18. kolo
08.01.2012 12:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Další komplikace v boji o LM, Sevilla nestačila na Vallecano

Ani navrátilec José Antonio Reyes nedokázal zabránit další porážce Sevilly, ambiciózní celek nezvládl ani souboj na hřišti nováčka Vallecana a potřetí vyšel bodově naprázdno, čímž si výrazně ublížil v boji o Ligu mistrů.

Do bývalého hráče Arsenalu jsou po jeho návratu v Andalusii pochopitelně vkládány velké naděje, ani jeho přítomnost však hostujícímu celku nepomohla. Sevilla jen navázala na výkony ze závěru podzimu a v prvních pětačtyřiceti minutách v podstatě neohrozila Giménezovu branku, nepočítáme-li tedy sice razantní, leč nepřesné pokusy Reyese a Luny. O to větší šok pak pro favorita přišel v závěru prvního dějství. Volný přímý kop rozehrál Trashorras, Varas balón nedokázal odvrátit do bezpečí, čehož využil číhající Michu a pohodlně otevřel skóre - 1:0.

A hned po přestávce dostaly plány sevillských další krutou ránu. Opět u toho byl Trashorras, který našel přesným pasem na hranici vápna zkušeného Tamuda, a ten si poradil, jak se na starého mazáka sluší a patří - tvrdou střelou nedal Varasovi šanci zasáhnout - 2:0.

Andalusané se však ani za tohoto stavu nevzdali a odměna na sebe nenechala dlouho čekat, přesněji deset minut. Po rohovém kopu rozehraném nakrátko pálil Rakitić, Giménez jeho střelu pouze vyrazil před sebe, toho využil Escudé a do závěrečných třiceti minut dal svému celku naději na bodový zisk. Tu mohl hned o pár minutek později naplno rozžehnout Negredo, z bezprostřední blízkosti ovšem na Giméneze recept nenašel. Další nebezpečné akce už si Sevilla nevytvořila, a tak odjíždí z Madridu bez bodu.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele