Primera División - souhrn 22. kola

01.02.2013, 23:26, aktualizováno 03.02.2013, 22:53
Komentáře a souhrny
Barcelona remizovala ve Valencii a o bod navýšila náskok na Real Madrid, který neuspěl v Granadě. Toho využilo druhé Atlético Madrid těsnou výhrou nad Betisem. Tři body mají i Osasuna, Sevilla a Espanyol. Málaga jen remizovala se Zaragozou, poslední La Coruña prohrála v Getafe...

Real Sociedad - RCD Mallorca 3:0

03.02.2013 21:00

Góly: 55. Chori Castro, 70. Carlos Vela, 88. Diego Ifrán

Snaha Realu Mallorca o nastartování vítězné série v boji o záchranu musí počkat přinejmenším do příštího kola. Na půdě Realu Sociedad totiž ostrované neuspěli a odjíždějí s drtivou porážkou 3:0.

Ani nová jména, jako Fernando Tissone či Alan Hutton, v základní sestavě Mallorce nepomohla. Vše svým spoluhráčům podstatně ztížil Javi Márquez po půlhodině hry, když v rozmezí čtyř minut uviděl dvě žluté karty a musel jít předčasně do kabin. Do poločasu ještě hosté vydrželi, ovšem Sociedad přesilovou hru beze zbytku využil v půli druhé. Góly Castra, Vely a Ifrána se zasloužily o další neúspěch Mallorcy, která se z vítězství radovala pouze jednou za posledních sedmnáct zápasů.

Baskický celek od začátku herně dominoval, viditelně posílen sebevědomím po nedávné výhře nad Barcelonou a sedmizápasovou domácí neporazitelností. Góly sice zpočátku nepadaly, zato však soupeře donutili dostat do oslabení. Brankář Calatayud si v úvodní půlhodině poradil s pokusy Vely i Griezmannovou hlavičkou, ovšem poté přišlo klíčové vyloučení Márqueze. Záložník hostí nejprve ve dvacáté šesté minutě uviděl žlutou kartu za faul na Castra a jen o chvíli později zahrál zbytečně rukou a nedal rozhodčímu jinou možnost, než jej vyloučit.

Po změně stran tlak Sociedadu neustával a nejistá defenzivy Mallorcy brzy podlehla. V padesáté páté minutě se jako první prosadil Castro. Plně zaměstnaný Calatayud sice dokázal vyrazit Velovu střelu zblízka, ovšem Castro odražený míč z několika metrů pohodlně placírkou zasunul do brány. Trenér hostů Joaquín Caparros zareagoval nasazením Lópeze, jenž se vrátil na trávník po tříměsíční absenci. López před zápasem zkoušel vyhecovat své spoluhráče prohlášením o "válčení" a po jeho nástupu na hřiště si Mallorca dokázala náhle vypracovat první slušnou příležitost na vyrovnání. Kapitán José Nunes však hlavou brankáře Brava nepřekonal. Po tomto slibném momentu utnul Sociedad jakékoli naděje hostů druhou brankou v sedmdesáté minutě. Prosadil se nejlepší klubový střelec Vela, jenž využil Pardovy přihrávky ke skórování z deseti metrů.

Poté již bylo jen otázkou, kolik branek se Sociedadu povede odevzdanému soupeři vstřelit. Castro s Agirretxem oba své šance těsně neproměnili, a tak to byl Ifran, kdo dal výsledku konečnou podobu. Asistentem byl tentokrát Agirretxe, jenž Ifrana vybídl ke vsítění třetí branky zápasu do dolního pravého rohu branky. Vítězství posouvá Sociedad na osmé místo, jen tři body od čtvrté Malagy. Mallorca naopak zůstává v pásmu sestupu se čtyřbodovou ztrátou na záchranu.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Betis 1:0

03.02.2013 21:00

Góly: 61. Diego Costa

Další domácí vítězství Atlética Madrid znamená snížení náskoku vedoucí Barcelony na devět bodů. Zatímco ligový lídr pouze remizoval na hřišti Valencia, Atlético si poradilo s Realem Betis 1:0 brankou Diega Costy z druhé půle.

Hned zpočátku měl tři slibné příležitosti Arda Turan, ovšem neuspěl a utkání následně upadlo do neurovnané okopávané, v níž dominovaly obrany obou klubů. Vše náhle narušil brankář Betisu Adrián, když při rohu špatně odhadl výběh a nabídl na zlatém podnose gólovou šanci Costovi. Ten jí nepohrdl a svou jedenáctou brankou v sezoně poslal domácí do vedení, které již nepustili. Jubilejní dvacátá výhra v řadě na stadionu Vicenteho Calderóna je nevídaným počinem, především díky němuž se Atleti nachází na skvělém druhém místě.

Když se tytéž celky setkaly před dvěma týdny na stejném místě v ligovém poháru, vletělo Atlético do zápasu jako blesk a okamžitě si zajistilo vedení. Tentokrát však Betis úvodní smršť ustál. Nejdříve zahrozil Turan po práci Falcaa, ale jeho lobovaná střela byla nedůrazná. Adrián se pak musel ohánět dvakrát v krátkém sledu po dalším pokusu Ardy a následné prudké střele Gabiho z rohu. Do třetice se ve skvělé šanci ocitl Turan po rychlé narážečce s Cismou, ovšem i tentokrát jej zakončení neposlechlo a vůbec netrefil bránu.

Betis v první půli nepředvedl směrem dopředu téměř nic, ovšem dvanáct minut po změně stran se málem zničehonic ujal vedení, když Nacho poslal silnou střelu, která měla gólové parametry, ale Courtois si s ní poradil. Následně manažer Atlética Diego Simeone poslal na hřiště Costu za nevýrazného Adriána a brazilský kanonýr se mu téměř okamžitě odměnil, když s jeho přispěním vystřelil zdálky Falcao a Adrián měl co dělat, aby jeho pokus vytěsnil. Z následného rohu už ale brankář hostí kapituloval, a to po zbytečné chybě. Vypadnuvší míč jednoduše Costa hlavou doklepnul do odkryté branky a změnil dosavadní ráz utkání. Betis najednou musel vrhnout síly do útoku, což však do konce zápasu úspěšně nezvládl a blízko k vyrovnání byl jen po dalekonosné střele Péreze, která prosvištěla kolem Courtoisovy pravé tyče.

Více informací k zápasu

Valencia CF - FC Barcelona 1:1

03.02.2013 19:00

Góly: 33. Éver Banega - 39. Lionel Messi (pen.)

Katalánský velkoklub mohl reagovat na další zaváhání Realu a v případě úspěchu tak navýšit svůj náskok na úhlavního rivala na úctyhodných osmnáct bodů. To se však Barceloně nepodařilo a ve výsledku může být za bod z Valencie ještě ráda.

Úvodní půlhodina byla z obou stran nejvíce ze všeho "rozkoukávacího" charakteru a časté nepřesnosti při rozehrávce v podstatě znemožňovaly vytvoření jakékoliv zajímavé situace. Čekání se však domácímu publiku přece jen vyplatilo: Soldadův centr odvrátil Piqué jen k nohám Banegy a argentinský středopolař z pokutového území bez větších problémů usměrnil mičudu do branky - 1:0.

Radost však domácí ekipě dlouho nevydržela. Konkrétně Pereira ve vápně nedovoleným způsobem poslal k zemi Pedra a sudí González bez váhání ukázal na penaltový puntík! Balón si postavil Messi a zkušeně srovnal na 1:1. Hostující tahoun tak zaznamenal již svůj 45. gól v sezóně, přičemž zároveň dokázal skórovat ve dvanáctém utkání v řadě, čímž tak opět ještě vylepšil svůj vlastní rekordní zápis.

Kdo po obrátce čekal výrazný nápor Blaugranas, musel být zklamaný. Soldado sice nedokázal hlavou z nadějné pozice zamířit přesně, ale tato situace měla sloužit pouze jako "pozvánka" na dění v dalších minutách. Krátce poté měl sice velkou možnost Fàbregas, avšak kulatý nesmysl poslal z obtížné pozice jen do boční sítě valencijské branky! Po hodině hry to byl střídající Canales, kdo vyslal na Valdése povedenou dělovku, strážce hostující branky si ale poradil! "Los Che" mohl těsně před koncem spasit Soldado, ovšem ani jemu nebylo přáno, neboť se mu do cesty postavil opět bezchybný strážce barcelonské branky!

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Rayo Vallecano 2:1

03.02.2013 17:00

Góly: 45. Ivan Rakitić, 54. Álvaro Negredo - 51. Alejandro Domínguez (pen.)

Tabulkou vzhůru stoupá Sevilla, která dokázala na domácím hřišti udolat Rayo Vallecano 2:1 a posunula se alespoň do středu tabulky, je jedenáctá právě za svým dnešním soupeřem. Skóre otevřel v nastavení prvního poločasu domácí Rakitić, hosté ale hned po návratu ze šaten dokázali srovnat krok a začínalo se odznovu. Rozhodl nakonec sevillský kanonýr Alvaro Negredo...

Na první pořádně zajímavý moment se v Andalusii čekalo jen pár minut, pak už musel Rubén hodně rychle vyletět z branky, aby dokázal zachránit situaci před dobíhajícím Negredem. V sedmé minutě chytil domácí brankář Beto balón do ruky poté, co mu ho přihrál jeden z vlastních obránců, a protože je taková věc samozřejmě zakázána, dostalo Rayo příležitost rozehrát nepřímý kop. Hosté však skórovat nedokázali, Delibašić totiž neprotlačil míč skrz hustou zeď domácích.

Ve třinácté minutě měli výjezdníci z Madridu další šanci, tentokrát už ze hry, když Fuegovu ránu tečoval Fazio a gólman Beto se musel pořádně činit, aby vyškrábl míč směřující přesně k tyči. Rayo bylo i nadále nebezpečnějším týmem, další šanci připravil Delibašić pro Lasse, ten však nepochopitelně prováhal možnost zasunout míč podél Beta a poté už byl zblokován. Po půlhodině hry přišly šance na obou stranách, nejprve skvěle vyrazil Trashorrasovu bombu Beto, na druhé straně pak dloubal merunu přes Rubéna Negredo, jeho zakončení však dokázal na brankové čáře dostihnout jeden z obránců.

Prakticky totožná situace se navíc opakovala i o dvě minuty později, tentokrát už sice Negredo svou střelu pronásledoval a snažil se doklepnout míč do sítě, ještě před ním to ovšem znovu stihli hosté. Sevilla se přesto nakonec do kabin odebírala za příznivého stavu, ve třetí minutě nastavení totiž Rubém vyběhl z brány, odkopem trefil Negreda a Ivan Rakitić ho pak pohodlně přehodil.

Andalusané ovšem nevedli příliš dlouho, protože už po pěti minutách druhého dějství fauloval ve vlastní šestnáctce Navarro a hosté kopali penaltu. Tu s naprostým přehledem proměnil Chori Domínguez a začínalo se zase od začátku. Jenže domácí také reagovali velmi rychle, dokonce jim to trvalo ještě kratší dobu. Už za tři minuty zakombinovali na pravé straně Navas s Cokem, ten poslal před branku přesný přízemní míč a Alvaro Negredo patičkou rozvlnil síť. Sevilla pak mohla ještě navýšit své vedení, jenže Reyese vychytal Rubén a při doárážce Negreda si na gólmana zahrál zase Amat. V nastavení ještě uviděl druhou žlutou kartu Rakitić a byl vyloučen, Sevilla však i tak porazila Rayo 2:1.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Real Zaragoza 1:1

03.02.2013 12:00

Góly: 23. Isco (pen.) - 13. Hélder Postiga

Další domácí ztrátu zaznamenala Málaga, která dnes v poledním klání pouze remizovala na vlastním stadionu se Zaragozou a ztrácí tak další cenné body v boji o Ligu mistrů. Domácí museli dohánět už od začátku, když inkasovali už ve třinácté minuta z kopačky Postigy. Už o deset minut později sice dokázal z penalty srovnat Isco, více už však Málaga nestihla...

Domácí si hned od úvodního hvizdu vypracovali jasnou územní převahu, drželi míč více na svých kopačkách a snažili se vymyslet, jakým způsobem by se dala obrana Zaragozy přelstít. Jenže byl to právě gólman Málagy Caballero, kdo jako první lovil merunu ze své sítě. Hosté rozehráli svůj rohový kop nakrátko, Fernández pak poslal balón před bránu, kam si naběhl nikým nehlídaný Hélder Postiga a z voleje dokázal rozvlnit síť.

Uběhlo však jen deset dalších minut a začínalo se odznovu. To zahrál rukou ve vlastním pokutovém území Paredes, uviděl žlutou kartu a co je hlavní, nařízenou penaltu bez sebemenších potíží proměnil Isco, když poslal Roberta na opačnou stranu a srovnal. Zaragozu mohl opět do vedení poslat Romero, jenže z úhlu zamířil jen do boční sítě. Ve třicáté čtvrté minutě měli obrovskou šanci dostat se do vedení také domácí, když rohový kop propadl až na zadní tyč k Iscovi, ten však trefil jen břevno.

Další možnost měla Málaga po dobré kombinaci Joaquína s Gámezem na pravé straně, po které se druhý jmenovaný hnal sám na Roberta, toho ale překonat nedokázal. Poté se oba celky ofenzivně trochu odmlčely, další gólové příležitosti byly k vidění až po hodině hry. To nejprve Apoňovu ránu vyškrábl Caballero na tyč, domácí gólman pak měl ještě práci i se zakončením Rodrígueze, to už však byla o poznání méně nebezpečná situace.

Zaragoza hrála skvěle, favorizovaného soupeře přehrávala a k vítězné trefě byla stále o něco blíže. Apoňo znovu střílel, tentokrát ze standardní situace, ovšem těsně minul horní růžek branky. Oba týmy pak v závěru zápasu měly ještě jednu možnost, ovšem Saviolova střela byla zblokována, Postigův zásah zase přišel z ofsajdu. V nastavení ještě uviděl druhou žlutou kartu hostující José Mari a musel předčasně pod sprchy, na remízovém výsledku už to ale nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Granada CF - Real Madrid 1:0

02.02.2013 22:00

Góly: 22. Cristiano Ronaldo (vl.)

Nový trenér Granady Lucas Alcaraz si snad ani lepší premiéru na lavičce andaluského mužstva vysnít nemohl, jeho svěřenci dokázali nemožné a díky vlastnímu gólu Cristiana Ronalda si zapisují proti Realu tři body!

Bílý balet nezačal špatně a bez větších problémů si vytvářel územní převahu. Po dvaceti minutách ovšem z ničeho nic udeřilo na opačné straně: Torjeho rohový kop na bližší tyči nešťastně tečoval Cristiano Ronaldo tak, že kulatý nesmysl skončil za zády Diega Lópeze - 1:0. Ten samý hráč mohl ještě do konce první půle dvakrát srovnat krok, ani jednou však z volného přímého kopu nezacílil do branky.

José Mourinho na tento stav hned na začátku druhého dějství reagoval a místo dvojice Khedira - Higuaín se do hry podívali Benzema s Callejónem. Ronaldo zakrátko vybídl francouzského reprezentačního kanonýra podařeným centrem, ani tentokrát se však číslice na ukazateli skóre neměnily. O slovo se přihlásila i sama hostující superstar, ovšem Toño si s nedůrazným pokusem věděl rady.

Těsně před koncem však mohlo být přeci jen vyrovnáno. Po chybě domácí obrany se hnal na strážce granadské branky Callejón, Toño ale jeho snahu parádním zákrokem zneškodnil a Benzema následně z úhlu minul téměř prázdnou branku.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Levante UD 3:2

02.02.2013 20:00

Góly: 41. Vicente Iborra (vl.), 67. Cristhian Stuani, 69. Sergio García - 47. Rubén García, 87. Obafemi Martins

Své zlepšení znovu potvrdil a na naprosto klíčové vítězství dosáhl dnes Espanyol, který přestřílel doma Levante poměrem 3:2 a od zóny sestupu už ho nyní dělí slušných pět bodů. Oba celky se jednou trefily na krátce kolem poločasové přestávky, rozhodující však nakonec byla dvouminutovka mezi osma a devětašedesátou minutou, kdy domácí udeřili hned dvakrát...

Po opatrných testovacích úvodních minutách se po chvilce pořádně začalo hráč, v osmé minutě byla k vidění první obrovská šance zápasu. To Barkero ideálně načasoval dokonalou průnikovou přihrávku na Martinse, ten ve sprintu obešel vyběhnuvšího gólmana Casillu, jenže jeho zakončení dokázal neuvěřitelným způsobem ve skluzu na brankové čáře zastavit Moreno. Míč se pak dostal znovu k Martinsovi, ten ovšem přestřelil.

Po půlhodině hry poprvé výrazněji zahrozili také domácí, ti se rychlou akcí na jeden dotyk dostali až do šestnáctky, ovšem přestože na zakončujícího Longa už zívala prázdná branky, útočník Espanyolu byl ve velice těžké pozici a nedokázal zamířit přesně. Ve čtyřicáté první minutě se domácí celek dostal do vedení, když ze standardní situace pěkně nacentroval Simao a zmatený hostující tandem Iborra - Navarro si srazil míč do vlastní sítě.

Stav 1:0 ovšem dlouho nevydržel, Levante totiž vstoupilo do druhého dějství ve velkém stylu. Hlavičkujícího Barkera ještě povedeným zákrokem vychytal Casilla, čtyřicátá sedmá minuta už však přinesla kuriózní vyrovnání. Dlouhý odkop Rodase absolutně podcenil Colotto, nešťastně ho prodloužil přímo na hlavu Rubéna a ten pohotovou hlavičkou srovnal. Po hodině hry už mohl Espanyol znovu vést, Simaův pokus z volného přímého kopu ale vytěsnil Munúa nad břevno.

Přesto se domácí nakonec radovali. Běžela osmašedesátá minuta, když z pravé strany výborně odcentroval Sergio García, na zadní tyč si naběhl Christian Stuani a hlavou dopravil vysoký míč do sítě. Uběhla navíc jediná minuta a bylo to už o dvě branky, tentokrát si Stuani s Garcíou pozice prohodili, první jmenovaný přihrával a ten druhý levačkou překonal Munúu. Hosté už stačili pouze snížit, když se krátce před koncem utrhl obraně Espanyolu Martins a samostatný nájezd zakončil úspěšnou trefou. I přes jeden obrovský závar před Casillovou svatyní ale více Levante nestihlo a na půdě Espanyolu tak prohrálo 2:3.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Deportivo La Coruña 3:1

02.02.2013 18:00

Góly: 25. Diego Castro (pen.), 81. Álvaro Vázquez, 84. Adrián Colunga - 12. Pizzi (pen.)

Deportivo nedokázalo využít téměř hodinu trvající přesilovku a po třetí porážce v řadě zůstává na samotném dně tabulky. Getafe naopak ukončilo svou dlouhotrvající šňůru bez vítězství, na které v Primera División čekalo už od 1. prosince, a usadilo se naopak v klidném středu tabulky. Domácí přitom měli v zápase o dost těžší situaci než soupeř.

Utkání se pro Getafe totiž vyvíjelo nejhůře, jak mohlo. Po deseti minutách hry totiž dostal červenou kartu gólman Moyá, který fauloval ve vápně Rikiho, jenž by byl jinak ve vyložené šanci. Do branky tak musel Jordi Codina, ten však nařízenou penaltu zahrávanou Pizzim polapit nedokázal.

Domácí ovšem po pětadvaceti pěti minutách hry také kopali penaltu, když Evaldo trochu nešikovně zezadu drcl do zad pronikajícího Barrady. Diego Castro si pak počkal, na jakou stranu si brankář Aranzubía skočí, a poslal míč na opačnou stranu. Do poločasu se ještě mohli trefit hostující Pizzi a Riki, ale neuspěli.

Ve druhém dějství byli Azulones i v oslabení o něco lepším týmem. Po hodině hry se prosadil Colunga, nedokázal ale následně překonat Aranzubíu. V 71. minutě si zase zamariášoval sudí Jose Luis Paradas Romeo, jenž tasil už podruhé v zápase červenou kartu - Aguilar si přece jenom vůči Borjovi počínal poněkud ostřeji, a počet hráčů se tak vyrovnal.

Getafe chytlo šanci za pačesy a strhlo v posledních deseti minutách vítězství na svou stranu. Nejprve vyslal Barrada nabíhajícího Álvara, který nechytatelnou střelou pravačkou k tyči poslal domácí do vedení. A o pár chvil později Barrada přihrál do vápna na Colungu, jenž se zbavil svého strážce a pod břevno v poklidu zavěsil.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Celta Vigo 1:0

02.02.2013 16:00

Góly: 55. Emiliano Armenteros

Stejně jako před dvěma týdny proti Deportivu, i tentokrát dokázala Pamplona před vlastními fanoušky zabrat a zásluhou Armenterose porazila oslabené Vigo. Galicijci se tak momentálně propadli na sestupové příčky.

Hostující družina se musela, vinou disciplinárních trestů, obejít bez Augusta Fernándeze a Michaela Krohn-Dehliho, přičemž absence obou režisérů středu pole byla od prvního fouknutí do píšťalky patrná. Cedujo poslal ve dvacáté druhé minutě do vápna přesný centr, ovšem Armenteros hlavou branku nenašel. Vzápětí se spolupráce opakovala, argentinský středopolař ale mířil jen do břevna Varasovy branky.

Ojedinělou možnost si na druhé straně vypracoval Oubiña, avšak na pozorného Andrése Fernándeze recept nenašel. Jinak se ale pokračovalo dle pamplonských not. Ještě do přestávky měl dvě šance Cedujo, strážce hostující branky se mu však překonat nepodařilo.

Po příchodu z kabin netrvalo dlouho a Osasuna se po zásluze dočkala. Lolo hlavou prodloužil rohový kop k Armenterosovi, jenž si už tentokráte počínal naprosto bezchybně - 1:0. Po tomto momentu domácí strana paradoxně ubrala plyn a soustředila se především na zadní vrátka, ani to však celku z "olivového města" nepomohlo a vyjma neškodných pokusů Lópeze, Parka a Demidova si nic nevytvořilo.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Athletic Bilbao 2:2

01.02.2013 21:30

Góly: 8. Javi Guerra, 15. Alberto Bueno - 22. Óscar de Marcos, 50. Markel Susaeta

Pořádně konkurenceschopným týmem se snad konečně stává Athletic, který protáhl svou sérii neporazitelnosti na tři náročné zápasy. Na půdě Valladolidu přitom prohrával brzy už 0:2, když se trefili Guerra a Bueno, ještě do poločasu ovšem dokázal snížit De Marcos a krátce po přestávce srovnal Susaeta.

Utkání začalo poměrně zostra, oba týmy se rychle rozkoukaly a hrál se docela zajímavý fotbal. Jako první se vedení v zápase mohli ujmout hosté, jenže Susaeta zamířil těsně vedle levé tyče Hernándezovy brány. V osmé minutě už první branka padla a radovali se z ní domácí. Akce začala u Buena, jenž dobře vystihl rozehrávku baskického celku, rozdal míč doprava na Rukavinu, který prudce odcentroval do vápna a hlavička Javiho Guerry už skončila v síti...

Athletic se ocitl velmi blízko vyrovnání po čtvrthodině hry, když zprava skvěle odcentroval Susaeta a zakončujícího Aritze Adurize dělily od gólové radosti centimetry, takto z toho byla jen branková kontrukce. A Valladolid hned z protiútoku udeřil podruhé, když Guerra sice ještě svou ranou Iraizoze nepřekonal, po následném centru už se však prosadil Alberto Bueno. Athletic se zpátky do zápasu vrátil o sedm minut později, to znovu přesně odcentroval Markel Susaeta a Oscar De Marcos se svým přesně mířeným volejem nemýlil.

Hosté byli aktivní, z dálky zkoušel štěstí Herrera, bohužel pro Athletic však trefil jen prostředek branky. Na druhé straně zase pálil Larsson, míč ale skončil mimo tři tyče. První poločas pak zakončil rugbyový pokus Peňi... Úvodní minuty druhého dějství nabídly hodně vzruchu, jen pár sekund po návratu ze šaten promarnil obrovskou příležitost domácí Bueno, když trefil jen tyč.

Uběhly jen dvě minuty a velkou možnost měli také hosté, po kombinaci Herrery s De Marcosem a zakončení druhého jmenovaného však fantasticky zasáhl gólman Hernández. V padesáté minutě přišlo to, co si hosté z Baskicka asi zasloužili a o co se výrazně snažili, totiž vyrovnání. A zaslouženě se radoval nejlepší muž na trávníku Susaeta, který si počkal po rohovém kopu na zadní tyči, Aduriz k němu ideálně prodloužil míč a na Susaetu už zbyla jednoduchá úloha.

Hra se po tomto momentu trochu uklidnila, remíza přeci jenom nebyla špatným výsledkem pro ani jeden celek. Athletic ale i tak mohl dvacet minut před koncem rozhodnout, jenže Adurizovo zakončení branku domácích těsně minulo. Stejně se na opačné straně hřiště vedlo také Guerrovi, a když v poslední šanci zápasu vychytal Hernández Susaetu, rozdělily si oba týmy body za remízu 2:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona22192172:2559
2.Atlético Madrid22162443:2150
3.Real Madrid22134554:2143
4.Málaga CF22106634:2036
5.Real Betis22112931:3435
6.Valencia CF22104831:3534
7.Rayo Vallecano221111031:3834
8.Real Sociedad2296735:2833
9.Levante UD22103928:3333
10.Real Valladolid2285932:2929
11.Sevilla FC2285929:3029
12.Getafe CF2285928:3629
13.Athletic Bilbao22751029:4226
14.Espanyol Barcelona2267926:3425
15.Real Zaragoza22731222:3124
16.Granada CF22651119:3223
17.CA Osasuna22561118:2621
18.Celta Vigo22551221:2720
19.RCD Mallorca22451322:4217
20.Deportivo La Coruña22371227:4816

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (622)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Athletic se rozjíždí

Reagovat
smazaný uživatel

Wau. Athletic ze hřiště 10. týmu dokonce odváží jeden bod!

Reagovat
JacoBee

13.tým odváží bod ze hříště 10.týmu.

Tvoje pointa?To že je atletik tuhle sezónu hroznej ví každej.

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid na domacim hristi bilanci 5-3-3 a my ho jednoznacne prehrali, byt jen za 1 bod

Reagovat
smazaný uživatel

Atheltic už se docela zvedá

Reagovat
smazaný uživatel

D O P O R U Č U J I !

http://forcabarca.sk/clanok/8368/spina-v-madride-1-cast

Nemůžu si pomoct, ale tohle mi přijde už daleko za hranicí všeho. 4 červené karty, jasně vedený zápas ze strany rozhodčího :D Fanoušci barcelony začínají být pěkně zoufalí, když už v clásicu opět nevyhráli (superpohár je dvojzápas a tam jim to bylo k ničemu). Fotbal, jak se zdá, dostává, nový rozměr, kde se všechny fauly budou trestat okamžitě červenou kartou. Redaktoři a přispívající očividně nikdy fotbal nehráli, protože to, že někdo jde po balonu, dojede souboj a přišlápne někomu nohu mi teda přijde naprosto normální a když se podívám na jinou ligu, tak tam se to foukne, jasně, ale že by se z toho dělala taková tragedie?

"Když tě někdo sundá, tak mu to hlavně nevracej hned. Počkej si na nějaký souboj, a pak ho vem/naber i s balonem" (nikdo se nebaví o zlomených nohách, jde o faul a ať to soupeře taky bolí)....od žáčků. Tohle je fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinha nám byl čert dlužnej. Nikdy nepřecházela rivalita do takhle otevřené války, jako teď. Až po nástupu jeho a jeho špinavých metod.

Reagovat
valloire

To je síla....Podle mě to napsal jiri. Ten web ani není o fotbale. Pletou si to s basketem. Neuvěřitelný,co se dá vyplodit za žvásty.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem a je to vážně strašně zaujatě udělané. Navíc strašně amatérsky a jde vidět, že radoktoři, nebo spíš redaktorky, které to dělaly v životě fotbal (nebo jiný kontaktní sport) nehráli.

Reagovat
smazaný uživatel

hore mas napisane meno autora .. takze to tvoje grcanie na inych redaktorov, priapdne zaujete brblanie na zeny je fakt kretenske

Reagovat
smazaný uživatel

TAKY DOPORUČUJU!

http://www.youtube.com/watch?v=jGS-X1ZMhMc

Co dodat, prostě prasata. Až jim dá někdo zase ochutnat jejich vlastní medicínu, tak budou brečet.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle video by tomu článku dodalo úplně nový rozměr

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrůza jak se tam furt válej a rozhazujou rukama

Reagovat
alcantara

Ten clanok je nieco na sposob vyplakavania fanusikov a sympatizantov Chelsea pri semfinale LM, len z opacnej strany, takze by som ocakaval istu mieru pochopenia prenho.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Brečí i kvůli remíze, krásný.

Reagovat
valloire

Fakt ubožáci. Barca

Reagovat
indy

ako suvisi clanok od nejakeho fanusika celkovo s Barcou, ked si dal palec dole pre nu ?

Reagovat
indy

vraj Barca opat nevyhrala...Real ma za posledne roky tusim 3 vyhry a ty napises hentaku hovadinu

Reagovat
smazaný uživatel

znova nevyhráli ? No ano, 2 zápasy po sebe neprehrat to je pre vás realistou úspech.

Reagovat
smazaný uživatel

"Když tě někdo sundá, tak mu to hlavně nevracej hned. Počkej si na nějaký souboj, a pak ho vem/naber i s balonem" (nikdo se nebaví o zlomených nohách, jde o faul a ať to soupeře taky bolí)....od žáčků. Tohle je fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 1 zase zafrajeřil. Normálně dávají nedělní mače, ale zítra zvítězí box. Nesnáším tu televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo by pre teba jednoduchšie, aby si si zabezpečil doma aj Sport2 (neuveríš, neni to až taký problém).

Namiesto každotýždenného vyplakávania, ako ich neznášaš.

Reagovat
-Kopy-

he ? my jsme si kvuli PD na sport 1 zařídili digi tv a ti šašci to najednou začali dávat na sport2, takže si můžem nadávat kdy chcem

Reagovat
smazaný uživatel

Takže radšej budete každý týždeň, kedy budú zápas vášho tímu dávať na Sport 2, nadávať, namiesto toho, aby ste si namiesto Digi zabezpečili niečo, čo má v ponuke aj Sport 1 aj Sport 2 ?

Reagovat
smazaný uživatel

není to každý týden ...

Že dávají sobotu na dvojice už jsem si zvyknul, ale naštvali mě s tím zítřkem. Neděle chodila vždy na jedničce a zrovna teď to dají mimořádně na dvojku. Jako připadá mi, že to dělají schválně.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

bylo. Nicméně se na to podívej takhle - momentálně jsme ve stavu, kdy se zase Copa přesunula na Digi. Za nějaký pátek může Digi koupit i Primeru a bude nahranej zas.

Ikdyž jsem slyšel, že by snad Sport TV měl koupit práva na 3 roky dopředu, což by byla katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda potvrdil to ich majiteľ v rozhovore

Reagovat
smazaný uživatel

Digi je zlo.

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Depor je strašne marný, budú mi chýbať

Reagovat
smazaný uživatel

Rayu by som doprial aby poskočilo na 4.miesto

Reagovat
One-Real

standartka, to ne

Reagovat
-Kopy-

cristiano to tam pěkně uklidil

Reagovat
valloire

Cristiano golaso.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiááááááánooooo

Aha..

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo vzdává boj s Messim o krále střelců a začíná hon na Mascherana. Jen jestli není dohnání Messiho jednodušší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

A CR7opět skóruje!

Oh wait..

Reagovat
smazaný uživatel

Však neboj, Marca mu to připíše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses fakt nedivil..

Reagovat
db18

...však on ho Messi zas o gól trumfne

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo to je strelec

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.evysledky.com/zapas/fL4SL6v4/#prehlad-zapasu - ten live komentar u Ronaldoveho golu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, Lopez pri tom golu do toho sel taky zajimave. Clovek by cekal, ze doumetrovej golman bude resit tyto situace s trochu vetsim prehledem nez prcek Iker.

Reagovat
Israha

Hraje vůbec Di María? Jo vlastně hraje, to je ten, co tam celý poločas kurví centry. Modrič taky katastrofa, detto Higuaín. Nehraje Özil a už tam není nikdo schopný tu hru pořádně zrychlit, hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď může CRonaldo opravdu říci, že dal gól všem týmům v La LIze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze se mu to nepovedlo loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Reagovat
One-Real

Sami dole, to jsou veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by se Martins konečně chytil? Tahle liga by mu mohla sedět

Reagovat
smazaný uživatel

Martins je úžasnej hráč a byl jím všude kde hrál přece..

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo. Jen jsem rád, že místo prachů v Rusku zvolil hraní ve Španělsku. Jsem to nějak propásl ten přestup. Budu se na ně muset podívat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to docela zvláštní, že se kolem toho přestupu neudál skoro žádnej hype..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Boha, ten komentátor. Dolů šel Khedira a Di Mária.

Reagovat
alcantara

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Mam ho celkom rad

Reagovat
alcantara

Modric von

Reagovat
One-Real

Nyom ho podrazí v pádu a ještě mu přijde vynadat, typickej dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked Real nemoze, rozhodca rad pomoze.

Reagovat
One-Real

jako teď

Reagovat
alcantara

Nolito inak pekný vykon

Reagovat
alcantara

Asi nebol. Ale callejon vtipne zakoncenie

Reagovat
smazaný uživatel

technický gól!

Reagovat
vocasisko

vždyť to totálně zprznil

Reagovat
alcantara

Modric ani nedokopne do 16ky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole on ty rohy kopal od zacatku uplne na picu, ale porad se k nim stavel. Nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo uz prasi ?

Reagovat
smazaný uživatel

barcelonisti uz breci i kdyz barcelona nehraje bavite chlapci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ta granada je strasna simuluji skoro stejne jak barcelona neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo dát :D božeeee

Reagovat
vocasisko

Benzema

Reagovat
alcantara

tono boh

Reagovat
valloire

bože

Reagovat
racet

Benzema to pekne ztoressil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sakra, dejte tam fotku Ronalda. Susaeta zařídil jen remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu vykonu mozem povedat toto toto alebo toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neee....ja sa stale este rozhodujem ze ktory je navhodnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Granada hra vyborne.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Ronaldovi ke golu a Granadě vítězství...

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouček před Granadou, tohle zvládli neskutečně...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase takhle jednou maximalne trapnej vykon. A Benzema ( ) tomu nasadil korunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldko rozhodol a zaroven potesil ....inak gratulacia Granade, obetavy vykon, zasluzene vitazstvo

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužený vítězství? Vždyť absolutně nic nepředvedli. Ani jeden tým. Byl to typický bezgólový zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

remizovy, ale predsa opat raz Ronaldko potvrdil, ze robi rozdiel v zapase

Reagovat
smazaný uživatel

možná kdyby měl jinej účes, tak by mu to po tý tuně gelu nesklouzlo do brány

Reagovat
alcantara

Tono

Reagovat
smazaný uživatel

real by s tímhle výkonem neuspěl ani v gambrinus lize a benzema? není třeba víc dodávat

Reagovat
One-Real

Je to celkem smutný, jak na to ti hráči zas 80 minut srali. Až v posledních 10 minutách se začlo něco dít a hráči si dali alespoň 2 přihrávky za sebou. Do tý doby zas milion ztrát, neschopnost cokoliv vymyslet. Jak zatím Modrič nemůže hrát stabilně v té dvojce se Samim nebo Xabim, tak se ukázalo, že Mesuta a jeho přísun "tutovek" nenahradí ani zdaleka a furt bude hrát alespoň o 10-15 metrů víc vzadu. Furt věřim, že Atleti odpadnou a 2 nakonec budeme, ale takhle srát na ligu, když je před náma ještě 17 (16) zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

no, tady už to není o kritice hráčů, ale kritice trenéra...mourinho tohle nezvládá a měl by se pakovat

Reagovat
One-Real

Nemůžeš zas všechno házet jen na něj. On má hodně "másla" na hlavě, ale ti hráči si taky nemůžou dovolit tohle předvádět.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to nemůžeš...ale místo toho, aby jsi povyhazoval půlku kádru, tak radši změnit trenéra, který by do toho mohl vnést nějaký řád...protože hra, co předvádí real nemá hlavu ani patu...naprosto bez nápadu a nějaké taktiky

Reagovat
One-Real

Šak taky v létě si Mourek pobalí kufry. Ale ti hráči se na to nemůžou v půlce sezóny přece vysrat.

Reagovat
CHONG

Mourinho prý byl ten druhý střelec, který v Dallasu odstřelil Kennedyho.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

tak mně to vyhovuje, ať tam klidně mourinho zůstane...já real nemám rád, takže mně těší každý takový zápas...ale aspoň se na to dokážu dívat trochu objektivně a ne pouze slepě "fanouškovat"

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne (by) mel proti Granadam apod. hrat v tomto obdobi vedle Khediry hlavne on. Mourinho dela z Xabiho fakt hroznyho saska.

Reagovat
teenz

Nejde srovnávat Modriče a Mesuta. Modrič zahral podle mě asi nejlépe u nás. Celý zápas se snažil, dokázal 1v1, tvořil hru. Je úplně jiný typ. Mesut zase za ten zápas vymyslí jednu - dvě tutovky. Ale tý hře tolik nepřidá. Každopádně nejlépe se koukalo, když hrál Mesut na křídle a Modrič ve středu.

Nevím jestli to bylo obranou Granady nebo naší neschopností. Ale Ronaldo dostal přihrávku do běhu snad jednu za celý zápas ? Žádný rychlejší protiútok nic. Ani náznak.

Marcelo musí chytit formu, zatím je Coentrao číslo 1. A to co upálil Benz (a za tohle neproměňování tutovek nadávám Pipitovi) se nedá snad ani komentovat.

Pokud teda Mou odpískal ligu, nevím proč hrál Cris, který má problémy. No nic, jdeme dál. Snad ta LM a odveta na Nou Campu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
One-Real

Já Modričovi nic nevyčítám. Jen poukazuju na to, že pro něj není role v týmu. Ani jedna z pozic kam se před seźonou dával mu nesedí a není pro něj "šitá".

Reagovat
teenz

Stylem jakým Real hraje, bohužel ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Verim, ze odejde Mourinho a Modric se stane dulezitym hracem. A stal by se jim u Nuri, pokud by to nevedl Mourinho.. Ten potrebuje ve stredu hriste silaky, ne striktne fotbalisty..

Reagovat
teenz

Tak to chudák Khedira, protože ten se vypracoval na kvalitního hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre CR7

Reagovat
Aldeano

Tak cíl je asi teď vůbec LM. Jak ta letošní, tak kvalifikace na příští sezónu

Věřím, že když se v lize nedaří, mohlo by se zadařit naopak v LM. Často to tak bývá, tak snad i letos. Koneckonců nic jiného mi snad nezbývá + Copa

Reagovat
smazaný uživatel

Modricovy rohy a Di Mariovy centry, to je posledni dobou fakt pokoukanicko. Co se s tim Di Mariou stalo? Ztrat mel vzdycky plno, ale ted to jeste tak ztrojnasobil, nenahraje, nenarazi, jen pri kazde druhe situaci, kdy se dostane k balonu, zasekavacka na stred a centr na nikoho. Pritom tam dneska mel jednu akci, diky kterym loni Real vyhral plno venkovnich zapasu. Argentinci pro me letos jasne nejvetsi zklamani sezony.

Reagovat
Aldeano

A nejspíš rozhodující zklamání, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

neni sklamanie sezony .... je to o psychyke kedy tomu kazdy pochopi ,,, karanka sa k tomu uz niekolko krat vyjadroval .. ked sa nedari celemu timu ronaldovi marcelovi atd atd tak si neveri nevide jedna dve 3 klucky a neveri si .... tam je pes zakopany inak je to top kridelnik

Reagovat
Aldeano

Vždyť jo, ale je z formy, nebo se zkrátka svezl se špatnou atmosférou v týmu jak říkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

polka timu je z formy naozaj di maria neni ten klucovy problem ,,, dobrymi vysledkami pride aj jeho sebavedomie ...

Reagovat
smazaný uživatel

už se těšim na tu komedii okolo Ronalda tu bude zase nával vtipů.. asi jako jak se furt točí Ramosův míč okolo planety

Reagovat
CHONG

Smutný příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak... Mnoho lidí se od srdce směje

Reagovat
CHONG

Tak hlavně si samou radostí nepotřísni gaťata .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak... nepopírám, že i já mezi ně patřím Ale neboj, dám si pozor

Reagovat
CHONG

To se mi ulevilo.

Reagovat
teenz

Tak to musí mít celkem chudý život.

Reagovat
alcantara

Granada is the first team to win a game without any shot on target in La Liga in the last 10 seasons.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

I mistr se utne.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Trapper

Co se "povedlo" Benzemovi?

Reagovat
teenz

Celkem kumšt. Tohle by podle mě dal i Pipita.

Reagovat
CHONG

Možná i Emile Heskey.

Reagovat
Aldeano
Reagovat
Miguel19

To byla přihrávka na rohový praporek ne?

Reagovat
Trapper

Like a Torres

Reagovat
CHONG

Nando by tohle dal se zavřenýma očima.

Reagovat
Aldeano

MS klubů budiž důkazem

Reagovat
teenz

Nebo zápas proti United.

Reagovat
CHONG

Aspoň trefil bránu.

Reagovat
Trapper

Je fakt, že Torres by tohle dal.. Ježiš ten Benzema

Reagovat
Aldeano

Ale Torresovi se to zase stává každý týden...

Reagovat
CHONG

To jsou kecy, na Torrese je to jenom nesmyslně přestřelená štvavá kampaň, neříkám, že hraje nějak extra, ale ty žvásty na něj po každém zápase jsou už trochu přes čáru.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Aldeano

Do šancí/zakončení se dostává poměrně často a bilance v PL v Chelsea 71/14...

Reagovat
Filipow

71/14 je možná dobrá bilance pro útočníka, co tam přestoupil z třetí ligy ale ne pro útočníka, kterej byl jednu dobu brán za nejlepšího hráče světa... ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

ze 4 metrů dokázal po "technický" střele po zemi minout bránu asi tak o 2 metry

Reagovat
Placebo

Tak ve PD už se vyhrává bez střel na bránu? Jinej level

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhoďte ho a vemte si Rafu

Reagovat
teenz

To bych radši nechal Real bez kouče.

Reagovat
CHONG

Nedělejte pořád z Rafy takového tragéda

Reagovat
teenz

Vyměnit Moua za Rafu je jako Bentley za Fiata.

Reagovat
CHONG

Samozřejmě, že José je trochu jinde, ale to neustálé zesměšňování Rafy mi už leze krkem, je to kvalitní trenér.

Reagovat
teenz

Lepší je otázka, zda nezvládne Mou a Real ho nepodrží v krizi a pustí ho pryč. Kdo po něm bude lepší. A ještě s tím, že jak je známo, hráči si ho oblíbí a dalšího kouče neberou tak vážně.

Reagovat
CHONG

Pro mě je jednička pořád José a chci aby zůstal i další sezónu, ať už tahle dopadne jakkoliv, ale kdyby náhodou odešel, tak mě by se nejvíc líbil Klopp nebo Ancelotti.

Reagovat
Aldeano

Tak, tak. Mou ať svou misi dokončí a poté Klopp/ Löw

Reagovat
teenz

Nechci aby Mou odešel. Jsem si téměř jist, že pokud ho Perez podrží tak zase nakopne ten stroj z loňské sezony.

Ovšem pokud odejde, tak Low připravuje na MS a Klopp asi jen tak z Dortmundu neodejde.

Reagovat
Aldeano

Já jsem taky pro aby Mourinho zůstal Proto píšu ať dokončí svou misi, smliouva do r. 2016 Ale jsem realista, takže tak do 2014/2015 by mohl vydržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

he simply can't stop scoring!

Reagovat
smazaný uživatel

Podprůměrný a statický výkon, za který jsme si nezasloužili ani tu remízu. Z čistě pragmatického hlediska nás to mrzet nemusí, protože na titul už máme téměř nedohnatelnou ztrátu a týmy za námi nemají kvalitu na to, aby na nás nahrály za necelou půlsezónu více než 8 bodů. Cristianovi samozřejmě nemá cenu nic vyčítat, prostě si chtěl zodpovědně splnit defenzivní povinnosti a dal si vlastní gól, tohle se může stát každému. Spíš mi dělá starosti ten jeho kotník. Bylo vidět, že ho opravdu bolí a nemůže naplno využít svůj potenciál. Byla by kolosální blbost, kdybychom kvůli nicneřešícím zápasům s Granadou a Sevillou a přáteláku Portugalska postrádali svého klíčového hráče v dvojzápase, který bude spolurozhodovat o tom, jestli tahle sezóna bude historicky úspěšná, nebo skončí krachem.

Reagovat
teenz

Právě proto nechápu, proč pokud je liga mimo právě Cris hrál. Evidentně si asi sám dupnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím bych si nebyl až tak jistý. Mourinho často staví klíčové hráče bez ohledu na jejich zdravotní stav. Vzorovým příkladem je Pepe, pro kterého to skončilo operací.

Reagovat
teenz

Nevím jestli je Mou takový blb, aby postavil v riziku svého nejlepšího hráče do "bezvýznamného" zápasu, když ví že ho čeká daleko duležitější. Navíc ve dvojci kde Cris - Mou je snad komunikace na nejlepší úrovni si právě myslím, že Cris si dupnul aby hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko spekulovat, do šatny a jejich komunikace nevidíme.

Reagovat
teenz

Soudě podle oslav golu a dalších, je vidět že Cris si je s Mouem blízko. Ale pouze jen spekulace.

Reagovat
alcantara

Ty vies z podobnych situacii vydedukovat pravdu a mas stopercentny citak, podel sa s nim aj v tomto pripade.

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekal, kdy se někdo na tohle chytne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano a Mourinho se nikdy nepohádali na hřišti při zápase jako se to několikrát stalo dvěma nejmenovaným hráčům z řady jednoho nejmenovaného klubu z jedné katalánské metropole. Myslím si, že jejich vztahy jsou korektní. Když vezmu v potaz, že spolu v jednom týmu působí nejlepší trenér s jedním ze dvou nejlepších fotbalistů současnosti a oba už jsou jednimi z nejlepších ve svém oboru v historii fotbalu, tak je vlastně úžasné, jak si takové dvě osobnosti dokážou v jednom týmu vyhovět. A vydedukovat pravdu ve všech případech opravdu nedokážu a ani jsem to nikdy netvrdil. Vždycky jde jen o můj názor.

Reagovat
X-bano-X

Ono to bude asi tým, že spolu na ihrisku nie sú......... a že mali už mnimálne 2 krát výmenu názorov bolo potvrdené priamo spoluhráčmi.(prvé v Clásicu kde Real betónoval a Ronaldo jediný pressoval, druhé minulý mesiac kde to potvrdii aj hráči na tlačovke) Naopak ty poukazuješ na hádku Messiho s Villom na základe nahnevanej reakcie na zlú prihrávku do vyloženej šance. Já ti nevím Karle.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti spolu nejsou, ale Mourinho mu uděluje pokyny a prostoru pro případnou hádku je tam až až. Mourinho s Cristianem měl mít nějakou výměnu názorů, když mu vyčítal, že v poslední čtvrthodině zápasu s Valencií nepracoval důsledně, Cristiano se proti tomu ohradil a řekl mu, že pro tým se snaží odvést vždycky maximum, a pak si měli podat ruku. Od té doby spolu vycházejí naprosto v pohodě, nemají problém se obějmout po gólu nebo tak. Messi s Villou se pohádali několikrát přímo na hřišti, vztah mezi nimi není rozhodně ideální a od jejich hádek Villa nastupuje jenom hodně sporadicky. Opakuju ti to tady už asi po desáté. Je to jenom můj názor, nemusíš na mě pokaždé reagovat, okecávat to a vnucovat mi svůj.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že do toho tak vidíš....tyhle názory na atmosféru v kabině mně fakt zabíjí...jak ty můžeš prosím tě vědět, jaký je mezi nima vztah

Reagovat
smazaný uživatel

Já napíšu, že jde o můj názor, který jsem si udělal na základě veřejně dostupných informací, toho, co jsem viděl v televizi a taky toho, jak na mě celá ta situace působí a ty se mě zeptáš, jak to vím. To už člověk opravdu neví, jestli je někdo tak hloupý, nebo si jen dělá legraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo vidět, že ho opravdu bolí a nemůže naplno využít svůj potenciál. ... si měl vzít brufen a byl by vcajku

Reagovat
CHONG

No právě, nechci malovat čerta na zeď, ale myslím, že bez Crise by to proti účkařům bylo v prdeli ještě předtím, než by začal první zápas, zvlášť při střelecké fazóně Pipity a Karima.

Reagovat
teenz

"při střelecké fazóně Pipity a Karima" ..

Reagovat
smazaný uživatel

Mou už zase rozjíždí na tiskovce kalendářové spiknutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mou celkom ale isto to bali nechapem tomu tomu vobec nebude vadit ze po tejto vyhodenej sezone bude vlastne oznaceny ako za neuspesneho trenera v reale ??? som zvedavy ako to prezije jeho ego ... 2 trofeje za 3 roky to je fakt ze nic ... aspon keby sa snazil byt o kazdy bod kazdy zapas

Reagovat
fajdax

Reagovat
CHONG

3 trofeje...zatím

Reagovat
smazaný uživatel

o tom by sa dalo polemizovat

Reagovat
CHONG

Tak 3 už má tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

*biť

Reagovat
Israha

Být fanouškem Realu Madrid je letos místy hodně psychicky náročné. Ale dneska se mi zdálo, jakoby už José nařídil šetřit síly na LM a odvetu CdR...doufám tedy, že to v příslušných zápasech bude poznat.

Reagovat
REPLIKATOR

Takový Ronaldo se mi líbí

Reagovat
Kyrill

Není Ozil, není Real.

Reagovat
iamek

jednou chybí Marcelo,podruhé Hurvínek německej,pak PEPE.POCHOPTE ŽE JE TO TÝM ŽOLDÁKŮ.

Reagovat
teenz

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kyrill

Děkuji

Reagovat
alcantara

A zase za to moze Barcelona Klasicky Jose, komplex ako ma byt A uz sa obuva aj do Di Mariu, slusne.

Reagovat
iamek

BarceLEOnu trenuje už druhý asistent a SPECIÁL ONE ZTRÁCÍ ZATÍM 15 BODŮ.Mourku bojuj.

Reagovat
CHONG

Jasně, protože je strašně těžké převzít něco, co funguje, nic na tom nezměnit a slavit úspěchy.

Reagovat
teenz

Nevysvětlíš.

Reagovat
CHONG

Pravda, jako boj s větrnými mlýny.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vzhledem k tomu, že Natural 1 tam je už tři roky, tak by s to jsou akorát tvoje hloupé výmluvy...

Reagovat
iamek

real nefunguje už dlouho.

Reagovat
Israha

V tom případě velmi zvláštně chápeš pojem "dlouho".

Reagovat
CHONG

Vidím, že máš krapet delší vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo funguje, ale aj tak nevyhralo ligu minulý rok, ale teraz má 15 bodový naskók? Tím, ktorý funguje, ale po tom, čo ho prevzal má ešte lepšie výsledky? No áno, to je STRAŠNE ľahké.

Reagovat
CHONG

Hrají úplně stejně jako vloni, jenom mají letos víc štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte, že majú to šťastie, inak by boli tak v strede tabuľky no.

Reagovat
CHONG

To jsem neřekl, ty joudo, kdyby to štěstí neměli, tak jsou na tom jako vloni, letos jim tam prostě spadne všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

To bola hyperbola, ty joudo. Majú o 10 bodov viac ako mali minulý rok, ale áno proste to je iba šťastie, nič iné to nemôže byť. To je teda relevantný argument ŠŤASTIE, fakt no. Čiže kto bol najlepší tréner v Barcelone za posledné roky sa určuje tým, kto mal aké šťastie, výborne.

Reagovat
CHONG

Převzal něco, co výborně fungovalo a nezměnil na tom nic, mají štěstí, všechno jim tam spadne a některé individuální výkony jsou možná na vyšší úrovni, nic z toho není zásluha trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Že im tam niečo haluzácky spadne je o šťastí. To, že im to tam padá stále nie. Keď si vo forme tak ti to ide, nie preto, žeby si mal šťastie, ale proste ti to ide oveľa lepšie. A ak to fungovalo VÝBORNE, ako hovoríš, tak prečo potom nevyhrali ligu? Mne to potom ako výborne vôbec nepripadá. Nehovorím, že je neviem aké ťažké trénovať Barcu, ale tvrdiť, že asi najlepší štart do sezóny s obdivuhodným skóre práve po zmene trénera nemá NIČ spoločné s trénerom je blbosť. Nemáš žiadne normálne argumenty, ale budeš sa tu hádať o šťastí.

Reagovat
CHONG

Fungovalo jim to výborně, nevyhráli ligu, protože vyhrávat pořád se nedá a taky proto, že Realu to fungovalo ještě lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak to potom možeme tvrdiť, že Real mal akurát minulú sezónu šťastie.

Reagovat
CHONG

Ty pořád nechápeš jádro věci, první příspěvek vlákna měl vyznít tak, že asistenti ochotníků jsou lepší než José kvůli postavení týmů v tabulce a já říkám, že není tak těžké, pokračovat ve výborné práci někoho jiného a nic na ní neměnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže ja reagujem na teba. Ja som tiež povedal, že nie je to také ťažké, ale povedať, že tréner na tom nemá absolútne žiadnu zásluhu je blbosť.

Reagovat
smazaný uživatel

jak není zásluha trenéra...pokud nevidíš rukopis Vilanovy ve hře Barcelony, tak fotbalu opravdu nerozumíš a jen tupě fandíš "bílému baletu" včetně baletky ronalda s mourinhem, který táhne real dolů rychleji než tunové závaží...prý nic není jeho zásluha...tak proč mají vůbec trenéra, si mohli rovnout najmout Bílka....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si pako To tvrdí CHONG ja ho práveže OBHAJUJEM, si prečítaj celú konverzáciu. A už vôbec nefandím RM, dokonca ani Barcelone.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, sorry, to měla být reakce na chonga, jenom jsem to dal za tebe

Reagovat
CHONG

Žvást střídá blábol.

Reagovat
smazaný uživatel

bravo, tvůj argumentační aparát je na úrovni mého 5ti letého bratra

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je kec. Mě se třeba hra Barcy pod Titem líbí víc než ta pod Pepkem, dost často je to přímočařejší (ačkoliv nejsem fanda Barcy a nevyznám se v tom, jestli je to jeho zásluha)

Reagovat
smazaný uživatel

Já když pročítám příspěvky v LaLize, tak jsem znechucen!

To co tu předvádí fans Barcy to je humus a nechápu, jak si někdo může tak nevidět do huby. Protože to je něco tak nechutnýho.. Banda Debilů.

Fans Realu na tom nejsou o moc líp, ale je to ještě zlatý...

- To říkám jako nestrannej, co sem vleze semtam, když se kouká nepravidelně na zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

ja ako nestranny, to vidim uplne naopak :)

Reagovat
Aldeano

Tak to vidíš špatně. Objektivně jsem se tak rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

no ved aj ja, hehe

Reagovat
Aldeano

1:2 jsi prohrál

Reagovat
smazaný uživatel

:D treba vediet aj prehravat

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som nestranný (fandím Valencii ) a súhlasím s tvojim názorom, v tábore Realu proste vidím viac haterov a flamerov ..no a potom sú tu samozrejme ludia,ktorí ani nefandia Realu len si prišli zanadávať na Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

tak uspech sa tazko odpusta, hlavne ak to nie je tvoj oblubeny tim, potom cakas na kazde, co i len male zavahanie

Reagovat
miky10

Mourinho ven.

Reagovat
CHONG

Reagovat
teenz

Reagovat
Aldeano

Jen ať zůstane vevnitř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nenápadné

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě tam je v létě zpátky jak na koni... a dosere to úplně

Reagovat
miky10

Mně už je to jedno, jemu bych zrovna i věřil, že to znova nakopne, že nevyhodí a bude si vážit Lamparda, a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

MOURINHO JE BEZ RESPEKTU K SOUPEŘI.TED NEMÁ RESPEKT V KABINĚ.KDO S ČÍM ZACHÁZÍ TÍM TAKÉ SCHÁZÍ.

Reagovat
teenz

Vem si prášek.

Reagovat
fajdax

Reagovat
CHONG

Vidím, že Richard Nixon by se od tebe měl hodně co učit.

Reagovat
iamek

BALETKY PÁDLUJTE LOD SE POTÁPÍ.

Reagovat
LAM

Docela se ale bojím toho že tu někdo psal že by měl bejt Tito v USA až do března.To by byl docela průser na nejdůležitější část sezony bez trenéra.Sice si zde lidé myslí že by Barcu mohl trénovat každý ale ono to tak lehký nebude.

Reagovat
madridcan

Ziadny zaujem vyhrat, ziadny zaujem remizovat, ziadny zaujem zdramatizovat La ligu a to sme hrali proti superovi, ktory ani nemal zaujem vyhrat, lebo nemal zaujem ani o utok a ani o obranu. Ale to by musel mat Real zaujem dat finalnu nahravku a di Maria s Ronaldom zaujem nahrat.

Reagovat
Swarley

zajímavý...

Reagovat
smazaný uživatel

frustracia...

Reagovat
madridcan

To nebola frustracia. Vysledky tento rok boli. Absolutne nemam vysvetlenie a pochopenie pre to, co sa dialo vcera. Ja vlastne ani nie som nasraty, lebo pri pohlade na Callejonovu a Benzemovu akciu som vybuchol smiechom, ze ci sa pozeram na nejaku siedmu ligu na Slovensku, ktora sa hra na poli alebo na Real Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

sedmou ligu na Slovensku

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže nemáme siedmu ligu na Slovensku.

Reagovat
Aldeano

Spíš bohužel. Hráli by vám tam kvalitní hráči a měli by jste konečně pořádný stadion

Reagovat
madridcan

Tam, odkial je moja babka hraju siedmu ligu. ked nie nizsiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladám, že to bude také isté na celom Slovensku. To už nie je liga, ale trieda. Posledná liga je piata, potom nasledujú triedy.

Reagovat
madridcan

Tak oukej ked sa citis potrebu v tom tak sparat, tak kludne si tam daj namiesto slova ,,ligu" slovo ,,triedu"...

Reagovat
smazaný uživatel

No lenže siedma trieda taktiež nie je.

Reagovat
madridcan

a na zakladnej skole?

Reagovat
smazaný uživatel

No pokiaľ je základná škola v tej dedine, odkiaľ je tvoja babka, tak "oukej".

Reagovat
smazaný uživatel

Len si robím srandu. A aspoň som ťa o niečom poučil Nebudem si robiť srandu, keď pred chvíľou si urobil Real srandu zo svojich fans.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Na poli hrá Hamšík

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
CHONG

Zapoměl jsi na smajlíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
CHONG

Promiň, já jsem ho přehlédl, příště tam dej radši o jednoho navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
CHONG

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Máš rád CHONGa?

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám ho osobně a nechci to posuzovat podle jeho komentářů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se totiž dost nudím a v hloubi duše jsem očekával, že budeš tu NE hru hrát dlouho a já bych ti pokládal stále debilnější a debilnější otázky. Nejspíše se budu muset jít vyblbnout na x-chat

Reagovat
CHONG

Klidně můžeš, já tě sice také osobně neznám, ale podle tvých komentářů je mi jasné, že kdybych tě znal, tak bych tě rád neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdůležitější je, jestli máš sám sebe rád. Bez námitek a výhrad, jen čistá láska. Máš se rád, Chongu?

Reagovat
CHONG

Samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

No tak samozřejmé to zase není. Spousta lidí se rádo nemá.

pro sebelásku

Reagovat
CHONG

Reagovat
iamek

LONI BARCELONA 91 BODŮ.KDYŽ REAL VYHRAJE VŠECH 16 ZÁPASŮ TAK BUDE MÍT TAKÉ 91.TAK PROČ TEN PLÁČ.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo si v tom shonu ani neuvědomil,že to má vlastně Real slušně rozehrané.

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo opět dokázal, že on je ten rozdílový hráč normálně bych si ale vsadil, že messi ho trumfne i tady a příště tam dá rovnou 2 vlastence

Reagovat
fajdax

Křeč.

Reagovat
CHONG

To už ani není křeč, to už je spíš agónie.

Reagovat
JacoBee

Protože je Messi lepší?

Reagovat
CHONG

Ty jsi extrémně natvrdlý.

Reagovat
JacoBee

Ne ty si jen neumíš přiznat že Messi a Cristiano nejsou ''Stejně dobří''...Messi je lepší a dokazuje to 90% zápasů a času.

Reagovat
CHONG

Papírové kapesníčky máš přichystané nebo ti mám balíček poslat?

Reagovat
JacoBee

Protože?...Jak koukám na ty tvý reakce tak nikdy nemáš co říct...ale tak snaž se dál třeba něco vypotíš

Reagovat
CHONG

Protože? Proto abys sis při té masturbaci nad Messim nezamazal povlečení.

Reagovat
JacoBee

Takže když je jeden hráč lepší než druhý tak se o tom nesmí mluvit?...aha.

Reagovat
CHONG

Mluvit se o tom může, ale omílat to pořád dokola jak kolovrátek a mít při tom masivní erekci je zase věc jiná.

Reagovat
JacoBee

No žádnou erekci z toho nemám,čili ty ano?...

A omílat?kde to omílám?píšu to na EF možná po druhý.

Reagovat
CHONG

Dneska?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
JacoBee

Fakta nezměníš.

Reagovat
Aldeano

Právě že ne. Ronaldo táhne papírově slabší Portuglalce oproti Argentincům na každé akci včetně MS hodně daleko... Messi v repre? Poloviční? Je to hráč jednoho týmu, který hraje 100% na něj... Přímáky a střely z dálky má Ronaldo uplně někde jinde + výborná hra hlavou. Jedině uznám, že Messi je lepší "slalomář" Jinak každá diskuze PD musí končit takhle..

Reagovat
Atlético de Madrid

Rád bych upozornil na to, že Messi dal loni více gólů z mnohem méně přímých kopů, takže to tvé tvtzení nepovažuji za uplně pravdivé. Ke střelám z dálky - Messi jí má dobrou, ale proč by střílel z dálky, když m¨ůže střílet z blízka? Další věc je, že za poslední čtyři sezony dal Messi v každé soutěže (z výjímkou předloňské ligové sezony) více gólů než Ronaldo, takže mu ta strategie asi vyhází. No a k hlavičkám - Barcelona v podstatě vůbec nehraje na centry a když jo, tak jsou tam kvůli výšce pochopitelně jiní adresáti.

Úspěch na velké akci je do jisté míry limitován kvalitou týmu - Portugalsko je celkvoě sehrané a vyvážené, Argentina je plná hvězdných primadon a točí se tam neschopní trenéři. A Messi je v ní i tak nejlepší. Za repre dal loni 12 gólů, Cristianovo maximum za rok je 7.

Reagovat
Aldeano

Ale to, že dal v minulé sezóně více gólů je přece fakt. Já to přeci nepopírám. Já nejsem zase nějaký zaslepený fanoušek Ronalda. Ale píšu, že jen v Barce tolik vyniká. Samozřejmě je to tím, že jinde nehrál a na to upozorňuji. K Argentinské repre, mají lepší hráče, s trenéry je to horší, ale o to mi taky ani tolik nejde, zkrátka v přínosu pro tým, bráno v porovnání s úspěchy národního týmu je přece Ronaldo jasně lepší ne? Upřímně počet gólů se dá brát ve stejných soutěžích, které společně hrají tedy PD,LM,Copa... Ale tam píšu, že je to tím, že Barca staví 100% na něm. Loni když se Realu herně dařilo výborně (tak jako se letos výborně daří Barce), tak Ronaldo dal sice o 4 góly méně, ale za ním Higuaín 22 a Benzema 21 gólů hned za ním... To za Barcu byl za Messim až Sánchez s 11 góly... V repre sice možná dává góly,ale jak vždy hrají na MS?

Reagovat
Atlético de Madrid

Ono tohle jde ruku v ruce. Většinou když se nedaří týmu, tak se nedaří ani jeho nejlepšímu hráči. Barceloně se za těch posledních pět sezon dařilo pořád, nezvládli maximálně několik jednotlivých zápasů a dvojzápasů. To Real letos zažívá ohromnou krizi jako celek a projevuje se to i na Ronaldovi.

Podle mně oba dřív byli na stejné úrovni, protože Messi je o nějaké dva a půl roku mladší a tudíž za Cristianem zaostával. V posledních dvou sezonách ho ale už dohnal a předehnal a loni když zlomil spoustu historických rekordů tak myslím dokázal, že je momentálně individuálně lepší. Je celkem jedno, kdo líp hlavičkuje, když to nakonec vede k více gólům.

S tou reprezentací...znova říkám, že Portugalsko šlapalo na ME 2004 a MS 2006 jako dobře namazanej stroj, měli vyváženej sehranej tým a mohli se opřít i o výkony dalších hráčů (Fiso, Maniche, Deco...) a to samý loni na ME. Argentina má nevyvážený tým, má sice třeba pět world-class útočníků, ale žádné kreativní střední záložníky, obrana taky není žádnej zázrak, točí se tam desítky hráčů...Nejjde o sílu kádru, ale o jeho sehranost, vyváženost a formu, aby potom mohla ta jedna hvězda pořádně vyniknout. Protože jenom jeden hráč to nikdy nedokáže.

Reagovat
Aldeano

K repre, samozřejmě si taky myslím, že Portugalsko, tak jako většina top evropských týmů je sehranější, je dále takticky než jihoamerické týmy... Ale na základě téhle věty, nevím jestli každý nemluvíme o trochu něčem jiném. "Je celkem jedno, kdo líp hlavičkuje, když to nakonec vede k více gólům" To je právě stejné, jako by jsme říkaly, že Argentina je lepší než nevím Německo a Španělsko, protože dává více gólů.... A přitom to není pravda že... Tím hlavičkováním jsem chtěl právě říci, že je Ronaldo komplexnější hráč. To by jsme tady mohly řešit, jestli by dal Ronaldo více gólů než Messi, kdyby hrál od 14 v Barce a hráli by na něj... A podobně Messi v Realu... Messi to má v tomhle srovnání těžké v tom, že ač je to klišé. Tak prostě Ronaldo hrál v PL a dal tam tolik gólů za sezónu co naposledy snad Shearer myslím, někdy v 1995... A celkově si to dával... A jelikož jediný tým krom Barcy je pro Messiho národní tým, který má výsledky a hraje tak jak hraje... Tak zkrátka se to bude srovnávat nehledě na ty jiné okolnosti... Prostě Ronaldo dokázal, že je výborný a prosadil se ve třech ligách. To u Messiho ikdyž je to třeba nepravděpodobné, tak pořád nevíme jak by se proadil/hrál jinde, protože prostě nikde jinde nehrál...

Reagovat
Atlético de Madrid

Tyhle debaty o tom cobykdyby nemaj vůbec smysl. Messi je individuálně lepší, protože dává výrazněji více gólů než Ronaldo a je to komplexnější hráč.

Kromě těch gólů má ještě více asistencí, lepší přímáky, penalty už taky zahrává suveréně, potom je mnohem lepší ve vedení a drženímíče, v přihrávkách a tvorbě hry...

Ronaldo vede jenom v hlavičkách, a takovejch těch účelnejch parádičkách jako patičky, jestičky atd, což, jak znova opakuji je jedno, protože u Messiho to vede k podstatně víc gólům.

Cristianovi se taky nedá upřít fyzička, to rozhodně, jeho fyzické parametry z něj dělají pravděpodobně fyzicky nejdokonalejšího fotalistu všech dob (rychlost, síla, výskok, reflexy, všechno má naprosto nadpozemský...)

A k tomu přínosu týmu - Messi má víc gólů, víc asistencí, větší úspěšnost přihrávek, větší úspěšnost střel...Barcelonu táhne hlavně on a dotáhnul jí jako její nejlepší střelec k mnohem více trofejím, než Cristiano.

Argument s hrou v jiné lize neberu, protože Messi střelecky exceluje i v Lize miistrů, kde hraje proti týmům z celého světa a jeho gólové zápisy proti Manchesteru a Arsenalu snad nemusím připomínat. (To, že Chelsea je jediný tým proti kterému nikdy neskóroval je spíše dílo smůly)

V reprezentaci individálně konečně hraje dobře a myslím, že by se to mohlo plně ukázat na příštím MS, případně Copa América. Herně jsou na tom nastejno, nicméně je pravda, že repre úspěchů má Cristiano díky větší sehranosti Portugalců více.

Reagovat
Atlético de Madrid

*v Lize mistrů Messi samozřejmě hraje jen proti týmům z celé Evropy, nikoliv z celého světa

Reagovat
Aldeano

Ale ta jiná liga je přeci myšlena tak, že by hrál v konečně jiném týmu, ne proti jiným týmům Je právě otázka jestli by náhodou Barca nepřejela Arsenal i bez Messiho... A taky jestli by Messi v dresu Big4 dával tolik gólů za ten daný tým... "Messi je individuálně lepší, protože dává výrazněji více gólů než Ronaldo a je to komplexnější hráč" Ale to snad nelze takhle brát ne? Podle počtu gólů. O to se celou dobu bavím, že to je dost možná tím, že hraje v Barce, která hraje na něj... Koller dal v repre za 91zápasů 55 gólů a hrál proti stejným týmům jako Německo (stejné kvalifikace a ME,MS snad nejde počítat). Klose 112/62... A to Německo bylo po většinu Kollerovy kariéry na tom lépe než ČR... Je Koller lepší hráč než Klose, vždyť hrál stejné soutěže za dokonce horší tým a prosazoval se na počet zápasů dokonce lépe... To je přece blbost ne? (Kdyby ti nestačil Klose, tak Rivaldo 74/34...) A stejně jako jsi přesvědčen, že je komplexnější Messi, tak já zase, že Ronaldo... Jak si popsal fyzické parametry hry atd. i z toho mi vychází, že jako "samostatný" hráč je lepší. Tím myslím, že by sám pozvedl nějaký průměrný tým více než Messi... A to, že to dokázal už v top klubech je fakt, to Messi ne...

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyby byl ten rozdíl v počtu gólů minimální nebo řekněme v mezích, tak by se o tom samozřejmě jako o argumentu bavit nedalo...ale pokud je ten rozdíl takhle vysoký, tak to už něco znamená...jinak taky souhlasím, že srovnání co by kdyby není na místě...ještě k těm repre - v dnešní době nemá reprezentace takovou váhu jako klubový úspěch...kdysi byla reprezentace top, dnes už to tak není...tenhle názor jsem četl od několika předních světových hráčů a trenérů a docela s ním souhlasím...

ono srovnávat komplexnost je obtížné...ronaldo je vyšší, ale to neznamená, že umí líp hlavičkovat přece...je akorát pro něj lehčí vyhrát souboj, ale pokud oběma přijde centr na hlavu, na který oba "doskočí" tak si myslím, že jsou na tom nastejno...já si naopak myslím, že messi je komplexnější v tom, že je to nejen střelec s velkými písmeny, ale je to taky jeden z nejlepších tvůrců hry, dokáže pořádně presovat a vybojovat balón...často ho vidíš, jak jsi jde po přihrávku na půlku hřiště, aby se dostal do kombinace nebo zaplnil prostor...tohle u ronalda moc nepozoruju...to je samozřejmě dané tím, jaké mají taktické pokyny, ale taky to souvisí s tím, co všechno dokáže...netvrdím, že ronaldo neumí přihrát nebo bránit..hráč na takové úrovni tohle musí umět, ale messi mi připadá v tomhle daleko vyspělejší

ano, jsem fanoušek messiho, ale dokážu ocenit kvality jiných hráčů...ale když se na to tak podívám, tak žádný hráč toho nedokáže tolik co on, pokud dostane sebemenší prostor

Reagovat
Aldeano

.je akorát pro něj lehčí vyhrát souboj, ale pokud oběma přijde centr na hlavu, na který oba "doskočí" tak si myslím, že jsou na tom nastejno

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tak dva roky zaspal a to myslim objektivne

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o to messi v repre, messi v klubu ...ide o jedno a to jedno je messi na lopte a ronlado na lopte ...pri vsektych nadpriemernych schopnostiach Ronalda je Messi uplne inde... osobny nazor som fanboy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi se zasekl asi 4 roky zpět. Dál nemá cenu tvé výplody řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šašci

Reagovat
iamek

PEREZ PŘED 10 MINUTAMI VOLAL CSAPLÁROVI.

Reagovat
Aldeano

A Csaplár mu řekl, že fotbal není o penězích a před 10 lety málem vyřadil AC a pak šel na běžky na Jěštěd...

Reagovat
iamek

REAL BY LETOS NEVYHRÁL ANI NA SPORTOVNÍ SLAVNOSTI V HOŠTICÍCH.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose pod do Chelsea a vem ronalda s varanem

Reagovat
smazaný uživatel

NEchci tan Tlustocha uz

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Rssa

300. Barcelonu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Celkem symbolický výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

nějak to těm bílým baletkám netančí jen tak dál, třeba si zajistíte i postup do LM na příští rok, protože s tímhle výkonem může United nastoupit i s přípravkou

Reagovat
madridcan

Proti United takto urcite hrat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

no, jenom aby...upřímně taky doufám, že se budou aspoň trochu snažit a nehrát fotbal na úrovni pralesní ligy, protože se chcu podívat především na dobrý fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Mou se zase na tiskovce předvedl. Jeho komplex z Barcelony se evidentně nesnižuje.

Reagovat
smazaný uživatel

je někde záznam?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl, že Barcelona hraje až dnes a že tak (s tím kalendářem) to bylo pořád.

Samozřejmě lže. Barca si s kalendářem taky užila svoje, ale Mou potřebuje prohru zase na něco svést a když nehrál Messi, je na řadě svaz.

Reagovat
smazaný uživatel

njn...příště si třeba může stěžovat na globální oteplování nebo špatné postavení měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho sa dostavi na pozapasovu tlacovku len ked ma potrebu sa vyplakat a hadzat spinu na Barcelonu, inak tam posle svoju babku Karanku...v skutocnosti ale zhadzuje seba a real samotny...

Reagovat
Bakary3

A Tvůj komplex z Realu evidentně taky ne. Ano, vím, z čeho komplex, když je v poslední době víceméně válcujete, ale tak na to už bys měl odpovědět sám. Stačí to, že snad víc než Barcu komentuješ Real a to je docela k pláči. Od fans Barcy obecně bych čekal díky nadvládě jejich klubu trochu nadhledu, ale to, co tu předvádí v čele s Tebou je k blití. Je Ti snad 10 ? To by bylo jediný vysvětlení.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

další. Vítej. Máš číslo 357

Reagovat
madridcan

Cristiano dal v roku 2013 Realu viac golov ako Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Ty kokos, ale neviem ci som v svojom mladom zivote videl nieco take, co spravil Benzema. Ospravedlnujem to tym, ze to mala byt nahravka alebo co, lebo ked toto mala byt strela...

Reagovat
fajdax

Torres?

Reagovat
madridcan

Tak ako fajn Torres netrafi prazdnu branku, ale on to akoby umiestnoval bokom a trafil rohovu zastavku? toto som este nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano has shown once again that he's a complete player.

Reagovat
-Carles-

Granada

Reagovat
madridcan

Zas ti namysleni fanusikovia Barcelony Miesto toho, ze by pochvalila Cristiana, tak daju palec Granade, ktora ani nevystrelila na branku

Reagovat
Infi

Reagovat
Xavi

Tak kdo mě kdes pozve na Barcu s Vale na Sport 2?

Reagovat
madridcan

To co dostalo prednost??

Reagovat
madridcan

Box Jezis maria to su debili. Tak pod ku mne ked chces. Ak vezmes lietadlo, tak v pohode do Kosic stihas

Reagovat
Xavi

Se dívám, že oni to nebudou dávat ani ze záznamu, to je neuvěřitelny.

Reagovat
Manik...

To nebyl vlastňák, ne? Měl jsem sice špatnou kvalitu, ale přišlo mi, že to dal hráč útočícího týmu . Jinak Real zase hrůza. Nevim co tam ten chorvatskej sráč ještě dělá

Reagovat
teenz

Byl to vlastenec. Ronaldo špatne načasoval výskok a lehce to líznul.

Reagovat
Manik...

ok, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla od Realu sabotáž. Jinak to nazvat nejde. Nejdražší tým v historii a předvede tohle. Prohrát je ok, ale takhle?? Jako mě to teší, ale nechápu, že se někdo Mourinha může zastávat i po tomhle. Real je žoldák vedle žoldáka. Pod Pellegrinim hráli aspoň krásnej fotbal.

Reagovat
madridcan

Nesuhlasim s predposlednou vetou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to tak, že Real má miliónového Modriče, Di Máriu.....Barca má Thiaga, Tella. I když třeba individuálně nejsou tak dobří, jako ti dva hráči Realu, tak těžko od nich v Barce někdy uvidíme tak tragickej výkon, protože maj Barcu rádi a cení si možnosti v ní hrát a když už nic, tak to aspoň odjezdí. V Realu je jen pár hráčů, co jsou ochotni za Real bojovat, když se nedaří, ale ti zas nemaj rádi Mourinha...takže je to nula k nule.....kromě Callejóna, ale to je tragéd, ne hráč pro Real. Jak se říká ve Španělsku "Callejón sin salida"

Reagovat
teenz

Mozna na tom neco bude. Ale jasne, ze Tello zapas odejzdi, protoze nastoupi na poslednich 15 minut do otevrene obrany. Modric naopak, vcera ukazal velkej chtic, ale soucasna taktika v Realu neni pro nej.

Reagovat
madridcan

Tak samozrejme ked si vyberes prave tychto dvoch hracov na porovnanie, tak to sa ti argumentuje. Hlavne, ze ,,zoldak vedla zoldaka"

Reagovat
X-bano-X

Tak Thiago má predpoklady byť minimálne na úrovni Modriča.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, možná i lepší.

Reagovat
teenz

Pellegrini, kterej nedokazal ani zkrotit hracska ega ? ..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl Perez diletant a dal Pellegrinimu čas a prostor a nerozhodoval o kádru on, ale nechal to na Pellegrinim....si vem co dokázal Pelle s Villarrealem, co teď s Malagou, obě dvě štace dlouhodobé projekty vyznačující se atraktivním stylem hry, kontinuitou...v Realu to nejde, ale to je chyba klubu.

Reagovat
teenz

Samozrejme, ale s tim do Realu sel. Vedel nebo minimalne musel ocekavat, ze takovou moc jakou ma Mou mit on nikdy nebude. Perez nakupoval podle sebe a Pele nedokazal hrace sjednotit na tym. Tim se dostavame, ze v mensim klubu jako Malaga nebo Villareal tento problem moc neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano souhlas, tím se dostáváme k jádru problému Realu. Perez.

Reagovat
teenz

Evidentně. Třeba se teď už poučí a nechá toho. Tajně bych si přál kdyby Mou ještě rok vydržel. Vyhral zpět ligu a přenechal místo Karankovi.

Reagovat
Rssa

Blbost - Pelle nemohl vědět, že ho vystřídá Mourek a že dostane takové pravomoci, jaké on ne. Tady je zcela vidět odlišný přístup Peréze k trenérům - Mourkovi se podřídil, Pellemu práci ztěžoval.

A pozor - on si vybral Pelleho, takže musel sledovat jeho práci, takže musel vědět, jak Pelle pracuje, takže mu musel podřídit klub....a tady je ta chyba, to poslední takže nenastalo a proto Pelle vyhořel.

Reagovat
teenz

Jaká blbost ? Pelle už když tam šel musel tušit, že nebude mít volnou moc nad týmem. A že Perez rád kecá do práce ví všichni. A to co si napsal, že Mouovi podřídil vše a Pellemu ne, to jen potvrzuje co jsem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Musim rict, ze me hodne tesi, ze spanelsti fanousci Madridu koukaji s nostalgii a slzou v oku ma fotbal, ktery Real hral pod Pellem.. Naplnuje me to ocekavanim, ze by Perez mohl privest trenera, ktery bude chtit hrat taky krasne. Abych konecne mohl Realu prat proti Barce.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta poslední věta

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Barca ma uzasny tym, hraje skvelej fotbal.. Zaslouzili by si rivala, kterej proti nim bude fotbalove rovnocenym souperem.. A Real jsem mel vzdycky moc rad, galacticos jsem zboznoval.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já tě chápu, ale já jsem Culé. Musel jsem ti dát palec dolů . Taky jsem se rád díval na del Bosqueho Real, na Real pod Pellegrinim, teď je to prostě válka. Mourinho, gracias!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ale misto nej? Boas si rozjel praci u Spurs, Low ma za dva roky MS, twzko bude chti odejit od rozfelany prace.. Pelle uz se spalil, napada me Klopp..:)

Reagovat
teenz

Karanka za rok!

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nepokracoval v Mourinhove rozdelany praci.. ;)

Reagovat
teenz

Podle mě pokračoval, ale né takhle drasticky za účelem - výhra. Hlavně by po odchodu nebyla ta "obrovská změna". Hráči ho znají a moc by se toho neměnilo. Nechci zase koukat na Real, kterej si bude zvykat na nového trenéra. Navíc je známé, že hráči po Mouovi s dalším trenérem moc spolupracovat nechtějí pokud vidí, že stojí za ho*no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chlap je fakt mor, to je strasny.. Tezko by to slo udelat lepe a pritom ne tak drasticky (ponevadz by nebyla ani hra a ani vysledky). Ta zmena musi byt docela zasadni.

Reagovat
teenz

Je to těžké, sám Mou ví co chce. Pokud ale bude chtít zůstat měl by ho Perez podržet a věřím, že příští rok opět nastartuje ten válec z minulého roku. Jestli bude chtít odejít, tak bych to prostě viděl na Karanku. Nikdo lepší se nenabízí (další věc je, jestli ho Perez bude chtít).

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by Mourinho zustal? To je nejspis uz pase..

Reagovat
teenz

Proč myslíš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci jsou proti nemu, legendy Realu jsou proti nemu, media jsou proti nemu, vysledky jsou proti nemu, predvedena hra je proti nemu.. On sam se s pulkou kabiny uz ted ani nebavi.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

ty si byl u nich v kabině?

Reagovat
Rssa

Marty tam byl, ale bohužel jen v té půlce, se kterou se Mourek nebaví

Reagovat
Rssa

Marty tam byl, ale bohužel jen v té půlce, se kterou se Mourek nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka bydli vedle kamose..

Reagovat
teenz

Uvidíme no.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobnejsi je, ze jakmile je prejedou United v LM, tak se druhej den pakuje..

Reagovat
teenz

Tak tomu podle mě ani sám nevěříš. Jsem si téměř jist, že Mou United vypakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime.. Rekl bych, ze ne..:)

Reagovat
Ed_Hazard

ďúfam že odíde Mou sám, inak to bude sakra drahý vyhadzov

Reagovat
Rssa

Těžko - Karanka nemá takovou autoritu, aby mohl zkrotit ty rozmazlené hvězdy. Navíc je to jen podržtaška. Pokud tam má po zkáze jménem Mourinho někdo přijít, musí to být fakt persona s velkou kariérou za sebou, nebo naopak mladý ale obrovsky ambiciózní a charismatický trenér.

První skupinu splňuje například Wenger, Hiddink, Anceloti

Druhou hlavně Klopp

...no a pak je tu třetí varianta, že by přišel někdo od mládeže, někde jsem nedávno četl, že v Castille mají výborného trenéra, který ale sklízel kritiku od Mourka, že nepřipravuje hráče na styl prvního týmu Realu. Co třeba zkusit ho?

Reagovat
teenz

Možná nemá takovou autoritu, ale tým zná dobře, znají ho hráči a ten skok z trenéra na trenéra by nebyl tak velký. Navíc si nemyslim, že by mu hráči dělali nějaký problémy. A jestli příjde někdo po Mouovi, tak píšu že po něm hráči moc spolupracovat s jiným trenérem moc nechtějí (viz. Inter a chvilku i Chelsea).

Ano, 100% někdo charismatický nebo s velkou karierou. Jinak kádr RM nezvládne. Wengera bych si přál klidně, ale on už tuším před několika lety řekl, že by raději trénoval Swansea než RM.

Trenér z Castilly je dobrý, ale Mou s ním měl nějaký problémy a jak je známo u RM, pochybuju, že by vzali někoho "bez zkušeností" a tak čekali několik sezon na výsledky.

Reagovat
Rssa

To je potom ale těžké, angažmá Mourka jste si zadělali na problémy do budoucna - na což vás ale všichni upozorňovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není na první fotce CR7? Vždyt byl jedinej co dal gol rozhodl... že by nějaká změna?

Reagovat
SIRBRANIKE

Zapnu komp, že se podívam na to jak hral Real, uvidím výsledok a autora gólu...

No viem, že to nie je pekné, ale smial som sa 2 minúty... pardon

Reagovat
smazaný uživatel

They've lost against all 4 Andalucian teams away from home; Sevilla, Betis, Málaga and now Granada

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem čo si o tom myslieť. Prišlo mi to ako priaťelský zápas, hráči bez záujmu, potkýnali sa sami o seba, úspešnosť prihrávok mizivá. Alonso s Modričom naprosto tragický, za nimi nasledovali postupne Arbeloa, di María a Coentrao a to už je ťažké hrať futbal keď je polovica týmu odpadnutá. Solídne výkony podali iba Lopez, Varane a a myslím že aj striedajúci Callejon.

Na RM.cz bol raz krásny článok kde trocha drsne prirovnali stav realu pred príchodom Moua k rakovine a samotného Mourinha k chemoterapii. Hold ak rakovina ustúpi, treba vysadiť aj chemo a začať pumpovať do tela zdravé živiny

Reagovat
teenz

Na kterej zápas si prosím tě koukal ? Modrič jasně nejlepší na place, jako jedinej se furt snažil něco vymyslet, tvořit hru. Ovšem byl jedinej a ještě ke všemu mu styl Realu prostě nesedí.

Reagovat
Ed_Hazard

Práve preto bol ejden z najhorších, pretože v Reale nie je preneho post. To že bojoval a snažil sa mu neberiem, nasadenie mal asi najväčšie zo všetkých, ale k čomu to je ked sa pol hodinu točí s loptou ktorú potom pokazí, načo si ťahá loptu do 3 hráčov, ked ju potom stratí? Pripadá mi to ako by chcel na ihrisku silou mocou vyčnievať ale v konečnom dôsledku to vyzerá ako kŕč

Reagovat
teenz

Včera se mi Modrič líbil. Dokázal 1v1 a snažil se pokrývat obrovský prostor. To že stylem jakým hraje Madrid mu nesedí je bohužel věc druhá.

Reagovat
X-bano-X

Neviem prečo by malo byť Pelleho pôsobenie v Reale prirovnávanie k rakovine. Získal rekordný počet bodov, hral útočný futbal. Bohužiaľ nemal právomoci ako Mourinho a prakticky dostával hráčov, ktorí sa mu do systému nehodili viď Kaká.

Reagovat
teenz

Tim, že nedokázal z velkých hvězd udělat tým bych začal.

Reagovat
X-bano-X

Teraz konkrétne tie hviezdy vyzerajú ako tým?

Reagovat
teenz

Určitě více jak pod Pellem,

Reagovat
Rssa

Je to kravina no. Na jednu stranu si nemyslím, že by Pelle hrál krásnější fotbal než Mourek vloni, ale na druhou stranu - nedostal ani šanci tým vylepšit, jako Mourek vloni...

Reagovat
teenz

Jak se řiká, silnější pes je*e a tak se musel pakovat.

Reagovat
Rssa

Což nakonec dojebalo Real jako takový

Reagovat
X-bano-X

Hral hlavne útočnejší futbal. Doplatil hlavne na poháre, tak to zaškrípalo.

Reagovat
teenz

Co si představuješ pod pojmem útočtnější fotbal ? Ten podle mého jasně vyhral minulý rok Real.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak som to nemyslel Pelle je u mňa vynikajúci tréner, to dokázal vo VIllareale a teraz aj v Malage. O ňom tu ale reč nie je, išlo o to dlhodobé obobie pred ním kedy mal Real s Bary nejaký syndróm (niečo ako mali/majú slováci z čechov ) To už by som k rakovine prirovnal

Už neverím že José je to pravé pre Real, dal nám vela za to mu samozrejme ďakujú všetci madridistas. Dúfam že v lete vyhovie volaniu sradca a vráti sa do PL, u nás by som zase rád uvidel Kloppa

Reagovat
LAM

Zaragoza hrozný děvky snad prohrajou a na konci sestoupěj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre titul do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga začina klesať presne tam kde patri

Reagovat
blaugrana

Takže Cristiano dokázal nemožné. Skóroval proti 20 tímom La ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stylový

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se nad tím už napozastavuju. Letošní sezóna - tedy prakticky především v lize - je plná takovýchto nepochopitelných zápasů. Getafe, Sevilla, Osasuna, Granada... Vše spojuje jedno, náš nezájem hrát. Jen u Sevilly můžu říci, že hráli opravdu dobře, přestože my jsme nepodali vubec kvalitni vykon, aspon ukazali domaci kvalitu, jinak to ale byla pouze a pouze nase chyba.

Jak je videt, jedna se pouze o venkovni zapasy. Domaci zvladame (az na vyjimku s Espanyolem), kde jsme ale byli jasne lepsi, trefovali tyce a meli smulu v zaverecnem vyrovnani, tam bych v tom nevidel neas spatny vykon, to se holt obcas stane, ale kdyz vyjedeme ven, polovinu zapasu tam odchodime. Tohle je ale zkratka Mourinhova chyba. Ti hraci nic nezapomneli a kdyz chteji, dokazi venku vyhrat 5:0, to uz se letos stalo 2x. NErikam, ze tam musime podobne vysledky predvadet porad, ale minimalne kvalitni a aktivni hru ano. Kdyz budeme mit smulu v zakonceni, da se to pochopit, polo-vypusteni zapasu ale ne. To je obrovsky rozdil mezi minulou a letosni sezonou - velkem procento venkovnich zapasu odehranych jakoby bez nadseni pro hru, jen tak profesorsky. Prestoze Granada nevystrelila na branu, vyhrala. To je jasny signal naseho ignorantstvi. Mourinho je velmi dobry trener, ale tohle je jeho velka slabina, neschopnost udrzet tym v aktivnim pojeti v kazdem zapase. Tedy, nekdy se to stat muze, ze tym vypadne z role, dolehne unava, ale letos je to opravdu 4.,5. zápas, to je mnoho.

Nepochybuji o Realu, verim i letos v uspech v LM, jsme stejne dobri jako loni - S JEDNIM VELKYM ALE - pouze v takove polovine zapasu a to zkratka na ligu stacit nemuze, skoncime treti, na miste pro LM, s bezpecnym bodovym rozdilem od 4. mista, ale zadna slava to nebude. NEzbyva nez doufat, ze si ty kvalitni vykony nechame na LM.

Mourinhovi dekuji za vse, ale po sezone je cas odejit. Ona se kvalitni trenerska nahrada urcite najde a pro Real urcite i lepsi, nez Mourinho Uz od teto sezony mnoho necekam, doufam, ze me aspon hraci budou v domacim prostredi bavit krasnym fotbalem a spoustou branek a stale doufam i v Ligu mistrů, to ale pouze jako jakysi bonus.

Hala Madrid!

Reagovat
teenz

A já bych zase naopak viděl nejlépe, kdyby Mou vydržel ještě rok a po téhle sezoně nakopl (o tom nepochybuju) ten stroj z minulé sezony. Nechci vidět totiž jak Mou odchází poražen. To se u něj nestává. Možná kdyby vyhrál CdR a LM, tak možná. Ale jinak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby vyhrál LM a odešel, tak by to bylo ok. CdR už vyhrál o to zas tolik nejde. Ale jeho odchod je podle mého nevyhnutelný.

Reagovat
madridcan

https://www.youtube.com/watch?v=EF0InEvmHTo

Rakitic gol takmer z polky ihriska

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec se mi nelíbí, jak laxně hraje messi poslední zápasy...neběhá, je statický a když ztratí balon, tak se zastaví a ohlédne se po rozhodčích...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ, je to tak. Absolútny nezáujem urobiť niečo naviac ... pokiaľ nemá loptu, tak sa ani nepohne, pritom práve v Barce má istotu, že pokiaľ urobí pohyb prienikovú prihrávku dostane. Dnes to bola aj "vďaka" jeho pasivite taká nuda zo strany Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza a děs dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona mela problem kdyz prohravala a hrala hovno ve valencii tak to vzal do svych rukou jako vzdy rozhodci a sampiony popostrcil

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi brečounek, koukáš na to vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

fanousek tymu jehoz fanousci delaji patnacti minutova videa jak jim vsichni ublizuji mi rika brecounek tak to jo

Reagovat
roman1978

Tak nejsi brecounek, jsi blb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted si mi to natrel snad se cejtis lip

Reagovat
roman1978

Ani ne. Jen jsem řekl jeden fakt a hotovo. Bez emocí. Stejně jako, koukám na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, ale i jako fanoušek Realu ti musím říct jediný. Jsi blb. Ty jsi takový ten případ "fanouška", co spíš hejtuje Barcu, než aby fandil Realu. Jiný příspěvky, než ty mířený proti Barce tu totiž od tebe nevidím.

Reagovat
roman1978

Jak jinak. Strašně to potřebujeme. A vlastně to nebyla jasná penalta. Rozhodčí si to vymyslel. Ten mindrak z barcelony je vidět dost jasně.

Reagovat
roman1978

To měl být komentář na toho nagelovaneho nade mnou

Reagovat
smazaný uživatel

uz ked som si myslel, ze mozeme dat druhy gol, mohli sme ho aj dostat...remiza spravodliva, neublizi nam, len co tam stvaral Pique ...a to striedanie Xavi - Thiago na konci zapasu tiez nepochopim, dat ho hrat na minutku

Reagovat
smazaný uživatel

Ako keby Barcelona potrebovala taktizovať Vôbec som tomu striedania nepochopil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pane jo ... pane jo, dneska jsme na kluky tak pyšný super výkon. Poprvé jsem viděl Barcu, že byla ráda za bod, aby zápas skončil. Ten Soldado měl takovou šanci na konci, že to bylo moooc. Super výkon, takhle dále a příští rok nás čekají velké věci. Ty zahozené měsíce s Pellegrinem mě stejně štvou

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku mě nasrala ta penalta, nechci vynášet zase velké ortely do debaty, ale myslím, že stejný kontakt by na druhé v žádném případě nepýskl. Ten jen čekal a Pedro je šmejd, protože sice Perreria klukovsky na něj šáhnul, ale ten zase spadnul jak kupa hrušek. Ale vem to čert, zasloužená remíra pro obě mužstva a ta penalta sice mrzí, ale byla tak 50 na 50

Reagovat
Kily

já proti té penaltě nic nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se nezdála, hodně zbytečná od Perreira, ale myslím si, že ten Pedro padl moc rychle ... ale máš pravdu, že taky se za ní prát nebudu. Ale fotbal jsem hrál a moc dobře vím, co hráč je schopen udržet a co ne, a občas mě tohle padání štve. Co říkáš na výkon? já moc spokojený, škoda jen těch šancí, mohli jsme uhrát i tři body. Fakt se odevzdali. Canales mazec budoucnost i Bernat

Reagovat
Kily

výkon dobrý, Valverde je na ten zápas dobře připravil a většinu zápasu jsme s nimi dokázali běhat, zdvojovat a poctivě napadat, až ten konec se mi už moc nezdál, tam už to se silami šlo z kopce a hodně se vyklidilo pole, Barcelona pak začala mít navrch, až tedy na minelu Piqueho a pak konečně jeden povedený brejk. Remíza spravedlivá, i když trošička nespokojenosti tam díky té Soldadově tutovce je, dneska jsme na ně měli

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas kily ... bylo vidět, že konec naši tahali plíce po zemi. Litoval jsem chudáka Soldada, ten toho musel mít dost. Možná i to se třeba projevilo, že to nedal. Ale strašná škoda. Dneska jsme fakt mohli vyhrát. Běžel bych pro flašku Whiskey.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho momentálny prístup škodí Barcelonskej hre

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebehá, je pasívny bez lopty. Nezaujatosť ku hre a celkový jeho prejav je nemastný neslaný vzhľadom na to aké sú jeho možnosti. Tieto možnosti si uvedomujú aj spoluhráči a často ho proste nezmyselne hľadajú v každej pozícii a celý tým sa spolieha len na jedného útočníka, ktorý je v podstate mimo hru. Celý tento systém tým pádom pripomína neefektívne obliehanie bez pohybu a myšlienky. Tiež si myslím, že Iniesta nehrá správnu pozíciu pre svoju hru a v zápasoch to vidieť. Takto sa len prehusťuje stred a útočná fáza takmer neexistuje. Môj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju konečně za logickou myšlenku, aneb nejsem pryč z messiho jako každý. Ten Villa má hrát, dal by hře jiný rozměr, je hrozně golový. Hele víš co mě nejvíc dobírá, kdykoliv se barce nedaří a hlavně jemu viz po poločase, zase blb nakluše k rozhodčímu a začne stěžovačka. Sorry to je mooc. Je to hrozný mamánek. Takový není ani Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja niesom Messiho odporca, len proste mi príde, že momentálne nedáva tomu všetko. Na druhú stranu ho považujem za najlepšieho hráča na svete. Preto som aj napísal, že ide o jeho momentálny prístup, ktorý kazí prejav Barcy. A v poslednej dobe je z neho trochu viac cítiť frustrácia ako v minulých sezónach kde proste nad nevyberavými zákrokmi mávol rukou a hral si ďalej svoje, teraz je to inak (v podstate ako píšeš, akurát by som to toľko nepreháňal)

Reagovat
alcantara

Myslis ta jeho efektivita, ktora ho zrovnava s Deanom, coby najlepsim streleckym vykonom v historiii top lig? Nebude smiesny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe sa teda jeho herný prejav v posledných zápasoch páči ?! Vôbec nič viac od neho nečakáš ? Nehovorím, že je vyslovene strašný, to určite nie, nehrá zle ale ako som to už rozpísal vyššie, Barce tento "štýl" trochu škodí. Myslím, že to nieje ideálne zložené poslední zápasy. Viem, že to celé vyznie hrozne negatívne vzhľadom na výsledky ale proste si myslím,že pokiaľ bude hrať Barca takto ďalej, ľahko sa môže stať, že sa dostane do problémov.

Reagovat
alcantara

Je to Messi, hrac, ktory ajked ma totalne spatny den ci formu, je schopny v sekunde rozhodnut zapas v nas prospech. Nic viac netreba dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že celá hra je bez energie, žiadna iskra, hrozne strojové a statické to je. Messi tomu napomáha a jednotlivým (niektorým) hráčom nesedí systém. To je všetko. O Messim máš pravdu ale dokáže chod zápasu zmeniť len vtedy pokiaľ sa o to snaží, momentálne u neho snah unevidím a nepáči sa mi to (ako jeho fanúšikovi). Preto to sem píšem, chcel som poznať názor Culés ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá úvaha

Reagovat
smazaný uživatel

Není směšný, jen realista ....

Reagovat
smazaný uživatel

já musím souhlasit s YSL...samozřejmě messi v každém zápase vykouzlí geniální přihrávku a dá gol, o tom žádná...je to pořád nejlepší hráč světa, ale jeho výkony z posledních zápasů jsou dost o ničem

Reagovat
alcantara

16 stupnov, prijemna jar. Ale nenasedenie Thiaga, Alexisa, Davida ci Adriana nepochopim za danych okolnosti nikdy v zivote.

Visca el Barça

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je čo hodnotiť. Podali sme podpriemerný výkon a nebyť Vickyho odišli by sme s prázndou. Takto to ďalej nepôjde najmä nie v tej útočnej fáze a chcelo by to zmeniť tú trojku Iniesta - Messi - Pedro, pretože to nie je prvý zápas, kde to škrípe. Najmä Pedro mi začína piť krv tou jeho alibistickou hrou a neprináša so sebou takmer nič.

Tito prosím vráť sa čoskoro, pretože toto nedopadne dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne tam nesedí ani Iniesta, pretože ten sa neskutočne hlboko sťahuje a tým pádom vpredu ostáva viac-menej len Pedro. Messi je bez lopty pasívny a tiež hrá hlbšie a potom celá Barcelonská ofenzíva pripomína Španielsko na ME

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej výkon, bod se počítá. S takovouhle si myslím že přes Paříž přejdem a i ta LM pro příští rok bude. Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi pro Valverdeho v příští sezoně?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně :) Nechápu proč bychom ho měli měnit.

Reagovat
Kily

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ok ještě jsem se nerozhodl :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se o něm pochybuje? Dle mě jste s ním trefili do černýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Má smlouvu jen do konce sezony, na pár měsíců. Ale dostane novou, hrajem teď skvěle.

Reagovat
Kily

dostane, akorát to podle mě nebude v nejbližší době, vedení to bude dělat stejně jako u Unaie a trochu si počká

Reagovat
smazaný uživatel

Jo což to jo, ale pokud dotáhne tým na 4. flek tak ta smlouva přijde a možná i když to bude do 6. místa. Tak to nějak vidím já.

Reagovat
Kily

já se hodně bál toho, že až opadne počáteční nový impulz z výměny trenéra, tak to po měsíci zase nebude nic extra, což bylo hodně dané tím jeho působením ve Villarrealu, ale tu laťku se mu daří pomaličku zvedat výš a výš

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si úplně do černého, ale je to čím dál lepší, dneska to bylo super. Jen to chce ustálit výkony, přes léto posílit a nová sezona snad bude ok.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by měl být trefou do černýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde...

Reagovat
smazaný uživatel

aimar_2103.02.2013 21:03

Nemyslím si úplně do černého

Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry :D :D už chápu ... víš koho bych si já přál nejvíc. Van Marwijk to je pro mě velký sen.

Reagovat
-Kopy-

Díky kluci, odmakaný, spokojenost...kdyby bylo to štěstíčko, tak jsme mohli vyhrát, no co nedopadlo to no...ale i tak fajn výkon a jsem strašně spokojenej s Ernestem zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

já s tím Ernestem ještě nějak moc ne, čekám ... jak to všechno dopadne, ale totálně to zlepšil, protože co tam předvedl Pellegrino, ted je to vidět. Ta hrá má patu a logiku...máme dobrý hráče, abych v klidu něco hráli

Reagovat
smazaný uživatel

Klike, Roný, Unai, Pelle... Ty trenéři nám v poslední době nějak nešli

I když Unai udělal spoustu práce, ten hrál důležitou roli hlavně v době absolutního bahna.

Reagovat
-Kopy-

nevim proč čekáš moc nevím co by jsi po něm chtěl víc, za tak krátkou dobu toho předvedl víc, než jsme mohli čekat snad...

Reagovat
smazaný uživatel

To máš taky pravdu, ale kamaráde já v tom kádru až na pár postů vidím obrovský potenciál ten pablb Pellegrino musel být velký amatér trenér. Protože ta kvalita tam na to je. Ale obdiv, že tak rychle to dokázal, uvidíme. Ale jestli se nedostaneme do Ligy mistrů či nepřejdeme přes PSG či důstojně nevypadneme, tak nevím :( ligu mistrů musíme udělat ....

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vyhrajou Madračky a budem bod od LM. Já už se tam vidím

Reagovat
smazaný uživatel

No snad jo, kádr na to máme a přes léto vidím velké věci....

Reagovat
Phillipinho

Ten kadr je velmi perspektiivni no....doufam ze nikdo neodejde....mate dost penez na prestupy ze ocekavas velky veci?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí udržet to co je + 1 defenzivní záložník

Reagovat
smazaný uživatel

Ano očekávám velký výdaje na defenzivního štíta a na stopera, udržet kádr .. .záleží kdo odejde, přijde zkusit zdvojit kvalitně pozice a já ti říkám, když bude dobrý trenér...tak budeme držet s těma madračkama a ukecanýma držet krok :D

Reagovat
smazaný uživatel

Máte docela blbě složený střed hřiště. Už jsem to tady psal před týdnem. Tino, Ever a Canales. Žádný defenzivní záložník ... Nevím, jak by to měl Ernesto složit, aby to fungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovídej? :) ... ono je to složité když dáme šanci Gagovi, kterýho koupíme z Realu. On nám, ale zapomene říct, že se stavil na drink na pláži, opalovat se atak. Pak si zlehka pokurví zápas s Realem a pak šupe s nosánkem nahoru do Argetiny jak prostě nejsem moc dobří, aby za nás hrál. to byl velký průser.... a jiri, my nemáme takový prachy jako vy, abychom si v klidu koupili hráče za takové peníze jako vy. Když už si nějakého vychováme tak nám ho vy nebo někdo jiný vykoupíte.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Gagem to chápu, že jste ho pustili, ale měli jste za něj někoho přivést. Že je k ničemu, jste určitě poznali už dřív.

Penězma se tak neoháněj. Vaše vedení je evidentně schopný dělat super přestupy i bez peněz. Máte asi dobrej scouting či co.

Každopádně odehrát jaro bez DM bude pro vás fuška.

Reagovat
smazaný uživatel

My nemáme prachy prostě, a lepší než přivést někoho podobného Barragana či Pareja na rychlo, tak si to radši rozmyslet a tukat hráče na léto. NEvím bude to těžké, ale dáme to. Albelda je slušný, Costa také a Ruiz docela ukázal, že to ukope.

Hele budu se ohánět, prostě to tak je, přiznat si to musíme. Dříve jsme peníze měli a vy jste na nás i nestačili. Ted nám jenom týmy berou hráče, představ si vy být v té situaci co my?? To bys taky nebyl nadšený. Resíme hráče pred koncem smlouvy a díky bohu jak říkáš máme dokonalý scouting atd. Ale já chci opět vyhrávat jako dříve a proto ty peníze občas potřebujeme, koupit hráče třeba za 15m atd.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečně to hrotíš. Uklidni se. Neútočím na Valencii. Jen se mi taktika "propustím svého jediného DM a jede se dál" zdá divná.

Skoro bez peněz jste přivedli Jeremyho, Ramiho, Ruize, oba Costy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Předtím peníze byly a co se s nima vykouzlilo Žigyčové a podobný fejky, to teď jsme na tom s přestupama líp, ten Braulio tam dělá obrovskou spoustu práce

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda, že dřívější management byl velký průser a díky to dopadlo jak to dopadlo. Těch průserů bylo fakt dost. Ale neříkej, že bys nechtěl, abychom mohli nabízet to co dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona nám ta facka možná pomohla. Je teda pravda, že jsem nepochopil, proč jsme v současné situaci odmítli šejky, ale asi si je Llorente jistý že to ukočíruje i bez nich.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale já nechci žádné šejky jako ManCity PSG atd. Já chci jenom člověka, co nás stabilizuje, dostaví se stadion a klidně se to může pak řešit dál stejně s přispěním toho, že ty hráči se už prodávat nebudou muset.

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhledem k tomu že dneska jsou peníze jen v Emirátech nebo v Číně tak nám moc lidí co nás vyvedou z dluhů a dostaví stadion nezbývá

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda, ale nějaký hodný sponzor by neuškodil :) ... třeba ČEZ

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle by byl i Čez krátkej, to tak maximálně nějaká jeho Ruská alternativa. Opravdu si myslím že ti šejci by byli krátkodobě ideální řešení, splatit nějaký ty dloužky, dostavit střechu nad hlavou a pak ať si třeba schnijou, teď už je to jedno. Budem to muset lepit jak se dá stejně jako doteď.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem hodně uklidněný, ale jen ti chci říct, že ty v mé pozici fanouška svého týmu, zvyklý vás porážet a vyhrávat bys byl taky naštvaný v jaké situaci jsme my, kdyby jste byli vy. Jenže takový je život a nevadí. Vale si to podělala sama, tede přesněji řečeno exprezident Vale ale nevadí. Ano prostě je to o penezích vy přijdte do banky a i když máte dluhy až ke stropu tak vám půjčí nám už ne. Tak že musíme uskromnit a hold říct ne.

Víš informace co dělal Gago za problémy plus jak rozděloval kabinu? Hrozná primadona, tam ho nikdo nechtěl. Bylo to dobré rozhodnutí i kdyby tam třeba musel hrát sám Soldado. Mohli by třeba zavolat i mě, bych tam hrál zadarmo do konce života.

Těch hráčů bez peněz bylo hodně. To bychom tu byli dlouho a kolik jsme na nich utržili. Ale mně to mrzí, ale musím uznat velkou práci Llorenteho a Vasqueza.

Reagovat
smazaný uživatel

Tino neumí bránit a Banegova práce to není ani Canelesova vůbec. To byl dokonce čistokrevný útočník. Tak že víš jak, musíme v létě ulovit minimálně jednoho moc dobrého a druhého slušného, když skončí Albelda. No Ruiz hele nebylo to zlý, natož, že proti Barce a není zvyklý

Reagovat
aurelio

Victor Ruiz, respektíve Albelda

Reagovat
-Kopy-

Ruiz to zvládl...v létě přijde DM, není víc co řešit se středem hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nějakej tip kdo by moh přijít, popř koho bys rád viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvilo se hodně o tom Strootmanovi, ale moc ho neznám. Já bych do něho fakt investoval. Prostě jistotu. Můj trošku sen by byl Sahin.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Stootmanovi moc nevěřím, už jsem o něm v této souvislosti neslyšel ani nepamatuju. Asi se budeme muset nechat překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

No já rozhodím sítě :D ... mě mrzí, že jsme v létě neulovili toho Saquiriho nebo jak se to píše. Z té Basileje jak šel na konec do Bayernu, a tam leští lávku. Záložníka defenzivního kvalitínho bude těžké....

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka je teď volnej, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Řepka by nám ještě vzal i tu naší malou pokladničku a pak bychom mohli fakt už zavřít krám

Reagovat
-Kopy-

v létě má přijít Javi Fuego...zadarmo + k tomu ještě jedno DM ať to máme zdvojené - to by bylo idealní

Reagovat
smazaný uživatel

ten Fuego je zadarmo?? Víš o něm něco?? Zdvojení potřebujeme, pokud ještě skončí Albelda

Reagovat
-Kopy-

nemam ho nasledovanýho, hraje jak může, karty taky sbíra vesele, zájem o něj měli i jiné týmy, takže špatný nebude, popsat by ho mohl fanoušek Raya nosonohy

Reagovat
Kongo

No někdo psal,že měl nejvíc získaných míčů v PD.

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

Pedro musí jít na lavičku. Tello by byl platnější. Pedro akorát hned vrací balon směrem dozadu, do ofenzivy není takřka nijak platný...

Reagovat
alcantara

Komentator zase cital expresky na EF

Reagovat
alcantara

To je zase tunak breku, ako je vsetko zle, to by clovek fackoval do radu. Az na jednu vynimku nastupila rovnaka zostava ako v intenzivnom zapase v stredu, za danych okolnosti sa ziadne terno proti Valencii po unavujucom zapase ocakavat nedalo, navyse proti nam stal specialiista Valverde, ktory v poslednych 6tich zapasoch s nami neprehral. Skor ma sklamala nerotacia zostavy pri danom vyvoji v lige, myslim, ze tych sanci by sme si vypracovali s cerstvejsimi hracmi viac. A s tym Messim je to totalny gol, ak by Fabregas premenil tutovku, zase by mal 1+1, neviem co chcete viac. V predchadzajucich zapasoch sme si vypracovali hromadu sanci, neviem, o akom skodnom efekte je konkretne rec. Raz za cas sa nevyhra a deticky placu. Fakt des to citat.

Reagovat
smazaný uživatel

já už si na tohle zvyknul. Přežranost je hrozná věc. Jako chápu kritiku po takhle špatně odehraném mači, ale číst tady o tom, že bychom snad měli kromě ligy odepsat sezonu a tak ... Hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký brek ?! Napísal som to možno trochu prehane negatívne voči Messim ale musíš uznať, že zrovna od neho by sa dalo očakávať trochu viac. Nehaním ho za to, že hrá zle ale poukazujem, že hrá na pol plynu, proste bez záujmu. Akoby si tým, že odohrá zápas len splnil rutinnú úlohu. Proste to sledujem už dlhšiu dobu a takto to vidím. Neviem čo tu hneď píšete o nenžranosti a podobných veciach. Mňa by proste viac tešil lepší herný prejav ako 1+1. Proste takto na to pozerám ja. Tak si odpusť tie detičky, poprosím

Reagovat
alcantara

Herny prejav je od zaciatku sezony trosku odlisny a pre mna tiez trochu sklamanim, Vilanova nie je proste Guradiola, jeho dominantnejsi a kompaktnejsi system mi chyba.

Ale pisat po tazkom zapase cez tyzden o skodlivom elemente Messiho je trochu cez ciaru. Chceme a potrebujeme, aby hral na najvyssej urovni zapas kazde tri dnim, preto musi svoj pohyb obmedzovat na maximalne moznu efektivnu mieru. A podla cisiel sa mu to evidentne dari.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém, že tie zápasy nehrá na najvyššej úrovni už dlhšiu dobu. Dúfam, že to nieje už len o štatistikách. Som jeho fanúšikom a rád by som Lea videl hrať, tak ako to dokáže len on. Snáď toto vedenie v lige nebude mať dlhodobý efekt uspokojenia ako to na mňa pôsobí momentálne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vilanova hlavně teď netrénuje...to může být příčina...taky si myslím, že se messi tak šetří je kvůli nabitému programu a nechce, aby se zranil při nějakém zbytečném souboji

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní. V letošní lize dala Barca míň než 2 góly jen dvakrát. Pokaždé s Valencií ...

Reagovat
Kenneth

Namlsaní Katalánci. Být Barcelona na místě Realu, už má o půlku fanoušků mín.

Reagovat
smazaný uživatel

To by na tom byla ještě hodně dobře. Realu soudě (dle místních účasti bílých myslitelů) ubylo těch fanoušků tak tři čtvrtě.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě docela zajímalo, vyjmenuj ty, kteří ubyli, oproti celku a dokaž, že to je cca 3/4

Reagovat
CHONG

Ty jsi neskutečný lhář.

Reagovat
smazaný uživatel

Další tvůj slovní průjem, jen houšt'

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se psát "ť"

Reagovat
smazaný uživatel

t'

Reagovat
smazaný uživatel

ť

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli uz v AC prvni gol

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Betis nechce chcípnout

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo to zlé, ale takto sa vonku nedá hrať, Piti dosť chýbal, ale čo už, sme nad polovicou tabulky a to je dobré

Aupa Rayo!

a netopier by nam mohol poslať Vieru

Reagovat
-Kopy-

Nene, zůstava...prosimtě co Javi Fuego ? můžeš nám k němu něco říct ? v létě k nám má přijít

Reagovat
smazaný uživatel

neni to medzi vami a Sevillou? úplne zodpovedný streďák, smerom dozadu je zodpovedný, čisté odoberanie lôpt a hlavne nevymýšla kadejaké chujoviny, u nás hrá spolu s kreatívnym, do zadu nulový a pomalým Trashorrasom a odbráni to aj za neho, a navyše má parádny center

určite by sa k vám hodil, s Everom a Canalesom to bude dobrá záloha a nám bude veľmi chýbať

Reagovat
-Kopy-

paráda, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Aku bilanciu ma Valencia pod Valverdem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa nemýlim tak 5x výhra, 2x prehra a 1 remíza v Lige a v Cope jedna remíza a jedna prehra.

Reagovat
-Kopy-

v poháru ještě přidej dvě výhry nad Osasunou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych možná ještě dodal, že z toho se hrálo 3x s Realem a 1x Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dik.

Reagovat
-Carles-

9 bodov na Atletico, 16 bodov na Real

Napriek tomu v akej časti sezóny sa nachádzame, remíza na Mestalle vôbec nemusí mrzieť. Chápem že fanúšik vyžaduje od svojho tímu zakaždým minimálne obetavý výkon, dôležitejšie zápasy nás ale len čakajú a najpodstatnejšie bude sa pripraviť práve na ne. Nebudem tvrdiť že ligu máme v kapse, čaká nás ešte veľa ťažkých zápasov kde môžeme postrácať body, ten náskok je ale natoľko luxusný že si to proste môžeme dovoliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem Socky za vylepšenie futbalového večera. Je príjemné dívať sa na útočiaci tím, ktorý keď útočí má aspoň troch hráčov v súperovej šestnástke a nebojí sa vystreliť spoza 16tky

Tí hráči o sebe vedia a najmä útočnú fázu majú dobre zvládnutú. Strašne sympatický tím a dúfam, že tu Európu ukopú, za túto sezónu si to určite zaslúžia

Reagovat
smazaný uživatel

oni to pokazia v ďalšom kole ako to majú vo zvyku

Reagovat
smazaný uživatel

inak DC19

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatický ten San Sebastián.

Reagovat
LAM

No liga bude ještě dost těžká protože to co zatim předvádíme na novej rok je dost slabý.Stráta ze 4 zápasů už 4 body a to budeme hrát venku na Realu a na Atleticu který strácí jen pouhých 9 bodů.Takže to chce začít zase hrát na plno a rotovat sestavou.Protože tendle chodící fotbal by ubránila i moje babička.

Reagovat
madridcan

Penalta podla mna ani nahodou. Bol to cisty slkz, ale rozhodca sa asi bal, aby vysiel zo stadiona po vlastnych. Mario premiera ako hrom a velka skoda, ze jeho daslia tutovka skoncila na brvne. Jedna lastovicka leto nerobi, uvidime ako sa mu bude darit nadalej. Ale ten chlapec na to ma...

Reagovat
madridcan

Nie sem. Tu mozem tak akurat napisat, ze straty Barcelony sa dali v tejto casti sezony ocakavat a keby sme neboli dementni, tak naskok Barcelony na nas mohol jednociferny. Som zvedavy na pohare.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten náskok by nebyl tak veliký, ale Na druhou stranu by se včera Barca jináč snažila, kdyby jí Real doháněl.

Reagovat
smazaný uživatel

scenar: zo zaciatku odohra niekolko dobrych zapasov...potom mu prepne a bude to jeden skandal za druhym...

Reagovat
smazaný uživatel

To není tak jisté. Vezmu-li, že je to fanda Milána, tak mu musí dělat radost, že za Milán může konečně i hrát. Možná by si toho angažmá mohl vážit víc, než šichtu ve vzdálené Anglii. Navíc si myslím, že i jemu muselo dojít, že je to když ne poslední, tak minimálně jedna z posledních šancí na velké angažmá. Kdyby tohle posral, tak už ho nikdo ve velkoklubu nevezme.

Navíc - v Miláně mají s problémovými typy praxi.

Já mu věřím. Možná teda spíš chci věřit.

Reagovat
madridcan

1. Kedy sa stalo naposledy, ze zavahala aj Barca a Real? Tuto sezonu jedine vtedy, ked hrali proti sebe

2. Pozeram, ze hostia vydolovali tri body, tiez zaujimava situacia-najma ked obaja giganti hrali vonku

Reagovat
madridcan

1. Tak som si dal zalezat a naposledy sa to stalo v septembri 2011-my sme bezgolovo hrali v Santaderi a Barca 2:2 vo Valencii. Uz som myslel, ze sa to minulu sezonu ani nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden Everest máme za sebou. Víceméně úspěšně. Tři mače s Málagou, Real venku a Valencie venku. 5 těžkých mačů ze sedmi zápasů. Z toho 4 z těch těžkých mačů venku. A z těch pěti mačů 2 výhry a 3 plichty. Není to vůbec špatné.

A teď máme před sebou druhý Everest. Ten (řekněme) domácí - Milán venku, Sevilla doma, Real doma, Real venku, Depor doma (možná odpočinek) a Milán doma.

Tohle musíme přežít a budeme mít v lize trochu lehčí soupeře - Rayo, Celta, Mallorca (doma), Zara, Levante (doma). Víceméně si myslím, že v lize bychom mohli do konce dubna být 100%ní.

Reagovat
j_mrazik

Atleti mají 2.-3. nejlepší obranu? To tady sakra dlouho nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, zase tak dlouho ne. Loni měli 4. nejlepší obranu.

Reagovat
j_mrazik

Ale začínal to být takový stereotyp.

Reagovat
smazaný uživatel

špatná obrana Atletů?

Reagovat
smazaný uživatel

Ángel di María03.02.2013 21:41

To by mě docela zajímalo, vyjmenuj ty, kteří ubyli, oproti celku a dokaž, že to je cca 3/4

proc na to nereagujes?

Reagovat
alcantara

Ved fanusikov Madridu je tu tak 5,6, zvysok sama luza, takze asi bude mat pravdu.

Reagovat
valloire

Áááááááááá,elita....pffff.

Reagovat
smazaný uživatel

nějak tak.

Nicméně se kouknu na začátek roku a klidně jsem zkopnu všechny ty ronaldy, Realy atd.

Reagovat
smazaný uživatel

iSkagen

Kxann-Madridista

DreamTeam

OnderCZ

EL Gringo

real10

Djibril Cissé Dieu

Freschak

Kokesh

david63

Jimmy Pop

Fairplay

Kilobaur

CR7thebest

Brian Griffin

I_love_RealMadridCF

Wenca

Manchmal

Arthur

RealC.F.

Al Capone

Tihle všichni se ještě na začátku sezony hlásili k Realu. Jestli za poslední měsíc napsali 10 příspěvků dohromady, tak je to moc.

Reagovat
smazaný uživatel

A samozřejmě dalších pár sympatizantů, kteří se v průběhu sezony vytráceli a vytráceli ...

Těch 3/4 jsem docela trefil

Reagovat
valloire

Ještě by mně zajímalo,co tím vlastně chceš říct? Že Realu se fandí jenom když se daří jo? Kdežto když se nebude dařit Barceloně,tak ta má daleko daleko věrnější fanoušky a budou jí fandit až za hrob jo?

Reagovat
smazaný uživatel

že tys to vlákno nečetl od začátku ...

Reagovat
valloire

ty máš snad nějakej seznam v počítači,kdo komu fandí. Abys věděl,kdo je nepřítel. Chybí ti tam Solymr. Jinak ČT 4 dneska samej fotbal z minulosti,tak se děti koukněte jak se to dřív hrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo 5 minut pročítání jednoho úspěšného zápasu Realu. Je mi jasná, že těch pseudoRealistů by se našlo daleko víc, ale víc než těch 5 minut vám nevěnuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tam ty blbe netahej. Přispívám pořád. Jen nekomentuju každý prd jako ty.

Reagovat
valloire

Jak nenapíše každej den aspoň 100 vejblitků,promarnil den.

Reagovat
smazaný uživatel

projel jsem jen zběžně jeden článek ze začátku sezony po výhře Realu a tam jsi (světe, div se) byl. No a teď plníš přesně tu funkci, která je popsaná na konci výčtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Světe div se, komentoval jsem článek Jiříčku najdi si už konečně holku nebo kluka. Poznáš skutečný svět tam venku, mimo EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zaprvé, máš tam lidi, co tu pořad přispívají. Za druhý bys k tomu musel ještě hodit fans Realu, co tu pořad pišou - jejich počet, ktery by musel byt poloviční, než tento tvuj seznam, aby to bylo 3/4. A to už nemluvím o tom, že takový david 63 nebo Djibril Cissé... tu napsali takovy prd prispevku, zes je hned hodil do Madridistu, kteri tu jakoze byli, aby pak odesli kvuli neuspechum, pritom to vubec zadni diskutujici madridisti nebyli. Takze 3/4 jsou naprosta hovadina. Navic, pokud si sprave pamatuji, tak Jimmy tu koncil kvuli urovni diskuze, ne kvuli tomu, ze by se Realu nedarilo. No proste jsi jednou napsal zas nesmysl, ale ja uz po tobe nechci, abys mi to dokazoval. Muzes, ale uz je mi to jedno. Ja uz te nebudu buzerovat, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

ve svý podstatě tihle splnili přesně tu funkci, o které napsal na začátku příspěvku Kenneth, a na kterou jsem reagoval. Tys pak přiběhl z rudýma očima a chtěl mě smáznout, což se ti krásně vrátilo a jseš za troubu ty.

Reagovat
smazaný uživatel

s

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zas jen klameš. Dokaž, že to je 3/4 To jsi nedokázal, k tomu bys totiz musel vyjmenovat i ty, co tu porad prispivaji, a tech je minimalne stejne, jako seznam, co jsi vyjmenoval, ne-li vice. Takze to nebude ani polovina a to jsi jeste do toho sveho seznamu zahrnul lidi, kteri zadni madritisti, kteri by tu pravidelne prispivali nebyli. To ze sem napsali neco k jednomu clanku neznamena nic.

Takze jsi opat klamal, no.

Reagovat
rufus

To si vedeš takovej seznam?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Atleti 20 výhier v rade na Vicente Calderóna

Reagovat
smazaný uživatel

to jako fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy doma startili body so Sockami po remíze 1:1 (2.5.2012) Potom nasledovali 4 výhry v Cope, 3 v EL a zvyšných 13 v lige)

Reagovat
Kily

k tomu Sevilla minulý týden v poháru je jediným z posledních dvanácti soupeřů, který jim tam dokázal dát gól

Reagovat
smazaný uživatel

Našlápnuto majú dobre, aj keď do zápasu s Realom a Barcelonou je ešte ďaleko a dovtedy sa môže všeličo stať.

Na druhej strane by bolo zaujímavé sa pozerať na to keby Barcelona išla na VC dajmä tomu so 4 bodovým náskokom, ale ono to zas dopadne tak, že jch vypráska Real a my následne zabijeme ten kliniec do tej rakvy.

btw naposledy ich doma vypráskal Real 1:4

Reagovat
Kily

ty dva zápasy tam jsou až v té závěrečné fázi sezony, uvidíme, kde ty kluby budou mít v dané chvíli priority, ale Atlético podle mě poztrácí slušný počet bodíků venku

Reagovat
madridcan

No nic, treba sa pozriet do kalendara kedy tam prideme my. To budem datum, kedy sa ich neporazitelnost skonci

Reagovat
smazaný uživatel

je na čase, aby Diego něco udělal i s tímhle blokem, veřím, že po vás půjdou jak zvířata a ne jak banda štěňat, jak mívají ve zvyku..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poslední zápas to byly možná tak štěňata rotvajlera. Pěkně domácí pokopali.

Reagovat
smazaný uživatel

karma je svině

Reagovat
smazaný uživatel

Že by ste tú sériu začali aj ukončili

Reagovat
smazaný uživatel

Inak bude zaujímavé sledovať tu bitku o 4. flek v LM a tak isto aj EL. 6 tímov na ňu môže teraz reálne pomýšlať a myslím si, že Sevilla pôjde pod Emerym ešte hore a tú EL ukopú

Reagovat
smazaný uživatel

to je pecka, Sevilla i Valencia měli katastrofální období a sejně jsou ve hře o poháry a vsadím se, že Vale tu LM udělá nakonec s více jak 5bodovým náskokem...

Reagovat
celeb

neverim, ze si to Malaga nech pustit. Uvidime, ako dlho budu hrat na 2 frontoch, LM bude urcite prioritou, ale treba mysliet aj na dasliu sezonu a kader maju dost kvalitny/siroky, aby skoncili do 4. miesta.

Reagovat
Kily

http://www.eurofotbal.cz/clanky/malaga-se-kvuli-vylouceni-z-poharu-odvolala-ke-sportovnimu-soudu-207065/

ono to po začátku sezony vypadalo, že letos ujedou čtyři týmy, které si rozeberou první čtyři místa, ale Málaga tam těch ztrát má požehnaně. Kdo by třeba někdy v říjnu řekl, že bídná Valencia se dokáže Málaze bodově takřka vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

co se kádru týče, tak je na tom Vale pořád líp... Málaga má navíc tendenci ztrácet i s týmama, který by měla porážet s prstem vnose, Vale se naopak rozjela...

Reagovat
smazaný uživatel

Dáš zase souhrn?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono nie je až tak zase čo hodnotiť, nakoľko sme podali podpriemerný výkon, ako som písal po zápase. Na druhej pár postrehov a zaujímavostí sa vždy nájde.

Ona ta celková hra zo včera je podľa mňa dosť ovyplyvnená Cescom, ktorý zase predvádza výkony z jari a hre je skôr na obtiaž ako na prospech, aj keď neviem či je to priamo jeho chyba alebo Iniestova. Pretože Iniesta by sa mal pohybovať na LW a rozťahovať hru. Deje sa však opak a on sa sťahuje do stredu k Xavimu a tým pádom zavadzá aj Cescovi a na ľavo je zrazu iba Alba, ktorého pokryje v pohode jeden obranca. Bolo to krásne vidieť, keď šiel Cesc dole a Villa držal lajnu, Iniesta ožil a jeho výkon išiel o 50% hore.

Problémom je však útok, je to vcelku sranda po minulej sezóne, kde sme mali problémy s obranou, ale to si človek nevyberie. Okrem Messiho ten útok nikto nepotiahne a aj ten hrá posledné zápasy otrávene, ale aj keď sa to mnohým nepáči, vždy dá gól a minimálne vždy vykúzli jednu loženku pre spoluhráčov, ako tomu bolo včera prihrávkou na Cesca. Vcelku by ma

zaujímalo z čoho pramení ta otrávennosť, či je to z neschopnosti spoluhráčov alebo má zlé spanie, kvôli malému Thiagovi.

Pedro dá gól iba do prázdnej, do kombinácie je poslednou dobou nepoužiteľný a jeho pressing nám v tom moc nepomôže, nakoľko tento rok nehráme na vysoký pressing a nechávame

súpera rozohrať. Jeho štatistiky sú hrozivé 1670 min. odohraných v lige a 5 gólov, to máme gól na 334 min. čo je každý štvrtý zápas.

Potom sú tu Alexis a Villa, ktorí pripomínajú dvojčatá Higuaína s Benzemom, ktorí žiaľ netrafia ani vráta na stodole a na rozdiel od madridských dvojičiek majú smolu, že Messi ich na hrot nepustí a tým pádom majú tie štatisitky ešte horšie. Tello je pernamentne na tribúne a s tímom prakticky necestuje a Cuenca je na hosťovaní v Ajaxe, z ktorého sa už nikdy nevráti.

Vcelku by ma zaujímalo, ako by hra vyzerala keby sa na LW alebo RW posunul Adriano, pretože predvádza skvelé výkony a je rovnako gólový ako zvyšok útočníkov (5 gólov na 837 min - potrebuje o polovicu menej času na gól ako Pedro).

Keď sme u tej 5ťky. Tak Messi včera premenil už svoju piatu penaltu v sezóne (Liga - Getafe, Espanyol, Osasuna a Valencia, Superpohár - Real Madrid) a dosť na nich zapracoval

už to nie sú iba pomalé lopty, kde sa spolieha, že sa brankár pohne ako prvý a kopne to do proti smeru alebo do stredu, ale sú to prudké strely. Keď ide na 11tku som viac presvedčený, že ju premení. Včera si odškrtol so svojho zoznamu Valenciu, korej nedal v prvej polovici sezóny gól. Už zostáva iba Cela, Granada a Sevilla. Pokračuje v navyšovaní svojho "rekordu" v počte gólov v rade. Zatiaľ sa zastavil na čísle 12. Viem, že je už otrepané, ale v 22. kolách dať 34 gólov. Keď si človek predstaví, že v sezóne 96/97 s týmto vyhral Ronaldo Pichici a dlžal status najlepšieho Pichici v sezóne dlhú dobu. S týmto úspechom sa spomína aj meno Pruden, ktorý v sezóne 40/41 vystrieľal Atleticu ligu a stal sa Pichici. Trošku som si zagooglil a o to skôr ma zarazilo, že ho Atleti poslali obratom do Salamancy hrať 2. ligu.

Tá prehra na Anoete priniesla jednu pozitívnu vec a tou, že Mascherano šiel dole cca v 60 min. pretože sa dal očakávať nápor domácich a Masch by sa tam určite zase nejako priplietol a dohrávali by sme zbytočne 10ti, takže za to palec hore.

Včera sme si mohli lepšie preveriť viac našu potenciálnu náhradu za Valdésa, avšak okrem dvoch striel na bránu (jedna bola penalta Messiho) sme sa na viac nezmohli, takže budeme musieť nasledovať nejaké videá. Aj keď Llorente hovorí, že Guita nikde nepôjde vábenie Barcelony a Realu bude silné a ak nebude pravidelne nastupovať do konca sezóny

tak sa z jeho agentom v pohode dohodne a zafinancujeme zase ten dlh Valencie pár miliónmi. Uvidíme, či Valverde bude stavať ako doposiaľ na D. Alvésovi alebo to bude rotovať a Guaitovi to bude vyhovovať.

Hrdinom bol na druhej strane Valdés, ktorý nám vychytal bod, najmä dva zákory (Pittiho a Soldada) na konci boli luxusné a povedal by som najkrašé zakroky kola, ale ani ta rybička

proti Canalesovej strele nebola na zahodenie. Stále sa čaká na jeho vyjadrenie prečo nepredĺži.

Valvedre na nás vie a aj posledná bilancia je na jeho strane kde so 7 zápasov odchádzal porazený iba 2x. Valencia bola dobre prirapvená a obrana a pressing im fungoval na výbornú o čom svedčí, že nespočet akcií musel rozohrávať Valdés dlhým nákopom na Albu. Ono nechcem haniť nejako výkon Valencie, ale my sme ten zápas odchodili (najmä prvý polčas), takže by bolo

zaujímavé sledovať ako by sme hrali, keby sme nemali taký veľký náskok na Atletiko a Real.

Včera sa mi z Valencie páčil najviac Guardado a to hral v útoku a nie v obrane, kde mu to ide podľa fanúšikov Valencie lepšie. Bol pri všetkom dôležitom.

Najväčšou kaňkou nie je ani tak, že sme stratili 2 body resp. predvedený výkon, ale zranenie Xaviho, ktorý bude mimo 15 dní a uvidíme, či sa dá dokopy na AC Milán.

Pár zaujimavostí na koniec.

Villa včera nastúpil k 100. zápasu v drese Barcelony, prvý odohral 21. augusta proti Seville v superpohári (78x výhra, 17x remíza a 5x prehra a zaznamenal 42 gólov. Je mi ho

vceľku ľuto v akej situácii sa nachádza a pravdepodobne na tých 16 mega z Arsenalu kývneme. Bude mi chýbať, nakoľko keď ku nám prestúpil bol to môj splnený sen. Alba

sa vrátil poprvýkrát na Mestaillu po prestupe a ako aj Villu na neho čakalo príjemné privítanie aj keď pár indivíduí na neho občas pískalo alebo hulákalo, že je to defka prodejná.

Barca dala v posledných 40. zápasoch 135 gólov (3,4 gólu na zápas) a v lige od zápasu s Villarrealom (0:0), ktorý sa hral 28. januára 2012 dala aspoň gól. Naposledy strelecky

vyšla naprázdno v LM proti Sportingu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čtel jsem jen "par zajimavosti na konec", ale doufam, ze Sportingem myslis Benficu...To je docela rozdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje chyba Dík za upozornenie

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda

Reagovat
Kily

Guardado včera mile překvapil, jeho o parník nejlepší výkon na křídle v celé sezoně

Reagovat
-Kopy-

za to taky můžem poděkovat Ernestovi, že ho probudil

Reagovat
-Carles-

Ako hral Canales? Nevidel som celý zápas, iba útržky ale neunikla mi pekná strela práve po Guardadovom centry, keď šikovne oje*al Piquého.

Reagovat
Kily

včera žádná velká sláva, nastoupil a skoro vůbec se nedokázal do toho zápasu dostat

Reagovat
-Carles-

Škoda že sa nedal dokopy o pár zápasov skôr, proti PSG by mohol byť veľmi dôležitým faktorom.

Reagovat
Kily

jj, ta nerozehranost tam ještě je hodně patrná, za týden to na základ ještě nebude, takže od začátku snad až do odvety, pokud tedy doma nevyhrajeme a do Paříže nepojedeme s defenzivní taktikou

Reagovat
alcantara

Tie vase kridla maj uvzdy proti nam zapasy sezony.

Reagovat
Kily

jj, Pablo, pak Mathieu, včera Guardado

Reagovat
-Carles-

600. pre Valenciu na 4. mieste

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi out na 15 dni.

Reagovat
smazaný uživatel

takže si odpočne proti Getafe a v Granadě. Plus nepojede na repre. To bychom mohli přežít.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho => Chelsea, Mata => Real

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Má někdo nějaký informace jak to vypadá s Titem?Měl bejt zpátky koncem ledna a teď sem četl že tam má bejt až do března.Na oficiálních stránkách nic nepíšou a nechce se mi věřit že by jsme byli bez trenéra v nejdůležitější část sezony.To by byl pěknej průser.

Reagovat
vocasisko

Měl by se vrátit na odvetu CdR.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele