Primera División - preview 1. kola

23.08.2014, 09:10, aktualizováno 25.08.2014, 08:15
Previews
Dvěma zápasy pokračuje pondělní program Primera División. Real Madrid se pokusí napravit zaváhání ze Superpoháru, kde nestačil na městského rivala Atlético, proti nováčkovi z Córdoby, zatímco právě Atlético Madrid zajíždí na půdě Vallecana...
Real Madrid - Córdoba CF  (pondělí 20:00)
Ostřejší start do nové sezony si nováček z Córdoby mohl připsat jen těžko, zavítá totiž v pondělní dohrávce na stadion Santiaga Bérnabeua. Naposledy se zde spolu s Realem Madrid utkali před dlouhými dvaačtyřiceti lety a favorit je neoddiskutovatelně daný dnes stejně jako tehdy.

Evropští šampioni, kteří si tento titul v květnu vybojovali jubilejně podesáté, ovšem vstupují do ligové sezony 2014/2015 již patřičně rozehraní. Mají už totiž za sebou (úspěšně) evropský Superpohár a také (neúspěšně) Superpohár domácí. Zatímco Sevilla jako vítěz Evropské ligy nedokázala Bílému baletu v Cardiffu konkurovat a poroučela se prohrou 2:0, Atlético Madrid se již jako obhájce ligového titulu Realem potupit nenechalo a skrze dva zápasy o jeden gól svého městského soka přehrálo. Útok Realu na šest trofejí v jedné sezoně tak vzal za své hned na samém počátku.

Ne že by to pro trenéra Carla Ancelottiho znamenalo výraznější pohromu. "Nová sezona pro nás bude zajímavá. Máme kádr přetékající kvalitou a chceme se pokusit o to samé, co jsme zvládli minulý rok, a ještě k tomu přidat zlepšení. Loni jsme byli k ligovému titulu velmi blízko, až na konci nám došel dech. Jde o vysoce náročnou soutěž se špičkovou konkurencí, která stejně jako my bojuje o konečné vítězství," poznamenal s respektem Ancelotti a vzápětí dodal, že jeho tým je plně soustředěn vést si co nejlépe.

Někdejší manažer londýnské Chelsea také poněkud dementoval zprávy, podle nichž touha po zisku všech možných trofejí v nové sezoně pocházel z madridské hráčské šatny. "Nikdo z nás vůbec o zisku šesti titulů nehovořil. Pokusíme se vyhrát vše, co můžeme. Nyní začínáme ligovou sezonu a nemůžeme se dočkat."

Není se čemu divit, Real má ostatně co napravovat. Loni totiž skončil až třetí za svými rivaly Atlétikem i Barcelonou, kteří zřejmě budou nejvážnějšími konkurenty Bílého baletu v boji o titul i letos. Loňské zisky jak domácího, tak evropského ušatého poháru poněkud zakryly tento nedostatek, který nikdo nemíní opakovat. Ancelotti také patřičně svůj kádr znovu posílil o hvězdy letního mistrovství světa Toniho Kroose a Jamese Rodrígueze.

Na druhou stranu je však na cestě pryč z hlavního města Španělska Ángel Di María, jeden z tahounů loňské Ancelottiho skvadry a nezpochybnitelný muž zápasu ve vítězném finále Ligy mistrů. Bude zajímavé sledovat, jak si bez svého neunavitelného motoru zálohy madridští poradí, a stejně tak, jak si argentinský rychlík povede v Manchesteru United, zmítaném hlubokou krizí. Další posily v tomto přestupním období navíc Ancelotti vyloučil, byť nadále neutichají spekulace o možném příchodu Radamela Falcaa.

"Trh je pro nás uzavřený. Di María s námi ani netrénoval. Nic sice stále není oficiální, ale přišel se rozloučit. Poděkovali jsme mu za všechno, co pro tento klub udělal a popřáli mu mnoho štěstí do budoucna. Není to hotové, ale rozhodnutí již padlo," prohlásil diplomaticky italský stratég, jenž by si jistě raději Di Maríu v týmu nechal, ovšem osud (a klubový prezident Pérez) tomu chtěl jinak.

"Osobně jsem s ním měl kvalitní vztah a odvedl zde fantastickou práci. Bylo to čistě jeho rozhodnutí odejít, protože klub udělal všechno pro to, aby mohl zůstat, nabídl mu cokoli v rámci možností, aby nikam neodcházel," uzavřel Ancelotti slovy, které mu ne každý fotbalový fanoušek tak úplně uvěří.

Pro Ancelottiho trenérského protějška Alberta Ferrera jde, jak již bylo řečeno, o snad nejtěžší možný vstup do soutěže po návratu mezi španělskou dvacetičlennou elitu. "Budeme se muset pokusit kvalitně bránit a kdykoli se dostaneme k míči, zkusíme jej udržet co nejdéle na kopačkách. A nejde jen o tento zápas, takový je náš cíl pro celou sezonu. Musíme být velmi trpěliví, zvláště když se nám delší dobu nebude dařit vstřelit gól."
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Modrić, Kroos, Rodríguez - Bale, Benzema, Ronaldo
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Gunino, Pantic, López, Pinillos - Abel, Rossi, Silva - Fede, Havenaar, Fidel
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Atlético Madrid  (pondělí 22:00)
První kolo nového ročníku zakončí souboj Atlética na hřišti Raya Vallecana. Obhájce titulu se se změnami v kádru vypořádal velmi zdatně a hned na úvod sezóny získal v souboji s Realem španělský superpohár. Domácí se tak budou muset hodně snažit, aby zadrželi rozjeté Rojiblancos a třeba i urvali senzační vítězství.

Ray Vallecano vloni obhájilo po velkém boji příslušnost ke španělské fotbalové elitě a přes léto značně obměnilo kádr. Blesky sice zahajují sezónu opět pod charismatickým trenérem Paco Jémezem, ovšem mužstvo opustil střelec Larrivey, dále Galvez, Niguez, Rochina, Falque či brankář Rubén. Do Jemézova mužstva naopak putoval jedenadvacetiletý levý obránce Johan Mojica, který přišel z kolumbijského Cali, své hostování zde prodloužil Brazilec Leo Baptistao a na zkušenou dorazil i Kakuta z Chelsea nebo Correa z Atlética. Před koučem Raya tak stojí opět těžká výzva - vybudovat prakticky novou kostru týmu, která bude konkurenceschopná v soubojích s těžkými váhami evropského fotbalu, jako je právě aktuální soupeř Jemézova mužstva.

Atlético si v souboji se svým největším městským konkurentem dokonale spravilo chuť po prohraném finále Ligy mistrů. Svěřenci Diega SImeoneho si v dvojzápase poradili s Bílým baletem a po výsledcích 1:1 a 1:0 zvedli nad hlavu pohár pro vítěze španělského superpoháru. S první trofejí v kapse tak Rojiblancos vyhlížejí obhajobu titulu a těší se na souboje v milionářské Lize mistrů. Mužstvo v létě opustil kanonýři Costa a Villa, křídelník Adrián i brankářská jednička Thibaut Courtois. Simeone si však do týmu přivedl hráče zvučných jmen. Griezmann, Mandžukič, brankář Oblak nebo dravý útočník Raúl Jiménez rozhodně budí respekt.

V prvním zápase nové sezóny La Ligy se však na lavičce hostů neobjeví Diego Simeone. Temperamentní kouč nezvládl své emoce v boji o superpohár, hrubě urážel sudí a dokonce inzultoval jednoho z pomezních rozhodčích. Po následném vykázání ze hřiště pak sledoval zbytek zápasu z tribuny, což je proti regulím Primera DIvisión. Nad Simeonem se tak nyní vznáší hrozba zákazu koučování na čtyři až sedm zápasů, jak spekuluje jeden ze španělských deníků. Slyšení španělské disciplinární komise se bude konat v pondělí a klub má čas do 14:00 téhož dne, aby podal své argumenty k obhajobě.

"Germán je schopný a dostatečně sebevědomý, aby zápas zvládl odkoučovat sám. Mám v něj plnou důvěru a v žádném případě tím nejsem zneklidněn, jelikož se díváme na fotbal stejnýma očima. On bude na lavičce a já se na zápas budu dívat z jiného místa," komentoval Simeone své dočasné nahrazení asistentem Germánem Burgosem. Argentinský kouč rovněž potvrdil, že proti Rayu nastoupí v bráně Moya a připustil rovněž, že by klub mohl opustit obránce Toby Alderweireld, jenž v týmu v loňské sezóně spíše paběrkoval.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Nacho, Ba, Castro, Tito - Trashorras, Baena - Kakuta, Bueno, Aquino - Pereira
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Siqueira, Godín, Miranda, Juanfran - Tiago, Gabi - Saúl, Griezmann, Koke - Mandžukič
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - Real Sociedad  (neděle 19:00)
Zajímavý zápas skýtá nedělní střet od sedmé hodiny večerní mezi Eibarem a Realem Sociedad. Zatímco hosté budou v tomto regionálním derby jasným favoritem, velmi dobře si uvědomují, že natěšený ligový nováček se ve svém historicky prvním prvoligovém představení bude chtít ukázat v co nejlepším světle. A k tomu není radno ani podceňovat možnou únavu...

La Real se díky sedmému místu z loňského ročníku Primera División úspěšně pere o účast v základní skupiny Evropské ligy, když v posledním kvalifikačním předkole hráči ze San Sebastiánu vyhráli nad ruským Krasnodarem v domácím prostředí 1:0. Mezi oběma zápasy je však pouhých osmačtyřicet hodin, což se může projevit zvláště v pozdější fázi zápasu. A koneckonců odveta v Rusku je již příští čtvrtek, což by rovněž mohlo odvracet trochu pozornosti z úvodního ligového kola. "Všichni se na zápas v Eibaru soustředíme, dostat se do co nejlepší fazony, jako by šlo o jediný zápas sezony, na přemýšlení o Krasnodaru bude ještě spousta času," odmítá možné rozptýlení Gorka Elustondo.

K tomu si navíc obránce Sociedadu dobře uvědomuje sílu Eibaru zvláště na jeho decentním stadiónu Ipurua, jenž pojme jen lehce něco přes pět tisíc diváků. "Jsem si jistý, že to nebude nic lehkého, čeká nás náročný zápas. Eibar je velmi soutěživý tým, jeho hráči půjdou v obraně po každém míči a okamžitě přecházet do protiútoků. A když je v domácím prostředí necháte hrát, taky ví, co si s míčem na kopačkách počít."

"Je nám jasné, že v Eibaru se na hřišti chovají jako praví válečníci se spoustou dlouhých nákopů a tlaku na sklepávané druhé míče, drží pohromadě a pořádně své soupeře doma presují. Budou účelní a pokusí se využít hlavně hry vzduchem," vyjmenoval Elustondo hlavní zbraně soupeře.

Brankář ligového nováčka Xabi Iruretagoiena ostatně s výroky svého soupeře souhlasí, minimálně s pasáží, že všichni, kdo na stadion Ipurua přijedou, se mají na co (ne)těšit. "Nikdo by si neměl myslet, že si sem přijede na procházku růžovým parkem a v poklidu posbírá všechny body. Tohle bude náš první zápas na prvoligové úrovni a ohromně se na něj těšíme."
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Iruretagoiena - Bóveda, Navas, Albentosa, Abraham - Errasti, García - Capa, Lara, Nieto - Arruabarrena
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Zubikarai - Zaldua, González, I. Martínez, De la Bella - Pardo, Bergara - Prieto, Canales, Castro - Agirretxe
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Elche CF  (neděle 21:00)
V ne zrovna ideálním rozpoložení vstupuje do nové sezony gigant z Barcelony. Po loňské nevyvedené štaci Gerarda Martina se kormidla chopil Luis Enrique a rozjel velkou obměnu hráčského kádru katalánského giganta. Proti němu bude v prvním kole stát na Camp Nou loňský nováček z Elche.

Asi nejdůležitější absencí (když pomineme potvrzený čtyřměsíční trest pro letní osmdesátimilionovou posilu Luise Suáraze) je Brazilec Neymar, jehož z úvodního utkání sezony vyřadil poraněný kotník. Sotva se mladá superstar Kanárků zotavila z nepříjemného poranění páteře, které mu přivodil nešetrným zákrokem během mistrovství světa Kolumbijec Zúňiga, podvrtl si Neymar během tréninku levý kotník, jehož vážnost barcelonský lékařský personál stanovil na první stupeň.

Otázka, kdy se střelec dvou branek v závěrečném předsezónním přátelském utkání s Leónem vrátí na trávník, zůstala prozatím nezodpovězena. Předpokládá se však, že i návštěvu Villarrealu na konci srpna si Neymar bude muset nechat ujít.

Přesto klubová legenda Xavi neztrácí dobrou náladu a vyhlíží co nejdříve zisk trofejí: "Bude to letos dobrá výzva. Barcelona si nemůže dovolit další sezonu bez pořádných výsledků. Minulý rok byl nevydařený, musíme na něj co nejdříve zapomenout a odstartovat s čistým štítem."

Otazník kromě Neymara visí také nad startem dalšího útočníka Pedra, jehož trápí střevní potíže, zatímco z defenzivy se na hřiště jistě z letních posil nepodívají ani gólman Marc-André ter Stegen a belgický stoper Thomas Vermaelen. Jejich nedělní soupeř si po loňské úspěšné záchraně mohl dovolit podepsat obránce Josého Ángela vylepšeným kontraktem do roku 2017. Jeho kolega z defenzivy Elche David Lombán pak klubovým webovým stránkám prozradil již dávno zřejmé: "Jestli si chceme z Camp Nou něco pozitivního odvézt, budeme muset předvést perfektní výkon."
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alves, Bartra, Mathieu, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Rafinha, Messi, Pedro
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Tytoń - Suárez, Pelegrín, Lombán, Albácar - Pasalic, Rodrigues, Mosquera, Fajr - Coro, Jonathas
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Getafe CF  (neděle 21:00)
Celta Vigo zahájí letošní sezónu pod vedením nového trenéra Eduarda Berizzy proti Getafe. Devátý tým loňského ročníku La Ligy má ambici minimálně zopakovat předchozí umístění, a k tomu potřebuje odstartovat ročník úspěchem. Getafe však v závěru loňské sezóny prokázalo, že mezi španělskou elitu patří, a navíc vedení klubu ohlásilo útok na horní polovinu tabulky. To by znamenalo, že by právě se soupeři, jako je Vigo, měli svěřenci Cosmina Contry minimálně bodovat.

Célticos se sice v loňské sezóně vytáhli až k sympatickému devátému místu, ale od Getafe, které po většinu sezóny bojovalo o záchranu, dělilo hráče Viga jen sedm bodů. Rozhodující fází sezóny přitom byla až série čtyř vítězství v řadě mezi 34. a 37. kolem, při které tehdejší kouč Celty Luis Enrique získal i skalp Realu Madrid, čímž pomohl Barceloně udržet naději na titul do posledního kola. A právě katalánský klub se stal pro Enriqueho jeho dalším působištěm. Vigo pak již na konci května ohlásilo příchod čtyřiačtyřicetiletého argentinského kouče Eduarda Berizzy, jenž sbíral své trenérské zkušenosti u chilské reprezentace i v tamní nejvyšší soutěži.

Do Celty po skončení loňské sezóny přišli Joaquín Larrivey z Vallecana, Pablo Hernández a Sergi Gómez, kterého si Berizza přivedl ze svého předchozího působiště CD O'Higgins. "Jak se dny před utkáním krátí, roste i moje nervozita. Bude to těžký zápas proti soupeři, jenž nás zcela jistě důkladně prověří. Je vždy důležité vstoupit do sezóny úspěšně, doufám, že se to v neděli podaří," prohlásil před svou premiérou v Primera División argentinský kouč, jehož mužstvo se v přípravě blýsklo výhrou 3:1 na půdě silného Evertonu.

V Getafe by se po vydřené záchraně v minulém ročníku rádi vyhnuli existenčním starostem a hráli klidný střed soutěže. "Jako kouč chci skončit v top 10. Primárním cílem bude zisk 40 či 42 bodů, což by nám mělo zajistit záchranu. Co mohu slíbit je, že budeme bojovat v každém zápase na vítězství. Víc bych si ale přál, aby se fanoušci bavili naší hrou," prohlásil před zápasem trenér Madridských Cosmin Contra, který byl od svého příchodu v březnu hlavním motorem famózní jízdy Getafe závěrečnou fází loňské sezóny. K ještě lepším výkonům by Getafe mohl pomoci Álvaro Vázquez, jenž se vrátil po ročním hostování ve Swansea a v přípravě stihl nasázet hned šest branek.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Planas, Fontás, Cabral, Mallo - Hernández, Krohn-Dehli, López - Orellana, Larrivey, Nolito
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Lago, Alexis, Rafa, Valera - Lafita, Rodríguez - Sarabia, Sammir, León - Álvaro
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Villarreal CF  (neděle 23:00)
Na úvod nového ročníku zavítá na stadion Levante ve Valencii silný Villarreal. Po návratu mezi španělskou elitu se Žlutá ponorka umístila na skvělém šestém místě a nyní bude muset s největší pravděpodobností skloubit boje v domácí soutěži s Evropskou ligou. Na druhé straně si Levante po odchodu své největší hvězdy Keylora Navase bude moci otestovat novou brankářskou posilu z Realu Madrid Jesuse Fernándeze.

Valencijští i přes skromný rozpočet dokázali v minulém ročníku držet krok s nejlepšími španělskými kluby především díky umění své brankářské jedničky Keylora Navase. Ten však po vydařeném světovém šampionátu odešel za 10 milionů eur do Realu Madrid. Opačným směrem naopak putoval brankář Jesus Fernández, jenž se v nabitém kádru Los Blancos neprosadil. "Chci ukázat, že Madrid udělal chybu, když mě nechal odejít," vzkázal vedení Bílého baletu Fernández. První šanci bude mít šestadvacetiletý gólman již tuto neděli proti Villarrealu.

Villarreal ve čtvrtek s přehledem zvítězil v prvním zápase play-off Evropské ligy na hřišti FC Astana 3:0 a zajistil si tak ideální pozici do odvety. "Teoreticky mohou být unavení, ale tak dobrý výsledek jim psychicky velmi pomůže a navíc na odvetu příští týden už nemusí tolik myslet. Tento výsledek ukazuje, jakou má Villarreal aktuálně formu. Jsou velmi silní, a i kdyby v sestavě vyměnili pět či šest hráčů, stále budou nebezpeční," vyjádřil před utkáním respekt k soupeři kouč domácích José Luis Mendilibar, jenž k týmu přišel v červenci místo uvolněného Joaquína Cáparrose. Nový kouč Valencijských ale nemůže počítat se zraněným kapitánem Juanfranem Garcíou ani záložníkem Jaime Gavilánem.

U kormidla Žluté ponorky sice zůstal po vydařené sezóně kouč Marcelino, ale klub opustili Jonathan de Guzmán a útočník Jérémy Perbet. Posilou pro Villarreal je pak příchod Jonathana dos Santose z Barcelony a talentovaného argentinského forvarda Luciana Vietta. O tom, že se Žlutá ponorka chce nadále bít o nejvyšší příčky, dokládá i dotažený přestup brankáře Sergia Asenja, jenž na východě Španělska hostoval v minulé sezóně z Atlética Madrid. Posílený Marcelinův kádr by tedy měl opět bojovat o top 5, takže bude v souboji s Levante mírným favoritem. Hosté se však budou muset obejít bez zraněného záložníka Péreze a obránce Gabriela.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Vyntra, Nikos, Navarro, López - Diop, Simao - García, Pérez, Casadesús - D. Barral
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Costa, Mario, Musacchio, Rukavina - Cani, Bruno, Espinosa - Cheryshev, Uche, Giovani
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Athletic Bilbao  (sobota 19:00)
Vůbec první zápas nového ročníku Primera División obstarají v sobotní večer od 19:00 Malaga s Athleticem. Zatímco domácí Andalusané po letech strávených na čelních příčkách kvůli finančním potížím poněkud ustupují ze slávy, jejich baskický soupeř prožívá přesně opačnou trajektorii - jen čtyři dny po ligovém zápase jej čeká předkolo Ligy mistrů s italskou Neapolí.

Díky výtečnému výkonu a remíze 1:1 z horké neapolské půdy mají Baskové do milionářské soutěže nakročeno. Od první účasti v Lize mistrů za posledních šestnáct let je tak dělí jen úspěšných devadesát minut na vlastním stadionu, ovšem ještě předtím se musí celek z Bilbaa zkoncentrovat na úvodní ligové kolo. Obránce Mikel Balenziaga v rozhovoru důrazně tvrdil, že dobrý vstup do domácí soutěže je stejně tak důležitý, jako kvalifikační předkolo samotné.

"Všichni si stojíme za tím, že ligová sezona je sice velmi dlouhá, ale i tak je životně nutné, abychom se ze startu správně odrazili. Máme před sebou tři soutěže a kádr dostatečně široký na to, abychom na všech frontách mohli soupeřit s ostatními," připomněl Balenziaga i klubové ambice ve španělském ligovém poháru.

"Skončit na čtvrtém místě bude velmi obtížné, nyní si musíme vychutnat naše postavení a pokusit se pokračovat v dobré práci. Je třeba brát to trošku po trošce, zápas od zápasu, vždy s dalšími a dalšími výzvami," hecuje obránce Athleticu, kam v letním přestupovém období zavítal z Deportiva Alavés nový útočník Borja Viguera, jenž by si v zápase na Rosaledě mohl odbýt soutěžní debut v novém dresu. Kouč Ernesto Valverde ostatně bude muset udělat více než jednu změnu, aby vhodně rozložil síly mezi domácí i evropské tažení. Například Andoni Iraola dost možná nahradí v základní sestavě krajního beka Oscara de Marcose.

Zatímco Athletic si po výtečné loňské sezoně užil poměrně poklidné léto, které narušil jen zásah Manchesteru United a s ním spojený odchod záložníka Andera Herrery za výkupní klauzuli, jeho sobotní soupeř prožil další turbulentní období. Trenéra Schustera nahradil Javi Gracia, dlouhodobá opora mezi třemi tyčemi Willy Caballero následoval svého někdejšího kouče Manuela Pellegriniho do Manchesteru City, a obránce Jesús Gámez zase podepsal obhájcům ligového titulu Atléticu Madrid. Zářivou posilou se naopak stala jedna z hvězd letního mistrovství světa v Brazílii, Guillermo Ochoa.

Kromě mexického kouzelníka na jih Španělska zavítali Luis Alberto, jenž v Malaze stráví sezonu na hostování z Liverpoolu, a také Miguel Torres z řeckého Olympiakosu. "Tvrdě jsme v přípravě na sezonu dřeli, těšíme se na její začátek a jsme plně připravení," hlásá sebevědomě veterán Duda. "Zápas s Athleticem je skvělý způsob, jak sezonu začít."
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Sánchez, Angeleri, Weligton, Boka - Camacho, Darder - Alberto, Duda, Horta - Santa Cruz
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, José, Laporte, Balenziaga - Rico, Itrurraspe, Beňat - Susaeta, Aduriz, Muniain
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Valencia CF  (sobota 21:00)
Jako každý rok se každý fanoušek dobrého fotbalu může těšit na to, co na hřišti bude předvádět FC Sevilla. Její zápasy jen málokdy nudí, padá hodně branek na obou stranách (viz skóre 69:52 z loňské sezony) a nejinak by tomu mělo být i letos. Obhájci titulu Evropské ligy na úvod domácí soutěže vyzvou tápající Valencii, která by se ráda postavila znovu na nohy.

Musí se nechat, že trenér Unai Emery bude mít co dělat, aby své svěřence stmelil do fungujícího stroje, zvláště citelný je odchod "motoru" sevillské ofenzivy, Ivana Rakitiće do Barcelony. Nesporné kvality nyní již bývalého kapitána Andalusanů se budou snažit nahradit noví příchozí jako Iago Aspas, Éver Banega, Gerard Deulofeu, mladíček Suárez či Grzegorz Krychowiak. Zvláště od někdejšího kanonýra Celty Vigo Aspase se dá čekat velká motivace ukázat světu, že nepovedené angažmá v Liverpoolu mu nijak neubralo na fotbalových kvalitách.

"Tým je celý natěšený naskočit do sobotního zápasu," hlásí Aspas. "Dorazili jsme domů ze Superpoháru s hořkou prohrou, a tak se já i mí spoluhráči nemůžeme dočkat doopravdy nakopnout sezonu," připomněl útočník Sevilly nedávný zápas v Cardiffu, který opanoval Real Madrid v poměru 2:0. Stejně jako v Superpoháru i nyní bude Seville chybět její přední útočník - Kevin Gameiro totiž kvůli poraněnému kolenu vynechá ještě dobrých šest týdnů pobytu na hřišti.

"Je to velká škoda, že je Kevin zraněný, ani se s ním nemůžeme sehrát. Na druhou stranu, všichni v kádru chtějí co nejvíce nastupovat, dokážeme být v tomto ohledu dost sobečtí," poznamenal Aspas, jenž by mohl být jedním z těch, kteří se budou pokoušet nahradit 20 Gameirových zásahů z minulé sezony. "Trenér má nyní těžké pořízení, protože (sportovní ředitel) Monchi předvedl parádní výkon na přestupním trhu a je obtížné vybrat tu nejlepší jedenáctku."

Ani Valencie však oproti svému sobotnímu soupeři nezaostává, co se počtu nově příchozích týče. S proklamovaným příchodem nového majitele se znovu může začít blýskat na lepší časy, zatím dres netopýrů přijali za své Shkodran Mustafi, André Gomes či Lucas Orban. Portugalský trenér Nuno Espírito Santo navíc v tomto týdnu doplnil svou zadní linii o krajana Joaa Cancela z lisabonské Benfiky. Během oficiálního představení nový pravý bek Los Che prohlásil: "Jsem velmi šťastný za tuto příležitost a doufám, že ji klubu splatím svou tvrdou prací a soustředěním."

"Jsme mladá skupina hráčů, ale věk není až tak důležitý, předně se musíme stát skvělým týmem. Sám na sobě cítím velkou zodpovědnost, koneckonců bez takové zodpovědnosti by to nebyl pořádný fotbal," poznamenal na závěr pozitivně naladěný Cancelo.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Pareja, Carriço, Navarro - Krychowiak, Iborra - Reyes, Suárez, Vitolo - Bacca
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Vezo, Otamendi, Gayá - Gomes, Fuego, Parejo - Rodrigo, Alcácer, Piatti
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Deportivo La Coruña  (sobota 21:00)
Jak už to tak bývá se startem ligové sezony, dočkáme se i oživení v podobě (staro)nových tváří. Jednou z těch tří letošních ve španělské nejvyšší lize je Deportivo La Coruňa, která si úspěšným tažením v loňském ročníku Segunda división zajistila přímý postup a nyní ji čeká první kolo na půdě Granady.

Galicijský celek však v létě prodělal až nečekaně tvrdou obměnu kádru i s trenérským složením, a tak jej do nového ročníku nepovede Fernando Vázquez, nýbrž Víctor Fernández. Celkem Depor opustilo hned sedm hráčů, jež nahradila šestice nováčků. Klub však s posilováním stále není u konce, do uzavření přestupního období se bude stále žhavě spekulovat například o příchodu řeckého kanonýra Fulhamu Kostase Mitrogloua. Ovšem nikdo z možných budoucích příchozích již nestihne pomoci v sobotním zápase na Granadě, a právě tam by podle slov útočníka Tochého měla směřovat veškerá pozornost klubu.

"Ať už přijde kdokoli, bude muset prokázat, že je dost dobrý na to, aby zde mohl nastupovat. Já se soustředím jen na trénink a hru," má Toché jasno o své možné konkurenci. "Víme, že tým je stále na některých pozicích neúplný, a nevím, kolik hráčů ještě vůbec přijde. Ale liga už brzy začne a hráči, kteří už jsou členy kádru, ze sebe musí vydat vše."

Jednatřicetiletý matador nicméně ocenil dosavadní příchody, zvláště argentinského záložníka Luise Fariňu, jenž přišel na hostování z lisabonské Benfiky. "Podepsalo nám mnoho kvalitních hráčů na několika postech, ale jen jediný mi dokáže pomoci zlepšit vlastní hru a dávat mi finální přihrávky, a tím je Fariňa. V celém týmu mu není nikdo roven a útočníci nejvíc vynikají právě tehdy, když za sebou mají takového hráče."

Střelec tří branek v předsezónní přípravě se již nemůže dočkat startu ligové soutěže. "Celou dobu stejně jen přemýšlíte nad prvním kolem," přiznal Toché s úsměvem. "Granada je fyzicky našlapaný, silný celek a budeme se muset vydat naplno od první minuty."

Andaluský soupeř Deportiva do nové sezony rovněž měnil svého stratéga na lavičce. Veterán španělské ligy Joaquín Caparrós během léta nahradil Lucase Álvareze a už za svou krátkou práci v novém působišti sklízí pochvaly, ozval se například útočník Youssef El Arabi. "Překvapil mě, protože si rád s hráči často promluví, což je pro mě i celý tým důležité. Myslím, že s ním můžeme prožít velmi podařenou sezonu," vyhlíží El Arabi světlé zítřky. "Vyhovuje mi také trenérův systém, protože hrajeme na dva útočníky a zvládneme tak nasázet více gólů."
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Babin, Murillo, Sissoko - Larsson, Iturra, Márquez, Carlos - El-Arabi, Piti
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Laure, Insúa, Lopo, Canella - Rodríguez, Domínguez - Cuenca, Fariňa, Luisinho - Toché
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Espanyol Barcelona  (sobota 23:00)
Loňský nováček z Almérie se skvělým finišem udržel v nejvyšší soutěži a nyní proti Espanyolu vstoupí do své druhé sezony v Primera división. Vzhledem k otřesnému loňskému startu jde o velký úspěch a nyní již celek z jihu Španělska věří, že je ostřílenější a lépe připravený čelit prvoligovým nástrahám od samotného úvodu.

Než si Andalusané loni zvykli na peripetie spojené s tvrdou konkurencí a zaznamenali svou první ligovou výhru, uběhlo již celých deset kol. Přesto se Almería dokázala udržet, byť hekticky až v posledním kole, a nyní už čeká podstatně jednodušší a uvolněnější letní úvod do sezony. "Během přípravy jsme položili základy, abychom sezonu začali dobře," tvrdí Sebastian Dubarbier.

"Nabrali jsme zkušenosti, trenér dokázal posílit kádr a dobře pracovat s týmem, takže jsme nyní mnohem ucelenějším týmem. Máme díky tomu velká očekávání a nemůžeme se dočkat sobotního zápasu s Espanyolem," dodal argentinský zadák. Nejnovější posila, Thievy Bifouma, by si mohla odbýt svůj debut, byť přichází na hostování právě z Espanyolu. Trenér Francisco Javier Rodríguez však vyjádřil určité obavy nad fyzickým stavem francouzského útočníka s konžskými kořeny a i sám hráč uznal, že se zatím na plných devadesát minut necítí.

Na předzápasové tiskové konferenci Rodríguez prohlásil, že od Espanyolu čeká nový vývoj herního stylu pod jejich novým koučem Sergiem Gonzálezem, nováčkem na trenérské scéně, který v Barceloně nahradil nového šéfa japonské reprezentace Javiera Aguirreho. "Jsem si jistý, že pod Sergiem budou hrát odlišný fotbal od toho, na co jsme byli v posledních dvou letech zvyklí," pustil se Rodríguez do hodnocení soupeře.

"Naše příprava se zaměřila zvláště na to, jak budeme hrát my sami a teprve poté na to, jak zareagovat na kvalitní fotbal, s jakým na nás Espanyol vyrukuje. Víme, co musíme dělat."

Na rozdíl od mnoha španělských klubů si Espanyol uchoval stejné hráčské jádro, s nímž zakončil minulou sezonu, k němuž přidal pětici nových fotbalistů, ve všech případech znalých španělského fotbalu. Po dvou letech v zahraničí se tak na Pyrenejský poloostrov vrací kupříkladu ekvádorský útočník Felipe Caicedo. Nicméně mexický stoper Héctor Moreno se stále zotavuje ze zlomeniny nohy, kterou si přivodil v dresu El Tri na brazilském šampionátu, a bude tak svému celku chybět minimálně do prosince.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Rubén - Navarro, Trujillo, Dos Santos, Dubarbier - Méndez, Verza - Thomas, Soriano, Jonathan - Hemed
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - J. López, Colotto, González, Álvarez - Sevilla, Sánchez, D. López, Montaňés - García, Caicedo
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF00000:00
 Deportivo La Coruña00000:00
 UD Almería00000:00
 Sevilla FC00000:00
 Athletic Bilbao00000:00
 Espanyol Barcelona00000:00
 Granada CF00000:00
 Levante UD00000:00
 Getafe CF00000:00
 Atlético Madrid00000:00
 FC Barcelona00000:00
 Celta Vigo00000:00
 Elche CF00000:00
 Real Sociedad00000:00
 SD Eibar00000:00
 Málaga CF00000:00
 Villarreal CF00000:00
 Real Madrid00000:00
 Rayo Vallecano00000:00
 Córdoba CF00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1036)

Přidat komentář
LAM

Jsem zvědavej jestli bude Deulofeu hrát v Seville základ nebo jen nastupovat z lávky.

Reagovat
-Kopy-

a já jsem zvědavej na nejlepší ligu na světě, která konečně začíná.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsia liga sveta je spat. Nemozem sa dockat.

Reagovat
LAM

Jinak Neymar má problémy s kotníkema Pedro měl střevní virozu,takže hrozí že pro zápas s Elche bude jedinej útočník Messi

Reagovat
Dr. Admess

Prej LE nebude nic riskovat a rozdělí 45min mezi Munira a Sandra. A na druhé straně by měl hrát Rafinha. Já osobně bych nebyl proti. Elche musíme zmáknout tak či tak.

Reagovat
LAM

No ale tešil jsem se před tim víc.Messi s Neymarem dobře spolupracovali a ti ostatní nemaj na to ho nahradit.

Reagovat
Dr. Admess

Tak to je jasný. Já se taky těšil, minulý zápas to byla fakt paráda. Ale radši nic neriskovat a zase je fakt, že právě zápasy jako s Elche (a navíc doma) by měla být šance pro mladíky...

Reagovat
smazaný uživatel

Když dostal Modrić červenou kartu v Supercopě, má stopku na ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, vždycky, když jsme v tomto století prohráli Supercopu de España, byl z toho jasný titul v La Lize. V sezóně 2007-08 s osmibodovým náskokem na druhý Villareal a dokonce osmnáctibodovým na Barcelonu + jarní demolice Barcelony v zádech, v sezóně 2011-12 devítibodový náskok na Barcelonu, neskutečných 39 bodů náskoku na třetí Valencii a v zádech rekord v počtu nahraných bodů (100), nastřílených gólů (121) a rozdílu ve skóre (+89). Tak věřím, že nám to výjde i letos.

HALA MADRID Y NADA MÁS!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Já se strašně děsím letošní Valencie. Bohužel mi přijde mi jako nesourodý slepenec zbrklých a podivných nákupů. Uvidíme večer..

Reagovat
-Kopy-

Ničeho se neboj, slibuji ti top 4

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi si tady slibovával titul a skončili jsme v top 4. Takže letos střed tabulky, jo?

Reagovat
-Kopy-

ale no tak, nebuď pesimista, musíš věřit jinak je to o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

??? Zatial Limov projekt vypada do buducna . Nekupujete ziadnych predrazenych hracov ale iba talentov s Portug . Argent . Spanielskej ligy . Nechapem celkom tie reci . To ste chceli nieco ine ? A to vas este cakaju 2 transfer hracov .

Jediny na hovno trasnfer je hadam iba Zuculini ( pretoze on zdrhne do City ) . A este sirka kadra celkom nechapem ako sa pri tej konkurencii moze udrzat taky Piatti ? Pri talentoch ako Gil ci nenavideny Viera je uplna zbytocnost .

Reagovat
Counter

Má někdo zájem hrát PD Yahoo fantu?

Je fajn, že skrze stats od Opta ocení hráče za skoro všechny myslitelné herní činnosti (včetně těch defenzivních jako tackles, interceptions, zablokované střely...), je méně fajn, jak mají nastavený systém cen. Vynechat v sestavě CR s Messim je krušné, jenže oba dohromady zaberou 50 % rozpočtu A sehnat tam levné kvalitní hráče v podstatě nejde, i hráči nováčků tam jsou nechutně drazí.

Kdyby někdo chtěl aspoň kouknout jak to vypadá:

https://sports.yahoo.com/fantasy/soccer/la-liga/home

Pozvánka do EF ligy:

https://sports.yahoo.com/fantasy/soccer/la-liga/leagues?join=3356&pass=3bjbehi

Kdyby odkaz nefungoval, tak:

League ID:3356

Password:3bjbehi

Dobrá věc je, že existuje i aplikace na mobily, pro Android i Apple.

Na přihlášení máte v tuhle chvíli něco přes pět hodin.

Reagovat
10FKK

Nechutná simulace Godína!

NÁVOD NA SLEDOVÁNÍ PRO FANS, KTEŘÍ NEMAJÍ V OBLÍBENÝCH KLUBECH REAL, NEBO NEMAJÍ NAD POSTELÍ PLAKÁT CR7!

Natřete skla nějakých bezcenných brýlí bílou barvou, nechte vyschnout a několikrát zkontrolujte neprůhlednost vašeho výtvoru. Pokud nic nevidíte můžete se podívat na pěkné video.

https://www.youtube.com/watch?v=8pgbDKWbElw

Několik oslavných komentů největšího fanouška videa fildy95...

Přeháníte, Ronaldo byl faulován, snažil se vysmeknout a přitom ho trefil do obličeje, rozhodně to nebyl žádný "úmyslný úder pěstí", to je úplně směšné. Rozhodčí ten souboj celou dobu sledoval a dal mu žlutou.

Vyplynulo to z toho souboje a prvotního faulu Godína. A pořád tam marně hledám ty "dva úmyslné údery pěstí po hlavě".

Nebyl to přirozený pohyb, ale byl způsobený primárně tím, že ho Godín celou dobu držel a on se mu snažil vysmeknout.

Kdyby k němu přišel před tím rohem a bez souboje ho trefil do obličeje, to by byla jasná redka. Když ho ale Godín celou dobu fauluje a on pak jen ve snaze se vysmeknout jednou trefí, vyřešil to rozhodčí správně žlutou kartou. Mimochodem, on ten souboj celou dobu sledoval a žlutou dal Ronaldovi podle mě hlavně proto, protože se mu nechtělo pískat penaltu, dát žlutou Godínovi za to držení a pak červenou Ronaldovi za reakci.

Většina jo, já ho mám taky hodně rád a hrdě se k nim hlásím. A "věčně otloukaná chudinka" to určitě není, je to ale člověk, který v životě nedostal nic zadarmo a drtivá většina Madridistas si nenechá líbit, že se na něj někdo snaží házet špínu, protože z něj má mindrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik času pro nic.

Reagovat
10FKK

Pět minut pro nic, teda pro nejzaslepenějšího fanouška, který už lže i sám sobě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co len ty si za cloveka...

Reagovat
smazaný uživatel

To se ty nikdy nedovíš.

Reagovat
10FKK

Mám radost, že se bavíš. Jenom jedna maličkost by mě zajímala... Vysvětli mi tohle:

Vyplynulo to z toho souboje a prvotního faulu Godína. A pořád tam marně hledám ty "dva úmyslné údery pěstí po hlavě".

PS: 10 a 12 vteřina... Dík!

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, vždyť v 10. vteřině mu pravou rukou přejede po temeni a ve 12. udělá to samé akorát z druhé strany. Jako já vidím, že je tam úder, a proto říkám - faul to byl a žlutá je zasloužená, ale tohle jestli jsou nějaké rány pěstí, tak to máme asi hodně odlišná měřítka. Co by potom mělo následovat za nějaký úder loktem do obličeje, který se při takovýchto soubojích stává běžně...To by třeba Ramos a Mandžukić nedohráli ani jeden těch dvou zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

*z

Reagovat
10FKK

Jsi boží!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, to nemuselo být.

Reagovat
smazaný uživatel

komik

Reagovat
smazaný uživatel

Normální diskuze tu v nový sezoně vydržela přesně 4,5 hodiny a 16 komentářů. Supr.

Reagovat
Kenneth

A zase Katalánci...

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně nechápu proč se to tahá sem, když je o tom vedle 300 komentářů už.

Reagovat
10FKK

Hlavně se nerozbrečte vy ochránci diskuzí

Dal jsem to sem, aby si všichni udělali obrázek o vašem vrchním moralistovi a dospělé fňukně z madeiry...

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně to sem hážeš, když každý, kdo se chce jakkoliv vyjádřit, může reagovat pod článkem o Supercopě. Nemá smysl ty samé názory házet podruhé někam jinam.

Reagovat
10FKK

Snad se nestydíš za svá moudra...

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé své názory nepovažuju za moudra a za druhé se za ně nestydím, jen nechci, abys tím a případnými reakcemi zaplnil zdejší diskuzi, když už se vede pod článkem, kam patří.

Reagovat
10FKK

Alespoň něco..

Myslím, že to zdejší diskuzi neuškodí... Jsou bohužel i horší věci než tvé bludy.

Reagovat
Kokesh

Tak to teda zacinas pekny cirkus, bravo.

Reagovat
10FKK

Cirkus fans realu madrid tu funguje parádně, tak nechápu tvojí poznámku o začátku.. Vaše morální autorita lže sám sobě a ostatní pokrytecky schovávají hlavu do písku popř. píší nesmysly o cirkusu

Reagovat
smazaný uživatel

Včera vyhlásil madridcan předsezónní tipovačku. Dovolím si zkopírovat to sem.

1. majster

2. timy v top 4

3. zostupujuce timy

4. najlepsi strelec

5. najlepsi nahravac

6. player of the year

7. manager of the year

8. Zamorova trofej

9. postupujuci do PD zo Segundy Division

Moje tipy:

1. Barcelona

2. Barcelona, Real, Atlético, Sevilla

3. Eibar, Cordoba, Almeria

4. Ronaldo

5. Koke

6. Suarez

7. Luis Enrique

8. Moya/Oblak

9. Nevím.

Reagovat
Kenneth

1. Real Madrid

2. Real, Atlético, Barca, Athletic

3. Eibar, Cordoba, Almeria

4. Ronaldo

5. Messi

6. Ronaldo

7. Simeone

8. Moya/Oblak

9. Betis, Osasuna, Las Palmas

Reagovat
Xavi

Mně tam chybí trofej Telmo Zarra.

1. Barca

2. Barca, Real, Atlético, Sevilla

3. Eibar, Almeria, Getafe

4. Messi

5. Modrič

6. Iniesta

7. Emery

8. Moya/Oblak

9. Betis, Pucela, Palmy

Telmo Zarra : Paco Alcácer

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to psaný i vedle včera. Tohle nemá v PD smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Barcelona

2. Barcelona, Real, Athletic, Atletico

3. Levante, Eibar, Cordoba

4. Suarez

5. Messi

6. Messi

7. Enrique

8. Moya / Oblak

9. Betis, Osasuna, Gijon

Reagovat
technecium

1. Barcelona

2. Barcelona, Atletico, Sevilla, Athletic

3. Eibar, Cordoba, Getafe

4. Suarez

5. Messi

6. Messi

7. Luis Enrique

8. Oblak

9. neznám týmy v SD

Reagovat
Billy McClane

Toto nema s tipovackou nic spolocne. To su zbozne priania fanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, jako kdyz nekdo neda real nebo barcu ani tteba do do top 4 tak tk neni objektivni, kdybych - ac jako fan realu - chtel byt obmektivni a zavrel obe oci pred tim komu fandim, tak opravdu letos to vidim na titul pro real, ostatne tak mam i vsazeno, a jinak tip na tipovacku (objektivni,opravdu bych tak vsadil nebo uz vsazeno mam) tak radsi nez hrace zkusim napsat jak si myslim ze dopadnou tymy na poharovych pozicich

1. Reál 2. Barça 3. Atletico 4. Valencia 5. Athletic 6. Sevilla (7. RSC/Villareal)

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo

Rayo, Sevilla, Netopier, Socky

Real, Barca, Atletico

Leo Babtistao

Trashorras

Gael Kakuta

Paco Jemez

Cristian Alvarez

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, uvidíme co Vezo. Pro mě to prostě není hráč do základu, nejlépe tak na další rok hostovat. Dea stopeři ještě musí přijít. Naopak Gomes se v přípravě jevil skvěle, tak snad nezklame.

Reagovat
-Kopy-

stoper už nepřijde, Nuno chce záložníka a útočníka už jenom...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Otamendi, Mustafi a Vezo? Hmm..

Reagovat
-Kopy-

a může tam hrát i Orban, případně Fuego

Reagovat
teenz

Tak asi ahoj Angeli.

Reagovat
Kokesh

Nooo...nakonec z neho vytriskat tech 70 se vsim moznym, taky nebude spatny. Spolecny vychodisko s tim jeho pozadovanym platem by jsme nenesli James ne James, jen skoda, ze ho musela nahradit zrovna tahle zatim vyhypovana hvezda, protoze takovou sumu za nej dostat a koupit dalsiho sohaja treba za 40....

Reagovat
teenz

Někde jsem četl, že James ale přišel jako náhrada za DiMu, protože ten požádal o přestup před Jamesem.

Pokud to je takhle, tak ať jde. Každopádně střelit jednoho z nejlepších v Realu/na svém postě za 70 a koupit Jamese za 80 .

Reagovat
smazaný uživatel

Perez jenom sklizi, co zasel. Cela ta kauza mi pripomina jeden pripad z roku 2003.

Reagovat
teenz

Perez je pýča.

Reagovat
Kokesh

To jsem taky cetl, ale radeji verim te verzi, ze mu delal problem jen plat, coz je asi nejvice logicky.

Yop, je to postaveny na hlavu.

Ale proc zustavat? Pokud maji fotbalisti takovy moznosti, ze je ve svem klubu nespokojeny s platem i s pozici, druhy tym za nej zaplati pozadovanou sumu a zdvojnasobi, nekdy i ztrojnasobi plat...srat na nejakou loajalitu apod, na to uz se davno nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

By me jen zajimalo, jestli by byl takhle nespokojenej nebyt Bejla.

Reagovat
Kokesh

Asi ne, byt jen Cris o mile pred dalsimi z tymu, asi by to slo...ted, kdyz pribyl i Bale...

Na druhou stranu, nebyt jeho, mozna by jsme na takovou sezonu cekali dalsich iks let, Angle by se hledal porad na kridle atp.

Vsechno zly je k necemu dobry, v to verim i s prichodem Jamese.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik vůbec bere ročně Bale? Ja četl, že 10...

Reagovat
Kokesh

11?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné. Každopádně je to celkem nepoměr, že Ángel bral údajně 4 po zvýšení a Bale má skoro trojnásobek. Každý holt není takový charakter jak Xabi Alonso, který vydělával celou dobu 4, a když podepisoval novou smlouvu, nepožadoval zvýšení a kdyby mu Pérez sám nezvýšil plat na 6, bere 4 doteď.

Reagovat
Kenneth

Můžeme být jenom rádi, že MS je jednou za 4 roky.... Další MS už tu Peréz nebude.

Reagovat
teenz

Počkej až Hazard tuhle sezonu vystřílí 30 golu a Perez si pro něj dojde za dalších 80.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard? To dřív Pelta rezignuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo nevi. S Jesem by to taky dopadlo jinak, kdybych hral na "kdyby"..

Reagovat
teenz

Já to chápu, teda do chvilky než si nevzpomenu na to, že Angel prodlužoval a musel s tímhle počítat. Nadruhou stranu, Perez je prostě osel, neměl se srát s Jamesem a navýšit plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím dobře, že mu nabízejí plat 12 milionů euro na sezónu?

Reagovat
teenz

Kompezace, za to kam to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je celkom malo . Ked pozadoval 16 .

Reagovat
smazaný uživatel

Píše to Balague, to není zrovna důvěryhodný zdroj.

(i když ten odchod je nevyhnutelný no.. )

Reagovat
teenz

A nejhorší na tom je, jak se k tomu Carlo popřípadě Perez staví.

Reagovat
Kenneth

Jak se k tomu Carlo staví? On jenom papouškuje Peréze, protože mu stojí s nožem za zády. Ten by v životě ty dva tragické pokémony nekoupil a Di Máriu neprodal.

Reagovat
teenz

Reagovat
Kenneth

Za tohle by si zasloužil Peréz regulérně přes držku. Už se nemůžu dočkat 2017, at konečně vypadne. A celého slavného Jamese si může vzít sebou.

Reagovat
teenz

Zrovna včera jsem si řikal, že sympatie k Realu nějak mrznou po super přestupáku (až na Geretha), kdy jsem očekával budoucnost na ose Carvajal - Varane - Illarra - Isco - Modrič - Jesé se to letos klasicky dosralo a vidim tam běhat Geretha - Jamese, za které by normální klub naokoupil celou 11.

Reagovat
Kokesh

Jenze se podivej i okolo nas. Normalni klub? Takova je bohuzel dnesni realita a tech par vyjimek nic nemeni.

Reagovat
teenz

To nic nemění, že se mi tohle hnusí. Mohli jsme mít do budoucna super tým. Sympatickej.

Reagovat
misinho7

to mas furt proti Garethovi? nechapem... bez neho by sme neziskali to co sme ziskali minulu sezonu , moyno to nieje technik ala Ronaldinho ale ma svoje prednosti ktore vyuziva a ktore mu pomahaju byt jeden s najlepsich

Reagovat
teenz

Proti Gerethovi nic, jen proti jeho přestupu.

Reagovat
misinho7

to uz nie je jeho chyba ale proste neznasam to hanenie nasich hracov mozno stal sialene peniaze ale dokazal ze ich bol hodem zazili sme najlepsiu sezonu za 12 rokov a to aj vdaka nemu co sa tyka Jamesa tak tam bola cena prestrelena riadne ale dajme mu cas a nehanme ho ze nato nema vcera napr bol najlepsi z nasich , treba mu dat cas , mozno to nebude novy Cristiano ale ked dosiahne svoj potencial bude to pan hrac a myslim si ze ma co nam ponuknut .. co sa tyka angela to je chyba keketa Pereza ktory je debil vymrdany a posral nam vitazni tym , ale musime sa s tym zmierit a verit v nasho trenera a nasich hracov ze naviazu na minuly rok a spravia tuto sezonu legendarnou v dejinach klubu

Reagovat
teenz

Já neřikám, že za to může Bale.

Reagovat
misinho7

no ale vzdy sa donho opries ked je moznost, ze tam beha ten typek co stal sialenych XY penazi

Reagovat
teenz

Jo, protože za 91 mega neumí zpracovat, driblovat ... hm, vystřílel nám ale dvě trofeje.

Reagovat
misinho7

tak driblovat vie sice nie ako Messi ale vie ale tak ma ine prednosti , jeho rychlost a strela su to hlavne co ma a to ho robi jedneho z najlepsich .. napr nemozeme hanit Isca ze nie je sprinter pretoze je zas uplne najlepsi technik v time , proste kazdy ma inu prednost

Reagovat
Cizinkx

Ta jeho rychlost je k ničemu, když 95% týmu to Realu zavře, a hraje beton. Pak je na hřišti zbytečný. Do plných on hrát neumí, a nikdy podle mého ani umět nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plat sa nevie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně smlouva na 5 sezón a celkem si vydělá 60 milionů euro, takže 12 milionů euro na sezónu. Ale ber to s rezervou, píše se to jen v mnohdy bulvárních španělských médiích. Každopádně už to začíná nabírat fakt reálné obrysy.

Reagovat
Miguel19

To je cca 180K liber týdně...to bych čekal víc.

Reagovat
Kokesh

200/w je malo? .]

Reagovat
smazaný uživatel

Tak najviac budem zvedavy co budeme robit ked sa zrani Karim minulu sezonu tam bol aspon Morata . Teraz to bude bud zabijanie Isca alebo Jamesa .

Reagovat
Phillipinho

Tak jsem zvedavej na Vale. Doufam v peknej match

Reagovat
kiwwi

tak najprv Athleticu neuznaju gol nerozumiem preco a potom brankar fauluje hraca na penaltu a on odpiska faul na brankara

Reagovat
smazaný uživatel

Hned při prvním zápase sezóny rozhodcovská komedie. To nám to super začalo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Phillipinho

Prvni zapas sezony a hnee rozhodci saskujou. Parada. Tohle byl regulerni gol Iraizoze.

Reagovat
-Kopy-

to zas bude smolná sezona, už to vidím, ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Ta dvojita tycka

Reagovat
smazaný uživatel

To je fantastický začátek sezóny. To se jen tak nevidí. To byla skvělá šance Valencie. Takhle opsat brankovou čáru, to jsem dlouho neviděl.

Reagovat
Phillipinho

Jenom to ticho na Pizjuanovi

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo čekání na smrt.

Reagovat
kiwwi

ty vole taky skandal a tu sa nad tym pozastavia traja ludia? Bud to nikto nepozeral, alebo je to v Spanielsku standard a nikto si uz z toho nic nerobi?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, standart.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to druhé, hrubice rozhodčích ve Španělsku jsou běžná rutina prakticky kolo co kolo, bohužel.

Reagovat
Phillipinho

Letos to rozhodci rozjizdi hned od zacatku

Reagovat
smazaný uživatel

Na co čekat, že?

Reagovat
misinho7

standart... ale toto bol riadny fauil takto neuznat gol , normalne ako keby to spravil naschval .. ach dneska to musi malaga dat za kazdu cenu , tak ten ojedinely fik brankara neuznam nech maju ty spanielsky modraci radost

Reagovat
penepi

Štandard je správne, mojko.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Super a Beto tak na tri mesice mimo..

Reagovat
Phillipinho

A Barbosa zatim chytal jenom Segundu.

Reagovat
-Kopy-

heh, Beto boží mlýny melou

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bozi mlyny mlely tak Valencie zkrachuje za toho Lima

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby boží mlýny mlely tak tak byste skončili v semifinále EL. Titul na gólu z ofsajdu

Reagovat
Kily

jeden je špinavý odpad, co se zaprodal, druhý zase zažil nejlepší období za vlády usvědčeného kriminálníka, celkově tak nějak stejná hovna

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se vrátím k Malaga-Athletic. Athletic v těch nejdůležitějších chvílích až moc spoléhal na Muniaina. Někdy ho podpořil zajímavých centrem Ibai a v šancích se objevoval Rico. Ale celkově to bylo dost těžkopádné. No v Malaze se moc vyhrávat nebude. 2 redky pro Dudu a Antunese. V 94. minutě dal branku gólman Iraizoiz po standartce, kdy se krásně zavěsil do vzduchu. K překvapení všech ji ale rozhodčí neuznal. Čekám velkou dohru u disciplinárky. Šaškárna.

Reagovat
smazaný uživatel

A Iraola třel druhý poločas dost bídu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten neuznaný gól byl famozní. Jak ten Gorkův náskok do luftu, tak jeho neuznání.

Dohra na dicipinárce? Svaz se za svýho sudího postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Piatti si to zatím ale dává.

Reagovat
Phillipinho

Andre Gomes , skvele se na nej diva

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tam vystřihl Zidanovku, že?

Reagovat
Phillipinho

Jj

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Phillipinho

Jestli prijde Enzo, tak ta vase zaloha Parejo-Gomes-Enzo muze bejt dobrej valec.

Reagovat
-Kopy-

To by byl moc velkej průchoďák možná ale ?

Reagovat
Phillipinho

Jako myslim, ze Parejo ani Gomes sedet nebudou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nasa podobna zostava aspon bola . Enzo je taka demoverzia Di mariu . Tiez toho velmi odbeha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

ouu ale skvěle presujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Vidlák

Reagovat
-Kopy-

to je klasika tohle prostě a my nastřelíme dvě tyčky a oni ? samo že se to odrazí od Alvese zpátky k němu...ta Sevilla má prostě pořád štěstí proti nám to není možný...

Reagovat
smazaný uživatel

To budou ty bozi mlejny...

Reagovat
-Kopy-

ježiši

Reagovat
smazaný uživatel

to bude začátečnické štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom lekcia s produktivity .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Iraizoizovi pískal pomezní ofsajd. Šou musí jet dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši. To snad není možné. Iraizoiz nabíhal snad tři metry za hranicí ofsajdu. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Před. :D

Reagovat
Phillipinho

Fakt? , to neni mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je na tom to, že tohle se povede jednou za život. Ta branka byla výstavní, krásná, jedinečná. A lidská nepozornost tohle dílo takhle zničí. Iraizoiz mohl být hrdina, takto se jen na týden objeví na sociálních sítích v bulvárních zprávách. Hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohled z boku. Ofsajdová hranice, chumel hráčů, ale Iraizoiz nabíhá dobré 3-4 metry před tím chumlem. Šedý dres, vysoká postava. Rozhodčí to má na dlani. Zkrat jak prase. Ti roboti a technika budou fakt asi potřeba, tohle je hrozná škoda pro fotbal. Vždyť to bylo nádherné a dětská radost Athleticu. Pak se dozvíš, že borec mával ofsajd. Ty vole.

Reagovat
Phillipinho

Naprosta katastrofa. Nepozornost? Vzdyt to bylo snad 3 metry. A kdyz uz tedy mam pochybnosti, koukal jsem nekam po holubech, tak to pustim ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Counter v souhrnu píše, že to ofsajd nebyl mávaný Iraizoizovi, ale Adurizovi.

Reagovat
Counter

ale ani ten možná v ofsajdu nebyl A už vůbec nevím, jak mohl překážet Kamenimu ve výhledu

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevěřím, že se takováhle chyba dá udělat nevědomě. To prostě není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste jak teď obránce Valencie blokoval střelu z dálky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Bacca rabona

Reagovat
smazaný uživatel

Ale počátek té akce smrděl přečíslením a nakonec z toho byla jen parádička pro diváky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Angelito maj sa vymrdanej Perez

Reagovat
Pasha

Vrelá vďaka, ešte to oľutujete. No nič, tešte sa s Jamesa, ktorý si angažmán v Reale vystrieľal na MS. Týmto ho samozrejme vôbec neznižujem, len konštatujem tak, ako to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak se Valencia skvěle prezentovala, tak v druhém poločase se do toho nemůže dostat a Sevilla je lepší. Už mohlo být po Vitolově tutovce klidně 2:0. Pokud zapomeneme na Pacův pokus, který zaklepal Bohu na dveře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ich stredova trojka strasne lahko straca lopty . Parejo a Gomes . Cely ten prechod do utoku musia zlepsit .

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zač ten Rodrigo de Paul? Kromě toho, že rozbíjí protihráčům huby loktem asi po minutě co je na hřišti? Rozhodčí šalamounsky. Žlutá pro faulujícího, červená pro oplácejícího.

Reagovat
smazaný uživatel

De paul to je debut .

Reagovat
-Kopy-

ja už z toho nemůžu....zase červená na Seville a zase nezasloužená, to prostě je neskutečný...nenavidím Sevillu.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
-Kopy-

? wtf tahal ho, Rodrigo chtěl hrát a prostě se přirozeně oženeš v téhle situaci, to že to takhel trefil je smůla ale vychází to z jeho faulu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, ale takhle moc se ohnat není přirozené. Rozhodčí to tak musel udělat. Jak říkám, udělal to šalamounsky. Je mi sice trochu toho kluka líto, protože tam byl asi minutu. Smůla no.

Reagovat
-Kopy-

další smůla, vidíš, kolikátá už tenhle zápas ? já mam nervy jak svině

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že máte smůlu. To se musí uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy, na ten přímák Pareja se radši ani nedívej. Je to pro tvoje zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaslouzena? Prestan, akorat se tady zesmesnujes..

Reagovat
-Kopy-

od tebe sem nic jinýho nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja od tebe taky ne. Zamysli se ale obcas nad sebou, tyhle zakroky jsou strasne nebezpecny a museji se trestat cervenou, tenkrat dostal za podobnej uder i Ronaldo cervenou a to ani tomu hraci neroztrhl tvar do krve jako dnes De Paul.

Reagovat
-Kopy-

strašně nebezpečný wtf ? co se může nejhorší stát ? zlomenej nos ne ? strašně nebezpečný zákroky jsou skluzy atd ale ne tohle ohnání, když chce se vysmeknout z jeho sevření

Reagovat
smazaný uživatel

A co takhle treba zlomena licni kost?

Reagovat
Kokesh

https://www.youtube.com/watch?v=nNIPMIotc5k

Ja bych za to treba redku nedaval...

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Dvakrát se po něm ohnal, z toho podruhé ho trefil loktem do ksichtu To je prostě chyba toho hráče, že je čurák a místo toho, aby na sebe nechal odpískat faul za držení, tak se přemotivovaně dvakrát ožene...

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla je odpad La Ligy

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá, že z toho průběhu nakonec vytřískáte maximum možného.

Reagovat
-Kopy-

orban

Reagovat
X-bano-X

Jednoznačný prekauč od Unaia. takto sa proti 10 zahrabať pred vlastným vápnom

Reagovat
-Kopy-

to dělal i u nás

Reagovat
X-bano-X

Mi to pripomenula Hiddinka v zápase Chelsea s Barcelonou po vylúčení Abidala. Stav 1:0 hrali proti 10, stiahli sa a Iniesta z jedinej strely na bránku vyrovnal

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Denis je proste paradny hrac

Reagovat
LAM

Taky je náš má tam hostovačku na dva roky,takže další velká naděje do budoucna.

Reagovat
smazaný uživatel

To by som zrovna netvrdil ze je vas pretoze Sevilla ma opciu . A vy mate Rafinhu a Halilovica .

Reagovat
Phillipinho

Sevilla ma opci na 6 mega, ale Barca ho potom muze odkoupit zpet za 9 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Šílený první den. Valencia lepší se smůlou v koncovce, druhý poločas zase Sevilla nedotáhla některé akce do zdárného konce. Po červené na kluka, který byl na hřišti asi minutu, by si na Valencii nevsadil už asi nikdo. Přesto ještě párkrát zahrozili, dokonce byli nebezpečnější než Sevilla. Zaujal mě Krychowiak, to bude skvělá posila. Z Valencie nikdo, zajímavý tým, vypadá, že dobře sehraný. První poločas byli opravdu dobří, ale celkově na mě působili takovým nijakým dojmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Otamendi mě zaujal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka dle mého názoru po skončení la ligy...

1.Atletico Madrid

2.Barcelona

3.Real

4.Valencia

5.Sevilla

6.Villarreal

7.Sociedad

8.Vigo

9.Levante

10.Getafe

11.Vallecano

12.Elche

13.Bilbao

14.Deportivo

15.Granada.

16.Málaga

17.Espanoyl

18.Alméria

19.Cordoba

20.Eibar

Reagovat
smazaný uživatel

taky názor no :)

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico jeden rok prekvapilo a hneď je favorit

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico má asi tak 10% šanci obhájit. Real nebo Barca...

Reagovat
Phillipinho

To umisteni Athleticu je dost mimo ti reknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten možný trest pro Simeoneho to je zase fraška

Reagovat
Atlético de Madrid

Simeone nikomu nic neudělal, toho asistenta akorát poplácal... Na rozhodčího nemá hrabat, takže nějakej, třeba dvouzápasovej trest si zaslouží. Že se pak postavil na tribunu za lavičky...to se snad může

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on kdyby dostal i těch 12 nebo kolik zápasů, tak je stejně celkem pravděpodobný, že se ho nebude týkat ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka na Madrid fans ... Čo ten Ronaldo ? Žiadny trest? Suareza ste tu ukrižovali, tak sa vyjadrite aj k tomuto :)

Reagovat
smazaný uživatel

On se Ronaldo snad zakousl do klíční kosti? Já jsem viděl, že se jenom ohnal, když byl jasně faulovaný. Za co by jsi chtěl trest?

Reagovat
LAM

Se ohnal

https://www.youtube.com/watch?v=zXL3ZeJeoqk

Za tu druhou ránu přímo do ksichtu když už ho Godín nedržel by dle mě měl dostat minimálně 3 zápasy stop.Jinak ať jdou někam.

Reagovat
smazaný uživatel

jediný spôsob, ako ho donútiť, aby nehral a vyliečil si to zranenie

Reagovat
Atlético de Madrid

Právě, u tohohle zákroku je největší problém ta Ronaldovo poslední rána. Nevim jestli to bylo vyloženě do ksichtu, ale spíš někam ze strany do krku, což je ještě horší. To svědčí o agresivitě jeho reakce, neboť se po Godínovi ohnal i když už ho nedržel, padal a nepotřeboval ho od sebe odstrčit. Jinak nechápu, jak takovýhle agresivní hovado můžou obdivovat miliony lidí - to je furt nějakej exces.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Obdivují ho proto, že je to nejlepší hráč na světě a dáva to do všechno a i emoce do toho patří. Navíc za to můžou tak akorát ti šulibrci z Atletica, jelikož ho drželi při každé standartce a rozhodčí nic.

Reagovat
Atlético de Madrid

nevim, podle mě je to prostě emotivní spratek, co neumí krotit svoje nervy. To je furt nějaký kopání kolem sebe, řvaní na všechny okolo, mlácení do lidí..

Reagovat
smazaný uživatel

mlácení do lidí? Nechceš ho rovnou zavřít na Mírov. Tady ta morazilace od fans Barcy a Atlética jsou už docela vtipné, jenom by to chtělo se trochu zamyslet a uznat, že Real se z těchto tří klubů nejvíce snaží hrát fotbal a ne faulovat a zdžovat(Atletico) či věčně simulovat a rozhazovat rukama(Barca)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si zabil Real sa snaži hrať viac futbal než Barca..prosim pozri si El Clasico niekedy..Niekto je zalezený na svojej polovici. Napoveda: Barca to neni.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Atlético de Madrid

samozřejmě. Skoro v každym z posledních zápasů Atlética s Realem provedl Real nějakou zákeřnost. Jako pardon, ale jestli příliš horlivý bránění Ronalda při rohu ospravdelňuje tuhle jeho psychopatickou reakci, tak bych asi měl spíš sledovat wrestling, protože tam se k sobě chovaj jemnějc.

To, co předváděli Pepe, Ramos a Costa je oboustranný. A to bylo v pohodě, nic si neudělali, poflusali se, naházeli na sople, zasimulovalo se a pak se objali. Ale tyhle prasárničky, zákeřný hovado Arbeloa, Ronaldo mlátácí kolem sebe... Já nevim, najdi mi nějakej exces hráče Atlética ze vzájemnýho zápasu, kterej by se dal postavit na úroveň tomuhle mlácení..

A stejně tak to bylo v zápasech s Barcou. Real je tam kosil, protože nedokázal dorovnat jejich technickou kvalitu. A pak to samozřejmě někdo sváděl na to, že simulujou. A že taky občas někdo udělá tvrdej zákrok, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi ale pokrytec, všechno to pramezní z hnusné hry Atlética, kteří na tom mají postavený fotbal, okopávaní, držení, válení se po zemi - stačí si vzpomenout na finále španělského poháru před dvěmi lety, tehdy jsem usoudil, že Atlético je odpad na stejné úrovní jako Barca, ti hráči se tam tak ponižovali, že jsem nevěřil vlastním očím.

Reagovat
Atlético de Madrid

jasný, a od tý doby se vůbec nic nezměnilo

Reagovat
asskicker

dobry draft - cesky ehmmm, luxus

Reagovat
dextroza_m

a co mají dělat? Nemůžou dát 80m za jednu posilu ty inteligente. Zákro byl jasný Ronaldův zkrat, nicméně může se to stát asi každému, když je fotbal kontaktní sport

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Ty taky neumis krotit svoje hovna, a to pises pouze na netu.

Reagovat
teenz

Hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych teda řekl, že dvakrát někomu naložit pěstí je mnohem horší, než 10 kousanců, po kterých ti zůstane na rameni akorát cucflek

Reagovat
smazaný uživatel

Ohnal Podla mňa len odhaňal komára čo povieš?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
teenz

On už nemůže dostat žádný trest. Byl potrestán v zápase.

Reagovat
LAM

To si vzal kde?Když se na to komise podívá a vyndá si hlavu z prdele tak mu nějakej trest dát.Ale to by nesměl hrát asi za Real.

Reagovat
teenz

Pujčím si ..

imp23.08.2014 15:40

Svaz už ho nemůže potrestat, když už byl "potrestaný" v zápase. V případě žlutý karty nemůžou retrospektivně trestat hráče a přebíjet rozhodnutí rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno dodat, že tohle platí v PL a o platnosti v PD si nejsem vyloženě jistý.

Reagovat
teenz

Je pravda, že PD je cirkus velkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je vlastně ten samý případ, taky dostal žlutou za tu ťafku Mandžukičovi. A disciplinárka zatím mlčí, takže je možný, že to fakt platí.

Reagovat
teenz

Real si to zaplatil.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

5 měsíců

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno kolo s Kličkem

Zato tu zubatou píču zastřelit jako prašivé zvířátko

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Atlético Madrid porazilo 1:0 Real a získalo Supercopu, možná ale přišlo na delší dobu o Diega Simeoneho. Argentinský kouč v prvním poločase poplácal asistenta rozhodčího po zádech a byl vykázán na tribunu, za což mu podle listu Marca hrozí čtyřzápasová stopka. Podle AS by Simeone mohl být potrestán dokonce trestem na sedm utkání.

A Ronaldo nic?! Komedie...

Reagovat
teenz

Reagovat
2miguel1

Simeone bude o 5 metrov dalej od ihriska no bože

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o minimálně o princip

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Real Madrid, ti mozu vsetko.

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

To víš, Real to má kouepný jako vždycky. Akorát v Clásicách má koupený, aby pískali proti němu, aby to nebylo tak zjevný no.

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

£75m for Angel di Maria

Oukej, to už vapadá hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

To by znamenalo, že nás toto léto, co se přestupů týče, bude stát jen 5,5 milionů euro a pokud se prodá ještě Khedira, budeme celkem jasně v plusu.

Reagovat
smazaný uživatel

a záloha do sezony: Modrič-Kroos-Xabi, přičemž na lavičce bude jenom Isco-Illara??? Buď ať zůstane Sami, nebo ještě někdo přijde..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě počítá do zálohy s Jamesem. Carlo na tiskovce řekl, že nákupy jsou uzavřeny a chystají se jen odchody (Di María, Khedira).

Reagovat
smazaný uživatel

Což je největší tupost, kterou může udělat. Tvůrčí tam máme primárně duo Modrič-Isco, a ještě Kroos se taky v tomhle neztratí. Takže mít čtyři tvůrčí hráče je zbytečný luxus, zvlášť když opravdovou spojkou vyvažující útok/obranu je jenom Toni s dobrým bráněním (vím, že Luka se taky snaží, ale prostě jeho přínos je jinde). Do toho prodáme Khediru ... a na poslední post nám zbyde Xabi, Illara, což nemusí být problém, když se exsocka zvedne jako v přípravě.

Reagovat
teenz

Aby dostal šanci se zvednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to back-up za Xabiho, který rozhodně nevydrží všechno. Případně tam možná Carlo zkusí Kroose, ale to by ho po dobré přípravě fakt zbytečně odepsal. Podle mě si Illara zahraje dost, aby dokázal jestli na to má, nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom tlumočím slova Carletta.

Reagovat
teenz

Jediná možnost je, naučit Jamese hrát v té záloze a vypomáhat. Přičemž je na cestě Jesé, Isco si musí kopnout a Illarra. Komplikace akorát, achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by to bola takáto suma, tak by mi to asi ani nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Když vezmu v potaz, že loni v léte nebyl nereálný jeho odchod za 15-20 milionů euro...

Reagovat
teenz

No ono se to anuluje tím Jamesem, který má reálnou hodnotu tak těch 30.

Reagovat
smazaný uživatel

na jednej strane bude chýbať strašne, pretože je to unikátny hráč, akého by sme nemali, ak by odišiel ... na druhej strane, toto je suma, ktorá by sa nemala odmietať, navyše pokiaľ chce odísť

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, navíc nikde není napsáno, že ještě někdy bude schopen zopakovat loňskou sezónu. On měl dost velké výkyvy. Na podzim 2011 nejlepší nahrávač La Ligy, sezóna 2012-13 diplomaticky řečeno nic moc, pak zase skvělá sezóna, kdoví, co by následovalo...Loni to byl náš třetí nejlepší fotbalista hodně přispěl k Décimě i 19. titulu v Copa del Rey, ale dělat z něj spasitele...to zas ne.

Reagovat
teenz

Pro naší záložní hru to prostě spasitel byl, mohl se tam naučit Isco, ale teď je zase tady James.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha bude James/Isco/Kroos - Xabi Alonso (Kroos) - Modrić + Illaramendi. Já si myslím, že Cristiano bude s tím zranění laborovat v krátkodobých úsecích po většinu sezónu a James si zahraje dost na křídle, čímž trochu uvolní místo v záloze. Uvidíme, jak to dopadne s rekonvalescencí Jesého.

Reagovat
smazaný uživatel

*zraněním, sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé prý přinejhorším do dvou měsíců zpátky v nominaci. Carlo říkal, že začne brzo trénovat s týmem, takže očekávám, že ještě týden nebo dva si může dát sám a pak tři-čtyři týdne než si bude stopro jistý a nominuje ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zhruba za měsíce by měl začít trénovat s týmem, takže do dvou měsíců by měl být v nominaci, ale jestli se do konce roku dostane do nějaké jakés takés formy, budeme šťastní.

Reagovat
smazaný uživatel

*do měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Přičemž James působí v něčem podobně jako příchozí Isco, takže mu budu trvat zařazení na ZS a do systému minimálně do zimy, a to jenom proto, že věřím, že to je kvalitní hráč a zvládne to rychle.

Reagovat
teenz

@DTguardian

Di Maria fee might be higher than thought. Nothing official but heard tonight 75m Euros (£59.9m) with potential 10m Euros add-ons #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou AC no

Reagovat
smazaný uživatel

Vau Hraje jim dneska ten méně než klub poprvé v novém složení, ale culés řeší Cristiana A to ještě neskutečně uplakaným způsobem. Jsem rád, že ten cirkus posílil i na fanouškovském poli, a noví šašci začali přispívat.

Reagovat
valloire

Před dávnými časy v jakémsi zápase, kdy vše bylo jiné...

Bola29.08.2013 01:17

Takže ty fandíš Atléticu a podle tebe rozhodčí pomáhal Barceloně?

Ti kluci už první zápas neměli dohrát v deseti a dnes měly tři červené karty padnout, s tím Ardovo kdo ví čím na střídačce čtyři.

Výkon neřeším, byl dobrý a Barcu nehodnotím nikdy za Superpohár, ať je odehraný před sezonou nebo už během ní, pro mě není zkrátka podstatný. Rozhodně ale bude Atlético kousat a dnes to místy vypadalo, že budou doslova kousat.

Reagovat
valloire

no, zas tolik jiné ne...

koblih7729.08.2013 01:07

Kdyby Barcelona dostávala žlutý karty za simulovaní, tak by ani nedohrála...

Reagovat
valloire

a ještě něco od moralistů z cirkusu...

PHBARCA29.08.2013 08:44

Atletico hrálo absolutní hnus jako zaco ten rozhodčí chtel dávat žlutý karty? Tam bylo snad 10 faulu na žlutou a on se furt tváří jak tatar..Barcelone jako by vždycky chybela ta uplne poslední předfinální přihrávka:D bylo to dost o nervy..ale titul je tam Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa musiš neskutočne nudit doma

Reagovat
valloire

Je po obědě, tak jsem se mrknul, jak to bylo loni, když místo Realu hrála Barcelona. A hele...ono to bylo stejný.

Reagovat
asskicker

Ale, co tak si skopiraovat vsetky sracky co Ti vypadli z klavesnice dedo? to by sa tu ani nezmestilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

pointu jsi nepochopil....dalo se čekat

Reagovat
asskicker

od senila to sedi - pointa je kazdopadne ta, ze vsade sa najdu idioti - len ty a tebe podobni ich zastupujete v jednom tele

takze cirkusak si zasa len ty, dalo sa to cakat.

Reagovat
valloire

vod pubeťáčka takový řeči sedí a vod autora strašnejch blábolů taky ty fando delfíního klubu

Reagovat
asskicker

delfini klub je ten kde je hlavnou hviezdou delfin - CR a tym fandis ty senile, pardon agresivny delfin ako nam v poslednom zapase predviedol.

inak ako bolo cez MS, staval si barak? od prvych 2 golov Messiho si mal asi vela prace.

Reagovat
valloire

Znáš to, aby měli jistí lidé klid na svou onanistickou diskuzi při zápasech Argentiny, bylo třeba nějaké další pro jistotu vyřadit. O to víc se člověk pobaví nad tím, co tady komu projde. Aspoň jsme měli čas se v klidu smát nad tím, jak to hobitkovi zase moc ve vyřazovací části nešlo a plakat nad tím, co se stalo s kanárky.

Reagovat
asskicker

Hobit to dotiahol k 2 miestu, 4 goly + nahravky.

Kam to dotiahol delfin na 2 sampionatoch? 2 goly a zemiakova medajla, teraz ani to, tiez ste sa poslednych 8 rokov smiali?

Ja sa na tvojej senilite stale bavim, ale na MS si potreboval pauzu, snad je barak postaveny, stale si o tom nieco mlel, tak potom za experta povazujem teba.

Reagovat
valloire

S tebou diskuze postrádá smysl. Přijď za pár let, až trochu dospěješ.

Reagovat
asskicker

Chod sa vyspat, o 21 zacina Barca, tak snad nas zase obohatis nejakymi srackami

Reagovat
valloire

ani ne hele

Reagovat
Leo Rekordman

od vypadnutia kristiny a rozhodujucich golov Messiho sa schoval ja stary potkan do kanalu

Reagovat
valloire

umíš číst? rekordmane co v PO hoří

Reagovat
Leo Rekordman

Neumim

Reagovat
valloire

a na baráky tu máme jiný experty mlíčňáku

Reagovat
asskicker

nj, to by vas delfin, nemal zlatu loptu, vela by to asi neodohral

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bude 7:0 jako loni v prvním ligovém zápase Mathieu hattrick!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, ale, ale. Co se to děje? Atlético B hnedka ze startu sundalo Zidana. Zatím Realu slušně nakládáme na všech frontách. Atlético !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vše pod pečlivým dohledem Chola.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdůležitější Derbi madrileño v historii jste prohráli, celkovou vzájemnou bilanci pro tvé dobro radši ani vytahovat nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, jsi fakt hodný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Ve finalovejch zapasech je to 4:3 pro Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

V oficiálních zápasech, které přispívají k trofejím 144:65 pro Real Madrid.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ángel di María 22

Tyhle debaty.. tak to je jasný, Atletico vždycky bude v našem stínu dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné.

Reagovat
Kokesh

Navzdy druzi.

Reagovat
valloire

z toho pak pramení ta frustrace

Reagovat
LAM

JJ bylo vidět u Ronalda

Reagovat
dextroza_m

očekávám debakl, snad se nebudu plést. Tip 6 : 1. Leo 2 kusy, Iniesta a Rakitic po jednom, dál nevím

Reagovat
smazaný uživatel

-----------Xavi------Sergio--------

Rafinha------Rakitic-------Iniesta

----------------Messi----------------

Reagovat
Ángel di María 22

Supercopu jsem neviděl a ani mi to nevadí.. Důležitý bude je hlavně porazit doma na úvod v lize, loni jsme s nima taky ráli z kraje a posrali jsme to, když to letos zvládnem, bude to pohoda.

Ale vše popořádku, těšim se zejtra na zápas s Cordóbou, tak snad začnem nějak pohodově, třeba 4:0 a hattrick Cristiana.

Reagovat
roman1978

tak určitěěěě

Reagovat
smazaný uživatel

začne z lavičky

Reagovat
roman1978

tak jsem si po delší době přečetl diskuzi a zrovna tu k superpoháru.

na těchto stránkách je spousta trotlů, debilů, magorů a provokatérů a chápu, že se tím někdo baví a jen tak rýpe.

ale to co tam předvedl filda je naprosto neskutečné. idiotismus nejvyššího kalibru. obhajovat ronaldův faul tím, že byl držen? ti hrabe? ramos s pepem drží někoho úplně při každém rohu. a nikdo je za to nemlátí. ronaldo měl dostat červenou za každý jeden úder. a ještě ta stupidní argumentace, že proti athleticu dostal něco neoprávněně. další demagogie. ronaldo dostal naprosto oprávněný trest a naprosto přesně podle pravidel.

fildo - nechceš už toho raději nechat? toto opravdu obhájit nelze a děláš ze sebe akorát itiota.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys nečetl jen to, co chceš, tak by sis všiml, že jsem tam napsal, že i Ramos a Pepe dost často někoho drží. A ne, nechat toho nechci, jen říkám svůj názor a kvůli pěti, šesti fanouškům Barcelony, ke kterým se čas od času přidají 1-2 Atleti, se opravdu nebudu stresovat. Pořád ti samí dookola.

Reagovat
valloire

jj, tzv. culé nostra

Reagovat
roman1978

čus staříku

Reagovat
valloire

čau...furt bojová nálada?

Reagovat
roman1978

ani ne, spíš pohoda. koukám na golf a u toho jsem si po dlouhé době četl zdejší diskuzi a normálně jsem se rozčílil, když jsem četl ty fildovi bludy.

já chápu, že se někdo zastává svého klubu. ale dělat to v tak jasné situaci? to mě nadzvedlo.

ale jebat, zase sem dlouho nevlezu. teda myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

já jsem to četl celé. takže nemůžeš tvrdit, že jsem četl jen to, co chci.

jenže ty svůj názor prezentuješ vždy jako názor většiny a přikládáš k tomu vždy tvrzení typu: většina, skoro, dost často apod.

ronaldo mu dal dvakrát pěstí do ksichtu. je úplně jedno, jestli to bylo úmyslně a nebo cíleně. jasná červená karta. jasnější neexistuje. každé slovo, co k tomu napíšeš a nebo jsi napsal z tebe dělá akorát bílého zabedněnce a ronaldohoniče, se kterým postrádá smysl se vůbec bavit.

ono i hráč realu madrid může udělat prasárnu. a nemusí to být jen kvůli tomu, že byl vyprovokován. může to být i kvůli tomu, že je to prostě zákeřné hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč Realu samozřejmě prasárnu udělat může, třeba Pepe pár let zpátky udělal a nikdy jsem se ho nezastával, ale ty na jednu stranu tvrdíš, že já jsem "bílý zaslepenec" a na druhou stranu tvrdíš, že Ronaldo dal Godínovi dva údery pěst do obličeje, přitom každý, kdo se na to podívá ve zpomaleném záznamu, vidí, že ten první úder šel určitě někam zezadu do hlavy a druhý zepředu, ale ani u něj tam není prokazatelné, že šel do obličeje. Už to tady nechci moc rozjíždět, protože se to řešilo v té minulé diskuzi a tady by se mělo řešit 1. kolo La Ligy.

Reagovat
roman1978

sorry, do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Aha teraz sa budeme obhajovať tým, že ho Ronaldo netrafil..No to sú nám veci..Ale inak si "objektívny".

Reagovat
valloire

Zdá se ti CR jako zákeřné hovado?

Reagovat
roman1978

ani ne. u něj je to spíš frustrace. a není to ojedinělé.

Reagovat
valloire

Já to chápu. Má problémy se zdravím a frustrovanej je. Taky mi zlobí koleno a jsem mírně řečeno roztrpčen. Navíc CR nesnáší porážky. Občas hodí bazén, teď začal mlátit lidi , což prostě pramení z toho věčnýho okopávání a držení. Někdy ti rupnou nervy no. Je všechno možný, ale ne zákeřný hovado.

Reagovat
roman1978

tak jsem to ani nemyslel. já tím myslel ramose, pepeho, xabiho a arbelou.

u ronalda je to přesně, jak píšeš. a naprosto to chápu, že se prostě někdy neudrží. já bych se neudržel teda hned . což ale nic nemění na tom, že za toto měla být červená karta. už jsem viděl tisíce červených, za mnohem menší prohřešky.

a hlavně, nechápu proč ho carlo pořád staví a nenechá ho doléčit. to bude práce pereze.

Reagovat
roman1978

a mizím, takže zas čus

Reagovat
valloire

čus....těžko říct, jestli to viděl, byl tam trma vrma, doléčit by se měl

Reagovat
asskicker

Skor zakerny delfin

Reagovat
asskicker

ved nikto iny, okrem tvojich podkurovacov nekomunikuje

snad delfin raz dospeje, skakat vie, goly strielat vie, len naucit prehravat sa stale nenaucil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo...

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufam ze to Neymar jednou zvladne

Reagovat
hntlyl

Ne, Ayza lhal v zápise a poté měl měsíc stopku. Příště si o tom něco zjisti, pak jsi tu za hlupáka.

Reagovat
roman1978

jenže ten zápis neměl nic společného s ronaldovým trestem.

Reagovat
hntlyl

Tak ne no.

Reagovat
asskicker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/12MarceloV/status/503535146839343105

Marcelito se už loučí, teď už jen doufám, že Účka natáhneme co nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo bude na levé obraně v případě absence Coentrãa? To ještě někoho musíme přivést...

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem někoho typu Moreno, Siqueira atd., ne dalších 80 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

2 LB stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ten jeho příspěvek nerozklikl a myslel jsem, že se loučí Marcelo, jinak 2 LB stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Loučí se s Ángelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi mě vyděsil...

Reagovat
smazaný uživatel

Titul osel roka má jasného favorita

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že na to máš, nebo je tady v záloze ještě FCB-MAT?

Reagovat
smazaný uživatel

Už si sa strapnil dosť nemyslíš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne, veď nemáš čím

Reagovat
smazaný uživatel

To byla odpověď na tvoji otázku, která zněla, jestli si něco nemyslím...Ne, jestli mám čím myslet.

Reagovat
Kluivert9

ale to už včera

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

No nic, koho dalsiho ceka podobny osud v zime, popripade v lete? Ale Sami je fail, ten mel jit...

Reagovat
-Carles-

Už som sa bál že nakoniec ostane v Madride

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, Fabio má zraněné levé koleno a zítra bude hrát místo něj Marcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže podle Marcose Lopeze Di María za 75 + 15 bonusy (10 lehko dosažitelný, 5 hůř).

Výborně, výborně. Finančně naprosto výborně zvládnutý.

Reagovat
LAM

Celou dobu když přicházel James jste tu prohlašovali,že z vašich peněz to nejde a Real má peněz dost,takže to je jedno ne?

Ceny jsou šílený ale pořád chápu Angelovu cenu,protože už několik sezon hraje velmi dobře,narozdíl od Jamese kterýmu vyšlo jen MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Odchodem Di Maríi Madrid udělal neuvěřitelnou chybu. Jsem si jistej, že se přes léto fakt oslabili. Střed zálohy bude ve velkých zápasech průchodný. Těším se na to.

Reagovat
Atlético de Madrid

S Kroosem stopro posílili... Jamese si na pár zápasů klidně posaděj jestli nebude mít výkonnost, jen aby tam mohli dát toho Xabiho. A záložní trojice Xabi, Modrič, Kroose vypadá parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

ani moc nie na lavej strane je Toni dost strateny .

Reagovat
smazaný uživatel

S Kroosem posílili? Ano. Ale posílili to, co posílit nemuseli. A s DiMariou jim odchází to, co nemají čím nahradit.

Reagovat
Manik...

To teda jo, Xabi už patří na lavičku!

Reagovat
smazaný uživatel

Finančně je to fakt paráda, to kdyby někdo řekl minulé léto, ostatní by se mu vysmáli neskutečně

Reagovat
LAM

Stejně jako se smáli Jamesovi za 40 do Monaca.A letos stál dokonce 80

Reagovat
smazaný uživatel

Ttak bylo jasné, že pokud do Monaca za 40 přišel, při odchodu za lepším bude stát více, povedené MS to ještě umocnilo. Tam ta cena nebyla nebyla až tak překvapivá bez ohledu na to, že jeho reálná cena je nižší.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná pálka...MU se s tím fakt nesere, 160 mega za 3 hráče

Reagovat
smazaný uživatel

já MU chápu. Tenhle přestup je vystřelí zase mezi velkokluby a to jak sportovně, finančně, tak hlavně co se pověsti (nemůžu najít vhodnější slovo) týká.

Reagovat
smazaný uživatel

no to jo, já právě nechápu, že se v tom klubu už takové roky drží třeba Anderson nebo Nani, i když hrají strašně a pro klub vlastně nemají žádný přínos. A nebo Welbeck, to taky není útočník pro základní sestavu velkoklubu (3 sezony, 24 gólů). Ten klub stejně nejlíp šlapal, když to všechno stálo na Rooneym.

Reagovat
smazaný uživatel

Na finance se vykašli, protože o ty už nejspíš fakt nejde. Ale když se podíváš na sportovní stránku, tak jste se (dík, Donalde) sami střelili do nohy. Dík za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Na finance se nevykašlu, když to je jediná stránka toho obchodu, co mi dělá radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Hele Real tuhle sezonu bude hrát asi takhle ne?

Modrič,Kroos-Ronaldo,James,Bale-Benzema.

Jde mi o to že do ofenzívy jim tam nikdo pořádnej nezbyl(mimo Isca)Zraní se Benzema a ještě někdo a koho tam budou dávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha by měla být James (Isco) - Xabi Alonso (Kroos) - Modrić (Illara, Khedira), před nimi Cristiano, Benzema, Bale + uzdravený Jesé s tím, že může v útočné trojici zaskočit i James, na křídle Isco. Illaru a Khediru jako náhradu za Modriće ber s rezervou, jen jsem je tam napsal, jako že se s nimi počítá. Taky mám trochu strach, aby Carlo necpal Xabiho s Kroosem do zálohy vedle sebe, protože pak hrajeme moc staticky.

Reagovat
LAM

Jesé bude moc hrát až na podzim a to bude třičtvrtě roku bez fotbalu-forma žádná.Illara co jsem od vás pochopil je pořádnej fail za 40 mega,ale hlavně ta ofenzíva-Jako zvládnout 60 zápasu jenom s timhle?A to máte o 5 zápasu víc kvůli superpohárům+MS klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd fail Ancelotti od chyby v Borusii mu este nedal poriadnu sancu . Na pozicii Xabiho hra dobre ale teraz tu bude mat Kroosa . Co bude mat este tazsie .

Reagovat
smazaný uživatel

Na křídle může hrát Isco (třeba loni ve finále Copy by z křídla MOTM) i James. V případě nouze na hrotu Cristiano, možná i James, zkoušeli tam i Isca a uvidíme, jak bude vypadat ten Jesé.

Reagovat
Manik...

To s tím Kroosem nemyslíš vážně, že ne? Ten musí být v základu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já říkal, že hrajeme staticky, když tam jsou najednou Kroos i Xabi, neříkám, že Kroos nepatří do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

už nechte ty bílý nýmandy, a pojďte koukat na Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budou hrát takhle, tak dají v lize rekord ve střelenejch brankách, ale skončí v tabulce třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi pravda, kdyby se hrálo v tomto rozestavení, vždycky v té defenzivní dvojici musí být jeden z dvojice Xabi Alonso, Khedira, možná výjma domácí zápasy s týmy z dolní poloviny tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam 6 lidí + Kroos na ty 3-4 ofenzivní posty (podle toho, co se bude hrát). To stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1 to nebude . James hrat v zalohe nebude . Bude to klasicky 4-3-3 . Bud bude hrat Kroos zaklad alebo Isco .

Reagovat
LAM

Jako James za 80 na lávce?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial co zapas to ina pozciia . Bude rotovat medzi CR7 a Bale a Karimom na F9 . Hrat bude dost . A po zime sa uvidi .

Reagovat
LAM

K Turkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nie do United za Di mariu

Reagovat
drussbarb

Tak už aby to propuklo! Právě jsem poprvé viděl Ronalda vs. Godin. Opravdu tu někdo zpochybňuje, že to bylo na jasnou červenou???

Reagovat
LAM

Jinak dnes nebude hrát Neymar a Suarez má trest.Deulofeu hostování a Pedro měl přes tejden sračku takže není jistý zda bude moct hrát od začátku

Takže taktika vypadá-vše na Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

A Munir dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

mně je fuk kdo bude hrát ale at uz je 9

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

strašně se těším. Nejvíc za posledních x sezon

Reagovat
Atlético de Madrid

Bravo-Vermaelen, Pique, Mathieu-Alvés, Busquets, Mascherano, Rakitič, Alba-Iniesta-Messi

Reagovat
smazaný uživatel

vermaelen zraněn

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué má stopku.

Reagovat
Atlético de Madrid

lol :D to bude zase sestavička

Reagovat
smazaný uživatel

Verma ani Pique nebudou. vypadá to spíš na Mathieu - Bartra

Reagovat
smazaný uživatel

jono..kdo bude na stridacce na stopera?

Reagovat
smazaný uživatel

Mash (jestli teda nebude Mash hrát a sedět nebude jeden z těch dvou ...)

Reagovat
LAM

Prej to má bejt Mathieu,Mascherano.Začali tak i proti Leonu.Hlavně jsem zvědavej kdo bude útočit.

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi že nám chybí nějak moc hráčů ..asi udělat bravo-alves,mash,math,alba-busq,iniesta,rakitic-rafinha,messi,??? (pokud ma pedro furt neco s tema strevama teda tak nevim koho tam)

Reagovat
-Carles-

Munir - Messi - Rafinha je podla mňa tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych radši asi viděl mash + mathieu a bartru nechat na lávce

Reagovat
vocasisko

proč by jsme měli hrát v rozestavení, který se pokud vím v přípravě ani nezkoušelo?

Reagovat
Kokesh
Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to jsem zvědavý...

Reagovat
sensei25

Výborný prestup pre UTD,nechápem Real, že si ho nechali ujsť. To mu nemohli dať väčší plat. Mňa by tiež nahnevalo, že príde nejaká hviezda typu Bale a James a berú viac ako ja a pritom ešte za Madrid nič neodohrali. Dúfam, že sa mu bude dariť, je to skvelý hráč. A tá cena čo tu niektorý píšu je asi trošku prestrelená. Ja som čítal o 63m euro a nie o 75. BOhvie kde je pravda.

Reagovat
Manik...

Chce 300 000 liber

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Docela me prekvapuje kolik lidi je lehce smireno s odchodem Angela. Neveril bych, ze to nekdy napisu, ale souhlasim se zednikem, ze byt prisel Kroos a James tak odchod DiMa je ve finale pro Real oslabenim, mysleno do ofenzivy. Zaloha DiMa - Kroos - Modric mohla byt absolutni top ale Perez si jede zase to svoje a opet to posral. Videl jsem na vlastni oci v utery na Bernabeu ze kdyz sel do hry DiMa tak nase ofenziva o dost ozila a verim, ze kdyby hral DiMa od zacatku oba zapasy tak Supercopa byla nase a mohli jsme pokracovat jizdou za 6 tituly. Takhle to musi Carlo znovu vyladit a napravit to ze perez dostal lonsky skvele fungujici system. Nezbyva nez verit.

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Ligu ste myslim nevyhrali...

Reagovat
smazaný uživatel

eibar paradny stadion ! no najlepsi vyhlad na zapas maju z toho vysokeho baraku oproti hlavnej tribune)))

Reagovat
Dr. Admess

Lara

Eibar zatím překvapení. Vede zaslouženě.

Reagovat
-Kopy-

Lara luxusně

Reagovat
Ángel di María 22

Eibar, poď si pro tři body v derby

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Rafinha Messi Munir

Reagovat
culé

Mohol byť Bartra. Munir

Reagovat
smazaný uživatel

Masip, Bartra, Montoya, Xavi, Pedro, Segi Roberto, Sandro

Reagovat
LAM

Bez Suareze a Neymara vypadá ten útok nějak chabě

Reagovat
culé

Pedro, Rafinha, Munir, Sandro.. ozaj

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha to dneska roztoci.

Reagovat
culé

Dufajme. Len aspon takto na papieri to ozaj vyzera blbo, ked su Ney s Luisom out.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Dr. Admess

Měl hrát Bartra. Jinak v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlete, ptám se Tě jako nejlepšího statistika a zajímavostika zde. Kdy naposledy šla Barca do prvního zápasu v sezoně s pěti novýma hráčema? To tipuju někde na začátek tisíciletí.

Reagovat
smazaný uživatel

2004/05 Deco, Eto´o, Larsson, Giuly, Belletti

Reagovat
Dr. Admess

Přesně 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

pak to treba najdu ale ted nejak nevim :D

Reagovat
smazaný uživatel

10 minut

Reagovat
culé

7

Reagovat
Dr. Admess

Eibar Sympatický výkon, mohli by se udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz podmeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
pejsek5

Prosím nějaký flash na Barcu?

Reagovat
Sali5

http://streamsp.com/

Heslo musíš napst, ne jen zkopírovat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tady, vítej, nová sezonooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

to je začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku nosí černý kočky štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

oni jsou prostě divní

Reagovat
Mishko

Reagovat
ďuriLFC

mačka pod

Reagovat
vocasisko

do gyrosu s tím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

jak jí bafnul

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo geniální

Reagovat
-Carles-

Reagovat
culé

Ak bude nejaky gif alebo video s tou mackou, prosim dajte to sem

Reagovat
smazaný uživatel

6 minut úvodní sezony, ale už teď mám z Daniho zase divnej pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej na 90. minutu, tohle bude gradovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Kdo ej to ten Munir?

Reagovat
JacoBee

Takovej tichej talent.

Reagovat
smazaný uživatel

mladík z béčka. To ty jako Modrák nemůžeš znát.

Reagovat
T44v3tt1

Proto se vás asi ptá..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší střelec juniorské ligy mistrů a nejlepší střelec v přípravě a důvod proč šel Deulofeu znovu na hostovačku.

Reagovat
fajdax

Díky. Jako jedinej normální odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

Dani uz zkusene na 2 metry prihravka souperovi

Reagovat
ADM

Ten Rakitič je snad všade

Reagovat
2miguel1

Enrique hádzaná again?

Reagovat
smazaný uživatel

Když někdo betonuje v 10 ti lidech tak jak jinak jde hrát?

Reagovat
2miguel1

ked im dame hodinu času na zabetonovanie tak prečo nie

Reagovat
ADM

Ved nevychádzajú z formácie

Reagovat
smazaný uživatel

Hledáš chybu tam kde není

Reagovat
smazaný uživatel

mně ten přechod zatím připadá docela rychlý.

Reagovat
ADM

Súperovú hru nezmení žiadny náš tréner..

Reagovat
2miguel1

náš nie, je niekolko trenerov ktorí to dokažu

Reagovat
Manik...

Tak ono proti tomuhle se fakt nic moc nedá dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Munir

Reagovat
Switchback

škoda ...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný

Reagovat
ADM

Ou Messi atakujúci útočníka hrnúceho sa do protiútoku ..

Reagovat
smazaný uživatel

tohle neviděl?!!!

Reagovat
kiwwi

no ty pico, on mu skoro zlomi kotnik, loptu nemal ani zdaleka a rozhodca necha vyhodu to je naprosta tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá

Reagovat
Switchback

hmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna strela, to se mi moc libi

Reagovat
ADM

Iniesta pred polrokom zistil že je lavák a zostalo mu to

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to fousový, ale asi byl

Reagovat
smazaný uživatel

Munir si říká o základní sestavu zatím určitě víc než Rafinha.

Reagovat
ADM

Rafinha zatiaľ vôbec. Ale nie je to zdaleka jeho pozícia..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říká ADM, Rafinha je hlavně AM, na křídle je z nouze. Viděl bych ho místo Iniesty, v Celtě se právě pod Enriquem skvěle rozehrál, doufám, že ho bude stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dneska hraje krásně. Kolik už vymyslel takovýchhle kolmic ...

Reagovat
vocasisko

Munir je tam od toho, aby při každé příležitosti to narval na bránu, ne aby nahrával sakra.

Reagovat
kiwwi

kluuud, je to mladik, nauci sa...

Reagovat
smazaný uživatel

Spatne pracujeme s priestorom.

Reagovat
ADM

Gooooooool bože ten dnes hrá Božsky

Reagovat
vocasisko

no konečně

Reagovat
Switchback

jojojo

Reagovat
smazaný uživatel

Messi to vzal zas na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooool

Reagovat
Dr. Admess

Král.

Reagovat
kiwwi

Messi dneska fantasticky, zasluzene

Reagovat
-Carles-

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to král..

Reagovat
smazaný uživatel

Messiiiiiiiiiiii

Reagovat
patas92

Bůh

Reagovat
Switchback

Reagovat
patas92

Reagovat
kiwwi

no nestastna, ale bohuzial jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

To je premiéra

Reagovat
Pigeon

já si je spletl

Reagovat
Dr. Admess

? Však to je Masche.

Reagovat
Mishko

Reagovat
Dr. Admess

Ouou...

Reagovat
Kluivert9

Hm, jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, kdo to tam tak jako hlavickoval ?

Reagovat
kiwwi

Bus

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle fakt nepochopím. Mash mu měl dát ještě na cestě do šatny kartáč.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
ADM

Alves Alves Alves....VON. Preč..

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio vystihne přihrávku a namaže Messimu na gól.... za minutu nechá vyloučit Masche? Ach jo

Reagovat
ADM

Ale opať Alvesova chyba, jemu ušiel hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

Alves proste nemuze hrat zaklad. On uz na to nema...

Reagovat
smazaný uživatel

padá pořád ochotně, ale dozadu je neskutečně špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

Má na to podle tebe Montoya?

Reagovat
ADM

Podla mna nie, preto si vedenie mohlo odpustiť jedného stopéra, ak tam bude hrávať Masch a kúpiť nejakú lacnú kvalitu ako Alba, ktorý sa mi neskutočne páči a žeriem ho. Konkrétne meno ti povedať neviem ale na to je tu tím skautov...

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna kdyby Montoya tu sanci dostal. Vzdyt horsi nez Alves to byt nemuze ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ne Cuardado ten by hořel stejně jako Dani.

Reagovat
ADM

No to určite nie, to je další atlét a nie futbalista

A Montoyovi by som tu šancu dal, ale ja by som tam skôr hladal fakt niekoho ako Alba, mladý, rýchly dopredu dozadu a lopta mu nie je cudzia..

Reagovat
smazaný uživatel

ale houby

Reagovat
ADM

?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nechápu, jaktože červená? Šak to néni faul, on o něho enom zavadil?

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

No co Chcu aby Barca prohrála, ale nechápu to prostě

Reagovat
Switchback

asi jako Ronaldo o Godína, no

Reagovat
Mishko

alebo Neymar o Ramosa

Reagovat
Switchback

pšt

Reagovat
smazaný uživatel

trochu mu brnknul o nohu. V týhle rychlosti je to holt konečná.

Pokud hledat chybu sudího, tak ten nefaul na Rakitiće. Tam to byla jasná žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to někdo neviděl, tak ho sundal nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to udělal Sergio schválně (a že to na to vypadalo), tak bych ho prostě vyndal ze sestavy. Tohle by neměl udělat ani žáček. je škoda, že svojí blbostí vyhodil svýho konkurenta na flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi to popsal jak kdyby ho odpálil ze základu úmyslně.

Reagovat
ADM

Čo myslíš? Mám na3,14 stream a neviem o čom hovoríš..

Reagovat
smazaný uživatel

On tu hlavičku nejspíš Bus pustil ten balón dozadu schválně to je na tom to nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Přirovnal bych to k tomu, když hráč úmyslně tečuje střelu na svojí bránu. Okamžitě naplácat na holou ...

Reagovat
ADM

To je ako povedať, že Kroos vo finále MS tou hlavičkou vyzval Higuaina, aby vyhral Argentíne zlato, lebo on chcel prehrať...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to Sergio neskutecne podelal, ale podivej se, komu ten hrac plachnul...

Reagovat
smazaný uživatel

to moc náchápu. Komu pláchnul? Sergio pošle fantastickou kolmici dopředu za stopery, a ty řešíš, komu ten hráč zdrhnul? Neblázni s tím Danim zas tolik.

Reagovat
sensei25

Aká Sergiova chyba?Keby Alves aj bráni,čo nerobí vôbec,tak ten hráč by nešiel sám na bránu. On je obranca a vôbec si úlohu obrancu neplní. A pirtom vpredu nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

První půlka dobrá. Šancí bylo dost, ale co se stalo před půlkou může zase zabít snahu celýho mužstva. Měl by být teď v nejlepších letech ... měl by mít už dostatek zkušeností ... měl by na sebe vzít zodpovědnost za výsledek mužstva ... a on to naopak torpéduje takovouhle pitomostí. Nechápu.

Elche by to teď mohlo trochu pootevřít, a naší obranu trochu prověřit. Jsem zvědav, jak by pak vypadal náš přechod. Snad budeme chodit rychle nahoru. Máme tam na to minimálně dva rychlíky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bartra do hry za Rafinhu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak je na tom Munir s rychlostí. Pokud to není kdovíjaký rychlík, tak bych posadil jeho. Rafinha by se mohl hodit do brejků. Naopak Munir byl svojí koncovkou potřebný v první půlce jako rozvratný živel pro soupeřovu zataženou obranu. To teď už nejspíš nebude potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda Rafinha. S tou rychlostí jsem zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

měl jsi pravdu

Reagovat
sensei25

To vylučenie Masche. Zasa Alvesova chyba. On si nechal utiecť hráča. To kopyto malo byť už dávno preč. Inak som spokojný. Proti takémuto betonu sa inak asi ani hrať nedá. Páči sa mi ten Munir. Z neho bude top hráč. Aj Messi dnes výborný. Konečne aj strela nejaká. Rakitič tiež výborný aj s Iniestom.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra podobna ako proti Leonu, len ti tolko nebranili... Rafinha dost strateny, nie je to jeho pozicia, Munir vyzera na zabijaka, ale este skoro hodnotit. Messi sa mi zatial paci, urcite je tam viac pohybu a chcenia ako minulu sezonu, Busquets s Alvesom zatial najslabsi, hlavne Sergio hra vyslovene zle, pripomina mi jeho zaciatky v Barcelone. I ked Mascherano dostal cervenu, tak by to mohlo Barcelone skor pomoct ako uskodit.

Reagovat
Rssa

Taková hloupost, Sergio...Toto byla čistě jeho chyba, ne Alvese.

Reagovat
sensei25

SI to pozri ešte raz prosím Ťa a hlavne pozeraj ako bráni ALves.ŽIadno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jeho chyba.

Reagovat
Rssa

Jeho možná jediná chyba byla ta, že nečekal takovou koninu od Sergia. Dani byl v myšlenkách (a já se nedivím) už směrem dopředu, kdežto útočník tam korzoval mezi obránci. To pak má velkou výhodu a utekl by komukoliv. Ten míč neměl propadnout, čistě chyba Sergia.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Hráč už je mentálně nachystanej jít do útoku a stane se naprosto nečekaná věc. Tohle byla od toho útočníka neuvěřitelná věc, že to takhle vystihnul.

Reagovat
sensei25

jeho pozícia je obrana a nie útok...proste musí počítať s tým,že lopta môže prejsť...Alves mal byť už dávno predaný...

Reagovat
Rssa

Jeho úloha je odjakživa útočný bek. Tedy ta pozice, která nám vyhrála spoustu zápasů díky spolupráci s Messim. Takový on je a takového jsme ho kupovali. Toto není prostě jeho chyba, že Sergio udělá chybu. Dani to má prostě už tak zafixované, že po získání míče (což mělo následovat, neboť Sergio tu hlavu MĚL!) vyráží do protiútoku, rychlý přechod o který nám tak jde. Každá změna, i otočení směrem dozadu, trvá nějakou dobu, útočník měl výhodu a pelášil k bráně.

Toto není chyba Daniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani je posledni dobou myslenka nekde uplne v pr.deli. To je mozna ten nejvetsi problem...

Reagovat
smazaný uživatel

a jak chceš bránit, když sám spoluhráč pošle tvýho hráče do brejku? Tohle se nedalo očekávat. Tohle je vysloveně Sergiova blbost. Kdyby po něm Dani šel, tak to nejspíš je on, kdo je teď vyloučený.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha dole ?

Reagovat
smazaný uživatel

Muniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir

Reagovat
smazaný uživatel

Munir

Reagovat
Switchback

paráda !

Reagovat
sensei25

krááááása

Reagovat
smazaný uživatel

Muniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir

No to mě poseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.

Reagovat
Rssa

Munirička

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitić parádní kolmice. Munir parádní timing. Ou, krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tohle astistencí nebude (byla tam teč od obránce).

Reagovat
smazaný uživatel

když je tam takováto teč, která nezmění směr ani nic, tak se to nepočítá?

Reagovat
Petřík-FCB

Ivan Munir

Reagovat
sensei25

Ten Munir sa mi zdá byť väčší talent ako Jese v Madride. A to si myslím,že Jese je skvelý.

Reagovat
sensei25

Ten Munir sa mi zdá byť väčší talent ako Jese v Madride. A to si myslím,že Jese je skvelý.

Reagovat
smazaný uživatel

No ... ten sudí nám teda úplně nepomáhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted mel Messi prihravat

Reagovat
Kluivert9

Munir zatim vypada hodne dobre, ale to Bojan svyho casu taky.

Reagovat
smazaný uživatel

chce to aby prostě dostávali šance v A týmu. Bojím se že Deulofeu už je pasé. Doungou, to měl taky dobře rozběhnuté a teď nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sranda by stála 80 mega éček ale vidět jak Munir posadí Suareze.... na to bych se klidně podíval

Reagovat
Atlético de Madrid

hmm...Messi letos zřejmě překoná Zarrův rekord a stane se nejlepším střelcem v dějinách La Ligy. K tomu dost možná i Raúla a stane se nejlepším střelcem v dějinách LM. Nicméně tam má i nějkejch pár gólů víc i Ronaldo, takže to bude hoodně těsnej boj. A co se týká gólů ve všech klubovejch mezinárodních zápasech, tam jsou oba taky blízko Raúlovi, ale ten je ještě ve hře, neboť jeho Al-Sadd hraje čtvrtfinále asijský LM

Reagovat
smazaný uživatel

Jj v LM letos překonají Raula Messi i Ronaldo (Raul 71, Messi a Ronaldo 67).

Reagovat
Atlético de Madrid

zajímavý budou ty mezinárodní zápasy - Raúl 79, Messi 72, Ronaldo 70. Snad to Raúl zaokrouhlí na 80

Reagovat
smazaný uživatel

a zas nic.

Reagovat
patas92

ten rozhodčí fetuje, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodčí je hodně divnej

Reagovat
ADM

Mimochodom Piqué očividne na dlhšie obdobie skončil...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan mel dostat zlutou...

Reagovat
Kluivert9

Rozhodci je debil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Mathieu zatím

Reagovat
smazaný uživatel

nechci to zakřiknout, ale je to klidná síla

Reagovat
smazaný uživatel

to napadání

a v deseti

Reagovat
sensei25

je to iba Elche,tak sa kludni...xD

Reagovat
Kluivert9

I Elche jsou nekteri schopni porazit jen diky vymysleny penalte v nastaveni...

Reagovat
Rssa

Bartrabauer

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyla žlutá?

Reagovat
MadMrJacky

Rakitič naprosto výbornej, tohle přesně tomu chybělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zabojoval po ztracenem mici ? WTF. Tak to palec hore

Reagovat
Rssa

Leoš

Reagovat
Switchback

Reagovat
patas92

Král

Reagovat
smazaný uživatel

geniální chlapík.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné, neskutečné - to snad ani není člověk

Reagovat
sensei25

Messi je neskutočný. On je supertalent. TO jeho myslenie je neuveriteľné.

Reagovat
Kluivert9

Buh

Reagovat
smazaný uživatel

Král

Reagovat
ďuriLFC

Pána to je gol.

Reagovat
patas92

rozhodčí je dobrý kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Snad pojde na plac i Sergi Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Munir

Reagovat
-Kopy-

To bránění Elche je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč všech dob

Reagovat
smazaný uživatel

tak proti Elche Že to nedokázal proti Německu

Reagovat
ADM

Mať tam Di Máriu, ten titul má Argentína.. spolu by to zlomili, v základnej hracej dobe boli lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

možná kdyby se rozběhl a nečekal za půlkou, tak by to zlomil

Reagovat
smazaný uživatel

Seš prostě trapnej, to si nám chtěl sdělit.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsi na to přišel, že jsem napsal pravdu? Pravda= trapnost? Od kdy? Možná tak pro fanboye umělého skřeta...

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za potvrzení

Reagovat
valloire

tady se nějaká pravda moc nenosí

Reagovat
Atlético de Madrid

proti Německu se na tom hřišti hlavně i poblil, on prostě nebyl zdravotně v pořádku a nebejt to MS, tak nejspíš bude mít dlouhou dovolenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

a tobě teda to jeho ploužení přišlo jako to nejlepší, co Messi dokáže? po těch jeho výkonech v mnoha důležitejch zápasech?

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš vloni proti vám nebo předloni proti Bayernu, kde si tak akorát kousal nehty?

Reagovat
smazaný uživatel

proti Německu to je nemožné se prosadit výrazně individuálně. Ti si to vždycky nějak pohlídají. Ať už Ronalda nebo Messiho..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

A napriek tomu prešiel cez Hummelsa 2krát ako nož maslom, stačilo by , keby mal komu po tom prieniku prihrať pred bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby, kdyby..

Reagovat
ADM

Veď ja viem

Reagovat
smazaný uživatel

když hraje sám proti 11

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, Argentina jako celek udolala rozjetý Nizozemsko a s Německem, který prostě pasoval na vítěze už předem skoro každej kdo fotbalu rozumí, hrálo vyrovnanou partii hodinu a třičtvrtě a je vysoce pravděpodobný, že bejt na hřišti Di Maria a zdravotně v pořádku Messi, tak by to dopadlo možná zcela jinak...Argentina hrála skvěle (mě se ten defenzivní styl líbil, hráli naprosto disciplinovaně), ale v cestě jim stál fantasticky složenej tým Něměcka.

Reagovat
smazaný uživatel

Elche aka bránění na úrovni divize

Reagovat
X-bano-X

Že si o tom nepísal v minulej sezóne

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Munir naplnil velká očekávání dnes Jsem zvědavý jestli ho postaví i další zápas na úkor Pedra který bude stoprocentně fit.

Reagovat
Kluivert9

Priste bude Pedro misto Rafinhy.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar by měl být ok ne?

Reagovat
Kluivert9

Za tyden asi jeste ne.

Reagovat
Atlético de Madrid

Messi becomes 1st player in Liga history to score 2+ goals in his team's opening game in 4 consecutive seasons

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ono sa to ešte všetko môže zmenit ale Mathieu vyzerá ako nás najlepší stopér za posledné dva roky Piqué ako posledná volba...ale nám dopadol chlapec, čo nepustil svojho času Ronalda k ničomu..

Reagovat
valloire
Reagovat
patas92

Vidím, že rozhodčí umí pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska z jeho strany tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Messi dneska parada. Hlavne jeho napadni, je v pohybu, kdo by to rekl. Snad mu to vydrzi celou sezonu

Reagovat
Atlético de Madrid

Suárez by se mohl ukázat jako výbornej nákup hlavně v tom, že budou moct klidně posadit Messiho na lavičku a Barce nebude chybět kanonýr. TIm myslim proti slabším soupeřům. On ten odpočinek potřebuje a Suárez tu závislost na něm určitě může zmenšit.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky samozrejme moznost. Obcas za rozhodnutyho stavu proti slabsim souperum, nekdy v 70.minute ho stahnout, proc ne. Otazka je, jestli Enrique na to bude mit koule. Taky zalezi, jak na tom bude Ronaldo s golama, neverim, ze by Messi rad sednul na zadek, pokud by mel Ronaldo o par fiku vic

Reagovat
smazaný uživatel

vydrží mu to dokud nebude soupeř bránít

Reagovat
Kluivert9

Nova letosni jednicka madridskyho draftu?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si založila účet další nesvéprávná osoba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nereaguj na to vůbec

Reagovat
MadMrJacky

ty jsi ten gay co v jiném vlákně posuzuje fotbalisty podle vzhledu že? pokud jo, tak je tady nějaká možnost ignorovat uživatele, skrýt jeho příspěvky, nebo něco prostě? dík

Reagovat
smazaný uživatel

pravdu neumlčíš

Reagovat
MadMrJacky

ok, děkuju za odpověd aspoň na první otázku :-)

Reagovat
xjert02

existuje skript EuroFotbal DiscussCleaner, který si stáhneš a spravovat jej můžeš v prohlížeči např. přes GreaseMonkey. Bez něj bych do zdejších diskusí již vůbec nechodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

joo muzete v lize posadit neymara, suareze s tim, ze ho potrebujete v lm proti manutd

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dneska nachystal dobrých 6 šancí pro spoluhráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je při chuti, Munir naplnil očekávání, Rakitič byl všude a Mathie vypadá jistě První zápas a 3 body jsou doma. Negativa: Nemastný neslaný Dani a ta hovadina co udělal Bus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Tá neskutočná pracovitosť Rakitič-a.. vyzerá to ako veľký prísľub, bol všade, vyvážal loptu, prihrával..šéfoval

Munir vyzerá byť skvelý žolík do sezóny.

Iniesta, Messi, Mathieu, Alba úžasný

Zaujíma ma budúcnosť Piquého..

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitić je skvělý, ale s Munirem bych brzdil - vedle Messiho vypadají hráči většinou lepší, než normálně jsou. Navíc ho obránci neznají, takže se na něj nepřipravili.

Ale to poslední je asi nejdůležitější. Taky mě to zajímá. Třeba ho konkurence probudí.

Reagovat
Kluivert9

Presne. Bojan me z hodnoceni talentu celkem vylecil...

Reagovat
10FKK

Munira sleduji cca rok a musím přiznat, že se mi vůbec nelíbil, ale ten kluk se zlepšuje každým zápasem. Mám z něj dojem, že přesně ví co chce i jak toho dosáhnout. V dorostu bránil pouze pozičně a někdy vůbec, což by mu u náročného Lucha neprošlo, tak se naučil bránit a jezdí jak motorová myš. K tomu si přidej instinkt zabijáka se kterým se musíš narodit a sebevědomí, které mu zvedla povedená příprava. Jako bonus má fotbalové myšlení což předvedl ve finále LM gólem z vlastní půlky.. Pokud to ustojí mentálně, tak se máme na co těšit!

Reagovat
smazaný uživatel

Já už za dobu fandění Barceloně zažil těchhle megatalentů strašně moc. Víceméně rok co rok máme možnost sledovat zprávy o nějakým sepermladíkovi, na kterýho si jen chvíli počkáme a bude jeden z nejlepších na světě ... Co já si tak z hlavy pamatuju, tak to byli Crosas, Valiente, Iago, Dos Santos, Bojan, Romeu, Muniesa ... a mraky dalších už zapomenutých ...

Munir je příslib, ale bude to mít strašně těžký. Na 3 posty do útoku máme tři superhvězdy, za něma je Pedro, Rafinha a on je teda teď asi ta 6. volba. To pro něj bude znamenat nejspíš nějakou Copu, kterou ale zase nebude hrát s těma nejlepšíma.

Ale pokud by se Munir chytnul, tak by mě zajímalo, co uděláme s Deuem. Vidím pro něj dvě varianty - vyšoupne Rafinhu - to možný je, protože Rafinhova pozice není na křídle. Měl by být backupem pro Andrése. Anebo vyšoupne Pedra. O téhle možnosti nespekuluju.

Reagovat
Kluivert9

+ Assulin, Icardi...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Assulin byl další z nadpozemských ...

... kteří nic nedokázali.

Icardi mi přijde, že nikdy nebyl megatalent, ale spíš se teď vytáhnul bojovností.

Reagovat
10FKK

Právě Munir mi nepřipadá jako megatalent s umetenou cestičkou, ale spíš cílevědomý, přemýšlivý a pracovitý kluk s jasnou vizí!

Reagovat
smazaný uživatel

Munir zdá sa má niečo k čomu sa tebou vymenovaní až na svojho času Bojana nedopracovali. To niečo je tá najdôležitejšia ingrediencia potrebná pre hráča s jeho talentom (ten už preukázal vlani) a vekom. Hovorím o dôvere trénera. Aj Pedra spravil Pep a teda Pedro ani zdaleka nedisponoval takým talentom ako Munir.

Po výbornej sezóne v Juvenile výhre v LM, raketový vstup do B a zatial aj v A. Jasne je priskoro ale zatial sa mu darí ten prechod od mládežníckeho futbalu k dospelému na jednotku.

Muniesa - šancu nikdy nedostal, Romeu detto, Iago detto - toho navyše podla mňa zabil útek z La massie. Bude záležať ako Luis rotuje - netuším ako to bolo v Celte a na koľko bol limitovaný kvalitou kádra.

Ale napr. doma ako trojka pri Ney a Leovi proti slabšiemu súperovi by som ho tam kľudne postavil. Kombinácii Lucho vs. mladí hráči verím. Aj včera napr. za Tatu by Munir tutovo nehral aj po neviem akej úspešnej príprave. Iniesta na krídle by to istil...

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost s výsledkem i s hrou. Oceňuju přístup a nasazení všech na place. Snad nám to vydrží co nejdýl.

Hodně dobře se uvedli noví hráči, kteří patřili k tomu nejlepšímu na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Messi dneska skvělý. Jestli bude takhle hrát celou sozónu, tak se Ronaldo může definitivně dát na kickbox

Reagovat
ADM

Obaja sú skvelí, kašli na to...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až překoná ta tvoje umělá creatura 17golů v LM s neúplným počtem zápasu, tak volej, do té doby šoupej nohama

Reagovat
patas92

Reagovat
JacoBee

Nechtěl jsem se účastnit...Ale vážně chceš vytahovat rekordy?Na Messiho?

Reagovat
Atlético de Madrid

no já ti nevim, ale těch 73 za jednu sezonu je možná lepší :)) navíc Messiho nejlepší kariérní výkon v LM je 14 a mezi 14 a 17 zase takovej rozdíl není, žejo

Reagovat
madridcan

V Lige Majstrov? Celkom ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Tři góly během třeba 13 zápasů jsou kurevský rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

Dobrej vykon a konecne i ta nase udrzba k necemu vypadala.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique do United

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš.

Reagovat
smazaný uživatel

jak Vidal, Hummels nebo Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Do Santos válec. Ve 12. minutě už třetí šance. Zatím ale kopíruje zápas s Kamerunem na MS.

Reagovat
Free_player

pohodovej začátek .... Rakitič

Reagovat
sensei25

DI Mária za nejakých 78mil E a v tej sume sú započítané aj bonusy a nie 75+15bonusy...takže ak sú bonusy 15mil, tak ich vyjde na 63 mil E...a čo je v tých bonusoch netuším...ak je v nich výra v PL,tak asi Real tých 15 neuvidí...xD...ako vidíte tento prestup vy madridčania?JA by som bol neskutočne nahnevaný.

Reagovat
smazaný uživatel

I 63 je krásná částka. Tohle se Florentinovi z finančního hlediska hodně povedlo.

Jen pro porovnání - my jsme dostali za plus mínus podobně kvalitního Alexise dostali o 20 mega míň.

Madristi by měli být nasraní z jiných než finančních důvodů.

Reagovat
sensei25

Podobne kvalitního? Alexis je drevo, ktoré nemá okrem bojovnosti a rýchlosti absolútne nič. Nechápem čo kto na ňom také extra vidí. Som rád,že je preč. VeĎ vidíme v Arsenale, že hraje veľké H:

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši Alexis rozhodjě takový nýmand jako z něho děláš není, vždyť to byl na konci sezony jediný váš schopný hráč... a za 40 je to prodej v pohodě, i když jste si ho mohli klidně nechat. Ale na Di Mariu se fakt nechytá, tam je těch dvacet mega rozdíli (nebo třicet) daných prostě kvalitou.

Reagovat
sensei25

Pre mňa je Di Mária oproti Alexisovi génius. Tebe sa Alexis páčil, no mne nie. Keď som videl to spracovanie lopty, vedenie lopty, zakončenie v 100% šanciach, tak som strašne rád, že je už preč. A ešte som zabudol dodať. Totálne ma iritovalo, keď si šortky dával až po pás,aby každý videl jeho krásne vyšportované stehná. V arsenale vyhorí a jeho cena bude o ďaľších 15mil nižšia. Teda reálna. To čo sme zaňho dostali bol podľa mňa luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on ani Di María není žádný fotbalový einstein. Jeho největší devízi je úplně stejné, jako u Alexise - rychlost, agilita, pohyb, vitalita. Alexis k tomu dává ještě více driblingu, DiMa zase lepší střelu, koncovku a přizpůsobivost. DiMa má teda ještě výhodu v lepší hlavě. Je to bojovník za všech okolností a za všech pozic v týmu. On dokáže bojovat i za klub, kterej mu nevěří (nebo se ho chce zbavit). To Alexis prostě musí cítit důvěru. Pokud ji nemá, tak se trápí. Není to žádná zlá vlastnost, protože to takhle má většina (a nejspíš i drtivá) fotbalistů. To spíš je ohromná výhoda Di Maríi. On je prostě profík. Nedívá se na ostatní, ale odmaká si to svoje a jde domů.

A protože jsou ti dva i věkově podobní (Alexis o necelý rok mladší), tak tam ten cenový rozdíl prostě nevidím. A nemyslím si, že bychom my prodali tak špatně, ale spíš se Florentinovi povedlo prodat hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vice dribblingu? To si teda nemyslim. Di Maria ho sice nema nejak cistej a ma plno zbytecnych ztrat, ale zaroven je schopnej akci jako Messi v nejlepsi forme, cimz jednou akci rozhodne zapas. A to teda Alexis ve svych schopnostech nema.

Reagovat
Ángel di María 22

" Je to bojovník za všech okolností a za všech pozic v týmu."

Tohle je, bohužel, hrozná sračka. Ángel měl poměrně dost období, kdy na to totálně píchal a díky tomu šel výkonnostně šíleně dolu a hrál hluboko pod svoje možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná sračka to není. Jde o to, že ikdyž jste s ním loni nepočítali, tak bojoval. Víceméně drtivá většina ostatních by se vám na to vysrala, po tom, jak jste mu káleli na lebku.

Ztráta formy je možná, ale nemá to se snahou nic společnýho.

Reagovat
Ángel di María 22

Právěžě má, věř mi ,sleduju ho opravdu bedlivě. Ztráta formy je fráze, u něj vyvolaná pouze tím, že na to sere. Hráč jako on, kdyby pořád dřel, nemůže skoro ztratit formu, protože jeho vlastnosti na tom vesměs nejsou závislý.

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda. Jestli se někdy hýbeš, tak prostě musíš vědět, že jsou dny, kdy ti to padá a dny, kdy ani houno. A taky jsou dny, kdy bys běžel až do nebe, a taky ty dny, kdy to prostě nejde, ani když sebevíc chceš. Prostě nohy ti ten výkon nedají.

Reagovat
Ángel di María 22

Ale tady o tohle vůbec nejde, tady jde o to, že Angel ani zdaleka ve všech zápasech nedřel. Kdyby dřel a nešlo mu to, to je něco jinýho, ale on do toho ani zdaleka nedával svoje fyzícký maximum, byl otrávenej. Až vysloveně poslední půlrok jel jako mašina, dost zapomínáš na minulý sezóny asi, kde to bylo jako na houpačce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže u dříčů jako ADM, pokud chtějí, je ten úpadek forma/"neforma" téměř nepoznatelný... Pokud si odběhá svoje a bude se koncentrovat, tak prostě něco předvede. Oproti tomu hráči jako Xavi, Rakitič jsou bez "formy" nepoužitelní

Reagovat
Ángel di María 22

S tim driblingem, jak píše Ribery, je to taky mimo a střela, no nevim, má víc gólů z dálky, ale že by měl kdovíjaký zakončení, to fakt ne, Alexis bude vždycky dávat víc gólů. Celej ten příspěvek je vlastně hodně vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, střela možná souvisí s tím, že u nás se prostě střílet z dálky nedoporučuje a u vás se to zase zkouší.

Co se driblingu týká, tak si stojím za svým - Alexis je v tomhle lepší, a když na to má prostor, tak to ukazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je teda Di Maria o parník (dobře možná přehnané) chytřejší hráč než Alexis, to už ti rozdíl v ceně klidně desetplus mega udělá. Navíc agresivitou pokryje hrozně moc místa, což moc středáků nedokáže v takhle velkém měřitku ... K tomu teda hlavní důvod, že Di Maria byl jednou z hlavních postav víteze Decimy a Copy, zatímco Alexis často bezdůvodně seděl. To jsou další miliony. A k driblingu, když se Angel rozbehne tak v rychlosti má kontrolu nad balonem jako top dribléři... U Alexise jsem se na tohle nikdy nějak extra nesoustředil, takže to nemůžu porovnat, jenom říkám, jak vidím ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, máš recht, že cenu zvedá i to, že jde prostě z mužstva, co vyhrálo LM (na Copu ti každej dlabe).

Ale u toho driblingu - to máš těžký - Alexis se do naše systému moc nehodil, takže musel útočit do několika lidí (a dokázal si s tím hodněkrát poradit). To DiMa to u vás jen předkopl a běžel.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha Copa dává pořád double...

Jako podle mě nemáš Di Mara nasledovaného tak podrobně nebo si nerozumíme , poslední věta prostě vyznívá jak by to byl jenom bežec, ale v rychlosti najdeš málo lepších driblérů než on...

Reagovat
Ángel di María 22

https://www.youtube.com/watch?v=RS43I74zP7M To mi ukaž, jak takovýhle dribling zvládne Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

nedíval jsem se na to celý, ale hned ta první situace přesně potvrzuje, co píšu - v rychlosti jeden na jednoho bez zajištění ... To je něco, co se Alexisovi často nestává.

Reagovat
Ángel di María 22

Jn, hned potom asi 3x přejde přes 3-4 hráče. Letos zrovna v clásicu vás vodil, po sólu co posral Benzema přešel přes 4 hráče do vašeho vápna, ve finále proti Atléticu v LM 3 sóla přes několik hráčů z půlky hřiště, atd, to se na něj asi moc nedíváš..

Reagovat
smazaný uživatel

což nijak nevylučuju, co říkám já. Nepsal jsem, že nemá dribling.

Reagovat
Ángel di María 22

Ale píšeš, že Alexis ho má lepší. No, nemá žejo. Mně ukaž jeho sóla přes čtyři hráče. tipuju, že neukážeš. Teď jsem koukal na video, kde většinu kliček dělá ve stoje, žádnej dribbling přes někooik hráčů, spíš přešlapovačky na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Neukážu, protože se mi to nechce hledat.

OK, chtě nechtě musím přiznat, že i DiMa má dobrý dribling (o to víc potěší, že z Madridu odchází ... )

Reagovat
smazaný uživatel

ci chcem ci nie, ADM ma o dost lepsi dribling nez AS

Reagovat
Ángel di María 22

Ono i kdyby se ti chtělo, tak to prostě nenajdeš Hlavně o dribling vůbec nejde, předem šlo o to, že Angelito neni hráč, kterej je spárvnym lídrem a pořád za klub dře, to dělal půlku poslední sezóny, jinak měl svoje morální výkyvy dost častý. Za 80 milionů eur dobrej prodej, i když by bylo lepší, kdyby zůstal, to jsme mohli tak 5 let vládnout Evropě na pohodu, teď to bude mít Carlo těžší, ale on to zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

A daleko lepsi nez Alexis. A treba tohle je jak kdybych koukal na Messiho, coz ti Alexis nikdy neudela.

https://www.youtube.com/watch?v=COZOf6m7ATA#t=97

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi víc líbí Di Mária než Alexis a dribling bych vůbec nesrovnával ,Alexis má často velké potíže s míčem , Angel sice potřebuje rychlost , na místě to není nějaká velká sláva, ale jakmile se rozeběhne je podobně nezastavitelný jako Messi , o něco méně technický o něco více rychlý.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumíš tomu, to se pozná!

Reagovat
smazaný uživatel

Financne to bude nieco 70 m e + . Ale teraz srat na peniaze . Ma to aj svoje + Isco a Jese dostanu viac minut .

Reagovat
sensei25

No neviem či sa Jese dostane priestor. Bola by ho škoda. Včera keď som videl toho Munira, tak musím povedať, že on a Jese asi najväčšie talenty v PD čo som za posledné2-3 roky videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker Muniain, Inigo, Laporte nič?

Reagovat
smazaný uživatel

To moc neřeš - Munir prvně musí podávat výkony na nějaký vyšší úrovni alespoň rok, abychom ho mohli alespoň srovnávat s těmahle jmenovanýma.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas debut mal pekný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nepochybně. Hned ta jeho první šance, jak si to jedním dotykem připravil na střelu a druhým napíálil pecku do spojnice ... moc hezké. A ten gól byl jak od mazáka.

Nicméně pořád je to jeden zápas a ještě po boku Messiho.

Reagovat
sensei25

Mňa títo hráči nejako neoslovili. Možno Muniain,ale z neho mám pocit,že V Bilbau už dosiahol svoj strop. Možno keby prestúpi do nejakého top klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

chalan, ktorý patrí k základným kameňom ofenzívy špičkového klubu Primery ťa neoslovil, ale oslovil ťa Munir po jednom zápase, tak to hej

Reagovat
sensei25

Videl som Munira v LM young a v reprezentácií. Uvidíš ,že bude z neho väčší hráč ako je Muniain.

Reagovat
smazaný uživatel

Oppa Bojan style

Reagovat
smazaný uživatel

po jednom zápase proti Elche? Neblázni.

Reagovat
smazaný uživatel

Munir po jednom gole proti Elche najvatsi talent za posledne 2-3 roky v PD . Celkom vtipne .

Reagovat
sensei25

Videl si ho hrať v LM mladých?V reprezentácií?Ak nie,tak nereaguj radšej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže stejnej argument můžeš použít i proti tvýmu tvrzení. Viděl jsem hrát ostatní talenty v mladých? V reprezentaci svých zemí? Jestli ne, tak nemůžeš tvrdit, že je Munir o tolik lepší, než oni.

Reagovat
smazaný uživatel

počas sezóny si ho nejako veľmi nespomínal

Reagovat
sensei25

Nečakal asi nikto, že nový tréner vytiahne z B-čka 18 ročného chalana.

Reagovat
smazaný uživatel

preto sa spomínali 19 ročný Dongou a rovnako starý Bagnack

Reagovat
smazaný uživatel

navyše v mládežníckych reprezentáciach to ťahali aj hviezdy ako Pacheco, Portillo...

takéto hodnotenie by som čakal ak si nezažil nástup Bojana

Reagovat
sensei25

jasné,že som ho zažil a mna osobne nikdy nepresvedčil.....asi sa nezhodneme,pretože každý ma úplne iný názor,čo je úplne normálne...

Reagovat
smazaný uživatel

Vytiahni proim ta hlavu z FCB . Pozri sa do inych klubov . Villareal , Valencia ,Bilbao, Atletico ma velmi vela talentov . Hlavne Valencia ta ma talentov ako nasratych .

Reagovat
sensei25

Ja nehovorím iba o talentoch barcelony...ak si si nevšimol,tak som tam priradi laj Jesého a ten je z madridu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako Jesé v áčku repre

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorim ze nie . Keby som mal vsak povedat o najvatsich talentov z PD za posledne 2 roky tak . Thiago , Isco , Laporte , Bernat , Koke . Varane ,

Reagovat
sensei25

áno máš pravdu...hráčov ktorých si vymenoval sú skvelý a dodnes sa nemôžem zmieriť s tým,že Thiago je preč...títo hráči už majú niečo na top úrovni odohraté...skôr som to myslel ako mladé vychádzajúce talenty a pre mňa sú to Jese a Munir....asi som to zle sformuloval a zbytočne tu došlo k výmene názorov...no som rád,že sme si to vydiskutovali bez väčších emocií...

Reagovat
sensei25

a z tých čo si vymenoval vyššie by som bral do týmu Varaneho a Thiaga...ale Varaneho vám asi ukradne Jose budúcu sezonu....

Reagovat
smazaný uživatel

títo majú už svoje odkopané, sú to preverení hráči, ktorí majú za sebou viac ako +/- 1000 minut v debutovej sezóne, preto mi to prišlo vtipné ako niektorí pchali do repre Jesého, ak chalan potvrdí svoje kvality, resp. dostane šancu potvrdiť svoje kvality nech sa páči...

Reagovat
sensei25

Tak na repre má ešte Jesé čas...škoda,že sa zranil,snáď ho dajú riadne dokopy,lebo koleno nie je sranda...je mladý,tak až u to nepokazí karieru...a snáď bude hrávať,lebo tak nadupaný madrid je až extrém...v dobrom

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si na neho tvrdy . Ved ma na pozcii Bale a jeho cenovku a teraz mozno aj Jamesa .

Reagovat
smazaný uživatel

španielska repre neni slovenská, že tam môže hrať každý lavičkár

Reagovat
smazaný uživatel

radsej by som sa chcel pozerat na Jeseho ci Deulofea na lavicke ako Pedra ci Navasa + ta haved s PL . Uz cakam nominaciu na kvalifikaciu Villu nahradi Soldadom a klasicky sa na tu U21 vysere . Aaspon proti Slovensku by ju mohol zobrat .

Reagovat
smazaný uživatel

tak mata je teraz mimo formy, ale Silva je niekde úplne inde ako títo mladíci...

Reagovat
sensei25

Myslíš si,že tak dynamického Di Máriu nahradí James. Ja o tom pochybujem. Myslím,že odchod Di Máriu Vám trošku pribrzdí ten štýl rýchlych prechodov do útoku. V tom ste boli skvelý. A možno aj budete. Dnes to asi neuvidíme, Cordoba podobne ako nás Elche nemôže riadne preveriť. Dnes čakám 5-1 pre Madrid.

Reagovat
10FKK

Po prodeji Makeleleho blahé paměti je tohle další Perézova hrubá chyba... Pro Barcu jen dobře. Soudní fandové realu jsou ve smrti a i kdyby za něj dostal 200 mio, tak mu to neodpustí!

Reagovat
smazaný uživatel

Těch přešlapů měl Florentino už dost - Makelele, Cambiasso, Solari ...

... všimni si na těch hráčích tu spojitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech nenahradi je mi to jedno . Stale tam su aj iny hraci ako James . Isco a Kroos .

Reagovat
valloire

Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, ten zápas Barcy neukázal nic, čeho by se mělo bát. Elche bylo vysloveně trapné, jak dozadu tak hlavně dopředu. Divím se, že to skončilo jen trojkou.

Rakitič je frajer, to bude výborná posila. No nic, dneska musíme dát Cordobě čtyřku nebo pětku, aby byla Barcelona v tabulce tam, kam z historického, sportovního, ale i lidského a morálního hlediska patří, navždy pod Madridem...

Reagovat
X-bano-X

Okrem toho, že celé je to blud, tak to morálne hľadisko to celé zabilo úplne

Reagovat
sensei25

z historického hľadiska to beriem, aj keď nemám rád minulosť ale to športovné,lidské a morálne hľadisko je asi na rovnakej úrovnni.My budujeme nový tím,takže ak nebudú trofeje nič sa nedeje no vo vašom prípade bude oborovská blamáž ak nevyhráte La Ligu tento rok. Teda aspoň podľa mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

on je fenomén. A jestli se dokáže po tý minulý sezoně zvednout alespoň na nějakou úroveň 80 % svý nejlepší výkonnosti, tak bude zase jasně nejlepší na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí keď dá do zápasu SRDCE a nebude hrať len z povinnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz pozname. Momentalne zo 6. priecky ma nato dostat sa opat za toho najlepsieho, ktory sa vola CR

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Cristian Rodriguéz?

Reagovat
asskicker

Ved ten vas najlepsi delfin bol 4 roky za Messim, takze este bude musiet vyhrat mnoho, aby sa dostal niekedy pred neho.

Reagovat
smazaný uživatel

vies aky je datum? neni rok 2011. Ten liliputan je uz 2 roky za nim a 4 roky? myslis sezonu 2010, kde vyhorel na MS bez jedineho golu a miesto Xaviho, Iniestu ci Sneijdera mu dali Zlatu loptu ako protekciu?

Reagovat
asskicker

jaj tak ty myslis tento rok, kde delfin vyhorel s jednym golom a Messi mal striebornu, dal viac golov ako CR na predchadzajucich sampionatoch dokopy? tuto sezonu myslis, ci ktoru? tie kde mal Messi 4 zlate lopty po sebe? ci ktoru?

Ci myslis tu sezonu kde CR nic nevyhral, Ribery tahal Bayern s ktorym vyhral vsetko ale hlasovanie sa este posunulo aby mohol delfin vyhrat? Neviem ktoru sezonu myslis...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne myslimi tu sezonu kedy dal 73 golov a toho nagelovaného frajera strčil do vrecka

Reagovat
sensei25

radšej nič nepíš,lebo robíš zo seba iba debila.......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Imago

Bože, zase ten Sneijder...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

moar plz

Reagovat
smazaný uživatel

"Fajn, ten zápas Barcy neukázal nic, čeho by se mělo bát."- No neviem nehrali Neymar,Suarez a bol to celkom válec

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už se těším na další ukázky morální způsobilosti Ramose , Pepeho , Ronalda....

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

potopena

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se vždy divíš , jak se zde objevují další a další pusinky a začnou se ohánět morálkou , aniž by aspoň trochu viděli ,co na hřišti výše jmenovaní (a nejen oni ) v bílém dresu provádějí?

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci jsou trošku bouřlivý no... Stokrát lepší než nakopávání balónů do diváků, simulovaní, daňové úniky, nejasné přestupy za účasti třetích stran, pravděpodobně porušování pravidel v přestupech mladých hráčů ...

Reagovat
smazaný uživatel

, "trošku bouřliví" je moc pěkné , stejně jako nakopávání(tedy asi máš na mysli pravidelné nakopávání ) . To simulování je taky nešvar , to by Ronaldo nikdy neudělal. Obchodování nechám bez komentáře , na rozdíl ode mě máš asi kompletní informace.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vážně, podle mě si nemáme co vyčítat, co se týče hřiště. Stejně tak si nemáme co vyčítat třeba s Atletama ... Ronaldovi simulace a zkraty jsou normálně srovnatelné s tím, jak se ohání skřítek když mu to nejde (nedivím se, že nikoho nepraštil, když by ho musel vzít někdo na koníčka, aby dosáhnul). Pepe a Ramos jsou možná trošku psychouši, ale člověk to tak nebere, když je má rád. Navíc třeba Pepe má vyloženě tu nálepku zmrda za to jak skopal Casquera (nebo koho), jinak je celkem dost jhráčů, kteří se chovají stejně. Simulování je nešvar, ale s váma se fakt nemůžeme srovnávat, to prostě nejde... i když to děláme taky a ne někdy v malém. Do těch obchodů nevidí pořádně nikdo a to je problém, proto to zajímá stát a berňák...

Hahaha ten příspěvek byl takové očividné rýpnutí, že jsme si myslel, že jsem to přehnal a nikdo se nechytí, ale vidím, že ta vaše hloupost nezná moc mezí. Jinak z Barcelony fakt ani po té pohdové výhře strach nejde, v minulých dobách byste jim naložili sedm s tou jejich hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty napíše urážlivý koment a když se někdo ohradí ,tak o něm řekneš , že jeho hloupost nezná mezí ,zatímco ty se zalykáš vlasní morální kvalitou a lidskostí svých trošku bouřlivých oblíbenců. Moc pěkné.

O tom simulování jen tolik ,tobě se zdá ,že simulují barcelonští ,mě se zdá ,že simulují madridští,tedy hlavně Cristiano. Messiho jsi nezapomněl pošpinit,za to že si dovolil být menšího vzrůstu ,ale to už teď chápu ,jsem mnohem moudřejší díky tobě, dělal jsi to ze své morální kvality.

Reagovat
10FKK

Všichni jsou hlupáci a já jsem letadlo! Začínáš sezónu ve filda95 stylu. Gratuluji!

Reagovat
asskicker

ikercc novy super nouma?

simulacie zakerneho delfina su nadpozemske, ved bol cislo 1 na svete ked prichadzal do Realu a prvenstvo si stale s prehladom drzi, CR delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo říká frajer, který tady ještě nenapsa příspěvěk, který by ukázal, že má nějaké ponětí o fotbale.

Reagovat
Kily

ta zmínka o Pepem je hodně mimo. Pro lidi, co sledují PD dlouhodobě, má tu nálepku nejenom díky tomu galapředstavení proti Getafe, to byl jenom takový vrchol. Trochu se mi vybavila jedna debata o Pepem, kdy ho po jeho kouscích odsuzovali lidi mimo PD s tím, že to je neskutečné hovado a přitom v té chvíli o tom zápase s Getafe neměli ani ponětí

Reagovat
Cizinkx

"Ronaldovi simulace a zkraty jsou normálně srovnatelné s tím, jak se ohání skřítek když mu to nejde (nedivím se, že nikoho nepraštil, když by ho musel vzít někdo na koníčka, aby dosáhnul)". wau srovnatelné . Pepe je taky dost mimo.. On je to mamrd + je to ještě neskutečný simulant. Nejhorší možná existence. Tahle kombinace "tvrdého chlapa". TO je úplně nový lvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě někdo musel nabourat účet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne , prostě to bylo rýpnutí, čekal jsem kolik šašků se ozve, když by na tohle nemusel nikdo reagovat, protože to bude zákonitě vést k flamu. Je jasné, že každý svoje hráče vidí jinak a každý se jich bude zastávat ... Tímhle bych to mohl ukončit, ale taky si můžu kopnout, že culés jsou výjimeční i v tomhle, protože hráče Atlética vidí dvakrát jinak. Kdžy hráli před rokem proti nim, tak to byli prasata, které jenom okopávali, ale za rok proti Realu jsou to pomalu jejich oblíbenci a chudáčci, kteří hrají účinnou taktiku, protože narozdíl od zlého městského bratra nemají miliony

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry, ale ty si v tom vlákně tak neuvěřitelně protiřečíš, že na to plno lidí prostě zareagovat muselo. Barceloně vyčítáš historické, morální a lidské hledisko (už to je prostě na ránu), a pak svoje hráče bráníš s tím, že "Pepe a Ramos jsou možná trošku psychouši, ale člověk to tak nebere, když je má rád" ...

To, co hrají Atleti, je trochu něco jiného, než co hrál Mourinho (byť se to tomu trochu blíží). První a největší rozdíl, je to, že vy jste tak prostě hrát nemuseli, protože jste si mohli pořídit hráče za stovky milionů euro, s němiž jste hráli takovou sračku. To Atleti prostě musejí lepit tým postupně a po drobkách. Dalším velkým rozdílem je absence provokací. Vy jste většinou rozehráli mač provokacema už týden (i víc) před zápasem. Pak to taky na hřišti vypadalo ... Další velký rozdíl jsou prasárny, kterých jste v těch mačích nasekali velkou spoustu. Pamatuju zápasy, kdy (kdyby sudí foukal rovinu) měl Pepe dostat i 5 žlutých karet. To Atleti hrají tvrdě, ale z rámce vybočí určitě míňkrát, než vy.

Ale úplně stejně můžu argumentovat já - proč jste tenkrát tenhle styl fotbalu chválili (nebo nekritizovali - to je prašť jak uhoď), a teď vám to tak strašně vadí? Nebo vám tehdejší tituly (byť jich moc nebylo) smrdí? Budete se od nich distancovat? Pokud ne, tak prostě teď musíte držet hubu a krok, a snést od Atletů políček navíc.

A abych to úplně uzavřel, tak vy jste dokonce tak neskutečně směšní, že vyčítáte tvrdou hru Atletů, ale to, že největší prasárnu toho dvojzápasu udělali dva Realisti, to vám jaksi uniká. A nejtragičtější na tom je, že ani jeden ten zákrok nejspíš nebude dodatečně potrestán. Holt jsme si všichni rovni, ale bílá je vždycky rovnější ...

... jak říkal Cristiano loni: "Madrid nikdy netěžil z chyb rozhodčích".

Reagovat
smazaný uživatel

Holt jsme si všichni rovni, ale bílá je vždycky rovnější ... Jsem rád, že jsi to pochopil, tohle ve fotbalu (nikde jinde ne) prostě je a bude.

Abych se vyjádřil, když už jsi si dal práci.

1. K Mourinhovi

Samozřejmě jsem Realu prál i v té době, ale hru jsem nesnášel. Provokace taky...

2. Supercopa

Nevím jestli to děláš, ale ty zákroky ani potrestané být navíc nemůžou, když byly oceněny ve hře. A je jedno, že je udělal Madridista...

3. První odstavec

Já Barce nic nevyčítám, jenom říkám, jak to je (postavení ve španělském fotbale z hlediska titulů, úspěchů doma i ve světě - prostě jste věčně druzí a nezměnil na tom nic ani Guardiloův Dream team 2). Morální hledisko můžu vyčítat klidně všem velkoklubům, které utrácejí takové nekřestanské peníze místo toho, aby je investovali do Afriky tady je to prostě o slovíčkaření, i když je všem jasné, že jsem to myslel jako popíchnutí. Lidské hledisko to samé v bleděmodrém.

To, že se vy chytíte na takhle okatou provokaci není můj problém. Vidět tohle o Realu tak to přejdu, nebo budu diskutovat o tom, proč na toho dotyčného nepůsobil můj tým jako někdo z koho je třeba mít strach atd.

Kdyby jsi četl pozorně, tak by jsi se dočetl, že píšu, že si nemáme s váma ani Atléticem nic vyčítat, z jakkéhokoliv hlediska a to, že jste známí simulanti je můj osobní názor a hádat se o tom, kdo simuluje víc, je jako přetlačovat se, čí hovno nesmrdí. Další popíchnutí, které vyvolalo vlnu...

A s tém Atléticem jsou ukazoval na pokryteckost fanoušků FCB, protože většina fanoušků Realu tu i za blbečka (díky za posazení a ztrátu roku a půl pro Ikera nýmande) byla proti tomu. Samozřejmě pak tu byly takové náplavy, které se od té doby už nepřihlásily snad. Zatímco po roce se můžeš dočíst od těch samých culés dvě rozdílné věci o stejném týmu, který akorát hraje pro jinému soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky mě rozesměje, když Madrista vyčítá Barceloně simulování ...

Reagovat
asskicker

tak ich delfin nesimuluje, iba sem tam vplyvom gravitacie spadne a to sa predsa nepocita...

Reagovat
smazaný uživatel

je teda pravda, že odchodem Di Maríi se v tomhle hodně Madrid zlepší ...

... ale to jsme se my zlepšili odchodem Alexise my.

Mimochodem je zajímavé, že dva z nejlepších diverů světa během jednoho léta zamířili z Primery do PL.

Reagovat
-Carles-

Je pravda, že v poslednej dobe už CR nie je taký simulant, ako za jeho slávnych čias, ale v globále je to stále väčší simulant ako ADM

Reagovat
valloire

i může být

Reagovat
smazaný uživatel

v globále ... Já bych to viděl tak, že Cristiano je víc sledovaný, proto i jeho simulace jsou známější. Navíc má v tomhle srovnání vždycky ten svůj nezdolatelný trumf - výstup s ACM ...

Ale DiMa dokázal doslova proválet poločas zápasu s Getafe, když Realu teklo do bot. To jsem nejspíš v životě ještě neviděl. To se přiznám, že mi tenkrát tekla voda ze zubů ...

V globálu bych řekl, že jsou oba na stejný úrovni v tomhle.

Reagovat
asskicker

Tak uz neskace ako v MU, ale na udrzanie 1 miesta mu to staci, je to kral (citaj delfin )

Reagovat
boryland

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to really ne ..první místo nemá ani omylem i když skáče pořád celkem solidně

Reagovat
smazaný uživatel

Daňové úniky.. Ano no Xabi neni sviňa len na ihrisku ...

Reagovat
smazaný uživatel

A pokial viem tak tie pravidla o prestupe mladých hráčov ste porušili aj vy

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

amen

Reagovat
iamek

paralen 3x denně a nezapomeň si koupit obaly na sešity.

Reagovat
valloire

Má na 100% pravdu.

Reagovat
asskicker

jj, Franco - Real Madrid - Moralne hladisko

hlavne delfin taha to moralne hladisko do vysin

Reagovat
valloire

Ten delfin pozoruju ti nedá spát. Že by mindrák jak se tu s oblibou píše? V tomhle případě asi jo co. No a s tím Francem seš vedle jak Messi v rozhodujících zápasech sezony. A i jak ta jedle.

Reagovat
asskicker

Messi kdessi - zeby mindrak z tvojej strany ako sa tu s oblubou pise? V tomto pripade asi jo.

Ze si vedle jak ta jedle si tu dokazal nespocetne vela krat, len tak dalej, stale bavis, ako svojho casu ehmmm ci ine existencie

Reagovat
smazaný uživatel

na muhamadaaliho by se nemělo zapomínat

Reagovat
asskicker

Tak ten aspon vedel komunikovat a ked sa mu veci normalne vysvetlili tak bol ok - to lavor, ehmm, kenet, ci filda si idu stale svoje

Reagovat
valloire

tak aj ty si ideš stále svoje...kde je rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

lavora neznám. Ehmmm byl bot, kenneth je jeho verze 2.0 ... Filda je úplně jiná kategorie. Řekl bych, že z těch všech je určitě o parník nejchytřejší a je socializovatelný. Dej mu čas.

Reagovat
Cizinkx

Ehmmm legenda :) Dlouhou dobu jsem si myslel, že by tu mohl být třeba furt, i pod jiným nickem :)..

Reagovat
madridcan

Ved nanho ani nikto nezabudol...ani nezabudne.

Reagovat
asskicker

Co sa mu vlastne stalo? Nejaka choroba, ci nestastna nahoda ho pripravila o zivot?

Reagovat
madridcan

Uz som to mnohokrat napisal-neviem ci som prave ja opravneny toto riesit na verejnych diskusiach. Ale bola to nestastna nahoda.

Reagovat
asskicker

Tak ja som tu zachytil len to, ze uz nie je medzi nami.

OK - chapem, futbalovy portal nie je priestor na rozoberanie takychto veci.

Reagovat
madridcan

Nie je to o tom. Tu sa rozobera uplne vsetko-aj smrt. Vela krat sa stalo, ze to niekto napisal, ze mu zomrel niekto z rodiny alebo dokonca aj tu uzivatelia http://www.eurofotbal.cz/clanky/robin-van-persie-prestupuje-do-manchesteru-united-190926/?forum=1#forum t0mmy33MCFC16.08.2012 20:30

Niektorym to mozno pomoze, ze sa podelia o svoju bolest s ludmi, s ktorymi kazdodenne komunikuju, hoc ich v mnohych pripadoch osobne nepoznaju.

Mne vtedy napisal aj jeho otec a toto by sa z roznych dovodov nemalo riesit na portali. Ale spomienka nanho tu stale je, co som rad.

Inak ked sme pri nom, tak ked som nedavno pozeral Breaking Bad, tak ako som isiel po castiach, tak som cital diskusiu a tam pisal, ze ako sa tesi, ze ako to vsetko skonci, ze nech uz je dalsia seria. Vela toho nevidel. Minuly rok by mu Cristiano robil radost a rovnako tak decima. Je to smutne...pod jeho spamovanim MES QUE UN MESSI by asi padal Eurofotbal

Reagovat
asskicker

Reagovat
smazaný uživatel

a co ma Franco spolocne s tym, ze sme v tych casoch dobyjali v Europe co sadalo? postrasil Nemecku vojnou? blbce

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
asskicker

Dokopy nic snad len to ze ste boli klub ktory podporoval, to Barcelona nebola. blbce

Reagovat
smazaný uživatel

no a druhi nemali podporu? to budes druhym vycitat, ze ich podporoval najvyssi predstavitel? aj Berlusconi vyhraval ci vyhrava AC tituly? a Franco nam ich vyhraval ako 12-ty hrac? behol na ihrisko, ukazal buchacku a super pustil goly

Reagovat
asskicker

jj Berlusconi je hotovy diktator

otvor zosit zo zakladnej a nastuduj si, aky je rozdiel medzi premierom a diktatorom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc vam nezavidim zakryvat vase legendarne komplexy za Franca a pod. picoviny.

Ked sa povie Real Madrid, tak je to svetovy pojem, klub, ktorého slavu, uspechy a prestiz nedosiahol ziadny klub. A nepotrebujem sa odvolavat na historiu ked to vsetko mame aj teraz

Reagovat
asskicker

Nejakym legendarnym kompexom trpite skor vy, vzdy tu vytahujete 70 rokov stare statistiky - to je na kralovsky klub celkom malo + ufnukany delfin ako hlavna hviezda, ktora nevie uniest ze je niekto lepsi ako on a hlavne blbeckovia ako ty - berlusconi = franco

Reagovat
smazaný uživatel

dneska by jsme měli Cordobu přejet alespon 5:0, nic jineho neberu... i kdyz je to prvni kolo a ty byvaji ošemetná ale tady prostě nejde jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

proti zálohe Atlética ideme s Baenom na DM vidím, že Paco sa toho od začiatku nebojí, Mandžukiča by mohol postrážiť atletický Ba, Zé Castro hádam nedostane futbalovú náladu a nebude skúšať blbosti a bude rozohrávať na istotu... kraje obrany klasika, Nacho by si mal poradiť s Kokem, rovnako aj Tito so Saúlom na kraji (?)...

na Kakuta na Juanfrana to bude mať ťažké, čiže asi viac budeme útočiť po druhej strane cez Aquina, ktorý by mohol Siqueiru kvalitne vetrať...

keby sme vedeli betonovať, resp. mali na to hráčov, tak by som to videl na čistú remízu, takto buď vyhráme alebo hneď na úvod fasneme...

každopádne podľa Xaviho pravidiel ich rozmetáme na kopytách...

AUPA RAYO!

Reagovat
smazaný uživatel

777. pro šťastnou sezonu Barcelony

Reagovat
madridcan

Marca pise, ze Ronaldo bude v zaklade. Dovtedy sa chodi s Cristianom na ihrisku, az kym sa slacha definitivne nenatrhne...

Reagovat
smazaný uživatel

Já něveřím tomu, že je Cris až takhle posednutý tím hrát a dávat góly. Respektive tady by mu prostě Carlo měl říct, že nebude hrát - neskutečná magořina. Ještě když můžeme na křídlo dát Jamese a hrajeme proti Cordobě, to prostě nejde pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dal včera dva kusy, takže CR prostě nemůže sedět doma. TO za budou tribunovky od půlky

Reagovat
madridcan

Ak by kazdu chvilu nehrozilo jeho vystriedanie, tak je 6 kurz na 3+ luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to bych asi zase nevsadil. Přecejen je začátek sezony, takže nevíš, v jaký formě ti hráči přijedou z dovolených.

Reagovat
madridcan

"Trh je pro nás uzavřený. Di María s námi ani netrénoval. Nic sice stále není oficiální, ale přišel se rozloučit. Poděkovali jsme mu za všechno, co pro tento klub udělal a popřáli mu mnoho štěstí do budoucna. Není to hotové, ale rozhodnutí již padlo," prohlásil diplomaticky italský stratég, jenž by si jistě raději Di Maríu v týmu nechal, ovšem osud (a klubový prezident Pérez) tomu chtěl jinak.

S tym by som velmi nesuhlasil.

Reagovat
sensei25

S čím konkrétne by si nesúhlasil?

Reagovat
madridcan

Tak hlavne v tomto vyjadreni, ktore Counter pouzil v previewe, chyba jedna podstatna veta, ktoru Carlo povedal na tlacovke. A to, ze Real spravil vsetko preto, aby ho udrzal. Ja tomu celkom veril.

Ked si tak vezmes, tak cele leto sa tahalo s nim to, ze pojde prec. To sa vacsinou deje u hracov, ktory chcu sami odist(ziarivy priklad je minulorocny Bale). Ze vysla sprava o tom, ze di Maria poziadal o prestup je blbost-Real o tom vedel skor podla mna. Zober si to z pohladu Realu-aky by mal zmysel zbavovat sa hraca, ktory zaziaril na MS a predtym mal stabilne vykony v Reale, ktore vyvrcholili vo finale Ligy Majstrov? Preto Perez zabil dve muchy jednou ranou a pritiahol Jamesa-hviezdu MS, ktore si on nikdy nenechava ujst a hlavne reprezentanta krajiny, ktora ma na dlhu dobu noveho milacika. A to sa Fiorentinovi hodilo tiez. A co sa Fiorentinovi hodi opat su vyssie spomenute dovody pri di Mariovi, ktore este trosku vysponuju jeho cenu.

Podiel viny ma natom urcite aj Angel a jeho trucovanie bolo celkom zname. Ale nebudem sa hrat na hrdinu, chybat mi samozrejme bude aj napriek trucovaniu a hluchym mesiacom, ktore ho chytali vacsinou na jesen, aby potom na jar bol este genialnejsi.

Reagovat
sensei25

Totálne zohraný tím z ktorého ide strach musí Peréz každý rok rozjebkať. Pochopil by som to, keby niečo nefunguje,ale šlapali ste ako švajčiarske hodinky. Chudák Carlo takto si nechať srať do roboty...

Reagovat
smazaný uživatel

Slova jsou slova a činy jsou činy. Co Real mohl udělat proto, aby DiMa zůstal? Mohli jste mu fakt nabídnout nějaké zvýšení (ne asi tolik, co DiMa chtěl, ale třeba jste mu nabídli ve vašich očích dost). Ale co jste mu ukázali sportovně? Loni jste mu přivedli konkurenci na post. On se přetransformoval na jiný post, kam jste mu letos přivedli posily dokonce hned dvě. To je asi dost k nasrání.

A co jste mu ukázali co se financí týká? On pro vás odváděl služby za pár drobných. Pak jste mu po tahanicích přidali. Pak jste loni dali 11 mega nově příchozímu Bejlovi. To ho prostě muselo zamrzet. Pak teda chce přidat další peníze (zcela legitimně a pochopitelně). Vy se s ním handrkujete o každý euro a do toho všeho přivedete dalšího pokémona, kterýmu dáte ... kolik? 6? 7? mega? Hned ... ani nemusel pro tým hnout prstem a dostal dardu, o kterou se DiMa musel handrkovat dva roky. Koho by takový jednání nezlomilo. Mě asi jo. Houpat ... houpat s ním můžete, ale točit? Točit už ne.

Jo, hochu, slova jsou krásný, ale vždycky rozhodují činy.

Reagovat
Ángel di María 22

Řeknu to to jednoduše, kdyby Peréz chtěl, aby Ángel zůstal, tak zůstane. Kdyby Períz chtěl, aby pršelo, tak zaprší. A u Ángela to vážně nebyl kdovíjakej problém.

Reagovat
Ángel di María 22

S čím? Carlo ho na 100% chtěl, DiMa primárně chtěl zůstat, říkal to sám ,říkala to jeho manželka. Ale chápu, že potřebuje nějaký docenění i finančně, Peréz mu nenabídl adekvátní novou smlouvu, koupil marketingovýho Jámese a tim pádem odřízl vše. Je to podobný jako s Ozilem, ale tady to má ten efekt, že neprodáváme hráče, kterej nám nesedí do systému, ale naopak hráče, kterej nám do něj sedí, no aspoň ho prodáváme za 80. Ale celý je to od začátku kokotina Peréze, nikoho jinýho.

Reagovat
sensei25

Ja di Máriu chápem. Odohráš za Real kkopec zápasov,plat máš 3M ročne a príde Bale a James a majú 10M+...aj ja by som chcel plat, ktorý si zaslúžim...na goal.com som čítal,že pýtal v Madride 8M ročne...to mu Perez nevedel zdvihnúť plat o 5M za rok...bude Vám veľmi chýbať...

Reagovat
smazaný uživatel

Já plat vyjednáš, takový máš. Di Maríovi se už jednou plat zvyšoval, navíc podepsal novou dlouholetou smlouvu. Mohl si vyjednat víc nebo nemusel prodlužovat vůbec, dneska by měl rok do konce smlouvy a mohl být v mnohem lepší pozici. On se tu často obviňuje Pérez a já s tím i souhlasím, nebylo to vyřešený dobře, ale Di María na tom taky nese kus viny. Ty vyjednávání a celou situaci kolem tý nový smlouvy taky nezvládl zrovna excelentně.

Reagovat
Masi

Přesněji James má 5M (tolik bylo nabídnuto Ángelovi).

Reagovat
CHONG

Kdyby Ángel chtěl tak strašně moc zůstat, tak by přijal nabízené finanční podmínky, už jednou kvůli prachům trucoval a slíbil, že to znovu dělat nebude, obolus od úček mu byl milejší než setrvání, všechno bych zase neházel jenom na Florentina.

Reagovat
sensei25

Teba by nenaštvalo,keby si v tíme kľúčoví hráč a berieš 3M a príde Bale a dostane hneď 11M?Mna určite.

Reagovat
CHONG

Prachy jsou o reklamě a Ángel prostě není mediálně tak zajímavý jako Gareth, navíc kdybych hrál za Real a k tomu bral 3 míče, tak by mi bylo celkem šumák, jestli má někdo víc, ale já bych dělal na Realu klidně vodonoše za stravu a nocleh, takže to ber s rezervou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty penize jsou proste ohodnoceni tve prace a to, jak si te zamestnavatel vazi. Ale Florentino ocividne vi, co dela, stejne jako s Makelelelm tehdy, Beckham nebo Ronaldo taky dostali rance za hovno a kdyz chtel Maka prachy, ktery si zaslozil svyma vykonama, tak mu je nedal. A co nebylo v Realu, bylo v Chelsea. Ale holt Florentino ho nepotreboval, stejne jako nepotrebuje DiMu.

Reagovat
smazaný uživatel

V kolika reklamách v dresu Realu hrál Bale po přestupu do Realu?

Protože reklamy, kde hráč propaguje zboží bez dresů, jdou do kapsy jim.

Reagovat
CHONG

viz níže

Reagovat
smazaný uživatel

Když budeš dělat pro firmu na důležitým postu a budeš brát míň, než někdo jiný, kdo nedělá tak odbornou a důležitou práci, tak tě to nenasere? A když ti pak do kanclu posadí další figurku, která bere jako nástupní plat zase víc než ty, tak zareaguješ jak?

Reagovat
CHONG

Jenomže tohle je specifická práce, založená na reklamním potenciálu a ten Ángel prostě vysoký nemá.

Reagovat
Ángel di María 22

Na reklamním potenciálu to má založený Peréz, takhle práce je založená na fotbale na hřišti.

Reagovat
CHONG

Ona to bohužel není tak úplně pravda, máš spoustu dříčů, kteří pro týmy odvedou kvantum práce, ale smetanu vždy slízne ten, kdo je zajímavý pro reklamu, tím pádem sponzory.

Reagovat
smazaný uživatel

na reklamním potenciálu? Ale oni přece hráči neprodali klubu svůj potenciál. Příjmy z reklamy tečou jim. To jen Cristiano prodal klubu půl svých reklamních práv.

Reagovat
CHONG

Nejde přímo o jejich vlastní zisky z reklam, ale o to, kolik ten hráč vydělá klubu prachů, např. prodejem suvenýrů, zájmem ze strany sponzorů apod., podívej se třeba na ty věčně řešené dresy, vždyť těch Jamesových se za 48 hodin prodala snad víc než Ángelových za celou dobu (hyperbola).

Reagovat
smazaný uživatel

kolik se prodalo Jamesových dresů?

A kolik se jich prodalo těch DiMových?

Teď tě nehci zhodit, ale zajímalo by mě to - máš nějakou statistiku?

Reagovat
CHONG

Přesné statistiky nemám, proto ta hyperbola v závorce, ale těch 345 tisíc Jamesových za 48 hodin, to bude myslím jiná káva.

Reagovat
Ángel di María 22

Ne. Tohle je to samý jak Bayern a Kroos. Kroos tam je dlouho, hraje pravidelně úžasně a oni mu nechtěj zvednout plat. Pak přijde Gotze a Lewandovski a rovnou dostanou o dost vyšší, než má Kroos, tak jde - naprosto logicky. Tohle je to samý u nás, s tim rozdílem, že Kroos šel za 25, my za Ángela zaplatíme Jámese.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nevíš, jestli Jamése fakt bude chtít Carlo v té torojčlence? Podle toho, co říkal, to tak vypadá, i když ho tam vlastně nezkoušel vůbec. A nevím no, ale já z toho nadšený vůbec nejsem a je to zbytečné hrozně.

Reagovat
hntlyl

Hrál tam proti Seville a byl hodně špatný.

A je to James, ne Jámes nebo Jamés.

Reagovat
Ángel di María 22

Naznačoval, že ho musí přeučit na herní pozici, která je víc v hloubce hřiště a zároveň řekl, že 433 zachová, takže k tomu vážně všechno inklinuje. Zas to bude trvat půl sezóny akorát a kdoví, jakej bude výsledek.

Reagovat
CHONG

Ona je to samozřejmě i trochu nenažranost, kdyby byl Real / Bayern opravdu klub jeho srdce, tak by to překousl, ale ti hráči si prostě vybrali škvarky, ale zazlívat jim to nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

V jeho pripade spis neucta.

Reagovat
smazaný uživatel

takových srdcařů je málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho obranu - on takovýhle oblečení má rád. Docela legendární jsou jeho pokrývky hlavy (záměrně nepíšu "klobouky").

Reagovat
CHONG

To je strašné, ten člověk má prachů jak šlupek a oblečený chodí tak, že kdybych ho potkal, tak mu hodím bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ale nejde o to, aby byl oblečený nějak pěkně a reprezentativně. Jemu jde jen o to, aby byl vidět. Se podívej na jeho sociální sítě - strašný exhibicionista.

Reagovat
CHONG

Tak já teď nemluvím jenom o něj, tohle výjimečně nebylo rýpnutí do Barcelony, ale můžeš to pozorovat u řady slavných lidí, prachů, že je mohou přehazovat vidlemi a chodí oblečení jak bezdomovci z hlaváku.

Reagovat
smazaný uživatel

šašo

Reagovat
Ángel di María 22

Kolotočář.

Reagovat
Kluivert9

konec

Reagovat
Infi

Reagovat
sensei25

Chalani,neviete či je ten film o Messim už v obehu?

Reagovat
smazaný uživatel

Illarra prý nabídnutý Athleticu nebo Neapoli na roční hostování. To bych bral.

Reagovat
sensei25

zraní sa Kroos a Xabi už nie je žiadne terno...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy ! To je spaniel sancu si zasluzi si sancu. Zachvilku budeme ako Chelsea. Ak ma niekto odist tak Kheidra .

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik toho asi tak odehraje když je před ním jak Xabi tak Kroos? Jeho čas přijde až skončí Xabi, dřív ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Illarra je teď defakto ve stejný pozici jako Casemiro loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ma mat tu poziciu tak radsej nech ide hostovat ale nevieme na aky post pocita s Kroosom ? A Jamesom ? Ja teda pochybujem ze to bude zaloha .

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam by si zalsuzil hrat . Hrame 3 zapas behom 6 dni . Cakam rotaciu + hrame doma a proti timu ktore postupilo z druhej ligy . Este nevieme na aku pozciu pocita s Kroosom pretoze on hral hadam vsade .

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by měl hrát no. Isco zrovna tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale asi to bude plna zostava .

Reagovat
smazaný uživatel

vy si ten střed rozvracíte úplně neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale zas přibyl Khedira, který už byl jednou nohou venku.

Reagovat
smazaný uživatel

a jo vlastně. OK, tak to jsou jen vlastně pořád "jen" dva deff pryč

Reagovat
smazaný uživatel

a jen dodám, že když bych si měl za mě jako Culého vybrat, tak bych dal pryč toho Khediru. To by vás oslabilo víc.

Reagovat
madridcan

Simeone dostal osemzapasovy ban?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou fakt kašpaři. Ach jo. V takovýchhle situacích cítím vždy jen bezmoc a vztek. Ale s tímhle dementismem se fakt asi nic udělat nedá.

A nedám si pokoj a zmíním to zas - Cholo dostane 8 mačů a Cristiano není ani vyšetřovaný. Holt je bílá rovnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Zazili sme aj v minulosti, ze zvaz si tych svojich uzasnych rozhodcov hycka, podporuje kazde ich rozhodnutie a siahnut sa na nich nesmie. Sice tvoj nazor trosku podporuje to, ze Cristiano za to zjebanie vsetkych po El nedostal nic, ale to nie je zalezitost Realu. Ja si myslim, ze to bola kompenzacia za ten trest u Baskov.

Reagovat
smazaný uživatel

u Basků měl dostat ještě další trest za ten kriminální šlapák, takže žádná kompenzace.

A řek jsi to pěkně - Cristiano otevřeně napadne sudí a obviní je z podjatosti - zamete se to pod koberec. Cholo šáhne na 4. sudího - 8 mačů.

FAKT NEUVĚŘITELNÝ.

Reagovat
Ed_Hazard

Cris to sice prehnal, to ano....ale tvoje plakanie je ukážkové

Reagovat
dantetomas

Keby to bol Mou z dob Realu, tak pozadujes upalenie na hranici

Reagovat
CHONG

Být to Mourinho, tak jim tleskáš jak nadopovaný lachtan.

Reagovat
smazaný uživatel

nadopovaný lachtan

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Marcy: 2 za samotný vykázání, 4 za pohlavek, 1 za ironický potlesk (LOL) a 1 za to, že zamířil na tribunu a ne do šaten.

Reagovat
smazaný uživatel

Může být ještě rád klaun jeden. Šáhnout na 4. rozhodčího.......se zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

magor no

Reagovat
-Carles-

Komické.

Reagovat
Atlético de Madrid

jebáci

Reagovat
smazaný uživatel

900. Proti demenci na španělským svazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

hnusna arena jako vsechny ostatni.. to uz to muzem hrat v hale

Reagovat
Ferguson6

kde je problém?

Reagovat
ACSeRw!n

neumis cist?

Reagovat
Ferguson6

No neviem presne čo je zlé na takomto štadióne.

Reagovat
smazaný uživatel

veď mali takú istú len ju zväčšili

Reagovat
Ferguson6

no ani nie, prakticky sa to na staré San Mames nepodobá ničím

Reagovat
Ferguson6

No na tej fotke nedokončeného San Mames sú na sedačkách ešte igelity, preto sú tak vyblednuté. Navyše na tej fotke nemáš hlavnú tribúnu. Teraz je to ucelenejšie, prakticky rovnaké všade.

Reagovat
ACSeRw!n

ma uz nekdo sestavu RM ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Rotacia 0 bodov .Nechapem preco nehra Illarra a Isco . To ze dostanu poslednych 15 m im nepomoze .

Reagovat
LAM

Jsem fakt zvědavej jak s tou rotací letos dlouho vydržíte.Do ofenzívy tam je jedinej Isco

Reagovat
smazaný uživatel

To staci Ancelotti aj tak moc nerotuje .

Reagovat
LAM

Hráči zvládnou 60 zápasů?

Reagovat
madridcan

Jese a podla mna este pojdeme po Radamelovi

Reagovat
LAM

neříkal Ancelloti že jste s nákupama skončili?

Reagovat
ACSeRw!n

a co rikal Perez?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ángel di María 22

To bylo jasny, ze na uvod da top. Chybi akorat Carvajal, popripade Xabi.

Musime je rozstrilet

Reagovat
Dr. Admess

6 minuta a CR7 už dva skoky. Proč?

Reagovat
Mishko

Jasné, bol v pozícii, z ktorej dá z 10 pokusov 10 gólov, no on sa sám postrčil a spadol

Reagovat
Dr. Admess

Jo, dobře. Dotek tam byl, to viděl každej. Ale chceš mi říct, že ho tak strčil, že se musel prohnout a spadnout? Vždyť to byl normální kontakt který bývá při každém hlavičkovém souboji ve vápně... Kdyby se radši neprohýbal, tak mohl v klidu dávat góla.

Reagovat
Mishko

Neviem, nikdy som nebol na takej úrovni podobne atakovaný súperom, preto si nedovolím tvrdiť, že "skočil"

Reagovat
Dr. Admess

Já byl. A ne, fakt skákat nemusel a ani neměl. Byl to dive.

Reagovat
Mishko

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Mishko

s chudákom, ktorý príde na zápas rivala a len tu kope a vypisuje totálne hlúposti, fakt už viac času vecnou debatou strácať nebudem

Reagovat
Dr. Admess

Cože?? Tak promiň, že mě zarazilo, že za 6 minut si dvakrát skočil. Já proti němu nic nemám, ale tohle je důvod, proč u mě nikdy nebude na Messiho úrovni.

Ale já vím, teď v tom budeš hledat neobjektivnost, protože jsem fanda Barcelony.

Reagovat
MadMrJacky

dostaneš bílej hejt :)

Reagovat
Kluivert9

Už zas bulí

Reagovat
sensei25

Toto mohol Ronaldo bez najmenších problémov ustáť a zakončovať. Ja ho fakt nechápem. Messi ma o "meter" menej a snaží sa ustáť maximum čo to dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cules to hned ze startu solidne rozjížděj

Reagovat
sensei25

všetko v maximálnej úcte...či ty si nemyslíš,že to mohol ronaldo v pohode usáť?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám k dispozici jen textový onlajn, takže ted ti fakt neřeknu

Reagovat
smazaný uživatel

Než začneš moralizovat, přečti si co nahoře vytvářeli někteří tví kolegové.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemoralizuju, neříkám jim aby toho nechali. Jen konstatuji. A proč by to měli být mí kolegové?

Reagovat
Dr. Admess

CR dá totálně o ničem nahrávku a rozhazuje rukama, že to posral James.

Reagovat
Pigeon

máme televize a počítače, tak to vidíme sami

Reagovat
misinho7

Arbeola smerom dopredu nix..carvajal je v tomto o 3. Triedy lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto ideálně kopnutý roh - Toni

Reagovat
smazaný uživatel

"Ray Vallecano vloni obhájilo po velkém boji příslušnost ke španělské fotbalové elitě a přes léto značně obměnilo kádr. Blesky sice zahajují sezónu opět pod charismatickým trenérem Paco Jémezem, ovšem mužstvo opustil střelec Larrivey, dále Galvez, Niguez, Rochina, Falque či brankář Rubén. Do Jemézova mužstva naopak putoval jedenadvacetiletý levý obránce Johan Mojica, který přišel z kolumbijského Cali, své hostování zde prodloužil Brazilec Leo Baptistao a na zkušenou dorazil i Kakuta z Chelsea nebo Correa z Atlética. Před koučem Raya tak stojí opět těžká výzva - vybudovat prakticky novou kostru týmu, která bude konkurenceschopná v soubojích s těžkými váhami evropského fotbalu, jako je právě aktuální soupeř Jemézova mužstva. "

toto fakt myslí autor vážne?

1. preklep v názve klubu, ok

2. interpunkcia v španielskych menách resp. priezviskách ok, stane sa

3. Johan Mojica NIE JE v mužstve

4. Correa NIE JE v mužstve

5. Leo Baptistao nepredĺžil hosťovanie keďže u nás NIKDY nehosťoval, na jar hosťoval v Betise; pre informáciu Betis je zeleno-biele mužstvo zo Sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

Karimko paráda. Ten to potřeboval.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to vypadá, když si tady někdo jednou za tři kola přečte prevko.

Kdo je Ondrejka?

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Bleska

Reagovat
sensei25

Z IKerových výbehov ide strach...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sensei25

toto je asi jeho najväčšia slabina

Reagovat
smazaný uživatel

je to jeho jedina vecsia slabina

Reagovat
misinho7

Sice vyhravame a mame hru pod kontrolou ale sance nemame..snad amdame este aspon dva fiki idealne cris a gareth

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam pocit ako keby sme sa vratili v case

Reagovat
smazaný uživatel

benzema aj hra?

Reagovat
MadMrJacky

BTW: jakou má teď Real náhradu za Benzemu? odešel Morata, rok předtím Higuaín. Četl jsem, že snad má přijít Falcao, ale moc času už nezbývá...

Reagovat
smazaný uživatel

uz je cas striedat uz to je naozaj zufale

Reagovat
ACSeRw!n

to je zase tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Cordoba do útoku!!!

Reagovat
Mishko

zúfalí Cules sú proste TOP

Reagovat
smazaný uživatel

dneska byl zoufalý jen a jen Madrid

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ako keby sme sa vratili v case neviem co dnesakm bolo viac tragicke ci Bale alebo Marcelove centre .

Reagovat
sensei25

Víťazstvo MAdridu očakával asi každý,takže hodnotiť ich výkon nechám na fanúšikoch madridu. Veľmi symaptický výkon zo strany Cordoby. Nemôžem uveriť tomu čo teraz napíšem,ale dnes sa mi z Madridu páčil iba Pepe. Keď sa venuj iba hre a žiadnemu divadluzákernictvu,tak je skvelý.

Reagovat
Kluivert9

Fajn, ten zápas Realu neukázal nic, čeho by se měli ostatní bát. Real byl i v nejsilnější sestavě vysloveně trapný, jak dozadu tak hlavně dopředu. Divím se, že mu to stačilo na dva góly.

No nic, aspoň, je Real v tabulce tam, kam z historického, sportovního, ale i lidského a morálního hlediska patří, navždy pod Barcelonou...

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
sensei25

netrapoš prosím ťa...načo tu zbytočne robíš dusno...to sa nevieš povzniesť nad komentár nejakého tupela,ale zbytočne provokuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

taky tupel je, tak co bys cekal?

Reagovat
10FKK

Má pravdu bratr předseda!

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

to se tady zase vyrojila děcka z FCB, průměr 10 let a IQ 95...fakt k pláči

Reagovat
sensei25

nehádž vštkých do jedného vreca prosím ťa

Reagovat
smazaný uživatel

ale 99% muze

Reagovat
sensei25

to môže platiť aj o madričanoch potom...xD

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš sice rozumný, ale si tu z FCB jediný což je smutné...

Reagovat
10FKK

Reagovat
Kluivert9

Zajímavý, že jsi tady včera nepsal to stejný o madristech...

Reagovat
10FKK

Hlavně nebreč termonku! Když už si u toho IQ, tak dle tvých příspěvků soudím, že této hodnoty zdaleka nedosahuješ...

Reagovat
Al Capone

Co jevíc, 32 nebo 22?

Reagovat
smazaný uživatel

Dítě, spočítej si domácí tituly a úspěchy v Evropě než začneš psát hovna To, že jste věčně druzí a byli jste, jste a budete tak braní zěmní možná deset let hegemonie, na což jste nikdy neměli, nemáte a ani mít nebudete.

Reagovat
Kluivert9

Je fajn, že nezpochybňuješ sportovní, lidské a morální hledisko Historii si klidně nech... A hovna to jsou zkopírovaný od jednoho nejmenovanýho pomatence, snad sis je poznal

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Zpochybňuje klidně i to sportovní Kolik trofejí jste měli v minulé sezoně? Guardilův DT je taky historií, zvlášť po téhle obměne, který vám na naše dohnání nestačil Lidské a morální hledisko bylo samozřejmě popíchnutí, které podle těch reakcí bodlo hrozně dobře. Ale klidně to zpochybňovat můžu, tyhle věci jsou čistě o tom, jak to člověk cítí ... Každopádně my na sobě nemáme šetření berńáku, nekupujeme kanibaly, a ani po nás nejde FIFA, takže...

Reagovat
10FKK

Jeď! Jeď! fildo95 2.0

Reagovat
X-bano-X

Nemáte na sebe vyšetrovanie? Tak to aby si sa začal viac zaujímať o vlastný klub namiesto tých sračiek čo si tu začal denne podávať. Aktuálne vás vyšetruje nielen FIFA ale aj Komisia EÚ.

Keď vyhráte v jednom roku všetko čo sa dá, budete presne tam kde patríte - na druhom mieste

Hlavne nenápadne

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře promiň, špatně jsem to napsal, šetření na sobě máme, ale to třeba i Atléti. Na rozdíl od vás nám nic nedokázali ... Spokojen?

Reagovat
X-bano-X

To je len jedno z vyšetrovaní. Ďalšie proti vám vedie finančná správa, kvôli dotáciám, ďalšie zas Komisia EÚ pre hospodársku súťaž kvôli prevodu pozemkov. Mňa by skôr zaujímalo ako je možné, že v čase Zidana, Figa a Beckhama mal Real dlh vyše pol miliardy eur. Od vtedy cca za 10 rokov Real minul cez 600 milionov eur na prestupy a dlh podľa zverejnených výsledkov hospodárenia zmizol. Takže ročne Real (v čase keď nič veľké v Európe nevyhral a končil pravidelne v začiatkoch vyraďovacej fázy) zmazal cca 110 miliónov eur. V dnešnej dobe keď vyhráva a dostáva sa do semifinále LM vykazuje čistý zisk tuším 30 miliónov. Toto je pre mňa záhada väčšia ako lochneska.

Reagovat
valloire

Prodali se pozemky za cca 500 mega. Dluh je teď cca 150-200 mega. Ale to ty víš, tak o co ti jde vole?

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kolik červených karet v této sezoně dostane Ramos? přijímám sázky

Reagovat
Kluivert9

3

Reagovat
sensei25

Strašne mi chýba v Atleticu Costa...kurwa to bol killer....teraz to je také nemastné neslané...

Reagovat
Feind

smutne je, ze 90% prispevku fanousku realu a barcelony se netyka jejich klubu, ale posmesku a utoku na ten druhy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na rozloučenou 1000. pro Ángela Di Maríu

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
-Carles-

výborné rozhodnutie

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

...Prej napise dopis se zduvodnenim. Tak napjate cekam.

Reagovat
smazaný uživatel

kiez by mohol povedat pravdu aj keby bola zla pre neho ci pre Pereza .Nie len slova na rozlucku .

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
sensei25

veľká strata pre Madrid...celý systém z minulého ročníka v ritke...

Reagovat
smazaný uživatel

Baena na to proste nemá

rozhodca na by mal niečo spraviť s tým mexickým papagájom

Kakuta je technickejší než 99% účastníkov zápasu

Cristian zatiaľ výborne

do druhého polčasu stiahnuť Baenu, poslať Morcilla na stopéra a vyskúšať Ba na DM, ukľudniť rozohrávku a body ostanú doma

Reagovat
smazaný uživatel

Juanfran

bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

Ba dostal za čo? vysoko vyskočil?

Reagovat
Ángel di María 22

Sudí to Rayo chvílema docela řeže..

Reagovat
smazaný uživatel

kurva za tieto dohrávačky Atléti karty nedostávajú... ako choď už doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Quini, Manucho

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bol Aquino, ale pekný center

Reagovat
smazaný uživatel

Ba je vo vzduchu kráľ

Reagovat
smazaný uživatel

Aquino zatiaľ najlepší na ihrisku

Reagovat
Ángel di María 22

Aquino je parádní hráč, proč nezůstal ve Villarealu? Dneska je tam vodí jak malý kluky.

Reagovat
smazaný uživatel

henten mamrd mal byť už práve teraz vonku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele