Primera División souhrn - 1. kolo

30.08.2008, 22:42, aktualizováno 31.08.2008, 23:00
Komentáře a souhrny
Hned první kolo španělské nejvyšší soutěže přineslo velké překvapení, nováček z Numancie si vyšlápl na Barcelonu a porazil ji 1:0. Nebodoval ani Real, ten prohrál v La Coruni. Dařilo se Atlétiku, rozstřílelo 4:0 Málagu, Almería veze body z Bilbaa, Betis podlehl Huelvě, Sevilla a Villarreal mají bod z venku. Včera se z vítězství radovaly Valencia a Espanyol.

Espanyol Barcelona - Real Valladolid 1:0

30.08.2008 20:00

Góly: 48. Luis García

Espanyol vyhrál úvodní duel španělské nejvyšší soutěže, když na domácím stadionu porazil 1:0 Valladolid. Domácí byli zejména ve druhém poločasu lepším mužstvem a zaslouženě si tak odnesli tři body. Kouč Titin Marquez tak může být se svým debutem na lavičce katalánského mužstva coby hlavní kouč spokojen.

V prvním poločase se diváci na Olimpico Lluis Companys nudili, žádný tým si nedokázal vytvořit vyloženou šanci a tak se museli fanoušci spokojit se střelami, které létaly dva a více metrů vedle branky. Do kabin tak šli hráči za stavu 0:0. Espanyol byl hned od začátku druhého poločasu lepším mužstvem a také z toho těžil. Prvním střelcem nové sezony Primera Division se stal Luis Garcia, jenž v 48. minutě dostal přihrávku od špílmachra De la Peni, obehrál Lopeze a přesnou střelou k tyči poslal Espanyol do vedení - 1:0.

Pár minut nato měl Garcia další šanci, tentokráte po nahrávce Tamuda, brankář Asenjo však dokázal šanci útočníka Espanyolu zmařit. Na druhé straně mířil metr vedle branky Victor. V 71. minutě to byl opět Raul Tamudo, kapitán domácího mužstva však pálil nad branku hostí. Deset minut před koncem střílel hostující Sesma z úhlu nad branku Kameniho. Hosté v závěru dokázali zatlačit, Ogbeche v devadesáté minutě ve vyložené pozici trefil hlavou jen tyč, stejný hráč pak v poslední minutě utkání nedokázal prostřelit Kameniho, jenž předvedl výtečný zákrok.

Více informací k zápasu

Valencia CF - RCD Mallorca 3:0

30.08.2008 22:00

Góly: 35. David Villa, 37. Juan Mata, 82. Vicente

Valencia vstoupila do sezony na výbornou, když na domácím stadionu porazila bez větších problémů 3:0 Mallorku, Los Ches se tak dostali v tabulce na průběžnou první pozici.

Oba týmy nastoupily do utkání s překvapeními v sestavě, v brance Valencie nastoupil na místo dosavadní jedničky Hildebranda Renan Brito, zatímco místo Joaquina nastoupil Pablo Hernandez. Překvapením v sestavě Mallorky bylo opomenutí největší letní posily Aritze Adurize, v útoku dostali přednot Trejo a Webo.

Valencia začala aktivněji, první šanci si vytvořila v 17. minutě, kdy Moya na brankové čáře dokázal chytit Matovu střelu z voleje. Hřiště poté musel opustit kvůli zranění Baraja, na jeho místo nastoupil Manuel Fernandes, jenž si rozhodně nevedl vůbec špatně. Villa poté pálil z přímého kopu do horní sitě Moyovy svatyně. Na druhé straně otestoval Renana útočník Trejo. Na první branku čekali diváci do 34. minuty, kdy po skvělé akci Silvy a Pabla Hernandeze neměl nejmenší problém poslat míč do branky Mallorky nejlepsí střelec EURO 2008 David Villa. O čtyři minuty později Fernandes vybojoval ve středu pole míč a vyslal Villu, El Guaje poté vypálil, jeho střelu Moya jen vyrazil přímo na hlavu Maty, jenž bez problému míč dopravil do sítě. Ke konci prvního poločasu pak spálil šanci Mallorky Trejo.

Valencia od začátku druhé půle dominovala, v 58. minutě upláchl podél levé strany Moretti, jenž přesným centrem našel Villu, španělský reprezentant však v dobré pozici pálil z voleje vysoko nad branku hostí. Dvacet minut nato po krásné kombinaci celé ofenzivy se dostal do velké šance Vicente, jenž však v dobré pozici mířil metr nad branku. V 81. minutě však už Vicente uspěl, když do prázdné branky dopravil míč po krásné přihrávce Angula - 3:0.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Villarreal CF 1:1

31.08.2008 19:00

Góly: 68. Javad Nekounam (pen.) - 54. Marcos Senna

Remíza se zrodila na stadionu Estadio Reyno de Navarra, jak Osasuna tak Villarreal si tak z utkání prvního kola Primera Divison odnesly po bodu.

První poločas se odehrál ve velmi slušném tempu. První střelu si na konto připsal Kike Sola, jenž mířil z hranice velkého vápna těsně mimo hostující branku. V 21. minutě pálil český reprezentant Jaroslav plašil, jehož pokus tečoval vlastní spoluhráč Santi Ezequerro metr vedle branky. Na druhé straně zahrozil Gonzalo, jemuž zkazil radost z branky obránce Roversio, když zablokoval jeho střelu z malé vzdálenosti.

Branky se fanoušci dočkali až v 53. minutě, to když si postavil míč Marcos Senna a krásně zahraným přímým kopem poslal hosty do vedení. Z vedení se Villarreal neradoval dlouho, v 68. minutě fauloval Godin v pokutovém území střídajícího Masouda Shojaeiho, rozhodčí nařídil pokutový kop a navíc uviděl stoper Villarrealu červenou kartu. Penaltu bez problému proměnil Javad Nekounam, který tak srovnal na 1:1. Rojillos se snažili strhnout vítězství na svoji stranu, tuto snahu však zhatil Miguel Flano, jenž deset minut před koncem uviděl červenou kartu a vyrovnal tak poměr hráčů na hřišti. Do konce utkání se již nic podstatného nestalo, a tak si obě mužstva rozdělila po bodu.

Více informací k zápasu

CD Numancia - FC Barcelona 1:0

31.08.2008 19:00

Góly: 12. Mario Martínez

V Barceloně asi budou po úvodním utkání sezóny panovat určité rozpaky, cesta za titulem totiž začala překvapivou porážkou 0:1 na hřišti Numancie. Domácí předvedli bojovný výkon, i když cenu za krásu fotbalu pravděpodobně nedostanou, neboť prakticky celý zápas bránili v deseti lidech. Na to se však ve fotbale nehraje.

Pep Guardiola oproti prognózám nasadil do zálohy Tourého a na Keitu zbylo místo pouze na lavičce, dalších překvapení se fanoušci nedočkali. Alespoň ne v sestavách, jelikož gól domácích naprosto z ničeho se za určité překvapení jistě považovat dá. Přišel ve 14. minutě, kdy se k míči dostal ve vápně Mario a nekompromisní ranou nedal brankáři Valdésovi sebemenší šanci.

Hosté se snažili vyrovnat, ale proti obranné hradbě soupeře se jim vůbec nedařilo prosazovat. A když už se to povedlo, zastavilo Bluagranas břevno, jako tomu bylo v 16. minutě po ráně Eto’oa. Z prvního poločasu stojí za zmínku ještě nedůrazná střela Henryho, polostřela-polocentr Iniesty či individuální průnik Xaviho, nic z toho však gólem neskončilo.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce přišel ještě daleko větší tlak hostů, Numancia se už ani nesnažila předstírat, že by chtěla vstřelit gól, a k vidění bylo doslova bago. Hru měla oživit střídání, na hřiště se během pár minut dostali Keita, Hleb a Bojan a nutno dodat, že to Barceloně prospělo.

V 68. minutě se po přihrávce Hleba a teči Xaviho dostal ke střele Eto’o, jenže stejně jako Bojan o tři minuty později ztroskotal na skvělém gólmanu Juan Pablovi. Štěstí pokoušeli také Xavi a Messi, oběma však kousek sházel, nejinak tomu bylo při ráně Keity.

Vyrovnání měl v jasné situaci na hlavě Eto’o, ale po centru Keity mířil vedle, z takřka totožné pozice zaváhal i Bojan a poslední naděje hostů se tak upřely na standardní situaci v 90. minutě. K té se postavil Messi, ale parádní ranou orazítkoval pouze tyč.

Numancia si tedy připisuje tři body a svou cestu za záchranou začala perfektně. Doufejme však, že proti jiným soupeřů předvede atraktivnější podívanou.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Getafe CF 1:2

31.08.2008 19:00

Góly: 35. Diego Castro - 14. Juan Ángel Albín, 86. Javier Casquero

Do domácí branky se nakonec postavil zkušený Sergio Sánchez, jediným útočníkem v základní sestavě plné nepříliš známých hráčů byl Barral. Getafe zase nastoupilo bez dvou bývalých hráčů Realu Madrid, na které by se letos mělo hodně spoléhat Granerem a Soldadem. Oba jen střídali. Hostující tým kouče Muňoze šel brzo do vedení po trefě Albína, záhy vyrovnal Castro, ale nakonec se smál právě Casquero.

Jako první zahrozili domácí. Diego Castro našel centrem z přímého kopu Davida Barrala, ale forward hlavičkoval vedle. Další hlavičku Barral zase mířil jen do Abbondanzieriho. Getafe se osmělilo ve 12. minutě, když vystřelila posila Guerrón a Sergio Sanchez musel míč vyrazit na rohový kop. Pak už Castro fauloval Casquera a Albín poslal z trestného kopu hosty do vedení. O chvíli později zahrávali hosté roh, na branku pálil Gavilán, ale domácí gólman byl proti. V 35. minutě bylo vyrovnáno, když se Diego Castro trefil přesně levačkou a Abbondanzieri byl bez šance.

Ještě v první půli mohl Getafe vrátit vedení Manu del Moral, ale Sanchez si poradil i s jeho hlavičkou. Po přestávce si nejprve opět poradil domácí gólman s dalším pokusem Morala. Pak zkusil zdálky štěstí domácí záložník Michel, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Závěr zápasu už byl v režii hostí. Nejdříve pálil těsně vedle Albín, hlavičku Caty Díaze lapil Sergio Sanchez, ale na střelu Javiera Casquera už byl domácí gólman krátký.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Sevilla FC 1:1

31.08.2008 19:00

Góly: 75. Juanjo - 71. Luís Fabiano

Sevilla odjíždí ze hřiště Racingu Santander s bodem na kontě a těžko říct, jestli bude s tímto výsledkem spokojena. V první půli totiž Andalusané přežili pokutový kop a následně se díky Fabianovi v půli druhé dostali do vedení, jenže to jim v 76. minutě odepřel střídající Juanjo.

Začátek byl vlažný. O něco aktivnějším dojmem působili domácí, jenže dvojice útočníků Pedro Munitis – Jonathan Pereira (oba měří méně než 170 cm) se jen těžko dostávala proti dobře organizované obraně hostů. Ti naopak hráli jakoby na půl plynu, chybělo nasazení i touha po vítězství.

První akce, která stojí za zmínku, tedy přišla až těsně před odchodem do kabin. Postaral se o ni Medhi Lacen, jehož v pokutovém území bránil Squillaci tak nešťastně, že rozhodčí nařídil pokutový kop. K jeho zahrání se postavil tradiční střelec Ezequiel Garay, jenže na gólmana Palopa si ke zděšení celého El Sardinero nepřišel.

Druhý poločas už byl přece jenom povedenější. Začal hezkou akcí Racingu, když se míč po ose Jorge López – Munitis – Jorge López dostal k Pereirovi, který však mířil nad břevno. Krátce na to trenér Muňiz stáhl ze hřiště Munitise a na jeho místo poslal Mohammeda Zchitého, který hned při své první akci střelou z levé strany zaměstnal Palopa.

I Sevilla působila lepším dojmem než v prvním části hry. Dokonce se po deseti minutách málem ujala vedení, Kanoutého centr totiž letěl dál, než se čekalo, a Toňo až na poslední chvíli vyrazil na roh. Z něj se do šance dostal Squillaci, i on však ztroskotal na brankáři odmácích.

Začal se hrát otevřený fotbal a když se zdálo, že si Racing buduje převahu, udeřili hosté. Po standardní situaci dostal Kanouté hlavou míč k Fabianovi a ten potvrdil pověst kanonýra. Uběhly sotva dvě minuty a už to mohlo být o dvě branky – střelu Adriana ovšem zlikvidoval Toňo.

Na hřiště se dostal Juanjo a, jak se později ukázalo, kouč Muňiz měl při střídání zlaté ruce. Mladý útočník totiž krátce po svém příchodu využil Pereirův centr a hlavou vyrovnal gólový poměr sil.

V závěru působili Kantábrijci aktivněji a šilhali po vítězství, které však nepřišlo a oba soupeři si připsali po bodu.

Více informací k zápasu

Real Betis - Recreativo Huelva 0:1

31.08.2008 19:00

Góly: 35. Adrián Colunga

V malém andalusském derby se zrodilo jedno z překvapení úvodního kola Primera division. Domácí Real Betis podlehl Recreativu Huelva, když špatný start Betisu do sezony je vlastně už spíše evergreenem. Jediný gól zápasu dal hostující útočník Marco Rubén, domácí doplatili zejména na neproměňování akcí, například Capi trefil jen tyč.

Domácí svěřenci kouče Chaparra nastoupili pouze s jedním útočníkem a to Pavonem, v záloze hrál Mehmet Aurelio, posila z Fenerbahce. Zato Recre se nebálo nasadit hned dva útočníky, jimiž byli střelec Marca Rubéna a také nový muž Adrián Colunga. V brance stanul Asier Riesgo, posila ze San Sebastianu, záložník Sisi začal jen na lavičce náhradníků. Výhra je pro hosty o to cennější, že nemohou na zhruba měsíc počítat se zkušeným forwardem Javi Guerrerem. Kouč Manolo Zambrano ale bude muset přemýšlet o okénkách v obraně.

První šanci měl hostující Aitor Tornavaca už v 2. minutě, ale jeho střelu zdálky gólman Casto zneškodnil. Z trestného kopu zase pálil nad Colunga. Domácí kontrovali nepřesným pokusem Pavoneho. Betis byl při chuti, po centru Babiče z trestného kopu hlavičkoval mimo Pavone, střela Capiho mířila prakticky přesně do rukavic Riesga. Na druhé straně prověřil Casta Aitor, z další šance Huelvy už ale byl gól. To centroval Aitor a Marco Rubén přízemní střelou rozvlnil síť za domácím gólmanem. V další šanci Recre pálil Iago Bouzón mimo.

Betis se otřepal po změně stran, v 53. minutě trefil Capi zblízka jen tyč! Do další šance, tentokrát hodně velké, se dostal Pavone, ale vystřelil míč jen do Riesga. Hostující gólman byl za hvězdu, mimo tyče vytěsnil další pokus Capiho, o pět minut později řešil další šanci Pavoneho. V nastaveném čase mohl dát druhý gól Huelvy Poli, ale trefil se jen do míst, kde byl připraven Casto. Na druhé straně hlavičkoval vedle branky kapitán Juanito.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - UD Almería 1:3

31.08.2008 19:00

Góly: 55. Ion Velez - 7. Hernán Pellerano, 33. Álvaro Negredo, 52. Juanma Ortiz

Athletic Bilbao má za sebou hrůzný začátek nového ročníku. Ne snad, že by se musel každý zápas vydařit, ale prohrát doma na úvod 1:3 s týmem, který přes skvělou loňskou sezónu zůstává aspirantem na sestup, to je pro hrdé Basky přece jenom silná káva.

Po odchodu Aritze Adurize tedy přichází pro fanoušky Bilbaa další rána. Přišla vlastně už v osmé minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil stoper Pallerano a bylo to 0:1. Inkasovaný gól dostal domácí tak trochu do letargie a ti se vůbec nemohli dostat do hry. Přesto se do obrovské šance z ničehonic prosadil Susaeta ale tváří v tvář Diegu Alvesovi selhal.

Almería působila velmi pozitivním dojmem, hráči přesně věděli, co mají hrát, a ztráta kouče Unaie Emeryho vůbec nebyla znát. Po půlhodině hry už to bylo 0:2. Vinu na tom nese Javi Casas, který příšernou chybou gól doslova daroval Álvaru Negredovi. Levý obránce totiž naivně posílal balón za sebe na brankáře Iraizoze, jenže Negredo jeho záměr vystihl a v situacích, v jaké se objevil, se většinou nemýlí.

Publikum na La Catedral působilo čím dál tím více nervózněji, na pískot však Athletic lepší hrou odpovědět nedokázal. Nepomohla ani poločasová přestávka, naopak krátce po ní přišel další tvrdý úder hostů. Skvělá přihrávka Corony našla Ortize a ten již věděl, kudy vede cesta ke stavu 0:3. Ke stavu tak překvapivému a zaslouženému.

Fotbalové kvality byly očividně na straně soupeře, Bilbao tedy vsadilo na bojovnoyt a odhodlání, atributy, které hrdému baskickému klubu nidky nechyběly. A nakonec se domácím podařilo snížit, střelcem branky byl po akci Susaety v 58. minutě Ion Vélez.

Snížení nabudilo diváky i hráče domácích a začal velký tlak, který vyvrcholil nařízenou penaltou za ruku Bruna. K exekuci se postavil Yeste, jenže místo toho, aby tým vrátil do zápasu, trefil jen brankáře Alvese a utkání tím denifitivně utnul. Athletic ztratil sílu na zvrat, Almería kontrolovala a odvezla si všechny tři body.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Málaga CF 4:0

31.08.2008 19:00

Góly: 27. John Heitinga, 39. Diego Forlán, 42. Diego Forlán (pen.), 81. Florent Sinama-Pongolle

Skvělý vstup do sezony za sebou mají hráči Atlétika Madrid, jenž na svém stadionu Vicente Calderona rozdrtili Malágu 4:0. Pro nováčka soutěže to je tak velmi nepříjemný začátek sezony. Díky vysokému vítězství se Rojiblancos dostali v tabulce na první místo před Valencii, jenž včera porazila Mallorku "jen" 3:0. Malága je na poslední příčce.

Atlético vstoupilo do utkání s velkou sebedůvěrou, ještě aby ne, když v týdnu porazilo Schalke 4:0 a postoupili do Ligy mistrů. Hosté už od počátku nestačili tempu domácích a dostali se pod tlak. Očekávaná branka přišla v 26. minutě, kdy Heitinga si naskočil na Perniův roh a poslal domácí tvrdou hlavičkou do vedení. Deset minut nato Maniche vyslal Aguera, jenž přihrál Forlanovi do vyložené šance, bývalý útočník Villarrealu zachoval klid a zvýšil vedení již na 2:0. Dvě minuty před koncem prvního poločasu složil Weligton domácího stopera Heintingu v pokutovém území a nařízený pokutový kop proměnil Forlán. Na druhé straně zkoušel zkorigovat skóre Baha, Coupet však byl na místě.

Druhý poločas byl jasně v režii Atlétika, Malága se jen občas dostala ke střele z dálky, jako tomu bylo v 70. minutě, kdy Duda pálil vedle branky domácích. Nakonec se trefil deset minut před koncem střídající útočník Sinama-Pongolle, poté, co mu předložil krásnou přihrávku Luis García a nová posila v dresu Atlética zblízka neměla problém upravit skóre na konečných 4:0.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Real Madrid 2:1

31.08.2008 21:00

Góly: 26. Mista, 51. Alberto Lopo - 47. Ruud van Nistelrooy

Ani po 17 letech nedokázal Real Madrid zvítězit na hřišti Deportiva La Coruňa a veze si z prvního kola La Ligy porážku 1:2. O prodloužení serie rozhodly přesné centry Mexičana Guardada a laxnost Bílého baletu během celého utkání. Deportivo soustředěným výkonem získalo první ligové body.

Domácí nastoupili pouze se čtyřmi obránci, místo Rodrígueze nastoupil Álvarez a změnu doznal útok, kde nastoupila dvojice Mista – Verdú. Real oproti očekávané sestavě nasadil na levý kraj obrany Marcela, v záloze oproti očekávání nenastoupil Gago, střed obstarali Guti a Diarra.

Deportivo se do soupeře od začátku zakouslo a už v první minutě mohl slavit Mista. Bývalý útočník Valencie a Atlética však jen orazítkoval břevno po centru Pabla Álvareze. Real pak převzal otěže zápasu, ovšem zahrozili domácí po pěkné spolupráci Felipeho s Guardadem. Na druhé straně nezakončil ideálně slibný protiútok Robben. Následně střílený centr Gutiho neusměrnil do sítě Van Nistelrooy.

Ve 26. minutě vybuchl stadion Riazor nadšením, jelikož se domácí ujali vedení. Po zbytečném faulu Pepeho na Guardada nacentroval Mexičan po kombinaci nakrátko před branku, kde po nedorozumnění Casillase a Pepem zatloukl míč "hřebíkem" aktivní Mista.

Ve 33. a 34. minutě měl dvě šance Robben, ale obě zůstaly nevyužity. Tempo hry poté opadlo, Real nedokázal příliš tvořit, rozehrával do šířky a působil jako mužstvo bez jiskry. Jediný záblesk z chladného popela jeho hry byl střílený centr Marcela, který z velké dálky skončil na břevně, a tak zůstal stav do přestávky nezměněn.

Nicméně dvě minuty po pauze se dočkali gólu hosté. Raúlovu slabou střelu odraženou od obránce dorazil do sítě Van Nistelrooy, který byl opět včas na správném místě. Radost Realu ovšem netrvala dlouho. O pět minut později zahrával roh Guardado, do vzduchu se zavěsil nejvýše stoper Lopo a rozjásal zaplněné tribuny.

V 53. minutě se vytáhl gólman Deporu Aranzubia, když vyškrábl střelu Diarry. Pak měli čtvrt hodiny převahu domácí, která skončila střelou vystřídavšího Rikiho. V 80. minutě střílel Higuaín, ale brankář La Coruni s přehledem zasáhl. Schuster vystřídal krátce nato Raúla a Gutiho za Drentheho a De la Reda. Přesto závěrečný tlak hostí nic nepřinesl a Deportivo vykročilo správně do nového ročníku Primera División.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Atlético Madrid11004:03
2.Valencia CF11003:03
3.UD Almería11003:13
4.Deportivo La Coruña11002:13
Getafe CF11002:13
6.Espanyol Barcelona11001:03
Recreativo Huelva11001:03
CD Numancia11001:03
9.Villarreal CF10101:11
Sevilla FC10101:11
Racing Santander10101:11
CA Osasuna10101:11
13.Real Madrid10011:20
Sporting Gijón10011:20
15.Real Betis10010:10
FC Barcelona10010:10
Real Valladolid10010:10
18.Athletic Bilbao10011:30
19.RCD Mallorca10010:30
20.Málaga CF10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (205)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kameni .

Reagovat
-Kopy-

Borec.

Reagovat
-Kopy-

Suprový začátek, olééé.

AMUNT VALENCIA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělě.

Zápas dobrý, škoda jen, druhý poločas celkem bez tempa. Hlavní jsou tři body, tři vstřelené góly a žádný obdržený. Jen tak dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral moj oblúbenec Vicente?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem dobře, dal gól a to hrál pouze druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tipl jsem docela dobře včera,akorát mi vypadl jen ten gól Maty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, večer mi jen narušil ten Joaq sedící vedle Marcheny, snad z toho nic nebude . Jinak všichni hráli skvěle, radost pohledět

Reagovat
smazaný uživatel

taky si ten třetí gól mohl vicente odpustit...... tak aspoň že vale vyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi vsazeno na Under? Jinak totiž nechápu o co by šlo

Reagovat
smazaný uživatel

měl sem v tipovačce 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

To půjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrála barca? Body nikde a výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak výkon taky nic moc, i když druhá půle byla dobrá, trochu smůly - dali gól z jeidné šance, mi dali břevno a v poslendí minutě tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím,že smůla... Stává se,my dopadli líp(P.S. jsi z toho asi hodně smutný,protože to je poprvý,co u tebe vidím pravopisnou chybu...)

Reagovat
smazaný uživatel

my

Reagovat
smazaný uživatel

přidat nasazení, pohyb, střely z delších vzdáleností, přidat riziko do přihrávek, záložníci musí víc podporovat Sammyho na hrotu a půjde to, ne že ne. Ale mám takovej pocit, že tohle všechno už jsem tady psal před rokem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Numancia

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola nadviazal na výkony svojho predchodcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 2 tituly?

Reagovat
smazaný uživatel

na výkony z poslednej sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimave, ze vysledky z prvych kol su vzdy prekvapive..Teda, tuto sezonu urcite

Reagovat
fantomas

No, čekal sem remízu, že Numancie uhraje, ale výhra, to už je fakt moc.

Reagovat
Fernando_Torres

Výborně Atlético!

Reagovat
Xavi

To jsou výsledky. Levá strana Henry, Abidal je hrůza. Přiště místo Henryho buď Bojan, Hleb nebo Iniesta.

Reagovat
Xavi8

Hleb

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona na začátek sezony dobrý utok na titul,ale co,oklepat se a musí jet dál,to se stává.a Sevilla škoda že nevyhrála,rozhodně to bude boj o třetí místo mezi Villarealem,Atleticem a Sevillou

Reagovat
Fernando_Torres

Atléticu letos věřím i na druhej flek

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíme jak to bude,je brzy mluvit,ale vždy jsou nějaké předsezoní prognozy.bude záležet na štěstí,zranění,karetních trestů atd.a Atlético má taky ambice už pár let a ne a ne je naplnit

Reagovat
Fernando_Torres

Tak posledni dobou se uz i ambice pomalu naplnuji, loni jsme skoncili 4. a to s obranou deravou jak reseto, ted jsme obranu posilili o dva vyborne hrace, reprezentanty, takze by to teoreticky melo byt jeste lepsi, ale tak uvidime....

Reagovat
smazaný uživatel

tak přeji vám to,ikdyž radši mám klub z Andalusie-Sevillu:-)

Reagovat
smazaný uživatel

BARCELONA

Reagovat
smazaný uživatel

S nickem Fabregas se posmívat Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná právě proto....

Reagovat
smazaný uživatel

No smysl to prostě nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě docela jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tím se moc nechlub. Docela bude sranda, až se jeho podle všeho oblíbenému hráči splní jeho sen (což očekávám, že mu kolega přeje) a do Barcelony se vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme tomu, že Cesc je teď v Barceloně, v současném kádru, stavu apod. Podle tebe, hrál by základ?

Reagovat
smazaný uživatel

A to je se mě ptáč proč?

Prostě je to jak kdyby se někdo s nickem Torres posmíval Atléticu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajmal by mě ten názor, ted mě to tak napadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Cesca rád nemám, takže co se týče mě, kdybych byl trenérem, tak ho strčím do béčka, pesetera.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Ale i tak díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě jo,po dnešku by Barce nepomohla možná ani svěcená voda

Reagovat
smazaný uživatel

těžká otázka ale proč ne? sice v repre naskakoval z lavičky ale záleželo by na trenérovi navíc ze zálohy co byly na euru jsou skoro všichni právě z barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi, Iniesta a dál?....To jsou ti tvoji všichni záložníci?

Reagovat
bakasa

A že je Cescův sen vrátit do Barcelony,takovou informaci máš odkud?Řekl ti to,nebo to psal nějaký renomovaný deník?

Reagovat
smazaný uživatel

To, že prostě máš málo informací, není můj problém a ani ho nechci napravovat.

Reagovat
bakasa

A to jako neber jako nějakej útok nebo negativní komentář,já jen kvůli tomu že jsem taky 1000x viděl jak chce zůstat v Londýně,jak je tam jeho domov atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc pochází z BArcelony, je velký Culé a nikdy nepopíral, že hrát za barcu na Nou Campu zůstává jeho snem. To samozřejěm neznamená, že aza rok přestoupí.

Reagovat
bakasa

V pořádku,nepopírám to,nicméně doufám že se nic takovýho nestane,po Henrym tam zakopat dalšího fenomenálního hráče,už ne prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

Já v to doufám taky, další nemehlo z Arsenalu netřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

on to myslel ze srandy

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

tak mám asi málo informací i já ale je to úplná blbost ten se tam nevrátí už nikdy a to je jejich problém že ho pustily navíc pokud bude koach wenger tak je to na 100% jisté že zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

1) ano máš málo informací

2) je doceal velká šance ,že se jednou vrátí, stejně jako Piqué

3) oni ho nepustili ani nepustily

Reagovat
smazaný uživatel

málo informací mám pouze když se jedná o bulvár a nesrovnávej cescs s piqué ten se neprosadil

Reagovat
smazaný uživatel

O prosazení nejde a pokud se vysmíváš Barce i když máš nick Fabregase, tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš,že má nějakej vztah k barceloně? Má nick nejlepšího hráče oblíbeného klubu a je mu fuk,co ten hráč dělal nebo hodlá dělat

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to mi jedno není ale nebudu si tu psát o nesmyslu 2 hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

vysmál sem se pouze výsledku utkání a navíc o prosazení právě de proto taky piqué odešel

Reagovat
smazaný uživatel

a pomohl si nějak?v Barce bude taky sedět...

Reagovat
smazaný uživatel

no marquez mám pocit hrává hodně DM a třeba proti krakovu hrál, bůh ví jak dlouho ještě nebude milito....

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože pique hrál proti krakovu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na prehre ma najviac mrzi, ze to bola podla mna Pepova chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

zápas jsem neviděl, takže jestli bys to moh prosím vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

Hrame na techniku, kombinaciu a individualne akcie. V podobnych zapasoch to chce skor styl Sevilla 2006/2007. Dynamika, sila, skazim-nezkazim proste to musi byt priamociare, v 16ke slaby doraz v 16ke (ach ten Adebayor), nulova hra na rychlost, proste des.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra pozerám Real na Goale a zrazu to seklo a prasli tam znak Barci

Reagovat
smazaný uživatel

Práskni si taky

Reagovat
smazaný uživatel

Jj dám si práska

Reagovat
smazaný uživatel

Do monitoru jedině.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Po prvním kole nelze dělat nějaké soudy, ale bylo to špatné. Takový vstup jsem neočekával. Pepovi věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna už prehrávame

Reagovat
smazaný uživatel

BARCELONA dobře jim tak

Reagovat
smazaný uživatel

REAL to im patri

Reagovat
smazaný uživatel

no zdá se že PD a i SA favoriti nezačali nic moc..inter s romou remíza, acm s barcou dokonce prohry...real už taky porhrává....

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešnímu výkonu Barcy se docela divím. Vím, že je příprava něco jiného, ale tam to vypadalo skvěle a pochvaloval jsem si, že bezkrevné výkony budou jen výjimečně. Snad tohle byla ta výjimka. Jen mě trochu štve, že Pep si za celou přípravu nevšiml, jak špatně Abidal hraje, vždyť to je do očí bijící!

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas a to i s tím Abidalem. doufal jsem, že pod Guardiolou naváže opět na výkony z Lyonu či první části minulé sezony, ale ani omylem. Je fakt tragický a to jak směrem dopředu, kde bych mu to odpustil, ale hlavně směrem dozadu. Gól padá na něj, pač on měl toho hráče pokrýt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud

Reagovat
smazaný uživatel

LA Coruna - Real - 52 min - 2:1 - dufam ze tie madridske baletky pekne prehraju

Reagovat
-Kopy-

mam tam plichtu kua

Reagovat
smazaný uživatel

A tím chceš říct co?

Reagovat
-Kopy-

Promiň, stydím se.

Reagovat
smazaný uživatel

koho ???

Reagovat
smazaný uživatel

Som precital prvykrat ze "piču"

Reagovat
smazaný uživatel

no prehrali so silnym superom ale tvoja trapna Barca s novacikom ...

Reagovat
smazaný uživatel

si vtipny........... , vidim ze sa vyznas , novacikovia su nevyspytatelny.........

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě nezptraňuj se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa strapnujem ? A kto zacal ako prvy tuto pisat ze "dufam ze tie baletky pekne prehraju" ?? Ty sa pekne uvedom..

Reagovat
smazaný uživatel

"Ale on si začal" Skvělý argument.

Reagovat
smazaný uživatel

deti su deti

Reagovat
smazaný uživatel

no ten pravy sa ozval ... tu hned pises na Real jak taky chudak... sa staraj o tvoju Vajcelonu co prehrava s novacikmi

Reagovat
smazaný uživatel

tymto prispevkom si dokazal svoj vek a inteligenciu ........

Reagovat
smazaný uživatel

ked taketo zapotis ty tak to je dobra haluz

Reagovat
smazaný uživatel

nema cenu sa s tebou bavit , si jednoducho talent..........

Reagovat
smazaný uživatel

Jak v školke

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak třeba zase za rok, no. Nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

To půjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyvolení a prašiví...

Reagovat
-Kopy-

Dobře Barca i Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

To je divné, nějak ten výsměch Barceloně přešel, skoro mi to až chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Rominho se směje Spurs,ale ti dnes aspoń remizovali s Chelsea,když to Barca se nějak sekla na nováčkovi,i když u Numancie je to předčasná euforie,která pujde rychle dolu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

A co teraz ?

Reagovat
Radin

čekat do dalšího kola...

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Guardiolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto lamy z Deporu to na nás vedia z betonom

Reagovat
fantomas

To je ale bídná vizitka, když vám i betonáři dají dva góly, nemyslíš?

Reagovat
soukup

já ty dám lamy z deporu a to že hrajem 5-4-1 ještě neznamená, že hrajem beton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deywid

Barca aj Real prehrali..to ti hneď zdvihne náladu

Reagovat
-Kopy-

Jn.

Reagovat
smazaný uživatel

Se nepo*er kopy myslíš že vám to vydrží viac jak 1.kolo?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

komu fandis ? ak smiem vediet

Reagovat
-Kopy-

Vale...

Reagovat
smazaný uživatel

4-5 miesto , tipujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, neměl jsem ani páru, že máme v mančaftu nějakého Ignacia, to je ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ááá, tady někdo nerozdýchal, že ze sebe udělal tím vysmíváním šaška

Kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe, to si pamatuj. A já se teď směju opravdu hodně

PS: když už s tebou mluvím - změň si prosím tě nick, Ali by asi nebyl rád, že si jeho jméno dal do nicku takovej trouba Kdybych ti mohl radit, tak Sámer Isa, Leoš Mareš, Aleš Besta, Robinho, Todd Bertuzzi, nebo možná Jožin z bážin či Průša je úchyl by byli jedinci, který by se k tobě hodili. Chce to si jen dobře vybrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Masi

co máš proti Toddovy?

Reagovat
GEGE

Bertuzzi je dobytek

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

Jaki ste všetci vyrehotani..

Ale,musim sa pridat aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je na mě moc... Nejprve se vysmívají Realisti Culés a najednou tu není ani jeden... A kraluje tu Leggos s Kopym

Reagovat
smazaný uživatel

To je z dlouhodobého hlediska bohužel obvyklý scénář. Akorát teda s jinými lidmi, protože většina "takyfanoušků" Realu se pravidelně mění s tím, jak přichází úspěchy.

Pamatuju na dobu, kdy se mi tu jeden z předchůdců muhammadaaliho vysmáíval na začátku sezóny 05/06. Bohužel se mu něco kolem Vánoc stalo, protože od rekordní serie vítězství, která v té době dosahovala vrcholu, jsem ho zde už nikdy neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

u interistů je to stejný. jsou tam tak 2 stálý a zhruba dalších 5 náhlých zjevení, který se tu po příchodu Josého během léta rázem vyrojily...

Reagovat
smazaný uživatel

Král jde spát, neboť má zítra školu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle že měla být ta "nová" Barca?? Protože jestli jo, to abych si rychle dokoupil na novou sezonu nějaký silný antidepresiva Kde byla motivace, onichž před sezonou snad každej hráč hovořil? V zápase sem neviděl žádnej presing a tlak na míč, což by měla Barca v zápasech dle slov trenéra praktikovat..žádnej pohyb, agresivita, někteří hráči tam popocházeli jak důchodci v parku..Opakoval se problém z minulé sezony, tedy zakončení, kdy se nedokážem proti urputně bránícímu a dobře organizovanému soupeři vůbec prosadit, nic vymyslet, stejně jako loni téměř žádná střelba ze střední vzdálenosti, jen házenkářské obléhání, ze strany na stranu a zase zpázky, až do zblbnutí a když už přišel centr ze strany tak na prvního bránícího hráče..navíc v pokutovém území nikdo, kdo by měl pro vzdušné souboje ucházející vlohy..hra byla stereotypní, místy až alibistická ve stylu-nahrej Messimu, on už s tím něco udělá- a takhle to prostě nejde! Také standartky byli katastrofální, na to že jsme jich měli poměrně dost,hlavně rohů, jsme nedokázali nic vymyslet, drtivá většina byla špatně koplá, bud od Alvese,nebo Xaviho, zde je potřeba vélkého zlepšení, ve vyrovnaných zápasech jsou často práve standartky rozhodujícím faktorem ..Celkovej můj dojem je velké zklamání a můžu jen doufat, že s tím Pep do příště něco udělá..Když bych měl hodnotit hráče (1-10) tak:

Valdes(6)- moc práce neměl,za gol nemohl

Alves(4)-absolutní zklamání, vzadu po něm celkem podle očekávání vznikaly velké díry, krerých soupeř dokázal hlavně v první půli často využívat k rychlým protiútokům, ale hlavně i dopředu to byla bída..kazil přihrávky, nešly mu centry, rohy zahrával tragicky a i ona oslavovaná spolupráce s Messim nějak skřípala.

Marquez,Puyol (6)- svoje si odehráli, žádnou větší chybu sem od nich neviděl, ikdyž sem občas přehodil na tenis, protože sem se na tu bídu nemohl už koukat, ale v téhle stoperské dvojici mám důvěru, tedy aspoň do té doby, než se uzdraví Millito.

Abidal(3)- co ten dělá v základu, ví asi opravdu jen Pep...když sme ho kupovali, hodně jsem si od něj sliboval..zlatej Sylvinho.

Xavi(5)- zklamal mě, za celej zápas jsem od něj neviděl snad ani jednu dobrou kolmou přihrávku, nebo centr, jen to jeho klasické posouvání balonů do šířky a zpomalování hry, dnes bylo krásně vidět, že odchodu Deca budem možná ještě litovat, protože ke vší úctě k Xavimu, kterej by měl naši zálohu táhnout, mu do Decovi kreativity a nápaditosti něco málo chybí

Touré(6,5)-v soubojích klasicky silnej, sbíral odražené míče, vyhrával souboje, jak na zemi tak ve vzduchu, hlavně prvních 20-25min byl hodně u balonu, ze zálohy byl dle mě nejlepší.

Iniesta(5)-v soubojích nestačil, nic pořádnýho nevymyslel, téměř jsem si nevšim že hraje.

Messi(7)-zřejmě ještě u něj doznívala euforie z olympiády, snažil se, dal tyčku, v druhé půli se stáhl středu, zkoušel tvořit hru, jelikož záložníci neměli svůj den, povedlo se mu pár kolmých přihrávek, snažil se o své typické průniky..bohužel mu nevycházeli narážečky a i on často ztrácel zbytečně míče, od něj bych si představoval prostě víc, lépe řečeno aspon to, na co bezpochyby má.

Eto´o(5,5)-snaha se mu upřít nedá, ale on je tam od toho aby dával goly a to nesplnil, jednu velkou šanci měl,hlavičkoval mimo, další dvě slibné šance zahodil, dneska neměl svůj den.

Henry(5)- opět klasika z loňska, Henry byl často utopenej u lajny, občas si prohodil místo se Sammym, ale bylo to k ničemu, podal nevýrazný výkon.

Hleb(4,5)-po příchodu na hřiště se prvních pár minut pokoušel něco změnit, pokoušel se o průniky či nápadité přihrávky, ale i on kazil a po chvíl ise úplně vytratil ze hřiště.

Bojan(4)-naprosto nevýrazný, do ničeho se nedostal, byl často schovaný, nebylo mu kam dát míč.

Keita(5)- myslím, že to byl on, kdo byl autorem toho krásného centru, po nemž Sammy spálil asi naši největší šanci zápasu, pokoušel se i o střelbu, věřím že by mohl být přínosem.

Věřím, že nás tahle facka probere a bude už jenom lépe, Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon v zapasoch vonku by som dal Keitu na lcm a Xavi kludne na dm, nech je v tom i trocha pruznosti.

Chyba mi tam lave lavonohe kridlo s dobrym kridelnym tahom s loptou i bez lopty, ktory by nerobil klucku na stred, ale obchadzal to z vonku a centroval, popripade strielal.

Reagovat
smazaný uživatel

že sa ti to chcelo písať

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bys mě četl myšlenky. Já jen doplním, že mě víc chybělo od záložníků doplňování do vápna. Když už tam někdo je, tak samotnej Sammy. A určitě bych ubral hodnocení Iniesty. To nebylo na 5, čili průměr, to byla klasická trojka, čili podprůměr - otřes

Reagovat
Xavi

Pěkný souhrn, akorát Hlebovi bych dal víc. No doufám, že se to zlepší, protože jsem viděl prakticky to co v minulé sezóně. Nejvíc jsem se těšil, už jsem nemohl dospat a pak takový výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Dávám Pepovi 5 kol, jestli nevybojuje aspon 10 bodů, bude první trénérská rošáda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Pep by měl dostat čas. A časem myslím klidně dvě sezons.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na výsledcích. A to nemyslím rovnou tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě sezony? No nevím ... Mě ani tak nejde o výsledky nebo tituly, ale mě včera opravdu ze všeho nejvíc nasralo, že jsem nenašel jedinej rozdíl oproti kritizovaný Barce pod Frankem a oproti současný Barce pod Pepkem. Tohle je cesta do záhuby a Pepek si to musí uvědomit, jinak bude zle ...

Tohle byl první zápas, co jsem letos od Barci viděl a po všech těch reportech, co jsem četl, jsem čekal naprosto něco jinýho. Tohle bylo fakt opakování loňska

Každopádně uvidíme, jak se s tím Pepek popere

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Pep si uvědomuje vše daleko lépe než my.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám v to, každopádně to včera nebylo na hřišti vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ááá, ty vypadáš na velkýho fanouška ještě, že určování vhodné doby pro trenérskou rošádu náleží jiným lidem...

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandím už od svých 5 let jen Barce a to mi bude za 14 dnů 20, ale poslední dva roky byly bez titulu, tento rok by mohl být taky bez - beru druhý místo až třetí místo (Pep), ale nemám rád sliby! Barcelonské vedení a trenér slibovali krásnou a útočnou hru - ok. Beru, ale po tý dnešní kráse? Jéjé. A prosím, to nezmiňuju repete v Krakowě - to sem neviděl na oči. Snad to pro ně byla facka. A zavčas se probudí. Hlavní slabinou podle mého názoru jsou standartní situace. Ale mám trpělivost, po dalších 5 kolech se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

fc barca: dúfam,,že si v 5. rokoch vedel už aj chodiť sám na záchod:)

Reagovat
smazaný uživatel

možeš len dúfat!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen do toho, Koeman je myslím volný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já od 9-ti let fandím Realu, poslední dobou mi moc radosti nedělají, ty dva tituly byly skoro zadarmo, letos to bude mnohem těžší a jestli bude Real pokračovat ve výkonech z poslední sezóny, nevidím reálnou šanci... hned první zápas mě dvakrát nenadchl, co si budem povídat. Ale Schusterovi věřím, naopak Mijatovič mi vskutku nesedí, co ten dělá, to se nestačím divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok si myslím, že bude vyrovnanější, tipuju, že letos eště bílí vyhrají titul. První zápas? Nedělej z komára velblóda, já k tomu dnešnímu beru i Krakow, ač jiné ligy, jiné týmy, jiná atmosféra, na rovinu to byl pro mě šok.. Dneska sem tipoval plichtu.. Proč se vždycky seknu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem dneska v plichtu tak maximálně doufal, ale prostě takový Raúl už podle mě na základ nemá, říkám to nerad, ale je to tak, celou přípravu mě v tom zase utvrzuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl se ještě ukáže, největší nynější problém u vás je, co bude s Robim..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ať klidně jde, nepotřebujem nikoho, kdo se chová jako on. Fakt se mi znechutil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, pamatuju časy, kdy trucoval v Brazílii, že chce do Realu, ale jak jsi psal, jeho slova jsou víc než ostrá pro Real. Se aj divím, že ho chtějí pořád udržet..

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

V žádném případě, i kdyby měl třeba špatný půlrok, měl by dostat důvěru. Vzpomeňme si na Rijkaarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě řekni, že Piquému dáváš 5 kol na vstřelení branky a pak si má balit kufry. Podobně inteligentní příspěvek bych od tebe očekával.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měla být samozřejmě ještě reakce na FC Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique má svých problému dost..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho zápasu.. stačila jedna podarená akcia a možno by sa to zlomilo. Inak neviem čo máte všetci s tým Abidalom, dnes nehral vôbec horšie ako ostatní. Najhoršie to u mňa má Iniesta, ten so svojou momentálnou formou v základe proste nemá čo robiť (myslím si, že jeho zásluhou dosť utrpel aj Henryho výkon)..

Reagovat
Liquid

To sou věci, to sou věci

Reagovat
smazaný uživatel

no téda, ale po prvom kole by som chcel aby sa dobré zvyky zachovali, čiže Vale s Atleticom vyhrávať, Barca s Realom prehrávať a Villareal so Sevillou remíze, tak to by som bral

Reagovat
Xavi

Jinak Depor nezklamal, na ně je vždycky spolehnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Depor dvakrát využil pouze naší neschopnosti nestíhat při standardkách, pak tam bylo jedno břevno a tuna galicijského betonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale beton kvalitny. Zahrali to na nas rozumne a vyslo im to v co dufali (nejaka standartka). No takto sa musi hrat proti velkym klubom a tak mozu oslavovat.

Reagovat
Xavi8

mi o tom betone vieme svoje, keby si videl co robila Numancia

Reagovat
smazaný uživatel

Mám je v oblibě, snad navážou na úspěšné jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

výkon barcy výkon realu

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico super,tento rok by z toho mohl byt titul

Reagovat
smazaný uživatel

Barca Real nepotěšili

Reagovat
smazaný uživatel

Atleticu se ted dari 2zapasy za sebou 4:0 jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

jj vale a atlecico dotoho tam aspon vsichni tahnou az jeden provaz ne jak barca a real jenom hvezdy. hezke prvni kolo

Reagovat
smazaný uživatel

a tie hviezdy sa nesnazia tahat za jeden povraz ???

Reagovat
smazaný uživatel

Pride mi ze v soucastnem realu a barcelone to moooc neklape ale uvidime na konci sezony. Je hezke nakoupit hvezdy ale uspecha to nezaruci. Pride mi ze italske a spanelske kluby se snazi nakopovat hrace hlavne v angliii aby jim premier league příliš neutekla

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona kupila z anglicka iba hleba , real tusim nikoho , inter kupil muntariho alebo koho , ac milan flaminiho , juve niekoho ??? mne to nepripada ze by kupovali niako vela hracov z anglicka......

Reagovat
smazaný uživatel

V poho je to tvůj názor ale nabídky přišli na více hráčů ale na druhou stranu chelsea koupila deca a chce robinha.

Reagovat
smazaný uživatel

vezmi si to tak , koho chelsea nechce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu ta hledí jen na méno

Reagovat
smazaný uživatel

jak já ji nemám rááád až na pár hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Real tuším nikoho ty máš taky informace

Reagovat
Maritazzi

Výkon Deportiva mi včera přišel hodně dobrej, viděl jsem jenom druhej poločas, ale nepřišli mi, že to byl nákej obrovskej beton jako tady píšou fanoušci Realu, náhodou mi Depor přišel nebezpečnější než Real, kterej se prakticky k ničemu nedostal. Doufám že bdue hrát Deportivo hodně vepředu.

Reagovat
Xavi

200. Pro Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

www.fotbalweb.blog.cz

Reagovat
madridcan

Tak snad o rok uz to tam vyhrame

Bohuzial s takym vykonom to vidim tuto sezonu velmi blede...Nechapem co ten Raul stale robi v zaklade...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele