Primera Division - souhrn 2. kola

27.08.2011, 19:51, aktualizováno 29.08.2011, 22:57
Komentáře a souhrny
Real Madrid zahájil sezonu ve velkém stylu, když Zaragoze nadělil šest branek. Barcelona v pondělí odpověděla výhrou 5:0 nad Villarrealem. Vítězně začala také Sevilla, která zdolala ambiciózní Malagu. Atlético nenašlo recept na obranu Osasuny , Athletic jen remizoval s Vallecanem. Mallorca si poradila s Espanyolem, Levante veze bod ze hřiště Getafe.

FC Barcelona - Villarreal CF 5:0

29.08.2011 21:00

Góly: 25. Thiago Alcântara, 45. Cesc Fàbregas, 47. Alexis Sánchez, 52. Lionel Messi, 75. Lionel Messi

Barcelona vstoupila do nové sezóny více než velkolepě. Stejně jako Real Madrid i ona v druhém kole La Ligy rozstřílela svého soupeře, kterým byl ambiciózní Villarreal, a úspěšně tak nakročila k další obhajobě titulu. Pod pětibrankovou kanonádu se postupně podepsal mladý Thiago Alcantara, letní posila z Arsenalu Cesc Fábregas, nedávný hráč Udine Alexis Sánchez a dvěma góly přispěl Lionel Messi.

V neděli Real Madrid vypráskal Zaragozu 6:0, přičemž tři góly obstaral nejgólovější muž loňské sezóny Cristiano Ronaldo, a tak se napnutě čekalo, jak se v pondělním zápase povede jejich úhlavnímu soupeři. Pepe Guardiola do základní sestavy poslal oba své nové hráče, jak Cesca Fábregase, tak Alexise Sáncheze, a tohoto tahu rozhodně nemusel litovat. Naopak neúčinnou se ukázala být taktika Juana Carlose Garrida, který v útoku vsadil na osvědčenou dvojici Guiseppe Rossi-Nilmar. První velká šance zápasu vznikla v 6. minutě, kdy pálil Alexis Sánchez, ale Diego Lopez bravurním zákrokem zabránil otevření skóre.

V 17. minutě domácí znovu zahrozili. Pedro poslal míč Messimu a Diego Lopez musel vyrazit jeho střelu, která směřovala k bližší tyči. Z následného rohu se poté dostal k hlavičce Sergio Busquets, ten ovšem orazítkoval pouze břevno.

Úvodní gól Barcelony přišel ve 25. minutě, kdy si míč vzal záložník Thiago, bez odporu doběhl až k brance a levou nohou poslal míč přesně k pravé tyčce.

O vyrovnání se dvakrát pokoušel Guiseppe Rossi. Jeho první prudká střela nebyla daleko od gólu, ale mnohem nebezpeční se ukázala střela z 38. minuty. Tu totiž Valdes nedokázal na první pokus zcela zkrotit, a míč tak poskakoval po brankové čáře, dokud ho barcelonský brankář nelapil definitivně. Veškeré vzrušení však bylo zbytečné, neboť zvednutý praporek postranní rozhodčího signalizoval, že i kdyby míč doskákal do brány, kvůli ofsajdu by se skóre zápasu neměnilo.

Druhý gól zápasu přišel těsně před koncem prvního poločasu a zásluhu na něm měli dva hráči, kteří spolu kdysi hrávali v mládežnických kategoriích Barcelony. Messi si totiž všiml nabíhajícího Fábregase a poslal mu mezi obránci milimetrovou přihrávku přímo do běhu. Ten si zkušeně obešel vybíhajícího Lopeze a již z poměrně ostrého úhlu poslal míč do prázdné brány.

Hned z úvodu druhého poločasu padl třetí gól zápasu a zásluhu na něm měla další z letních posil. Thiago našel krásným centrem úplně volného Alexise Sáncheze, který doběhl k bráně a měl již moc problému prostřelit bezmocného Diega Lopeze.

V 51. minutě na tabuli již svítilo skóre 4:0. Iniesta totiž podobnou přihrávkou jako Messi u druhého gólu vyslal právě argentinského útočníka, který si, stejně jako Fábregas, kličkou položil brankáře a poslal míč do prázdné brány.

Fábregas sklidil mocné ovace, když odcházel z trávníku za Jonathanem Dos Santosem, ale ještě bujařejší jásot propukl po druhém gólu Messiho. Ten nejprve přihrál Thiagovi, který chvíli počkal, a pak mu míč poslal zpět přímo před bránu. Messimu již stačilo pouze kopnout do míče, což také udělal, a stanovil tak konečný výsledek 5:0.

Villarreal se ještě snažil dát alespoň jeden gól, ke kterému měl blízko Javier Camuňas, ale Valdes byl pozorný a s jeho střelou si poradil.

Po prvním odehraném kole španělské velkokluby Real Madrid a Barcelona ukázaly, že i letos se budou s největší pravděpodobností prát o titul, zatímco pro ostatní týmy budou zbývat příčky další.Pokud ovšem bude chtít Villarreal znovu usilovat o čtvrtou či lepší příčku, bude se muset rychle oklepat z této drtivé porážky.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Málaga CF 2:1

28.08.2011 22:00

Góly: 2. Álvaro Negredo, 26. Álvaro Negredo - 81. Santi Cazorla

V prvním kole La Ligy narazila domácí Sevilla na Malagu, která přes léto mohutně posilovala kádr o hvězdné hráče. V nedělním zápase jí to ale bylo k ničemu, neboť v prvním poločase se dvakrát trefil Álvaro Negredo, na což již hosté dokázali odpovědět pouze snížením Santiho Cazorly ze závěru zápasu.

Malaga si letos klade vysoké cíle, a to postoupit do Ligy mistrů, nebo alespoň do Evropské ligy, neboť přes léto svůj kádr posílala o takové hráče, jako jsou Jérémy Toulalan, Santi Cazorla, Joaquín, Ruud van Nistelrooy a další. Ovšem i Sevilla nastupovala do zápasu s velkou motivací, neboť po minulé nepříliš úspěšné sezóně a po čerstvém vypadnutí z předkola Evropské ligy si chce andaluský celek spravit renomé.

A vstup do zápasu Seville vyšel bravurně. Již ve 2. minutě totiž otevřel skóre Álvaro Negredo. Jesús Navas ho našel přesným centrem zprava a sevillský útočník poslal ostrou hlavičkou míč k tyči, čímž nedal brankáři Caballerovi žádnou šanci na zákrok.

Negredo byl v prvním poločase rozhodně nejviditelnějším hráčem na hřišti. Chvíli po svém prvním gólu se dostal do další, velice podobné, situace, jenže tentokrát Caballero s obtížemi dokázal hlavičku, směřující k levé tyči, zkrotit pod svým tělem. Opakovaný záběr nakonec odhalil ofsajdové postavení Negreda.

Malaze se nedařilo vypracovat si pořádnou, nebezpečnou situaci, výjimkou byl drzý průnik Joaquína, jedné z výrazných letních posil, ale celá akce nakonec neskončila gólově.

A znovu se vyplnilo typické heslo "nedáš, dostaneš", neboť ve 26. podruhé udeřil Negredo. Diego Perotti mu přihrál podél hranice pokutového území a útočník vyslal krásnou střelu k tyčce, čímž znovu pokořil Caballera.

Do druhého poločasu nastoupila zcela jiná Malaga. Hráči hráli mnohem lépe a pomalu začali přebírat otěže zápasu. Snížit mohl hlavičkující Maresca, ale jeho pokus směřoval nad bránu.

Jedinou výraznou šancí Sevilly v druhém poločase byla Negredova střela z penaltové značky, ale ta směřovala těsně vedle pravé tyče. Negredo tak přišel o hattrick a nebylo daleko od toho, aby své minely nelitoval ještě více.

Deset minut před koncem zápasu si totiž k přímému kopu stoupl Santi Cazorla, letní posila z Villarrealu, a výstavní střelou zarotoval míč do pravého horního růžky Varasovy brány. Malaga tak snížila na 1:2.

Bohužel pro hostující fanoušky se již hráči nezmohli na vstřelení druhého gólu, a tak v úvodním utkání La Ligy nezískali ani bod. Malažský tým se však teprve sehrává a v dalších kolech bude pravděpodobně předváděl čím dál kvalitnější výkony.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Real Madrid 0:6

28.08.2011 20:00

Góly: 24. Cristiano Ronaldo, 28. Marcelo, 64. Xabi Alonso, 71. Cristiano Ronaldo, 82. Kaká, 87. Cristiano Ronaldo

Real Madrid začal novou sezonu impozantně a zvítězil na hřišti Zaragozy v poměru 6:0. Hattrickem se blýskl Cristiano Ronaldo a celkové skóre mohlo být i vyšší nebýt výkonu brankáře domácích Roberta.

Bílému baletu vyšla odveta za jarní domácí porážku a tým z aragonské metropole vyprovodil šestigólovým přídělem. Zafungovala i výtka trenéra Mourinha vůči obraně, která se projevila čistým kontem. Kouč Zaragozy Aguirre bude muset na novém mužstvu ještě hodně zapracovat.

Domácí nastoupili s jedinou změnou - místo Oriola se na hřišti objevil Zuculini, hosté zahájili v očekávané sestavě. Los "maňos" hráli v hlubokém obranném bloku a iniciativu přenechali Realu. Úvodní tlak vyústil ve střely Özila a Di Maríi a aktivně se zapojoval i Coentrão s Benzemou.

V 15.minutě vytáhl první dobrý zákrok Roberto proti střele Benzemy. O sedm minut poté střílel Ronaldo z přímého kopu, ale domácí gólman nadvakrát zachránil. Ve 24. minutě si Real otevřel gólový účet. Akci rozjel Benzema, Özil mistrovsky prostrčil Ronaldovi a ten prostřelil Roberta.

Zanedlouho se hosté dožadovali penalty po ruce Ponzia ve vápně, nicméně Bílý balet si spravil chuť ve 29. minutě, kdy se probil do šestnáctky Ramos, na jeho centr nedosáhl nůžkami Ronaldo, ale zastoupil ho Marcelo, který lehkým křížným obloučkem opět překonal Roberta.

Závěr poločasu se nesl opět ve znamení šancí hostí. Ronaldo po pasu Benzemy a Francouz po akci Özila však na výborného brankáře nevyzráli. Domácí vystřelili na branku až ve 38. minutě. A když se neujaly ani dvě šance Ronalda, šli do kabin domácí s milosrdným dvougólovým rozdílem.

Druhý poločas začal opět příležitostmi Realu, nejprve minul těsně Ronaldo a pak spálil čistou gólovou šanci Di María, opět po střele Portugalce, zcela sám minul. Domácí odpověděli pěknou střelou střídajícího Pintera. Z protiútoku vychytal Benzemu znovu Roberto.

Třetího gólu se po tlaku dočkal Real v 64. minutě, když napálil odražený míč do sítě z takřka třiceti metrů Xabi Alonso. Střelecký festival však pokračoval - Ronaldo hlavičkoval nad a v 72. minutě po akci Benzemy a finální přihrávce Di Maríi dorazil Ronaldo míč do sítě.

V rychlém sledu následovala zblokovaná střela Özila, hlavička Ramose těsně vedle a střídajících Callejona, který nastřelil Da Silvu, a Higuaína, jehož oblouček šel mimo. Prosadil se až třetí střídající Kaká, jenž po čtyřech minutách pobytu na hřišti zakončil individuální akci pěknou střelou k tyči.

"Kanára" zkompletoval Real v 87. minutě. Akce byla velmi podobná čtvrtému gólu. Akci zahájil přesnou přihrávkou Coentrão na Kaká a ten našel pro změnu přesně Ronalda, který završil hattrick. Zápas ukončily příležitosti Callejona, jehož vychytal Roberto, a Pepeho, který zblízka z voleje minul.

Real zahájil sezonu nad očekávání, Zaragozu čeká ještě mnoho práce.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Espanyol Barcelona 1:0

28.08.2011 18:00

Góly: 62. Jonathan de Guzmán

Ve svém prvním zápase nové sezóny La Ligy na sebe narazily týmy Mallorcy a Espanyolu Barcelony. Celý zápas se nesl v duchu opatrného držení míče a zajištěné obrany, a tak není divu, že v průběhu devadesáti minut padl pouze jeden gól, pod který se podepsal domácí Jonathan De Guzman. Mallorca tak získala první tři body do tabulky.

Ačkoli ani jeden tým nepředváděl nikterak působivý fotbal, byl to především Espanyol, který se zdál zcela bezzubý směrem dopředu. Příčinou může být odchod bývalého kapitána Pabla Osvalda, který nedávno podepsal smlouvu s italským AS Řím. Domácí do zápasu nevstoupili vůbec špatně, neboť již ve čtvrté minutě mohli jít do vedení zásluhou Alejandra Alfara. Ten ale ve velké šanci nakonec vypálil hodně vedle.

Brankář Espanyolu Cristian Alvarez si ale nevydechl ani poté, neboť musel likvidovat pokusy Tomera Hemeda, Jonathana De Guzmana a také spoluhráče Jordiho Amata, kterému se ne zcela ideálně povedla hlavička.

Espanyol si vytvořil svoji nejslibnější šanci ve 27. minutě, kdy španělskému reprezentantovi do 20 let Alvaru Vasquezovi scházel pouze krůček k tomu, aby po excelentním centru hlavičkou poslal míč do odkryté brány.

Po přestávce znovu zahrozil Vasquez, který tentokrát centr Vily stihl, ale nedokázal ho nasměrovat do brány. Na druhé straně měl Mallorcu poslat do vedení Nsue, který se vřítil do pokutového území, ale následně nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Co se nepodařilo Nsuemu, napravil v 62. minutě De Guzman, který napálil míč do hráče Espanyolu, od kterého se míč odrazil do sítě.

Hosté se ještě snažili vyrovnat, ale ve zbývajících minutách zápasu si již nedokázali vytvořit žádnou významnější šanci, a tak se museli smířit s faktem, že jejich první zápas sezóny nebude mít bodovou příchuť.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Levante UD 1:1

28.08.2011 18:00

Góly: 62. Miku - 77. Juanlu

V nedělním odpoledním duelu se na stadionu Alfonsa Pereze utkaly týmy Getafe a Levante, ale ani jeden z nich do nové sezóny nevstoupil výhrou. V 62. minutě sice poslal Getafe do vedení Miku, ale o čtvrt hodiny později srovnal na konečných 1:1 Juanlu.

Pro nového kouče Getafe Luise Garciu šlo o velmi specifický vstup do nové sezóny nejvyšší španělské ligy. V loňském roce totiž velel spanilé jízdě právě Levante. Byl si tak plně vědom síly valencijského celku, i přes odchod jejího nejlepšího střelce Felipeho Caiceda. Úvod do ligy pro Getafe vůbec nebyl ideální. Garcia měl k dispozici pouze osmnáct zdravých hráčů a sám trenér si ještě musel odpykat trest, který si přenesl z konce minulé sezóny. Zápas proti svému bývalému klubu si tak mohl vychutnávat pouze z tribuny.

Na lavičce svému týmu ovšem ze začátku rozhodně nechyběl, neboť již ve 2. minutě se do velké šance dostal Miku. Abdel mu poslal míč dlouhým centrem, ale getavský útočník z hranice pokutového území nedokázal překonat střelou k pravé tyčce brankáře Gustava Munuu.

V následujících minutách se Getafe dostala znovu do zakončení, a to hned třikrát. Miku, Casquero a ani Lacen ale nedokázali zamířit přesně a jejich střely byly zblokovány či mířily nad břevno brány.

Až ke konci prvního poločasu se do zajímavých příležitostí začali dostávat také hosté. Ve 29. minutě měl ke gólu blízko Barkero, ale jeho střela letěla těsně vedle pravé tyče brankáře Miguela Moyi. O tři minuty později střílel z těžkého úhlu Pedro López, ale jeho střela bylo zblokována. A o dalších sedm minut později se po dlouhém centru Rubéna Suáreze dostal k zakončení Valdo, ale jeho střela levačkou z hranice pokutového území taktéž minula pravou tyč. Týmy se tak po prvním poločase rozcházely smírně 0:0.

Ve druhém poločase již góly padaly. Ten první přišel v 61. minutě a po nezáživném úseku to byla opravdu paráda. Miku si vyměnil na jeden dotyk míč s Lacenem a zdálky napálil míč do růžku Munuovy brány. Getafe se tak dostalo do vedení 1:0.

V 77. minutě však již bylo srovnáno. Juanlu totiž i s trochou štěstí pokořil brankáře Moyu a vykřesal pro své spoluhráče šanci na výhru. Ale nakonec to bylo domácí Getafe, které málem získalo všechny tři body na svoji stranu. Přímý kop Pedra Riose ale mířil nad břevno, a tak oba týmy získaly do tabulky první bod.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Rayo Vallecano 1:1

28.08.2011 16:00

Góly: 56. Ander Iturraspe - 62. José Movilla

Rayo Vallecano se do nového ročníku Primera División uvedlo velmi slušně, z prvního zápasu veze z Bilbaa solidní remízu 1:1.

V prvním poločase utkání příliš fotbalové krásy nenabízelo. Rayo bylo zalezlé na vlastní polovině a vyznávalo tvrdou defenzivu, při níž se domácím hráčům snažilo dát minimum prostoru, díky čemuž i tvůrčí talenty jako Ander Herrera či Iker Muniain nebyly vidět.

První poločas tak skončil bez branek a ten druhý mohl být už jen lepší. Domácí napravili špatný dojem z prvních pětačtyřiceti minut hned deset minut po změně stran. Ander Iturraspe zvládl slalom v pokutovém území mezi obránci Raya a zakončil k levé tyči za záda bezmocného Giméneze.

Vallecano ale odpovědělo vzápětí. Běžela 62. minuta a José Movilla po krásném zpracování Botelha stál úplně sám před Iraizozem, jemuž už se blížící katastrofu nepodařilo odvrátit. Domácí pak mohli utkání ještě zvrátit na svou stranu, Gabilondo a Llorente ale ve svých šancích selhali.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - CA Osasuna 0:0

28.08.2011 12:00

Góly: -

V prvním nedělním utkání, které se hrálo již v poledne, přivítalo domácí Atlético Madrid hráče Osasuny Pamplony. Domácí chtěli do sezóny vstoupit vítězně, ale nakonec se museli spokojit s bezbrankovou remízou, která je zajisté mnohem přijatelnější pro hostující tým.

Fanoušci Atlética Madrid byli jistě natěšeni, že se konečně začne hrát La Liga a že jejich klub bude hrát na domácí půdě. Průběh zápasu ale v jejich očích nejspíše zůstal za očekáváním. Nedočkali se totiž ani jediného gólu. Ačkoli si hráči vytvořili několik velice dobrých příležitostí, v koncovce očividně chyběli střelci jako Sergio Agüero či Diego Forlán. Právě tyto dvě odchozí ofenzivní hvězdy by měl nahradit Falcao, jenže ten do nedělního zápasu nenastoupil.

V 8. minutě zápasu se do první vážnější šance dostal domácí Mario Suárez, ale jeho střela zpoza brankového území letěla nad bránu brankáře Asiera Riesga. O tři minuty později nezamířil přesně ani Tiago.

Ve 20. minutě poprvé zahrozila také Osasuna. Do zakončení se dostal Javad Nekounam, ale jeho střelu, která směřovala do pravého horního rohu, byla zneškodněna brankářem Thibautem Courtoisem.

Ve 26. minutě se do šance dostalo znovu Atlético. Felipe Luis našel v pokutovém území Eduarda Salvia, který se dostal k zakončení, ale jeho pokus těsně minul levý roh brány. O minutu později se o slovo přihlásil znovu aktivní Javad Nekounam, jeho střela zdálky ale směřovala těsně mimo branku.

Ve 36. minutě se do slibné šance dostal po přihrávce Tiaga José Antonio Reyes, ale jeho přízemní střelu zpoza pokutového území, která směřovala k levé tyčce, Riesgo chytil. Následovaly dvě nepřesná zakončení, a to jak pamplonského Nina, tak domácího Adriána.

Ke konci prvního poločasu začali hráči Atlética velice tlačit, ale tíženého gólu se nedočkali. Riesgo nejprve zneškodnil střelu Salvia, která směřovala k pravé tyčce, poté Álvaro Domínguez zblízka nedokázal usměrnit svoji hlavičku, která nakonec letěla hodně vysoko a vedle, a nakonec se ke střele dostal znovu Salvio, který tentokrát napálil tyč.

Těsně před přestávkou musel trenér Osasuny sáhnout k nucenému střídání, neboť se zranil Asier Riesgo, který musel být předtím v průběhu zápasu již dvakrát ošetřován. Do brány se tak podíval náhradník Andrés a v první pětačtyřicetiminutovce si ještě stihl připsat první úspěšný zákrok, když zlikvidoval do středu branky směřující střelu Gabiho.

Právě ten se dostal i do první příležitosti druhého poločasu. Tentokrát ovšem Andrés zasahovat nemusel, neboť rána letěla vysoko nad. Na druhé straně se poté o otevření skóre pokoušel Kike Sola, ale pokus byl zblokován. V rozmezí 50. až 60. minuty se Atlético Madrid dostalo několikrát k zakončení, ale ani tentokrát se nemohli radovat z gólu. Andránova střela byla zblokována, Domínguezovu hlavičku vychytal Andrés, Reyes bránu přestřelil, no a stejný hráč konečně nastřelil po dobrém úniku pravou tyč.

José Antonio Reyes byl vůbec velice aktivní, a vzápětí se pokusil o další dvě zakončení. Jedna střela ale byla zblokována, druhá směřovala nad bránu.

V 72. a 74. se do zakončení dostala dvakrát Osasuna, ale ani Kike Sola ani Álvaro Cejudo nedokázali zamířit přesně. V závěru zápasu připomínala hra tak trochu houpačku.Šance Atlética střídaly šance Osasuny, do zakončení se dostávali téměř všichni ofenzivně ladění hráči na hřiši, ale balón do sítě nedokázal dopravit nikdo. Ačkoli oba celky do poslední minuty doufaly v tři body, museli se smířit s bodem jediným, který je zajisté cennější pro hráče z Pamplony.

Více informací k zápasu

Granada CF - Real Betis 0:1

27.08.2011 22:00

Góly: 88. Rubén Castro

Ve 2. kole španělské ligy byl k vidění také souboj nováčků mezi Granadou a Realem Betis. Pro diváky se rozhodně nejednalo o příliš atraktivní utkání a vše důležité se prakticky odehrálo až v posledních deseti minutách, ve kterých také padl jediný gól zápasu. Vstřelil ho hostující Castro a Betis si tak z Granady odváží tři body za vítězství 1:0.

Úvodní dějství napovědělo, že se skutečně jedná o souboj nováčků. K vidění nebyl bůhvíjak atraktivní fotbal a většina děje se odehrávala ve středu pole, kde se urputně bojovalo o každý balón. První střela přišla až po čtvrthodině hry a na svědomí ji měl domácí útočník Ighalo. Jeho projektil ale mířil dva metry mimo branku Betisu.

Velmi slibnou příležitost si Granada vytvořila při rohovém kopu, na který si naskočil Abel a povedenou hlavičkou smolně trefil jednoho z hostujících obránců, který tak zabránil gólu. Na druhé straně se nechtěli hosté nechat zahanbit a první střelou na branku se uvedl Ruben Castro, ale při střelbě už byl v tísni dvou hráčů a jeho pokus tak nebyl příliš nebezpečný.

Závěr první půle patřil znovu spíše domácím fotbalistům, ale všechny útoky dokázal Betis zastavit ještě před svým pokutovým územím a do konce poločasu už si tak ani jeden z týmů nevytvořil žádnou vážnější příležitost. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu, který odpovídal průběhu poločasu.

Druhý poločas byl ještě méně atraktivní, než ten první a diváci se tak v souboji nováčků dost nudili. V úvodu druhého dějství proběhla hned tři střídání. Dvě na straně domácí Granady a jedno na straně Betisu, ale ani nová krev na trávníku nedokázala přidat na kvalitě utkání.

První střela ve druhém poločase přišla až v 66. minutě na straně domácích, ale byla z veliké dálky a ještě jí scházela přesnost. Dalších několik chabých pokusů o ohrožení jedné z branek nestojí ani za zmínku a stále se bojovalo zejména ve středu hřiště.

V závěrečné desetiminutovce však jakoby hostující Betis oživl a za deset minut si vytvořil více šancí než oba celky v celém utkání. V obraně Granady překvapivě propadl vysoký balón a útočník Betisu Castro se ocitl sám před gólmanem Fernandezem, ale překvapen touto situací nestihl správně zakončit. To vše se odehrálo v 83. minutě.

O další dvě minuty později zazvonila tyč u branky Betisu, když hlavičkoval útočník Jude Ighalo. Potvrdilo se poté staré známé "nedáš, dostaneš" a Betis v 88. minutě vstřelil jediný gól utkání. Po přesném centru Montera se hlavou trefil útočník Ruben Castro - 0:1. Velmi nudný zápas tak nakonec skončil nejtěsnějším vítězstvím hostujícího Betisu.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Racing Santander 4:3

27.08.2011 20:00

Góly: 1. Roberto Soldado, 58. Adil Rami, 88. Roberto Soldado, 90. Roberto Soldado - 7. Roberto Soldado (vl.), 14. Lautaro Acosta, 56. Adrián González

Parádní zápas viděli diváci na stadionu Mestalla ve Valencii, kde bylo k vidění sedm gólů. Utkání plné zvratů nakonec skončilo vítězstvím favorizované Valencie v poměru 4:3. Valencia však otáčela utkání v závěrečných minutách. Hattrickem se blýskl útočník domácích Roberto Soldado.

Úvod zápasu se nesl ve znamení uragánu a už v úvodní čtvrthodině padly tři góly. Hned ve 2. minutě šla domácí Valencia do vedení. Pablo Hernández vystřelil na hranici pokutového území a gólman Toňo pouze vyrazil balón před sebe, kde stál připravený a neobsazený kapitán Los Che Roberto Soldado, který neměl problém zasunout balón do odkryté branky.

O dalších pět minut později bylo vyrovnáno a znovu u toho byl tentokrát ke smůle Valencie Roberto Soldado. Kennedy zahrával rohový kop Racingu a poslal ho na hlavu Soldada, který smolně hlavou prodloužil balón do vlastní sítě - 1:1.

Poté se začala Valencia nadechovat k tlaku, ale srazil ji velmi rychlý další gól v její síti. Arana si vyměnil balón s Acostou, který se k němu napodruhé se štěstím dostal a ocitl se sám před Guaitou, který nedokázal na jeho přízemní střelu reagovat a hosté tak šli do vedení 1:2.

Valencia hrozila v prvním poločase zejména ze vzduchu. O pár minut později byl u hlavičky znovu Roberto Soldado, ale tentokrát u správné branky nezamířil přesně. Ve 22. minutě dokonce Valencia nastřelila tyč a byl to znovu Soldado, který byl prakticky u všeho, co si Valencia dokázala vytvořit. Další hlavička Los Che přišla ve 33. minutě, ale také v tomto případě chyběla tomuto pokusu přesnost. Závěr poločasu už si hosté dozadu pohlídali a do kabin se tak šlo za překvapivého vedení Racingu v poměru 1:2.

Valencia zareagovala na vývoj utkání dvojitým střídáním v poločase. Ze hřiště odešli Juan Bernat a Ricardo Costa a místo nich přišli na plac Sergio Canales a Tino Costa. Domácí také od samého začátku druhé půle drželi balón na svých kopačkách, ale přesto inkasovali třetí gól. Po nedůrazu ve vlastním pokutovém území se k odraženému balónu se štěstím dostal Adrian Gonzalez a zvýšil už na 1:3 pro Racing.

Valencia však vzápětí snížila. V 58. minutě si na roh Pabla Hernandéze naskočil Adil Rami a hlavou snížil na 2:3. Po tomto gólu měla Valencia další dvě veliké šance a obě dvě byly znovu ze vzduchu. Nejprve hlavičkoval Soldado ve slibné pozici do středu branky a poté znovu z rohového kopu zahrozil Rami, ale tentokrát jeho hlavičku Toňo parádním zákrokem zlikvidoval.

Po tomto momentu však Racing poprvé vystřídal a od té doby začal výrazně kouskovat celou hru, což pochopitelně Valencii nevyhovovalo. Ta se i přesto dokázala dostat do další šance. Po rohu Hernandéze se k zakončení dostal střídající Jonas, ale jeho střela skončila na tyči branky Racingu Santander.

Závěrečná čtvrthodina hry znovu patřila pouze domácím, kteří tlačili do zatažené obrany Racingu Santander. Odměna pro Valencii přišla v samém závěru utkání. Nejprve v 88. minutě našel Banega svým lobem Roberta Soldada, který se ocitl sám před gólmanem Toňem a přízemní střelou dokázal srovnat na 3:3.

Valencia dokázala celý zápas otočit ve svůj prospěch. Dvě minuty po vyrovnávacím gólu se na levé straně uvolnil Jordi Alba, který nacentroval před branku přesný pas znovu na Soldada, který neměl problém otočit skóre zápasu na 4:3. V poslední minutě nastaveného času mohl ještě skóre upravit Pablo, ale jeho střelu parádně vytáhl Toňo na roh. Utkání tak skončilo zaslouženým vítězstvím domácí Valencie 4:3.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Real Sociedad 1:2

27.08.2011 18:00

Góly: 68. Miguel de la Cuevas (pen.) - 34. Imanol Agirretxe, 65. Imanol Agirretxe

Vítězně do nové sezóny španělské Primera Division vstoupili fotbalisté Realu Sociedad. Ti dokázali zvítězit na půdě Sportingu Gijón 2:1 a připsali si první tři body do tabulky. Sociedad hrál přitom poslední dvacetiminutovku pouze v deseti lidech, ale i přesto nedokázal Gijón alespoň srovnat skóre. Sociedad však byl v utkání lepším týmem a zvítězil zaslouženě.

Už v 9. minutě poprvé zahrozili domácí zásluhou Davida Barrala, který se dostal k hlavičce po chybě obrany San Sebastianu, ale jeho pokus v pohodě kryl gólman Bravo. Sociedad ale poté začal svého soupeře tlačit stále více na vlastní polovinu a byl lepším týmem. Vynikal zejména vysokým procentem držení balónu, díky kterému měli hosté převahu.

První veliká šance utkání však přišla až ve 35. minutě a hned byla gólová. Imanol Agirretxe zůstal neobsazený v pokutovém území Gijónu a hlavičkou do protipohybu gólmana poslal svůj tým do vedení. V závěru poločasu ještě zkoušel štěstí z dálky De las Cuevas, ale branku San Sebastianu neohrozil. Do kabin se tak šlo za zaslouženého jednobrankového vedení hostujícího celku.

Také do druhé půle vstoupili hosté aktivně a hned v jejím úvodu předvedli povedenou kombinaci, na jejímž konci byl Zurutuza. Zakončení však měl na dlouhou nohu a neohrozil tak branku domácích. Na druhé straně se znovu předvedl aktivní Barral, který tentokrát zkoušel pálit z hranice pokutového území, ale i tentokrát byl Bravo na svém místě.

Druhá rána tak pro domácí přišla v 65. minutě. Gijón znovu nedokázal v pokutovém území ubránit vynikajícího Agirretxeho a ten svým druhým gólem hlavou zvýšil vedení svého týmu už na 0:2. O tři minuty později si však hosté zkomplikovali vývoj utkání. Za ostrý zákrok dostal červenou kartu obránce Carlos Martines a San Sebastian tak dohrával o desíti. Za tento zákrok byla navíc nařízena penalta, kterou bez problémů proměnil De las Cuevas a snížil tak na 1:2.

Po tomto gólu se hosté snažili ubránit jednobrankové vedení a do dalších šancí už se příliš nepouštěli. Domácí bušili do zabezpečené obrany Sociedadu a také se jim nepodařilo vymyslet nic kloudného. Poslední zajímavou situací zápasu tak byla červená karta také na druhé straně, kterou v 90. minutě obdržel po druhé žluté kartě Alberto Lora. Zápas tak skončil vítězstvím Realu Sociedad v poměru 1:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid11006:03
2.FC Barcelona11005:03
3.Valencia CF11004:33
4.Real Sociedad11002:13
 Sevilla FC11002:13
6.RCD Mallorca11001:03
 Real Betis11001:03
8.Rayo Vallecano10101:11
 Levante UD10101:11
 Getafe CF10101:11
 Athletic Bilbao10101:11
12.Atlético Madrid10100:01
 CA Osasuna10100:01
14.Racing Santander10013:40
15.Sporting Gijón10011:20
 Málaga CF10011:20
17.Granada CF10010:10
 Espanyol Barcelona10010:10
19.Villarreal CF10010:50
20.Real Zaragoza10010:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (818)

Přidat komentář
RS

Skvělý start pro Real Sociedad!!

Trochu překvapení v základní sestavě: Inigo Martinez a Illaramendi. Ale oba odehráli slušný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Inigo, tak Asier byli avizováni dlouho dopředu, to moc překvapení nebylo a Asier byl jeden z nejlepších na hřišti, společně s Imanolem , to už mě víc překvapilo že hrál Vela od začátku a bylo vidět, že je s týmem chvíli, moc nevěděl co hrát ... příští kolo doma Barcu, tak doufám v další tři body

Reagovat
RS

Inigo sice odehrál dost v přípravě, ale nemá ligový zkušenosti. Pár zákroků na začátku bylo dost nejistých. Přitom máme lepší stopery-Mikel a Ansotegi.

Asier mě nepřekvapil, loni už měl pár dobrých střídání. A kdo jinej by moh hrát za Velu? Jedině Sarpong, když Antoine teprve přijel z MS 20...

Jinak víc hráčů nevědělo co hrát, chvílema to bylo znát. Ale ta hra je pod Montanierem lepší, než to co hráli loni!

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Mikel mi loni nepřišel moc jistej, nejlepší by bylo podle mě Demidov - Ansotegi a Inigo může alternovat, Asier to je budoucnost a hraje čím dál líp a to ještě časem začne hrát v Áčku Rubén Pardo a to je taky parádní hráč (aspoň podle zápasů co jsem viděl) a ještě tam je Mariga, Gorka a Mikel tady nás bota netlačí a ano myslel sem, že si zahraje Sarpong, byl ve většině předpokládaných sestav na španělských webech...ale snad se do toho Vela dostane co nejdřív a až se vrátí Tonda, tak by to mohlo bejt zas o úroveň lepší

Reagovat
RS

To jo, táloha je ted dobrá. Co přišel Mariga, doplnil to Vela a hlavně nikdo neodešel!!! O Tondu jsem se bál, že pujde, je to srdcař!

Pardo je pwrspektivní, možná by mohl jít na hostovačku do Segundy, at neco odehraje.

Ještě posílit útok, píše se o Senturkovi.

Konečně máme tým na střed tabulky!

Reagovat
smazaný uživatel

Srdcař je silný slovo, ta komedie o zvýšení platu byla zbytečná, ale furt si Errealy dost váží a je jí vděčnej a to se počítá a máme na víc než na střed tabulky, už loni jsme byli 2 body od 10 místa, když nebudou mít žádnou velkou krizi jak loni na jaře, tak můžem bojovat o 6-8. místo dobře no, je to optimistický, ale ne nemožný

Reagovat
One-Real

No kur*a Kopy, jednou si na vás vsadím přijdu v 15 mintuě a ono 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak ti to vyšlo, parádny zápas musel byť škoda, že som pozeral iba prvý polčas...

Reagovat
-Kopy-

Příště to chce víc klidu

Reagovat
One-Real

hmm pos*al mi to Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Erreala, Errealaaaaa

Reagovat
Al Capone

neměl by to být spíše souhrn 2.kola?

Reagovat
Kenneth

Ten Soldado je dábel.

Reagovat
Woods

Messi, Ronaldo traste sa ... Soldado im vytrie zrak

Reagovat
Kenneth

Ale prosimtě.

Reagovat
smazaný uživatel

když si dá vlastence, tak možná jo

Reagovat
madridcan

aj Benzema bude mat viac golov ako Soldado

Reagovat
Godwinson

Rami

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado 4 fíky, super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Ani nemůžu hodnotit, mam slabý nervy...Soldado fantazie ale ty přihrávky...Jonas, Alba...krása...

Reagovat
Woods

Soldado tych golov mohol dat aj 5, sanci zahodil dost ...

Reagovat
Al Capone

nekaž mu radost, aspoň na chvili jsou první

Reagovat
smazaný uživatel

3 z pěti je dobrý, messi i ronaldo potřebujou na 3 góly tak šancí 10

Reagovat
exse

Jak někdo může takovou blbost říct? Ty si buď ani jednoho nikdy neviděl hrát, nebo si totální retard

Reagovat
smazaný uživatel

příteli retard jsi tu ty, v čem je to blbost?

Reagovat
smazaný uživatel

u messiho bych nesouhlasil protože nestřílí z každý pozice jako ronaldo, na soldada taky příjde střelecká krize

Reagovat
smazaný uživatel

já to samozřejmě bral jako nadsázku, nemůžu porovnávat po jednom povedeným zápase Soldada v letošní sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

4 z pěti

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas, celá záloha Vale až na výjimky super, Banega, Soldado a Rami nej hráči, dneska Banega jak za starých časů .... ale obrana by se měla více sehrát .. ale vůle až do konce se sedí, s ofenzívou jsem spokojen, Canales mile překvapil na tak mladý věk a jak nehrál minulou sezonu, ale ta negativní stránka je jasná ... všecky peníze do pravého obránce ... protože to co dnes předvedl Saltor Bruno bych ho zabil, dva goly jeho a ještě vyklusává ... vůbec nestačil ... musíme koupit pravého beka .. protože Miguel je už také pasé .... toho stopera taky ale ten pravý obránce je jasná věc .. ale na to mají chlapci z vedení hodně málo času ...

Reagovat
Kenneth

Měli byste posilovat obranu, jinak zase uvidíme jak Béčko Realu vám dává na Mestalle šestku.

Reagovat
smazaný uživatel

No já si myslím, že obrana je dobrá, ale nesehraná ... ale největší problém je v pravém obránci, protože Saltor ježíš nemám sílu se k němu ani vyjadřovat a kdyby se nám podařilo ulovit Albiola k tomu, nebo nějakého podobného stopera jako Rami .. tak abychom nevydřeli mi zrak Realu a Barceloně, vůbec bych letos nás z Mestally nepodcanoval ... prosím kde sou ty časy kdy klub z 3 nebo 4 ligy vyřadil Real A z poháru a dostal tam real ještě čtyřku .. tak si myslím, že to nebude tak horké

Reagovat
Kenneth

Ten Albiol asi nedopadne, škoda. 10 mega za něj by bylo pěkných. To bysme měli splacenýho Varaneho.

Reagovat
smazaný uživatel

No mohl by dopadnout, ale také si myslím, že ne...Mourinho ho nepustí, ale tak někoho jiného .. četl jsem nějaké zprávy o dobrém stoperovi ze sestupujícího Fenerbahce .. ale chce to hlavně pravého beka .. tam nás tlačí achillova pata .. fakt mooc ... jinak budeme muset dotahovat vždycky, mně přijde, že ten Bruno ani fyzicky už nestíhá ...

Reagovat
-Kopy-

Ruiz stoper, bek Gönül a je vymalováno

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden ale zatím není potvrzený ne? Teda gonul je ale pekelně rychlej, ale defenzivní práce nic moc, to on radši to útočení

Reagovat
Manik...

Soldano 4 fíky jo? Borec! (z toho 1 do vlastní, ale to je detail )

Reagovat
Filipow

Pokud to takto půjde dál, ta Soldado bude mít 152 fíků.

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado stříli na všechny strany Ale ne je to borec, všechno nahradil a díky němu vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado byl asi trochu přemotivovaný do nové sezony, že mu bylo jedno do které branky střílí

Reagovat
Kily

nebylo, v první půlce si tu vlevo potřeboval přeměřit, aby zase netrefil tyč

Reagovat
Radin

Vale Soldado do toho zápasu musel vletět jak uragán :-D

Reagovat
madridcan

Pri pohlade na vysledok Valencie si clovek niekedy povie,ze nechce priatelku

Reagovat
Kily

narážíš tím na to, že jsi zápas neviděl, nebo na to, že se Kopy udělal i bez přítelkyně?

Reagovat
madridcan

nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tipoval spíš to druhé - hattrick navrátilce z Mordoru je pro Kopyho silnější stimul než konverzace s Kyslíkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to i obracene, pri rvani, radosti a nadavani pri takovym zapase si ta dana zena rekne, ze nechce pritele

Reagovat
madridcan

toto mi prosim ani nespominaj Ked sa hral na Bernabeu superpohar,tak slecna po polhodine si isla lustit krizovky do kuchyne,lebo sa ma bala

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máš znalou přítelkyni, když luští křížovky taky mohla uvařit a přiníst pivo ne?

Reagovat
madridcan

Bola u mna a u mna nikdy pivo nechyba A uvarene samozrejme bolo tiez

Reagovat
niflheim

Soldado 4 góly

Reagovat
Josifek

Soldadovo střelečké galapředstavení.

Reagovat
smazaný uživatel

50. pro mě a Real, Valencii za odvahu a Betisu za vítězství a Villarrealu za překvapení

Reagovat
madridcan
Reagovat
Filipow

Bylo to tu tisickrát.. a já po tisíctý říkám, že je to trapný.

Reagovat
madridcan

ja som to videl az teraz,asi som nenarazil na tu pravu diskusiu kde to bolo

Reagovat
Filipow

Nó. nevadí.. já to taky viděl hlavně na Facebooku. Takže trochu přehnaně jsem napsal, ale i tak to na EF bylo. Ále to je jedno..

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Betis

Reagovat
Inter Eterno Amore

dal som na nich 2,55 kurz ale tiket nakoniec ušiel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre vyzerá tá tabuľka teraz.....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude ještě líp

Reagovat
mickey mouse

Bod z Atletica

Celta Vigo

Ještě Rayo by mohlo překvapit

Reagovat
One-Real

Tak Athletic, vlitnete na ne.

Reagovat
smazaný uživatel

RAYO!

...už len ubetonovať 70 minút

Reagovat
smazaný uživatel

brvnoooo nevadí, ideme RAYO

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ polčas super, Athletic sa nedostal do nejakých veľkých šancí, v obrane to zatiaľ funguje, takže základ by bol, ešte treba vylepšiť zakončenie a dajú sa odtiaľ zobrať všetky body

ideme RAYO!

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonci polčasu RAYO nevedelo, kde im hlava stojí, takže chce to čas a pude to.

Munain, to je hráč podľa môjho gusta

Reagovat
smazaný uživatel

čerta tam, gól

Reagovat
smazaný uživatel

Iturraspeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Vedel, som že to pôjde Rayo už čaká iba na koniec a Athletic našlo konečne rytmus.

Munuaín krásna asistencie

Reagovat
smazaný uživatel

Gaizka sa už rozcvičuje

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL

RAYOOO!!

pekná akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna kolmica

Škoda toho zakončenia

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som radšej nahrával

Reagovat
smazaný uživatel

Však šiel sám na kasu, komu by prihrával?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som myslel na tú slabú strelu z kraja, keď šli 2 na 2

Reagovat
smazaný uživatel

takto zadrbávať brejky, kua tam

Reagovat
smazaný uživatel

Muniain je fakt výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne sa to rozhýbalo, keď Rayo nemyslí iba na bod a je to hore dole

Reagovat
smazaný uživatel

Munain dole

Ak mu nič nie je tak toto fakt nechápem, najlepší hráč Athelticu

Gaizka to rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

tiež nechápem prečo išiel dole...

ach jaj teraz Athletic tlačí..

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bola kosa, to muselo zaboleť

Reagovat
smazaný uživatel

Delibašič

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol byť rád, že nedostal kartu, tiež neviem prečo mu ju rozhodca nedal

Reagovat
smazaný uživatel

v prvom rade nechápem, čo ho to napadlo... a potom to vyhováranie, to už bol totálny trapas

Reagovat
One-Real

Zbytecna ztrata, takovehle ztraty muzou Athletic hodne mrzet. Rayo se proste porazet musi.

Reagovat
smazaný uživatel

ako vidíš nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo, pekný bojovný výkon, fakt paráda, aj keď Athletic bol lepší, škoda tých nevyužitých brejkov... zlatý bod

najlepší z Raya bol asi stopér Arribas a Lass

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som hlasoval za Fuega (16 vybojovaných lôpt) a možno Pittiho

Reagovat
smazaný uživatel

No osobne som čakal koniec, ktorý bude bohatší na šance.

Zaslúžená remíza, obe mužstvá mali cca rovnakých gólových šancí. Athletic mal síce viac z hry, ale to sa čakalo. Na prvý zápas to nebolo zlé ale je tam strašne veľa nepresností, čo Athletic stojí potom veľa síl. Ono to pôjde keď sa chlapci zohrajú ako to bolo vidieť cca od 50 minúty.

Munaín a Javi Martinéz

Aupa Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

tak tie zbytočné straty lôpt v strede ihriska môžu Athletic veľmi mrzieť, keby tam bolo kvalitnejšie mužstvo tak z tých brejkov vyťaží viac

Reagovat
smazaný uživatel

108 stratených lôpt k 87 získaným to je strašné

Reagovat
One-Real

To je celkem hrozivé číslo. I když jsem nečekal že první zápas bude nějakej koncert, tak tohle je až moc. Hlavně doma a proti Rayu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Marcela se píská v Zaragoze..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

agresivný zmetek...a tu jeho oslavu nafilmované penalty asi už z paměti nikdy nevymažu, něco podobného jako Busquets...tihle "charakterní" hráči jsou mor fotbalu.

Reagovat
One-Real

Příjemná změna proti rasistům na Nou Campu.

Reagovat
smazaný uživatel

no toto, rasisti jsou i v Zaragoze, to jsou mi věci...

Reagovat
madridcan

napisal piska,nie buci

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor Sportu čte můj preview, fandí Barceloně, kecá píčoviny, slabší týmy prasí a betonují proti Realu, aneb vítej nový ročníku Primery

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto vydrž, ešte 75 minut

Reagovat
smazaný uživatel

A pak vybehni na roh a dej gola

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nevydržel, ale chytá moc dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil to je genius Who the fuck are Messi and Iniesta?

Reagovat
Mercury

Oba jsou jednoznačně lepší než on. Ale z Realu se mi právě Ozil líbí momentálně nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

tazko hodnotit kto je lepsi pre mna su to vsetko skveli hraci. Ale na Ozilovu hru sa mi najlepsie pozera, to jeho futbalove myslenie je obdivuhodne to nema ani Messi, ani Ronaldo, ani Iniesta. Okrem toho Ozil je sympatak, takze cisto subjektivne je u mna nad nimi

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil má lepšie futbalové myslenie? To mi skús objasniť v krátkosti

Reagovat
smazaný uživatel

To je těžký.. Oni jsou v podstatě hráči Realu lepší jak ti v Barce, ale prohrávaj kvůli UEFĚ.. Ty tomu totiž vůbec nerozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

o tom sa tu teraz nebavim to ze barcu, jej styl hry a vacsinu jej hracov nemusim (aj ked ich kvality nepopieram) si kludne priznam aj preto som napsal ze Ozil je u mna pred Messim a Iniestom cisto subjektivne - lepsie sa mi nanho pozera.

To je naozaj take nepochopitelne ze sa najdu ludia ktori ten barcelonsky futbal nemusia a radsej sa pozeraju na nieco ine? Prestante byt taki zakomplexovani pane boze....

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem marty..

Když napíšeš, že máš raději Ozila, tak to všichni pochopí, ale těžko si obhajovat to, když o něm řekneš, že je lepší jak Messi, nebo Iniesta..

Reagovat
smazaný uživatel

tesi ma marty, vidim ze nerozumies vyznamu slova subjektivny tak si to niekde dohladaj. Potom si daj dole ten spoteny dres barcelony a mozme sa zase niekedy normalne pobavit.

Zatial sa maj

Reagovat
smazaný uživatel

Subjektivně považuješ za lepšího hráče Ozila než Iniestu, objektivně považuješ za lepšího hráče Cristiana než Messiho. Podle těchto indicií zřejmě považuješ i Mourinha za lepšího trenéra než Pepa.. Tak mi tedy řekni, proč Barcelona neustále vyhrává?

Reagovat
smazaný uživatel

zaujimave zmyslanie...neviem ako si k tomu dosiel ale ako tak citam tvoje komentare asi ma nabuduce uz nic neprekvapi.

Neviem povedat kto z nich dvoch je lepsi trener. Ked Guardiola dokaze to co Mourinho potom mozeme porovnavat teraz k tomu mozem povedat len tolko ze Mourinho je tak trochu kreten a saso, ale aspon sa da na nom pobavit. Futbal ktory povacsinou so svojimi tymami predvadzal mi ale moc nesedi.

Pep je mi nesympaticky (neviem preco) ale zase styl ktory v barce zaviedol je taky novodoby unikat (velmi silny pressing a drzanie lopty). Mne sa ta hra nepaci je to podla mna hnus + este tie hrozne simulacie, ale prinasa to uspechy a uz to zacinaju iny treneri kopirovat - resp. sa o to snazia takze urcite nieco vie. Uvidime ako sa bude jeho kariera vyvyjat po tom co opusti barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak většinou jsem se setkal s tím. že pokud si někdo myslí, že je Cristiano lepší hráč než Messi, tak má i Mourinha za lepšího trenéra, než Pepa.. Já, pokud jde jen o tu trenéřinu, vidím geniálnost spíše v Pepovi, který tu svojí hru neustále zlepšuje i když už byla nejlepší.. Ale na druhou stranu Mourinho má úspěchy se všemi týmy, kde zatím byl, kromě Madridu.. V sympatiích je rozdíl obrovský v kvalitách si netroufám tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

s tym suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinhove trofeje :

Porto - LM (Postup do finále cez United, neuznaný pravdepodobne postupový gól Scholesa, finále Monaco - Porto hovorí o tom ročníku LM samo o sebe dosť)

Chelsea - 2xPL (káder za stovky miliónov, slabé sezóny United, City boli ešte v plienkach a Arsenal bol Arsenal)

Inter - 2xSA + LM (zdecimovaná Seria A a dominantný Inter už pred jeho príchodom, postup do finále LM vďaka jednoznačnému ofsajdu)

Uznávam že je výborný tréner, motivátor a stratég, avšak sa z neho robí poloboh a pritom jeho úspechy viseli na vlásku.

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnako tak mozes povedat ze PD je sranda liga (co je) a mimo realu nema Pepek s kym superit. Oznacovat MU za tym v plienkach je smiesne ten tym je tak silny mentalne ze o ttul mozu bojovat s akymkolvek kadrom a to uz peknych 10 + rokov. Barca sa dostala do finale LM po prinajmenej spornom vykone rozhodcu ovreba. Taktiez utracate nemale sumy za hracov a mozem pokracovat tie uspechy proste mal tak sa mu ich neznas upriet takymito trapnymi argumentami.

Ja som guardiolove kvality uznal, ale ty mas nejake komplexi a potom je naozaj tazke sa s tebou normalne bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

V plienkach som mal na mysli City, nie United.

Ano, sporné momenty sú aj za úspechmi Pepa, ale ja som v mojom komentári nevyzdvihoval Pepa, iba som poukázal, aká tenká bola hranica medzi Mourinhovým úspechom a možným neúspechom.

Reagovat
smazaný uživatel

si obyčajný Barca hater, ktorý sa včera dozvedel, že kto je Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom chces objasnovat? sleduj ho, ten jeho pohyb s loptou nikdy poriadne nevies co urobi. Jeho nahravky su pastva pre oci. jasne ze obcas mu zapas nevyjde ale povacsinou co vidim je to mozog hry realu

Reagovat
smazaný uživatel

Však ja ho sledujem, je výborný ozaj ale nechápem tvrdenie že má lepšie futbalové myslenie ako Messi alebo Iniesta. Také prihrávky vidíš aj u Xaviho, Messiho aj Iniestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zjisti význam slova subjektivní... A přičtěme k tomu i to, že to není diver...

Reagovat
Mercury

No nevím, je to samozřejmě dost subjektivní, ale co se týče právě fotbalového myšlení a nápaditosti, tak mi zatím na jejich úrovni nepřijde. Ale je na špici pelotonu, který je stíhá :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi najlepší hráč na svete už nejaký ten rok, Iniesta ústredná postava majstrov sveta a Európy

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mna je CR7 nad Messim co sa tyka futbalovej kvality vdaka svojej komplexnosti. Messi je "len" skvely hrac v najlepsom tyme... (vysledkovo)

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší střela z dálky a lepší hlava ( v poslední době i uvnitř, což se u Messiho v Clásicách rozhodně říct nedá)

Reagovat
smazaný uživatel

To máš těžký, když Messimu stačí, že je o dvě fotbalový univerzity inteligentnější hráč. Pak si může být atlet jaký chce a stejně to nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligentnější v čem? Že udělá "inteligentní" slalom? Že dá "inteligentně" góla rukou a nepřizná to? Špatně volené slovo...zkus něco lepšího

Reagovat
smazaný uživatel

To, že udělá slalom z něj dělá málo inteligentnějšího hráče? Nebo když dá branku rukou a nepřizná to, tak to taky snižuje inteligenci? V tvém světě tedy daleko více o tom musí vypovívat diverství, který má Cristiano daleko zažitější než Messi

Messi má rozehrávku, Messi daleko lépe používá hlavu při zakončení, Messi daleko lépe vyhodnocuje situace.. To je těžký. Ve vašem světle máte lepší hráče než má Barca a stejně proti nim raději nastupujete s defenzivní taktikou, stejně proti ní neustále prohráváte.. To bude asi tou nepřízní rozhodčích, nebo spiknutím UEFY.. Jinak se to ani nedá vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou strašný řeči, promiň. Každý má svůj svět, ten tvůj má bohužel modrorudý filtr. Každý normální nezaujatý fanoušek má mezi Ronaldem a Messim minimální rozdíl a ty tady něco povídáš o dvou univerzitách.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano je hned za Messim.. Koukni kolik nezaujatých periodik volí Messiho raději než Cristiana, kdyby to opravdu bylo tak šíleně vyrovnané, tak by vyhrával jednou Cristiano, jednou Messi.. Jenže Messi to ovládá celé. To jen o té nezaujatosti.. Já Cristiana uznávám jako druhého nejlepšího hráče světa. Stejně jako celý fotbalový svět.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dva roky? S čímpak to souvisí...

Reagovat
smazaný uživatel

Že Barca vyhrává? Však těžký zápasy v drtivý většině vyhrává právě Messi.. Navíc, vždyť přece Messi hraje "hovno" v reprezentaci, to je přeci taky pro Cristiana plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Avšak o Cristianovi v repre sa hovorí minimum a pritom je velakrát ešte horší ako Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

v repre su na tom rovnako s tym ze CR ma v repre kvalitativne horsich spoluhracov. Ale o tom kto je lepsi z nich dvoch sa mozeme bavit donekonecna aj tak si kazdy pojde svoje

Ja som chcel len vychvalit Ozila, ale sa to nejako zvrhlo

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Uvedomte si jednu vec... Messi vyhrava vsetky tie ceny pretoze je vo (vysledkovo) najlepsom tyme. Ak by to bolo opacne a Real by valcoval cely svet potom by vyhraval ceny CR. Takze ohanat sa tymto je podla mna trochu mimo. Obaja su skveli a pre kazdeho je lepsi niekto iny. Ja si myslim ze CR dokazal ze je najlepsi tak v reale ako aj v MU a to je rozhodne lepsi argument nez nejake periodika.

Alebo... bol v sezone ked ziskal zlatu loptu Shevchenko on najlepsim hracom na svete? Po vsetkych strankach?

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano vyhrál tabulku střelců.. V Barceloně je "jen" jeden ze tří nejdůležitějších postav, Cristiano je ze semifinalisty LM a druhého týmu nejlepší soutěže světa absolutně neohroženě nejlepší.. Navíc nejlepší střelec... Navíc Messi právě ty těžké zápasy kdy se láme chleba, většinou vždy rozhoduje.. To on nakonec udělá ty trofeje, proto taky sbírá ceny..

Reagovat
smazaný uživatel

vždy se to nějak vysvětlí. Fňukdy vždy najdou nějaký důvod, proč to zase nevyšlo. Ale taky ti hned řeknou, že to příště půjde líp.

Reagovat
Losinho

Neskutečnej rozdíl mezi vyjadřováním martyho a tvým.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Ano a Messi má lepší vše ostatní. To pro CR nevyznívá vítězně..

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to řekl tak, že premianti sporotvních periodik to vidí na poměr 38 ku 3 pro Messiho. Fňukny můžou vymýšlet, co chtějí, ale prostě to neuhádají.

Reagovat
Kenneth

premianti sportovních periodik. Proboha ty máš dost.

Reagovat
smazaný uživatel

není to tak dlouho, co takhle rozhodli. Je tooooooo ..... práááávě .... 2 dny stará informace.

Reagovat
Kenneth

Připomenu ti to až budeš někdy nadávat na bulvár a média. Ty premiante.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, takže nejlepší sportovní redaktoři nejlepších sporotvních periodik svých zemí jsou bulvární jen protože zvolili Messiho a pozor. Zvolilii ho ještě k tomu takovým rozdílem ...

Reagovat
Kenneth

To že je Xavi na 2. místě mi jen dokazuje to jak je ta anketa trapná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

este ani ten pocet dni nevies zratat

Reagovat
smazaný uživatel

no, teda, že je to ta nejdůležitější část sdělení, že?

Sere vás to moc, to je vidět. A to je moc dobře.

Reagovat
madridcan

tieto diskusie mas uz vobec neseru,citam ich v uplnom klude.Ja si o tom myslim svoje a to je dolezite. Je pekne,ze tvoja odpoved na vsetko je,ze to ludi sere,ale sere to tak akurat teba ked mas potrebu tu tocit dookola to iste a ohanat sa blbostami Ja som uz vyjadril svoj nazor a nemienim ho pchat vkuse dakomu pred oci,ked viem,ze ho nepresvedcim rovnako ako on nepresvedci mna

Reagovat
madridcan

*mna uz vobec

Reagovat
smazaný uživatel

já na nikoho neútočím. Já jen říkám do další zbytečné diskuse o tom, kdo je lepší, že nezávislí sportovní novináři to vidí na 38:3. Tys zaútočil na mě tím, že jsem se přepočítal o den. Takže, milý madridčane, zameť si před vlastním prahem, ať tě tady zase nemusím smáznout jak hemr ze skla.

Reagovat
madridcan

Aha to,ze ty nevies pocitat,tak to znamena,ze ma sere pomer 38:3 Prekrasna dedukcia Priamo umerna tebe

Reagovat
smazaný uživatel

ano, protože tě to donutilo na mě nejen reagovat, ale i útočit na alespoň část toho sdělení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, kdyz nekdo opravi tve spatne tvrzeni, tak na tebe utoci?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ma lepsie nahravky a myslenie, tzn. lepsie tvori hru. Mozno ma aj o nieco lepsi solo pohyb s loptou a jej kontrolu a akceleraciu.

CR je zase silnejsi, rychlejsi do plnych, lepsi hlavickar, lepsi strelec. Dokazal byt najlepsim hracom v PL a najlepsim strelcom v PD. Pre mna je to stale o nieco viac ako Messi, ale tazko sa o tom hadat s fans barcelony. (ja som v tomto viac menej neutral aj ked sympatickejsi je mi urcite real)

Reagovat
smazaný uživatel

+ CR je vyspelejsi. V PL som ho neznasal, ale zmenil sa k lepsiemu ta PD mu paradoxne sadla, co je fakt sranda vzhladom na to ze vacsina hracov sa tam prave zprasi a stanu sa z nich hnusni simulanti

Reagovat
smazaný uživatel

každý vyniká v něčem jiném messi v tvořivosti a ronaldo s tvrdou sřelou a hlavičkové souboje

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, pouze jsem vypíchl ty rozdíly, ostatní je vyrovnané, jo, možná hra jeden na jednoho...

Reagovat
Mercury

Jasně, takže co se týče kombinace, kolmic a geniálních přihrávek jsou vlastně vyrovnaní. Tohle nejsou jen střelecké dostihy. Cristiano je od přírody lepší střelec a je u něj potenciál, že by těch golu měl dávat víc. Messiho hlavní přínos nespočívá v gólové produkci nebo jeho atletických proporcích. To, že se dostává do tolika šancí a dává stejně gólu jako Cristiano je spíš vedlejší produkt. Je to málo doceňovaný hráč z hlediska přechodu do útoku a vytváření šancí z hlouby pole, což týmu neuvěřitelně pomáhá a projevuje se to v obrovském počtu asistencí. Oba dva jsou zhruba stejně produktivní střelci, ale Messi pro svůj tým vytváří podstatně víc šancí a představuje důležitější mezičlánek. I proto neustálé řeči o tom, že je CR komplexnější příliš nedokážu pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Komplexnosť CR je najpoužívanejší argument pri porovnávaní s Messim, pritom je to ozaj smiešny argument

Reagovat
smazaný uživatel

to vies, postav pred ronalda troch obrancov a postav troch obrancov pred messiho. vysledok ti je dufam jasny a pokial nie, upresnim ti co sa stane. ronaldo sa rozbehne do volneho priestoru, zastrikuje a prihra, messi najskor tychto hracov obide a da gol. futbalovym myslenim, prihravkami, pasmi je messi niekde uplne inde. nechcem byt zlym prorokom, ale na beton tvrdim, ze ronaldo rychlostou strati 95% svojej futbalovosti, pricom messi speje kazdym rokom k perfektnemu tvorcovi hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bude debakel...

Reagovat
smazaný uživatel

OK, to by jsme měli. Tak to se zase můžu jít učit...

Reagovat
Losinho

Pěkně CR7...první z mnoha

Reagovat
smazaný uživatel

Toto rozhodca pekne prepískol

Reagovat
smazaný uživatel

Real zatím hodně pěkně.. Benzema chytá formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt střílí k tý samý tyči

Reagovat
smazaný uživatel

taky tam je místo

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou je tam brankář

Reagovat
Losinho

Ouu...dobrá byla

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se sázet na souhrnný výsledek týmů z jednoho města v rámci kola? Tohle zatím vypadá na neprohru madridských (Atlético, Geta, Rayo, Real)

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy Manchester si taky dnes nevedl spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak výkonnostně a množstevně by byl určitě vyšší kurz na madridské

Reagovat
panca

kde to sledujete?

Reagovat
One-Real

sport 1

Reagovat
panca

tv nemam

Reagovat
Kenneth
Reagovat
Kenneth
Reagovat
panca

diky

Reagovat
smazaný uživatel

ten link, co jsem psal do preview ti nevyhovuje?

Reagovat
panca

nejde mi

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no jinak treba pres livescorehunter nebo adthenet bys mel vzdycky neco najit..

Reagovat
smazaný uživatel

Sport1

Reagovat
Kenneth

Ozil genius, Coentrao překvapuje na středu zatím. Hra se mi líbí. Ale tohle zahazování šancí Crisi a Benzíne, to nás bude mrzet.

Reagovat
One-Real

Tak zatim to neni spatne, prijde mi ze se o neco zlepsil pohyb oproti minule sezone (mozna je to i prichodem Coentraa, ktery je co se utoku tyce celkem aktivni). Chtelo by se to ale vyvarovat zbytecnych chyb (zkazenych prihravek) a pridat aspon 2 - 3 goly.

Reagovat
Kenneth

Coentrao na středu proti slabším, Khedira (Sahin) proti silnějším.

Reagovat
One-Real

Khedira proti silnejsim (Barce) do zlute karty.

Reagovat
Kenneth

Tak to si přecejen Coentrao zahraje proti Barceloně víc než on.

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao je pohyblivější, zatím míň prasí...

Reagovat
smazaný uživatel

Super posila.

Reagovat
smazaný uživatel

To není možný, ten čaroděj nemůže být z naší planety, ten musí být ze země Oz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Narvat jim ty lasery do ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oka?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty co chtěj sledovat real na sportu 1 česky stačí když máte VLC player a stáhnete si tohle

http://www.uloz.to/10102620/sport-1-544x436px-cz-m3u

Reagovat
Mercury

neexistuje neco takoveho i na sport 2?

Reagovat
smazaný uživatel

to netuším, našel jsem tohle před chvílí, někdo to našel na wareznetu, tak se zkus podívat tam

Reagovat
madridcan

BTW prvy gol sice krasne zariadil Ozil,ale predtym vyborna praca Benzemu

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímala úspěšnost zakončení C. Ronalda za minulou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

No myslim, ze par golu dal

Reagovat
smazaný uživatel

to vím že dal přes 50 gólu ale kolikáta střela je gólová protože dneska zakončil aspoň 7x

Reagovat
smazaný uživatel

V lize 40 golu z 250 strel..

Reagovat
Losinho

Neuvěřitelný čísla.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho klucinu proste strilet bavi

Reagovat
smazaný uživatel

a messi?

Reagovat
smazaný uživatel

V lize 150 strel na 31 golu

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych ocenil, že se do tolika příležitostí dostal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on umi vystrelit dobre prakticky cimkoliv a odkudkoliv, takze pro nej je prilezitost jakmile ma balon

Reagovat
madridcan

Paneboze Angel

Reagovat
Losinho

Di Maria

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nieco ti zdvihlo naladu..

Reagovat
smazaný uživatel

jaj tak nic.. myslel som ze si cule..

Reagovat
Losinho

nn

Reagovat
madridcan

200 pre REAL MADRID

Reagovat
madridcan

Karim skoda

Reagovat
Kenneth

Už toho Benzína propleskejte, zajíždí do starých kolejí.

Reagovat
smazaný uživatel

dneskam real hra : kto zahodi vetsiu sancu alebo traf svojho spoluhraca :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona má nového prezidenta?

Reagovat
madridcan

XABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně utažená střela

Reagovat
Losinho

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Xabiiiii te queremos!!!!!

Reagovat
Kenneth

Di Mária out, Calejjon IN. Dneska to není jeho utkání, nejhorší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

na real se bude dobře sázet

Reagovat
Losinho

Parádní náběh, ale ta hlavička se teda vůbec nepovedla.

Reagovat
madridcan

Este jeden gol,nech sme prvy

Reagovat
smazaný uživatel

ved valencia ma horsie skore...

Reagovat
Losinho

GOOOOOOOOOOOOL CRISTIANO!!!!

Reagovat
madridcan

CRISTIANKOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Al Capone

Cristiano 50?

Reagovat
C0br

Do prázdný brány, fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On dá takýchto gólov mraky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Lafata je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přepište dějiny, Callejón je v hierarchii týmu před Kaka'.

Reagovat
panca

kaka od ac?

Reagovat
fantomas

Proč ste nám ho nepustili?

Reagovat
smazaný uživatel

len nepovedz ze fandis Barce.. takeho sympataka pustit do k..nalu ?

Reagovat
fantomas

Arsenalu.

Reagovat
cubinho

Myslím, že letos bude odstup 2. celku od 3. nejvyšší v historii.

Reagovat
barcelona17

a Barca i Real prekonaji 100 bodovou hranici

Reagovat
cubinho

Letos bych to viděl tak, že druhý celek bude mít jen dvě prohry, to když Real 2x prohraje s Barcou

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vidim uplne inak.. Barca prehra zapasy s Realom a zavaha aj inde

Reagovat
madridcan

Strely 6:30,na branu 2:14

Reagovat
Losinho

Co to bylo?

Reagovat
Losinho

0:5

Reagovat
madridcan

KAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

na to jak Kaká málo hraje tak je teda golový

Reagovat
smazaný uživatel

minulu sezonu 14/7 .. keby zlepsil svoj pohyb tak ozil na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Peréz usnul

Reagovat
madridcan

HATTRIIIIIIIIIIIIIIIIIIICK

Reagovat
Losinho

Cristiano hattrick, jsem spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano trochu Lafata style

Reagovat
cubinho

Vážně, Ronaldo je jak Lafata...

Reagovat
C0br

Zase do prázdný, tyto góly nemají žádnou hodnotu.

Reagovat
madridcan

Ako nemaju ziadnu hodnotu?Gol z polky ihriska je za dva?

Reagovat
C0br

Tak tohle je klasická barcelonská výmluva...

Reagovat
smazaný uživatel

ma snad v tehlech situacich schvalne netrefovat branu aby byli spokojeny?

Reagovat
One-Real

Nemá !

Reagovat
smazaný uživatel

Vonku...este k tomu na zaragoze...ja chcem naspat Primeru, je mi z toho smutno

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ukazuje prečo je pre niektorých fans najlepším hráčom na svete

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za modu Messi dorazac, Ronaldo dorazac, preco to nedoraza Higuain alebo Villa chlapci to maju v sebe gratulovat treba ku kazdemu golu dorazka nedorazka

Reagovat
Losinho

Bilance CR7 v PD: 64 zápasů, 69 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Marna slava, je to obdivuhodny..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sranda liga

Reagovat
Losinho

Svym způsobem i jo.

Reagovat
Kenneth

On dával přes 30 golů i v PL, taky je to sranda liga?

Reagovat
smazaný uživatel

No on se asi bavil dobre

Reagovat
smazaný uživatel

přes 30 dal jen jednou..

Reagovat
Al Capone

Lafata, Rooney a Ronaldo - co mají ti hráči společného

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalovou kvalitu

Reagovat
Losinho

Slabost pro hattricky

Reagovat
madridcan

plat?

Reagovat
Losinho

Pelta, Glazer, Perez...všechno na jedno brdo.

Reagovat
Kenneth

Téma okolo odchodu Kaká ukončeno, jasně dokázal že stojí víc než těch 15 ušmudlených papírků.

Reagovat
smazaný uživatel

ako malo staci....

Reagovat
Losinho

No, tak já bych teda pár "ušmudlaných papírků" docela bral, když jsme u toho.

Reagovat
smazaný uživatel

To on potřebuje dokazovat? Kaká?

Reagovat
One-Real

Musim vyzdvihnout jednu vec. Jakmile vybojujeme vzadu mic, tak nasleduje okamzite komplexni rozehrani situace a z toho jsme dneska hodne tezili. Pekny zacatek sezony. Hala Madrid.

Reagovat
Al Capone

na Cristianovu hru se prostě krásně dívá

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze kluci hrali na pul plynu, Zaragoza je docela sympatickej tym a doma by si nezaslouzila dostat dvojcifernej pocet golu :)))

Reagovat
Kenneth

MotM Coentrao, posila jako hrom. Rozhodovat tam já tak Khedira si zahříva prdel příští zápasy na lavičce, Ozil genius, Callejon dokazuje proč těch 20 minut má, taky skvělá posila. Crise nemusím vyzdvihovat,letos jede na 50 v lize. A Kaká rozhodně musí zůstat,dokud nepřijde Neymar.

Reagovat
One-Real

Dej pokoj s tim Neymarem.

Reagovat
Kenneth

Neymar je tutovka, už sem se s tím smířil.

Reagovat
Al Capone

Neymar nepřijde, já v to věřím

Reagovat
madridcan

Mrzi ma,ze Callejon nepremenil jednu zo svojich sanci

Reagovat
One-Real

mě spíš mrzí že se ani jednou neprosadil Benzema, může se mu to dostat do hlavy a byla by škoda aby nenavázal na přípravu

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Jirky jsou teda ve velkých problémech, ten sám nám byl schopný sebrat klidně 5 gólovek. Kdybych byl proti Kaka' místo Meiry já, tak toho góla nedá, protože když běží do vápna z levé strany a má před sebou jen jednoho hráče, tak je to na 90% klička do středu a střela na zadní tyč. Ale Meira ho asi neviděl v 350 zápasech jako já . Mužem zápasu pro mě Marcelo. Hala Madrid!

Reagovat
Kenneth

Google translate?

Reagovat
smazaný uživatel

A když je jich ve vápně více a nabíhá více z boku, tak jde zase na svou levou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldo začal tam kde skončil paráda

Reagovat
Al Capone

6 golů + spousta neproměněných šancí..no vypadá to s námi skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Zaragozy je podpriemer aj co sa tyka PD...ale vysledok skvely na zaciatok

Reagovat
Al Capone

tak samozřejmě, tento výsledek nemá nějakou vypovídající hodnotu, ale mám prostě dobrou náladu

Reagovat
One-Real

300. pro Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

299 Pablo

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Coentraa

Reagovat
Kenneth

Tahle je snad ještě lepší. Překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo a celý tím Realu dnes ale pobavilo ma ked komentator povedal že Ronaldo požadoval od City plat 400 000 libier týždene,číslo 7 a kapitánsku pásku kto vie čo je na tom pravdy

Reagovat
One-Real

ten komentátor je neuvěřitelně slabý, většinu času omývál stále stejné věci a opakoval je několikrát, hry si moc až na góly nevšímal

Reagovat
Al Capone

Ronaldo nepožadoval, City mu to nabídlo...jsem tak rád, že to sleduji na netu v cizím jazyce

Reagovat
DreamTeam

Ach jo zase to nepromenovani sanci snad 40strel za zapas je taky darda jak prase.. takhle aktivne musime hravat na hristich souperu po celou sezonu..

Reagovat
homeles8

kde se můžu podívat na Sevillu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
homeles8

nemám sport 1

Reagovat
smazaný uživatel

http://rojadirecta.es/ tak nalistuj zapas a poskusaj aj ine linky...to zrusenie myp2p omracilo a sam sa z toho tazko spamatavam, ale fanusik si cestu najde alebo vyrobi

Reagovat
homeles8

ale jede to, díky kámo

Reagovat
smazaný uživatel

sport1 :))

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga začíná jak si zaslouží.. Jen ať se hrabou pomalu

Reagovat
homeles8

kde koukáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Letos padne stovka. Možná i dvě. A bude to ještě větší nuda než loni. Ale jo, mám tu Primeru rád.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj.. mozno bude takto drtit len Real a Barca sa bude trapit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

1. Ronaldo, 2. Rooney, ... 3. Messi

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kenneth

Zlatý míč bude stejně vypadat takhle: Messi Xavi Iniesta .... Ronaldo.. At žije Barcelonská mánie.

Reagovat
smazaný uživatel

slabší provokace. Pohádkáři.

Reagovat
fantomas

No já si za tim stojim.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to tvůj názor, jakkoliv mimozní.

Reagovat
fantomas

O Messim se taky řiká, že je mimozní.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ono je "mimozní" a "mimozní". On je mimozní, protože je vidět pozitivně a ty? Ty jsi prostě vidět jinak.

Reagovat
Al Capone

pro tebe je každý pohádkář kdo neuznává Messiho

Reagovat
Kenneth

Sem rád že sem pohádkář.

Reagovat
Losinho

Pohádkáři 4ever

Reagovat
fantomas

Ale já ho uznávám, jen je pro mě momentálně pod těmahle dvěma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

takže neuznáváš..podle culés musí být pro všechny Bůh nebo fotbalu nerozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

on má toho "pohádkáře" za něco jinýho. On ví za co. Dnes mě přesvědčoval o nasazení v PL až do 90. minuty, což je hloupost a následně jsem si to nechal potvrdit tím, jehož jako jediného názor v PL beru. Chazym.

Reagovat
Al Capone

snad sis menyslel, že se Arsenal bude ještě snažit

Reagovat
smazaný uživatel

no, bylo to u zápasu City, ale bylo to naopak. Já jsem pochopil, že City vypustilo za stavu 4:0 bránění rohu. Pohádkář fantomas to pochopit nedokázal. Prý to tak děláme my ve Španělsku, ale v bájmé PL se to prý neděje ...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Al Capone

co my obyčejní smrtelníci (rozuměj fans PD) můžem vědět o legendární PL

Reagovat
smazaný uživatel

jsme prostě fotbalový pravěk a stojíme proti hi-tech technologiím z Anglie. Obrazně tomu říkejme "pazourci vs. nanoroboti"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

vás asi PL hodně sere co

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
fantomas

Ses asi posral ne, tu všechny takhle mystifikovat. Si u mě skončil, jiří...

Reagovat
smazaný uživatel

1. Horváth 2. Pilař 3. Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A v Gambáč lize 1. Lafata 2. Neuvirth 3. Rolko 4. Vlček

Reagovat
fantomas

Ok, slávistu tam máš...

Reagovat
smazaný uživatel

Speciálně pro tebe a Standu tam je i to čtvrtý místo.

Reagovat
Losinho

Stanley

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to od tebe samej vtípek, ale to se vzhledem k situaci v Arsenalu cení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si se docela rychle ožral po tom debaklu

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty uz nehul je jasny ze mas rad nakopavanou ale vetsi nesmysl sem tejden necet

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte o nějaké stránce, kde se dá dívat po kole na nejlepší momenty zápasů španělské ligy? Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo si už dělá náskok na Messiho, bude ho potřebovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se jeden z nich nezraní, tak dají 50? 60? Neodhadnu, kde až je dno našich obran

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně to bude zajímavé, už ted se na to těším odhaduju že Ronaldo dá v lize 39 a Messi 36

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial vydrží zdravie obom, tak predpokladám že si Ronaldo Pichichi obháji.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy, opravdu si myslíš, že byste se dostali k Realu na 15 bodů?

Reagovat
Kenneth

Ten si měl dres Realu shánět už v době kdy tu sázku uzavíral.

Reagovat
-Kopy-

Chce to klid, zatím to pro mě vypadá dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, máš zatím celých 15 bodů náskok

Reagovat
smazaný uživatel

Álvaro!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Real sa pri porovnani s minulym rokom bohovsky zlepsil! Dnesny zapas jednym slovom Nadhera! takto by to malo byt v kazdom zapase!!! krasna hra v defenzive, este krajsia v strede pola a najma v utoku

Aj zapasy proti Barce od Copa del Rey ukazali, ze sme herne lepsi ako oni. Tento zapas bol lahodkou pre oko futbaloveho fajnsmejkra a CR len potvrdil preco je najlepsim europskym ale aj svetovym kanonierom za poslednych 40 rokov. Teraz si to pekne nabl na prekonanie dalsieho rekordu ale chce to najma dalsie rekordy a to zvysit pocet titulov.

CR, najlepsi strelec, znovuzdrodeny Benzema ktory sa stale vyvija vpred a ak pride v zime najvacsi talent posldnych rokov Neymar, tak Real bude mat nezastavitelne muzstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je dobrý, ale na Lafatu nemá

Reagovat
smazaný uživatel

ked tu niekto ospevuje Kaka tak si treba uvedomit, ze je to len prvy zapas, navyse ma uz pred 30-tkou a bude sa dat predat este za relativne dobru cenu. Jasne, ze preferujem Neymara, je hlavne mladsi a moze dosiahnut viac ako Kaka s Messim dokopy.

Reagovat
LAM

A proč ho Barca zastavila hned v prvnim dvojzápase?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne vdaka stastiu..

Reagovat
smazaný uživatel

Barca by sa nemala ozyvat hlavne po tom co za mnohe zapasy stratila na ihrisku hernu prevahu. Dat nahodne goly a pomoc od rozhodcu, to sa moze pritrafit aj nam ale hlavne sme dokazali, ze sme lepsi, cely svet to videl a hlavne hraci pri tom nemuseli padat jak lacne kur.y na zem po kazdom zakroku. Staci tieto zapasy potvrdit aj vysledkovo a dlho to trvat nebude

Reagovat
LAM

Hm a na co jim to bylo že byly jasně lepší v prvnim zápase proti nerozehraný Barceloně když stejně prohráli padali jako laciné děvky?Myslim že by jsi měl jít taky k psychologovi a vem si sebou Ramose,Marcela a Pepeho a nezapomínejme vem si sebou i Mou.kterej z normálních fanoušků Realu udělal jenom ty co papouškujou každý jeho keci

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Real hral výborne, ale zabúda sa že hral s horúcim adeptom na zostup.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc bez Jarošíka

Reagovat
One-Real

Btw ta sestava Malagy se mi vubec nelibi. Co se tyce defenzivni casti + dvojky Apono a Toulalan tak souhlas, ale aby za Ruudem hrala trojice Cazorla - Rondon - Sanchez, no nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

buonanotte hra ???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono sa to bude časom kryštalizovať, predsa len je ten tým takmer kompletne vymenený.

Reagovat
blaugrana

No, prvé kola naznačili, že to zas bude len a len o Barce a Madride. Ostatok bude do počtu, ale to sa zrejem týka aj PL.

Reagovat
F.Torres

tak v PL to vypadá na Manchestery + Liverpool + Chelsea. V PD to je jen mezi Realem a Barcou

Reagovat
smazaný uživatel

tak fandi aby zajtra Barca zakopla a bude to vyzerat lepsie

Reagovat
Kokesh

Ddddobrej začátek, jen tak dál. Každá ztráta se slabochy bude bolet, čekám oproti minulýmu roku v tomhle obrovský zlepšení...

Reagovat
smazaný uživatel

dobře sme je zničili jen tak dál HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Real sa pri porovnani s minulym rokom bohovsky zlepsil! Dnesny zapas jednym slovom Nadhera! takto by to malo byt v kazdom zapase!!! krasna hra v defenzive, este krajsia v strede pola a najma v utoku

Aj zapasy proti Barce od Copa del Rey ukazali, ze sme herne lepsi ako oni. Tento zapas bol lahodkou pre oko futbaloveho fajnsmejkra a CR len potvrdil preco je najlepsim europskym ale aj svetovym kanonierom za poslednych 40 rokov. Teraz si to pekne nabl na prekonanie dalsieho rekordu ale chce to najma dalsie rekordy a to zvysit pocet titulov.

CR, najlepsi strelec, znovuzdrodeny Benzema ktory sa stale vyvija vpred a ak pride v zime najvacsi talent posldnych rokov Neymar, tak Real bude mat nezastavitelne muzstvo

Reagovat
Kenneth

Jinak kdyby tam byla dneska legenda Jiří Jarošík tak to skončí jen 0:5. Škoda pro Zaragozu.

Reagovat
smazaný uživatel

Real vybornej vykon, Ronaldo se zase rozjejzdi, kadr jeste sirsi nez loni..... ceka je skvela sezona jenze verim na titul i tak Barce... jen je problem s tim ze je spoustu obrancu porad zranenejch... uz v superpoharu ta netradicni obrana byla spatna a jen obrovsky stesti a luxusni individuality v podani Villy a Messiho nas zachranily od nekolikagolovy porazky.... Liga bude opet strasne vyrovnana a rozhodne opravdu malej rozdil.... LM je rezervovana pro jednoho z nas na to se da s klidem v dusi vsadit v zavesu cekam Manchestersky kluby ktery to rozjely ve velky parade taky tak uvidime a popripade ac, bayern

Reagovat
Kenneth

OMG. Čeká nás prý skvělá sezona ale veští titul Barce. To by byla pěkna nahovno sezona bez titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak muzete dat LM, pohar to by byla dobra sezona ne? i bez pd titulu

Reagovat
Kenneth

Ne, Barca bez titulu je cíl číslo 1.

Reagovat
cubinho

Takže č. 1 už vám nevyšlo celkem brzo.

Reagovat
Kenneth

Barca už má titul?

Reagovat
smazaný uživatel

to tak vyzera ked sa niekto hra na vestkynu

Reagovat
cubinho

Jo, sorry, já si automaticky za titul dosadil trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

to je prave spatnej cil, my mame cil vyhrat titul ne cil ze ho nekdo nesmi dat.... musis se zamerit na sebe

Reagovat
Kenneth

Když Real vyhraje tak Barca vyjde naprázdno, sis mohl odvodit.

Reagovat
smazaný uživatel

akurat som sa vratil zo zapasu a pozeram ze dnes sa diali velke veci nielen u nas ... real vstupil do sezony bravurne navyse ronaldo zobral obhajobu pichichi velmi vazne .... tebnto rok to bude poriadny boj o ten 4 titul .. ale hlavne nech sa je na co pozerat ... a ten arsenal ..to co sa tam dialo paneboze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal sa nastval na ManCity a tak chcu pomahat United v boji o titul..

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa zda ze wengerovi zacina odbijat ... dufam ze sa mylim a este vycaruje niaky prestup

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger neodstupi neverim tomu...a ktore vedenie by vyhodilo trenera "za malo penazi slusna muzika", neverim ze im zalezi na fanusikoch ci chcu trofeje...Wenger zarobil neskutocne prachy a malo minul na prestupovom, ved je pre nich zlaty

Reagovat
smazaný uživatel

aha ted uz to chapu logickej duvod:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se děly velké věci. NA WHL zase vyučoval ManCity a Džeko ...

Fotbalově byl dnešek hodně výživný.

Reagovat
smazaný uživatel

A golove taky, ja dnes videl tri zapasy a 22 golu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ty goly v zapase Realu bych rozlozil o neco rovnomerneji, aby to bylo uplne

Reagovat
smazaný uživatel

tie vykony city sa mi prestavaju pacit ... tie peniaze sa zacinaju prejavovat

Reagovat
smazaný uživatel

pokud budou drtit PL, tak mě vadit rozhodně nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

a to uz preco ?..

Reagovat
smazaný uživatel

protože nemám rád, jak se z PL dělá hogofogo a přitom je to normální liga, jako každá jiná. Je zajímavé vidět, jak tam ty tradiční hrdý kluby drtí jeden šejk s naditým měšcem

Reagovat
smazaný uživatel

to ani mne , ale vyfasovat ich v LM vo vyradovacej fazy , tak by mi asi nabehlo par vrasok

Reagovat
smazaný uživatel

No tym maji naslapanej neskutecne a o od ty doby, co nenastupuje Balotelli jim to na hristi funguje..

Reagovat
One-Real

No tak Sevilla - Malaga zatim ve slusnem tempu a hlavne Sevilla se mi celkem libi. Ac je nemam ani trochu rad, tak letos muzou sahat po LM.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Coentrao je ale luxusny univerzal..

Reagovat
smazaný uživatel

co bys chtel za 30 mega

Reagovat
Kenneth

Směješ se tý ceně?

Reagovat
smazaný uživatel

zle si to pochopil ... chcel som tym povedat ze ked stal 30 mega tak to asi nebude len tak dajake poleno

Reagovat
Kenneth

Už sem myslel že se směješ ceně a chtěl sem vytahovat Sanchéze.

Reagovat
smazaný uživatel

ee , ja nerad rypem

Reagovat
smazaný uživatel

presne toto asi

Reagovat
homeles8

teď dobrá akce Sevilla :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra jsem na Barcu fakt zvědavý. Doufám, že to nebude tak hrozný výkon jako proti Portu, to by mě asi rozbolely oči

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takze s Portom ste tiez haluzili ?..

Reagovat
smazaný uživatel

Hra byla naprosto oničem a to Porto zdaleka nenapadalo tak agresivně jako Real v poháru. Vyhráli jsme díky tomu, že Porto bylo dopředu naprosto nulové a samozřejmě díky Messimu.

Reagovat
smazaný uživatel

no palec hore ze si to priznas.. takych cules co nehladaju vyhovorky tu vela neni..

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tím nemám problém. Sice máme hned na začátku sezony dvě trofeje, ale obě zařídil Messi. A ne naše převaha nebo výborná hra. 7 gólů-4 dal, na 3 přihrál. Od Barcy čekám daleko lepší výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

ta barca posledne zapasy najma od copa del rey straca hernu prevahu. na tu hrozu si zacni zvykat

Reagovat
Al Capone

ale apsoň se na ni pujde dívat, když si nebude Iniesta se Xavim pul hodinu nahrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, kde se ve vás trotlech tyhle myšlenky berou.

Reagovat
smazaný uživatel

I když myšlenka je v tomto případě asi příliš silné slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

staci pozriet napr. posledne zapasy proti Realu od Copa del Rey, neratam tam cas odkedy rozhodca sporne vylucil Pepeho v LM zaco mala Barca vyrazne ulahceny postup. A zapas proti Portu neoslnil

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy s Realem moc o fotbale nebývají, ostatní zápasy byly Barceloně celkem šumák a podle toho sestava vypadla. V tom nejdůležitějším ale s přehledem naprosto přejela dominantním výkonem nejsilnější anglický celek a vyhrála trofej, na kterou Real už pěkných pár let čeká...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak nehnevaj sa.. ale posledne zapasy o nicom inom nesvecia

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápasy totiž nesvědčí o ničem. Ale vyjít z posledních tří zápasů proti Neapoli, Portu a Realu se skóre 10:2 a držet si pořád převahu v držení míče mě pesimismem vážně moc nenaplňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

takze o nicom nesvecia ?.. no dufam ze sa na to pozera takto aj Pep.. treba zatvarat oci pred problemami a otvorit ked bude neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím o jednom problému, který je po těchto zápasech pro Pepa a Barcelonu aktuálnější. Kam vystavit vyhrané trofeje?

Reagovat
smazaný uživatel

no nizsie ako tie predosle, lebo su to skoro "pripravne" trofeje .. a ta hra sa pochybujem ze zazrakom zlepsi.. mozno uz chyba u niektorych aj motivacia atd.. a novi sa budu musiet zohravat

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlení máš hned ve své první větě. Jsou to "přípravné" trofeje, čemuž odpovídala motivace i nasazení. Navíc spousta hráčů se teprve rozehrává. Já týmu i Pepkovi věřím, i když statisticky by se cyklus měl blížit ke konci.

Reagovat
smazaný uživatel

tu povinnu neodpiskanu penaltu ani nehovorim..

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra to bude lepsi urcite... jen obrana asi bude poskladana hodne rezervne

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo velmi dobry pohyb, toto moze byt zase jeho sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte o nějaké stránce, kde se dá dívat po kole na nejlepší momenty zápasů španělské ligy? Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon Realu. Jsem spokojený s výkonem i výsledkem. Navíc dal Cristiano hattrick. Jediné, co mě mírně zklamalo je věčné neproměňování šancí ze strany Benzemy. Až teď jsem si uvědomil, že máme, výjma Xaviho s Iniestou, dva nejgeniálnější tvůrce hry na světě (Özila s Kaká). Je to ale pořád jenom začátek sezóny a v následujících sedmatřiceti zápasech se může všechno změnit. Přeceňovat tento výsledek by se nemuselo vyplatit, protože v předokládaném souboji o titul s Barcou se bude počítat každý bodík.

Reagovat
smazaný uživatel

k tym genialnym tvorcom by som pridal Xabiho, a urcite ho dal pred Kaka.. aj ked ten bol skvely dnes

Reagovat
oddy

Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas není lepší než Özil ani Kaká. Ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

Kaká bych nestavěl do pozice jednoho z nejgeniálnějšíc tvůrců, jeho přednosti byly vždycky jinde, v golovosti a rychlosti s míčem... TO že někdo hraje na AM apatří ke světové špičce neznamená že je jeden z nejlepší tvůrců hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Real ve formě se zkrátka hrozně dobře dívá. Žádný zbytečný courání vzadu, ale přímočarej postup vpřed.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

ne, mě se prostě fotbal jako takovej nelíbí, já prostě musim někomu fandit, nebo aspoň víc přát než tomu druhýmu, jinak mě to neba :-)

Reagovat
Al Capone

horší jak malý děcko

Reagovat
homeles8

tak jako co, nademnou je že se hraje svižně, pode mnou že se hra neskutocny futbal, ale mě to nějak nepřijde, mě to přijde prostě normální fotbal, jako každej zápas, akorát nikomu nefandim, tak je to na hovno

Reagovat
homeles8

no, takovejdle gól padne 4484657894x za sezonu v každý lize

Reagovat
smazaný uživatel

v Seville sa hra neskutocny futbal a tu sa stale riesia RealoBarca kecy

Reagovat
smazaný uživatel

ten Elisue je fakt lepsi ako Monreal ?

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooool

Reagovat
One-Real

Negredo je dabel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tyvole, Ronaldo tři góly proti Srandagoze a hned mu dáváte Zlatý balón. Hlavně že v superpoháru toho ukázal

Reagovat
Kenneth

Dal gol a měl spoustu dalších šancí.

Reagovat
cubinho

nejlepší fotbalista světa by z té spousty šancí proměnil více (viz. nejlepší fotbalista světa Messi).

Reagovat
Kenneth

Neměl svůj den. Ale o zlatým míči je už dopředu rozhodnuto, i kdyby se Messi na půl roku zranil tak mu ho dají, takže zbytečná soutěz. Všichni fanoušci dobrého fotbalu ví kdo je nejlepší fotbalista světa.

Reagovat
cubinho

Já nikdy nevím, jestli si děláš srandu nebo jestli to myslíš všechno vážně

Reagovat
Kenneth

Reagovat
homeles8

Alessandro Del Piero

Reagovat
smazaný uživatel

Kto si podla teba zaslúži Zlatú loptu?

Reagovat
cubinho

že se ptáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Skúšam či sa dočkám odpovede

Reagovat
Kenneth

Váhám mezi Tomášem Řepkou a Liborem Sionkem, ale nakonec to stejně asi bude ten proradný Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo? A za čo vlastne?

Reagovat
Kenneth

53 golů, za jeho pěkný účes, za to že nosí ten nejhezčí dres na světě, za to že fanynky omdlívají když ho vidí. A především za Copu!!

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sa tu náramne bavím

Reagovat
smazaný uživatel

i já... dneska je obzvlášť Kenneth zase neskutečnej

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

ten "najlepsi na svete" Messi moze 40 golov CR len zavidiet...kto by nechcel byt najlepsim strelcom na svete za poslednych 40 rokov? a futbal sa hra na goly

Reagovat
smazaný uživatel

A že tak řešíš hru Barcelony, když ty góly pořád dává...

Reagovat
smazaný uživatel

...a to uplně mění situaci, teď si ho teprv zaslouží!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

a stála proti němu slovutná obrana ve složení Efraín Juárez, Paulo da Silva, Fernando Meira, Javier Paredes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

mám pocit že i tahle slovutná obrana by toho dneska ubránila na OT víc

Reagovat
herbage

ofenzíva MU se s tou Realu nedá srovnávat

Reagovat
One-Real

Teď to neber nějak zle, ale jak to myslíš ? Jakože ofenzíva Realu > ofenzíva MU nebo naopak ?

Reagovat
herbage

ani jedno, ani druhé, ale jako provokaci

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš takhle. Ale Rooney je silná zbraň a přál bych mu vydařenou celou sezonu, protože on si Zlatej míč určitě zaslouží a je smutný, že poslední jeho anglickej držitel je Owen.

Reagovat
Kenneth

Myslím že na pár let má Anglie smůlu. Do doby než skončí Messi nebo Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to zajímavý. I v dobách Ronalda v MU byl Rooney důležitější hráč pro tým. Ale střelci prostě shrábnou vždy největší kus.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně to tak bylo? Myslel jsem, že jste se po jeho odchodu shodli na tom, že tomu tak nebylo a jeho přínos byl nedoceněn.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevim jestli jsme se na něčem shodli :-) Můj osobní dojem je ten, že sice Ronaldo samozřejmě dělal ohromnej kus Manchesteru a předevšim v zápasech se slabšími, kdy se nedařilo překonat obranný val a on tam vystřelil dělo z prímáku, ale stejně jsem vždy bral jako toho hlavního Rooneyho. Mně ten hráč dostává tím jak maká na 120% a za jakýhokoli stavu zápasu - dnes to bylo krásně vidět. Za stavu 6-2 (?) zaskakoval za levýho beka. To prostě zbytku týmu hrozně pomůže a když ještě zvládá střílet góly a dělat ofenzivu...

Reagovat
smazaný uživatel

Okok, měl jsem pocit, že jsem něco takového četl. Ono je to ale stejně těžké takhle zjednodušeně říct, nikdo jsme dlouhodobě neviděl Manchester s Ronaldem bez Rooneyho.

Reagovat
Kenneth

To že Ronaldo je dobrý jen proti slabým je trapný mýtus.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si přehlíd slovo "především".

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně shrnuto.

Reagovat
homeles8

omg, neřešte už Real nebo Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Oni je budou řešit pod vším, co se týká PD.

Reagovat
One-Real

Napsal bych ti na to neco, ale dneska nemam naladu na zadne rypance. Dneska uz sis toho musel vytrpet dost.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bol jjoaqinov gol !!!! kluckovat pred svojov branov !!! ... dolamat nohy !!

Reagovat
Kenneth

Mata gol, Negredo 2 goly. To je ta akademie Realu.

Reagovat
One-Real

Zitra Borja jeden a pak beton.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Soldada kašleme?

Reagovat
Kenneth

Takový fail. Za to si musím dát 4 facky. (za každý jeho gol)

Reagovat
One-Real

Btw neni Negredo z Raya ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho ten Negredo v tý akademii byl?

Reagovat
smazaný uživatel

len o rok menej ako Busquets v Barce B

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ten je dál otesáván v klubu do tvaru diamantu. Negreda jste koupili. Rok měli u sebe a poslali dál, a přivlastňujete si ho jako odchovance, což je směšné ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodak

11.06.2009 18:52

Stejně se Ronaldo v Realu stratí.

Tahle perlička mě fakt dostává.

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo aj pri V. Nistelrooyovi, Ozilovi ci Di Maria uz sa tesim koho "vyvestia" nabuduce, snad Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

ti co tu ospevuju Kaka...treba si uvedomit, ze uz ma pred 30-tkou, da sa predat relativne za dobru cenu, navyse na 65 milionoveho hraca s tak vysokym platom je to stale malo. Rozhodne preferujem v zime jeho odchod a prichod Neymara. Je v prvom rade mladsi a raz moze byt lepsi ako Kaka s Messim dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

ale neymar bude hrat utocnika teda dufam ..

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar neni ziadny hrot.. hrava skor na kridlach..

Reagovat
smazaný uživatel

moze hrat aj na hrote aj podhrotoveho. aj tak si myslim, ze to chce posilnit najma do stredu pola.okrem Khediru tam nie je typicky DM aj ked Coentrao sa dobre ukazuje. A ten kto este moze zastupit Ozila po odchode Kaka na AM je prave Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

videl som ho uz hrat na hrote a dobre ... ale zase potom kto bude sedet ? ... ronaldo by sa presunul na hrot ? ..

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite nie.. a Neymar este v Reale neni takze to netreba riesit.. ja by som ho zobral len vtedy keby na to Di Maria nemal, ale v minulej sezone ukazal ze na to ma

Reagovat
smazaný uživatel

di maria musi zostat !!!! ..

Reagovat
smazaný uživatel

co sa tyka ofenzivnej zalohy tak zrejme bude Jose rotovat. Neymar ma oproti Kaka vyhodu, ze vie hrat aj na kridlach, tam je prirodzeny. Takze raz moze odpocivat Di Maria, raz Ozil prip. CR

Reagovat
smazaný uživatel

zase ked si to tak zoberes keby prisiel neymar na toho podhrotaka tak to by bol zabijak pre canalesa ... stim rotovanim som fakt zvedavy jako to bude lebo mou vravel ze chce davat sancu aj castilcanom alex f,morata,jesse,joselu.... + o 2 roky ratam s sarabiov .. a uz vobec netusim kde bude hrat sahin a granero to aby real poslal niaky list UEFA aby povolili aspon 6 stredani za zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Vy dvaja ste sa našli len tak ďalej, castilčania

Reagovat
smazaný uživatel

to vies laska do konca zivota :D ::D :D co nam kazis romantiku ?

Reagovat
smazaný uživatel

k popukání, víc smajlů, víííííc!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Neymar nedojde...nesmí

Reagovat
smazaný uživatel

uz je to dohodnute ...

Reagovat
Al Capone

až ho uvidím na prezentačce v našem dreasu tak tomu uvěřím..do té doby si budu dělat naděje

Reagovat
smazaný uživatel

ano nakupujte do realu tam je to treba a vaartovsky popredavat hodinu rped koncom za 500 tisic euro...to su fanusikovia co vidia len hracov a je im jedno ze hraci ako Kaka a Higuain sedia ? nakupujme nakupujme ekonomicka stranka nemoze byt podstatna pre fanusika

Reagovat
Al Capone

i mě už bavilo srovnávat Messiho a Ronalda, nevím co pořád na tom máte..mě stčí když se dívám na Ronadovu krásnou hru

Reagovat
smazaný uživatel

a na Ronaldův krásný účes

Reagovat
Kenneth

Dneska měl špatný účes, možná by mu měl Coentrao dát pár rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se rad divam na oba, ale jednomu prece jen fandim trochu vic

Reagovat
Al Capone

*přestalo bavit

Reagovat
smazaný uživatel

CR je najlepsi strelec za poslednych 40 rokov. A nato nepotreboval ani hracov typu Xavi ci Iniesta. To mu moze Messi len ticho zavidiet

Reagovat
smazaný uživatel

A s hráčmi akého typu to potom hral?

Reagovat
smazaný uživatel

s Jozom Majorosom z Drnovic

Reagovat
smazaný uživatel

Má Özila, ten je za oba.

Reagovat
DreamTeam

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, on ty balony pred prazdnou dostava svou prirozenou gravitaci, ktera pusobi z nejakyho zazracnyho duvodu jen na fotbalovou merunu

Reagovat
Kenneth

Omg po tom co dneska dostal 3 balony před prázdnou napíšeš tohle. Sám potopen.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude len zlomok jeho 50-tky golov v tejto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

9/10 ?

Reagovat
smazaný uživatel

opytaj sa niektorych barca fans, ti su vo vesteni lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

what?

Reagovat
smazaný uživatel

staci si tu precitat par dristov o tom kto bude za rok majstrom a pod. ale to tu uz bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne si mimo

Reagovat
smazaný uživatel

takze co s tym Monrealom preco neni v zaklade ?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: O kom se nejvíc mluví ohledně angažování Vicenteho? Nebo se to nezdá jenom mě a opravdu se o něm nikde během léta nic nenapsalo?

Reagovat
smazaný uživatel

pán Slepička musí taaaak neskutočne nenávidieť svoju robotu...nikoho tak bez iskri som ešte asi nepočul...

Reagovat
homeles8

omg, ten Ashley Young zahraje jak Ronaldo s Messim, Di Natale i líp, nebo třeba Drogba jak hrával, Malouda měl lepší zápasy naž Ronaldo, Suaréz, Forlán hrál líp než Messi, Támhle vole Seedorf zahraje občas zápas lepší, než by zahrátl Ronaldo s Messim dohromady, Walcott proběh dokonce dál než Messi, Rosický přihrává líp jak Ronaldo, každej dokonce umí dát nepřesnej centr jak Ronaldo a přesnej centr dokáže občas i někdo u nás v GL, penalty jak kopou Lampard s Gerrardem, támhle vole týpek z Ajaxu taky dá gól z přímáku, Krasič taky obejde 5 hráčů, Lafata tak dá gól, Pirlo taky dá asistenci, Modrič taky udělá píčovinu s míčem, Gerrard taky zasimuluje, Fellaini taky umí vystřelit, a vůbec, těch hráčů je, já nevim proč tady stříkáte pořád z nějakýho Ronaldo a ještě horšího Messiho, když je hodně stejných a pár i lepších hráčů, než jsou oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Já z tý tvý dementní moudrosti normálně žasnu.

Reagovat
homeles8

blahopřeju

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně ho i mě ukamenujte, ale je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě zapomněl na Poulsena a Babela

Reagovat
r.mrazik

uz to nepij

Reagovat
smazaný uživatel

Real vs Barca, bud to citis a mas to v sebe, alebo krutis hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o pravidelnost a vyrovnanost těch extravýkonů, vole, debili, do prdele, vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

To že Seria A nezačala vám evidentně leze do palice.

Reagovat
homeles8

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ač nerad, ....

Reagovat
Kenneth

Reagovat
LAM

lepší než messi za 2 sezony 100golů a 40asistencí společně s Xavim a Iniestou tvoří hru Barci a 3 sezony vyhrál s Barcou 12 trofejí krom toho projíždí všechny obrany jako nic Vim že odborníci a lidi kteří dělají okolo fotbalu a řikaj že je možná nejlepší v historii o tom nic nevědí a týpci jako ty z lahváčem v ruce u kompu to vý nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

Barci

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho mám podezření, ale teď se mi to potvrdilo - ty si buď Bosák nebo Táborský

Reagovat
smazaný uživatel

ses zase zhulil?

Reagovat
homeles8

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Támhle vole Seedorf

Reagovat
forrest

Konečně taky někdo s vtipným komentářem... Támhle vole Seedorf

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID DOBRY ZAPAS

Reagovat
One-Real

Btw Ozil s cislem 10, konecne kazdy co si zaslouzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Lass si ho zasloužil více

Reagovat
Kenneth

Ty tvoje provokace jsou den ode dne čím dál slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych netušil, kdo jsi, řekl bych, že jsi lofas One - Real má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Skorumpovaný provokatér.

Reagovat
herbage

lofas

Reagovat
smazaný uživatel

lass byl takova netradicni desitka

Reagovat
blaugrana

Najnetradičnejšia 10 bol Gallas v Arsenale.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ricky vrať se k nám!

Reagovat
Kenneth

Neproste a vysolte 30tku.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý za pade

Reagovat
Kenneth

Říkal kdo?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Vaše vedení.

Reagovat
Kenneth

Cristiano Ronaldo scores 100th goal as a Madridista

Reagovat
homeles8

600.pro třeba Aarona Lennona

Reagovat
Kenneth

601. home

Reagovat
homeles8

piču

Reagovat
Kenneth

forrest28.08.2011 23:12

Ten měl 600.

Reagovat
homeles8

seru na forresta. JÁ jsem měl 600. jasný?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Parádní výsledek z našeho pohledu. Ale ten rozdíl mezí Barcelonou a Realem a zbytkem ligy se nadále zvětšuje a to La lize neprospívá..i když samozřejmě Zaragoza bude patřit asi k těm nejslabším týmům.

Reagovat
Didier Drogba

Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

ten Slepička to je vas narodny poklad teda..

Reagovat
Kenneth

Slepička má rodiče Slováky. Co povíš ted?

Reagovat
smazaný uživatel

hh, to vazne ?.. tak "náš" narodny poklad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Já nevím, dělal sem si z tebe srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

.. ale tak trochu som to tusil..

Reagovat
smazaný uživatel

aby som si ale nerobil srandu z choreho.. trpi on niecim vaznym ?..

Reagovat
Kenneth

Já nevím, já ho slyšel jednou a podruhému se tomu vystavovat už nechci. Nejsem masochista.

Reagovat
smazaný uživatel

aha .. tak staci si vypnut hlas a da sa to..

Reagovat
smazaný uživatel

Co proti němu všichni máte? Nepatří mezi špičku svého oboru, ale jeho komentování je rozhodně originální, prostě "jiné"...Né jak třeba "sterilní" Čapek, na toho a tu jeho Barcelonu, jsem zase alergický já

Reagovat
smazaný uživatel

kupodivu jsem ten mač pod Slípkovým vedením přečkal v pohodě. Byly doby, kdy mě sr-l daleko víc. Včera, řekl bych, byl ještě v té nejlepší formě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten bol luxusny

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tady řešilo to porovnávání CR a Messiho.Ja si myslím,že tyhle ankety dost často rozhoduje i jejich mediální obraz,kde zatímco co Messi je brán za toho chudáčka ,který to neměl lehké,tak CR je ten namyšlený hajzl.Tak mi to někdy připadá.Já se třeba raději dívám na Ronalda,ale porovnávat kvalitu těhle dvou si netroufnu.Ono to snad ani nejde.Jinak jsem tu za J.Navase a jeho oddanost a přeju mu konečně dobré zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro oka nezaujateho divaka je hra realu mnohem pritazlivejsi nez hra barcelony zadne prostoje porad se neco deje zatimco barcelona si prihrava na sve pulce treba dve minuty taktika barcelony je ucelnejsi ale na pohled volim jednoznacne real

Reagovat
smazaný uživatel

a neměl by si to každý nezaujatý divák zvolit sám, čí hra se mu víc líbí?

Reagovat
Godwinson

Málaga prohrála .. :(

Reagovat
C-M@ster

Mě dostalo jak prej podle bulvaru chce Man City Ronalda a jeho podminky byly 400 tisic liber tydne, kapitanska paska a cislo 7.

Reagovat
madridcan

hej no,len akosi zabudol poznament,ze vtedy vo svojom profile na FB napisal ,,The Sunday Mirror publishes an interview with me today. All that content is false. I have never spoke with the newspaper, and never made those statements

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím že neposkytol ani jeden rozhovor, hlavne ked bol v Anglicku ešte

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono je veřejným tajemstvím, že si anglické noviny vymýšlejí nejvíc na světě. Tam si dokáží vymyslet rozhovor plný citací ...

Nicméně bych věřil, že POKUD by Krystýna se City nějak jednala, tak by tyhle požadavky určitě mít mohla. Neříkám, že je to pravda. TO vůbec. Ale jen říkám, že ty požadavky jsou v reálné výši.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale až tak že normálne vymyslia rozhovor a dokonca používajú citácie?

V každom prípade vyhlásil, že by sa do Anglicka niekedy rád vrátil, čiže City za 2 roky nemusí byť nonsens a splnené požiadavky už vôbec nie

Reagovat
madridcan

ked,tak jedine do United. JE 1 000 000 rozhovorov a blbosti co sa o nom pise.Lenze na druhej strane je vela dokazov toho,aky je vdacny manchestru united co prenho spravil...Ako sme zakoncili minuly rozhovor,ked si napisal nieco na styl,ze nechas to tak,ale ked prestupi,tak sa z chuti zasmejes,naco som ti odpovedal,ze ja sa z chuti sklamem Tak to nechajme v takej rovine aj teraz

Reagovat
smazaný uživatel

United za neho nezaplatia tolké prachy a Real by ho nepustil za menej ako 60-70, čiže ak do PL tak jedine City, prípadne CFC.

Reagovat
madridcan

Ale tak preco by mal odchadzat do dvoch rokov?Ja si myslim,ze ak odide z PD,tak urcite po tridsiatke.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho nebude baviť nadvláda Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

alebo uz ho nebude bavit vsetko vyhravat s Realom

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem - my o tom víme své. Loni si při Cescokauze anglické noviny vymýšlely jedno prohlášení za druhým. A Gunneři jim to žrali i s navijákem.

Reagovat
Kily

jako hráč, který byl v Anglii nejvíce vidět, těch rozhovorů poskytl samozřejmě hromady. Stejně tak si ale spousta tamních bulvárů (a jako že jich tam je dost) ze stejných důvodů hromady rozhovorů upravila podle vlastní potřeby a případně vymyslela

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som narážal len na toto :" I have never spoke with the newspaper", ale je ozaj neuveriteľné že bez väčších problémov doslova vymýšlajú rozhovory.

Reagovat
madridcan

Tak ked si vsimnes co si dovoli u nas Novy Cas...

Reagovat
smazaný uživatel

Našťastie nesledujem Nový Čas ale myslím si o ňom svoje.

Reagovat
madridcan

Ani ja,ale kupovali sme ho v minulosti dokopy cca dva roky...Tak mi to stacilo. Palcove titulky o nejakej sprostosti.Napriklad ADELA BANASOVA MA PENIS. A na druhy den niekde na predposlednej strane uplne niekde v riti v rohu dole,v malom ramiku napisane ,,Ospravedlnujeme sa Adele Banasovej zato,ze sme napisali,ze ma penis.Bola to nepodlozena informacia."

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

To sú tí investigatívny novinári. Nafotia v sprche jej fotra namiesto nej a potom napíšu, že má penis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Len skoda,ze si to bulvar vymyslel v dobe,ked dovolenkoval v Turecku a neposkytoval ziadne rozhovory okrem rozhovoru,ked slavnostne otvaral nejaky turecky supermarket

Reagovat
smazaný uživatel

Začiatok ako v sne. Až na ten úvod,lebo 10 minút na začiatku zápasu bolo takých pomalších,asi sa nám len zahrieval motor,potom to začalo. Ronaldo kto iný mohol otvoriť strelecký účet,Marcelo-krásny gól. To do polčasu v pohode stačilo.Druhý polčas úžasný,nikam sme ich nepustili hrali sme kombinačne ,držali loptu strieľali góly. Len ma mrzeli nepremenené šance ale ak dáme 6ku v zápase myslím si že to až tak vadiť nemusí.Kaka hral len dajakú štvrťhodinku ale skvele,šľahol ho tam a bolo. Ešte keby tak dnes Barcelona stratila bol by to pre nás Madridistas skvelý vstup do ligy.HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska budume muset zvednout tu Fňuknama hozenou rukavici. Doufám, že to Xavimu půjde stejně, jako to zvedání těch všech pohárů ...

Šampioni, děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně slabé, a to přirovnání je blbost na ntou. Co je na tom zvednout pohár, to by zvládl i mentál jako ty.

Reagovat
Kily

Negredo, Soldado, dobře vědět, že při neformě Torrese je dost variant, kam sáhnout pro gólového útočníka. Jeden v nominaci už je, druhý by se mohl brzy dočkat taky, jelikož kvalifikaci má Španělsko rozehranou výborně a Del Bosque bude mít možnost experimentovat už v jejím závěru, ne až po ní

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku se teď rodí neskuteční fotbalisté. A v neskutečném počtu, sluší se ještě k tomu dodat. Nevím, jestli je to zlepšenou prací v akademiích, nebo jen náhoda, ale rodí se to tam teď jak houby po dešti. A jsou to pořádné nečervavé hřiby.

Reagovat
blaugrana

Uberaj z tej filozofickej noty.

Reagovat
smazaný uživatel

he?

Reagovat
smazaný uživatel

On totiž nepochopil o co ti jde

Reagovat
blaugrana

Ja som to pochopil, len hovorím, aby to jirka nepreháňal s tými metaforami.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres už tam nemá co dělat snad rok.

Reagovat
smazaný uživatel

dej si voraz

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nějak schazovat výkon rejálu, byť ho pochopitelně nemám v lásce, ale to co předvedla Zaragoza, to byla ostuda. Myslím že máme prvního aspiranta na sestup, což je u tradičního klubu vždy nemilé

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jsem chtěl, aby se udrželi, protože je to klub, co by měl do Primery patřit. Ale s tím, co tam teď mají, jim toho padáka predikuju i já (a vcelku mi to ani nebude vadit). Prostě když nejsou prachy, tak není Primera.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, je to takový... Ale opravdu ten včerejší zápas, to by snad měl rejál větší problémy i s Budějicema. Ani nějaký snažení se, jsem neviděl, jen se po hřišti ploužili nějací duchové. Smutný pohled

Reagovat
smazaný uživatel

smutej pohled je na celou Primeru. Atleti prodali dvě opory. Ponorky prodali jednu oporu a druhou udrželi horko těžko. Vale zase prodala svýho nejperspektivnějšího hráče a oporu. Sevilla je v přestavbě už druhý rok. Jediná Málaga je v jakým takým progresu nahoru.

A hlavně - není žádné světýlko na konci tunelu. Nějaký světlý bod, kdy už by se to mělo měnit.

Líbilo se mi vyjádření Del Nida k možnému přestupu Aguera do Realu: "Real dostane peníze za TV práva, co mělo dostat Atletiko, a pak si za ně koupí z Atletika Aguera". Něco na tom je ...

Reagovat
panca

svetylko bych videl v zakazani kupovat hrace na dluh... Real a barca kupuji, na co si ukazi, takhle nemaj mensi tymy sanci s nema bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je bohužel problém Španělska jako celku, pokud se jim hroutí ekonomika, tak s tím musí jít zákonitě ruku v ruce i sport. A ty televizní práva to je spirála která se točí a točí - neumím si představit čím by se to dalo změnit. V poslední době se posměšně hovoří o ,,lize ostatních" a myslím že to docela sedí. Rejál a Barbcelona jsou pojmy co míří jen na nejvyšší cíle, dělají národní koeficient, ale ostatní týmy tím paradoxne trpí.

Reagovat
Kily

Zaragoza si koleduje už dlouho, dvakrát ji to vyšlo a pokud se do povede i do třetice, bude to hodně díky neschopnosti konkurentů. Pozitivní je, že se nemusejí strachovat o post brankáře

Reagovat
Xavi

Jn. včera byli hrozní, ale tak když jsou v konkurzu a koupí devátého nejdrahšího golmana na post, který posílit ani nijak nepotřebovali, tak proč né.

Reagovat
smazaný uživatel

oni ho prej neplatili. Prý ho zaplatili sponzoři (čti: někdo chtěl vyprat prachy)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forrest

688. pro Homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

MANITA!!! Až na pár drobností parádní výkon celého týmu. Nečekal jsem, že Žlutou ponorku takhle smeteme ze hřiště. Oproti pátku naprosto geniální výkon. Iniesta s Fabregasem nejlepší na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně, nečekal, že takhle spráskáme Villareal. Ke všemu ta sestava byla trošku jiná, než ta lonská osvědčená. Je vidět, že Sanchíz, Alcantra a obzvlášt Fabregas pěkně zapadli.

Reagovat
smazaný uživatel

*Sánchez, Alcântara

Reagovat
Langi

Villarreal první a jediná střela na bránu v 87. minutě...těžko to mohlo dopadnout jinak. Barca se mi dneska líbila

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA

Reagovat
Shevchenko

To nám to začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

a stejně to čekej i dál. Letos to bude minimálně jedna stovka. Možná i dvě. A rozdíl od třetího může být i 30 bodů ...

Reagovat
EL Gringo

ach ta spanielska liga zasa na hovno ,, pl je naj a tak to aj zostane,, vsak bud to vyhra real alebo barcelona,,

Reagovat
smazaný uživatel

A PL vždy vyhrála Chelsea nebo United, akorát se do troho tedka ještě zaplete City

Reagovat
smazaný uživatel

ach to je zas komentar na ho*no

Reagovat
blaugrana

Na toto sa dá reagovať len takto: Omg, lol.

Reagovat
smazaný uživatel

pl je naj tak proc mas spanelskej nick a proc na to cumis

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle brečení už je trapný. Tak to sakra nesledujte, neřeště, nedívejte se a budete mít klid. Když se vám souboj Realu s Barcou nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to su taki ludia co asi nevedia vypnut TV a cumia na to, tak isto andavaju aj na seherazadu a aj na tu asi cumia :), a potom sa ohanaju tym aka kvalitna je PL a ta co sa tyka favoritov na titul poslednych X rokov na tom tak isto ako PD, a tie vysledky zo zaciatku sezony su podobne ake mala cil barca a real

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lidi jsou různí. Někdo je masochysta, někdo zase sleduje něco co ho nebaví.

Reagovat
blaugrana

A ja niekedy drním aj 3x za deň, ale potom ma bolí žaluď.

Reagovat
smazaný uživatel

Valnecia do toho!!!

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
X-bano-X

700 pre parádnu ligu od zaciatku do konca

Reagovat
Hafna

Barca hrála s jedním obráncem, tomu pomáhali 2 záložníci, nechala odpočívat Xaviho a Villu a stejně deklasovala předním tým PD a účástníka LM 5:0 BARCA!

Reagovat
Hafna

*přední

Reagovat
Kily

no odpočívat Villu, pokud se rychle neprobere, tak bude odpočívat hodně často

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
blaugrana

Na jar do Chelsea za 45 mega a bude vymaľované.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to sou pekne debilni kecy, bez villy a jeho luxusniho golu by ten superpohar mel real

Reagovat
Kily

jj, za tři Superpoháry a několik desítek minut utkání s trapným Villarrealem je to jediná věc, která se mu povedla, to je trochu málo na takového hráče, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem letos s Villou hodně spokojený dozadu. On toho odbrání neskutečně. Za to si zaslouží palec.

Nicméně přesně tyhle síly mu pak chybějí směrem dopředu a opravdu to je dopředu slabotka.

Já si myslím, že je to zase další Pepkova taktika. Letos jsem si všimnul, že si v bránění vyměnili role právě Villa s Messim. Messi už dozadu nechce ztrácet síly a Villa to odbrání za něj. Takhle to vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

a jen ještě jedna poznámka, že jsem překvapen, že taková persona, jako je Villa se dokázal smířit s rolí nosiče vody pro Messiho. To bych nikdy nečekal. Vždycky na mě působil jako individualista.

Reagovat
alcantara

To su tie Barcelonske bezcharakterne nuly.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
alcantara

Ved Villa bol neskutocne platny v defenzive v minulej sezone, prave jeho pressing ho drzal ako-tak nad vodou z pohladu prinosu pre tim.

Reagovat
smazaný uživatel

nejde jen o presing. Ten musí mít každý barcelonský hráč na vysokém levelu. Ale jde o vracení se před své vápno a vypomáhání krajnímu obránci. Včera jsem si všimnul dvou situací, kdy byli jednou Alexis a podruhé Villa posledními hráči týmu. To se mi prostě líbí. Tohle oceňuju ohromně. U Villy zvlášť.

Reagovat
alcantara

To bola mozno specifickost vcerajsieho zapasu, pretoze sledovat ich dvoch ako poslednych hracov nie su pozicie, kde by som ich rad videl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak messi 4 zapas a 6 gol kraaaasa

Reagovat
smazaný uživatel

La Liga je rozjetá slušně

Reagovat
smazaný uživatel

ja som velmi zvedavy kto bude hravat v zalohe ked budu vsetci zdravi, tam je 7 kvalitnych hracov, no ale to su prijemne starosti (osobne by som aj kvoli tomu pred sezonou fabregasa nekupoval, ale zatial sa ukazuje v dobrom svetle)

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago hvězdou kola ve fantě. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

a já jen 47 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

teda 43

Reagovat
alcantara

Radsej tam ani nepozeram.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi zdá, že Real s Barcou ztratí nějaké body jen ve vzájemných zápasech. Pokud 1 z nich vyhraje oba, tak věřím i v plný počet bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi tazko, ale tak 100 bodov padnut moze, uvidime ... zlata generacia hracov barci vybicovala aj real k poskladaniu skvelehu tymu ak chceli konkurovat, myslim ze tieto mancafty su momentalne naj na svete

Reagovat
smazaný uživatel

To asi těžko. Nesudte po jednom kole. To bych mohl o PL říct taky, když vidím Manchestery a to je tam už 3 kolo. Ale on je vždycky někdo zabetonuje a občas někdo urve nějakej bodík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

to zase ne, každopádně snad se soupeři nerozhodnou jim cestu za třemi body ještě ulehčit tak, jako včera Zaragoza a dneska Villarreal

Reagovat
EL Gringo

dobry nick

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago Alcántara. Po dlouhé době hráč Barcy, který se mi herně líbí a zároveň je mi sympatický. Jenom doufám, že se nenechá ovlivnit většinou svých spoluhráčů a nevyklube se z něj bezcharakterní nula typu Busquets.

Reagovat
blaugrana

Zas ten pochvalo-rýpnucí komentár.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně má pravdu. Jinak co dneska hrála Barca, 3-4-3?

Reagovat
vocasisko

hlavně aby se z něj nevyklub Filip.95

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, na koho teď narážíš. Pokud na mě, se jménem jsi absolutně vedle! Tak vychladni.

Reagovat
alcantara

Neuveritelne, co si tento skvely a inteligentny futbalista, ktory raz prihral jednoznacny faul laktom, vypicuje od miestnej elity. To neustale opakovanie sa je uplne bizarne, ako stado...

Reagovat
alcantara

*vypocuje

Reagovat
Josifek

Určitě to není ta nejvetší fotbalová krysa, na druhou stranu se nejedná jen o jeden přihraný faul..

Reagovat
alcantara

Obcas prihraje nejaky zakrok, ale na simulovanie z jeho strany si naozaj nespominam. Ak to staci na to, aby bol nazyvany bezcharakternou nulou, tak potes koste.

Reagovat
Jerichoo

raz prihral faul lakťom, to snad nemôžeš myslieť vážne

Reagovat
alcantara

Predstav si, ze myslim. Ale chapem Ta, milion ludi pred tebou tu vykydalo spinu na sergia, tak to musis zopakovat. Marketing je silna vec

Reagovat
Jerichoo

Ďakujem za psychologický rozbor mojej osobnosti, Barcelonu sledujem a viem a tvrdenie, že to Sergio spravil raz je smiešne. Chápem si fanúšik, ale zastávať si takéto správanie

Reagovat
Jerichoo

a viem a tvrdenie

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně nepřihrál zákrok jen jednou. Filmuje pernamentně. Nezpochybňuju jeho fotbalové kvality, ale povahově je to prostě krysa.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

inak ako by dnes asi obstala plzen?

Reagovat
smazaný uživatel

PES 2012 fotbal jako víno.

Reagovat
smazaný uživatel

O gól míň Barcelona, o gól míň Messi, navíc doma - je jasné, kdo bude králem letos!

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš brát v úvahu i sílu soupeře.

Reagovat
DreamTeam

Villareal se narozdil od Zaragozy nesnazil snad ani minutu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za sestavu Barcelony? Abidal jedinej čistokrevnej obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana : Mascherano,Busquets,Abidal...... wtf ?

Uz sem to tady psal u Barcelony je to fakt jedno ,tam kvalitni obranci nejsou nutni.

Reagovat
blaugrana

Possession matters.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ docela masakr...Abidal jedinej čistokrevnej obránce...

Reagovat
smazaný uživatel

To je prehnany no , nerekl bych proti Almerii nebo nekomu takovymu , ale oni s timhle sfouknou Villareal 5:0 .

Reagovat
alcantara

Nezalezi na postoch, ale na schopnostiach hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Mam strach o Viktorku...aby se nezrodila na Nou Campu nejvyšší prohra v historii LM, budme realisti...kdyz dostane tym jako Villarreal bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Nastoupi B tym stejne jako loni v LM proti slabsim souperum. Myslim ze to bude tak tech 5-6 max.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je velmi realne ze dostanui 10 golov v oboch zapasoch, dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

Ludkovia neviem ci to bolo spomenute niekde ale nedalo by sa dat ku kazdemu zapasu link na highlighty? najdolezitejsie situacie v zapase??? nechcem nejako zhadzovat popisanie zapasu komentatorom ale toto by sa mi celkom pacilo diky :)

Reagovat
blaugrana

mysoccerplanet.net

Reagovat
smazaný uživatel

Hrála prosím Barca 3-4-3? A jestli ano, dá se ten zápas někde stáhnout?

Reagovat
vocasisko

ano hrála a ke stažení, těžko říct, ale hádám, že teď to ještě možné určitě nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, zkusím to pohledat potom dopoledne.

Reagovat
smazaný uživatel

100% to bude na rojadirecta.es bych řekl

Reagovat
Trand

Zítra by to mělo být zde: http://skpd-hd-football.blogspot.com/ Protože už dneska je tam Real, tak předpokládám, že hodí i Barcu. A máš to i v HD.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Messi předvedl, že je nejlepší, že? Holt Messi je Messi... To je pak těžký.

Reagovat
C-M@ster

Ronaldo 3, Messi 2

Reagovat
Mercury

Fotbal nerovná se střelecká soutěž.

Reagovat
Aldeano

Ronaldo je komplexnější hráč... A prokázal to jak v PL tak PD...

Reagovat
smazaný uživatel

A Messi dokazuje pravidělně v LM, že má s přehledem na Serii A, Bundesligu, PL, Ligue 1 atd. atd. atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zase pravidelně dokazuješ, že patříš jak do Bohnic, tak do Beřkovic

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle by ti mohl v těch Bohnicích dělat ošetřujícího lékaře ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to je pravdivý komentář, nevím, proč ho hned urážíš? Taky to nějak psychicky nezvládáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Komplexnější možná ve hlavičkách, kdybys náhodou chtěl srovnávat jejich výšku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kam se hrabe na Jirku Jarošíka.. Rusko, Anglicko, Skotsko, Česko, Španělsko... Všude prokázal kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Aldeano

Tak Jirka Jarošík je top hráč, to bylo jasné už ve Spartě

Reagovat
DreamTeam

o tom zadna

Reagovat
Losinho

By mě zajímalo v čem.

Reagovat
madridcan

Po prvom kole nemam pocit,ze by som si mal zhanat dres Valencie

Reagovat
madridcan

No takze podla vsetkeho si superi Barcelony a Realu pred kazdym zapasom budu spievat

Pitbull - Give me everything tonight aj tuto sezonu

Reagovat
C-M@ster

Dobrej song.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo ich oboch pošle do pi.e, keď nič iné tak ich aspoň poriadne dokopú

Reagovat
Infi

http://www.youtube.com/watch?v=YBHPpkyrCFs Sice je to otřepané, ale tohle by si taky mohli pouštět.

Reagovat
smazaný uživatel

boze ta pesnicka mi uz leze na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

ale to aj 80 percent co hraju v radiu

Reagovat
smazaný uživatel

první kolo a už se Barcelona dívá Realu na záda

Reagovat
vocasisko

To je opravdu výhra po tom, co Real hrál s Zaragozou, která jeslti letos nespadne, tak bude konec světa a Barca s pohárovým Villarealem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřivolávej ten konec světa

Reagovat
Jerichoo

ibaže pohárový Villareal nehral o nič lepšie ako zostupová Zaragoza, ktorá aspoň behala..

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dá hattrick a Messi dva góly....kdo bude na obrázku článku....to vyže Messi

Reagovat
Kily

a proč tam není Soldado? že by to bylo tím, že Barcelona hrála včera a je lepší mít u článku aktualizovanou fotku?

Reagovat
Al Capone

to tam radši dej Soldada

Reagovat
Kily

musel bych pracovat navíc, což se mi po posledních dnech nechce. Mimochodem jsem se chtěl zeptat, komu budeš fandit v zápasech Plzně s Barcelonou?

Reagovat
Al Capone

to je otázka, já a fandit Barceloně to fakt nejde donhromady

Reagovat
Kily

myslel jsem si to

Reagovat
smazaný uživatel

všechno, V Š E C H N O se proti těm chudáčkům z Madridu spiklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam byl Ronaldo, tak si první, kdo se ozve. A kdyby na tebe někdo reagoval, tak mu poděkuješ za vstup do fanclubu. Tak zas nedělej. I když uznávám, že je to úplná blbost, ten jeho příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, já opravdu budu teď řešit, kdo je na obrázku ...

Reagovat
Kily

800. pro Primeru a aktivní snahu zbytku postavit se alespoň dvakrát do roky prvním dvěma

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

3-6

Reagovat
Kily

1:6 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

prezident Sevilly : "La Liga is the biggest joke in the world".. no, sice trochu prehnane, ale vieme vsetci na co naraza..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele