18. kolo
07.01.2012 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Levante UD - RCD Mallorca 0:0

Favoritem zápasu mezi Levante a Mallorcou byli díky umístění v tabulce domácí fotbalisté. Mallorca však sehrála ve Valencii důstojný zápas a nakonec si odvezla zasloužený bod za bezbrankovou remízu. V tabulce si tak polepšila na devatenáct bodů, ale boj o záchranu se jí stále týká. Levante i po tomto kole zůstane na čtvrté pozici.

První poločas byl z obou stran velmi opatrný a není divu, že v něm nepadl žádný gól. Za celých pětačtyřicet minut totiž hosté vystřelili na branku domácích pouze jednou a stejně tak tomu bylo na druhé straně. K vidění bylo však plno nepřesných pokusů, přičemž navrch mělo Levante.

Největší příležitost prvního dějství měli překvapivě hosté. Ve 23. minutě se po individuální akci dostal do šance Nsue, ale gólman domácích Munúa byl na svém místě a jeho pokus zlikvidoval. Diváci ve Valencii se museli v prvním poločase na stadionu Ciútat de Valencia velmi nudit a není divu, že úvodní dějství skončilo bez branek.

Hned na úvod druhého poločasu zahrozili hosté a ve veliké šanci se ocitl Pereira. Skvělý Munúa ale parádním zákrokem zabránil ve vstřelení gólu. Domácí jakoby se na začátku druhého poločasu nemohli dostat do tempa, a tak úřadovali znovu hosté. Ani střela Víctora však nemohla brankáře domácích ohrozit.

Levante mělo náznaky v ofenzivní činnosti, ale do šancí se ve druhém poločase dostávali pouze hosté. V 70. minutě se znovu vytáhl domácí gólman Munúa, který parádně vyrazil přímý volný kop Martího. V závěrečné dvacetiminutovce zápasu se nic podstatného neudálo a ani v tomto zápase tak gól nepadl.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pri forme Levante to bude jasna 1 typ 4:0

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele