Primera División - souhrn 18. kola

07.01.2012, 19:52, aktualizováno 08.01.2012, 23:28
Komentáře a souhrny
Real Madrid podle očekávání rozdrtil Granadu a zvýšil náskok na prvním místě, protože Barcelona jen remizovala v derby s Espanyolem. Villarreal doma přišel o dvoubrankový náskok a remizoval s Valencií. Jinak je kolo gólově chudé, recept na obranu soupeře našel Santander a doma vyhrál 1:0 nad Zaragozou, Rayo porazilo Sevillu, Betis zdolal Gijón. Ve všech ostatních zápasech branka nepadla.

Espanyol Barcelona - FC Barcelona 1:1

08.01.2012 21:30

Góly: 86. Álvaro Vázquez - 16. Cesc Fàbregas

V 18. kole se zrodilo velké překvapení, když Barcelona nestačila na domácí Espanyol, který z velice těžkého derby vytěžil skvělý bod. Espanyol se tak nadále drží na dostřel špičky, zatímco Barcelona opět ztratila na vedoucí Real a momentálně na něj ztrácí již 5 bodů, což při formě Realu může být již smrtonosná propast.

Barcelona do zápasu vstupovala s vědomím, že ztrácí na svého úhlavního rivala šest bodů, neboť ten v předcházejícím zápase deklasoval Granadu. Svěřenci Guardioly tak chtěli náskok Realu stáhnout opět na pouhé tři body, ale to se jim zcela nepovedlo. Už v 16. minutě sice účet zápasu otevřel Cesc Fábregas, ale v 86. minutě vstřelil důležitý vyrovnávací gól Álvaro Vázquez.

Do zápasu vstoupil lépe Espanyol, který měl už v 6. minutě šanci na otevření skóre. Na centr Sergia Garcíi si naběhl bývalý mladý hráč Barcelony Joan Verdu, ale jeho hlavičku z blízky dokázal letící Valdés vyrazit. Verdu si ještě brousil zuby na dorážku, ale Gerard Piqué ho dobře zablokoval.

Ve 13. minutě se Barceloně podařilo dopravit míč do sítě, ale nakonec nebyl uznán. Brankář Espanyolu Cristian Álvarez, který byl po zpětné přihrávce pod velkým tlakem, poslal nízký centr pouze na Messiho, který vyzval Fábregase k zakončení, ale přitom fauloval, a tak zůstal stav 0:0.

Jenže netrvalo dlouho a Barcelona šla, tentokrát již definitivně, do vedení. Fábregas si skvěle naběhl na centr Daniho Alvése a tvrdou hlavičkou překonal Álvareze, který se nezmohl na zákrok. Espanyol se po obdrženém gólu pustil do útoku a měl mnoho příležitostí, jenže žádná gólem neskončila. Po hodině hry se Barcelona trefila znovu do sítě zásluhou Daniho Alvése, ale gól nebyl opět uznán kvůli zcela jasnému ofsajdu.

Rozhodčí Javier Turienzo Álvarez poté přkázal odklidit z hrací plochy láhve a kelímky, které na trávník přilétaly z tribun. V následných minutách tempo hry značně opadlo a na každé straně byly k vidění pouhé pološance, které většinou končily záhy poté, co se zrodily. Nicméně v 86. minutě byla Barcelona potrestaná za svůj ležérní herní projev, když se Álvarovi podařilo vstřelil vyrovnávací gól.

Křídelní obránce Raúl Rodríguez naservíroval parádní centr k bližší tyči, kde ho prodloužil Koulossa Thievy a Álvaro uklidil míč hlavou do brány. Vyrovnání Barcelonu vzpružilo a její hráči se vrhli do útoku, a nakonec byli velice blízko druhému gólu, jenže střela Gerarda Piquého se jen otřela o vnější stranu tyče.

Do dobré příležitosti se dostal také vystřídavší Pedro, který se snažil dorazit míč do brány, ale v cestě mu stála Rodríguezova paže. Následné volání po penaltě nebylo vyslyšeno, a když i Andrés Iniesta přestřelil, začínalo být jasné, že Barcelona v tomto utkání nevyhraje. Naopak to byl Espanyol, který v nastaveném čase sahal po všech třech bodech, jenže to by Rodríguezova hlavička nesměla směřovat nad bránu Victora Valdése.

Více informací k zápasu

Real Betis - Sporting Gijón 2:0

08.01.2012 19:45

Góly: 23. Roque Santa Cruz, 90. Jorge Molina

V 18. kole La Ligy se na hřišti Realu Betis představili hráči Sportingu Gijónu, ale svými výkony se příliš neblýskli. Po brankách Roqueho Santa Cruze a Jorgeho Moliny totiž prohráli 2:0, a aby toho nebylo málo, obdrželi ještě dvě červené karty. Po 17 odehraných zápasech tam zůstává Sporting na předposlední příčce, zatímco Betis okupuje prostředek tabulky, tedy 10. místo.

Real Betis vstoupil skvěle do letošní sezóny, kdy ž byl chvíli dokonce ve vedení celé ligy, jenže poté začal ztrácet dech a postupně se propadal tabulkou dolů. Nyní se ale zdá, že opět chytá formu, neboť vyhrál již potřetí za sebou. To, že se hráči Betisu nyní nacházejí v dobrém rozpoložení a formě, potvrdil hned na začátku utkání Rubén Castro, který neohroženě vypálil na gijónského brankáře Juana Pabla Colinase, který ale jeho pokus dokázal zneškodnit.

Ve 23. minutě se ale již skóre měnilo a pod branku se zapsal Roque Santa Cruz, který je v týmu na hostování z Manchesteru City. Benat mu předložil přihrávku a pro paraguayského útočníka již nebylo velkým problémem poslal míč k pravé tyčce.

Sporting mohl vzápětí vyrovnat, ale střelu Miguela De Las Cuevase zázračně vytáhl mimo bránu brankář Casto. Oba týmy si nadále vytvářeli zajímavé šance. Castro napálil míč po tyče, zatímco na druhé straně se Casto musel znovu vytáhnout se skvělým zákrokem proti pokusu Davida Barrala.

Těsně před přestávkou se zápas poněkud zkomplikoval pro hosty, když Lora viděl v krátkém rozpětí dvě žluté karty, a předčasně se tak musel poroučet do sprch. Gijón se ale nevzdával a Barral ještě v nastavení prvního poločasu málem vyrovnal, jenže to by v bráně nesměl být vynikající Casto, který opět čaroval.

Do druhého poločasu vstoupily oba celky defenzivněji, ale v 75. minutě byli domácí blízko druhému gólu, ale to by nesměl Castro střílet zblízka mimo brankovou konstrukci. Druhého gólu se však Betis nakonec přeci jen dočkal, když se v druhé minutě nastavení dokázal prosadit Molina, který v 60. minutě vystřídal Santa Cruze. Po pěkné akci s Jonathanem předvedl vychytralou koncovku a pojistil svému týmu tříbodové vítězství.

A ačkoli se zdálo, že horší to už pro hosty být nemohlo, tak mohlo. Hráči totiž ztratili disciplínu a konkrétně Carmelo viděl druhou červenou kartu zápasu.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Valencia CF 2:2

08.01.2012 18:00

Góly: 14. Marco Rubén, 18. Gonzalo Rodríguez - 41. Sofiane Feghouli, 87. Aritz Aduriz

V 18. kole La Ligy se zrodila remíza 2:2 mezi týmy Villarrealu a Valencie. Domácí celek soutěže se brzy po začátku zápasu dostal do dvoubrankového vedení po gólech Marca Rubéna a Gonzala, jenže ve druhém poločase se trefil Sofiane Feghouli a Aritz Aduriz, kteří tak pro Valencii zachránili alespoň bod.

Villarreal se v letošní sezóně nadále trápí, a tak se kormidla chopil nový trenér Jorge Molina, který má Žlutou ponorku vytáhnout ze sestupových hlubin zpět do vyšších pater tabulky. Největším problémem týmu byla neschopnost dávat góly, ale v nedělním zápase se mělo všechno otočit k lepšímu, když v útoku nastoupili dva elitní útočníci Nilmar s Rubénem.

A vskutku. Domácím stačilo pouhých dvacet úvodních minut, aby se dostali do vedení 2:0. A právě na prvním gólu měla velkou zásluhu jihoamerická dvojice útočníků. Ve 14. minutě se chopil míče Rubén, obešel bránící hráče Valencie, párkrát si nahrál s Nilmarem, a pak s ledovým klidem přehodil samotného brankáře Diega Alvése.

A hned o čtyři minuty později byl již stav 2:0 pro domácí. Tentokrát se totiž prosadil argentinský obránce Gonzalo. Mehmet Topal ho nechal zcela neobsazeným po přímém kopu Borji Valera, a tak Gonzalo neměl příliš potíží nasměrovat míč hlavou do brány hostů.

Valencia byla očividně v šoku z toho, jak se zápas vyvíjí a dlouho nebyla schopná vymyslet žádnou konstruktivní akci, která by vedla ke gólu. Teprve až čtyři minuty před koncem prvního poločasu si vytvořili šanci, z které nakonec padl snižující gól. Jeho autorem byl Feghouli, který hlavičkou usměrnil míč do sítě po skvělé Miguelově přihrávce z voleje.

Do druhého poločasu už Valencie vstoupila mnohem lépe a Roberto Soldado měl dvě velké šance, kterými mohl srovnat skóre zápasu. Jenže ta první byla zastavena kvůli ofsajdu, zatímco druhá sice pokračovala až do zakončení, jenže střela těsně minula tyčku.

Diego Alvés poté podržel svůj tým, když dobrými zákroky zneškodnil střely Borji Valera a Nilmara, a jeho spoluhráči mu museli být velice vděční, neboť i díky těmto zákrokům si nakonec odvezli remízu. Tři minuty před koncem se totiž podařilo srovnat Aritzu Adurizovi, když zpoza pokutového území uklidil míč do vzdálenějšího růžku Diega Lópeze.

Tento gól rozhodl, že Villarreal i po osmnáctém kole zůstane na sestupových pozicích, zatímco Valencie si znovu polepšila nad Levantem v minisouboji o třetí místo tabulky.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Athletic Bilbao 0:0

08.01.2012 16:00

Góly: -

Brankově chudé sedmnácté kolo Primera División nám znovu potvrdilo svůj trend, další bezbrankový výsledek se zrodil na stadionu Alfonsa Pereze, kde si domácí Getafe podělilo body s Athleticem. Oba celky tak zůstávají v rozmezí tří bodů natěsnány ve středu tabulky.

Getafe uzavřelo podzimní část sezóny dvěma výhrami a ve stejném duchu začalo i proti silnému Athleticu. Již po třech minutách se v pokutovém území protlačil k hlavičce Miku, Iraizozas ovšem předvedl parádní reflex a uchránil pro svůj tým čisté konto. To na druhé straně se strážce tří tyčí nemusel ani namáhat. Muniain vyslal ke zteči kapitána Iraolu, ten však z vápna branku netrefil.

To bylo z chudého prvního poločasu vše, mnozí tak upínali naději k poločasové přestávce a nutno podotknout, že byli oběma protagonisty částečně vyslyšeni. Po obrátce skutečně hra obou celků znatelně ožila, brankové příležitosti ovšem dlouho nepřibývaly.

Vše se změnilo až s příchodem posledních patnácti minut. Doslova před nosem měl branku Susaeta, jeho střela z úhlu ale postrádala to nejhlavnější - přesnost. A v 79. minutě přišla obrovská šance i na opačné straně. Valera poslal do vápna nadýchaný centr, na který si naskočil kdo jiný než Miku, ani napodruhé však nedokázal svou hlavičku nasměrovat do sítě, tentokráte se mu do cesty pro změnu postavilo břevno. V samém závěru měl každý celek ještě jednu možnost, Aurtenexte, ani střídající Gavilán však podobně jako jejich spoluhráči neuspěli.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Sevilla FC 2:1

08.01.2012 12:00

Góly: 45. Michu, 51. Raúl Tamudo - 62. Julien Escudé

Ani navrátilec José Antonio Reyes nedokázal zabránit další porážce Sevilly, ambiciózní celek nezvládl ani souboj na hřišti nováčka Vallecana a potřetí vyšel bodově naprázdno, čímž si výrazně ublížil v boji o Ligu mistrů.

Do bývalého hráče Arsenalu jsou po jeho návratu v Andalusii pochopitelně vkládány velké naděje, ani jeho přítomnost však hostujícímu celku nepomohla. Sevilla jen navázala na výkony ze závěru podzimu a v prvních pětačtyřiceti minutách v podstatě neohrozila Giménezovu branku, nepočítáme-li tedy sice razantní, leč nepřesné pokusy Reyese a Luny. O to větší šok pak pro favorita přišel v závěru prvního dějství. Volný přímý kop rozehrál Trashorras, Varas balón nedokázal odvrátit do bezpečí, čehož využil číhající Michu a pohodlně otevřel skóre - 1:0.

A hned po přestávce dostaly plány sevillských další krutou ránu. Opět u toho byl Trashorras, který našel přesným pasem na hranici vápna zkušeného Tamuda, a ten si poradil, jak se na starého mazáka sluší a patří - tvrdou střelou nedal Varasovi šanci zasáhnout - 2:0.

Andalusané se však ani za tohoto stavu nevzdali a odměna na sebe nenechala dlouho čekat, přesněji deset minut. Po rohovém kopu rozehraném nakrátko pálil Rakitić, Giménez jeho střelu pouze vyrazil před sebe, toho využil Escudé a do závěrečných třiceti minut dal svému celku naději na bodový zisk. Tu mohl hned o pár minutek později naplno rozžehnout Negredo, z bezprostřední blízkosti ovšem na Giméneze recept nenašel. Další nebezpečné akce už si Sevilla nevytvořila, a tak odjíždí z Madridu bez bodu.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Atlético Madrid 0:0

07.01.2012 22:00

Góly: -

V prvním zápase nového roku přivítala Málaga v rámci 18. kola La Ligy hráče Atlética Madrid. Duel sliboval zajímavou podívanou, ale diváci na stadionu La Roselada se gólu nakonec nedočkali, neboť se oba celky po devadesáti minutách rozešly nerozhodně 0:0.

Velká očekávání se kladla na Diega Simeona, nového trenéra na lavičce Atlética Madrid, který si v sobotním zápase odbyl svůj debut u madridského týmu. A ačkoli se nedočkal toužené výhry, za bod může být rád, neboť je to teprve podruhé v sezóně, co si Atlético odváží z venkovního zápasu nějaké body.

Madriďané totiž hned šest ze svých sedmi úvodních venkovních zápasů prohráli, což se výrazně odrazilo na celkovém mizerném vstupu do nové sezóny, a neboť se lepší výsledky na stadionech soupeřů nedostavily ani později, byl před Vánoci odvolán trenér Gregorio Manzano.

Na uvolněné místo byl dosazen bývalý záložník Simeone a zdá se, že to nemusela být vůbec špatná volba. Samozřejmě, že má za sebou teprve první zápas, a tak je na nějaké úsudky ještě brzy, ale vytěžit bod na hřišti silné Málagy, to není úplně nejlehčí úkol.

To se ukázalo hned na začátku zápasu, kdy byla Málaga jasně lepším týmem a Atlético držel nad vodou pouze skvělý brankář Thibaut Courtois. Belgický mladíček, který je v týmu na hostování z Chelsea, se zaskvěl skvělým zákrokem, když zneškodnil střelu Buenanotteho, která směřovala k bližší tyči. Ještě lepší zákrok předvedl v 18. minutě, kdy vyškrábl razantní hlavičku Josého Rondona.

Atléticu se podařilo výrazněji zahrozit až po půlhodině hry a hned z toho byl málem úvodní gól zápasu. Diegova střela z pokutového území totiž byla tečována jedním z obránců Málagy, na což míč orazítkoval břevno.

Hosté, kteří prohráli čtyři ze svých posledních pěti zápasů, včetně dvou potupných proher s třetiligovým Albacete ve Španělském poháru, se nakonec přeci jen dočkali gólu. Letní posila Radamel Falcao na začátku druhého poločasu poslal po rohovém kopu míč hlavičkou do brány, ale následné oslavy byly předčasné, neboť branka nebyla uznána kvůli předcházejícímu faulu.

Atlético se v průběhu druhého poločasu stále více a více osmělovalo a v 70. minutě bylo opět hodně blízko gólu. Diego Godín prudkou hlavičkou mířil mezi tři tyče Caballerovy brány, ale domácí před inkasováním branky zachránil Santi Cazorla, který míč zastavil hrudí.

V závěru zápasu se do šance dostal ještě bývalý hráč Realu Madrid a dlouholetý reprezentant Nizozemí Ruud van Nistelrooy a také Diego, ale ani jeden nedokázal dostat míč do sítě, a tak zápas skončil bezbrankovou remízou. Málaga se po 17 odehraných zápasech drží na šesté příčce, Atlético okupuje místo desáté.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Granada CF 5:1

07.01.2012 20:00

Góly: 19. Karim Benzema, 34. Sergio Ramos, 47. Gonzalo Higuaín, 50. Karim Benzema, 89. Cristiano Ronaldo - 22. Mikel Rico

Real Madrid naplnil očekávání, Granadě uštědřil v poklidném tempu pět branek a zvýšil svůj náskok před druhou Barcelonou již na šest bodů, katalánský celek má však zítřejší utkání na půdě městského rivala Espanyolu k dobru.

Domácí byli od samého začátku aktivnější, drželi dirigentskou taktovku a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří otevřít skóre. O to se snažil hlavičkující Ronaldo a po něm i Ramos, ani jednomu z nich se však přesně zacílit nepodařilo, to dokázal až o chvíli později Benzema. Cristiano Ronaldo vysunul Özila, ten ještě vrátil pod sebe, kde číhal právě francouzský kanonýr, pro kterého už následně nebyl problém z bezprostřední blízkosti dopravit balón do sítě - 1:0. Nováček se ovšem nenechal zastrašit, již o tři minuty později bylo srovnáno. Uche oslovil přesným centrem M. Rica, a ten nedal Casillasovi ani tu nejmenší šanci zasáhnout - 1:1.

A nemuselo zůstat jen u toho. Hosté začali vystrkovat růžky, otočit průběh utkání mohl opět Rico, po spolupráci s Uchem však na Casillase nevyzrál. Hned po půlhodině hry poté granadští poznali, až jak krutý může fotbal být. Na Özilův rohový kop si nejvýše vyskočil Ramos a přesně umístěnou hlavičkou posla, favorita zpět do vedení - 2:1. Odpovědět mohl aktivní Uche, jeho dalekonosný pokus si ovšem cestu mezi tři tyče nenašel.

Definitivně splněno pak měl Bílý balet krátce po začátku druhého dějství. Tentokrát pro změnu poslal do vápna centr Marcelo, Higuaín prokázal dobré čtení hry a střelou do protipohybu Roberta zvýšil už na 3:1. Rozklad soupeře pokračoval hned vzápětí. Výborně hrající Özil vymyslel další parádní pobídku pro Benzemu, jenž nabídnutou možností ani napodruhé nepohrdnul a z voleje přidal utkání až trochu exhibičního nádechu. Granada se už na odpor nezmohla, konečnou podobu pak dal výsledku minutu před koncem svou jedenadvacátou brankou v sezóně Ronaldo - 5:1.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Real Zaragoza 1:0

07.01.2012 18:00

Góly: 45. Bernardo Espinosa

Jediný gól padl v zápase mezi Racingem Santander a suverénně poslední Zaragozou. Bohužel pro hosty ho vstřelil domácí Racing na konci prvního poločasu a Zaragoza tak zůstává na deseti bodech. Její situace začíná být kritická. Racing se ze sestupové pozice vyhoupl na šestnáctou příčku, ale nadále bude muset bojovat o každý bod.

První půlhodina hry byla z obou stran velmi rozháraná a ve hře bylo až příliš mnoho nepřesností. První střela a šance tak přišla až po půlhodině hry a na svědomí ji měli domácí. Colsa se uvolnil ve středu hřiště a povedenou ranou ze střední vzdálenosti pořádně protáhl gólmana Roberta v brance Zaragozy.

I nadále měli mírně navrch domácí a před koncem poločasu si dokázali vytvořit velmi slušný tlak. Nejprve minutu před koncem zakončoval nepřesně Stuani, ale o další minutu později už šel Racing do vedení. Diop rozehrál rohový kop přímo na hlavu nepokrytého Bernarda, který neměl problém upravit skóre na 1:0. Po jeho gólu už se v prvním dějství nic neudálo a za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Druhý poločas také nenabídl příliš atraktivní podívanou a dokonce v něm nepadl ani žádný další gól. Šanci na jeho vstřelení měli domácí v 62. minutě po individuální akci Arany, ale jeho zakončení z úhlu dokázal zlikvidovat gólman Roberto.

Kromě několika střídání a jedné žluté karty se na hřišti prakticky nic neudálo až do devadesáté minuty, ve které měli hosté jedinečnou šanci na vyrovnání. Když už si Zaragoza nevěděla rady s obranou domácích, Luis García vzal vše na sebe a ranou z pětadvaceti metrů trefil břevno branky Racingu. Domácí tak závěr zápasu ustáli a zvítězili zaslouženě 1:0.

Více informací k zápasu

Levante UD - RCD Mallorca 0:0

07.01.2012 18:00

Góly: -

Favoritem zápasu mezi Levante a Mallorcou byli díky umístění v tabulce domácí fotbalisté. Mallorca však sehrála ve Valencii důstojný zápas a nakonec si odvezla zasloužený bod za bezbrankovou remízu. V tabulce si tak polepšila na devatenáct bodů, ale boj o záchranu se jí stále týká. Levante i po tomto kole zůstane na čtvrté pozici.

První poločas byl z obou stran velmi opatrný a není divu, že v něm nepadl žádný gól. Za celých pětačtyřicet minut totiž hosté vystřelili na branku domácích pouze jednou a stejně tak tomu bylo na druhé straně. K vidění bylo však plno nepřesných pokusů, přičemž navrch mělo Levante.

Největší příležitost prvního dějství měli překvapivě hosté. Ve 23. minutě se po individuální akci dostal do šance Nsue, ale gólman domácích Munúa byl na svém místě a jeho pokus zlikvidoval. Diváci ve Valencii se museli v prvním poločase na stadionu Ciútat de Valencia velmi nudit a není divu, že úvodní dějství skončilo bez branek.

Hned na úvod druhého poločasu zahrozili hosté a ve veliké šanci se ocitl Pereira. Skvělý Munúa ale parádním zákrokem zabránil ve vstřelení gólu. Domácí jakoby se na začátku druhého poločasu nemohli dostat do tempa, a tak úřadovali znovu hosté. Ani střela Víctora však nemohla brankáře domácích ohrozit.

Levante mělo náznaky v ofenzivní činnosti, ale do šancí se ve druhém poločase dostávali pouze hosté. V 70. minutě se znovu vytáhl domácí gólman Munúa, který parádně vyrazil přímý volný kop Martího. V závěrečné dvacetiminutovce zápasu se nic podstatného neudálo a ani v tomto zápase tak gól nepadl.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - CA Osasuna 0:0

07.01.2012 18:00

Góly: -

Další bezbrankový duel se zrodil v San Sebastianu, kde domácí Real Sociedad nevyzrál na hosty z Pamplony, ačkoliv měl v zápase chvílemi i drtivý tlak. Sociedad si tak polepšil na osmnáct bodů a stále zůstává v boji o záchranu. Osasuna je na klidném pátém místě a překvapivě hraje o evropské poháry.

Utkání v San Sebastianu začalo pěkně zostra a aktivní byli v úvodu utkání zejména domácí fotbalisté. Už ve 13. minutě se snažil využít chyby Osasuny v rozehrávce útočník domácích Agirretxe, ale jeho střela šla těsně mimo branku Osasuny. O pár minut později lízl tyč z přímého volného kopu mladý Mexičan Carlos Vela a hosté tak měli v úvodu zápasu dvakrát štěstí.

Poté přišla na řadu spíše nudná pasáž hry, ve které byl k vidění souboj o střed hřiště a mnoho nepřesných přihrávek. Tuto část zápasu uťala 34. minuta a znovu byl v šanci domácí útočník Agirretxe. Tentokrát dostal parádní pas od Aranbura a řítil se téměř sám na gólmana hostí, ale v rozhodující chvíli si balón ukopl a nestihl zakončit.

Závěr první půle patřil také domácím. Ti se dostali do velikého tlaku a doléhali na branku Osasuny. Těsně před koncem prvního dějství byl ve veliké šanci Griezmann, ale ani on skvělého Fernandéze překonat nedokázal. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Také ve druhé půli začali aktivněji domácí, ale hosté statečně odolávali. Ve 48. minutě se uvolnil po levé straně znovu výborný Griezmann a jeho povedenou střelu gólman Fernandéz vyrazil pouze před sebe, kde stál připravený Carlos Vela, ale jeho nerazantní hlavička neskončila v brance.

V největší šanci zápasu se Francouz Antoine Griezmann ocitl deset minut před koncem. Po nedorozumění v obraně Osasuny se dostal sám s balónem přímo do středu pokutového území, ale z vyložené pozice nepochopitelně netrefil branku.

Také v poslední šanci utkání hrál roli Griezmann. Ve veliké šanci nejprve pálil Ifran a poté z dorážky právě Griezmann, ale vynikající Fernandéz znovu všechny střely domácích pokryl a nakonec se stal hlavní hvězdou utkání. Sociedadu se totiž gól vstřelit nepodařilo a Osasuna tak nakonec uhrála v San Sebastianu bezbrankovou remízu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid17141261:1643
2.FC Barcelona17115151:938
3.Valencia CF17104328:1834
4.Levante UD1793525:1930
5.CA Osasuna1768321:2826
6.Málaga CF1774620:2225
7.Sevilla FC1766519:1924
8.Espanyol Barcelona1773718:2124
9.Athletic Bilbao1758423:1923
10.Real Betis1771919:2222
11.Atlético Madrid1755723:2720
12.Getafe CF1755717:2320
13.Rayo Vallecano1754819:2619
14.RCD Mallorca1747615:2219
15.Granada CF1754811:2119
16.Real Sociedad1746716:2318
17.Racing Santander1738612:2117
18.Villarreal CF1737715:2516
19.Sporting Gijón17431016:2915
20.Real Zaragoza17241113:3210

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (858)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 zápasy - 1 gól ? Pozeral som aj na Real Sociedad vs Osasuna a to bola nuda, to tak bývajú každé zápasy kde nehrá Real alebo Barcelona popr. ešte Valencia ? Bol som zvedavý na Velu keby ten Real sa snažil hrať po zemi, ale to nič len nakopávanie.

Reagovat
smazaný uživatel

letos je těch branek mimo B+R málo, no. Ale 1 kus za 3 mače je něco, nad čím by se asi měl někdo zamyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro pořád, protože od 1. kola hraje tradičně minimálně půlka ligy o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebrať do úvahy Real tak 4 zápasy 1 gól

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné už dva rohy nám zobral ten ulízanec

Reagovat
One-Real

Realu se zápas s Malagou nepovedl, nakonec z toho byla remiza 2:2 . Boze

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě taky rozsekalo. Jak to pak pro jistotu ještě jednou zopakoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Tie Khedirove strely

Reagovat
culé

Ako hrá zatiaľ Real?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, že je 0:0

Reagovat
culé

Ak by sa menilo skóre, zazrel by som to v diskusiách Herne sú ako na tom?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako proti Malage dobíjame, ale chýba tomu ľahkosť, akou sme doma valcovali súperov do 10 minúty minulý rok.. no a Benzema gol ..

Reagovat
One-Real

KARIIIIIIIIIIIIIIIIIIM

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Mesut asistencia

Reagovat
One-Real

Ostuda, kdo ho jako kurva mel ?

Reagovat
FuckT

Marcelona je proste number one :D

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
culé

Reagovat
culé

ZASE 2x, boha už ma to sere!

Reagovat
culé

Už to vidím iba raz... Aj sám sa zabavím

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio zbytočne šiel proti, tam to mal pokryť Marcelo ...

Reagovat
smazaný uživatel

marcela poslal krasne na parek;)

Reagovat
X-bano-X

Neverím najlepšieho ľavého beka ligy, čo ligy sveta? Musíš sa mýliť

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
madridcan

aspon hateri mozu trosku poonanovat. Takych chvil vela nemaju

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem nechtel zhodit marcela;)..... jen vyzvdihnout toho utocnika;).... udelal to skvele;)

Reagovat
madridcan

ved ja ani nehovorim,ze narazam na teba

Reagovat
X-bano-X

Granada válec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni stojí a čumějí. A to jsem se, když jsem viděl sestavu, těšil na kouzelnou hru a gólové hody.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos opět nerváček

Reagovat
One-Real

Hosi co to zase vyvadite .

Reagovat
madridcan

RAMOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
One-Real

Ramos bezel az na lavicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut 2 asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio je borec

Reagovat
smazaný uživatel

s tvým nickem asi nejlépe oceníš jeho pravej hák..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Nechapem preco Varane nedostane viac prilezitosti...

Reagovat
X-bano-X

Keď tak vidím ako hrá Varane..je to stopér do základu a nie na lavičku. Krásne čisté zákroky, to u tej starej gardy nevidieť.

Reagovat
Kenneth

Ročník 93. Maximálně proti Granadě a spol.

Reagovat
X-bano-X

Tak zdá sa mi rýchly, hrá s prehľadom, k skúsenému stopérovi parádna dvojička. Určite lepšia ako Albiol.

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvělej, v těch zápasech, co hrál, téměř vždy odvedl velmi solidní práci. Jak píšeš, je mladej a agilní, má skvělé obranné zákroky a svoje někdy ne ideální obranné postavení dožene tou rychlostí. Navíc je skvělej do hlavy, bude to mimořádnej obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nevydržela remíza do půle, alespoň by jim José zase vyčistil žaludky a začli by něco hrát. Marcelo je na ručník, když vidím ty jeho pohyby. Ten se snad před zápasem nažral nebo co.

Reagovat
One-Real

To je sama paradicka, sama sranda. Ale tohle se dela za stavu 5:0 a ne 2:1. Tech pokazenych prihravek je vazne moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se ty parádičky vůbec nelíbí, ten fotbal vypadá strašně. Chápu, že hrajeme na údržbu, ale ta hra na údržbu by mohla klidně vypadat lépe, jen kdyby začali dávat balón rychleji od nohy.

Reagovat
Kokesh

Hlavně u Crise...evidentně se mu nedaří a stejně to zkusí 2x po sobě. Tohle nikdy nepochopím...

Reagovat
smazaný uživatel

v tom je ale rozdil mezi prumernym hracem a svetovym hracem;).... krasne to bylo videl jak hrali myslim ceske 21 se spanelama.....kde kdyz cesky utocnik udelal klicku a nevysla mu podruhe uz raci nahral. Ti spaneli sli jeden na jednoho.... nevyslo mu to, podruhe.... nevyslo..... potreti to zkusil znova vyslo dal z toho gol a byl za hvezdu;)

Reagovat
Kokesh

Jo jenže i světový hráč má občas útlum a je to na něm vždycky vidět. Tak jako Messi několikrát zápas odchodil, tak i Cris má brutální výpadky a nedaří se mu nic...poslední dobou je to ale stále častější. On prostě potřebuje mít pořád míč na noze, hrát jednoduše vše na něj...jenže někdy to tak nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

jiank benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita je vypojený z hry ...

Reagovat
smazaný uživatel

no docela velka nuda a vykon stoji za hovno, Ronaldo me tak sere, bez nej by ta hra byla mnohem lepsi..

Reagovat
Kenneth

Hlavně že se mi tu každý vysmál, když sem řekl že bez něj je ta hra lepší a hezčí.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo by dával goly prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna u tebe je ten názor jen otázkou času, kdy ho zase změníš. Jednou bys ho vyndával.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím se vším.

Reagovat
Kokesh

Zase ty ztráty, pořád je to jenom o tom....zbytečná námaha dozadu a navíc máme dvířka někdy opravdu otevřený dokořán. Celkově hra nic moc, ale ve druhým poločase zase přijde zlepšení...jako obvykle.

Reagovat
X-bano-X

Zatiaľ Granada slušne. Real má na oboch lajnách deň otvorených dverí, tak prečo to nevyužiť, že? Ronaldovi to dnes(zas) nejde, Xabimu detto.

Som jediný komu sa zdalo, že Ramos Nyoma udrel?

K Lassovi: veľmi sa vysúva a potom rýchlostne nestíha a bojí sa ísť do tvrdších zákrokov. Príde mi ako zlá voľba na beka do prvého polčasu, lepší taktický variant by bol ako bek až na druhý polčas, kde nevadí ak dostane v 80 minúte žltú.

Inak rozhodca píska na Španielsko nejak voľne.

Reagovat
Kokesh

Mně připadalo, že se Sergio hodně rozmáchl, ale bylo to přihraný až až...

Reagovat
X-bano-X

Tak prihrané to bolo určite. Len ma zarazilo, že rozhodca k nemu došiel niečo mu povedal a Nyomovi ukázal aby vstal, ako keby sa nič nestalo. Prinajmenšom to bolo oplácanie, neviem ale zdá sa mi že za niečo také dostal napr. Ronaldo redku v minulosti. Tu ani upozornenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio toho týpka predskočil a ked už padal tak ho možno zasiahol rukou, toto sa ale píska ako faul len v priteplených súťažiach ...

Reagovat
X-bano-X

Práve že keď vstával, tak sa po ňom ohnal a vyzeralo to ako keby ho trafil do tváre. Ale inak tá tvoja interpretácia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už neviem to som oslavoval gol

Reagovat
smazaný uživatel

Sergia si dneska strašně užívám, vrátil se a rohy už jsou zase výhodou. A nejlepší je, kolikrát jim to důrazně vezme už na půlce, když se záložníkům a celé levé straně dozadu nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom je parádní, jak to zametá po tom prdelatým Brazilci.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne se mi hodne libil Benzema, opet, 2 zapasy po sobe, nemozny skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsou oba doma, počkej na venkovní...

Reagovat
Godwinson

Koukám (čtu), že se Varane v tom Madridu vážně chytl, neuvěřitelné, o to obdivuhodnější. Jen tak dál :)

Reagovat
smazaný uživatel

Je výborný

Reagovat
Godwinson

Pod Josém asi na ligový základ šanci nemá, co? Protože, co čtu a co jsem ho v Realu viděl, hraje skvěle pořád :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos - Pepe je základ, ale teraz v januári to bude Mou vraj točiť takže si zahrá dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné z akého hovna vie Pipa dávať goly

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako Slepička trénovat Granadu, tak si Real ani neškrtne

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte pls odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo sa na to vyj*be práve vtedy, keď si na neho vsadím

Reagovat
One-Real

To je ono !

Reagovat
madridcan

Benzema krival uz po gole

Reagovat
smazaný uživatel

ale smal se, takze asi nic vaznyho

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla strasna smula.... posledni dobou je fantasticky;)

Reagovat
smazaný uživatel

luxus akce, takovyhle goly miluju, centr - zpracovani - mala klicka - strela - gol Benzema

Reagovat
Kokesh

Dejte mi míč a běžte se radovat. Perfektní zpracování, perfektní zakončení. Ahoj, jmenuji se Benzema.

Reagovat
Kokesh

Shit, jenže na úkor zdraví.

Reagovat
One-Real

Kurva ne, to mi nerikejte ze Karim out.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je king a Slepička kokot

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, dneska by to byl hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Callejon ho tam taky zavesi

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra snád mu nič vážne nebude v januári mať jedného útočníka by nebolo nič príjemné

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka v ty cepici

Reagovat
smazaný uživatel

koho mate radsi na RB Diarru nebo Arbeolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, že Arabelku

Reagovat
Kyrill

Jednoznačně Álvara

Reagovat
One-Real

Reagovat
One-Real

Tak kdo myslite ze krome Rickyho nastoupi ? Sahin nebo Hamit ? Ze by prisel Granero podrzet mic si nemyslim.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze Hamit, zaslouzil by si to

Reagovat
smazaný uživatel

Priteplená liga ... Varane bral loptu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spanelsko no... tohle se fakt nepiska

Reagovat
X-bano-X

Ach jo

Reagovat
One-Real

Mesut dneska dobra prace, 2 asistence se pocitaji.

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
One-Real

3

Reagovat
vocasisko

6

Reagovat
madridcan

tie pseodovtipne poznamky z ktorych citit hadi jed su na nezaplatenie

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi líto Nuriho, fakt je ho škoda

Reagovat
One-Real

100. pro to aby byl Karim v poradku

Reagovat
smazaný uživatel

Ať tam dá aspoň na 15 min Nuriho.

Reagovat
Kokesh

Od posledního gólu je to bída. Takovej chodící fotbal se hrál za Bicana, akorát ti si uměli nahrát přesně na dva metry...

Reagovat
madridcan

Varane je proste uzasny. Sa mi zda,ze on este asi ani nikdy nechybil

Reagovat
One-Real

podekujme Zizouovi

Reagovat
smazaný uživatel

tak pritom golu chybovali vsichni obranci, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Rayu a Dinamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ricardo má ty rohy stejně nejlepší. Ozil je snad co se týká asistencí z rohů nejúspěšnější, hezky to točí především od brány, ale Kaká to kope nejrychleji, s hezkým švihem a horní rotací. Takový rohy se mi líbí.

Reagovat
One-Real

koho tipujete na 5ty gol ? muj tip Ronaldo a nebo Varane z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Callejon nebo Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Hamit

Reagovat
smazaný uživatel

Hamit

Reagovat
Kenneth

Altintope pal do piče, nejlépe už v létě do Istanbulu.

Reagovat
culé

Prečo na Altintopa všetci madridisti nadávajú?

Reagovat
Kenneth

Protože na Real nemá a protože zabírá místo hráčům Castilly. Easy.

Reagovat
DreamTeam

Bez Angela to proste neni ono.. Snad se brzy vrati a uz nezrani.

Reagovat
One-Real

Slepicka - Antilop

Reagovat
madridcan

Ronaldo sa dockal

Reagovat
One-Real

tak jsem to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

THIS IS CRIS

Reagovat
smazaný uživatel

ako celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička

Reagovat
madridcan

po dnesnom zapase by si mal z mena vybrat ,,Sle"

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byl Antilop

Reagovat
smazaný uživatel

Real parádní, co jinýho od tohoto klubu očekávat když drtí jednoho soupeře za druhým... Rovnat se mu může jedině Barcelona...

Reagovat
Kyrill

Od parády to mělo dneska daleko, docela z toho bolely oči chvílema

Reagovat
X-bano-X

Čo bolo dnes na tomto výkone parádne?

Reagovat
vocasisko

některým lidem stačí jen pohled na výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Chtěl bych vidět jak by vydrtili třeba Newcastle, nebo Aston Villu.V téhle sranda lize to není překvápko,, že jim dávají 5-1 , 5-0 a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, nebo Barcelona, která by s tim jeiich Messim uplně pohořela na Stoke

Reagovat
Kokesh

Jenže ti kluci by se dotkli proti Barce míče tak 2x za zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

a z toho dali jeden gol, takhle hraje Stoke proti tezsim souperum bezne

Reagovat
Kokesh

Povinná výhra, nic víc. Pochvalu určitě Karim a oba stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

17 zápasov 61 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná mašina.

Reagovat
One-Real

Jsem jedinej komu Karim obcas pripomina pohybem a zakoncenim Ronalda ? (brazilce)

Reagovat
Al Capone

já to už tvrdím jak dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Není žádný tajemství, že Ronaldo je Karimův velký oblíbenec..byl jeho idolem už v mládežnických kategorií..jistě ho ovlivnil i co se herního stylu týče..

Reagovat
smazaný uživatel

No, Ronaldo byl tanečník a měl v repertoáru velmi mnoho k nabídnutí, líp se na něj koukalo. V té střelbě určitě, taky v podobné kombinační hře (i když Ronaldo byl větší individualista) a možná i trochu ve výběru místa na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že připomíná, Benzema je Ronaldo a Higuaín Raúl.

Reagovat
Al Capone

o ničem zápas, byla to nuda..ale Slepička opět pobavil, hned jsme měl radost když jsme ho slyšel jak přenos začal... Barnabau

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak 61 gólů hmmm.

Reagovat
One-Real

„Tady se mělo pískat. Ale víte, jak... Je to hráč Realu Madrid... To nepotřebuje žádné vysvětlení.“

Slepička je prostě profík.

Reagovat
One-Real

Tak a ja se podivam jeste na Atletico s Malagou, to by mohl byt pekny zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

..nevite kdy se na travnik vrati joaqin ?

Reagovat
One-Real

mel by se vratit koncem ledna, natrhly stehenni sval

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
One-Real

tak ne, uz me to nebavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem rikal, Cristiano da na 100% gol

Reagovat
smazaný uživatel

Real 61 golu, Barca 50

Reagovat
culé

Barca má ešte zápas k dobru.

Barca 8, Real 16 inkasovaných.

Reagovat
One-Real

tady bych citoval Del Bosqueho teorii v hernim provedeni : Nezalezi kolik golu dostaneme, pokud jich dokazeme dat vic.

Reagovat
culé

Keď ste to mohli dokázať, tak ste nedali

Reagovat
vocasisko

oni se tou taktikou řídili a tak si v pohodě nechali dát 3 góly, jenže pak když se rozhodli dát další 3, aby měli víc jak my, tak jim scházelo štěstí

Reagovat
culé

Ale Barca vyhrala len kvôli šťastiu.

Reagovat
vocasisko

tak samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

o tom nekdo pochybuje? tys ten zapas nevidel?

Reagovat
raduinho

tak určitěě

Reagovat
smazaný uživatel

To uplatňujě v praxi jen Schaaf

Reagovat
culé

Barca má ešte zápas k dobru.

Barca 8, Real 16 inkasovaných.

Reagovat
vocasisko

neblázni, takovej blázen jako dolar ještě vytáhne sračku v podobě toho, že Barca betonuje

Reagovat
smazaný uživatel

On je toho fakt schopný.

Reagovat
culé

Len tak btw... neviete, prečo mi každý druhý komentár dá 2x?

Reagovat
celeb

uz tolko nepi

Reagovat
Kily

protože při odesílání klikáš dvakrát na "odeslat komentář"

Reagovat
culé

Mne sa ani nezdá.

Reagovat
Kokesh

+ zápas k dobru. Spíš je lepší se podívat na první tři střelce z obou týmů...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne zajimava statistika. Natoz ze Karim nebo Gonzalo se mezi sebou casto stridaji

Reagovat
Radin

prosím čistě link na Malagu?zrovna sem přišel a rád bych se podíval..

Reagovat
smazaný uživatel

Veetle: www.alexzerosportshd.net/p/canal-2.html

Reagovat
Radin

díky,padá mi,čekal sem od new netu víc :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska slabší výkon, přesto pohodlná výhra 5:1 A ten průměr gólů na zápas je neskutečnej

Reagovat
One-Real

Tak Karimovo zraneni neni vazne, jeste ze tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff.

Reagovat
smazaný uživatel

Z dnesnich dosud odehranych 4 zapasu 2 skoncily 0:0 a jeden 1:0. Na PD celkem slabota,nemyslite?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bylo divny, Krystina nic moc, ale sance mela, ale berou se 3body , jinak Varan naprosto jednoznacnej zaklad misto Pepka. Obrana: Arbeola-Ramos-Varan-Contreao bych to videl, Marcelo je dozadu tragickej, a dneska zase padl z jeho strany gol. Pepe by se me libil jako predstoper takovej cistic jeste za Xabim, jako to hral ve finale CopydelRey a tam hral skvele, taky real nedostal gola...

Reagovat
DreamTeam

Varanemu porad tece mliko po brade. Na zaklad zatim nema ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to v zadnym pripade vcera hral fantasticky a oproti Pepemu ciste. Ikdyz je pravda ze soudim z jednoho zapasu,..

Reagovat
Al Capone

a ještě proti Granadě

Reagovat
smazaný uživatel

A jeho nejtěžším soupeřem byl zatím Ajax.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný já to tolik nesleduju tak si nechám poradit od zkušenějších. Ale opravdu si mýslíte že Pepe je lepší než Varane? Mě přijde že Pepe strašně fauluje, s ním hrát vzadu je často risk,Varan mě přijde jistější a lepší při rozích ať už útočných,nebo obraných.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a vysvetli me nekdo zasvecenej proc nehraje Sahin? Proc tam proboha stavi na poslednich par minut Antiltopa.??? Ten musi jit v zime okamzite pryc a bude to dobrej ekonomickej tah , ale at nezabira misto Nurimu

Reagovat
Jerichoo

No bude to tým, že Nuri je fyzicky ešte veľmi zle. Je pomalý a málo dynamický, snáď sa z toho dostane potenciál má veľký

Reagovat
smazaný uživatel

hezky Karim, letos si konecne drzi skvelou bilanci, jemu hodnou

Reagovat
Losinho

V prvních 4 zápasech 1 gól

Reagovat
Losinho

*vyjma zápasu Realu, a i Rayo to už zlepšilo.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zlepšil to spíš samotnej Varas

Reagovat
Kily

Seville se to slušně sype, když už nedrží ani tahle jistota. Vzhledem k jejím výsledkům je až s podivem, jak reálnou šanci stále má na Ligu mistrů

Reagovat
Carlos Juan Pablo

No ono nemá moc co konkurovat. Zatím jsem ovšem velice rád za Osasunu, která si už něco většího zaslouží. Naopak sen Levante bych zase sfouknul. Ale stejně i když se probojujou na příští rok do pohárů, tak jim odejde skoro celá základní sestava a nazdar...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že o ty veterány bude rvačka?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Neřekl bych zrovna rvačka, ale menší kluby Primery budou mít určitě zájem. Takoví hráči jako Juanlu, Valdo, Aranda nebo Koné budou zadarmo velkou vzpruhou. Ještě končí smlouva dalším devíti a i tam zájem bude. Hlavně většina těch hráčů jsou ze základní sestavy.

Reagovat
herbage

Jak hrál Reyes?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Docela špatně. Jednou byl sám na malým vápně před gólmanem a uskočil mu míč. Také hlavně byla vidět špatná souhra s ostatníma, což je ale logický. I když měl zase jednu dvě pěkný nahrávky a většinou se snažil individuálně probít, což se mu i dařilo.

Ale neházel bych vinu jen na něj. On hrál celej tým jak po kalbě. Luna nastoupil na křídle, Negredo kazil nebo měl smůlu... Holt celkově zápas pešek. Ale až si Reyes v Seville zvykne, tak myslím, že se zařadí k tomu nejlepšímu, co můžou nabídnout, pokud bude nastupovat na křídle a sbíhat si do středu, jak je naučenej.

Reagovat
herbage

on nehrál v útoku? Napravo má pevnou pozici Navas a vlevo není tak silnej, navíc tam hraje Perotti, takže jsem počítal s tím, že bude v útoku jako podhrot za Negredem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

No ten podhrot právě hrál. Ale pro něj je lepší zleva na křídle. Napravo má rezervováno Navas, kterej je zraněnej a dneska za něj naskočil Perotti. A právě za Perottiho by měl Reyes vlevo snad nastupovat. Dohrával tam i konec zápasu, kde se ještě Sevilla zmohla na snížení a zápas vypadal celkově lépe.

Reagovat
herbage

já jsem na něj zvědavej právě v útoku. Ale spíše záleží, jestli se jim podaří přivést v zimě ještě Petriće s Dos Santosem. Budují celkem zajímavý tým, už ne tak buldočí a silový, jako předtím

Reagovat
One-Real

Co si budeme povidat, 200. pro Real.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
vocasisko

Reagovat
-Kopy-

My máme prostě smůlu, jsme lepší a dostanem gola po dvou nahodnej odrazech a pak ze standartky, svět je nespravedlivej....

Reagovat
celeb

no zacina to byt pekne nervozne.

Reagovat
celeb

gollll!

Reagovat
One-Real

Zrovna dneska si myslim ze i pres houzevnatost Espayolu dostanou o 3-4 a pujdou spat.

Reagovat
vocasisko

já většinou nemám ze zápasů s Espanyolem moc dobrej pocit, vždyť je to jeden z týmů, který nás obírají o body v poslední době nejvíce, ale dneska cítím, že to bude z naší strany formalitka a předpokládám minimálně 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

A já si zrovna dnes myslím, že by mohli domácí alespoň zplichtit, kdybych měl peníze na účtu, už to mám naloženo (určitě bych zahrnul i 1.poločas). Vycházím z toho, jak vypadal pohyb našich včera, vypadali, že mají ještě svátky. Kdy jindy ztrácet než po svátcích, reprepauzách apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem postrannému rozhodcovi, ďalej chlapíkovi, čo staval bránky, samozrejme aj Danimu...

Michu do repre

Sevilla bola futbalovejšia, mala viac šancí, ale Rayo si to odlietalo a KONEČNE vyhralo

Reagovat
smazaný uživatel

a zabudol som na Trashorrasa, ako ho nemám rád, dnes bol pri všetkom podstatnom

Tamudo

Reagovat
celeb

no kua, ja sa tu ucim rumuncinu pri streame na DIGI a Villarreal s Valenciou je na Sport1

Reagovat
celeb

Konecne je ten blondaty Mathieu dole

Uz aby prisli posily z Holandska, obrana Valencie je jej najvacia slabina

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
celeb

remiza spravodliva.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Trand

Villarreal.

Reagovat
Marv

mohl by spadnout

Reagovat
vocasisko

FC Barcelona lineup: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Busquets, Xavi, Iniesta; Cesc, Alexis and Messi

tak podle očekávání

Reagovat
herbage

wau

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb

08.01.2012 10:48

A sestavu bych dal max. Čili: Vicky - Dani, Piq, Puy, Abi - Xavi, Sergio, Legenda - Alexis, Messi, Cesc.

[reagovat]

Reagovat
vocasisko

hezký, ale dneska to tak čekal snad každej

Reagovat
smazaný uživatel

tak druhej a možná i první nejtěžší mač v sezoně v ligové sezoně. To se prostě nesmí podcenit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Espanyol?

Reagovat
vocasisko

RCD Espanyol Lineup: Cristian Álvarez; Raúl R, Amat, Sergio, Verdú, Romaric, H. Moreno, Weiss, Forlín, Dídac, Thievy.

Reagovat
smazaný uživatel

těším se o to víc. Ta sestava je nálož. Uvidíme, jak silněi vybuchne Pocchetinovi pod zadkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tak těším hoši a ješte ta sestavička

Reagovat
Xavi8

Pepek nasadil to najsilnesie a mlady Vlado v zaklade

Uz nech je 21:30

Reagovat
vocasisko

docela se těším na to, jak to bude vypadat na hřišti, podle mě to bude podobný, jak proti Realu, takže:

--Iniesta-Alexis-Alvés-

-----------Messi---------

--Cesc-Sergio-Xavi----

--Abidal-Pique-Puyol--

-----------Valdés-------

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago místo Iniesty, ne?

Reagovat
vocasisko

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

je to oficial? já našel Thiaga..

Reagovat
alcantara

Thiago lavicka.

Reagovat
vocasisko

twitter,facebook,marca-online ... všude Iniesta v základu

Reagovat
alcantara

Dnes v ciernych dresoch, parada Leo by mohol v predvecer odovzdania tretej GB potvrdit opravnenost vitaza, proti zobrakom z Cornelly rastie spokojnost priamoumerne s mnozstvom nastrielanych golov.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze Espanyol ziska nejake body dnes

Reagovat
Kokesh

Tak to já doufám taky...jenže Barca s 3-4-3 má fakt grády. Pokud by je i tak Espanyol obral o body, musel bych jen smeknout...

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé v sezoně Pep nasazuje letos již použitou základní sestavu, je vidět, že si důležitost a náročnost tohoto zápasu uvědomuje, vždyť proti Espanyolu jsme poslední dobou ztratili nejvíc bodů. Tak snad se to dnes odejde bez většího prasení, nedejbože zranění, naopak bych si moc přál pořádný příděl. Třeba jako ten přesně před 18 lety.

Reagovat
herbage

použil by vícekrát, kdyby neměl zraněné hráče. A tipuji, že poprvé nastoupila proti Realu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi.. Sport 1 na netu asi nenajdu, co? :)

Reagovat
Xavi8

ta blondina z Espanyolu bola luxusna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taková menší basketballová odbočka. Ricky Rubio dneska 14 asistencí.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky je nejvetsi borec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky je nejvetsi borec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký dobrý odkaz na Barcu?

Reagovat
Xavi8

Victoooooor

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom bylo takové světoborné?

Reagovat
Xavi8

ako by som to len povedal?

bol to viac ako len zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Ok..každý máme jiné kritéria na posouzení "více než zákroku"

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu, co teď Alexis vymýšlel. Tohle měl bejt obstřel alá Tello.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle tempo může Espanyol držet tak maximálně půl hodinky

Reagovat
smazaný uživatel

Teď Alexis špatný zpracování v gólovce. Dneska zatím nic moc.

Reagovat
Xavi8

Alexis ! Take spracovanie si nemozem dovolit ani ja v regionalnej lige

Reagovat
smazaný uživatel

žltá?

Reagovat
vitasrp

Za tohle mu da sudi zlutou?? to snad nemysli vazne..

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

Jako odpískat jo, gól není právoplatný, ale žlutá?

Reagovat
smazaný uživatel

Když si míč nastřelí do ruky sám hráč, tak se ruka nepíská. Navíc ta mimozní žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Golasoooooooooooooooooooooooooo

Cesc Fábregas

Reagovat
Xavi8

Ceeeesc

Reagovat
Infi

Fabreeeee, stejně si toho góla dát musel

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas takový přistrčení To zas budou Angličani brblat něco o špatných hlavičkářích

Reagovat
smazaný uživatel

CESCCCCCCCCCCCCC JIOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dal letos víc gólů hlavou?

Reagovat
Rssa

U mě ještě není branka

Reagovat
vitasrp

Hmm, Fabregas paradne.. On se v te Barce dost rozstrilel, kolikaty to uz je jeho gol??

Reagovat
Rssa

13? Nějak tak semizdá.

Reagovat
smazaný uživatel

9 v lize, 14 celkově.. Ale hraje o hodně výš, než v Arsenalu.. Skoro až devítku.

Reagovat
vitasrp

No, tak to jsou uz hodne solidni cisla na ofenzivniho zaloznika..

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou hraje fakt spíš až útočníka, takovou jakoby devítku.. Pracuje na velkým prostoru, ale do vápna se tlačí hlavně on a Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento byl 14.

Reagovat
smazaný uživatel

opět hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc

Reagovat
vocasisko

no konečně sakra, takový chyby, jaký tam teď Espanyol vyrobil se prostě trestat musí.

Cesc

Reagovat
Rssa

Už jo

co ten Cesc žere, že dává branky skoro jen hlavou

Reagovat
herbage

je to váš největší čahoun v útoku

Reagovat
mike.84

to městké derby to je komedie. ten espanyol chce prohrat vyloženě dostanou gola - neplatí, dostanou další facku v pododbě alexis sam na golmana a furt jim to nestačí. ten výkon je prachbídný .. o ničem fotbal na jednu stranu

Reagovat
Rssa

Ten tam padnul jak do vody

Reagovat
Rssa

Jo tak on to byl Weiss

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak to tam celkem větrá, tu technika má fakt na naše poměry naprosto mimořádnou..

Reagovat
smazaný uživatel

*techniku

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc má tu koncovku prostě skvělou. Si nemůžu pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Espaňol hraje očekávaně na krev. Oni proti Barce hrají vždycky jak nadopovaní.

Reagovat
vocasisko

to je fakt, oni mají snad proti nám povolenej doping, mně se zdá, že jich 7 pressuje a stejně jich zároveň 7 stojí kolem šestnáctky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale odpadnou, uvidíš..

Reagovat
Infi

55. minuta

Reagovat
Infi

V té obraně si dneska celkem dost vyskakujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Iniestaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by hodně rychle dat druhý, protože tohle strašně smrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si naopak myslím, že to vypadá dobře. Espanyol do té půlhodiny investoval ohromná kvanta sil a přesto vedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti fetují nebo nevím. Bylo by dobrý ještě jeden přidat, aby byl klid. Je tam na můj vkus až moc nepřesností.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřesnosti vycházejí z toho, že máme na všechno hrozně málo času. Domácí skvostně dostupují. Oni se dokáží na Barcu vždycky takhle připravit. Je to pro ně prostě jeden ze dvou nejdůležitějších zápasů sezony. Podřizují tomu všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že nejsou dopředu tak nebezpeční jako Valencie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak byl tohle třístovkový, takže ho věnuju. No, třeba Pepkovi Guardiolovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda to byla ... střela ... možná teda.

Reagovat
herbage

ale praporek trefil

Reagovat
herbage

střela na rohový praporek dostala díky Alexisovi nový rozměr

Reagovat
smazaný uživatel

Díky tomu, jak moc se domácí soustředí na Messiho a Daniho stranu má Alexis hrozně moc prostoru. Po hříchu zatím dneska všechno podělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky toho na nej moc nechodi,nejak ho vynechavaj...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to v žádným případě. Má balonů hrozně moc. Akorát to zadrbává.

Reagovat
Infi

Rozehrávka je dneska strašná

Reagovat
Kokesh

Neuvěřitelný, že zatím nejhorší hráč na place nahrál na jedinej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Alexis pros..l

Reagovat
Infi

Ty vole Alexi, tohle už se prostě valí po brance

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis místo toho, aby šel na kasu, jde někam do středu do 4 obránců. Já z něj dneska rostu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ucfr.cz/wp-content/uploads/zmena12.pdf

A zde jen k tomu Messiho ruce. Podle mě tohle je přesna ta situace. Hráč si sám nastřelí svojí ruku, což se nepíská.

Reagovat
Godwinson

Dost špatné. To jsem považoval v té dnešní gulášové situaci za nejjasnější případ, čisté nešikovnosti hráče a oni zrovna to povolí, tomu moc nerozumim, ale co už. :(

Reagovat
smazaný uživatel

já si to nastudoval po situaci, kterou jsem viděl naživo. Tenkrát jsme na tom sudím nenechali nit suchou a on nám v klídku vysvětlil, že to prostě podle pravidel ruka nebyla.

A nebyla ...

Reagovat
Godwinson

No, já to nemyslel proti Messimu či proti konkrétní situaci. Jen mi přijde naprosto blbý povolovat nejjednoznačnější situaci v tomhle Kocourkově, i když on si to každý píská stejně jak chce, nevyplatí se to řešit, pravda :)

Reagovat
Godwinson

Navíc je to tři roky staré, to jsem přehlédl, takže ne novinka :))

Reagovat
smazaný uživatel

já to beru, že jsi to nemyslel proti Messimu. Já jsem obecně pro nějaký sjednocení posuzování hry rukou. Je v tom hrozný bordel.

Já to sem hodil jen proto, že tady proti tý situaci víceméně kromě mě nikdo neprotestoval. Podle mě to byl regulérní gól. Sice podle dementního pravidla, ale to nemusí Messiho a Cesca trápit, že jo.

Reagovat
Infi

Já ti nevím, ale i když to bylo vlastní chybou, tak si ten míč víceméně sklepl a podle mě se to hvízdat mělo. Žlutá je už jiný příběh.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to povedeš do absurdna, tak si můžeš balon vzít do ruky a jít s nim do brány Prostě nesmí v tom být vidět úmysl a v tomhle případě rozhodčí ten úmysl viděl.. a popravdě si myslím, že správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to viděl sudí takhle, tak bych to i pobral. Tam jdou teda dvě pravidla proti sobě.

Popravdě - kdyby padnul první, nepadnul by druhý gól. Takže nám to víceméně neublížilo. Navíc si dovedu představit, co by se dělo, kdyby tohle uznal.

A zadalší - ať jsou pravidla o ruce jakýkoliv, tak si to sudí stejně foukají posvém. Mají v tom taky bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Musejí pískat v duchu pravidel

Reagovat
Xavi8

Este ze to Verdu zahral na seba

Reagovat
smazaný uživatel

Espaňol aspoň plichta

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výraz toho vlasatýho útočníka.. To je jak Bystroň!! Chce to nachcat na papírek..

Reagovat
Xavi8

Ale ánoo, má to grády a tak to má byť

Reagovat
smazaný uživatel

Andréééés

Reagovat
smazaný uživatel

Tyč.

Krásně je tam Cesc vykoupal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co udělal Andrés při tom převzetí balonu? ♥

Reagovat
Xavi8

mne sa este predtym zase pacil typicky Andres

Reagovat
smazaný uživatel

Hloucek 10 hracu Barcy kolem rozhodciho..porad to umi dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

těch modrobílých jsi si v tom hloučku evidentně nevšimnul ...

Mimochodem jsem si podobného hloučku dneska všimnul v zápase Manchesterů ...

Reagovat
smazaný uživatel

to měla být redka,šel tam jak vyšinutýýý

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Barcelona hraje hovno, Espanyol jasně lepší a stejně vedou žebráci ,,, Nebejt jalovýho brankáře. Doufám že se to ve druhý půli otočí a Barca padne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Infi

jjjj barca padne

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas se přežil a jejich hráče musel stát hodně sil. Vidím to na 0:3 Messi a Alexis.

Reagovat
vocasisko

no nic, toto je hrozný, je to bez pohybu, možná bych tam dal i Pedra, Alexis je dneska mimo, Dani relativně taky, záloha to musí víc rozhejbat, 1:0 je slabý, musíme přidat

Reagovat
Kokesh

Přehrávat Barcu je rarita, o to větší škoda, že Espanyol prohrává. Ale na pohled perfektní zápas, derby jsou prostě derby.

Reagovat
Xavi8

Dal by som Alexisovi max. 15 min, inac Pedro hore.

Reagovat
celeb

Pedro je v poslednej dobe jalovy, Cuenca na plac!

Reagovat
alcantara

Cuenca nie je na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas! Tempo, nasazení, souboje, fotbal. Espanyol nám pěkně nakládá, to je obrovská zkouška pro naši obranu, která to dneska neuvěřitelně drží. Tohle mě baví Pěkná změna po čase, kdy proti nám zas nastoupil tým, kterej se nebojí a jde do toho na 100%. Jen ať Espanyol nepoleví, tohle je show!

Reagovat
smazaný uživatel

No popravdě, jestli tohle nepovolí, tak si půlka kádru už nikdy nezahraje fotbal, protože bude obviněná z dopingu.. Je to strašně přepálený, takhle šíleně nehrajou ani Basci..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby z toho nebyla další remíz, která by mohla v součtu hodně mrzet.

Reagovat
Kokesh

Ale stejně je to mazec. Snažíš se, všechno na sto procent, herně lepší než soupeř a stejně ne a ne dát gól popřípadě třeba vyhrát. Tak jako třeba Real proti Barce v Supercopa. To je někdy k posrání, když i proti nejlepšímu týmu světa nemáš dostatek "štěstí".

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevim, jestli nemají štestí... samozřejmě, ta úvodní situace měla skončit gólem, to byl zázrak, že to Valdés vyrazil a následně Piqué vykopnul z čáry, ale zbytek šancí si Espanyol zadrbal sám. Ale nasazení a bojovnost je dneska hrozně žene kupředu k výkonům, který jsou proti Barce k vidění max. pětkrát za sezonu (většinou Valencia a Athletic).

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

415. pro strelce svetove extratridy Santa Cruze, ktery OPET body Betisu zachranil :)

Reagovat
alcantara

Sledovat Andresa je naozaj zabava, pravdepodobnost ,ze strati loptu, je asi rovnaka, ze sa Zem zrazi so slnkom. Skvely zapas, aky je mozny vidiet iba v tejto lige, na kalendar mame trochu smolu, ale verim, ze to udrzime. Domaci klasika, po zapase upadnu vsetci do komy od absloutneho vycerpania. Messiho zlta vtip sezony, Romaric jasna cervena a Alexis "bohuzial" nie je Osman, Gerrard alebo Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

přidám se. Don Andrés je fakt zábavný. Mě se líbí, jak ví, že o ten míč nepřijde. Ikdyž je proti němu přesila, tak má pořád ten svůj salámistický výraz.

Reagovat
vocasisko

Samozřejmě všichni 3 obránci si zatím zaslouží 10, všechno perfektně hasí, padají do střel, hrajou perfektně.

Reagovat
smazaný uživatel

10? Za ty šílený chyby? Vůůbec.. Obrana hraje zatím dost špatně, štěstí, že to dokážou jakž takž pak hasit.

Reagovat
Infi

Reagovat
alcantara

Mne nesedi dnes hlavne Sergio, nestiha.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje zbytečně hodně vysoko a na straně.. V druhý půli ho Pep zaúkoluje

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ty chyby primárně nedával obráncům. Přijde mi (a i Pique něco podobnýho ukazoval), že dneska záložníci hrají od obránců hrozně daleko a v tý mezeře můžou domácí kombinovat a nabírat rychlost. To se pak brzdí hrozně těžce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, i Sergio v tom má podíl vinny.. Nicméně chyby dělají i stopeři, hlavně Abidal.. Při tom zákroku Vickyho tam hlavičkoval s útočníkem Andrés, to se prostě stávat nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

to 3-4-3 se mi dnes nelíbí sergio jako DZ to tam dnes nestíhá,dani taky nebrání ,vetsinou to zbyde jen na obranou trojku,více pohybu kluciiii

Reagovat
smazaný uživatel

Mám 2 otázky na miestnych znalcov PD... 1. Weiss hra tak dobre a tak dobre sa mu darí v Espanyolu, že hrá základ proti Barce? 2. Ako hrá Dídac v Espanyole? Je dobry? Som fanusik AC tak preto ma zaujíma..Nemyslim len tento zapas ale vseobecne

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolu pred Espanyolem ! Úžasnej poločas, strašná škoda, že nevsítili, bylo by to njevíc zasloužený.. Fakt, smekám, přestříleli je jak nic, hrajou přímočarej, rychlej fotbal, hrozně energickej... čumim

Reagovat
X-bano-X

Ten zápas má ale tempo. Derby ako remeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mám dojem, že tady spousta lidí barcelonské derby vidí snad poprvní v životě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vono při minulém 1:5 ,čekali stejnou písničku...

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě ho vidim podruhý, prvně jsem viděl to "relativně nedávný" 1:5 tušim - Espanyol bez náboje, uplně odevzdanej... Dneska valim oči, fakt tomu nevěřim, že jde celej poločas odehrát v tak ukrutnym tempu, takhle Barcu přestřílet, to si nepamatuju. Fotbal domacich dneska dela krasnej zapas, bez debat Akorat nedali gol, coz je holt zatim rozhodujici.

Reagovat
DreamTeam

"Fanoušci" Barcelony ?

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho-joga-bonito, elbi.the.king, Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

http://cs.wikipedia.org/wiki/Flame_war

Přečtěte si poslední odstavec.

Reagovat
smazaný uživatel

Filip je dokonaly,nadpozemsky,proste vic jak buh.

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

vida, kam až to dotáhl málokdo ze zdejších diskuzí o sobě může tvrdit, že se jakožto aktivní člen dostal na mistrovství světa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
C0br

Pojem trotling jsem teda ještě nezaznamenal, dokonce ani v souvislosti s Filipem.

Reagovat
Kily

já jsem o něco chytřejší, už několikrát jsem tady na tohle označení v souvislosti s ním narazil, ale nevěděl jsem, jaký je přesný význam

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

kto to tam dopísal?

Reagovat
smazaný uživatel

Coze? Nejlepsi DZ sveta dnes nehraje dobre?

Reagovat
Xavi8

Weiss dole?Mohol radsej stiahnut Thievyho

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss je na to individuálně opravdu skvěle.. Jenže koukni na to ostatní Celej tým se snaží jak blázen, jdou na krev a on ani nedohraje vlastní zadrbání, vzteká se, že mu nenahráli, vrací se sporadicky.. Já bych ho vyhodil už v průběhu první půle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Ja viem, len som ho specialne dnes chcel vidiet cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky..

Reagovat
indy

a to neni len dnes, taky je cely jeho futbalovy zivot

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alexis dneska kazi,na co sahne...

Reagovat
Xavi8

dnes si moze podat ruku s Alvesom

Reagovat
vocasisko

oba vystřídat a co nejdřív

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nahrál na gól. Alexis se snaží, brání, ale dopředu to zadrbává neskutečně.

Reagovat
Xavi8

Nahral na gol, ale tie jeho dnesne kiksy (hlavne po ktorych sa este ani nevracal) si nemohol prehliadnut. A nebolo ich zrovna malo.

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo. Ale jak píšu - Alexis je dnes na facku. Na to, kolik měl prostoru.

Reagovat
Infi

Pique je vynikající, dodnes si lámu hlavu nad tím, že zrovna Fergie neviděl jeho potenciál..

Reagovat
Xavi8

Taketo prihravky milujem

Reagovat
smazaný uživatel

Cemu se ten cigan smeje? Stal v ofsajdu,tak mu to rozhodci piskl

Reagovat
X-bano-X

Chudáčku, čo si týmito výlevmi vlastne riešiš?

Reagovat
Kily

"fanoušek" Realu Madrid - člověk, který se vydává za fanouška klubu z hlavního města Španělska, ale mnohem více ho zajímá Barcelona, k níž se vyjadřuje daleko častěji, stejný případ jako u "fanoušků" Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsi to rozsekl. Takze fanouskovstvi ke konkretnimu klubu budeme merit podle toho,kolikrat se k nemu vyjadrim a je-li to vicekrat jak k druhym klubum

Reagovat
Kily

v místních diskuzích to tak chodí s tím, že čím více se onen fanoušek vyjadřuje k soupeři, tím více se sám považuje za dokonalého a nedotknutelného

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Příšerný výkon zatím...

Reagovat
Xavi8

Faul?no neviem, zrovna u Puyola by som cakal, ze to ustoji (aj ked neviem ci tam nahodou nebol laket).

Reagovat
X-bano-X

hh že jaká reklama

Reagovat
X-bano-X

pred zápasom mala ísť výzva, že budú v zápase umiestňované reklamné produkty

Reagovat
smazaný uživatel

to si dela ten rozhodci prdel???

Reagovat
indy

prestavka teda Barce vobec nepomohla, v inych zapasoch po prisernom prvom polcase v tom druhom hrame svoj obvykly standard, dneska to asi nebude ten pripad

Reagovat
gonzalesl_is_back

Kolik stál ten pomezní teď při "faulu" na Puyola? Espanyol dnes vynikající, podle mě si zaslouží minimálně bod.

Reagovat
Infi

Pepku vole dávej tam někoho na oživení, máš tam 2-3 chlapy kteří jsou zralí na ručník

Reagovat
smazaný uživatel

áá 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

a totalne nechapu stazeni Weisse, do ty doby nejlepsi hrac Espanyolu a ponechani prisernyho Thievyho

Reagovat
Xavi8

absolutne neplnil pokyny trenera a stale si hral svoju typicku hru zalozenu na technike.

Reagovat
smazaný uživatel

ale byl z nich nejlepsi a zalozil 3 nebezpecny akce plus ho sundal Pique v nebezpecny pozici, ale rozhodci asi cumel na svy pero, nebo nevim proc to nepisknul..

Reagovat
Kily

co čtu, tak zhruba podobný výkon jako u nás, s míčem u nohy představoval nebezpečí, jinak na hřišti úplně zbytečný a maximálně neprospěšný pro tým

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis

Reagovat
Xavi8

nech ho uz da dole

Reagovat
Xavi8

Tak to som zvedavy kto to bude kopat

Cesc?Xavi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alexis fakt dneska posere všecko.

Reagovat
Rssa

A ještě se diví Jak nadopovaní...

Reagovat
Xavi8

Skoda. Zdalo sa mi, ze na taku vzdialenost mal az moc velky rozbeh.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to ten Xavi kope? To je FURT STEJNÝ.

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry, ale v prvnim polocase nepiskne podobnej mnohem horsi zakrok Piqueho na Weisse - kde to byla skoro pentle a ted to ani neni faul a on piskne hned a jeste da zlutou? porposil bych fanousky barcelony, aby sem napsali, jestli jim opravdu prijde ten rozhodci nestrannej..

Reagovat
X-bano-X

Žltú dal za kecy, nie za faul.

Reagovat
Infi

Reagovat
vocasisko

moment, takže CRonaldo styl, když nevím co s míčem, naběhnout do hloučku hráčů, narazit do nich a spadnout je novej druh zákeřnýho faulu?

Reagovat
Rssa

troll?

Reagovat
Infi

trotl

Reagovat
Infi

No snad nebude tohle střídání z bláta do louže

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis dneska vstával levou nohou. To nebylo vůbec dobrý.

Reagovat
vocasisko

Pedro dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

já si to myslím taky.

Reagovat
madridcan

dal nakoniec?

Reagovat
smazaný uživatel

A sakra. Přišli fanoušci antikrista. A to hned ti největí ichťové.

Reagovat
vocasisko

no je to v 75. minutě 1:0 pro Barcu, špatně to dopadnou tudiž pro ně dopadnout nemůže.... buď Barca ztratí body a nebo si solidně zazvrací na cokoliv, co se v zápase stalo

Reagovat
smazaný uživatel

nebo nestalo - gol Espanyolu

Reagovat
vocasisko

no vidíš to, dokonce jste už na dalším levelu

Reagovat
Rssa

Messi se šetří na galavečer nebo co?

Reagovat
Infi

Ten výkon vůbec neodpovídá počtu mých zameškaných potencionálně naspaných hodin.

Reagovat
Infi

Strašně divná věta

Reagovat
Masi

Kdo je lepší Espanyol nebo Barca?

Reagovat
X-bano-X

50 na 50 Barca sa snaží kontrolovať. Espanyol je ale nebezpečný, aj keď už menej ako v prvej polke.

Reagovat
Masi

Díky

Reagovat
Jerichoo

Ten Messi hrá celý zápas takto?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný. Espanyol přestal a my jsme nezačali.

Reagovat
Infi

Líp to říct nejde

Reagovat
indy

ze tomu Pedrovi zeru stale tu istu klucku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máme dneska už dvě tyče.

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol jim ho tam foukne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochvala..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tobe nekdo vlezl na ucet?

Reagovat
smazaný uživatel

V současném kádru Espanyolu není jediný hráč, co by proti nám v jejich dresu skóroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, Alváro.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už nevyrovnaj

Reagovat
smazaný uživatel

Zatracená Barcelona, hrajou prasácky, zraněj i brankáře.. Kdo to kdy viděl?

Reagovat
X-bano-X

trolle

Reagovat
Jerichoo

trapas trošku od teba..

Reagovat
smazaný uživatel

to vypadá vážně,sand vše ok golman

Reagovat
Rssa

Hm, to nevypadá dobře, šlacha?

Reagovat
Jerichoo

Snad ne koleno

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro se rve jak zamlada. Tak teď ještě zlepšit tu fotbalovou stránku

Reagovat
Rssa

Výtečně Piquenbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Keita - Espanyol ma sanci

Reagovat
JacoBee

Reagovat
DreamTeam

ted to bude zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady

Reagovat
smazaný uživatel

ESPANYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL krasa

Reagovat
Infi

Zasloužená facka, ZASLOUŽENÁ kurva

Reagovat
Xavi8

bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

Olééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak tohle muselo přijít.

Reagovat
indy

my ten titul fakt nechceme....

Reagovat
JacoBee

Ježiš drž hubu s timhle tyhle řeči miluju v půlce ligy plácat tohle...

Reagovat
indy

a co som napisal takeho? ja nepisem ze titul je strateny, len som narazal na dnesny pristup, tak sa skludni

Reagovat
Rssa

Dalo se to čekat, dneska to byl nejhorší výkon v sezóně.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Makelele

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DO PRDELEEEEE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho čas nadešel. Druhej poločas vypustil, tak ať "aspoň" rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

a jedem Espanyol, jeste jeden, zaslouzite si to!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Anoooooooooooooooooooooooooooooooo super super super

Reagovat
JacoBee

Jinak nejhorší hráč zápasu určitě Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

ako vzdy

Reagovat
JacoBee

Si debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,hovno Offside..

Reagovat
Jerichoo

no nechytil by ju takže je to jedno snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Praporkář už druhý neofsajd ...

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
vocasisko

super, druhej offside kterej nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Ted kdyz barcelona zapla tak jde krasne videt jakou profesorskou udrzbu cely druhy polocas hrala. Snad to Espanol udrzi

Reagovat
X-bano-X

no kua, ten postranny je asi slepi..už druhy krat

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodci Espanyolu fakt nic nepiskne to neni mozny tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre prehru simulantov

Reagovat
vocasisko

no nic, nevadí, že nejspíš ztratíme body, hlavně, že si zahraje Keita, než odjede na tu Africkou srandu, to je nejdůležitější

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Infi

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Xavi8

ruka?

Reagovat
JacoBee

RUKA

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka, penalta ... nic.

Reagovat
smazaný uživatel

preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byl zářez. Jasná.

Reagovat
Rssa

pedro

Reagovat
Rssa

Tak ruka...ale i tak měl na to celou branku. A o zápas jsme nepřišli kvůli té ruce, ale kvůli příšernému výkonu. Hnus.

Reagovat
Kokesh

Souhlas. Doufám, že nebudeš jedinej, kterej to takhle přizná.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemířil špatně, obránce to vytáhnul rukou...

Reagovat
vitasrp

Mela byt pentle, docela zarez...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Výborný brankářský zákrok obránce Espanyolu, fakt úžasný, snad bude v nějaké nominačce

Reagovat
X-bano-X

rukaaaaaaa

Reagovat
vocasisko

penalty se nám taky nepískají

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl někdo, kdo tu před půl hodinou mluvil o tom, že přišli brečet fanoušci realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

co? já jsem napsal jen pravdu

Reagovat
Mishko

no tak teraz rozhodca Barcelonu pekne zarezal, aspoň vedia, ako sa cítili fans Chelsea v semifinále LM :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ako fanda Barcelony, ked Ovrobe udeli Abidalovi ruku za nic v zapase s Chelsea, nie ?

Reagovat
JacoBee

Tak to si úplně mimo no :D

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi ne, to by muselo byt v tomhle zapasu tak 5x, abys to mohl porovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten konec je boží

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Rssa

Ještě se div. Ty jsi dvojsečná zbraň. Pomalu největší obhájce Barcelony a takhle se hnípat v její dnešní tragédii.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se netajím tím, že mi je Barcelona sympatická, na druhou stranu.. Tenhle rok jsou některý její výkony vyloženě profesorský a Espanyol to dojezdil doslova na krev, za první půli si v tomhle kontextu bod zasloužili. Je mi líto Andrése, kterej jako jedinej dnes předváděl to, co hraje vždycky.. Ale třeba Messi mě v některých částech hry vyloženě štval tím, že mu to bylo jakoby jedno.. Evidentně je nasranej, že nedostal Zlatej míč.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Rssa

S tím Zlatým míčem

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi to tak.. V tuhle dobu už to hráči dávno vědí.

Reagovat
Rssa

Hm. Uvidíme zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade, kdo ho dostal? Ronaldo byl vcera taky hroznej

Reagovat
vocasisko

a Xavi dneska taky

Reagovat
Infi

Fakt? To mi příjde jako blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na některý rozhovory Nedvěda, ten už to věděl snad měsíc předem, přišli za ním do klubu, udělali nějaký fotky s míčem atd. akorát mají zakázáno o tom mluvit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akorát to teda nebyly měsíce, ale pár dnů.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně si to nepamatuju.. Jen vím, že se ho na to všichni ptali docela dlouho a on říkal, že možná něco ví, ale říkat nic nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

když ho tenkrát získal Pája, tak tvrdil něco o tom, že se fotky se Zlatým míčem dělaly už někdy 2 dny před vyhlašováním. Takže už to věděl.

Reagovat
Infi

ok ok dík oba

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to ho nedostal ani Xavi a nejspíš ani Krystýna.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi nevypadal, že by se nesnažil.. To ani Cristiano včera Akorát mu to nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ze strany Barci se dnes snažil hodně Pedro, Alexis, Puy, Pique, Vicky, Legenda a Cesc. Zbytek mi přišel nemastnej neslanej.

Reagovat
Infi

Ale tak jestli ho opravdu nedostal tak to potěš koště.

Reagovat
Infi

Reagovat
DreamTeam

Espanyol

Reagovat
Infi

x vymyšlených offsidů + nehvízdnutá penalta, to by tě osral pes

Reagovat
smazaný uživatel

No nic,remiza zaslouzena,dnesni vykon-tfuj...Hold ,ted uz nesmime zavahat a Real bude muset neco pokazit,o El Clasico se nebojim....Ach jo kluci,snad ten jejich naskok stahneme...

Reagovat
F.Torres

zasložená remíza

Reagovat
Kokesh

Zaslouženej bod, smekám.

Reagovat
asskicker

Vybojovany

Aj ked ta penalta na konci ten dojem trochu kazi...

Reagovat
smazaný uživatel

11 - Barcelona have now dropped as many points away from home this season as they did in the whole of 2010/11. Carsick

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne poznala Barcelona i to,kdyz je rozhodci poskodi - byla to jednoznacna penalta. Doted to znali jen souperi Barcy,jake to je byt poskozen rozhodcim. Krasny zapas,krasne derby,gratulace oboum tymum k zisku jednoho bodu.

Reagovat
asskicker

Konecne

Dolar brat ? alebo partner ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vratil rozhodci na konci aspon

jinak skoda Espanyolu, celej zapas lepsi, meli mit 3 body

Reagovat
JacoBee

CElý zápas lepší

Reagovat
frankiefcb

Já mám podobný názor a to nejsem fanda Realu . pravda jsem fanda nebo spíše sympatizant s atleticem a Espanyolem

Reagovat
DreamTeam

to mohli no ale ta koncovka jejich spatna

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta naprosto zasloužená. Espanyol hrál zase skvěle. Škoda, že takhle nehrají pořád a proti každýmu.

V nastaveným čase jasná pentle.

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
Rssa

Hnus. Příšerný zápas, skandální výkon našeho týmu, "nadopovaní" hráči Espanyolu. Messi na facku, Alexis na facku.

A bohužel...Pepek to dneska nezvládl. Už je to o 5 bodů a to se nám bude dohánět těžko. Upřímně, teď na nějaký čas nemám náladu na Barcelonu a nějaký její zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Vim co na to říct... Ale ještě dneska se radši se nevyjadřovat, to bych se fakt posral už.

Reagovat
smazaný uživatel

takto sa prehrava liga...

Reagovat
smazaný uživatel

Historie se po několikátý opakuje. Espanyol to proti nám odjezdí po prdeli, nechají na hřišti duši. A proti Realu předvedou hovnovej výkon a dostanou čtyřku.

Dneska ten zápas nakonec rozhodl rozhodčí, bohužel. Bohužel proto, že se bude zas řešit zářez rozhodčího a ne náš otřesnej výkon. My jsme si to dneska zasloužili, na výhru jsme hráli akorát tak v nastavení...

Visca el Barca!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by mel jezdit Espanyol po prdeli proti Realu? Jezdi po prdeli v derby proti Barcelone, kde to fanousci mnohem vic oceni.

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol i Real založili Katalánci, tak proč by proti nám hráli nadoraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavovat měl minimálně 6 nebo 7 minut. Dva nespravně odmávané ofsajdy (minimálně) a hlavně neodpískáná jasná penalta, po které měl být navíc hráč domácích vyloučen.

No nedá se nic dělat, věřím, že i s tímhle se poperem a nakonec ten titul skončí ve správných rukou.

Visca el Barça!

Reagovat
Kokesh

Ve správných skončí, to máš pravdu. V Madridě.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti na něj nemají, Getafe se zachraňuje. Takže Rayo?

Reagovat
Jerichoo

ešte, že si spomenul pravé príčiny konečného výsledku

Reagovat
asskicker

Pise, ze su to priciny? si si vytiahol len to co chces, radsej sa pozri pod akykolvek clanok vasho RM ked prehra, kolko tam je nafnukane a kolko tu

Reagovat
.13

Takze uz viem preco rozhodca zakrocil rukou zakona a vsetko im to spocital.

Dakujem Jericho uz rozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

díky šampioni

Reagovat
.13

spravil by toto vam tak tu zasa cele RM aj s manazmentom a vedenim vyplakava

Reagovat
asskicker

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme si toho už užili až až

Reagovat
Kokesh

Tak není se čemu divit, každýho to namíchne. Ale je to stejný v obou táborech, tady nemá nikdo nikomu co vyčítat.

Reagovat
Kily

vesmír je stále v rovnováze

Reagovat
Kokesh

A bude ještě víc, až Real...no, nechci radši předbíhat, může se to vymstít.

Reagovat
Kily

nepojedeš do Gelsenkirchenu na Raúla?

Reagovat
Kokesh

Něco mi uniklo?

Reagovat
Kily

Schalke - Plzeň

Reagovat
.13

reakcia na vas vsetkych, akoze ja som to predychal, proste nie vzdy je to fer, ale aby mi tu potom niekto este hanobil moj oblubeny klub(kt. hral nanic asi 75min,. ale aj tak 3krat ked uz sa za asi 15min. pomyli spickovi rozhodca a este tak ocividnu ruku).

Kazdemu sa stane nevravim, ale tie reci potom

Reagovat
Yanek

Reagovat
alcantara

Nielen pre toto Pericos nenavidim, skoda, ze pred tymi par sezonami nevypadli A teraz hura vsetci do sanitky.

Visca el Barça!

Reagovat
Jerichoo

Super víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Hřebík nekoukal

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To preto lebo stiahol Cesca. Ani nie minutá a hneď gól dostanú

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera! Zvýšili jsme náskok v čele na 5 bodů, Cristiano vede tabulku střelců o 4 góly a udělali jsme další malý krůček k titulu. Nic ve zlém, ale teď aspoň fanoušci Barcy vidí, jak jsme se cítili loni my - fanoušci Realu, když jsme potřebovali vyhrát důležité zápasy, rozhodčí nám nepískali tutové penalty a vy jste se nám smáli. Ale liga ještě není ani náhodou rozhodnutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre jsi to vystihl

Reagovat
smazaný uživatel

nechci ti do toho kecat, ale letos sudí důležité zápasy řídí přesně podle vašich notiček - Barca ve Valencii měla kopat pentli. Nekopala. Ztratila. Valencie proti Realu měla kopat pentli. Nekopala. Prohrála. Barca měla kopat pentli proti Espanyolu. Nekopala. Ztratila.

Co můžeš na důkaz o pravdivosti tvé pohádky dodat ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu dodat jen to, že úroveň rozhodčích ve Španělsku je mizerná na všechny strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by jim tam poslat na hostování Foye.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to prr, já fandím Realu a United. Toho si tám radši nechám.

Reagovat
Kily

hmm, útok Rooney - Foy - Webb je smrtící

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsi zkusil zabrousit na tenký led a propadnul jsi se. Pohadkář odhalen.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikam jsem se nepropadl. Ve Španělsku jsou rozhodčí fakt mizerní. Je pravda, že mají třeba při Clásicu fakt těžkou úlohu, ale i tak...

Reagovat
smazaný uživatel

No to víš, že jsi se propadnul. Prvně píšeš, jak sudí straní Barce a když ti ukážu opak, tak obrátíš, že jsou prostě sudí špatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Já řekl, že alespoň vidíte, jak jsme se cítili my, když nás sudí loni pravidelně řezali. To ještě neznamená, že stranili Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem nějaký opravdový argumenty a přišlo ... nic.

Reagovat
smazaný uživatel

přišel uplně normální argument

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí nám nepískali tutové penalty a vy jste se nám smáli

Co můžeš na důkaz o pravdivosti tvé pohádky dodat ty?

Můžu dodat jen to, že úroveň rozhodčích ve Španělsku je mizerná na všechny strany.

Tak teď si vyber. Jsou sudí opravdu špatní na všechny strany nebo Real řežou?

Reagovat
smazaný uživatel

druha zlta pre messiho v classicu, nieje to penalta ale rozhodca schoval kartu naspat, 1:0 pre barcu, messiho nezlta pri zakupnuti lopty v strede ihriska, pri com van persie dostal kartu za to ze sa snazil zakoncit a vyluciliho, 2:0 pre FCB neodpiskana penalta vale v madride 2:1 neodpiskana penalta FCB vcera 2:2 to su tie na ktore som si spomenul takze o tych rozhodcov sa nema zmysel moc bavit, mali ste dat vcera o gol viac mimo tej penaltovej situacie mali ste na to 90 minut + drobne takze nemas celkom pravdu :)

Reagovat
Infi

Ježíš co se to tu šíří za kecy. Furt se žlutou za Messiho, s takovou by každý druhý hráč šel ven do poločasu. Který hráč šel po 2 faulech ven, navíc při druhém kdy šli do souboje oba stejně a Messi tam byl trochu později.

Reagovat
smazaný uživatel

noo pravdepodobne podla pravidiel asi kazdy, + messi mal tu prvu za horekovanie u rozhodcu+ rozhodca ju vytahoval a potom si uvedomil ze aha uz ju ma a vratil si ju naspat do vacku, persieho za odkopnutie lopty vylucili messi nedostal ani zltu, uz vidis ten "dvoji" meter?? islo o to ze napisal ze rozhodcovia zarezali barcu vravim ze zarezali ale dost aj pomohli a preto o rozhodcoch nemozes diskutovat. rozumies? nemusis sa hned rozculovat :)

Reagovat
Infi

"islo o to ze napisal ze rozhodcovia zarezali barcu vravim ze zarezali ale dost aj pomohli a preto o rozhodcoch nemozes diskutovat." Tohle je kouzelné. Takže když Barceloně připískl párkrát sudí, tak fanoušek Barcelony automaticky nemá právo o rozhodčím diskutovat? Jinak když už tak porovnáváš takové situace. Proti Barceloně včera ruku nehvízdl, Uruguay s Ghanou Suarezovi piskl a dal červenou. Vidíš ten dvojí metr? (stejná logika jak ta tvoje)

Reagovat
smazaný uživatel

ale to nema nic spolocne vobec nic s fanusikmi, ... nech je to fanusik barcy, madridu, arsenalu a ja viem koho este, ide o to ze tie situacie s rozhodcami sa proste nedaju pouzit ako argumentovaty, raz poskodi jedneho potom druheho, takze fnukat tu na rozhodcov ci uz s FCB tabora alebo RMCF tabora nema zmysel, vcera poskodil vas minule poskodil uruguay, to je fuk proste rozhodcovia su taky treba hrat dalej a snazit sa porazit aj rozhodcu mali ste dat 3 kusy a hotovo rozhodca nerozhodca, niekedy je to tazke ked zapiska ofsajd ktory nieje ale co sa da robit rozumies co tym myslim? :)

Reagovat
asskicker

pravidelně řezali....to je uz moc, este, ze ste sa chudacikovia tak vzopreli a bojovali do poslednych síl. Rozhodcovia su tragicky skoro vzdycky, a kolkokrat poskodili RM, rovnako poskodili aj Barcu.

Dufam, ze v LM vypadnete, po nejakom otrasnom vykone rozhodcu (ako vas zapas v Amsterdame) a vtedy sa zbehnu fans ostatnych tímov a daju : konecne dosiel rad aj na vas ! vtedy sa tomu s chutou zasmejes, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ajaxu mi tehdy bylo líto. Je ale s podivem, že se fanoušek Barcelony vůbec odvažuje plkat cosi o nadržování v LM. To, co jste tam předvedli za posledních 4 - 5 let vy ve spolupráci s rozhodčími a možná i celou UEFA, snad nemá obdoby.

Reagovat
Infi

jjj přidej, 10 let třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
asskicker

epískali tutové penalty, uved priklad, som velmi zvedavy na tie tvoje tutove penalty, ktore vam prehrali ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Já neřekl, že nám prohrály titul. A nebudu ti tady nic dávat. Vybavuju si několik remízových zápasů, ve kterých nás sudí zařízli. A nebylo to jen o penaltách. Nepotřebuju tě o tom přesvědčovat, jen konstatuju.

Reagovat
asskicker

Aha, takze len bajky, vlastne to je od teba stale. Daj este nejaku ako vtedy, ze Mourinho je 2 najlepsi trener historie

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto náší diskuzi "šťastně" ukončeme. Fakt to nemá smysl...

Reagovat
vocasisko

Takže si prvně trochu za Mourinhujem. Por que? Por que? Por que? 2 neoffsidy po kterých by šel Messi sám na bránu, maličkost. Ruka po jasným gólu Pedra, maličkost. A teď k věci.

To jsme jako dnes hráli ze soucitu k naším městským sousedům na 1:0 ? Toto bylo strašný, je pravda, že Espanyol předvedl skvělý výkon, ale toto my nesmíme dopouštět. Messi měl křipku nejspíš až dneska, protože za těch 30 minut proti Osasuně toho udělal minimálně 6x víc, jak za dnešních 90 minut. Obě křídla byly dneska na facku, nechápu proč nebyl na lávce Cuenca, aha, musel tam být Keita, aby si zahrál než konečně odjede (škoda, že ta Africká sranda netrvá půl roku). No a co dál? Ještě není ani polovina sezóny, tak není proč panikařit, ale zatraceně, chce to zlepšit výkony na hřišti soupeře!

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jj hlavně ten druhý, kdy by ten balon měl jasně golman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanda Barcelony, ale víc než nedpískaná penalta a odpískaný neofisdy mě irituje laxní hra barcelony na hřištích soupeřů. To madrid sice dostane 1 někdy 2 goly ale 4-5 jich dá.

Takže dnes: United Barca Rozhodčí z těchto 2 zápasů

Reagovat
Willy Wonka

United

Reagovat
smazaný uživatel

Po Seville je tohle další pechzápas. Dneska dvě tyče a spojnice. Bránu jsme si orazítkovali slušně.

Reagovat
gonzalesl_is_back

JJ bojovali jste jako lvy, po injekci sedativ

Reagovat
gonzalesl_is_back

*lvi

Reagovat
smazaný uživatel

Já to psal už před půlkou že to chce druhýho a ono chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo. Já jsem ve druhé půlce čekal, že se Espanyol vysílí a my začneme hrát. To první přišlo. To druhé ne. Zase jsme čekali na konečný hvizd a nevyplatilo se to. Letos je to už (tuším) třetí takový zápas, kdy se nám to stalo. Neumím si to vysvětlit jinak, než jakousi ztrátou motivace. Hráči si musejí uvědomit, že se titul nevyhrává jen v clásicích.

Reagovat
smazaný uživatel

ale hráli jsme hovno, tak jaký pech

Reagovat
smazaný uživatel

i s tím hovnem jsme si vytvořili 2 tyčky a spojnici. To je pech.

Reagovat
smazaný uživatel

no ked cheme vonku vyhravat tak 1 gol a nemastny neslany vykon stacit nebudu ... MEssi dneska dost labota , som si asi ani poriadne nevsimol .. dobru pracu tam robil v zalohe Sergio , Cesc si nabiehal tak ako to on vie , skoda ze nepridal este jeden golik... Espanyol dnes sakra huzevnaty vykon , isli do toho jak psi za masom , Mauricio nekecal len tak do vetra ... inak dnes Sergio Garcia paradny vykon ... na Real stracame 5 bodov , to uz je dost ale nic nieje stratene , len treba prekonat to prekliatie vonkajsich zapasov , alebo potom hrat kazdy druhy tyzden vonku s Realom

Reagovat
Infi

Hráči se taky včera loučili s Anelkou? Vypadali jak kdyby teprve zjišťovali, že je balón kulatý. Busq který byl jak na procházce, Messi myšlenkama už na galavečeru, Alexis dneska vývorně bojoval v anketě "Schválně kolik míčů ztratím", Alvés krom asistence se prosadil jen nasranýma a kyselýma obličejema. O rozhodčím se netřeba zmiňovat, ale hlavní faktor remízy to nebyl. Fakt hnus, dneska by mě mohlo víc nasrat snad jen kdyby se mi rozlilo poslední pivo. Vynikajícné zakončení neděle.

Reagovat
gonzalesl_is_back

5 bodů baby, za ten předvedený výkon si to prostě Espanyol zasloužil. Paráda. Ruka to určitě byla, ale takovej je fotbal, ne? Kucí? Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

No tak vy zas budete brečet po semifinále xD o to strach nemám...

Reagovat
gonzalesl_is_back

To je dobře, že se nebojíš, o to to bude větší překvapení chlapče

Reagovat
smazaný uživatel

však jste po minulém finále všude prohlašovali, že to není vůbec důležitá trofej

Reagovat
JacoBee

Tak zrovna madrid nezná neodpískaný penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nejhorší hráč na hřišti. Jako hráče ho sice zbožňuju, ale to jeho chozeníčko mě naprosto vytáčelo. A ještě víc to jak šel dolů Alexis místo něj. Navíc Pedro střílí do míst, kde ani není místo. Ruka to sice byla, ale ten kluk má mířidla pěkně v prdeli ... 5b ztráta na Real + posraný tiket tímhle fiaskem v podání blaugranas

Reagovat
JacoBee

Jinak mě štve ten 'strach' střídat messiho...kdyby tam dnes nebyl nezměnilo by se vůbec nic..neudělal absolutně nic a kdyby šel dolů místo sanchéze bylo by to lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

u nás máme to samé s Ronaldem, neuděláš nic.

Reagovat
JacoBee

Tak jasný ale i když je Ronaldo taky sem tam na pěstí,ale tak jako messiho dnes sem ho nikdy neviděl hroznej nezájem,neaktivita když něco tak pokažený...fakt si nevybavuju nic co by se messimu povedlo

Reagovat
vocasisko

snad přihrávka na Piqueho břevno, jinak byl mimo, možná ho neměl pouštět Pepek na plac proti Osasuně, aby tu energii ze sebe vypustil až dneska

Reagovat
JacoBee

Jen jestli není ještě nějakej nemocnej...

Reagovat
vocasisko

v tom případě neměl hrát dneska vůbec a nebo když jo, tak měl říct, že se necítí dobře a měl jít dolů a ne se tam procházet

Reagovat
celeb

Reagovat
frankiefcb

Messi dneska fakt velké zklamání

Reagovat
vocasisko

druhá věc je, že tam dneska na lavici jinej útočník než Pedro nebyl a když si vezmeš že všichni 3 útočníci (Messi,Alexis,Alvés) byli dneska na ručník, tak Messi z toho výběru stejně dolů jít nemohl

Reagovat
JacoBee

Tak Alexis byl rozhodně aktivnější a platnější než Messi hold měl smůlu ale jak říkám narozdíl od Messiho tam makal :/

Reagovat
vocasisko

to máš zase pravdu, každopádně měl být na lavce i Cuenca, možná kdyby dneska hrála dvojice Cuenca, Pedro, tak by to s jejich rychlostí a dravostí byla lepší volba jak Alexis,Alvés

Reagovat
Kokesh

Messi i Cris to mají napsaný ve smlouvě. Pokud se jeden z nich vystřídá, jdou výměnou k soupěři. A tak se každý drží na hřišti zuby nehty.

Reagovat
Kily

nemají tam něco i o tom, že pokud jeden zahraje špatně, má podobný výkon podat i ten druhý?

Reagovat
Infi

V čem by to bylo lepší, Sanchez byl stejně katastrofální jak Messi

Reagovat
JacoBee

V tom že Alex prokazoval aktivitu snažil se střílet ,nahrávat...jestli si to viděl(což asi ano) tak nemůžeš říct že alexis měl jít dolu namísto messiho

Reagovat
Infi

Zase nemůžeš mít na place 2 křídla a nic, tragický ALexis na jedné straně, splašený Pedro na druhé a uprostřed? Nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas?

Reagovat
Infi

Šel dolů

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Willy Wonka

Přesně tohle mi vadí na Pepkovi. Moc pěkně je tady vidět velký rozdíl mezi ním a SAFem, ten Rooneyho pošle z placu raz dva - no problemo. A neříkejte mi tady, že Rooney není pro MANU minimálně stejně platný jako Messi pro Barcu...

Reagovat
Infi

Přesně to jsem ti chtěl říct

Reagovat
kiwwi

ja si teda nevybavujem vela situacii kedy bol Rooney striedany bez toho aby sa pohodlne vyhravalo a bol stiahnuty kvoli setreniu

Reagovat
kiwwi

taki hraci, pokial sa sami nepytaju dole, sa proste nestriedaju

su to hraci, ktori vedia spravit gol z nicoho aj ked hraju velke hovno

Reagovat
Kokesh

A zrovna Messi to umí dokonale. Cris většinou když hraje špatně, tak se vyloženě trápí sám se sebou...u Messiho mi spíš přijde, že on ten zápas vyloženě odchodí, ale najednou je na správným místě, přijde gól či asistence a jede se odznova...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Čo už. Treba pogratulovať súperovi a hlavne Pochettinovi. Čo ten tréner robí s mužstvom je neskutočné. Nemá cenu sa vyhovárať na rozhodcu. 2 offside a ruka vo vápne je síce celkom dosť ale body sme stratili vlastnou neschopnosťou. Bohužiaľ zas to nemáme vo vlastných rukách a ani výhra v clasicu nám nič nezaručí. Snáď si začneme hru užívať, starať sa len o seba a príležitosť sa naskytne.

Reagovat
frankiefcb

Espanyol hrál fakt super. Podle mého byl i o něco možná lepší než Barca. Ale i tak nádherný fotbalový svátek. A fanoušci Espanyolu výbornou atmosféru vytvořili. Miluji toto derby pokud se hraje na stadionu Espanyolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžená remíza, Espanyol hral presne tak ako som čakal, palec hore pre nich. Madrid teraz 5 bodov, uvidíme ale dokedy udržia formu.

Zápas som si výborne užil, aj napriek strate bodov, fakt skvelé predstavenie. Neskutočné aké srdce do toho vkladajú hráči Espanyolu.

Visca el Barcaaa !!!

Reagovat
vanGomm

Espanol-FC Barcelona hraje 8 se 2 v tabulce a navíc je to derby zápas a na dvojku je 1,15.Jasně můžou si tam vypsat nakonec co chtějí,ale toto mě příjde jako dost nepoměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc přeju Valencii, aby předstihla Barcu.... Vím, že je to celkem nereálné, ale myslím si, že by to byl přínos pro celou ligu. (Někdo by konečně dokázal proniknout do ligy 2 týmů.... )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dvoch najlepsich timov v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám

Reagovat
vocasisko

Jinak nevím jestli si toho všimlo víc lidí, ale dneska dost kazil i Xavi. A je to Xavi, který když se nedaří většinou svou přesností a kreativitou tým povzbudí, dneska tam měl nezvykle moc nepřesným přihrávek a tak v kombinaci dneska úplně hrajícím Sergiem byl dnešní náš střed hřiště úplně v prdeli.

Reagovat
blaugrana

Tj. Xavi ani bus dnes neboli vo svojej koží a tem stred kvôli tomu neskutočne stagnoval + Messi na vychádzke = konečná.

Reagovat
celeb

Ja sa cudujem Pepkovi, ze co to stale skusa, ked hraju vonku. Mohol som si uz na to aj vsadit. Uz viac nez kazdy 2. zapas vonku je remiza. Sice v kazdom neodpiskana penalta, ale to nie je az taky problem. Ten je v tom, ze sa Barca snazi udrzat vyhru o 1 bod a nejde to. Spomaluju sa utoky, hra sa vracia dozadu... Messi dneska na uterak, jeden z najhorsich na ploche. Mal ist dole a namiesto neho Thiago. Takisto naco take drzanie Alexisa, ked sa mu zjavne nedarilo + jeho vystriedanie Pedrom, ktory hral v pohari proti Pamplone velke hovno. Sice dnes to bolo lepsie, ale preco nesiel na plac Cuenca, ktory hra pekne a dari sa mu. Namiesto toho stara zostava bez mladej krvi (siel dole este aj Cesc..).

Fakt nechapem to sklamanie na tvari Guardiolu, keby to bolo 1., 2., 3. krat...

Keby Barca prehravala po 1. polcase a vyrovnala v 2. nepoviem ani pol slova, lebo Espanyol hral uzasne, ale v 2. polovici 2. polcasu to uz je tradicna diagnoza Barcelony vonku v sezone 2011/2012 (El Clasico neratam, to je vzdy uplne iny zapas). Kedy Pepek vyskusa vonku striedat aj Messiho a hlavne! dat na plac mladych hracov, kt. maju o co bojovat a dokazovat svetu, ze maju na to sa presadit aj do zakladu. Za toto by si Pepek zasluzi, aby prisiel o 1. v ankete o zlatu loptu.

Reagovat
celeb

v zisk titulu po tomto zapase uz prestavam verit. Nie, zeby Real nemohol stratit, ale nevidim ziadnu zmenu v hre Barcelony vonku. Cize dalsie straty zrejme mozme cakat, ak sa nieco nezmeni v pristupe hracov alebo v nasadzovani na zapas/motivovani hracov od trenera.

Reagovat
smazaný uživatel

aby barcelona nakonec neskoncila 3.

Reagovat
alcantara

Striedat Messiho V Getafe trafil v zavere tyc a dnes pripravil tutovku pre Piqueho. On je zaruka golovych prilezitosti, ajked bude bez koncatin, kebyze ich premenime, vsadim sa, ze ziadny problem by s nim nebol. Trochu mame smolu na kalendar, hrat na Cornelle ci Athleticu v inaksiu dobu, vyzeralo by to asi pozitivnejsie, je ale pravda, ze nasa bilancia u superov zatial majstrovska nie je.

Reagovat
celeb

prepac, ale dnes bol hlavne v 2. polcase hrozny, tien sam seba z Nou Campu. Navyse par krat zabrzdil protiutok, ked si pomaly vykracoval spat daleko v offside. Ja si myslim, ze je to najlepsi hrac tejto doby, ale zas si treba dat dole ruzove okuliare a vidiet aj jeho minusy. To, ze ho budu vsetci vychvalovat do nebies najmenej pomoze jemu samemu. Musi pocitit, ze robi chyby a ze s jeho vykonom nie su vzdy fanuskova spokojni, aby im potom mohol dokazovat, ze sa mylia.

Reagovat
alcantara

Ako to ma pocitit? Dal by si dole najlepsiehio hraca na svete v case, ked treba dat gol?

Reagovat
celeb

dnes zdaleka nebol najlepsim hracom. V 2. polcase nehral dobre a mal zltu. Hlavne vsak to mal byt signal hracom, ze trener nie je spokojny s ich vykonom. Ale zas nie som trenerom, a nezodpovedam sa akcionarom a fanuskom. Bolo to na Pepkovi a rozhodol/nerozhol sa tak, ako to rozhodol. A bola z toho 5. remiza vonku.

Reagovat
Infi

Zas z toho nedělejme Sci-fi. Podle toho co píšeš bychom to vyhráli, kdyby šel Messi dolů? Ale prosímtě..

Reagovat
smazaný uživatel

remíza zasloužená i přes sporné situace. fotbal v podání barcy bez pohybu, kazil i Xavi to jsem dlouho neviděl, jediný kdo nejvíc makal byl Puyol, asi se budu dívat na domácí zápasy na tohle nemám náladu .

Reagovat
F.Torres

tak se pozná skalní fanoušek Barcelony

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já vám do toho nechci mluvit, ale kolem 80. minuty neodpískal rozhodčí také Piquého faul ve vápně. Když už tu zmiňujete ten poslední závar

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že nemyslíš to čistý vypíchnutí míče, které bylo (teď jen z paměti) před vápnem?

Reagovat
vocasisko

to bylo čístý

Reagovat
blaugrana

No lol.

Reagovat
Infi

...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Od tebe mě to přehlédnutí mrzí nejvíc

Reagovat
Infi

Reagovat
Infi

Fakt myslíš ten skluz jak mu vypíchl balon? Žádnou jinou situaci si moc nevybavuju teda

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pro příště - DNFTT.

YHBT. YHL. HAND.

Reagovat
smazaný uživatel

mám dojem, že to teď trapně zachraňuješ ...

Reagovat
Kily

TT - Tim Tebow těm prvním třem nerozumím

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Když tam necháš první tři původní a TT označíš jako Tim Tebow, tak je to docela vtipný

Reagovat
Infi

Možná je to hodinou, ale rozumím tomu asi jako geometrii.

A v té jsem špatný, pro upřesnění.

Reagovat
Infi

Jo už jsem si to našel, kouzelné

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Seřadili jste se pěkně. A nebudu dělat dobrýho s normálním nickem...

Reagovat
Infi

Tak zrovna když na oko rozumný člověk napíše něco takového, tak by málokdo řekl, že je to pokus o troll. Fakt mi chutná tahle vlna trollingu kdy se dementi přetahují o to, kdo bude větší kokot.

Reagovat
X-bano-X

Nie len že to bolo čisté ale bolo to aj pred vápnom.......

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne faul na Weisse, tesne pred vapnem v 1. polocase, to byla jasna zluta a primak..

Reagovat
Infi

To zadupal Weiss že spadl teatrálně

Reagovat
frankiefcb

ale faul to byl samozřejmě to v té 80. byl nádherný čistý zákrok

Reagovat
Infi

Však to se nevylučuje vůbec s tím, co jsem napsal, já vím že to byl faul

Reagovat
smazaný uživatel

podle me tomu ani moc nepridal, tam ho vazne Pique zepredu sejmul a Weiss uz nemohl nic delat..

Reagovat
Infi

Vždyť spadl nepřirozeně

Reagovat
madridcan
Reagovat
F.Torres

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kokesh

Povedlo se. Asi tak, jako dnes ta střela Alexise. Ta se kutálí k praporku ještě teď.

Reagovat
herbage

ta se k praporku dokutálela, dokonce se od něj i odrazila

Reagovat
vocasisko

jojo a hráč Espanyolu pak vesele vhazoval téměř na hranici velkýho vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

To je z 29.11.10?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jak jsme je tak hezky zesměšnili, letos to vidím podobně, ale bojím se, že ani to nakonec nebude stačit

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Koukám, že Cesc přivedl sebou i tu Arsenalskou mentalitu posledních sezón

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
herbage

to samé napadlo i mě, když jsme se díval a velkou část vinny, byť nepřímo, za to nese (viz níže)

Reagovat
Kokesh

Ta vinna je úžasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Dneska vyhrát, tak se Barca třepe o druhé místo

Reagovat
alcantara

Como siempre, Pep decidió no hablar mal del árbitro y sólo se concentra en mejorar lo que no se ha hecho bien

Borecek, ako vzdy.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
blaugrana

Nj. Tohto sa od muríňa nikdy nedočkáme. On by toho rozhodcu preklial do 18teho pokolenia a žaloval by za to FIFU, UEFU a toho sudího by dohnal do Hágu.

Reagovat
smazaný uživatel

700. Pro historickou výhru Barçy nad Realem 5:0 v roce 2010

Reagovat
vocasisko

opakování je matka moudrosti

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si to dneska užijte, abyste pak už pořád jen nevzpomínali

Reagovat
vocasisko

fanoušci Realu rádi vzpomínají na mnohem starší data

Reagovat
smazaný uživatel

řekněme to tak, že oni rádi vzpomínají na zážitky z dob, kdy ještě sami nebyli na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

jak kteří

Reagovat
smazaný uživatel

NAvíc neřikám ať nevzpomínáte, jen si zavzpomínejte, přátelé na to přece není nic špatného

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se nezapomíná. To byla nádhera.

Ale vzpomeňme i další mače - 2:6, kdy dával kus i Pique. 1:0 gólem Syna Božího, 0:2 - když jsme hráli dokonce 4-4-2, 1:3 v době, kdy byli madristi na vrcholu, Barca v útlumu a začínalo se za stavu 1:0 ... Prostě nezapomenutelné okamžiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Xavi Hernández made the most passes in the derby with 110 - only 6 did not find their intended target

to se mi nějak nezdá sakra

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky má těch přihrávek dost ale ty nepřesnesnosti byli dnes hodně vidět

Reagovat
vocasisko

mně se právě zdá, že jich pokazil mnohem víc, než 6

Reagovat
smazaný uživatel

to je možný

Reagovat
smazaný uživatel

no, tohle je fakt divné ...

Reagovat
Kokesh

13tá červená karta pro Castillu. Toril jim musí dávat syrový maso. Pedro Mendes.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Hrajou jako prasata.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si někdo myslí, že naše áčko je nejtemperamentnější fotbalová banda, tak by někdy měl kouknout na ty mladý. A každej rok je to stejný, soupeři to vědí a je zle.

Reagovat
herbage

jakou hraje ligu, třetí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vedou svou skupinu, i když trhají rekordy v červených a penaltách proti nim. Disciplína a málo zkušeností, jedině to je v baráži může připravit o postup, fotbalově je těžko někdo dá.

Reagovat
herbage

a myslíš, že by to těm vašim mladým hráčům ve vývoji pomohlo? Je celkem s podivem, že nemáte svůj B-tým v druhé lize, když tam má své béčko třeba Villarreal, ale na druhou stranu je fakt, že vy máté v Getafe své "béčko" v Primeře

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by jim to pomohlo, o tom teď už nepochybuju. Oni by hlavně po jedné vydařené sezoně v béčku neodcházeli pryč, druhou ligu by si rádi zahráli, třetí je pro ně málo a utíkají.

Reagovat
herbage

Myslím, že za tuhle další ztrátu Barcelony může systém, kterí hrají a nasazování Cesca do útoku. Chápu, že nový systém 3-4-3 se osvědčil, ale pouze doma, kde všichni soupeři pouze zalezou před vlastní vápno a venku proti silným soupeřům, kdy je potřeba soupeře rozhodit z rytmu a nepůjčit mu míč. Dříve tyto venkovní zápasy Barceloně vyhrávala rychlá breaková hra, kdy dali první gól a pár jich přidali z protiútoků. Proto dávali Pedro a Villa tolik gólů, protože Messi hrál přesně to co dnes a jen na sebe vázal protihráče a rozdával míče do strany, kdy bylo moře prostoru. Nyní přebere míč na pravém křídle, kde mu čeká u lajny jen Alvés a před sebou má 6 protihráčů, takže zasekne a počká, až mu přiběhnou spoluhráči. Ti co tvrdí, že měl být střídán, tak jsou na omylu. On takhle hrál furt a to je také základ jeho úspěchu. Kdyby byl snaživý a furt se nabízel, tak není na vrcholu tak dlouho, jak on je, protože sebelepší hráč, i Messi, tak nemůže si dělat co chce a přejít lusknutím prstu přes 5 hráčů, kteří jsou zformováni v bloku. Buď mu musí někdo narazit nebo musí útočit z druhé vlny. Tím jak jakoby nejeví zájem o hru a z ničeho nic udeří, v tom je jeho největší síla a obránci zkrátka neví, co udělá. Jestli si narazí, vystřelí nebo přihraje lépe postavenému spoluhráči do šance. Dneska si to ale neměl jak s kým narazit, tak komu přihrát (nikdo nebyl v náběhu za obranu, jako to dělávali Pedro a Villa) a tak to jen zkoušel sám. Ale i kdžy mu to asi 5x nevyšlo, zkusil to v nastavení po 6. a nebýt Piquého smůly v zakončení a náhlého zatmění mozku pana rozhodčího, zařídil by Messi svojí genialitou nejspíše vítězný gól. Takže kritika by měla spíše směřovat na tragický výkon jeho spoluhráčů, se kterým se bohužel svezl

Reagovat
Infi

Víceméně souhlas, ale i tak to bylo z jeho strany špatné. Strašně moc nepřesností. Nemůžeš všechnu kritiku hodit na spoluhráče, když on sám toho dnes moc neukázal.

Reagovat
herbage

to ano, ale já se pokouším vysvětlit proč. Takhle hrál Messi venku stejně i vloni a přesto že šla na něj kritika, tak měl prsty skoro ve všech gólech

Reagovat
herbage

jen je rozdíl, že tehdy jste vyhrávali a tak kritici mlčeli, letos kvůli tomu ztrácíte cenné body a musí se to na někoho svalit a Messi je první na ráně

Reagovat
Infi

Ale vždyť se to nesvaluje na Messiho. Jen dostává trochu kritiky, kterou si dle mě dneska zaslouží. To, že tady pár lidí volalo po jeho střídání, je zas jiný příběh.

Reagovat
herbage

jo, to jo, hrál špatně, ale nebyl to první jeho "laxní" výkon a myslím, že on tak hraje i záměrně

Reagovat
Infi

Jo to souhlas, ale většinou za ty laxní výkony tady bývá kritizován. Je to můj nejoblíbenější hráč a poznám kdy je laxní a běhá a kdy je laxní a neběhá a to přesně dneska byl jeho výkon. Samozřejmě to měl těžké, ti hráči se od něj neodlepili, ale i tak se nedokážu zbavit pocitu, že to mohlo být lepší.

Reagovat
herbage

vzhlede k tomu, že hrajete přes 50 zápasů ročně a on téměř nestřídá, tak musí tímto stylem hrát. Já se nejvíce divím tomu, že za poslední 4 roky byl nejdéle zraněný dva týdny. Až se člověk ptá, jestli za jeho výkony nevězí i nějaký doping

Reagovat
Infi

Tak jasně, jeho hra je hodně úsporná. Obranný zákrok udělá 1x za 2 zápasy, ale to je prostě jeho styl. Ale on má 2 typy takových výkonů. Jeden kdy hraje úsporně, ale dopředu fakt maká a snaží se a druhý kdy na pohled na to jebe. Pochybuju že by, i když je to prostě slušňák Messi, neměl zápas, který ho vyloženě nebaví a odchodí ho. A to s těma zraněníma absolutní souhlas, když se podíváš jak je strašně okopávaný a přitom...

Reagovat
herbage

hlavně vzhledem k tomu, jak dříve míval neustále svalová zranění

Reagovat
Infi

Jojo, to dokáže nasrat když je stále v pro evu náchylný na zranění

Reagovat
Kokesh

Tak si zranění vypni. A nebo začni hrát Fifu, tak je momentálně teď stejně někde jinde.

Reagovat
Infi

Co by to pak bylo za hru?

Reagovat
alcantara

Za Guardiolu je obecne tych zraneni ovela menej, ajked ostatna sezona statistiky trochu kazi. A s Leom to sedi, patri medzi hracov, ktory toho nabehaju najmenej, aj preto je schopny odohrat taky enormny pocet minut.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím že to systémem není, spíš přístup hráčů k venkovním zápasům, nevím proč držej skóre 1:0 když vědí že jejich největší zbraní je ofenzíva, nejvíc mě dostalo to jak po obdrženém gólu najednou začli běhat ale to už bylo pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím že to systémem není, spíš přístup hráčů k venkovním zápasům, nevím proč držej skóre 1:0 když vědí že jejich největší zbraní je ofenzíva, nejvíc mě dostalo to jak po obdrženém gólu najednou začli běhat ale to už bylo pozdě

Reagovat
Wat

kterí

Reagovat
herbage

očividný překlep

Reagovat
Wat

Po vinně už druhý, špatnej den.

Reagovat
smazaný uživatel

.. ale stejně je přjemné, když je ve španělské lize po (téměř) půlce sezony rozdíl mezi druhým a třetím menší, než rozdíl mezi druhým a prvním. Přidává to takový ten lehký úsměv na rtech a pocit, že život může mít smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že plno lidí volá po vystřídání Messiho.

Vy jste si fakt nevšimli, jak byla obrana Espanyolu postavená? Messiho strana byla zabetonovaná. Proto byl tak málo vidět. On byl prospěšný už jen svojí přítomností. Jen proto měl Alexis tolik situací 1 na 1. Jen proto měl Alexis tolik prostoru. Že jsme toho nedokázali využít, je naše věc. Pocchetino to tak postavil a vsadil všechno na Messiho. A vyplatilo se mu to.

Reagovat
herbage

tak, tak. Alexis byl hlavně tragický, protože on měl prostor, Messi ne. A stejně tragický byl Alvés napravo, kterému tyhle zápasy mnohem více sedí pozice v obraně, odkud může vyrážet na breaky a lítá jak píst nahoru dolů. Takhle přikovanej na lajně, kdy jen čeká na nahrávku, mi přijde celá pravá strana zabitá a bez momentu překvapení, přitom dříve s Pedrem to byla vaše velká zbraň

Reagovat
smazaný uživatel

jako bych to napsal já. Danimu tenhle systém nevyhovuje. Prostě to z tý obrany přečísloval. Byl (ač ho každej znal) ten, kdo to přečísloval. Byl ten okamžik překvapení. Teď se s ním tam jakoby počítá a neprosazuje se tak. Prostě si ho ten obránce více drží.

Já to píšu pravidelně. 3-4-3 se mi víc nelíbí než líbí. Vidím v něm něco, co ti hráči nikdy nehráli (no kde se taky takový systém hraje, že jo ...). Vidím v tom něco, co některým moc nevyhovuje (Dani, Puy).

Na druhou stranu nám přechod na 3-4-3 vyhrál clásico. Takže v něm něco být musí.

Já to nechám tak, že je to Pepkovo dítě a je jen na něm, jestli ho nechá vyrůst.

Reagovat
herbage

vi výše. 3-4-3 vám sedí doma, kde jste téměř 100% a proti silným soupeřům, tedy v LM a proti Realu, kdy je třeba soupeři nepůjčit míč. Naopak venku to chce hrát více dynamicky a proto byste měli hrát 4-3-3. Také když vás začal Espanyol přehrávat, tak jste na 4-3-3 zase přešli a Alvés hrál zpátky obránce, ale chybělo vám právě pravé křídlo, kde se pohybovali Messi či Cesc a právě Cesc není hráč, který by vzal míč a zatáhnul ho po lajně. Jenže se zraněním Villy nemáte moc možností a kdyby nehrál tragicky Alexis, tak byl střídanej první Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

se spoustou toho, co jsi napsal, nesouhlasím, ale jdu do regálu. Jestli si vzpomenu, tak ti to rozeberu zítra. Ale nejspíš ne. Pondělky jsou v práci většinou pekelný. A ten zítřejší (dnešní vlastně) bude pekelný nadvakrát.

Reagovat
herbage

ok

Reagovat
DreamTeam

jj božský Leo vám dal svojí přítomností obrovskou výhodu a ti hajzli ostatní hráči ji nevyužili

Reagovat
madridcan

titulky v utorok na dennikoch- Weissov Espanyol remizoval s Barcelonou 1:1

Reagovat
vocasisko

to už tato mánie zahltila i Slovensko?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jasná věc,Espanyol svým napadáním nenechali Barcu tvořit,můžu říct,že je to po dlouhý době kdy Barca zaslouženě ztratila body,za to že soupeř makal a chtěl to uhrát bojovností,Barca může být ráda za bod,nebudu se bavit o situacích kdy rozhoduje rozhodčí,bavím se o pocitu co tomu dal Espanyol a Barca,zasloužená remíza.Liga je dlouhá pořád věřím,ale venkovní zápasy tímto způsobem hrát je liga ztracená.Ač jsem fanda Barcy potěšilo mě výkon Espanyolu,bylo tam srdce a bojovnost a to je to hlavní jak ve sportě a tak i v životě vůbec.Můžeme si za výsledek sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude Messi v Barceloně, potom tenhle katarský tým už nic nevyhraje. Jeho slavné roky skončily.

Reagovat
vocasisko

jojo, měli by ho prodat do ManCity

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

To by me zajimalo kdyby mel Messi prestupovat do City, kolik by za něj vyplázli... To by byl dobrej vesmír, by roztrhali prestupovaj trh na hovna, šejci pošahaný

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho nikdo nekoupí. Se koukni na Argentinu - jak na něj nehraje celá záloha, je ztracenej.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.spanelskyfotbal.cz/clanky/espanyol-pro-baru-nejtezsi-souper-poslednich-let

statistika nuda je ma vsak cene udaje ale pro real trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Jinak myslíte ti, že Real ještě s někým zaváhá v lize, tedy krom Barcelony? Já si myslím, že Mourinho udělal vše tak, aby letos to ligu zkrátka zválcoval stůj co stůj. Real má pořád horší tým, než Barcelona, což je vidět na hřišti, ale i tak jeho kvalita převyšuje zbytek ligy a má mnohem větší hlad po vítězství. Nebylo by pro mě překvápkem, kdyby Real už neztratil nebo uhrál maximálně dvě remízy (plus prohra na Nou Campu), zatímco Barcelona ještě dost poztrácí na hřištích soupeřů. Ta ale vyhraje LM a nejspíš i Copu. Docela jsem zvědavý, jestli budu dobrým prognostikem

Reagovat
Infi

Já osobně bych byl nejradši, kdyby se obhájila LM, liga s copou jsou pro mě na druhém resp. na třetím místě. I když si tež myslím, že Mourinho po té lize půjde jak po uzeném, tak není boha aby taky neztratili

Reagovat
herbage

nevím. S těmi slabšími ztrácet nebudou určitě a letos na podzim měli těžký los a zvládli to bez ztráty kytičky (krom jedné výjimky, ovšem ). Vloni je sráželo to, že oni sice dali debakl, ale Barcelona taky a sráželo je to psychicky. Letos mají náskok a ví, že i když zaváhají, furt mají náskok a vše ve svých rukou. A Mourinho je tkaový blázen, že je maximálně připraví na každý zápas a vyhecuje tak, že to urvou všude

Reagovat
Infi

Já nevím, nevěřím že by do konce ligy neztratili. Příjde smůla, špatně odražený balon, špatná forma ofenzivních hráčů a je to tady. Když Barcelona dokázala ztratit, nevidím důvod proč by nemohl i Real. Každopádně letos to bude napínavá stíhací jízda

Reagovat
Infi

Jinak mám tušení, že pokud by Mou letos urval ligu, tak v létě odejde.

Reagovat
kiwwi

pre vas je LM viac ako liga?

Reagovat
Infi

"Já osobně bych byl nejradši.."

"Já OSOBNĚ bych byl nejradši"

"blabla OSOBNĚ blabla"

Reagovat
kiwwi

ti vykam, co sa hned rozculujes?

Reagovat
smazaný uživatel

nedávno proběhla tuším ve Sportu anketa a 80 % Culés chce letos vyhrát nejvíc LM. Pro mě je to ale nepochopitelný. LM je mezinárodně samozřejmě nejvíc, ale primární je, být nejlepší doma. Proto nejvýš stavím titul. A to tak, že o parník nejvýš.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych chtěl na vašem místě LM, protože jen velká série v LM tomu týmu zajistí, že bude třeba i za 30 let považovaný za nejlepší všech dob. Na domácí série každej brzy zapomene, ty má kdekdo. S takovým potenciálem bych chtěl určitě LM a nesmrtelnost.

Reagovat
smazaný uživatel

ono jde taky o prvního obhájce LM v dějinách.

Ale přes všecko prostě stavím nejvýš ligu (70 %), LM (25 %), Copu (5 %).

Samozřejmě že pokud by byl v březnu rozdíl v lize 10 bodů, tak se priority musí změnit. Sice by LM pro mě nebyla záplata na prohranou ligu, ale pochopitelně bych radši náhradního králíka, než nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Xavi

Já bych bral radši ligu, chtěl bych 4 vítězství v řadě a vyrovnat tak Cruiffuv dream team.

Reagovat
smazaný uživatel

uzavřeme to tak, že si nebudeme vybírat a vyhrajeme zase oboje.

Reagovat
vocasisko

No nevím, dle mého Real nevydrží, taky pár zápasů ztrácím. Nám hraje do karet, že máme za sebou zápasy venku s Valencii, Athleticem a Espanyolem, jejichž stánky jsou pro nás vždy nejtěžším oříškem, taky máme za sebou zápas na Bernabeu, který se rovněž počítá. Real třeba na San Mamés ještě bude hrát, ikdyž to pro něj není nějak výrazně obtížnej stánek, ale Basci jsou blázni. Já si ale nemyslím, že by Real ztratil s někým z horní poloviny tabulky, řekněme kromě nás s někým s první sedmičky, ale příjde jeden nebo příjdou 2 zápasy, kdy prostě zaváhá se slabším soupeřem a my už to snad nepustíme.

Reagovat
vocasisko

*z první sedmičky, doprdele.

Reagovat
vocasisko

řeknu to takhle, pokud Real ze zbylých 21 zápasů neztratí body s někým jiným, než s námi, tak přestanu psát na Eurofotbal

Reagovat
DreamTeam

otazka je jestli vy jste schopni vubec uz zadny zapas neztratit

Reagovat
vocasisko

to jsem ale neřekl, podle mě oba týmy ještě nějaký body ztratí

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si píšu

Reagovat
smazaný uživatel

zas o něco větší důvod fandit realu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepředbíhej, 44 bodů znamenalo v posledních deseti letech vždy záchranu, to je teď nejbližší Mourinhův cíl. Ale teď je pravda před náma obrovská dálnice, po Mallorce hrajeme skoro dva měsíce ligu jen v Madridu, 5x doma a 2x u přátel.

Reagovat
Xavi

Tak to je snad jasný, že oba ještě zaváhají.

Reagovat
Darren Fletcher

och barca, aka skoda...

Reagovat
madridcan

jo...ze Espanyol neotocil

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ta hlavička z rohu v prodloužení šla těsně nad

Reagovat
Kokesh

To už bych ale poprskal monitor...po delší době jsem teď viděl dva zápasy Barcy a opět si dám na čas padla. Jsou to větší nervy, než sledovat Real.

Reagovat
Darren Fletcher

neboj, real to tento rok v pohode uhra

Reagovat
Kenneth

Espanyol . Jenže my musíme vyhrát hlavně na Nou Campu. Pěkně nahovno titul, kterej by smrděl 2 výklepama od Barcelony.

Reagovat
Al Capone

Asi tak no...jinak podařilo se jednomu z gigantů získat titul i když prohrál obě Clásica?

Reagovat
smazaný uživatel

Jee, to sou kecy tohle to, titul je titul a je jedno za jakejch podmínek je získanej, ten budeš mít stále, ale na případný 2 prohry v tý sezoně v el clasicu si nikdo ani nevzpomene

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku bych to poupravil..myslím si, že místní fans nejlepšího katalánského klubu to v takovém případě budou připomínat ještě dloouhou dobu..but who cares

Ale stejně řeči o titulu jsou unáhlené...cesta je více než dlouhá..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Sparťan bys mohl vědět, že titul s prohrama v derby je na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meles? O to cennější titul by to byl, nevyhrát ani jedno el clasico a mit ho..

Reagovat
vocasisko

další upgrade fanouška Realu

Reagovat
smazaný uživatel

sákra, ti se propadli ...

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Kily

teď jenom chceš rozvířit diskuzi, nebo tohle myslíš opravdu vážně?

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Ta Barcelona ten titul asi fakt nechce.

Reagovat
vocasisko

ještě není ani půlka sezóny

Reagovat
Losinho

Co s tou Barcou mimo Nou Camp je?

Reagovat
madridcan

who cares?

Reagovat
Losinho

No je to divný, když hrajou venku furt tak špatně a pak přijedou na SB a vyplení ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Venku je to strašná bída no, ale o to víc je potěšující, že i tak to stačí na baletky

Reagovat
madridcan

ale ani to nestaci na prve miesto

Reagovat
Jerichoo

Inak tieto vaše straty vonku vznikli väčšinou potom ako ste hrali trištvrte zápasu údržbu, za to nesie zodpovednosť Pepek? Nerozumiem prečo má tendenciu vonku takto hrávať ked sa to už viac krát vypomstilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď ještě Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

https://p.twimg.com/Aiu_lOVCIAAGmqx.jpg

Tohle je pěkná fotka pro kiwwiho. Z hotelu prý společně vyšli Shakira a Ferguson, kolem Shakiry je ten chumel vpravo, Fergusona uhání jediný člověk.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele