Primera División - preview 1. kola

21.08.2015, 08:35, aktualizováno 24.08.2015, 08:13
Previews
Poslední dva týmy před sebou mají vstup do nové sezony španělské nejvyšší soutěže. Granada si loni nakonec dokázala zajistit záchranu a totéž platilo i o jejím dnešním soupeři z Eibaru, jemuž ovšem pomohly finanční problémy konkurenčního Elche...
Granada CF - SD Eibar  (pondělí 20:30)
Posledním utkáním prvního kola La Ligy bude pondělní souboj Granady s Eibarem. Obě mužstva bojovala v loňské sezóně o záchranu a Baskové příslušnost ke španělské fotbalové elitě udrželi dokonce jen díky sestupu zadluženého Elche. Obě mužstva však začínají pod novým vedením a budou se vehementně snažit vyhnout sestupovým starostem.

Granada v zoufalé snaze zachránit zpackanou sezónu v květnu 2015 povolala na místo hlavního kouče José Ramona Sandovala, jenž s potápějícím se týmem dokázat vydolovat z posledních čtyř kol deset bodů a nakonec tak Andalusané zakončili ročník těsně nad sestupovým pásmem. Po tomto úspěchu dostal Sandoval důvěru i letos, nicméně výrazné posílení kádru se nekonalo.

Klub opustil obránce Jeison Murillo, jenž zamířil za osm milionů eur do Inter Milán, Larsson a do Udinese se vrátil Allan Nyom. Za něj přišel jako náhrada šestadvacetiletý pravý obránce Miguel Lopes ze Sportingu Lisabon. El Graná též proměnil půlroční hostování Rubéna Péréze z Atlética Madrid ve čtyřletý kontrakt. Do ofenzivní řady přibyl ještě na hostování konžský útočník Thievy, jenž ochotně opustil Espanyol. Celkově se tedy jednalo o výměny "kus za kus", přičemž celkově vydělala Granada na transferech okolo šesti milionů eur.

Eibar se zejména v druhé polovině loňského ročníku neuvěřitelně trápil a sezónu i přes vítězství v závěrečném kole zakončil na sestupovém osmnáctém místě. Klub opustil na vlastní žádost kouč Gaizka Garitano a na jeho místo přišel José Luis Mendilibar. Zkušeného trenéra ovšem k jeho radosti nečeká nejistá anabáze druhou ligou, nýbrž souboje s nejlepšími španělskými týmy. Z Primera División totiž spadlo třinácté Elche, které již druhý rok v řadě neprokázalo bezdlužnost vůči svým zaměstnancům a navíc nedokázalo vyrovnat ani dluh na daních.

Skromný baskický klub, který se již tradičně na přestupovém trhu choval velmi střídmě, tak potkalo štěstí v neštěstí. Bude ovšem otázkou, zda bude předvádět lepší výkony než na konci loňského ročníku a nebude plnit pouze roli týmu do počtu. Napoví již jeho první vystoupení na půdě Granady. Zápas začíná ve 20:30, utkání bude řídit Ignacio Iglesias Villanueva.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.30 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - FC Barcelona  (neděle 18:30)
Hned ve svém prvním utkání nového ročníku španělské nejvyšší soutěže bude mít Barcelona možnost vrátit Athleticu ostudnou porážku 0:4 ze San Mamés v Superpoháru. Na místo činu se Blaugranas vrací po devíti dnech, během nichž kromě odvety v Barceloně sehráli Lvi ještě utkání Evropské ligy ve slovenské Žilině. Dokáže se katalánský velkoklub Athleticu pomstít?

Barcelona to letos nebude mít s obhajobou titulu lehké. Mužstvo opustili hráči jako Xavi nebo Pedro a klub navíc nemůže kvůli zákazu FIFA až do konce kalendářního roku použít nové posily Ardu Turana a Aleixe Vidala. Barcelonským nadělala nečekaně velké problémy už Sevilla, která s Barcou v souboji o evropský Superpohár prohrála až v prodloužení 4:5. V blamáž se následně proměnilo vystoupení Katalánců v domácím Superpoháru, když v Bilbau dostali svěřenci Luise Enriqueho čtyřbrankový příděl a nepovedla se ani odveta na Camp Nou, která skončila remízou 1:1.

Athletic tak zabránil svému nadcházejícímu soupeři v zisku již páté trofeje v roce 2015. Kromě evropského Superpoháru zvedli letos Barcelonští nad hlavu trofeje pro vítěze La Ligy, Španělského poháru a Ligy mistrů. Že nepovedené dvojutkání s hrdými Basky bylo jen dílčí zaváhání, může ofenzivní mašinerie v čele s nesmírně nebezpečným trojlístkem Messi-Suárez -Neymar, který jen za minulou sezónu nastřílel soupeřům 122 branek, ukázat již v neděli v podvečer.

"Obhajujeme titul a čekám, že to letos bude ohromně složité. Snažíme se ale poučit z našich předchozích chyb, což nás stále posouvá jako tým. Jsme odhodláni odčinit výsledek z minulého týdne a v tomto smyslu jsme velmi rádi, že s Athleticem máme možnost hrát už nyní. Očekávám, že v Bilbau zmáčkneme restart a nasedneme znovu na vítěznou vlnu," uvedl pro klubový web obránce Marc Bartra.

Athletic si ani nestačil pořádně užít vítězství nad Barcelonou a zisk historické trofeje a už se musel soustředit na důležitý souboj o Evropskou ligu v Žilině. Hráči MŠK si ale ze zvučného soupeře velkou hlavu nedělali a dokázali skvěle obrátit nepříznivý vývoj a zvítězit 3:2. "Jsme z toho výsledku velmi zklamaní, především proto, že neodráží náš výkon na hřišti. Teď musíme výsledek otáčet my, abychom dokázali, že jsme konkurenceschopní i v evropském měřítku," komentoval nečekanou porážku kouč Lvů Ernesto Valverde.

Proti Barceloně budou sedmému týmu loňského ročníku scházet Iñaki Williams, San José a Exeita. Barca bude mít rovněž ztíženou pozici kvůli několika absencím. Piqué si odpykává první utkání ze čtyřzápasového trestu po vyloučení v odvetném utkání Superpoháru, Neymar bude stále mimo kvůli nákaze příušnicemi a nezahraje si ani další hříšník Mathieu. Zápas začíná v 18:30, hlavním sudím bude Carlos Del Cerro.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, Gurpegi, Marcos - Beňat, Rico - Gómez, Eraso, Susaeta - Aduriz
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alba, Bartra, Mascherano, Alves - Iniesta, Busquets, Rakitič - Rafinha, Suárez, Messi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.20 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - Real Madrid  (neděle 20:30)
První kolo v nové sezoně, navíc pod novým koučem. Real Madrid započíná po loňském neúspěchu další honbu za trofejemi, a to s Rafaelem Benítezem na trenérské židli. Soupeřem mu na úvod bude nováček z Gijónu.

Hlavním předzápasovým tématem byla v souvislosti s Bílým baletem zdánlivá nemohoucnost papírově našlapané madridské ofenzivy. V přípravných zápasech totiž Real nejednou skončil s nulou vstřelených branek na kontě a koneckonců i generálka a Benítezův debut na stadionu Santiaga Bérnabeua nedopadl až tak slibně, jak by si fotbalová veřejnost přála. U příležitosti úterní Trofeo Bérnabeu totiž domácí vsítili tureckému Galatasarayi "pouze" dva góly, přestože šancí měli přehršel.

V porovnání se statistikou stěží uvěřitelných 118 zásahů za loňskou ligovou sezonu tak poslední výsledky vzbuzují obavy, ovšem Benítez jim odmítá podléhat. "Proti Galatasarayi jsme měli dvaadvacet střel, jsem přesvědčený, že nám to góly přinese. Větší starost mám o zastavení protivníka, když se pokouší vyvézt míč z obrany, a bránění protiútoků. Jsem velmi spokojený a klidný, proti Sportingu se pokusíme skórovat, abychom tuhle debatu utnuli."

Jak již bylo naznačeno, Real má za sebou nevýraznou sezonu, která v lize přinesla druhé místo za Barcelonou, v Lize mistrů semifinálovou prohru s Juventusem a v domácím poháru brzké vyřazení od městského rivala Atlética, což v konečném součtu stálo místo oblíbeného kouče Carla Ancelottiho. Pokud má Bílý balet získat svůj první titul od sezony 2011/12, bude se opět muset plně spoléhat na střelecký um Cristiana Ronalda.

Portugalská superstar započíná v madridském velkoklubu již svou sedmou sezonu a nutno dodat, že tou poslední si nasadil obzvláště vysokou laťku v podobě fantastických jednašedesáti vstřelených branek. Jde o Ronaldův vůbec nejvyšší gólový přínos od jeho rekordního přestupu z Manchesteru United. V Primera división samotné Ronaldo nasázel branek osmačtyřicet a potřetí v kariéře opanoval konečnou tabulku střelců.

Kromě již zavedených hvězd v madridském kádru se letos hodlají prosadit také letní nově příchozí hráči. Nejvýraznější posilou je chorvatský záložník Mateo Kovačič, jenž dorazil z Interu Milán v tomto týdnu za částku pohybující se okolo třiceti milionů eur. Dalším značným přínosem bylo i nedávné ukončení spekulativní ságy týkající se možného odchodu Sergia Ramose. Po odchodu Ikera Casillase do Porta nynější kapitán s Realem navzdory zájmu Manchesteru United prodloužil stávající smlouvu až do června 2020.

Co se týče bezprostředního stavu mužstva před zápasem v Gijónu, s drobnými potížemi se potýkají pouze obránce Pepe a útočník Karim Benzema. Jejich nedělní soupeř se do nejvyšší španělské soutěže dostal po tříleté odmlce a hned ze startu jej čeká pravý křest ohněm. Trenér Abelardo Fernández si je dobře vědom, že šance na bod, natožpak na vítězství, je jen velmi malá, ale za pokus stojí i tak. "Víme, jaký úkol před námi leží, a jaký kvalitativní rozdíl panuje mezi oběma týmy. Kdybychom Realu čelili stokrát, nejspíš bychom vyhráli jen jednou. Doufám, že to bude zrovna tenhle nedělní zápas."
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lora, Hernández, Bernardo, López - Pérez, Álvarez, Cases, Jony - Castro, Guerrero
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Danilo, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Modrić - James, Bale, Ronaldo - Jesé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 11.00 - 5.50 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Celta Vigo  (neděle 22:00)
Součástí nedělního programu úvodního kola Primera División je od desáté hodiny večerní souboj Levante s Celtou Vigo. Oba celky chtějí vylepšit svá loňská umístění, a zatímco domácí usilují především o znovunastolení defenzivní stability, Celta cílí směrem kupředu s výrazně útočnějším myšlením.

Až zmrtvýchvstání v závěru ligové sezony posunulo Levante dostatečně daleko od pásma sestupu, v němž se valencijský klub drahnou řádku kol přímo pohyboval. Jen dva kluby v loňském ročníku španělské nejvyšší soutěže inkasovaly více branek než Levante se svými sedmašedesáti: zoufale poslední Córdoba a specifické Rayo Vallecano, oba dostaly o jediný gól navíc. O nápravu se letos mají postarat nové posily Ángel Trujillo s Verzou, kteří oba dorazili ze sestoupivší Almérie. Směrem dopředu se o zlepšení loňské impotence chystá přičinit duo Deyverson - Ghilas, oba rovněž nově příchozí. Je otázka, zda dokáží zacelit díru za Davidem Barralem.

Co se Celty týče, její loňské osmé místo bylo zpětně velkým překvapením. Po odchodu trenére Luise Enriqueho do Barcelony se nepředpokládalo, že jeho nástupce Eduardo Berizzo docílí dokonce ještě o jednu příčku lepšího umístění a zisku dvou bodů navrch. Nyní se navíc do starého známého působiště vrací Iago Aspas, kterému v Liverpoolu ani následně v Seville pšenka nekvetla, a tak se vrátil tam, kde za 136 zápasů nastřílel hned šestačtyřicet branek. Citelnou změnou je naopak odchod Michaela Krohn-Dehliho, jehož by měl nahradit Daniel Wass. V útoku si Celta hodně slibuje od švédského mladíka Johna Guidettiho.

Říkává se, že na výsledky v předsezonní přípravě by se hledět nemělo, ovšem ty od Celty stojí přinejmenším za zmínku. Berizzovi svěřenci totiž létem projeli hladce jako nůž máslem a před úvodním zápasem ve Valencii nasbírali čtyři vítězství v řadě. Poslední tři zápasy na stadionu Ciudad de Valencia navíc Celta ovládla vítězně a dokonce i pokaždé s čistým kontem. O papírovém favoritovi tak není sporu, vše nyní hraje pro hosty.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Rubén - López, Trujillo, Simao, Juanfran, Toňo - Verza, Mari, Camarasa - Casadesús, Ghilas
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Cabral, Fontás, Jonny - Fernández, Radoja, Hernández - Orellana, Aspas, Nolito
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.30 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Villarreal CF  (neděle 22:30)
Ambiciózní nováček se hned na úvod utká se zkušeným soupeřem, který navíc může počítat s jednou velkou posilou. Real Betis v ostríé opremiéře mezi španělskou elitou uvítá Villarreal, nového zaměstnavatele zkušeného kanonýra Roberta Soldada.

Real Betis zpět mezi elitou! Jen roční přestávka mu stačila k návratu do první ligy a nutno dodat, že si v Segunda Division vedl suveréně. Nakonec získal 84 bodů, vstřelil 70 branek a inkasoval čtyřicetkrát. Teď je zpět a sbírá posily pro nacházející sezonu. Do svých řad loví poměrně zajímavá jména. Novými obránci jsou talntovaný Germán Pezzella z líhně River Plate, z Hamburku přišel stoper Heiko Westermann. Záložní řadu vyztužil zkušený Holanďan Rafael van der Vaart, do útoku přibyl rychlík Juan Manuel Vargas.

Jeho zkušenosti bude chtít trenér Pepe Mel využít na sto procent. Reprezentant Peru sám cítí, že klub má dostatek ambicí na delší setrvání v první lize. "Jsem velmi šťastný za to, že jsem tady. Všichni kolem jsou úžasní, je tu cítit skvělá nálada a velmi se těšíme na nový ročník. Doufám, že se tu budu zlepšovat a pomohu tomuto klubu k mnoha bodům. Dám do zápasů všechno, jako jsem to dělal v Itálii a celé mé kariéře," slibuje Peruánec.

Real Betis jeho fanouškům mezi elitou opravdu chyběl. Dokazuje to například fakt, že se prodalo již 42 tisíc lístků na celou sezonu! I toho si hráči nesmírně váží. Zároveň s tím však vzrůstá tlak na hráče samotné. Cítí to i střelec Jorge Molina. Na tiskové konferenci před zápasem s Villarrealem poznamenal: "Je to velká satisfakce. Znamená to, že od nás hodně lidí hodně očekává a my je nesmíme zklamat. Teď nás čeká Villarreal, což je starý známý sok. Líbí se mi jejich styl, mají skvělého trenéra a dobré hráče. Ale my jsme hladoví po úspěchu jako málokdo."

Real Betis se s La Ligou loučil v sezoně 2013/2014, když skončil jako poslední a na svého nejbližšího soka z Valladolidu měl ztrátu celých jedenácti bodů. Teď se na Estadio Manuel Ruiz de Lopera v Seville představí Žlutá ponorka v čele s novou akvizicí. Z anglického Tottenhamu přiletěl zkušený kanonýr Roberto Soldado, kterému se v La Lize tradičně dařilo. Nyní chce pomoci Villarrealu k pohárům a sám sobě k nápravě reputace po zkaženém angažmá v Londýně.

Třicetiletý střelec podepsal se Žlutou ponorkou smlouvu na tři roky a je za tuto šanci velmi vděčný: "Děkuji prezidentu za to, že mi dal důvěru a pokusím se mu ji splatit. Každý ví, že ve Španělsku je Villarreal velmi kvalitní a hrdý tým, což dokazuje už několik let. Mým cílem je pomoci mu splnit jeho cíle. Znám dobře zdejší prostředí, a to včetně lidí v klubu. Neváhal jsem ani minutu, protože jsem se chtěl vrátit do Španělska," dodává někdejší hráč Valencie.

Právě v útoku potřeboval Villarreal nutně obměnit. Odešel totiž tahoun ofenzívy, mladičký talent Luciano Vietto, který bude střílet branky za Atlético Madrid. V týmu již není ani jeho útočný partner Ikechukwu Uche. Na jeho místo byl získán právě Roberto Soldado, kterému dorazila ještě konkurence v podobě Cédrica Bakambua. Rychlonohý forvard přestoupil z tureckého Bursasporu. Kam až tato nová dvojice střelců Žlutou ponorku pozvedne?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.30 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Getafe CF  (sobota 18:30)
Barcelonský Espanyol začíná svou pouť za body i prvními zkušenostmi nové sezony proti madridskému Getafe. Doma se mu tradičně daří, ale výjimky tvoří snad jen jeden celek - právě madridský oponent, se kterým zažívá domácí ekipa velmi náročná klání.

Ze tří posledních klání s Getafe vyhráli domácí jen jednou. V pátém kole minulého ročníku si s návštěvou z Madridu poradili o dvě branky, když se trefili Sergio García a Christian Stuani. V předchozích dvou případech ale odcházeli zklamaní právě domácí fandové, kteří dvakrát za sebou viděli porážku svých miláčků o dvě branky. Jménem, které budilo hráče i fanoušky Espanyolu ze sna při posledním odevzdání všech bodů, bylo Adrián Colunga, který naposledy obstaral obě branky.

Colunga už v týmu není, protože odešel do Anglie. Jeho místo zaujaly další nové tváře týmu. Mezi ně patří například Bernard Mensah, Moi Gómez nebo Damián Suárez, který přišel coby volný hráč. Klub navíc opustilo jen jedno velké jméno. Do Sevilly totiž odešel univerzál zadních řad Sergio Escudero, za nějž klub z Andalusie zaplatil 2,5 milionů eur. Getafe si ale přesto zvyká na nový prvek. Změnilo totiž hlavního trenéra.

Mužem, který má madridskému celku dopomoci k jeho cílům, je Fran Escribá, který ukončil své angažmá v Elche a stěhoval se za lepším. Pozice trenéra v Getafe je ostatně hodně zajímavá historie plná zvratů a nečekamných dějových linek. V první polovině roku 2015 se na lavičce komorního Getafe vystřídali již čtyři muži! Nejprve se jednalo o Cosmina Contru, který odešel do Číny kvůli vysokému odstupnému. Následoval Quique Sánchez Flores, kterému ale vedení prodalo cenného hráče. Sezonu pak dokončil Pablo Franco. Jak dlouho vydrží na lavičce Escribá?

Ten je zatím velmi spokojen s týmem i jeho letní přípravou. V rouzhovoru pro deník Marca Escribá prozradil: "Nemáme zas tak velké ztráty, i když máme pořád na čem pracovat. Ale líbí se mi přístup hráčů, naše forma roste a na trénincích je vidět zlepšení každý den. Máme mnoho dobrých hráčů, kteří umí hrát dobrý fotbal. Až do konce přestupního termínu se samozřejmě budeme dívat po možnostech podepsat někoho kvalitního, ale pro tuto chvíli jsem spokojen," zmiňuje zkušený trenér Fran Escribá.

Jeho Getafe se pokusí vylepšit minulou sezonu, protože kromě finančních problémů muselo řešit především problémy na hřišti. Nakonec se těsně zachránilo a skončilo na 15. místě. Espanyol Barcelona jednu dobu vážně uvažoval o šanci na evropské poháry, nakonec však sezonu zakončil ve stylu, který je mu poslední roky blízký - v klidném středu tabulky, přesněji na desátém místě. Vykročí před domácím publikem k lepším zítřkům?
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pau - Arbilla, González, Ciani, Duarte - López, Sánchez - Montaněs, Sevilla, Alvarez - Caicedo
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Alexis, Velázquez, Vigaray - Lacen, Rodríguez - Gómez, Sarabia, Rodriguez - Alvaro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Real Sociedad  (sobota 18:30)
Deportivo La Coruña vstupuje do nové sezony před svými fanoušky, ale proti týmu, se kterým se mu hraje velmi těžko. Deportivo totiž Real Sociedad neporazilo už čtyři roky. Svěřenci trenéra Davida Moyese navíc na domácí ekipu vyrukují s nově poskládaným útokem.

Nepříliš produktivní útok Realu Sociedad San Sebastian opustil vytáhlý útočník Alfred Finnbogason, který sice přicházel s velkým očekáváním, ale svůj talent nenaplnil. I proto si vybral hostovnání v Olympiakosu, aby tam nastartoval svou kariéru. Trenér Moyes ale neváhal a přivedl místo něj střelce nadmíru produktivního, o něhož stály i mnohé zahraniční kluby. Z Elche získal brazilského střelce Jonathase, který podepsal s klubem smlouvu na pět let. A očekávají se od něj velké věci.

V italské Latině nastřádal patnáct branek, v elitní španělské soutěži pak jen o jednu branku méně. Nyní se stal posilou Realu Sociedad a je připraven potvrdit loňskou formu. V rozhovoru pro oficiální klubovou televizi prozradil: "Jsem velice šťastný, stejně jako celá má rodina, že jsem mohl přestoupit do tak skvělého a věhlasného klubu. Je tady plno prvotřídních hráčů a všichni chceme vyhrávat na těch nejvyšších úrovních. Jsem plný očekávání a doufám ve skvělou sezonu pro mě osobně i celý klub," dodal Brazilec.

Vedle něj se trenéru Moyesovi podařilo na roční hostování přivést ještě mladíka Brumu z tureckého Galatasaraye, který by spolu s Jonathasem měl vytvořit velmi rychlé a kompaktní duo v přední linii. V útoku naopak nenajdeme Carlose Velu, neboť mexický střelec je zraněn. Střelec jedenácti loňských branek do zápasu s největší pravděpodobností nezasáhne, stejně jako Raul Navas a Mikel Gonzalez, jehož start znemožnil karetní trest.

Na straně domácího Deporu budou scházet zraněný Fabricio a distancovaný Luisinho. V případě druhého jmenovaného vedení sáhlo k disciplinárnímu opatření za to, že se Luisinho na tréninku popral se spoluhráčem Alejandrem Arribasem. Novou tváří Deportiva je záložník Faycal Fajr, vedle něhož bude nastupovat také novic Federico Cartabia, který byl na Estadio Riazor zapůjčen z Valencie. Deportivo naposledy vyhrálo nad soupeřem ze San Sebastianu v roce 2011, od té doby s ním jednou prohrálo a třikrát remizovalo.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Juanfran, Arribas, Sidnei, Navarro - Cartabia, Mosquera - Fajr, Cani, Domínguez - Pérez
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldúa, Reyes, Martinez, La Bella - Zurutuza, Pardo - Granero, Canales, Bruma - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - UD Las Palmas  (sobota 20:30)
UD Las Palmas slavilo ještě nedávno velký úspěch - dostalo se mezi španělskou elitu. Los k ostrovnímu celku ale nebyl příliš přívětivý a nováčka soutěže tak čeká velmi náročný duel. V premiéře mezi nejlepšími totiž zavítá do Madridu, aby se zde utkal s Atléticem Madrid.

Ambiciózní ekipa pod vedením uznávaného a charismatického stratéga Diega Simeoneho jde do boje o narušení dualismu ve vládě nad španělským fotbalem. Dlouhé roky se hledá tým, který by se úspěšně postavil mezi Barcelonu a Real Madrid. Poslední dobou je tomuto cíli nejblíže právě Atlético, které disponuje skvělými hráči a vedením, jež je schopno nahradit odcházející hvězdy novými talenty. Každoročně se opakující scénář se Colchoneros nevyhnul ani nyní.

Tým z hlavního města opustili například Mario Suárez, Raúl Jimenez, Emiliano Insua nebo Leo Baptistao. Především si ale fanoušci musí zvykat na Atlético bez Ardy Turana či Tobyho Alderweirelda, Mirandy a Maria Mandžukiće, což jsou stále zvučná jména. Vedení se však podařilo brzy získat cenné náhrady, které by měly velmi rychle zapadnout do Simeoneho systému.

Úlohu středního útočníka přišel plnit Jackson Martinez z Porta, vedle něhož se postaví mladíček Luciano Vietto. Ten zářil v minulé sezoně ve Villarrealu a jeho cenovka 20 milionů eur vzhledem k obrovskému potenciálu překvapí málokoho. Simeoneho styl založený na rychlých krajích by měl být ideálním prostředím pro běhavého Yannicka Ferreiru-Carrasca, který do Madridu zavítal z Francie. Fanoušci pak oceňují návrat "ztraceného syna" Filipeho Luise z Chelsea. A stoperskou linii doplnil mladý Stevan Savić z Florencie.

Suma sumárum, z Atlética opět může jít strach. A to tím spíš, že se vedení podařilo udržet hvězdného Francouze Antoineho Griezmanna. Množství nových akvizic, které byly voleny především pro základní sestavu, se musí sehrát. Trenér Diego Simeone však byl s průběhem celé přípravy velmi spokojený. "Můžete na nás v přípravě pozorovat, jak se zápas od zápasu zlepšujeme. Celá naše hra je rychlejší, přesnější a náš fyzický fond mne příjemně překvapil. Mám radost z našich útočníků, kteří se skvěle doplňují," dodal Simeoneke krátké analýze.

Cesta Las Palmas do první ligy vedla přes play-off, konkrétně nejprve přes Valladolid. Díky vstřelené brance na půdě soupeře postoupil mladý celek do finále, v němž se jeho soupeřem stala Zaragoza. V prvním utkání sice domácí Zaragoza vyhrála, ale inkasovala jednu branku. A ta se ukázala jako rozhodující. V odvetném zápase se totiž trefili jen domácí. Ještě pět minut před koncem utkání postupovala Zaragoza, ale včas se ozval mladý talent Sergio Araujo. Odchovanec argentinské Boky Juniors navázal na skvělou sezonu, v níž vstřelil 25 branek, a rozhodl o postupu svého týmu.

Další výraznou posilou, která by mohla dodat zkušenosti a klid do celé kabiny, je paraguayský veterán Antolin Alcaraz. Ten se k nováčkovi připojil poté, co skončil jeho kontrakt v Evertonu. A doufá, že jeho účinkování ve španělské soutěži bude úspěšné. "Jsem velmi příjemně překvapen. Doufám, že toto je pouze začátek dlouhého a krásného snu jménem La Liga. Pro mě osobně i pro celý tým. Už se nemůžu dočkat, až začneme. Všichni jsou tady nadšení a plní chuti do práce. Hned v prvním utkání nás čeká velká výzva a my se na ni maximálně připravujeme," varuje Alcaraz Atleti. Překvapí jasného favorita?
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Godín, Giménez, Luis - Koke, Tiago, Gabi, Torres - Martinez, Griezmann
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Lizoain - Simón, Artiles, Bigas, Castellano - Roque, Castellano, Hernán - José, Araujo, Viera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Valencia CF  (sobota 22:30)
Ve Valencii teď panují trochu rozporuplné emoce. Oslavu z povedeného kvalifikačního utkání do Ligy mistrů narušuje ztráta výrazné postavy obranné linie. Jak se absence Nicoláse Otamendiho projeví v prvním utkání? Svěřence trenéra Nuna čeká nevyzpytatelné Rayo Vallecano.

Nejeden fanoušek Valencie musí mít rozporuplné pocity. Netopýři hlásili útok na nejvyšší příčky a soudě dle jejich posledního utkání jsou ve formě. Zároveň ale jejich řady zaznamenaly velké oslabení. Valencia se o postup do základních skupin Ligy mistrů utkala s Monakem a zatím si vedla výtečně. Už po čtyřech minutách vedli Netopýři díky brance Rodriga. Po změně stran sice Marco Pašalić srovnal, ale díky brankám Pareja a Feghouliho slaví cennou výhru právě Valencia. Tým trenéra Nuna Esprita Santa tak nakročil k Lize mistrů velmi dobře.

Ostatně si to také sám lodivod Valencie uvědomuje. V rozhovoru pro server BeIn Sports poznamenal: "Toto vítězství pro nás bylo hodně důležité. Byl to sice obtížný zápas, ale vyhrát jsme si zasloužili. Celou letní přípravu jsme plánovali tak, abychom získali co nejvíce sil k tomuto zápasu a sehráli nový tým. Začali jsme dobře a i když nás inkasovaná branka mrzí, přesto jsme dostatečně dobrý tým s velkou chutí probojvat se dál. Jsem rád, že jsme vyhráli před našimi fanoušky," dodal Nuno.

První utkání sice Valencii vyšlo, ale už v základní sestavě nefigurovalo jméno, na které jsou fanoušci Los Che zvyklí. Nicolás Otamendi se stal jedním z pilířů obranné linie Netopýrů a odváděl dlouhodobě skvělé služby. Současně s jeho formou rostl také počet zájemců o jeho služby a ve čtvrtek ráno přišla definitivní zpráva: Otamendi přestoupil do Manchesteru City! Vedení a fanoušci sice mají 45 milionů důvodů, proč nepropadat beznaději, ale pravdou je, že Valencia ztratila citelnou oporu jen pár dní před startem ligy.

Valencia uvítala před startem kligy několik nových tváří. Mezi tři tyče se postavil mladý talent Matthew Ryan, do útoku přibyla jména Santiho Miny a Zakariy Bakkaliho. Jako možnou náhradu za Otamendiho prý trenér Nuno vybral Ezequiela Garaye ze Zenitu Petrohrad. Rovněž fanoušci Raya nemohou být spokojeni. Vedení se stále nedaří prosadit jakoukoli koncepci, mladší hráči nedostávají tolik prostoru a v poslední době se mluví o sporech trenéra Paca Jémeze s vedením ohledně přestupových plánů.

Trenér Paco Jémez vedl klub již ve třech sezonách a vždy se mu podařilo jej mezi elitou zachránit. Nyní dostal k dispozici posily jako Luis Fariña, Juan Carlos, Patrick Ebert nebo José Antonio Dorado. Žehrat ale může na formu svých svěřenců proti Netopýrům. Valencii totiž Rayo porazilo v deseti posledních případech jen dvakrát. Dokáže trenér Jémez překvapit, nebo Valencia přenese úspěch z pohárů na trávník Estadio Teresa Rivero?
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Toňo - Quini, Castro, Llorente, Nacho - Trashorras, Baena - Ebert, Bebé, Lass - Miku
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Ryan - Cancello, Mustafi, Vezo, Orbán - Pérez, Fuego - Rodrigo, De Paul, Piatti - Alcácer
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.50 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Sevilla FC  (pátek 20:30)
Dlouhé čekání je u konce! Španělská nejvyšší soutěž se opět naplno rozbíhá a nás čeká mnoho zajímavých utkání. Hned to první proti sobě postaví dva ambiciózní týmy. Na stadion La Rosaleda, kde své domácí zápasy hrává Málaga, dorazí držitel Evropské ligy, Sevilla.

Sevilla se stává pohárovým expertem. Přesněji řečeno, expertem na Evropskou ligu. Zatímco v milionářské soutěži zvané Liga mistrů se Rojiblancos příliš nedaří, její sesterská soutěž je k nim mnohem otevřenější - Sevilla opanovala poslední dvě vydání. V následující sezoně by se Sevilla konečně chtěla etablovat mezi nejlepší týmy nejen španělské kopané, ale celé Evropy. Jedním z kroků na dlouhé cestě k tomuto cíli bylo udržení trenéra Unaie Emeryho.

Mladý stratég má velkou zásluhu na tom, že se Sevilla drží každý rok v popředí, hraje velmi líbivý a rychlý fotbal, a především je schopná vždy zacelit mezery vzniklé odchodem opor. Ztráta velkého jména se Seville nevyhnula ani tento rok. V létě se strhl velký boj o kanonýra Carlose Baccu, který patřil k nejnebezpečnějším útočníkům v La Lize. Jeho další destinací se stalo milánské AC, které na druhou stranu solidně zaplnilo sevillskou pokladnu.

Pro vedení proto nebylo problémem sehnat trenérovi hráče, které do svého systému chtěl. Z AC Milán dorazil obránce Adil Rami, novými tvářemi jsou také záložník Steven N'Zonzi, Jevhen Konopljanka z Dněpru a především nástupce Carlose Baccy, Ital Ciro Immobile. Někdejší hráč Borussie Dortmund nebo FC Turín si nutně potřebuje napravit reputaci, protože v německé Bundeslize - stejně jako celá Borussia minulý rok - nezářil. Potenciál má ale velký a doufá, že Andalusie je pro něj tím správným místem.

Další novou akvizicí týmu, který v minulé sezoně obsadil pátou příčku, se stal záložník Michael Krohn-Dehli. Ten je přesvědčen, že ani porážka v evropském Superpoháru jeho nové spoluhráče nesklíčí, ale naopak nabudí k lepším výkonům. Sevilla po prodloužení na stadionu v Tbilisi prohrála s Barcelonou 4:5, přesto však Krohn-Dehli neztrácí optimismus. "Celý tým chce zahájit novou sezonu tím nejlepším možným způsobem. Bude to nesmírně náročné utkání, navíc hrajeme venku. Ale jsem si jistý, že oproti zápasu s Barcelonou je naše sebevědomí mnohem vyšší."

V duelu s Málagou Seville zřejmě nepomůže polský univerzál Grzegorz Krychowiak. Ne snad proto, že by se už stěhoval do londýnského Arsenalu, o čemž se poslední dobou hodně mluví. Na vině je nalomené žebro, jež ho trápilo i v duelu s Barcelonou. Otázkou je rovněž zdravotní stav Daniela Carrica, mimo hru je Nicolás Pareja. Ani Málaga nevstoupí do bojů o co nejlepší postavení kompletní. Chybět by jí měli Flavio Ferreira, Ignacio Camacho a Weligton, nejistý je pak start Recia.

Zápasy na hřištích soupeřů jsou vždy ošemetnou záležitostí. Sevilla ale ten minulý zvládla, protože na La Rosaledě vyhrála poměrem 3:2. Málaga v minulém roce vyměnila trenéra, když Bernda Schustera nahradil Javi Gracia. Tomu se nepovedl start do nového angažmá, ale po chvíli se dostal do rytmu a památná je například jeho série osmi výher z deseti zápasů v období od října do prosince. Málaga pak dlouho bojovala o pohárové příčky, ale nakonec se do Evropy nepodívá.

To vedlo k odchodu některých klíčových hráčů, mezi nimiž byli Juamni, Samu Castillejo, Samuel nebo Francisco Portillo. Jejich místa zabrali Duje Cop, Adnane Tighadouini a Nordin Amrabat. Jejich cíl je jasný - pomoci útoku Málagy, který v minulé sezoně nasázel jen 42 branek.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Boka, Angeleri, Torres, Rosales - Filipenko, Amrabat, Guerra, Tighadouini - Cop, Horta
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Rami, N'Zonzi, Tremoulinas - Krohn-Dehli, Iborra - Vitolo, Banega, Reyes - Gameiro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Athletic Bilbao00000:00
 Valencia CF00000:00
 Deportivo La Coruña00000:00
 Sevilla FC00000:00
 Espanyol Barcelona00000:00
 Real Betis00000:00
 Granada CF00000:00
 Levante UD00000:00
 Getafe CF00000:00
 Atlético Madrid00000:00
 FC Barcelona00000:00
 Celta Vigo00000:00
 UD Las Palmas00000:00
 Real Sociedad00000:00
 SD Eibar00000:00
 Málaga CF00000:00
 Villarreal CF00000:00
 Real Madrid00000:00
 Rayo Vallecano00000:00
 Sporting Gijón00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1052)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejlepší liga

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
CHONG

Reagovat
teenz

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
santini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
patas92

Reagovat
misinho7

bez debaty

Reagovat
smazaný uživatel

ale nehovor.....

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Lorcan

Reagovat
Majk91

Reagovat
I am Mancunian

sa hra uz 2 tyzdne

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

* 1 týždeň

Reagovat
vladis271

Reagovat
valloire

Reagovat
Spalovač šancí

Je slovenská ...

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

jo jasny, a nejvic golu co.. ctyri utkani dva goly.. nejlepsi liga.. hlavne kdyz ti to odfajfkne sto blbcu

Reagovat
smazaný uživatel

hodnotíš podle prvního kola, který většinou bejvá opatrný u všech...ale na konci ligy pak má PD většinou největší počet vstřelenejch gólů z top lig, tak nevim co hrotíš vole... Seš jak ti mudrci, co když Messi má jeden nepovedenej zápas z deseti (kdy nedá gól nebo nepřipravý gólovku, jinak je beztak MOTM) a už tady rozvíjej teorie jak je to strašněj hráč apod...Prostě seš mimo.

Reagovat
valloire

Messi je vždycky MOTM, i když má nejvíc ztrát míče ze všech a i brankář nachodí víc km. Rychle zapomínáš na loňské úchvatné jaro (2014) a vlastně 2 sezony před loňskou.

Reagovat
10FKK

To buď rád, že neběhal.. 2013 - 46z - 45g, 2014 - 58 + 21 na chodce neskutečný...

Reagovat
valloire

mu to dávali na podnose před prázdnou bránu

Reagovat
10FKK

To je jasný, ale dojít tam musel chudák sám...

Reagovat
valloire

za ty prachy....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

no juchu. at vyhraje někdo jiný.

Reagovat
valloire

my

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa snáď konečne dozvieme, kto to bude vysielať...

Reagovat
-Kopy-

chtělo by to

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se nedovíš,bohužel...Vypadá to tak,že minimálně pár úvodních kol La Ligy u nás neuvidíme.Sport TV je na 100% ze hry o La Ligu,jen se to bojí oficiálně přiznat,02 taky La Ligu kupovat nebude,práva na ni pro ČR koupili nějací překupníci z Turecka a chtějí za ni šílené peníze!Prý i digisport za takové prachy tu La Ligu kupovat nebude.Takže zatím bohužel budem bez La Ligy,a klidně se může stát že i do konce roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast nebo Torrent tv to jisti

Reagovat
smazaný uživatel

Takže budeme všichni čumet na nějaký streamy jak kokoti

Reagovat
CHONG

Nejhorší na tom je to, že to budu muset sledovat doma a ne ve sportbaru.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt když to nemá žádná televize tak sportbar padá Nějaký plán B?

Reagovat
CHONG

Jedině si vzít do Sportbaru notebooky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

a co zajit na stadion? oh wait..

Reagovat
CHONG

To půjdu taky, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je smutné..myslím si ale, že v SporteTV urobili chybu. Podľa mňa celková sledovanosť Primery > ako SA a L1 dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

a nejsmutnější na tom je,že zatím tu La Ligu nebude u nás vysílat žádná tv stanice,to je ostuda!A ten stejný problém mají např. v Polsku,Německu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja verím ešte v Nova Sport, ale tí zrejme tiež nemajú toľko prachov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to fakt nevěř,jak na tu La Ligu nemá ani 02 a Telecom,tak Nova určitě Jak sem psal,překupníci z Turecka chtějí šílené prachy,je to válka nervů....

Reagovat
Hurrikane

Sport TV opravdu není ze hry na 100% :D tady zase někdo mystifikuje

Reagovat
CHONG

Konečně, nervový systém si pěkně odpočinul a teď ho zase čeká pořádný desetiměsíční záhul. HALA MADRID!!!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Raul=Real

tak snáď sa to tento rok podarí HALA MADRID !

Reagovat
Phillipinho

Kdo delal proboha tu sestavu Malagy? Formace, kterou Malagu vubec nepouziva, dvoumetrovy stoper Filipenko na pravem kraji zalohy, hrotovy utocnik Guerra, ktery hraje v Cardiffu(!!!) primo v srdci zalohy spolecne s dalsim utocnikem Amrabatem. Hosi, tohle se vubec nepovedlo

Reagovat
smazaný uživatel

TELOCVICNA MADRIT

Reagovat
CHONG

Moc pěkné, jsi šikovný kluk, ukaž to paní učitelce, třeba ti dá na nástěnku smajlíka.

Reagovat
DonAndres

umravňovat trolla .. to chce koule

Reagovat
santini

predpokladané poradie po 38.kole ( z môjho pohľadu ):

1.Real Madrid

2.Atletico

3.Barcelona

4.Sevilla

5.Valencia

6.Athletic Bilbao

7.Villareal

8.Malaga

9. Celta Vigo

10.Betis

11.San Sebastian

12.Rayo Vallecano

13.Las Palmas

14.Levante

15.Espanyol

16.Getafe

17.Deportivo La Coruña

18.Gijón

19.Granada

20.Eibar

Reagovat
RS

Letos se do osmičky vlezeme!

Nikdo ze základu se zatím neprodal, můžeme bojovat i o Evropu!

Reagovat
santini

chcel som vás dať vyššie, ale váš herný prejav je zatiaľ dosť "neurčitý". Pozeral som viacero zápasov RS minulú sezónu a vo väčšine prípadov to bola bieda. Btw. do osmičky sa nevlezieme ani my a to si myslím, že sme na tom výkonnostne aj herne o niečo lepšie ako vy.

Reagovat
RS

Pravda, loni jsme měli dost výkyvy, každý zápas jiný.

Ale myslím, že na tom David zapracoval, s posilama co přišli (Bruma, Jonathas) by to mělo být dopředu lepší. Spekuluje se o návratu Illaramendiho, což by bylo super.

Celtu jsem několikrát viděl a herně máte na osmičku.

Reagovat
santini

Tak Illara by vám mohol pomôcť, na Jonathasa som zvedavý, pôvodne som ho chcel ku nám ale tak keď už sa vrátil Iago tak to hádam s Nolitom a Orrellanom potiahnu vpredu

Reagovat
RS

Orreallana se mi loni hodně líbil. Nolito snad nepůjde do Barcy, spolu s odchodem Miny by to mohlo být pro vás kritický!

Jonathas uvidíme, v přípravě moc nehrál, gol nedal. Na hrot určitě pro začátek Agirretxe, nebo Vela, kterej to tam dobře větrá.

Reagovat
santini

Nolito nikam nepôjde ( dúfam ) - a prinajhoršom sa vpredu dá skúsiť Bongonda. Ja si tou osmičkou nie som až taký istý... príprava síce nebola zlá ale bojím sa o obranu, ktorú sme až tak neposilnili

Reagovat
Jordi Alba

Nolito snad k nám.

Reagovat
Ángel di María 22

Prohodil bych Vale se Sevillou, jinak krasny.

Reagovat
santini

Mám pocit, že Sevilla má stabilizovanejší tým a silnejšie osobnosti a čo je hlavné, sú vyhratejší - Vale je silná ale hra Sevilly má v posledných sezónach proste šmrnc. V každom prípade nečakám nejaké veľké bodové odstupy

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga tak hore nebude . San Seba bude vyssie a aj Espanyol a Getafe . Naopak o boj o zachranu bude hrat Rayo .

Reagovat
santini

Malaga si myslím svoje odohrá, o San Sebastiane už diskutujeme vyššie a Espanyolu po odchode Sergia Garcíu a Kika Cassillu až tak neverím. Getafe je taká mačka vo vreci, povedal by som horšie Levante ( ktoré sa mi minulú sezónu herným štýlom veľmi páčilo ).

Reagovat
smazaný uživatel

Depor na 17. mieste ? Neblázni, máme oveľa lepší káder ako minulú sezónu, takže minimálne o 3-4 miesta vyššie budeme... A Las Palmas na trináste miesto na 100% nemá... Inak celkom súhlas...

Reagovat
santini

nuž, nebudem si vymýšľať, že som sa neinšpiroval vo vašich výkonoch z minulej sezóny, ale inak by som vám samozrejme doprial vyšší flek... A naopak si myslím, že Las Palmas nebude bojovať o záchranu - pozeral som ich aj v segunde, ich hra je tvárna a prechod do útoku dobrý - keď zvýšia efektivitu, budú zahojení

Reagovat
smazaný uživatel

Minulá sezóna a táto, to teda bude obrovský rozdiel. Ako som písal, poriadne sme sa posilnili a navyše sú viacerí hráči dobre zohratí... Po tom, ako sme sa pred pár rokmi dostali do finančných problémov, sme to roky riešili iba jednoročnými hosťovaniami a to je zlé, ale nemali sme inú možnosť. Chýbala zohratosť a takmer každý hráč vedel, že aj keď sa vypadne do Segundy, vráti sa do svojho materského klubu. Teraz to je o niečom úplne inom ! Podpísali sme viacerých hráčov na 3-4 roky, podľa mňa sme výborne posilnili vzhľadom na naše finančné možnosti. O záchranu hrať určite nebudeme... A Las Palmas ? Segunda a Primera je obrovský rozdiel... Je to veľmi sympatické mužstvo, ale na trináste miesto to určite nebude, o to sa s Tebou stavím kedykoľvek. Ale záchranu im samozrejme prajem... A aby som nezabudol, teším sa už na galícijské derby...

Reagovat
Phillipinho

Presne. Letos jste posilili vyborne. Mosquera, Fayr, Navarro, Fede Cartabia, Alberto, Cani. Jsem zvedav na toho utocnika z Benfiky, co ted prisel na hostovani a doplnil v utoku Rieru. Vcera jsem videl polocas proti Sockam a nehrali jste vubec spatne, kombinace bych rekl super. Je dobre, ze jste koupili natrvalo Lucase, to je rozdilov hrac. Uvidime, jak bude hrat letos Fede. Mosquera i Fayr vcera vyborne bych rekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo to včera zlé, ale ešte sa musíme lepšie zohrať. Ja som sa obával hlavne toho, ako zachytá Lux, veľmi dlho nechytal súťažný zápas, ale našťastie bol istý a parádne vychytal aj šancu Jonathasa. Mňa okrem posíl ktoré si spomínal teší aj návrat Juanfrana a Sidneia, no a na Jonathana Rodrígueza som tiež zvedavý... V Peňarole mal dobré štatistiky, ale v Benfice veľa šancí nedostával, tak uvidíme... Čo sa týka Lucasa, z toho, že je u nás na prestup, mám aj ja obrovskú radosť. Ako píšeš, je to rozdielový hráč, navyše srdciar, keďže je aj rodák z La Coruni. Mal viacero ponúk aj z Anglicka, ale jediné čo chcel, bolo vrátiť sa do Deportiva... Aj Mosquera je už konečne "doma", čo je super... Včera hral naozaj výborne... Moja základná jedenástka by mala vyzerať asi takto : Fabricio - Juanfran, Arribas, Sidnei, Luisinho (F. Navarro) - Celso Borges, P. Mosquera - Fede Cartabia, Faycal Fajr, Lucas Pérez - Jonathan Rodríguez (Oriol Riera)... Verím, že máme na pokojný stred tabuľky...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to vysílat spotr TV, turci sice chtějí šílené prachy, ale když to nikdo nekoupí, budou rádi že to sport od nich koupí za stejné peníze jako loni, jinak by z toho neměli ani korunu

Byli by blbí

Hezký den

Letos titul získá .............. BARÇA

Reagovat
johan14

A budú to dávať zo záznamu ako prvé zápasy Juve. Napr. AS ve Juve dávajú zo záznamu a Monaco vs PSG tak isto. Dávajú nejaký bezvýznamný hokej.

Sú to pridrbanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak!Každému kdo logicky uvažuje musí být jasné,že La Liga na Sport TV už nebude!

Reagovat
RS

bohužel Sport tv na to prostor nemá, to by museli přidat další kanál..

Snad Nova Sport, mají přijít s dalším kanálem, tam by se to vlezlo.

Reagovat
johan14

Ja čakám už mesiac na to aby som si dal káblovku ktorá to bude dávať, mám UPC a už ma nebaví pozerať PL na streamoch, tak v pondelok idem zaplatiť do telekomu a s UPC sa po dlhých rokoch rozlúčim. Doteraz aspoň

Reagovat
johan14

Doteraz aspoň La Liga, SA a Africko-arabská liga ma moc neberú.

Reagovat
smazaný uživatel

Sport TV na 100% už La Ligu nebude vysílat,nemá ani už prostor pro ni.Ale když si to myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

A co kdyby udělali Sport 3 každou ligu by vysílali na jiným kanále?

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 3 jako plnohodnotný kanál není v plánu,fakt La Liga na Sport TV nebude!To že na FB odpovídají že jednání ještě nebyla ukončena,tak to lidem jenom lžou....

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Aldeano

A už tam lidem dochází trpělivost. Dnes komentář pod článkem o F1 na Sport TV fb.

"vy prolhaný svině vratte nám la ligu"

Reagovat
smazaný uživatel

Inak uvítal by som, keby bola možnosť aplikácie GolTV na SmartTV alebo mobil dostupná aj mimo Španielska, kľudne by som si za to zaplatil, to sa však ale asi nestane. Okrem toho tam vysielajú aj LM, to by boli dve muchy jednou ranou.

Reagovat
Visca el barca

Je sranda, že mám 20 sportovních kanálů a je mi vcelku jedno kde to bude a ono stále nikde. To je hrozný. Snad se to vyřeší do repre přestávky. Počítám, že první dvě kola se nestane klasicky nic. Je to vostuda

Reagovat
Phillipinho

Tak a je to konecne tady!!!

Barca a Real bude opet souboj o titul, ale nemuzu si pomoct Cholo ma letos pod sebou nejlepsi kadr, ktery kdy mel s obrovskym potencialem, ktery kdyz vyuzije, tak muze gigantum zatopit. Ale samozrejme nemuzu opomenout Vale a Sevillu. Taky to muze byt uplne jinak, protoze ti se na Atletico budou hodne tlacit Uvidime koho privede Vale za Otamendiho a jestli udelaji nejaky rozdilovy kridlo, to muze byt rozhodujici.Sevilla ma kadr letos lepsi nez vloni, ale uvidime, jak nahradi klicoveho muze Baccu. Dvojici Immobile-Gameiro jeste doplni Llorente, ktery nejaky goly taky da. Villarreal ma kompletne nova kridla a utok, tezko tipovat, jak si to sedne. Athletic bude letos silnejsi. Jestli udrzi Benat formu, Iturraspe bude zdravy a Aduriz s Williamsem budou strilet goly, tak EL daji. Celta posilala paradne, mozna jeste stoper a samozrejme Nolita. Prvni osmicka by to mela byt. Malaga je velka neznama, klicovy bude udrzet zalozni dvojici Darder-Camacho. Betis velmi slusne posilili a to mozna jeste prijde Michu a Joaquin. Pod Pepe Melem by to mel byt klidny stred tabulky. Na Socky jsem zvedav, Jonathas a Bruma jsou super posily, ale herni projev pod Moyesem byl minolou sezonu velka bida. Rayo letos bude bojovat o zachranu a naopak Depor posilil vyborne a budou hrat klidnej stred. Na Palmy jsem zvedav, tam to bude stat na Araujovi a Vierovi. Gijon nemohl v lete kupovat hrace, tam to vidim na jasny navrat do Segundy.

Reagovat
johan14

Včera teda Athletic nič moc, asi sa šetrili na La Ligu a Žilinu podcenili to saim ani nesnívalo že po zisku Superpohára prehrajú na Slovensku.

Za rozbor, máš

Reagovat
valloire

Žilina > Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

valloire pls

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Treba pokracovat v minulorocnej tipovacke .

1. majster

2. timy v top 4

3. zostupujuce timy

4. najlepsi strelec

5. najlepsi nahravac

6. player of the year

7. manager of the year

8. Zamorova trofej

9. Objav roka

10 Team of the year

11 Sklamanie roka

Reagovat
smazaný uživatel

1 Atletico

2 Atletico , Real , FCB , Sevilla

3 Eibar , Sporting , Granada

4 CR7

5 Messi

6 Messi

7 Moyes

8 Ryan / Alves

9 Angel Correa / Ceballos / Asensio

10 Alves - Marcelo , Varane , Godin , Juanfran - Modric , Koke , Isco , Konop - Messi , Cris

11 Bartra , Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

8 . DDG ak prestupi

Reagovat
-Carles-

1. Barcelona

2. Barcelona, Atletico, Real, Sevilla

3. Granada, Eibar, Getafe (tentoraz to už vyjde)

4. Messi

5. Messi

6. Messi

7. Simeone

8. Oblak

9. Oliver Torres

10. Atlético

11. Hráč alebo tým?

Reagovat
smazaný uživatel

11 . Hrac

Reagovat
-Carles-

Gareth

Reagovat
Ángel di María 22

Mě by zajímalo, jak může vůbec někao jako Bale zklamat. Ten už může jen překvapit..

Reagovat
-Carles-

100 mega stál, to stačí.

Reagovat
Infi

Reagovat
-Carles-

10. aha, zostava tam má byť

Oblak - Juanfran, Godin, Ramos, Marcelo - Koke, Busquets, Modrič, Konop - Messi, Neymar

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

1. real

2. real,barca,atletico, sevilla

3. eibar,sporting,granada

4. Ronaldo

5. Messi

6. Ronaldo

7. Benitez

8.Oblak

9. Asensio

10 Oblak-Carvajal,Varane,Godin,Marcelo-Modric,Iniesta,Koke-Ronaldo,Messi,James

11 Sklamanie roka

Reagovat
misinho7

11.Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

1. Barcelona

2. Barcelona, Real, Atleti, Vale

3. Gijon, Eibar, Getafe

4. Messi

5. Koke

6. Messi

7. Cholo

8. Oblak

9. Araujo

10. Oblak-Alvés-Piqué-Godín-Gayá-Kroos-Rakitić-Koke-Nezmar-Messi-Ronaldo

11. Soldado

Reagovat
2miguel1

1.Barcelona

2.Barcelona,Real,Valencia,Atletico

3.Las Palmas,Granada,Eibar

4.C.Ronaldo

5.Messi

6.Messi

7.Valverde

8.Bravo

9.-

10.Bravo-Marcelo,Pique,Godin,Gaya-Modric,Sergio,Iniesta-Neymar,Messi,Ronaldo

11.Bale

Reagovat
Phillipinho

1. Barcelona

2. Barca, Real, Atletico, Vale

3. Gijon, Eibar, Palmy

4. Ronaldo

5. Messi

6. Messi

7. Lucho

8. Oblak

9. Oli Torres

10. Oblak-Godin Ramos Gaya-James Modric Gomes Koke- Griezmann Messi Ronaldo

11. Soldado

Reagovat
valloire

1 Real

2 Real, Barca, Atletico, Valencia

3 Granada, Las Palmas, Eibar

4 CR

5 Modrič

6 CR

7 Benitez

8 De Gea / Casilla

9 Asensio

10 Alves - Mustafi, Godin, Ramos, Marcelo - Modrič, Isco, Koke - CR, Alcácer, Griezmann

11 Messi

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
patas92

1. Barca

2. Barca, Atletico, Real, Valencia

3. Eibar, Las Palmas, Gijon

4. Ronaldo

5. Messi

6. Messi

7. Simeone

8. Bravo

9. Ferrerira Carrasco

10. Bravo - Marcelo, Pique, Godin, Juanfran - Busquets, Modric, Koke - Neymar, Messi, Ronaldo

11. Danilo

Reagovat
patas92

*11. Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Pro připomenutí tady je z minulého roku - http://www.eurofotbal.cz/clanky/primera-division-preview-1-kola-265732/?forum=1#forum (Andy Conceicao23.08.2014 14:44)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak tam je jich jen pár.

Reagovat
smazaný uživatel

Odtial som to cerpal ale + som tam este nieco dal naviac co mi tam chybalo

Reagovat
madridcan

lebo tipovacku som robil ja pod superpoharovou odcetou s Atleticom...

Reagovat
Xavi

Spíš ti tam chybí postupující ze Segundy.

Reagovat
Xavi

A ještě Trofeo Telmo Zarra.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Real Madrid

2. Real Madrid, Barcelona, Atlético, Valencia

3. Las Palmas, Gijón, Eibar

4. Cristiano Ronaldo

5. Messi

6. Messi

7. Benítez

8. Keylor Navas

9. Nikdo mě nenapadá.

10. Z Madridu věřím Marcelovi na levou obranu, Ramosovi na stopera, jednomu z dvojice Kroos, Modrić, možná i oběma a Cristianovi Ronaldovi.

11. To může být skoro kdokoliv.

Reagovat
Ed_Hazard

1. Real Madrid

2. Real Madrid, Valencia, Barcelona, Atlético

3. Gijón, Eibar, Las Palmas

4. Messi

5. Isco

6. Messi

7. Benítez

8. Keylor Navas

9. Asensio, Carrasco alebo Mina

10. Keylor - Marcelo, Ramos, Godín, Carvajal - Koke, Modrič, Krychowiak - CR, Messi, Suarez

11. Bale, Soldado alebo Martínež (áno Jackson)

Reagovat
smazaný uživatel

1 Barcelona

2 Barca, Real, ATM, Sevilla

3 Gijon, Eibar, Levante

4 CR7

5 Messi

6 Messi

7 Enrique

8 Navas

9 Oliver

10 Navas - Danilo, Ramos, Pique, Marcelo - Modric, Koke, Konop - Ney, Messi, CR

11 Vietto

Reagovat
madridcan

11 Arda Turan...mam akysi pocit, ze do januara bude len na tribune...

Reagovat
Switchback

"tipovačka"

Reagovat
smazaný uživatel

1. Barcelona

2. Barcelona, Real, Sevilla, Valencie

3. Granada, Las Palmas, Eibar

4. Messi

5. Messi

6. Messi

7. Santo

8. Ryan

9. Ryan

10. Valencie

11. Real

Reagovat
smazaný uživatel

1.Atlético

2.Atlético, Barcelona, Real, Valencia

3.Getafe, Granada, Gijon

4. Ronaldo

5. Messi

6. Messi

7. Simeone

8. -

9. Unai Lopez

11. Villareal/Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

1. Rayo

2. Rayo, Sevilla, Celta, Levante/Getafe

3. Barcelona, Valencia, Real

4. G-man

5. Ebert

6. Lass, ak ostane inak Bebé

7. Paco Jeméz

8. Messi

9. Zhang Chengdong

10 Rayo

11 Kdessi, Lim a Penaldo

Reagovat
smazaný uživatel

1. Barcelona

2. Barcelona, Real, Valencia, Las Palmas

3. Sporting, Granada, Getafe

4. Araujo

5. Suarez

6. Messi

7. Paco Herrera

8. Bravo

9. Immobile

10. Bravo - Danilo, Pique, Ramos, Alba - Iniesta, Masch, Modric - Messi, Araujo, CR

11. Valerón

Reagovat
Mishko

1 Atletico

2 Atletico, Barcelona, Valencia, Real

3 Granada, Eibar, Getafe

4 Suarez

5 Modric

6 Suarez

7 Simeone

8 Oblak

9 Asensio

10 Oblak - Marcelo, Ramos, , Juanfrad - Koke, Modric, Ronaldo - Messi, Suarez, Martinez

11 Neymar / Immobile

Reagovat
Jordi Alba

11. Valloire

Reagovat
Marv

1. Real

2. Real, Atletico, FCB, Valencie

3. Getafe, Eibar, Levante

4. Ronaldo

5. Suarez

6. Ronaldo

7. Simeone

8. Oblak

9. Konopljanka

10 Oblak - Varane, Godin, Ramos - Konopljanka, Rakitič, James, Ferreira-Carrasco, Griezmann - Suarez, Ronaldo

11 Messi

Reagovat
technecium

1) Barcelona

2) Barca, Atletico, Real, Athletic

3) Vigo, La Coruňa, Malaga

4) Neymar/Suaréz

5) Messi

6) Messi

7)Enrique

8) Bravo

9) Rafinha Alcantára

10) Athletic

11) Benítéz

Reagovat
Infi

Barca

Barca, Real, Atletico, Sevilla

Granada Getafe Gaybar hohoho vtípek, Eibar

Messi

Suárez

Messi

Benítez

Bravo

Bartra

to se mi rozhodně nechce ale asi napůl real s barcou krom 3 hráčů ze sevilly a atletica

Bartra

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Ed_Hazard

Po španielsky nevie, tak si nacvičil iba pozdrav lámanou španielčinou a nejaký katalánsky kanál z toho zase urobí senzáciu. Klasika

Reagovat
CHONG

Klasičtí katalánští sráči, ale tak po reportáži s hyenami mě už od nich nepřekvapí nic.

Reagovat
patas92

Reagovat
alcantara

Pan pravnik neuveritelne

Reagovat
CHONG

Co má moje nenávist ke všemu katalánskému společného s mojí profesí?

Reagovat
patas92

Že je smutné, že i takový křupan může dneska dělat právníka

Reagovat
CHONG

Když ten křupan vystuduje právnickou fakultu s červeným diplomem, tak může

Reagovat
patas92

Však říkám, že je to smutné

Reagovat
CHONG

Co naděláš, život není fér

Reagovat
patas92

Já si nestěžuju

Reagovat
CHONG

To je dobře

Reagovat
fefo

Tak zrovna pravnici nikdy neboli znami tym, ze by to boli tolerantni, altruisticky filantropi. Vacsinou to bola vzdy banda krivych, egoistickych, arogantnych zmrdov

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
-Carles-

Však to nie je žiadna senzácia, iba vtipná situácia

Reagovat
-Carles-

100. pre titul opäť do Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
RS

Reagovat
didosh

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
didosh

Dneska takový zápas a nebude nikde v telce?! A palec Tureckým překupníkům s tv právy

Reagovat
misinho7

nepochopim krok od Sport TV ...neviem ci su tam retardovani abo naivni ale kupit francuzsku ci taliansku ligu miesto spanielskej je uplna hlupost...mozno v spanielskej ludia pozeraju iba zapasi realu a barci ale len tie dva timy maju 2 krat viac fanusikov ako cela talianska ci francuzska liga v CZ/SK .... v tom ich vedeni musia mat totalnych neschopakov

Reagovat
smazaný uživatel

A s hokejovou ligou mistru tomu nasadili korunu. Kvuli tomu budou i tu francouzskou ligu davat s posunutym zacatkem

Reagovat
didosh

Jo ta hokejová liga mistrů má opravdu zvuk,kor v Česku na ni každý sere...

Reagovat
smazaný uživatel

Me by to nevadilo, kdyby v ty lize mistru nehrala pulka extraligy a sport tv tim nezasral cele vysilani.

Reagovat
misinho7

marketing to je dalsai vec...ja mam pocit ze La liga je este niekde v praveku co sa toho tyka..v tomto sa s Premier League ani neda porovnavat vobec...v anglickej tam je ten marketing neskutocny aj vsetko okolo toho, zapasy komentuju znami futbalisti, vzdy tam maju nejake analyzy potom a vsetko okolo toho robia to take ovela zazivnejsie...dalej tie kamery na ihrisku su uplne lepsie dane ako v spanielskej...ja napr radsej pozeram niektore zapasy Premier League lebo uz len kvoli tym kameram to niekedy vyzera zazivnejsie, napr na Nou Camp su uplne dakde v riti a clovek pozera riadne z dialky na to ihrisko nechapem preco to tam dajak nezmenia... ale proste co sa tyka reklamy a vstkej tej zabavy okolo futbalu tak su spanieli strasne pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

presne ako hovori misinho, ten marketing spanielov je na nic. a tie kameri to si vychytal. ked sa pozrem k´de su polozene kamery na Ramon Sanchez PIzjuan, tak rozmyslam ci to nepripli niekde na striesku lavicky nahradnikov. je to asi 4m od zemea hraci sa prekryvaju, skratka la liga je marketingom a prezentovanim sa niekde v praveku a to ze nepkryli vysielanim uzemie čr-sr je ostuda na N-tu. hlavne že by chceli suruhovia viac prerozdelovat peniaze. pritom pes je niekde inde zakopany

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se nemohl dočkat. Marketing La Ligy ovšem stojí za hovno.

Reagovat
valloire

Pár statistik na úvod :

CR 5 sezon po sobě víc než 30 gólů.

285 gólů nej střelec Messi.

9 gólů chybí CR ke 3. místu za 7 sezon v PD.

největší brusičí - 291 Barcelona

21.století mistr - Barca 7, Real 5, Valencia 2

6x po sobě víc než 100 gólů - Real

nejlepší průměr - Langara 1,16 CR 1,13

nejvíc výher v sezoně - 32 Barca, Real

nejvíc gólů v sezoně - 121 Real

19 kol za sebou skoroval Messi (30 gólů)

nejvyšší výhra - Bilbao-Barcelona 12-1

nejvíc gólů z penalt - Sanchez 56

nejvíc startů cizince - 393 Alves

77 prvních gólů - Sanchez

20x Zamora - Barcelona

27x Pichichi - Real

nejvíc gólů v zápase - Bata, Kubala 7

nejlepší start do sezony - 9x win Real

kdo má nejvíc titulů a bodů v historii netřeba říkat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co překoná Penaldo Sáncheza už letos? http://www.bdfutbol.com/en/c/rankingGPen1.html

46 proměněných penalt v lize (Ronaldo má 90% úspěšnost, tzn. že jich kopal nějakých nějakých 50 cca) za 6 sezón.. ale tahle statistika ti zajímavá asi nepřišla

Reagovat
Switchback

Mohl by porovnat třeba týmové trofeje od příchodu Ronalda, kek

Reagovat
valloire

jestli sis nevšiml, tohle jsou historický statistiky, ne okrajový

Reagovat
Switchback

Promiň

Reagovat
valloire

pro tentokrát ti to tedy prominu

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně ti to napíšu.. trofeje od 2009 (kdy Ronaldo došel):

Messi - 17 (4x liga, 2x CDR, 2x LM, 4x španělský superpohár, 3x evropský superpohár a 2x mistrovství světa klubů).

Ronaldo - 7 (1x liga, 2x CDR, 1x LM, 1x španělský superpohár, 1x evropský superpohár a 1x mistrovství světa klubů).

valloire jak již párkrát zmínil uznává pouze hlavní trofeje (superpoháry jsou navíc), takže tady ještě pro něj:

Messi 8

Reagovat
smazaný uživatel

... Messi 8 (4x liga, 2x CDR, 2x LM) ; Ronaldo 4 (1x liga, 2x CDR, 1x LM).

Reagovat
valloire

32-23, 10-5 letadlová loď

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho éra > Francova éra, čau

Reagovat
Visca el barca

No jo, ale ty zažíváš teď to období kde na tohle můžeš jen vzpomínat Prostě dominujeme no

Reagovat
valloire

dá se říct, po loňský sezoně a tak, že jo...

Reagovat
Switchback

Wow, letadlová loď, díky

Reagovat
valloire

Však píšu nejvíc gólů z penalt....Hugo Až ho CR letos překoná, tak příští rok napíšu. Co furt máte?

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

To tě na tom zaujalo? Dle mě je hodně zajímavý například to, že nejvíc červených karet a titul největší prasata v La Lize v historii získala....FC Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
CHONG

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Lorcan

v základu Sevilly dneska očekávám Konopljanku

Reagovat
Xavi

A je to tady.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Jupiiiiii..... teším sa.... Čaká nás parádny ročník páni..... K tomu skvelý predkrm v podobe zaujímavého otváracieho zápasu....

Pribeh podľa mňa: Malaga je doma silná, takže zaskoči Sevillu a bude po polčase viesť 3:0.... Emery ich scepuje a nahradí Immobila metlou, ktorá nebude aspoň zavadzať a potom to začne.... Gameiro, Konopel, Banega, Iborra/ Suarez.... a je to 3:4.... Malaga sa nevzdá a v nadstavenom čase vyrovná.... Sumár 4:4 a moja spokojnosť

Reagovat
smazaný uživatel

taký zápas by som bral teším sa už teraz

Reagovat
smazaný uživatel

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/t31.0-8/11885790_10155978571530644_576886271667558262_o.jpg

Poslednych 10 rokov je kral jasny, aj kral druhych miest je jasny ocakavam ale vyrovanny boj o titul a viacere zavahania favoritov v porovnani s minulymi sezonami.

1. miesto Barca/Real

3. miesto Atletico

4. miesto Sevilla/Valencia

6. miesto Bilbao/Sociedad/Celta Vigo

Reagovat
Lorcan

na ten boj o 6. místo určitě i Villareal

Reagovat
smazaný uživatel

se Soldadem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorke absolutne neverim a trosku sa bojim aby nedopadli ako v rokoch 2011 a 2012, ked najskor skoncili 4. a rok na to vypadli.

Odislo im mnoho klucovych hracov z minulej sezony ako Vietto, Uche, Gio d. Santos, Moi Gomez, Moreno, Čeryšev, Campbell

Posilnili velmi slabo, sice prisiel Soldado, ktory vsak nie je vobec zaruka okamziteho uspechu po 2 rokoch sucha v Spurs. Potom dvaja Samuelovia z Malagy (Castillejo a Sanchez) su fajn, ale nie su to rozdielovi hraci typu Čeryšev, Vietto, Uche ci Gio. Leo Baptistao bol v Rayu slabucky. Bakambuho z Bursasporu nepoznam, udajne mal dobru sezonu v Turecku, ale PD je trosku iny level.

Reagovat
Lorcan

oni si s tím poraděj tipuju je do 7. místa

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

omg, 1 zápas týždenne

Reagovat
smazaný uživatel

mozna do toho pujdou s Digi ?

Reagovat
smazaný uživatel

je to možné, aj keď majú LM aj PL a to sú 2 finančne najnáročnejšie produkty

Reagovat
LAM

To má bejt legrace?Tohle snad nikdo nemůže myslet vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

+ určite špičkoví komentatori

Reagovat
Visca el barca

A v Čechách ?

Reagovat
teenz

O2.

Reagovat
Visca el barca

Zdroj ? Pokud ano tak super

Reagovat
bayern987

Reagovat
misinho7

1 zapas ? to akoze raz real raz barca? omg

Reagovat
smazaný uživatel

1 zapas tyzdenne

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rád aspoň za to.

Reagovat
-Carles-

Trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Dajto OMG 1 zápas týždenne a k tomu na pi*u komentátori. Hotová katastrofa!!!

Reagovat
sensei25

Jeden zapas za tyzden? TO im v tom Dajto jebe nacisto? A nech nezabudnu ako pocas repre pozyvat hosti ako Ady Hajdu, Durovcik atd...demencia najvacsieho stupna...

Reagovat
smazaný uživatel

Plus je, že to bude pre mňa dá sa povedať na free kanále, obrovské mínus je, že to bude len 1 zápas z kola, ak to je pravda...ale to je klasická komerčná TV, im ide len o Barcu a Real, Messiho a Ronalda, ostatné zápasy a záležitosti majú v prdeli...

Reagovat
Al Capone

Jeden zápas je fakt málo, ale uvědom te si, že je to neplacený kanál a pořád lepší tohle než nic. Holt musíme doufat, že za rok zase la liga vrátí na sport tv. Momentálně ho ruším.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň neco no. Jednou za 14 dní uvidíme Real v televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla: Beto, Coke, Rami, Krychowiak, Tremoulinas, Iborra, N'Zonzi, Reyes, Banega, Vitolo, Gameiro

Reagovat
smazaný uživatel

komplet zostavy a lavičky MAL-SEV: https://pbs.twimg.com/media/CM84EzXUAAI4kcC.jpg:large

pol hodina do štartu novej ligovej sezóny!

Reagovat
misinho7

Som zvedavy ako Dajto bude striedat tie zapasy ci raz Real raz Barca alebo to budu davat podla atraktivity supera? ... ale mam pocit ze to bude fraska...aj komentatori su tam totalne na hovno a to nehovorim niekedy o tych hostoch..durovcik napr

Reagovat
misinho7

a tonehovorim o tom ze onisu schopny dat reklamu tam pri kazdom preruseni hry taky 5 sekundovy break kazdu minutu

Reagovat
smazaný uživatel

no takto ti poviem , mozno ti hostia nie su vobec podstatni, mam taky dojem ze to bude komentovat slavo jurko, to je dobry komentator. ale vies co je problem? ake mnozstvo zapasov budu vysielat do tyzdna. ak je naozaj pravda ze iba jeden, tak to pekne posrali.

Reagovat
celeb

Ako moze N'Zonzi takto naivne faulovat so zltou kartou par metrou za utocnou sestnastkou?!?

Dufam, ze mu Emery nalozi poriadny anal rape v sprchach.

Reagovat
smazaný uživatel

magor

Reagovat
Xavi

Dřevák z PL, to se dalo čekat.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Tak podla zaberu kamery, gol Malagy mal platit, ofsajd to nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

no zalezi podrobne , kedy sa tej lopty dotkol prihravajuci, rozhodca to radsej odmaval

Reagovat
celeb

Oba boli na linii, zo zaberov kamery z boku sa javilo, ze nahravajuci hrac bol o takych 10 cm vpredu. Tazke pre rozhodcov, necudujem sa, ale napriek tomu chyba.

Reagovat
Phillipinho

Tak prvni zapas doma proti Palmam. To musi byt bezpodminecne 3 body, doufam, ze padne i dost golu. Cholo uz na tiskovce potvrdil zakladni sestavu: Oblak-Juanfran Gimenez Godin- Koke Gabi Tiago Oliver- Griezmann Jackson. 2 z petice Torres, Vietto, Carrasco, Correa a RG se pravdepodobne nevejdou na lavicku, jsem zvedav, kdo to bude. Jinak Vale by mohla dnes ztratit ve Vallecas. Jedou tam po LM, navic bez Pareja, Gayi, Feghouliho a Gomese.

Reagovat
Phillipinho

*v sestave by samozrejme vypadnul Filipe

Reagovat
smazaný uživatel

gólostroj Araujo vás zničí

Reagovat
-Carles-

Teším sa hlavne na Olivera príprava sa mu vydarila, že je hneď na prvý zápas v základe?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, docela jo. Ukázal nedostatky v obranné činnosti, ale směrem dopředu proti konsolidované obraně by mohl být platnější než Carrasco, který se potřebuje rozběhnout. Měl by hrát RM.

Reagovat
smazaný uživatel

Correa. Otázka je ten druhý.

Reagovat
Phillipinho

Correa, Torres, RG, Vietto, Saul, Savic, Moya

Carrasco zustava na tribune

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam o 20 00 zacina Castilla Na ten novy kader sa tesim

Messi + Zidane

Neviete ci uz tam je aj ten 3 velky talent co sa kupoval ? Mink Peeters

Reagovat
misinho7

Odegaard definitivne za Castillu?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi určitě jo no. Já nad tím přemýšlel a čím dál víc jsem přesvědčený, že to je asi dobrý krok. Přece jen Odegaardovi je 16 a minimálně další 4 roky nemá šanci se do A-týmu probojovat, tak aby hrál nějaký smysluplný minuty. Kdyby se teď poslal pryč, tak by v podstatě ty 3-4 roky toulal někde po hostovačkách, každý rok by hrál jinde a to je prostě na piču. Jako i když ten level 3. ligy je úplně na nic, tak aspoň bude mít zápasovou praxi, současně bude trénovat s A-týmem a určitě se podívá i do nějakých míň důležitých zápasů v lize nebo v Copě. To mi nepřijde zas špatný, kor pro tak mladýho floutka.

Reagovat
misinho7

mam podobny nazor ale myslim si ze do toho acka sa prepracuje skor samozrejme ak sa mu bude darit

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak by mohl mit hostovacku a la Courtois.

Reagovat
misinho7

ale nikdy nie je ieste zeby tam hraval vzdy v castille je to aspon iste aj ked uroven tej ligy je katastrofalna a o ihriskach ani nehovorim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jerichoo

kto tam není?

Reagovat
smazaný uživatel

Mink Peeters .

Reagovat
smazaný uživatel

hmm chyba Marcos Llorente to ma celkom prekvapilo kedze cez pripravu hral vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je na odchodu?

Reagovat
smazaný uživatel

On je este len v Juvenile

Abad - Tejero/Fran , Jaime , Leinhart , Abner - Zidane , Marcos Llorente , Torro , Messi - Mayoral , de Tomas .

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak nic . Na supisky na transfermarkete sa spolahnut neda

Reagovat
Ed_Hazard

Prestaňte s tým Messim

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Magic player

Dlouho me nejake fotbalove video nebavilo, tak jako tohle, paradne udelane promo.

Snad to bude napinavy rocnik s krasnymi zapasy a stastnym koncem pro Real.

HALA MADRID!!!

Reagovat
-Carles-

Alba dostal zelenú Výborná správa, jedinou otázkou už ostáva či Bartra alebo Vermaelen.

Reagovat
-Carles-

Nominácia: Ter Stegen, Bravo, Alves, Bartra, Mascherano, Vermaelen, Jordi Alba, Sergio, Rakitic, Iniesta, Rafinha, Sergi Roberto, Gumbau, Cámara, Munir, Sandro, Suárez and Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Neymar začal trénovat... uvidíme jestli bude ready už na Malágu (možná bych začal bez něj a nepříznivým stavu ho tam poslal).

Reagovat
patas92

Myslíš, že nastoupí od začátku? Jinak za mě spíš Verma

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Enrique: "Alba? 90 minutes could be too much, but I don't have a lot of choice either, we'll see."

Podle mě ho dá do základu a později vystřídá.

Reagovat
Kongo

Nejpřínosnější posila Betisu je však Didier Digard.Toho jsem si před pár lety přál do Valencie,protože to je král středové linie.Opravdu kvalitní posila a ani jsem nečekal,že půjde zrovna do Betisu,to mě překvapilo.Velmi kvalitní posila.Patřil k nejlepším na svém postu v L1.

A co dneska Valencia?Probouzí se Rodrigo,Feghouli ukazuje opět svojí golovost.Odešel Otamendi,což nakonec beru jako pozitivní fakt,protože se to aspoň s tou nejistotou uklidnilo a i kdyby nakonec zůstal,těžko by předváděl výkony jako minulou sezonu.kdo místo něho?Já jsem pro Fuega.Prozatím.

Reagovat
Kongo

Náhrady za Nicolase?Garay a nebo de Vrij.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som za Garaya, ale namiesto Feghouliho by som skusil kludne Bakkaliho.

Reagovat
Kongo

avšak tato sestava vypadá moc dobře

Ryan, Cancelo, Vezo, Mustafi, Orbán, Fuego, Peréz, De Paul, Piatti, Bakkali, Paco

Mám radost z Orbána a De Paula.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

no co si zvedavy .. na jeden zapas z kola ?

Reagovat
Dr. Admess

Sport1 a Sport2 už mají i třetí stanici - Sport3!

Že bysme se teda dočkali a založili ho kvůli La Lize? Kéž by!

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to je mozny, ale treba UPC ma furt jenom 1 a 2

Reagovat
Dr. Admess

Já mám set-box od O2 a Sport3 tam mám s tím, že dnes od 13:35 běží (nejspíš první) program.

Ale naštěstí to kdyžtak dává DAJTO, aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

aha.. no ja fakt UPC menit nehodlam

Reagovat
Dr. Admess

Já mám O2 jen kvůli sportovnímu balíku a nemůžu si stěžovat. Digi Sport 1, 2 ; Sport 1,2,3 ; Nova Sport, O2 Sport 1,2,3,4,5,6,7,8, EuroSport1,2, Sport5 ... a ještě něco jsem určitě zapomněl, navíc všechny tyhle chytám i v HD, takže jsem naprosto spokojenej.

Reagovat
patas92

Dajto ale na O2 TV není

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi Iniesta za 3 mega . Bargain

Reagovat
Ed_Hazard

O ňom sa rozpráva už dlho. Ak yb sa kúpil s tým že strávi celú sezónu v Betise tak by to bolo super

Reagovat
smazaný uživatel

Betis to vylucil . Bud ho kupime a hned ho posleme na hostovacku . Ak nepodpise novu zmluvu do konca prestup . obdobia tak ho Betis preda . Na deadline bude rusno .

Reagovat
Ed_Hazard

Aha, končí mu zmluva? To mi nejako uniklo, potom to vyzerá tak, že bude oňho pekná bitka

Reagovat
misinho7

cipana tak toto by bol jeden z najlepsich polrokov co sa tyka prestupov Odegaard,Peeters, Asensio, Ceballos,Kovacic takata prestupova politika sa mi paci, moj styl ala FM nakupit same hviezdicky s obrovskym potencialom

Reagovat
smazaný uživatel

+ Vallejo

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/CNAvbzAWgAAcBGP.jpg

Kovačič v nominaci. Benzema, Coentrao zranění. Illarra, Denis, Arbeloa, Lucas se nevešli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Denis je zajímavý.. člověk by řekl, že minimálně před Vázquezem dostane přednost. Že by byl fakt na odchodu?

Reagovat
misinho7

tiez nepochopim..podla mna je o dost lepsi nez Vasquez

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Benzama misto zraneni spis jedna o prestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrão je prý na odchodu do PSG, od kterého bychom za něj měli obdržet cca 20 milionů euro, akorát potom nechápu, kdo bude náhradou za Marcela, pokud by odešel i Arbeloa. Tam už je jenom de facto Nacho, což je fakt hodně nouzový back up, který v těžkých zápasech nemá šanci obstát. Jedině snad, že by byl na obě strany použitelný Danilo, to by potom šlo. Ale i tak si myslím, že levou obranu musíme posílit, protože tam kromě Marcela momentálně není nikdo, kdo by se mu byť jen přibližoval.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete niekto čo sa stalo s tým kanálom La ligy na youtube ? Už aj ten zrušili ? Zo včerajška žiadny highlight zapasu Malaga sevilla ani nič. Pekny marketing teda

Reagovat
Manik...

14:41 Coentrão má údajně namířeno do PSG

Fábio Coentrão se podle některých francouzských médií má dnes objevit v Paříži a podepsat s ním smlouvu, Real Madrid za portugalského obránce údajně dostane sumu pohybující se okolo dvaceti milionů eur. (abola.pt)

To by byla pecka, kdyby jsme za něho ještě dostali 20 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo DAJTO na upc?

Reagovat
smazaný uživatel

v CZ Dajto UPC nema

Reagovat
smazaný uživatel

Bude někdo koukat na Castillu?

Carlos Abad; Fran, León, Héctor, Tejero; Febas, Enzo; Álvaro, Odegaard, Cedrés & Mayoral

Reagovat
smazaný uživatel

Jop.

Reagovat
misinho7

link?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemate niekto link na velmi kvalitny stream na Bein sport alebo iny kanal, kde pravidelne sledujete La ligu?

Reagovat
Phillipinho

Ja sleduju na Acestreamu Canal+(ArenaVision na Rojadirecte). Perfektni kvalita se spanelskym komentarem

Reagovat
smazaný uživatel

dik, no mam to tu, len to nejde, treba si k tomu este nieco stahovat?

Reagovat
smazaný uživatel

vyžaduje to stažení něčeho že?

Reagovat
Phillipinho

Pro oba. Musite si stahnout Acestream a pak staci spustit

Reagovat
smazaný uživatel

no akurat som ho stiahol a odstranil mi ho antivirus ako hrozbu, nebezpecny software ci nieco take. skusim to este..

Reagovat
smazaný uživatel

uz to je. skvely obraz

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

prisiel som az teraz..ako zatial hral Odegaard?

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/eDU7qFEMXJ9

Přebíhal o gólu.

Reagovat
misinho7

ale teraz pozeram a pekne to tak v predu kombinuje

Reagovat
misinho7

to tam*

Reagovat
Ed_Hazard

Ako to hodnotíš po zápase? Pozerám až teraz výsledok, zatiaľ som ani nenašiel zostrih gólov..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeden jejich kokot vymyslel paradni redku a bylo po zapase. Na gol jim ale stacila jedna akce, tak nevim, co si o tom myslet.

Reagovat
Ed_Hazard

Aha, tak uvidíme čo druhé kolo, lepšie vyhrať 5:1 a nevedieť čo si myslieť, ako prehrať v prvom kole 3 ligy ako Bčko Culés Kurnik až teraz som si všimol že zostúpili zo Segundy, ako je možné že prežili leto bez výsmechu?

Inak Castilla niektoré góly celkom haluz, teraz som pozeral na vine od toho típka čo psotoval aj imp vyššie. Hlavne som zvedavý ako dopadne zajtrajšia premiéra. A nedá mi sa nepozastaviť nad tým, prečo nie je nominovaný Denis

Reagovat
misinho7

ten Mayoral teda vie kopat penalty este ze tam bol potom enzo

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie zas. Nevím, co bylo vtipnější - jestli ta redka nebo Mayoralova penalta.

Reagovat
misinho7

nepochopim preco to preste nehraju na Martina ..vzdy jak sa dostane k lopte tak vymysla nejaku nebezpecnu prihravku..oni miesto toho si nahravaju na polke abo centruju dobludu

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič se přišel podívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Po simulaci mu jeho primak jeste tecuji a je z toho gol...stistko Griezmann.

Reagovat
-Carles-
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak a Griezmann vede v Pichichichi Na konci sezony bude jeho.

Reagovat
Kokesh

Pichichichi mozna.

Reagovat
Atlético de Madrid

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann Pichichichi a Ronaldo Pichi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zas tri vytvoreny tutovky a nic z toho, celkove zatim zadna asistence za Castillu. To me fakt bavi po tech vsech sancich..

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane hra ako ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejlepsich.

Reagovat
Switchback

snad vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

no vyzera to zaujimavo. len ja by som na tom kraji z rad videl Bakkaliho

Reagovat
Switchback

jak hrál Martinez?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Nič moc, pár akcií rozbehol, keď na neho išla dlhá lopta tak to sklepával výborne, ale v šestnástke ho nenašla ani 1 lopta, teda na zakončovatela slabota

Reagovat
Switchback

Díky moc

Reagovat
Kokesh

Nando.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico - Las Palmas to byl hnus fotbal neco jako Hradec - Pribram

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético tak hraje pořád

Reagovat
Ed_Hazard

už 2 roky v kuse, tak prečo by tretí ročník začali inak

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne.

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Manucho

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo zahadzuje, teraz Fariňa

Reagovat
smazaný uživatel

Bakkali-Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

347. pre dnešne víťazstvo Bilbaa a Realu

Reagovat
smazaný uživatel

a taktiez Barcelony a Gijonu

Reagovat
Leo Rekordman

Bilbaa a Gijonu

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas jsem nestihl, i když jsem se velmi těšil....muže mi někdo povyprávět jak sme hráli? Co Džeksn? A co Oliver?

Reagovat
Dr. Admess

Rád bych viděl na levým křídle dneska od začátku Sandra, potřebujeme tam nějakýho rychlíka, co se nebojí jeden-na-jednoho. Jinak pak očekávám stejnou jako je v preview v předpokládané sestavě.

Snad na Athleticu urveme velmi cenné tři body a začneme naši obhajobu za titulem úspěšně!

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
misinho7

Neviete mi niekto poradit stranku kde sa daju pozerat cele zaznamy zapasov ? Lebo dnes nebudem moct pozerat real ale ked dojdem v noci domov tak rad by som si pozrel zaznam bez toho aby som uz dopredu vedel vysledok

Reagovat
10FKK
Reagovat
Switchback

Reagovat
misinho7

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ronaldo7.net/video/soccer-live.html

Máš tam spoustu odkazů (teď jsou tam jen 3, během zápasu klidně i 20), takže když ti náhodou vypadne jeden, tak si hned můžeš najít jinej. Jinak nejlepší kvalita je asi Ustream

Reagovat
Phillipinho

Nevite nekdo, jestli tyhle herni casy co jsou ted v prvnim kole budou celou sezonu? Ty casy jsou strasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebejvá to tak vždycky na začátku sezony? Kvůli teplu?

Reagovat
smazaný uživatel

Od září se to posouvá a hraje se v sobotu 20:00 a 22:00 a v neděli 19:00 a 21:00 + ty polední a odpolední. Teďka se hraje 20:30 a 22:30, protože ve Španělsku je opravdu velké teplo, někdy i 40 ve stínu, a přes den se tam hrát prostě nedá a navíc jsou prázdniny. Španělé a jižani obecně jsou zvyklí žít dlouho do noci, chodí spát třeba ve 3 ráno, pak v 7 nebo v 8 vstanou, dopoledne pracujou, pak mají siestu, pak zase chvíli pracujou a teprve k večeru začínají žít až do toho rána. Pro ně fotbal do půl 1 ráno není vůbec žádný problém, to pro ně není žádný pozdní čas, oni jsou tak zvyklí žít normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

tie zápasy o 12

Reagovat
mistr129

Dneska na Dajtu jak Real, tak Barca

Reagovat
blunted

Da se DAJTO naladit na ceskym kabelovym UPC? Nevi nekdo?

Reagovat
smazaný uživatel

za pět zápasů nového ročníku pouze dva goly :D dneska tipuju smrst a overy u realu i barcy i villa.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak nám to konečně začíná, těšim se neskutečně!

Příprava byla dost zvláštní, někdy dobrá, někdy marná, ale to je dost ovlivněný zraněníma a velkou rotací, aktivita v prvnim zápase ligy snad bude taky uplně někde jinde.

Zakadni sestavu bych chtěl Casilla - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Modric - James, Isco, Ronaldo - Jesé. Je ale celkem jasný, že bude hrát Bale, Cris začne na hrotu a v bráně bude Keylor..

Gijon mam hrozně rád, jsem rád, že se vrátil zpátky a určitě jim přeju udržení, ale na začátek je povinnost nováčka vyloupit, jinak to nejde. Fakt Rafu nemám rád, ale byla by hloupost mu nedat šanci, tak se nechám překvapit, snad s náma bude hrát hezkej fotbal a budeme sbírat body jak na běžícím páse

Vamos Real

Reagovat
teenz

Stejně smutný, že pak někdo z Isco-James-Karim bude sedět. Naši nejlepší hráči.

Reagovat
Ángel di María 22

Bohužel, ale na druhou stranu, Rafa bude točit víc než Carletto a nevěřim, že budem mít celej rok zdravej kádr. Takže si asi všichni zahrajou dost, ale taková ta ideální základní jedenáctka to kvůli Baleovi nikdy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba se zrani prave on.

Reagovat
misinho7

to je podla mna jasne ...Gareth je casto zraneni

Reagovat
teenz

Ale zase na tom AM nemusí tolik škodit, hráči budou hrát víc po straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navase nechceš, protože očekáváš příchod DDG nebo protože si myslíš, že je Casilla lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Kiko je lepsi aspon v priprave .

Reagovat
Ángel di María 22

Casilla na mě působí jestějc ve vzduchu a taky má dobrý reflexy. Keylor má takový ty wonder-momenty, ale podle mě se za obranu velkoklubu hodí spíš Kiko.

Reagovat
smazaný uživatel

AS: "Villarreal are interested in Denis Suarez (21), who plays on loan at Sevilla. Barcelona are willing to let him move on loan."

Barcelona fans : "We should loan the guy on loan".

Ale fakt myslím, že vo Villareale by mu to išlo lepšie, konkurencia je nižšia a uznávam ich trénera.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 360° kamera na rozcvičke pred zápasom s Galatasarayom ... wooooow

https://www.youtube.com/watch?&v=R5NlBydVDQg

Reagovat
patas92

Bravo, Alves, Mascherano, Vermaelen, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Rafinha y Luis Suárez ...Alba Verma

Reagovat
patas92

Ter Stegen, Bartra, Munir, Sandro, S. Roberto, Cámara, Gumbau...to je tragedie, horsi lavicku nepamatuju

Reagovat
vocasisko

Reagovat
vocasisko

Jako to, proč je víc povolávanej Gumbau, než Samper nikdy nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší hráč do pole z té lavice je Sandro

Reagovat
smazaný uživatel

dnes bych radši vůbec nestřídal

Reagovat
2miguel1

Reagovat
smazaný uživatel

To je ještě horší než naše loňská v dobách nejčetnějších zranění a to už je opravdu co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

La Masia v plnej paráde a fanúšikovia nechcú, aby dostali šancu

Reagovat
-Carles-

Keby bola lavička Ter Stegen, Bartra, Grimaldo, Samper, Denis Suarez, Sandro, Adama, tak by to bolo o niečom inom no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

To ale nebylo v lize, ne?

Reagovat
patas92

eej, co to melu

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo Vermaelen tak to musime dat aspon tri kdyz dva dostanem

Reagovat
patas92

Radši on než Bartra

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud má přednost před Bartrou takový traged, tak by si měl rychle zbalit kufry a vypadnout pryč.

Reagovat
teenz

To neni tak těžký být lepší než Bartra.

Reagovat
X-bano-X

NE

Reagovat
-Carles-

Dnes musia byť tri body.

Reagovat
madridcan

Dufam, ze La ligu na DajTo nebude (spolu)komentovat Zeman...

Reagovat
smazaný uživatel

Zpět z dovolené a koukám, že La ligu nikdo nekoupil. To je ovšem řádný průser našich TV.

Reagovat
2miguel1

Tv Dajto

Reagovat
smazaný uživatel

budou dneska dávat Barcu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dávaj Barcu i Real. Od příštího kolo jeden vybranej zápas tejdně.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak mi pro změnu nešlape Dajto.

Reagovat
vladis271

1 týždenne.

Reagovat
Hokaido

taky mě to sere. Na streamy fakt koukat nebudu. Když to bylo v TV tak jsem si to vždcky v podvečer zapnul...

Reagovat
Visca el barca

Musíme doufat, že to ještě někdo koupí. Já počítám, že po repre pauze už budeme moudřejší. Nějáká tv dajto na úrovni Primy nám je k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

dajto je to free program jak ma nova fandu markiza ma dajto... takze v pohode a zadarmo :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes poprvé přepnu na ten super kanál Dajto

Reagovat
blaugrana

Dneska ani Lucho nemusí striedať, keďže ani jeden hráč z lavičky žiadne oživenie neprinesie. Som zvedavý, ale ružovo to nevidím.

Reagovat
Dr. Admess

Sandro přinese, ten musí nastoupit.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

podzim bude opravdu velmi zajímavý. Tu šířku kádru jsme fakt nedali. Letos se nechám Barcou jen překvapit.

Reagovat
Billy McClane

Este sezona ani nezacala a uz zase si nechavas zadne vratka Pritom sam Lucho povedal, ze ste favoritom ligy aj Ligy majstrov.

Reagovat
-Carles-

To ako čo povie Lucho je sväté a každý sa tým máme riadiť?

Reagovat
Billy McClane

Nie, len nemam rad alibizmus.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bych řekl, že Lucho řekl, že chce ty trofeje vyhrát, ne že jsme favoriti. Já už jsem u Billyho McLháře zvyklý.

Reagovat
Billy McClane

Povedal obe varianty

http://forcabarca.sk/clanok/17637/luis-enrique-chceme-6-titulov-a-potom-dalsie-treble

"Cieľom je zopakovať všetky tie úspechy, ktoré sme mali v minulej sezóne."

"Teraz nás zaujíma vyhrať 6 titulov. A potom opäť treble. Táto požiadavka nás motivuje."

http://forcabarca.sk/clanok/18075/luis-enrique-sme-favoritmi-la-ligy

Reagovat
X-bano-X

Kde je to o tých favoritoch?

Reagovat
Billy McClane

Sme favoritmi kvôli tomu, že obhajujeme titul.

Reagovat
smazaný uživatel

a minulý rok to samé říkal o Atletech PROTOŽE OBHAJOVALI TITUL.

Ty jsi vážně sedmilhář.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

je

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než každou sezónu tvrdit, že si jdete pro treble a přitom jste ho nikdy nevyhráli.

Reagovat
Billy McClane

Kazdy velkoklub na otazku, co cakaju od sezony tvrdia, ze chcu vyhrat kazdy zapas a tym padom aj kazdu trofej. Tak co je na tom smiesne resp. co ine na taku otazku odpovies?

Reagovat
Kokesh

Pro em jsou taky favoriti. Ale nedivim se jim, ze maji pochybnosti, ten kadr celkove je ted na papire neumerny kvalitam Barcy. A stacilo jen any odesel Xavi a prvni nahrsdnik Pedro. Odejit jim jeste Alves, ...

Reagovat
patas92

Reagovat
Billy McClane

Ten kader bol papierovo slabsi uz minuly rok, ale v utoku maju hracov, ktori dokazdu skoro kazdy zapas kedykolvek strhnut co je obrovska sila. Snad sa nemusime bavit o tom, ze ti hraci a vlastne cely klub idu do sezony s tym, aby uspeli vo vsetkych sutaziach,

Reagovat
Kokesh

Ale musí být čerstvy s zdravý. Vždyť i loni Lucho dost točil tu hvězdnou trojku...teď ale za koho? Možná po ztrácí více bodů..

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou zadní vrátka, ale realita. Prostě jsme zajeli na tenký led a já se nechám příjemně překvapit, když se s námi neprolomí.

Základní jedenáctka má ohromnou kvalitu, ale ...

Nicméně chápu tvůj náhled. Vy jste zase za všech okolností nejlepší a všechno jdete vyhrát. Prostě pozéři za každou cenu.

Reagovat
Billy McClane

Ukaz mi kde pisem, ze sme nalepsi a ideme zase vsetko vyhrat. Inak si bohapusty klamar

Reagovat
smazaný uživatel

"vy" není "ty"

Reagovat
Billy McClane

Tak co do toho tahas mna?

Reagovat
smazaný uživatel

tak si tu poslední větu odmysli a reaguj na to, o čem byla diskuse

Reagovat
Atlético de Madrid

Co dneska, ale celej podzim Tohle je uplná tragédie, kdo to tam jako je za ty přestupy zodpovědnej? Však na tý lavičce jsou všichni vaši náhradníci do útoku i do zálohy..

Reagovat
Visca el barca

My si podzim vodehrajem v klídku a na jaře už bude Arda s Vidalem

Reagovat
smazaný uživatel

já teda od Vidala nic nečekám

Reagovat
-Carles-

Nahradí Pedra

Reagovat
-Carles-

Keďže máme BAN na podpisovanie nových hráčov, tak neviem ako inak sa to dalo vyriešiť.

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak, to jsme měli Pedra jak přemluvit ? když chtěl proste hrát. Ban je ban nedá se nic dělat, nějakou jízdu na podzim nečekám, ale že by nás to položilo ? Nejhůř druhej flek v lize a postup v lm. A na jaře už to bude jíná pohádka

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak však Pedro chtěl hrát a mohl by hrát například zrovna dneska Ten kluk měl platnou smlouvu a je to celkem srdcař, Barca měla plný právo neprodat ho teď.

Reagovat
Kokesh

Nepoustet svoje hrace?

Reagovat
smazaný uživatel

Které konkrétně?

Reagovat
Kokesh

Pedro, Traore, Deulofeu...zalohu poskladate za kazde situace i kdyz uz nikdz nebude mit kvalitu jako v predeslych letech. Ale vy vylozene ted nemate nikoho ani tocit v utoku...jedinymu komu teda davam sance je El Haddadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Z těchhle třech bych bral jen Adamu. Oba zbývající odešli z nějakých příčin.

Reagovat
-Carles-

Deulofeu by ani nemohol hrať, keďže bol na hosťovaní.

Reagovat
Kokesh

Vzdy odchazi nekdo z nejakych pricin. Ale jde o to, jak se podaří nahrazení. Vy i s banem jste v pěkné brinde, ale to je jak kdyby jsme pustili Jeseho a za něho vzali Mayorala.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale když někdo odejít chce, tak ho prostě špatně udržíš. Pedro měl ty tendence už dýl, pak podepsal smlouvu a myslel jsem si, že bude klid, ale pak přilítla lasa z Anglie a je fuč.

Tady nejde o to, kdo odešel, ale spíš to, že nemáme možnost je nahradit. Stojím si za tím, že ten BAN byl neadekvátní trest. Ale to je teď jedno. Třeba se mladí ukážou a třeba se nám budou vyhýbat zranění.

Reagovat
-Carles-

Napríklad koho? Pedro podpísal v lete novú zmluvu ale napriek tomu chcel odísť, ako tomu zabrániš? Xavi odmietol novú zmluvu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak třeba koupit nějaký hráče už loni, to je v podstatě ta samá situace, akorát jste měli starýho Xaviho a Pedra (to znamená jednoho náhradníka, což je taky krutě málo).

Reagovat
Visca el barca

To jo, ale v loni přišlo dost hráčů. Ten Ban se někde podepsat musel a podepisuje se teď. Od zimy to bude jiná

Reagovat
Atlético de Madrid

Já bych se na vašem místě zase tak moc jako netěšil, Arda a Aleix jsou dobrý squad players, ale nějaký zázraky bych nečekal

Reagovat
Visca el barca

Jasný, ale jsou to hráči na pozici 12 až 14, což je velkej rozdíl oproti tomu co tam je teď. Mě to sere, že odešel Pedro, ale furt si říkám, že tam dělaj lidi co tomu rozuměj víc než my a vědí co dělaj. Stejně s tim nic neuděláme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle kádr si vybral Lucho. On se rozhodl, že bude pracovat s takhle úzkou skupinou. Musíme doufat, že se nám to nevymstí, ikdyž ... se to asi stane.

Reagovat
blaugrana

Tak ono nebyť banu, tak je tam Arda a Aleix..to už je o niečo lepšie. Snáď sa nám budú vyhýbať zranenia. Pedro ale odchádzať nemal. Toho ešte bude Barca ľutovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mimo jsou z různých příčin 3 obránci - Douglas, Mathieu a Pique ...

Reagovat
smazaný uživatel

a Adriano samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

a aby sa nepovedalo, víťazná zostava: Iraizoz; De Marcos, Elustondo, Laporte, Balenziaga; Beñat, Rico, Eraso; Susaeta, Aduriz and Sabin Merino.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Marce fanousci odhlasovali idealni sestavu Realu s necekanym vysledkem.

http://www.marca.com/2015/08/20/futbol/equipos/real_madrid/1440090471.html?cid=GEN35403

Reagovat
Atlético de Madrid

Chudák, je to nejrychlejší hráč mužstva

Reagovat
Kokesh

O tom zadna, tohle vypada nadherne. Skoda, on nam vlastne kazi idealy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pre mňa Kiko>Keylor

Reagovat
Ángel di María 22

Šok!

Reagovat
teenz

Naprosto ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

kde vzalo Dajto na prava Primery?

Reagovat
smazaný uživatel

Máte to Dajto někdo v HD?

Reagovat
misinho7

ja mam

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny ostatní slovenský programy mám v hd a zrovna tohle ne kurva.

Reagovat
misinho7

Inac neni Slavo Jurko fanusik Barci? ci sa mi to len zda?

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Slavo Jurko a Samo Slovák. To som si vydýchol, že tam neoxiduje Špaček alebo niekto podobný

Reagovat
smazaný uživatel

Alves

Reagovat
Switchback

Messi

Reagovat
ADM

Tak už aj Alves mimo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto ... to bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto na plac, čím dál lepší

Reagovat
Switchback

ježiši

Reagovat
One-Real

Hmm, tak od UPC Dajto mezi kanalama mam, ale pise neznama sluzba. Liga na streamech.

Reagovat
ADM

Skus ho nájsť niekde okolo č.110 ... sa mi zdá že je tam dvakrát a mne určite ešte nedávno na UPC šiel, teraz doma nie som..

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
misinho7

Ta barca ma strasny kader na jesem co sa tyka lavicky..a ked sa zrani este dakto zo zakladnej tal budu na tom velmi zle...to musime vyuzit

Reagovat
Aldeano

Přesně tak.

Reagovat
Switchback

rozhodčí je kurva

Reagovat
Switchback

no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Tak najprv pustia loptu ktora je 20cm za čiarou a potom neuvidi jasnu ruku z 5 metrov.. španielsky rozhodcovia

Reagovat
bartlu

tak trosku rucka

Reagovat
smazaný uživatel

zatim je to od nás docela nasrané, což je dobře ale bez efektu

Reagovat
patas92

Jasnou ruku v šestnáctce nepískne, ale rameno Rakitiče pak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

co se ti nelíbí?

Reagovat
Switchback

jedině to, že míč byl předtím v autu ... jinak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Ten se ale nemával, ne?

Reagovat
Switchback

Tak ale to samí můžeš říct na tu ruku ... prostě ruka neruka aut ... chyby jak kráva od rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

veď práve

Reagovat
technecium

Co to písská?

Reagovat
smazaný uživatel

nudaaaa, žádné šance!

Reagovat
Jordi Alba

Penalta.

Reagovat
misinho7

To je magor

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
misinho7

Omg sak to bolo ciste

Reagovat
Rattlesnake

jasná

Reagovat
Heisenberg

Spravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

Messi potvrdil formu z lonska

Reagovat
misinho7

Missi is back

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

ten nick

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
Switchback

Reagovat
monty25

Tohle penalta rozhodně nebyla, takže mě ani nemrzí, že ji Messi nedal... Barca má na to, aby dala gól férově!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
patas92

omg ...btw mi to ale stejně přišlo jako ofsajd

Reagovat
patas92

a ten faul byl taky dost pochybný

Reagovat
aither

Messi kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je slušná špína, naprosto zapadá do toho cirkusu. Stoper mu čiště sebere míč a on se tam válí jak čuně.

Reagovat
bartlu

spravedlnost penalta nebyla a messi je porad babrak v tech penaltach

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľné ... chybu rozhodcu musel napraviť krpec

Reagovat
smazaný uživatel

Missi. Ale penalta takova klasicka katalanska..

Reagovat
technecium

* Madridská

Reagovat
Aldeano

Ne.

Reagovat
technecium

Nevíš nic

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna v tomhle si nemáme co vyčítat

Reagovat
Aldeano

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Justice!! Gorka v zivote nechytil penaltu, ale Messimu ji capne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Ofsajd, nesprávně odpiskana...Lionel je čestný kluk, správně nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt na omrdání, co se s tím týmem přes léto stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je katastrofa naprosta... dávám live neprohru Bilbaa toto Barca dnes nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano tě to někdy naučí kopat prostě penalta je furt jenom šance

Reagovat
F.Torres

penalty se stejně nepočítají přece

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Najprv neodpískaný odkop od brány, po ktorom nasleduje neodpískaná ruka vo vápne Athleticu, teraz nezapískaný offside a "pád" Luisa Kúsača Edwarda Suareza v pokutovom území a nakoniec nepremenená penalta Messiho. Dámy a páni La Liga je naspäť

Reagovat
smazaný uživatel

a to sa ešte chystá na scénu welšský kráľ

Reagovat
-Carles-

Sergi Roberto na tom bekovi umí

Reagovat
patas92

Kdyby byl o kousek rychlejší, tak by tam úplně v pohodě mohl hrát

Reagovat
misinho7

Mam zly tusak ze teraz messi pifne gol

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny salto.

Reagovat
Ed_Hazard

Sergio dopiloval saltá

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

co to ty vole je za zapas

Reagovat
patas92

Co to ten rozhodčí píská za nesmysly proboha

Reagovat
misinho7

Strasna fraska ..rozhodcovia

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ze Bilbao hra doma hraju neskutocne biedne

Reagovat
smazaný uživatel

aby za chvilku nedali 4 góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Priznám sa, že som tiež čakal viac, keby možno viac zapli do pressingu tak vedú. Ale my málo riskujeme a držíme loptu a oni to nechcú prehnať s pressingom a len dostupujú a vykrývajú priestory.

Reagovat
Ed_Hazard

Niet sa čo čudovať, Žilina ich psychicky zdecimovala

Reagovat
ADM

Ako mi tá La Liga chýbala, tak sa na to nedá pozerať... diváci hučia po každom kontakte, hráči po každom kontakte zomierajú, hádky, rečičky...

Reagovat
smazaný uživatel

máš radši na stadionu ticho, jo?

Reagovat
ADM

Hovoríme o dvoch veciach, ty o atmosfére a ja o tom, že sú to proste španieli..idú sa pojebať po každom kontakte, vyfakuvávajú hráčov atd... navyše do toho si prirátaj tých rozhodcov..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som čakal búrlivejšiu atmosféru....som celkom sklamaný

Reagovat
smazaný uživatel

Aduriz je fakt parádny v úvode sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Rico vypadý jak Guardiolův bratr

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci je fakt slusnej sasek, klasicka la liga

Reagovat
Ángel di María 22

Athletic hraje dost špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

díval jsem se dneska na zápasy chelsea a city, ale pak jsem přepnul na barcelonu a jsem zpátky v realitě. tohle snad ani není fotbal, ale cvičení v chůzi. nechápu jak tohle může být liga no.1 na světě. strašná soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taký slabý zápas som v La Lige nevidel ani nepamätám....v PL som celkom nedávno a nie jeden. Takže porovnanie 1 dňa je vypovedajúce o hovne. Bodka

Reagovat
smazaný uživatel

1. kolo... neboj to se rozjede

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa stretne zas nejaký španielsky tím s City a Chelsea, rýchlo pochopíš, prečo je La Liga najlepšia.

Reagovat
Ed_Hazard

Výnimočne súhlas, tento zápas je oproti W.B.A vs Chelsea slabulinký odvar

Reagovat
teenz

Výborně kopnutá penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm dosť slabý zápas až na pár momentov, Bilbao výborne dostupuje a my si posúvame loptu. Rozhodca to vôbec nezvláda a tlačí nás neskutočne

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel, rozhodcovani o x trid horsi nez v Supercope

Reagovat
smazaný uživatel

Gorka prvnim golmanem v La Lize, kterej chytnul penaltu Messimu i Cristianovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

No vidíš, legenda. A ty si z něj příspěvek předtím utahujes.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze mimoto je pri penaltach vzdycky uplne tragickej

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nehrajeme špatně, ale každá neproměněná šance bude mrzet, na Athleticu jich prostě o moc víc nebude. Jsem rád, že chytá Bravo, dokážu si představit, jaký chaos by tam byl s touto defenzivou a MAtSem. Rozhodčí úplně tragický, to snad ani nemá cenu komentovat. San Mamés parádní, jeden z nejlepších novodobých stadionů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si naopak myslím že hrajeme tragicky a kdo kouká může na live sázce něco vydělat... dnes Barca nevyhraje

Reagovat
patas92

Však jsme Bilbao skoro k ničemu nepustili

Reagovat
Ángel di María 22

Keylor; Danilo, Ramos, varane, Marcelo; Kroos, Modric; Isco, Bale, Cristiano; y Jesé.

Tak to je kompletní výblitek. Danilo Bale

Reagovat
Ángel di María 22

Jak kurva může hrát Danilo? To si ten Benítez dělá prdel? To fakt hrajou prachy. S timhle táhněte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Dani ? James ?

Reagovat
Kokesh

Jamesa beru, není to pořad ideál. Ale Danilo i když jsme to čekalo je fakt k smíchu...

Reagovat
teenz

Ještě to zakončí 2 dotyky Baleho za poločas s remízou 0:0 a máme to kompletní.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebují ukázat novou posilu, no. Benitez zacina podle planu (jako Floreho poskok).

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to nepomôže . Ancelotti mu lízal gule každý deň a aj tak ho vykopol.

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze asi ne. Diky GB mezi nima mely byt problemy, ale tak pravda, ze mu vzdycky ustoupil.

Reagovat
Switchback

Benzema je zraněnej ?

Reagovat
Switchback

James ?

Reagovat
Ángel di María 22

Benz je zraněnej, doléčuje, ještě neni, to se vědělo.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Benz nehraje proc

Reagovat
smazaný uživatel

Chongov milacik

Reagovat
Masi

Ale je to sranda, 90M Bale sedět nemůže, ale u 80M Jamese to problém není .

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa klasik s tím Danilem.

James se dá pochopit.

Reagovat
-Carles-

Luisitoooo

Reagovat
Rattlesnake

no sláva.

Reagovat
patas92

golasoooooooo

Reagovat
technecium

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

cakal som to . Tak lacny gol strasne kopyta to Bilbao to snad neni ani mozne

Reagovat
smazaný uživatel

ty si taky kopyto

Reagovat
Ángel di María 22

Ale hrajete fakt priserne dneska. Posrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nerek bych priserne, ale dopredu je to nijaky no

Reagovat
Ángel di María 22

Na to, co je Atheltic doma schopnej zahrat, je i ta intenzita dost bidna. O kvalite nemluve. Zklamani.

Reagovat
Jordi Alba

Luis.

Reagovat
Dr. Admess

Luiiiiiiisitooooo

Reagovat
monty25

Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

konečně kua!!!!!!!! druhý gól za 220 minut

Reagovat
Switchback

WAZZAP BIČIS

Reagovat
ADM

Verma ma aspekty ktoré nemá žiadny náš stoper...ked proste nevie, nešpekuluje a hned odkopne loptu

Reagovat
smazaný uživatel

tak fajn, aspon nas to donuti hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto překvapuje na tom beku

Reagovat
Kokesh

Dnes hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Ako bek a DM nikdy nesklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší ako na CM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akcička

Reagovat
smazaný uživatel

Měl být novým Iniestou a on to spíše bude nový Cafu

Reagovat
Billy McClane

Robertobauer

Reagovat
One-Real

Jen pro poradek, Perez i se svym Balem nekam pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak je sranda ako si tu ľudia myslia, že by sme mali Bilbao rozstrieľať 4-0, alebo čo. Áno na jar sme tam vyhrali 5-2, ale to bola nozaj výnimka. Ešte na jeseň to bolo doma len 2-0, oba góly v posledných 10 min.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

konečně to trochu vypadá po tom góle

Reagovat
ADM

Dalsie zranenie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

no tak to je v piči

Reagovat
-Carles-

Bus Tak toto je už obrovský prúser.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavicka : Kiko , Carvajal , Pepe , Casemiro , Kovacic , James . Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Profesor

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam som na Kovacica zvedavy

Reagovat
Dr. Admess

No do prdele... Bez Sergia jsme totálně v řiti, jestli to bude na dýl. Jakože vypadá, že má něco s kotníkem, takže minimálně měsíc out? ...

Reagovat
Phillipinho

Athletic dnes slaby. Zda se mi, ze Muniain a Williams chybi znatelne. Iturraspe ve forme v rom stredu umi dodat klid, coz taky dost chybi.

Jinak Elustondo je strelec, si to namiri od Socek primo k uhlavnim rivalum, jakoby se nic nedelo

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi no, nelze cekat ze novacci budou hrat kazdej zapas na stejny urovni...a taky chybi San Jose s Etxeitou

Elustondo u Socek skoro nehral, i kdyz teda dostal nabidku na podepsani novy smlouvy.

Reagovat
Ángel di María 22

Co Bilbao víc chce? Zatlačte pořádně !

Reagovat
smazaný uživatel

první mač a dvě zranění. Tak to bude opravdu katastrofa.

Reagovat
patas92

Snad to nebude nic vážného a po repre pauze budou v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

wow, pravda - ona bude reprepauza. Tak pro jednou jsem za ni rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch repre pauz je víc:

1. (31.08. - 08.09.)

2. (05.10. - 13.10.)

3. (09.11. - 17.11.)

4. (21.03. - 29.03.)

Reagovat
CHONG

Miláček na lavičce Běž do prdele, Rafo

Reagovat
smazaný uživatel

Miláček není 100% match fit. Rafa to říkal už před zápasem s Gala. Nedělal bych z toho kovbojku.. víc mě sere spíš ten Danilo.

Reagovat
CHONG

Toho jsem si všiml až teď, to je též řádná pičovina, Rafa zase bude jenom další totální loutka toho culé Péreze.

Reagovat
Kokesh

To jim nechali trofej po tolika letech za výhru v lize? Těch indicií k brutálnímu presinku už víc být nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

skvely zaciatok. V lete nemal nikto odchazdat. Ak bude Busquetsovi nieco vazne a vyzera ze hej tak som zvedavy jak to bude vyzerat...

Reagovat
ADM

Lebo to je FIFA ze hráča nepustíš a on nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na mna s takymi picovinami.

Reagovat
smazaný uživatel

hezky ho Verma vyfakoval

Reagovat
patas92

Co Verma na té marodce dělal, že se ani nestihl naučit nadávat španělsky?

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel je hrozny komentator.

Reagovat
One-Real

Kazdopadne pri top sestava lavka Keylor, Danilo, Pepe, Casemiro, Kovacic, Denis, Jese, vypada to lip jak loni.

Reagovat
Ángel di María 22

A to si zapomnel na Isca nebo Jamese...

Reagovat
teenz

A kde je ta opice ?

Reagovat
One-Real

Teda ze to ty ani DiMa nepochopite.

Reagovat
teenz

Za to ty si tu větu poskládal geniálně.

Reagovat
One-Real

Radsi mi rekni kdy zejtra cvicime.

Reagovat
teenz

Nějak klasicky.

Reagovat
smazaný uživatel

A Denis mozno odide . A pride nova posila mozno

Reagovat
Jordi Alba

|Roberto dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ho nepoznávám, já sem myslel, že ten týpek se ani neumí rozběhnout

Reagovat
-Carles-

Má to v sebe. Na základ to síce nikdy nebude, ale Lucho vie prečo si ho necháva v tíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Bartra je uplne v ....

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy jak si povedie Danilo. V priprave vyzeral zle vsetko riesil iba pravou nohou a dopredu bol nulovy. Naopak Carvajal je oproti nemu o level vyssie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl kkti

Reagovat
Makiii

Někdo link na Real prosim? Stream / sop

Reagovat
-Carles-

Škoda, toto by bolo výstavné sólo.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole...škoda střely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Halilovic neni ani na lavce z jakeho duvodu?

Reagovat
technecium

Jde na hostování do Gijonu myslim

Reagovat
patas92

jejich lavku taky myslim

Reagovat
technecium

JO aha

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
One-Real

klauzule

Reagovat
patas92

Jaka?

Reagovat
2miguel1

Messi messi ,on hra proste iny sport

Reagovat
vocasisko

Sergi je fakt super.

Reagovat
ADM

Sergi Roberto v pohode na kraj obrany a Alves na striedanie do utoku do januara...

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff.. Přesně takovéto zápasy dělají titul.

První kolo, ale sakra důležité tři body.

Reagovat
vladis271

Reagovat
technecium

3 body důležité, ale bylo to utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý a těžce vydřený body.

Zranění snad nebudou vážné, ale hned první mač ukázal, že ten led už naprasklej trochu je.

Reagovat
Dr. Admess

Je to taaam!!

Úpřimně, dnes jsem moc v body nevěřil. Přecijen ještě týden zpět nás Bilbao rozneslo, psychicky na tom byli o dost líp a na San Mamés je to vždycky ku*va těžký + bez Neymara.

Velice, velice cenný tři body! Výbornej vstup do nové sezóny, až teda na ty zranění Alvese a Busa, snad to nebude vážný.

Jo, a za dnešek - Sergi Roberto a Vermaelen

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
-Carles-

Tak do tretice do vyšlo. Náročné a zlaté tri body v kapse

Ale je treba uznať, že dnes proti stál najslabší Athletic z týchto troch zápasov.

Reagovat
-Carles-

Hráči zápasu - Jordi a Sergi

Reagovat
smazaný uživatel

jsou pořád stejní, akorát my jsme přitvrdili a nenechali je, aby nás presingem zničili jako minule

Reagovat
Kokesh

Vsechna cest Barce. Copa, priprava praktickz s Beckem, zraneni Neymara, trest Piqueho, v zapase se zrani Dani i Busq, tezky prvni kolo a stejne vyhraji. Ale Athleti zklamali, takovou slabotu jsem od nich doma prvni zapas fakt necekal.

Reagovat
Masi

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

Paráda.

Tým není ani náhodou ve formě,takže výhra na Bilbau má cenu zlata.Snad forma postupně poroste.Bohužel dnes další dva zranění.

Reagovat
misinho7

Taketo zapasy vyhravaju tituly a Barca ho zvladla, cuze jeden sakra tazky zapas uz ma za sebou..tak teraz je na rade nasa povinna vyhra

Reagovat
vladis271

v prvom kole hovoriť o nejakých zápasoch, čo vyhrávajú tituly. Toto je možné len v lige 2 tímov.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona utrpela výhru. Zápasu by svedčala remíza. Inak tieto body môžu mať na konci sezony cenu zlata.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentár na Dajto otrasný...Vraj povinné 3 body pre Barcelonu, však to je jeden z najtazsich zapasov sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhas s Dajto, nebyl to ideální herní projev. Ale jako laik musím říct, že ten Roberto se mi jevil celkem solidně.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak jak se ukáže Benítézova sestava?

Reagovat
Mishko

Stream pls

Reagovat
Hristo Stoichkov

Perfektně zvládnutý zápas, tam máme vždycky problémy i v plný palbě. Sergi MOTM, klobouk dolů, tu lajnu si pronajmul pro sebe. Bartra opět vnesl na hřiště chaos a prohrál pár důležitých soubojů, ale naštěstí z toho nic nebylo. Podzim bude fakt pekelný, ale musíme věřit a nestěžovat si pořád, proč je kádr v takovým stavu. Věřím, že se to i s tímto kádrem dá zvládnout na TOP úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak ...nestěžovat si. To máš těžký, když jedeme na Athletic s takovou lavičkou, jako jsme tam měli dneska.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ted se to proste seslo, ale jinak to vzhledem k podminkam neni nijak tragicky. Kadr byl tvoren prakticky s dvouletym vyhledem, prvni rok se vyhralo vsechno a ani ted neni potreba nejak slevovat z ambic. Ja verim tomu, ze to zvladneme a ten tym to naopak muze jeste vic semknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad máš pravdu. Já jsem v tomhle přizdisráč - radši budu mít o jednoho hráče víc, než míň. Přecejenom - stát se může všechno a já si pamatuju sezonu pod Titem, kde jsme měli na podzim po docela dlouhou dobu 4 hráče jedné lajny pryč.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jasne, ze to neni uplne nejprijemnejsi stav, ale co s tim? Posilovat stejne nemuzeme, tak proc panikarit? Kdyby mi pred lonskou sezonou nekdo rekl, ze budeme mit treble a kadr v takovem stavu, tak to beru vsema deseti. Navic mame jasne dany system(y) a tudiz je mnohem jednodussi zabudovat do kadru mlade hrace. Protoze co si budeme nalhavat, ta jejich kvalita je bidna a v hodne velkoklubech by je vynesli v zubech.

Reagovat
Jordi Alba

Tak nakonec 3 body, velmi mile překvapil Sergi Robero.

Teď se pojďme podívat na Real, jak bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to je zmätok zo začiatku

Reagovat
patas92

Smerem dozadu naprosto paradni vykon. Vzhledem k poslednim zapasum a sestave je to skoro az neuveritelne. Sergi vyborny a Vermaelen skvely, pokud se nezrani, tak celkem s prehledem stoper numero tres pro tuhle sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli se to tady řešilo, ale Sport TV dneska dává první zápas juventusu v sezoně až ze záznamu. To jsou neskuteční amatéři.

Reagovat
Kokesh

Tak trohu jiný nasazení od prvních minut než co jsme právě viděli...

Reagovat
blaugrana

Viac by som veril tomu, že niekedy napíšem, že vyhoniť si ľavačkou je lepšie, než to, že Sergi Roberto bude niekedy mužom zápasu.

Reagovat
Switchback

Reagovat
teenz

Opička neumí ani nahrát.

Reagovat
Jacks11

Hej lidi co to má Bale doprdele za hairstyle? Ať jde na ježka třeba mu to pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sa vola Chaos

Reagovat
smazaný uživatel

strasna sracka co hrame

Reagovat
smazaný uživatel

mňa to baví, Rafa pôjde rýchlejšie než by som predpokladal

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

práve som to chcel napísať, že za Carla to bola rovnováha, za Rafu je to chaos

Reagovat
2miguel1

Na hore dole fotbalek

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Co to je? To je systém 0. Ulítanej chaos kde se spolíháme asi, že rozhodně nějaká individualita. Šílený.

Reagovat
Kokesh

To jsou právě chvíle, kdy Isco nemá na Jamese. Chvilema neví, kdy má dat míč od nohy...a to jsem do dokonce precetl, ze nema co vic udelat pro zaklad. Ma, a tohle ho srazi...

Reagovat
teenz

On to napravuje ale svojí bojovností a běhavostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak napravuje? At ten balon taha a drzi, kdyz to jako jeden mala v tymu fakt umi. To je jak vycitat to Messimu nebo Iniestovi.

Reagovat
teenz

Reagovat
jacobT

To bude Ronaldo furt mávať rukami ako postihnutý, keď jeho spoluhráči zvolia iné riešenie ako prihrávku na neho?

Reagovat
Switchback

se koukáš na Real poprvý?

Reagovat
jacobT

to zas nie, ale dnes mi to príde fakt až príliš pravidelné

Reagovat
Switchback

Poslední dobou to dělá celkem často ale nutno říct, že někdy i oprávněně

Reagovat
smazaný uživatel

Ano bude.

Reagovat
blaugrana

Benitez ide spraviť z Balea Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

ten bol dobrý

Reagovat
CHONG

Rozhodčí na ty rohy slušně sere.

Reagovat
Mishko

Fakt by som poprosil o nejaký stream, je to hrôza... dik

Reagovat
smazaný uživatel

haha, pry odmita chytat

Reagovat
Kokesh

Nerikam, že se mi to líbí, ale podle md jdeme správným směrem...je to rychlejší, dynamičtější... Z toho pramení ale v prvním zápase velká nepřesnost a nejistota. Navíc Sporting chce hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

bravo super . Takze je fakt paradne ze ideme hrat na brejky zo zalohou Modric . Kroos ., Isco . Kovacic .

Reagovat
Kokesh

Na jaký brejky? Vždyť tak vůbec nehrajeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam hlavne vidim rychly prechod do utoku . Loptu ani nepodrzime co je na skodu .

Reagovat
smazaný uživatel

spravny smer jediny kto sa tesi je Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

a Rapha si myslím, tento systém mu sedí viac

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Baleovy narazecky, to je fakt radost sledovat.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

si kokot

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
teenz

Bale jak zapoměl balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to byl gól ne?

Reagovat
smazaný uživatel

asi nebol, dotýkala sa čiary

Reagovat
Aldeano

Asi těsne ne.

Reagovat
Aldeano

Těsně.

Reagovat
smazaný uživatel

no videl som len ten záber z Navasovho chrbáta (?), ale ten môže klamať

Reagovat
Aldeano

Myslel jsem to tak, že těsně na čáře byl. Omlouvám se, napsal jsem to nešťastně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ešte ten smajl tam

Reagovat
Aldeano

No, že málem to gól byl.

Reagovat
Swarley

jo jo, ono to vypadalo, že to tu čáru lízlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta na Ronalda, ale asi to fakt kompenzoval, lebo si nebol isty, ci to bol gol.

Reagovat
Kokesh

Co jako kompenzoval? Od tobo tam mají být ti brankový jelimani...vůbec o tom neuvažoval ani že to byl gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad tam má tu technologii, která by tý nejistotě měla zabránit ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to teda je?

Reagovat
smazaný uživatel

v Španielsku ju nemajú

Reagovat
misinho7

Jasna penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Marcelo je dneskam velmi nervozny .

Reagovat
nani92

to je futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

jak na dedine

Reagovat
nani92

na takom som vyrastal, čiže mňa to baví

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, to je neco hroznyho.

Reagovat
Kokesh

Šest a půl zápasů a tři góly...OMG. Od nás necekam dardy jako za Carla, ale kde jsou aspoň ty šance...

Reagovat
smazaný uživatel

tak prvých 45 minút v lige za nami, už len 75 a ideme si pre titul

Reagovat
misinho7

Dlho som nevidel taky chaos od nas...totalne nevieme co hrat..obrana takticky mimo zachranuju to inviduality to iste utok tam nie je ziadny plan nic..cisto apolah ze dakto daco vymysli

Reagovat
CHONG

Rafa ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Měl šanci, ale takovejhle 45minut fakt stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsal jsi tady, že mu věříš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ne, psal jsem hned po jeho jmenování, že na něj nehodlám hned blít, ještě předtím než něco odkoučuje jenom kvůli tomu, že jsem nasraný kvůli odvolání Carletta, ale tohle je tragédie, naprostý chaos, který nemá hlavu ani patu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Carlo si to hned od začátku neskutečně dával a sbíral ligové tituly jak na běžícím pásu

Reagovat
CHONG

Na to seru, při odvolání Carletta, za kterým stáli hráči i fanoušci, to ten sráč odůvodňoval tím, že je potřeba nový impulz, tohle je jako ono?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nedívám se... ale skóre se mi zatím líbí

Reagovat
Ángel di María 22

Ostuda. Na tom neni co pochválit. Nečekal jsem v prvním kole hody, ale tohle je naprosto pod úroveň organizace fotbalu. Musim říct, že mě první půle naprosto vyděsila.

Danilo se asi ucentruje k smrti, nechápu jeho "smysl" pro kombinaci, je uplně mimo. Bale je klasicky zmrd. A celý to nefunguje, tam Kroos chudák musí brečet každý dvě vteřiny že kdo kolem něj proběhne. To 6x nahraje doleva a 6x tam je jinej hráč. Hejbem se jak stádo. Hrůza. Ostuda.

Reagovat
teenz

Reagovat
Masi

Rok byl od těch vidláků pokoj ale je to tu zas . Nicméně chybí mi trochu víc střel, kolem šestnáctky si to snažíme narážet, ale je to ve stoje, krom Isca se tam nikdo nehýbe a tak to jen odevzdáváme.

Reagovat
misinho7

A inac mam taky tusak ze tato sezona budw najslabsia co sa tyka golov...totalne impotentni sme...

Reagovat
Matić

Real má sice tým plný hvězdiček, ale chybí mu to, aby se naučil hrát jako tým. Každej to tam tahá na sebe, když někdo někomu nenahraje, tak máchá rukama místo toho aby makal. Ronaldo co tam předvedl ty pády, to snad nemyslí vážně. Isco toho dnes pokazil až moc na můj vkus a Bale neví stále po minulý sezóně která bije. Jesé ale maká a snaží se.

Reagovat
Ángel di María 22

Na to potřebuješ správnýho trenéra. Za Mourinha i Carla byla soudržnost a organizace výborná, i hvězdy makaly a fungovalo to. Tohle je horor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tie hviezdy by si mali uvedomiť, že aj pod takým trénerom treba ťahať za jeden povraz, Barca na tom nie je najlepšie teraz, mohli by si urobiť náskok hneď na úvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak uvedomit, kdyz nevi, co hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Carla to bylo taky ze zacatku na hovno, taky dlouho hledal ideal. Ale Benitez zatim vypada, ze si neco nakreslil na papir a uz se toho nepusti. Kazdopadne vtipny je, jak si Perez na stridacku taha trenery s uplne odlisnym stylem..

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste tri mesice zpet to umel (hrat jako tym)... Kde asi bude chyba..

Reagovat
Kokesh

Jjo a hráli jsme o titul až do konce.

Reagovat
misinho7

Carlo to vedel dat krasne dokopy tam bolo vidno co hrajeme a hrali sme to paradne az na tu nestasnu jar prisli zranenia a straty...ale jedna jar nemala znicit rok a pol uzasneho futbalu a titulov ..perez to posral

Reagovat
smazaný uživatel

Rafovinky zacinaju ? Sa divim ze to Kroos s Lukom neukludnia. Isco tiez nic moc. Ale pre Gijon palce a respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Ideme spravnym smerom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak priskoro sudit ale z minulej sezony som od Realu zvuknuty na iny styl. Tak ale ani uvod po Carlom nebol dobry nie ? Si hned vybavim Sociedad a 4-2

Reagovat
smazaný uživatel

To bol aspon pekny futbal a horela iba obrana . Teraz neni ani pekny futbal a hori aj obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Cela ta zaloha toho za polocas zkazila tolik, co u Carla za tri zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

rafa to na ten klidnej stred tabulky da

Reagovat
smazaný uživatel

Gól to nebyl, penaltová situace byla taková ta vyloženě fifty - fifty. Marcelo směrem dozadu hoří jak papír, tam přes něho chodí akcí a akcí. Isco někdy zbytečně předržuje míče, kolikrát stačí posunout míč jednoduše dopředu a on se místo toho utopí v kličkách. Směrem dopředu chybí víc klidu, dost kazíme. Pomohl by James...

Reagovat
Switchback

Mně to teda spíš přišlo jako jasná penalta ... spíš 90 ku 10

Reagovat
valloire

klídek tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu tu paniku, loni v San Sebastiánu to od nás byl ještě o dost horší výkon a pak jsme se nakopli k sérii více než 20ti vítězství.

Reagovat
Kokesh

Asi je to móda. Piskat na Madridistas tělem i srdci Ikera a Rafu, který se vrátil do svého domova vyhazovat po poločase.

Reagovat
CHONG

Na Ikera může pískat jenom debil, ale Rafa nemá na lavičce Realu pohledávat, jako jít si do Realu restartovat kariéru, kde to jsme, kurva?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Ja uz by som zacal robit paniku

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by som si mal vsadit, ktory trener bude uprednostnovat nejakeho Danila pred Carvajalom, odpoved by bola Rafa zufalost ten hrac v porovnani s Carvajalom

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso banán jako prase.

Reagovat
Robbie

RAFA VEN ! tohle je parodie na trenéra, už v přípravě to byl hnus, ze 7 zápasů nedat čtyřikrát gol proti takovým sranda klubům je hnus, absolutně žádný systém, jen chaos v takovým týmu si takovou bilanci nemůže dovolit, ted přijde liga a oni s takovýma chcípama zatím remizujou, to bych blil, toje nedůstojnost, takový sráče by měli porazit aspon o 4 banány

Reagovat
smazaný uživatel

Tie nakopavane centre to je smrt

Reagovat
nani92

úzka kvalitná súpiska Barcelony vs. Rafa Benitéz..to môže byť zaujimavá sezona

Reagovat
habinity

Ako hraje bale? Snad zle a pustia ho do united a tam sa zase najde.anglicka mu viac sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Konečně

Reagovat
habinity

Co konecne jese za jamesa? Nekukam zapas len livescoore to si myslel ze

Reagovat
CHONG

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

to je geniálne máme na ihrisku Jamesa aj Isca a na AM hrá Bejl

Reagovat
MadMrJacky

Je to první zápas. Uklidněte se, zatím to nic neznamená

Reagovat
DreamTeam

tak mistni prdlacky si mysleli,ze Real povede po dvaceti minutach 3:0 a uz pomalu zacnou slavit titul

Reagovat
CHONG

Proč to nekope James?

Reagovat
Jordi Alba

Protože on by se mohl trefit.

Reagovat
Phillipinho

Pekna atmosfera na Molinonu

Reagovat
teenz

A to jsem se smál, že United hrajou sračku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

CHONG23.08.2015 21:38

Na Ikera může pískat jenom debil, ale Rafa nemá na lavičce Realu pohledávat, jako jít si do Realu restartovat kariéru, kde to jsme, kurva?

CHONG09.06.2015 14:52

Na Rafu plivat nehodlám, zatím k tomu nemám žádný důvod, Pérez je sice debil, ale udělal už i dobrá rozhodnutí, příští sezóna může klidně skončit našim velkým úspěchem.

CHONG04.06.2015 10:45

Lepší než hledat pozitiva by zajisté bylo na Rafu plivat a házet ne něj hnůj ještě předtím, než u nás vůbec odkoučoval první zápas, ty jsi fakt ještě větší blbec, než jsme doufali.

CHONG03.06.2015 11:36

Já tomu taky celkem věřím, mně Rafa sám o sobě nevadí, je to kvalitní kouč, vadí mi jenom to, že jeho příchod musel odesrat Carletto, být to tak, že by to Carletto zabalil sám podobně jako třeba vloni Conte, tak bych byl s Rafovým příchodem spokojený.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

CHONG pls

Reagovat
Kluivert9

Tak má tam co pohledávat, nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

3 2 1... CHONG: "S tím Rafa ven jsem si dělal jen srandu, věřím mu dál..."

Reagovat
Kluivert9

Spíš 3 2 1... "To se nevylučuje"

Reagovat
CHONG

Dnes jsem se definitivně přesvědčil, že Rafa nebude nic jiného než Pérezova loutka, James a Dani na lavičce, Danilo a Gareth v základu, hra bez nápadu, bez myšlenky, chaos a odporná bramboračka na kterou se nedá dívat, Rafa je prostě máslo a spletl jsem se, když jsem ho obhajoval, stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

James bude hrávat.

Reagovat
Kluivert9

Překvapils.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

po 45 minútach )dobre nedopadlo to pre vás ako ste chceli, tak po 90 minútach) vyhadzovať trénera?

Reagovat
Ed_Hazard

Tvl prestaň s týmito klišé frázami . Videl si včerajší zápas? Veď to bolo niečo neuveriteľné...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
habinity

A ako hraje bale?

Reagovat
habinity

Ani je kundo pes mi nato neodpovedal

Reagovat
smazaný uživatel

Profesor

Reagovat
smazaný uživatel

Kova, kterej trénuje s týmem 4 dny to vytrhne no..

Reagovat
smazaný uživatel

I když to je jedno, ono to stejně vypadá, že spolu 4 dny trénuje celej tým..

Reagovat
teenz

Reagovat
nani92

škoda, že kiwwi nefandí Realu..to by som si pozrel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajala tam neda

Reagovat
habinity

Cr pod domov tam sa buduje lepsi tym..benitez to dostane do sraciek..nechapem ako takeho trula mohli dat narabat z hviezdama.to aj nas lojzo je lepsi proces by sa mal naucit

Reagovat
misinho7

Ok vzdavam to...zlomil som palicu nad Garethom

Reagovat
habinity

Zle hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, to ti trvalo.

Reagovat
Kluivert9

Tak ještě zbývá Dr. Jekyll a mr. Hype

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ajajaj

Reagovat
valloire

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ale klobouk dolů za tvou trpělivost, my dva jsme byli tady snad jediní, kteří se ho zastávali a tys to vydržel ještě o hodně déle než já.

Reagovat
misinho7

tak ked to bo moj oblubenec..ale tak neda sa donekonecna

Reagovat
Leo Rekordman

To si zlomil minuly rok uz,ci znova si ju ozivil?

Reagovat
Ángel di María 22

Danilo ty centry

Reagovat
Switchback

Levanto začlo dobře

Reagovat
Switchback

Levante*

Reagovat
teenz

To je krásný sledovat, jak chce Bale udělat patičku nebo narážečku.

Reagovat
hefy

Danilo je fakt příšernej.

Reagovat
habinity

Levante simao 5 min cervena nesportove spravanie ta spanielska sracka je fakt k smiechu komedia.gareth zbal kufre edo posli tam 60 mil a mi spravime zneho zase hraca

Reagovat
hefy

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

konečne Dani

Reagovat
2miguel1

Ronaldo neskutocne strely

Reagovat
smazaný uživatel

spíš to jsou takové střílené přihrávky na brankáře. přesnost má ale výbornou

Reagovat
smazaný uživatel

Real Balea zničil. V Tottenhamu by si někdy v téhle době vzal míč a prostě dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

V takej šupáckej lige to fakt nebol problém. V Španielsku sa ukazuje, čo v hráčoch fakt je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze uz je liga rozhodnuta, veril som Realu

Reagovat
smazaný uživatel

(s Rafom) ja nie

Reagovat
Dr. Admess

Tak co, trefí to Cris?

Reagovat
Dr. Admess

Hmm, tipoval jsem spíš tribunu.

Jinak bych teda nečekal, že po výhře 1:0 na San Mamés budeme před Realem i po jejich zápase s Gijónem. Obhajoba za titulem začala skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

7 zápasov - 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

to je naprosto neuvěřitelný

Reagovat
Switchback

Reagovat
hntlyl

Málaga CF - Sevilla FC 0:0

Espanyol Barcelona - Getafe CF 1:0

La Coruña - Real Sociedad 0:0

Atlético Madrid - UD Las Palmas 1:0

Rayo Vallecano - Valencia CF 0:0

Athletic Bilbao - FC Barcelona 0:1

Sporting Gijón - Real Madrid 0:0

Barcelona

Reagovat
Ángel di María 22

Má se cenu jen zasmát. Myslim, že realita je jasná. Bohužel, tohle totálně zabil Peréz svym rozhodovánim. Benítéz za to nemůže, to je jen dement.

Reagovat
misinho7

Snad sa rano zobudim a hned si precitam titulok..beniyez dostal vyhadzov..och to by bolo

Reagovat
Kokesh

Kdzbz se vyhazovali treneri po prvnim zapase, to by bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

vy muzete byt radi ze ten vas paklub je nekdo jeste vubec ochotny trenovat

Reagovat
teenz

Johooo, to by odvaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Povídá fanda klubu, kterej si musel v 1980 dát inzerát do novin, aby sehnal manažera, protože oslovení nechtěli.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kluivert9

Ono to půjde a né že né

Reagovat
Switchback

ízy

Reagovat
smazaný uživatel

Je Klopp este volny ?

Reagovat
teenz

Carlo je volnej hlavně.

Reagovat
CHONG

To je fakt smutné, Carletto a Klopp jsou bez práce a Rafa trénuje Real

Reagovat
teenz

To je těžký, když jeden z nich by podle mě Pereze zbil po jednom z jeho přestupů a ten druhej.. no to je Carlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5x z 9 zapasu bez golu!!!!! je podle me dost dobrej duvod k panice. Hra je katastrofalni a utocnici nedavaji goly (ani Cris), s takovou bude liga v hajzlu pekne docela brzo.

Reagovat
Ed_Hazard

Útočníci možno nedávajú góly preto, že nám tam žiadny nehrajú

Reagovat
teenz

Hlavně je vtipný, jak byl dneska Cris na lajně a ta opice si běhala kde chtěla. Úplně opačně všechno.

Reagovat
Ed_Hazard

Každý si behal kade chcel, dokonca aj Kroos s Modričom sa veľa krát pohybovali príliš vysoko alebo naopak tesne pri stoperoch. Prvý polčas som tam asi 4-5 krát videl jednu obrannú lajnu a o 40 metrov vyššie 4 útočníkov vedla seba Toto bol neskutočný chaos

Reagovat
teenz

Třeba tenhle hurá fotbal pomůže Benitezovi odejít co nejdřív. Taktika.

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda je, ze on je povazovany za majstra taktiky a dba na malickosti.

Reagovat
teenz

Koukám, že hned v prvním zápase se nám v taktike ukázal v plné kráse. Mistr.

Reagovat
Ed_Hazard

A nám k ďalšej sezóne, ktorá je v piči. Stále sa neviem spamätať z toho čo som videl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Za carla by to bolo 9 zapasov a minimalme 27 golov

Reagovat
Ed_Hazard

Ako to je so skupinkami v LM? Sme priamo nasadený hej??

Reagovat
smazaný uživatel

jj 2.kôš

Reagovat
Ed_Hazard

Aha vlastne hej, díky. Na konci minulej sezóny sa niečo riešilo, už som sa bál že máme hrať to posledné predkolo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ve čtvrtek 27.8. se bude losovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Benitéz, to je neuveriteľný darček od Pereza pre každého culého. Ja budem fakt spokojný keď budeme pred winter breakom 5 bodov za Realom, už máme 2 body k dobru, a ešte s Gijonom

Reagovat
CHONG

Pérez je sám culé, jinak se ty jeho kroky vysvětlit nedají.

Reagovat
CHONG

Snad vezme Rafa rozum do hrsti a na pozápasové tiskovce oznámí rezignaci.

Reagovat
vladis271

Reagovat
valloire

Takže liga je ztracená. Takže bych ji vypustil a soustředil se na LM.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Jerichoo

Peréz ty hajzel. Od najkrajšieho futbalu a výborného trénera sme sa dostali k Benitezovi a Baleovi na AM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako upřímně jsem čekal, že dnes ztratí Barca (tip 0:0/1:1) a Real v klidu vyhraje (0:2/0:3)... No jako jestli Benitez bude takhle pokračovat, tak Peréz se s ním srat nebude... Jsem fakt zvědavej koho dovede potom (když vyhodil Mourinha i Carla).

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp?

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Zidane?, oni boli medzi top favoritmi, keď Pérez odvolal Ancelottiho...

Reagovat
Pepe1911

dik flo

Reagovat
smazaný uživatel

Pamata niekto akym stylom vyhral titul s Vale ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi takým, že Barca bola vtedy v ťažkých sračkách a galacticos boli rozmaznaní.

Reagovat
Jackmaker1989

Všetci tu riešia nezmysly. Liga ešte len začala. Áno aj ja nechcem Benitéza, ale ten tím ma kvalitu. Možno zhorí a bude to chyba trénera ale chce to čas. Jasné, možno viacerí čakali +2 pre Real alebo 0 ale nie -2 ale proste je to tak. Obrovsky chýbal Karim, James na lavičke? DafuQ?

Inak opäť môže byť rozhodujúci faktor Suarez, pretože taký hráč Realu proste chýba. Je drzý, kvalitný a vie dávať goly.

Reagovat
valloire

Reagovat
Pepe1911

Nejsou to nesmysly,jediný co funguje je presing.Jinak z toho muselo bejt každýmu zle,jak moc se hra oproti Realu pod Carlem zhoršila.

Reagovat
Jackmaker1989

Napísal som niekde, že hra bola dobrá? Hra bola hrozná.

Reagovat
smazaný uživatel

Castillejo

Reagovat
habinity

Mozno benitez bol ten mystery co onom hovoril mike gaal ze pride a nakoniec skoncil mystery v reale a ne v united

Reagovat
misinho7

ale no nasiel som jedno pozitivum...pri tej impotencii a nasej hre Ronaldo neprekona Raula a zostane este jednu sezonu podla to je pan Pereza a naordinoval to aj Rafovi ..dal by som ruku do ohna zato

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

podla mna je to plan Pereza a naordinoval to aj Rafovi ..dal by som ruku do ohna zato*

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=n3vkxUH6lkg

Jsem zvědavej, jak bude oslavovat Benítez, jestli někdy dáme gol

Reagovat
Pepe1911

Carlo dokázal velkou věc a navíc je to fakt sympat8k

Reagovat
roman1978

Zatím dobrý start. Vedeme ligu, máme nejlepšího střelce, dali jsme nejvíce gólů, dostali jsme nejméně. A už dva body na bílou lůzu. No krása

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

mi jsme vihrály

Reagovat
valloire

mi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream na Villarreal prosím?

Reagovat
roman1978

to je fakt tak těžké napsat něco do vyhledávače a najít si to?

Reagovat
CHONG

To je fakt tak těžké držet aspoň piču, když už mu ten stream nechceš poskytnout?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel pomôcť do budúcnosti, aby sa prekonal a skúsil niečo vymyslieť sám

Reagovat
smazaný uživatel

Najít slušný a funkční stream není zase tak jednoduché. Navíc Primeru pravidelně nesleduji, tak neznám osvědčené streamy.

Nevím jak tady, ale v PL s tím nikdo problém nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Goldado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal vyhaslé hvězdy prostě probouzet umí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

penalta no ...

Reagovat
CHONG

1000. pro Rafovu dnešní rezignaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To hrál Real tak špatně? Podle statistiky 27 střel, to vypadá spíš na smůlu nebo neschopnost v zakončení

Reagovat
CHONG

Po herní stránce to bylo totální tragédie, bez myšlenky,bez nápadu, chaos, bramboračka, pobíhající slepice bez hlav, navíc když to vezmu i s přípravou, tak jsme z devíti zápasů nedali pětkrát ani gól, to není náhoda a je to neomluvitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

No... Rafa moc nepřekvapil

Časem třeba Klopp by byl ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale paradoxně na něj mám skvělé vzpomínky, můj první zápas PL na kterém jsem kdy byl a Chelsea pod jeho vedením naložila AV 8:0 (já vím, byla to tehdy haluz)

Reagovat
smazaný uživatel

Moj sen je Cholo ale ten je nerealny . A kvoli systeme 4-4-2 ktory hrava . Alebo Marcelino .

Reagovat
smazaný uživatel

Cholo.

Reagovat
valloire

jakej Cholo?

Reagovat
el Principito

ten co si vás vždycky namaže na chleba, toho bys mohl znát

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký sen. Ale fakt jen sen.

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

no to by sme dopadli s tym betonom

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Stačilo, aby zůstal Carletto a všechno mohlo být v pohodě.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos na trávniku

Reagovat
smazaný uživatel

Adán na výlete

Reagovat
smazaný uživatel

Betis

Reagovat
Phillipinho

Kdo jinej nez Castro . Ale Ponorka to podcenila, uz davno mela dat gol na 2:0....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Ruben Castroooo Frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je skoda, kukal som iba 2. polcas a Betis jasne lepsi. Portillo, mi pripada podobny hrac ako Pozuello, velmi dobry styl. No Villareal riadne obmenil a bude sa dlhsie zohravat.

Inac som velmi rad, ze je Betis spat, ta atmosfera toho ich letiska a to osvetlenie, to budu pekne zapasy v Seville tuto sezonu

Reagovat
Phillipinho

Betis bude letos podle me v klidnym stredu. To jim dneska jeste chybela stredova dvojice Vaart-Digard, ktery by mela hrat v zakladu. Plus se blizi navrat Joaquina, ktery dnes chybel v nominaci Fiorentiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Joaquin hrával ve Fiore docela slušně, pomohl by jim.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

no ked pride Vaart bude to zaujimave. inac maju aj pekne dresy, adidas sa tam posnazil. co sa u nas povedat neda

Reagovat
smazaný uživatel

rad bych se podival ale nebudu protze se budu divat na vecrejsi zapas viktorky nejlepsi zapas za posledni rok v synotlize ale ten debil rozhodci to kurvil, v prvnim polocase jsme meli mit apon ctyri penalty

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Můžu poprosit o radu jak sehnat lístky na Real? Dají se sehnat na místě třeba i v den zápasu? za jakékoliv info děkuju,,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele