11. kolo
09.11.2014 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Villarreal CF 1:1

Villarreal nakonec neudržel vedení nad domácím Espanyolem Barcelona a z utkání si bere jen bod. Dobře přitom začal, když hosty poslal do vedení Mario Gaspar. Problém byl, že chvilkový výpadek v nastaveném čase druhé půle znamenal vyrovnání Colotta na konečných 1:1.

Villarreal válčí na více frontách a v porovnání s Evropskou ligou se mu v La Lize příliš nedaří. To dokázal i dnes večer, když s Espanyolem Barcelona jen remizoval. Od prvních minut to bylo velmi rychlé utkání. Už po prvních pár minutách se Caicedo snažil útočnou přihrávkou vysunout ofenzivně hrajícího Carcíu, ale Asenjo vyběhl z brány a u míče byl první. Álvarez chtěl centrovat do hostující šestnáctky, jenže byl zablokován bránícím hráčem.

Dos Santos hledal ve vápně mladíka Čeryševa, ale letící míč tečoval López, po jehož zásahu Čeryšev nezvládl zpracovat balón. Další akce tohoto dua už dopadla mnohem lépe. Po centru od dos Santose se k míči dostal Čeryšev. Dlouho se nerozmýšlel a nahrál na vápno, kde se ocitl Mario Gaspar. A ten si v této situaci dokázal zachovat pevné nervy. Brankář Francisco Casilla se sice pokoušel jeho zakončení zabránit v cestě do sítě, ale nakonec se mu to nepovedlo - 1:0.

O pár minut později mohl Villarreal navýšit své vedení, když López chyboval a míč odevzdal nabíhajícímu Lucianovi Viettovi. Ten si poradil se zpracováním a hnal se vstříc brankáři Casillovi. Zkušený gólman Barcelony si ale poradil a akci Vietta zastavil. Domácí mohli udeřit o minutu později, když to po Álvarezově přihrávce zkusil z první Sergio García, ale jeho rána šla hodně mimo. Luciano Vietto byl dnes hodně aktivní, což se projevilo také ke konci poločasu. Dvakrát se dostal k míči blízko k bráně a vypálil. Ani jednou se mu ale nepodařilo prostřelit brankáře Casillu.

Ve druhé půli se pokusil pálit technickou střelou Diego Colotto, ale brankář Asenjo nakonec neměl náročnou práci. Po Vázquezově volném přímém kopu se míč odrazil před vápno k Sánchezovi, který však z voleje hodně přestřelil bránu. Po hodině hry se dostal k hlavičce Bruno, který ale mířil mimo. Dvacet minut před koncem utkání se do vápna opět vrhl Luciano Vietto, který pálil poměrně dobře. Namístě brankáře Casilly se ale objevil Fuentes a míč odpálil mimo bránu.

Espanyol se sice příliš často nedostával k zakončení, ale když už se mu to povedlo, udeřil. Když se to zdálo nemyslitelné, Villarreal si vybral svou slabší chvilku. Přetažený centr propadl až na zadní tyč, kam si naběhl Diego Colotto, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:1. Villarreal je osmý, Espanyol jedenáctý.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz, insidespanishfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele