1. kolo
31.08.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Racing Santander - Sevilla FC 1:1

Sevilla odjíždí ze hřiště Racingu Santander s bodem na kontě a těžko říct, jestli bude s tímto výsledkem spokojena. V první půli totiž Andalusané přežili pokutový kop a následně se díky Fabianovi v půli druhé dostali do vedení, jenže to jim v 76. minutě odepřel střídající Juanjo.

Začátek byl vlažný. O něco aktivnějším dojmem působili domácí, jenže dvojice útočníků Pedro Munitis – Jonathan Pereira (oba měří méně než 170 cm) se jen těžko dostávala proti dobře organizované obraně hostů. Ti naopak hráli jakoby na půl plynu, chybělo nasazení i touha po vítězství.

První akce, která stojí za zmínku, tedy přišla až těsně před odchodem do kabin. Postaral se o ni Medhi Lacen, jehož v pokutovém území bránil Squillaci tak nešťastně, že rozhodčí nařídil pokutový kop. K jeho zahrání se postavil tradiční střelec Ezequiel Garay, jenže na gólmana Palopa si ke zděšení celého El Sardinero nepřišel.

Druhý poločas už byl přece jenom povedenější. Začal hezkou akcí Racingu, když se míč po ose Jorge López – Munitis – Jorge López dostal k Pereirovi, který však mířil nad břevno. Krátce na to trenér Muňiz stáhl ze hřiště Munitise a na jeho místo poslal Mohammeda Zchitého, který hned při své první akci střelou z levé strany zaměstnal Palopa.

I Sevilla působila lepším dojmem než v prvním části hry. Dokonce se po deseti minutách málem ujala vedení, Kanoutého centr totiž letěl dál, než se čekalo, a Toňo až na poslední chvíli vyrazil na roh. Z něj se do šance dostal Squillaci, i on však ztroskotal na brankáři odmácích.

Začal se hrát otevřený fotbal a když se zdálo, že si Racing buduje převahu, udeřili hosté. Po standardní situaci dostal Kanouté hlavou míč k Fabianovi a ten potvrdil pověst kanonýra. Uběhly sotva dvě minuty a už to mohlo být o dvě branky – střelu Adriana ovšem zlikvidoval Toňo.

Na hřiště se dostal Juanjo a, jak se později ukázalo, kouč Muňiz měl při střídání zlaté ruce. Mladý útočník totiž krátce po svém příchodu využil Pereirův centr a hlavou vyrovnal gólový poměr sil.

V závěru působili Kantábrijci aktivněji a šilhali po vítězství, které však nepřišlo a oba soupeři si připsali po bodu.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
smazaný uživatel

Puta Farsa

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ani nevíš, co to znamená, takyfanoušku.

Ale tak je fajn, že dáš přednost urážení jiného klubu před fanděním svému.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandením nazývaš to tvoje spamovanie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Spamování se s fanděním nijak nevylučuje.

Ale tak co, ty ani nenapíšeš tip na výsledek Realu, ale jen k Barceloně - další důkaz tvé barcelonitis. Takyfanoušku.

Reagovat
smazaný uživatel

a prečo by som mal práve sem písat tipy Realu zájdi na forum a tam ho nájdeš, ale ked chceš a túžiš potom napíšem ti aj sem

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti na to odpovídat nebudu, sám se zamysli nad tím, jestli je v pořádku, že tvá účast na EF je zaměřena na útok proti Barce a nikoli na podporu Realu a právě útoky na Barcu jsou pro tebe podstatnější. To zkrátka jasně ukazuje, jak to s tebou ve skutečnosti je.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti na to odpovídat nebudu

odpovedal si aj tak, zasa si namýšlaš svoje predsudky... fandením nazývaš že napíšeš do zápasu o Reale Madrid to - Visca el farsa? skade vieš čo je pre mna podstatnejšie?

Reagovat
smazaný uživatel

To vidím přímo tady -

máš na výběr a) pokřik pro Real b) pokřik proti Barceloně - zvolils b).

máš na výběr a) dát povzbudivý výsledek k Realu b) negativní výsledek k Barceloně - zvolils b).

Já bych zde taky mohl psát Mandril hahaha to jsme ot všem natřel, že jsme zkomolil název. Ale tak nějak mám jiné priority.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele