Primera División - preview 24. kola

14.02.2014, 08:45, aktualizováno 17.02.2014, 08:43
Previews
Dohrávku čtyřiadvacátého kola španělské ligy obstarají Málaga se San Sebastianem. Domácí se stále těsně vznášejí nad sestupovými vodami a bodový zisk z domácího trávníku by jim do dalších bojů výrazně pomohl. Baskové mají po zaváhání Villarrealu šanci dotáhnout se na páté místo.
Málaga CF - Real Sociedad  (pondělí 22:00)
Dohrávku čtyřiadvacátého kola La Ligy obstará duel mezi Malagou a San Sebastianem. Domácí se stále těsně vznáší nad sestupovými vodami a bodový zisk z domácího trávníku by jim do dalších bojů výrazně pomohl. Baskové však mají po zaváhání Villarrealu šanci dotáhnout se na páté místo.

Malaga se v novém roce stále trápí. Z posledních šesti utkání zvítězili Andalusané pouze jednou a v současnosti se musí vzpamatovat z těžké porážky 4:1, kterou si tým Bernda Schustera odvezl ze hřiště Vallecana. Malaga stále nenašla svého střelce, nejúspěšnější je v tomto ohledu čtyřgólový Santa Cruz, jenž je však stále mezi zraněnými. Ortodoxní obranný styl německého trenéra tak sice nedává soupeřům mnoho šancí ke skórování (Malaga disponuje nejlepší obranou z posledních osmi týmů tabulky), mizerná koncovka ale sráží Andalusany až k nepopulárním sestupovým pozicím.

Proti San Sebastianu tak domácí rozhodně nebudou trpět nedostatkem motivace. "V tomto zápase se ukáže, jestli můžeme v La Lize pomýšlet na vyšší umístění, nebo jestli se budeme o naši pozici strachovat až do posledního kola. Musíme se na pondělní zápas soustředit jako na finále," uvedl na páteční tiskovce obránce Malagy Weligton, jenž se aktuálně zotavuje ze svalového zranění a o jehož eventuálním startu se rozhodne až těsně před zápasem. "Pravdou je, že moje zotavení trvá déle, než jsem si myslel. Pořád se nemůžu plně pohybovat a občas ještě cítím menší bolest. Stále ale věřím, že se do pondělí dám dohromady a budu moci hrát," dodal zkušený čtyřiatřicetiletý obránce ke svému zdravotnímu stavu.

Real Sociedad také neprožívá zrovna plodné výsledkové období. Baskové z posledních pěti utkání vydolovali jen pět bodů, což na boj o poháry rozhodně nestačí. Tým kouče Jagoba Arrasteho však v posledních týdnech žil především semifinálovým dvojzápasem s Barcelonou v rámci španělského poháru. Souboj s Blaugranas však Realu nevyšel a i přes statečný výkon v druhém zápase museli Baskové vzít zavděk pouze remízu 1:1 a s letošní Copou del Rey se tak museli rozloučit. Středeční výkon proti favorizovanému soupeři by však mohl dodat hostům sebevědomí do zápasu v Malaze, kde v loňském ročníku dokázali urvat vítězství 2:1.

Obě strany bude sužovat řada absencí. Jen namátkou domácím nepomůže Tissone, Santa Cruz, Gámez ani vykartovaný Sergio Sánchez. Hostující trenér nemůže počítat s Estradou a nejspíš ani s pětigólovým útočníkem Agirretxem. Naopak návrat do sestavy hlásí De La Bella a Iñigo Martínez. Zápas začíná ve 22:00 a hlavním sudím bude Carlos Del Cerro Grande.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
W. Caballero - Antunes, Weligton, F. Ferreira, Angeleri - P. Morales, Camacho - Amrabat, P. Pérez, Samuel - Juanmi
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - J. Ángel, I. Martínez, Ansotegi, C. Martínez - R. Pardo, Bergara - Griezmann, X. Prieto, C. Vela - Seferović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.25 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Real Betis  (neděle 12:00)
Jakkoli se to zdá být předčasné, nedělní andaluské derby může být pro Real Betis klíčovým zápasem v boji o přežití v první lize. Po nedávné tvrdé prohře 5:0 s Valencií nečeká kouče Gabriela Calderóna nic jednoduchého, ovšem prohrát i nyní s Granadou by se rovnalo katastrofě.

Granadští momentálně okupují poslední nesestupovou příčku, která se nachází rovných deset bodů nad trápícím se Betisem. Po nedávné výhře nad Espanyolem se již zdálo, že se v zelené části Sevilly blýská na lepší časy, ovšem debakl na Mestalle zase vše vrátil do starých kolejí. Na předzápasové konferenci se argentinský trenér ani nesnažil skrývat, že nálada byla po minulém kole na bodu mrazu. "Tým to opravdu zasáhlo. Což je přirozené vzhledem k naší situaci, všichni hráči se cítili sklesle. Potřebujeme ale pokračovat v lepších výkonech, abychom začali sbírat sebevědomí."

"Navzdory prohře na Valencii ale všichni hráči dobře ví, že tohle je zápas o šest bodů," pokračoval Calderón. "Když dám stranou nepovedenou čtvrthodinu s Celtou a ten nešťastný zápas s Valencií, můžu být s našimi nedávnými výkony spokojen. Nedělní utkání pro nás bude jako pohárové finále, s každým týdnem se totiž prostor pro chyby zužuje a zužuje."

Granada má v andaluském derby rovněž co napravovat, neboť naposledy prohrála s Espanyolem 1:0, přestože závěrečnou půlhodinu měla na hřišti o jednoho hráče více. Třetí porážku v řadě to však neodvrátilo, a tak se ziskem 24 bodů balancuje Granada na sestupové propasti. Její trenér Lucas Álvarez ovšem nepanikaří: "O moc víc bodů stejně už na záchranu nepotřebujeme. Cílem je 40 bodů a náš tým je schopný do zbytku sezony těch pět šest zápasů zvítězit."
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Ilori, Murillo, Angulo - Recio, Fatau, Rico - Buonanotte, El-Arabi, Brahimi
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Juafran, Amaya, N'diaye, Jordi, Carlos - Nono, Verdú, Reyes - Castro, Molina
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Real Madrid  (neděle 17:00)
Královský klub nadále stíhá vedoucí Barcelonu a rád by využil toho, že své utkání hraje o chvíli dřív. V případě výhry by ji minimálně na pár okamžiků vystřídal na pozici lídra, i když musí doufat také v zaváhání Atlética. Bude důležité, jak se tým vyrovná s absencí hvězdného Cristiana Ronalda.

Portugalský kanonýr nemůže figurovat v základní sestavě z toho prostého důvodu, že Real Madrid neuspěl s odvoláním za hráčovo vyloučení v utkání proti baskickému Athleticu. Dokáže Real Madrid svou ofenzivní zbraň nahradit? Podle předzápasových prognóz by Ronaldovo místo měl zaujmout talentovaný střelec Jesé Rodríguez, kterého bude pečlivě sledovat také Vicente Del Bosque. Ten o něm dokonce prohlásil, že Jesé je jedním z mála španělských talentů pod 21 let, kteří by se mohli do Brazílie podívat. Chopí se talentovaný útočník své šance již proti Getafe?

V rozhovoru pro deník Marca zkušený trenér sdělil: "Jesé je jedním z mladých hráčů, kteří mají šanci jet. Jeho jméno má zvuk také proto, že nastupuje za Real Madrid. Ale až čas ukáže, jestli se Jesé na šampionát podívá. Co se týká klubového fotbalu ve Španělsku, hodně se těším na finále Copa del Rey, v němž opět uvidíme Real Madrid a Barcelonu. To jsou zkrátka rivalové, mají skvělé týmy a velkou palebnou sílu. To jsou hlavní důvody, proč ovládají španělskou La Ligu. Nechci ale zapomenout ani na kluby jako je Atlético Madrid, které po dlouhé době zvládá konkurovat dvěma nejlepším a dělá to skvěle. Celý tým odvádí dobrou práci a je to krok kupředu také pro celé Španělsko," zakončuje Del Bosque.

Teď však Bílý balet čeká návštěva nepopulárního stadionu. Již mnohokrát na půdě Colisea Alfonsa Pereze Merengues padli, takže domácí se budou snažit znepříjemnit jim hru opět. Otázkou je, jak se na tradičním domácím střetnutí projeví aktuální forma Getafe, která není právě úchvatná. Z posledních deseti utkání totiž ambiciózní celek vyhrál jen jediný střet, minulé kolo o dvě branky prohrál s Osasunou. Přesto se jeho hráči na duel se slavným klubem již těší.

Na tiskové konferenci vysoká očekávání i odhodlání potvrdil obránce Juan Valera, který médiím řekl: "Poslední vzájemné střety nikdy nebyl pro Madrid příliš snadné či pohodlné. Soupeř nemá rád hru na tělo, takže když se pokusíme hrát vyrovnaně a dávat pozor, můžeme mu hru znepříjemnit. Stačí ale jediná minuta, na chvíli nedáte pozor a jste mrtví. Kromě kabiny a klubového vedení nikdo nevěří, že bychom proti Realu mohli něco vyhrát. Já si ale myslím, že pokud jim budeme zdatnými protivníky, donutíme je trpět a hrát na hranici sil, pak něco udělat můžeme. Bude to sice velmi obtížný zápas, ale když budeme dál tvrdě pracovat, pak můžeme svého cíle dosáhnout. Dáme do toho všechno, nebude to z naší strany asi pohledný zápas, ale vytvoříme si šance a pokusíme se je proměnit. Cristiano Ronaldo sice nebude hrát, ale to neznamená, že bychom je měli podcenit. Real Madrid má až příliš mnoho skvělých hráčů, kteří se jen tak nenechají zaskočit. Vzhledem ke kvalitě týmu si nejspíš ani nevšimnou, že Cristiano nehraje. Když se budeme opravdu snažit, zůstaneme soustředění a budeme pozitivně naladění, pak můžeme dokázat mnoho. Nezapomínejme, že v minulosti tu opravdu velké kluby také prohrály," dodává Valera sebevědomě.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Valera, L. López, Rafa, Escudero - Borja, Míchel - León, Castro, Lafita - Marica
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
López - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrić, Alonso, Di María - Bale, Benzema, Jesé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 13.00 - 6.00 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona  (neděle 19:00)
Nedělní večer bude na novém stadionu San Mamés v Bilbau patřit souboji domácího Athleticu s Espanyolem Barcelona. Baskové opět doufají v nedobytnost své tvrze a po dvou remízách by chtěl domácí výběr opět získat tři body. Espanyol však na Bilbao umí, naposledy na hřišti Athleticu zvítězil jednoznačně 4:0.

Bilbao stále prožívá vynikající sezónu. Baskové nasbírali již čtyřiačtyřicet bodů a řadí se na skvělé čtvrté místo s čtyřbodovým náskokem na svého nejbližšího pronásledovatele Villarreal. Baskičtí lvi jsou ale stále hladoví po bodech, jelikož z posledních dvou utkání si připsali jen dva body za remízy s Realem Marid a Celtou Vigo. Espanyol je však pro Bilbao snad nejnepříjemnější soupeř, Katalánce totiž nedokázali více než dva a půl roku, přičemž poslední vzájemný zápas skončil 3:2 pro Espanyol.

"Bude to pěkně tvrdý mač, připravujeme hráče na fyzicky těžké utkání. Už jednou nás dokázali porazit v této sezóně, a pokud si nebudeme dávat pozor, klidně se to může opakovat. Naším cílem je však za každou cenu udržet čtvrtou pozici," uvedl před zápasem kouč domácích Ernesto Valverde, jemuž budou scházet zranění Toquero a Beňat a také vykartovaný Iturraspe.

Espanyol si svými výkony právem vydobyl pevnou pozici ve středu tabulky. Barcelonský klub se opírá hlavně o své výkony na domácím hřišti, kde z posledních tří utkání zvítězil třikrát. Venku je to ale jiná písnička. Katalánci vyhráli na hřišti soupeře naposledy v listopadu a od té doby dokázali mimo svůj stánek získat jen dva body. Zlepšit tuto statistiku bude v Bilbau možná nadlidský úkol, jelikož Athletic zde ještě nenašel přemožitele. Navíc hostům nepomůže zraněný Capdevila ani hříšník Víctor Álvarez.

Utkání začíná v 19:00, zápas bude řídit Alberto Undiano Mallenco.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, Gurpegi, Iraola - M. Rico, Ander - Susaeta, D. Marcos, Muniain - Aduriz
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Fuentes, H. Moreno, Colotto, J. López - D. López, S. García, Stuani - J. Córdoba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Valencia CF  (neděle 21:00)
Netopýři budou chtít po dlouhé době pořádně roztáhnout křídla a chopit se své šance na vzlet. Poslední dva zápasy jim vyšly skvěle, takže do utkání s domácí Sevillou budou vstupovat opět sebevědomě. Sevilla oproti tomu klesá a ztrácí jeden bod za druhým.

Začněme domácí ekipou. Té se nedaří a z posledních pěti zápasů nevyhrála ani jedinkrát. Poslední duel navíc skončil drtivou porážkou od vedoucí Barcelony. Do sítě brankáře Beta se postupně trefili Alexis Sánchez, dvakrát Argentinec Lionel Messi a jednu branku přidal také Cesc Fábregas. Zásah Alberta Morena sice na začátku utkání zmrazil sektory hostujících Katalánců, ale na body stejně nestačil. Kvůli tomu se Sevilla propadla v tabulce a její postavení kandidáta na evropské poháry je ohroženo. Nyní čeká Sevillu další test ohněm, souboj se vzmáhající se Valencií.

Obrodu tohoto celku má na svědomí především příchod nového trenéra. Netopýry vzal "pod křídlo" někdejší argentinský střelec Juan Antonio Pizzi a zatím s týmem čaruje. Celá kabina může cítit pozitivní změnu, což dokládá také nedávné interview se záložníkem Míchelem Herrerou. Ten se pro deník Marca vyjádřil pouze obdivně: "Celý tým cítí, že trenér Pizzi přinesl do kabiny něco jako novou energii. Chce hrát s entuziazmem a chutí, intenzivně. My mu jako celek pouze odpovídáme na jeho požadavky. Cítím to i po osobní stránce, zlepšuji se, hraji častěji a především pomáhám týmu ke zlepšení. K dobré náladě pomáhá také kondiční trenér Alejandro Richino, který nám vhání úsměv do tváří, je plný pozitiv a pomáhá nám, aby nás práce bavila. Je to jako infekce - s pozitivním náhledem začne jeden člen realizačního týmu a následně to cítí celá kabina," pochvaluje si Míchel.

I když celou Valencii ještě čeká hodně dlouhá cesta za návratem na výsluní, už teď si hráči kladou jednoduché cíle. Tím dlouhodobým je kvalifikace do evropských pohárů, což dosvědčuje také Míchel. "Teď se nezaměřujeme na Ligu mistrů nebo Evropskou ligu, naším hlavním cílem je vyhrávat každý zápas. Když se nám pak povede postoupit do Evropské ligy a ještě lépe do Ligy mistrů, bude to skvělé. Ale nechceme se předem stresovat. Sevilla je velmi obtížný soupeř, špatně se tam získávají body. Ale my to přesto zkusíme," dodává nadšený záložník.

Sevilla je sice obtížný tým, ale v poslední době jeho fanoušci neodchází z fotbalu příliš spokojeni. To se však domácí budou snažit zlepšit, ideálně již proti Netopýrům z Valencie. Přispět by k tomu chtěl také záložník Jairo Samperio, který v plánech trenéra Emeryho nefiguruje příliš často. "Vím, že teď nedostávám příliš mnoho minut, ale trenér říkal, že když na sobě budu pracovat, dá mi ještě mnoho šancí. Když jsem ale přišel do Sevilly, ani jsem nečekal, že budu mít na kontě tolik odehraných zápasů. Čeká nás ještě mnoho zápasů, evropské poháry a liga, takže jsem si jistý, že všechny ty minuty trenér rozdělí mezi všechny hráče prvního týmu. Ještě si nemůžeme dovolit myslet na Evropskou ligu proti Mariboru, teď se musíme soustředit jen na Valencii. To bude velice těžký zápas, protože Netopýři jsou ve formě a změna trenéra jim velmi pomohla. Po dlouhé době musíme ochutnat chuť tří bodů a vyhrát. Fanoušci si to zaslouží a my na tom tvrdě pracujeme každý trénink," dodává mladý talent.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Fazio, Pareja, Moreno - Iborra, Caricco - Reyes, Rakitić, Vitolo - Bacca
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Senderos, Mathieu, Bernat - Fuego, Parejo - Feghouli, Vargas, Piatti - Alcácer
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.60 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Real Valladolid  (sobota 16:00)
Na horké půdě Atlética Madrid se v sobotu představí zachraňující se Valladolid. Domácí potřebují dát velmi rychle zapomenout na nečekanou porážku z minulého kola i vypadnutí z Copy del Rey a před svými fanoušky opět vybojovat tři body. Valladolid se pokusí napodobit Almerii a překvapit svého věhlasného soupeře.

Atlético prožívá asi největší krizi v dosavadním ročníku La Ligy. V posledních třech soutěžních zápasech totiž tým Diega Simeoneho dvakrát prohrál v rámci španělského poháru se svým městským rivalem Realem Madrid a mezitím stihli Rojiblancos utržit ještě ostudnou porážku 0:2 na hřišti nováčka soutěže Almeríe. Navíc se ani v jednom utkání nepodařilo vstřelit Atléticu branku, a tak si proti Valladolidu budou chtít napravit Madridští nehezké skóre 0:7. Velkou motivací může být pro domácí i možnost zajistit si návrat na první příčku Primera División, pokud jejich největší rivalové v boji o titul ztratí.

"Jsme vyčerpaní? Možná ano. Na našich posledních výsledcích se určitě projevil náročný program, vždyť jsme sehráli dvojutkání s jedním z nejlepších týmu této planety. Je nemožné myslet si, že můžeme 38 týdnů, po které trvá La Liga, soupeřit s Realem a Barcelonou, je to nemyslitelné. Oni mají kvalitu, která se zákonitě projeví v dlouhodobém měřítku," uvedl v týdnu Simeone velmi kriticky pro Gazzettu dello Sport. Simeonemu ale může dělat radost návrat brankáře Courtoise a útočníka Villy mezi použitelné hráče, přičemž se očekává, že David Villa ještě utkání s Valladolidem vynechá, aby mohl být stoprocentně připraven pro nadcházející zápas Ligy mistrů proti AC Milán.

Valladolid stále bojuje o bytí a nebytí v nejvyšší španělské soutěži. Tým pod vedením zkušeného Juana Martíneze sice nakopla překvapivá výhra s Villarrealem, ale v dalších dvou utkáních nedokázali hráči Valladolidu porazit své tabulkové soupeře a po dvou remízách je tým z oblasti Kastilie a León stále na sestupové osmnácté pozici tři body za vytouženou sedmnáctou příčkou. Proti Atléticu navíc Martínezovi budou chybět zranění Jeffren a Oscar Ramos, vykartovaný je obránce Jesus Rueda. Zápas začíná v 16:00 a utkání bude řídit Eduardo Prieto.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Insúa, Godín, ALderweireld, Juanfran - Gabi, M. Suárez - A. Turan, R. García, Koke - D. Costa
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Peňa, Mitrovič, M. Valiente, Rukavina - F. Rossi, Á. Rubio - Omar, V. Pérez, Larsson - J. Guerra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - UD Almería  (sobota 18:00)
Levante drží sérii ligové neporazitelnosti, díky které vystoupalo na desáté místo, a dnes se pokusí přidat další body proti Almeríi. Nováček španělské nejvyšší soutěže se zatím mezi elitou drží statečně, do Levante navíc přijíždí povzbuzen výhrou nad Atlétikem Madrid.

"Teď máme nejlepší formu z celého průběhu sezony, proto musíme nad Almerií vyhrát. Naším cílem zůstává záchrana. Po Almeríi máme další soupeře, které je potřeba porazit. Když to zvládneme, budeme záchraně opravdu blízko," říká domácí David Barral.

Levante má v tuto chvíli devětadvacet bodů, o osm víc než osmnáctý Valladolid. Proti Almeríi nemůže valencijský tým počítat se zraněným Nikosem Karabelasem, Andreas Ivanschitz a Loukas Vyntra si odpykávají karetní tresty.

Almería v minulém kole oslavila nečekanou výhru nad Atlétikem Madrid, kterou promluvila do bojů v první trojici. "Hodně se o nás mluvilo, je příjemné porazit jeden z nejlepších týmů. Ale už je to pryč. Čeká nás nový zápas, kde si všechno musíme opět sami vybojovat," upozorňuje brankář Esteban.

Hosté jsou v tuto chvíli čtyři body od sestupových příček. Levante se letos doma příliš nedaří, a tak by odsud rádi nějaké body odvezli. "Minulý víkend jsme si dokázali, že je možné uhrát leccos. Proto nezbývá než si věřit a bojovat o každý míč," dodává Esteban.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Rayo Vallecano  (sobota 20:00)
Barcelona v posledním domácím ligovém utkání nečekaně podlehla Valencii a nic takového rozhodně nechce opakovat proti Rayu. Hosté jsou v tuto chvíli předposlední, a tak je o favoritovi jasno. Barcelona si nesmí dovolit zaváhat v těsném boji o první příčku.

Kataláncům se vrací do hry po delší absenci způsobené zraněním kotníku útočník Neymar. Hvězdný útočník už několik dní naplno trénuje a kouč Gerardo Martino jej zařadil do nominace. V kádru naopak chybí záložník Xavi. Ten je lehce zraněný a Martino se jej rozhodl šetřit.

Barcelona zatím nasbírala sedmapadesát bodů, což je stejně jako Real a Atlético Madrid. V týdnu si Messi a spol. rovněž zajistili postup do finále Španělského poháru. Po domácí výhře nad Realem Sociedad přidali remízu na půdě soupeře, ve finále je čeká Real Madrid.

Rayo musí řešit sestupové starosti, situace ale není zoufalá. Ztráta na nesestupovou pozici v tuto chvíli činí čtyři body. Nicméně Rayo v posledních zápasech ukázalo, že umí bodovat. Po remíze v Levante dokázalo porazit Málagu, a to jednoznačným rozdílem 4:1.

"V posledních zápasech bylo vidět, že jsme se zlepšili. Proti Málaze jsme konečně dokázali vyhrát, to je to jediné, co se počítá. Dobré výkony jsou k ničemu, pokud z nich nemáte body. Proti Barceloně přirozeně tolik šancí nemáme, ale uděláme maximum pro to, abychom jí zápas ztížili," hlásí záložník Raúl Baena. Vallecano může nasadit Razvana Rata, který přišel jako volný hráč z West Hamu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.07 - 11.00 - 29.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Celta Vigo  (sobota 22:00)
Sobotní program čtyřiadvacátého kola La Ligy zakončí souboj mezi Villarrealem a Celtou Vigo. Žlutá ponorka doma už třikrát v řadě zvítězila a vynikající bilanci domácích zápasů si nebude chtít nechat zkazit ani v utkání s jedenáctým celkem tabulky. Hosté však v posledních týdnech nabrali slušnou formu a mají v plánu prodloužit třízápasovou sérii bez porážky.

Villarreal si v první sezóně po svém návratu mezi španělskou elitu vede skvěle, se čtyřiceti body okupuje tým kouče Marcelina pátou příčku. Po nadějných výkonech v první polovině sezóny ale Žluté ponorce pomalu uniká vytoužená čtvrtá pozice zaručující účast v Lize mistrů. Villarreal nemusí ani tak mrzet poslední porážka s rozjetým Realem Madrid jako spíše výpadek ve Valladolidu, kde Marcelinův výběr prohrál 1:0. V novém roce se však Villarreal stále může spolehnout na domácí hřiště, kde si zatím poradil se všemi soupeři, své by o tom mohli povídat třeba borci ze San Sebastianu, kteří si z El Madrigalu odnesli výprask 5:1.

Domácím však proti Vigu nepomůže brankářská jednička Sergio Asenjo, jenž si přetrhl zadní stehenní sval a bude minimálně čtyři týdny mimo hru. Asenja bude na delší dobu v bráně Villarrealu zastupovat Juan Carlos, který si proti Celtě připíše první letošní start v Primera División. "Nemyslím nyní na konkrétní zápasy, soustředím se jen na to, abych odvedl maximum. Nebylo jednoduché sedět takovou dobu na lavičce, ale takový je fotbal. Nyní mám konečně šanci a rozhodně ji nechci promrhat," komentoval své pocity šestadvacetiletý gólman.

Celta by pro Villarreal mohla představovat velmi obtížného soupeře, vždyť hráči Viga z posledních tří zápasů vytěžili sedm bodů a naposledy ubránili bezbrankovou remízu proti silnému Athleticu. Kouč Celty Luis Enrique vyjádřil po zápase s Bilbaem velkou radost nad současnou formou svého týmu: "Kdybychom vyhráli, nikdo by se nejspíš nemohl divit. Byli jsme lepší než čtvrtý celek La Ligy, jsem na mužstvo hrdý." Ve Villarrelau však možná bude Enriquemu scházet mladík Santi Mina, jenž se zranil právě v duelu s Basky.

Utkání začíná ve 22:00 a hlavním sudím bude David Fernández Borbalán.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
J. Carlos - J. Costa, C. Dorado, Musacchio, Mario - M. Gómez, Bruno, M. Trigueros, J. Aquino - Giovani, J. Pereira
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Jonny, Fontás, Cabral, H. Malo - Krohn-Dehli - Orellana, Á. López, Rafinha, S. Mina - Charles
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - CA Osasuna  (pátek 21:00)
Páteční předehrávka čtyřiadvacátého kola nejvyšší španělské ligy se odehraje na hřišti Estadio Manuel Martínez Valero, kde tamní Elche přivítá téměř souseda z Pamplony. Osasuně patří čtrnácté místo a ráda by se odpoutala od nebezpečných sestupových vod.

Minulé kolo vyšlo mnohem lépe hostující Osasuně, která se utkala s Getafe. Ačkoli byl madridský celek favoritem, z Pamplony odjel z porážkou. Dvě branky si rozdělili Oriol Riera a Roberto Torres, takže Osasuna mohla bez větších problémů slavit a díky třem bodům zastavila strmý pád tabulkou. Ten se jí bude snažit připomenout domácí Elche, které v minulém kole bralo pouze bod za remízu 2:2 s domácím Realem Valladolid.

Důležitost výhry v minulém kole dobře chápe také obránce Alejandro Arribas, jenž se však nechce dopustit přílišného přecenění. Dobře totiž ví, že bez snahy o návaznost na toto utkání nebude mít poslední výhra mnoho významu. "Samozřejmě hráče vždycky potěší, když vyhrají. Případná prohra by nás totiž přiblížila k sestupovým místům na rozdíl jediného bodu, což jsme nechtěli dopustit. Nejenže jsme vyhráli, ale také jsme dokázali pracovat na našem problému střílení branek. A ještě k tomu jsme zvládli udržet čisté konto, takže se jednalo o perfektní zápas. Tím spíše, že jsme předchozí dva zápasy prohráli. Ale před nimi se nám dařilo a neprohráli jsme pět utkání za sebou. Skoro už jsem zapomněl, jaké to je. Náš optimismus ani nadšení ze hry se ale ani přes ty porážky nezměnilo, pořád chceme vítězit. Nemyslím si, že by pro nás každá další hra byla jako finále, ale výsledek pro nás bude velice důležitý. Hrajeme proti přímému rivalovi, takže ze sebe musíme vydat maximum," říká Arribas.

Elche je opravdu přímým rivalem Osasuny v boji o přežití. V současné chvíli je sice na relativně poklidné dvanácté příčce, ale od sedmnácté Granady dělí ambiciózní klub pouhý bod. Pokud by v pátek večer prohrál, přišel by o jakoukoli jistotu a teoreticky by mu hrozil pád mezi tři nejhorší. Tomu se bude chtít Elche vyhnout, jak ostatně popisuje záložník Fidel Chaves. Ten na tiskové konferenci před utkání zdůraznil: "Jsme mezi mnoha týmy, které bojují o záchranu. V pátek nás čeká velmi náročná hra proti těžkému soupeři, takže je v sázce mnohem víc než jen tři body. Pokud ale budeme plnit taktické pokyny a pokud se nám podaří vtisknout soupeři naši hru, mohli bychom uspět. Máme tady skvělý tým, jsme jako rodina a jeden bojujeme za druhého. Utkání bereme krok za krokem jako finále, což je pro nás psychické důležité. Nesmíme vzdát ani jedno z nich," uvedl zkušený záložník. Podaří se jeho spoluhráčům pokořit hosty a posunout se v tabulce vzhůru?
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Toňo - Suárez, Botía, Pelegrín, Cisma - Pérez, Sánchez - Gil, Coro, Del Moral - Herrera
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Bertrán, Loties, Arribas, Damiá - Lolo, Silva - Cejudo, Torres, Armenteros - Riera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona23183263:1757
2.Real Madrid23183265:2457
3.Atlético Madrid23183256:1657
4.Athletic Bilbao23135542:2844
5.Villarreal CF23124744:2740
6.Real Sociedad23107642:3437
7.Sevilla FC2387842:4131
8.Valencia CF23941036:3531
9.Espanyol Barcelona23851026:2929
10.Levante UD2378822:3029
11.Celta Vigo23751129:3526
12.Elche CF23671022:3425
13.Getafe CF23741222:3625
14.CA Osasuna23741221:3725
15.UD Almería23741224:4125
16.Málaga CF23661123:3324
17.Granada CF23731320:3024
18.Real Valladolid23491026:3921
19.Rayo Vallecano23621525:5220
20.Real Betis23351520:5214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (281)

Přidat komentář
fantomas
Reagovat
-Carles-

Vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlína

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska má Angelito narozky

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético Madrid - Real Valladolid 1

Villarreal CF - Celta Vigo 1

Málaga CF - Real Sociedad 2

Sevilla FC - Valencia CF 02

Co si myslíte?

Reagovat
Ángel di María 22

Sociedad nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme, nikdy mi moc sázení nějak nešlo..

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme dva

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco naši socios budou v dubnu hlasovat o úpravě stadionu za 600 miliónů eur, z nichž 150 má být hrazeno přejmenováním stadionu na 20-25 let, Atlético je prý blízko dohodě, která by jim za přejmenování nového stadionu vynesla za deset let celkem 155. Jestli jim to fakt klapne, tak nemám slov.

Reagovat
madridcan

v com nemas slov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Asi to so slovenskymi mediami nebude take madridske ako to riesi Alcantara, kedze sa neriesil postup, dva goly Ronalda, zapalovac, ale jeho suboj s Manquillom

Reagovat
10FKK

Zlomený obratel nad bouličku uplakánka? To je skandál! Být jeho fanouškem spáchám protestní sebevraždu skokem do zdi!

Reagovat
teenz

Šrot.

Reagovat
10FKK

Skočil si do šrotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze to ty pises tie clanky? :)

Reagovat
alcantara

To vsetko meni

Reagovat
madridcan

Presne tak, som rad, ze to vidis rovnako

Reagovat
misinho7

Tak Cr definitivne out na tie dva zaapsy ak som dobre pochopil

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

konečně žádné otázka

Reagovat
smazaný uživatel

*otázky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dominator

Uff

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo dnes to musí remizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chvilku ve mne hrklo a řikal jsem si, který chudáci z Primery klofli Fenina.

Reagovat
santini

"vždyť hráči Viga z posledních tří zápasů vytěžili sedm bodů a naposledy ubránili bezbrankovou remízu proti silnému Athleticu. "... mne sa skôr zdalo, že Bilbao ubránilo remízu

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo pod jakym článkem se diskutuje o hokeji na OH? nemůžu to najít ...

díky

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
madridcan

nechce sa mi to riesit cez mobil(diskusiu), tskze odkaz tam za mna, ze mozem jebat taketo vykony...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podradný kohút rozobral ex-šejkov z malagy, teraz rozobere šejkov z Qataru

AUPA RAYO!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto finále? Gratuluji Realu k výhře v Copa del Rey

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nasadíme náhradníka, ať je to fér.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Dominator

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
vocasisko

Když si to finále vychytal, tak ať si ho i odchytá. Nebo se tu bude každej rok řešit to stejný?

Reagovat
vocasisko

Koneckonců, Real bude mít určitě taky v brance náhradníka.

Reagovat
One-Real

Moc důležitějších zápasů nás už v lize nečeká, za jakoukoliv výhru budu rád. Tohle kolo udržet krok a příští by mohli Atleti nebo Barca po LM ve venkovních zápasech ztratit.

Reagovat
Ángel di María 22

Teď se bude lámat chleba. A Hlavně ta Barcelona na Sociedadu prostě ztratit musí. U nás neni o čem, hlavně ale ať pak v LM vyhrajeme!! na Schalke, to je nejdůležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe je v obrovských problémech s formou i sestavou, daleko víc se obávám venkovní Sevilly, Realu Sociedad a možná i Málagy. Ale samozřejmě taky beru cokoliv za tři, venku se ani jinak nedá.

Reagovat
Ed_Hazard

okrem CR sme v plnej sile a Jesému to tam celkom padá....aj keď viem že Getafe nie je najoblúbenejší súper Realu tak môj tip 1:3......Getafe snad nebude robiť vážnejšie problémy

Reagovat
One-Real

Sevillu přestřílíme a z Málagy strach nemám. Věřim, že aspoň gól zejtra dáme, pokud vydrží obrana, bude to za 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně děcka v Miniclásicu .

Reagovat
Ed_Hazard

Castilla treba sa udržať v segunde

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

50 mega je proste kurva moc, co?

Reagovat
-Carles-

Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Adriano; Busquets, Iniesta, Cesc; Alexis, Messi, Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

Adriaaaaaano

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to se Švýcarama docela šlo, ale prostě nebylo přáno v koncovce. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tata se teďka hodně rozčílil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta dnešní koncovka je podobná, jak proti Valencii. Chjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Raya to je něco hroznýho

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta dneska výborný.

Reagovat
roman1978

no tak co nejdřív tam poslat juniora. může se hezky rozehrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vlastně hraje Andrés za post? Připadá mi dneska jako volný hráč.

Reagovat
roman1978

asi tak nějak. ale líbí se mi to.

vadí mi ale cescovo přílišné nahrávání. taky může někdy vystřelit a né jen to cpát furt na někoho a zbavovat se odpovědnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Messi je stejně Bůh...to mi nikdo nevymluví :)) Cesc a Iniesta taky za jedna...Ale Messi jí má z hvězdičkou, prostě geniální nadstavba jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

a na druhej jdu do hospody a doufám že tam ty +3,5 a hadnicap 0:1 pro Barcu padnoou oba . Můj tip - Messi ještě přidá jeden, jeden dá Pique hlavou a Vallecano hraje docela utočně tak daj taky jeden ze standartky po hrubce obrany...4:1 ...ne přehodnocuju, Messi je nezvykle při chuti, dá dva...5:1 konec :P já letim...BARCA !!!

Reagovat
Rssa

Tak teď bych Messiho nejraději zliskal

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Rayo sestoupí, takhle marnej tým už jsem dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo mi v lize nepřekáží, ale ani by mi extra nechybělo.

Reagovat
Rssa

Legenda neskutečná patička

Reagovat
smazaný uživatel

nádherné akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska je to přehlídka šancí.

Reagovat
roman1978

i gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mohlo být i víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se vrací? Bylo by to v pravý čas. Dneska se snad se dvěma gólama nespokojí.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak se spokojit bude muset. Asi dobrý rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis má novou přítelkyni,..

Reagovat
roman1978

jen doufám, že na city budeme opět bez xaviho.

Reagovat
smazaný uživatel

úžasná akce. Ach ...

Reagovat
Atlético de Madrid

Jak na to koukám, tak bych Messiho vůbec ještě neodepisoval z boje o Pichichi a Zlatou kopačku. Teď očividně zase nabírá formu, zatímco Ronaldo, Costa i Suarez přestávají být takové mašiny.

Reagovat
-Carles-

Ten náskok je veľký, to už nedá.

Reagovat
Atlético de Madrid

U každýho jinýho bych si tím byl jistej, ale tohle je Messi, žejo

Reagovat
roman1978

Reagovat
-Carles-

Reagovat
madridcan

Nepochybujem, ze Ronaldo pride po pauze hladny po goloch...ja bez urazky Messiho odpisujem, jedine ak by sa Cristiano zranil. Ale co sa tyka celeho toho suboja medzi nimi alebo Realom/Barcelonou, tak to moze byt este neskutocny suboj do konca sezony a ja sa tesim na kazde kolo. Dufam, ze zajtra Real nezavaha

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano teď nebude 3 mače hrát. To může být klidně stáhnutí o 4 i víc gólů. Opravdu bych Messiho neodepisoval. Ač to bude mít velmí těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

co si sa posral?

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta dneska naprosto fenomenální. Nejlepší mač v sezoně.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

woooow.

tak to je velká paráda

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak na City tohle byl velmi důležitý mač.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na sestřih a všech 6 gólů bylo nádherných. To byla docela exhibice krásy.

Reagovat
smazaný uživatel

a to este kolko sanci sme nedali, ale i tak parada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je velmi slabucky super, ta obrana je na urovni tretoligoveho teamu. Nic ine ako vyssi vysledok sa ani nedal cakat.

Reagovat
madridcan

Ako koncilo Cesko v bare, tak hovorim partii, ze prepneme tak v 14 minute a uspech bude, ked nebude vyhravat...uspech nebol

Reagovat
roman1978

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně že Real s tímhle třetiligovým týmem zametl ve velkým stylu ...

Reagovat
Ed_Hazard

neodvracaj pozornosť inam,dve penalty v priebehu dvoch minút? to je jedno či hrá Real, Bayern alebo Nottigham dúfam že Rayo spadne, aspon to bude povinných 6 bodov pre Castillu, tak slabučký tým som v prvej lige ešte nevidel

Reagovat
asskicker

tu bude asi tym, ze La Ligu velmi nesledujes.

asi ako ked si odkazoval na "vyjadrenia" Tella, Grimalda a ostanych na adresu Messiho, ci odkazom na knihu od Pepa, ktoru ani nepisal a ani neautorizoval.

Reagovat
Ed_Hazard

z čoho usudzuješ že ju nesledujem?

Reagovat
asskicker

ak napises, ze tak slabucky tim si este nevidel, tak potom La Ligu velmi nesledujes a tych povinnych 6 bodov pre Castillu

Reagovat
Ed_Hazard

oukej tak pre Culés ktorým to pomalšie dopína - tak slabý tým som už dlho nevidel

Reagovat
asskicker

dopina to pomalsie asi tebe, nauc sa potom pisat.

napisal si, ze tak slabucky tim si v prvej lige este nevidel...

Reagovat
roman1978

Reagovat
Ed_Hazard

a btw, je troška pokrytecké odsudzovat môj pohľad na Messiho (ktorý je podložený aspoň niečím) a zároveň ten svoj pokladať za niečo sväté.....toto sa mi na Culés páči, vždy vedia všetko najlepšie, pritom realita je taká, že viete veľké hovno ako aj všetci ostatní

Reagovat
roman1978

ronaldo je gay. já to mám podloženo taky. pár lidí to tady psalo

Reagovat
asskicker

podlozeny ho mas cim? clankami typu novy cas a blesk? to si viem vyhrabat aj na Ronalda a neprikladam im ziaden vyznam.

a ako si napisal na konci, ze vsetci vedia velke hovno...to je pravda, precom potom stavias nejake svoje nazory na hovnach?

Reagovat
Ed_Hazard

svoj názor zakladám na tom čo povedal Pep a Ibra, oboch uznávam ako špičku v obore Ibra sa sice chová svojsky, ale že by zámerne klamal mi príde smiešne....ešte jedna vec, prečo sa vždy Kždá debata o Messim zvrhne k Ronaldovi? tu sa o Ronaldovi nebavíme, tak opäť neodbočuj ale tak schválne, urobím ti radosť...ktorý Ronaldov spoluhráč, tréner povedal o ňom niečo podobné?

Reagovat
roman1978

já jsem ale nikdy nic takového netvrdil. jen jsem ti chtěl na takovém malém příkladu ukázat, jak je to tvoje tvrzení hloupé. ibra přece nemůže vědět o tom, že za pepem chodil messi. určitě by to dělal před ním. pepe nikdy nic takového neřekl, bylo to pouze v knize, kterou ani neautorizoval. další informace jsou za bulvárních plátků. takže ani jedna jediná věc, na kterou si poukázal, nemá větší vypovídací hodnotu, než jedna paní povídala

Reagovat
asskicker

tak mi postni ten odkaz co povedal Pep, to som velmi zvedavy a prihod tam aj Zlatana, ktory vo svojej vlastnej knihe potvrdil, ze problem mal len s trenerom a s hracmi vychadzal v pohode.

mas celkom fajn fantaziu, som zvedavy cim to podlozis.

k tomu ronaldovi napr. tu: http://www.realmadridnews.com/jose-mourinho-launches-attack-on-cristiano-ronaldo/ a ze podobne debilnych clankov je na oboch habadej, ale verime im len v pripade Messiho

a skus neodbocovat ty a daj sem tie odkazy na zaklade ktorych si tvoris ten svoj nazor.

Reagovat
Ed_Hazard

tak samozrejme že mal problém s trénerom, ale na základe messiho požiadavky že chce hrať na Ibrovej pozícii, to snaď nie je tajomstvo....že to Ibra dáva na vinu Pepovi už je jeho pohľad veci, čiastočne má aj pravdu, hráč by si nemal diktovať kde chce hrať

a na čo si chcel tým článkom poukázať? prakticky so všetkým čo tam je súhlasím.....nevidím tam nič o tom že by si Ronadlo niečo diktoval, pokladal sa za niečo viac v klube alebo podobne...a pokial ide o rozpory tak tie sme mali pod Mouom dosť často (podľa môjho skromného názoru) je to konfrontačný tréner a taký sa do Realu nehodí.....Ancelotti sa naopak javí ako skvelá voľba, kľudný tréner ktorého každá tlačovka vyzerá "We play good, We all support Ronaldo, He is indispensable for us" a tým to hasne a to som bol pred sezónou jeho najposlednejší fanúšik

Reagovat
asskicker

"tak samozrejme že mal problém s trénerom, ale na základe messiho požiadavky že chce hrať na Ibrovej pozícii, to snaď nie je tajomstvo....že to Ibra dáva na vinu Pepovi už je jeho pohľad veci, čiastočne má aj pravdu, hráč by si nemal diktovať kde chce hrať"....bla bla bla, to si teraz zosmolil, ci skopiroval z nejakej mega doveryhodnej stranky?

tak mi tu daj ten dokaz, nejake vyjadrenie dotycnych, alebo dotycneho, ze to tak bolo, ci sa Ti to nehodi, davat aj odkazy odkial cerpas informacie?

cely cas len fabulujes, presne ako Filda, na zaklade nejakych utrzkov ktore sa sem tam objavia v bulvarnych mediach...

btw. si nechapavy? co som asi chcel poukazat tym clankom o Ronaldovi? Asi to ze aj o nom sa niekto vyjadruje a nie vzdy lichotivo.

To nadovazok toho tvojho: "urobím ti radosť...ktorý Ronaldov spoluhráč, tréner povedal o ňom niečo podobné?" a Mourinho nie je jediny a ani prvy.

takze aby som to zrhnul, cely cas tu nieco o Messim tvdis, ako Pep povedal to, Ibra hento, Grimaldo tamto, ale ked od teba chcem nejaky dokaz, ze tomu tak bolo, tak sa nic nedeje. Ked je to pravda, tak snad nemas problem najst odkaz s citaciou daneho cloveka, nech si viem pozriet co presne a v akej suvislosti povedal. Nieco tvrdis, ale podlozene to mas nicim.

Reagovat
Ed_Hazard

ja ani neviem čo ti mám napísať, strácam silu

btw. si nechapavy? co som asi chcel poukazat tym clankom o Ronaldovi? Asi to ze aj o nom sa niekto vyjadruje a nie vzdy lichotivo.

čo je tam negatívneho? totálne odveci príklad, ale totálne....čo pokladáš za negatívne na tom že brazílskeho Ronalda označil za toho pravého?

bavili sme sa o charaktere Messiho...a bodka. žiadne články ti tu googlovať nebudem, nemá to absolútne žiaden význam a pointa tým uniká, môj názor a ani názor každého normálne zmýšlajúceho človeka tým nezmeníš.....tvoje zmýšlanie ale nezmení nikto, ani ludia vyšetrujúci jeho daňové úniky

Reagovat
asskicker

Stracas silu nad svojou hlupostou? uz si ju celkom jednoznacne preukazal a to niekolkokrat, napriklad aj hned na zaciatku o pomalsom dopinani

takze ako som cakal, ziaden dokaz, proste len same kecy a kidy.

to ue si nechapavy si preukazal viackrat, ale ze tu nieco tvrdis a nevies to ani podlozit

a nezabudni napisat ako to Pep povedal, len sa Ti nechce googlit inak poitna unika vtedy, ked jeden nieco tvrdi, ale podlozit to nevie absolutne nicim.

lepsie danove uniky ako gay ty gay

http://www.ronaldo7.net/faq/is-cristiano-ronaldo-gay.html

Reagovat
Ed_Hazard

nechcel som na to reagovať....ale tak skúsim naposledy - článkov si môžeš nájsť koľko chceš z akého chceš zdroja, googliť snad vieš aj ty tak tu túto hru hrať nemusíme a špiny je na oboch stranách viac ako dosť, len som popravde nikdy nič nevidel podobné kedy na Ronalda....ohľadom Ronalda sa vždy prejednávalo to ako sa o seba stará, tradične sa teší iba z gólov ktoré dá on, na ihrisku sa niekedy neovláda a pod.....o Messim sa zasa rieši aká je to v skutočnosti povaha a že to nie je taký dobráčisko akým ho médiá urobili

Reagovat
asskicker

lebo to nechces vidiet, to je cele.

o Ronaldovi bolo clankov habadej, od incidentu s Roonym, konflikty s Ferussonom, potom, ze je gay, ci ze si zaplatil zensku aby mu vynosila decko, ze je namysleny a pod. picoviny a vymysli.

Jediny rozdiel je ten, ze pri Messim tomu veris a pri Ronaldovi si to ani v najmensom nepripustas.

Reagovat
Ed_Hazard

incident s Rooneym - samozrejme že to medzi nimi nebolo ako pred červenou kartou

konflikty s Fergusonom - oni dvaja mali vzťah ako otec so synom

že je gay - to už jeho hateri nemali čo vymyslieť, tak použili starú sedliacku "urážku" týkajúcu sa jeho orientácie (to bol dosť úbohý príklad, opäť)

že je namyslený - noa čo? v určitom zmysle namyslený je, ale má byť na čo, všetko dosiahol poctivou prácou a tréningom

ty fakt nevidíš ten rozdiel medzi týmito negatívami a messiho negatívami? daňové úniky, a to všetko spomínané vyššie je kurva veľký rozdiel.....týmto končím a držím ti palce, raz možno dospeješ k tomu že budeš objektívne pozerať na svet

Reagovat
asskicker

ty si fakt chudak ako to pri Ronaldovi bagatelizujes

su to rovnako bulvarne informacie ako pri Messim.

si chudak, ktory vidi, len jednu stranu mince a este budes nieco remcat o objektivite

Reagovat
Ed_Hazard

rozdiel medzi nami dvomi je, že ja uznám Ronaldove negatíva, pričom ty si nepriznal Messiho ani jedno samozrejme daňové úniky sú výplodom bulvárnych plátkov....ale tak celkom ťa aj chápem, tu je krásne vidieť že nie sú negatíva ako negatíva....niekto môže byť kritizovaný za to že je metrosexuál, druhému zase hrozí basa

Reagovat
asskicker

incident s Rooneym - samozrejme že to medzi nimi nebolo ako pred červenou kartou

konflikty s Fergusonom - oni dvaja mali vzťah ako otec so synom

že je gay - to už jeho hateri nemali čo vymyslieť, tak použili starú sedliacku "urážku" týkajúcu sa jeho orientácie (to bol dosť úbohý príklad, opäť)

to si teda fakt priznal ukazal som ako to pri Messim vnimas ty, mne je Ronaldo volny, nech je aky je, aj tak je polovica veci vymyslena, alebo pozmenena mediami, preto takym srackam narozdiel od teba neprikladam vyznam a to je ten ROZDIEL MEDZI NAMI.

kazdopadne tu nejde o uznavanie nejakych negativ, to som pisal aj na zaciatku a s tebou suhlasil, ze o tom mozme vediet hovno, kedze futbalistov osobne nepozname, lenze ty tu stale plkas nieco o Messim, tvrdis, ze ten povedal to a tamten hento a ked chcem odkaz tak sa nedockam, preco ty objektivita?

Ci to sa nehodi, lebo by si postoval len nejake bulvarne sracky?

Jedina konkretna vec, su dane, s cim suhlasim.

Reagovat
Ed_Hazard

mne je Ronaldo volny, nech je aky je, aj tak je polovica veci vymyslena, alebo pozmenena mediami, preto takym srackam narozdiel od teba neprikladam vyznam a to je ten ROZDIEL MEDZI NAMI.

hodinu tu po mne chceš linky a toto napíšeš tak to je konečná.....a nikde som nepovedal že to všetko o Messim je pravda, ale ako sa hovorí bez vetra sa ani steblo trávy nepohne....a keď už sme pri tom, ak by bol všetko toto výmysel, tak tie dane sú pre každého Culé podpásovka......takže sa tu hádame oničom, prakticky si priznal že mám pravdu

som blbec že som niečo hľadal, ale tak vidím že máš nudnú nedeľu tak si prečítaj okresaný sumár toho o čom som hovoril

http://espnfc.com/news/story/_/id/1568094/psg-zlatan-ibrahimovic-bayern-munich-pep-guardiola-coward?cc=5739

Reagovat
asskicker

ty si fakt nechapavy kar je mi to u Ronalda volne ci je gay, ci je alebo nie je namysleny a pod. kktiny, taketo veci zaujimaju hlavne teba, ked tu tolko " basnis" o Messim.

A ak napises " ako sa hovorí bez vetra sa ani steblo trávy nepohne " tak potom nieco bude na gaykovi Ronaldovi a pod. veciach, ci v tomto pripade to zase plati len u Messiho? .

no a gol nakoniec do vlastnej branky, presne ako som cakal, nazves to okresanym sumarom (pricom sa bavime o Messim a je tam az 1x) postnes odkaz na "rozhovor" ktory ani rozhovorom nie je a v jeho vlastnej knihe to je vykreslene inak, ako v tom co si tu dal.

uz tomu chyba, len odkaz na biografiu od Pepa, knihu, ktoru nepisal a ani neautorizoval

no nema to vyznam ked si nechapavy, ved dane si doplati, to je rozhodnutie sudu, takze vec skoncena, aj ked to urcite nie nic s cim by sa mal Messi chvalit.

Reagovat
Ed_Hazard

dane si doplatí, to je rozhodnutie súdu? nedopína ti, že už to že musel ísť kvoli daňovým únikom hovorí veľa o jeho "charaktere"? ty ma bavíš ako už dlho nikto no prečo som ti tu asi nepostoval linky? porozmýšlaj....a čo keď ju nepísal Pep? takto to proste je, ty by si dokázal napísať autobiogroafiu? preboha tá kniha vznikla na základe rozhovor s ním, autor to dal len do knižnej podoby.....alebo si myslíš že ten autor je fanatik a pepov veľký fanúšik a celá vznikla ako fanúšikovsá zbierka už radšej nepíš, len sa tu strapňuješ....a mne zabíjaš čas, pretože som debil, ktorý odpovedá ešte väčšiemu debilovi na jeho "kvalitné" príspevky

Reagovat
asskicker

ano dlzne dane si doplati + da nieco navyse ako pokutu, to bolo rozhodnutie sudu, co na tom nechapes ty nouma?

Ja viem, ze Pep tu knihu nepisal, tak ako aj napr. Zlatan, nikto si knihu nenapise sam, to je jasne, preto sa kniha dava autorizovat, skus si nastudovat tento pojem, co presne znamena, aby si zase nebol za sasa aj ja by som mohol napisat knihu napr. o Ronaldovi, dal by som tam nejake rozhovory a dopisal nejake vlastne veci, kym by ju on neautorizoval, tak je to len moj vyplod, nic viac, takze uz si to snad pochopil

a nad kvalitnymi prispevkami sa radsej zamysli, pises tu o niekom nieco, podlozene to mas hovnom a este sa tu ohanas inteligenciou, tak ako na zaciatku melies o dopinani, a pritom to nedoplo tebe.

je mi jedno co si o kom myslis, ale zalozene to mas len na bulvarnych srackach a paradoxne hore pises, ze o tom aj tak vieme hovno, funny

Reagovat
asskicker

a ta uprava na konci o metrosovi a base to mozem napisat aj ako: buzna vyhrala zlatu loptu a messi si dane doplati, takze ziadna basa, happy end.

nazor mam zalozeny na clankoch co som nasiel na internete, ved to je pravdivy zdroj informacii

Reagovat
Ed_Hazard

aha tak "dane si doplatil" to snad nemôžeš myslieť vážne, ide o to že robil nelegálnu činnosť a hrozila mu basa....preboha, toto už nemá význam

Reagovat
asskicker

a nezabudni napisat, ze pri Messim su to overene informacie, lebo to povedal Pep...len sa Ti to nechce googlit

Reagovat
roman1978

že se ti ještě chce něco psát. on to stejně nepochopí. hloupým lidem prostě někdy nejde něco vysvětlit.

Reagovat
asskicker

tak som doma, angina je svina, aspon sa zabavim a mozno sa co to nove aj dozviem, o tom aky je Messi hajzel a Ronaldo dobrak od kosti

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je Rayo tak slabé, tak proč jste ho dali jen o gól?

Reagovat
roman1978

protože, když s nimi hráli oni, tak to byl soupeř nejvyšší kvality a kandidát na titul

Reagovat
Ed_Hazard

ty si komik aký sa len tak nevidí

Reagovat
roman1978

od tebe to sedí. píšeš tady jednu pičovinu za druhou a ještě to potom opíráš o to, že to máš podložené. ne, nemáš. že to někdo někde napsal? co jako? to nic neznamená. nikdy to nikdo neřekl přímo do televize nebo nějakému serióznímu deníku. v časopise profotbal je velký rozhovor s alexisem, kde píše, jak skvěle ho messi přijal do týmu a ty sem napíšeš nějaké bludy od bílé chátry z madridu. běž se sám zahrabat, ty moulo. akorát si děláš ostudu. nebo můžeš jít fandit nastěnce - rozené slovence

Reagovat
Ed_Hazard

na čo sa tu zase hráš? veď to máš napísané hneď v prvej vete...viedli sme 3:0, za 2 minuty prišli dve penalty a to spraví svoje s každým týmom.....navyše každý zápas je iný

nehodnotím výsledok 6:0, herne je Rayo viac ako tragické a na PD nemá, ak si iného názoru tak budiš, tým pádom sme skončili debatu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale však veď hrajú pekný rýchly futbal, treba oceniť, že proti Barce to nikdy nezatvoria, ako veľká väčšina ostatných tímov v lige, ale snažia sa hrať futbal, čo je samovražda, lebo kvalita sa musela prejaviť, ale tým sú mi sympatickí ..keď si spomeniem na ten zápas na jeseň, tak tam ten výsledok 0-4 neodrážal celkový priebeh hry, Rayo malo dokonca lepšie držanie lopty ako my!

Reagovat
Ed_Hazard

priznám sa že na jeseň som nevidel ani jeden ich zápas, dokonca ani ten proti Realu, na jar sú ale otrasní.......boli nejaké odchody? prečo tak herne klesli? jediný zápas ktorý sa im pdoaril bol proti Málage minulé kolo, inak nič

Reagovat
roman1978

tak hlavně, že dokážeš posoudit, jestli mají na ligu a nebo ne

Reagovat
asskicker

Reagovat
Ed_Hazard

za posledné 3 mesiace určite nemajú

Reagovat
smazaný uživatel

tak prišiel pokles formy asi, to sa stáva každému tímu..odchody som nezaznamenal žiadne..ale myslím, že tú záchranú nejak urvú..

Reagovat
roman1978

to já si to nemyslím. nemají na to kádr. myslím tím jeho šíři.

Reagovat
Ed_Hazard

no ja si myslím že pôjde dolu tá trojka, ktorú tam vidíme dnes - Rayo, Valladolid a Betis ktorý je už jasný...tými ktoré sú nad nimi si to ustrážia

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to ze nasa hra na superovom ihrisku je zalostna nespomenes trochu respektu k superovi , viac ako 2 zasahy neocakavam

Reagovat
sensei25

Ako vidíte dnes zápas Getafe-Real?Chcel by som dať,že domáci dajú gól,no neviem. Real ma skvelú obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

len smelo, predpokladam 2 kusky v sieti realu

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju Getafe-Real 0:2 (Benzema,G.Bale)

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
madridcan

1:4

Reagovat
roman1978

zlatoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto suverénně. ::thumbsup;:

Reagovat
roman1978

jsem celou jízdu jen potichu říkal nespadni nespadni nespadni

no juchu

Reagovat
Ángel di María 22

Moyá; Valera, Alexis, Lisandro, Vigaray; Borja, Juan Rodríguez, Pedro León, Gavilán; Diego Castro, Colunga

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři obránci chybí úplně, dva z toho základu teď byli měsíc zranění, třetí netrénoval přes týden a ten poslední je z béčka.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak snad jim naložíme.

Reagovat
Ángel di María 22

Diego - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Xabi, Luka, DiMa - Bale, Benz, Jesé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Kdo jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeséé

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé.

Reagovat
smazaný uživatel

Supertalent

Reagovat
smazaný uživatel

prosím o odkaz ? YT mám nějaký spomalený

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díkes

Reagovat
roman1978

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Madridistas co vy jste spokojený s di Mariou na ZS ? já bych řekl že by byla škoda ho nechat sedět na lavičce, podle mě tam hraje velmi kvalitně

Reagovat
smazaný uživatel

dneskam je to zatial bieda , 17 minuta a 3 straty zakladnych prihravok , a pressingom zatial nic nevybojoval . ale nechcem predbiehat

Reagovat
roman1978

co ten dima?

Reagovat
Kokesh

Tady máš jeho odpověď. Pro Karima lahůdka.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som pisal o jeho stratach , pokial pokazi 10 zakladnych prihravok tak a da 1 asistenciu je to dobre ? ale nechcem kritizovat hra dobre ale toto mi vadi

Reagovat
One-Real

Ja myslim ze s jeho novou roli musi byt spokojen každy kdo vidí dal nez na gólovou listinu.

Reagovat
Ed_Hazard

je tam perfektný, Carlovi za tento ťah, nikdy by som nepovedal že by tam di María takto výrazne vynikal

Reagovat
smazaný uživatel

No co myslíš? Válí už od ledna, ale to by se musel jmenovat Isco, aby si toho každej hned všiml.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že Pepe napravil svojí chybu

Reagovat
Aldeano

Karim

Reagovat
vacin

Angel parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Karim ešte jeden pridať nech máme čisté svedomie

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole On tu smlouvu fakt chce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu to fakt nejde prat, 25 minut uplne na picu a pak se tam k tomu zas nejak primota a lita si jak letadylko..

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosim ta.. ked bude hrat kazdy zapas "picu" ale bude davat goly tak ja som za

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ses stastlivec. Gratuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

goly a prihravky su na 1. mieste..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Nas oblíbenec Capello by protestoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka je, kdo by tam jeho statistiky s podobnou porci minut nemel..

Reagovat
smazaný uživatel

Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti tomu bych si klidne vsadil..

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain napr.. vecsi palic ako Benzema bez formy, a proti top superom bol nulovy

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema proti Top stoperom neni nulovy ? je fain ze teraz dava goly az ale porozpravajme sa o tom v LM

Reagovat
smazaný uživatel

.. pozri si Benzemove statistiky v LM a porovnaj s Higuainom... a Benzema dava goly aj top superom, Barca, Dortmund, Man City, AC Milan, Lyon 2011..

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain dal nejake 2-3 goly proti Barce, pricom na ten posledny potreboval 5 tutoviek.. a myslim, ze 1 gol proti AC.. inak nic.. a jeho cisla v LM su zalostne

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Karim je uplne uzasny proti TOP souperum, parada, stejne jako venku v lize mu to tam vzdycky padalo proti komukoliv. A statistiky jako Karim teda urcite nemel, no..

Reagovat
smazaný uživatel

nehovorim, ze bol uplne uzasny ale omnoho lepsi nez Pipita.. statistiky v LM tiez o 2 triedy lepsie.. a celkove statistiky tiez lepsie.. staci pouzit kalkulacku

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema mel LM, Higuain ligu a venkovni zapasy, ktery rozhodoval, kdyz byl Karim uplne mimo. A celkove za ty ctyri roky ma asistenci vic Benzema a v golech zase vede Pipita, a to byl z tech ctyr let pul roku mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem o com to hovoris.. ale Benzema ma viac golov na zapas aj asistencii na zapas ako Higuain.. bodka

Reagovat
smazaný uživatel

Jako za ty ctyri roky? Tak na to se schvalne podivam.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ty ratas 4 roky ked tam boli obidvaja .. hej, tam ma lepsi priemer golov Higuain, ale ked pozreme celkovo goly + asistencie na zapas tak vychadza lepsie Karim

Reagovat
smazaný uživatel

za sezony 2009-2013 ma Karim 0.776 golov/asistencii na zapas.. Higuain ma 0.755

Reagovat
smazaný uživatel

To bych nepocital na zapasy, kdyz se neustale stridali.. jednou 70, jednou 20. Ted jsem to pocital a Benzema ma 123 minut na gol, Higuain 113 minut na gol, na asistence jsem se vysral, ale tam bude lepsi Karim.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, prostě zůstal ten, kdo zůstat chtěl a kdo se mnohem víc hodí k našim křídlům. Dopadlo to dobře nakonec.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze tenhle zdechlej Karim, co nic neumi, se vic hodi ke kridlum? Promin, ale nesouhlasim. A to ani s tou druhou vetou. Taky bych sel, kdyby mi slo o MS, moje konkurence byla Aguero a ja vedel, ze asistent bude muj hodnej strejda..

Reagovat
smazaný uživatel

* konkurentuv

Reagovat
smazaný uživatel

boze moj, co je to za kecy.. "zdechly Karim, nic nedokaze" ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je zhodnoceni jeho vykonu. Pipituv nejvetsi a vlastne jedinej prinos byly goly. A Karim letos? Herne katastrofa, kdyz neda gol, tak je k nicemu. Tak to proste je. A jak uz jsem psal, pokud ti to staci, tak ti gratuluju, ses stastlivec.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodí se víc, chodí do hloubky, sbírá asistence. Snad nemusíme rozebírat, že chemie mezi Cristianem a Pipitou nefungovala, kolikrát si nadávali, že si nenahráli. Karimův problém je, že to nedokáže dělat ve větší intenzitě, když má proti sobě kvalitnější hráče. Potom odpadá. Ale ani v tomto ho Gonzalo v posledních letech nepřekonal, jako příklad poslouží ta LM. Prostě 2020 no , ty vlastně chceš koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle vim, vsak Higuain herne muj oblibenec taky vubec nebyl. Kdyby hral Karim aspon trochu jako v mistrovske sezone, tak ti reknu, jo, souhlasim, ale to, co letos predvadi, je hrozny. A ten prvni zapas s Atleticem byl vrchol. O nem proste nemuzes rict, ze se k nekomu hodi vic, kdyz stoji uplne za hovno. Jinak nevim, nekdo, kdo to obcas rozhodne za Ronaldo a o kom bude znat, ze je na hristi. Mandzukic treba, nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak první zápas s Atléticem hroznej byl a nasral mě, má prostě 5 kilo navíc a plácal se tam skoro jako Ronaldo v závěru kariéry. V mistrovské sezoně byl fit, nevím, jak to dokázal, Mourinho u něho snad musel bydlet. Je to strašná škoda, že mají s Marcelem takové problémy, byli bychom ještě mnohem lepší. Kdyby stál úplně za hovno, tak nehraje, tento post 9,5 dá v pohodě i Jesé, hrál to loni v Castille.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted aspon dava goly, zari a rijen, to byla naprosta katastrofa a stejne porad hral a hral, i kdyz to nikdo nechapal.. Jak to s nim dopadlo uz me ani nesere, ale Marcelo..

Reagovat
smazaný uživatel

Karim podle mě dnes dost dobrý výkon, horší je ta tragédie napravo, to by snad Lucas z Castilly musel být lepší. Ale Elche to od něho asi odnese .

Reagovat
smazaný uživatel

Dost dobry? Fakt? Mne v druhym polocase blbnul sopcast, takze jsem z toho nemel vubec nic, ale predtim do toho golu cista bida a pak tam mel tu peknou akci, kdy snad poprve letos presel pres hrace. Ale jestli slo o dost dobry vykon, to se mi moc nezda. Ty na roky na nej zacinaji byt "hodne vysoky"..

Reagovat
smazaný uživatel

Vstřelil důležitý gól a přidal něco málo navíc. Tohle nebude o nárocích, jak spíš o sympatiích, takový zápas by ti od Raúla, Ruuda nebo Gonzala asi nevadil.

Reagovat
smazaný uživatel

je "trosku" zaujaty

Reagovat
smazaný uživatel

Rikas ty? Kdyz ses to samy, jen od druhyho konce..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo podla mna vyjde Karim o nieco lepsie.. sice tam neni velky rozdiel, ale ide aj o to ze on sa trafoval v LM proti najlepsim superom.. zatial co Pipita okrem 1 golu proti AC nic..

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz tym potreboval jeho gol, tak ho nedal skoro nikdy, pokud ten dulezitej zapas neurval Ronaldo, tak nikdo, Pipita toho byl schopnej aspon venku v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

boze, ty si vazne trosku zaujaty .. najprv si zisti jake goly daval Beznema a ze na kolko ich Real potreboval.. pripomeniem ti napr Lyon 2011 ked Real prvy krat postupil po 7 rokoch do stvrtfinale.. vonku sa Real trapil a nevedel si vypracovat sance, az kym nenastupil Karim a nedal po par minutach gol.. v odvete tiez daval rozhodujuci 2. gol, po ktorom mal Real klud.. proti AC vonku daval tiez jediny gol.. proti Seville v semifinale pohara vitazny gol vonku.. proti Malaga v osemfinale vitazny gol doma aj vonku.. proti Barce v stvrtfinale vyrovnavajuci gol.. v skupine proti Lyonu tiez vitazny.. vonku s Apoelom 2 goly ked sa Real trapil.. proti Valencii rozhodol minuly rok stvrtfinale Copy 2 golmi

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak volako to nesedi s tvojim argumentom, ze ked Real potrebuje gol on skoro nikdy neda

Reagovat
smazaný uživatel

Takze jako Apoel (to trapeni je sranda?), Galatasaray, Malaga, Sevilla, Valencia me ma jako presvedcit, nebo co? To si klidne pokracuj, jak chces. To se da brat jedine City, Borussia, Barcelona a ten Lyon venku. A tomu teda opravdu rikam skvela prace!

Reagovat
smazaný uživatel

To ti Aguero stihne za ctvrt sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi nie ked za stvrt sezony narazis na 1 mozno 2 top tymi

Reagovat
smazaný uživatel

Ach boze.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Real sa s Apoelom trapil.. tie goly dali az v poslednych minutach.. a ty si hovoril o goloch ked to Real potreboval, takze tych dal Benzema dost.. ked sa chces zase bavit o top tymoch tak je to stale ovela lepsie nez Higuain.. proti Barce dal viac golov aj ked odohral menej zapasov, s AC Milan daval vonku gol ked este za nieco stali.. potom tie 2 zapasy s City, Dortmund atd.. poronavali sme Karima s Higuainom, a tam vyjde o dost lepsie Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja se tady o Top tymech bavim celou dobu. Jinak uz me to nebavi, takze koncim. Jen jeste jsem se podival na statistiky proti Barcelone. Higuain 18/3, Benzema 19/4. To je zase rozdil. Milanu dal gol Pipita taky. Cimz ti zustava Man City a Borussia. To bude tou velkou psychickou silou.

Reagovat
smazaný uživatel

zase si davas obdobie ktore ti vyhovuje ? .. a ja viem, ze dal Higuain gol AC, ved som to aj pisal.. to bol okrem 3 golov proti Barce jediny gol proti top superovi.. u Benzemu zabudas ze proti City sa trafil v 2 zapasoch, s Dortmundom mal gol aj asistenciu a s Lyonom tiez daval v obidvoch zapasoch gol.. a to hral o dost menej zapasov proti top superom.. Higuain hral v Reale od januara 2007 a prvy gol proti top superovi v LM bol v novembri 2010.. Benzema prisiel v lete 2009 a prvy gol bol v novembri 2009.. takze asi to je vazne v psychike

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem si obdobi, ktery bylo snadno k dohledani, jen jsem otevrel TM a za minutu jsem mel vysledek. Jinak se tady stejne preme o detailech, gol sem, gol tam, oproti ostatnim je to stejne velky hovno. Koncim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proti City minuly rok vyrovnavajuci gol.. vonku proti City dalsi gol.. vitazny s Ajaxom vonku (noznicky).. gol na 2:0 s Galatasarayom.. gol a asistencia s Dortmundom.. a mohol by som pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

a ked ratame cele angazma v Reale tak vychadza este lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, tak to je opravdu necekane, kdyz Benzema prichazel jako nejlepsi hrac Lique 1 za 35 milionu a od zacatku hral v tymu, ktery se stal konecne konkurenceschopny, a Pipita jako hovno z Argentiny, ktery se muselo tvrde vypracovat, bojovat o sestavu a "cekat" na zraneni Ruuda. A o tom, v jakym tymu od zacatku hral, ani mluvit nemusim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hej to je pravda.. ale Karim mi pride taky psychicky silnejsi.. neni nahoda ta statistika proti top tymom a v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Jaka statistika proti top tymum? Vzdyt je to skoro stejna bida..

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosim ta..

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema

Reagovat
Ed_Hazard

Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

MĚL MU TO PŘIHRÁT DŘÍVE, ALE TOHLE MUSÍ DÁVAT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Ángel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi akce sezony od Karima Jen skoda, ze si to GB91 tak dava..

Reagovat
Atlético de Madrid

Benzema po 24. kole neměl ve Španělsku nikdy na kontě víc gólů, než letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad bude v lete zajem.

Reagovat
smazaný uživatel

on určitě zůstane, o tom už nepochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozne smesny.

Reagovat
Aldeano

Tak jeho klub se ho už zbavil, takže ano.

Reagovat
Ed_Hazard

Bale si vôbec neverí na pravačku to ju má takú slabú?

Reagovat
Kokesh

Hrozný trávník. Stopeři nám opět drží kraje, Arbeloa je mimo pozičně a Marcelo to má na salámu, s nulovým pohybem navíc. Ale ospalé tempo stačí, je potřeba šetřit sil.

Reagovat
Ángel di María 22

Jesé má už teď ty geniální momenty, stačí mu fakt málo na gól. Pracuje pro tým, tohle je fakt pohádka zatim Ángel je momentálně cennost největšího formátu

Docela se mi jinak líbí Karim. Co tu od něj pořád někteří chtějí je fakt už docela trapný. Taky s nim nejsem extra spokojenej v mezihře, ale neustále ho shazovat nemá smysl. Dal další gól a kdyby nebyl Bale mimo (jakože je celej poločas...) tak by měl i krásný áčko, hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Luka a Sergio by se mohli vykartovat na Elche. Sergio raději až v závěru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh.

Reagovat
Aldeano

Luka

Reagovat
smazaný uživatel

Dedo striedaj daj sancu Casemirovi

Reagovat
smazaný uživatel

zase na hrot ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

brankar luka modric

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušeně.

Reagovat
Ed_Hazard

Modrič to je lišák

Reagovat
smazaný uživatel

Luka to udělal schválně určitě

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Isco, Benzema by tohle dával

Reagovat
smazaný uživatel

Toto by benzema daval ! Neskutocne ako sa rychlo zabuda kolko Karim do,ebal zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

nic se nezabudá jen si myslím že by zrovna tohle dal

Reagovat
smazaný uživatel

Undiano úřaduje. Fakt strašnej šašek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele