Primera División - souhrn 24. kola

14.02.2014, 22:54, aktualizováno 17.02.2014, 23:51
Komentáře a souhrny
Real Madrid uspěl v Getafe a dotáhl se na čelo. Atlético si nedělalo velkou hlavu z Valladolidu, Barcelona zareagovala kanonádou proti Rayu. Villarreal a Athletic doma nečekaně přenechaly všechny body Elche, respektive Espanyolu, Sevilla remizovala s Valencií, Real Sociedad uspěl v Málaze...

Málaga CF - Real Sociedad 0:1

17.02.2014 22:00

Góly: 10. Carlos Vela

Real Sociedad prodloužil svou neporazitelnost na stadionu La Rosaleda už na pět zápasů a z Malagy si odváží vítězství 1:0. Hosté drželi své vedení prakticky po celý zápas, Malaga opět doplatila na nepřesnosti v útočné fázi. Baskové se po zisku tří bodů dotáhli na pátý Villarreal, Malaga je jen tři body od sestupu.

Hosté začali výborně, dobře napadali a brzo domácí obranu dostali pod tlak. V 8. minutě se sám na brankáře Caballera vyřítil Carlos Vela, ráně mexického útočníka ale scházela razance. Hned dvě minuty nato však Baskové rozebrali domácí obranu na šroubky. Gólová akce začala na levé straně, kde od Griezmanna balón převzal José Ángel, jenž poté přízemním centrem našel zcela nekrytého Carlose Velu. Čtyřiadvacetiletý útočník přesně věděl, kam míč poslat a přesnou střelou k levé tyči zajistil Realu důležité vedení - 0:1!

Malaga po obdrženém gólu postupně přebírala iniciativu. Nejaktivnějším hráčem Andalusanů byl Jakovenko, který se o gól pral tak intenzivně, že při hlavičkovém souboji z 24. minuty utrpěl tržnou ránu na hlavě a zbytek zápasu dohrál s ovázanou hlavou. Ukrajinský útočník si však z krvavého zranění nic nedělal a v 33. minutě vypálil z dobrých dvaceti metrů krásnou dělovku a Bravo musel vytáhnout vynikající zákrok, aby zabránil vyrovnání. Štěstí ze střední vzdálenosti vyzkoušel i Sergi Darder, brankář hostů se ale ani nyní nachytat nenechal.

Po změně stran pokračovala vyrovnaná partie. Malaga tlačila, hosté předváděli smtící protiútoky. V 54. minutě se sám před gólmanem Caballerem ocitl po přiklepnutí Vely Zaldúa, domácí brankář však se štěstím stačil včas zasáhnout. V poslední třetině zápasu se Real soustředil už především na obranu, domácí trenér proto poslal do hry v 70. minutě uzdraveného Santa Cruze. Ani nejlepší střelec Malagy však nedokázal najít recept na dobře organizovanou baskickou defenzívu.

Šance paraguayský forvard ale přece jen dostal. V 75. minutě Santa Cruz hlavičkoval po rychlé akci na přední tyč, největší šanci druhé půle však zmařil fantastický zákrok Brava. Hned minutu poté to Santa Cruz zkoušel po přistrčení Amrabata křižnou střelou z levé strany, Bravo ale opět skvěle zasáhl. Poslední desetiminutovka už brankovou příležitost nepřinesla navzdory velké převaze domácího výběru. Pro Malagu, která předváděla většinu utkání pohledný fotbal, je tak závěrečné skóre trochu kruté. Hráči Realu však druhý poločas bránili výborně a mohou po dvou nevydařených zápasech opět slavit vítězství.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Valencia CF 0:0

16.02.2014 21:00

Góly: -

Andalusie se dnes večer soustředila na zápas domácí Sevilly s Netopýry z Valencie. V utkání sice bylo k vidění několik efektních šancí, ale ani nařízená penalta bezbrankový stav nezměnila. Talentovaný Ivan Rakitić ji neproměnil a brankář Diego Alves se stal hrdinou.

Úvodní minuty večerního utkání patřily snahám Valencie o brzký gól, čehož se Netopýři snažili docílit centrovanými míči. Ty ale pečlivá obrana Sevilly odvracela a nedovolovala protihráčům ohrozit brankáře Beta. Jeho spoluhráči kontrovali střelou Ivana Rakitće, jehož jméno je v poslední době spojováno především s možným odchodem z Andalusie. Teď se ale mladý Chorvat soustředil pouze na svou ránu, kterou obrana na poslední chvíli se štěstím odkopla.

Až po patnácti minutách úvodního představování jsme se dočkali první velké šance. Šikovný záložník Carlos Bacca se dostal téměř až k ráně v pokutovém území, ale na poslední chvíli jej odstavil obranný zákrok Jeremyho Mathieua. Francouzský bek poté sledoval, jak na opačnou bránu uhání jeho spoluhráč Paco Alcácer, jehož obrana Sevilly nehlídala dost těsně a umožnila mu zakončit.

Hlavním problémem obou celků se stala nepřesnost, která postupně likvidovala jednu nadějnou šanci za druhou. Krátce před koncem první půle se kvůli špatné finální fázi neprosadil ani Vargas, kterému chybělo pár kroků. Náboj utkání nechyběl, ale ani jedna ze stran jej nedokázala předvést góly. Postupný útok nepomohl ani Rakitićovi. Sudí Álvarez neměl důvod diváky v ochozech nijak zdržovat a bez nastavování jediné minuty poslal hráče do kabin.

Pro Netopýry se návrat z kabin nevyvíjel příliš dobře, protože už dvě minuty po změně stran se do první velké šance druhé půle hnal Bacca. Co víc, střelu Ivana Rakitiće zastavil obránce Ricardo Costa jen za pomoci žluté karty a protože již jednu měl, musel zpátky do šaten. Valencii čekal tuhý boj o body v početní nevýhodě, Sevilla navíc zahrávala nebezpečný přímý volný kop. Rakitić ale míč napálil jen do obranného valu před sebou. Reakce Valencie na sebe nenechala dlouho čekat a na hřišti se objevil švýcarský stoper Senderos.

Ten se však do utkání vůbec nezapsal dobře. Na hřišti byl přítomen zhruba pět minut, když v pokutovém území fauloval a uviděl žlutou kartu. To ale nebylo vše, protože Ivan Rakitić dostal šanci zahrávat pokutový kop. Na řadu však přišel moment brankáře Diega Alvese, který vystihl stranu a míč do sítě nepustil! To byl zřejmě klíčový zákrok večera a zdaleka nebyl poslední důležitou prezentací Alvesových schopností.

Brankář Diego Alves se pro oslabený tým stal hrdinou dnešního utkání, protože spolehlivě likvidoval jednu ránu za druhou. Pozorně počkal také na hlavičku Iborry, který však nestačil na Alvesovy reflexy a musel schovat hlavu do dlaní. Od té doby se Valencia začala spoléhat především na Alvese a obrannou činnost, naopak té ofenzivní příliš mnoho pozornosti nevěnovala.

Seville ale často scházel klíčový klid v zakončení a do konce své "přesilové" výhody se k pořádné akci již nedostala. Štěstí sice zkoušeli hráči jako Čeryšev či Moreno s Cristofórem, ale ani jeden z nich míč do sítě dopravit nedokázal. Vzhledem k průběhu je ale konečná remíza spravedlivým výsledkem. Díky ní se Sevilla dostává na sedmou příčku, zatímco Valencia může být ráda za bod a sídlí o jednu pozici níž.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona 1:2

16.02.2014 19:00

Góly: 56. Carlos Gurpegi - 6. Sergio García, 65. Diego Colotto

Hráči Espanyolu by nejraději hráli s Athleticem ob týden. Dnes totiž opět potvrdili, že se jim proti Baskům výjimečně daří, když po výhře 2:1 sebrali Athleticu rekordní domácí neporazitelnost. Hosté šli do vedení už v 6. minutě díky Garcíovi, za domácí vyrovnal Gurpegi, ale výhru barcelonskému klubu nakonec vystřelil Colotto. Bilbao tak okopírovalo zaváhání Villarrealu a jeho náskok na páté místo činí stále čtyři body. Espanyol se posunul na sedmou pozici.

Espanyol Barcelona dokázal něco, co se nepovedlo Realu Madrid ani Barceloně. Totiž porazit Athletic Bilbao na jeho půdě. Hosté začali skvěle. Už v 6. minutě využil kostrbaté rozehrávky Bilbaa hostující Simão, který krásnou kolmicí vysunul Sergio Garcíu a ten precizní křižnou ranou překonal zkoprnělého Iraizoze - 0:1! Palec v puse střelce úvodní branky jen podtrhl, jak jednoduše překonali hráči Espanyolu obranu domácího celku.

Barcelonští byli i nadále nebezpeční a Iraizoz rozhodně neměl šanci prochladnout. Domácím viditelně scházel defenzivní záložník Iturraspe a celá obrana domácího celku tak byla daleko průchodnější než obvykle. Skvělí fanoušci Athleticu však hnali své idoly za vyrovnáním. Ve 25. minutě poslal Aduriz míč hlavou do tyče. O tři minuty později zachránil Espanyol proti hlavičce Rica fantastickým zákrokem Casilla. Espanyol odpověděl v 39. minutě, když si García s přehledem poradil v pokutovém území domácích a jeho pohotová rána opět skončila na tyči! I přes územní převahu tak Baskové odcházeli do šaten s jednogólovým mankem.

To se jim podařilo smazat brzy po změně stran. V 56. minutě vyslal Ibai krásný přímý kop do šestnáctky Espanyolu, kde se poněkud zapomněl brankář Casilla a umožnil tak Carlosi Gurpegimu jednoduše zasunout míč hlavou do sítě - 1:1! Pro domácího kapitána to byla premiérová branka v letošním ročníku. Vyrovnaný zápas pokračoval šancemi na obou stranách.

Neuplynulo však ani deset minut a hosté si vzali vedení zpět. Rohový kop za Barcolnské výborně rozehrál Simão a míč ve vápně domácích trochu šťastně sklepl za záda bezmocného Iraizoze Diego Colotto - 1:2! Argentinský obránce se rovněž trefil poprvé v této sezóně.

Kouč domácích Valverde reagoval nasazením Oscara de Marcose a Iker Muniaina, kteří výrazně oživili hru Bilbaa. V 77. minuté právě Muniain našel výborným pasem hlavu Adurize, domácího forvarda ale skvěle vychytal Casilla. Spolupráce obou hráčů pak na Casillovi ztroskotala i o dvě minuty později. V 82. minutě mělo slušnou příležitost zase mužstvo Espanyolu.

García však z nadějné standardní situace mířil mimo. S přibývajícími minutami houstla atmosféra na hřišti a frustrovaní domácí hráči se uchylovali k nedovoleným zákrokům. V 87. minutě Aritz Aduriz sejmul skluzem Sáncheze a po zásluze uviděl druhou žlutou kartu, a tudíž nebude moci svému týmu pomoci v dalším zápase na půdě Betisu. Espanyol tak uhájil vedení 2:1 a stal se prvním klubem této sezóny, jenž si v La Lize odvezl ze San Mamés všechny tři body!

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Madrid 0:3

16.02.2014 17:00

Góly: 5. Jesé, 27. Karim Benzema, 66. Luka Modrić

Real Madrid odpověděl na výhry obou svých nejbližších rivalů a zvítězil na půdě Getafe. Bílý balet utancovali Jesé Rodríguez s Karimem Benzemou, třetí branku zaznamenal Luka Modrić. Díky výhře Merengues nadále drží krok s vedoucí Barcelonou a lepší skóre jim zajistilo druhou příčku před Atléticem.

Namísto Cristiana Ronalda jsme v ofenzivním trojzubci Realu Madrid mohli vidět mladíka Jesého, na jehož adresu samotný Vicente Del Bosque nedávno prohlásil, že pokud má někdo šanci na letenku do Brazílie, pak je to právě madridský útočník. Ten jako by slyšet slova svého nadřízeného a v dnešním utkání si připsal jednu branku. Do základní sestavy se dostal také welšský talent Gareth Bale. Po úvodních zdvořilostních frázích se Los Blancos ujali míče a zároveň s tím i vedení.

Právě zmiňovaná dvojice se postarala o první gólovou akcí utkání, když Bale našel na druhé straně volnějšího Jesého a mladý útočník střelou k tyči otevřel skóre zápasu - 1:0.

Getafe sice možná hrálo s větší podporou domácích diváků, ale přesto si v kombinaci nebylo jisté a častokrát muselo sahat ke zpětným nahrávkám na vlastního brankáře. Slavnější soupeř se na druhé straně nijak nezdržoval s nahrávkou a například povedený pas Balea na Francouze Benzemu určitě stál za povšimnutí. Pozornost mu ale věnovali také domácí obránci a nadějnou akci Bílého baletu zastavili. Talentovaný Gareth Bale po dlouhé době bez fotbalu hýřil aktivitou a tu projevil několika způsoby. Ten fotbalovější představovala nepříjemná střela, s níž si Miguel Moyá musel poradit na několikrát. Kromě toho se mladý reprezentant "blýskl" také nevybíravým zákrokem a následnou žlutou kartou.

Právě v té chvíli však Real navyšoval své skóre. Celou akci měl na svědomí argentinský rychlík Ángel Di María, který našel skvěle naběhnutého Karima Benzemu. Francouzský útočník si míč zpracoval a propálil padajícího Moyu - 2:0.

Bez větších potíží i tempa dohráli hosté první půli a cestou do kabin hýčkali dvougólové vedení. Aktivita hostí byla zřejmá i po návratu ze šaten, protože obrana Getafe měla co dělat s pasem Luky Modriće na Karima Benzemu. Naštěstí pro Getafe zafungovala výtečně a někdejší hráč Lyonu se do zakončení nedostal. Poměrně nezáživný průběh druhé půle se pokoušel zvrátit snad jen Pepe, který hlavičkoval těsně mimo. Překvapivě se však mírná letargie Realu Madrid nevymstila, i když se nedá říct, že by domácí kapitulovali. Právě naopak, díky záložníkovi Modrićovi vsítil madridský gigant ještě jednu branku. Chorvatský středopolař nebyl před vápnem celkem nikým atakován a jeho střela z hranice pokutového území přesně našla svůj cíl - 3:0.

Diego López je delší dobu jasnou jedničkou mezi třemi tyčemi Bílého baletu, ale dnes nezasahoval příliš jistě. Dvacet minut před koncem nekontroloval dráhu letu míče a ten za něj musel odklízet až Sergio Ramos. Real Madrid se sice na vlastní polovinu nestahoval, ale jeho kombinace a centry obzvlášť už postrádaly přesnost. Takto se k míči nedostali ani obránce Pepe s Benzemou. Zajímavou ránu si na své konto připsal bek Marcelo, Miguel Ángel Moyá však stál na svém místě a nebezpečí zlikvidoval. Konec utkání se rychle blížil a domácí nezvládli s výsledkem již nic udělat. Po zásluze tedy prohráli a tři body si připsali hráči trenéra Carla Ancelottiho. Díky výhře udržují kontakt s vedoucí Barcou a pokračují ve stíhací jízdě.

Více informací k zápasu

Granada CF - Real Betis 1:0

16.02.2014 12:00

Góly: 31. Piti

Vyhecované andaluské derby ovládla Granada, která v domácím prostředí porazila Real Betis 1:0. O jedinou branku utkání se postaral Piti po půlhodině hry, na obou stranách se navíc v závěru utkání jednou vylučovalo a k tomu rozhodčí Teixeira Vitienes musel ukázat i devět žlutých karet.

Granada do zápasu vstupovala sice s komfortním náskokem deseti bodů na svého soupeře, což ovšem nic neměnilo na tom, že se nacházela na posledním nesestupovém místě v ligové tabulce. Do zápasu také domácí vstoupili lépe a přinutili brankáře Adána hned ke třem zásahům v úvodních dvou minutách. Postupně své štěstí zkoušeli Brahimi, El-Arabi a Rico. V sedmé minutě poprvé zahrozil i Betis prostřednictvím Rubéna Castra, ale jeho chabá rána gólmana Fernándeze nezaskočila.

V šestadvacáté minutě sice ještě El-Arabi po přímém kopu Pitiho ještě na Adána nevyzrál, ovšem strůjce této šance se pět minut nato prosadil sám. Brance předcházel dlouhý nákop stopera Tiaga Iloriho, jenž ve Španělsku hostuje z Liverpoolu. Ve zbytku poločasu sice hosté krátce herně dominovali, i tak se jim však nedařilo vyrovnat. Nonova střela byla zablokována pozornou obranou a Castrův pokus znovu pohodlně ukořistil Roberto.

Brzy po změně stran po faulu Rica na Castra rozehrál trestný kop Joan Verdú a Jorge Molina málem zařídil vyrovnání, jenže pětatřicetiletý gólman Granady i tentokrát skvěle při jeho hlavičkovém pokusu zasáhl a vyrazil jej mimo tři tyče. Závěr utkání prosytila množící se karetní napomenutí, a nezůstalo jen u těch žlutých. Do oslabení šla deset minut před koncem Granada, když Dani Benítez uviděl přímo červenou kartu za nehezký zákrok na Nona.

Naneštěstí pro Betis ani výhoda jednoho muže navíc v poli nic na konečném výsledku nezměnila. O jediný vzruch v nastaveném čase se postaral hostující obránce Amaya, jenž uviděl druhou žlutou kartu a následoval Beníteze předčasně do kabin. Granada tak slaví cennou výhru ze zápasu s přímým rivalem, Betis naopak prohlubuje své trápení a nic nenasvědčuje tomu, že by se ze dna tabulky ještě do konce sezony mohl zvednout.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Celta Vigo 0:2

15.02.2014 22:00

Góly: 83. Fabián Orellana, 90. Nolito

Villarreal doma podlehl Vigu 0:2 a tím dal šanci San Sebastianu bodově se dotáhnout na pátou příčku. Villarreal většinu zápasu dominoval, ale nakonec se díky dvěma rychlým brankám radovali hosté. Závěr utkání silně poznamenal nesportovní incident, kdy někdo hodil na hřiště bombu se slzným plynem. Skandál z 87. minuty tak přebil jakýkoli dojem ze hry.

Žlutá ponorka přitom nezačala úplně špatně. Už v 9. minutě vyslal dobrou ránu na bránu Viga Bruno, míč proletěl jen těsně kolem pravé tyče. Villarreal tlačil celou první půli, ale gólman hostů Yoel držel pro Celtu dlouho nadějný výsledek. V 32. minutě to zkoušel Perbert, ale míč za Yoelova záda neprocedil. V 34. minutě prezentoval Giovani ve vápně Celty jistě precizně nacvičenou hereckou vložku, když svému pádu hodně přidal. Píšťalka rozhodčího však zůstala správně němá. O chvíli později překazilo gólovou akci domácích ofsajdové postavení Triguerose. Poslední šancí domácích byla střela Perberta ze 44. minuty, domácí útočník ale míč poslal vysoko nad bránu.

Územní dominance Villarrealu pokračovala i v druhém poločase. Po rohovém kopu Giovaniho v 48. minutě hlavičkoval Bruno těsně nad. V 55. minutě musel podruhé míč lovit ze sítě Yoel, jenže gólovou akci Perbeta opět zastavil zdvižený praporek rozhodčího. Celta odpovídala rychlými protiútoky jenže ani Santi Mina ani Krohn-Dehli se svými šancemi nenaložili dobře.

Santi Mina neuspěl ani v 62. minutě, jeho slabou ránu totiž Juna Carlos pohotovým zákrokem zlikvidoval. Na druhé straně pálil ostrými Pina, Yoel však výborným zákrokem udržel Vigo nad vodou. A svému brankáři mohli hostující hráči děkovat ještě v 80. minutě, když zneškodnil nebezpečný únik Perbeta. Domácím se čas ke skórování rychle krátil a vypadalo to, že utkání skončí bezbrankovou remízou. Téměř patnáct tisíc diváků však šokovala akce Viga z 83. minuty, kdy López posadil svůj přímý volný kop přesně na hlavu Fabiána Orellany a skákající balón zapadl přesně k tyči Carlosovy branky - 0:1!

V 87. přiletěla na hřiště bomba se slzným plynem a utkání muselo být přerušeno. Celý stadion byl během několika minut zcela vyklizen a vše nasvědčovalo tomu, že se zápas nedohraje. Takový skandál EL Madrigal skutečně nepamatuje a celá akce bude mít jistě dohru u zeleného stolu. Pokud se viník najde, bude podle slov šéfa Villarrealu postaven před soud. Štiplavý dým se po několika minutách podařilo zkrotit a zápas se mohl dohrát. Nechtěná přestávka však prospěla především hostujícímu celku, jelikož v 90. minutě rozhodl o třech bodech pro Celtu střídající Nolito, jenž se krásně trefil z přímého volného kopu - 0:2! Dramatický zápas tak vyhráli hosté o dva góly a mohou se těšit z obhájení jedenácté pozice.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Rayo Vallecano 6:0

15.02.2014 20:00

Góly: 2. Adriano Correia, 36. Lionel Messi, 53. Alexis Sánchez, 56. Pedro, 68. Lionel Messi, 89. Neymar

Barcelona ani v nejmenším nepřipustila další překvapení a rozdrtila Rayo Vallecano 6:0. Generálka na blížící se osmifinále Ligy mistrů proti Manchesteru City se tak katalánskému klubu povedla na jedničku, navíc díky dvěma trefám pokračuje v trhání rekordů Lionel Messi.

Argentinská star se díky zásahům z 36. a 68. minuty přehnala ve statistice vstřelených ligových branek přes Alfreda Di Stefana (227) a nyní se s 228 góly dělí o již třetí příčku v historii s další legendou Realu Madrid, Raúlem. Vzhledem k tomu, co vše ještě Messiho čeká, je jen otázka času, než překoná i všechny ostatní a začne navyšovat své vlastní historické maximum, které momentálně drží Telmo Zarra s 251 brankam.

Po nedávném zaváhání s Valencií se tentokrát Barcelona do soupeře obula od samého počátku a hned v druhé minutě z toho vytěžila vedení. Prosadil se Adriano, jehož kromě Messiho ve zbytku zápasu doplnili Alexis, Pedro a Neymar. Katalánský gigant se tak znovu vrátil i do čela ligové tabulky díky lepšímu skóre, než má Atlético Madrid.

Po Adriánově brance ještě v počáteční půlhodině trefili Messi s Pedrem brankovou konstrukci a navíc se brankář Rubén Martínez vytáhl při další Messiho povedené ráně. Jediným překvapením na druhém gólu Barcelony tak bylo pouze to, že nepadl již dříve. Cesc Fábregas vypíchl Arbillovu přihrávku, poslal do šance Messiho a argentinský reprezentant lahůdkovým obloučkem nedal Martínezovi sebemenší šanci.

I u třetího gólu má Messi neoddiskutovatelný podíl, byl to totiž on, kdo krátce po změně stran připravil palebnou pozici pro Alexise. Krátce nato se po kombinaci Iniesty s Fábregasem prosadil Pedro a o výsledku již definitivně nemohlo být pochyb. Messi se nakonec dočkal i svého druhého gólu a poté již odešel ze hřiště předčasně, neboť již v úterý čeká Barcelonu náročný zápas s Manchesterem City. I bez Messiho se však Barcelona dokázala prosadit pošesté, když Neymar po rychlém úniku z poloviny hřiště dodal výsledku konečnou podobu utěšenou ranou z dobrých třiadvaceti metrů.

Více informací k zápasu

Levante UD - UD Almería 1:0

15.02.2014 18:00

Góly: 62. David Barral

Levante potvrdilo dobrou formu a díky parádní trefě Davida Barrala zvítězilo nad nováčkem z Almérie 1:0. Domácí se tak posunuli již na sedmou příčku v ligové tabulce a nadále drží svou sérii neporazitelnosti, která momentálně čítá šest zápasů.

To Almería je podstatně blíže potížím, neboť ze čtrnáctého místa unikají osmnáctému Valladolidu z první sestupové příčky jen na čtyři body. Sobotní zápas prohloubil mezeru mezi oběma kluby díky Barralovi, jenž se trefil v 61. minutě a konečně mohl propuknout v radost po několika zmařených pokusech. V závěru se však stejně Levante třáslo o výhru, zachránil je ale jako obvykle brankář Keylor Navas.

Domácí od samého úvodu dávali najevo svou fyzickou hru, a tak ve druhé minutě uviděl první žlutou kartu zápasu David Navarro za hrubý faul loktem na Jonathana Zonga. Sám postižený měl hned nato příležitost se pomstít formou branky, ovšem hlavou poslal míč po centru Vidala pouze nad břevno. Další šance pak připadla Levante po chybě Rafity. Jeho nepovedenou přihrávku zachytil El Zhar a připravil skvělou palebnou pozici pro Barrala. Ten však ve své první šanci večera minul.

Barral byl v zápase téměř u všeho podstatného. Ještě do poločasu jednou ztroskotal na brankáři Estebanovi a v nastaveném čase mu dokonce přísně nebyl uznán gól pro domnělé postavení mimo hru. Po změně stran se ještě individuálně snažil prosadit Vidal, ale po průniku skrze domácí obranu napálil pouze boční síť Navasovy branky. Chvíli nato navíc Barral konečně vyčaroval fanouškům ve Valencii úsměv na tváři, když krásnou ranou z voleje poslal El Zharův centr přesně do branky za záda bezmocného Estebana.

V závěrečné půlhodině si Almería v honbě za vyrovnáním vypracovala dvě slibné příležitosti. Nejprve Zongo hlavičkovým pokusem trefil zblízka tyč a úplně v poslední minutě utkání se Navas musel brilantně vytáhnout u rány Díaze. V nastavení mohl zvýšit na konečných 2:0 Baba Diawara, ovšem na přihrávku Diopa mu scházelo pár decimetrů.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Valladolid 3:0

15.02.2014 16:00

Góly: 3. Raúl García, 4. Diego Costa, 74. Diego Godín

Atlético doma porazilo Valladolid jasně 3:0 a přinejmenším na několik hodin se opět posunulo na vedoucí příčku. O svém vítězství rozhodli Rojiblancos de facto po pěti minutách hry, kdy vedli již 2:0 díky brankám Garcíi a Costy, zkázu hostujícího celku pak dokonal zhruba čtvrt hodiny před koncem Godín. Valladolid je po jedenácté porážce v této sezóně stále na sestupové osmnácté pozici.

Do utkání vtrhli domácí jako velká voda. Hned ve 3. minutě sehráli hráči Atlética nacvičený signál a po standardní situaci rozehranou Godínem se parádní střelou z vápna prosadil Raúl García - 1:0! Úvodní nápor přinesl Madridským za několik málo okamžiků další vynikající příležitost. Psala se teprve 4. minuta, když z hloubi své poloviny vysunul García dlouho přihrávkou Diega Costu, proti němuž neohroženě vyběhl gólman Mariňo. Brazilský kanonýr však neztratil nervy a v pohodě přeloboval hostujícího brankáře - 2:0!

Kouč Valladolidu Martínez tak mohl už po pěti minutách hry zahodit veškerou obrannou strategii a jeho tým musel začít okamžitě útočit. Proti skvěle hrajícím domácím to však bylo složité a hráči Valladolidu často kazili. Zejména Larssonovi se nedařilo přesně adresovat finální přihrávky. Zbytek prvního poločasu tak v poklidu utekl a domácí se rozhodně nemuseli strachovat o výsledek.

Ve druhé půli se už Villarreal trochu více osmělil a zaznamenal dokonce první vážnou příležitost. Nejprve sice musel Mariňo skvělým zákrokem zlikvidovat hlavičku Godína, z následného útoku už ale nejlepší střelec Valladolidu Guerra dokázal zakončit, když vystrašil Courtoise pohotovou střelou nad břevno. Real poté dokázal více méně vyrovnat hru, nebezpečnější však byli stále domácí. V 65. minutě se po rohovém kopu Atlética nejvýše vyšrouboval Mario Suárez, jeho hlavička ale pouze orazítkovala břevno!

Kýžený třetí gól vstřelili domácí v 73. minutě. Diego Ribas posadil další z řady rohových kopů přesně na hlavu nabíhajícího Diego Godína a uruguayský obránce svou premiérovou brankou v letošním ročníku zajistil svému klubu třígólový náskok! Snaha Valladolidu vstřelit alespoň jeden gól vyšla naprázdno i v posledních deseti minutách. Naopak domácí mohli vstřelit další branku, Godín ale rychlý brejk zakončil nepřesně. Rojiblancos nemusela však ani mrzet neodpískaná penalta po ruce Rukaviny v pokutovém území. Atlético si vítězstvím 3:0 dodalo sebevědomí do příštího zápasu Ligy mistrů proti AC Milán.

Více informací k zápasu

Elche CF - CA Osasuna 0:0

14.02.2014 21:00

Góly: -

Páteční souboj dvou sousedů v tabulce nakonec nepřinesl ani góly, ani pohledné akce. Zkrátka mírné zklamání pro všechny zaujaté i nezaujaté diváky, kteří byli svědky nemnoha gólových šancí a urputného boje o míč.

Od prvních minut se sice oba celky snažily o povedené akce, ale jejich účinek byl pramalý. Po Elche se k míči pořádně nedostali ani hostující hráči, k nelibosti publika však na polovině Elche trávili víc času, než by bylo záhodno. Když se po delším časovém úseku nedokázali prosadit kombinací, přistoupili domácí k centrům a nákopům na vysunuté hráče jako byli Manu Del Moral či Cristian Herrera. Po pěti minutách se však hráči Osasuny dostali k překvapivému zakončení, které málem skončilo první brankou. Brankář Toňo byl vystaven první šanci po centru na Rieru, jeho hlavičku ale zlikvidoval.

Také domácí Elche se pokoušelo dostat do tempa, Herrera ale s pomocí obránce střílel jen těsně vedle tyče. Aktivní zakončovatel v dresu Elche zkoušel své štěstí také o pár minut později, ale míč minul a ten tak prolétl koem všech zúčastněných pokutovém území. Po půlhodině hry se do zakončení dostal mladý záložník Torres, který číhal na míč na hranici pokutového území, ale jeho ránu zablokovali obránci stojící před ním a brankář tak zasahovat nemusel.

Ještě do konce prvního poločasu se Elche snažilo překonat obranu hostí pomocí dlouhého nákopu, ale o atraktivitě úvodní části hovoří mimo jiné počet střel. Posuďte sami - dvě ku jedné ve prospěch týmu z Pamplony, to opravdu není reklama na fotbal. A žádná hitparáda se nedala očekávat ani v půli druhé, neboť první rána Oriola Riery byla k vidění až pět minut po změně stran Brankář Toňo se ale překonat nenechal a šanci zlikvidoval.

Zlom utkání mohl nastat s úderem minuty šedesáté, když sudí Alejandro Hernández nařídil pokutový kop ve prospěch Elche! Brankář Andrés Fernández se ale nemusel obávat, neboť zkušený kanonýr Coro celou akci zahodil a penaltu neproměnil. Míč místo toho napálil mimo tři tyče a pokračovalo se za bezgólového stavu. Domácí chtěl do vedení poslat Manu Del Moral, ale jeho hlavička orazítkovala břevno! A to je k akcím dnešního klání asi tak vše, protože v další fázi se hra stala rozkouskovanou a oba týmy vypadaly, že s bodem jsou zcela spokojeny. Změnit to mohl až Silva, který obdržel přesnou nahrávku do pokutového území a na uvítanou prověřil nově příchozího brankáře Herreru. Ten musel do brány po zranění domácího Toňa, který opustil hrací plochu s bolestivou grimasou. Ani tři nastavené minuty nepřinesly náznak vzrušení a po jejich uplynutí hlavní arbitr ukončil zápas s bezbrankovou remízou. Elche je dvanácté, Osasuna o příčku níž.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona24193269:1760
2.Real Madrid24193268:2460
3.Atlético Madrid24193259:1660
4.Athletic Bilbao24135643:3044
5.Villarreal CF24124844:2940
6.Real Sociedad24117643:3440
7.Sevilla FC2488842:4132
8.Valencia CF24951036:3532
9.Espanyol Barcelona24951028:3032
10.Levante UD2488823:3032
11.Celta Vigo24851131:3529
12.Granada CF24831321:3027
13.Elche CF24681022:3426
14.CA Osasuna24751221:3726
15.Getafe CF24741322:3925
16.UD Almería24741324:4225
17.Málaga CF24661223:3424
18.Real Valladolid24491126:4221
19.Rayo Vallecano24621625:5820
20.Real Betis24351620:5314

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (285)

Přidat komentář
10FKK

1.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, ty seš nerd.

Reagovat
10FKK

Copak tě trápí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale na této fotce mi připomíná Costa vždycky Aguera

Reagovat
smazaný uživatel

mně Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Zdatná práce, hlavně mám radost z našich útočníků, všem to pálí, není to jen o Leovi... City třeste se...

Reagovat
smazaný uživatel

no těším se, může to dopadnout jakkoliv. Nevíš jestli se uzdraví Aguero?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš ne, celej únor by měl marodit...

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle potvrdil, že jak Kun tak Fernandinho jsou pro první zápas out.

Reagovat
celeb

pre nas je to obrovska vyhoda. Yaya je bez Fernandinha polovicny, ak budeme presovat mohli by mat problem, podobne ako s Chelsea. Kun - pred zranenim bol v neskutocnej forme. Celkom sa tesim na utorok, tipujem 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš ne, celej únor by měl marodit...

Reagovat
Woods

ako tak pozeram historicku tabulku La Ligy tak Messi ma pred sebou uz len Sancheza a Zarru ... neskutocne...

Reagovat
smazaný uživatel

Dával Leo i nějakou asistenci?

Reagovat
Woods

jj na Alexisov gol

Reagovat
smazaný uživatel

dík. Jsem rád, že už je zase úplně z5

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš jakboyste hráli proti nějakymu nehorázně těžkymu teamu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to někdo nestihl, stejně jako já, tak dnešní Barca HD SkySports

1. http://cloudyvideos.com/32myjhspwr1a

2. http://cloudyvideos.com/go3fsq5d5wzy

Reagovat
X-bano-X

Úloha splnená, ide sa ďalej.

Reagovat
hefy

Co se stalo na v zápase Villarealu a Celty? Proč se to nedohrálo?

Reagovat
hefy

.. Tyvole. A co bude dít? Opakáčko, dohrávka, kontumace nebo se to nechá, tak jak to je?

Měl jsem na tenhle zápas vsazeno, tak jsem taky zvědavej, co s tim Fortuna vymyslí.

Reagovat
madridcan

Nechcem byt zly prorok, ale myslim si, ze sa s tym tiketom mozes rozlucit. Jedna vec je, ze podla mna vojde do platnosti 0:2, pripadne klasicka kontumacia 0:3...tak ci onak stavkove su velmi dobre vysrate nato, aby sa nenechali obrat, takze storno by som na tvojom mieste velmi necakal

Reagovat
madridcan

Pozrel som sa na stranky fortuny a maju tam 0:2 vo vysledkoch, ani naznak nejake riesenia alebo niecoho ineho...

Reagovat
hefy

Tak tos mi radost neudělal. Nojono, moje sázkařská mizérie se jen prohlubuje.

Reagovat
madridcan

aspon si pred tretou tretinou nepodal, ze Slovensko vyhra o dva goly a nehotujes sa zajtra dat na Slovensko proti Rusku

Reagovat
smazaný uživatel

dals dneska?

Reagovat
madridcan

ano a este, ze Rusko neda gol pred tretou tretinou

Reagovat
smazaný uživatel

skoda mohlo vam tam neco padnout

tak aspon neco

Reagovat
Rssa

Opět se potvrzuje, že když hraje Cesc na pozici Xaviho, tak podá výtečný výkon a plno asistencí a krásných příher. Snad ho v útoku už dlouho neuvidím.

Jinak krásná variabilita v útoku, kde je v současné chvíli nejklíčovějším mužem Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale v útoku zas dává góly

Reagovat
-Carles-

1. Zarra 251

2. Sánchez 234

3. Messi 228

4. Raul 228

Reagovat
smazaný uživatel

26 rokov

Reagovat
roman1978

co dodat? klobouček

Reagovat
Atlético de Madrid

Brzo bude nejlepší střelec La Ligy i LM. Teď je jen otázka, jak moc ty rekordy vylepší. Pelé má 541 ligových gólů, Pepi Bican 518 a celkově mají oba přes 750 soutěžních gólů. Při současném tempu je na nejlepší cestě se minimálně hodně přiblížit. Jako Messi mi sympatickej neni, ale fascinuje mě, že v dnešní době existuje hráč, co má čísla srovnatelná jen s Gerdem Müllerem, Pelém nebo Ferencem Puskásem. Podobně Ronaldo, ale ten jich přeci jen dává o něco míň a skončí dřív, takže u něj to atakování těch absolutních histrocikchý rekordů nečekám.

Reagovat
madridcan

No to bude mozno tym, ze Cristiano hral o nejaky ten rocik kratsie v La lige ako Messi vsak? Ale aj tak sa podla mojho nazoru zaradi v historickych tabulkach za Messiho...V Lige Majstrov to je celkom golovo porovnatelne, ale na druhej strane Messi ma o sest golov viac a patnast zapasov menej, tam startoval v LM Ronaldo o dva roky skor Prve dve miesta v oboch pripadoch vezmu oni dvaja a tak skoro ich nikto nedobehne. Mozno sa prekonania ani nikto z nas nedozije, lebo ked obaja skoncia, tak spravia nedostihnutelny naskok. Este je samozrejme otazka, ze ci obaja skoncia v svojich aktualnych kluboch, ale povedal by som, ze ano. Mna zaujima, ze kolko Ronaldovi vydrzi statistika, ked bude mat menej alebo rovnako zapasov ako golov. V lige to ma zatial v 156 zapasoch 168 golov a celkovo 231 zapasov a 235 golov. Ak by si nieco take udrzal este do konca dalsej sezony, tak by to bolo neskutocne, kedze vek nezastavi...

Reagovat
Atlético de Madrid

Tu pasáž o Ronaldově překonávání absolutních historických rekordů jsem myslel tak, že on narozdíl Messiho podle mě nebude atakovat ty čísla, co má Pelé, Müller, Puskás nebo Bican.

Jinak myslim, že pokud Ronaldo v Realu zůstane, tak bude v tabulce střelců La Ligy druhý za Messim a stejně tak i v Lize mistrů. Vycházím z toho, že i v nejelpších sezonách nedosahuje těch čísel, co dosahuje Messi a skoro v každé tabulce střelců Messi Ronalda předčil (Ronaldo to po dlouhé době prolomil až loni v LM a letos v lize, když je Messi zraněný).

Reagovat
madridcan

Jasne, ze bude druhy...vsetko hovori pre Messiho. Ale v oceneni, ktore riesi strelcov v ligach tuto sezonu Ronaldo dobehne Messiho na 3:3, takze uvidime, co bude dalej.

Reagovat
Atlético de Madrid

Uvidíme, každopádně těch gólových milníků, co mají oba k překonání je ještě hromada. můžu sem hodit i celkem dlouhej seznam, ale nevim, jestli by to někoho zajímalo; nechci spamovat

Reagovat
smazaný uživatel

V LM budou na čele navždy, vzhledem k tomu, co se v jednotlivých ligách děje, tak moc nevěřím, že ta soutěž má ještě nějakou velkou budoucnost.

Reagovat
madridcan

Ale ma...

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám Superligu, dříve či později. Jinak kdyby dneska Cristiano skončil, zařadil bys ho do nejlepší jedenáctky naší historie? Já si myslím, že už na to pomalu může pomýšlet, ale ještě tam asi není.

Reagovat
madridcan

som len cez mobil, rozpisem sa doma ked tak

Reagovat
LAM

Famozní.Uvidíme kde se jednou zastaví.

Ještě bych chtěl někde dohledat přesnou statistiku asistencí protože Leo jich má skoro 140 což je k těm golům neuvěřitelný.Jednou by mohl mít dokonce 500+200 To by bylo videjko

Reagovat
smazaný uživatel

dohledej, taky by mě to zajímalo..

Reagovat
Atlético de Madrid

Messi jich má za celou kariéru za repre a Barcelonu 186 To není ani nejvíc ze všech aktivních fotbalistů, Henry jich má přes 200, Giggs přes 300. Xavi jich nemá tolik, Özil na to nehraje dost dlouho. Ale zjistit se to dá jen za posledních 10-15 let (jedině PL a CL udržují statistiky od roku 92), před tím se něco jako asistence vůbec nezaznamenávalo, takže můžeme jen hádat. Myslim, že třeba takový Michael Laudrup jich musí mít mraky. Nebo někdo z Pelého Santosu, možná i samotný Pelé. Přeci jen, ten tým dával pravidelně 150 gólů každou sezonu a někdo na ně nahrávat musel.

Jen taková zajímavost - Mata jich měl v poslední sezoně za klub a repre 39, což je zdaleka, ale fakt zdaleka nejvíc, co jsem dokázal najít.

Reagovat
LAM

Tak jak píšeš.Ale Messimu je jen 26 takže by měl bejt ještě určitě 5 let na vrcholu.Osobně by se mi líbila věc že bych Messiho okolo 30 let posunul na místo Iniesty od kuď by mohla ta jeho geniálnost hodně vyniknout a nepotřeboval by ani takový zrychlení.V levo by hrál Neymar a na hrotu by bylo místo pro klasickýho zabijáka(ale to je teprve budoucnost)

Zase ale z těch hráčů co píšeš nikdo ani zdaleka nedává tolik golů co Leo a pokuď tady míšeš 39 pro Matu tak Leo ve svý nejlepší sezoně zaznamenal k 73 golům i 29 asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik assitenci jich má v probíhající sezoně?

podle mých informací v PD, CdR a CL by jich měl mít zatím 12, že?

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné.

Ale víc jak minulost mě zajímá, co pro nás vykope v současnosti a budoucnosti.

Reagovat
Free_player

netřeba nic dodávat

Reagovat
LAM

Co k tomu dodat.

Skvělé akce a velká chuť dávat goly vedlo k tomu že jsme mohli dát i 10 golů.Utkání rozhodla už 2 minuta kdy po krásné brance Adriana Rayo přestalo pozorně bránit a bylo to hodně znát.Messi se dostává čím dál víc do formy i když to není stále ještě úplně ono ale to snad přijde-tipuju že tak za 2 tejdny by mohl bejt na 100%.Neymarův gol ,jak od Ronaldinha

Teď nás ale čeká úplně jinej soupeř a všichni víme jak bídně hrajem v LM venku.Bude to úplně o něčem jinym a já se bojim že se ukáže že stále nedokážeme hrát tolik intenzivně a že naše obrana hraje hodně špatně.

Tak snad se budu plést a mi po dlouhý době zahrajem venku dobrej zápas proti Top soupeři.

A hlavně doufám že Martino nemá v plánu hrát to svoje 4-4-2 protože to nám vůbec nesedí a dle mě teď prostě musíme hrát 4-3-3.

Na City:Valdes-Alves,Pique,Bartra,Alba-Busquets,Xavi(Cesc,Iniesta-Neymar,Messi,Alexis (i když Ney asi začne z lávky).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Xavi bude hrať na 100%, aj Mascherano asi..

Reagovat
Atlético de Madrid

Taky se proti City ukáže, jakej je Martíno taktik Zatím jste to drtili hlavně proto, že máte o parník lepší hráče než soupeř, ale to proti City platit nebude. Tam to bude dost o taktice a o tom, jak dokáží trenéři týmy připravit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já naopak doufám v zavedenou praxi, že nedokáže Pelle připravit svůj tým na nejdůležitější mače proti španělským soupeřům.

Reagovat
Atlético de Madrid

Zase v Málaze a Villarealu měl úplně jiný možnosti, než má teď a v Realu. A rozdíl oproti jeho angažmá v Realu je ten, že proti němu už nestojí Pepova mašina. Takticky je dobrej, zrovna včera se například skvěle poučil z chyb z prvního zápasu s Chelsea, uplně změnil taktiku a v pohodě vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to stoprocentně - Pelle je frajer, to nezpochybňuju. Já se City bojím už od rozlosování. Včera mě to trochu namlsalo, ale i tak si myslím, že jdeme do toho souboje jako mírní outsideři. Uvidíme, jak se bude našim hráčům v téhle pozici hrát. Já doufám, že by nám to mohlo vyhovovat víc, než ta pozice největšího favorita proti všemu a všem, jak jsme si to prožili poslední roky. Ten tlak musel být neskutečný.

Reagovat
Ángel di María 22

Nejdete. Ve všech sázkovkách je na váš postup celkem jasně menší kurz, než na City. V lize si vedete podobně, perete se o titul a máte víc zkušeností. Navíc City chybí docela klíčově Fernandinho, bez něj je ta záloha skoro až poloviční. A o absenci Kuna nemá cenu ani mluvit, když místo něj bude hrát takovej Džeko. Jste favoriti, ale City můžou hodně potrápit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurzy v sázkovkách nejsou berná mince, protože jsou ovlivněny populárností toho kterého týmu. Barcu prostě zná každý, takže na ni obecně vždy bude nižší kurz, než jaký by dle kvality být měl.

Ale neříkám, že jsme jasní outsieři. Moje procenta jsou tak na 55 % na City.

Co se Kuna týká, tak to BY BYLO jistě oslabení, ale zrovna City má kádr plnej velkejch fotbalistů. Džeko kvality Kuna nedosahuje, ale je to přesně ten typ hroťáka, který dokáže naší obraně udělat největší problémy. Ale i tak mají City Negreda i Jovetiće. To je strašná síla.

Reagovat
Ángel di María 22

U nich bude ten problém hlavně v záloze. Javi García je nic moc a ten Fernandinho bude bohužel chybět daleko citelněji, než ten Kun. City vás mohli drtit v záloze, ale první zápas to tak nebude. Já jen doufám, že doma minimálně remizou, aby v odvetě, kde budou všichni snad už k dispozici, mohli o ten postup hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Neni to tak? Já teda zas tak na City nekoukám, viděl jsem naposled tu ligovou prohru s Chelsea doma a tam podle mě Yaya docela bez něj trpěl. Ale třeba to byla výjimka...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pekny alibismus

Reagovat
Ángel di María 22

To neni alibismus, povíme si po prvnim zápase, já si myslim, že bez těhle 2 hráčů doma nevyhrajou. A jestli mě vyvedou z omylu a zahrajou na vás nějak skvěle i tak, uznám, že jsem neměl pravdu, nedělá mi to problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Budou hrat oba.

Reagovat
Ángel di María 22

Dyt nekdo psal, ze se Pellegrini vyjadril ve smylsu, ze nebudou na prvni zapas dispozici Tak to byla blbost, jo?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tady si není co povídat po prvním zápase. Od losu vedete řeči, že Barca je v troskách a bude to pro ni debakl. Tři dny před zápasem pak stáhnete ocas a budete tvrdit, že zranění dvou hráčů rapidně mění situaci? Nehledě na to, že ti hráči pravděpodobně budou hrát. Když půjdeme přímo k věci, tak sám musíš dobře vědět, že se mnohem více bojíš načasování formy obou týmů.

Reagovat
Ángel di María 22

Radši negeneralizuj a najdi mi, kde od začátku tvrdim, že dostanete od City kouř, to sis zas vycucal nějaký obecný rádobyfakta od nějakýho vzorku lidí na EF, nebo já nevim kde a teď mi tu něco budeš psát o mém postoji. Tohle si fakt strč někam.

Je jasný, že City je těžkej los, asi nejtěžší, co šel, ale to pořád nic nemění. Já to vidim takhle, ale když Ribery píše že zas budou hrát, to jsem teda fakt nečekal. Uvidíme, co hraje Pelle za hru.

Reagovat
madridcan

Hrista chytil katalansky trend ,,mienka jedneho Madridistu na EF=mienka vsetkych" aj pri mne...je to takto lahsie Ale k teme, neviem ci som sa uz k tomu zapasu vyjadroval, ale ja City verim proti Barcelone, ale co som im nikdy neveril bola ta hmla okolo Aguera a Fernandinha. V tomto im neverim minimalne pri Aguerovi, situaciu okolo druheho menovaneho som nejak nesledoval a vlastne ani neviem, kde je unho problem...

Reagovat
Free_player

paráda

Reagovat
santini

Cektaaaaa

Reagovat
Free_player
Reagovat
smazaný uživatel

prišli sme, videli sme, prehrali sme... škoda, že to bolo po dobrom výkone s Malagou

budúci rok (ak sa zachránime) budeme robiť z Primery cirkus, keď na NC aj Bernabeu, pôjdeme s juniormi...

Reagovat
Atlético de Madrid

Nevim, jestli to někoho bude zajímat, ale mám udělanej seznam rekordů a jejich držitelé, které mohou Ronaldo a Messi překonat, tak ho sem dám. Počítám jen góly v soutěžních zápasech a mezi finálové zápasy jsem zahrnul i superpoháry. Je to sestavované mnou, ale pro všechno mám podklady Snad to není moc spam

Nejvíce gólů v La Lize: Telmo Zarra 251, Messi 228, Ronaldo 168

Nejvíce gólů v jedné lize: Imre Schlosser 411, Messi 228, Ronaldo 168

Nejvíce gólů v ligových soutěžích: Pelé 541, Ronaldo 255, Messi 228

Nejvíce gólů v Copa del Rey: Telmo Zarra 81, Messi 28, Ronaldo 20

Nejvíce gólů v národních pohárech: Eusébio 97, Ronaldo 35, Messi 28

Nejvíce gólů v národních pohárových soutěžích: Josef Bican 130, Ronaldo 39, Messi 28

Nejvíce gólů v Lize mistrů: Raúl 71, Messi 65, Ronaldo 60

Nejvíce gólů v soutěžích UEFA: Raúl 75, Messi 66, Ronaldo 60

Nejvíce gólů v mezinárodních soutěžích: Raúl 79, Messi 70, Ronaldo 61

Nejvíce gólů za jeden klub: Pelé 643, Messi 335, Ronaldo 255

Nejvíce gólů na klubové úrovni: Josef Bican 733, Ronaldo 358, Messi 335

Nejvíce gólů na Mistrovství světa: Ronaldo 15, C.Ronaldo 2, Messi 1

Nejvíce gólů v kvalifikaci na MS: Ali Daei 35, Ronaldo 15, Messi 12

Nejvíce gólů na Mistrovství Evropy: Michel Platini 9, Ronaldo 6

Nejvíce gólů v kvalifikaci na ME: Jan Koller, Jon Dahl Tomasson 19, Ronaldo 15

Nejvíce gólů na Copa América: Zizinho a Norberto Méndez 17, Messi 2

Nejvíce gólů na kontinentálních šampionátech: Samuel Eto'o a Landon Donovan 18

Nejvíce gólů na velkých mezinárodních turnajích: Ronaldo 34, C.Ronaldo 8, Messi 5

Nejvíce gólů v soutěžních zápasech za repre: Ali Daei 87, Ronaldo 38, Messi 19

Nejvíce gólů na reprezentační úrovni: Alie Daei 109, Ronaldo 47, Messi 37

Nejvíce trofejí pro nejlepšího ligového střelce: Romário 14, Messi 3, Ronaldo 2

Nejvíce trofejí pro nejlepšího střelce čehokoliv: Romário 28, Messi 9, Ronaldo 6

Nejvíce gólů ve finálových zápasech: Pelé 28, Messi 18, Ronaldo 8

Nejvíce hattricků: Pelé 85, Messi 27, Ronaldo 27

Nejvíce gólů v mez. zápasech za klub a repre: Gerd Müller 138, Ronaldo 108, Messi 107

Nejvíce gólů za klub a repre: Josef Bican 773, Ronaldo 405, Messi 372

Reagovat
asskicker

pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Super práce.

Reagovat
smazaný uživatel

mas tam nepresnosti, ale to sa da doladit

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 66 golov v LM a celkovo 337, Ronaldo za jeden klub 235 a nie 255...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Messi 65 v LM, to by malo byt OK...

Reagovat
Atlético de Madrid

jaj sorry, psal jsem to narychlo a překoukl jsem se

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Free_player

Reagovat
Atlético de Madrid

Omlouvám se za chyby, jen menší oprava:

Nejvíce gólů v Copa del Rey: Telmo Zarra 81, Messi 29, Ronaldo 20

Nejvíce gólů za jeden klub: Pelé 643, Messi 335, Ronaldo 225

Nejvíce gólů na klubové úrovni: Josef Bican 733, Ronaldo 358, Messi 337

Nejvíce gólů v soutěžích UEFA: Raúl 76, Messi 66, Ronaldo 60

Reagovat
smazaný uživatel

Pepík Bican!

Reagovat
dextroza_m

Čumím jak tele na nové vrata, Neymarův gol parádní, Messi pan fenomenální

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem na to včera koukal, tak to Rayo by v Anglii nehrálo dost možná ani CHampionship.

Reagovat
Atlético de Madrid

hmm, akorát že poslední tým Premier League má 4x větší příjmy, než Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

like i give a fuck

Opravdu nemůžu za to, že jsou v PL lepší finanční podmínky pro slabší kluby.

Reagovat
Atlético de Madrid

tak přišel jsi se tu vysmívat Rayu a jen ti řikám, že dostat 6:0 od klubu se 100x větším rozpočtem zas tak strašný neni ( sorry že nemam přesný čísla, je to míň než 100x)

Reagovat
smazaný uživatel

Takže znovu, like i give a fuck'

Reagovat
Atlético de Madrid

jasný, ty jsi jenom přišel trollit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

kukal som Cardiff a taký Racing zo Segundy B by si ich natrel na chlebík

bol by som zvedavý ako by hralo také stoke alebo crystal palace proti barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke by už jenom kvůli hernímu stylu udělalo Barce větší problémy jak půlka týmů PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisove Stoke možno hej, ty ťululum

Reagovat
alcantara

Mozno by dostali len 5, zalezi od toho, ci by boli Messi a spol. pred zapasom chlastat alebo nie.

Reagovat
Atlético de Madrid

Rozdíl by byl v tom, že v La Lize se většina týmů snaží i proti silnějším týmům chodit dopředu ve větším počtu lidí a ohrožovat brankáře. Stoke by zalezlo do hlubokýho bloku a nakopávalo na Crouche. Neodsuzuju ani jeden styl, protože každej prostě vyznává jinou herní filosofii. Ale výsledek proti oběma stylům by byl zhruba stejnej, Barcelona si s uzamčenou defenzivou umí poradit, jako nikdo jinej na světě.

Reagovat
naheCZ

Tak se divím, že si 99 procent fanoušků Barcelony neustále stěžuje na zalezlého soupeře (viz. Chelsea), když jim to jde perfektně.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze na to nejde koukat

i anglicky kluby, kdyz nevyhrajou si stezujou, viz brekot joseho po whu

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt vypadám, že by mne to zajímalo? Mění to něco na tom, že by ten tým měl kvalitou fakt stěží na CH?

Reagovat
Atlético de Madrid

No, pokud tu vytváříš nějaký hypotetický coby kdyby teorie, tak taky musíš počítat s tím, že by v anglický lize mělo Rayo uplně jiný příjmy. Pokud by hráli PL, tak by i jako poslední tým dostali 50 milionů liber na TV právech (což je něco pod 50% z částky, kterou dostává Man United), zatímco teď dostává 14 milionů eur (což je desetina toho, co dostává Real a Barca). Navíc by nepochybně přilákali více sponzorů a zvýšila by se návštěvnost. Přesun do Anglie by celou jejich situaci naprosto změnil.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je supr no.

Reagovat
Atlético de Madrid

chtěl jsem ti ukázat, jak moc dementní je ten argument, že by Rayo mělo problém hrát v Champu

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, tak samozřejmě každýmu retardovi je jasný, že se bere aktuální forma a kvality a ne hypotetická situace přesunu klubu do jiný soutěže.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ty jsi ten klub začal přesouvat do jiný soutěže. A nechápu, jak můžeš vědět, jak by si tam vedl...

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co to jsou řečnický obraty probůh?

Reagovat
Atlético de Madrid

Vim, co jsou to řečnický obraty. A tenhle mi přijde hloupej, protože nikdo nemůže vědět, jak by si Rayo vedlo v Anglii. Já si třeba nemyslim, že by si vedlo nějak hůř, než současnej spodek tabulky v Premier League. Na to, že má suveréně nejmenší rozpočet z celý soutěže si vede skvěle. I se současným týmem by imho bylo schopný bojovat o záchranu v Premier League.

Reagovat
SIRBRANIKE

Ospravedlň sa mu za to, že nemáš problémy s logikou a že z toho dovodu vidíš hneď veci, ktoré on nepochopí ani po dlhom vysvetľovaní... Nedávno som čítal jednu debatu s ním a myslel som si, že sa na Forresta len hrá, teraz vidím, že je to inak.

Reagovat
Heisenberg

Jdi do háje ty špíno, vypadni si trolit do PL. Jeden z mála rozumných uživatelů tady se ti snaží něco vysvětlit, doufám že dostaneš co nejrychleji BAN.

Reagovat
SIRBRANIKE

On by presunul Rayo do anglicka, ale nedomyslel finančný efekt. Ty si to všimneš a si retard...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůžete myslet vážně, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

čo takto zaliezť pod PL a obšťastňovať tam

Reagovat
Atlético de Madrid

Já ti rozumim, jak to myslíš. Ono se docela často řiká "tenhle tým by v PL hrál o záchranu", "Sparta by hrála střed Premier League", "Barcelona by v PL dostávala na prdel", "Chelsea by si v Itálii ani neškrtla" atd. Jenže podle mě jsou všechny tyhle úvahy úplně nesmyslný, to prostě nikdo neví a nikdo nikdy vědět nebude (pokud jedna z těch zemí neanektuje tu druhou ).Týmy z těch lig se potkaj maximálně párkrát do roka v LM, kde se poměřuje kvalita, momentální forma a taktická připravenost těch několik nejlepších týmů, v žádnym případě nějaká kvalita ligy. Krom toho, pojem "kvalita ligy" já osobně chápu v několika různejch rovinách. Samozřejmě rozumim porovnávání těch nejlepších týmů, které se rok co rok potkávají v Lize mistrů. Ale nechápu, jak někdo může porovnávat, jak někdo může porovnávat Rayo s týmy ze spodku PL nebo z Champu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Uznávám, že se na to dá dívat i z jinýho úhlu pohledu. Buď můžeš uvážit ty okolnosti a nebo nemusíš. V prvním případě lze říct, že by takový Žižkov v PL nakoupil zajímavý hráče, vybudoval novej stadion, akademii a šel nahoru. V tom druhym případě řekneš, že by Žižkov určitě spadl, protože má milionkrát horší kádr, než kdokoliv v PL. Jenže ani jedna možnost neplatí pro Rayo, to je tým z podobně kvalitní ligy, takže nevíš, jak by si poradil v obou případech. Můj závěr je, že pokud neuvažuješ všechny ty okolnosti, tak můžeš porovnávat jen týmy z výrazně rozdílných ligy, ale minimálně mezi top pěti ligami to nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proc si nejvetsi pitomci tady davaj do oblibenejch klubu zrovna chelsea?

Reagovat
One-Real

S finančníma možnostma týmů ze stejné sorty tabulky by si vytíralo prdel s půlkou ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby kdyby kdyby, fakt Premier League nemůže za to, že má Primera debilní finanční politiku.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem City v Norwichi, a neskutečný hnus co předvedli křídla neskutečně pomalý

Reagovat
ThePigFeathers

Tady na té fotce vypadá Messi jako Bohouš z Rychlých šípů :D :D :D

pro ukázku http://jfoglar.blog.cz/galerie/bratrstvo-kocici-pracky/obrazek/31118049

Reagovat
Ángel di María 22

Super. Luka out na Elche Další čístý konto

Reagovat
smazaný uživatel

Na Elche Varane - Pepe, aby Ramos mohl hrát derby. Stejně to asi bylo v plánu, hrál už 14 zápasů za sebou v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že neodešel. Možná časem bude lepší než Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak komentátor říkal, že ani nejde poznat Ronaldova absence a musím souhlasit . Kádr je širokej jak nikdy, minulou sezónu to táhl pouze Cristiano a já si říkál, že potřeba jeden hráč typu Ronalda a teď tu je Bale, neskutečnej Jesé a kdyby byl mimo formu Benz tak tam dokáže suplovat Isco. Prostě paráda, ještě zlepšit disciplínu (CR, Ramos, Pepe).

Reagovat
Kokesh

Vždyť se místo Karima zápas co zápas trápí. To je snad lepší, aby nehrál, než podobný špíly na falešné devítce.

Reagovat
smazaný uživatel

prestne tak ! mal by sediet ! preco by mal hrat ? nahodou este by samu podaril niaky zapas chytil by formu a to chceme ??? lepsie ked nehra ! kde sme ?

Reagovat
smazaný uživatel

ted jak to poskládat aby hráli C.Ronaldo,G.Bale a Jesé s Benzemou protože ten sedět jen tak nebude

Reagovat
misinho7

to poskaldat nejde jeden proste sediet musi a asi vieme kto :/ skoda no ale asi by to aj tak nefungovalo lebo nikto z nich neni nejaky aktivny aj smerom dozadu cize by to horelo a v nasom systeme 4-3-3 to proste hrat nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no právě

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé má smůlu až se vrátí Ronaldo, tak těžko bude hrát. S tím musí počítat, ale jsou to příjemný starosti pro Carla.

Reagovat
smazaný uživatel

dalo by sa to keby sa hralo 4-2-3-1.. na vacsinu ligy to staci v pohode

Reagovat
Kokesh

Takže poslední neporaženi doma jsou Atleti, což se za 14 dní změní taky. Espanyol zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

na Elche záloha Xabi Alonso-Illarramendi-di María

Reagovat
smazaný uživatel

Inak vraj chceme Vidala, prestup realny za okolo 60 mil. eur. Pri odchode jedneho zaloznika pravdepodobne Khediru by sme na nom vela neprerobili. Vynikajuci, dynamicky, rychly, agresivny zaloznik, ktory cisto odobera lopty a vyhrava mnozstvo subojov a tiez dava goly. Celkom by sa hodil do Ancelottiho systemu

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že nepřijde, Gundogan bude stát maximálně 25 M, a když už tak Pogbu, Vidala nechci

Reagovat
RMCF

Jenže Vidal nebo POgba se Carlovi hodí mnohem víc než Ilkay, který poslední dobou navíc docela laboruje...

Reagovat
smazaný uživatel

ale to zeby to zabilo Isca , Di mariu a Khediru na to uz sa nemysli

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel Isco asi brzo odejde, o něj bych přišel fakt nerad

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu neverim vzdicky ked citam tlacovku Carla tak o nom hovori ako o dvolezitom hracovi , pokial si ho nezastane tak si pekne nasere do huby

Reagovat
smazaný uživatel

A o kom tak nemluvi?

Reagovat
smazaný uživatel

On hlada rovnovahu A Benzema eliminuje Pirla pri tej info som plakal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Karim byl z hranice našeho vápna v jejich vápně za 10 vteřin, předběhl pět domácích a ještě to takhle chladnokrevně zakončil. Ten kluk se prostě narodil pro atletickou dráhu, jen to v sobě musí probudit .

Reagovat
smazaný uživatel

a vraj pomaly Benzema

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kokesh

Perfektní postřeh, připomnělo mi to Crise.

Reagovat
smazaný uživatel

este keby zhodil nejake to kilo, tak to da aj za 9 sekund...

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nekde za brankou musel videt hamburger.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tyhle debaty me fakt bavi, je to docela sranda, kdyz ses taky takovej hodnej strejda jak ten Ancelotti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pro tebe taky něco mám. Xabi před prvním a třetím gólem, to je prostě on .

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla je riadne marna, Rakitic nevie kopat penalty, ale stale ich kope, a ten Cerysev, to je riadne nemehlo, pokazil vsetko a korunoval to hlupym vylucenim

Reagovat
Kokesh

Na něj byla ta penalta. Hrál hrozně a ten dive to jen potvrdil. Sevilla bojuje sama se sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ju kopal Alves

Reagovat
smazaný uživatel

chyba, Rakitic, myslel som si ze Alves ju asi nekopal, zly futbol24

Reagovat
-Kopy-

To zase bylo První poločas jsme měli jít do vedení ale to jak jsme řešili ty finální části akcí to bylo něco teda...no a ve druhym můžeme bejt rádi za bod, nejlepší Mathieu a Alves, nejhorší Vargas

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som len prvy polcas, tam sa mi pacil Feghouli, ta prechodova faza a 1v1 su u neho vyborne, ale ta finalna a predfinalna faza jeho akcii uz zaostavala. Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

ten rakitic je hroznej dement to snad ani neni mozny..nadhodnocenejsiho hrace jsem nevidel,mozna cesi v nemecku jeste.

Reagovat
Kokesh

Karim o gól překonal svého idola Ronalda, jeho 105. za RM!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

153 . pre krasnych 45 m e za Karima

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

koukam na to podruhe... a podle mě penalta

Reagovat
Kily

měl bobky písknout druhou, akorát mě od toho názoru, že byla, trochu zrazuje reakce Čeryševa, který vůbec neprotestoval a rovnou odešel do kabiny

Reagovat
smazaný uživatel

0:41

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu ho určitě nakopnul, ale Čeryšev pak skočil jak do bazénu úplně nepřirozeně. Tohle jsou přesně ty zákroky, za které by se mohla dávat pentle a žlutá za simulování.

Reagovat
Kily

šel do toho s tím, že prostě spadne a vybojuje penaltu, už ta jeho poloha levé nohy před kontaktem je celkem zajímavá, Mathieu by si na podobné věci měl dávat pozor, není to poprvé, co nás to mohlo stát body

Reagovat
Kokesh

http://www.youtube.com/watch?v=vlnmt5Tyyd8 poznáte toho kluka nalevo?

Reagovat
smazaný uživatel

Drenthe ?

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

No mal by hovorit ze to je Drenthe lebo ta hudba je ehm

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=pPOMDEZNfA0

Dovedl bych si ho od léta představit v kádru místo Casemira (hostování), typově se nám teď hodí víc. Hrál by podobně jako loni Morata hlavně za Castillu, za áčko 500-600 minut a pak by se vidělo. Jeho čas už pomalu přichází, v Segundě hraje výborně, Ancelotti a Zizou o něm dobře vědí.

Reagovat
Ángel di María 22

Pamatuju si, že ho už Mourinho vytáhl na nějakou Copu nebo tak. To moc dobře nezahrál, ale byl hodně mladej a vykulenej, viděl jsem letos Castillu dvakrát, mam určitě menší vzorek než ty, ale v obou případech hrál fakt dobře a taky bych byl pro

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon už si moc nepamatuju, ale vstřelil hezkej gól.

http://www.youtube.com/watch?v=lKZPrkbEW2o

I Mourinhovi se líbil, je na svůj věk silnej, má náběh, rychlost, střelu, přihrávku, mozek, tvrdost v obraně, prostě celkově je komplexnější než Casemiro, který je jen na ten post obsazený Xabim a Illarrou.

Reagovat
Ángel di María 22

Ten gól jsem si ani nepamatoval, ale vim, že ve hře to byla bída. Jenže ono to tak bejvá v těch prvních kolech Copy někde venku docela častý i u borců z áčka.

Jo, určitě šel nahoru a dát mu prostor v prvním týmu by asi fakt bylo na místě. Ale rozhodně ještě musí zůstat v Castille, no prostě jak jsi psal, jen si ho občas vytáhnout, protože Casemiro je teď u nás mrtvej jak nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ma na ovela viac ako Segundu, na hostovanie do nejakeho teamu a uvidi sa

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu 19, do ligy bych ho neposílal, aby se tam někde rval o základ, to by mohlo špatně dopadnout. Už loni to s ním nevyřešili a často kvůli tomu u Torila seděl, teď musí další rok určitě hrát a to pod naším dohledem bude. A k tomu konečně výrazně nakročí do áčka.

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidime ale pri tej "kvalite" podpriemernych teamov typu Rayo, Elche, Granada by tam sancu dostal

Reagovat
Ángel di María 22

Ale proč by hostoval? Když odejde Casemiro, tak kdo jinej místo něj dostane minuty? Akorát teda docela klíč bych viděl v tom, aby Castilla udržela Segundu, aby se hrála pořád nějaká kvalita. Teď to vypadá, že by se to snad mělo povést.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by mal odchadzat? Je to talent, zatial co hral tak ukazal, ze je prislub, hral spolahlivo aj viac

Reagovat
smazaný uživatel

granada má ten post lepšie obsadený, Elche tiež a nám by bol na dve veci... takže ani v jednom by nehral v základe

Reagovat
smazaný uživatel

toho tu chces fakt ako miesto casemira ktory ma 200- 300 minut na konte ? radsej nech hra este v castille ako toto + ver tomu zeby hned po prvej sezone fanusikovia realu odpisovali

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro má už přes 400 . A píšu, že bych ho nechal hrát hlavně za Castillu jako loni Moratu, s áčkem by trénoval a sbíral nějaké ty minuty. Jde o to, že potřebujeme 20 hráčů do pole a za Casemira (téměř jistě odejde) by měla být náhrada tohoto typu, ne hvězda nebo žoldák.

Reagovat
smazaný uživatel

no to by slo ale aj tak sami to nepozdava Carlo nema extra dobru pracu s mladezou . Plus fakt sa bojim ze pride taky Gundogan alebo Vidal a ta reakcia bude hrozna . Plus vrati sa Khedira tak to zase bude zaujimave . Ja si myslim ze kader mame dost siroky jedine co nas zuzuje je Lavy obranca a Utocnik (sory ja uz Karimovi neverim ) inak by som zmeny nerobil .

Reagovat
smazaný uživatel

keby sme mali kupovat stredopoliara tak jeden pojde a vyzera to na Khediru. Mourinho ho chce a za tych 30 - 40 mil. eur by sme mali na lepsieho hraca na jeho post

Reagovat
smazaný uživatel

khedira musi ostat aj ked je nespokojny , fakt neviem ci si ludia neuvedomuju ak odide Khedira bude musiet prist niekto novy a Vidal ? Alebo Gundogan ? Za velke peniaze ? ktore nebudeme mat ? Ukazem klasicky priklad co by sa stalo keby prisiel dalsi zaloznik za velke peniaze

4-3-3

Teraz sa hra Di maria/Xabi/Modric

Prichodom noveho hraca bude sa to musiet zmenit davam priklad Vidal/Gundogan

Do systemu 4-3-3 sa prestne hodia a kedze Xabi hra dobre a Modric paradne Cierny peter dostane Angel

Modric- Vidal - Xabi a cely system sa rozpadne Di maria moze byt rovno predany , Khedira tiez a Isco by sa zachranil iba ak by prijal rolu 2 utocnika

1 hracom odpiseme 3 .

Reagovat
One-Real

Vidal <-> Khedira je vymena post za post, ten problem tu budes mit tak jako tak, at uz po uzdraveni Samiho, nebo po spekulovanem prichodu Arthura. Vidal, Luka, o rok starsi Xabi, Angel, Illara, Jose na 3 posty, ja rikam ano.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna ani nie zober si ked pride Vidal za 60 m e tak proste musi hrat zaklad stoj co stoj , zatial co khedira by zobral aj rotaciu . tak Modric - Vidal - Xabi zaklad ? a co taky Di maria ? ktory hra famozne v jeho veku uz ti nebude rotovat on nema tolko rokov co Illarra , Isco , Jese . A vsetci dobre vieme ako Carlo rotuje

Reagovat
smazaný uživatel

To je jednoduchý. Pokud chce Ancelotti Di Maríu, tak nebude chtít Vidala a koupí třeba Valera. Mohl by i Gündogana, protože ten by si základ taky musel vybojovat a neměl by ho jen za to, kolik stojí, jenže je zraněnej a tím prakticky vyloučenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Gundagonovi končí smlouva za rok ne ? takže 25 M maximálně

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan ma caste zranenia, vraj uz sme o neho stratili zaujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně by bylo nejlepší, aby se Sami vrátil na MS, tam hrál parádně a bude klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nechces Vidala?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci, v lednu snad, ale Di María se mi líbí víc.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Mne teda vubec, ale ty penize bych tam stejne neinvestoval. Kazdopadne na nejaky soudy bych pockal az po poradnych souperich, kde to vzdycky v zaloze teklo, vystaveny Atletico moc neberu.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, takže 25 zápasů neplatí a rozhodne 2x Clásico a 2x Bayern. A běda ti, Di Marío, pokud dostaneme sedmičku.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebylo to s Khedirou to stejny? Nevedli jsme o tom rec?

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira tu pořádnou šanci ve 4-3-3 nedostal, ne? Pokud koupíš Vidala za 60, tak můžeš poslat do háje oba, protože to by jinak dělalo zle. Lepší je nekupovat a oba si nechat, to bude dělat taky zle, ale o něco míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Sak ho taky nekupuju. Jen resim "spokojenost", ktera se tam tak dlouho hleda. A tu tam na 90 % neprinese ani jeden z nich. Cas brzo ukaze.. Ze neco funguje proti Valenciim a Sevillam je moc pekny, ale to tady bylo i s Nemcama za Mourinha..

Reagovat
smazaný uživatel

Čas ukáže, ale nebude to úplně spravedlivý, protože chybí jeden důležitý hráč a oni hrají moc. Chtěl bych to vidět dohromady i s Khedirou, aby si s tím mohl strejda pohrát .

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je pekne ze Di maria hra teeraz famozne ale ked si spomenen ze este v decembri sa predaval a jeho vykoni boli biedne a tiez si nemyslim ze ten post co teraz hra musi sedi lebo za Mou som ho videl na kridle hrat lepsie . Ale pokial by fakt prisiel llkay a zostavil sa zo zranenia a naviazal by na take vykony ako v Borusii tak myslim ze Di maria by na velmi dlho isiel na lavicku . Ja osobne som za ziadnu kupu ale tomu neverim

Reagovat
One-Real

Tri souteze, karty, zraneni, Xabiho vek a tak dale. Tech hracu bude zkratka 5 + Jose nebo Casemiro, s tim muzeme pocitat uz ted. Vidal by teoreticky mel predpoklady k tomu tu zalohu posunout jeste o level vyse a pokud ne, tak jednoho 60 milionovyho klenota uz jsme na lavicce meli a brzy k nemu pribyde i jeden 90 milionovy.

Reagovat
Ángel di María 22

Já nevim, já bych snad byl radši, kdyby jsme udrželi tu zálohu co máme teď (prakticky teda pouze Casemiro out, José in) a bonus navíc by byl uzdravenej Khedira, to by vyřešilo hodně problému s rotací. Za hráče už jsme utratili vážně dost, než abychom zas dávali 60 za Vidala, kterej už taky neni nějakej mladík. A do toho útoku by byl ideál třeba Morata na hostování a ke Karimovi nějakej dobrej, ale ne drahej útočník, kterej mu při nejmenším udělá velkou konkurenci.

Reagovat
One-Real

Rikam, za tvrdaka tvrdaka, soucasny stav neni spatny, ale pri odchodu Samiho tam nejake zvire prijde.

Reagovat
Ángel di María 22

Pokud Sami odejde, tak jo. Ale snad neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

pokial to zviera pride takto budes mat velmi tazke

Reagovat
smazaný uživatel

Na tyhle soudy si pockam za par mesicu, kdy poradny zapasy ukazou vic. S Khedirou zaloha byla vyrovnana a zaroven hrozne zranitelna a slaba, uvidime, co s tebou, jestli mas na to byt jednicka.

Reagovat
Ángel di María 22

Já jsem vážně rád za to, jak teď hraje a myslim, že tohle je pozice budoucnsoti pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira je pomaly, neohrabany, my tam potrebujeme presne hraca typu Modric ktory je vsade. A velmi podobny je aj Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

ale hlavně Khedira je strašn netechnicky ikdyž ví kam si má stopnout, když už přišel Illarramendi za 40 M tak se musí pro něj najít místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neznasam takych co podcenuju hraca a cakaju od neho svetove vysledky a nema ani sezonu v klube. Bale ma najlepsi start do ligy v kariere, to ti prijde malo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle je nejlepsi start v kariere, tak co se to, poboha, za tech 91 milionu koupilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Je najlepsim hracom anglickej ligy a teraz ma najlepsi start prave u nas. A to nemal ziadnu pripravu, prisiel na poslednu chvilu, ine prostredie, liga, krajina, zvyky, mesto, spoluhraci, kultura, iny styl. V Tottenhame mal vacsiu volnost, vsetko sa hralo na neho. Je to pre neho nove. Podobne sa kritizoval aj Modric a vidime ako si zvykol

Reagovat
smazaný uživatel

Bla, bla, bla..

Reagovat
One-Real

Ja ti reknu jen jedno, Jese > Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tomu fakt neverim ze Carlo posle Bale na lavicku . Bolo by to pekne . Ale zrejme vela fanusikov bude nadavat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vidal a Aguero (z pohledu fanouska Realu) se hezky posloucha, ale nevim, jestli to je dobrej napad. Mame tady devadesatimilionovyho Velsana, tak bysme meli byt spokojeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nam by velmi pomohol niaky prestupovy ban ! aspon na 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to aspon nedelali tak kokotsky.. Koupit dva hrace za 120 mega a za mesic zjistit, ze je trener nema kam dat..

Reagovat
smazaný uživatel

ja osobne Iscovi verim pretoze za poslednych 17 rokov som videl iba 2 take talenti ako on Iniestu a Silvu bolo by to fakt sklamanie keby sme ho predali a o 4 roky by skoncil ako tahun v Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

*7 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze dulezity je, aby takovy hrace trener umel vyuzit, aby jim dal duveru, cas a aby hral systemem, ktery jim bude sedet. To umi del Bosque, Pep, Pelle, naopak Mourinho absolutne ne a Carlo.. no taky na to nevypada.. A to je potom tezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby neměl Balea, tak by ho využil. 4-3-1-2.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Balea nas vide sakra draho hlavne teraz ked Jese bude musiet sediet a na vykonoch zalezat nebude , hrat bude cena

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, horsi system nez diamant pro me snad neexistuje, ten jsem vzdycky nesnasel. Ale dalo by se, holt mame nejlepsiho hrace PL..

Reagovat
RMCF

Ideální by bylo nechat kádr jak je maximálně buď někoho levnějšího nebo z vlastních zdrojů za Casemira. Útok bych neřešil, ale Morata asi nebude spokojený a bude chtít v létě hostovačku, pak by měl přijít někdo na pozici NÁHRADNÍKA , žádná hvězda. V záloze je otázka DI Maria, bude chtít zůstat? pak by po uzravení Khediry a nahrazení Casemira někým variabilnějším neměl být problém. Pokud by chtěl Angel odejít, šel bych do velké ryby(Vidal, Pogba). Ohledně Casemira, poslal bych ho do španělska na hostovačku nebo prodej se zpětným odkupem do konce Xabiho smlouvy, pak pokud na to budou mít by na Xabiho post byl Illara a Casemiro.

Reagovat
smazaný uživatel

a rotacia ti nic nevravi? stredopoliari byvaju najvytazenejsimi hracmi v zapase. Do systemu 4-3-3 potrebujeme kvalitnu nahradu ktora dokaze plnohodnotne zastupit hraca, ktory hra v zaklade.

Modric, Di Maria a Vidal su typologicky velmi podobny v strede pola. Su rychli, dynamicki, agresivni, kreativni a popri ofenzivnych cinnostiach dokazu aj skvele branit a ziskavat lopty.

Cim viac tichto hracov tym lepsie. Khedira je neohrabany, Isco by taktiez rotoval tak ako teraz, z sa prejde na 4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Stredopoliari:

Vidal (Illara), Xabi (Casemiro), Modric(Di Maria}. Pravidelna rotacia a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro je daleko lepší než José

Reagovat
smazaný uživatel

hral vyborne....vseobecne nechapem, preco ma taky casemiro tak malo minut a len sedi na lavicke....aspon za castillu by mohol obcas nastupit....a po letnej priprave som cakal, ze tych 1200-1500 minut za sezonu da....

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sam neveris.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dali během jednoho léta do áčka Nacha, Carvajala, Casemira, Jesého a Moratu, tak věřím. Navíc to místo pro dvacátého hráče tam pravděpodobně bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema dava coraz viac golov, dokonca ten dribling ako presiel cez protihraca a prihral Baleovi do cistej sance bol skvely. Uz to chce len nejaku ppriadnu konkurenciu. Morata na hostovanie a tam sa ukaze naco ma a Benzema by alternoval s nejakym top kanonierom

Reagovat
One-Real

Ta ticha sila obrovska sila ve stredu zalohy nam to dneska zase vyhrala. Karimovi koupime fitness trenera do bytu a druhyho, kterej ho bude nutit zpracovavat i snidani na talir, koncovku ma stale top.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to nějakýho fitness parťáka - dříče, se kterým v noci bude běhat po lese a ne po hospodách. Někoho, kdo mu tu druhou bradu urve než aby se na ni musel dívat. Prostě někoho takovýho:

http://oi57.tinypic.com/e7cyfo.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

To je prace pro me.

Reagovat
One-Real

Tohle je neco pro tebe. Karimuv verejne pristupny instagramovy profil. Paralela s filmem gol a osudem Gavina Harrise a jeho super "kamosu". Uz jen cekam kdy se nas francouzsky desatnik probudi s nosem od koksu uprostred chudsi casti Madridu obaleny v drahem kozichu bez pojmu o case.

http://i61.tinypic.com/2d83w9s.jpg

http://i58.tinypic.com/akzlmw.jpg

http://i59.tinypic.com/qyh9uq.jpg

http://i59.tinypic.com/rvdo28.jpg

Reagovat
Ángel di María 22

Potřeboval by jít pod pantofel, no

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, ten je hubenej, to musí být ještě z Lyonu.

Reagovat
smazaný uživatel

furt chce někoho nového, mě se líbí to co máme Casillas(D.López)-Carvajal(Arbeloa)-Pepe(Varane,Nacho)-S.Rámos-Marcelo(Coentrao)-Xabi Alonso(Khedira,Casemiro)-Modrič(Illarramendi)-di María(Isco)-C.Ronaldo-G.Bale(Jesé)-Benzema(Isco,Jesé,Morata)

Aguero se už zdá být nereálný, myslím si že ted je ten tým poskládaný velmi slušně, Vidal natom není rozhodně o level výše než di María, neveřím že by Real posunul výše než di María, Illarramendi musí dostat šanci, ač třeba v rotaci, přeci 40 M nevyhodili jen tak oknem, takže musí dostávat pomaličku prostoru víc a víc, je otázka kdo by dokázal Real zvednout, takových hráčů je málo, možná Pogba,Suaréz a Aguero nikdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tym je vyborne poskladany len to chce zvysit kvalitu. Vidal ci Pogba su minimalne o level vyssie ako Khedira a Benzema potrebuje konkurenciu prave v podobe Aguera alebo Suareza. Potom asi nebude treba robit zasadne zmeny

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak si zdravý ? za nahradníka dát 60 M nebo v lepším případě by hrál Aguero a Benzema na lavičce záloha zatím určitě bude Xabi Alonso-Modrič-di María nevidím Khediru

Reagovat
smazaný uživatel

a ked bol v majstrovskej sezone Benzema cislo dva za Higuainom to ti nevadilo? pri zostave 4-3-3 je v strede pola potrebna rotacia napr. Vidal (Illara), Xabi (Casemiro), Modric(Di Maria}. Benzema nema na hrote vyraznu konkurenciu, rotoval by prip. s Aguerom. Isco by hral to co teraz, keby nastupil od zaciatku tak zostavu da na 4-2-3-1 tak ako v doma proti Atleticu v CdR.

Sezona je dlha, cerstvi hraci su predsa len uzitocnejsi a konkurencia zvysuje motivaciu

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Higuain nestál 50-60 M takže to mi tolik nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

a to kopyto sa preda medzi asi 30-40 mil., chce ho Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

furt tam je Casemiro a hlavně předražený Illarramendi, musí dostat šanci když už byl koupen

Reagovat
sokar

vráť sa trocha do reality, ty by si svetového hráča do realu kopoval aj za 20mega ale predával by si min. za 3-násobok jeho hodnoty

určite ti dá niekto za Khediru, ktorý odohral 17 zápasov, ktorý nemá jasný základ, a ktorý bude hlavne po zranení, tak určite ti dá zanho niekto 40 mega za 20 by ste boli radi

Reagovat
smazaný uživatel

Pred touto sezonou za neho ponukali takmer 40 mil. eur. Nerozumieme sa, pisem, ze keby Aguero ci Suarez stali aj cez 70 mil. eur a preda sa Khedira tak ta suma nebude az tak horibilna. Ale je tu aj Vidal ktory by bol tiez velmi drahy. Na odstrel to vyzeraju byt Khedira, Morata, Coentrao, prip. bud Casemiro alebo Illara.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže na lavičce Di María, Isco, Benzema a Jesé? To by fungovalo dva dny a ještě před koncem přestupů by dva utekli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nefandíš ty náhodou čukotce? tenhle tým nepotřebuje žádnou posilu, jdi si radši zahrát FIFU a tam si to kup.Soudnej fanda Realu ví, že nikdo není potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pepe , okamžitě prodloužit do 2025 .

A taky by mě zajímalo, jak mohli zůstat Sneijder s Robbenem, když nebylo místo a potřebovali jsme peníze z prodejů.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam toho vic, cely je to super. Vlastne jen potvrdil, ze pracovat s Florentinem je pro trenera uplne na hovno a ze ty (ne)uspechy jsou hlave jeho..

Je dobry vedet, ze kdyz bude zajem o Kuna, tak i z druhe strany se da vybirat, ze i tam je zajem. Isco byl jasnej, ale ten Pepe me prekvapil, protoze jsem si fakt nemyslel, ze by ho chtel, kdyz ma Kompanyho, kterej je herne uplne stejnej..

Tak z toho vypliva, ze by za ne obetoval jiny hrace, ja bych chtel Robbena taky udrzet za kazdou cenu. Jesteze je Florentino tak hloupej, aby ho prodal jako nepotrenyho a za 4 roky koupil podobnyho, lec 10x horsiho a 4x drazsiho Velsana.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Gutiho, Drentheho a Vaarta. Ale to už se říkalo někdy v květnu, že z Tulipánů půjdou ti, za který dostaneme nejvíc peněz. A odmítni 25 za Robbena .

Pepe mě moc nepřekvapil, měl ho hodně rád a o tom jeho zranění mluví často, že to byla velká rána.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz tam mas Garaye a Albiola, tak to rana je, ale pokud uz ti v tymu hraje uplne stejnej kapitan? To bych proste necekal, to je nenazranost, i kdyz mozna Kompase neznal, nebo nevim, jak si to vysvetlit. Jinak prave na ty jsem taky myslel..

Reagovat
Kokesh

Už teď dal víc gólů jak Robben za iks sezón. Nevěřím, že dopadne jak Kaká, to ne. Má finální řešení akcí jako málokdo...až ho uvidíme v plný palbě, můžeš soudit, ale teď ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je mi, s nadsazkou, do golu, kdyz tam je od nich utocnik a CR. Jinak souhlasim, v zakonceni a zpusobu, jakym se do nej dostava, je neuveritelnej, ale na to ma mimo hrot tym nekoho jinyho a daleko lepsiho, takze to od nej nepotrebuje.. Mimo to je Robben daleko kvalitnejsi a mnohem fotbalovejsi hrac, kterej tech golu po prestupu do tymu, ktery opravdu slape a slapal, dava stejny mnozstvi jako Bale, letos jich ma zatim za min minut vic. Tim chci rict, ze ten tech golu taky nedava takovy mnoztsvi a k tomu je navic herne uplne mimo. A fakt nevim, jestli se zlepsi, statisticky bych mu veril, ale herne asi ne. Jak pises, uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si ho podrží Ancelotti.

Reagovat
RMCF

Přijít o Pepeho kvuli Kunovi, to by byla další pořádná zhovailost jako Makelele...

Reagovat
Kenneth

. V lete by tu Pepeho pulka poslala na lavicku za Monsignora a ted by nesel ani za Kuna? Tuhle sezonu je Pepe uzasny ale Kun uzasnejsi. Navic verim ze by do toho utoku zapadl lip jak Suarez nebo Falcao. Pepemu bude 31 a Kun je v nejlepsich letech. Ja bych to vzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mít letos Kuna a nemít Pepeho, tak o titul nehrajeme. V obraně by hrál třeba Iñigo a v útoku Kun a často taky ne při těch jeho zraněních. Au, to by bolelo.

Reagovat
Kenneth

To že hrajeme o titul, zato můzeme poděkovat více hráčům, ale vyzdvihnout je třeba jen a jen XABIHO. A není náhoda že se obrana začala zvedat až příchodem Maestra. Pokud by tam byl rozumný doplatek za Kuna, tak nevěřím že bys to nevzal a Peréz obvzláště.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzal bych to, na to mám k němu moc silný vztah, abych ho vykopl.

Reagovat
Kenneth

A ted se můžeme jen domnívat jak by skončily duely s Atleticem a Barcelonou kdyby tam běhal Kun a ne Bale nebo Benzema. Možná by z toho bylo 4 - 6 bodů a ne 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe jich zachránil kvanta, defenziva stála dva měsíce jen na něm, vzpomeň na Ramose a na díru ve středu zálohy. To by Kun nevyvážil, pokud by někde přidal dva navíc.

Reagovat
RMCF

Pepeho jsem nikdy neposílal pryč... Pepe-Ramos je pro nás ideální dvojka... ale je pravda, že hromada fanoušků Realu ho nemá ráda a rádi by se ho zbavili... udělá občas nějaký exces(už se chvilku drží), ale pro mě je to hlavně stoper světové úrovně... když bych vzal několik posledních sezon, tak je podle mě náš nejlepší stoper...

Reagovat
Kenneth

Tak Pepe světový stoper je, o tom nikdo nemůze pochybovat. Hlavně rok 2012 a ME byl nejlepší na světě. ALE už má přes 30 a bude hrát maximálně 2-3 sezony, zato Kun je budoucnost. Ta výměna by vůbec nepochopitelná nebyla a podle mě by Real i vydělal kdyby musel doplácet nějakých 25 mio.

Reagovat
RMCF

Ale přišli by sme o stopera ze základu, který je u nás sehraný a zvyklý a museli shánět nového. Navíc si nemyslím, že nutně potřebujeme útočníka, Karim s Moratou a Jesem stačí... Když už by Kun měl přijít, tak ať ho zaplatí a ne se zbavovat jednoho ze základních stavebních kamenů defensivy.

Reagovat
Kenneth

Takže další léto dávat další pálku za hráče?

Reagovat
RMCF

Jak říkám, nekupoval bych útočníka, ale pokud chce Perez mermomoci Kuna, musí na něj mít peníze a ne oslabovat kádr...

Reagovat
Kenneth

Taky Kuna nechci. Jenze to by musel Benzema zhubnout a zacit ze sebou neco delat. Momentalne jdeme do LM bez utocnika a to na trofej stacit asi nebude. S Kunem by to melo uplne jine grady.

Reagovat
RMCF

Musí na něj udělat Carlo trochu tlak, aby viděl, že flek nemá zadarmo, Morata s Jesem by mu k tomu měli postačit... navíc poslední dobou mu to tam padá... Ono hrát v útoku mezo Ronaldem a Balem není nic jednoduchého, nikdo enví, jak by se s tím popasoval Kun nebo Suarez...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

Když Pepe 2-3 roky vydrží, postupě ho ahradí Varane a my zatím můžeme shánět 3. nebo 4. stopera(pokud Rafovo koleno bude v pohodě) a ne ychle přes léto kupovat stopera do základu ještě v situaci,kdy všichni budou vědět, že ho nutně potřebujeme...

Reagovat
smazaný uživatel

25 by ti podepsal skoro každej madridista, jenže to by bylo spíš 55-60.

Reagovat
Kenneth

To uz je pak ale problem Pereze. U kazdeho TOP hrace se mu bude ten Bale predhazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuješ si diskuzi pod PL jak všem jebalo? Je to tak 2 týdny, nemáš ji někdy uloženou?

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevim, sezona nic moc, zastinil ho Bale se Suarezem a Persiem, tak by nestal vic jak Cavani nebo Falcao.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já už jsem zase přeskočil na tento rok. To pak jo, to by bylo za 40. Benzema za 40, Martínez za 32, takže bychom byli jen 32 v mínusu a měli Kuna a Iñiga a třeba neměli Balea. Super, sice bez obrany, ale ten Bale by za to možná stál .

Reagovat
smazaný uživatel

No, ten Inigo, to by taky bylo.. Ale treba by prisel Marquinhos za 32, kdyz tam moc chteli Illarru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele