Previews

Ruská Premier Liga - preview 15. kola

CSKA Moskva včera potvrdil své vedení v tabulce, dnes ho budou dohánět jeho konkurenti. Machačkala se představí na půdě Lokomotivu, Petrohrad hraje v Novgorodu, Spartak Moskva hostí Krasnodar a Kazaň změří síly se Samarou.

Nizozemská Eredivisie - preview 12. kola

Vedoucí Twente dnes čeká těžká práce, protože se představí na hřišti dobře hrajícího Vitesse, kterému patří průběžná třetí příčka. Eindhoven hraje s Heerenveenem, Ajax si nemůže dovolit zaváhat ve Zwolle, Feyenoord změří síly s Rodou.

Evropská liga - preview čtvrtých zápasů základních skupin

Atlético, Lyon a Dněpropetrovsk ještě neztratily ani bod a už dnes mohou slavit postup do vyřazovací fáze, což ovšem při příznivých okolnostech platí i pro oba české zástupce Plzeň a Spartu, dále Inter s Rubinem, oba vedoucí celky ze skupiny K Leverkusen a Charkov a další týmy...

Sparta si může v Izraeli přiblížit postupový sen v Evropské lize

Co po úvodní porážce v Lyonu vypadalo jako čirá utopie, mají teď fotbalisté Sparty na dosah. Když Pražané ve čtvrtečním zápase základní skupiny Evropské ligy zvítězí na izraelské půdě nad Kirjatem Šmona a Athletic zároveň nezdolá Lyon, zajistí si Sparta už po čtyřech utkáních postup do vyřazovací fáze.

Plzeň by ráda slavila postup doma už po zápase s Hapoelem

Fotbalisté Plzně mají šanci si už ve čtvrtek v předstihu zajistit postup ze základní skupiny Evropské ligy a slavit ho s fanoušky na domácí půdě. Potřebují k tomu porazit Hapoel Tel Aviv, na jehož hřišti před dvěma týdny vyhráli 2:1, a zároveň musí doufat, že lídr skupiny B Atlético Madrid neprohraje s Coimbrou.

Manchester United si může v Braze zajistit postup

Hosté z Manchesteru jsou s devíti body první a nyní usilují o záruku postupu do další fáze milionářské soutěže. Domácí Braga je ve skupině třetí a ráda by případným vítězstvím zamíchala postupovými kartami.

Bayern Mnichov má osud Lille ve svých rukou

Prozatímní úspěšnou jízdu německých klubů může druhý hrací den podtrhnout Bayern, který čeká odveta s Lille. Bavoři tak po těsné výhře ve Francii mohou Les Dogues připravit i o poslední zbytky naděje.

Fenomenální Šachtar si může s Chelsea zajistit postup

Když skončil los a ve skupině E se objevil vedle Chelsea a Šachtaru i Juventus, nejmenší radost z toho měli právě na Ukrajině. Dnes, po neskutečných 14 vítězných ligových utkáních v řadě, se třesou naopak v Turíně a Londýně.

Real Madrid hodlá oplatit Dortmundu venkovní porážku

Suverénně největší pozornost na sebe z nadcházejícího programu Champions League opětovně váže střetnutí španělského a německého šampiona, přičemž Real Madrid má nyní na domácí půdě dortmundské Borussii rozhodně co vracet.

Schalke a Arsenal se ve skupině B utkají o první místo

Domácí Schalke 04 přivítá londýnský Arsenal a tento duel můžeme také nazvat soubojem o první místo, protože oba týmy dělí pouhý jeden bod. Německý celek hostí Gunners a zatím vládne skupině. Zlomí Arsenal jeho kouzlo a posune se do čela?

Málaga může na San Siru vybojovat postup do osmifinále

Ani předsezónní finanční patálie, ani exodus největších hvězd do lukrativnějších destinací nedokázaly zadržet historickou spanilou jízdu andaluské Málagy, která se i přes mnoho nešvarů a problémů bez potíží dostala do základní skupiny Ligy mistrů, které nyní bez ztráty jediného bodu opanuje.

Anglická Premier League - preview 10. kola

West Bromwich vstoupil do sezony velice solidně a zatím se pohybuje v horní polovině tabulky. Dobrou formu dnes může potvrdit v dohrávce proti Southamptonu, který je naopak po návratu mezi elitu poslední. Oba týmy nyní dělí deset bodů.

Primera División - preview 10. kola

Ná závěr desátého kola Primera División se proti sobě postaví Getafe a Betis. Především hosté mají velkou motivaci - pokud vyhrají, poskočí se až na čtvrtou příčku místo Málagy. Domácí se zatím pohybují v klidném středu tabulky, v případě tříbodového úspěchu se dotáhnou na svého soupeře.

Gambrinus liga - preview 13. kola

Utkání týmů ze středu tabulky mezi Libercem a Slováckem uzavře dnes večer program 13. kola první ligy. Oba soupeři zatím získali shodně po šestnácti bodech, mistrovský Slovan je v pořadí výš díky lepšímu skóre. Na první místo ztrácí obhájce titulu ze severu Čech už deset bodů.

Ruská Premier Liga - preview 14. kola

Ze čtrnáctého kola nejvyšší ruské soutěže zbývá odehrát poslední zápas, v pondělí změří síly Alanija Vladikavkaz s Volgou Nižnij Novgorod a je jasné, že půjde o hodně. Oba týmy zatím vyhrály pouze dvakrát a zatím jsou namočeny v záchranářských bojích.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele