především duo Antoine Griezmann a Fernando Torres.

Atlético asi nečekalo, že bude jeho sok tak urputně napadat rozehrávku, ale přesně to se na hřišti dělo. Domácí napadali rozehrávku svého soupeře, hráli mnohem aktivněji a Colchoneros nic vážného nedovolili. Na druhé straně se pokoušel skórovat francouztský talent Antoine Griezmann, jenže s tím si poradil Sánchez. Na hranici vápna se k míči dostal Turan, který centrem za obranu našel volného Torrese. Ten si míč zpracoval velmi špatně a zezadu jej napadal Rosales. Torres se skácel k zemi, ale hlavní sudí penaltu nepískal.

Na druhé straně se do vápna probíjel šikovný rychlík Castillejo, jenže jej zastavila trojice protihráčů.Amrabat si teď elegantně obhodil Mirandu a chtěl pokračovat dále do vápna, jenže Miranda se vrátil a splnil si své obranné povinnosti. Někdejší hráč Málagy Gámez se teď velmi překvapivou přihrávkou snažil vysunout vpřed Kokeho, jenže jeho nahrávka nakonec nebyla přesná a Koke ji nezachytil. Hodně aktivním hráčem prvního dějství byl domácí obránce Rosales, který sbíral jeden míč za druhým, pelášil s nimi na druhou stranu hřiště a posílal před bránu soupeře jeden nadýchaný centr za druhým. Většinou ale byly přetažené, nebo si s nimi vysocí obránci soupeře poradili.

Po pětadvaceti minutách Atlético vstřelilo kýžený gól. A velký podíl na tom měl Carlos Kameni. K němu se dostal dlouhý aut od Jesuse Gameze a Kameni jej měl chytit, jenže míč propustil za sebe! Tam číhal mladý Francouz Antoine Griezmann a ten už dostal míč do sítě - 1:0 pro Atlético. Do vápna teď poslal centr z levé strany Recio, který hledal Samuela, jenže nebyl přesný. Po třiceti minutách se dostal k míči Koke, jenže pálil těsně vedle. Deset minut před koncem první půle se ale Málaze podařilo srovnat! Rohový kop od Recia se dostal na vápně k Fernandu Torresovi, který je vyhlášený kanonýr, ale tentokrát pálil do špatné brány - 1:1.

Pět minut před koncem prvního poločasu Juanfran hledal dlouhým míčem za obranou Griezmanna, jenže nahrávka nebyla přesná. Minutu před koncem se dostal ve vápně k míči Arda Turan, který si i přes obležení dvou protihráčů poradil a centroval před bránu. Tam si ale míč stáhl obránce Weligton. Dvě minuty po změně stran se do šance řítil Turan. Ten ještě nahrával na Griezmanna, ale mladý Francouz byl o míč připraven. K odraženému míči se před vápnem dostal Gabi, který pohotově vypálil. Do jeho rány ale obětavě skočil Weligton.

Po levé straně směřoval vpřed Amrabat, který se dostal následně i k centru, ale ten nebyl přesný. K brance nevedla ani spolupráce mezi Castillejem a Sánchezem. Deset minut po změně stran přilétl do vápna nebezpečný centr od Amrabata. Juanmi sice míč ještě nezasáhl, ale Castillejo už ano. Sánchez míč vyrazil a následná střela Amrabata mířila nad. Na druhé straně se odcentroval Antoine Griezmann, který našel Fernanda Torrese. Ten nesobecky nahrál ještě Kokemu, který ale hlavičkou poslal míč mimo branku!

Fernando Torres se dostal do další obrovské šance, když dostal míč od Juanfrana. Torresovu tvrdou a přesnou ránu ale Kameni skvělým zákrokem vyrazil. Po hodině hry se k ráně ze standardní situace dostal Antoine Griezmann, ale ani on nepropálil dobře postavenou zeď Málagy. Málaga se dostala k centru ze strany, když centroval Rosales. Na jeho vybídku si naběhl Juanmi, který prověřil brankáře Oblaka! Ani ten už ale nestačil zasahovat dvacet minut před koncem. Málaga se totiž ujala vedení na favoritem z Madridu a otočila skóre zápasu!

Amrabat se ve středu pole dokázala obtočit kolem čtveřice hráčů a se štěstím poslal míč na Samuela. Ten zachoval klid a krásně přehodil brankáře Oblaka - 2:1 pro Málagu. Málaga se pokusila o rychlou odpověď, když Gabi nahrával na rozběhnutého Griezmanna, ale včas zasáhla obrana domácích. S cílem trochu ji pozlobit přišel na trávník mladý střelec Jiménez, který vystřídal unaveného kapitána Gabiho.

Nakonec se Atlético přeci jen vyrovnalo. Na straně udržel míč Gámez, který následně centroval do vápna. Střídající Jiménez sklepl míč pro Griezmanna, který trefil krásně a vstřelil svou druhou branku v zápase. Především to ale byla trefa vyrovnávací. A Atlético bylo při chuti. Jiménez sklepl míč pro Niguéze, ale jeho střela z první mířila jen do připraveného Kameniho. Na druhé straně pálil Amrabat, který ale nepokořil pozorného brankáře Oblaka, jenž míč vytáhl na rohový kop! Víc už ani jeden tým nestihl a Atlético si s Málagou jen dělí body.

Více informací k zápasu

Real Madrid - SD Eibar 3:0

11.04.2015 16:00

Góly: 21. Cristiano Ronaldo, 31. Javier Hernández, 83. Jesé

Real Madrid si bez větších obtíží poradil s Eibarem, nadělil mu tři branky a bere si ze zápasu stejný počet bodů. O góly se podělilo trio Cristiano Ronaldo, Javier Hernandez a Jesé, který sedm minut před koncem uzavřel skóre zápasu. Eibar sice bojoval, ale na favorita neměl.

Real Madrid vyrukoval na svého soupeře v poměrně ofenzivní sestavě, která čítala jména jako Luka Modrić, Isco, Cristiano Ronaldo nebo Javier Hernandez. Nakonec se trefily všechny tři útočné hroty, na které trenér Carlo Ancelotti spoléhal. Prostor před brankářem Keylorem Navasem čistila čtveřice Arbeloa, Varane, Ramos a Marcelo. Eibar se vepředu spoléhal na trio Capa Rodríguez, Lara, Berjón, které doplnil jediný hrotový útočník Eibaru Manu Del Moral.

Real Madrid na nic nečekal a už ve třetí minutě si připsal první povedenou akci, která mohla skončit brankou. Isco se krásnou individuální akcí dostal až na hranu šestnáctky, rozhodl se odtud vypálit a brankář Xabi Irureta se jen ohlížel za projektilem, který zamířil těsně vedle tyče. Několik standardních situací na obou stranách k brance nevedlo, i když Luka Modrić našel povedeným pasem naskakujícího obránce Varaneho. Jeho hlavička ale mířila těsně vedle.

Po dvaceti minutách Real udeřil, ale jeho radost nemohla trvat moc dlouho. Celá akce začala u aktivního mladíčka Isca, který obešel jednoho protihráče a vypálil. Jeho rána skončila na tyči, odkud se míč odrazil k připravenému Javierovi Hernandezovi. Ten stál ale v ofsajdu, takže branka platit nemohla. O minutu později byl před vápnem faulován chorvatský záložník Luka Modrić a Real trestal poprvé. Ke standardní situaci se postavil Cristiano Ronaldo a svou typickou střelou překonal brankáře Iruretu. Před ním ještě střela skočila, na což brankář hostí nedokázal reagovat - 1:0.

O pouhé dvě minuty mohlo svítit jméno populárního Portugalce na střelecké listině podruhé. Javier Hernandez se totiž skvěle uvolnil na kraji vápna a před bránu posílal lahůdkový centr. Na ten si Ronaldo také nabíhal, ale ve skluzu poslal míč jen těsně vedle tyče! Po půl hodině hry Real navýšil své vedení. Marcelo proběhl s míčem u nohy k vápnu, odcentroval před bránu a tam se včas k hlavičce dostal Hernandez. Malý hrášek, jak zní jeho přezdívka, jen hlavou trkl do míče a poslal jej za záda soupeřova brankáře - 2:0.

Krátce před změnou stran ještě pálil Ronaldo, který si naběhl k vápnu, ale brankář Irureta byl včas na zemi a střelu vyrazil. Po změně stran byl aktivnější opět domácí tým. Zhruba 4 minuty po příchodu ze šaten Jesé našel dobrou přihrávkou Modriče, jenž vypálil. Mířil ale jen doprostřed brány, kde byl bezchybný Irureta. Arbeloa našel úplně volného Hernándeze v šestnáctce, ale ten druhou branku nepřidal a zamířil těsně vedle. Osmělil se také soupeř. Borja hledal centrem do běhu Del Morala, jeho pokus byl příliš dlouhý. Realu následně nevyšla kombinace mezi Chicharitem a Ronaldem.

Patnáct minut před koncem utkání se k míči na vápně dostal po zpětné nahrávce opět Javier Hernandez, ale pálil jen do blíže postaveného soupeřova obránce. Sedm minut před koncem se prosadil také třetí ofenzivní hráč Realu Madrid. Mladík Jesé předvedl skvělý průnik do šestnáctky, pohrál si s obranou a vypálil k tyči. Brankář Irureta byl bez šance a potřetí inkasoval - 3:0. Real už zbytek utkání v klidu dohrál.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona31243487:1975
2.Real Madrid31241692:2773
3.Atlético Madrid31206559:2566
4.Valencia CF31198456:2365
5.Sevilla FC31195757:3662
6.Villarreal CF31149844:3051
7.Málaga CF311371134:3546
8.Espanyol Barcelona311181237:3841
9.Athletic Bilbao311171328:3740
10.Celta Vigo311091236:3439
11.Real Sociedad319111136:4238
12.Rayo Vallecano311221736:5938
13.Getafe CF311061528:4136
14.SD Eibar31871628:4331
15.Elche CF31871626:5431
16.Deportivo La Coruña316101527:4928
17.Levante UD31771728:5828
18.UD Almería31771727:5025
19.Granada CF314121520:5624
20.Córdoba CF313101821:5119
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (234)

Přidat komentář
Aldeano

Carlo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Aldeano

Nejlepší trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý triko, širší kádr to hezky zvládl. Pošetřily se síly, pěkně zvládnutý střídání, nikdo ze (snad) nezranil, ideální zápas před tou řezničinou s Atletama v úterý. Ještě by to mohla večer zvládnout Sevilla a bude to supr víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

A teda při tý srážce Pepeho s Navasem mi pěkně zatrnulo. Žádný střídání k dispozici.. jsem zvědavý, kdo by šel do brány, kdyby Navas nemohl pokračovat. Pěknej argument pro Carla, aby už takhle nikdy nestřídal..

Reagovat
Billy McClane

V repre siel raz Arbeloa

Reagovat
smazaný uživatel

takže Danilo prichádza za Ikera

Reagovat
smazaný uživatel

Trapné - Ronaldo pouze jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

ale bez karty..

Reagovat
Ángel di María 22

Dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres strikes like hell!

Reagovat
smazaný uživatel

El Nino nakonec predsa len skoroval.

Reagovat
smazaný uživatel

14. pro Cristiana jako hlavního herce v 50 odstínů šedi 2

Reagovat
REPLIKATOR

Leda tak v 50 způsobů jak upadnout...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

15. pro Arbelou, druhýho nejlepšího nahravače z řad obránců v PD

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je první?

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky.

Reagovat
REPLIKATOR

Torres is back

Reagovat
Billy McClane

Malaga dnes lepsia. Atletov sa netreba bat a v utorok smelo do nich

Reagovat
Atlético de Madrid

ale prosimtě

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No davajte nejake zhrnutie z Malga Atletico ja som to nekukal. Kto bol lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

malaga, nie je o čom

Reagovat
smazaný uživatel

Atléti dnes ukopali 1 bod, ani nevedia, ako. Prvý gól strašný kiks Kameniho, druhý gól bystré oči lajnového. V utorok 4-4-2 a ani si nekopnú...

Reagovat
-Carles-

Reagovat
RMCF

ten přehnaný optimismus už tady párkrát byl...

Reagovat
-Carles-

Touto stratou sú Atléti už pravdepodobne mimo boja o titul, o ten tretí a štvrtý flek bude ešte poriadna bitka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Že bychom mohli vyhrát titul mě naposledy napadlo někdy začátkem února, od tý doby s tím fakt nepočítám

Reagovat
-Carles-

Bodovo ste ďaleko neboli, od dnes už áno.

Reagovat
Atlético de Madrid

ale byli, jednou tam bylo tušim i 9 bodů.. což je fakt nereálný stáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla snad jen teoretická šance už jen..

kaýdopádně je tipuju na ten čtvrtej flek. Valencia bude v laufu..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Málaga Snad ty špíny ještě vyšoupnou sympatická Valencia a Sevilla, vůbec to není nereálné

Reagovat
Billy McClane

Na druhej strane Atleti robia v Europe spanielskemu futbalu dobre meno, preto by boli spolu so Sevillou pre Ligu majstrov asi najvhodnejsimi kandidatmi. "Nova" Valencia sa moze zatial ukazat v EL.

Reagovat
aurelio

"Novej" Valencii EL nestačí. Pre Sevillu je to ideálna súťaž.

Reagovat
Billy McClane

Ono je mi to viac menej jedno. Kazdopadne som za "novu" Valenciu velmi rad.

Reagovat
smazaný uživatel

BŮH

Reagovat
Atlético de Madrid

lol zase to sebevědomí nějakých exotů tady Poslední dobrej zápas proti nám odehráli v tom finále, kde sami uhaluzili gól patnáct vteřin před koncem. A nám se tu bude někdo vysmívat. Je to zápas, který je 50:50, Real proti nám hraje zdaleka nejhůř ze všech soupeřů, které potkává pravidelně a my naopak proti nim zdaleka nejlépe. V poslední době je to dokonce větší pravděpodobnost bodového zisku než Valencie nebo Sevilla, to myslím hovoří za vše. Je to zápas 50:50, Atlético na Real půjde úplně jinak než na Málagu, zase to bude hluboký blok, intenzivní tlak na míč, rychlé brejky a sebeobětování na úrovni Kevina Costnera. Abyste se nedivili.

Reagovat
smazaný uživatel

to moje sebavedomie je len v rámci podpichovania

Reagovat
Atlético de Madrid

...což zní dost komicky vzhledem k tomu, že naposledy jste prohráli 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

zato, že sme prehrali, tak nemôžem podpichovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Torres? Nebude se v létě pakovat, nebo nebylo by to aspoň pro vás lepší, kdyby odešel?

Jen tuším, že hraje špatně, když se dívám na statistiky, Atletico vůbec nesleduju, tak proto se ptám.

Reagovat
Atlético de Madrid

Torres hraje tak jako hrál vždycky - snaží se ale efektivita tu není. Nemyslim že odejde. A jsem rád, že ho máme, protože je to Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

min. 1 zapas sme boli na ihrisku jasne lepsi a vy ste vytazili z minima maximum. No podla toho co vidiet v tabulke to uz titul nebude a Lm nemate nato aby ste vyhrali. takze sa s tym hnusnym, zakernym futbalom vratte tam kam patrite

Reagovat
Atlético de Madrid

No, LM byla od losu osmifinále a čtvrtfinále podle mě nejpravěpodobnější soutěž, kterou jsme mohli vyhrát vyhrát. Teď jsme dostali přijatelnýho soupeře a postup je realnej, v semi třeba dostaneme přijatelný soupeře jako Juve nebo Monako a najednou jsme zase ve finále.

Jinak Atlético hraje krásnej defenzivní fotbal podle mě. A je zhruba stejně zákeřnej jako to, co ve vzájemných soubojích produkuje Real. Takže tak.

Reagovat
smazaný uživatel

10 rokov ste nas nevedeli porazit a ty sa tu budes chvastat jedinym poriadnym výsledkom Od zalozenia vasho klubu ste vyhrali par trofeji, nic velke vo svetovom futbale ste nezaznamenali, akurát dake 3 roky z vasej posranej historie sa vam ako tak dari. hrate spinavy futbal kde idete súperom po nohách. si tu jediny ako posledny mohykan obranujuci cest tohto "slavneho" klubu a ty i tu ides na dakoho s tymto posranym klubom vyjadrovat hentaky nazor? tam si bez medzi svojich

Reagovat
Atlético de Madrid

"10 rokov ste nas nevedeli porazit"

bylo to 14 rokov

" jedinym poriadnym výsledkom"

6 zápasů bez prohry v řadě

"Od zalozenia vasho klubu ste vyhrali par trofeji"

konkrétně jsme třetí historicky nejúspěšnější klub ve Španělsku

"nic velke vo svetovom futbale ste nezaznamenali"

jen jsme párkrát vyhráli ligu, nějaké evropské trofeje, interkontinentální pohár a dali světu několik fotbalových legend

"si tu jediny ako posledny mohykan obranujuci cest tohto "slavneho" klubu"

na druhou stranu, ty seš dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ked sa to vezme celkovo tak ste posrany podpriemer vo svetovom futbale cosa neda porovnavat s klubmi ako Barca, Bayern a my. dementa mas u vas na lavicke, chod si s nim podat ruku

Reagovat
Atlético de Madrid

Radši si o tom něco zjisti

Reagovat
smazaný uživatel

ano tak nakoniec 14 rokov, este, ze si pamatas tu historicku hanbu. ked uz nas jebes za výsledok 0:4, pozri sa do vlastnych rad

Reagovat
Atlético de Madrid

4:0 je současnost

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 vo finále LM je taktiez sucasnost a to je ten najvacsi zapas. a zasa nezabudni hejtovat, ze sme vyrovnali par sekund pred koncom lebo to tak posobi ako keby uz bolo davno skonceny zapas ano chlachol sa tu jednym výsledkom ked statistiky su sucasnost a su v nas prospech, takze nic ti neostava. ked zase dlhe roky nevyhrate trofej aspon si zaspominaj na jeden zapas z 1000

Reagovat
Billy McClane

Chod uz do pice prosim ta. Ty si nas madridsky sensei

Reagovat
smazaný uživatel

ja fandim nasmu klubu uz dlhe roky a vyjadril som svoj nazor na hejtovanie môjho klubu. nieco sa ti nepaci? prevlec farby

Reagovat
Visca el barca

že ty seš normální křupan někde z prdele

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nefandim podvodníkom, neplaticom dani a ufrflancom co picuju desatrocia na najuspesnejsi klub.

Reagovat
Phillipinho

Ty ses fakt obrovskej hlupak az se to zda byt neskutecny

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
oddy

Reagovat
raduinho

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Visca el barca

je to bílej debil, že tě vůbec sere

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

běž se zabít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
dextroza_m

děláš, jak kdyby jsi to vyhrával místo Di Stefana ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte šanci vyhrát minimalne 10 let vůbec nic. Jak by řekli Slováci :Jagr, Štěstí,Náhoda nic vic

Reagovat
smazaný uživatel

S tím finálovým zápasem Ligy mistrů přeháníš, tam bylo vyrovnání naprosto logickým důsledkem naší celozápasové herní převahy a i konečné vítězství v tom zápase jsme si jednoznačně zasloužili my. Jinak ale souhlas, je to úplně otevřený fifty-fifty dvojzápas, ve kterém mají oba týmy stejnou šanci postoupit a někteří jsou tady jak utržení ze řetězu. Vyhráli jsme 3 ligové zápasy, což byla vzhledem k soupeřům naše povinnost, navíc ty poslední dva výkony nebyly herně kdovíjak přesvědčivé a někteří už se tady chystají rozprášit Atlético, které proti nám bude hrát zase úplně stejně a pokud Ancelotti něco nezmění, vyláme si zuby i posedmé, byť ty dva matche Supercopy bych nějak nehrotil.

Reagovat
Atlético de Madrid

Trochu to přeháním, každopádně to bylo na úrovni našich klasickejch gólů z rohu, na které se tu mnohdy plive jako na haluze, na což jsem narážel.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dáno tím herním obrazem, kdy jsme opticky lepší, obléháme a vy pak jakoby "z ničeho" dáte gól. Spíš než nějakou haluzí je to ale tím, že si v zápasech s vámi často bohužel vybírají svůj pravidelný blackout Ramos nebo Pepe s tím, že ve finále Ligy mistrů jednoho z nich "zkušeně" zastoupil Iker.

Reagovat
Atlético de Madrid

Zase ten blackout je důsledkem našeho tlaku na míč.. Když musí 90 minut složitě hledat nějakou cestu jak rozehrát (a zároveň nepochybně mají instrukce snažit se rozehrávat co nejkonstruktivněji), tak to jednoduše nějakou chybu přinese. Dělal jsem na to nějakou statistiku a chyba soupeře hrála přímou roli snad u 15 nebo 20 procent našich gólů, to není náhoda. Navíc teda proti Realu dáváme spoustu krásných gólů právě - loni ta Gabiho raketa, na podzim ten Ardův, teď Saúlovy nůžky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Gabiho gól byla chyba Lópeze, nůžky Saúla byly pěkné, to zas jo. Obecně si ale myslím, že klíčem k našemu úspěchu je koncentrace v obraně, nedělat chyby a hrát s takovým tím entuziasmem, kterým jsme vás smázli třeba loni v Copa del Rey nebo vyrovnali a pak opanovali prodloužení ve finále Ligy mistrů. Jestli tam zas Pepe někomu namaže do úniku jako Torresovi nebo kdysi Costovi, popřípadě necí vymamlasí Ramos jako není to tak dávno penaltu, bude to hodně těžké. Hodně by naší hře pomohla čtyřčlenná záloha Isco, Kroos, Modrić, James, ale na to Carlo asi nemá odvahu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Proti nám byste spíš měli začít hrát brejkovou hru.. nechat nás hrát s míčem, vylákat nás výš (letos to jde) a pak nějak udeřit. Ta čtyřčlenná záloha ve formátu 4-4-2 je proti nám s vaší kombinační hrou zase taková docela čitelná, oba týmy mají stejně hráčů ve všech zónach, přes kraje vám to proti nám nikdy nešlo a ve středu pole je těžký vytvořit přečíslení.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by nám ten jeden záložník navíc ohromně pomohl vyrovnat se s tím tlakem, pod kterým občas pácháme ty nepřesnosti, byl by tam jeden hráč navíc do kombinace, měli bychom převahu ve středu pole a od toho se pak odvíjí i ten zbytek. Byla by taky docela sranda sledovat, jak by se ten zápas vyvíjel, kdybychom do toho šli s cílem, nechat vás hrát a čekat na brejky, podle mě byste se proti nám taky nikam nehnali a byla by z toho šílená holomajzna.

Reagovat
Atlético de Madrid

Těžko hádat. Proti Barceloně tuhle chybu udělal Simeone dvakrát a z brejku nás zabili..

Reagovat
smazaný uživatel

Proti vam sme so zalohou 4-4-2 ( Isco , Kroos , Modric , James ) ani nehrali .

Reagovat
Aris1914

Prosím o vyplnění dotazníku. Jedná se o dotazník z prostředí fotbalu. Předem děkuju za vyplnění https://docs.google.com/forms/d/1Bb4_kxH9aYD2SBJ10mhiavkLKP5NALgSZTBwPna6H08/viewform

P.S. Pokud již někdo narazil na tento můj příspěvek, tak se mu omlouvám. Holt potřebuju respondenty.

Reagovat
Billy McClane

Mas to tam...aj ked od Slovaka, ale vsetky otazky som mal dobre

Reagovat
Aris1914

Tak to gratuluju. Jseš zatím první kromě mě, kdo to dokázal

Reagovat
Billy McClane

Co? Ved tie otazky boli uplne jedoduche. Jedine s tym titulom Ostravy som vahal, ci to nebolo rok pred tym.

Reagovat
valloire

Tak to je nás víc. Ta Ostrava, s tou jsem taky váhal, ale odvodil jsem si to podle Heinze. Na EURO byl nominovanej díky titulu.

Reagovat
frankiefcb

jo to byla tenkrát neskutečná sezóna

Reagovat
valloire

Držel jsem vám palce. Skvělej fotbal, neskutečný návštěvy, Sparta bez titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo.

Reagovat
F.Torres

za to, že to mělo docela dobrou úroveň, tak jsem ti to vyplnil...

Reagovat
smazaný uživatel

finito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slzy, krev, pot > prachy a protekce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

1. - 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou bych si pral aby Barca zacala hrat tak jednoduchy a primocary fotbal jak Real. Posledni tri zapasy uz to zase zacina smrdet Guardiolou...

Reagovat
misinho7

my uz davno nehrajeme priamociary futbal sak hrajeme toto iste co vy mozno este viac na prihravky , skor mam pocit ze barca zacala hrat priamociarejsiea na protiutoky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha asi koukam na spatny fotbal...

Reagovat
misinho7

asi hej ale urcite tam nieje ziadna extremna priamociarost a protiutoky.. tie sme snad aj zabudli hrat....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stopro, ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

Zdaleka nehrajeme to, co Barcelona dřív, dá se říct, že úplně jinak, to že tam máme víc přihrávek, neznamená, že to budeme takhle se srovnáváním přehánět.

Reagovat
misinho7

neni to tiki-taka ale zas nieje to ani Mou style na protiutoky a priamociarost je to take pomiesane aj keduz absentuju poriade protiutoky

Reagovat
smazaný uživatel

Až na přizdisráčskou půl hodinu neuvěřitelně odbojovanej zápas s perfektní koncovkou. Nedobytnej Pizjuán

Místní haluzgang ať si vylíže prdel (nejlépe jeden druhýmu navzájem), jen kretén co má v hlavě nasráno může na tohle napsat, že to je haluz, v druhý půlce až na Suarezovo přestřelení Barca neměla nic a Sevilla byla herně jasně lepší.

Reagovat
X-bano-X

A v com bola ta Sevilla lepsia? V prihravkach 40 metrov od branky? Nebud smiesny V prvom polcase ste si ani neskrtli a nebyt tej chyby Brava, tak to tak aj ostane, To nehovorim o Mbiovi, co dohral snad len kvoli stastnej hviezde ty protekce...

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si prášky na nervy bano, po dnešku je potřebuješ..o prvním poločase taky nikdo nemluví ty joudo.

Reagovat
X-bano-X

Tvoje stretavanie sa aceom ma na teba celkom retardacny vplyv A aby som sa vratil k zapasu a neodbiehal k osobnym invektivom ako primitiv, spomeniem ze ste okrem dvoch chyb obrany nemali ani pol prdu. Bohuzial aj taky je futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty víš o tom s kým se já střetávám, navíc po rocích na SF jsem pochopil kdo z vás je ten retard moc dobře, takže si strč ty tvoje rozumy do prdele, dneska je jenom jeden vítěz a je to ten, kterej na hřišti nechal všechno a bojoval až do poslední vteřiny.

Reagovat
smazaný uživatel

takže Suárez

Reagovat
X-bano-X

Aby som sa opäť vrátil k téme a nerobil zo seba invektívami burana, fanúšik ktorý po takej sérii akú má Sevilla považuje remízu na domácom ihrisku za výhru dňa si zaslúži tak sedieť doma na riti s chlebom s masťou v ruke a nie LM.

BTW: Elche či Eibar takto bojujú zápas čo zápas a tieto multibludy "Slzy, krev, pot > prachy a protekce" sa tu nevyskytujú.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk jako ty by zasloužil uřezat všechny prsty na rukou aby nemohl už napsat do diskusí ani slovo. Fotbal s tebou řešit nehodlám a fanouškovství už vůbec ne, narozdíl od doby na SF, kdy jsem s tebou ten čas občas ztrácel, jsem se poučil...Takže tady máš poslední slova..

Když to 14 hráčů odjezdí po prdeli, tak se tomu nemůže vyrovnat ani několik set milionová sestava, remíza je vítězství, vyrovnali jsme pro mnohé ztracený zápas proti jedné z nejdražších a nejlepších sestav fotbalové historie, to co to pro mě znamená, pochopí pouze fanoušci jiných klubů než velké dvojice + ti co nemají hlavu zaraženou v prdeli, jsem rád, že se zařazuješ mezi stádo místních bezmozků, já o jejich palce nahoru a uznání nestojím a vždy jsem si nebral servítky, včera bezprostředně po zápase, zaplaven emocemi a štěstím, jsem napsal to na co jsem čekal už několik sezón, až "překonáme" slavnou Barcelonu a v ten večer se to podařilo, nezáleží na výsledku, záleží na tom, co se ty dvě hodiny na Pizjuánu odehrálo, ta vůle bojovat pro tisíce Sevillistas do posledního momentu. Proto to milý Bano nikdy nepochopíš, protože máš zaraženou hlavou ve vlastní prdeli a vidíš před sebou jen dlouhej tunel na jehož konci je další prdel. Barcelona i Real Madrid jsou ve Španělsku řadu let tlačení ze všech možných stran, disponují neomezenými finančními možnostmi a proto pro mě takový večer, jako byl ten sobotní, tolik znamená a vždycky bude.

Reagovat
valloire

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
X-bano-X

Strašný žvást. Patetické a presladené. Ak by to hovorila taká Kristin Kreuk malo by to aspoň taký nádych patričnosti. Teba však asi včera vytiahli z kryokomory, inak si neviem vysvetliť tie sladunké slová o malom slabom outsiderovi bojujúcom proti zlému goliášovi. Áno, áno vidím trepotajúcu sa zástavu s pruhmi a hviezdičkami, posledný nadhod a tím amatérov poráža Yankees. Bohužiaľ pre teba Sevilla nie je tím amatérov ale aktuálny víťaz EL a Barcelona nie je ten tím ktorý valcoval každého na počkanie ale tím ktorý naposledy vypadol v štvrťfinále LM, má nového trénera a doma dokázal prehrať s Celtou či Malagou.

Krásne posledné slová. Tu hlášku o hlave v prdeli si nechaj ako epitaf, vystihuje tvoj kruto prísny štýl. Určite ňou môžeš zabávať spolužiakov po tom ako im otrepeš o hlavu šlabikár, drsňáku.

S Barcelonou som prežil dobré aj zlé časy, tituly aj motanice v strede či v dolnej časti tabuľky, to asi ale trochu nabúravá tie zabíjačkové šplechy a bezodné mešce. Prvý polčas a hlavne jeho herná tvár zas nabúrava to jazdenie po prdely, teda ak to nebola nejaká nepochopená metafora..... to že o tie palce nestojíš nikomu nezabráni aby si ich dostal, konieckoncov krakonoš a nikto ti to práve predvádzajú.

PS: Nabudúce vás snáď postačí prehra, hlavne že "prekonáte" (tu by som podotkol, že hoc nie som čech, význam slova "překonáme" je mi známi. Takže tie prášky zas radšej vysaď nerváku.

BTW: Je u nás také porekadlo "kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť" Ty vyješ teda poriadne, podnikateľ z Brna by bol na učňa hrdý. Najmä nezabúdať na prdel, bezmozga, ovce a tlačenku Barcelony. Potom sa človek ani nemusí dívať na autora a hneď vie odkiaľ vietor vanie

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

Tolko hovien v jednom prispevku

Reagovat
X-bano-X

Každý si v tom nájde to svoje

Reagovat
smazaný uživatel

hovno?

Reagovat
X-bano-X

jop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

zas haluz vysledok spravodlivy ,ale haluz bola ,ze ste sa dostali do zapasu

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Naše výhra, pošetření opor, ztráta Barcy,Atletů,prohra BVB už jen ať City roznesou hovna z United a bude to dokonalý víkend Jinak nejake překvapení ani ostuda to není, Barca hraje bez zálohy, pravidelne oslabená tam prostě ztráta občas přijít musí i když máte asi nejlepší útok světa. Aspon bude boj o titul ještě zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi ty nacvičené signály Barcelony při standardkách. Missi rozehraje do strany a poté následuje přihrávka dozadu na půlící čáru.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsme to nepochopil...

Reagovat
valloire

ale je to účinné

Reagovat
pawelFCB

pro Sevillu

Reagovat
celeb

Snad najlepsi 1. polcas v sezone a nakoniec taketo sklamanie. Snad sa Lucho pouci aj z tejto facky, ak nam vsak ujde titul koli takymto blbostiam, bude to boliet klub, fanuskov a v konecnom dosledku aj jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

skoda no ,vyhraty zapas,ale ideme dalej.za tyzden dufam ,ze za 3 body ,inak davam nohy dolu zo stola

Reagovat
celeb

no ja tiez dufam v 3 body s Vale na Nou Campe, lenze caka nas este AM vonku a z tade sa body beru este tazsie nez zo Sevilly. Ak by sme nedajboze nestratili az do zapasu v Madride (a ani Real) pripadna remiza v Madride nas bodovo zrovna s Realom a zo vzajomnych zapasov mame skore -1.

Reagovat
smazaný uživatel

bude to este zaujimave, navyse ked sa do toho zapletie liga majstrov...

Reagovat
smazaný uživatel

Santi Mina ak uz on v U21 neposadi toho strasneho Munira tak uz asi nikto

Reagovat
Masi

Hlavně co dneska předvedl Nolito, to byla paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

James or Isco against Atlético: "Both could play."

Kaleraby tlacit do hlavu si nechaj . Gareth bude hrat .

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já Slovenštinu docela ovládám, ale co je to první slovo na druhým řádku?

Reagovat
alcantara

Kedluben

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Ed_Hazard

tak to vidím prvý krát....a to som si myslel že ma v češtine len tak hocičo nezaskočí

Reagovat
madridcan

Ja som sa s tym slovom stretol tu https://youtu.be/CBsDG6iFP3g?t=1m2s

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S takovým výkonem to PSG barcelonu smázne jak nic, Messi hrál hovno a to ho ani nějak extra nebránili. Jediné pozitivum na jejich hře je Jeremy Mathieu. Vůbec nechápu jak jste do teď mohli bez něj fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhypovaná Celta zase... jeden zápas im tam padne všetko a budúce kolo niekde prehrajú 0:1

bohužial aj podľa zostrihov sme si zaslúžili...

prvá 10 proste MUSÍ BYŤ

AUPA RAYO!

Reagovat
Phillipinho

Vcera ti to Celta za vsechny ty reci pekne vratila

Reagovat
smazaný uživatel

tak Celta je na svetlej strane sily, oni môžu

Reagovat
santini

kua, zápas som kvôli svadbe nemohol sledovať ( navyše nie vlastnej )... páči sa mi, že sme vás takto rozbili. Karma je sviňa, ale konečne sme asi zapracovali aj na efektivite, lebo výkon bol podľa mnohých veľmi dobrý ( ako vlastne vždy ) Vamos Celtaaa

Reagovat
smazaný uživatel

COPE | Bale has an overload in the femoral biceps of the left leg, he won't be 100% against Atletico.

Reagovat
misinho7

... ale ne som aj rad lebo verim ze ta nasa 4 clenna brutalna zalohasi rozobere atletov ako sa im bude chciet

Reagovat
Phillipinho

No uvidime ....

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak nevím.. s týmem prej trénoval.

Reagovat
Jerichoo

tak žeby sme mali proti Atletom prvý krát 4 futbalistov v zálohe

Reagovat
misinho7

chodte uz s tym do riti... chces mi povedat ze hrac ktory bol dvakrat najlepsi v anglicku bol basketbalista alebo co?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jerichoo

v tomto kontexte futbalista = hráč s výborným držaním lopty, kreatívny a vhodný do kombinácie

Reagovat
smazaný uživatel

počkaj, ty chceš Balea do základu?

Reagovat
misinho7

Nie .. Ale narazal som nato ze konecne budeme mat 4 futbalistov...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by mi niekto strucne opisat zapasy Atletov, Realu a Barcy? ani jeden som nevidel a nechce sa mi pozerat zaznam. Diky kazdemu

Reagovat
misinho7

real si to dal v klude , bez nejakej strasnej namahy , hrali lavickari a bol to taky tukes zo snahou setrit sa na dalsie zapasy taka pohodka

Reagovat
smazaný uživatel

dikes

Reagovat
X-bano-X

Barca hrala prvý polčas jeden z najlepších v tejto sezóne. 0:2 bolo pre Sevillu veľmi priaznivé. Potom však Bravo nepochopitelne podcenil strelu z cca 18-20 metrov a vyrazil ju na tyč a do siete. Zvyšok polčasu Sevilla Barcu zatlačila ale nič nebezpečné z toho nebolo.

Druhý polčas bol viacmenej vyrovnaný bez nejakej výraznej šance na jednej či druhej strane. Nakoniec Piqué nepochopiteľne pokazil rozohrávku došlo k prečísleniu a Gameiro zasunul do prázdnej. Zápas blbec.

Ak by si Sevilla tie šance vypracovala sama,nemrzelo by to tak ako teraz. Prakticky sme im ten bod darovali vlastnými chybami.

Reagovat
valloire

Reagovat
asskicker

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná zápas Castilly, talent století samozřejmě v základu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

cely tyzden uz trenoval s Castillou snad sa konecne s nimi zohra lebo nema to vyznam trenovat s ackom v kuse tak prist na jeden trening castille ...

Reagovat
Kokesh

Messi, talent stoleti...zatim spis vypada, ze nema ani na Castillu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

vzdy ked sa dotkne lopty urobi par pohybov kluciek vidno aky rozdiel ej medzi nim a ostatnymi.. nemoze zato ze hra v srackovej castille.. snad v lete ho posleme na hostovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak to je nadsázka, žejo. Samozřejmě žádný nadpozemský výkony nepředvádí, ale tak já to přisuzuju tomu, že je to furt mladý ucho, je 2. měsíc v úplně cizí zemi, nezná jazyk, média se po něm vozí, prostě daleko do ideální situace. Až si trochu zvykne a odehraje víc zápasů, tak bude čas na nějaký opravdový souzení. Zatím má čas, kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Ta castilla je neskutocne marna... sak oni si nvedia nahrat 3 prihravky... snad Odegaard pojde dakde na hostovacku tam to nema vyznam

Reagovat
Leo Rekordman

ale preco po tom hype co tu citam na neho nezoberie loptu a neskonci az v brane,ked je taky nadpozemsky a su to neake 3. ligove obrany? ved si vodil 1. norsku ligu predsa to niekto vidi video zostrihov a mysli si,ze tak v norsku hral kazdy zapas bude to mat tazke v kazdom pripade,hostovacka v Eibare,La Coruni atd. mu moze pomoct,aj nemusi a bude po hostovackach behat dovtedy,az si na neho nikto nespomenie. Tak som zvedavy,co s nim v lete,bude to zaujimave sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

tak ani ten Halilovič neni žiadna sláva

Reagovat
Leo Rekordman

neni,tak ja to netvrim ani

Reagovat
smazaný uživatel

na to, že to mali byť nové tváre Realu a Barcelony...

Reagovat
misinho7

... ty tu ides posudzovat mladych chalanov a zatracovat ich... Odegaard je u nas este len 2 mesiace a ma este len 16 a ty uz tu hovoris o nich jakeby sa mohli ist zakopat dakde do Hornej dolnej bo nato nemaju..

Reagovat
Billy McClane

Ved ked sam pozeras tie zapasy, tak musis vidiet, ze takto to nikam nevedie.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, že ty ich pcháš do áčka, kde sedí vaša ubertalentovaná hviezda Jesé... čiže ujasnime si to, chlapík nevyniká ani v 3. lige, tak ho šupneme do áčka, kde bude sedeť na lavičke

Reagovat
Billy McClane

Je to s nimi na hovno no Napriklad Odegaard je mozno stale nadpozemsky talent, ale toto fakt nema vyznam a tymto tempom bude do dvoch rokov zabity. A ci sa chyti na nejakych hostovackach je viac ako otazne, pretoze az tak vela top hracov, ktori si tym presli nepoznam.

Snad sa obaja presadia, ci uz tu alebo inde...

Reagovat
Ed_Hazard

No lebo on nie je tento typ, neviem kto mu dal označenie Messi ale mne ho teda vôbec nepripomína. Odegaard nie je sólista (hej keď vidí priestor tak ide priamočiaro dopredu, nedribluje nasilu ako Messi), on loptu odovzdáva a vytvára šance pre spoluhráčov.....ktorí sú momentálne rozumovo na tom tak, že každú jednu loptu odjebú dopredu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Leo Rekordman

takze to uz neni novy Messi

Reagovat
Leo Rekordman

novy Zidane si ho teda volajte

Reagovat
smazaný uživatel

Noveho Zidana uz mame . 2 mat je zbytocny luxus

Reagovat
smazaný uživatel

nový Freddy Adu

Reagovat
Ed_Hazard

on asi myslel Isca takže tu nie je analógia s Freddym na mieste

Reagovat
smazaný uživatel

nový Zidane neni Zidane junior?

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime ten o rok uz bude hrat zaklad v Castille Zizu vybavi

Reagovat
smazaný uživatel

lebo má nanič spoluhráčov, keby bol v áčku, tak si na toho argentínskeho škriatka ani nespomenieš...

CR7 mu jedného krásneho dňa odovzdá patronát nad Bernabeuom a bude z toho krásny príbeh, len keby Carlo nebol kurva a povolal ho...

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

a všade inde sa poserú z chlapca, ktorý nebol najlepší ani v 3. ligovom španielskom mužstve...

Reagovat
misinho7

ahaa preto ho chcela barca , bayern, liverpool arsenal atd...

Reagovat
smazaný uživatel

tak 3. španielska > barca , bayern, liverpool arsenal atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe

Reagovat
Billy McClane

Basketbalove El Clasico: Real Madrid 91:Barcelona 78

Posledne roky sa to krasne otocilo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

sociedad je ozaj zvlastne muzstvo, porazia barcu, real, atletico a stracaju body s muzstvami bojujucimi o zachranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes

Reagovat
Phillipinho

Socky po prevzeti Moyese ztratili svoji nevyzpytatelnost a hraji pravidelne prumerne....

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu našemu Béčko to nejde a nejde, ale Vynyals je ten správny tréner, dúfam, že si ho ponechajú, aj keby prípadne vypadli do Segundy B.

Reagovat
X-bano-X

Tá obrana je hrozná. Nevidím to vôbec ružovo, herne tam nie je líder, ktorý by to držal keď sa tímu nedarí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to špatný. Ti hráči jmenovitě tak špatní nejsou, ale celkově to na výsledky nestačí.

I pro tohle je ohromná škoda toho BANu, protože jsme nemohli béčko posílit tak, jak je potřeba.

Segunda je hodně velká výhoda - ty hráče to daleko víc prověří. Měli bychom dělat vše pro to, abychom se zachránili. Jak je to se startem hráčů áčka? Mohli by pomoct?

Reagovat
X-bano-X

Nemohli. Akonáhle je hráć na súpiske Ačka, nemôže hrať za B tím.

Reagovat
smazaný uživatel

špaténka

Reagovat
Kongo

No dneska nás čeká derby,co bude mít asi pořádnou šťávu.Oba celky bojují o všechno.

Reagovat
celeb

skor si myslim, ze mali netopieri posetria sily na pre nich hratelnejsich superov a na derby sa vykaslu.

Reagovat
Kongo

No je pravda,že Levante ještě čeká spoustu žhavých zápasů a to s Lacoruní,Cordobou a Elche,ale pořád si myslím,že i takhle "malý" derby má pro oba týmy zvláštní náboj.A i outsider se dokáže na derby dobře připravit.Ta motivace tam prostě je.

Reagovat
celeb

pri vasej forme by som sa moc nebal. Dohodneme sa, ze vy dnes po tuhom boji vybojujete 3 body v nadstaveni 2. polcasu a budete stastni, a my budeme stastni z 3 bodov v sobotu podvecer

Reagovat
Ángel di María 22

Wow, Negredo luxusně. Muž zápasu Feg.

Reagovat
QooBo

... alebo Cancelo, ten bol dneska famózny

Reagovat
Ángel di María 22

Ten, řekl bych, převzal štafetu po střídání. Ale pravá strana famózo.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Sofiane, Cancelo a Paco dnes nejlepší hráči. Nejslabší výkon asi Rodrigo, kterej zase svoje šance zadrbal, ale měl světlé chvilky.

Reagovat
-Kopy-

pohoda a v pohodě to mužstvo je, a tak je velká škoda těch dvou ztrát, kde s Villarrealem jsme si za to mohli sami a s Athleticem za to mohl rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigo by měl potrénovat náběh do vápna ze strany jak se o to pokoušel v zápase. Předpoklady na to má dobré ale dopilovat tu střelu. Paco je klasa, Cancelo byl výborný, Sofianek perfektní. Diego ukázal, že je skvělá opora a měl tam pár vynikajících zákroků. Podle mě o parník lepší než nějaký Neuer.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele