11. kolo
08.11.2014 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Elche CF 0:0

Domácí Getafe v podvečerním zápase s Elche jen remizovalo a oba týmy si berou po bodu. Výsledek se zdá být spravedlivým, protože ani jeden z týmů se nedostal na delší dobu do zajímavé akce.

Od prvních minut se domácí tlačili před bránu, kterou hájil Tytoň. První větší šanci si ale připsali hosté. Do obrovské šance se dostal Victor Rodríguez, ale po jeho střele vyrazil domácí brankář míč na tyč, od které se odrazil na roh. Po další zablokované střele se k míči dostal hostující Herrera, ale pokračovat nemohl, protože byl v ofsajdu.

Po zablokované střele se k míči dostal hostující Herrera, ale pokračovat nemohl, protože byl v ofsajdu. K dalšímu centru se dostal hostující Edu Albacar, ale i tentokrát se domácí celek ubránil. Hodně aktivní byl Angel Lafita, který se snažil prosadit nejprve hlavou, později to zkoušel několikrát i střelou. Ani jednou mu ale štěstí dostatečně nepřálo.

Po přihrávce do vápna Elche šel do skluzu David Lombán, který míč trefil a ten skončil těsně nad břevnem. Domácí Sergio Escudero si všiml, že Tytoň je ze své branky, tak to zkusil z dálky, ale hostující brankář si nakonec s tímto pokusem nadvakrát poradil. Aktivní Pablo Sarabia to zkusil z hranice velkého vápna a polský brankář Tytoň měl co dělat, aby si s přízemním pokusem poradil.

Tlak hostujícího týmu se zvyšoval a počet střel taktéž. Po centru se dostal do zakončení z malého vápna Jonathas, jenže hrdina posledních dní branku minul a míč poslal vysoko nad břevno. Pět minut před koncem první půle míč doputoval na velké vápno, kde byl Escudero, ale hradbu těl nepropálil. Do šaten tak oba týmy odcházely za bezbrankového stavu.

Do velmi dobré pozice se natlačil aktivní Herrera, ale tentokrát ho skvěle vychytal pozorný Vicente Guaita, který míč ukryl do své náruče. Na druhé straně měl práci Guaita, ale u vysokého míče byl jako první a vyboxoval ho daleko od své branky. O patnáct minut později z dálky napřáhl hostující Fayçal Fajr, ale po jeho pokusu skončil míč zhruba metr nad břevnem domácí branky. Po hodině hry se k zakončení dostal také Lafita, ale ani jeho pokus nesměřoval do sítě.

Hodně aktivním hráčem byl Ángel Lafita, který zlobil obranu soupeře téměř neustále. Zkušený hráč se dostal do vápna, ale zakončení vůbec nezvládl a po odrazu hostujícího hráče je tu roh pro Getafe. Domácí zahrávali standardní situaci z hranice velkého vápna, ale Sammir poslal míč nad branku. I díky tomu se oba celky rozešly smírně a na jejich kontech je bod navíc.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele