Anglická Premier League - preview 10. kola

03.11.2012, 08:40, aktualizováno 05.11.2012, 08:21
Previews
West Bromwich vstoupil do sezony velice solidně a zatím se pohybuje v horní polovině tabulky. Dobrou formu dnes může potvrdit v dohrávce proti Southamptonu, který je naopak po návratu mezi elitu poslední. Oba týmy nyní dělí deset bodů.
West Bromwich Albion - Southampton FC  (pondělí 21:00)
Nigel Adkins je momentálně asi pod největším tlakem ze všech manažerů. Poměrně paradoxně, vždyť na rozdíl od Hughese s McDermottem vyhrál alespoň jedno z devíti utkání a je podepsán pod dvěma po sobě jdoucími postupy vzhůru. Důvod je nicméně přesto nasnadě - jeho tým už stihl sedmkrát prohrát a 26krát inkasovat.

"Mám rád výzvy. Jak na ně budete reagovat a jak jim budete čelit, víte teprve v té dané chvíli," prohlašoval před víkendem odhodlaně manažer aktuálně posledního Southamptonu, který se však v případě jakéhokoliv bodového úspěchu na The Hawthorns ode dna odlepí. West Bromwich se přitom v krátkodobém horizontu rovněž nachází v nepříjemné pozici. Má sice nahráno a je se 14 body na uspokojivé deváté příčce, teď však dvakrát v řadě prohrál góly vstřelenými po uplynutí řádné hrací doby, což samozřejmě nikdy nikoho nepotěšilo.

Klíčovým se už teď jeví být souboj poměrně spolehlivé ofenzivní složky mužstva Baggies (aspoň jednu branku vykřesala v každém z devíti utkání s výjimkou jednoho na Craven Cottage) s historicky nejpropustnější defenzívou Premier League, pokud bereme v úvahu prožitý časový úsek (kupříkladu loňský Bolton měl v této fázi na kontě o dva inkasované góly méně). Pokud West Brom potvrdí svůj střelecký apetit, klidně by po prohře s ManCity mohl opět navázat na čtyři domácí výhry v řadě.

Těsně za Birminghamem by teoreticky mohli mít velkou radost. Doufají totiž v návrat hned čtyř borců, z nichž alespoň tři náleží do ideální sestavy. Těmi jsou Yacob, Brunt a Long, který tak nějak průběžně od začátku ročníku marodí se zadním stehenním svalem. Na pomezí základu a lavičky by se pak dal připočítat Billy Jones, také on má šanci vrátit se včas z marodky.

Na druhé straně barikády už takovým optimismem nehýří, Cork s Richardsonem jsou totiž stále mimo. Ovšem platná letní posila, Gaston Ramirez, by mohl být po pětitýdenní pauze konečně zpátky a comeback si odbyl už i dlouhodobě zraněný Lee.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Tamas, McAuley, Olsson, Ridgewell - Morrison, Mulumbu, Yacob, Dorrans, Brunt - Long
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruc - Fox, Hooiveld, Fonte, Clyne - Lallana, Schneiderlin, S. Davis, Puncheon - Ramírez (Rodriguez), Lambert
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Queen's Park Rangers - Reading FC  (neděle 14:30)
Remízový výsledek tohoto zápasu by se rovnal hořké ironii. Na Loftus Road se totiž po nedělním obědě střetnou dva poslední celky, které stále čekají na první letošní výhru; a takový "kompromis" by jejich čekání akorát prodloužil, což si samozřejmě nepřeje ani jedna strana.

Oba celky se i přes takto brzkou fázi ročníku nepotkávají poprvé, dříve si to rozdaly již v rámci třetího kola Capital One Cupu. Royals tehdy soupeře přestříleli 3:2, aby se vhodně a přesto stále nedostatečně připravili na úterní drama ještě nehoráznějšího kalibru. Reading vedl nad Arsenalem 4:0, nakonec mu nastřílel pět branek, a stejně se nakonec poroučel. Vlastně se stal prvním klubem v dějinách obou národních anglických pohárů, kterému ani pět zářezů nestačilo k triumfu. Asi netřeba dodávat, že taková událost s týmem - kór nováčkem - musí řádně otřást.

Přitom Reading je na tom oproti svému dnešnímu soupeři ještě docela dobře. Odehrát stihl všehovšudy osm utkání, má bod k dobru, posledně heroickým způsobem nedopustil prohru s Fulhamem a od 22. září koneckonců registruje jen jednu porážku v pěti soutěžních duelech. To QPR má za sebou o zápas více, na kontě o bod méně a od zmíněného 22. září naopak vydolovalo jediný bodík. Z pohledu Rangers jde o jejich nejhorší start do sezony od podzimu 1968, kdy nakonec na premiérový triumf čekali 13 kol, aby finišovali na samém dně tabulky. Kde pochopitelně aktuálně sedí...

Reading, který pro jistotu novou sezonu zahájil nejhůře od roku 1959 (a to bereme v úvahu jakékoliv podlaží!), by měl mít pro nedělní klání logicky méně sil, jakkoliv určití hráči širšího kádru dostali šanci předvést se v řádné bitvě. Na marodce potom zůstávají Karacan s Guthriem.

QPR dodržuje jakési pravidlo, že pro každý zápas nemůže využít nějakého hříšníka - pro další tři kola si tohoto povinného černého Petra vybojoval Mbia. Poněkud nepravděpodobný je dále start Park Ji-Sunga a také rekonvalescence dua Zamora-Traoré kráčí kupředu až příliš pomalu.
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Júlio César - Bosingwa, Ferdinand, Nelsen, Hill - Mackie (Wright-Phillips), Diakité, Granero, Hoilett - Taarabt - Cissé (Zamora)
Reading FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cummings, Mariappa, Gorkss, Shorey - Kébé, Tabb, Leigertwood, McAnuff - Hunt, Pogrebňak
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Newcastle United  (neděle 17:00)
I v neděli bude na scéně Premier League k vidění dobrý fotbal. Tedy, doufejme. Složení soupeřů minimálně od pěti hodin středoevropského času tomu rozhodně napovídá. Liverpool jde pomalu, ale jistě nahoru. V minulých zápasech předvedl slušné výkony, v derby s Evertonem pak nebral všechny tři body jen kvůli přehmatu sudích.

Magpies pak sice stále nepřipomínají ten tým, který na jaře válcoval celou Anglii, ale kádr rozhodně má na to, aby bojoval o poháry. Letos je zatím až na desátém místě, z posledních čtyř duelů pak vyhrál jediný. Byl to ten poslední s West Bromwich Albionem, který díky gólů střídajícího Cissého skončil 2:1 pro Straky.

Oba týmy svádí boje v Evropské lize a zde si o chlup lépe, stejně jako v Premier League, vede Newcastle. Po remíze s Maritimem porazil jak Bordeaux, tak Bruggy. Liverpool má na svém kontě také dvě výhry, kromě triumfů nad Young Boys Bernem a Anži Machačkalou ovšem doma podlehl Udinese.

Newcastle nevyhrál na Anfield Road už více než 18 let, naposledy tomu bylo v dubnu roku 1994. Liverpool pak zvítězil ve všech sedmi vzájemných soubojů s Magpies na domácí půdě. A co víc, všechny tyto výhry byly o dva a více branek. Alan Pardew je tak ve složité pozici, přesto má však na Liverpool dobré vzpomínky. Když v prosinci 2010 nastupoval na post manažera Newcastlu, debutoval proti Reds a vyhrál 3:1.

Liverpoolu bude opět scházet brankářská jednička Pepe Reina, který má problém se zadním stehenním svalem. Stejné zranění nepustí do utkání ani Glena Johnsona. To Newcastle může těšit fakt, že Demba Ba s největší pravděpodobností vyhraje souboj s bolavým lýtkem a bude k dispozici. Schází ovšem záložník Cheick Tiote, jenž si odpyká druhý ze tří trestných zápasů.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Jones - Wisdom, Škrtel, Agger, Jose Enrique - Allen, Gerrard, Shelvey - Sterling, Suárez, Suso
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Simpson, Coloccini, Williamson, Santon - Perch, Cabaye, Gutierrez - Ben Arfa, Ba, Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Arsenal FC  (sobota 13:45)
8:2. Když sečtete číslovky dávající dohromady tohle památné, zhruba rok staré skóre zápasu na Old Trafford, dostanete desítku - a právě v rámci desátého kola Arsenal chystá velkou odvetu. V týdnu se naladil na góly ještě bohatším thrillerem (7:5 porazil Reading), aby teď se ctí čelil mimo jiné Robinu Van Persiemu, jenž loni na drtivý debakl dohlížel z pozice kapitána Gunners.

Duely Arsenalu s Manchesterem United už v minulosti příznivcům Premier League nabízely hromadu nezapomenutelných okamžiků. Mezi nimi lze jmenovat třeba "božského" Wengera na tribuně, incident Martina Keowna s Ruudem Van Nistelrooyem či Wiltordův mistrovský úder. A samozřejmě loňskou demolici. Srpnové události si přitom okamžitě žádají další interesantní kapitolu - Van Persieho úprk k někdejšímu velkému rivalovi vyvolal v řadách fanoušků Kanonýrů mohutnou vlnu negativních emocí, která se dnes jistě znovu přihlásí o slovo.

Nevyhnutelné bučení a pískání na Nizozemcovu osobu od samého počátku by mohlo být efektivní v kombinací se zažitou nekoncentrací Red Devils v úvodech letošních domácích představení. United inkasovali ve druhé minutě z kopaček hráčů Spurs i Bragy, po třech minutách prohrávali s Fulhamem a po jedenácti také se Stokem. Ačkoliv nakonec tři z těchto duelů přeci jen strhli na svou stranu, pro Sira Alexe Fergusona to jistě musí být alarmující zjištění; jakkoliv Arsenal letos své zápasy nějakými časnými údery rozhodně nevyhrává.

Obecně jich koneckonců neopanoval tolik, kolik by si před výkopem sezony býval vysnil. Devět kol a všehovšudy čtyři triumfy zanechaly Gunners rovnou šest bodů za jejich dnešními soky, kteří spolu s městskými kolegy stále vytrvale doráží na vedoucí Chelsea. To je už vskutku pořádná ztráta, když uvážíte, v jak časné fázi ročníku se právě nacházíme. K tomu si připočtěte více než šestileté kanonýří čekání na plnohodnotný lup z Old Trafford a teoreticky by vám mohla vyjít nutná předzápasová deprese Londýňanů.

Jenže situace je spíše opačná. Arsenal rozhodně nebyl v dobré pohodě, když po půlce října prohrál s Norwichem i Schalke, aniž by jedinkrát skóroval. Nicméně od té doby Gunners zaznamenali dílčí, leč vitální úspěchy: za asistence navrátilců Wilsherea a Sagny těsně přemohli sousední QPR, aby poté v poháru dramaticky zvrátili hrubě nepříznivý stav 0:4. Jestliže ManUtd naproti tomu zažilo přestřelku s nešťastným vyústěním (4:5 padlo v prodloužení do klína Chelsea), dokonce by se na druhý pohled mohlo zdát, že do sobotního šlágru kráčí lépe naladěni hosté z hlavního města.

V jejich řadách se zřejmě opět objeví duo Sagna-Wilshere, na druhou stranu Wengera určitě nepotěšily další komplikace zdravotního stavu Oxlade-Chamberlaina či nové zranění Gervinha. V pořádku ke všemu stále není brankářská jednička Wojciech Szczesny.

Robin Van Persie loni v dresu Arsenalu zatížil konto brankáře United doma i venku; tentokrát je v docela odlišné pozici, avšak stále dobře naladěn. Při bilanci sedmi gólů v devíti ligových zápasech by bylo obřím překvapením, kdyby se teď neobjevil v základní sestavě. Zato Chris Smalling spolu s Kagawou, Jonesem či Vidićem mohou na podobnou jistotu dopředu zapomenout, ba ještě hůř - do průběhu prestižního utkání na 100 % nezasáhnou vůbec.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Ferdinand, Evans, Evra - Carrick, Cleverley - Valencia, Rooney, Young (Welbeck) - Van Persie
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Sagna, Mertesacker, Vermaelen, André Santos - Wilshere, Arteta, Cazorla - Ramsey, Giroud, Podolski
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 4.00 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Pětice duelů nás čeká v nejfrekventovanější čas pro anglická klání, od čtyř hodin nastoupí deset celků, zřejmě nejzajímavější zápas bude nicméně k vidění ve Walesu. Do Swansea přijede Chelsea, vedoucí tým Premier League, jehož herní tvář ani zdaleka nepřipomíná toho loňského zanďoura, s nímž tak deptala celou fotbalovou Evropu. Trio Mata, Oscar, Hazard přináší úplně jinou dimenzi fotbalu.

Z defenzivního krále se stal král ofenzivní. Chelsea hraje nádherný fotbal, dává spoustu branek a nabízí až zvláštně kontrastní obrázek oproti minulé sezoně. Mladičká záloha šlape jako švýcarské hodinky, kde to ovšem skřípe, je útok. Fernando Torres je kapitola sama pro sebe, dobrým výkonům ze začátku sezony se navázání nedostalo a španělský forvard je nevyrovnaný až běda. Otázkou tak zůstává, zda Di Matteo nedá prostor raději Sturridgovi.

Los League Cupu a Premier League připravil pro Chelsea zajímavý dvojboj s Manchesterem United. První mač nabídl překrásnou hodinu hry, kterou pak utnul sudí Mark Clattenburg. Ve středu nicméně vyhrál fotbal, k vidění byla neuvěřitelná podívaná, v níž padlo devět gólů, a Blues zaslouženě vyřadili Rudé ďábly z ligového poháru. Teď se Londýňané pokusí odpovědět na nedělní křivdu i na prknech nejvyšší anglické soutěže.

Swansea se po obzvláště tragickém září pomalu zvedají, i když výkony z úvodu sezony nepředvádí ani omylem. Pro Velšany je však hlavní, že opět sbírají body, na začátku října uhráli alespoň jeden s Readingem, před dvěma týdny pak porazili Wigan. Ani proti obhájcům titulu Manchesteru City neodehráli špatný zápas a klidně mohli dosáhnout na remízu, nakonec ale podlehli 0:1. Velkou vzpruhou může být postup v ligovém poháru, v Liverpoolu porazila Swansea Reds 3:1.

V blízké historii se oba kluby střetly jen dvakrát - v loňské sezoně. Na Stamford Bridge vyhrála Chelsea jasně 4:1, naopak v Liberty Stadium vybojovala remízu až v nastaveném čase. Zajímavostí je fakt, že v obou utkáních Blues dohrávali o desíti mužích, v domácím klání byl vyloučen Torres, ve Walesu pak Ashley Cole. Bez zajímavosti rovněž není ani to, že v oslabení byla Chelsea proti Swans úspěšnější - při plném počtu hráčů činí skóre 2:1, bez jednoho vyloučeného pak 3:1.

V sobotu odpoledne bude naposledy chybět John Terry. Tři ze čtyř zápasů za údajné rasistické urážky si odpykal a na Liverpool tak již bude k dispozici. Po červených kartách z ligy a stopce v poháru se vrací dvojice Torres, Ivanović. Nejistý je ovšem start dvojice Juan Mata, David Luiz. Španěla trápí zadní stehenní sval, Brazilce pak kotník. V případě absence prvního z nich by zaskočili nejspíš Moses či Sturridge. Kudrnatého obránce by potom nahradil ve středu obrany Branislav Ivanović a na jeho místo na pravém beku by nastoupil Cesar Azpilicueta.

Swansea bude opět postrádat brankář Michel Vorm, stejný problém jako Luiz má pak stoper Ashley Williams, ale neměl by ho ze zápasu vyřadit. S otazníkem je i start Chica, který musel v Liverpoolu střídat a není stoprocentně fit.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Tremmel - Rangel, Williams, Chico, Davies - Britton, Ki - Hernandez (Dyer), De Guzman, Routledge - Michu
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović (Azpilicueta), Cahill, Luiz (Ivanović), Cole - Mikel, Ramires - Mata (Moses), Oscar, Hazard - Torres
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.60 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Norwich City - Stoke City  (sobota 16:00)
V Premier League to není nic moc, jakkoliv známky zlepšení pozorovat jde. Oproti vlastním výkonům v rámci Capital One Cupu každopádně ligoví Kanárci sotva obstojí; vždyť se v týdnu poprvé za posledních 18 let prodrali do čtvrtfinále této soutěže, navrch v konfrontaci se silným Tottenhamem. Dokáže Norwich navázat nyní proti Stoke City?

Chrise Hughtona ještě čeká dlouhá cesta ke složení své fotbalové maturity, po úvodních rozpacích a třízápasové šňůře bez bodu to nicméně vypadá, že se jeho "nový" Norwich naladil na pozitivní notu. Šokoval Arsenal, aby si na osmý pokus dokráčel pro první skalp tohoto ročníku, a pak alespoň zremizoval utkání na Villa Parku. Přitom v součtu jen jednou inkasoval, což je vpravdě velký posun.

Pro Canaries to byla už čtvrtá plichta v sezoně, což však není nic proti výkazu Potters. Ti odstartovali sérií čtyř remízových výsledků a v součtu s koncovkou loňského ročníku se s protivníky rozešli smírně v 10 z 15 posledních případů. Pokud bych měl předpovědět výsledek nadcházejícího klání, po remíze dost možná také sáhnu, především se ale zaměřím na takzvaný "under".

Oba celky totiž mají solidní problémy se střílením gólů. Norwich od počátku sráží velká rozhazovačnost, a když už se našel spolehlivý střelec (stejně jako loni jde o Granta Holta), hned dvakrát pouze korigoval skóre duelů s giganty. Až na třetí pokus mu to proti Gunners vyšlo. Ve Stoke-on-Trent se zase určitou dobu mohli spolehnout na Petera Crouche, ovšem ten už tři kola po sobě mlčí a - světe, nediv se - dokonce dvakrát se za tuto dobu finišovalo za stavu 0:0.

Hughton počítá s tím, že by mohl mít zpátky při sobě Russella Martina, jakkoliv v létě příchozí pravý bek Steven Whittaker ve středu konečně startoval v soutěžním zápase za A-tým. Hostující útočník Harry Kane si počká až do Vánoc nebo přinejmenším jeden celý měsíc, zdá se.

Zlé jazyky nelhaly - Marc Wilson si zlomil lýtkovou kost a zhruba na tři měsíce musí na fotbal zapomenout. Jeho místo tedy zaujme Andy Wilkinson. Záložník Glenn Whelan vedle toho doléčil natažený zadní stehenní sval, přičemž Tony Pulis hodlá přeci jen dopřát startovní post Mattu Etheringtonovi. Jemu se zřejmě obětuje Kightly či Whitehead.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Turner, Bassong, Garrido - E. Bennett, Tettey, Hoolahan, Johnson, Pilkington - Holt
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Huth, Shawcross, Wilkinson - Kightly, Adam, Whelan, Etherington - Walters, Crouch
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.25 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tottenham Hotspur - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Honba za špičkou tabulky pokračuje. Tottenham sice před dvěma týdny ošklivě podlehl doma Chelsea, přesto ztrácí právě na obhájce trofeje pro vítěze Ligy mistrů "jen" pět bodů. Na čtvrtém místě tak má celé čelo před sebou na dohled a čeká na zaváhání jednoho ze tří favoritů. Samozřejmostí ale pro Kohouty zůstává povinnost naplno bodovat v každém utkání, natožpak doma s Wiganem.

Nicméně ten, kdo dobře Premier League zná a sleduje, ví, že právě v těchto utkáních má Tottenham čas od času obrovské potíže. Doslova pohromu pro laické sázkaře vždy znamenaly domácí utkání Spurs s Wolverhamptonem, Norwichem (letos doma 1:1) nebo právě s Wiganem. S Latics například před dvěma lety dokonce prohráli.

Cílem André Villas-Boase je tuto katastrofu z roku 2010 v žádném případě neopakovat, naopak, zkusit využít ne úplně snadného losu vedoucí trojice a přiblížit se na ještě kratší dostřel. United hrají s Arsenalem, City vyjíždí na nepříjemnou půdu West Hamu a Chelsea na svízelný výlet do chladného Walesu na půdu Swansea.

Wigan navíc nemá zrovna oslnivou formu, z posledních šesti zápasů hned čtyři prohrál a zvítězil jen poslední kolo s West Hamem. Tento zápas nabídl krásnou podívanou, gólů mohl padnout klidně dvojnásobek a i to je příslib pro pěknou podívanou na White Hart Lane.

Jejím aktérem určitě nebude Moussa Dembele, který stále nedokázal vyléčit zranění boku. Do hry se naopak může podívat Emmanuel Adebayor, jenž se zbavil nemoci a je kouči André Villas-Boasovi plně k dispozici. Ne tak Jake Livermore, nad jehož stavem visí otazník.

Podobně nejistý je start křídelníka Wiganu Rya Miyaichiho, jehož zřejmě vyřadí ze sobotního utkání poraněné tříslo. Stejně tak nebudou Robertu Martinezovi k dispozici další dva hráči. Antolin Alcaraz absentuje rovněž kvůli tříslu, zatímco Albert Crusat má problém s kolenem.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Friedel - Walker, Caulker, Gallas, Vertoghen - Huddlestone, Sandro - Lennon, Dempsey, Bale - Defoe
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al Habsi - Boyce, Caldwell, Ramis, Figueroa - McCarthy, McArthur, Beausejour - Koné, Di Santo, Maloney
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Jen dvakrát z úvodních osmi kol Sunderland neremizoval. První čtyři duely skončili pro Black Cats smírně, a až pátý duel dokázali strhnout na svoji stranu. Týden poté pak poprvé i prohráli, ale od té doby zase jen remízy. Proti Aston Ville na svém stadionu už Mackems potřebují zvítězit, nejvíce bude zřejmě záležet na tom, jak se vyspí Steven Fletcher.

Ano, na individualitách většinou nezáleží. Nicméně v případě Sunderlandu se dá bez nadsázky říct, že se v ofenzivní části jedná o tým jediného muže. Ač v kádru Martina O’Neilla figurují hvězdy typu Sessegnona, McCleana, Seba Larssona nebo nově Adama Johnsona, všech pět branek, které celek ze severu Anglie vstřelil, měl na svědomí Steven Fletcher. Tu poslední si dal vlastním gólem Demba Ba.

Sobota bude zcela jistě pikantní záležitostí pro dalšího jednotlivce. Martin O’Neill, současný lodivod Sunderlandu, bude stát proti Aston Ville v barvách nynějšího zaměstnavatele teprve podruhé. Čtyři roky strávil v birminghamském klubu, než se v prosinci loňského roku upsal právě Černým kočkám. Jeho první návrat skončil bezbrankovou remízou, dnes by chtěl své staré známé jednoznačně porazit.

Aston Villa se jak obvykle trápí. Z posledních pěti zápasů získala jen dva body a ráchá se na hladině sestupových vod. Ze sedmnácté pozice hledí vzhůru, ale na hřišti Sunderlandu to na úspěch nevypadá. Zůstaneme u čísla pět, tolik posledních vzájemných střetů totiž Villans se sobotním soupeřem nezvládli zvítězit, ba co víc jen dvakrát jim vsítili branku.

Nicméně ani Sunderland neprožívá právě skvělé období. V součtu s loňskou sezonou vyhrál jen jeden (!) z minulých 16 zápasů a to už je skutečně na pováženou. Jedenáct z nich pak skončilo pro Mackems toliko populární plichtou. Ale abychom nehaněli jednookého mezi slepými, Aston Villa potřebovala na jedno vítězství dokonce z 19 klání...

Martin O’Neill nemá žádné čerstvé zranění, nejistý a dokonce nepravděpodobný je start Tituse Brambla. Více novinek přichází z tábora hostí, levý bek Joe Bennett se po jednozápasovém banu vrací do kádru, naopak Karim El Ahmadi si právě jeden duel za pět žlutých karet odkroutí nyní. Otazníky visí nad dvojicí Chris Herd, Ciaran Clark, oba trápí koleno.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gardner, Cuellar, O'Shea, Rose - Johnson, Cattermole, Colback, McClean - Sessegnon (Larsson) - Fletcher
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lichaj, Lowton, Vlaar, Bennett - Delph, Herd, Bannan - Holman - Agbonlahor, Benteke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Fulham se 14 body po devíti kolech - nejlepší start od sezony 2003/04. Everton se 16 body po devíti zápasech - nejlepší start za posledních šest let. Dva kluby s tradičně mnohem silnějšími jary se vypořádávají s příjemnou, avšak svým způsobem znepokojivou změnou. Oba jsou momentálně součástí elitní sedmičky a zejména pro Fulham existuje v podstatě jediný klíč k uchování tohoto privilegia i pro další kolo - opětovný triumf.

Cottagers na lecčems zapracovali; zatímco loni si úvodem sezony zvykali na Jolovo ryze ofenzivní pojetí hry, dnes už jsou s ním plně obeznámeni a i bez klíčového dua Dembélé-Dempsey v rámci možností řádí. Ovšem jeden háček přetrvává - a tím je bezpochyby venkovní forma. Fulham je teď mimo Craven Cottage na jednu stranu třikrát neporažen, na stranu druhou v roli hosta naplno bodoval všehovšudy jednou z pěti pokusů, přičemž nyní nezvládl dokonale výjezdy na půdu dvou aktuálně sestupujících nováčků. Proto je Jolově partě tak nějak automaticky uložena povinnost sbírat co nejvíc bodů na vlastním hřišti; tím spíš, pokud v závěsu číhají další dva 14bodové týmy.

Také fanoušci Toffees se přirozeně dělí na ty, kteří raději upité sklenky charakterizují jako poloprázdné, a naopak na ty, kteří je mají za poloplné. První skupina kroutí hlavou nad třemi po sobě jdoucími remízami; ta druhá připomíná průběžné (a skvostné) páté místo nebo šestizápasovou šňůru bez padnutí. Na základě zběžného empirického výzkumu byste nicméně mohli předpokládat, že po tomto víkendu první grupa řádně zchudne na své členské základně. Everton má totiž s Fulhamem parádní bilanci, když jej ze šesti minulých pokusů v rámci všech soutěží přemohl hned v pěti případech.

Ať už očekáváte ten či onen výsledek, celkem logicky byste si měli být jisti pořádnou várkou vstřelených branek; oba mančafty se totiž zatím prezentují coby relativně produktivní. Ostatně jen jedno letošní ligové klání zahrnující fotbalisty Fulhamu nevidělo alespoň tři branky (posledně tu máme šestigólový thriller na Madejski Stadium). A třebaže Toffees jsou v tomto směru lehce úspornější, žádná z jejich nedávných remíz nebyla bezbranková (tři ze čtyř dokonce byly čtyřbrankového charakteru) a obě výhry z aktuálního "neporazitelného období" čítaly rovnou tři zásahy úspěšnější strany.

Martin Jol je před tímto víkendem oproštěn od jakýchkoliv nových starostí s čerstvě zraněnými borci; ba naopak vítá zpět Chrise Bairda. Dva staří známí marodi, Tavares s Daviesem, jsou nicméně stále out. Na druhé straně barikády Moyes nadále nemůže počítat s Gibsonem, ovšem zároveň je optimistický ohledně menších Mirallasových problémů s kotníkem.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Riether, Hughes, Hangeland, Riise - Duff, Diarra, Baird, Richardson - Ruiz, Petrić (Berbatov)
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Neville, Osman - Mirallas, Fellaini, Pienaar - Jelavić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.40 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Manchester City  (sobota 18:30)
Obhájce titulu a nováček soutěže. Kočka a myš? Ale kdeže... Manchester City dnes večer přijede na půdu West Hamu United s těžkým úkolem, dokázat to, co se v letošní sezoně podařilo jen jednomu týmu. Před měsícem dobyl Upton Park Arsenal, dnes se o podobný počin pokusí svěřenci Roberta Manciniho.

A rozpoložení jejich myslí by se dal hodnotit veskrze pozitivně. Citizens vyhráli v Premier League už čtyřikrát v řadě a na takřka jubilejní "pětku" mají nakročeno poměrně slušným způsobem. Nicméně na hřišti West Hamu jim to v poslední době moc nejde, minulé čtyři zápasy znamenaly pro favorita jen jedno vítězství.

Hammers mají rozhodně o motivaci postaráno. Minulý týden prohráli v atraktivním utkání na hřišti Wiganu 1:2, přičemž alespoň na bod dosáhnout mohli. I přes porážku ale stále živí vidinu na nejlepší start v Premier League, respektive na jeho vyrovnání. V sezoně 1999/00 získali v prvních deseti kolech 17 bodů a když dnes zvítězí, budou mít na svém kontě stejný počet bodů.

Favoritem je ovšem určitě hostující celek. Kromě nesporné hráčské kvality a solidní formy může nováčka strašit i fakt, že Manchester City neprohrál v lize už patnáctkrát v řadě. A přitom už měl kolikrát namále. Před čtrnácti dny proti West Bromwich Albionu kupříkladu ještě deset minut před koncem prohrával, jenže pak naskočil Edin Džeko a dvěma góly strhl tři body na stranu City.

Dnes by ale bosenský forvard měl začít opět jen na lavičce. Předpokládá se totiž, že Mancini upřednostní argentinskou útočnou dvojici Carlos Tévez, Sergio Agüero. Stejně jako oni by měl hrát konečně i Pablo Zabaleta, jenž vyléčil zranění zadního stehenního svalu právě včas - jak Micah Richards, tak Maicon jsou mimo hru.

K dispozici jsou naopak Javi Garcia a James Milner. První jmenovaný doteď laboroval pro změnu s předním stehenním svalem, anglický záložník se pak vrací po jednozápasové stopce za červenou kartu. Ve West Hamu nic nového pod sluncem není, Sam Allardyce stále postrádá kvarteto "raněných" - Guy Demel, Matthew Taylor, Ricardo Vaz Té a Jack Collison.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen - Reid, Tomkins, Collins, McCartney - Benayoun, Nolan, Diamé, Noble, Jarvis - Carroll
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy - Milner (Kolarov), Y. Touré, Barry, Nasri - Tévez, Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 4.00 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC971121:922
2.Manchester United970224:1321
3.Manchester City963018:921
4.Tottenham Hotspur952217:1317
5.Everton FC944117:1116
6.Arsenal FC943214:615
7.Fulham FC942319:1414
8.West Bromwich Albion942313:1114
 West Ham United942313:1114
10.Newcastle United934211:1313
11.Swansea City932414:1311
12.Liverpool FC924312:1410
13.Stoke City91628:99
14.Sunderland AFC81616:89
15.Wigan Athletic922510:168
16.Norwich City91447:187
17.Aston Villa91357:146
18.Reading FC804411:174
19.Southampton FC911714:264
20.Queen's Park Rangers90367:183

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2918)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Arsenal potrestá RvP a vyhraje !

Reagovat
Maresma

Man Utd - Arsenal:1

Fulham - Everton: oba gól

Swansea - Chelsea: over 2.5

Dneska citím výhru

Reagovat
Erdovec

první dva jo, to třetí nevím

Reagovat
smazaný uživatel

United pisak Webb cize uz maju vyhrate

Reagovat
niflheim
Reagovat
Swarley

nejúžasnější je prostě jak tam stojí na tribuně, roztáhlé ruce - záběr jak kdyby byl pánem celého světa

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Swarley
Reagovat
niflheim

ten chlapík mi strašně chybí.

Reagovat
Swarley

a jak by se minulou a tuhle sezónu neskutečně hodil, tohle byla docela solidní chyba

Reagovat
Swarley

nebo chyba, kdo na druhou stranu mohl tušit, že nás tak budou trápit zranění celé obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. Kdyby zůstal, tak loni nasbírá tak dvacet zápasů v základu, a letos už alespoň pět.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

na to sa neda zabudnut

Reagovat
Swarley

a jinak ještě asi nejhezčí gól jakej nám kdy Arsenal dal

http://www.youtube.com/watch?v=7pXknz6XBjY

Reagovat
Trand

Tak Henrymu to proti MU slo. :) Jeste mam rad gol Vieiry v zapase, ktery skoncil 3:2, myslim z roku 97. Hrozne pekne se ta strela zatocila.

Reagovat
Swarley

tak proti komu se taky Henrymu nedařilo, ty jeho střely byly úžasný

jinak to bude asi ten co myslíš, parádně tam zapadla...

http://www.youtube.com/watch?v=I8G5Yty4RKI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
Miguel19

Dnes se mi zdál Torresův hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

čo si jedol ?

Reagovat
madridcan

Niekto tu mal vcera LSD s absinthom...

Reagovat
minoLFC

ale este v liverpoolskom drese

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley+Anderson = výhra je to skrátka tak no

Reagovat
Miguel19

Cvalda Anderson ještě vydýchává pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Fedcup bude určitě zajímavej, ale MU - Arsenal si ujít nenechám.

A pro nový díly SP a TBBT, povedený.

Reagovat
Miguel19

Jsem zvědavý na Kvitovou. Snad je ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je SP?

Reagovat
smazaný uživatel

South Park.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

trošku si udělali prdel z kauzy Armstronga po jejich. Nemá chybu ten díl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to nikdy pořádně nesledoval. Místo toho jsem se díval na Family Guy.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem taky koukal, ale South Park je legendární a provází mě od dětství.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsem načnul seriály.

In October 2012, Jeremy Clarkson announced that Top Gear would not be shown in late-2012, and that it would be back at the beginning of February 2013 with a Christmas special; series 19 will begin shortly afterwards

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to může být parádní zápas.

Reagovat
Pinturicchio

Tak dneska ideálně Swansea, Arsenal, WHU a kdyby Wigan uhrál remízku, tak bych se taky nezlobil.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
blaugrana

Áno a ja si to pôjdem hodiť rovno.

Reagovat
Pinturicchio

Co jsi tam dal?

Reagovat
Pinturicchio

Popřál bych ti hodně štěstí, no, ale nedá se.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

7:5 s Readingem, WTF? Tak to teda vážně čumím

Reagovat
Darren Fletcher

beatles sa rozpadli!!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

a studena vojna uz skoncila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní den bude náročný, už aby to začlo

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zápase máme čo oplácať, či už samotnému Van Pičusovi alebo MU. Dúfam, že v základe bude Walcott a nie Ramsey, radšej sa budem pozerať na hurá futbal hore-dolu s veľa gólmi do každej siete, ako na to, čo sme proti MU hrávali pominulé roky - my sme držali loptu a oni dávali góly. Našťastie, už nemajú Parka.

Na hrote by mal byť Giroud a na stopérovi Per, lebo Kos sa mi zdal mimo vždy, keď nastúpil a dnes to nechcem riskovať. Snáď si MU teda vyberie jeden s z tých svojich slabších dní a v takom prípade verím vo výhru.

Reagovat
Miguel19

Chceš mnoho gólů a Girouda na hrotě. Tak si vyber. Obojí dohromady nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvanáct gólů v zápase ti přijde málo, jo?

Reagovat
Pinturicchio

Giroud hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Naneštěstí nás dokáže popravit z MU úplně každý, ne jenom Park Já se ale hlavně bojim naší levý strany, odtamtaď se klidně může rozhodnout zápas.

Reagovat
afc

Mozno na LB bude kapitan.

Reagovat
vladis271

Van Pičus

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea - Rafael, Ferdinand, Evans, Evra - Carrick, Anderson - Valencia, Rooney, Nani - Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo parádní.

Reagovat
niflheim

To spíše bude hrát Ash místo Naniho. Navíc proti Chelsea v lize hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, sanca, ze bude hrat Nani je velmi mala

Reagovat
smazaný uživatel

modlitby všetkých, čo majú lístky za bránu, boli teda vyslyšané.

Reagovat
Darren Fletcher

nechces cleva namiesto andyho?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, Andy ma formu a Carrick v zostave musi byt, takze mi to vychadza takto

Reagovat
smazaný uživatel

Není náhodou nějaká stránka, kde bych si mohl večer pustit United-Arsenal, aniž bych se dopředu dozvěděl výsledek? Prosím případně o odkaz, díky...

Reagovat
smazaný uživatel

super, díky, snad se v tom vyznám

Reagovat
vladis271

Zverili ste mu aj kapitánsku pásku. Poviete nám aj dôvody, ktoré rozhodli, že pásku od Samiho Hyypiä prevezme práve Steve?

...Stretol som Steveho po finále Ligy Majstrov v Istanbule a pýtal som sa ho či je toto najšťastnejším dňom v jeho živote. On odpovedal, že nie. Najšťastnejším dňom v jeho živote bol deň keď sa stal kapitánom Liverpoolu. ...

steevenko

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda škoda že sa mu už nikdy nepodarí vyhrať PL .

Reagovat
j_mrazik

Dneska je mi tak nějak jedno, jak vyhrajeme. Klidně nějakou ušmudlanou gervinhovkou.

Reagovat
vodka

kéž by dneska nastoupil Andy s Carrickem ve středu zálohy...

Reagovat
Ligter

Reagovat
SunFells

Čekám průser

Reagovat
afc

Ved hrame takmer s najsilnejsou zostavou,tak aky pruser?

Reagovat
SunFells

Ty už máš sestavy?

Reagovat
afc

Staci poznat Wengera a vies aka zostava nastupi.

Reagovat
SunFells

Aha. To možná, kdyby byli všichni zdraví. V tomto zápase můžeš odhadnout akorát tak obranu a zálohu. V útoku máš jistotu akorát u Poldiho.

Reagovat
afc

Obrana az na Santosa je ista,zaloha je ista a utok bude v zlozeni Podoslki,Giroud a Ramsey bude na kridle,alebo Ramseyho nahradi Walcott,ale asi bude prva moznost.

Reagovat
SunFells

Kdyby byl Gervinho k dispozici, tak se vsadím, že nastoupí Podolski, Gervinho, Ramsey ...Třeba se toho bude Arséne chtít držet a nasadí Thea na hrot. A nebo nastanou ty varianty, cos vypsal. "Nejsilnější" je z nich jen jedna a se současným Santosem na beku bych měl s tím označením pochyby. Kdo jiný než Santos by tam dnes hrál?

Reagovat
FCSL

Sagna, Merte, Kos, Ver

Jenkinson, Merte, Ver, Sagna

Reagovat
SunFells

Jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja by som skusil toho Wallcota na hrot.Ale na to je Wenger az moc tvrdohlavy.Aj ked momentalne na hrot nemame podla mojho nazoru lepsieho hraca.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana mi teda jasná nie je, Per alebo Kos?

Reagovat
SunFells

Myslím, že Per je celkem pravděpodobný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie jasný.

Reagovat
SunFells

Nj, ale afc přece ví.

Reagovat
afc

Ja by som dal takto:Sagna-Mertesacker-Koscielny-TV 5.

Wenger asi da Santosa a Verm bude vo dvojici s Mertem.

Reagovat
SunFells

Nicméně, to je fuk. Zápasy s United nezvládáme a moc nepočítám s tím, že to bude dnes jiné.

Reagovat
sejber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

To ani sliepky a vidis,ze to s Boasom zlomili.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám prohru o gól...

Reagovat
kvasha16

nech bude aka chce, nemate v nej rozhodcu

Reagovat
afc

Staci,ze nepiska Webb.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste šašci. Webb nás právě řeže docela dost. To že nám pomáhá máte akorát z té jedné penalty, po které Liverpoolští brečeli půl roka.

Reagovat
SunFells

To se ti jen zdá, páč vás na OT protlačuje každý druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl fanoušek týmu, jenž v minulém ligovém zápase zvítězil gólem z ofsajdu.

Reagovat
SunFells

Jj, ta špatná atmosféra sudího zmátla, myslel si, že je na Old Trafford.

Reagovat
afc

Jeden zapas to fakt nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy. Webb nám rozhodně nic nedává zadarmo.

Reagovat
M0rb1D4S

Remízu minulý rok na Stamford Bridge vám přímo vypískal..

Reagovat
smazaný uživatel

selektivní paměť ?

Reagovat
Miguel19

Kdo píská?

Reagovat
Miguel19

Jo Dean, důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

vybrali ho.

Reagovat
Miguel19

Aha, já myslel, že si někdo stěžoval, tak to vyměnili

Reagovat
SunFells

Dean

Reagovat
sejber

Aj ked to na 99% skonči prehrou na tento zapas sa tesim. Viac ako vyhru samotnu by som si vychutnal Persieho opustajuceho ihrisko na nositkach .

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi sráč.

Reagovat
smazaný uživatel

proc? ja se mu nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tak to si frajer

Reagovat
Godwinson

Kdo by si to nevychutnal, že.

Reagovat
smazaný uživatel

Přát si něco takovýho je sice hnus, ale tahle krysa by si to v tomhle zápase zasloužila

Reagovat
Minister

ne na nositkach, ale po cervenej karte

Reagovat
Mervin

ty jsi dobrý debil raději by si mohl lupnout rozhodujícího vlastence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kouká někdo na A-league? Taky dobrá sranda

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, jestli už je Rosa v pořádku ¨?

Reagovat
FCSL

Příští týden by měl začít trénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolko bananov nam dnes nadeli Manchester?

Reagovat
sejber

3-4

Reagovat
Hai

dneska arsenal vyhraje i kdyz mam na tiketu Manu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hraje někdo LoTRO na Imladris a má tak lvl 50 aspoň?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to hral, keď som bol menší, chvíľu ťa to baví a potom to začne byť strašná nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud jsi fanoušek Pána prstenů, tak ta hra nikdy neomrzí. Mám takové období kdy na to vůbec nemám chuť a dva týdny to nezapnu, ale pak neodolám.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som veľmi veľký fanúšik LOTR, ale toto ma nikdy moc nechytilo.

Reagovat
Trand

LOTRO na Snowbournu, 80 champ.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne, Wenger bude musieť spraviť niečo nové, aby sme dnes vyhrali, ten Theo na hrote sa celkom ponúka. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Neco pro Counterovy konspirace

There have been nine penalties in the Premier League meetings between Arsenal and Manchester United in the Wenger era (seven for United, two for Arsenal); all at Old Trafford and five have been missed. Eight of those penalties have come in the last nine meetings between United and Arsenal at Old Trafford.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni kopali oba týmy a jenom Arsenal minul, nebo kopali jenom oni?

Reagovat
smazaný uživatel

Persie nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to nie je odpoveď na tvoju otázku. Neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to budem mať na tikete takto :

Fulham- Everton 1x

Spurs-Wigan 1

WHU- City 1x

Malaga 1

Sunderland- AV 0

musím vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

už len ten prvý ti nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

city vyhraji

Reagovat
eibe

měli by

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ptám se tady, protože tady ví každý všechno. Nevíte jestli mají Marlboro gold bílý filtr ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FCSL

Reagovat
masly008

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Le Gunner

OT : Pelta připustil že Bílek může po zápase se Slovenskem skončit.

Reagovat
Miguel19

Tak jsem vyhodil Matičku a Bačičku z fanty..

Reagovat
smazaný uživatel

ja asi ďalšie kolo vyhodím Cazorličku a Podolštičku, lebo sa mi neoplatia.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

mas Hazarda? ja by som ich uz asi vcera menil, pripadne dal oboch, lebo ta Matova forma je brutalna, skoda ze sa zranil

Reagovat
Miguel19

Hazarda mám už delší dobu...místo Maty jsem hodil Oscara.

Reagovat
kvasha16

ja lutujem ze som si ich dvoch nedal hned od zaciatku, mal som len Matu, lebo som cakal ze potrva kym sa Hazard chyti, ked som videl ze sa chytil hned :D tak som si dal Matu prec a kupil som Hazarda, ze bude blbost mat v zalohe dvoch hracov z 1 timu, ked som si ale kupil Hazarda, tak zas chytil megaformu Mata, a teraz ked som si ich chcel dat oboch tak sa Maticka zrani.. som myslel ze ma j*bne .. ale ten Oscar moze byt tiez dobra varianta, cenu ma celkom dobru nie?

Reagovat
Miguel19

Já to měl stejně. Tak teďka tam mám radši oba no. Oscar má asi něco přes 7M..nevím přesně

Reagovat
Miguel19
Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bergevin

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě ten Johnson, mi připomíná toho Japonce na MS , kterej to udělal nějak podobně

Reagovat
Miguel19

Japončík se ale radoval

Reagovat
Swarley

takové swarlosovky

Reagovat
SunFells

Halák chladnokrevně

Reagovat
suldik

sorry za OT ale už som zufaly, snad niekto pomôže....dostal sa mi do ruk wifi adapter RaLink RT2770 a ani za boha sa cez to nemôžem pripojiť....asi som kus vola ale nemôže niekto poradiť

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool boss Ian Holloway has accepted Crystal Palace contract

Reagovat
smazaný uživatel

panebože..

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo cekat, no. S Tangerines byl porad v zacarovanym kruhu, s Oystonem uz tak dobre nevychazel, kadr se mu porad rozpadal... Ale kdyz uz mel nekam odejit, cekal jsem, ze vezme neco vetsiho, nez jsou Eagles, na druhou stranu jsem na nej moc zvedavej, Dougie tam nechal zajimavej tym

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád mě mrzí že nešel k Wolves.

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

Michu hrá na hrote?

Reagovat
vodka

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tam bude hrat az do ledna

Reagovat
smazaný uživatel

prečo tam hrá? nemajú útočníka alebo je lepší na hrote ako zbytok útočníkov?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze Laudrup Graham ocividne neni jeho oblibeny typ utocnika a krome nej uz ma jen ty dva srace Litu a Moora, tak tam zacal zkouset Michua. Predpokladam, ze si bude chtit v lednu nejakyho utocnika koupit a Michu je jen kratkodoby reseni, sice umi davat goly z podhrotu, ale navyky hrotovyho hrace az tak dobry nema

Reagovat
tomasinho

+ Nějak musí uživit 3 dobré CM, nechce nechat sedět jednoho z trojice Britton, Guzman, Ki.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to samozrejme taky, ale zase ty dva posledni jmenovany muze vyuzivat na vic postech v zaloze

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne Graham hovno hrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu zase nesedi Laudrupuv styl no Hraji vic primocare nez za Rodgerse, a taky se asi nepotkal s formou. Ono je to tezky, pokud nema duveru manazera. Tak jako tak jsem si jistej, ze si Laudrup bude chtit privest nejakyho vlastniho utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste maji vlastne toho Izraelce z Kaiserslauternu, ale to vubec nevim, co je zac

Reagovat
Miguel19

Neví někdo (hlavně fans Live), v jaké sestavě hrála Swansea v týdnu? To nejsilnější nebo náhradníci?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali v docela silne sestave, ze zakladu chybeli jen krajni beci a Routledge.

Reagovat
Miguel19

Dík.

Reagovat
Darren Fletcher

dnes krásne ofenzívne futbalové divadlo, over 3,5, góly van persieho a snáď pohodlná výhra. arsenal to na nás dlhodobo nevie a aj keď špecialista na gunners park ji-sung je preč, káder máme omnoho kvalitnejší. jednotka a v handicape!

Reagovat
ElectrickMann

van persie

Reagovat
smazaný uživatel

Stále ve skrytu duše doufam, že Wilshere nebo Vermaelen převezmou Vieirovu taktovku a budou s United nějaký velký emoce jako dřív, ale to už se asi nikdy nevrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda toho Gibbse, jinak by to bylo v suchem triku

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Lineker @GaryLineker

Just saw the Manchester United players board the coach, but no sign of Robin Van Persie. Left out or travelling with Arsenal team?

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson v pátek na předzápasovém tréninku ... tak kluci zítra v 9 odjezd z centra. Robin, Sire ja pojedu od babičky autem.

Reagovat
mithro

nesmiete verit vsetkemu

Reagovat
stas87

je tottenham dnes najvacsia istotu na vyhru?

mam v plane este skusit sunderland-cistu 1 alebo oba daju gol

swansea-chelsea,swansea da gol,je to realne?

prospero?

Reagovat
Mihi

Swansea gól je tutovečka, tá naša deravá obrana nemá šancu udržať čisté konto

Reagovat
Nikikrew

Podla mna da Swansea urcite gol ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám Swansea 1x

Reagovat
stas87

a ten tottenham?

mam v plane za 350 toto:

tottenham-wigan 1

hannover-augsburg 1

lyon-brest 1

malaga-rayo 1

hlavne ma zaujima spurs ci to zvladnu proti wiganu aj ked sa im moc nedari na nich

na druhom tikete si chcem hodit timov co streli gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zo zásady nedávam na rivala. Ale inak Wigan na nich vie zahrať, takže ak by zakopli až tak by som sa nečudoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem dal Swansea dva a více gólů a Fulham to samé. Aji když teďka mě trocha mrzí, že jsem místo Swansea nedal radši WBA, to mi připadá jako lepší varianta.

Reagovat
stas87

a spurs? to ma zaujima najviac

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sem nedával, ale dva góly dajou určitě. Ale zase bych nevěřil tomu, že nějaký dá aji Wigan.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic, WBA se hraje až v pondělí. Tak to ještě asi dám.

Reagovat
Talker

Já mám multikombo, kde mám, handicap 2:0 a výhra CFC...

Reagovat
smazaný uživatel

United starting line up : De Gea, Rafael, Evra, Ferdinand, Evans, Valencia, Carrick, Young, Cleverley, Rooney, van Persie.

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

takže bez překvapení

Reagovat
Nikikrew

Persan ty pudes, PUDES!

Reagovat
Swarley

však to pište dál a dál a ten osud toho, že vám lupne ze dva vás nemine

Reagovat
Nikikrew

Myslim si, ze neda. Mame ho dobre precitaneho. Skor sa obavam Rooneyho

Reagovat
Swarley

tak mně je jedno kdo je tam dá, ale karma je svině

Reagovat
Swarley

i když kdyby měla být karma svině, tak RvP obsere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby bola sviňa, tak si RvP vyvrtne členok pri rozohrávke.

Reagovat
smazaný uživatel

#MUFC subs: Anderson Lindegaard Hernandez Nani Scholes Powell Wootton..Nani

Reagovat
Swarley

no s tím Nanim to začíná vypadat čím dál zajímavěji

Reagovat
Talker

Je sranda, jaké máme rozdílné lavičky - vy máte jednoho obránce, 2 záložníky a zbytek ofenzivní hráče. My máme 2 ofenzivní hráče a zbytek lavičky defenzivní

Reagovat
smazaný uživatel

My bysme to taky měli vyváženější, ale obránci prostě nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Young? Len nech nesimuluje a rozhodca mu na to neskočí.

Reagovat
Ligter

Trochu mi štve Young, jinak jsem spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Nani měl nastoupit. Je lepší než Young, aji nalevo.

Reagovat
Swarley

u Younga člověk nikdy neví, umí být na facku a jindy mu ten zápas dokáže neskutečně sednout...ale to umí i Nani, SAF ví co dělá...

ale spíš mám obavy ohledně toho konce Naniho na OT, protože to vypadá čím dál zamotaněji a nějaký problém tam rozhodně bude...uvidíme, co se bude dít v zimě..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že na něho SAF tlačí aby prodloužil, nebo odešel? Respektive kdyby Nani prodloužil smlouvu, tak začne znovu nastupovat v základu?

Reagovat
Swarley

no to jsou právě ty otázky, na které odpověď ještě dlouho znát nebudeme...fakt netuším, co za tím bude, ale už to ostré vyjádření SAFa po poháru (i když samosebou pravdivé) může naznačovat hodně...

ty výkony Naniho jsou letos slabé, jestli do toho remcá ohledně nové smlouvy a třeba chce víc peněz nebo já nevím co, tak to je dost důvodů na to, aby ho SAF poslal do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Ale stejnak by neskutečně chyběl. Další takové křídlo zalevno nezískáme. A to ještě ani není nikdo, kdo by tolik toužil po Nanim, že bysme na té výměně vydělali.

Reagovat
Swarley

já bych se ho taky nezbavoval, ale jestli chce nějaký šílený plat a mezitím bude zápasy flákat, tak to taky není úplně nejšťastnější řešení...

já si myslím, že prodat by se slušně prodal, ale spíš by byla horší ta náhrada za něj...pořád je to nejlepší křídlo v Anglii (když je ve formě) a nerad bych se zbavoval...dřív jsem ho nemohl vystát, ale poslední dobou mi nějak přirostl k srdíčku a co jsem potom viděl různa videa s ním, tak vypadá jako solidní číslo a docela sympaťák...

ale jestli si chce hrát na frajírka, dělat tahanice a přitom podávat prachbídné výkony, tak to si ty kufry může začít balit...

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie uz Naniho ma odsunuteho, ja cakam, ze ho preda..

Reagovat
tomasinho

Welbeck ani na lávce?

Reagovat
Swarley

aha, tak to jsem přehlédl

Reagovat
smazaný uživatel

Prej zas Ramsey v základu místo Thea

Reagovat
Nikikrew

Arsenal: Mannone, Sagna, Santos, Mertesacker, Vermaelen, Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Podolski, Giroud

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

ale do piče, Wenger...

Reagovat
smazaný uživatel

zas nič prekvapivé, už vidím, ako to bude vyzerať.

Reagovat
Nikikrew

Mne to bolo jasne uz dopredu. Nerozumiem tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt to bylo jasny :)

Reagovat
smazaný uživatel

6e bude hrát Ramsey? Tak to si asi věštec...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to bolo fakt jasné, že bude hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to nemusim byt vestec. A dokonce zrovna tobe jsem v jedne diskuzi odpovidal, ze misto Thea mas spis pocitat s Aaronem

Reagovat
smazaný uživatel

po tom zápase v Readingu jsem určitě počítal s Theem...ale ok..

Reagovat
stas87

OT:vokoun do karlovych varov cudujem sa ze nemalo viac timov zaujem o neho

Reagovat
FCSL

Nejde. Má problémy s pojistkou.

Reagovat
smazaný uživatel

oni právě golmani z NHL zatim moc neuslnili (čest vyjímkám)... navíc při minulý výluce se mu ve Znojmě moc nedařilo no

Reagovat
Miguel19

Rask se snad jediný pořádně chytil

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Miguel19

Mě hrozně fascinuje ta jeho práce s holí a to sebevědomí. To prostě u našich golmanu neuvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Minule to řekl dobře Pospíšil ve studiu. Ty hráči z NHL maj pořád sebevědomí. I když prohrajou 30 zápasů tak si prostě furt budou věřit a nějak zvláštně je to nerozhodí.

Reagovat
Miguel19

To je fakt no.

Ale mě vždy pobaví, že on udělá save, před ním 2 soupeři, on je "předskočí" a chce rozehrát. Ale je vidět, že ti naši obránci na to nebyli moc zvyklí, teďka se to zlepšuje.

Reagovat
stas87

tak neskontroloval som si to,vokoun by chytal za kv ale walsh to zamietol tak preto to nevyslo,rask je ale vyborny :)

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: Mannone - Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Santos - Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Podolski - Giroud.

Reagovat
FCSL

Ramsey Theo se akorád nasere a bude trucovat ještě víc. Měl jednoznačně hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

ak nepsravi mannone nejaku hrubicu, tak ich rozdrtime

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey ich rozdrtí svojim zrýchlením...

Reagovat
SunFells

Fakt je mi záhadou, odkud po těch posledních výkonem čerpáte takové sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

veď si robí srandu a kto tu hýri sebavedomím?

Reagovat
smazaný uživatel

SunFellsovi sranda nic nerika

Reagovat
SunFells

Asi si každý srandu představujem nějak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to takova ''easy'' sranda, ale divim se, ze na to tak reagujes

Reagovat
SunFells

Protože jsem z toho nevytušil, že to nemyslí vážně. Nakonec by tu nebyl jediným optimistou.

Reagovat
smazaný uživatel

ide to z vnutra...realne samozrejme prehrame, robin ta hattrick , youg nasimiluje penaltu a mannone bude mat horror show, ale neviem no, statisticky by sme ich uz na trafforde mali niekedy porazit..obranu maju zlu, dal ich aj tottenham, tak preco nie teraz

Reagovat
smazaný uživatel

cize to ze ich rozdrtime bola sranda, ale az tak by ma neprekvapilo, keby sme to o gol urvali

Reagovat
sejber

smutne je ze nebudu potrebovat ani robinov hattrick ci mannoneho horor show a my sapo sympatickom a vyrovnanom vykone porazime vlastnymi chybamy sami

Reagovat
smazaný uživatel

Team: Mannone, Sagna, Mertesacker, Vermaelen (c), Santos, Arteta, Cazorla, Ramsey, Wilshere, Podolski, Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bere Djourou?

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mojich zdrojov 50.

Reagovat
smazaný uživatel

na jednej úrovni so Santosom, Chamakhom, Diabym a DENILSONOM.

Reagovat
sejber

ak je to pravda tak nasa platova struktura je fakt uchvatna

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo Skysport?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nenadávajte tu na Ramseyho ešte pred zápasom. To je typický Wenger. Škoda, že nemáme v tíme Benayouna, do takých zápasov sa hodil. AW chce viac kontrolovať hru a preto pošle stredného na krídlo, ale tak samozrejme, že Yossi je lepšia varianta ako Aaron, ale taký hráč nám chýba.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, to kontrolovanie hry nám v posledných týždňoch a v posledných rokoch proti MU prinieslo veľmi veľa bodov, no.

Reagovat
smazaný uživatel

(ironia)

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, ale s Yossim to fungovalo, síce nie práve proti MU, ale fungovalo. Škoda, že sme ho neudržali.

Reagovat
smazaný uživatel

skôr sme ho nechceli udržať, celkom to nechápem, dostupný bol vraj za 1 milión, to sme zaňho dať mohli, plat nemal až tak veľký a momentálne by sa nám dosť hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd Jackie, vymaz jim toho precenovaneho Cleverleyho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrá dneska Webb nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nehrá, s Clattenburgom dostali voľno, Fergie postavil Deana.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplně vidim, jak u piva komentují, že to dělá moc okatě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na Persieho když dá gol jestli se bude radovat. Zmrd je na to velkej dost.

Reagovat
smazaný uživatel

ak da gol, tak sa radovat nebude

Reagovat
Miguel19

Asi bude záležet na situaci

Reagovat
smazaný uživatel

na 100 % sa radovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud na něj budou celej zápas pískat, tak to bude zajímavý

Reagovat
Darren Fletcher

dont you worry dont you worry child

Reagovat
smazaný uživatel

see heaven's got a plan for you.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Hodi neco na styl Moneyho v prvnim zapase.

Reagovat
fajdax

Sestava Arsenalu působí vážně až komicky s porovnáním se sestavama Manu,Chelsea nebo City.

Reagovat
smazaný uživatel

zálohu máme najsilnejšiu z toho zoznamu, možno až na Chelsea.

Reagovat
Talker

Co bereš jako zálohu? Pokud středovou trojici, tak potom nezaostáváte výrazně. Ale napřed nejste, max nad United (kteří ji mají dvojčlennou).

A pokud bereš celé pětice včetně křídel, tak jste na tom opět nejhůře

Reagovat
smazaný uživatel

beriem trojčlenný stred, ten je pre mňa najlepší v PL.

Reagovat
sejber

Reagovat
smazaný uživatel

a keby nastúpil s Poldim Theo, tak aj 5-člennú.

Reagovat
Talker

Ta trojice spolu hraje první zápasy, uvidíme, jak se jim povede přehrávat United, jak si povedou proti dalším týmům. Podle mě budou hořet směrem dozadu. Rozhodně tou kvalitou nějak extra nepřevyšujete zminovanou trojici, ale třeba se mýlím a ti hráči si parádně sednou.

Reagovat
smazaný uživatel

? Ako Až na brankára a Ramseyho na krídle, čo je nej komické ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nedivil, dvojice Arteta-Jack je dot možná nejlepší z TOP4. Jestli se ve formě vrátí Rosa a v zimě přijde někdo kloudný, tak to bude fajn

Reagovat
Talker

Celá ta trojice s Cazorlou je hodně kvalitní, je otázka, jak jim to půjde dohromady, je dost ofenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie, jediný čisto ofenzívny je Cazorla. Proti QPR hral aj Wilshere celkom vysoko, ale to preto, že nemal koho brániť, on inak zahrá aj DM, je taký ten buldog, čo si to odbehá a Arteta je zase taký elegantný štít, čo to pozbiera, podľa mňa to bude fungovať úžasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se pak nebál hrát klasický 442 s Tomáškem, Santíčkem, Jackíčkem a Mikelíčkem

Reagovat
smazaný uživatel

a s Thejkom a Oliverkom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Aaronku, nedej se!

Reagovat
smazaný uživatel

Garinek, Aaronek, Fantomasek, kiwwínek. Tohle je portál pro chlapy nebo fanynky Stmívání sakra?

Reagovat
smazaný uživatel

tichučko.

Reagovat
Swarley

ale ale, polární pivíčko je naštvaňoučké...muck

Reagovat
smazaný uživatel

To je ještě horší než ty zkratky Chelsea.

Reagovat
Swarley

na matičky a šroubečky už jsem alergickej

Reagovat
fantomas

Ale prosim tebe..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak som sa tešil na POLROUCOTT-a a takto mám akurát POLROURAM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

ppč zostava, pomeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron se mi libil na kridle proti City, tak snad to dnes zopakuje

Reagovat
fantomas

A proti CFC zahrál taky solidně, zrovna o velkých zápasech nezklamal, nevim, co sou tu z něj všichni tak vyjevený..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Chelsea hral dobre, az se z kridla presunul na stred

Reagovat
fantomas

I ta první 17minutovka šla. Ale jo, taky volám po tom, aby Wenger zkusil prohodit jeho se Santim..

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
Miguel19

300 pro vítězství ve FC

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre POLROUCOTT

Reagovat
fantomas

Co tam zastupuje to U?

Reagovat
Miguel19

Tipuji GiroUd

Reagovat
smazaný uživatel

GiROUd

Reagovat
fantomas

Jo aha, já bral tu trojku se Santim..

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa Ollie volal "Gicoud", tak "POLCOCOTT" by bolo ešte lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

MAZACAR má aspoň fonetický význam

Reagovat
fenixLFC

300. pre vitazstvo arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/133007...skysports

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
fantomas

Wow, rusáci se pochlapili a začali vysílat anglány?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to přepli na řuštinu

Reagovat
smazaný uživatel

dal to spät

Reagovat
smazaný uživatel

Pičo, to je kvalitka... Už se ví, co tam bude od 4?

Reagovat
fantomas

Snad EFC, ale tipuju CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preco to ten chuj prepol?

Reagovat
tomasinho

To jako fakt nehraje po hattricku Theínek?

Reagovat
smazaný uživatel

chceme vystužiť stredík s Aaronkom, mne sa to mocinky nepáčinka, ale čo narobenkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Az v 70. naskoci...

Reagovat
Trand

Moc brzo.

Reagovat
fantomas

*Theánek...je unavenej holt.

Reagovat
tomasinho

Ale prosímtě, však hrál v úterý, neřeknu, kdyby ve středu ještě. Měl kompletní 3 dny na odpočinek.

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Martinez, Koscielny, Jenkinson, Coquelin, Walcott, Arshavin, Chamakh.

Reagovat
Nikikrew

No nic, pomaly ale isto idem. Gooneri fandit!!!

Reagovat
A Seleção

Ramsey Po shlidnuti sestavy me az tolik nemrzi,ze to neuvidim..Nepoucitelny Wenger...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

ne kazdy ma cas si valet doma prdel,vis kloucku,ale to casem pochopis

Reagovat
Pigeon

Hoj. Prosím vás nemáte někdo tip na sledování po netu ManUTD? Na streamech mi to furt padá. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom skús medzivesmírny holograficko-paralelný prenos alebo livekomentár.

Reagovat
Pigeon

špatně jsem se vyjádřil, dal jsi mi to sežrat

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní sestava, Wenger postavil taky to nejsilnější, co má k dispozici. Těšim se.

Reagovat
smazaný uživatel

No, doufám, že se tam Santos s Poldim domlouvali, jak budou Valenciu bránit... A že jim to půjde.

Reagovat
niflheim

Ramsey bude pomáhat Santosovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi.

Reagovat
fantomas

No to by si máknul teda..

Reagovat
niflheim

Jen mě napadla blbost, že by šel Cazorla napravo a Arsenal by hrál na dva útočníky. Takhle půjde jen na Evru, který snad problém mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2 by pro Arsenal bylo dnes nejlepší, jenže Wenger to tak postavil naposled s Flaminim, Fabregasem, Rosou a Hlebem

Reagovat
smazaný uživatel

preco ma moj sopcast slucky a zacykluje sa?

Reagovat
Swarley

Arséééééne

Reagovat
Darren Fletcher

kks 350 prispevkov este pred zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

nema nekdo skysports? ale ne ten rusacky 2700, to vesnicky internet nezvlada

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

hm, diky, to asi radsi YES

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 6816

Reagovat
smazaný uživatel

mam, vim, diky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

COYG, KTRFFH!

Reagovat
smazaný uživatel

Vrať tam SkySports ty píčo plesnivá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš štěstí

Reagovat
Swarley

hned v tunelu, sympaťák Robin....

Reagovat
Trand

Jak se tam RvP se všemi objímal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tezko muze delat, ze je nezna, ne?

Reagovat
Trand

Já spíš narážel na to, že spousta lidí čeká, jak ho Vermaelen zničí jako Agger Torrese.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kravina jak mraky

Reagovat
Trand

Jj, no, ale na anglických fb stránkách si to tak 50% lidí fakt myslelo.

Reagovat
smazaný uživatel

365.pro vítězství Arsenalu ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna ho měl slušně u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

A proto na nej mrknul

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, lidi sou svině ... nevšim sem si

Reagovat
smazaný uživatel

preco mu vsetci zaradom nedavaju kopacku do hlavy??

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

co za kktiny idu na tom YESe ?

Reagovat
niflheim

Ty naše dresy jsou krásné

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne uchvancancujici

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že nehrá Kos, ten by Pičusovi kopol do hlavy.

Reagovat
fantomas

Cunta je pod preview zápasu?

Reagovat
Swarley

beztak, nehme ho tam

Reagovat
fantomas

Jj, necháme ho naladit se na svý prvotřídní haterství.

Reagovat
niflheim

Že by zase legendární one man show?

Reagovat
Swarley

jako největší MU hater ať si tam zůstane...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Jenom Wilshere nějak nebly šťastný

Reagovat
Arbiter

Kolik měří Cazorla?

Reagovat
vodka

164

Reagovat
vodka

tak 168 prej

Reagovat
Swarley

to jim nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

1,67m

Reagovat
pa3ce

Ja som naposledy čítal 167.

Reagovat
smazaný uživatel

66 palců.

Reagovat
fantomas

Ježiši, on si z nás dělá srandu snad..

Reagovat
smazaný uživatel

At jdou z tou zasranou rustinou nekam

Reagovat
smazaný uživatel

skurvený sopcast vyjebaný.

Reagovat
smazaný uživatel

veď preto.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nedal Wallcota do zakladu?

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta-Cazorla-Wilshere...na papíře to budí respekt

Reagovat
smazaný uživatel

to snad né

Reagovat
niflheim

Si dělá prdel

Reagovat
SunFells

Fergie dal Deanovi signál, že se může začít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

konečně správný komentář

Reagovat
smazaný uživatel

no to je chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Zpicena rustina

Reagovat
Arbiter

sam jsi zpiceny

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, jen rustina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jezis on to prepol na rusky..

Reagovat
fantomas

Tak nic no, nutjob, rusáci zaprcaný..

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobrý trololo sopcast

Reagovat
niflheim

sop://95.211.111.66:3912/134331

Reagovat
smazaný uživatel

Rustina

Reagovat
Pettirosso

má někdo sestavy prosím?

Reagovat
mithro

a je tam

Reagovat
Trand

Vermaelen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Robineeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
Darren Fletcher

wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
vodka

GOOOOOOOOOOOOOOL Valencia, Rafael

Reagovat
vodka

Verma díky

Reagovat
fantomas

Hm...no aspoň že neslaví.

Reagovat
Miguel19

sop://broker.sopcast.com:3912/6816 Yes, dobrá kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen

Reagovat
tomasinho

Pičo, to je zabiják. A pěkná oslava.

Reagovat
fajdax

zkurvení rusáci.....proč tam ten idiot nenechal skysports

Reagovat
smazaný uživatel

lebo je to rusak , tiez ma nasral ...uz som sa tesil aka fajna kvalita a Sky

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo Sopcast na SKYSPORTS? Teď tam hodil ty posrané rusáky

Reagovat
smazaný uživatel

El capitano

Reagovat
hefy

Chachá, ne že bych mu fandil, ale na tohle jsem čekal celej zápas, a že jsem se načekal.

Reagovat
Swarley

tak formality máme za sebou

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PERSIE

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ani djourou by takovou botu neudělal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň, že neoslavuje.

Reagovat
Pettirosso

Hm, to je krutý pro Arsenal, ještě ten hňup

Reagovat
Counter

Vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Hmm pěkná asistence Vermealen.

Reagovat
niflheim

Robineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

ROBIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně, běžte do píče. Persie už s náma nehraje kurva, to nevíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ještě 7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Jako kdyby mi to někdo přistrčil tak dokonale jako Verma, tak to tam narvu taky

Reagovat
Counter

Není nad dobrý vstup do zápasu. Ještě tři a začnem hrát

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

na druhou stranu, když se teď hraje jenom jeden zápas, tak by to tam bylo ideální

Reagovat
fantomas

No vida, cunta tam nebude sám..

Reagovat
Counter

Bohužel, ostatní jsou líní, krátkozrací a svým progresivněji smýšlejícím kolegům se ještě smějí

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Klasická spolupráce Vermaelen - Peršan ...No ještě, že už toho Songa nemáme.

Reagovat
Darren Fletcher

tak nic v zlom ale tu vtipnu vizitku arsenalu ze najlepsia obrana ligy treba raz zrusit

Reagovat
smazaný uživatel

doteraz nechápem, ako sa nám to darí držať, bránime jak deti.

Reagovat
Trand

On to někdo bere vážně?

Reagovat
Trand

Naši nejlepší obránci tuhle sezonu jsou Per a Poldi.

Reagovat
smazaný uživatel

ale máme ho prečítaného, toto by pred rokom pravou netrafil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to víš že trefil...

Reagovat
SunFells

Před rokom by mu nikdo tak pěkně nenabil.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, a mne do piče ani sop nejde naladiť. Až teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Z Rafaela roste jeden z nejlepší pravých beků na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Z tebe roste jeden z nejlepších kiwwiů na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se to počítat Rafaelovi jako asistence?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Usty

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj názor se mi líbí víc.

Reagovat
Usty

Hlavně je to pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vy resite fantu, aha

Reagovat
Arbiter

statistiky na pl.com to většinou zohledňuji, takže tam asi jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

jako zkušenej hráč fanty bys tohle měl vědět..

Reagovat
Arbiter

tak tam se bere jako asistence i vybojovaná penalta, ne? To není moc směrodatné

Reagovat
smazaný uživatel

I primak

Reagovat
Arbiter

ale jak jsem psal, statistiky na pl to jako asistenci berou, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja popravde ani nevim, jak tam ted ty statistiky delaji, od te doby, co tam maji ty posrany EA Sports indexy si tam nic takovyho nedohledavam.

Reagovat
Arbiter

Tak kde jinde kouknout na oficiální statistiky než na oficiálních stránkách dané soutěže? Jinak jestli Castrol index nebo EA Sports, prašť jako uhoď. Kór když podle těch indexů je Torres nejlepší útočník snad

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze driv tam aspon bylo snadny se zorientovat, ted je to tragedie

Reagovat
Arbiter

jo, to jo, teď musíš do karty konkrétního hráče, abys zjistil jeho statistiky. Ale ty statistiky jsou aspoň docela podrobné, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ale zase tam nemas zadny srovnani a tak. Ja uz tam kvuli statistikam nechodim

Reagovat
Usty

A střela - zákrok - gólová dorážka jinýho hráče = asistence prvního střelce? Teď mluvím o skutečnosti, ač je to diskutabilní...

Reagovat
Arbiter

to nevím Jen vím, že Oscar dostal asistenci v zápase proti slepicím, kdy centroval do pokutového území, Gallas snad odhlavičkovával a hned na to padl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejne je to strasny, jestli za tohle davaji asistenci

Reagovat
vodka

Valencia dělal na treningu v tydnu paticky?

Reagovat
C0br

Trénink má teď

Reagovat
Swarley

poslední dobou je vidět, že se chce stát nejlepším hráčem světa...doteď k tomu používal jen pravou nohu a málem to stačilo, ale prý se rozhodl postupně přidávat...nedávno to byly krásně střely levou, teď patičky...až to všechno vychytá, tak se budeme ptát, kdo to jako má být ten Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mu ManU už říkají tak familiérně, kor proti Gunners, no já se poseru.

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ nás najlepší moment zápasu bola vyhraná hlavička Cazorlu proti Carrickovi a Vermaelenova asistencia.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Hm, tak praporek přežil.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je hrůza, hrajeme jak blbové. Na konci zápasu budeme mít 65% držení míče, ale góly budou dávat jenom United. Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

aby aspoň to držení bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je vás plné hřiště. Proti tomuhle se bude prosazovat hodně těžko.

Reagovat
Mervin

André

Reagovat
smazaný uživatel

První střela AFC moc hezká.

Reagovat
smazaný uživatel

Od rusáku se fakt člověk nedočká ničeho dobrýho

Reagovat
SunFells

Zase hrajem strašně neúčelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co prihravka to hovno..

Reagovat
Counter

Heh, co to teď je na obrazovce :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá kosa.

Reagovat
Swarley

hovado jedno

Reagovat
vodka

to byla dobrá prasečina od Wilsherea

Reagovat
smazaný uživatel

kosa dobrá ale na špatného hráče

Reagovat
SunFells

To je Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale kdyby to udělal Rooney Aaronkovi, tak by bylo zle.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prasárna

Reagovat
smazaný uživatel

to je prase

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere to bolo zbytocne...

Reagovat
smazaný uživatel

Spratek už to nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

a proč to nezvládáš?

Reagovat
Trand

Reagovat
Arbiter

trochu přemotivovaný, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má vypadat. Když už jim nestačíme kvalitou, aspoň je pořádně zprasit

Reagovat
tomasinho

ManUtd have now scored in their last 54 Premier League home games, an all-time PL record.

Reagovat
Swarley

Reagovat
One-Real

Držení míče 56:44 . Koukám od 5 minuty a od tý doby to vypadalo tak 20:80.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak strašně impotentní a nepohyblivej fotbal, že mám chuť to vypnout.

Reagovat
Swarley

pěkně Evans

Reagovat
vodka

Ale Clev zatím hraje výborný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

per s jakym klidkom to chytil

Reagovat
fenixLFC

to je teda tempo

Reagovat
Trand

Jestli chceš tempo, koukej na NLD.

Reagovat
fenixLFC

alebo merseyside

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Santos je takhle špatnej pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

v tejto sezone väčšinou áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jo.

Reagovat
Trand

Letos ano.

Reagovat
smazaný uživatel

vlani bol vyborny, tento rok sa do toho este nedostal

Reagovat
vodka

Rooney a Mannone

Reagovat
Swarley

na těch křídlech je prostoru až až, to je jedině dobře...krásnej balon od Wazzy

Reagovat
SunFells

Dean už se ani nesnaží být nenapádný a s účkama si aj zakombinuje

Reagovat
smazaný uživatel

už aj telom odblokoval Artetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
niflheim

Jede vám YES či to je jen u mě?

Reagovat
supervizor

Jede.

Reagovat
Miguel19

jede

Reagovat
niflheim

Verze sopu?

Reagovat
Miguel19

3.5.0

Reagovat
smazaný uživatel

mne tam idu nejake klipy, taze CNOPT 1 to istí

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Kovi81

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ale píšou že to nemám vypínat.

Reagovat
SunFells

Psal tam, že Sopcast ten channel znepřístupnil, takže kdo se připojí později či mu to vypadne, tomu už to nepojede.

Reagovat
niflheim

Děvky

Reagovat
protiproudu

Santos tam hoří jak papírovej drak.

Reagovat
Thoomas

Jako vždy :-)

Reagovat
Swarley

dopadnout ten balon od Rafael o půl metru dřív, tak se Mannone divil

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nejaký bot z FM-ka?

Reagovat
smazaný uživatel

pekne aaronik

Reagovat
vodka

Clev je fakt skvělý, neztrácí, pořád se nabízí, pozičně precizní.

Reagovat
mithro

patrilo by sa, proti chelsea mu zapas nevysiel

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
Swarley

Valencia jede

Reagovat
vodka

no hlavně ten kužel santos je zatím úplně zoufalý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Santos

Reagovat
smazaný uživatel

giroud beeez

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Mannone. To nebyl lehkej zákrok.

Reagovat
Mervin

Reagovat
fenixLFC

mannone sa podoba na marca aurelia ci kto to bol z gladiatora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Joaquin Phoenix?

Reagovat
smazaný uživatel

Comodus, ne?

Reagovat
fenixLFC

pardon ten

Reagovat
smazaný uživatel

jestli myslíš jednoho z mých nejoblíbenějších herců, tak to si se dost netrefil

Reagovat
niflheim

To tam šlo vyřešit lépe

Reagovat
C0br

Santos neví vůbec, přes jeho stranu půjdou ještě dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně.

Reagovat
fantomas

To obsazování hráčů, lol.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň si Vito zachytá.

Reagovat
tomasinho

Prase Young. To samé co Suarez minuýl týden.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle bylo nechtěný

Reagovat
tomasinho

No to nevím teda.

Reagovat
SunFells

Zrovna tam, kde Bac právě doléčil zlomeninu.

Reagovat
fantomas

Aha, Wilshereova prasárna, to jo. Young ven

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze v tom nebyl umysl

Reagovat
fantomas

No minimálně to tak vypadalo, zrovna na tu zlomeninu pro jistotu.

Reagovat
vodka

o úmyslnosti nemože byt vůbec řeč, byl tam ale hodně pozdě.

Reagovat
fantomas

A krásně ho zadupl no. Blbeček..

Reagovat
smazaný uživatel

Spis nestastna nahoda. Samozrejme ho to neomlouva

Reagovat
smazaný uživatel

United hrajou na půl plynu a když se rozhodnou teda jako zaútočit, tak s náma dělaj co chtěj

Reagovat
smazaný uživatel

Ou vepřový zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

To braneni Arsenalu je sileny

Reagovat
Counter

Nejlepší obrana ligy

Reagovat
smazaný uživatel

To se někdo po těch letech ještě diví?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska bylo v nekterejch pasazich horsi nez v mladsich zacich

Reagovat
smazaný uživatel

No, je pro mne záhadou, jak to, že jsme nedostali mnohem víc gólů letos...

Reagovat
smazaný uživatel

Steve Bould's magic

Reagovat
smazaný uživatel

No, neni na co jinýho to svést.

Reagovat
Counter

Fuj fuj Young.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

jeziis to je kktko..kludne cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neverím vlastným očiam. Rooney dostane prihrávku ide strielať a každý na neho pozerá Sagna tam kluše. Do piče ta zašprintujem k nemu nech mu znemožním vystreliť, boha. To oni majú v piči ? prehrajú tak prehrajú?

Reagovat
Miguel19

Podolski je strašný dřevák tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vůbec neni o kvalitě hráčů, ale o nasazení, motivaci a bojovnosti..nechápu, jak můžou k takovému zápasu přistupovat takhle..vždyt to je k zblití, vůbec nic nefunguje. United uplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poldiho rozohrávka je na úrovni dorastenca.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická Premier league, nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak tento "šlager" zatiaľ kvalitne nudí, snad večerne derby d Italia dopadne lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasny, hraje Ramsey, Santos a Walcot sedi, co jinyho se dalo cekat

Reagovat
Mervin

Ramsey tam je?

Reagovat
fantomas

Jo, a dokonce toho předvedl víc než kolegové v záloze. Na co koukáš?

Reagovat
vodka

a je zatím nejplatnější z celé ofenzivy AFC.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Azza

Reagovat
Mervin

Já tam asi raději dám ten tenis Lucka jede

Reagovat
vodka

a znova, Clev

Reagovat
fantomas

Ohromující, jak k ničemu nám jsou poslední zápasy Poldi s Cazorlou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt Podolski je preci ta velka ryba, kterou Wenger privedl, aby udrzel Persila..

Reagovat
Counter

Ne. Aspoň si pozjišťuj nějaké info než sem začneš plácat.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si najdi ty diskuze, co tu byly

Reagovat
Counter

Stavět argumenty na nějaké staré diskuzi není moudré.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud poukazuju na diskuzi, tak je to usvedcujici argument

Reagovat
SunFells

Ještěže to tak dosral.

Reagovat
Swarley

ouch, to musí bolet pekelně

Reagovat
stas87

ta wengerova bunda je absolutne smiesna

Reagovat
Miguel19

Oni běží 4 na 3 a Cleverley centruje tvl

Reagovat
Swarley

náhodou ho tam viděl na zadní parádně, byl tam úplně sám...

Reagovat
Arbiter

to řešení bylo dobře myšleno, ale mizerně provedeno, no...

Reagovat
SunFells

Hovado

Reagovat
Arbiter

Tak za tohle karta byt snad musí, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ten skurvenec Carrick, keď vidím ten ksicht, tak ma nadúva. po Evrovi druhý najnenávidenejší hráč MU.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

neznášam ho od tých jeho rečí po zápase s AFC asi 3 roky dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

wtf, hlavně, že Bendtnera a Fabregase máš rád

Reagovat
smazaný uživatel

čo to s tým má?

Reagovat
vodka

proti Carrickovi to jsou supernesympaťáci.

Reagovat
smazaný uživatel

A já vždy myslel, že sympatie se většinou zakládají na subjektivním pocitu

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Nani, Giggs, Rio?

Reagovat
tomasinho

Tak zrovna Carrick bych neřekl, že někomu až tak vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho taky nějak nemusím, ale že by mě vyloženě sral, to ne.

Reagovat
tomasinho

Tak já takový neutrál, jako nějak ho nemusím, ani mi na něm nic extra nevadí. Z MU jedna z těch lepších variant.

Reagovat
smazaný uživatel

mne strašne.

Reagovat
kvasha16

u mna to uz ma dlhsie vyhrate ten sasek Ferdinand

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere je k smichu

Reagovat
Trand

Zalez ty demente.

Reagovat
fantomas

On se nehraje tenis?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje, Safarova podava na set

Reagovat
fantomas

Tak se laskavě soustřeď právě na ten jeden sport, kterýmu rozumíš, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje stara je k smichu

Reagovat
Mada

on žádnou nemá, proto je pořád tady....

Reagovat
supervizor

Žlutá nic dpc.

Reagovat
Swarley

ty zákroky jsou zbytečné, příliš ostré...ale na druhou stranu krásná změna v tom, že vidím hráče rvát se v každém souboji, to poslední dobou taky nebývalo zvykem

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud dostane balon konečně u kterýho bych řekal, že prostě bude excelovat tou palicí a on to pošle uplně do piče Škrtel by z takovýho centru dal gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, Wenger vypadá v tý bundě jak nějaká housenka..

Reagovat
smazaný uživatel

on aj je housenka,po kazdom dodrbanom zapase sa aj tak vykruca...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tesne vedla..

Reagovat
smazaný uživatel

nasa najvacsia sanca

Reagovat
smazaný uživatel

giroud, poldi...zlaty gervais

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musíš dávat Žirů.

Reagovat
Counter

se stejně pískalo, ne?

Reagovat
Miguel19

Giroud

Reagovat
Arbiter

hlavičkář od pána boha

Reagovat
Trand

Na Reading ses asi nedíval, co?

Reagovat
Arbiter

já reaguju na to, jak si poradil s tak skvělou šanci teď

Reagovat
smazaný uživatel

Na SPORT.CZ Robin van Persie v dresu Manchesteru United (vpravo) překonává gólmana Arsenalu Thomase Vermaelena.

Reagovat
smazaný uživatel

mega fail

Reagovat
smazaný uživatel

tam píšou hrozné kokotiny, tam se ani nedívej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ještě je tam fotka kde je vidět hráč bez rukavic a oni napíšou že je to gólman až takovouhle blbost jsem vážně nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je naprosto otřesnej prostě. Takovejhle zápas měl hrát Walcott nebo klidně i ten Chamakh kterej by aspon běhal.

Reagovat
Counter

Reagovat
stas87

manchester moc casto nevidim ale ten cleverley je kto?ked to mam porovnat s kroosom tak ten ho strci do vrecka s prehladom a to je cleverley 89 a kroos 90

Reagovat
Swarley

Reagovat
stas87

darmo sa smejes

Reagovat
Swarley

jen se směju tomu, co ty si myslíš...to už je tvůj boj, co se ti motá v hlavě

Reagovat
stas87

tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

a to ho snad nekdo porovnava?

Reagovat
stas87

ja ho porovnavam ale tak to je fuk,nemienim sa tu hadat,toni je proste lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasny snad 99% lidem, neverim, ze se tu najde vic jak jeden clovek, pro kteryho by byl Clev lepsi

Reagovat
vodka

tak hlavně Clev hraje úplně něco jiného...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle bych moc nevytahoval, protoze Toni muze hrat v zaloze cokoliv

Reagovat
stas87

kroos je AM,cleverley CM?toni zvladne aj CM,obcas hral aj na kraji,je cleverley v pripade nutnosti schopny zaskocit na kridle?

Reagovat
smazaný uživatel

cim ho strci do vrecka?

Reagovat
Kaze

Minimálně střelbou by ho naprosto rozdrtil.

Reagovat
smazaný uživatel

boooring

Reagovat
cejen13

Chamakh na plac!!

Reagovat
Pettirosso

Arsenal dneska nefunguje, obrana hoří, přechod mezi zálohou a útokem žádný, Podolski marnej.. střídat!

Reagovat
Trand

V 70. nejdřív.

Reagovat
Pettirosso

nejlépe už o poločase.. nevím jak je to s nominací, ale Ox s Wallcottem místo Ramseyho s Poldim, okamžitě

Reagovat
Counter

Ox je zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak deme, zkuste je zatlačit na posledních pět minut.

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to, jak kdyby hrali profesori, se svymi studenty..

Reagovat
SunFells

You know things aren't going well when people are starting to miss Gervinho.

Reagovat
Pettirosso

ten kabát fergieho je fakt strašnej.. vůbec nemá vkus

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Giroud mě baví, kdo o něm tenkrát řikal, že je lepší jak Andy? Nevidim rozdíl v práci s míčem. Andy uměl aspon hlavičkovat a střílet.

Reagovat
Counter

A ty si nedáš pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, stejně jako si mě sral s Downingem a sereš, tě budu srát já s Giroudem. Je fakt hroznej ten borec.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

však ještě uvidíš, co Giroud po aklimatizaci v budoucnu dokáže. Zato Downing, to je železná jistota.

Reagovat
SunFells

Já. A je lepší v práci s míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Až nasadí housle Terrymu tak budou na stejný úrovni. Bude muset ukázat něco víc.

Reagovat
vodka

ono to dneska aj vypadá, že nám funguje docela obrana ale je to teda spíš mizerným Cazorlou a Podolským.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud, Podolski, Santos... oni si vôbec neveria pri rozohrávke, hľadajú najbližšie stojaceho hráča, panikária, Santos sa snaží hrať to brazílsky, ale neverí si. Nechápem.

Reagovat
smazaný uživatel

The Invincibles se otáčejí v hrobě..

Reagovat
fenixLFC

ako inac

Reagovat
tomasinho

Hm, tak tohle by se pískat nemělo.

Reagovat
vodka

ale je to tak na hraně...

Reagovat
fantomas

Jasná pentle.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Dobře mu tak.

Reagovat
C0br

Mike

Reagovat
niflheim

Tu bych nepísknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a už je to tu

Reagovat
tomasinho

YES!!

Reagovat
smazaný uživatel

hahahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Důkaz, že nebyla.

Reagovat
niflheim

Toto je na pěst vždycky, když to slyším

Reagovat
SunFells

Reagovat
supervizor

Byla to penalta bohužel.

Reagovat
Counter

Haha Young

Reagovat
smazaný uživatel

kooooooooookottttttt

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta, nechapu jak muze profesionalni fotbalista strkat takhle ruku ve vapne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

táto je ale jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

jasná, no...

Reagovat
fenixLFC

jooooooooooooooooooooo spravodlivost

Reagovat
C0br

Wazza

Reagovat
Ligter

Ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

jasna

Reagovat
niflheim

Wazzo, ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

jasneeee este robin dva goly..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No to byl kup do fanty hlavně že sem se rozhodoval mezi nim a Persiem.

Reagovat
Pettirosso

Asi správně písnkutá, kryl si obličej ale ruka u těla nebyla..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť si reflexivně chránil ksicht, propána.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

Vysvětluj to fantomasovi...

Reagovat
fantomas

Proč ne YungGoonerovi?

Reagovat
smazaný uživatel

si väčšie zviera.

Reagovat
Counter

Tomu taky, jen jsem si jeho příspěvku nevšiml.

Reagovat
fantomas

Kecy prdy beďary.

Reagovat
Counter

Jen si tomu věř :-)

Reagovat
vodka

jasně, nemá zuby jak suarez, aby si je chránil pul metru od ksichtu...

Reagovat
smazaný uživatel

Budu potřebovat ještě opakovačku, já viděl, že tu ruku měl hodně u hlavy. Možná se pletu.

Reagovat
nemamvasrad

Vždyť to bylo na délku lokte... A to mluvíme o délce paže Cazorly.

Reagovat
fantomas

Reagovat
C0br

A příště bude jenom bránit bránu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, spíš to pencle byla, no. Ale bylo to nešťastný.

Reagovat
fantomas

Vysvětluj to Counterovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, vyserte se na to, jste jak malí Jardové

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Roooooooooneyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba už začneme hrát..

Reagovat
hefy

Rooney by ty penalty ale vážně kopat neměl, to je už kolikátá, co nedal?

Reagovat
vodka

právě loni je proměňoval hodně suverénně.

Reagovat
Arbiter

já si myslím, že tam chodí oprávněně...

Reagovat
Arbiter

to není jak Lampard

Reagovat
kvasha16

alebo Hazard .. ale k tym spolahlivym treba spomenut aj Maria

Reagovat
Arbiter

Luiz

Reagovat
fantomas

Kope je solidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Porad stejne, jen jednou za celou karieru dal gol z penalty tak, ze to kopnul nahoru. A uspesnost teda asi moc vysokou nema.

Reagovat
Arbiter

to je podle mě podobné tvrzeni jako říkat, že je Lamps nejistý exekutor...

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard je lepsi exekutor nez Rooney.

Reagovat
Arbiter

Tak to jo, on je v téhle disciplině top. Ale jestli má ManU lepšího exekutora, toť otázka...

Reagovat
smazaný uživatel

Na hristi asi jen Persieho, jinak jeste Andersona a Naniho

Reagovat
vodka

+ Young, ten pokud trefí bránu, je to gól. Akorát už jebnul 3 břevna, jenom co si pamatuju já...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ve Ville to ale taky kopal relativne spolehlive, pravda

Reagovat
fantomas

Persie to letos kope hodně ostudně ne? Rooney byl logická volba.

Reagovat
hefy

Nani! Přesně, on je v penaltách top.

Reagovat
hefy

Já bych řekl, že Persie je každopádně lepší exekutor. Tohle se MU může fakt vymstít.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Rooney

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

toto vás musí nabudiť, kurva!

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Arbiter

haha

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ale Wazza do pici

Reagovat
mithro

boze ronei naco k tomu lezies

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Wayne

Reagovat
SunFells

Ještě, že to písknul, už bych neměl z čeho mít radost

Reagovat
niflheim

Na ESPN to označují za jasnou penaltu...nějak ale nesouhlasím. No aspoň to nemusíme řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

No v zapase Dortmund-Man City byla penatla za podobnou ruku a tehdy vsichni tvrdili, ze je to jasna penalta. Ja myslim, ze spravne narizena

Reagovat
vodka

jednoznačně.

Reagovat
Mada

to byla úplně jiná situace

Reagovat
tomasinho

Tam neměl ruku vůbec před obličejem ale Subotič.

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla ji taky nemel pred oblicejem

Reagovat
tomasinho

Mně to tak přišlo no.

Reagovat
Arbiter

Podle mě je ta ruka o dost pisknutelnější než ruce ve vzájemných zápasech CFC-ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to rikam porad, ze Rooney neumi kopat penalty a nemel by se k nim porad srat

Reagovat
hefy

Reagovat
Swarley

proč to nekope Peršan?

Reagovat
Miguel19

Tjn, u něj by to bylo lepší, kdyby nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jenom proto, ze je to proti AFC, jinak by mel byt urcenej on, umi je kopat lip.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož zase je naděje že se Rooney nasere a přidá dva ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo dva lokty mimo hru

Reagovat
Miguel19

To ty dvě penalty co nepískl v našich zápasech byly o dost jasnější

Reagovat
C0br

Všechny byly úplně stejný.

Reagovat
supervizor

Kolikrát byl Ramses u balonu? Dvakrát?

Reagovat
supervizor

*Ramsey

Reagovat
Trand

Je nejlepší z naší ofenzívy.

Reagovat
fantomas

Lol. Udělal toho nejvíc dopředu.

Reagovat
supervizor

Jeden dobrý průnik po chybě Evry a pak akorát ztratil balon po kterém měl Persie šanci.

Reagovat
Azza

Tak proč se ptáš

Reagovat
Thoomas

Vsak nevadi,jedna jeste bude,Young si urcite pro jednu skoci

Reagovat
smazaný uživatel

tragické, tragické...

Reagovat
Ligter

Jakou máme statistiku v penaltách tuto sezonu?

Reagovat
niflheim

Úděsnou

Reagovat
Ligter

Reagovat
C0br

Podle mě to je tak 2 ze 7

Reagovat
smazaný uživatel

lepšiu než my.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je slabý, kdybysme dali tu penaltu, tak už je snad po zápase. Ve druhém poločasu na ně musíme vlétnout, dát jim góla a bude to dobré.

Reagovat
mithro

no mohlo byt po zapase, takto to bude zase zbytocne drama

Reagovat
smazaný uživatel

vtipny jak, jak pro 50% lidi je to jasna penalta a pro druchych 50% rozhodne byt nemela

za me jasna

kdo mysli, ze byla spravne

kdo je proti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ty už nemusíš, když si napsal "za me jasna"

Reagovat
smazaný uživatel

jednodussi na scitani

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

ty nevis?

Reagovat
Ligter

Spíš bych se přiklonil, že jo. Asi, ale hned jsem si jistý nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti jsou jen snad jen scouseri a vecni anti-MU konspiratori, coz jsou navic prolinajici se mnoziny

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja jsem taky anti-MU konspirator, ale tohle je jasny, fakt nepochopim, jak profi fotbalista muze neco podobnyho ve vapne udealt

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz jsem videl i sam udelal reflexivne i horsi veci

Reagovat
smazaný uživatel

Ti zítra začnou tvrdit, že Young měl být už venku, a penalta by ani nemohla být. Úplně to vidím.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

z prvního pohledu diskutabilní, po opakovačkách jasná

Reagovat
fenixLFC

asi tak...

Reagovat
blade115

Přes všechen odpor vůči těm rudým kreaturám to byla jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle záleží na rozhodčím, viděl jsem spousty podobných písklých i nepísklých

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

tak bavime se o tom, co bys udelal na miste rozhodciho ty

Reagovat
C0br

To nic nemění na tom, že to je jasná penalta a má se to pískat pokaždé. Tahle i ty dvě v zápasech s Chelsea nebyly žádné odrazy či ruce u těla, ale jasné blokování centrů rukou od těla a je chyba rozhodčího to nepísknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis to zalezi na tom, jestli to rozhodci dobre videl a je si v te rychlosti jistej tim, ze to byla ruka, nez ze by to melo zaviset na jeho posouzeni

Reagovat
tomasinho

Počkám si ale ještě, až to ukážou pořádně.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Mame stastie,ze nejdeme s tromi bananmi do satne...

Reagovat
minoLFC

za co sa kopala penalta?

Reagovat
Lacko_Boh

čo viacej si želať?nedali penaltu a Persie dal gola...keď toto našich nenasere a nenamotivuje k lepšiemu výkonu tak neviem čo

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak strašná sračka od nás. Snad tam dá Thea se Šavou co nejdřív..

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit,ze vsetci hraci su uplne mimo formy...

Najhorsie je ,ze neni ani maly naznak spravit este nieco s tymto zapasom..

Reagovat
Lovec

Ramsey mě neskutečně vytáčí. Ten kluk neudělá nic dobře, to snad ani není pravda, aby tolik kurvil. Nejhorší na tom je, že ty chyby dělá často aj když není pod tlakem. To je fakt na posrání. K jeho bránění se ani radši nevyjadřuju, protože asi neexistuje herní činnost, ve které by kdokoli z týmu propadal víc. Co víc musí udělat Walcott, aby hrál v základu? Naučit se létat?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Omg Theo sedí, protože hrál v úterý 120, stejně tak Šava. A s tím Ramseym jsi absolutně mimo.

Reagovat
tomasinho

Úterý, je sobota. Neříkej mi, že mu tři celé dny nestačí na odpočinek.

Reagovat
Trand

No tak řeknu to tak, že ti, co hrajou v ligových pohárech, většinou k PL nenastoupí. A navíc je asi Wenger naštvanej, že nechce podepsat nebo nevím. Určitě to není kvůli výkonům.

Reagovat
tomasinho

To je mi jasné, já jen reagoval na tu únavu, že je po menším zranění, jak píše fantomas, jsem nevěděl. I tak ale podle mě chyba, že nehraje.

Reagovat
Trand

To si myslíme skoro všichni gooneři, že je to chyba, no.

Reagovat
tomasinho

Jojo, já vím.

Reagovat
fantomas

Je po menšim zranění, po prodloužení. Asi se nedalo dost dobře čekat, že nastoupí. Wenger si každopádně zaslouží proplesknout, pokud ho nenasadí ani do příštího kola.

Reagovat
Lovec

A v čem konkrétně? Já ho náhodou od ostatních Ramsey bijců dlouhodobě obhajuju a za tragéda ho určitě nepovažuju. Ale on je s formou momentálně tak dole, že nemá v základu co dělat ani náhodou.

Reagovat
Trand

A v čem je dneska špatnej? Jo, jednou debilně ztratil míč. Ale z útoku a ze zálohy toho předvedl nejvíc, Cazorla, Poldi, Giroud nic neukázali, Jack má náznaky ale taky hloupě ztrácí. Arteta na svoje poměry taky moc ztrácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey dneska předvedl maximálně pseudo střelu/centr na nikoho ani na bránu, skončilo by to v autu, jinak nic...Takže v čem je konkrétně dobrej? Na křídlo se prostě nehodí a na základ nemá! Tečka.

Reagovat
Lovec

Jenom jednou? Tak to teda ani náhodou. Je pravda, že Podolski je (a bohužel nejenom dnes) ještě daleko slabší, o Santosovi ani nemluvě, ale ona ze mě částečně vyvěrala frustrace která je dlouhodobějšího charakteru. Já nemám problém uznat, že se snaží a opticky toho dopředu předvedl nejvíc, ale kromě toho jednoho stříleného centru do vápna (což měl ovšem stejně řešit jinak) si nevybavuju moment, kdy by se z jeho kopaček zrodilo něco nebezpečného.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo by musel nejdriv podepsat smlouvu aby ho Wenger zacal zase stavet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey překvapivě nejlepší z AFC. Dneska by možná mu sedl i víc ten střed, na tom kraji nemá přeci jen tolik míčů a když nakej dostane tak si nemá s kým dát. Mannone taky hezky vychytal Roneie. Arteta ještě tak nějakj hraje svůj standart bych řek a ostatní jsou účastníci zájezdu nebo prasata připravený na porážku, jak chcete. MU hraje naopak v klidu, kombinuje, dostává se do šancí, Girouda nemusí ani bránit, ten se ubrání sám, takže zas tolik práce nemaj, nechápu proč nehraje Walcott na hrotu, kde by Ferdinand a Evanse větral s každým míčem co by dostal.

Reagovat
vodka

střed je přehuštěný, jenom ať Ramsey zůstane na křídle, tam má víc prostoru. Jinak Rooney výborně obsazuje Artetu, díky tomu je AFC dost marný.

Reagovat
j_mrazik

A ten trpaslík v bikinách s číslem 19 na zádech neudělá krok navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

vypucovať žalúdky, poslať dole Poldiho a hore Walcotta a hrať 4-4-2 s Walcottom a Giroudom na hrote. Asi 2% šanca, že sa to stane.

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrat uz Wengerovi tahle taktika s podepsanim smlouvy vysla?

Reagovat
smazaný uživatel

V cem je Ramsey dobrej? vzdyt nema nic navic, fakt nepochopim, jak muze hrat za Arsenal, za soucasnej to chapu trosku vic, ale stejne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Ježiš fakt už táhni, nikdo na tebe není zvědavej.

Reagovat
PhilipS

Arsenal hraje bez křídel. Podolski špatnej a Ramsey je prostě středopolař. Santos samozřejmě hoří, což bylo jasný před zápasem. Možná tam mohl zkusit Jenkinsona. Cazorla mi přijde taky trochu vyčichlej. Rosický už se musí uzdravit co nejdřív...Celkově Arsenal totálně neškodnej a může být za tenhle průběžnej výsledek ještě rád. Walcott a Arshavin na plac a doufat v zázrak.... jinak tu penaltu pískne ManU úplně vždycky....

Reagovat
smazaný uživatel

santos na rucnik, valencia si tam s nim dela absolutne co chce.. aaron dnes hraje taky svou klasiku - moc chyb v rozehravce.. ja to proste nechapu ten arsene je bud slepy nebo uplne v pici.. misto ramseye tam mel byt jasne walcott, ktery hral v utery skvele.. a misto santose mel hrat koscielny.. je to mizerie zatim a obavam se ze po polocase to ani lepsi nebude..

Reagovat
Miguel19

Snad sem hodí něco herbage, na to se vždy těším

Reagovat
smazaný uživatel

Ten napíše, že MU válcujou.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
j_mrazik

Náhodou hledáme parádně volný spoluhráče a málo ztrácíme balony. Že ti volní jsou jenom stopeři a max krajní bek, je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten sem v podobnych zapasech nechodi

Reagovat
Miguel19

S námi sem hodil dobrý výblitek

Reagovat
smazaný uživatel

Na reklamy tam dej SkySports no ty hovado

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

To má byť čo toto? KURVA, TAK ONI NÁM DAJÚ 8Čku minulú sezónu, ešte aj doma nás porazia, odkúpia nám kapitána, a oni to tam prídu odchodiť? AW ich ako namotivoval? Veď za to všetko by tam ich mali roztrhať v zuboch, taký zápas a nasadenie nulové. Každý ma v piči. Keby tam hral taký Viera tak by tam asi rozjebal každého. Keď nie pred zápasom tak nech aspoň cez polčas im tam AW dačo povie, čo ich namotivuje, lebo toto je o ničom. Máme šťastie, že MU hrá iba na pol plynu, lebo by bola aj 4ka do polčasu.

Reagovat
justcall

Santos si o už o poločase vyžádal dres od RVP, to je vidět jaký má priority

Reagovat
r.mrazik

To piskani penalt za ruce je debilni...v obou zapasech s modrakama je nepiskli,jednou pro nas,podruhe pro modraky a ted temer ta sama situace a piskne ji...

Osobne bych piskl vsechny,ale to,ze jednou ji piskne a pak ne je dost debilni...maj sjednotit metr

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nemame na tenhle zapas tu treti (zlutou) sadu dresu? Tahle kombinace je neskutecne k zbliti!

Jinak nechapu, jak je mozne, ze Ucka napadaji uz na nasi polovine a nedavaji nam vubec prostor, kdezto my hrajem kolikrat az moc hluboko, a jeste jim nechavame dostatek casu prostoru... Je to ale tezky, kdyz hrajem bez kridel. Aaron se sice snazi, ale na kridle je utopeny. Dvojka Santos-Poldi dozadu spatna a jeste spatnejsi dopredu... Poldi se na to leve kridlo nehodi, kor bez Gibbse

Reagovat
Lovec

To napadání máme obecně špatně propracované a přijde mě, že když už se napadá dobře, tak je to spíš vlivem jakési euforie toho konkrétního zápasu, než nějaké komplexní strategie.

Reagovat
j_mrazik

Marnější Arsenal nepamatuju. ManUtd brání svojí půlku v suchým triku. Naše středová 3 hrající neustále na jistotu je neškodná a bez pohybu. Ramsey na křídle je utopený a zbytečný. Giroud jakž takž popoběhne, i to musíme ocenit. Podolski, obrovský zklamání, neskutečně čitelnej hráč. Jedinej, kdo mě napadá, že by mohl udělat rozdíl, je náš kakaovej contract rebel na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď súhlasím s penaltou, Dean je kokot, píska to jak v PD, každý sebamenší kontakt. Strašný rozhodca.

Reagovat
Arbiter

3,988 - There are 3,988 Arsenal fans annoyed Wayne Rooney missed his penalty because he's in their fantasy football team. Shanked.

Reagovat
smazaný uživatel

keď už teraz Wenger neskúsi niečo nové a inovatívne, tak ma drbne. Sme tak strašne statickí, že proste treba nejaký impulz. Walcott na hrot, Santos na krídlo, Wilshere na krídlo, Cazorla na krídlo, Chamakh na DM... čokoľvek.

Reagovat
vodka

LAV

Reagovat
mithro

3 - Manchester Utd have missed the most penalties in the Premier League this season. Pressure.

Reagovat
Trand

Hm a my ani žádnou neměli.

Reagovat
fenixLFC

keby ich piskaju nam tak takych 5 by suarez uz zahodil

Reagovat
tomasinho

Kdo nedal? Chicharito, Rooney a?

U nás Suarez loni 2, Adam, Kuyt, Carroll a ještě jsem určitě na někoho zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Persie proti Saints, tu picovinu doprostred

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan

Reagovat
fenixLFC

downing proti chelsea

Reagovat
SunFells

Peršan nedal proti Saints.

Reagovat
tomasinho

Dík všem. A vlastně jo, ještě nedal Downing loni no.

Reagovat
Maresma

Gerrard přestřelil.

Reagovat
tomasinho

Proti komu?

Reagovat
Miguel19

Persie

Reagovat
Maresma

Pokud si vzpomínám, tak Liverpool dal minulou sezonu jednu z šesti.

Reagovat
cristiano.K.

příšernej zápas,fakt se neudím,tolik nepřesností na obou stranách jsem dlouho neviděl. Doufám,že se nekoukaj odborníci z PD. AFC působí asi jako,když Příbram jede na Letnou, tak už po cestě prohrávájí. Penalta přísná,obhajitelná,nicméně si fakt kryl obličej,rozhodně neměl ruce nad hlavou.

Kiwwi: ještě chceš porovnávat hvězdnost Cazorly a Hazarda?

Reagovat
smazaný uživatel

Santos si vymenil cez polčas dres s Persiem? to si robíš piču.

Reagovat
SunFells

Už se asi chystá do sprch

Reagovat
smazaný uživatel

proč by ne?

Reagovat
justcall

je to pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

Náš výkon z pohľadu hráčov."Manchester United? Len dúfame, že nedostaneme veľa."

Reagovat
smazaný uživatel

ruňi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Ty vole Vermaelen dneska.

Reagovat
Swarley

antoniooooooo

Reagovat
Swarley

tohle si správce trávníku odskáče

Reagovat
C0br

Jo Tondo dávej to patičkou

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy si konecne uvedomi, ze uz s Persiem nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Tony to si robis kozy

Reagovat
Pettirosso

Vermaelen má den

Reagovat
smazaný uživatel

..toto sa nam vypomsti

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra, škoda té přihrávky, jinak je to jasný gól.

Reagovat
Mervin

ale Vermaelen je na střídání

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, ze hraci Arsenalu se snazi MU dat opravdu velkej naskok

Reagovat
Maresma

Nějakej kvalitní anglickej sopcast?

Reagovat
Mervin

Šafářka ale jedééé

Reagovat
Rssa

Přijdu po poločase a ty lopaty vedou, to je hrůůůza.

Gunners, trochu se vzchopte, přece nenecháte 3 body těm nekopům

Reagovat
Mervin

až na to, že hrajem píču a United by už měli vést vyšším rozdílem

Reagovat
smazaný uživatel

Antonia, to je to nejlepsi pravy kridlo na svete?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Není.

V nedávné nezávislé anketě na EF skončil na 3.-5. místě.

Reagovat
vodka

křídlo, útočník je to marný

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý začiatok

Reagovat
vodka

vygumovaný Arteta = vygumovaný Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v Arsenalu jsou vsichni vygumovani

Reagovat
Azza

Pro vygumovance každý vygumovaný co?

Reagovat
justcall

Thomas 'Cygan' Vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

ostrostrelci dpc

Reagovat
kvasha16

tvl, ten Giroud namiesto toho aby napadol po strate lopty len kyvne rukami a prechadza sa toto ma dokaze ako fanusika sledujuceho svoj tim neskutocne vytocit

Reagovat
fantomas

V 51. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

asi zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

santos isiel na dudy

Reagovat
Rssa

Theo, roztrhej je

Reagovat
smazaný uživatel

daj dole toho Poldiho

Reagovat
Miguel19

Takový výborný centr a Giroud vyklusává na vápně. To je fakt tragik.

Reagovat
SunFells

Santos se podívá, pak si to ještě dvě vteřiny potáhne s hlavou důle a práskne to tam na náhodu. Giroud mu dobře sbíhal do volného prostoru.

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Bože, ti jsou zmatení .....

Reagovat
smazaný uživatel

Theo to otočí

Reagovat
PhilipS

Podolski je úplně mimo..

Reagovat
Mervin

Theo, Šama a Šava na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Theovi verím.

Reagovat
smazaný uživatel

preco aaron??? mozno fakt to zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší střídání v historii arsenalu

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Ouu

Reagovat
smazaný uživatel

tohle zachrani jednije Marván

Reagovat
smazaný uživatel

*jedine

Reagovat
smazaný uživatel

no konecne je pryc, ted uz by Arsenal mohl konecne zacit neco hrat

Reagovat
tomasinho

Vole: Djokovič, Murray, Berdych, Tsonga.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt je to jedno, bude zabava a hezky zapasy, Berdas padne ve vsech, Andy vyhraje vsechny, a Tsonga se porve s Djopicem o postup

Reagovat
tomasinho

Chtěl bych mít tvůj optimismus, Berdycha jsem se právě bál. I když v O2 to dělají Andymu na míru, pomalejší s nižším odskokem, ideál na jeho slajzy. Ale i tak vražedná skupina, kdežto Federer v scuhém triku.

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsi hrat Janowicze? ten jestli bude pokracovat ve stejnych vykonech, tak jednou bude minimalne top20, z tech vysokych podavacu, ma nejlepsi mezihru

Reagovat
tomasinho

No nejlepší asi ne, ale hodně dobrou ji má. Ale pořád dělá takové ty charatkeristické chyby pro ty kolohnáty. a nebýt Andyho výpadku, nikdo by o něm nevěděl pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne pekne, tempo ide hore

Reagovat
smazaný uživatel

nech ide Andy miesto Cleva

Reagovat
vodka

přijde Scholes

Reagovat
mithro

to mal David kryte

Reagovat
Counter

By to šlo do brány i s jeho nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere je strasny prase..

Reagovat
Miguel19

To kdyby šlo do brány, tak je tam

Reagovat
Mervin

kurva Jackie, toto není hokej

Reagovat
Rssa

Santos

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy style

Reagovat
Arbiter

spíš Bosingwa style

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, necpi sem tu tvou Chelsdea porad..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Santos

Reagovat
supervizor

Santos

Reagovat
Mervin

pičo, si děláš prdel

Reagovat
SunFells

To mě už poser

Reagovat
Arbiter

Ten Merte je na hlavičky úděsný...

Reagovat
smazaný uživatel

André

Reagovat
pa3ce

Brazílsky jebo

Reagovat
smazaný uživatel

Daj do pici toho Santosa uz...

Reagovat
supervizor

Není za koho.

Reagovat
Side

santos

Reagovat
smazaný uživatel

1000. proti RVP

Reagovat
Mervin

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
mithro

pokojne by somm tam miesto Younga skusil Naniho, proti arsenalu mu to vzdy islo

Reagovat
Miguel19

Santos, jdi radši natáčet Rychle a zběsile.

Reagovat
smazaný uživatel

REDKAAAAA

Reagovat
vodka

ouuu, teď měl Clev kurva štěstí, radši by měl jít důle...

Reagovat
Mervin

Deane di do píče

Reagovat
mithro

obaja uz mohli byt spokojne vonku

Reagovat
smazaný uživatel

tu mu ju mohol dať, ale je to MU.

Reagovat
smazaný uživatel

I Wilsherovi, ale je to AFC

Reagovat
Counter

Ještě měl předtím dát červenou Jackiemu a bylo by to perfektní :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fauloval někoho kdo už měl být v kabině.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kto bude vyluceny, jack alebo clev?

Reagovat
SunFells

Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Clev pod uz dole, jednak ten stred zacina byt celkom prechodny a plus ma zltu..

Reagovat
vodka

RvP si taky koledoval o redku...

Reagovat
smazaný uživatel

kde ot kukate? Mne flash seka a sopcast som nenašiel

Reagovat
hefy

Teď se trochu přiostřilo.

Reagovat
smazaný uživatel

REDKAAAAA

Reagovat
C0br

Peršan dobrá

Reagovat
vodka

Anderson

Reagovat
smazaný uživatel

valencia

Reagovat
smazaný uživatel

fanousci MU dekuji "stesti", ze nehrajou v 10, ostatni fanousci fotbalu nadavaji, ze uz si MU zase koupili sudiho

Reagovat
fantomas

Volal bych po redce Clevovi, ale já bych ji už dřív dal Jackovi asi, čimž bych automaticky znemožnil opakování tý Clevový situace..

Reagovat
Ligter

Nádherný centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnej čurák

Reagovat
smazaný uživatel

CERVENA ako svina pre Persieho. Cleverlymu tiez odpustil druhu zltu.. zasa to zacina

Reagovat
Pigeon

Reagovat
pa3ce

To je zmrd proste

Reagovat
Mervin

ale fuj

Reagovat
Swarley

dobré kosy dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Persie dobrej magor taky.

Reagovat
mithro

ach, antonio, antonio, to je uplne ako proti chelsea, tie finalne rozhodnutia hroza, hroza

Reagovat
SunFells

Tak tohle byla redka

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Bac si za to ale mohol sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jako? Robina oklamal hrou tělem, je chyba Persieho, že to nečekal a šel do něj zbytečně tvrdě.

Reagovat
smazaný uživatel

tým, že si ju pustil a odbehol od nej moc ďaleko, Persieho teda telom neoklamal, ten ho prečítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho přečítal, tak by se na ten skluz vysral, protože by věděl, že už je tam pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

precital ho az tak, ze mus skoro zlamal nohy

Reagovat
justcall

Walcott jak si myslí, že umí rozehrávat přímáky z toho nemůžu

Reagovat
Arbiter

dobré hovado

Reagovat
Side

zmrd zkurvenej

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak to vyslo

Reagovat
Pettirosso

prase

Reagovat
Trand

Hlavně, že se nadávalo na Jackieho.

Reagovat
Counter

Dean to chce za každou cenu dohrát bez červené, ale hráči ho teda slušně pokouší

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zatim je teda vybornej

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Piska podle pravidel i s citem, a je zatim bezchybnej.

Reagovat
supervizor

Strídáni Podolského by bylo vysvobození pro nás i jeho samotného.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia je neuveritelne spatnej hrac, porad se divim, jak mohl nekdo videt tak vysoko v ty ankete..

Reagovat
smazaný uživatel

ale to uz nemyslis vazne

Reagovat
Kaze

Reagovat
fantomas

Jak sem řikal - to je právě dobrý znamení a posvěcení.

Reagovat
smazaný uživatel

vtipny je, ze jedini kdo ho vidi tak vysoko, jsou fans MU, nikdo jinej..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je tak vtipny, ze z toho vsichni umirame smichy

Reagovat
tomasinho

To teda ne.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám chápat proč tě má sekce GL za takového vola.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive podstatná část.

Reagovat
C0br

Připadá mi to, nebo už má Santos Tondu skoro přečtenýho?

Reagovat
fantomas

Jako by to snad bylo těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Mannone

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusni balonek.

Reagovat
vodka

RvP to zakončení

Reagovat
C0br

Už ho dejte omg

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

no hurray

Reagovat
vodka

EVRAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra

Reagovat
smazaný uživatel

No aby se trefil tenhle čurák to tak chybělo.

Reagovat
Trand

Ježiš, dement.

Reagovat
C0br

Evra zase gól

Reagovat
smazaný uživatel

to neni mozneeeeeeeeee

Reagovat
mithro

to si uz robia srandu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

väčší kokot už nám nemohol dať gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Usty

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vito velmi pekne

Reagovat
Trand

Škoda ale, že to nebylo k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Evra

Reagovat
Mada

Vito

Reagovat
Usty

Zrovna ten dement...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Motherfucker, to byl vyskok..

Reagovat
smazaný uživatel

PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

Reagovat
mithro

tak sance zahodia a evra da potom gol

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě.

Reagovat
supervizor

Ale hovno, od začátku druhého poločasu jsme lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

V poli možná, ale nebezpečnější jsou zase United. Prostě klasický zápasy těhdle dvou týmů. United si to prostě dokážou pohlídat a ani se moc nezapotí.

Reagovat
supervizor

Ano ale na tom není nic zaslouženého.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že ne? Nechají nás hrát, ale hlídají si, aby se nedostali pod tlak, nenechají nám jít do žádné šance. Naopak jsou jejich útoky nápadité, rychlé a přesné, nevim, co je na tom nezaslouženého.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to bránenie je jedna veľká komédia.

Reagovat
fantomas

Merte

Reagovat
Counter

Neskutečné, že nám góly dají zrovna tihle dva nejnenáviděnější.

Reagovat
FUnk

tak je hotovo....

Reagovat
FUnk

tak az ted je hotovo, wilshere to ukoncil

Reagovat
smazaný uživatel

největší špinavá opice zrovna

Reagovat
Mada

Reagovat
vodka

Anderson je starý střelec

Reagovat
Swarley

to je sranda, že vždy když ho vidím se rozbíhat k takovému balonu, tak ani nejsem nervózní, jak to dopadne

Reagovat
vodka

taky ne, akorát vím, že si nějaký divák šáhne na balon.

Reagovat
mithro

hej a potom mu tam padne taky wondergoal ako proti strakam v CoC

Reagovat
C0br

Jinak dá se říct, že zase gól po rohu

Reagovat
Arbiter

Cech - Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole - Romeu, Mikel - Moses, Oscar, Hazard - Torres

Reagovat
Miguel19

Až na Oriola to bylo jasné

Reagovat
Arbiter

šak já se divím právě Oriolovi

Reagovat
smazaný uživatel

Miguel1931.10.2012 21:42

Těžko postaví Ivanoviče na CB a Azpiho na RB. Tomu nevěřím..

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

tak vzhledem k tomu, že je Luiz zraněný, jiná možnost ani nebyla...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Arbiter

jinak koukni se na datum, v té době jsme o zranění Luize neměli ani tucha, kdyby byl fit, Ivanović se na stoperovi jen tak neobjeví. Tohle je od tebe docela dost nefér...

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis omg wtf di do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nicméně "hrubas-vizionář" tim nijak neutrpěl, spíš naopak, pokud to vážně řikal už ve středu.. :))

Reagovat
Arbiter

snaží se tady někoho zesměšnit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Tak nezlob se na mě, ale prostě to tak vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se s tebou hadat o takovych picovinach nehodlam

Reagovat
fantomas

Takže to nepředpovídal už ve středu, před zraněnim Luize?

Reagovat
Arbiter

to já nevím, on reaguje na Miguela, kdy napsal, že ta sestava je až na Oriola jasná Miguelovym příspěvkem ze středy. Žádný hrubasův příspěvek v tom nevidím...

Reagovat
fantomas

hrubas03.11.2012 15:18

No vidis, a ja ti to rikal uz ve stredu

Reagovat
Arbiter

ale to je v jiné části vlákna, co já s tím?

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, ty jeste navic vubec nevis, o cem je rec, ale musis se do toho zase nainstalovat, jak kdyby byli ti dva nesvepravni.

Reagovat
Arbiter

tak fajn, až se budu hádat s kiwwim, tak se do toho nepleť

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nevim, o cem se bavite, tak se do toho nepletu. Kdyz vim, klidne se pripletu, to na tvym prani nezalezi.

Reagovat
vitasrp

Však jsme se taky bavili o situaci, kdy Luiz byl zdravý.. Že není k dispozici rapidně mění celou situaci, není tak složité to pochopit..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, dyt je to sranda

Reagovat
Miguel19

Trochu mimo, když v té době se nevědělo o zranění Luize.

Reagovat
smazaný uživatel

nerikej

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, a ted jeste tu vitasrpovu pohadku o tom, jak Ivanovic na 95% na stoperu nenastoupi

Reagovat
kvasha16

tak ale je to kratkodobe riesenie, Luiz je zraneny a Terry ma trest

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vitasrp

A samozřejmě úplně zapomeň zmínit kontext, tedy že Luiz je zraněný. To celou situaci mění, kdyby ses zeptal včera po tiskovce, odpověděl bych, že Ivanovič na stoperu velmi pravděpodobně nastoupí..

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, a ja ti to rikal uz ve stredu

Reagovat
vitasrp

Tak to seš asi děsnej borec, no.. Ostatně stejně jsme hlavně řešili, zda Di Matteo Luize posadí, což se vzhledem k tomu, že je zraněn, nedá soudit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boze vy ste ublizenci, ty i ti tvi dva pravnici, vzdyt si z vas jen delam srandu

Reagovat
vitasrp

Stává se..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Counter

Hrubas bude mít radost (Ivanovič na stoperu)

Reagovat
smazaný uživatel

Expert na Cukotku

Reagovat
smazaný uživatel

Romeu

Reagovat
kvasha16

Miekl Romeu spolu? no zatial spolu odohrali jeden zapas a nebolo to nic moc, uvidime dneska no, snad to bude lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla to dal pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Evra a Evans se v posledni dobe nejak rozstrileli

Reagovat
kvasha16

u nas ma Cahill 5 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Cahill byl nebezpecnej vzdycky, narozdil od techto dvou, kteri se trefili tak max jednou za 5 let

Reagovat
kvasha16

nj, ale musel som pochvalit nasich

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusel.

Reagovat
fantomas

Andy s krátkými vlasy sucks.

Reagovat
SunFells

Zrovna jediný dnes spolehlivější hráč tak lacině podskočí ...Ale chybovali tam aj další.

Reagovat
Arbiter

Turnbull, Ferreira, Bertrand, Ramires, Piazon, Marin, Sturridge lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci je dneska divnej.

Reagovat
C0br

A je tam, to bylo jasný už do první žlutý

Reagovat
vodka

zbytečná redka, šel do toho úplně zbytečně takovým způsobem...

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád lepší....

Reagovat
Swarley

no není o čem

Reagovat
hefy

Ouu, to mohlo skončit hodně špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, stratil som záujem, vypínam to.

Reagovat
smazaný uživatel

Andy to mal strielat pravou, aj ked jeho som pravou nevidel ani prihrat

Reagovat
Mervin

jděte do píče, přepínám

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvyssi hrac na hristi se prosadil hlavickou z rohu

Reagovat
Arbiter

čekané, ten kluk byl děsně přemotivovaný dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň niekto, kto mal motiváciu bojovať...

Reagovat
Arbiter

přehnal to... Ale není se čemu divit...

Reagovat
stas87

tak to je parada,mam arsenal ze da gol a wilshere vyluceny...jebat

Reagovat
Usty

To je blbec.. nehledě na to, že už to měla bejt třetí žlutá pro něj...

Reagovat
Maresma

Tohle přesně potřeboval...

Reagovat
smazaný uživatel

jack to vyhral..penalta ✓ cervena ✓ dovi dopo

Reagovat
smazaný uživatel

penaltu spravil Cazorla, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

jack vyhral minisuboj s clevom kto pojde von skor...zvysok bol mieneny vseobecne

Reagovat
vodka

penaltu zavinil Cazorla

Reagovat
smazaný uživatel

vieem

Reagovat
supervizor

S penaltou neměl nic společného.

Reagovat
fantomas

Stejně se mi po tý jeho tvrdosti stejskalo no. Tenhle zápas už to stejně nijak výrazně neovlivní.

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

co ja viem..on tych cervenych dostane este vela

Reagovat
tomasinho

V tomhle je stejný jako Jonjo.

Reagovat
fantomas

No to bych zas nepřeháněl.

Reagovat
Swarley

dneska je to solidní mariáš

Reagovat
smazaný uživatel

Když si shrnu minulou sezonu a vidim co se děje i v téhle...začínám se přesouvat na stranu těch co chtějí změnu. Wenger i s celym vedenim pryč. Jinak se nic nezmění. Bude to čim dál tim horší.

Reagovat
Counter

Nebude to čím dál tím horší. Klíčové je doklepat současný stav do 2014.

Reagovat
Mervin

bude to horší, protože ostatní týmy se neustále posunují kupředu

Reagovat
Counter

Od roku 2014 se posune Arsenal dopředu taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Co bude po tom? Vždyt Wengerovi, někdo něco navrhne jinak než by chtěl on a hned je to špatně. Tohle prostě nefunguje. Předminulou sezonu mohl být člověk hrdý na to, že se hraje alespon nádhernej fotbal. Minulej rok, že máme v týmu světovýho kanonýra, ale letos?.. Neskutečně mi je zle z toho, jakej je propastej rozdíl mezi námi a United..vyrůstal jsem na Henrym a úplně jinym Arsenalu, tohle je k pláči...můžem hrát maximálně o to 4.místo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to stvrte miesto je momentalne fakt len velmi optimisticka predstava.Nechcem nic predpovedat,ale s tym co vidim posledne zapasy a celkovo tuto sezonu je to na stred tabulky..

Reagovat
smazaný uživatel

Skonci Wenger, snad

Reagovat
smazaný uživatel

Obdivujem niektorych gunners s ich nikdy nekonciacim optimizmom..Co by snad malo byt v 2014?Nic sa nezmeni...

Reagovat
Counter

Budeme mít příjem asi tak o 60 mil. liber ročně víc.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, ale v roce 2014 to zase uplně jinej tým, než letos..když to půjde současným trendem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si snad myslis, ze pojdu na nakup kvalitnych hracov?SI zabudol na nasu "politiku" a "tradicie"...

Reagovat
Counter

No, a teď jde o to, jestli jsem v téhle otázce já optimista nebo ty pesimista. Nemůžeš jen tak zahodit 60 mil. liber a říct, že se s nimi nic nezmění, to je hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial viem,tak mame stale k dispozicii slusne sumy,ktore sa jednoducho neminaju,,,

Minaju sa iba sumy, aj to nie cele ktore su z predaja klucovych hracov...Nic viac tam nejde..

Reagovat
Talker

Tak to dokončíte stadion a udržíte si hvězdy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam uz nebude koho udrzat,asi iba tych travnikarov a predavacov popcornu..

Reagovat
mithro

Dean je riadny card-happy dneska

Reagovat
kvasha16

lavicka Chelsea:Turnbull, Ferreira, Bertrand, Ramires, Piazon, Marin, Sturridge - Piazon marin snad si Marin konecne kopne

Reagovat
FUnk

cleverley sel radeji dolu, tam to smrdelo cervenou,fergie nespal a vymenil ho, ale wishere tam zustal a redka prisla....

Reagovat
Trand

Giroud jak nakopl tu tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

nech ide hrat Nani, Fergie nebud na nho taky hnusny

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

valencia dole, dnes ta finalna faza jeho stoji za ...

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla to dal pozdě.

Reagovat
amaral

FFC starting XI v Everton: Schwarzer; Riether, Hughes, Hangeland, Riise; Duff, Baird, Diarra, Kacaniklic; Ruiz, Berbatov

Reagovat
amaral

Everton starting XI: Howard, Coleman, Baines, Jagielka, Heitinga, Neville, Pienaar, Mirallas, Fellaini, Osman, Jelavic

Reagovat
Trand

Proč nedostane druhou žlutou, jako proti Barce.

Reagovat
Mervin

protože se nad ním vznáší ochranná známka MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Já to nemyslel vážně. Čekal jsem , kdo se chytne.

Reagovat
supervizor

Naní vrátil, nevěřím.

Reagovat
kvasha16

Wallcot

Reagovat
justcall

Defeat today will mean this is Arsenal's worst start after 10 games of a Premier League campaign in the Wenger era, beating last season.

Reagovat
fantomas

Jak se mu vysmál.

Reagovat
cristiano.K.

vypnul jsem to. Zákrok RvP mohl být v klidu na čevenou. Dvě sporné sitauce ve prospěch MU, oni jim pomůžou v zápase,kde jsou jasně lepší a vůbec to nepotřebují

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je normální křeč

Reagovat
Counter

To není vyloženě v jejich prospěch. Spíš jde o to, že se MU prostě neubližuje. Nepamatuješ zápasy, ve kterých by je rozhodčí opakovaně zařízl...

Reagovat
smazaný uživatel

aj ekd dnes nebol ziadny zarez..ale vyluceny mohol byt persie, young, clev, jack, vyluci len jacka(zasluzene)...penalta byt mohla alebo nemusela, ale udelena je..a takto to je vzdy

Reagovat
cristiano.K.

a to přesně jde a to kolikrát rozhoduje zápas,dnes to bylo jednoznačné.

Reagovat
cristiano.K.

paměť mám špatnou, minule mi kámoš tvrdil,jak hrála CFC -MU a rozhodčí je prej zaříz a bylo to ještě za Ancelotiho, tak jsem mu jenom řek,že takovou pamět fakt nemám Tohle není zářez,tohle vyustění sporných momentů ve prospěch MU no

Reagovat
vodka

nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

říkej konstatování faktu jak chceš

Reagovat
Swarley

klasika

Reagovat
C0br

Proč to ten LAV někdy tou levou prostě nezkusí mi hlava nebere, lepší jak pořád ztrácet míče

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto kole bude Arsenal stracat na spicku 9-10 bodov.

Tymto tempom predpokladam,ze na konci sezony to moze byt aj 36 ..:)

Reagovat
Arbiter

5 - Jack Wilshere has received 5 more cards on the football pitch than birthday cards he's received in his life. Off.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

ten provokativní xicht čárového mě začíná srát...

Reagovat
fantomas

Ne, mně je prostě ten Giroud lidsky hrozně protivnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně vypadá strašně komicky když se snaží napadat třeba. A vůbec to není hroťák pro vás prostě podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidsky ? To ho poznas ?

Reagovat
fantomas

To sem přesně čekal. Zkus zapřemejšlet...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ked napises na niekoho ludsky, znamena ze tym myslis jeho osobnost a charakter, alebo vies nieco co my ani vo sne si nevieme predstavit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chtel jsi napsat vzhledove, vid?

Reagovat
fantomas

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, nevedel jsem, ze ho znas, pardon.

Reagovat
Counter

Nerozumím.

Reagovat
fantomas

Gesta, grimasy, přístup. Všim mi drtivou většinu času leze na nervy. Ale na nesympaťáka na hrotu sem si už zvykl, tak snad aby aspoň začal dávat ty góly.

Reagovat
Counter

Aha. Asi tě nepřekvapí, že nesouhlasím Ale rozvádět to teď nehodlám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nie ludsky, ale bytostne Fakt ta niekto moze blbo pochopit.

Reagovat
fantomas

Kdybyste chtěli (jakože bylo docela jednoduchý to odvodit, když ho asi těžko můžu znát osobně), samozřejmě byste pochopili. Bytostně v češtině znamená "silně", což pak zase ničí původní význam mýho příspěvku. Já sem se svym "lidsky" spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak to takto napises. ze svym "lidsky" tak to uz dava vyznam . Bytostne protivny znamena nesympaticky, co je povrchne sudenie cloveka bez toho aby si ho poznal .

Reagovat
fantomas

To možná ve slovenčině no, v češtině by to znamenalo něco uplně jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se ale nerika "lidsky"

Reagovat
fantomas

No vzhledově už vůbec ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, tomu se rika, ze na tebe pusobi nesympaticky

Reagovat
fantomas

Ale píču, chtěl sem tam napsat slovo "protivně", tak sem si prostě pomoh "lidsky"; každej, kdo neni uplně dementní hnidopich, moh v klidu pochopit...už běž zase k tenisu.

Reagovat
smazaný uživatel

"lidsky" muzes napsat v okamziku, kdybys vedel o tom, ze treba podvadi svoji manzelku/pritelkyni, nebo chcije na bezdomovce apod. Lidsky tak, jak jsi to napsal a myslel ty, se tam proste nehodi, ale to bys nebyl ty, abys nikdy neuznal, ze ses mylil, jsem zvyklej

Reagovat
fantomas

Ne, je to samozřejmě o tom, jak moc širokej význam tomu slovu dáváš. I gesta a grimasy sou prostě projevy lidskosti.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

nj prase

Reagovat
One-Real

Safarova

Reagovat
Ligter

Správně písklý těsný offside. Prosím, nezapomínat na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si musí pohlídat.

Reagovat
smazaný uživatel

starting team today vs Wigan Athletic is: Friedel, Walker, Caulker, Gallas, Vertonghen, Lennon, Sandro, Huddlestone, Bale, Dempsey and Defoe

And our subs: Lloris, Dawson, Naughton, Carroll, Falque, Sigurdsson and Adebayor

AVB totálně nepoučitelný, čím si Dempsey zasluhuje důvěru to fakt nechápu.

Reagovat
tomasinho

Kdy bude fit Dembele?

Reagovat
FUnk

dembele chybi strasne hodne, neni tam nikdo ve stredu kdo neco aspon vymysli nebo podrzi balon, sandro a huddle jsou jasna DMka...

Reagovat
FUnk

k tomu demseymu, snad tam nechces dat siggurdsona, ten je zatim tragicky....

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayora, nebo Falqueho

Reagovat
smazaný uživatel

A clint je jasně nejtragičtější hráč zatím, Siggy sice hraje taky hovno, ale ne takové jako Demsey.

Reagovat
FUnk

ale demsey dava dulezite goly, sice dorazky, ale je tam kde ma byt

Reagovat
FUnk

falque do zakladu ne, to uz ade na hrot a defoe pod nej....podle me by bylo uz lepsi hrat 4-4-2 kdyby hrali oba (ade+JD)

Reagovat
smazaný uživatel

JD na podhrotu? Ade je pro ten post mnohem vhodnější, díky tomu jak silný je na balonu a jaký má oproti JDmu herní přehled. JD je naopak použitelný jen na jednu věc víceméně. Dostat balon do prostoru a zarazit ho do sítě...

Reagovat
FUnk

ale chtel bych videt adeho jak se vraci aby pomohl s branenim, to je jeste vetsi blbost

Reagovat
Mervin

aspoň Lucka dnes potěšila

Reagovat
smazaný uživatel

Lucka musela, abychom meli sanci, ted padne Kvitova a bude to 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Este by to potrebovalo sucker punch a budem spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
hefy

Proč tam Ferguson nepošle aspon na těch posraných deset minut Powella?

Reagovat
smazaný uživatel

tomasinho - to vis, ze ma nejlepsi mezihru, vcera jsem ho videl s Tipsou a dneska se Simonem, to proste co zahraje - neuveritelny, predpokladam, ze to dlouho nezopakuje, ale ten potencial je tam z tech kolohnatu obrovskej, zaradil bych ho po bok Raonice, to jeste nejvyse

Reagovat
smazaný uživatel

*to jest

Reagovat
tomasinho

Tak záleží, jestli mě považuješ třeba Querreyho, nebo jenom vyloženě Milos, Izzy, Karlovič, Anderson třeba. Jeví se fakt šikovně, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme - Kver, Isner, Milos, Karlovic, Anderson, Olivetti, Schepper a nevim kdo jeste, urcite jsem na nekoho zapomnel

Reagovat
božský John

Hraje skvěle, moc se mi líbí jeho hra. Takový to roddickovský bum bác

Jinak Berdych chytil docela slušnou skupinu do Londýna. Djokovic,Murray a Tsonga, to jde

Reagovat
božský John

Pokud zapracuje na psychice a ustálí výkony, tak bude skvělej. Jinak ho nepovažuju za typickýho kolohnáta, co má jen servis a drtivej forhand. Třeba kraťasy má skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

kratasy ma neuveritelny, da jich za zapas 30 a z toho zkazi 2, to jsem nevidel snad u nikoho

Reagovat
božský John

Hlavně je nedobíhal ani Andy. A když jo, tak to akorát vrátil a Janowicz zasmečoval

Reagovat
smazaný uživatel

problem je, ze jsem ho takhle videl hrat jenom na tomhle turnaji, a to ho znam uz tak 2 roky, nikdy takhle dobre nehral, letos na wimbledonu zazaril poprve, skoro postoupil i pres Mayera, ale tam padnul v 5 setech no a ted Pariz, uvidime pristi sezonu, tesim se na nej

Reagovat
smazaný uživatel

Nani

Reagovat
protiproudu

Ty skluzy by měl u Arsiku vyučovat Rosa...

Reagovat
Trand

Ale Rooney je dnes skvělý, kolik už vybojoval míčů a nenechal Artetu v klidu rozehrát skoro celý zápas.

Reagovat
Swarley

i přes to selhání u penalty je pro mě MOTM

Reagovat
Trand

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to jsou prostě zápasy jak přes kopírák. Vždyť my musíme být pro United ten nejoblíbenější soupeř, protože nás porážejí už několik let v suchém triku.

Reagovat
Kaze

Z Big 4 určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že i v porovnání celé ligy není moc týmů, který by byly schopny ještě menšího odporu než my.

Reagovat
Kaze

Wigan, Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti mě napadli taky a dál už fakt nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme ale vždycky lepší než United...jenom furt prohráváme

Reagovat
smazaný uživatel

uplne najhorsie zapasy

Reagovat
niflheim

Zatím pohodička

Reagovat
blade115

Ještě že mám doma ten Digi Sport. Konečně nějaký spolehlivý zdroj, kde se můžu dozvědět, že Chelsea už v lednu koupila Tima Cahilla nebo že za Arsenal válí v obraně Metzelder.

Reagovat
Mervin

Reagovat
hefy

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kowe

to je tak když 90% redakce fandí Utd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co AW,co to bude dneska ..unava po pripravnych zapasoch,travnik,rozhodca,....???

Reagovat
smazaný uživatel

ten "tlouštík" si tam dělá co che, že?

Reagovat
pawiel_afc

aspon ti fans su super

Reagovat
smazaný uživatel

cazorlu je unas normalne skoda nenemal si s kym nahratr cely zapas, a to sme skoro v plnej zostave

Reagovat
fantomas

Dneska neuvěřitelně kazí sám od sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to pripadalo, ze sa jediny snazil nieco vymysliet, ale nikto mu ani poriadne nenabiehal

Reagovat
Lovec

Reagovat
fantomas

V tom konci by týmovýho ducha neviděl ani Míša Bílek..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych vás sledoval ale takhle odevzdaný arsenal jsem dlouho neviděl. Ale credit vaším fans, tomuhle ustavičně tleskat a zpívat...

Reagovat
smazaný uživatel

nepodceňuj ho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to uz davno pisal, ze Poldi je priemerak , ktory na velkoklub proste nema. Dnes opat desny.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to psel hned pri prestupu, ale pro ne to byla "hvezda, ktera udrzi Persila"

Reagovat
fantomas

A co ste vy dva šoumeni psali po prvních pár kolech, kdy nás táhl?

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec nic

Reagovat
fantomas

"Překvapivě"..

Reagovat
smazaný uživatel

O nom som sa vyjadroval uz v bundesligovej sekcii asi pred 2 rokmi. Nema na to tahat ambicioznejsie muzstvo, nedokaze si na seba zobrat bremeno byt rozdielovym hracom a reprezentacne statistiky ci statistiky z Kolina to nemozu vyvratit. On proste posobi, akoby o tu hru nejak nemal zaujem, alebo nevie co ma kde hrat. Nepisem ze je to zly hrac, len nie je hodny do velkoklubu, nieto este ako nahrada za RvP. Ten zaciatok mohol byt sposobeny aj tym novacikovskym entuziazmom, spolocne s Cazorlom, ked im to aj silou vole vychadzalo a darilo sa. Pre mna nie je prekvapujuce ze siel tak dole, posobi fakt bezradne.

Reagovat
fantomas

Ne, bylo to způsobený předevšim Gibbsem a pak zčásti i tim Cazorlou.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa je genialny, konecne zaciname mat praveho obrancu na urovni

Reagovat
Trand

Mrzí mě, že nastoupil od začátku místo Poldiho a Theo na křídle místo Aaron. Aaron rozhodně nezklamal, ale prostě není křídelník. Hráli jsme dobře asi tak 10 minut, od 50. do 60. minuty. Away fans úžasní, Manchester United vyhrál zaslouženě. Vito taky chytal moc pěkně, škoda, že ho spoluhráči nepodrželi.

Reagovat
Trand

*že nenastoupil Aršavin

Reagovat
niflheim

First shot on target?

Reagovat
SunFells

Krásně Theo

Reagovat
supervizor

Ten Giroud potřebuje 10 tutovek na gol.

Reagovat
Darren Fletcher

arsenal bol dneska slabym sparringpartnerom, nic viac

Reagovat
vodka

*spearingpartner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

giroud

Reagovat
vodka

Cazorla, už se nasral

Reagovat
niflheim

Pěkný.

Reagovat
niflheim

Ale hrůza v tom - nedokázali jsme odehrát míč...ani na roh, ani odkopnout, nikdo pořádně nepřistoupil...to běžte do řiti.

Reagovat
Swarley

tradičně

Reagovat
Trand

A Santi myslí na mojí fantu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne se ho Fans United vyburcovali Krasnej gol.

Reagovat
Swarley

no to by bylo, aby nebylo

Reagovat
Mervin

Santi ale už trošku pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Santi, aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon nieco , o co sa bude zas moct alibisticky obhajit Wenger.Ake to bolo tesne a vyrovnane.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne santi...skoda, posraty zapas

Reagovat
SunFells

Jupí.

Reagovat
Darren Fletcher

no ak niekto tipol handicap, tak ho naserie ja som hral over 3,5, co uz

Reagovat
Arbiter

Pěkný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Dik Santi, over vysiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Celkem zápas o ničem i přes množství našich šancí a karet. Arsenal jalovej, neškodnej, bez energie a může nás mrzet neproměňování šancí. Wazza právem MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Santík zahrál 2. poločas celkem dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ako fanusik Arsenalu som velmi rad,ze to neni 5-0 alebo 8-2.

To co predvadza Arsenal momentalne (posledne sezony) netreba uz ani komentovat.

Ak si AW mysli a stale prehlasuje,ze ma kvalitnych hracov a vidi tam kvalitu na top 3,tak zrejme nebude chyba v hracoch ale iba v nom samotnom.

Reagovat
smazaný uživatel

No, už sem myslel že budeme mět poprvé čisté konto. Arsenal byl dneska mizerný, od QPR neudělal žádný pokrok. Stačil na ně aji pěší fotbal a občas zaútočit.

Reagovat
fajdax

Atmosféra na OT hodně tragická

Reagovat
stas87

cazorlaaaa tak predsa len nejaka radost kedze arsenal prehral

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl ten Santiho gól náhodou první střela Arsenalu v zápase ?

Reagovat
Counter

ne

Reagovat
fantomas

Na bránu jo.

Reagovat
SunFells

*do sítě

Reagovat
smazaný uživatel

druha..

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud v nastaveni minimalne mel.

Reagovat
fantomas

Aha, tak to už sem to moc nesledoval no.

Reagovat
Kaze

Nn, Ještě ten Giroudův pokus.

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

ĎAKUJEM AWAY FANS, ŽE REPREZENTUJÚ OSTATNÝCH GOONEROV V TAKOM SVETLE! tleskám

Reagovat
SunFells

Těch 70 tisíc turistů sice nebyla žádná konkurence, ale i tak

Reagovat
diastan

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli AW pusti Thea, tak to podela, jedine kridlo, ktere beha.. poldi je z fomry, hlavne mne zarazi, ze za cely zapas neni schopny si narazit a jit po lajne ve sprintu dopredu, vsechny balony dostane do nohy a pak je alibisticky preda dozadu nebo na stred

Reagovat
mr.Silver

Nechápu, co se stalo s Vermeleanem. Od doby, kdy nosí na rameni pásku, je neskutečně špatný. Nejistý při rozehrávce, nulové ofenzivní choutky (minulé sezóny klidně i párkrát za zápas založil akci, teď nic), samé hrubky v obraně. Je mi z toho smutno.

Pár zápasu jsou na facku taky Santos a Podolski. Wilshere to taky dneska posral. Snad v příštím zápase dostane šanci Arshavin s Walcottem na křídlech.

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 6816

Tottenham, anglicky.

Reagovat
Arbiter

zápas dvou týmů s nejhezčími dresy PL

Reagovat
soukup

to bych nečekal, že sleduješ Norwich - Stoke

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se odehrát nemůže, protože domácí Swansea, aji away United jsou bílé.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

Romeu Vzpamatuj se, do prdele

Reagovat
Zaschrona

Ruiz nadhernej primak..

Reagovat
fantomas

Ruiz :)) génius!

Reagovat
Godwinson

Líbí se mi sestava, nemá na Chelsea někdo obstojnej stream?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/128205

rusky.

Reagovat
Maresma

Channel - 122839

ale není anglicky

Reagovat
rickroll

BRYAN RUIZ!

4.nadherny gol ze 4!

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham. Tak ještě jeden.

Reagovat
rickroll

Cože ?On to byl vlastnák??

Reagovat
Godwinson

Michu

Reagovat
smazaný uživatel

Michu

Reagovat
rickroll

Takže 500.gol Fulhamu v PL je Howardův OG....super

Reagovat
spider_8

Mikel dneska hraje toho ofenzivnějšího Dneska cítím gól.

Reagovat
kiwwi

Chelsea nevie

Reagovat
spider_8

Ona si vzpomene, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Je si to první místo užij tu hodinku, budeš na to dlouho vzpomínat.

Reagovat
Usty

nemohl jsi zůstat v noře celej den?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

taku radost by som ti nespravil

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

chybí nám drive ve středové dvojce, dalo se to tak nějak čekat...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu kdy jindy chce zkusit Ramirese čistě na DM nebo Oscara na CM, ne dohromady proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

tj. dneska bych dal Ramires Romeu nebo Oscal Mikel

Reagovat
Arbiter

Rami sedi nejspíš kvůli hrozbě vykartování na Pool...

Reagovat
Maresma

Stejně prohrajete.

Reagovat
Arbiter

aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to máme vyřešený, Oscar-Mikel a před nimi Marin,Hazard,Mojžíš

Reagovat
Arbiter

Marin asi ještě na celý zápas nemá...

Reagovat
Godwinson

Ještě, že je Miču na piču.

Reagovat
sejber

Reagovat
smazaný uživatel

to uz ale fakt nech idu AVB aj hraci do pice s takym futbalom... co to ma byt? geriatria na vychadzke?

Reagovat
Maresma

Swans - Chelsea zatím nuda

Reagovat
smazaný uživatel

skoda... mozno by ich to prebralo

Reagovat
mithro

`azaaaard aaa skok

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mithro

bral tam prvu loptu

Reagovat
Arbiter

no a?

Reagovat
smazaný uživatel

funguje vám Torrent Stream? Mne to len bufferuje a nič viac

Reagovat
Godwinson

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill je cim dalej, tym viac odpornejsi

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

Proč jako?

Reagovat
Godwinson

Odstrčil ze sebe navalenýho protihráče, De Guzmána, rasista.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, tak na mna proste posobi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wigan uz v pohode mohol vyhravat 3:0, slepice uplne marne

Reagovat
Arbiter

Jak hraje Di Santo?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviditelny. Zatapaju hlavne Kone, Maloney a Beausejour

Reagovat
Zaschrona

Jak v tomhle zapase muzem prohravat..

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne... to co predvadza Walker tuto sezonu je napresdrzku ale dnes by malo vsetkych 10 hracov darovat svoje tyzdenne vyplaty Friedelovi... oni ako keby si neuvedomovali ze uz sa hra.

Reagovat
fajdax

Sleduje tu někdo Everton?Jak hrají?

Reagovat
Zaschrona

dominujem, ale chybi finalni faze..

Reagovat
smazaný uživatel

tlačia celý polčas. Hrajú ovela lepšie ako fulham.

Reagovat
smazaný uživatel

Pééééťa!

Reagovat
fantomas

Wow, takle neviditelnýho Mirallase bych si před výkopem ani nedoved představit.

Reagovat
nani92

Chelsea by bez MAZACAR mohla zaváhať..MOZACAR zatiaľ nič moc

Reagovat
fantomas

CANARIIIEEES!

Reagovat
soukup

přehrávají nás po stranách, hlavně Wilkinson nalevo nic moc teda aspoň to tak bylo než sem to vypl, ty streamy jsou jak sledovat to přes luxfery a ještě se to seká

Reagovat
fantomas

Koukám, že nahrával Pilks no...to bude beztak náká přihrávka za velký vápno a Johnsonova pumelice - ten to taky furt zkouší a furt nic z toho. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Bradley Johnson's deft header from Robert Snodgrass' free-kick puts the Canaries ahead

Reagovat
fantomas

Aha, už i livesport to opravil.

Reagovat
Usty

Panebože, ten fotbal je k zblití...

Reagovat
Maresma

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

len nech ich tam poriadne vypiskaju... toto je zatial najubohejsi vykon futbaloveho muzstva aky som kedy videl... nikomu sa nechce behat, vsetci len stoja a otacaju sa s loptou a posuvaju si ju ako horuci zemiak. AVB je proste suchar... toto by sa za Harryho stat nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byt reakcia... komentar k zapasu spurs

Reagovat
fajdax

Řekl bych že Usty myslel Chelsea,ale nevadí.

Reagovat
Usty

Ovšem ještě více k zblití je ta poločasová pičovina na Digi.. to je až neuvěřitelně annoying...

Reagovat
smazaný uživatel

No, nic moc zatím. Swansea se mi zdá aji lepší, ale ke gólu mají pořádně daleko.

Reagovat
Arbiter

lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

horsi urcite nie

Reagovat
Godwinson

Lepší ale také ne, vyrovnaný zápas.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Maresma

Ale bez střel a šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně kvůli tomu začátku, tam byli dost nebezpečnější. Prostředek jsem prospal a konec byl už nastejno.

Reagovat
fenixLFC

po persiem dalsi utocnik - srdciar na titulke

Reagovat
Zaschrona

Pro druhej polocas chci videt Naismitha za Nevilla a Felliho stahnout vic do stredu hriste. Neville je tam uplne k nicemu..

Reagovat
fantomas

Mirallas taky, k obřímu podivu.

Reagovat
Zaschrona

To jo, mozna by mu prospelo, aby hral vic vpredu, vedle Jelavice. S touhle "moji" zmenou, by se tak taky dalo hrat. I ale treba Pienaar toho moc nepredvedl..

Reagovat
fantomas

No, hlavně Pienaar nastoupil kdesi vpravo a Mirallas nikde nebo co. Vůbec sem to jejich rotování nepochopil. Přitom jakmile se zas Pienaar spojil s Bainesym, byla z toho šance pro Jelaviće. Vůbec je zajímavý, že prakticky každej centr do vápna si najde toho svýho Jelaviće nebo Fellainiho, jen ta finálka pokulhává.

Reagovat
Zaschrona

Jo to jo, to rotovani vubec nechapu. Peanuts jinde nez nalevo spolecne s Bainesym u nas hrat asi ani nemuze.. Nejradeji bych tam videl Hitzlespergera, ale pochybuju, ze ho tam Moyes da..

Reagovat
smazaný uživatel

anglicka liga z 5 zapasov 3 remizy ...podvodnici,mafia

Reagovat
rickroll

trololo

Reagovat
smazaný uživatel

anglicka liga korupcia

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš si radši zase vlajkovat blbečku?

Reagovat
rickroll

Tak by mě zajímalo,jak dlouho to udržíme....Everton jasně lepší

Reagovat
Miguel19

Hodně tragický fotbal. Přístup našich hráčů je na kopanec do prdele. Nikdo se nesnaží, nenabíhá si nic. Všichni koukají na hráče s míčem. Swansea dovolíme na naší půlce snad všechno, naštěstí ta je ve finální fázi tragická, tak z toho nic nebylo. Je vidět, že když zabereme, tak je dokážeme zatlačit, ale všechno opět cpeme nesmyslně středem hřiště. Romeu je tam platný tak topič v letním kině, Hazard otřesný, Moses se také vůbec nesnaží. Snad co nejdříve přijde Ramires, Danny nebo klidně i Marin. Kdo dá první gól, tak vyhraje. Pokud nějaký padne.

Reagovat
spider_8

Moses se docela snaží a Hazard určitě není tak otřesný jak říkáš. Chce to zlepšit pohyb (o dost) a mít na hrotu útočníka, i když Torres dneska není tak na zabití jako jindy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost bída zatím fantíku ten náš "zápas"

Reagovat
fantomas

Njn, přitom stačilo, aby Wazza dal tu penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět hrajem totální hovno.

Reagovat
Maresma

OT: Petra se rozjela

Reagovat
smazaný uživatel

1500. pre Manchester United

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Pulis uz naklada rozhodcom v tunely

Reagovat
kiwwi

*tuneli?

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
spider_8

* v tunelu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

aj ked on to pisal po cesky...nam to sedi ale aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

jaaj, on je Cech?..jj, nam to sedi

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je? To je bída jak v Itálii.

Reagovat
Zaschrona

FELLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
spider_8

Dneska hrajou dva týmy s výbornou zálohou bez útočníka

Reagovat
rickroll

No,tak to by bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle fanta by asi dopadla suprově, nemít Dembeleho v základu.

Reagovat
Zaschrona

Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Friedelova hrubka

Reagovat
fantomas

Howie.

Reagovat
fantomas

Takle at ty výsledky vydržej!!! (maximálně EFC může)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

mne sa za 5 minut rozsypal cely tiket

Reagovat
Maresma

Mně chybí poslední zápas. Swans - Chelsea over.

Reagovat
smazaný uživatel

Vole.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Já potřebuju, aby CFC dala ještě 2

Reagovat
Tolstobik

Chelsea hraje zumpu nebo sou jen marni v zakonceni?

Reagovat
Miguel19

Moses...to byl gól tvl

Reagovat
Arbiter

Moses Ani nevěděl jak, ale paráda

Reagovat
kiwwi

co je paradne na tom, ked da Chelsea gol

Reagovat
Arbiter

třeba to, že je díky tomu ve vedení?

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu, když už chceš kritizovat, tak nějak smysluplně.

Reagovat
kiwwi

ty drz hubu

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi ma maly pele

Reagovat
smazaný uživatel

MOSEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
fajdax

co ti pojebaní slepičáci hrajou? mám ty chcípáky na tiketu jako neprohru

Reagovat
spider_8

To musí být kurz tak 1.12 ne?

Reagovat
fajdax

mám je na plachtě

Reagovat
smazaný uživatel

Ti fanoušci Swansea, paráda..!

Reagovat
miky10

No vida, krásná sestava, jen škoda zas toho Marina no, ale co se dá dělat.

Reagovat
Zaschrona

Jestli tohle nevyhrajem..

Reagovat
rickroll

Dáte gola v 92.min.,to je fulhamská klasika

Reagovat
Zaschrona

No, spis aby jsme jeste neprohrali, to je zase evertonska klasika..

Reagovat
rickroll

No tak nakonec dřív,ještě že tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex Ferguson: "I think I'll need to take

the penalties myself from now on."

Reagovat
spider_8

Tak už tam hoď Studge

Reagovat
smazaný uživatel

Už se rozcvičuje podle Twitteru.

Reagovat
spider_8

Ježiš zapomněl sem říct, že za Torrese

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

FELLI NESKUTECNE, FAMOZNE!

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea góla a Fulham góla

Reagovat
smazaný uživatel

Já dal nakonec vůl jenom 1.5 + Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas druhý poločas zase skvělej...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez dava pokyny Gomezovi v spanielcine

Reagovat
fantomas

Pičo, to je zvíře..

Reagovat
miky10

Fellaini. Už jen Mackems otočit a je to nádhera.

Reagovat
fantomas

OSSIE DO REPRE!!!

Reagovat
miky10

Ok.

Reagovat
fantomas

Na tebe sem chtěl reagovat "vole, přát Mackems "...

Reagovat
miky10

Ono je fakt těžký vybrat si z těch dvou týmů, nepřeju rozhodně ani jednomu, ale Sunderland považuju momentálně za menší zlo.

Reagovat
fantomas

Pfff..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak po golu mi spadl stream a žádnej nejde, se na to vyseru.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nutjob.eu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mi právě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

mě jde celou dobu v pohodě.. skoušel si F5?

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor nehorazny traged... a Dempsey sa u nas nejako zBentleyoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Victor Moses against Swansea (72 minutes): 1 goal, 2 shots, 81% (26/32) passing, 1 chance created

Reagovat
miky10

Hmm, ve Walesu se asi nedohraje...

Reagovat
Arbiter

ale jo, dohraje, nejsou z cukru, no ne?

Reagovat
miky10

No asi jo, už se to zas trochu uklidnilo, v jednu chvíli to vypadalo fakt hodně hustě.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
spider_8

Kroupy. Kdyby byl na hřišti Rosa, tak už je zraněnej

Reagovat
Maresma

Reagovat
fantomas

OSSIE DO REPRE!!!

Reagovat
Zaschrona

zaslouzil by si to hrozne moc..

Reagovat
Arbiter

kroupy ty vole

Reagovat
Zaschrona

ty vole

Reagovat
Trand

Naismith.

Reagovat
tomasinho

To jsou pojebané výsledky dneska.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně.

Reagovat
Trand

Fellaini. Schwarzer taky parádně.

Reagovat
kiwwi

jooooooooooooooooooooo

Reagovat
vodka

HERNANDEZ

Reagovat
mithro

jooooooooooooooooo

Reagovat
miky10

Reagovat
Zaschrona

Kdyz tohle zvire vidim dneska hrat, tak mi bohuzel zacina byt pomalu jasne, ze asi u nas uz moc dlouho nezustane..

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini Krásnej volej...

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea Tak ještě jeden. A Fulham taky.

Reagovat
smazaný uživatel

SWAAAAAAAAAAAAAANS

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea

Reagovat
-Kopy-

pablooooooo

Reagovat
Zaschrona

Ten Naismith je zatim hrozny zklamani.

Reagovat
Maresma

Reagovat
kiwwi

ten Chant Swansea je krasny

Reagovat
anonym

Já to čekal. Za ty připosraný nahrávky dozadu si to zaslouží.

Reagovat
miky10

Garyy!

Reagovat
rickroll

jaktože to ještě není 1-3? se divím,že se na tuhle tragédii dívám do konce...

Reagovat
smazaný uživatel

Pablito

Reagovat
Trand

Omg Toffees.

Reagovat
smazaný uživatel

FULHAAAAAM.. už to začíná bejt veselejší ty výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Spoilere hnusnej

Reagovat
smazaný uživatel

Máš koukat na fotbal a ne F5kovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já koukám a zároveň F5kuju To se dá zároveň, víš?!

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si věděl co se stane.

Reagovat
smazaný uživatel

To právě u fotbalu nechceš, no.

Reagovat
Maresma

Reagovat
rickroll

WTF?!2:2!!!!Fotbalový zázrak!!

(ale ještě dostanem na 2:3)

Reagovat
Zaschrona

Typicky...

Reagovat
Trand

Barkley zas gol.

Reagovat
Zaschrona

Aspon neco pozitivniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham. Tak ještě Swansea góla a bude to parádní.

Reagovat
fantomas

OMGGG! Já věděl, že toho budou litovat.

Reagovat
fantomas

Benayoun v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně..

Reagovat
kiwwi

hahaha Torres ani pod odpiskani netrafil prazdnu branu

Reagovat
miky10

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on uz sa nepreberie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Reagovat
blade115

Reagovat
rickroll

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

paráda Swans

Reagovat
miky10

Achjo.

Reagovat
Trand

Forest.

Reagovat
spider_8

Zasloužená remíza Líbilo se mi jak na konci Torres netrefil po odpískání tu prázdnou bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea. Sice tiket nevyšel, ale výsledek beru.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Picus ten hlavni. Nenecha vyhodu, pak to pul minuty sam zdrzi a nakonec je nenecha ani dohrat akci. Parada.

Reagovat
iamek

Ocekavana remiza. V COC davaji silnou sestavu a ted se jim to vymstilo.

Reagovat
Zaschrona

zase 2 ztraceny body, achjo.. 27-8 na strely..

Reagovat
rickroll

Tak to máte za ten lonský zápas,Evertone!

Reagovat
rickroll

sakra,neměla být reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

Swaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaans

Reagovat
iamek

Jinak gol chelsea daval zase Hernandez.

Reagovat
smazaný uživatel

Berba alespoň asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

humus AVB out... okamzite

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite je to Boasom , hlavne po 3 mesiacoch, a bodov mate stale dost

Reagovat
smazaný uživatel

asi nesledujes nas kazdy zapas... ta hra je tak neskutocne uboha. absolutne nema hlavu ani patu hraci nemaju vobec ziadny zapal pre hru, nebojuju, stoja nevedia co s loptou. ked si to porovnam s tym ako sme hrali za o... tam aj ked to nebolo uplne ono ti hraci aspon makali a ako tak dodrziavali nejake pokyny.

toto je ale strasny humus a ten kader sa nijako vyrazne neoslabil... takze ano... je to Boasom

Reagovat
smazaný uživatel

Nad WHL se stahují mračna A to tam jedu za 3 týdny na Liverpool. To se mám na co těšit

Reagovat
Mihi

Inak úplne mi to pripomenulo minuloročný zápas s Wiganom.

Reagovat
smazaný uživatel

MC: Hart, Kolo Toure, Kompany, Nastasic, Clichy, Yaya Toure, Nasri, Milner, Tevez, Dzeko and Balotelli.

Reagovat
Honza Matoušek

Co to je za rozestavení to City?

Reagovat
smazaný uživatel

mozna 3-5-2

Reagovat
fantomas

Taky sem nad tim dumal...možná 3-5-2 s Milnerem na RWB.

Reagovat
Honza Matoušek

To mi stejně nedává smysl.. Střed hraje jako Nasri a podhrot Tevez?

Reagovat
fantomas

No střed pak bude něco na způsob 2-1 s předsunutym Tévezem a Nasri-Touré vzadějc. Podle mě je to spíš křečovitá snaha Manciniho dostat za každou cenu Džeka do základu, sem fakt zvědavej, jak to bude v praxi (ne)fungovat.

Reagovat
Honza Matoušek

Dost ofenzivní. A teď čtu, že Milner se asi zranil při rozcvičce, tak uvidíme, co z toho nakonec bude

Reagovat
smazaný uživatel

tak prej místo něj hraje barry

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo hrál ze začátku v City beka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

I proti nám ho hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Takže maj na lavičce Zabu a na RB hraje Kolečko? Nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zaba je po zranení tak dal šanci Kolovi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Kompas-Kolo-Nasta

Milner-Yaya-Nasri-Clichy

Tevez

Džeko-Balo

asi....

Reagovat
smazaný uživatel

Ju dneska máme ty krásny černý dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez ty saso

Reagovat
smazaný uživatel

Ale né

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl ofsajd..

Reagovat
smazaný uživatel

Regularny gol hammers

Reagovat
smazaný uživatel

tak ttoto piskat nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl ofsajd. Ukradli ste mi body z fanty.

Reagovat
kiwwi

proti City sa neuznal regulerny gol?

FA Mancini Man City

Reagovat
smazaný uživatel

Drz zobacik, posahany ostrovny vtak

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ho daval?

Reagovat
smazaný uživatel

Nolan

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Kolo staci stale aj rychlostne

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo na RB?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole minimalne 2:0 to uz mohlo byt kludne

Reagovat
smazaný uživatel

St. Etienne

Reagovat
tomasinho

Ou, škoda Andy.

Reagovat
smazaný uživatel

tie spomalene zabery na špagetaka

Reagovat
smazaný uživatel

Silva nehraje kvuli cemu? Spatne forme?

Reagovat
smazaný uživatel

hammstring, o tyzden by mal hrat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si rikal

Reagovat
smazaný uživatel

stehno z repre

Reagovat
smazaný uživatel

Mario je neviditelny

Reagovat
tomasinho

Balotelli Ať mi ještě někdo řekne, že je platnější než Džeko. Ten by tohle dal i prdelí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevyšlo, ale v hre, kombinacii je momentalne platnejši nez Džeko...vlastne vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Balotelli mistr kombinace

Reagovat
tomasinho

Od toho tam je ale i Tevez a Balotelli mi jako extra kombinační hráč taky nepřijde. Džeko dává góly, Balotelli nic, nedává, netvoří, jenom to kurví jako většinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Umi penalty a jednou za pul roku se mu povede obstrelit golmana z hranice sestnactky. Holt top hrac

Reagovat
tomasinho

Jojo, podle lidí z italské sekce pomalu stejně talentovaný hráč jako Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je silena predstava, vzdyt jenom v PL je minimalne 10 lepsich utocniku, a kdybych mel pocitat ty platnejsi, tak skoncim tak u 30

Reagovat
tomasinho

No, to možná i víc.

Reagovat
smazaný uživatel

V soucasne dobe asi jo, kdyz jeho nejvetsi prednosti je cich na goly a ty ted nedava, tak je to vlastne zbytecnej hrac.

Reagovat
tomasinho

Jojo

Reagovat
Mindas

Tak to zase ne.

Reagovat
tomasinho

No těch dost klidně jo.

Reagovat
tomasinho

deset

Reagovat
Mindas

Hm, jen v City jsou lepší tři útočníci, takže nebude ani moc kumšt dosbírat zbylých sedm.

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

No právě.

Reagovat
Mindas

Ale zase takový extrém to není, v další pětce už se nachází. A když chce... To je právě ten problém. Když chce, tak dokáže být klidně i výš, ale je to strašně náladový hráč.

Reagovat
tomasinho

Jo, to je jasné, akorát se mu častěji nechce než chce. Jak psal hrubas, neumí to využít ten potenciál.

Reagovat
Mindas

Reagovat
kiwwi

v druhej patke? nie asi...6 lepsich mas v Manchestri, nieco by sa naslo v Newcastli, vo Fulhame, Liverpoole

Reagovat
miky10

V další pětce, tj. 11-15.

Reagovat
kiwwi

aha tak...ok

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Zvolil jsem opacnej extrem, nicmene si stojim za tim, ze Mario a jeho prinos pro tym neni nic extra a v tymu bych ho rozhodne nechtel.

Ma cich na goly, ale neuplatnuje ho v kazdym zapase, z dalsich prednosti me uz napada jen kryti a vedeni mice, coz je sice super, ale kdyz to pak neni schopnej vyuzit ve prospech tymu, tak je to k nicemu. 1v1 neumi, v hlavickach neni silnej (s jeho vyskou by mel byt), tymovy hrac to neni a jeste je nevyzpytatelny Dovednosti a kvality sice ma, ale neumi je pouzivat

Reagovat
Mindas

To už je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ja len hovorim, ze je v tomto platnejsi ako Džeko...co je vidiet aj teraz, ked na Edina krasne poslal loptu z prvej ale on posral first touch, co je uz pomaly tradicia. Nevravim, ze je to majster :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ta lopta bola ale tazka, sa tocila smerom k brane a ked ju uz mal mat, tak ju mal brankar blizsie, to ju mal prasknut do nej a urvat mu hlavu?

Reagovat
tomasinho

No, třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

...stacilo mu len umiestnit loptu do branky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prdlajs, vsak mal Greena pred sebou, okrem toho ako som pisal ta lopta nabrala rychlu rotaciu pred brankarom, nesiel do toho plnou vervou, aby nedoslo k neprijemnemu stretu.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, Jaskiii

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli

Reagovat
tomasinho

Noble je dneska děsný, každou přihrávku kazí, standartku zazdil. Za to Diame zatím super, taktéž Yossi.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný poločas. Škoda toho gólu, ale snad West Ham dá ještě nějaký regulérní.

Reagovat
kiwwi

Carroll...to by bol snad gol

Reagovat
tomasinho

Krása Carroll, dobré nůžky.

Reagovat
fantomas

Boltooon, krásnej obrat!

Reagovat
tomasinho

Denska musí, nejenež jsem vsadil, ale už musí nahoru prostě.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vsetky sopcasty offline...boha tu

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/100802

Reagovat
smazaný uživatel

nejde mi

Reagovat
tomasinho

Ten Sam, jak se tam válí an té sedačce.

Reagovat
smazaný uživatel

žosi benoá hraje dnes dobre......jak by rekl pan Slepička

Reagovat
smazaný uživatel

Barry ...a este spracoval rukou

Reagovat
tomasinho

City je neskutečně statické v té ofenzivě, žádný pohyb, posouvají si míč jak Barcelona.

Reagovat
Mindas

Barca hraje házenou, City rovnou spořič obrazovky.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
tomasinho

Cože, Garcia za Teveze?

Reagovat
Mindas

Klasika, zase vysune Yayu pod útočníka.

Reagovat
kiwwi

to ale mohol urobit aj bez toho, nie?

Reagovat
fantomas

Žádná novinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca se u toho aspon hybe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany musi byt nadsenej z toho volka co ma na pravym bekovi

Reagovat
tomasinho

Za to sám ze sebe musí být nadšený.

Reagovat
Mindas

Jinak je dnes, a to nejen dnes, vidět krásný rozdíl právě u Džeka oproti Balotellimu. Džeko zkrátka nevypustí souboj. Napadá, dře a jezdí po zadku. Ty branky nakonec z toho i pramení. Balotelli si chodí zahrát jen pouťovou kopanou.

Reagovat
fantomas

Jak vypadá pouťová kopaná?

Reagovat
Mindas

Pivo, klobása, Balotelli.

Reagovat
smazaný uživatel

a takisto je obrovský rozdiel vo futbalovosti tých hráčov.

Reagovat
kiwwi

Garcia za Teveza

Reagovat
Honza Matoušek

Hroznej mistr střídání

Reagovat
Mindas

Reagovat
kiwwi

ja viem, ze toto je jeho klasika, ale to robil tak, ze vystriedal niekoho zo zalohy za DMko a Yaya sa posunul vyssie...a nie ze stiahol utocnika (najlepsieho)

Reagovat
Mindas

To není pravda. Často sundával útočníka. Nehledě na to, že tři útočníci plus Yaya by bylo fakt už zbytečně dost, když by nebyla podpora z krajů. Beka by si za vyrovnaného stavu nedovolil sundat. Zase až tak moc se riskovat nemusí. Další věcí je ta, že Javi je dobrý do závěru pro případné standartky.

Reagovat
kiwwi

ja by som teda stiahol Nasriho a dal Garciu s tym, ze moze mat Yaya volnost a dvaja utocnici z kridla...pride mi to ako rozumnejsie no

Reagovat
smazaný uživatel

vlani to byval Nigel, robi to tak furt, neviem comu sa diviš

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz neviem, ci je jebnuty Mancini, alebo ja...Garcia za Teveza?

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je jeho klasika, ze nahradi utocnika DMkem, aby mohl hrat na min obrancu a vic po stranach.

Reagovat
smazaný uživatel

Potlesk Tevezovi, divaci nezabudli

Reagovat
tomasinho

I v 1.půli zpívali There´s only one Carlos Tevez.

Reagovat
kiwwi

huraaaaa

Reagovat
tomasinho

Paráda, bod je tam.

Reagovat
mithro

super sobota

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, bída ...

Reagovat
Mindas

WHU regulerní branka. City pozahazovalo, co se dalo. Dobrý bod.

Reagovat
smazaný uživatel

to je den, Malaga, Ajax, Spurs, PSG, Dortmund... vsetko v <>

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes povinne dve vyhry away tymu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
niflheim

Super, bych se mohl učit, když se nejzajímavější zápas dneška hraje až v 5...nebo si něco zahraju

Reagovat
tomasinho

Dneska musíme, Newcastle na Anfieldu nevyhrál od roku 94, my musíme doma zase konečně vyhrát. Taktéž Reading snad vyhraje, vidím to spíše ale na remízu. Co se týče sestavy LFC, chytat by měl ještě Jones, Johnson prej asi taky není v pohodě. V zálzoe by měl hrát Shelvey, který má daleko lepší formu než Sahin, který je zatím zklamáním.

Takže: Jones - Wisdom, Škrtel, Agger, Enrique - Allen, Shelvey, Gerrard - Suso, Sterling, Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Sahin je fajn. Mne sa páčia jeho centre. Namiesto Sterlinga by som dal Downinga. Sterling si potrebuje odpočinúť. A vymeniť Jonja so Susom. Jonjovi to pojde na pravo lepšie ako Susovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjovi to napravo teda rozhodně nepůjde, tam už vůbec nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zápas tam zvládne

Reagovat
tomasinho

Co to? Jonja, jehož možná největší slabinou je pohyb, dáš na křídlo?

Reagovat
fantomas

Tak když tam mohl hrát Borini.

Reagovat
tomasinho

Tak je přeci jen pohyblivější, rychlejší. Jonjo je víc těžkopádný, na křídle by ho to zabilo úplně.

Reagovat
fantomas

Pro mě je právě Borini docela dobře záhadou. On je platnej v presinku, kterej tu pohyblivost taky vyžaduje, ale jakmile měl s míčem na kopačkách běžet rychle, nedej bože významně akcelerovat, tak byl hnedka totálně v prdeli.

Reagovat
tomasinho

Jojo, on zatím vypadá jako typický dřevák, dobrý akorát bez míče. Já ale myslím, že jako hrot by na lavičku mohl být platný, v Itálii ukázal, že střílet umí oběma nohama. Mně je taky záhadou, proč prostě hrál z křídla, to nepochopím.

Reagovat
fantomas

Vida, ale jak sem ho za dřeváka označil já, hned se na mě sesypal Darth a kdoví kdo ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že to přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Aaron.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak samozrejme nebude mať úlohu klasického krídla. Suso tiež nehrá klasické krídlo. Tlačí sa do stredu. To isté by mohol robiť aj Jonjo.

Reagovat
smazaný uživatel

v čem je Sahin zklamáním? proti Young Boys a WBA v poháru hrál CM, na kterém zářil v BVB...zahrál tam super, proti WBA byl bezkonkurenční, ale následující zápasy odehrál na AM

na tomto místě nehraje nic stejně jako Shelvey...hráče na podhrot prostě nemáme a to, že tam je cpán Sahin je podobné, jako když se staví Henderson na pravou zálohu

takže v čem tě zklamal? v tom, že nehraje dobře na místě, na které nepatří?

Reagovat
R.Meireles

vidim to podobne Sahin by mel hrat CM a Steven by mohl hrat AM

Reagovat
tomasinho

Že nehraje ani dobře na místě, kde má hrát, viz zápas proti Anži. Odehrál dva vyloženě povedené zápasy, je jasné, že na AM mu to nesedí, ale ono i když se zkusil stáhnotu dozadu, všechno mu hrozně trvá, dává míč pozdě, absolutně si ještě nezvyknul na tempo hry. A Shelvey je na Am teda lepší, alespoň se cpe do koncovky, chce tam jít, nebojí se jtí do soubojů, Sahin v osobním souboji každý přehraje. Já bych se nedivil, kdyby to právě na CM bylo ještě horší, měl by ještě méně času. A jinak by stačilo prostě šoupnout Gerrarda na AM, pořád nechápu už od úvodu sezony, proč hraje tak vzadu, se Suarezem dobře kombinuje z téhle pozice. Chtělo by to na pár zápasů zkusit Sahina s Gerrardem prohodit, abychom viděli, jak to funguje. Čekám, že dneska Sahin hrát bude, jelikož Jonjo hrál v poháru 90 minut.

Reagovat
13

Nesouhlasím že na CM by měl na všechno míň času, vždyť tlak na hráče se stupňuje s tím jak se přibližuje k soupeřově bráně. Je pravda že v PL je ukrutný tempo hry, ale hráč jako Sahin by si na něj měl zvyknout. Souhlasím s tebou v tom, že Trojice Shelvey - CM, Allen - DM a Steve AM by byla super, ale otázka je jestli by to v obraně šlapalo. Ideál by podle mě byl přivést ještě DM a Allena hodit na CM. Steve by pak musel mnohem míň bránit a v ofenzivě by jeho přítomnost byla znát.

Reagovat
tomasinho

Jojo, já jsem pořád za příchod nějakého záložníka více dozadu, přeci jen nemůžeme chtít jenom po maličkém Allenovi, aby bránil. No právě, že hráč jako Sahin by to měl zvládat, proto je zklamáním, že to nezvládá. A na CM by jeho případné ztráty byly víc citelné, viz proti Stoke, kdy pak málem z toho pramenila branka Adama.

Reagovat
smazaný uživatel

s Anzdi teda CM rozhodně nehrál, nastoupil s Gerrardem a Shelveym a byl to on, kdo hrál nejvíce zezadu, prostě potřebuje vedle sebe mít někoho defenzivnějšího a ne aby ho hrál on a nebo byl podhrot

po dlouhé době jsme přivedl hráče světových kvalit a místo toho, aby se mu to usnadnilo a pomohlo se mu v zapadnutí do týmu, tak je stavěn tam, kde nemá šanci nic zahrát

jinak je jasné, že by měl být s Allenem v záloze a Gerrard podhrot, jenže kdoví, co k tomu Rodgerse vede, že Steven je tím CM

Reagovat
tomasinho

Tak DM taky vyloženě nehrál, hrál toho posledního v záloze, ale i tam mu to trvalo, než se s míčem otočil a rozehrál. Nemohl se rozhodnout, komu to dát, zdržoval. Jako souhlasím, že mu to neusnadňujeme, ale i on musí ukázat známky toho, že tím světovým hráčem je, jeden super zápas v League Cupu je málo. A jak píšeu výš, nikdo mu nebrání sbíhat si pro míče. Jenže on ani ten míč kolikrát nechce, bojí se mi přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je poslední v záloze nebo to nazveme DM, to myslím, že je jedno, prostě to má stejný význam, nemá za sebou nikoho, na koho se může spolehnout

2-3 sezony odehrál výborně na CM s tím, že měl za sebou vždy hráče, na kterého se mohl právě spolehnout a věděl, že když mu rozehrávka nevyjde, ještě tam někdo je a ne hned stoper

pak sezonu promarodil a nyní, když má nabírat formu na tom místě, kde zářil, hraje na AM a má se to vyřešit tak, že si bude sbíhat pro míče?

to jsou úplně odlišené pozice, on byl zvyklý hrát něco jiného a je velká chyba, že to chce Rodgers měnit

takto jeho kvality nevyužijem, po roce budem rádi, že se vrátí do Realu

ale je jasné, že to tak dopadne, Lucas po uzdravení půjde na DM, Allen CM a Sahn si občas zahraje podhrot, kde to bude stejné jako teď

při jeho příchodu jsem byl nadšený, ale teď vidím, že je tady prozatím zbytečně, nikdy ho nevyužijeme tak, jak bycho měli

Reagovat
tomasinho

Jasně, já souhlasím, že nehraje tam, kde by měl, že je to pro něj nepřirozená pozice, na kterou není navyklý, ale prostě i tak by měl hráč jeho kvalit ukázat něco navíc. Jak píšu, postrádá naprosto sebevědomí, ještě chvíli a bude z něj alibista jako Hendo. Já věřím, že se ještě rozehraje a dostane konečně šanci na CM, ale musí ukázat i on, že tu důvěru si tam zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

obávám se, že jak se uzdraví Lucas, dohrál

Reagovat
tomasinho

Já zase myslím, že se ty prohlášení Rodgerse o Lucasovi fakt přehání, zas nebuďme přehnaně pesimističtí. Až se vrátí, bude to skoro rok od doby, kdy naposledy hrál pořádný zápas, už tam byl marný v soubojích, co bude jako pak? Pochybuju, že by hrál hned. Když si vemu, že Allen je jeho hráč, Gerrard je kápo a Sahina si přivedl taky on, Jonjovi zase dost věří.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem na to, jak to pak postaví, zvědavý, ale očekávám, že s Lucasem bude hrát, on chce Allena na CM, už to víckrát říkal, a tím pádem bude hrát dozadu jedině Lucas, nikoho jiného tam nemáme

Reagovat
tomasinho

Tak on vyloženě na DM Rodgers nehraje, ale tak rozumí, že Allen je na té nejdefenzivnější pozici z nutnosti. Hned ale Lucas hrát nebude a třeba bude marný, tak se to přežiej s Allenem a v létě se posílí i tenhle post.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že máš pravdu

Reagovat
tomasinho

Přijde mi, že ho ten rok v Realu psychicky odrovnal, nevěří si vůbec.

Reagovat
tomasinho

Navíc mu nci nebrání se občas stáhnout pro míč, hráč jeho kvalit by si měl alespoň částečně poradit všude. On se ale ani nenabízí, nechce míč, nemá sebevědomí vůbec.

Reagovat
cristiano.K.

hráčů na AM máme spousty, to že nehrajou podle našich očekávání je věc jiná. Jen tak namátkově:Gerrard,Shelvey,Suso,Cole i ten Suarez by se tam mohl zkusit,kdybychom měli dva útočníky

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nehrá Sahin tak Jonjo hra na AM...Ale chcel by som tam vidieť Susa. Každopádne dúfam že nebudeme striedať strojovo ako doteraz. Už vidím ako Suso pojde v 60minute preč, Sahin v 755tej a Sterling ku koncu zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez na AM? na tomto místě má být hráč jako je Silva nebo Ozil, tedy vlastně jako Suso, ale ne Suárez, který nenahraje za žádnou cenu...hráč, co dokáže vyslat nebezpečnou přihrávku tam musí hrát a ne sobec...Shelveymu a Sahinovi to tam nejde, Cole je snad špatný vtip...měl by tam být Gerrard při tom složení zálohy Gerrard-Allen-Sahin, bohužel kdoví, proč není

Reagovat
cristiano.K.

Suareze píšu až v posledním případě, Cole hraje jako vtip,ale jeho pozice to je. Furt zbývají tři možnosti a všichni tři mají týmu na tom postu co dát.

Reagovat
tomasinho

Suarez musí být v tomhle systému na křídle prostě, nikde jinde. Snad přijde v zimě hrot a on se tam konečně posune. Už čekám skoro dva roky, až tam bude hrát.

Reagovat
cristiano.K.

Second Strikera může hrát taky v klidu.

Reagovat
fantomas

A na něj snad Rodgersův systém myslí nebo co?

Reagovat
tomasinho

A kde ho máš v 4-3-3?

Reagovat
cristiano.K.

vy si myslíte,že budeme hrát furt 4-3-3? nemůže hrát SS,když nemáme druhý útočníka,jinak bychom to v nakým zápase určitě zkusili.

Reagovat
tomasinho

Pod Brendanem to hrát budeme furt. A S máme dost (Sterling, Suso, Sahin, Suarez).

Reagovat
cristiano.K.

Chtěl bych vidět Assaidiho v základu a je mi jedno,jestli místo Susa nebo Sterlinga,jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Mi připomnělo http://bitly.com/TCNUdD

Reagovat
fantomas

In first 13 appearances for Manchester United: Ruud van Nistelrooy - 8 goals. Robin van Persie - 10 goals. #DeadlyDutchman

A...Suso: "Raheem & I are really good friends. Our wish is to be like Gerrard & Carra, to play as many games & be top player for so long."

Reagovat
tomasinho

Právě dělám na Susově interview z Telegraphu.

Reagovat
smazaný uživatel

keď to uverejnia tak pls hoď link

Reagovat
tomasinho

Jasně, hodím to sem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

"Před necelým rokem a půl Christian Eriksen odmítl přestup do Manchesteru City a dánská hvězdička tohoto rozhodnutí ani s odstupem času nelituje. "Myslím, že mnoho jiných hráčů by řeklo 'ano', ale já měl své vlastní důvody k jejich odmítnutí," prohlásil Eriksen, který je svou láskou k Ajaxu dobře známý. K tomuto verdiktu jej ale zároveň vedl ještě jeden úhel pohledu: "Pokud bych měl pro vlastní zhodnocení použít přirovnání k velikosti oblečení, jsem někde mezi střední a velkou. Takže mám ještě čas do XL."

Šílenej borec s takovym charakterem to snad ještě dotáhne daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

preskoc XL a pod rovno do XXXL (LFC)

Reagovat
A Seleção

Uz par let snim o tom,ze ho jednou uvidim s kanonem na hrudi...Pro me je on vetsi talent nez Gotze s Hazardem,navic je to opravdu charakter.

Reagovat
fantomas

Talent asi né, lehce stagnuje, ale sympaťák je větší určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Gotze s Hazardem jsou někde jinde, Eriksen se nějak zadrhl. Ale v Arsenalu bych ho jednou viděl rád, to né že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mame Eisfelda :)

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec. Kdyby nedejbože Fletch musel skončit, tak bych si ho přál do United. Ještě dva roky ho nechat v Ajaxu na hostovačce, a pak začlenit do týmu.

Reagovat
fantomas

Takovýho hráče nechat dva roky někde na hostovačce. To ho spíš prostě koupit až za dva roky no..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne "někde", ale tam kde je spokojený, a kde dokáže růst. Jo, bylo by lepší ho koupit za dva roky, ale to už může být dávno pryč.

Reagovat
fantomas

Mně právě nepřijde, že by v Ajaxu nějak závratně rostl, kór když si představim, že by tam měl bejt další tři roky do 23. Jediný plus je, že to tam miluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom něco bude. On je pro mě největší hráčské zklamání Eura. Možná mimo tým Nizozemí. Dáni hráli parádně, ale on se vůbec nechytal. Čekal jsem, že je naopak potáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky máte v preview Liverpool - Newcastle takové sloupce kravin?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Už dobré, já sem myslel že se mi blbne prohlížeč, ale tam se asi vetřel nějaký blb, a hrál si tam.

Reagovat
fantomas

Reagovat
eder

Asi nějaká odborná diskuse programátorů.

Reagovat
niflheim

Kodeři nejsou programátoři

Reagovat
Ligter

Jediná kravina, co tam vidím, je tip 1.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Aneb jak se zavděčit mufanům...slabé, slabé....

Reagovat
Ligter

Nevidím důvod se jim nezavděčit, když jsem sám mufan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AW:What is unbelievable is how naïve the referee can be, when he says in front of the other players, ‘the next foul and you are out’, of course the next foul the players dive like they have been killed and that’s what happened.”

Reagovat
fantomas

A to se jako vzteká na co? Na princip?

Reagovat
Tomekcz

tak za prve to nebyl dive, fakt do nej zase zajel a taky mohl Wanker reagovat a stridat jako SAF pak by nemusel brecet

Reagovat
smazaný uživatel

Jack bol premotivovany od zaciatku a mal byt striedany neskor.Jasna cervena.

Som sa pytal uz pocas zapasu sam seba,kde bude hladat alibizmus..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé mohl jít Jack do sprch už mnohem dřív, za druhé ho měl Wenger střídat místo Ramba a za třetí by to zápas stejně nezměnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

to tretie úplne neviem, ale zbytok súhlasím.

Reagovat
fantomas

Si jako myslíš, že bysme s jednim hráčem navíc vyrovnali nebo co? Jack už byl vyloučenej za de facto rozhodnutýho stavu, takže to fakt nic moc neměnilo...

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to po jeho vylúčení vypol a fakt, že sme v 10 dokázali dať gól, svedčí asi o tom, že sme boli na konci vyrovnaným súperom a z Jackiem by sme možno vedeli dať aj druhý, čo ja viem...

Reagovat
kiwwi

a kedy by ste dali ten druhy?

Reagovat
smazaný uživatel

keby tam bol Jackie, tak by sme ten prvý dali možno skôr, omg...

Reagovat
kiwwi

ja neviem, ale za 90 minut ste nevystrelili na branu...fakt asi tazko by ste brali nejaky bod, ked bol stav 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol prišiel v poslednich sekundach keď už MU totalne vyplo. Nie vďaka vašej snahe/tlaku.

Reagovat
fantomas

Ten gól sme dali v poslední sekundě jen díky záblesku geniality jednoho hráče, jinak sme na něco jako vyrovnání absolutně neměli, prosim tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, nevidel som to, je to možné, preto som písal, že som si tým nie istý.

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne? United hráli hovno, s trochou štěstí to nebylo nic nesplnitelnýho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla asi největší haluz, jakou jsem kdy ve fotbale viděl...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Ti si to aspoň odmakali, no. Naši nedělali ani to.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak v jednom interviu AW spominal,ze o jedneho hraca menej sa nase sance znizili...

Reagovat
minoLFC

dufam, ze dnes Gerrard nebude len do poctu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Skoro mu zlomil väz.

Reagovat
fantomas

"Ten je můůůj"

Reagovat
smazaný uživatel

chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

Reagovat
Rssa

Něco něco pro svíčkovou

Reagovat
blaugrana

Ešte nie je 12:00 a ty už si dlavil? Ty hovedo neetické.

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Teď jsi mi připomněl dva týdny staré zvěřinové hody, když jsem si dal dančí kýtu na smetaně, to byla lahůdka.

Reagovat
Rssa

Daníčkovu kýtu? Chuák hefy, to muselo bolet...

Reagovat
tomasinho

Víš jak, mi scouseři máme kanibalské choutky v sobě, Luis nás to naučil.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, scouser a třebas byl včera taky na zvláštní halloweenský party, tak to přehlídnu a budu dělat, že nic.

Reagovat
blaugrana

Ty had!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho
Reagovat
blaugrana

Rssa týmto definitívne skončil!

Reagovat
tomasinho

Naopak, právě začal.

Reagovat
Rssa

Nebuď jak zapšklý starý dědek!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

„Věděl jsem již před příchodem, že Premier League je nejlepší soutěží na světě. Bylo zde dost španělských hráčů, obzvláště v Liverpoolu,“ vzpomíná Suso, který k Reds přišel v roce 2010 z druholigového Cádizu

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

11:52 Wenger kritizoval Vermaelena

Já toho Wengera nepoznávám, nejdřív střídá v 51., pak kritizuje vlastní hráče.

Reagovat
fantomas

Reagovat
blaugrana

On vidí chybu vo všetkom okrem seba. Je to fakt pokrytecké z jeho strany.

Reagovat
Trand

No, tak zrovna Vermaelen letos hraje dost pod svými možnostmi a to střídání bylo taky dobrý(konečně se všiml, že nemusí čekat až do 70.), jen stáhl špatnýho hráče.

Reagovat
blaugrana

No ale zrovna kritika mu asi nepomôže. V takýchto situáciach by to chcelo skôr podporu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Thomasovi bylo po zápase vidět, že je na dně. Jak ho Sagna utěšoval, to mi ho přišlo normálně líto.

Koscielny s Vermaelenem jsou zatim největší zklamání sezóny pro mě. To množství chyb, které jsou schopni udělat, fakt není hodné Arsenalu. Zlatý Mertesacker (kdo by to byl před rokem řekl, že bude naše největší jistota letos - i když to kdovíjaká jistota taky není). Těžko říct, co je za tím, špatné načasování formy, dolehla na Thomase tíha zodpovědnosti, nevím. Co je na tom nejvtipnější, že máme pořád nejlepší obranu v lize. Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale toho nejspatnejsiho tam necha se trapit do 81.

Reagovat
kiwwi

a toho co mal nabeh na cervenu nestiahol

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, mel holt presunout Aarona do stredu a na kridla vypustit Thea s Arshavinem, mozna bychom neco dopredu vymysleli

Reagovat
Erdovec

1900. pro dnešní drtivou výhru LFC a Susa

Reagovat
fantomas

Asi nééé..

Reagovat
Erdovec

na to se dějiny ptát nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

1911. za M1911

Reagovat
Ligter

Moje úchylka u PC her.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Zaha supertalent... :)) Miky si trošku zapřeháněl.

Reagovat
smazaný uživatel

havne ta suma okolo 20 mil, o ktorej sa spekuluje, je smiesna..

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Maresma

20?

Reagovat
smazaný uživatel

'He is an extraordinary talent,' Parish said of the latest talent off Palace's famed production line.

'I said at the start of the season that keeping hold of Wilf would be like spending a lot of money on a transfer. Other sides can fly their kites but it would take £20m before we even got interested.

Reagovat
smazaný uživatel

Other sides can fly their kites

Reagovat
tomasinho

Bych nedal ani 10, nebo to by byl strop.

Reagovat
A Seleção

Tak SUPERtalent to uplne neni,ovsem rad bych ho u nas uvital

Reagovat
fantomas

Já teda rozhodně ne. Nepřijde mi nijak zázračnej, jen takový klasický střeštiprdlo z Champu; tipuju, že z něj vyroste něco jako druhej Sinclair.

Reagovat
Rssa

střeštiprdlo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Sinclair aspoň občas přihraje.

Reagovat
fantomas

Ale jeho nejoblíbenější úkon to taky neni.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ne no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, bude to druhej Heskey

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
SunFells

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Mackie v základu!!

Reagovat
smazaný uživatel

McCarthy; Gunter, Shorey, Gorkss, Morrison; Leigertwood, Tabb; McCleary, McAnuff (c); Hunt, Roberts

Morrison

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych chtel, aby hrali QPR takhle.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar, Diakite, Traore, Ferdinand, Cisse, Taarabt, Mackie, Granero, Nelsen, Bosingwa, Hoilett

Reagovat
tomasinho

Mackie

Reagovat
smazaný uživatel

A obnovena spoluprace Hunt-Jason

Reagovat
tomasinho

Jojo, snad jim to půjde a něco tam šoupnou. Bylo by super, kdyby už Royals konečně vyhráli, navíc na hřišti těch sráčů.

Reagovat
kiwwi

neznasam tieto zostavy podla cisla ci podla coho to je usporiadane

Reagovat
smazaný uživatel

U QPR je to zrovna snadny na pochopeni

Reagovat
fantomas

No jo furt...neni takovej problém si to srovnat a proč by to hrubas dělal za tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nevycital mne (doufam)

Reagovat
fantomas

Takže to vyčítal tomu nejoficiálnějšímu možnýmu zápisu? Ještě hůř..

Reagovat
smazaný uživatel

Spis tem, co to davaji na twitter.

Reagovat
fantomas

Ty to maj beztak z of. účtů klubů, resp. ty to tam převážně dávaj (a pak se to šíří).

Reagovat
kiwwi

ja vzdy kopirujem taky tweet, kde je to pekne usporiadane

Reagovat
fantomas

Prostě je to šňůra oficiál - lenost - lenost...stejně jako je pak línej kiwwi si to sám poskládat.

Reagovat
kiwwi

jasne ze nie

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než co sem občas házej modráci - Ces; Bos, Nel, Fer, Tra; Mac, Dia, Gra, Taa, Hoi; Ciss

Reagovat
kiwwi

njn...majstri skratiek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, i to je pořád lepší než "ofenzíva zálohy MACAARLETT "

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, Hoilett v CFC

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
kiwwi

co je LETT na konci?

Reagovat
smazaný uživatel

No Hoilett, samozřejmě, ale já to uplatnil na zálohu QPR, jako kolega nade mnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky hrozný no. A uplně nejhorší je KTBWTFLOL

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska chci vidět Sušičku v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

My vas radi vysusime

Reagovat
blaugrana

A ja ťa chcem vidieť horieť v pekelných plameňoch!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole.

Reagovat
blaugrana

Aj s Rssom! Ten už dokonca háji ronalda! No to kde sme!

Reagovat
tomasinho

Momentálně je lepší dávat ho na kraj, kde jeho chyby nejsou tak fatální, hrával tam častěji v rezervě. Případně během zápasu ho hodit na AM. Chtěl bych se dočkat konečně pravé strany Johnson, Suso, Suso by sbíhal na střed a uvolňoval prostor Glenovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě stejně vidím Susa na AM že by hrál na urovni se Suárezem kterej si stejně sbíhá a pak by to rozdával z toho prostoru do krajů nebo si narážel se Suárezem. Akorát by to chtělo aby za sebou měl fakt aspon jednoho držáka jako byl třeba MAsch a ne Allena a Steva no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lucas mi začíná chybět normálně. S tímhle co máme v tom středu ted tak mezi obranou a zálohou jsou díry jak kráva.

Reagovat
tomasinho

Ty díry tam byly ale i s ním, ne to nezapomínejme. To, že je to naše jediné "DM", neznamená, že musí nutně hrát. Ale kvalitní držák by se hodil, klidně ten Sissoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne Moussu. Koupíme zpátky Moma.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou to byl borec. A do PL se prostě hodí, takovej zabiják, ale nevím jak hraje teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo on je v PSG, tak to jsem ani nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa prej taky není klasickej DM, držák. Spíš to vypadá na silový CM. Stejně by ale BR na klasickýho DM nehrál podle mě.

Reagovat
tomasinho

No právě, proto alespoň takový atletický typ.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, ale podle mě nebude ochotnej tam BR dávat někoho, kdo v tý záloze bude čistě od bránění prostě. Ten bude dávat přednost prostě fotbalistům, než atletům. A hráčů na tu pozici, který splňujou obě věci, moc není.

Reagovat
tomasinho

Sissoko splňuje obě.

Reagovat
smazaný uživatel

O co, že nepřijde?

Reagovat
tomasinho

Však já to netvrdím, jen bych ho rád viděl. V zimě určitě ne, to ho uloví někdo jiný. V zimě přijde hrot a pak maximálně křídlo.

Reagovat
tomasinho

No já ho herně nikdy moc nemusel, ale sympaťák to byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten DM nám chýba, tešme sa na návrat Lucasa.

Reagovat
smazaný uživatel

na konci mal byť : " "

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Rssa

Že zrovna hrubas ukončí mojí nadvládu nad australskou fantou, to jsem teda fakt nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja s tim dokonce pocital, mam lepsi tym

Reagovat
Rssa

Pro toto kolo určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahaaaaaaaa, já tam nejsem posledníí

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Alderweirelda bych u Spurs asi viděl rád. V LFC ho asi uvidim těžko, tak ho aspoň budu mít na očích v PL. Furt lepší, než nějaký Rusko nebo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul, Dawson, Vertonghen, CAULKER.

Reagovat
smazaný uživatel

Před Dawsonem by minimálně u Boase byl určitě, Honzík by LB mohl hrát i po návratu BAE, Toby zahraje i RB, ale těžko s Honzou na LB zároveň, to by asi nebylo ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo ako belgická repre, ale nezabúdaj, že an RB je Walker a kryje ho Naughton.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to moc dobře vim, Gallas bude končit a místo něj přijde Toby. Jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že majú dostatok kvalitných CB...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře.

Reagovat
kiwwi

2000. pre noveho lidra PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Rssa

2000. pro JAMESE BONDA! Konečně jsem byl na Skyfall a jsem naprosto nadšený!

Reagovat
kiwwi

bol vyborny

Reagovat
Rssa

Reagovat
Mimalu

daleko lepší 2000.

Reagovat
kiwwi

co z toho, ked neplatna

Reagovat
Rssa

Někdy kvalitnější 2000., i když je nepřesná, svojí kvalitou tu nekvalitní posouvá a vedlejší kolej a stává se platnou.

Což je tento případ.

Reagovat
kiwwi

to vobec, pozri sa kolko mam palcov

Reagovat
R.Meireles

Muze mi tady nekdo rict jak se mam divat na zapasi pres ten Torrentstream ? nebo jakto vlastne funguje ? Kdyz si na wiziwigu nebo nekde jinde najdu odkaz tak jak to mam pustit v tom programu dik za rady

Reagovat
smazaný uživatel

Napíšeš do Googlu Torrentstream, stáhneš si to do počítače a nainstaluješ a ve wizivigu jen klikneš na odkaz a koukáš.

Reagovat
kiwwi

*nekoukas

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, napsal jsem to správně.

Reagovat
kiwwi

tebe to nebodaj niekedy aj fungovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, funguje to docela dobře. Několik zápasů už jsem tak viděl, ale přednost dávám Sopcastu, když nějaký slušný jede. Přece jenom je pravda, že se to jednou dvakrát za zápas sekne a je nutný to refreshnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne to nepustilo este ani raz

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase skoro vždycky, no. Ale jen podotknu, že mi to nějak nebere Opera, musim na to jít přes Chrome. Ten bych na to doporučil, pokud to spouštíte v jiných prohlížečích.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja cez operu

Reagovat
kiwwi

co s tym ma spolocne prehliadac...ved sa ti spusta externy program, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, funguje to na podobný bázi jako třeba Veetle - totiž v okně prohlížeče...

Reagovat
kiwwi

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=176182&part=sports

Angus Og ST [EN]

jak ti to pusti, ked to pustis? Mne normalne otvori prehravac stream torrent, napaja sa a ide

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mluvíš o Streamtorrent, já mluvím o Torrentstream. To jsou ale dvě rozdílný věci

Reagovat
kiwwi

ahaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jsem přišel na to, proč mi to nefunguje.

Reagovat
Error

Taky dávám přednost Sopcastu, ale s TorrentStreamem mám dobré zkušenosti. Zrovna včera jsem na tom sledoval Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Na EPL ve studiu největší trenérský sympaťák poslední let Alan Curbishley

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

hoši crack na FM 13 ?? ? nemate neake info ? ? ?

Reagovat
smazaný uživatel

skidrow

Reagovat
smazaný uživatel

skidrow kým sa spametá tak prejdú 2 týždne

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, myslel jsem, že hledáš na Fifu

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa da stiahnut?

Reagovat
Eric_The_King

Dá se to koupit v akci za 500. Jestli za to nějaká hra stojí, tak tahle.

Reagovat
fantomas

Cissé si stih za tejden obarvit číro.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je na blicí smajlíky jenom u Ronalda?

Reagovat
fantomas

To je takovej palec nepalec.

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Reading? Najlepsie sopcast dik

Reagovat
tomasinho

http://www.nutjob.eu/

Nejlepší nesopcast.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon tam nie je minutove opozdenie

Reagovat
kiwwi

az nato, ze sa po chvili posunie obraz doprava a nevidim tak 20% obrazu

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Já nevidím akorát kolonku QPR a stav + Sky. Jinak všecko ok.

Reagovat
fantomas

Já vidim všeckoooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Vettel

Reagovat
smazaný uživatel

...este nech vypadne Alonso a je to ideal

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso musí vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamilton vyhraje s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyhraje Kimmi.

Reagovat
smazaný uživatel

titul

Reagovat
smazaný uživatel

Kimmi on the Yas Marina Circuit - Abu Dhabi

“Well, the first few turns are quite good, but the rest of it is shit”

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

ten saso uz je siedmy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Je mi jedno kolik. pro úžasnou Lucku a parádní český holky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Chudák Anička, tak pěkně se hecne a ta ošklivka to takle "odevzdá"..

Reagovat
miky10

Dopadlo to dneska perfektně.

Reagovat
fantomas

No ne asi...

Reagovat
minoLFC

ktoru?

Reagovat
minoLFC

aha zas tennis

Reagovat
miky10

Šafářovou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reading góla

Reagovat
tomasinho

GOOOOOL!!!!

Reagovat
fantomas

GOOOOL! César zase rozpačitej.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOO Tak ještě jeden.

Reagovat
niflheim

Royals

Reagovat
smazaný uživatel

John Terry has said that he was disgusted with the Chelsea fan's monkey impression last Sunday: "He needed to bend over further and curl his arms more" he explained.

Reagovat
EL Gringo

Reading

Reagovat
rickroll

QPHAHAHA

Reagovat
smazaný uživatel

Snad QPR udrží tohle tempo abych se na konci sezony potvrdili má slova.

Reagovat
smazaný uživatel

*aby

Reagovat
nemamvasrad

A tu větší prasárnu si neopravíš.

Reagovat
tomasinho

A já vyhrál sázku s Evertonianem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle prohra mu vadit ani moc nebude.

Reagovat
tomasinho

No kdyby zároveň bylo i LFC před EFC, tak asi trochu jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys náhodou vyhrál flašku, což se nestane, protože EFC bude před LFC a QPR nespadnou, tak se kdyžtak připomeň na evertonian@seznam.cz, já už tu moc často nebudu

Reagovat
tomasinho

OK. Tak samo, kdybys ty vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hh, já tady vychvaluju Torrentstream a on se mi zesere zrovna na gól

Reagovat
smazaný uživatel

A teď na tom kanálu běžel basket, ještě lepší

Reagovat
fantomas

Já mít Taarabta v týmu, ach...on prostě udělá supr věc, ale pak to neskutečně zazdí ranou ze 158 metrů, z nepřipravený pozice, pochopitelně mimo bránu.

Reagovat
vodka

ale za to čučím jak maká, sice se pořád vzteká, ale naběhal toho fakt dost.

Reagovat
fantomas

Jojo, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Eduardo nedoporučuje Willianovi Tottenham.

Dudů

Reagovat
fantomas

Doslova řek, že je na něj "moc dobrej".

Reagovat
smazaný uživatel

šašek

Reagovat
fantomas

Však je to pravda, má na víc než na 5.-6. místo v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč doporučuje arsenal?

a nepochybuju, že sleduješ ukrajinskou ligu

Reagovat
fantomas

Kdy naposled skončil Arsenal 5.-6.?

Reagovat
fantomas

Ten Tabb vypadá zajímavě...škoda že si přes Karacana sotva kopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne pres Guthrieho si nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Som osadil ze Rudi Skacel dal gol Celticu a ten blb ho necha tusim cely zapas na lavicke.

Vobec nehladi na moje zaujmy kua to ako ho ma odtial dat?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ale toto mi ti kapitalisti neuznaju

Reagovat
smazaný uživatel

Na Gunteruv dres nepomůže už ani Ariel!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná střela, takhle z kroku... Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

QPR předstírá že velké vápno je hluboká voda, nebo proč zahazujou svoje šance střelama z dálky?

Reagovat
smazaný uživatel

navíc tam mají dva relativně schopné útočníky, kdyby tam byl Zamora, tak to pochopím..

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

Zamora přitom hrává pravidelně líp než Cisse letos. jinak nechapu o co jim jde, proc vsechno cpe QPR stredem, pritom vzdycky kdyz hrali vic po kridlech (zaloznici chodili vic k lajne), tak byli podstatne nebezpenci. Navic ta obrana, to je strasne neco, tolik individuálních chyb kupit, to neni normální...

Reagovat
vodka

*nebezpecnejsi.

ted teda preju stejne readingu, ale na to, že je 10. kolo se Hughesovi porad nepodarilo do hry implementovat ty pro neho charakteristicke prvky. loni to pritom slo poznat skoro hned.

Reagovat
fantomas

1) Mackie si rád navádí míč do středu a proniká jim, 2) faktor Hoilett vpravo (větší část poločasu), kde on je prostě bezradnej, utopenej, neviditelnej, 3) faktor Taarabt, kterej míč hrozně chce, neustále a taky ho dostává. Granero se musí začít víc zapojovat do rozehry, zatim hraje hrozně hluboko a pak je to všecko na Taarabtovi.

Reagovat
vodka

je to tak, ale prostě být Hughesem, tak toho Taarabta narvu doleva k lajně, kde mu to docela jde a navíc potom pořád nestřílí do všech prdelí.

Reagovat
fantomas

Mně se paradoxně líbí, co dělá v mezihře, ale jakmile postoupí dál, tak bych mu ten míč násilně sebral, ať už to nechá na jiných. Tam je už akorát zbrklej, prostě škodná. Já se vůbec divim, že si Hughes nepřived krom SWP žádný ostrý křídlo alá Bentley v Blackburnu, protože ani Hoilett ani Mackie mu ho nezahrajou a celej tým tim docela trpí.

Reagovat
vodka

Hoilett je schopný ho zahrát, ale teď hraje hovno... Navíc, do tohoto složení týmu se strašně moc hodí Zamora, který narozdíl od Cisseho ten balon podrží, to je dneska hlavní Hughesova chyba a nevim do kdy mu to bude trvat, než si to uvědomí.

Reagovat
Tolstobik

Fabio je bez formy nebo zranenej ze nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Holt Traoré je lepší

Reagovat
Tolstobik

ok

Reagovat
fantomas

Neustále zraněnej.

Reagovat
Tolstobik

spatny, pritom zrovna on by potreboval hrat co nejvic

Reagovat
fantomas

Pičo, to byl skok. McCarthy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Granero taky slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reading by mohl přidat dalšího, QPR začíná zlobit.

Reagovat
norton

kvoli comu je prvy gol fulhamamu pisany ako vlastny gol Howarda ?

Reagovat
fantomas

Protože Ruiz tak maximálně nastřelil tyčku?

Reagovat
norton

aha to som si nevsimol

Reagovat
smazaný uživatel

Od tycky do Howarda a od neho do brany.

Reagovat
miky10

U21: Manchester City 2 - 3 Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WHAT A GAME AT TANNADICE !!! ITS 2-2 DUNDEE UTD

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Sis to zrušení souhrnů SPL vyložil nák špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

som za spojenie SPL a PL. 10 timov SPL + priberieme MU, Spurs, Chelski, Newcastle, Everton a ak budes dobry vezmeme aj Arsenal.

Reagovat
fantomas

No to tak.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho bych neposlal ani juniorku

Reagovat
fenixLFC

na to ba aj juniorka stacila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se musí Granerovi uznat, je to kopání přímáků. Je to ale to jediný, v čem se mi letos docela zamlouvá...

Reagovat
tomasinho

Třeba proti WBA připravil gól krásným pasem za obranu a pak sám dal. Pro mě je to jeden ze světlých bodů QPR v této sezoně. Až moc dobrý a sympatický hráč na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zrovna WBA neviděl, no. Mi přijde, že hraje příliš vzadu, to sice není jeho chyba, ale nelíbí se mi tam moc. Často se mi zdá, že tam nestíhá. Ale tak je možný, že se pletu, jestli jsem letos viděl 6 zápasů QPR, tak je to moc.

Reagovat
tomasinho

Jo, to já ani to ne. Ale máš pravdu, že hraje až moc zataženě, sedělo by mu hrát víc dopředu.

Reagovat
vodka

většinou hraje líp. Technicky je na tom nejlíp z celého týmu a jako jediný nekazí pravidelně jednoduché situace (i když dneska teda...).

Reagovat
fantomas

Je fakt, že dozadu ani on ani Diakité neodváděj to, co by si od nich manažer chtěl představovat. Aspoň já bych je peskoval. Ale jinak s míčem na kopačkách vykazuje obří přehled - jen je otázka, jestli ho QPR zrovna nějak zvlášť potřebuje, spíš mi to k Hughesovi nesedí.

Reagovat
tomasinho

Kopwatch ‏@KOPWATCH

Rumours flying around that Walcott & Huntelaar are both done deals

Reagovat
vladis271

huntelaara ee?

Reagovat
tomasinho

Nevěřím, že bychom byli získat alespoň jednoho z nich. Huntelaar je sice taková mrdka, ale bránu trefí i poslepu, levá, pravá, hlava, je mu to jedno, má ale 29, v létě mu končí smlouva.

Reagovat
fantomas

Teď by to mohl bejt bargain, mluví se o 6m.

Reagovat
tomasinho

Pro nás bargain i za 10 klidně, když vemu, že Borini stál nějakých 11. Já bych ho chtěl no, ale záleží, jestli by on chtěl do týmu nehrajícího LM a kolik by bral.

Reagovat
fantomas

Na jaře už stejně LM hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To byste museli teďka u nich vyhrát.

Reagovat
fantomas

Jako by se stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Krul; Anita, S.Taylor, Coloccini (c), Santon; Ben Arfa, Perch, Cabaye, Gutierrez; Ba, Cisse. #newcastle #epl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

hlavne ma desi jeho statistika, ze proti silnejsim timom je absolutne jalovy a goly nahrabe na slabsich...

Reagovat
smazaný uživatel

a to všetko vraj len za 16 mil

Reagovat
tomasinho

Tak to bych se asi posral no. Jako Thea mám hodně rád a vidět ho v dresu LFc by byla paráda, nevím ale, jestli zrovna je tím hráčem, který by nás vytrhnul. Aspoň by se neutavil Sterling.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo by bol v LFC skvelý. Verím, že by sa presadil..... a ešte za takú cenu.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

penalta..

Reagovat
vodka

hmm, to asi byla pecka, co?

Reagovat
Trand

Podle mě jo.

Reagovat
smazaný uživatel

dEst

04.11.2012 14:36

Snad vyhraje Kimmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Iceman

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

Kimmiiiiiiiiiiiiiiii!!

Reagovat
vodka

omg, do kdy tam ten jalový Cisse bude strašit?

Reagovat
vodka

tak mlčím

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak deme, Reading góla.

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně opačně.

Reagovat
fantomas

Omg, zrovna on.

Reagovat
tomasinho

Kurva Čas na Le Fondreho.

Reagovat
rickroll

Reagovat
smazaný uživatel

hurá, tak ještě jeden..

Reagovat
tomasinho

Kebe

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Teda ale nevím, proč se k němu vyjadřuje Kuka...

Reagovat
Tomekcz

Vettel pos.anej safety car

Reagovat
Minister

Reagovat
vodka

to je aspoň tempo

Reagovat
fantomas

Se to pěkně rozproudilo.

Reagovat
tomasinho

#NUFC (4-4-2) v #lfc: Krul; Anita, S.Taylor, Coloccini (c), Santon; Ben Arfa, Perch, Cabaye, Gutierrez; Ba, Cisse

Reagovat
smazaný uživatel

#NUFC substitutes v #lfc: Harper, Williamson, Ferguson, Bigirimana, Obertan, Sammy Ameobi, Shola Ameobi.

Reagovat
fantomas

Wow, 4-4-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě? Nebude to 4-3-3 s Perchem, Cabayem a Jonasem v záloze?

Reagovat
fantomas

No napsaný to tak neni, ale je to teoreticky možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Bigirimany, na něj jsem zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa ... podivejte na moje spojene oboci

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v Newcastle: Jones, Wisdom, Enrique, Agger, Skrtel, Sahin, Gerrard, Allen, Suso, Sterling, Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v Newcastle: Jones, Wisdom, Enrique, Agger, Skrtel, Sahin, Gerrard, Allen, Suso, Sterling, Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Jones, Wisdom, Enrique, Agger, Skrtel, Sahin, Gerrard, Allen, Suso, Sterling, Suarez.

Reagovat
tomasinho

Confirmed #LFC team v Newcastle: Jones, Wisdom, Enrique, Agger, Skrtel, Sahin, Gerrard, Allen, Suso, Sterling, Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

4x

Reagovat
tomasinho

Jo tak, já myslel, že něco ohledně sestavy. Tak co naděláš, všichni 4 to tu hodili ve stejný čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby je apsoň Sahin CM a viac behá lenže on bude na AM...

Reagovat
tomasinho

No právě, proto měl hrát Jonjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(lenže ten nie je tiež prílíš pohyblivý a napádajúci )

Reagovat
smazaný uživatel

#LFC subs: Gulacsi, Henderson, Assaidi, Carragher, Shelvey, Downing, Coates.

Reina ani na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

ocakavana zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Ten smajl tam je proto, že užs byl smířenej, že už to tu bude několikrát?

Ale asi spíš díky zase stejný sestavě, co.

Reagovat
smazaný uživatel

tá zostava je stále rovnaká

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Milionkrát sem tu sestavu dejte třeba.

Reagovat
tomasinho

Tak všechny byly ve stejný čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

@JimmyRiceWriter

Lucas Leiva just been into the dressing room to wish his teammates luck

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Achjo, Shelvey na lavičce.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Now playing in the #LFC dressing room, Somebody Told Me by The Killers.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej song.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

McCarthy!!!!!

Reagovat
fantomas

McCarthyyy!

Reagovat
Trand

McCarthy.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně ho trefil

Reagovat
Trand

Udivení bylo spíše na to, že to nebyl gol.

Reagovat
smazaný uživatel

chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Zamora, Cisse

Taarabt opět skvělá klička apak to zkurví...

Reagovat
smazaný uživatel

Kopyto Zamora

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt

Reagovat
Trand

Taarabt pěknej centr.

Reagovat
vodka

a znova Taarabt

Reagovat
smazaný uživatel

ten Taarabt je hrozný tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by trefil líp i Heskey

Reagovat
rickroll

Reagovat
vodka

asi i Halsey

Reagovat
smazaný uživatel

Marockej Zidane

Reagovat
vodka

Každopádně za celý zápas si zaslouží velkou pochvalu Nelsen...

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Adam rozhodne

Reagovat
niflheim

YES je už potvrzený na zápas LFC-NUFC...doporučuju už naladit dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

čo tam ide teraz?

Reagovat
Maresma

Mně gangnam style

Reagovat
A Seleção

Heskey jokes...

Reagovat
smazaný uživatel

Reading góla. Přece tam nechcete ztratit body.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole 5 minut mě zabije.. takové nervy

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

OH!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

pro QPR se opakuje zápas s Tottenhamem, polovinu času jsou lepší, mají víc gólovek a místo výhry hovno z toho...

Reagovat
smazaný uživatel

Blbec.

Reagovat
tomasinho

Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/A6KQjV0CMAA7yPr.jpg

oh god premier league snapbacks.

Keď niekoho uvidím v LFC snapbacku tak mu asi vrazím...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rssa

Nevíte někdo sestavu LFC?

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

veď ju máš vyššie 4x. ale keď chceš tak ti ju skopčím aj po 5x

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:D dobrý trollování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
REPLIKATOR

ne

Reagovat
Rssa

Jo ona už tu je

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
rickroll

No shit....

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej závěr

Reagovat
tomasinho

Fúha, to byl parádní závěr, škoda, že to Kebe netrefil. Pro Royals ale dobrý bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky když čekám přestřelku, tak to skončí 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

infarkt

Reagovat
Tomekcz

ten ko.ot nema pistalku?

Reagovat
vodka

fantastický druhý poločas, QPR bylo nakonec lepší a mohlo kopat penaltu, ale Reading bránil fakt srdnatě.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: mate uz nekdo manazera 2013?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to vidite, objektivne? 3:1 a goly Sahin, 2xSuarez - Cisse

Reagovat
smazaný uživatel

stahnutý od pátku čekám jen na crack

Reagovat
smazaný uživatel

iba betu...čakám na poštu.

Reagovat
fantomas

Tabb! Skvělej výkon MOTM napůl s Nelsenem (ale stačilo, aby Taarabt aspoň 1/8 svých střel proměnil v gól a byl by to on).

Reagovat
smazaný uživatel

pekna byla

Reagovat
smazaný uživatel

Kebe je blbec. Kdyby měl oči, tak připravil spoluhráči gól jako na podnose.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse dneska parádní

Reagovat
fantomas

Eh, do gólu na odstřel.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem druhou půlku..

Reagovat
fantomas

Njn, pak bych moc nehodnotil, logicky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom případě mi řekni kolikrát jsi viděl hrát toho Williana..

Reagovat
fantomas

Asi tak osmkrát? Jak to spolu souvisí?

Reagovat
protiproudu

Gary Cahill a Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to vidite, objektivne? 3:1 a goly Sahin, 2xSuarez - Cisse

Reagovat
Side

0:2

Reagovat
Minister

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
REPLIKATOR

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

john lithgow bude dnes na štadione fandiť LFC.

Reagovat
fenixLFC

tak dufajme ze sa buduce utocne posily liverpoolu dneska nepredvedu

Reagovat
tomasinho

Dneska to prostě bude výhra, trefí se Suso a Suarez.

Reagovat
tomasinho

A samozřejmě Gerrard v jubilejním zápase.

Reagovat
fantomas

Dal sem si Suáreze jako kapitána, a když sem to udělal posledně, tak si podal Norwich, takže...

Reagovat
Erdovec

Reagovat
tomasinho

Já ho mám tak taky. Minulé kolo jsem ho neměl a zas dělal body. Takže dneska musí.

Reagovat
Honza Matoušek

Musí mě zachránit... Já mam teď všechny body na lavičce Gorkss i Cazorla

Reagovat
fantomas

Gorkss, uff já už s polárnim pivsonem takřka natuty prohrál no, právě jen Suárezův hattrick (či něco takovýho) mě může spasit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1 - The last Newcastle player to score a league goal at Anfield (excl. own goals) was Patrick Kluivert in 2004.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tam porad prohravame 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to dávat YES ? páč já tam mám pořád mtv

Reagovat
smazaný uživatel

uz to ide

Reagovat
Maresma

Reagovat
Rssa

Husí kůže

Reagovat
Maresma

Pokaždý

Reagovat
ďuriLFC

Úchvatne.

Reagovat
fantomas

Musim se přidat. Tradičně supr zážitek před výkopem..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale naživo je to uplná bomba.

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Skvělý začátek, Sterling paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC teda těžce ten začátek zápasu nechytá, tohle musí skončit nějakým golem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej to ma smysl postavit zoufalyho Anitu na nejagilnejsiho hrace LFC?

Reagovat
fantomas

Nemyslim si, že by si Perch vedl líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny

Reagovat
fantomas

Tak ten asi nebude zdravotně uplně v pořádku, jinak by snad hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim o tom, ze by ho neco trapilo. Muze to byt kvuli podpisu

Reagovat
smazaný uživatel

A je to vyreseny

Reagovat
fantomas

Takže podpis.

Reagovat
fantomas

Three of the seven Brads to play in the Premier League have been goalkeepers.

Jen sedm Bradů.

Reagovat
Ligter

A přitom je to celkem frajerské jméno.

Reagovat
niflheim

To je divný, vesměs když je Brad zkrácenina od Bradleyho, což mě hned třeba napadá Johnson z Norwiche a nebo Orr.

Reagovat
fantomas

Tak asi se počítaj jen Bradové jako Bradové no.

Reagovat
niflheim

Bradley Howard "Brad" Friedel třeba

Reagovat
fantomas

Tak tomu holt věř no, házel to na twitter šéf Opty.

Reagovat
tomasinho

Orr už hraje Champ za Rovers.

Reagovat
smazaný uživatel

ale PL hral.

Reagovat
fantomas

To asi nebude sedm Bradů na celou historii PL.

Reagovat
kiwwi

have been

Reagovat
fantomas

Njn, ale to je pak ultradivný.

Reagovat
smazaný uživatel

a ako? v súčasnosti? veď je tam 'to play PL', čiže 'dosiahli aspoň jeden zápas'. A to 'have been' asi tiež značí to isté.

Reagovat
smazaný uživatel

dosiahli aspoň jeden zápas v histórii PL...

Reagovat
fantomas

Nj, gramaticky to dává smysl, ale když si vezmu, že za poslední dva roky bych čtyři Brady vyjmenoval, tak mi neřikej, že na zbylých 18 vyjdou zbylý tři. :))

Reagovat
smazaný uživatel

tak to písal nejaký mamlas, no.

Reagovat
fantomas

Omg, píšu, že to psal šéf Opty ti na to maj nákej suprsystém určitě. Prej FRIEDEL, Allen, JONES, Johnson, Wright-Phillips, Orr, GUZAN..

Reagovat
smazaný uživatel

4 minuty a Suarez uz v pokutovom uzemi na zemi

Reagovat
ďuriLFC

What a start.

Reagovat
Maresma

Sterling skvělej začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso vypadá trochu jako Kadlec

Reagovat
Rssa

Akorát nemá uprostřed čela důlek pro šém.

Reagovat
fantomas

Šém, to slovo sem neslyšel od základky.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez padl jak strom

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se snažíme napadat každýho hráče s míčem a rychle získat míč, problém je, že to vůbec nefunguje opět a zbytečně ztrácej kluci sílu.

Reagovat
Ligter

Coloccini.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá od Suáreze.

Reagovat
Side

Atmosféra jak na funuse

Reagovat
Maresma

Allen strašně špatnej v rozehrávce

Reagovat
tomasinho

Demba Sunderland´s top scorer in October.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

to je biedna atmosfera...tam pocut aj pateticke vykriky fanusikov

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

počúvaj, možno aj Rssa ti niečo odkáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz uz je neco slyset, tak jsou to Geordies

Reagovat
smazaný uživatel

Vader dorazil teď a tak už klasicky pokládá otázku: jak to doteď vypadalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku válec NUFC vůbec nevědělo, od takový 20. minuty celkem nuda s náznakama z obou stran. Suárez měl 2 šance slušný.

Reagovat
tomasinho

Prvních deset jsme na ně vletěli, nevěděli, kde jim hlava stojí. Pak se to uklidnilo a vyrovnalo. Spíše mezi šestnáctkama, Suarez měl dobrou střelu. Allen celkem kazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík oběma.

Reagovat
tomasinho

Allen fakt dneska nějak mco kazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych řek, že je utahanej klidně. Nechápu proč proti Swans musel hrát.

Reagovat
tomasinho

Jo, měl tam hrát Hendo CM.

Reagovat
Maresma

Škrtel zatím bezchybnej, krásně vyváží a rozdává míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaaaaa, José

Reagovat
smazaný uživatel

suarez je dneska uzasny

Reagovat
kiwwi

pokial to myslis sarkasticky, tak

Reagovat
kiwwi

neskutocne rozharana hra...3-4 prihravky a strata lopty...z oboch stran

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Suso. Škoda, že neprošla ta střela.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně Raheem hraje dneska super.

Reagovat
tomasinho

Jojo, ten hraje skvěle. Suso taky dobrý, akorát si kolikrát nerozumí se Suarezem.

Reagovat
kiwwi

dajte mi link na zapas, ktory sledujete

Reagovat
fantomas

No Raheem super hraje.

Reagovat
kiwwi

fakt super? ja by som povedal, ze ako jeden z mala hra ako tak...ale super?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

prvních 20.minut byl dobrej,pak se trochu vytratil,bylo i tím,že se NUFC začali osmělovat.

Reagovat
fantomas

Tak vzhledem k jeho spoluhráčum jednoznačně; a v první 20minutovce měl k "super" minimálně blízko i v obecnym měřítku.

Reagovat
tomasinho

Však prvních dvacet minut nevěděli, kde jim hlava stojí, hlavně Anita.

Reagovat
Tomekcz

HAAAAAAAAHHAHAHHAAA

Reagovat
Ligter

Hmmm, pěkně Cabaye.

Reagovat
smazaný uživatel

Josého gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musí zastavit prostě.

Reagovat
tomasinho

Tak to jděte do píči už, to To není možné, 1. střela a hned gól. Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně to udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Cabayeee, ale Hatem klasicky

Reagovat
supervizor

Krásná akce

Reagovat
Maresma

pičee

Reagovat
Rssa

Hm

Reagovat
smazaný uživatel

paradaaaaa

Reagovat
fantomas

Oh, geniálně oba dva,

Reagovat
niflheim

Yožkááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Erdovec

z hovna ....

Reagovat
smazaný uživatel

Arfa asistenca.

Reagovat
13

Nádherný gol

Reagovat
kiwwi

nadherne Hatem + Cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Arfička asistenčička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ooooooooooooooooooooooooo nadhera

Reagovat
Zaschrona

Nadherne Newcastle

Reagovat
tomasinho

Kurva, to už je snad potřetí Krule.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard dneska na facku

Reagovat
tomasinho

To od začátku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

ja se nedivim, ze ho to nebavi, kdyz musi hrat s tim, co tam ted mame

Reagovat
smazaný uživatel

Po golu opět totální složení celýho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

to braneni je katastrofalni pod rodgersem..

Reagovat
Tomekcz

rodgers muze za to ze enrique se necha obehnout jak kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

To už není možný ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Toto neskonci nijak inak nez prehrou.

Reagovat
ďuriLFC

Psychika toho timu je na bode mrazu . Neuveritelne.

Reagovat
kiwwi

sranda, ze na takuto ruku nepovie nikto nic, ale keby z toho bola penalta, tak by tu bolo nablute

Reagovat
Rssa

A to jsi normální nebo jsi něco pil?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

Ty srovnáváš bezvýznamnou ruku uprostřed hřiště po nástřelu s nějakou ošemetnou situací v pokutovém území, co smrdí brankou...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta, sak si len chranil tvar

Reagovat
Maresma

To je neskutečný, co tam předvádí Gerrard s Allenem. Ten střed vůbec nefungje... Jedinej koho bych pochválil je Skerts, možná ještě Sterling... Hnus.

Reagovat
13

Ach jo, po tom gole jsme najednou vypadali bezmocně. Snad do 2. poločasu vlétnem jako do prvního. Dal bych klidně Susa na AM a Downinga na křídlo.. Allen se mi dnes nelíbí, nebál bych se ho stáhnout a dát tam Jonja. Jsem fakt zvědavej co Rodgers podnikne.

Reagovat
fenixLFC

preco sme cez leto pustili jedineho hraca ktory bol schhopny pravidelne skorovat??? maxiiiiiiiiiiiii

Reagovat
minoLFC

asi preto, ze chcel ist domov

Reagovat
minoLFC

asi preto, ze chcel ist domov

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tech poslednich 5 minut uz bylo konecne trochu v pohybu a hned bylo videt, ze s tim ma LFC problemy. Pokracoval bych v tom i v druhym polocase - sundat Cisseho, dva utocniky tam mit rozhodne nepotrebujem, nahradit Obertanem, Hatem at jde na levy kridlo vetrat Wisdoma a nemuzeme prohrat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

btw Anita v tom střede mnohem lepší než na RB, kde ho ten Sterling pěkně větral

Reagovat
smazaný uživatel

On by mozna horel i na tom DM, kdyby zaloha LFC neco hrala

Reagovat
minoLFC

gol som uz cakal jak tam cvicil Enriqueho...a po tom Allenovom zavahani sme si vykoledovali skoro dalsi...

Reagovat
stiflerovamama

Ako pekne sme zacali tak sme aj pekne prestali hrat . Zapas sme zacali vo vysokom tempe pritlacili sme ich ale potom sme obsolutne prestali hrat , A to je nas problem , neviem odohrat vecsinu zapasu vo vysokom tempe v natlaku . Gol sme dostali z jedinej vaznejsej akcie ako to uz byva zvykom

Reagovat
smazaný uživatel

FA

Reagovat
Rssa

Newcastle zatím nic moc, tyhle dneska dáme. O poločase Allen dolů, nahoru Jonjo nebo Henderson.

Reagovat
cristiano.K.

Allen, i když je hroznej,tak musí jít Sahin dolu.

Reagovat
fenixLFC

sahin tam hlavne zo zaciatku mal par slusne vybojovanych lopt...

Reagovat
Erdovec

máme na to, otázka je jestli to využijeme

Reagovat
smazaný uživatel

a z čoho to chceš dať keď si niesme schopný vyprodukovať žiadnu tutovku? Musí sa veľa vecí zmeniť (alebo mať neskutočný luck) aby sme dnes vyhrali.

Reagovat
Rssa

Ono to přijde, buď standartka nebo Suarez. Nejsou zase tak dobří, aby to odehráli celý zápas bez nějakého kiksu

Reagovat
smazaný uživatel

suso zo sterlingom na kridlach strateni, tam musia prist posily proste

Reagovat
smazaný uživatel

kup si brejle

Reagovat
fenixLFC

hraju dobre, suso tam uz mal par finticiek a tak, len co z toho ked si nerozumie so suarezom

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky Liverpool. Kluby sa ani nemusia snažiť. Liverpool ten gol proste nedá. A ani sa nečudujem, že ten gol nedame keď je vo vápne len Suarez a občas tam dobehne Sahin. Brendan by im mal vynadať a nehučať do hlavy ako užasne hrajú a že im chýba len šťastie.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne by mal zacat neco robit s utocnou fazou..lebo sa zda, ze v utoku nemame ziadny system

Reagovat
fenixLFC

ve vapne len suarez.... ved ani ten tam nebyva, iba ked si nabehne sam s loptou

Reagovat
smazaný uživatel

to delal Kenny a ne BR

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky dobry link na Liverpool ?

Reagovat
smazaný uživatel

Anfield. A fortress for away teams since 2012.

Reagovat
Rssa

2500. pro Liverpool a Jamese Bonda

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

a inak typicka akcia suareza...zobere loptu hlava dole a tak zacne sprintovat..dojde ku vapnu a streli to dva metre vedla

Reagovat
smazaný uživatel

a čo má robiť keď 20 metrov naokolo nieje nikto v červenom??

Reagovat
fenixLFC

ja narazam hlavne na sposob toho sprintu aj keby tam dakoho ma neuvidi ho..on sa pri tej akcii vytlacil dolava a strela, pritom to aspon mohol skusit dat do druhej vlny kde uz dobiehali

Reagovat
smazaný uživatel

#LFC 0 #NUFC 1 HT Possession%: 60-40 | Passes: 270-177 | Accuracy%: 83-80 | Final 3rd: 87-27 | Accuracy%: 68-41 | Shots: 12-6 On Target: 1-1

Joe Allen with the most passes so far - 47 - 85% completed (7 mis-placed). ( the lowest figure he's recorded in a PL game for Liverpool. )

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to náhodou naposled proti Strakám, kdy LFC v PL prohrával a pak to otočil? Nevybavuju si teď jinej zápas snad.

Reagovat
ďuriLFC

jj deň pred silvestrom minuly rok .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jenže to hrál gerrard po zranění a hrál jak bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

LOSERPOOLEK

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a MU bejvá definice čuráka. Potvrzuješ to.

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč a navíc nefandím spartě

Reagovat
minoLFC

blahozelam, si len polovicny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

The last time the Reds came from behind to win a league game was against Newcastle at Anfield last December.

Rok sme neotočili zápas. To je neskutočná bieda

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš.

Reagovat
cristiano.K.

děs,běs. Zatím opravdu není moc vidět progres od Kennyho. Dřív jsme si vytvořili o něco více šancí a trefili z nich tyče,ale ted prostě nic. Suso to bere na sebe,protože to nemá komu přihrát. Jose dobře podporuje útok,ale nemá komu přihrát,tak se otočí zpátky a nahrává zpět a to se pořád opakuje,co Suarez nevymyslí to nemáme.Pro penaltu si šel,kontakt tam byl,ale tohle se fakt nepíská.Nejlepší jsou stopeři,protože jsou bez práce,ještě Sterling měl dobrých 20.minut.

Nechápu na co jsme přiváděli Sahina,když hraje tam,kde nepotřebujeme a na pozici AM máme tři lepší hráče.

Reagovat
fenixLFC

postrekovac

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Musí přijít Jonjo, Sahin je na AM fakt špatný, prohodit ho s Gerrardem, nebo tam poslat Jonja. Něco se s tím musí dělat, klidně hodit Susa na AM a na křídlo Assaidi/Downing.

Reagovat
smazaný uživatel

sahina bych tam nechal, docela se mi líbil dneska. to spíš allen by měl jít dolů (nevím jestli je tam nějaká náhrada za něj vůbec)

Reagovat
tomasinho

Právěže není. SAhin hodně chce, ale je ztracený tou pozicí, na kterou ho Rodgers staví.

Reagovat
smazaný uživatel

lekce z produktivity

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky kvalitny link na liverpool?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole. Celou dobu během reklam v poločase se ten stream nesekne jedinkrát. Začne poločas a nejede to půl minuty plynule.

Reagovat
Usty

Hatemovi je zima

Reagovat
niflheim

Hatem rukavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny stridani

Reagovat
Tomekcz

cervenou

Reagovat
Godwinson

Yohan

Reagovat
Erdovec

kde se drží?

Reagovat
fantomas

No sem rád, že jak obecně převládá tendence fotbal změkčovat, tak ta nová anglická vlna (Sterling, Shelvey, Wilshere...) takřka neni o nic měkčí než předešlý generace..

Reagovat
Rssa

Reagovat
Zaschrona

Co to jako je? Cerveny se jako Liverpoolu po tom rozdavani s WBA uz davat nebudou?

Reagovat
Rssa

Až bude nějaký zákrok na červenou, tak přijde. Toto bylo tak na žlutou, max.

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš prdel?

Reagovat
Zaschrona

vzdyt to byla dobytcina.. ze za to nebyla karta zadna, to je uplne k smichu.. at si fandove Liverpoolu na tohle vzpomenou, kdyz budou priste chtit nadavat na FA a podobne kraviny..

Reagovat
fantomas

Ještě nedávno by se tomu tleskalo no. Krásnej skluz na balon, v dnešní době maximálně za žlutou.

Reagovat
Zaschrona

Suso tradicne marny..

Reagovat
Zaschrona

sakra tady ne ..

Reagovat
Rssa

Jsi slepý? Červenou za toto?

Reagovat
Zaschrona

Rad se na to podivam znovu pozdeji, ale dle meho to byl zakrok na cervenou..

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec, ale zlutou dostat mel

Reagovat
tomasinho

Dost už.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Tak a jedem. Agresivita nám nechybí, teď to musíme dotlačit do brány i v zubech

Reagovat
niflheim

On mu nedal kartu?

Reagovat
kiwwi

tak co hateri, bol Persieho sklz horsi ako tento Sterlingov? pokrytec na pokrytcovi tu

Reagovat
tomasinho

Byl.

Reagovat
Usty

To nemyslíš vážně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

mnohem horší

Reagovat
smazaný uživatel

Další kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

hola, hola druhá liga vás volá

Reagovat
fantomas

Persieho byl horší, ale oba by si spíš zasloužili žlutou než červenou nebo nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

podla mna Persieho len vyzeral nebezpecnejsie...bolestivejsi bol urcite tento

oba na zltu

Reagovat
fantomas

Ať si byl třeba bolestivější, Persie nebyl ani kousek od balonu, naopak Sterling nedělal skluz na nic jinýho. To z Persieho zákroku dělá zcela jednoznačně horší faul, protože ani jedno z toho nebyla náká 100% dobytčina.

Reagovat
niflheim

Ale pořád - skluz, trefil nohu...nechápu, že nedostal kartu.

Reagovat
fantomas

Však jo, ale o tom tu řeč neni. Srovnávaj se zákroky, ne verdikty sudího.

Reagovat
tomasinho

Ty vole, to už udělal Krul počtvrté, jsem zvědavý, kdy jako hodlá dostat kartu.

Reagovat
tomasinho

A José je hrozný.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

precco mi teraz nejde zapnut yes?

Reagovat
Rssa

Dohraje Krul bez žluté?

Reagovat
Rssa

Enrique hraje sumo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Škrtel je skvělý.

Reagovat
fantomas

Colo-Škrtel, skvělý výkony stoperů na obou stranách.

Reagovat
Tomekcz

Gerrard je rad ze dobehne k vapnu a uz nemuze

Reagovat
niflheim

Krul klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liverpool je tak bezzubej.

Reagovat
Tomekcz

bacha aby te Suarez nepokousal ale

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sterling je docela čuňátko.

Reagovat
smazaný uživatel

No tys tady chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidíš, už jsem tady

Reagovat
smazaný uživatel

Danny

Reagovat
Rssa

Sterling

Tohle by si měl odpustit.

Reagovat
niflheim

Sterling se učí od Suaréze?

Reagovat
Maresma

Dobrá výhoda

Reagovat
fantomas

Samy je šílenej pavouk, fakt že jo.

Reagovat
fantomas

*Sammy

Reagovat
Erdovec

nic proti ale teď jsme měli kopat my

Reagovat
tomasinho

Cože, jaký roh omg?

Reagovat
tomasinho

A teď zas naopak.

Reagovat
tomasinho

Co to je za střídání zase? To už je jak Kenny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně sem to vole věděl, že Suso půjde jako první dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že uživatelé tohoto portálu fandící klubu Liverpool FC (zvláště dEst) dnešní zápas opět nezvládají a fanoušky jiných týmů pouze urážejí a vulgárně jim nadávají. ............. Je smutné, že za 20 let se ještě nenaučili prohrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Až dáme druhej tak se ti budu smát já.

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby jste náhodou vyhráli tak si maximálně upevníte střed tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nevyndal Gerrarda, Allena nebo Sahina. Všichni by to potřebovali jako sůl.

Reagovat
fantomas

Hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

fuck, to bude ještě napínavé, on ti zmetek kapitánuje

Reagovat
fantomas

A Hatem áčko..ještě se zapotíš.

Reagovat
smazaný uživatel

To zpracování. Magické.

Reagovat
tomasinho

JE TAM!

Reagovat
smazaný uživatel

Suáreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez..JEŠTĚ JEDEN!

Reagovat
smazaný uživatel

To byla nádhera.

Reagovat
13

Já ho prostě miluju, může dělat píčoviny, zazdít co chce, ale je to borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře on

Reagovat
13

GEEEEEEEEEEEENIUS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nádhera od Luise.

Reagovat
Usty

Awesome Suárez!

Reagovat
Maresma

No ty vole Masterpiece

Reagovat
Zaschrona

Suarez

Reagovat
Tomekcz

ruka...

Reagovat
smazaný uživatel

rameno

Reagovat
Rssa

Luisito Pepito Chickito Juanito SUAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

GENIÁLNÍ HRÁČ

Reagovat
niflheim

A zrovna ta mrdka.

Reagovat
Rssa

Heh, máte v týmu RvP nebo Rooneyho a ty se tady oháníš mrdkama? Úsměvné...

Reagovat
Usty

Rooney je z kádru Man Utd zrovna jeden z těch sympatických..

Reagovat
Maresma

WORLD CLASS

Reagovat
fenixLFC

genialne

Reagovat
smazaný uživatel

Suarezzzz

Reagovat
smazaný uživatel

Nuri je na RW, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

škoda, že je to kretének ale busketc

Reagovat
smazaný uživatel

*ala

Reagovat
tomasinho

Jonjo

Reagovat
ďuriLFC

Magic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo vole

Reagovat
Zaschrona

Ten gol padnul z dlouheho balonu, ze pane Gerrard?

Reagovat
Tomekcz

nacek nedal

Reagovat
smazaný uživatel

On je nemocnej, demente.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt moc toto....

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo tyvoleee

Ale konečně už se zase začlo hrát, Luis je neskutečnej.

Reagovat
fantomas

V tomhle obcházení hráčů tělo na tělo je Suárez prostě absolutní špička, s Messim by si v tom nezadal...jen škoda, že v dobrý polovině případů radši spadne no.

Reagovat
smazaný uživatel

On má schopnosti na špičkový úrovni, no. U něj je to všechno jenom o tom, že je to úplnej vypatlanec.

Reagovat
fantomas

Kéž by to na něj mělo jen takovej vliv jako na Téveze např.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě Tevéz přesně napadl taky, když jsem psal to vypatlanec. Holt u obou to má jinej dopad na jejich kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom mi přijde, že udělá pokaždý to stejný a pokaždý to i čekám. Ale nevyjde mu to jen náhodně, obdivuhodný.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez když se soustředí na hru, tak je to radost pohledět. Žeru ho.

Reagovat
smazaný uživatel

''It sounds like Anfield now''

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuu, Jonjo

Reagovat
Maresma

AAaaaa

Reagovat
ďuriLFC

Jonjo do piče

!

Reagovat
Rssa

Suarez

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey to je kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi nemyslel som to ironicky suarez si dneska dava

Reagovat
kiwwi

ten Suarez je taky slizky had, ze sa tam okolo toho obrancu vzdy presmykne

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, simulanti

Reagovat
tomasinho

Dobré střídání, Stewarte, rozhodni.

Reagovat
smazaný uživatel

Stew nalevo. Hurá.

Reagovat
Rssa

Kdyby se nějakým nedopatřením dostal do LFC Falcao, to by byla neskutečná dvojka se Suarezem. Trocha toho snění...

Reagovat
Zaschrona

Kdyby jste tenkrat brali toho Jelavice..

Reagovat
smazaný uživatel

Sahin

Začíná se do toho opět dostávat. Zápas od zápasu jistější

Reagovat
tomasinho

Ou, Raheemku

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

Raheeeeemkuuuu Simuluješ, nenahráváš... snad dospěješ.

Reagovat
13

Taylor je zachránil teď

Reagovat
Erdovec

bože

Reagovat
ďuriLFC

bože

Reagovat
smazaný uživatel

omg, sterling

Reagovat
Rssa

kuaaaaaaaaaa uz

Reagovat
kiwwi

krasne Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse by se mohl prestat snazit o wondergoly z prvni a nekdy si to taky zpracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Uffffffffffffffffffffffffffff.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole uffff

Reagovat
Rssa

Pojďme, to ještě dáme!

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool to da

Reagovat
smazaný uživatel

José hraje taky skvěle.

Reagovat
tomasinho

Dělá moc chyb a brzdí hodně akcí zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde mi, takovej hráč, jako je HBA, prostě z deseti pokusů aspoň jednou šaška udělá z jakýhokol obránce. Taky si vem, jak dlouho hrál přes bolesti, možná ještě teďka je pod injekcí, to snad ne ale. Má hodně vyhranejch soubojů, mě se líbí.

Reagovat
Maresma

Tak to vůbec

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomekcz

taky tam mohl dat Obertana

Reagovat
tomasinho

Jasná.

Reagovat
fantomas

No to si snad dělá píču.. hezky sudí za postřeh.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy těm anglickejm rudejm nerozumím.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dát se určitě dala, ale když vezmu ten jeho metr, kdy nedal Sterlingovi ani žlutou za kopnutí do soupeře na zemi či za skluz na kotník, tak byla přísná.

Reagovat
fantomas

Nebyla, šel tam jak vymaštěnej idiot s nulovou šancí a odhodlánim hrát balon. Neni co řešit.

Reagovat
blade115

Vždyť byla jasná...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

MĚL HO TREFIT !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole kdyby ho trefil přesně tak mu přeláme nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Colo To jsem od něj teda nečekal takovou prasárnu.

Reagovat
Tomekcz

wtf cervena [pekne je tlaci rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

to je picus ten coloccini, zmrd

Reagovat
Rssa

No...asi ano.

Reagovat
13

My haxballisté bychom řekli neunesl.

Reagovat
supervizor

I když ho netrefil tak červená v pořádku.

Reagovat
Usty

To hodně naštve.. červená a ani tomu "zmetkovi" neublížil

Reagovat
niflheim

To je vůl.

Reagovat
Maresma

Jasná, to byla prasárna jak mraky

Reagovat
smazaný uživatel

tahni kriple

Reagovat
kiwwi

ten faul mal vacsi potencial, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Debile.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Jedn vec je rivalita a druha je ubohost aku tu pravidelne predvadzas. Nikdy by som hracovi nezelal nejake zranenie, hoc je to super preboha.

Reagovat
Rssa

Tenhle rozhodčí se ti asi nelíbí...píská fér, co?

Reagovat
fantomas

Naopak, Taylor je jeho oblíbenec, aspon to sám řikal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic slabsiho uz tam nemas?

Reagovat
Rssa

Bohužel, kvalita odpovědi závisí na kvalitě původního příspěvku. A to byla sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak mas

Reagovat
Rssa

Reagovat
C0br

Jak ta odpověď vůbec navazuje na původní příspěvek?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
C0br

Reagovat
I am Mancunian

Kiwwi si moj idol

Reagovat
fenixLFC

bodaj by tebe takto zlamali nohu

Reagovat
smazaný uživatel

v poslednej chvili uhol, ale isiel tam ako debil

Reagovat
fantomas

Stejně mu zjemna přejel lejtko.

Reagovat
Tomekcz

aspon mu mel prelamat hnatu ty kryse

Reagovat
smazaný uživatel

Keane uz nehraje

Reagovat
tomasinho

Teď by to chtělo Andyho.

Reagovat
smazaný uživatel

za toto redku? Doufám, že ten rozhodčí si už nezapíská

Reagovat
fantomas

Naopak, anglická veřejnost ho právem pochválí.

Reagovat
Rssa

Postranní dobré oko...

Reagovat
smazaný uživatel

Dopici, to zas budou tri zapasy bez Cola

Reagovat
tomasinho

Ten Jonjo ne a ne dát gól v té lize

Reagovat
tomasinho

Třetí šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo

Reagovat
smazaný uživatel

hustě Colo, miluju tyto vintage zákroky. lepší než se dívat, jak se ty dnešní slečinky fackujou na twitteru

Reagovat
fantomas

Sterling udělal pěknej "vintage" zákrok, Colo prasárnu.

Reagovat
smazaný uživatel

okýnko do 19. století

Reagovat
fantomas

Ok, tak moc vintage možná je.

Reagovat
smazaný uživatel

15ti minutovej tlak je nečekaně opět k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

tlak a liverpool promin ale to nejde dohromady

Reagovat
Maresma

Zkuste to ještěěěě

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to útočníka.

Reagovat
Tomekcz

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně tam teď Taylor zametal se Suarezem

Reagovat
tomasinho

A teď snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže to tam spadnout ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA KOKOTI KRUL A COLOCCINI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Pěkný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!! remiza

Reagovat
Erdovec

ach jo, takové podprůměrné soupeře musíme porážet

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
tomasinho

To je na pojebání tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda veeelka skoda pre reds

Reagovat
ďuriLFC

Ach jaj. Neskutočene toto. Ďalšia neuveritelne hlupa strata.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

..... vaše ztráta - naše vítězství ..... manchester united

Reagovat
kiwwi

pre Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Slabé i na tebe.

Reagovat
Usty

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

neni myslene v kontexte dnesneho zapasu

Reagovat
Erdovec

umííš česky?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, uplne Liverpool prehravali v tom zapase uz toho nech, je to trapne...

Reagovat
smazaný uživatel

trollmaster

Reagovat
smazaný uživatel

kým nekúpime útočníka tak nečakám nič iné... Už len 2 mesiace

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou výsledky. Dva góly sme dali akorát my, Fulham a Everton. To je úplně špatně pro fantu, a moje tikety.

Reagovat
fenixLFC

ten krul je ale fakt curak....

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli tomu ze jste dopredu naprosto jalovi?

Reagovat
tomasinho

Že 5x za zápas zdržoval? I 3x v 1. půli za stavu 0:0 a nedostal vůbec kartu?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

On tak hraje furt, aji když Newcastle prohrával 3:0, tak mu trvalo deset minut odehrát. On a Howard jsou v tomhle na pár facek.

Reagovat
fantomas

On je vůbec asi nejnesportovnější golman ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kravina jak mraky.

Reagovat
fantomas

No sorry, ale zdržování je u něj fakt na dennim pořádku, plus třeba ten incident s Persiem, kde se sice zachoval i RvP jako čurák, ale Krul jako nemenší, ve finále.

Reagovat
smazaný uživatel

No to byl teda incident z jeho strany

A on nezdrzuje, on proste tak rozehrava, i kdyz treba prohravame. Je tak zvyklej a mozna to po nem chce i Pardew, aby zklidnoval ten nas chaos.

Reagovat
fantomas

Byl to incident z obou stran, neřikám, že on k němu přispěl větší měrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudinky malinkaty, pripravil vas o 2 minuty z 96 minut, rozhodne to hazejte na nej, ze hrajete uplny hovno

Reagovat
kiwwi

to je uz neskutocne, za co sa tu dokaze fnukat

Reagovat
tomasinho

Zalez blbe.

Reagovat
kiwwi

sa ukludni

Reagovat
tomasinho

Spíš ty.

Reagovat
tomasinho

Děláš jak kdyby to někdo tvrdil. Ale když prostě tohle udělá gó,man 5x za zápas a nevidí kartu, tak je něco špatně.

Reagovat
aragorn

Reagovat
SunFells

A zábavný na tom je ten argument, že tak hraje pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Zabavny na tom je, ze kdyz se vam to hodi do kramu, tak je to najednou nejvetsi zmrd.

Reagovat
j_mrazik

Tohle ten šupák dělá pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

‎''Brendan Rodgers favourite to be sacked if Liverpool doesn't get 3 points against Chelsea next weekend'' - Skysports.

Reagovat
kiwwi

najlepsia by bola remiza

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
fenixLFC

styl a la FM

Reagovat
minoLFC

bla bla...

Reagovat
iamek

Liverpool to je jiny valec

Reagovat
stiflerovamama

Tak velka skoda , v druhom polcase ovela lepsi vykon . Luis svetovy gol ktorym potvrdil , ze sa nachadza v svetovej spicke utocnikov aj hracv. Opet krasny prienik do 16 tky ako to vie len on , miliooooon percentna sanca pre Shelveyho , skoda .

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers: “If you are better than your opponent with the ball you have a 79% chance of winning the game." - we continue to challenge this statistic.

Reagovat
smazaný uživatel

Originál bol, neprehrať zápas, nie že: vyhrať...

Reagovat
smazaný uživatel

nie...original bol, že je 79% šanca, že vyhrajú

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nie...

Reagovat
vladis271

už vidím, ako píše BR Jeržiškovi, že chce pod stromček útočníka.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

ak vydrží do vianoc vôbec

Reagovat
stiflerovamama

Inak Collocini jasna cervena , dnes to rozhodca zvladal dobre .

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, jen tedy s dodatkem, ze Sterling za ten skluz na Cisseho minimalne zlutou dostat mel.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fantomas

Oh, Polar Beere, já s tebou prohraju o dva body normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dikybohu za tuhle fantu, protoze kdybych hral jen tu ofiko, tak se asi zblaznim. To je neco prisernyho, jak se mi to tam vyvinulo.

Kazdopadne to muzeme jit leda tak resit pod souhrn, tady uz se mi to moc nenacita

Reagovat
fantomas

Já dopředu kalkuloval s tim, že to ráno vyrazí zase do nepřehlédněte, takže si toho každej všimne a ještě se podiskutuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to uzijte

Reagovat
niflheim

Gourcuff? Gunneři?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se můžou vyjadřovat i lyonští, tak ať už tam 1. ledna je

Reagovat
tomasinho

To je fakt tak špatný?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera byl skvělý třeba, ale u něj to je fakt nestálé. Jednou zahraje parádně, pak zase průměr, pak se zraní + jeho plat...Lyon musí šetřit, proto jeho prodej by byla výrazná injekce. Navíc na jeho postě už je teď lepší, levnější a mladší Grenier.

Reagovat
niflheim

Tak aby se to nedozvěděl Arséne.

Reagovat
smazaný uživatel

O Grenierovi? Teď je naštěstí zraněný

Reagovat
j_mrazik

Tak nám ho do zimy uzdravte.

Reagovat
SunFells

Ideální kandidát.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, nechápu, že po něm nikdo nejde. A to ještě mohl v létě přestoupit do Nice, kdyby se Gourcuff nezranil.

Reagovat
niflheim

Bych se nedivil, kdyby třeba nechtěli jít po Gonalonsi. Dřív tam prý zájem byl. A potom tu je ješte ten M'Villa. Ale stejně si myslím, že v zimě tam nikdo nepřijde. Arséne to umí odůvodnit. Navíc místo Gourcuffa by určitě lidi radši viděli Eisfelda. A na DM Coquelina, navíc je tam Deeeeench.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že jsou tam kde jsou . Za Gonalonse údajně nabízel Galliani 7 mega . Nedělám si iluze, že Gonalons zůstane do konce kariéry, navíc už je zástupce kapitána, ale představuju si, že odejde za víc.

Reagovat
smazaný uživatel

chceli sme ho ked mal sedemnast

Reagovat
smazaný uživatel

Greniéra? To myslím i United.

Reagovat
j_mrazik

Hostování zadarmo na půl roku a ať polovinu platu platí Lyon.

Reagovat
smazaný uživatel

nieeee

Reagovat
smazaný uživatel

Anglická média spekulují o zimním odchodu Joea Colea z Liverpoolu, zájem o něj mají mít Galatasaray a Lille, kde už zkušený záložník působil loni. Oba týmy by údajně zkušeného záložníka rády získaly pouze na půlroční hostování.

Konečne sa ho zbavíme. Aj keď dúfam, že budú platiť aspoň niečo z platu.

Reagovat
tomasinho

Radši ať je na přestup někam.

Reagovat
smazaný uživatel

nikto ho nebude chcieť na prestup keď mu v lete končí zmluva...Toto je jediná šanca ako sa ho zbaviť..

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham on Suarez's Goal :“The goal against Newcastle was exceptional.everything about it was amazing."

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, i ta souhra Jonas-Cabaye-Jose byla excelentni

Reagovat
iamek

Manažer Liverpoolu Brendan Rodgers chce podle anglických médií v zimě získat nového brankáře. Největší zájem údajně má o Ali Al-Habsiho z Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel

takým správam može veriť fakt len MUfan

Reagovat
iamek

Kde pisu, ze tomu verim . Jinak, kdyz tym co hraje o zachranu v lize, tak vetsinou zmatkuje a kupuje hrace co by tam za normalnich okolnosti nesli. Takze kdyby tam sel, tak se nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

oh my.... tak nenápadne sa nesnaží urážať ani kiwwi. Mal by ťa zaučiť ako sa vysmievať Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo mirror.. už jsem v klidu.

Reagovat
supervizor
Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Long, nějáký zprávy?

Reagovat
niflheim
Reagovat
kiwwi

#mufc U21 team: Johnstone. Vermijl. McGinty. Thorpe. Wootton. Fornasier. Cole. Tunnicliffe. Macheda. Powell. Januzaj.

Tunerz, Powell, JANUZAJ!!! toto si nemozem nechat ujst

Reagovat
mithro

jedine ma mrzi, ze sa to kryje s Garyho MNF

Reagovat
Godwinson

Southampton

Reagovat
fantomas

Foster; Jones, McAuley, Olsson, RIdgewell; Yacob, Mulumbu; Odemwingie, Gera, Dorrans; Long

Gazzaniga, Clyne, Fonte, Yoshida, Fox, Schneiderlin, Davis, Lallana, Ramírez, Lambert, Rodriguez

Bez Puncheona a WBA s Odemwingiem i Longem 5:3

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na Puncheona, tohle je skvela sestava

Reagovat
fantomas

No tak do 4-3-1-2 bych ho ani necpal...ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle snad neni 4-3-1-2 ne?

Reagovat
fantomas

No něco mezi 4-3-3 a 4-3-1-2, Ramirez se pod ty útočníky občas stahuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, nedivam se. Mel jsem zato, ze je to klasicky 4-2-3-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na lávce aspoň Mayuka? už bych ho chtěl videt hrát, já se na něj tak těšil a zatim nic.

Reagovat
fantomas

Boruc not involved for Southampton. Being investigated for an incident involving fans and a water bottle...

Zaschrono, už nám věříš? Je tam pět a půl dne...

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh could leave Arsenal

"With the departure of Robin, I’d say that I had a playing card. And if my playing time doesn’t change, I’m not fooled, I’ll go away."

"Bordeaux? it could be a solution, if I decide to go. But my priority is to stay at Premier League," he added.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Liverpoolu, aby jim zašla chuť na Thea

Reagovat
mithro

72 - Percentage of people watching Monday Night Football who'd rather just hear Gary Neville than watch whatever game is on tonight. Pundit.

Reagovat
fantomas

Juhu, zase komentuje Frankie Boyle!

Reagovat
miky10

2:0, Lukaku rozhodně z lávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Long

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim hrozně opatrný z obou stran, chtělo by to gól, ať se to trochu roztrhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to jako by WBA tu bránu netrefovalo schválně

Reagovat
fantomas

Hlavně to vypadá, jak kdyby Soton mezi 2. a 20. metrem od svýho vápna vůbec nikoho neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

no WBA taky brání docela legračně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Odemwingie toje šutér

Reagovat
smazaný uživatel

a vono to pude a né že ne

Reagovat
Ligter

S přehledem.

Reagovat
Ligter

A kurevským štěstím.

Reagovat
fantomas

No teď při tom gólu uplně ty vole. Tam snad stavěli regulérní zeď či co..

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně! Teď je řada na Sotonu

Reagovat
smazaný uživatel

Len mne sa zdalo z opakovacky, ze ten gol predchadzala ruka domaceho hraca?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to hodně pochybný ramínko, to bez debat...

Reagovat
smazaný uživatel

OK tak som v poriadku chyba nie je na mojej strane

Reagovat
smazaný uživatel

Soton zatim jalovej

Reagovat
miky10

Dorrans vážně hraje na křídle?

Reagovat
cristiano.K.

Mulumbu a Odemwigie nejlepší na place. Tři roky zpátky mi byl W.B.A strašně nesympaticky, ale díky kvalitním manažerům jim nejde nepřát . Clark až nečekaně dobře navázal na práci Roye.

Reagovat
smazaný uživatel

A taktiez Long. Vpredu odvadza penzum prace

Reagovat
smazaný uživatel

ten Clyne je perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to dostalo spravne grady. Tipujem 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodca sa mi nepaci. Pripiskava az prilis okato domacim

Reagovat
smazaný uživatel

Ou krásnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

krááása

Reagovat
smazaný uživatel

Long nadherny pas

Reagovat
fantomas

Yoshida je dozadu katastrofickej, ale do rozehrávky je to poklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Arsenalu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

WBA jsou na koni

Reagovat
fantomas

Luk.

Reagovat
Usty

škoda, že je v týmu s dvěma tak super útočníky...

Reagovat
smazaný uživatel

Spis ma smulu, ze je tam na hostovani.

Reagovat
fantomas

Odemwingiemu stejně dávám tak rok a pude o dům dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se spis divim tomu, ze tam porad je. Malej klub a on v nem ani nema jistej zaklad... Prekvapil me

Reagovat
fantomas

Tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl super gol, hezky Lukaku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele