Previews

PSG s Bordeaux prahnou v Gabonu po první trofeji

Sezónu ve Francii odstartuje duel o jednu ze čtyř prestižních trofejí, konkrétně se o vítězství v novodobé historii 18. ročníku Trophée des Champions popere vítěz ligy PSG a triumfátor národního poháru Bordeaux. Popáté v řadě se utkání sehraje mimo dosah země, už potřetí na africkém kontinentu.

Liberec se vypořádal s vodním živlem, teď zkusí zkrotit i Curych

V noci z pondělí na úterý liberecký stadion přestál řádění bouřky, a přestože na něm po přívalech vody vznikly škody v řádu milionů korun, Severočeši jsou připraveni ve čtvrtek už přímo na trávníku čelit FC Curych v úvodním zápase 3. předkola Evropské ligy.

Do EL vstoupí i Jablonec, Norům se chce vyrovnat v soubojích

Jablonec vstoupí jako poslední z českých týmů do evropských pohárů. Coby vítěz Poháru České pošty měl ve 2. předkole Evropské ligy volno a zasáhne až do 3. předkola. Severočeši sní o tom, že poprvé ve své historii postoupí do základní skupiny, nejprve ale musejí překonat norský Strömsgodset.

Plzeň se chce v Estonsku přiblížit k postupu i ochladit

Plzeňští vyrazili do Estonska překonat další překážku v cestě do hlavní soutěže Ligy mistrů. Nomme Kalju je sice jasný outsider, ale hráči Viktorie se už v souboji se Željezničarem Sarajevo přesvědčili, že nesmí žádného soupeře podcenit. Přesto mají v plánu si do domácí odvety přivézt pokud možno vítězství a zároveň neinkasovat.

Gambrinus liga - preview 2. kola

Zbrojovka Brno se v pondělní dohrávce poprvé představí před vlastními fanoušky a pokusí se potvrdit bod z Jablonce. Bohemians 1905 cestují už podruhé na hřiště soupeře a jejich cílem bude náprava pětigólového debaklu z Plzně...

Corgoň liga - preview 3. kola

Žilina se utká se Zlatými Moravci a v případě výhry se může dotáhnout na vedoucí Ružomberok, zatímco hosté budou usilovat o svůj první bodový zisk v sezóně. Mistrovský Slovan si hodlá v Trenčíně připsat první vítězství a Senica změří síly s Dunajskou Stredou...

Dortmund se po roce znovu popere s Bayernem o Superpohár

Pouhých 63 dnů od finálového klání Ligy mistrů, ve kterém Borussia Dortmund těsně nestačila na mnichovský Bayern, se tyto dva celky potkají znovu, tentokráte bude na programu neoficiální zahájení bundesligové sezóny, které zároveň vítězi Superpokalu přinese první trofej nového ročníku.

Liberec musí doma porazit Rigu, jinak v Evropské lize skončí

Liberec bude ve čtvrteční odvetě 2. předkola Evropské ligy se Skontem Riga odvracet hrozbu vyřazení. Po úvodní porážce 1:2 v Lotyšsku musí na svém stadionu zvítězit, pokud chce pomýšlet na účast ve 3. předkole proti FC Curych. Slovanu by mohla zvednout sebevědomí výhra 2:1 v Olomouci v nedělním úvodním kole první ligy.

Sparta bude v odvetě s Häckenem odvracet pohárovou blamáž

Sezona je sice na úplném začátku, ale už čtvrtek hodně napoví o tom, jak bude Sparta celý ročník hodnotit. Pražané totiž budou odvracet hrozbu vyřazení ze 2. předkola Evropské ligy se švédským klubem BK Häcken, s nímž před týdnem na Letné jen remizovali 2:2.

Plzeň chce být v Sarajevu pozornější v obraně a stvrdit postup

Plzeň může v úterý večer udělat první ze tří kroků na cestě do vysněné základní skupiny Ligy mistrů. Český šampion se představí v odvetě 2. předkola na hřišti Željezničaru Sarajevo a chce stvrdit postup poté, co před týdnem doma zvítězil po divokém druhém poločase 4:3.

Gambrinus liga - preview 1. kola

Mladá Boleslav vstoupí do nové sezony v dnešní dohrávce s Příbramí. Soutěžní premiéru za klub z města automobilů si na domácím stadionu může odbýt Jiří Štajner, jenž v létě přišel z Liberce. Také příbramský celek posílil, z Brna přišel na hostování zkušený útočník Petr Švancara.

Corgoň liga - preview 2. kola

Dvěma zápasy se dnes dohraje druhé kolo nejvyšší slovenské soutěže. Trnava, která nechce opakovat neúspěšnou loňskou sezonu, hostí Trenčín. Nováček z Dunajské Stredy hostí Žilinu, která si má z prvního kola bod za remízu v Ružomberku.

Sparta jde do EL, v níž si chce navázat na úspěch z minulé sezony

Pražská Sparta vyhlíží ostrý start do sezony v podobě čtvrtečního utkání druhého předkola Evropské ligy, v němž vyzve švédský BK Häcken. Letenští si nepřipouštějí nic než postup do další fáze, případné vyřazení by hned na začátku soutěžního ročníku znamenalo pro klub velkou komplikaci.

Liberec chce na startu EL uhrát v Rize dobrý výsledek pro odvetu

Liberec začne ve čtvrtek v lotyšské Rize svoji pouť kvalifikací Evropské ligy, na jejímž závěru touží oslavit postup do základní skupiny. Loňský ligový šampion se v úvodním duelu 2. předkola představí na půdě Skonta a chce uhrát příznivý výsledek do domácí odvety v příštím týdnu.

Plzni začíná boj o Ligu mistrů, v cestě jí stojí bosenský šampion

Plzeňští v úterý vstoupí do boje o Ligu mistrů. Aby se jim povedlo zopakovat sezonu 2011/12, kdy se probojovali až do základní skupiny, musejí nejprve v 2. předkole postoupit přes bosenského mistra Željezničar Sarajevo, kterého v úterý přivítají v prvním duelu doma.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele