Primera División - souhrn 11. kola

07.11.2014, 22:38, aktualizováno 09.11.2014, 22:55
Komentáře a souhrny
Atlético Madrid podlehlo Realu Sociedad a propáslo šanci dotáhnout se na druhou příčku. Valencia se rozešla s Bilbaem bez branek. Nerozhodný výsledek se poté zrodil také na hřištích Espanyolu, Sevilly, Celty Vigo, Getafe a Córdoby. Barcelona se po vítězství na půdě Almeríe posunula do čela, ovšem vzápětí se na špici znovu vrátil Real Madrid. Málaga porazila Eibar...

Real Sociedad - Atlético Madrid 2:1

09.11.2014 21:00

Góly: 15. Carlos Vela, 82. Imanol Agirretxe - 10. Mario Mandžukić

Real Sociedad se postaral asi o největší překvapení jedenáctého kola La Ligy, když otočil zápas s Atléticem. Výhru domácím zařídili Vela a Agirretxe, za Rojiblancos se trefil jen Mario Mandžukič. Provizorní kouč Basků Asier Santana tak zažil premiéru jako hrom a Real se rázem vyhoupl na patnácté místo. Atlético dohrávalo prakticky celý druhý poločas bez vyloučeného Siquiery a po druhé porážce v sezóně musí dotahovat manko na čelo soutěže.

Začátek zápasu patřil jednoznačně hostům. Hodně zlobil opět rychlý Arda Turan, první branka přišla ovšem po akci z opačné strany než kde operuje turecký záložník. Už v 10. minutě vybojoval Juanfran míč na polovině Realu, posunul jej na Garcíu a ten našel přesně před bránou nabíhajícího Mandžukiče. Chorvatský reprezentant neponechal nic náhodě a z bezprostřední blízkosti prostřelil Zubikaraie - 1:0!

Real však v žádném případě nesložil zbraně a ukázal, co znamená bojovat o záchranu. Už o pět minut později se tak měnilo skóre. Prieto přihrál Velovi a ten krásnou ranou z poza vápna nedal Moyovi žádnou šanci - 1:1! Divokou úvodní čtvrthodinku vystřídala pasáž, ve které hrály hlavní roli emoce a tvrdé fauly. Ty sudí Álvarez musel krotit udělením tří žlutých karet v rozpětí šesti minut. Iniciativu pak postupně převzali Baskové, kteří své soky dokázali zatlačit. V 35. minutě překonalo Atlético infarktové okamžiky, když Miranda obrovskou hrubkou daroval stoprocentní gólovku Agirretxemu. Domácí forvard však vyslal do prázdné branky jen slabou střelu a míč ještě stačil vykopnout z branky Juanfran. Následnou dorážku pak vychytal pohotový Moyá.

Jeden z rozhodujících okamžiků zápasu přišel krátce po změně stran. Horkokrevný Siquiera se totiž během pouhých dvou minut dokázal vyfaulovat a po žlutých napomenutích v 48. a 50. minutě se odebral do sprch. Hosty nejvíce dráždil Carlos Vela, jenž se už v první půli teatrálním způsobem pokoušel o penaltu a byl i u druhé žluté karty pro Siquieiru. Odplatu na sebe vzal Mandžukič, který zanedlouho loktem skolil Velu ve vlastním vápně. Chorvat měl štěstí, že rozhodčí ostrý zákrok s krvavým důsledkem pro Velu neviděl.

I přes oslabení dokázali Rojiblancos zahrozit i fotbalovými prostředky. V 59. minutě ale všudypřítomný Mandžukič mířil po pasu Ansaldiho nad. Real se poté zatáhl, jistil proti obhájcům titulu přijatelnou remízu a čekal na případnou šanci na vítězství. Ta přišla v 83. minutě. Z levé strany vyslal centr do vápna Madridských Zaldúa, v nebezpečném prostoru se do vzduchu nejvýše vyšrouboval mohutný Agirretxe a hlavou poslal domácí do vedení - 2:1! Na zvrat v zápase už oslabeným hostům nezbyly síly a ze San Sebastianu odjíždějí s prázdnou. Baskové se dočkali výhry po dlouhých osmi neúspěšných zápasech v řadě.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Athletic Bilbao 0:0

09.11.2014 19:00

Góly: -

V každém z předchozích pěti domácích zápasů na Mestalle dokázala Valencie skórovat hned třikrát, ovšem napošesté již ostrouhala. Ve šlágru nedělního programu jedenáctého kola totiž Athletic předvedl alespoň defenzivně nadmíru zdařilý výkon a odváží si zpět do Bilbaa bod za bezbrankovou remízu.

Valencie kvůli této ztrátě spadla na průběžnou třetí příčku a ztrácí na vedoucí Real Madrid rovné tři body. Athletic zůstává daleko za podobně lákavými pozicemi, ovšem výsledky jako ten poslední by mu měly pomoci nabrat sebevědomí a odrazit se z momentálního jedenáctého místa pouhé tři body nad sestupem. Zvláště s přihlédnutím k vysokému počtu zraněných ofenzivních hráčů baskického klubu, jmenovitě šlo o Markela Susaetu, Ikera Muniaina a nejlepšího střelce Aritze Adurize, tak není nedostatek branek v tomto zápase až tak velkým překvapením.

K prvnímu pozdvižení v první půli se dostal hostující Oscar de Marcos, když hlavou zamířil nepřesně a nezužitkoval tak úvodní tlak Athleticu. Valencie se do zápasu dostala postupem času a s blížícím se příchodem poločasové přestávky začala i s tvorbou brankových příležitostí. Těsně vedle pálil Rodrigo, Paco Alcácer pak hlavičkoval nad břevno a Pablo Piatti pro změnu nastřelil pouze nohy připraveného brankáře Iraizoze. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:0.

Po změně stran se ani jednomu z celků nedařilo předvést kvalitu ve finální fázi, k čemuž nepřispívalo ani výjimečně mizerné hřiště na Mestalle. Jednadvacet minut před koncem pak domácí zdánlivě povolali spasitele, když se na hřiště dostala letní posila z Manchesteru City Álvaro Negredo. Ani španělský reprezentační útočník však nedokázal přispět k tomu, aby se skóre poprvé podařilo protrhnout.

Byl to naopak Athletic, kdo si vytvořil vůbec největší šanci druhé půle. De Marcos poslal vzduchem přímý kop na zadní tyč, kde číhající Xabier Etxeita nebezpečně zakončoval, jenže ke smůle hostů z bezprostřední blízkosti napálil pouze brankáře Diega Alvese přímo do obličeje a odražený míč již valencijská obrana dokázala odvrátit. Zápas tak skončil bez branek, což je pro Athletic navzdory zmíněné zahozené šanci další povedený výsledek v cestě s cílem vyškrábat se zpět nahoru.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Villarreal CF 1:1

09.11.2014 17:00

Góly: 90+1. Diego Colotto - 26. Mario Gaspar

Villarreal nakonec neudržel vedení nad domácím Espanyolem Barcelona a z utkání si bere jen bod. Dobře přitom začal, když hosty poslal do vedení Mario Gaspar. Problém byl, že chvilkový výpadek v nastaveném čase druhé půle znamenal vyrovnání Colotta na konečných 1:1.

Villarreal válčí na více frontách a v porovnání s Evropskou ligou se mu v La Lize příliš nedaří. To dokázal i dnes večer, když s Espanyolem Barcelona jen remizoval. Od prvních minut to bylo velmi rychlé utkání. Už po prvních pár minutách se Caicedo snažil útočnou přihrávkou vysunout ofenzivně hrajícího Carcíu, ale Asenjo vyběhl z brány a u míče byl první. Álvarez chtěl centrovat do hostující šestnáctky, jenže byl zablokován bránícím hráčem.

Dos Santos hledal ve vápně mladíka Čeryševa, ale letící míč tečoval López, po jehož zásahu Čeryšev nezvládl zpracovat balón. Další akce tohoto dua už dopadla mnohem lépe. Po centru od dos Santose se k míči dostal Čeryšev. Dlouho se nerozmýšlel a nahrál na vápno, kde se ocitl Mario Gaspar. A ten si v této situaci dokázal zachovat pevné nervy. Brankář Francisco Casilla se sice pokoušel jeho zakončení zabránit v cestě do sítě, ale nakonec se mu to nepovedlo - 1:0.

O pár minut později mohl Villarreal navýšit své vedení, když López chyboval a míč odevzdal nabíhajícímu Lucianovi Viettovi. Ten si poradil se zpracováním a hnal se vstříc brankáři Casillovi. Zkušený gólman Barcelony si ale poradil a akci Vietta zastavil. Domácí mohli udeřit o minutu později, když to po Álvarezově přihrávce zkusil z první Sergio García, ale jeho rána šla hodně mimo. Luciano Vietto byl dnes hodně aktivní, což se projevilo také ke konci poločasu. Dvakrát se dostal k míči blízko k bráně a vypálil. Ani jednou se mu ale nepodařilo prostřelit brankáře Casillu.

Ve druhé půli se pokusil pálit technickou střelou Diego Colotto, ale brankář Asenjo nakonec neměl náročnou práci. Po Vázquezově volném přímém kopu se míč odrazil před vápno k Sánchezovi, který však z voleje hodně přestřelil bránu. Po hodině hry se dostal k hlavičce Bruno, který ale mířil mimo. Dvacet minut před koncem utkání se do vápna opět vrhl Luciano Vietto, který pálil poměrně dobře. Namístě brankáře Casilly se ale objevil Fuentes a míč odpálil mimo bránu.

Espanyol se sice příliš často nedostával k zakončení, ale když už se mu to povedlo, udeřil. Když se to zdálo nemyslitelné, Villarreal si vybral svou slabší chvilku. Přetažený centr propadl až na zadní tyč, kam si naběhl Diego Colotto, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:1. Villarreal je osmý, Espanyol jedenáctý.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Levante UD 1:1

09.11.2014 12:00

Góly: 31. Vitolo - 81. Víctor Casadesús

Sevilla překvapivě pouze remizovala s Levante 1:1 a nechává si lehce poodskočit čelo soutěže. Domácí dlouho vedli zásluhou Vitola, definitivní podobu výsledku však dal deset minut před koncem po rohovém kopu Víctor Casadesús. Levante bodovalo podruhé v řadě, stále však zůstává v pásmu sestupu.

Že to dnes nebude tak úplně den Emeryho mužstva, ukázala již 3. minuta zápasu. Hostující García se v pokutovém území domácích ocitl zcela sám, pohotovým obloučkem překonal Beta, avšak radost mu zkazil na poslední chvíli zasahující obránce Carrico. Levante výborně bránilo, přesně, jak předpovídal před zápasem Unai Emery, a vůbec nepřipomínalo statisticky nejhůře bránící mužstvo Primera División. První vetší šanci si tak domácí vypracovali až po Suárezově rohovém kopu v 19. minutě. Arribas však hlavičkoval přímo do náruče gólmana Mariňa.

Poté utkání přerušilo zranění domácího brankáře Beta, jenž se ve vápně srazil s Krychowiakem a musel být ošetřován podobně jako v minulém zápase s Lutychem. Otřesený Beto však nakonec v utkání pokračoval. Ve 31. minutě se domácí fandové konečně dočkali gólové akce. Jak může být fotbal jednoduchý, ukázal centrující Deulofeu, který posadil míč přesně na hlavu Vitola a ten i přes stínujícího Davida Navarra poslal Sevillu do vedení - 1:0! Zbytek první půle už příliš fotbalové krásy nenabídl. Za zmínku snad stojí jen akce aktivního Deulofea, jenž ve 41. minutě opět našel výborným pasem Vitola. Tentokrát však míč skončil jen v rukavicích hostujícího gólmana.

Sevilla si užívala zaslouženého vedení a krátce po změně stran mohl možná rozhodující branku vsítit Bacca. Po elegantním uvolnění však mířil nad. Na druhé straně musel být poté po druhé nepříjemné srážce znova ošetřován Beto, nyní se sice nejednalo o tak závažné zranění jako v prvním poločase, i tak si ale portugalský brankář bude tohle utkání ještě dlouho pamatovat. Levante zahrozilo díky střídajícímu El Zharovi v 65. minutě, balón však proletěl těsně kolem levé tyče.

Hře dominovaly především ostré zákroky a četné fauly, což nahrávalo vedoucí Seville. Ta se však nechala ospalou hrou Levante ukolébat příliš a v 80. minutě přišel nečekaný trest. Beto výrazně chyboval, když neudržel míč po rohovém kopu hostů, a před bránou Sevilly nastal chaos. Ve vápně se nejlépe zorientoval El Zhar, jenž přistrčil míč lépe postavenému Casadesúsovi, a ten okamžitě napálil míč do sítě - 1:1! Domácí se ve zbývajícím čase už na nic významného nevzmohli, a když Mariňo zlikvidoval i Gameirův pokus z úhlu, mohli se hosté radovat ze zisku devátého bodu v sezóně. Sevillistas zůstanou se ziskem třiadvaceti bodů pátí.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Granada CF 0:0

08.11.2014 22:00

Góly: -

Ve Vigu skončilo nepříliš atraktivní utkání bez branek, Estadio Balaídos nevidělo ani příliš mnoho povedených akcí. Celta Vigo určitě chtěla ze zápasu vytěžit víc, protože takto nyní opouští prvních šest příček a je na sedmém místě. Hosté odjíždějí spokojení a na průběžném čtrnáctém místě.

Domácí tým spoléhal především na schopnosti ofenzivně laděného tria Nolito, Larrivey, Orellana. Ani tito tři útočníci domácího výběru se ale dopředu příliš nehrnuli, protože první minuty se nesly ve znamení zdlouhavých kombinací a nedůrazného boje o míč ve středu hřiště. Fabián Orellana se pokoušel o pár minut později najít centrem Joaquína Larriveye, který ale neměl dostatek prostoru na to, aby smysluplně zakončil.

Další Orellanova snaha již přinesla alespoň rohový kop, po kterém se dokonce dostal balon do hostující branky. Problém tkvěl v tom, že se Celta dočkala vedení po akci z ofsajdu, takže branka nemohla zákonitě platit. O dalších patnáct minut později se domácí fanoušci dočkali prvního střeleckého pokusu Celty, o který se postaral Larrivey. Nepříliš nebezpečnou střelu si ale Fernández pohlídal. Po půlhodině hry se centr ze strany snášel ke Gómezovi, který se rozhodl zakončit hlavou. Jeho hlavičku vytěsnil Fernández s velkými obtížemi.

Nástup do druhé půle zastihl v lepší formě domácí, takže se Joaquin Larrivey mohl směle pustit za dlouhým nákopem od obránců. Ani jeho rychlost mu nepomohla v tom, aby míč zastihl na hrací ploše. Celta Vigo sice dávala najevo, že by ráda pro tři body i něco udělala, ale naděje na výhru jí soustavně ničila neschopnost zakončit. A když už se zakončení domácím hráčům povedlo tak, jak to ukázal například Nolito, na místě byl brankář Fernández.

Do další akce se dostal opět aktivní a zkušený Joaquin Larrivey, který se pokusil vypálit z otočky. Ranou z hranice velkého vápna ale minul branku. Když se naplnila přesně hodina ustanoveného času, dostal se na hřiště Rochina. A tomu trvalo jen minutu, než se výrazně zapsal do povědomí diváků. Nově příchozí hráč dostal ideální přihrávku na hranici velkého vápna. Ze stoprocentní pozice poté ale přestřelil, takže si mohl sypat popel na hlavu.

Nolito se octl v zajímavé pozici, ovšem z levé strany velkého vápna však pálil jen do rukavic brankáře Roberta Fernandeze. Dvacet minut před koncem dostal Rochina coby střídající hráč podruhé šanci na vykoupení. Hnal se s míčem na bránu Sergia Alvareze, brankáře si poté obhodil. Když už se ale chystal vypálit, do brány se dostal obránce Gómez, který míč vykopl mimo tři tyče! Přesně seřízená mířidla neměl ani Krohn-Dehli, který pálil mimo.

Již v průběhu poslední desetiminutovky se Fabián Orellana ocitl v obrovské šanci, když si seběhl do velkého vápna. Poté vyslal přízemní střelou, kterou ale Fernández bravurním zákrokem zlikvidoval a oba soupeři si připsali jeden bod. Nic na tom nezměnil ani Radojův poslední střelecký pokus.

Více informací k zápasu

Málaga CF - SD Eibar 2:1

08.11.2014 22:00

Góly: 53. Juanmi, 89. Nordin Amrabat (pen.) - 42. Mikel Arruabarrena

Nováček z Eibaru znovu kousal od začátku až do konce, ovšem tentokrát nakonec přesto odchází s prázdnou. Domácí Malaga totiž překonala nepříznivý stav, který trval ještě v poločasové přestávce, a zvítězila 2:1. Vítěznou branku vstřelil dramaticky v poslední devadesáté minutě Nordin Amrabat z pokutového kopu.

Andaluský klub tak pokračuje ve skvělé fazoně, která má za následek hned pět ligových výher v řadě. Kromě Realu Madrid se momentálně takovouto sérií nemůže pyšnit nikdo jiný v celé Primera División a odráží to i ligová tabulka. Malaga se vyšvihla již na šestou příčku, a to s minimální ztrátou na čelo. Dokonce i vedoucí a suverénní Real Madrid je svěřencům Javiho Gracii vzdálen jen na šest bodů. Vše přitom po první půli vypadalo o poznání hůře, když chyba v defenzivě umožnila skórovat Arruabarrenovi. Po změně stran však domácí zabrali a brankami Juanmiho s Amrabatem si připsali zasloužené vítězství.

Úvod hry ovládli Andalusané. Juanmi i Arthur Boka marně pokoušeli své střelecké štěstí, a tak to byl nakonec Eibar, kdo nečekaně udeřil. Mikel Arruabarrena tři minuty před odchodem do šaten využil velké hrubky Miguela Torrese, jenž nedokázal odvrátit Capův centr z pravé strany lépe než soupeři k nohám, a zařídil tak, že bezmocný brankář Kameni musel lovit míč ze sítě.

Osm minut po změně stran už bylo na malažském stadionu o něco veseleji. Tentokrát trochu šťastného odrazu v šestnáctce využili domácí, když Iruretou vyražený míč po ráně Samúa spadl do cesty Juanmimu, pro nějž již nebyl problém uklidit jej napodruhé za záda hostujícího gólmana a vyrovnat na 1:1. Nabuzená Malaga pak vrhla všechny síly do útoku a díky Navasově hraní rukou ve vlastním pokutovém území si vybojovala penaltu i přesilovou hru, čehož zásluhou Amrabata ideálně využila a ukořistila další výhru v cestě za co nejrychlejší záchranou, potažmo kvalifikací do evropských pohárů. Eibar po této porážce zůstává ve středu tabulky na průběžném desátém místě.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Rayo Vallecano 5:1

08.11.2014 20:00

Góly: 9. Gareth Bale, 40. Sergio Ramos, 55. Toni Kroos, 59. Karim Benzema, 83. Cristiano Ronaldo - 44. Alberto Bueno

Real Madrid podle očekávání porazil Rayo 5:1 a podrží si vedoucí příčku v tabulce. Úvodní branku zápasu zaznamenal už v 9. minutě navrátilec do sestavy Gareth Bale, po něm se trefili ještě Ramos, Kroos, Benzema a Ronaldo. Za hosty si připsal alespoň čestný zásah Bueno.

Od první minuty bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Real Madrid na svého soupeře vlétl a odměnou mu byla vedoucí branka už v 9. minutě. Při krásné souhře na jeden dotek vyslal Kroos přesný přízemní centr na nabíhajícího Balea a velšský reprezentant zasunul míč za záda gólmana Álvareze - 1:0! V 18. minutě o sobě dal vědět rovněž Ronaldo, v nadějné pozici ale mířil nad.

Poté zahrozili i hosté. Konkrétně Baptistao a Bueno, přičemž při střele Buena měl Keylor Navas, který se v brance Realu nečekaně objevil namísto Casillase, velké štěstí, že míč nakonec skončil vedle domácí branky. V 31. minutě pak Baptstao hlavičkoval po centru z pravé strany jen o fous vedle. Na to odpověděl Real dvěma slepenými šancemi na konci čtvrté desetiminutovky. Nejprve vyslal tvrdý projektil ze střední vzdálenosti Rodríguez a z následného rohového kopu namířil Benzema svou hlavičku do břevna!

Velký nápor na konci první půle však Bílému baletu přece jen přinesl gólové ovoce. Po naivně bráněném rohovém kopu ze strany Raya se ke střele dostal nikým nehlídaný Sergio Ramos, jenž pohodlně zvýšil na 2:0! Blesky nesložily zbraně a byly stále nebezpečné. Za kontaktní gól ale hosté nemohou vděčit svému umu, jako spíš obrovské minele Rodrígueze, jenž ve 44. minutě nesmyslně přihrával Navasovi před pokutovým územím. Toho využil Baptistao, který posunul míč na lépe postaveného Buena a ten po chytré kličce snížil na rozdíl jediné branky - 2:1!

Po změně stran nepřipustil Real jakékoli drama. Svého soupeře opět zmáčknul a kolem Álvareze opět létaly míče. Dobrý pokus vyslal v 53. minutě Modrič, balón však skončil těsně vedle branky. V 55. minutě neuznali rozhodčí branku Raya kvůli přísnému ofsajdu a minutu nato zvýšil svůj náskok Real. V tuto chvíli se zápas zlomil a o vítězi už nemohlo být pochyb. Při bleskové gólové akci domácích na pravé straně přihrával Ronaldo a Toni Kroos zamířil naprosto přesně k pravé tyči - 3:1!

Jaksi vychýlené měřidla ukázali rozhodčí i v 56. minutě. To se totiž domácí fandové radovali ze čtvrtého gólu poté, co Ronaldův pas doklepl do brány na zadní tyči Benzema. Opakovaný záznam nicméně ukázal, že v době přihrávky se francouzský útočník nacházel v jasném postavení mimo hru a branka neměla být uznána. Praporek čárového rozhodčího však zůstal dole - 4:1. Rayo ještě sympaticky pokračovalo v útočném snažení, nejblíže gólu byli hráči v červeném v 74. minutě, když Navas nezvládl výběh a hlavička Ba proletěla těsně mimo. V 80. minutě pak na druhé straně Bale krásnou ranou protáhl Álvareze.

Útočné výpady Realu se v závěrečné fázi zápasu opíraly především o Ronalda, jenž se neúnavně hnal za osmnáctým gólem v sezóně. Suverénně nejlepší střelec La Ligy se dočkal v 83. minutě. Portugalský kanonýr se na levé straně vápna elegantně uvolnil a tvrdou střelou procedil míč za záda hostujícího brankáře - 5:1! Real slaví další vysoké vítězství, Blesky se však i přes nepříjemné skóre vůbec nemusí za předvedenou hru stydět.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Elche CF 0:0

08.11.2014 18:00

Góly: -

Domácí Getafe v podvečerním zápase s Elche jen remizovalo a oba týmy si berou po bodu. Výsledek se zdá být spravedlivým, protože ani jeden z týmů se nedostal na delší dobu do zajímavé akce.

Od prvních minut se domácí tlačili před bránu, kterou hájil Tytoň. První větší šanci si ale připsali hosté. Do obrovské šance se dostal Victor Rodríguez, ale po jeho střele vyrazil domácí brankář míč na tyč, od které se odrazil na roh. Po další zablokované střele se k míči dostal hostující Herrera, ale pokračovat nemohl, protože byl v ofsajdu.

Po zablokované střele se k míči dostal hostující Herrera, ale pokračovat nemohl, protože byl v ofsajdu. K dalšímu centru se dostal hostující Edu Albacar, ale i tentokrát se domácí celek ubránil. Hodně aktivní byl Angel Lafita, který se snažil prosadit nejprve hlavou, později to zkoušel několikrát i střelou. Ani jednou mu ale štěstí dostatečně nepřálo.

Po přihrávce do vápna Elche šel do skluzu David Lombán, který míč trefil a ten skončil těsně nad břevnem. Domácí Sergio Escudero si všiml, že Tytoň je ze své branky, tak to zkusil z dálky, ale hostující brankář si nakonec s tímto pokusem nadvakrát poradil. Aktivní Pablo Sarabia to zkusil z hranice velkého vápna a polský brankář Tytoň měl co dělat, aby si s přízemním pokusem poradil.

Tlak hostujícího týmu se zvyšoval a počet střel taktéž. Po centru se dostal do zakončení z malého vápna Jonathas, jenže hrdina posledních dní branku minul a míč poslal vysoko nad břevno. Pět minut před koncem první půle míč doputoval na velké vápno, kde byl Escudero, ale hradbu těl nepropálil. Do šaten tak oba týmy odcházely za bezbrankového stavu.

Do velmi dobré pozice se natlačil aktivní Herrera, ale tentokrát ho skvěle vychytal pozorný Vicente Guaita, který míč ukryl do své náruče. Na druhé straně měl práci Guaita, ale u vysokého míče byl jako první a vyboxoval ho daleko od své branky. O patnáct minut později z dálky napřáhl hostující Fayçal Fajr, ale po jeho pokusu skončil míč zhruba metr nad břevnem domácí branky. Po hodině hry se k zakončení dostal také Lafita, ale ani jeho pokus nesměřoval do sítě.

Hodně aktivním hráčem byl Ángel Lafita, který zlobil obranu soupeře téměř neustále. Zkušený hráč se dostal do vápna, ale zakončení vůbec nezvládl a po odrazu hostujícího hráče je tu roh pro Getafe. Domácí zahrávali standardní situaci z hranice velkého vápna, ale Sammir poslal míč nad branku. I díky tomu se oba celky rozešly smírně a na jejich kontech je bod navíc.

Více informací k zápasu

UD Almería - FC Barcelona 1:2

08.11.2014 16:00

Góly: 37. Thievy Bifouma - 73. Neymar, 82. Jordi Alba

Ještě v poločase zápasu Almérie s Barcelonou vše nasvědčovalo tomu, že dočkáme třetího zaváhání katalánského giganta za sebou. Domácí celek totiž vedl po výtečném výkonu 1:0, jenže právě v tu chvíli se ukázalo, jak dobré bude mít v zásobě novou letní posilu Luise Suáreze. Ten v druhé půli naskočil na hřiště a dvěma přihrávkami zařídil obrat na konečných 2:1.

Úvodní branku někdejšího útočníka Espanyolu Tihevyho Bifoumy smazal po změně stran díky Suárezově prostrčení napříč šestnáctkou Neymar a obrat favorita dokonal Jordi Alba osm minut před koncem. Barcelona tak po dvou prohrách s Realem Madrid a Celtou Vigo znovu zabrala naplno a drží se s ligovou špicí v přímém kontaktu.

Úvodní pětačtyřicetiminutovku dost možná poznamenala značně pozměněná sestava Barcelony, která dala šanci hráčům jako Munir El Haddadi, Adriano, Marc Bartra či Rafinha, zatímco přední hvězdy Neymar, Suárez nebo Dani Alves začaly pouze na lavičce. Domácí celek hrál odvážně, aktivně a těžil v první půli také z toho, že katalánský klub zahodil hned dvojí skvělou příležitost ujmout se vedení. Rubén Martínez v brance Almérie však proti Rakitićově pokusu skvěle zasáhl a následně přihlížel, jak Lionel Messi hlavičkou trefil pouze brankovou konstrukci.

Byli to tak nakonec domácí, kdo osm minut před koncem poločasu gólově udeřil. Po odebrání míče Messimu před vlastní šestnáctkou podnikl andaluský klub perfektní protiútok, který potřeboval jen dvě přesné přihrávky k tomu, aby se Thievy mohl vydat v samostatném úniku tváří v tvář Bravovi, jemuž umístěnou přízemní ranou nedal šanci zasáhnout.

Luis Enrique na barcelonské lavičce rozhodně neztrácel čas a hned v poločase poslal na hřiště duo Neymar-Suárez, tedy dvojici, která se postarala o v tu chvíli poslední gól Barcelony na začátku El Clásica. Zpočátku stejně jako proti Vigu hosty frustrovalo trefování tyčí i břeven, což jen podtrhnul Luis Suárez parádní ranou, které chyběly centimetry. Sedmnáct minut před koncem se však ofenzivní megahvězdy Katalánců přece jen prosadily. Suárezovu kličku v pokutovém území domácí obrana nedokázala zachytit, stejně jako volného Neymara, jenž zblízka uklidil míč do prázdné brány.

V tu chvíli se hosté vrhli všemi silami do útoku a opět museli žehrat na určitou dávku smůly, když Lionel Messi netrefil nic jiného než konstrukci Rubénovy brány. Rekord Telma Zarry, který činí 251 branek, se tak Messimu stále nedaří vyrovnat, natožpak překonat. Proti Almérii to však alespoň neznamenalo bodovou ztrátu, jelikož po dalším povedeném Suárezově míči do šestnáctky se na zadní tyči prosadil Jordi Alba. Barcelona tedy znovu nepřesvědčila, jenže navzdory všem potížím zvládla ukořistit všechny body za výhru 2:1, a to je momentálně pro Luise Enriqueho to nejdůležitější.

Více informací k zápasu

Córdoba CF - Deportivo La Coruña 0:0

07.11.2014 20:45

Góly: -

Ani napojedenácté se nováčkovi z Córdoby nepodařilo protrhnout svůj mizerný vstup do Primera División a poprvé v letošní sezoně zvítězit. Přestože hostující Deportivo La Coruňa dohrávalo celou hodinu v oslabení po vyloučení Heldera Postigy, nedokázali svěřenci Miroslava Djukiće skórovat a berou pouze bod za bezbrankovou remízu.

Córdoby tak zůstává přikována na samém dně ligové tabulky, přičemž ve svém posledním zápase může vinit jen a jen sebe. Kromě nevyužití dlouhé přesilovky totiž domácí rovněž zahodili pokutový kop z patnácté minuty a jen potvrdili, v jak hluboké krizi se nachází. Navzdory nedávné změně na trenérském postu zůstává Córdoba jasným kandidátem na okamžitý sestup zpět do Segunda División...

Jako první se o protržení remízového skóre pokusilo Deportivo skrze střelu Sidneie, ovšem brankář Juan Carlos s přehledem tuto akci ustál. Na opačném konci hřiště zahrozil Federico Cartabia, jenž pálil vedle. Pak domácí dostali jedinečnou příležitost v podobě pokutového kopu díky faulu Heldera Postigy na Lusa po centru aktivního Cartabii, jenže ten pak nedůsledně umístěnou střelou nechal akorát vyniknout brankáře Fabricia.

Svůj mizerný večer dokonal Postiga již v devětadvacáté minutě, kdy útočník Deporu uviděl již svou druhou žlutou kartu v zápase za zbrklou reakci na faul Lópeze. Zatímco López se štěstím z celého incidentu vyvázl bez poskvrnky, Postiga se musel předčasně pakovat ze hřiště. Córdoba tak dostala jedinečnou možnost konečně v ligové sezoně zvítězit, ovšem následná realita byla o poznání smutnější. Nejenže se domácím nedařilo skórovat, ale dokonce ani pořádně nedokázali dostávat se do šancí, natožpak přímo Fabricia zaměstnat.

Sedm minut po změně stran sice José María López Silva dokázal míč procpat do sítě, jenže učinil tak ze zjevného postavení mimo hru, které neuniklo pozornosti čárového rozhodčího. Pak se ke slovu několikrát dostal Borja García, avšak v obou slibných příležitostech vůbec nedokázal usměrnit svou ránu mezi tři tyče. Když pak Fabricio bez větších potíží zpacifikoval pokusy Gunina s Gómezem, prořízly s konečným hvizdem vzduch na córdobském stadionu pokřiky nespokojených fanoušků, kteří od svého týmu rozhodně čekali víc než jen trapný výkon a remízu 0:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid1190242:1127
2.FC Barcelona1181225:525
3.Valencia CF1173123:924
4.Atlético Madrid1172220:1123
5.Sevilla FC1172218:1123
6.Málaga CF1163214:921
7.Celta Vigo1155117:1120
8.Villarreal CF1143415:1315
9.Getafe CF114258:1414
10.SD Eibar1134413:1513
11.Athletic Bilbao113357:1212
12.Espanyol Barcelona1125411:1311
13.Rayo Vallecano1132614:2411
14.Granada CF112456:1710
15.Real Sociedad1123612:169
16.UD Almería112369:149
17.Deportivo La Coruña1123612:219
18.Elche CF1123610:229
19.Levante UD112367:259
20.Córdoba CF110658:186

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (219)

Přidat komentář
Stamby

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

tak z toho boleli oci paaani moji, enrique je v lese, uplne strateny... ...a messi co nedava za tutovky, z toho az boli hlava...

Reagovat
smazaný uživatel

a uz si neprosim do zakladu busquetsa a pedra, ved to automaticky hrame oslabeni o dvoch hracov...inak mascherano nas najlepsi hrac, ten ide do kazdeho suboja naplno...

Reagovat
Switchback

ber to z té lepší stránky, posledních 15 minut už bylo dobrejch

Reagovat
Billy McClane

Skoda, ze si tieto zapasy uhra obrovskou individualnou kvalitou. Ale som si isty, ze to najhorsie este len pride. Enrique zatial posobi ako nasadeny agent Madridu

Reagovat
Billy McClane

*Barca uhra

Reagovat
smazaný uživatel

enrique je totalne mimo, nevie co chce hrat, ziadny system...teraz bude ticho po vyhre, ale kluby ako sevilla, valencia ci atletico nas vyzlecu do naha...

Reagovat
valloire

Tto říkám od začátku. Jednou madridista, navždy madridista.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zase nepremenil kopec čistých šancí. Dobre, že kúpili Suareza.

Reagovat
alcantara

Xavi, xavi, xaviiiii A to tu uz ani nemusel byt, bez neho by uz asi bolo v lige hotovo. Tesim sa na tie Luchove jari, k vykonu nie je co dodat, zlepsenie ziadne, skor naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to myslíš s tím Luchovým jarem?

Reagovat
smazaný uživatel

ze uz nebude na lavicke?

Reagovat
alcantara

Tak vraj sa zvyknu jeho tymy rozbehnut az na jar. Neviem, na zaklade coho sa to ocakava, kedze nie je velmi z coho hodnotit, ale cital som to tu niekde. Tak tomu budem verit.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis as rim?

Reagovat
alcantara

Tam to bolo spatne cely cas. A jedna Celta mi teda nejaku istotu nedava, aby sa to mohlo s istotou tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak doufejme, že se na tý lavce do jara udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak teda musím zareagovat na toho Xaviho - nebýt jeho, mohli jsme něco uhrát i v clásicu.

Reagovat
alcantara

To myslis ako? Hra v clásicu bola este celkom na urovni oproti Celte a dnesnemu hnusu. Navyse isie ldole za stavu 2.1 a hned sme dostali gol.

Reagovat
Xavi

jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets ma zaklad za zasluhy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nechape snad uz nikto, ten by mal sediet na tribune, ani lavicku si nezasluzi...

Reagovat
loki5

Klidně bych místo něho stavěl Macherana ten letos hraje skvěle. A stopery mathieho + Piqueho (pokud se sebou něco udělá)

Reagovat
raduinho

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda za poslední ligová kola 7 brankových konstrukcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že je Messi prostě za zenitem nebo má nějaké psychické problémy? Tak strašné zhoršení snad není ani normální...

Reagovat
Al Capone

Ten dopadne jako Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

práve na něho jsem myslel, jak jsem se dneska na něho díval

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mna je za zenitom, presno ako bol vo svojom veku Kaka, Torres, Ronaldinho atd. Akurat nepadne až tak hlboko ako oni. A fleka v zaklade bude mat isteho.

Reagovat
Atlético de Madrid

Torres prodělal několik zranění, Ronaldinho vrchol kariéry prokalil a u Kaká se sečetůy zranění a liga, která mu uplně neseděla. Co se změnilo v případě Messiho, že se z entuziastickýho týpka, kterej ještě před rokem a půl střílel desítky gólů stala místy vyloženě ploužící mrtvola? Já teda žádný velký zranění, změnu životosprávy nebo přestup fakt nevidim. Odešli mu spoluhráči, ale ten problém bude i někde v něm, však se takhle prezentoval i na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu chybí Iniesta :)

Reagovat
Atlético de Madrid

třeba ho přestal bavit fotbal a ukončí kariéru :) 27 ideální věk

Reagovat
smazaný uživatel

a půjde dělat daňového poradce

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo politika.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nedá gól, alebo hra zle, cela hra Barcelony stoji za prd... vid. dnes, Celta ... Teda Barca je od neho nenormálne závislá, ani Ronaldo nepodáva každý zápas úplne top výkony. Tam ho však má kto potiahnuť, aj u nás to dnes zachránil Luiso.

Reagovat
MadMrJacky

Očividně má nějaký blok v hlavě. Jestli je to ztráta motivace, nebo jiný problém nevím. Jenže on nehraje vyloženě špatně, většinu zápasu byl pořád náš nejlepší hráč. Občas mu vyjde zápas, kdy je na hřišti nezastavitelný, ale takových ubývá. Já věřím, že to bude lepší :)

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně i kdyby zítra sekl s fotbalem, tak ve fotbalovém světě panuje shoda, že se jedná o nejlepšího hráče této generace a to už mu nikdo nevezme. Je to legenda

Reagovat
F.Torres

Když jsem to tady psal pár měsíců zpátky, tak mi nikdo nevěřil. Najednou se to začíná celkem rozmáhat Už jen ti s růžovejma brejlema by mohli vyhodnotit situaci objektivně a přiznat, že Leoš podřadil na nižší stupeň. Jestli by se u něj objevilo ještě nějaký to vážnější zranění, tak už by se z toho nemusel vůbec vzpamatovat...

Reagovat
smazaný uživatel

El Pistolero si asi zmení prezývku na niečo s asistenciami

Reagovat
eder

Však jemu to tam taky brzy začne padat.

Reagovat
Al Capone

Ani nemusí, asistence jsou přece poslední dobou více než goly

Reagovat
eder

Tak určitě, i když jak u koho...

Reagovat
madridcan

Tejto Barcelony sa netreba bat. Bodovanie Almerie bolo iba zbozne prianie, velke oci sa dat nemalo. Tento mesiac ich vsak caka Sevilla a Valencia, takze tam sa strata da ocakavat.

Teraz Real, padne pat a viac golov urcite. Snad aj s Ronaldovym hattrickom

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo hattrick neda, ten je taky posledni dobu docela mimo, snad dá aspon gol....

Reagovat
eder

Souhlas, Ronaldo je úplně mimo - vždyť dal za posledních 10 kol jenom 17 ušmudlaných gólů...

Reagovat
smazaný uživatel

posledni zapasy mu uplne nevysly...zda se me, ze nema takovou formu jak tri tydny zpatky...

Reagovat
Lamskej#RMCF

Barca jak slepá k houslím..ale tak ty těžké zápasy je čekají

Reagovat
smazaný uživatel

jupí, Real - Rayo Vallecano 1:0 na asistence, v 9. minutě se prosadil Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten sklz pri tom brejku bol čistý faul na ronalda. netrufol si to odpískať lebo by musel dať červenú

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Labil

Reagovat
loki5

Nějak si po zařazení Suaréze nemůžou sednout. Před tím Messi+ Neymar fungovaly skvěle. Dneska Neymar nic moc a Messi dost sobčil a zbatečně to tlačil skrze 4 obránce když mohl nahrávat. Hodně jim chybí ta lehkost a rychlost z počátku sezóny.

Jinak dneska bych kladně hodnotil snad jen Mescheranna a Suaréze (až na tu zahozenou šanci). Jinak sice výhra ale děsivě ušmudlaná.

Někdy mám tak trochu pocit že se už nastavila laťka Barca Real hrozně vysoko a kde by byla výhra 2:1 venku úspěch je to spíše krize.

Jinak bych řekl že dnes trochu kulhala i záloha (všichni 3 průměr)

Reagovat
valloire

Golaso Bueno

Reagovat
smazaný uživatel

real opat v pohode, goly davaju s absolutnou lahkostou, co barcelone chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

už ani nevím, kdy naposledy jsem viděl ve hře těch klubů takový rozdíl (ve prospěch Realu)

Reagovat
smazaný uživatel

2007-08.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase na druhou stranu, ten optický rozdíl ve hře není moc důležitý, protože v tabulce činí rozdíl pořád jen 2 body a ve hře je jich 81. Zajíci se počítají až po honu.

Reagovat
smazaný uživatel

To už i CR7 přešel na asitence??? Nuda....

Reagovat
smazaný uživatel

asi si to tu přečetl

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeste pet asistenci a pak snad bude zase strilet goly

Reagovat
smazaný uživatel

Musí mu to tu dost lidí napsat. Když mu napíšou, že hlavní je udělat v zápase kotrmelec, tak ho udělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Díky bohu, že to Barca dneska otočila. Jinak bych měl zkaženou sobotu jako před týdnem, kdy všechny moje oblíbené týmy prohrály (Schalke vyhrálo už v pátek)... Dneska jsem nekoukal, ale co jsem zaznamenal, tak si ten útok asi potřebuje ještě sednout. Jinak je ale dobře, že se Suárez tak rychle chytil a dneska připravil oba góly.

Reagovat
smazaný uživatel

stejne docela drsny nejlepší střelec bundesligy 6 golů, nejlepší střelec Primera 18....

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že máme toho Doška...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

nj nie je tam hrac co by si honil ego na spodku tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

spatne, neni tam nejlepší hrač světa a ten nejlepší hráš světa má 18 golů v lize, která obsahuje vítěze Evropské ligy, dva finalisty Ligy Mistrů plus tam je jeden z nejúspešnějších týmu posledních let Barcelona a další kvalitní týmy jako Valencia...

Reagovat
stas87

ja myslim ze moja odpoved nespochybnovala kvalitu PD..

Reagovat
smazaný uživatel

co třeba hattrick do sítě Bilbaa? Střed tabulky, učastník ligy mistrů. Takže pápá..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vyhonil si si úspešne, čo takto zas písať ako človek?

Reagovat
smazaný uživatel

V této sezóně jsme se z horní poloviny tabulky potkali zatím s Barcelonou, Atléticem a Villarrealem a všem těmto soupeřům Cristiano dal gól. Navíc do horní poloviny tabulky patří i Sevilla, které dal Cristiano v Superpoháru UEFA góly dva. Navíc třeba v Lize mistrů dal góly mj. Liverpoolu a Basileji, což rozhodně nejsou týmy z nějaké spodiny. Takže tohle je i na tebe dost zoufalý pokus.

Reagovat
stas87

ty bambus kolko vysledkov v BL konci 5:0 a vyssie okrem Bayernu?a aj ten Bayern nema strelca co by dal treba 30 golov za sezonu,zvysok utocnikov d 18-20 golov a nemusi kopat vsetky penalty..

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemůžu za to, že se ve Španělsku hraje mnohem ofenzivněji než v Německu a nikdo kromě Bayernu se nemůže ofenzivní kvalitou měřit s Realem Madrid. Cristiano je prostě nejlepší na světě, tak dává hodně gólů, říkat o něm, že si "nahání ego na spodku tabulky" je dost trapný pokus snížit jeho výkony a kvalitu.

Reagovat
stas87

kolko hattrickov dal spodku a kolko aspon stredu tabulky? robis ako keby BL bola defenzivna liga..tiez tam pada dost golov ale rozdeli sa o nich viacero hracov

mna tieto sracky o tom ze kto je naj na svete nebavi,prepac Ronalda rad nemam ale hrac je to uzasny,no ma smolu v tom ze nikdy nevyhra ms/euro bude proste pod tym vrcholom ktory predstavuje Pele a Maradona,ti maju vsetko aj napriek tomu ze Maradona dal menej golov..ale tym len zasa rozbieham dalsie kilometrove vlakno na ktore cakas..takze ta sklamem,nezapojim sa do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Hattricky dal letos v lize tři, což je hodně, dát hattrick je na takové úrovni samo o sobě těžké proti komukoliv, vždyť loni i beznadějně poslední Betis hrál osmifinále La Ligy. Cristiano dal letos hattrick účastníkovi Ligy mistrů - Athleticu, pak tuším La Coruňi a Elche dal dokonce 4 góly. Má v této sezóně bilanci 24 gólů v tuším 18 zápasech, což je úžasné. Dal gól VŠEM!! soupeřům, kterým se v dresu Realu Madrid letos postavil. To nepotřebuje žádný další komentář, rozhodně to není žádný hráč, který si "nahání ego na spodku tabulky".

20. století mělo Pelého a Maradonu, toto století má a ještě hodně dlouho bude mít Cristiana a Messiho. Že byl na Euru "jenom" stříbrný a bronzový a na MS "jenom" čtvrtý, protože se narodil v Portugalsku, jeho fotbalovou velikost nijak nesnižuje. Pro tu zemi je už tohle ohromný úspěch, takový "malý titul".

Já o žádné vlákno nestojím, jen jsem reagoval na tu blbost, co jsi napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

*osmifinále Evropské ligy

Reagovat
smazaný uživatel

V La Lize má letos sérii: 1+1+3+4+1+3+2+1+1+1. To je něco úžasného.

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl jsi na velice, ale velice důležíté asistence, za poslední dvě kola čtyři asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to vím. Kromě toho, že je o zaoceánskou loď nejlepší střelec ligy, tak je i 4. nejlepší nahrávač.

Reagovat
stas87

tak to je fajn ze dal vsetkym gol..

nemam ho rad ale prisiel som mu na chut,je fakt dobry hrac a v sucasnosti o nieco lepsi ako ten druhy..

Reagovat
smazaný uživatel

až na to, že Ronaldo dává 50 golů za sezonu

Reagovat
stas87

jj ze dal maximalne v lige za sezonu 46..matematika ti nikdy nesla vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

za sezonu, nepsal jsem v lize, máš problémy s chápaním psaného textu však??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dává i 60.

Reagovat
stas87

tak si precitaj prvy komentar tohto vlakna a moju reakciu myslel som si ze nemusim vysvetlovat ze pisem o goloch v LIGE

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

michalech v sporte precital vysledok 5:0 pre real, tak neviem ...ale, ze povie colorado blue jackets, tak to som necakal

Reagovat
Pasha

Michalech má zlé obdobie, však Slovan stále prehráva. Nenavážajte sa tu do neho

Reagovat
Lynx

wtf popisek u fotky Sergio Ramos vstřelil vítěznou branku a mezi střelci není

Reagovat
smazaný uživatel

asi v jiném zápase

Reagovat
smazaný uživatel

jono ale daval ramos no, kolenem

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes do Sociedadu .

Reagovat
Billy McClane

Zeby prvy Skot v la lige?

Reagovat
stas87

Wallace Jr. v Seville?

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Phillipinho

Tak na tohle jsem vazne hodne zvedavej. Prej by mel byt nejlepe placenym trenerm Socek v historii. 2 miliony eur rocne. Pro srovnání v United mel 6 mega. Vubec nevim, co mam ocekavat, tohle je proste obrovskej risk ze strany vedeni. Trener, ktery nikdy nepusobil v Primer, nezna jazyk, naskoci do rozjety sezony s cilem mit okamzity vysledky. No bude to mit strasne tezky....Kazdopadne hodne zajimava volba

Reagovat
stas87

spatna volba trenovat tim ktory ma za ciel sem tam uhrat EL zvladol,ked mal poskocit o dalsi krok vyssie tak ho nezvladol a to pisem len o jeho praci na ostrovoch,co chce robit v diametralne odlisnej krajine/lige/?a prostredie Baskicka je dost specificke,tazko bude zdolavat jazykovu barieru,len anglictina mu nemusi stacit

2 mega..je dost,Sociedad bude mat problem vobec dostat sa do EL,Griezmanna uz predali a dalsich hracov okrem Iniga asi nepredaju,budu radi za stred tabulky s trenerom co bude mat 2 mega,vyhodu to ma aspon jednu-nebude chapat baskicke nadavky

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle jsem fakt zvědavý, osobní tip je ten, že to dopadne hodně špatně

Reagovat
Godwinson

Na jak dlouho má Correa tu zdravotní pauzu?

Reagovat
Phillipinho

Correa uz trenuje individualne s Atleticem a do konce roku by mel podstoupit zdravotni testy. Pokud vyjdou dobre, v lednu by mel definitivne prestoupit k Atletum.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Real Madrid a Cristiana Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

Co sa tyka golov, tak tuto sezonu bude asi najzaujimavejsi suboj CR vs Messi + Neymar + Suarez. Zatial teda 18:17 pre Crisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

bude to drama

Reagovat
Ángel di María 22

Reálek

Reagovat
Ángel di María 22

Toni♥

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito

Pokud nám takhle bude zachraňovat zadek i dál, rád si na jeho střeleckou premiéru počkám. Až se dostane plně do formy a sedne si s týmem, věřím, že vyřeší většinu problémů, co Barcelonu v útoku trápí, navíc už dnes ukázal několik záblesků geniality, kterých bychom se třeba s Alexisem (přes všechny moje sympatie k němu) nedočkali nikdy. Pořád mě ale trochu mrzí, že LE tak brzo zlomil hůl nad Deulofeem (zvlášť po tom, co dokázal s Nolitem), momentálně by totiž byl jasný první náhradník.

Se Suárezem ale výčet pozitiv asi končí, vrazit totiž dalších 80 miliónů do nových posil, které nijak neposílí základní sestavu a zároveň ani nenahradí klíčové hráče za zenitem, je vzhledem k zákazu přestupů průser jako prase. Už teď má Barcelona nejstarší tým z celý ligy a stejně jsou na svýh pozicích pořád jedničky hráči jako Xavi nebo Alves, kteří to nejspíš po sezoně zabalí a nejmíň půl roku po nich zůstane obrovská díra.

Absence dlouhodobý koncepce je problém, který se s klubem vleče už čtyři roky, ale velký podíl viny na současném stavu vidím i v Enriquem. Sice nejspíš ani on nemá hráče, které pro svůj styl potřebuje, ale ani po čtyřech měsících mi není jasné, jak vlastně chce hrát, a některými experimenty si jen zbytečně komplikuje život. Z jeho jmenování jsem od začátku nebyl nadšený, ale přál jsem si, aby dostal čas a volnou ruku, aby mohl ukázat, co umí. Po některých jeho tazích a prohlášeních však čím dál tím víc pochybuju o tom, jestli je ten správný.

Těžko říct, jestli mi větší vrásky vytváří obranná nebo záložní řada, nejspíš to bude asi zhruba vyrovnané. Mnoho problémů by býval vyřešil příchod dalšího TOP stopera, ale momentálně jsme na tom stejně jako před rokem s tím rozdílem, že a) Busquets vypadá, jako by hrál se zraněním (byť to on i LE popírají) a b) Mascherano a Piqué si prohodili role hasiče a kazisvěta. Záložníci letos hrají mnohem dál od sebe, čímž vázne kombinace i defenzivní kompaktnost a po Busquetsovi se vyžaduje pokrytí mnohem většího prostoru, což ale nezvládá a kvalitnější soupeř toho dokáže snadno využít. Řešením by mohlo být vysunutí Mascherana a odpočinek pro Sergia (double pivota LE naštěstí vyloučil), ale to naráží na bod b).

Co se týče ostatních záložníků - Xavi je bohužel pořád jasná volba do nejtěžších zápasů, Rakitić po velmi překvapivém úvodu spadl od zápasu v Paříži do průměru (což z velké části přikládám chaotickému systému), Rafinha zatím ani zdaleka nenaplňuje očekávání a Roberto škoda slov. Bídu podtrhuje i frekvence, s jakou se do záložní řady stahuje Messi. Stává se, že je vidět na stejné úrovni s Busquetsem a často je jedinou spojkou mezi obranou a útokem, a la Argentina. Vidět běhat u rivalů Kroose nebo Kokeho, které jsme loni mohli mít za pár šupů, pak bolí o to víc.

V obraně je momentálně vzhledem k zranění Mathieua a Piquého disciplíně o nejsilnější formaci asi jasno, jsem ale zvědavý, jestli bude Bartra dostávat víc příležitostí i po jejich návratu. Velká škoda je, že si z nás v létě Zubi klasicky vystřelil a přivedl Vermaelena s Douglasem, s kvalitním stoperem a pravý bekem, co dokáže přejít hráče, by LE získal spoustu dalších možností, třeba hru se 3 stopery.

Poslední věc, co si neodpustím, jsou standardky. Real i Atlético dávají góly z rohů snad každý zápas, kdežto Barcelona nemá po jedenácti kolech a 103 (!) zahraných rozích ani jeden. Před sezonou jsem měl radost z příchodu vyšších hráčů a Rakitiće jsem díky standardkám tipoval na jednoho z nejčastějších asistentů ligy, ale ve skutečnosti máme z útočných rohů díky druhýmu gólu s Realem dokonce zápornou bilanci. I to je jeden z důvodů, proč si myslím, že sice dokážeme problémů porážet většinu týmů v lize a bojovat o titul, ale v LM nebo zápasech s Realem nebo Atléticem budeme tahat za kratší konec.

Reagovat
smazaný uživatel

*díky třetímu gólu s Realem

A úplně jsem zapomněl na brankáře. Po úvodních zápasech v lize nějak došlo štěstí a v posledních třech zápasech jsme dostali 5 gólů, zatímco ter Stegen v týdnu předvedl skvělý výkon proti Ajaxu. Snad dostane víc šancí, i v lize.

Reagovat
alcantara

Koke mohol byť za pár šupov? Máš na mysli tú predkupku?

Suarez konečne ukázal zaujímavé ťahy, čím by mohol byť prospešný tím, bola tam dravosť a veľká túžba po víťazstve spojená s umením, vzácna kombinácia.

Reagovat
Atlético de Madrid

Koke hlavně dle vlasatních slov poslal Barcelonu k šípku, takže ho nemohla mít ani za zlatý prase

Reagovat
alcantara

Ak by sme zaplatili tu obrovsku dardu, tak by asi siel Barcelona sa neodmieta.

Reagovat
alcantara

Co viem, tak bol pre nas pridrahy, preto sme od jeho angazovania nakoniec ustupili. Nakoniec by sme ho zlomili, ak by sme velmi chceli

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na mysli situaci v zimě, kdy měl ještě výkupku na 24 miliónech. Tehdy měla Barcelona mnohem lepší výchozí pozici, Costa s Filipem byli pořád v týmu plus ještě existovala páka v podobě Villy, takže by ten obchod nejspíš šel domluvit i gentlemansky a dost možná by v tu dobu byl i větší zájem o přestup z jeho strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole s takovou ta Barcelona zas uvolní v LM místo němcům Vzpamatovat a začít hrát! Messi, Neymar, Suaréz a hrajou stejně jak Dočkal, Krejčí, Lafata.

Reagovat
smazaný uživatel

jak si dovoluješ Lafatu porovnávat s takovýma lemrama :)

Reagovat
smazaný uživatel

Prý Ramos do Bayernu... Ať už si to jde ten Guardiola hodit, chce se mi zvracet z těch jeho přestupú. A ten Bayern je nejvíc nechutný klub na světě. Měli by ho přejmenovat na FC Mercenaries

Reagovat
smazaný uživatel

J to určitě

Reagovat
Pasha

Priaznivec Realu sa vyjadruje, že sa mu chce grcať z prestupov. Aké úsmevné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Asi není v Realu spokojený. Nic jiného bych v tom nehledal ...

Reagovat
misinho7

Inacmampocit ze dost sa nam zhorsili protiutoky ,mozno to bolo absenciou Garetha ale poslednejdobeich riadne zadrbavame a akcie spomalujeme , hlavne James jev tom jalovy pretoze dokym spracuje loptu tak je super na svojej polke

Reagovat
alcantara

Inak vie niekto blizsie, co je medzi Piquem a Luchom? Vcera ho poslal rozcvicovat po tom, ked sme vystriedali tretikrat. Lucho sa konkretne o nejakych problemoch nevyjadril. Prist o stopera v nasej situacii by bol dalsi klinec do rakvy.

Reagovat
smazaný uživatel

je to divne, hlavne je divne, ze hrava stopera stale Mascherano ked by mohol hrat defenzivneho zaloznika namiesto Busquetsa a Pique je na lavičke. Busquetsa som ešte nikdy v živote nevidel vystreliť na bránu. Ten hráč začal totálne stagnovat v najlepšom veku. On nevie okrem tej svojej strojovej hry posúvania lopty vôbec nič. Žiadna strela, žiadny center, žiadna golova prihrávka, žiadny šprint, žiadna hlavička, iba to posúvanie lopty na 2 metre.

Reagovat
Jerichoo

Ved ale on nikdy v živote nič iné ako teraz ani nehral, len vtedy sedel do systému ako riť na šerbel. Preto najlepšie DM nikdy nebol a ani nebude.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kenneth

To je kravina. Ale zajímavý je že Xabi kraluje už ve 3. velkoklubu, Busquets má problém udržet výkonnost v klubu kde vyrostl.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi je taky kvalitnější a hlavně mnohem komplexnější fotbalista než Busquets.

Reagovat
F.Torres

Tak hlavní rozdíl je v tom, že Xabi je pan fotbalista, za to Busq je jen posouvač a bojovník...

Reagovat
alcantara

Bojovnik Co sa tu este nevymysli za nezmysly.

Reagovat
F.Torres

a na co jinýho? vždyt tam je na rozrážení, takže bojuje

Reagovat
smazaný uživatel

genius

Reagovat
alcantara

Spartan!

Reagovat
Kenneth

Takže tu ještě z něho uděláme nějakého dřeváka z Anglie.

Reagovat
F.Torres

ty voe, tady zas dorazila místní skupina inteligentů, podle kterých je Busq asi hotovej Pirlo Fakt, jestli nevidíte rozdíl mezi Xabim a Busq, tak už to já s váma hodně špatný...

Reagovat
10FKK

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Nevysmíval bych se mu, zas takový rozdíl mezi ním a Xabim není.

Reagovat
10FKK

Už to máš zase pomotaný... Směju se tvýmu blábolu... A rozdíl je mezi nima opravdu velký, i když jiný než si myslíš, ale to zaslepenýmu člověku nevysvětlím, takže by to byla ztráta času.. S internetem umíš, tak popros strejdu googla on ti s tím pomůže.

Malá ukázka (myslím, že ti pánové co to řekli fotbalu rozumí o trochu víc než zapšklej českej moula)

Pep Guardiola: “Busquets is the best defensive central midfielder in the world. He's tactically very strong and will only become more important for Barcelona in the future. He can follow in the footsteps of Carles Puyol and Xavi. He's very humble and calm, but doesn't mind speaking up when he sees fit either. If I was reincarnated as a player, I'd like to be like him.”

Vicente Del Bosque: “If I were a player, I would like to be like Busquets.”

Xavi: “Without Busquets, Barcelona and Spain could never had achieved what we have achieved”

Pacho Maturana: “For me, Sergio Busquets is the best player in the world. He never plays badly, always solves all the problems.”

Cesar Luis Menotti: “The first time I saw Busquets playing, I called a friend and said: 'I saw a player from an extinct species'. An absolute talent.”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prachsprostý posouvač míčů, který si umí pokrýt míč a pak sebou buď flákne o zem a je z toho faul, nebo ho posune o několik metrů vedle sebe. Měl štěstí, že přišel do áčka v době, kdy okolo něj váleli Iniesta, Xavi a Messi, když byli na vrcholu, nebo v úvodu třeba ještě Yaya Touré, Eto'o a další. Jakmile se začíná dostávat do role, že by na něm měla stát hra, začíná být zklamáním. Neumí dát průnikovou přihrávku, zrychlit hru, vyvést míč, je to prostě brzda, která akorát posune míč vedle sebe a nic víc. A to ještě poslední dobou začíná ten míč předržovat a je z toho hromada zbytečných ztrát Ale ať si ho tam hýčkají, pro nás - Madridistas jedině dobře.

A že ho vychvaluje skupinka lidí spojená s Barcelonou + Del Bosque na tom nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

jinymi slovy je to v podstate prumerak jen del bosque a treba guardiola to nevideli a nechali ho tam trpet, kdyz se vyhrala LM v klubu a ME a MS v ramci repre - nastesti ty jsi odhalil, co oni nedokazali

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrák to není, je to hráč světového nadstandartu, ale nepatří do té úplné extratřídy 1A jako třeba zrovna Xabi. A Del Bosqueho soudnost bych moc nepřeceňoval, když posledně ve Zlatém míči hlasoval pro Xaviho a zrovna má reflexi, co se týče odhadu na formu hráče, má dost špatnou, což se projevilo hlavně na posledním MS, za které nese velkou odpovědnost. Navíc jsem jasně psal, že Busquets byl výborný jako součást systému vedle Xaviho, Iniesty atd., tam netrpěl, ale teď to na něm má stát a jeho výkony jsou dost zoufalé.

Reagovat
smazaný uživatel

*bez jednoho "má"

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz byl ve forme, tak samozrejme do extratridy patril a treba s alonsem byl naprosto srovnatelny (ono mozna budes pamatovat jejich spolupraci na viteznem euru a ms, pokud jsi to videl, spanelsku de facto neslo dat gol), svou roli plnil skvele a vubec me nezajima, ze neumi strilet goly do sibenice z 50 metru nebo solovat pres ctyri hrace, pokud svoji opravdickou roli plnil skvele - coz delal za repre i za klub

ted je s formou v hajzlu, proto je samozrejme kritika naprosto odpovidajici, je ale hloupe zpochybnovat, ze byl vynikajici a rikat, ze se jen vezl na messim a iniestovi; tu roli mel v dobe kralovani barcy zcela srovnatelnou se zminenymi hvezdami, vsak vytlacil coby mladik ze zakladu yayu toureho, uz to samo snad je dostatecny dukaz jeho talentu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se právě většinově jen vezl. Není to otázka formy, respektive ta forma byla hodně závsilá na tom, co se dělo okolo něj. Tehdy byl v tom týmu střípek do mozaiky, který tam přesně seděl a mohl se měřit s nejlepšími na svém postu, ale teď se ukazuje, že to zas takové terno není. Nicméně průměrný určitě není ani teď, to jsem ani netvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že se vezl, jasný mozek všeho byl Xabi s Ramosem a Casillasem. Ostatní jen těžili ze všech těch super věcí, které ti kluci umí a které se učí jen v Madridu. Busquets má ohromné štěstí, že jej nějakou chvíli mohl Xabi vyučovat a Del Bosque je idiot, že to stavěl hlavně na Sergiovi, protože jaká to byla chyba ukázalo letošní MS.

Vždy to byl jen obyčejný posouvač, stejně jako Xavi nebo jako Kroo......... počkej, ten ne, ten přestoupil do Realu, takže musí být super boží. Vždy to byl jen posouvač jako Xavi.

Hala Madrid, Ave Carlo, Forza Ronaldo, Heil Benzema. Jste nejlepší od hráče po uklízečky, to je jasné, Fildo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Xavi s Iniestou a Busquets na tom maji zásluhu stejnou + ještě Puyol a Villa, nicméně po odchodu Xaviho z repre a úpadku Iniesty tam Busquets působí jak ztracený v lese. Del Bosque ho tam tehdy stavěl správně, ale teďka přichází prostor pro jeho nulovou reflexi formy a bude ho tam cpát pořád. Kroos je typologicky mnohem přímočařejší než Busquets a má více činností, ve kterých vyniká. Jo a díky za kompliment v posledním odstavci.

Reagovat
10FKK

A co je tohle?

Je to prachsprostý posouvač míčů, který si umí pokrýt míč a pak sebou buď flákne o zem a je z toho faul, nebo ho posune o několik metrů vedle sebe.

Houbičky?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokrýt si míc a přesně ho rozehrát je taky umění a Busquets tohle umí jako málokdo, ale hra Barcelony teď po úpadku Xaviho s Iniestou potřebuje i něco navíc, což Busquets nemá šanci přinést.

Reagovat
10FKK

Neumí dát průnikovou přihrávku, zrychlit hru, vyvést míč, je to prostě brzda, která akorát posune míč vedle sebe a nic víc.

Ty nejsi normální... Nejdřív z něj uděláš dementa co si neumí zavázat tkaničky, na stadion zabloudil a pak je najednou vše jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to je pravda. Jeho přímočarost je nulová. Hraje staticky a brzdí hru současné Barcelony. To ale ještě neznamená, že je troska.

Reagovat
10FKK

Už v přípravce se děti učí, že má běhat balón, ale proč ti to vlastně píšu? Jako bych to povídal morčeti...

Pár zápasů se mu po několika velmi úspěšných letech nepovedlo a ty z něj děláš traktoristu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale balón by měl běhat tak, aby z toho těžil tým směrem dopředu, ne 2 metry vedle tebe, popřípadě za tebe.

Reagovat
10FKK

Další tvoje tupá bílá pohádka

https://www.youtube.com/watch?v=S7xnvfz74H4

Reagovat
smazaný uživatel

Udělali sedmiminutové video, kde vypíchli jeho "nejzářivější" momenty až několik málo kolmic za celou sezónu, které nikam nevedli tam je přesně to, co píšu. A letos hraje ještě hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

*a až na několik; nevedly

Reagovat
10FKK

Těch videí je víc, ale už jsme zase na začátku... Kdyby si nebyl línej nebo hloupej, tak si o tématu nejdřív něco zjistíš, než napíšeš blábol, pak by si tu nemusel být za hlupáka...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, jak hraje Busquets a i ze strany některých fanoušků Barcelony je terčem poměrně velké kritiky.

Reagovat
valloire

Louknul jsem na první 2 minuty a defacto jen posouval, posouval až se z toho posunul. Je to dřevák.

Reagovat
10FKK

Co je po tom chudák xabi, kterej neobejde ani smeták?

Reagovat
valloire

Xabi má excelentní pasy. Na 30-40 metrů. Busquets má taky excelentní pasy. Na 5 metrů.

Reagovat
10FKK

Nedělej fildu... Ty na rozdíl od něj fotbalu rozumíš, takže ti nemusím vysvětlovat v čem je hlavní rozdíl a co Bus všechno umí. Teď je po zranění a celá Barca se trochu hledá, tak jsou hledáni viníci

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Že ty neumíš zapnout Google?

Víš co by se stalo, pokud by hrál xabi v Barce a Bus u vás?

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets u nás?! Nad tímto nehodlám uvažovat ani v teorii.

Reagovat
10FKK

95 je rok narození, nebo tvůj IQ?

Reagovat
smazaný uživatel

Měsíční příjem v tisících dolarů.

Reagovat
10FKK

Ještě tu o Karkulce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Filda opět vypnul mozek a zapnul bílou. My víme, že z Madridu jsou všichni lepší, že máte nejlepšího hráče na každém postu a co řekneš je svaté

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepšího hráče na každém postu určitě nemáme a ani jsem to nikdy netvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepšího hráče na každém postu určitě nemáme a ani jsem to nikdy netvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sry.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že mluvím za celý eurofotbal a tvou omluvu nepřijímáme. Za trest musíš 100x napsat - Kolem Madridu se netočí slunce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, dobrý pokus.

Reagovat
valloire

Ale točí. Aspoň to vaše jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

jj Busquets je tam na strely , centre , golove prihravky , sprinty , hlavicky .

Reagovat
-Carles-

Určite si postrehol, v akých súvislostiach sa Pique objavoval v poslednej dobe v médiách. Nehovoriac o katastrofálnej forme.

Reagovat
alcantara

Boli tam slusne zapasy, kde sme udrzal iciste konto s nim v zostave. Katastrofalne to urcite nebolo, to by si potom niektorych hracov musel len urazat.

Reagovat
Billy McClane

Repre pauza a barcelonska klasika, pol kadra zranena a po prestavke maju byt vsetci fit

Reagovat
alcantara

Tvoj ucitel matematiky by mal dostat dozivitny zakaz.

Reagovat
Billy McClane

No to aj tvoj psychiater. Pol kadra som myslel samozrejme s nadsazkou, ale je vtipne ako sa vam vzdy pred reprezentacnou prestavku podozrivo zrani zopar hracov, ktori su potom za dva tyzdne fit.

Reagovat
alcantara

Mas to niecim podlozene alebo len klasicky tliachas?

Reagovat
Billy McClane

Jasne, staci ked si prejdes expresky o Barcelone trebars aj tu na eurofotbale pred kazdou repre pauzou. Dobru zabavu prajem

Reagovat
X-bano-X

Už včera počas zápasu kamera viackrát brala Messiho ako sa drží za stehno, bohužiaľ už sme mali za sebou všetky striedania.

Reagovat
F.Torres

seš v tom, že seš tak podrážděnej

Reagovat
10FKK

Reagovat
-Kopy-

Alves, Barragan, Mustafi, Otamendi, Gaya, Feghouli, Andre Gomes, Javi Fuego, Piatti, Rodrigo, Alcacer

Iraizoz; Balenziaga, Laporte, Etxeita, Iraola, Iturraspe, Rico, De Marcos, Viguera, López, Guillermo.

AMUNT

Reagovat
Ángel di María 22

Skoda, ze tady nemuzou brat 3 body oba.

Reagovat
Woyta

AMUNT!!!

Reagovat
-Kopy-

Hm, měli jsme dobrejch jen 15 minut a z těch dvou nebo tří šancí jsme gól nedali...aspoň, že defenziva zase funguje dobře, až na ten jeden výpadek, kdy byl za obranou De Marcos...zase je hroznej Rodrigo Paco taky nic moc, uvidíme co předvede Alváro až přijde

Reagovat
-Kopy-

bože co to bylo za výkon ten druhej poločas ???

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze nebyl Aduriz, s nim bychom dneska asi vyhrali ale vzestupna tendence tam je, i kdyz vepredu porad impotentni

Reagovat
-Kopy-

Absolutně nám odešla nějaká mezihra a byl to jen boj, samej faul a milion nepřesností... Rodrigo příště lavička, to byla hrůza...

Reagovat
Ángel di María 22

Chybí Parejo, no.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Etxeita si snad dnes uz nastalo vybojoval zaklad, 3x zapas kdy nastoupil od zacatku, 3. nula vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně! A dneska naprosto zaslouženě, Atleti zcela mimo a naštěstí jsme toho dokázali využít

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tak mimo jsme nebyli (snad jen zbytečně přemotivovaní). Tuhle sezónu už byly marnější zápasy. Po vyloučení 1:1 na šance. Vy jste proměnili, my ne. Je fakt, že jste měli kopat penaltu v prvním poločase.

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Fairplay

Proč vůbec nehraje A. Cerci? Vždyť stál tolik peněz..

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas nám prohrály zkraty jednotlivců (Siqueira, Miranda). Jinak vcelku vyrovnané, Socky v prvním poločase hbitější a hladovější. Po vyloučení Siqa 1:1 na šance. Mandžu nedal, Agi jo. Vůbec mi připadalo, že Socky nemůžou hrát, když to mají na podnose. Celou sezónu to tak mají. Naopak, když jim teče do bot, tak jsou doma schopni porazit každého. Dnes to byl jasný příklad jejich nevyspělosti. Jen co prohrávali, tak se vrhli na soupeře, jak kdyby ho chtěli rozcupovat. Když hráli proti deseti nebyli schopni si vytvořit ani ň. Dnes je spasil jeden povedený centr a krásná hlavička Agiho, který byl celý zápas suprovej. Mimochodem Vela taky zahrál. Když dokáží hrát celý zápas na plné koule, půjdou nahoru. Ta kvalita, hravost, technika je tam vynikající.

Reagovat
Atlético de Madrid

"Mylné byly spekulace o možnosti, podle níž by se z Realu Madrid do Bayernu Mnichov mohl stěhovat obránce Sergio Ramos. Něco takového popřel sportovní ředitel Bayernu Mathias Sammer."

Špína Guardiola ho určitě chtěl a Sammer mu to musel rozmluvit

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia a Atletico si tie zápasy prehrali sami. Tento raz už nemalo atletico také štastie ako v Malmo, kde bolo jasne slabšie a vyhralo. Simeonemu uplne zlyhala taktika a Miranda robí často veľké individuálne chyby.

A na Mestalle som už dlho nevidel tak katastrofálny trávnik. Nedalo sa tam ani prihrať na 2 metre. Ale zato si môže klub sám.

Reagovat
Kokesh

Vubec bych se nezlobil, kdyby takhle vypadala tabulka i na konci La Ligy. Jak v poharovych tak i v sestupovych pozicich.

Reagovat
smazaný uživatel

ee, vymeniť Rayo s Atléticom, Real s Cordobou, Barcu s Levante a môže byť

Reagovat
smazaný uživatel

OT: FIFA 15 - profiklub Czechoslovakian - hledá hráče na všechny posty (pouze PC)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele