1. kolo
31.08.2008 19:00 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Málaga CF 4:0

Skvělý vstup do sezony za sebou mají hráči Atlétika Madrid, jenž na svém stadionu Vicente Calderona rozdrtili Malágu 4:0. Pro nováčka soutěže to je tak velmi nepříjemný začátek sezony. Díky vysokému vítězství se Rojiblancos dostali v tabulce na první místo před Valencii, jenž včera porazila Mallorku "jen" 3:0. Malága je na poslední příčce.

Atlético vstoupilo do utkání s velkou sebedůvěrou, ještě aby ne, když v týdnu porazilo Schalke 4:0 a postoupili do Ligy mistrů. Hosté už od počátku nestačili tempu domácích a dostali se pod tlak. Očekávaná branka přišla v 26. minutě, kdy Heitinga si naskočil na Perniův roh a poslal domácí tvrdou hlavičkou do vedení. Deset minut nato Maniche vyslal Aguera, jenž přihrál Forlanovi do vyložené šance, bývalý útočník Villarrealu zachoval klid a zvýšil vedení již na 2:0. Dvě minuty před koncem prvního poločasu složil Weligton domácího stopera Heintingu v pokutovém území a nařízený pokutový kop proměnil Forlán. Na druhé straně zkoušel zkorigovat skóre Baha, Coupet však byl na místě.

Druhý poločas byl jasně v režii Atlétika, Malága se jen občas dostala ke střele z dálky, jako tomu bylo v 70. minutě, kdy Duda pálil vedle branky domácích. Nakonec se trefil deset minut před koncem střídající útočník Sinama-Pongolle, poté, co mu předložil krásnou přihrávku Luis García a nová posila v dresu Atlética zblízka neměla problém upravit skóre na konečných 4:0.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
Lahvac-CZ

FUJ

Reagovat
Fernando_Torres

Paráda, útočná fáze jako vždy skvělá, a vypadá to, že narozdíl od lonska i obranna fáze bude dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

parááááda... jsem asi divnej...ale miluju real a atletico :D:D mestsky konkurenty... :)

Reagovat
smazaný uživatel

super vysledek..jakpa zahral ujfalusi nevite

Reagovat
Fernando_Torres

Moc prace nemel, ale zadnou chybu neudelal a dozadu hral spolehlive

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele