Previews

Serie A - preview 2. kola

AC Milán bude první nezdar proti Hellasu napravovat proti Cagliari, nováčka z Verony naopak čeká druhá ostrá zkouška, a sice zápas na půdě AS Řím. Inter se představí v Catanii, Fiorentina v Janově, Udinese změří síly z Parmou, střetnou se i nováčci Sassuolo a Livorno.

Bundesliga - preview 4. kola

Protože týmy z čela tabulky ztrácely, může se Dortmund vyšvihnout na první místo. Potřebuje k tomu vyhrát na hřišti Frankfurtu, kterému se zatím příliš nedaří. Ve druhém nedělním utkání hostí trápící se Stuttgart Hoffenheim. Domácí zatím nezískali ani bod.

Ligue 1 - preview 4. kola

Šlágrem čtvrtého kola je zápas Marseille s Monakem. Domácí zatím neztratili ani bod a také ambiciózní knížecí klub začal sezonu dobře. Nice hostí čtyřbodového souseda z tabulky Montpellier, Saint-Étienne změří síly s Bordeaux.

Corgoň liga - preview 8. kola

V jediném nedělním utkání slovenské ligy se představí Slovan Bratislava a Zlaté Moravce. Obhájci titulu se po slabším startu vracejí na nejvyšší příčky, pokud vyhrají, budou na vedoucí Senici ztrácet jediný bod. Zlaté Moravce jsou zatím o další tři body zpět.

Nizozemská Eredivisie - preview 5. kola

Zwolle může v utkání s Utrechtem zvýšit svůj náskok v čele ligy, protože Eindhoven včera pouze remizoval. Ajax bez opor Eriksena a Alderweirelda bude chtít uspět v Groningenu, Alkmaar hostí Vitesse a trápící se Feyenoord změří síly s Bredou.

Portugalské okénko (2.) - preview

Nedělní program Primeiry Ligy láká především návratem Paula Fonsecy na místo činu; do Paçosu de Ferreira, s nímž loni finišoval na senzační třetí příčce. Braga potom bude na půdě Gil Vicente zapomínat na potupné vyřazení z Evropské ligy...

Chelsea skládá proti Bayernu reparát za loňský Superpohár

Praha, Eden, 20:45. Poprvé v historii bude Česká republika dějištěm evropského Superpoháru UEFA, v němž změří své síly vítěz Ligy mistrů a nezdolný válec loňské sezóny Bayern Mnichov s šampionem Evropské ligy Chelsea, která prožívá revoluci na všech frontách. Utkání bude mimo jiné i soubojem dvou trenérských velikánů.

Jablonec zkusí v odvetě na Betisu odčinit domácí prohru

Jablonec je před čtvrteční odvetou závěrečného čtvrtého předkola Evropské ligy ve velmi těžké pozici. K premiérovému postupu do základní skupiny totiž musí v Seville na hřišti Betisu odčinit porážku 1:2 z úvodního domácího duelu.

Liberec sahá po postupu, Udinese se ale nevzdává

Liberec před sebou má jedinečnou šanci postoupit do základní skupiny Evropské ligy. Slovanu stačí ve čtvrteční domácí odvetě čtvrtého předkola udržet vedení 3:1 z prvního utkání. Jenže Severočeši vědí, že proti Udinese to bude hodně těžké.

Jediný zápas dělí Plzeň od druhého postupu do Ligy mistrů

Hráče Plzně už dělí jediný krok od postupu do základní skupiny Ligy mistrů. V odvetě 4. předkola na hřišti Mariboru k tomu potřebují uhájit náskok 3:1 z prvního utkání. Pokud se jim to povede, stanou se po Spartě teprve druhým českým týmem, který si v Lize mistrů zahraje už podruhé. Poprvé se v ní objevili v sezoně 2011/12.

Portugalské okénko (1.) - preview

Pondělní dohrávku portugalské Primeiry Ligy obstará favorizovaná Braga ve spolupráci se staronovým členem elitní společnosti, CF Os Belenenses...

Premier League - preview 2. kola

Premier League má na programu první šlágr nové sezony, Manchester United v pondělí večer hostí Chelsea. Oba týmy jsou zatím stoprocentní s tím, že hosté mají odehráno o zápas víc. Nejsledovanějším mužem bude jistě Wayne Rooney, jehož se snaží z Old Trafford získat právě Chelsea.

Primera División - preview 2. kola

Granada i Real Madrid vstupují do dnešní dohrávky s tříbodovým ziskem z prvního kola. Hostující trenér Ancelotti se zatím nerozhodl, jestli postaví do branky Casillase či Lópeze. Vedle toho se Bílý balet stále snaží dokončit příchod hvězdného Garetha Balea.

Serie A - preview 1. kola

Dnes do nového ligového ročníku vstoupí také Fiorentina a Catania. Fialky za sebou mají úspěšný první zápas předkola Evropské ligy, nyní je čeká premiéra v Serii A, kde se od týmu trenéra Montelly čeká hodně. Catania zůstala jediným sicilským týmem italské ligy.

Gambrinus liga - preview 6. kola

Baník Ostrava i Brno budou chtít v dnešní dohrávce přerušit sérii tří proher, jisté je, že se to minimálně jednomu týmu povede. Baník má po pěti kolech vůbec nejhorší obranu i útok. V týdnu si ale trochu zlepšil náladu, když po obratu v druhé půli postoupil v Poháru České pošty přes Kroměříž.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele