Previews

Sparta bude v odvetě s Häckenem odvracet pohárovou blamáž

Sezona je sice na úplném začátku, ale už čtvrtek hodně napoví o tom, jak bude Sparta celý ročník hodnotit. Pražané totiž budou odvracet hrozbu vyřazení ze 2. předkola Evropské ligy se švédským klubem BK Häcken, s nímž před týdnem na Letné jen remizovali 2:2.

Plzeň chce být v Sarajevu pozornější v obraně a stvrdit postup

Plzeň může v úterý večer udělat první ze tří kroků na cestě do vysněné základní skupiny Ligy mistrů. Český šampion se představí v odvetě 2. předkola na hřišti Željezničaru Sarajevo a chce stvrdit postup poté, co před týdnem doma zvítězil po divokém druhém poločase 4:3.

Gambrinus liga - preview 1. kola

Mladá Boleslav vstoupí do nové sezony v dnešní dohrávce s Příbramí. Soutěžní premiéru za klub z města automobilů si na domácím stadionu může odbýt Jiří Štajner, jenž v létě přišel z Liberce. Také příbramský celek posílil, z Brna přišel na hostování zkušený útočník Petr Švancara.

Corgoň liga - preview 2. kola

Dvěma zápasy se dnes dohraje druhé kolo nejvyšší slovenské soutěže. Trnava, která nechce opakovat neúspěšnou loňskou sezonu, hostí Trenčín. Nováček z Dunajské Stredy hostí Žilinu, která si má z prvního kola bod za remízu v Ružomberku.

Sparta jde do EL, v níž si chce navázat na úspěch z minulé sezony

Pražská Sparta vyhlíží ostrý start do sezony v podobě čtvrtečního utkání druhého předkola Evropské ligy, v němž vyzve švédský BK Häcken. Letenští si nepřipouštějí nic než postup do další fáze, případné vyřazení by hned na začátku soutěžního ročníku znamenalo pro klub velkou komplikaci.

Liberec chce na startu EL uhrát v Rize dobrý výsledek pro odvetu

Liberec začne ve čtvrtek v lotyšské Rize svoji pouť kvalifikací Evropské ligy, na jejímž závěru touží oslavit postup do základní skupiny. Loňský ligový šampion se v úvodním duelu 2. předkola představí na půdě Skonta a chce uhrát příznivý výsledek do domácí odvety v příštím týdnu.

Plzni začíná boj o Ligu mistrů, v cestě jí stojí bosenský šampion

Plzeňští v úterý vstoupí do boje o Ligu mistrů. Aby se jim povedlo zopakovat sezonu 2011/12, kdy se probojovali až do základní skupiny, musejí nejprve v 2. předkole postoupit přes bosenského mistra Željezničar Sarajevo, kterého v úterý přivítají v prvním duelu doma.

Corgoň liga - preview 1. kola

Úvodní kolo nového ročníku nejvyšší slovenské soutěže zakončí zápas Ružomberku s Žilinou. Hosté mají po minulé sezoně co napravovat, Corgoň ligu zakončili až na sedmém místě. Ružomberok byl o jednu příčku lepší.

Mistr z Plzně přivítá v Superpoháru vítěze poháru Jablonec

Počtvrté v historii otevře domácí sezonu týden před startem nejvyšší soutěže Superpohár mezi mistrem a vítězem Poháru České pošty. Ligový šampion z Plzně v pátek přivítá Jablonec a bude usilovat o druhý triumf v této soutěži. Severočeši se v Superpoháru představí poprvé.

Velké finále je tady - Brazílii se na Maracaná postaví Španělsko

Přání mnohých fanoušků se vyplnilo - obrozená domácí Brazílie se v boji o zlato střetne s úřadujícím mistrem světa a Evropy ze Španělska. Finále Konfederačního poháru tak naznačí, jestli jsou Kanárci před domácím Mundialem připraveni měřit se s aktuálně nejlepším celkem planety.

Uruguay a Itálie se střetnou v duelu o třetí místo

Nepopulární "zápas útěchy" nakonec podle očekávání vyzbyl na Itálii s Uruguayí - poté, co i přes dobré výkony skončily oba týmy na štítech Španělska a Brazílie, nezbývá jim než poprat se o finální bronzovou příčku. To je také jediná zbývající motivace - bramborovou medaili nechce nikdo..

Dějství druhé: Itálie vyzve Španělsko v odvetě za finále Eura

Místo: Fortaleza; mise: postoupit do finále Konfederačního poháru proti domácí Brazílii; soupeři: Španělsko a Itálie. Ostře sledovaný souboj jihoevropských rivalů rozhodne o tom, kdo si bude moci nárokovat titul nejlepšího celku starého kontinentu v roce 2013..

Domácí Brazílie hraje o finále Poháru FIFA s rivalem z Uruguaye

Z Konfederačního poháru už zbývají odehrát jen čtyři zápasy, v nichž se rozhodne o medailových pozicích; poprvé od roku 1995 se ve finále střetnou zástupci evropské a jihoamerické zóny. První semifinálový duel obstarají rivalové z Brazílie a Uruguaye.

Španělé chtějí jako čtvrtý tým obhájit titul na ME jednadvacítek

Finálovým utkáním mezi dvěma nejúspěšnějšími celky v dějinách turnaje vyvrcholí v úterý v Jeruzalémě mistrovství Evropy fotbalistů do 21 let. Favoritem jsou Španělé, kteří v případě výhry nad Itálií jako čtvrtý tým v historii kontinentálních šampionátů jednadvacetiletých obhájí titul.

Preview evropské kvalifikace MS 2014 - úterý 11.6.

Třemi zápasy dnes pokračuje evropská část kvalifikace o postup na světový šampionát do Brazílie. České fanoušky bude zajímat především utkání v Kodani, kde Dánsko hostí Arménii, Finové cestují do Běloruska a v akci bude ještě jeden tým ze severu Evropy - Švédsko přivítá Faerské ostrovy...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele