1. kolo
31.08.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Villarreal CF 1:1

Remíza se zrodila na stadionu Estadio Reyno de Navarra, jak Osasuna tak Villarreal si tak z utkání prvního kola Primera Divison odnesly po bodu.

První poločas se odehrál ve velmi slušném tempu. První střelu si na konto připsal Kike Sola, jenž mířil z hranice velkého vápna těsně mimo hostující branku. V 21. minutě pálil český reprezentant Jaroslav plašil, jehož pokus tečoval vlastní spoluhráč Santi Ezequerro metr vedle branky. Na druhé straně zahrozil Gonzalo, jemuž zkazil radost z branky obránce Roversio, když zablokoval jeho střelu z malé vzdálenosti.

Branky se fanoušci dočkali až v 53. minutě, to když si postavil míč Marcos Senna a krásně zahraným přímým kopem poslal hosty do vedení. Z vedení se Villarreal neradoval dlouho, v 68. minutě fauloval Godin v pokutovém území střídajícího Masouda Shojaeiho, rozhodčí nařídil pokutový kop a navíc uviděl stoper Villarrealu červenou kartu. Penaltu bez problému proměnil Javad Nekounam, který tak srovnal na 1:1. Rojillos se snažili strhnout vítězství na svoji stranu, tuto snahu však zhatil Miguel Flano, jenž deset minut před koncem uviděl červenou kartu a vyrovnal tak poměr hráčů na hřišti. Do konce utkání se již nic podstatného nestalo, a tak si obě mužstva rozdělila po bodu.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
Lahvac-CZ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele