Gambrinus liga - preview 1. kola

19.07.2013, 08:25, aktualizováno 22.07.2013, 08:34
Previews
Mladá Boleslav vstoupí do nové sezony v dnešní dohrávce s Příbramí. Soutěžní premiéru za klub z města automobilů si na domácím stadionu může odbýt Jiří Štajner, jenž v létě přišel z Liberce. Také příbramský celek posílil, z Brna přišel na hostování zkušený útočník Petr Švancara.
FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram  (pondělí 18:00)
Napodobit ostatní favority a vstoupit do sezóny také vítězstvím se bude snažit Mladá Boleslav. Na domácím hřišti přivítá houževnatou Příbram.

Jednoznačným cílem ambiciózního klubu z Mladé Boleslavi je boj o příčky zaručující evropské poháry. O to víc, když poslední sezóna skončila v tomto ohledu neúspěchem. Na vině byla také častá zranění hráčů, což se dle přání domácích letos snad nebude opakovat. Bohužel již v přípravě navázala na tuto nešťastnou tradici posila z Teplic Rosa. Do utkání nezasáhnou ani stále stoprocentně nevyléčení Dosoudil, Janíček, Magera a Nešpor.

"Vstup do ligové sezóny je nesmírně důležitý a protože ho absolvujeme na domácím hřišti, nemůžeme do utkání jít s jiným cílem, než s touhou vyhrát a získat plný počet bodů," prohlásil sebevědomě domácí trenér Ladislav Minář.

Příbram patří i letos mezi týmy, jejichž role v lize bude spíše vedlejší. Strakův tým může dle předsezónních prognóz spíše jen překvapit. Nic by na tom neměly změnit ani zajímavé ofenzivní posily, z Brna odložený Petr Švancara a právě z Boleslavi zapůjčený Jakub Řezníček. Ten navíc kvůli dohodě mezi kluby v pondělní dohrávce nenastoupí. Kvůli kartám nenastoupí ani jeden z klíčových hráčů Příbrami Azíz Mašán.

"Proti jednomu z největších favoritů Gambrinus ligy nás určitě čeká těžký zápas. Jirka Štajner má svou neskutečnou kvalitu hlavně v ofenzivě, kde dokáže nejen střílet góly, ale také je připravovat. Nebezpečná bude i jeho spolupráce s Chramostou, zezadu Jarolím a Ščuk, to je opravdu velká síla. Takže není to jen na Štajnerovi, myslím, že Boleslav má výborný kádr," zhodnotil soupeře František Straka.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Bořil, Johana, Kúdela, Fabián - Jarolím, Ščuk - Zahustel, Štajner, Štípek - Chramosta
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Jugas, Hájovský, Mišůn, Pleško - Mareš, Abraham, Tarczal, T. Pilík - Krbeček, Švancara
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baumit Jablonec - Zbrojovka Brno  (neděle 17:00)
Jablonec doma na úvod nového ligového ročníku přivítá Brno. Severočeši obhajují loňskou čtvrtou příčku, kdežto hosté se umístili na 13. příčce.

Jablonec úspěšně odstartoval svou mistrovskou sezonu minulý pátek, kdy získal Superpohár po výhře nad úřadujícími mistry z Plzně. Tým pod vedením trenéra Romana Skuhravého ještě neprohrál žádný ze sedmi soutěžních zápasů. Tuto bilanci bude chtít prodloužit i v neděli, kdy se bude proti Brnu snažit o vítězný vstup do ligové soutěže. "Znám brněnského trenéra, vím jak trénuje a že hráči za ním jdou. Brno v přípravě neprohrálo a v Jablonci nebude mít co ztratit. My ale chceme samozřejmě vyhrát a získat první tři body," prohlásil jablonecký kouč Skuhravý, jehož mužstvo nastoupí v kompletním složení.

Brno čeká hned v úvodním kole silný Jablonec. Za sebou má kvalitní letní přípravu, v níž odehrálo sedm zápasů a ani jednou neprohrálo. Hosté doufají, že se to dobře promítne do nové ligové sezony. "Jablonec s velmi kvalitním týmem bude nepříjemným soupeřem. V letní přestávce jsme zapracovali na zlepšení naší defenzivy, hodně nám pomohly příchody tří zkušených hráčů Janotky, Schustera a Kaščáka. Chtěli bychom hrát útočnější fotbal, kterému napomůže právě lepší obrana. Výsledky v přípravě, kterou jsme prošli bez porážky, mě sice potěšily, ovšem kvalita týmu se ukáže až nyní v lize," řekl trenér Brna Ludevít Grmela, jenž bude postrádat zraněné Mezlíka a Lutonského.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Rossi, Eliáš, Beneš, Novák - Vošahlík, Loučka, Vaněk, Čížek - Piták - Hubník.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Janotka, Schuster, Pernica, Husár - Pašek, Kaščák, Zavadil, Traoré - Markovič, Kroupa.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.20 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Velkou odvetu proti týmu z Uherského Hradiště chystají v Teplicích. Domácí budou chtít na Stínadlech odčinit jarní debakl, a vítězně tak vstoupit do nové sezóny. Slovácko se ale na dalekou cestu nevydalo proto, aby důležité body z prvního kola odevzdalo.

Žlutomodří mají co napravovat nejen proti Slovácku, ale hrstce věrných diváků se musí omluvit za celou zpackanou sezónu. Ambiciózní celek, který byl před sezónou tradičně považován za aspiranta na pohárovou Evropu, letos v prognózách na čelní příčky logicky chybí. Klub s řadou zahraničních akvizic se letos ale chce pohybovat v úplně jiných vodách tabulky a k tomu bude chtít vykročit hned od úvodního kola. Nepomůže jim v tom ale zraněný Vondrášek a potrestaný Jablonský.

"Je jedno, který ze soupeřů k nám konkrétně přijede. Věřím, že jsme na úvod soutěže dostatečně připraveni. Na jaře jsme se Slováckem odehráli kvalitní zápas, byť výsledek byl tristní a prohráli jsme 0:4," uvedl domácí trenér Zdeněk Ščasný.

Velmi dobře zná soupeře ze severozápadních Čech hostující trenér Habanec, který v Teplicích hrál i koučoval. Ve Slovácku převzal žezlo od Miroslava Soukupa po nepovedeném startu týmu do loňské sezóny. Do té letošní by borci z Moravy rádi vkročili pravou nohou. A na Teplice umí, z posledních šesti duelů s nimi prohráli jen jediný. Do utkání nezasáhne zraněný Hlúpik.

"Naším cílem je uspět hned v prvním kole a získat potřebný klid. Nepřipouštíme si, že by se tým mohl dostat do podobných problémů jako v úvodu minulého ročníku. Přípravu jsme měli kvalitní, výraznou posilou je Tomáš Rada. Teplice značně obměnily kádr, zaměřily se na získání zahraničních hráčů. Oproti loňsku by se měl teplický tým výkonnostně posunout. Soupeře jsme si zmapovali v přípravě," prozradil kouč Slovácka Svatopluk Habanec.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Matula, Kaufman, Lüftner, Krob - Litsingi, Ljevakovič, Vachoušek, Nivaldo - Mahmutovič (Jindráček), Salami
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kuncl, Trousil, Mezlík, Reinberk - Rada, Volešák, Valenta, Martan - Kerbr, Došek
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sigma Olomouc - Slovan Liberec  (neděle 19:00)
Liberec zahájí ligovou pouť v Olomouci. Severočeši po loňském třetím místě znovu budou chtít znovu zaútočit na evropské poháry a být v boji o titul. To Hanáci mají za cíl postoupit do pohárové Evropy.

Liberec vstoupil do nové mistrovské sezony už ve čtvrtek, kdy hrál první zápas 2. předkola Evropské ligy proti lotyšskému klubu Skonto Riga. Prohrál tam 1:2. Před důležitou odvetou se však Šilhavého svěřenci musejí nyní plně koncentrovat na domácí ligovou soutěž. Ligu zahájí na Hané. "Na začátku ligy nás čeká těžký soupeř, který má ambice hrát o poháry. Věřím, že předvedeme lepší výkon než ve čtvrtek a každým odehraným zápasem se budeme zlepšovat. Chceme v Olomouci bodovat, byť samozřejmě respektujeme velkou sílu domácích," vyhlásil nedělní cíle trenér Liberce Jaroslav Šilhavý, jehož tým v posledních 5 sezonách neprohrál první kolo.

Olomoučtí fotbalisté opět pomýšlejí na evropské poháry a na úvod ligy na ně čeká kvalitní soupeř z města pod Ještědem. Na Liberec doma umí, z posledních 6 zápasů totiž pětkrát vyhráli. V nedělním zápase nejspíš nebudou od začátku hrát kvůli tréninkovému manku dvě největší posily Hanáků Vidlička a Lietava, zřejmě začnou mezi náhradníky. "Hrajeme doma, je to utkání, které by se mělo zvládnout, což cítíme všichni. Viděl jsem Liberec hrát v Senici. Hrají stále podobný styl, hodně dopředu s náběhy, na rychlé protiútoky. I bez Štajnera zůstávají silným týmem, to oslabení je pouze relativní. Udrželi totiž Rybalku a mají další šikovné hráče. Snažíme se najít něco, co bychom na ně mohli uplatnit. V sestavě ještě váhám na dvou postech," prozradil trenér domácí Sigmy Martin Kotůlek, jehož svěřenci čekají na další výhru v prvním kole již čtyři roky.

Hanáci nehlásí žádné absence, kdežto u hostů visí otazník nad startem Šurala.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Koutný, Škerle, Dreksa, Vepřek - Navrátil, Pospíšil, Plšek, Ordoš, Petr - Doležal.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kovář - Kušnír, Kováč, Kelič, Fleišman - Hušek, Rybalka - Kalitvincev, Pavelka, Frýdek - Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Vysočina Jihlava - Sparta Praha  (neděle 20:15)
Sparťané zahájí nový ročník české nejvyšší soutěže v neděli, kdy zajíždí do Jihlavy. Tam odstartují svou misi za ligovým titulem. To Jihlava má stejný cil jako loni, umístit se v klidném středu tabulky a nestrachovat se o záchranu.

Letenští odstartovali novou sezonu již ve čtvrtek, kdy nastoupili k prvnímu duelu 2. předkola Evropské ligy. V něm ztratili dvoubrankové vedení nad švédským Häckenem a do odvety pojedou s výsledkem 2:2. Pokud chtějí pomýšlet na postup bez možnosti prodloužení, musí zvítězit, případně remizovat 3:3 a výše. Nyní se však Lavičkova parta musí soustředit na domácí ligu, v níž chce po čtyřech letech opět získat mistrovskou trofej. První překážkou bude domácí Vysočina Jihlava. "Čtvrteční zápas s Häckenem nedopadl podle našich představ, ale už hledíme ke vstupu do domácí soutěže. Chceme ho zvládnout co možná nejlépe, byť Jihlava proti nám už v minulé sezoně ukázala svoji sílu. Je před námi náročný vstup do sezony, ale v Jihlavě chceme nasadit nejsilnější možnou sestavu. Zároveň nevylučujeme změny oproti utkání s Häckenem," nechal se slyšet trenér hostí Vítězslav Lavička.

Jihlava je pro Spartu strašákem, v uplynulé sezoně s ní pokaždé remizovala, což Letenské stálo body v boji o titul. Potrápit pražského favorita bude rozhodně chtít i v nedělním utkání prvního kola Gambrinus ligy. "Sparta je samozřejmě jasným favoritem a do Jihlavy přijede s jasným cílem naplno bodovat a zahájit útok na titul. Minulý ročník si na Letné asi připomenou a budou velmi dobře vědět, že nejsme žádní odevzdaní nazdárci. Na druhou stranu musím poznamenat, že jsme kromě jednoho poločasu v pohárovém duelu v Jihlavě byli ve zbývajících částech vzájemných duelů pod tlakem Sparty. Její kádr se trochu proměnil. Má několik zraněných, proto je její očekávaná sestava dost nečitelná," prohlásil zkušený kouč Vysočiny František Komňacký, jehož mužstvo z loňska obhajuje desáté místo.

Domácí Jihlavě bude chybět v sestavě Jánoš, jehož startu brání dohoda mezi kluby. Za sparťany nebude hrát trio marodů Hybš, Krejčí a Bednář.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Tlustý, Šourek, Kopic, Marek - Koloušek, Karlík - Masopust, Kučera, Kosak - Šimonek.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Kadeřábek, Holek, Polom, Pauschek - Hušbauer, Vácha, Matějovský - Kadlec, Lafata, Přikryl.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.50 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dukla Praha - 1. SC Znojmo  (pátek 18:00)
Velká prvoligová premiéra čeká na nováčka ze Znojma. Debut v nejvyšší fotbalové soutěži si odbude v Praze, kde jej čeká silná Dukla.

Ještě nedávno také nováček, ale díky dvěma povedeným sezónám nyní spíše adept na umístění v horních patrech tabulky. Sehraný tým Luboše Kozla se potřetí v řadě vydá bojovat s největšími favority o pohárové příčky. V prvním kole jej ale čeká nevyzpytatelný nováček. Zase tak velká neznámá by to pro Kozlův tým ovšem být nemusela. Vždyť před třemi lety se oba týmy potkaly ve druhé lize a Dukla jasně opanovala oba zápasy.

"Znojmo je svým způsobem velká neznámá. Čeká je první ligové utkání v historii. Každý si myslí, že to bude strašně jednoduché, ale já si myslím, že nás čeká naopak velice těžké utkání. Poslední výsledky Znojma to ukazují, porazili v generálce PAOK Soluň. My jsme soupeře viděli, umíme si představit, s čím sem přijedou. Mají velmi dobré hráče směrem do ofenzivy, ať už zkušené jako třeba Marek Heinz nebo mladé, hladové hráče, kteří jsou dobře vybaveni rychlostně. Mají dobrý přechod do útoku a na tohle všechno si musíme dát pozor," uvedl Luboš Kozel, který se bude muset obejít bez zraněného Kaloudy.

Znojmo čeká velmi těžký podzim. A to nejen proto, že na domácím stadiónu se kvůli nevyhovujícím podmínkám nebude moci ukázat. Předsezónní prognózy předpovídají nováčkovi rychlý návrat do druhé ligy. V letní přestávce Znojmo získalo šestici hráčů s ligovými zkušenostmi, konkrétně Vašíčka, Tomečka, Nepožitka, Drobisze, Simerského a Zebu. Na prvoligový trávník po menší přestávce opět vyběhne zkušený Marek Heinz.

"Dukla má velmi dobře poskládaný tým s výbornými hráči ve všech řadách. Myslím si, že bude hrát o špici tabulky. Oporou je starý harcovník a stále výborně fyzicky připravený Gedeon. Na hrotu je nebezpečný Pospěch a Pázler. Bude to velmi těžká premiéra, Dukla hraje velice dobrý kombinační fotbal. Když jsem ještě jako hráč Olomouce jezdil na utkání s Duklou do Prahy, tak jsme chytli pětku. Doufám, že se to opakovat nebude," prohlásil kouč hostů Leoš Kalvoda. Tomu bude chybět Reljič, který čeká na transferkartu z CZ Bělehrad.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Romera, Božič, Vorel, Vrzal - Hlinka (Ouedraogo), Gedeon, Malý - Berger, Pospěch, Néstor
1. SC Znojmo - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Helísek, Jonov, Hnaníček, Mudra - Zeba, Buchta - Tomeček, Nepožitek, Okleštěk - Heinz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Bohemians 1905  (pátek 18:00)
V pátek, kdy jsou na programu tři zápasy, startuje další ročník Gambrinus ligy. Plzeň letos obhajuje mistrovský titul a na úvod se představí doma proti prvoligovému nováčkovi Bohemians 1905.

Plzeňští zahájili sezonu již v týdnu, kdy nastoupili k prvnímu zápasu druhého předkola Ligy mistrů. V něm zvítězili v divoké přestřelce 4:3 nad Željezničarem Sarajevo. Vítěznou pohodu si chtějí přenést i do domácí ligové soutěže. Vrbovi svěřenci jsou proti nováčkovi jasnými favority a ligu chtějí začít plným bodovým zápisem. "Chceme vykročit za obhajobou titulu vítězně, ale zároveň musíme myslet na úterní odvetu se Sarajevem, která je pro nás hodně důležitá. Každopádně uděláme všechno pro to, abychom na úvod ligy získali tři body. Bohemians jako nováček určitě přijedou s velkou motivací, na to si musíme dát pozor," prohlásil trenér domácích Pavel Vrba, jehož kostra kádru během letní pauzy zůstala téměř stejná.

Vršovičtí Bohemians se po roce vrátili do nejvyšší soutěže. Svůj návrat by rádi bodově oslavili, ale budou to mít těžké, jelikož proti nim bude stát v úvodním kole úřadující mistr. Plzeň naposledy porazili v první lize pouze jednou v roce 1996. "Všichni se těšíme. Vždyť kvůli takovým zápasům jsme se chtěli vrátit do ligy. Sestavu už mám v hlavě tři dny. I hráči ji dokázali vytušit z tréninků, ve kterých se na Plzeň připravujeme. Zápas Plzně se Sarajevem jsem samozřejmě sledoval a i své svěřence jsem nabádal k tomu, aby se dívali na hráče na postech, proti kterým v pátek nastoupí. Generálka se Spartou pro nás byla velkou školou, co se týká ligového tempa, a s Plzní čekám něco podobného," řekl kouč hostí Jozef Weber, jehož klub v první lize venku naposledy vyhrál v říjnu 2011 a od té doby 11krát prohrál na soupeřových hřištích.

Plzni bude chybět zraněný útočník Bakoš. Za hosty nenastoupí rekonvalescent Cseh, potrestaný Klavík a nejistý je start Šírla.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Darida, Hořava - Petržela, Ďuriš, Kovařík - Tecl.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Havránek - Kalina, J. Štochl, Krch, Kolář - Moravec, Budínský, Jindřišek, Rada, Bartek - M. Štochl.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 4.80 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Baník Ostrava  (pátek 20:15)
Se snahou vylepšit tristní výsledky z posledních několika sezón vstoupí do nového ročníku oba kluby, které se v úvodním kole představí v Edenu. Domácí Slavia hostí ostravský Baník.

Daleko optimističtěji vypadá situace ve Slavii, která ve velmi dobrém tempu zvládla jarní část skončené sezóny a do té nové vyhlásila smělé cíle. Tím prvním však bude konečně zvítězit v prvním kole, což se sešívaným nepovedlo již pětkrát v řadě. Celkově by chtěl zkonsolidovaný tým, který po dlouhých letech našel snad konečně i trenéra, zaútočit do elitní pětky. Proti Baníku, který Slavia již sedmkrát v řadě neporazila, nenastoupí Dobrotka.

"Věřím, že budeme pokračovat v tom, co kluci předváděli na konci jara, a že budeme stejně ofenzivně naladěni. Rádi bychom potěšili diváky takovým fotbalem, aby viděli šance a góly. Slavia už pět let po sobě začala sezonu špatně, remízou nebo prohrou, takže bychom chtěli toto prokletí zlomit. Věřím, že se nám to podaří a Ostravu porazíme," řekl trenér domácích Michal Petrouš.

Baník byl v posledních třech sezónách rád za udržení nejvyšší soutěže a podobné starosti jej zřejmě čekají i letos. Špatným hospodařením sužovaný klub v létě prakticky neposílil, naopak do Turecka odešla ostravská modla Milan Baroš. Hlavní novou akvizicí je tak tvář hlavního kouče, který poprvé dostane příležitost předvést své kvality v nejvyšší soutěži. K dispozici ale nebude mít zraněné Fantiše, Hableho a Staška a rekonvalescenty Svěrkoše a Macha.

"Chtěli bychom zabodovat, i když proti nám hraje čas a ještě je hodně na čem pracovat. Z toho pohledu jsem sám zvědavý, jak zápas zvládneme. Slavii jsme viděli v generálce proti Mostu a ukázalo nám to, že je to velmi kvalitní tým s nepříjemnou útočnou fází. Hrají hodně kolmých přihrávek za obranu, krajní záložníci se rychle tlačí na obrannou linii. Tam je velká síla Slavie. Mají ve svém středu hodně zkušených hráčů, kteří dokážou dát přihrávku, to si musíme pohlídat v obranné činnosti," uvedl Martin Svědík.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Petrák, Bortel, Čonka - Gecov - Mičola, Zmrhal, Juhar - Kisel - Škoda
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Bárta - Zawada, Frydrych, Vomáčka, Dedič - Lukeš, Droppa, Kukec, Milosavljev - Kraut, Rolinc
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.20 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sigma Olomouc00000:00
 Viktoria Plzeň00000:00
 Baník Ostrava00000:00
 Slavia Praha00000:00
 Sparta Praha00000:00
 1. SC Znojmo00000:00
 FK Teplice00000:00
 FK Mladá Boleslav00000:00
 Slovan Liberec00000:00
 Vysočina Jihlava00000:00
 1. FC Slovácko00000:00
 1. FK Příbram00000:00
 Bohemians 190500000:00
 Baumit Jablonec00000:00
 Zbrojovka Brno00000:00
 Dukla Praha00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (412)

Přidat komentář
cepinzcegamy

tři jedničky padesát

Reagovat
smazaný uživatel

Jindrišská 16, tři jedničky padesát

Reagovat
adalbertus

kéžby pražáci nebodovali..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tři jedničky, favoriti nezklamou.

Doufám, že nastoupí Wágner. Postavil jsem ho do Fanty, navíc jako kapitána Asi ho tam nechám a kapitánskou pásku svěřím někomu jinému. Během psaní mě napadlo ještě jiné řešení

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tady, už je to tady

Reagovat
db18

Tecl ne Ten by měl přijít až jako žolík, aby zase nerozchytal gólmana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

konečně do Edenu!

Reagovat
havrys99

1. Plzeň

2. Sparta

3. Bolehlav

4. Jablonec

5. Olomouc

6. Slavia

7. Liberec

8. Dukla

9. Teplice

10. Slovácko

11. Brno

12. Jihlava

13. Příbram

14. Bohemians

15. Znojmo

16. Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec 5.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Slovan

2. Sparta

3. Plzeň

4. Dukla

5. Olomouc

6. Jablonec

Reagovat
FCSL

Dukla Praha - 1. SC Znojmo 2:0

Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 3:1

Slavia Praha - Baník Ostrava 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju Dukla 3:1 Znojmo

Viktoria Plzeň 2:0 Bohemka

Slavia 1:1 Ostrava

Reagovat
boryland

Plzeň 5:1,Dukla 3:0,Slávia 1:2........

Reagovat
smazaný uživatel

1,1,1,1,1,2,1,2 není o čem

Reagovat
Han střelil první

Invaze do Prahy pomalu začíná. Bude to velké! BP!!!

Reagovat
frankiefcb

Dneska to bude jazda, už se těším jak malý harant.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla 5:0, Plzeň 2:0, Slavia ?

Reagovat
Losinho

2:1 nebo 1:1, na Baník sice neumíme, ale letos vypadaj vážně slabě, tak to snad urveme

Reagovat
frankiefcb

1:1 ideal. V doufám v aspoň tu remku, Svědík vypadal nadějně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumíte? Baník snad s nikým nemá tak špatnou bilancu jako s vama.

Reagovat
frankiefcb

myslím, že se Spartou a Olmik, taky není náš oblíbený soupeř.

Reagovat
Losinho

Neumíme. Posledních 7 zápasů jsme s nima nevyhráli ani jednou.

Reagovat
Shevchenko

Podívej se na poslední zápasy

Reagovat
PlackaSKS

buďto 4:1 nebo 1:1

Reagovat
PISTOLERO

Dukla 4:1 Znojmo

Plzeň 2:0 Bohemians

Slavia 3:0 Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla - Znojmo 2:1

Plzen - Bohemka 2:0 ale co ted maji za obranu tak bych zkusil 2:1,2:2 bude dojeb u toho zápasu si myslím

Slavie - Baník 2:0

Reagovat
PlackaSKS

Dneska hezky 4:1 a první místo v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

Není co řešit pokud chce Slávie hrát přední příčky tabulky musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

*Michal Petrouš..

Reagovat
F.Torres

Doufám v samý 1, ale nejvíc pochybuju u Plzně..

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak jsem na nás hodně zvědavé, z pripavxy jsem viděl jen zápas proti Hradci, a tak trochu nevím, co očekávat.. Proti Baníku nám to jde dost na hovno, ale s Pepim na dresu to urveme. Věřím ve výhru tak o dva, budeme li mít stesti třeba i o tři góly..

Reagovat
rezba

OT: otázka na tepličáky: Kdo myslíte že nastoupí na levém beku? Krob nebo Nivaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni přípravnej zápas proti Roudnici začínal Nivaldo a podle mě zahrál líp ( po jeho centru z levý padnul jedinej gól ).

Reagovat
rezba

Díky, dím ho do fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si ho tam hodil

Reagovat
PlackaSKS

taky tak

Reagovat
OtecJaJ10

Mám dotaz, o jaký rekord se jedná u Baníku se Slavii? Píšou o tom všude na FB, ale nevím, o co jde. Napadá mě jenom nejdelší šňůra se Slavii, ve které Baník neprohrál..

Reagovat
centos

Výjezdový počet.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty co?

Reagovat
centos

Koupil jsem si bílé triko, ale je mi poslední dny blbě, tak vynechám

Reagovat
smazaný uživatel

Hm nechci rýpat,ale tušil sem to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
TheAdy

Reagovat
OtecJaJ10

díky

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fcvysocina.cz/clanek.asp?id=Vysocinu-dva-dny-pred-vstupem-do-ligy-posilil-Haris-Harba-4113

Tak je to potvrzené, na konci ligy jsem ho chtěl a říkal jsem si, že by mohl přijít, tak jsem šťastný, že se to povedlo, ale podle toho co včera Tulis říkal, ho přivádíme jako náhradu za Vaška Kolouška, což mě tak trochu mrzí, protože to ukazuje, že po sezóně jde pryč

Reagovat
exse

Takže záloha Koloušek - Karlík a podhrot Harba? Myslím, že teďka už se o sestupu nedá mluvit ani náhodou, naopak bych se nedivil, kdyby jste skončili někde na 8. - 10. místě.

Reagovat
smazaný uživatel

To se takhle říct nedá, teď na Spartu bude určitě záloha Koloušek - Karlík a podhrot Jungr, podle toho, co včera říkali. Ale prý si o základ hodně říká Jánoš. Podhrot na 99% bude hrát buď Jungr nebo Kučera, protože Koloušek prý na podhrot nemá fyzičku a jelikož Harbu přivádíme jako náhradu za Kolouška, tak asi bude taky hrát normálně ve středu zálohy, je to docela zamotaný a jsem zvědavý na koho zbude černý Petr, protože ten střed zálohy je fakt našlapaný a všechno hodně kvalitní hráči...

Reagovat
partaS

snad se Adam u vás rozehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mohl si zahrát už proti Spartě, ale je tam miliónová pokuta, kdyby nastoupil, i když je to váš nějaký třicátý hráč, jak Komňacký podotknul

Reagovat
partaS

Jánoš není špatnej, sice ho spousta lidí považuje za kopyto, ale nohama umí na def. záložníka slušně, navíc je to takovej brousek, kterej by se Spartě hodil; ideální scénář je že se letos rozehraje a příští sezonu by se střídal s Váchou

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já ho viděl ve třech přípravných zápasech a pokaždé se mi líbil, sice má trochu mezery v kombinaci, ale jinak dobrý, je prostě všude a hlavně na rozdíl od Rady nefauluje, skoro všechny zákroky čisté...

Reagovat
exse

A kdo teda bude na levé záloze?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš Vaculík, jestli se stihne dát do pořádku, jinak tam máme Kosaka, Klimenta a teď toho Harbu, který by tam prý taky mohl hrát

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrát petržela?

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla - Znojmo - neprohra hostů

Plzeň - Bohemians 1905 - utrápená výhra domácích

Slavia - Baník - výhra domácích v handicapu

Reagovat
goodbay

Nejlepší by byly samé 2ky. Ale co, ted mě zajímá hlavně EL, v GL o nic nejde a i kdyby případně měla Sparta nějaký náskok, tak je důležitý zvládnout posledních 5 kol.

Reagovat
j_mrazik

Jaká bude dneska na Edenu návštěva? Mohlo by to hodit pěkný číslo, ne? Pěkný počasí, ideální čas...

Reagovat
PlackaSKS

tipuju tak 7-8...

Reagovat
Losinho

Reagovat
Greny

Mohlo navíc přijedou lidi z Ostravy :) Těch 8-9 tisíc by přijít mohlo

Reagovat
salami

zase jsou prázdniny a navíc pátek večer, vidim to na 7 635 lidí

Reagovat
j_mrazik

Přemýšlím, jestli půjdu, aby to bylo aspoň 7636.

Reagovat
salami

60 lidí se mi na to vysralo =)

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně liga

Reagovat
smazaný uživatel

ale v momentě kdy naskočí PL,BL,PD tak to bude teprve to pravé ořechové.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
GarethBaleCZ

Bude hrát podle vás Hořava? nevím jestli ho dát do fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem nad ním přemýšlel.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň - Klokani 3:3

Dukla - Vokurky 3:1

Slavia - Banik 3:0

budou gólové hody

Reagovat
mickey mouse

3x1 za kilčo

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem na Duklu, Slavii a Dynamo Záhřeb za pade. Do Plzně jedu osobně, takže přece nemužu vsadit na Plzeň, to by bylo proti přírodě...

Reagovat
Ronaldo.com

Dukla - Znojmo 1:1

Plzen - Bohemka 3:1

Slavia - Baník 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tady si každý myslí,že Baník prohraje 3:0 nebo 4:0. Bože lidi jste normální?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to blbci, Banik prohraje 4:1.

Reagovat
PlackaSKS

přesně to tvrdim celou dobu

Reagovat
exse

Přitom je jasný že jim Baník dá bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

a reagujou zas blbci.

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

No sorry,ale tvůj koment je .....

Reagovat
exse

No ale hned mi tak škaredě nadávat? To není hezký...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj cíťa. Tak promiň za to sprosté slovo.

Reagovat
cepinzcegamy

naser si

Reagovat
salami

může bejt, ale zrovna tak to může skončit i obráceně

Reagovat
smazaný uživatel

No co se divíš, lidi co ví o Baníku hovno a neviděli jediný přípravný zápas už tady dávno rozhodli,že Baník je jasně nejslabší a uhraje maximálně 10 bodů přitom ten kádr je dva roku z 90% stejný a vždycky to s přehledem stačilo..

Reagovat
OtecJaJ10

No s přehledem zrovna ne, ale stačilo. Snad se letos pořádně sehrajem a příští rok klidný střed tabulky

Reagovat
soukup

s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

plichta 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak moje tipy ( ale nevsadil sem ještě) - Plzeň- 1:0 , Dukla- 2:1, SKS- 1:0 ( kéž by 1:1)

Reagovat
db18

OT: Hraje někdo tu fanligu na isportu? Nevíte jak se dá založit vlastní liga? Sice píšou někde v žebříčkách, ale ty nemůžu najít

Reagovat
PlackaSKS

měli by to zprovoznit až začne bodování

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/photo.php?v=10200979588163470 videopozvánka do edenu

můj tip 1:2, 7700 diváků, 800 hostů

Reagovat
cepinzcegamy

2:1 za 6000 budem rádi, baník se hecne a přijede talíř

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát Chramosta nebo Mareš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja vyrazim do Doosan Areny, tak snad vyhrajeme.

Reagovat
boryland

Jo 5:1....

Reagovat
smazaný uživatel

kde se daj sledovat zapasy? fromsport tam ma ale kdyz na to kliknete tak to asi nepude ..

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Zbrojovku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk
Reagovat
Losinho

Fenin je za ty prachy docela zbytečnej.

Reagovat
PlackaSKS

přesně tak, fenin je fail

Reagovat
risk je zisk

Jj mate pravdu, ale ja tam nic jineho nenasel ikdyz ted jsem to jeste pozmenil. Obrana Benes, Yonov, Janotka a utok Wagner, Chramosta, zaloha zustala jak byla :)

Reagovat
smazaný uživatel

je tam Yonov ? kdyz sem to delal byli tam 3 hraci znojma a on ne tak to me nasrali chtel sem ho..

Reagovat
risk je zisk

je tam, musis ale napsat Yonov ne Jonov :D..

Reagovat
smazaný uživatel

ja prave vim ze se pise takhle ale na zacatku tam jeste nebyl ..

Reagovat
risk je zisk

nebyl no :// taky jsem stou sesatvou cekal do dneska

Reagovat
exse

Fenin, Glaser, Stronati? Jenom 3 obránci? Špatný, špatný...

Reagovat
risk je zisk

3 obranci jsou dobri :) ;) hraju timhle stylem uz docela dlouho, jinak co jsem zmenil jsem uz napsal, ale tady mas i vizualizaci

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1070076_197871060373462_512657794_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak je to teď s halou v Budějkách? Zrušila se ta smlouva s Budvarem? Kdyby se jim náhodou podařilo se za rok vrátit do Extraligy, aby zase neřešili pivo.

Reagovat
FCSL

Kozáčik - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Darida, Hořava - Petržela, Kolář, Kovařík - Wágner

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes večer to musí být za 3 body...

Čontofalský - Nitrianský, Bortel, Petrák, Čonka - Mičola, Gecov, Kisel, Juhar - Škoda, Fenin vím, že budeme hrát se zhuštěným středem a na jednoho hrota, ale tato sestava a rozestavení by bylo dle mne lepším řešením. Neříkám, že je Zmrhal špatný hráč, ale na hřišti mi jeho role přijde zbytečná...Kisel jako tvůrce hry a Gecov jako zametač a střed je vyřešenej s tím, že Škodu by doplňoval techničtější Fenin...

Jinak Petrák to snad zvládne, nicméně pořád doufám, že přijde kvalitní stoper, jinak z dlouhodobého hlediska jsme v háji !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak koukám, že se zlepšily přenosy na sazkatipu, jestli k tomu dopomohlo těch třicet korun, tak to je klidně budu dávat

Reagovat
Greny

Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

praseeee Petrželič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je matadore?

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo se mi líbí, hraje podobně jak my, takže se ani nedivím, že tam nějakého borce co umí jen kličkovat nechtějí

Reagovat
smazaný uživatel

koho? toho "plzeňáka"?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Malakjana, ale co to má společného s Plzní? Prostě se jim nehodil do koncepce a když se koukám na jejich fotbal, tak se tomu ani nedivím, třeba Hrošovský se mi líbí, hraje docela dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

já ani pořádně nevím, jak on to s těma klubama má :).

Jak hraje Znojmo?

Reagovat
Greny

Pokud nezačne Bohemka hrát dostane pětku

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela je oproti evropské lize uplně jinej hráč. a strašně se mi líbí i Hořava.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooool, pekny futbal, super a proste Darida-Horava ma ine grady

Reagovat
RickNash

Zatim bída s nouzí, takhle to nepude. Na druhou stranu Plzeň je někde jinde a takhle zatlačila i jiný mančafty... V obraně to hoří jak hovado, pokud chcem přijet bránit, tak musíme kurva zachytávat ty náběhy! Místo toho tam už byl Kovařík, Kolář dával gól zo fsajdu, koneckonců i druhej gól je ten samej případ...

Jo a Petržela je dobrej, ale do Havroše tam šel jako hovado, svině jedna

Reagovat
smazaný uživatel

jojo měl dostat jasně žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

ty jses ale dement, Petrzela do nej vubec neseljen to dobihal. Ale Havranek jak skakal po balonu, tak mu skocil pod nohy a narazil do jeho nohy levym bokem. Petrzela mel uz v te dobe nohu doslapnutou na zemi. Pust si zaznam, ty lumene...

Reagovat
Greny

Darida,Kartáč a Hořava je vidět, že Darida nemusí běhat za Horvátha

Reagovat
iamek

Ten Nemec je otresny.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se blbě vyspal. jinak tak křečovitý nebývá..

Reagovat
vinetou

Nemůžu si pomoct, ale vždycky když mluví slyším jenom bla bla bla...

Reagovat
Fernando_Torres

Petrák na stoperu, achjo, takhle kazit tak parádního hráče...

Reagovat
iamek

Bárta - Zawada, Vomáčka, Frydrych, Dedić - Lukeš, Droppa, Kukec, Engelmann - Kraut, Rolinc.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář

Reagovat
bruchy

to opravu není jméno nového finského hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář je prostě impotent

Reagovat
smazaný uživatel

snad tam da este jeden aj Tecl..WAGNER

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha repre forma a Wagner skvělej též

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Bohemka je hodně marná.

Reagovat
smazaný uživatel

TECL da gol a oni si vymyslia ofsajd, acch boze

Reagovat
Greny

Teeclovi neuznaji gol

Reagovat
smazaný uživatel

TECLLLLLLLLLLLL KURVAAAA

Reagovat
Greny

Teeeeecl

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Stando

Reagovat
Diego2

Standaaaaaaaaaaa

Reagovat
bruchy

nevíte kdy hraje Bohemka?

Reagovat
Diego2

A taky Znojmo

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
FC Porto FC

ZNOOOOJMOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo

Reagovat
mickey mouse

Dukla

Reagovat
centos

Moc pěkný pohled na náš kotel

Reagovat
smazaný uživatel

Dedić zatím výborný, hra Baníku - docela dobrý. Nezakřiknout to.

Reagovat
adalbertus

Kisel pěkně umí česky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se před zápasem loučil Hubáček, tak mi přišlo, jak by končil Diego Maradona a ne mistr vlastenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Davooor!!!

Čonto

Reagovat
patas92

Mičolo ty děvko

Reagovat
db18

Hm, tak už je mi jasné, proč musí měnit světla pro Superpohár

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
bruchy

vemte čelovky a hrajem

Reagovat
db18

SKS teď Baník docela mlela, takže tohle teď nasvědčuje spíše Baníku

Reagovat
Ronaldo.com

No tak roberte rekni nam nejakou historku

Reagovat
Fernando_Torres

Ten Čonty je strašnej tragéd, já nevim co na něm furt někdo může vidět...

Reagovat
Il Architetto

Je dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Radek Černý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak řešení je jasné. Domácím nefungují světla a tak by měli kontumačně prohrát.

Reagovat
bruchy

Eden Aréna projde před zápasem rekonstrukcí, vymění se kompletně trávník, instaluje se silnější osvětlení (kvůli požadavkům televizních společností) asi to hltalo až moc

Reagovat
bruchy

takové vtipné povídání na čt neuslyšíte .....

Reagovat
db18

tam by pustili dechovku - jako když jednou při přenosu repre zápasu vypadl obraz - ikdyž to Bosák dobře komentoval i bez obrazu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by místo toho pustili záznam z ME ve stolním hokeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara.

Reagovat
smazaný uživatel

Posadit Fenina na rotoped, ať rozběhá ty světla! Alespoň k něčemu by byl užitečnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Posadit Fenina na rotoped, ať rozběhá ty světla! Alespoň k něčemu by byl užitečnej...

Reagovat
db18
Reagovat
Trand

Švancara je super.

Reagovat
bruchy

skoro jak Táborský

Reagovat
smazaný uživatel

co tam mele?

Reagovat
db18

že si při oslavě gólu dal na hlavu kýbl s vápnem

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
Greny

Bican se už na to nemůže dívat

Reagovat
patas92

Vladan rozhodne

Reagovat
mickey mouse

Švancara

Reagovat
bruchy

ženský na mě lezó

Reagovat
centos

Reagovat
taws

ale já bych tam už neměl odvahu tam dávat ten Záhřeb

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavé, že tipy eurosportu jsou vždy bud na favorita, nebo na remizu při nejasnem zapase jen že takhle to většinou nevychází, navrhoval by erofotbalu.cz odbornější tipy,teda aspon trochu se o ně snažit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ryzskej

Zkus to sledovat dlouhodoběji. Minulou sezónu měli pár zajímavých tipů, co si pamatuju, tak třeba v nizozemské měli tip na outsidera (sázkovky na něj měly kurz 6) a padlo to. Stejně tak v jiných soutěžích. Takže klídek.

Reagovat
smazaný uživatel

FCB co bys chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

ja nemyslel tipy co tu davaj z nižžích soutěží a rezepisujou to a podobné to je v pořádku,ale třaba ty co jsou v tomdle članku a jemu podobnych, to sou tipy vyloženě na favorita z žádnym odbornym doložením, to to ani nemusí psat, na favorita si vsadí kdekdo......třeba například v patek někteří asi neměli štastnej den

Reagovat
exse

Hmm tak tohle se Sigmě hodně povedlo https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1069343_559185594141416_141367452_n.jpg. Přesto doufám, že dneska dostanou na prcu.

Reagovat
centos

Docela pěkné.

Reagovat
exse

Docela? Když to jsou s přehledem nejlepší dresy v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Ta zlatá je moc výrazná a celé se to nějak divně leskne, ale ta fotka je nekvalitní, takže si počkám, až to uvidím v akci.

Reagovat
db18

Ty má Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsou opravdu krásné.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: jak dlouho uz Plzen kopiruje choral Baniku- ...nejlepsi u nas?

Reagovat
centos

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem mel pustenej zaznam s Bohemkou a nestacil jsem si divit..uplne stejny,stejna melodie,akorat misto Banicku,davaj Viktorka

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos

Reagovat
OtecJaJ10

Se střetli dva kopírácí, Bohemka naší hymnu, Plzeň Nejlepší u nás..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

jaká melodie? Jinak jestli to je "Viktoria - naše hrdost, naše droga, náš život, naše víra - Viktoria Viktoria" tak ten už je hoodně dlouho

Reagovat
db18

...teda: "červená a modrá, to je Viktorka plzeňská, na celým světě, nežije krásnější ženská"

ale jinak s tím "nejlepší u nás" nemáme snad nic

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni, kdo mají kecy na PRAVOU Bohemku 1905 jsou .......aný ...áci, ...dy, ..či a všechno kolem. Čau, vy ......................................., rád vás po dvou letech zase viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si v tom kotli rozdavate nejaky lentilky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pražan tíhnoucí k levici, ten si koupí na Bohemku permici!

Reagovat
taws

já myslím že na pravou Bohemku nikdo kecy nemá, když už ani neexistuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prohra s iviznim Horovickem docela nasere, to chapu.

Reagovat
Losinho

Bude Sparta někoho šetřit?

Reagovat
exse

Čekám Vacka v základu, teda alespoň doufám, protože mám Jihlava gól

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nebude střed Matějka, Vácha, Hušby.. tak čekám remízu nebo výhru Jihlavy..

Navíc ty kraje beka :D

Reagovat
exse

Neprohra Jihlavy se dá čekat i když Sparta nastoupí v plné sestavě, loni spolu hráli 4 zápasy a Jihlava neprohrála ani jeden, navíc doma loni prohrála Jihlava jen jeden zápas. Když se k tomu přičte forma Sparty, tak v podstatě Sparta není ani favorit.

Reagovat
salami

jasně, dělej z Vacka kretena, co neumí kopnout do balonu, tohle mám fakt rád, když odcházel, tak patřil k nejlepším záložníkům ligy, to že neni tak kreativní jako Matějovský je pravda, ale dřeváka to z něj rozhodně nedělá a krom Plzně a Sparty by hrál všude v lize základ, nejsem žádnej jeho fanda, ale co je moc to je moc, navíc by mě zajímalo kolikrát jsi ho viděl za poslední roky hrát ty samozvanej experte, že tu vydáváš takový soudy?

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledni dva roky ho ani moc videt hrat nemohl.. Leda,ze by navstevoval treninkovy centrum Chieva.

Reagovat
salami

zasáhnul za ty 2 roky do 34 zápasů a odehrál skoro 2000 minut, to neni zase taková hrůza, neni to žádnej zázrak, ale je to dost na to aby se řikalo, že tam dva roky seděl na tribuně, poznal novej styl, klidně může bejt ještě lepší než předtim až se trochu rozehraje, každopádně mi přijde trapný vytvářet dojem, že když nastoupí, tak se to rovná golu pro Jihlavu, jestli nahradí Matějovskýho, tak to naopak defenzivě Sparty prospěje

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je to fuk, ta spartanska zaloha je tak jako tak uboha.

Reagovat
salami

mně je spartanská záloha taky ukradená, jenom nemám rád tyhle blbý kecy, kdyby se mu bejval vrátil Gecov, tak by se z toho pos..., přestože ten si venku ani neuprdnul

Reagovat
goodbay

Počítáš tam i křídla?

Reagovat
smazaný uživatel

Smutny je,ze nemame momentalne moc moznosti koho tam za toho odpocivajiciho hrace dat..

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, tady se psali prognózy od neuvěřitelných mudrců, že Baníček dostane "kotel" v Edenu a ono remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbci mají štěstí v sázce, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nu nahodou pěkny T je tvoje? Kolika takovych tiketu podaš než ti to vyjde?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím no... napsalo to pár pražáků a vy o tom budete mluvit ještě za týden... bože. Jakokdyby Slávka byla nějakej velkoklub..

Reagovat
centos

Už jsi byl v Zoo? :)

Reagovat
smazaný uživatel

V sobotu před zápasem. A od středy budem v Beskydech. Tam se taky těším.

Reagovat
frankiefcb

Beskydy nejkrásnější hory v ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nejsou špatný, na podzim minulého roku už sme byli v Komorní Lhotce. Pěkná příroda. Proto se tam těším.

Reagovat
frankiefcb

Byli jste na Javorovém? Z Komorní Lhotky je parádní trasa na Javorový a pak se sejde do Řeky. Má oblíbená trasa. Dále mám rád i Radhošť a Pustevny.

Reagovat
centos

Na Pustevnách je krásně. Ale až na Radhošt jsem myslím nedošel, , když jsem tam předloni byl; kolem sochy Radegasta a pak dolů.

Reagovat
frankiefcb

No to je škoda, bo ten úsek vůbec není dlouhý. Já jsem to šel v zimě s přítelkyni a nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, o tom mi vyprávěla žena, že je to tam hezký. Jako malá tam hodně jezdila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Zajdi si na Lysou, od Rajské boudy to vemte k Veličkům a tam si dejte pívo. Je to vražedný úsek cesty (až od Korýtka), ale zas tam dojdete dřív :)

Reagovat
smazaný uživatel

Budem tentokrát v Horní Lomné. Na Lysou sem se chtěl podívat ale to je dohromady tam i zpět nějakých pade kilometrů, tak spíš budem chodit někde po okolí.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja co mam srdce skromne, jako všeci z Dolni Lomne, sem byl spokojeny bo sem ukol splnil...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bekim Balaj nastoupil vcera poprve za Jagu jako stridajici hrac a po necelych 8 minutach na hristi rozhodl golem o vyhre 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem,parada az me to teda prekvapilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Zawisza bude velký oživení ligy, minimálně po stránce ultras. Na začátek stačí jen to jejich choreo, čím se prezentovali na utkání s Jagou.

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne tenhle klub mi prakticky nic nerikal,proto jsem byl prekvapenej jak se prezentovali..jak dlouho chybeli v lize? Pokud tam nekde byli..

Reagovat
smazaný uživatel

Po devatenácti letech. Ono já jen předtím taky moc neznal, do podvědomí se mi dostali až potom, co se hrálo v Bydgoszczi finále polského poháru mezi Legií a Lechem, pač ten jejich stadion má netradiční architekturu. A víc sem je začal sledoval, když postoupili do první ligy a zvlášť ve vzájemných zápasech s GieKSou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stadion me taky zaujal..19 let,to je dost..ty budou hodne nateseny,jak uz naznacil ten zapas s Jagou,super choreo i support

Reagovat
smazaný uživatel

Ted koukam,ze i behem zapasu ukoristili flagu

Reagovat
smazaný uživatel

O to právě šlo, proč začal riot.

A viděls choreo na Wisle ?

http://www.supporters.cz/clanek/fotoreport-wisla-krakow-gornik-zabrze/5091.html

Reagovat
smazaný uživatel

Ribéry?

Jinak koukám pěkná nová družební flaga.

Reagovat
smazaný uživatel

Nová vlajka ?

Tenhle motiv je i na jedné z družebních šál, kterou mám z roku 2011..

Reagovat
smazaný uživatel

Videl,taky velka parada...tenhle rok mi nejakej zapas Ekstraklasy musi vyjit..

Reagovat
Greny

Přeji mu ať se chytne, jen je škoda, že je to hostovaní s opcí

Reagovat
Losinho

Takže Jaga uplatní opci a vy na něj můžete zapomenout, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem by me zajimala vyse ty opce,jestli je nejaka symbolicka nebo takova,aby byla sance na jeho navrat..

Reagovat
Ronaldo.com

Tak dneska aspon bod s Peltova

Reagovat
Ronaldo.com

*z

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

To bude klasická plichta s Jihlavou dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Hlavně postup přes Hacken, liga je také důležitá, ale ještě důležitější bude zvládnout jaro a posledních 5 kol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už je na tiketě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vyhrajeme.

Reagovat
rufus

Docela se toho bojim..

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeš? Já se na to vykašlal, protože musím v 7 vstávat do práce. Ten termín je na hovno. Jinak jsem koukal, že v sektoru máte klasicky lístky zase jen vy 3.

Reagovat
rufus

Nejedu, čas v neděli od 20:15 je pro výjezdy docela blbej..

Reagovat
rufus

Jo a v našem sektoru klasicky víc security než fanoušků.

Reagovat
Wat

Budete rádi za bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Franta nějaký naštvaný

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec - Zbrojovka 1:2

Teplice - Slovacko 2:3

Sigma - Slovan 2:2

Jihlava - Sparta 3:1

Reagovat
exse

Jasný, Zbrojovka vyhraje v Jablonci a všechny zápasy budou overy. Potom Plzeň vyhraje LM a Darida přestoupí do MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v pripade, ze vyhrajeme LM, doufam, ze tu Darida zustane. Ale spis bych se bal, ze ho koupi PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka sice nevyhrála, ale jinak ten počet golů docela trefil. Nevím no. Příště bych s takovýma kecama radši počkal.

Reagovat
hribco

Prosim vas na ktorej stranke sa da hrat Vasa liga fantasy ?

Reagovat
hribco

Mozes mi jednu odporucit ? Neviem ktora je najlepsia

Reagovat
exse

Tak nejhorší jsou jednoznačně lidovky. Sport.cz a isport mají každý plusy a mínusy, isport má lepší ceny (ikdyž možná ne z pohledu slováka), největší rozdíl je pak v tom, že na sport.cz musíš dělat sestavu každý týden znovu, kdežto na isportu máš i 4 náhradníky a hráče kupuješ a prodáváš, takže je to bližší realitě a z mého pohledu lepší.

Reagovat
db18

jen je to docela nedodělaný - nevidím kolik bodů získal jaký hráč, za co je dostal - ikdyž body už připsané mám a pořád nejde založit ta vlastní liga (ale to snad brzy doladí)

Reagovat
exse

Jojo, potřebuje to doladit, ale i tak si myslím že je lepší, jak formát, tak hlavně ceny. Na sportu stačí když jedno kolo zapomeneš sestavit tým a máš po celé sezóně.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Už to tam je. Ale překvapuje mě, že to dodělávaj za pochodu, když věnovali tolik úsilí propagaci. Čekal bych větší kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta za 4 mega? Wtf?

Reagovat
db18

To je zadarmo... Švancara stojí 7,7 jen doufam, že mu vydrží zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdriv jsem si tam dal Wagnera (tusim neco pres 7), ale jak jsem videl Chramostu, tak za ty 4 je to povinnost.

Reagovat
db18

co tak koukám na pravidla ohledně změny ceny hráčů, tak mu ta cena ani neporoste - prý max. o 100 tisíc, podle výkonů a žádanosti, i když jeho tam bude mít asi 90% lidí

Reagovat
exse

Trochu dáreček no, asi to dělali podle statistik z poslední sezóny, jinak si to vysvětlit nedovedu.

Reagovat
salami

ta fanliga od Sportu moc nefunguje, teprve se to rozbíhá a má to dost problémů, tu bych moc nedoporučoval

Reagovat
hribco

Dakujem vsetkym, vyskusam aj sport aj isport a uvidim co sa mi bude viac pacit

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi nevíte kde se dá dívat na Sigmu online ? na stadion nemužu a zapas si nechci nechat ujít .. vím že na sazkatip to jde , ale tam nejsem registrovanej a ted už to nestihnu jít ověřit na pobočku :/ víte teda o nějakém jiném přenosu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne hej, zkoušel jsem to několikrat a bez sazkatipu to nešlo,ale třeba ma někdo jiny jinou zkušenost...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra :( já si nestihnu zajít na pobočku potvrdit registraci , abych se mohl dívat na sigmu :/

Reagovat
smazaný uživatel

Asi musím sehnat někoho kdo je tam registrovanej a dívat se přes něj

Reagovat
centos

Myslím, že jsi naivní, když čekáš, že ti na tohle někdo odpoví s nabídkou poskytnutí přístupu ke svému Sazka účtu

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

vyčůránek

Reagovat
Robbie

co kdyby založil někdo s eurofotbalu nějaký účet aby jsme společně mohli koukat

Reagovat
exse

Řekni rodičům

Reagovat
Losinho

Juchů, Litsingi dobře Akorát Nivalda mám jenom na lavičce, jsem tak zvyklý na zahraniční fanty, že jsem počítal s možností střídání v průběhu kola

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava má nejlepší trávu v České republice.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic jezisi, to co robil

Reagovat
smazaný uživatel

Křetinský nenechává letos nic náhodě od prvních minut

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně? Vždyť to byla naprosto čistá penalta.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

nezájem, na druhé straně by se prostě nepískala

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

ještěže to uznáš

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to můžeš vědět, ty vocasi. Stalo se to jak se to stalo a svoje posraný kdyby si nech někam do filosofie....

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nechapem, ze niekto ako Kopic, ktory uz ma nieco odohrane ide takto do suboja

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se, ale ta penalta byla fakt jasná.

Reagovat
db18

a kopla kdo?

Reagovat
goodbay

jn, a proto za stavu 0:3 nepískl další a asi za minutu dala Jihlava na 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

že by aspoň trocha spravedlnosti v zápase Sparty? To je dobře Přece jen existuje světlo na konci tunelu

Reagovat
goodbay

ještě 2 vymyšlený ofsajdy, které by možná taky smrděli goly, kdyby je rozhodčí pustil

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud tohle napíše sparťan tak tipuji dvě naprosto těsné situace

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ty na to ani necumis,ale vis,ze penalta byla zaplacena

Reagovat
smazaný uživatel

já se na fotbal nedívám ( jestli ta vaše sparťanská tupá primitivní zvěř čumí, tak věz, že civilizovaní lidé sledují), ale jelikož jde o něco tak bezcharakterního a morálně špatného jako je rudá špína, tak předpokládám jak to je.

Reagovat
twerp

Troluješ dobře

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si něco jako sparťan myslí, že se jedná o trolling je to jen věc jeho druhu

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

výborně tak smajlíky si zvládnul, to gratuluji, zřejmě už si zvládnul i základy čteční, takže teď by ten tvůj prejt co máš místo mozku, mohl zkusit i písmenka skládat do slov

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Matějka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Ty vole Matějka

Reagovat
rufus

Ještě, že Matějovský neodešel. Takovou kolmici v našem týmu moc hráčů nedá..

Reagovat
smazaný uživatel

koukám rudí internet fans opět jako při každém zápase sparty v plné síle

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si srandu? Já byl na tolika výjezdech, že se ti o tom ani nesnilo.

Reagovat
Greny

Na "výjezdě" v Edenu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Costa hraje s prehladom, skvele

Reagovat
frankiefcb

jj zajímavý hráč.

Reagovat
Free_player

Přikryl

Reagovat
twerp

Hrajem fakt dobře... už to mohlo být klidně 5:0. Pokud budem proti Švédům hrát takto a neotočí se k nám štěstí zády, tak se o postup nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

panečku ten Costa je plejer.ne jak ten Pamič

Reagovat
vinetou

Tvl Vácha další hrubka

Hlavně že má kopačky od Neymara.

Reagovat
Miguel19

Tvl ten Costa je boží.

Reagovat
Greny

Ten Costa je famozní, ale bránění rohů zatím nic moc , na to by jste mohli ve Švédsku doplatit

Reagovat
smazaný uživatel

Jojojo,Sparta dobře kupuje černochy .

Reagovat
vinetou

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Pěknej fotbal, krásný dresy.... Costa vypadá skvěle, Matěj dneska taky dobrej (líbil se mi i proti švédům). Z lafaty se stává ostřelovač. Ale hlavně ať to uhrajou v tý EL

Reagovat
Greny

Pauschek si dlouho nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Pauschek je pravej bek.

Reagovat
Greny

Já vím, ale Kadeřábek vypadá líp a vlevo místo Costy nemá šanci, pokud bude Costa pokračovat v takových výkonech

Reagovat
rufus

Časem by se dost pravděpodobně měl dostat Pauschek přes Kadeřábka do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad.

Reagovat
Miguel19

Proti Švédům byl tragickej no..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj proti Švédům byl Matějka fakt mizernej.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem tady ty ohlasy, ale mě se jeho hra líbila...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, když se dneska celý Spartě daří, tak ještě víc vyniká Přikrylova špatnost.... ten kluk je uplně mimo, naprosto každej zápas co jsem viděl....

Reagovat
Miguel19

Na Spartu nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

přijde mi že má tak možná na budějky...

Reagovat
salami

tam by vyhořel jak Malakjan, je to dost podobnej typ

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, mátě někdo spolehlivý odkaz na Spartu/Nova sport na netu? děkuji pěkně

Reagovat
PhilipS

http://livesoccerhd.info/l12-a.html nic lepšího sem nenašel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný rozhodčí ...

Reagovat
partaS

tvl Vácha

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,Ja snad prestanu jezdit,jednou nejedu a hrajem jak z partesu teda az na braneni standartek,tam to moc neklape..Matej,Costa a Kadlec vynikajici vykony,Husba taky supr..jen ten Prikryl mi tam moc nesedi,at uz je Lada zdravej..

Co mozna trochu zanikne,vlivem vysledku,jsou vykony rozhodcich..jak v zapase Plzne tak v tomhle tam je dost chyb..v nasem zapase dva nesmyslny ofsajdy+neodpiskana penalta a v pripade Plzne taky neodpiskana penalta+spatne mavnutej ofsajd pri golu Fernanda Tecla..

Reagovat
smazaný uživatel

Matějka je génius Hlavně, at' mu to vydrží, snad to neni jen výjimka. Jinak Lafatu mam ve fantě jako kapitána, takže pohoda Hrajem skvěle, hlavně to zopakovat ve Švédsku.

Reagovat
smazaný uživatel

oni hrají proti Jihlavě a už je někdo z nich genius Víš vůbec co to slovo znamená?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik troll účtů vlastníš Bobe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Dejte jim bůra, vždyt je to škoda, když je má Sparta na lopatkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava reprezentace: Čech - Gebre, Sivok, Suchý, Kadlec - Hubschman - Vydra, Darida, Rosický, Jiráček ( Pilař ) - Lafata ---------------------------------------------------------------------------- a ted Jednadvacítka v tom nej složení : Koubek - Hybš, Kalas, Polom ( Petrák ), Frýdek - Jánoš - Štípek, Kadlec, Krejčí - Přikryl, Vydra

Reagovat
exse

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo, Plzeň

Reagovat
Jolly Roger

Jak nafukovací balón, ten Minář

Reagovat
smazaný uživatel

Škodováci maj dovolenou, to bude dneska asi slušná návštěva..

Reagovat
exse

Kua ta sestava Bolky vypadá neskutečně nadupaně, takovou trojku by jim dát měli.

Reagovat
vinetou

Ono se hraje v Boleslavi bez diváků.

Reagovat
smazaný uživatel

Škodovka má celozávodní dovolenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Příhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Stipek nalevo Napravo mame narvano, takze kdyz se nauci nalevo, jen a jen dobre pro nas.

Reagovat
exse

Ale hraje tam vcelku tužku, jakmile si zběhl napravo, tak parádně udělal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja prvni polocas nevidel, myslel jsem si, ze centroval z leva. Tak to je skoda ale.

Reagovat
exse

No nic, v druhým poločase se slušně rozehrál a patří k nejlepším na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak hral Stajner?

Reagovat
exse

Moc se nedostává do hry, Bolka hraje hodně rychle a v podstatě uplně vynechává střed hřiště, takže má minimum balónů, na druhou stranu když už ho měl, tak to nepokazil.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrůza ti rozhodčí. Teď má faul pomezní přímo před sebou a nemávne to. Teprve to začalo a pomalu není zápas, kde by rozhodčí neudělali chybu...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle Štajner nikdy v Liberci nehral, takhle to skoro vypadá, že ho to nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabian je porad vybornej i pres ty zranenia Zahustel co by smetl

Reagovat
smazaný uživatel

Stratil hodně solidně, ukazal potencial.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele