Serie A - preview 2. kola

31.08.2013, 09:32, aktualizováno 01.09.2013, 09:38
Previews
AC Milán bude první nezdar proti Hellasu napravovat proti Cagliari, nováčka z Verony naopak čeká druhá ostrá zkouška, a sice zápas na půdě AS Řím. Inter se představí v Catanii, Fiorentina v Janově, Udinese změří síly z Parmou, střetnou se i nováčci Sassuolo a Livorno.
AS Řím - Hellas Verona  (neděle 18:00)
Hellas Verona vstoupilo do první ligy úchvatným způsobem, když si díky skvělému Tonimu poradilo s věhlasným AC Milán. Nyní by mladý a ambiciózní tým rád uzmul další skalp důležitého soupeře - na Stadio Olimpico se představí proti domácím Vlkům. Ani ti ale nezažívají špatný start do sezony.

Římané zažívají tlak od vlastních fanoušků, kterým vadí hned několik věcí. Od zdržení prodloužení kontraktu kapitána Tottiho přes problémy s výstavbou nového stadionu až po zvláštní tahy vedení. Především ten poslední budou fanoušci trávit ještě hodně dlouho - prodej miláčka ochozů, talentovaného Argentince Erika Lamely. Mladý útočník patřil minulou sezonu k tomu nejlepšímu v kádru AS a před sezonou do něj byly vkládány velké naděje. Přesto jej americké vedení pár dní před koncem mercata prodalo do Tottenhamu.

Po Pablu Osvaldovi tak odešel další velký útočník, druhý nejlepší střelec loňského AS. Náhrada zatím dorazila jen za mladého Argentince, z Fiorentiny přestoupil srbský talent Adem Ljajić. Ten by měl být na obranu Hellasu Verona již plně připraven. To se týká také další velké posily, holandského záložníka Kevina Strootmana. Zraněné rameno Alessandra Florenziho také nebude problémem, takže bychom se vedle Ljajiće měli dočkat právě Florenziho. Na hrotu pravděpodobně nastoupí kapitán Francesco Totti.

Minulý zápas se coby premiérový pro Rudiho Garciu povedl AS celkem bez problémů, Livorno neznamenalo pro bránu Morgana De Sanctise větší hrozbu. Římští Vlci si po střelách Daniela De Rossiho a Alessandra Florenziho zajistili vedení, na které mladý tým Livorna již nedokázal reagovat. Ještě lépe se ale vedlo nedělnímu soupeři AS - veronskému Hellasu.

Nováček Serie A se na úvod musel potýkat s jasným favoritem utkání, milánským AC. Dost možná překvapivě ale podal vynikající výkon a i přesto, že po brance Poliho prohrával, díky dvěma gólům veterána Luky Toniho dokázal AC porazit a připsat si cenné tři body. Nyní by rád získal skalp dalšího velkého hráče v boji o nejvyšší příčky. A to na jeho vlastním stadionu. To má v plánu také prezident Verony Maurizio Setti, který hráče povzbuzoval, aby "se nevzdali ani o píď."

Setti také ale připomínal, že sezona je velmi dlouhý proces, který se neděje bez občasných pádů. Právě v pád po výhře nad AC bude římský celek doufat. Kuriózní je, že Luca Toni se postaví právě proti svým bývalým spoluhráčům, neboť po angažmá v Bayernu jej získali právě Giallorossi. Hellasu nepomohou zranění Alessandro Agostini a Daniele Ragatzu.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Castán, Balzaretti - Pjanić, De Rossi, Strootman - Florenzi, Totti, Ljajić
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Romulo, Maietta, Moras, Cacciatore - Jorginho, Donati, Hallfredsson - Janković, Toni, Martinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Parma FC  (neděle 20:45)
Udinese Calcio prožívá špatný start do sezony, po porážce s Laziem přišel těžký knock-out v podobě vyřazení z předkola Evropské ligy od Slovanu Liberec. Guidolinovi svěřenci se tak mohou koncentrovat už jen na Serii A.

Udinese se U Nisy na zvrat nezmohlo a po remíze 1:1 vyklízí evropské pozice už v předkole. Pro Udine je to dozajista velké zklamání a navíc jeho vyřazení způsobí další škodu italskému fotbalu, respektive italskému klubovému koeficientu.

Vedle pohárové Evropy se domácím nezadařilo ani v prvním zápase ligy. Bianconeri zajížděli na půdu Lazia a prohráli tam 2:1. Ani v tomto kole nečeká Udine lehká práce. Guidolinovi svěřenci přivítají ambiciózní Parmu, kterou v loňské sezoně doma nedokázali porazit (2:2), slavili však vítězství na Stadio Ennio Tardini (3:0).

Parmě se nepodařilo naplnit vysoká očekávání a v prvním kole pouze remizovala 0:0 s Chievem Verona. Neprosadila se tak útočná dvojice Amauri-Cassano, do které vkládá vedení včetně trenéra Donadoniho velké naděje.

Udine je až na brankářskou jedničku Brkiče kompletní. Přílišné ztráty nemá ani Parma, ta se musí obejít bez Galloppy a Paletty.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Kelava - Heurteaux, Danilo, Naldo - Basta, Pereyra, Allan, Lazzari, Gabriel Silva - Maicosuel, Muriel
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Felipe, Lucarelli - Biabiany, Marchionni, Valdes, Parolo, Gobbi - Cassano, Amauri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - AS Livorno  (neděle 20:45)
Ani jeden z obou nováčků neměl v rámci prvního kola nového ročníku Serie A nejlehčího soupeře. Sassuolo zavítalo na půdu FC Turín, Livornu se do cesty postavilo římské AS. Oba týmy nakonec své úvodní klání prohrály - nyní je los svedl dohromady, aby bojovaly o další cenné body.

Livorno statečně odolávalo nájezdům AS Řím po dobu asi hodiny, potom ale stačilo pár minut nepozornosti a střely Daniele De Rossiho a Alessandra Florenziho stanovily konečnou podobu výsledku. Vlci si z Livorna odvezli tři body, domácí se tak musí pokusit vyhrát v dalším kole. A v něm cestují do Sassuola, se kterým se znají již ze Serie B. K výkonu svého týmu proti Římanům se vyjádřil i trenér Davide Nicola.

"Zasloužili jsme si prohrát, protože z naší strany to byl ustrašený výkon. Máme v týmu osmnáct hráčů, kteří nikdy neokusili úroveň první ligy a myslím, že zatím platíme za tento nedostatek zkušeností vysokou cenu," uzavřel Davide Nicola.

Toto shrnutí ukazuje, jak těžké mohou být boje v první lize pro tým tak nezkušený a mladý. Podle všeho je právě Livorno jedním z favoritů na bitvu o záchranu, hned vedle Sassuola. Nedělní souboj tím tak získává ještě větší důležitost. Co se týče kádru Livorna, některé změny k lepšímu již byly provedeny. Například přišli slibní mladíci Ibrahima Mbaye nebo Alfred Duncan. Vedení si ale zároveň uvědomilo, že nelze sázet jen na mladé hráče a přivedlo někoho, kdo Serii A již jednou téměř ohromil.

Mnohými vychvalovaný švýcarský útočník Innocent Emeghara přišel na hostování z druholigové Sieny, v jejímž dresu zažil několik úspěšných momentů. Do toskánské metropole zavítal z Lorientu v zimním přestupovém termínu a stihl odehrát sedmnáct utkání. V nich projevil rozené schopnosti střelce, vstřelil totiž sedm branek. Na záchranu Sieny to nestačilo, ale šance na záchranu Livorna se jeho příchodem zvedají. Zvláště, když bude nastupovat vedle dalšího hrotového útočníka a hvězdy týmu, Brazilce Paulinha.

Sassuolo jednoznačně nestačilo na turínské FC, především v útoku nebylo pro Granatu žádným soupeřem. Toho si byl vědom i mladý trenér Eusebio Di Francesco, který po zápase poznamenal: "Myslím, že v útoku potřebujeme novou krev, více alternativ." Vedení jeho prosbu vyslyšelo a z milánského Interu přivedlo argentinského univerzála Ezequiela Schelotta. Mladý ofenzivní hráč sice v Interu nezazářil, ale během dlouhého působení v Atalantě Bergamo ukázal, že může být velmi nebezpečným hráčem.

Co se týče absencí, tak o něco lépe je na tom Sassuolo. Schelotto pravděpodobně ještě v základu nenastoupí, chybí ale jen dvojice Domenico Berardi - Carl Valeri. Livorno se bude muset obejít bez brankáře Alfonsa De Lucii a Lucy Belringheriho. Emeghara by již mohl nastoupit od úvodních minut.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pomini - Gazzola, Terranova, Rossini, Ziegler - Kurtić, Magnanelli, Missiroli - Farias, Zaza, Masucci
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Bernardini, Emerson, Ceccherini - Schiattarella, Luci, Duncan, Greco, Mbaye - Emeghara, Paulinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Cagliari Calcio  (neděle 20:45)
Po úvodní šlamastice na Hellasu Verona přivítají fotbalisté AC Milán sardinské Cagliari. Milánští mají za sebou úspěšný postup do Ligy mistrů přes PSV Eindhoven, ovšem vedení svým fanouškům přílišnou radost nedělá.

Řeč je o přestupové politice. Milánští přivedli v Juventusu nepotřebného Alessandra Matriho a do německého Schalke poslali oblíbence Kevina-Prince Boatenga, což způsobilo velkou nespokojenost. Fanoušci nyní očekávají, že vedení přivede buď Keishuke Hondu z CSKA Moskva, nebo Brazilce Kaká, který se nechal slyšet, že chce odejít z Realu Madrid. Mercato končí v pondělí večer a bude zajímavé sledovat, jak se kádr Milána doplní.

Jisté je, že několikanásobný italský šampión nebude chybět v milionářské Lize mistrů. Rossoneri po úvodní remíze v Eindhovenu 1:1 vyhráli 3:0 a čtvrteční los jim přiřkl Barcelonu, Ajax a Celtic. V lize je to zatím po prvním kole velká bída. Allegriho svěřenci nezvládli zápas na půdě nováčka Hellasu Verona a po brankách Luky Toniho prohráli překvapivě 2:1. Aby se neopakoval katastrofální start z loňské sezony, mělo by AC v tomto kole porazit Cagliari.

Sardiňané vstoupili do ligy vítězstvím 2:1 nad Atalantou Bergamo a bodovat by chtělo i na San Siru. Cagliari má s Milánem strašlivou bilanci, v posledních letech ho nedokázali nikdy porazit.

Jak už pomalu bývá zvykem, domácí trápí poměrně rozsáhlá marodka. Zranění do hry nepustí Gabriela, Saponaru, Antoniniho, Traorého, Vergaru, Pazziniho a Boneru. Na druhé straně zase nenastoupí Cossu a Pisano.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Mexés, Zapata, Emanuelson - Poli, Montolivo, Nocerino - Niang, Balotelli, El Shaarawy
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Dessena, Rossetini, Ariaudo, Murru - Cabrera, Conti, Naingollan - Ekdal - Pinilla, Sau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - ACF Fiorentina  (neděle 20:45)
Šestatřicetitisícový Stadio Luigi Ferraris v Janově bude v neděli večer svědkem souboje dvou tradičních klubů italské Serie A. Janov CFC je odhodlán odčinit úvodní porážku od Interu Milán, zatímco Fiorentina chce potvrdit druhým vítězstvím v Serii A v řadě svůj lehce nepřesvědčivý postup do skupinové fáze Evropské ligy.

Nový kouč Janova, Fabio Liverani, působí v roli hlavního trenéra teprve několik měsíců a stále ještě před ním stojí těžký úkol - naklonit si náročné janovské fanoušky. Přestože se Janovu v přípravě dařilo, prohra na Interu 0:2 odhalila relativní nesehranost mužstva. Liveraniho premiérový soutěžní zápas na lavičce Janova komentoval kouč slovy: "Neočekávám od fanoušků nějaké velmi vřelé přijetí, předpokládám, že budou ze začátku skeptičtí. Jdeme do souboje s klubem, který má výhodu, že spolu hráči hrají delší dobu, i když přivedli jednu nebo dvě posily."

Ani Janovští ještě nezavírají okno přestupového trhu, zvláště potom, co se zranil klíčový obránce Giovanni Marchese, jenž nebude klubu k dispozici až do konce října. Podobné obtíže trápí také obranu Fiorentiny potom, co se zranil Ahmed Hegazy.

Fiorentina vstoupila do sezóny domácím vítězstvím proti Catanii v poměru 1:2, avšak vzápětí se protrápila zápasem s Curychem, který nakonec skončil vítězstvím Švýcarů. I tak to ale na postup stačilo a Fiorentina stráví podzim v Evropské lize ve skupině s Dněpropetrovskem, Pacosem de Fereira a rumunským Pandurii. "Museli jsme o postup bojovat a mužstvo teď vypadá trochu unavené, ale rozhodně se není čeho obávat. Na nedělní utkání s Janovem se budeme plně koncentrovat," uvedl prezident Fiorentiny Andrea Della Valle.

Výkop utkání je stanoven na 20:45 a hlavním sudím bude Domenico Celi.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin, Sampirisi, Portanova, Manfredini, Antonelli, Biondini, Lodi, Kucka, Bertolacci, Floro Flores, Gilardino.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto, Tomović, Rodriguez, Compper, Joaquin, Aquilani, Pizarro, Valero, Pasqual, Gomez, Rossi.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.30 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Calcio Catania - Inter Milán  (neděle 20:45)
Na Sicílii zavítá Mazzariho Inter, který jakožto tradiční a slavný klub touží navázat na své úspěchy. Po několika sezonách bez trofeje se kormidla ujal prestižní Walter Mazzari a jeho léčebná kůra Interu Milán zatím prospívá - premiérový test Nerazzurri zvládli. Nyní je vyzkouší Catania.

Na svém hřišti Inter Milán vévodí. V rámci Coppa Italia porazil Cittadellu vysoko 4:0, na vítězství navázal obdobně v premiérovém zápase Serie A. Tam na něj čekal CFC Janov, taktéž se vzpamatovávající se z ne úplně šťastné sezony. Souboj těchto dvou celků zvládli o mnoho lépe Mazzariho svěřenci, kteří se trefili dvakrát. Góly Yuta Nagatoma a Rodriga Palacia znamenaly pozitivní start do sezony, která by podle vedení měla být velmi úspěšná.

Možná týmu chybí lehkost a několik hvězdných jmen, ale disciplína a taktická vyspělost, kterou se vždy Mazzariho týmy prezentují, už se jasně projevuje. Když se na chvíli vrátíme k utkání s Janovem, tak v minulé sezoně se Interu dařilo držet míč, ale opomínal obrannou linii a trpěl z protiútoků. Nyní to bylo něco zcela jiného - disciplinovaný Inter, který vyčkával a chyby soupeře gólově trestal.

To ukazuje, že Walter Mazzari stále neztratil nic ze svého stylu, kterým si vydobyl renomé v Neapoli. O svém nedávno započatém působení na lavičce milánského týmu se sám bývalý záložník vyjadřuje následovně: "Mám radost z toho, jaké pokroky moji hráči dělají. Ani já jsem nečekal, že to půjde tak rychle. Tihle pánové nevyhráli na svém stadionu už řadu týdnů a v loňské sezoně zde utrpěli mnoho porážek. Bylo na čase s tím něco udělat a už jen kvůli psychice týmu jsem rád, že se nám to podařilo hned v prvním kole," pochvaluje si rodák z Toskánska.

V březnu tohoto roku, kdy se tyto dva týmy utkaly naposledy, se radoval Inter Milán. A pravděpodobně to byla jedna z porážek, která znamenala stopku jakýmkoli snům Catanie ohledně evropských pohárů. Takže případná vendeta bude určitě na místě. Navíc, o stadionu Angelo Massimino je známé, že se z něj body zkrátka nevozí. V loňské sezoně se to povedlo pouze zmíněnému Interu, dále Juventusu a Milánu. Na kouzlo domácího prostředí bude chtít Maranovo mužstvo určitě opět spoléhat.

Někteří hráči ale do pole určitě nenastoupí. V dresu domácích Slonů to budou zranění Ciro Capuano, Gino Peruzzi a Federico Freire. Zkušený záložník Marco Biagianti byl prodán do Livorna. V případě Interu také mercato ještě neskončilo a hovoří se například o odchodu Zdravka Kuzmanoviće do Premier League. Kromě něj zůstávají zranění Diego Milito, Cristian Chivu, Walter Samuel a Javier Zanetti.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujár - Alvarez, Bellusci, Spolli, Monzon - Izco, Tachtsidis - Castro, Barrientos, Leto - Bergessio
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus - Jonathan, Guarin, Cambiasso, Kovačić, Nagatomo - Alvarez - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.25 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - UC Sampdoria  (neděle 20:45)
Boloňa po krachu v Neapoli přivítá na Renato Dall’Ara Sampdorii, která pro změnu podlehla obhájci Juventusu.

Domácí výběr trenéra Pioliho začal sezonu zápasem Italského poháru proti Brescii a výhrou 1:0 si zajistil postup. V lize už to tak slavné nebylo. Neapol doma byla favoritem a svojí roli splnila na výbornou. Boloňu porazila hladce 3:0.

Sampdoria začínala sezonu zápasem proti obhájci prvenství Juventusu. V loňské sezoně se hráčům Dorie podařil husarský kousek, totiž vyhrát oba zápasy nad pozdějším vítězem. Letos se to proti Juventusu už nepodaří, neboť první zápas na Luigi Ferraris skončil výhrou Staré dámy 1:0. Trenér Delio Rossi nebyl spokojený s útočnou fází svého celku a očekává zlepšení.

"Nemyslím si, že by měli být útočníci hodnoceni podle počtu gólů, ale spíše podle toho, jak si v určitých situacích dokážou poradit a vyřešit je," nechal se slyšet Delio Rossi.

Trenér Stefano Pioli musí oželet starty Morlea, Cherubina a Sorensena. Za hosty nenastoupí pouze vykartovaný Castellini.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Garics, Antonsson, Natali, Čech - Khrin, Della Rocca, Kone - Diamanti - Moscardelli, Bianchi
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Gastaldello, Palombo, Costa - De Silvestri, Obiang, Krstičič, Renan, Regini - Eder, Gabbiadini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - Turín FC  (neděle 20:45)
Domácí Atalanta sice v úvodním utkání proti Cagliari nepodala špatný výkon, ale neproměňování šancí ji stálo všechny body. Nyní by to svěřenci trenéra Stefana Colantuona rádi napravili. Proti ale bude turínské FC, jemuž se vstup do sezony vydařil na výbornou.

Pravda je, že Turín měl relativně lehčího soupeře - nováčka ze Sassuola, který mu příliš starostí nenadělal. Góly Mattea Brighiho a Alessia Cerciho bohatě stačily na udolání ambiciózního nováčka mezi elitou, Granata brala všechny tři body. A něco podobného by FC rádo zopakovalo. Historie bude stát na jeho straně, protože když se tyto dva týmy v Bergamu utkaly naposledy, odvezl si Turín tři body a drtivou výhru 5:1.

Atalantě se ale poslední duely vůbec nedaří a když vezmeme v úvahu i loňskou sezonu, pak jsou Colantuonovi svěřenci bez výhry již osm utkání v řadě. To jistě morální sílu Bergamaschi nenabudilo. Pokud se má forma Atalanty zlepšit, budou potřebovat gólové probuzení svého talismanu, Germána Denise. Argentinský útočník v minulé sezoně zářil a nastřílel patnáct branek. Stejně jako v minulé sezoně, má-li se Atalanta zachránit, bude potřebovat další příliv gólů. Denisovi by měli sekundovat pánové Giacomo Bonaventura a Marko Livaja.

Trenér Giampiero Ventura má zatím příjemné starosti, protože vedení mu poskytlo řadu kvalitních i slibných hráčů. Například v ofenzivě se můžeme těšit na spolupráci dua Ciro Immobile - Alessio Cerci. Problémem je, že Turínu se nikdy na hřištích soupeřů moc nedařilo. V současné chvíli Granata nevyhrála už osm venkovních zápasů v řadě. A vzhledem k faktu, s jak těžkými soupeři budou oba týmy bojovat v příštím kole (Atalanta zavítá do Neapole, zatímco Turín se utká s Milánem), se zdá, že nadcházející klání bude klíčové. A snad i podobně gólově bohaté.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Stendardo, Yepes, Nica - Kone, Cigarini, Carmona - Bonaventura, Denis, Livaja
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Glik, Rodriguez, Moretti - Darmian, Basha, Bellomo, El Kaddouri, D'Ambrosio - Immobile, Cerci
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.20 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - SSC Neapol  (sobota 18:00)
Neapol vstoupila do nového ročníku perfektně a na domácí výhru bude navazovat na stadionu Bentegodi. Chievo v prvním zápase neoslnilo, ale z Parmy si odvezlo cenný bod.

Zastavme se nejprve u domácích. Chievo v prvním zápase remizovalo 0:0 na hřišti Parmy a víceméně tím navázalo na loňská představení. Fly Donkeys v zápase nebyli lepším týmem, ale podařilo se jim eliminovat Cassana s Amaurim a konečná remíza je považována za úspěch. Veronský celek navíc předvedl svůj typický výkon, který jsme mohli sledovat už v minulé sezoně.

Dalším soupeřem severoitalského týmu bude favorizovaná Neapol, která po odchodu trenéra Waltera Mazzarriho a příchodu Rafaela Beníteze zažívá novou renesanci.

Napolitáni si zvykají na nového trenéra a s ním spojený nový herní styl. Praktikované rozestavení 3-4-2-1 je již minulostí. Benítez sází na jistotu čtyř obránců v rozestavení 4-2-3-1, což se osvědčilo už v přípravě a zejména v prvním zápase, ve kterém Neapol porazila Boloňu hladce 3:0. Také v zápase na Chievu bude Neapol velkým favoritem.

Oba týmy budou takřka kompletní. Na straně domácích bude scházet pouze zraněný obránce Dario Dainelli.

Ještě před zápasem na hřišti Chieva se Azzurri dozvěděli jména soupeřů pro základní skupinu Ligy mistrů. Neapol byla zařazena do čtvrtého výkonnostního koše a nalosována do společnosti Arsenalu, Marseille a posledního finalisty Borussie Dortmund.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sardo, Papp, Cesar, Dramé - Hetemaj, Radovanovič, L.Rigoni, Sestu - Théréau, Pellissier
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Albiol, Britos, Zuňiga - Behrami, Inler - Callejon, Hamšík, Panděv - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.30 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - SS Lazio  (sobota 20:45)
Sobotní večer bude patřit dvěma týmům, které se velmi dobře znají. Koneckonců, Lazio má ještě v čerstvé paměti poslední porážku v rámci Superpoháru, kterou bude jistě chtít odčinit. Podaří se římskému týmu oplatit Juventusu stejnou mincí, nebo Stará dáma potvrdí roli favorita?

Pravděpodobně i fanoušci obou týmů stále pamatují nedávný souboj těchto dvou gigantů italské kopané, který se odehrál před čtrnácti dny. Juventus se v Římě utkal s tamním Laziem o první trofej sezony, italský Superpohár. Utkání se nakonec neslo jednoznačně v režii turínského týmu, který nadělil soupeři čtyři branky a získal první trofej sezony. Obranu Lazia nejprve překonal Paul Pogba, na něj navázali obránci Giorgio Chiellini se Stephanem Lichtsteinerem. Poslední trefu v zápase si pro sebe nechala nová posila Staré dámy, zkušený argentinský útočník Carlos Tévez.

Teď má Lazio ideální příležitost k vendetě. Tak jako Juventus vyplenil Řím, mohou nyní Biancocelesti vyplenit Turín. Oběma celkům se povedl start do sezony za tři body. Juventus porazil prokletí posledních měsíců zvané Sampdoria, v Janově zvítězil jedinou brankou Carlose Téveze. Dařilo se i Římanům, kteří si poradili s obtížným Udinese poměrem 2:1.

Obránce Giorgio Chiellini dobře ví, že jeho spoluhráče čeká velmi těžký zápas. "Hrát proti Laziu nebude snadné, budou chtít odvetu za poslední zápas. To znamená, že budou hladoví po úspěchu a my budeme muset být velmi opatrní," uvědomuje si reprezentační obránce.

Snadné utkání nečeká ani trenéra Vladimira Petkoviće. Tomu totiž při skladbě základní jedenáctky budou chybět hráči jako Lorik Cana, Abdoulay Konko, Felipe Anderson, Emiliano Alfaro, Bruno Pereirinha nebo Vinicius. K tomu přidejme fakt, že potrestán byl kapitán Stefano Mauri. Trenéra Antonia Conteho stále může trápit zdravotní stav dlouhodobě zraněného Marchisia, na druhou stranu, výkony mladíka Pogby tvoří spíše příjemné starosti. Když se tyto dva celky v rámci Serie A utkaly v Turíně naposledy, zrodila se bezbranková remíza. Aktuální forma obou soupeřů snad něco podobného protentokrát nedovolí.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Tévez, Vučinić
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Cavanda, Novaretti, Biava, Radu - Gonzalez, Biglia, Hernanes, Lulić - Candreva - Klose
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SSC Neapol11003:03
2.Turín FC11002:03
 Inter Milán11002:03
 AS Řím11002:03
5.Hellas Verona11002:13
 Cagliari Calcio11002:13
 SS Lazio11002:13
 ACF Fiorentina11002:13
9.Juventus FC11001:03
10.Chievo Verona10100:01
 Parma FC10100:01
12.Calcio Catania10011:20
 AC Milán10011:20
 Udinese Calcio10011:20
 Atalanta Bergamo10011:20
16.UC Sampdoria10010:10
17.Janov CFC10010:20
 US Sassuolo10010:20
 AS Livorno10010:20
20.Bologna FC10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (761)

Přidat komentář
Jajinek

Obi by měl jít v pondělí na hostování do Parmy...je ho obrovská škoda. Nebýt všech těch jeho zranění, tak by patřil podle mého už jasně do základu.

Nicméně do znamená asi setrvání Pereiry, protože pak by byl na levou stranu už jen Nagatomo.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda!!Mohlo to být obráceně, že Obi zůstane v kádru a Pereira půjde o dům dál.Ještě máme myslím volné místo pro hráče mimo EU, tak by mohl někdo přijít.

Reagovat
olis

no ja viem tak ze tam ma ist Gargano, zeby zobrali oboch?

Reagovat
Jajinek

nevím, co by Gargano měl společného s tímto přestupem...jsou to diamterálně rozdílní hráči, kteří budou hrát na rozdílných pozicích

Reagovat
olis

ja som sa len preto pytal ze pred par dnami sa pisalo ze Parma bud privedie Gargana alebo Obiho, tak to boli asi blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

31/08/13 Joel Obi nakonec v Interu nezůstane a bude hostovat v Parmě, kde již je Gargano. Ten se tam dostal přes Neapol, která ho vlastní. Oficiální zpráva má být vydána až v pondělí.

Reagovat
Pinturicchio

Dnes to nebude nic lehkého, ... Lazio se podruhé za sebou takhle nesesype, od Marchettiho dnes čekám absolutní top výkon, ... lenoch Ledesma na lavičce, to je další plus. Chtělo by to dát rychlý gól a donutit Lazio, aby museli hrát do plných oni, ... pak bych nám s naší obranou věřil. Snad to dneska zvládneme.

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
Pipo123

Tak tak, Biglia prevyšuje Ledesmu a v obrane dneska Novaretti a Cana, to vás bude bolieť

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, jak to je s přestupama? Končí dnešní půlnocí?

Reagovat
Pinturicchio

Až 2. září.

Reagovat
smazaný uživatel

Až 2. jo? Aha, já už čekal pěknej kolotoč dneska Díky

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN!!!

Reagovat
Pipo123

V nominácii nie je Ciani, zajtra má podpísať Celticu a Kozák taktiež nie je v nominácii na Juve, namiesto neho je tam dvojica mladíkov, Rozzi a Keita

Reagovat
Melchior

Kaká chce 8 mega eur jako rocni plat? Asi spadl z visne. Pokud vcera prohlasil ze chce prestoupit, tak by si to mel trochu srovnat v hlave i na polovinu by v Serii A musel podavat vykonnost odpovidajici top deseti hracum

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, hmmm, začínám se trochu bát, že tenhle rok je u nás Antoniův poslední ...

‘We are weaker, I am being forced to accept transfer decisions’

‘I wouldn’t have sold Giaccherini and Matri. It’s difficult to make a puzzle if you keep removing pieces’

"But I hope that one day I’m told I have €50m to spend on the market in the way I want.”

Reagovat
smazaný uživatel

Chytáš od Robina (pettirosso) tu jeho pochybovačnou nemoc. Jen s tím rozdílem, že on vyšiloval z pár nepovedených zápasů, a tobě dělá vrásky na čele pár vyjádření. Bylo to jasně dané, pokud někdo přijde, jiný musí odejít, jak se bavíme vedle. Že to zrovna byli Giaccherini s Matrim je věc druhá, s tím musel Conte počítat, když šli do mercata. Mohl taky přijít o Marchisia nebo Vučiniće.

Reagovat
Pinturicchio

Ale prd chytám , ... ale tohle mi vyznívá tak, že Marotta a Angelli asi tak úplně nesplnili to, na čem se dohodli.

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio musel vědět, s čím jde Juventus do Mercata.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabuluju, ale... pokud ti řeknou, netvrdím že to řekli: "Koupíme ti špičkového hráče do útoku a dalšího výjimečného stopera, ale bude to něco stát a musíme někoho prodat," pak s tím musel Conte počítat. Ale sám nevím, těžko to můžu vědět, to nám nikdo neřekne. Nebudu ale rozhodně nutně stát na Conteho straně a říkat, že mu zase něco nesplnili. Kompromisy jsou nezbytné. Sám Conte mluví o ekonomické krizi, tak ať si nestěžuje. Na druhou stranu, Marotta by měl něco provést s tím Mottou a Quagliarellou, nemluvě o De Cegliem.

Reagovat
Pinturicchio

Tak to samozřejmě být mohlo, ... jinak nestojím na ničí straně, jen komentuju to Conteho vyjádření, ... ale možná si fakt jen dělám zbytečné starosti.

Reagovat
Pettirosso

On nebude kouc jednoho tymu. Bere to jako praci a sam rikal, ze by sel klidne trenovat jinam v Italii, protoze jde o profesionalismus. Doufam, ze se aspon rozlouci s titulem a po nem prijde Didi

Reagovat
Dominator

Za Didiho

Reagovat
M11

Boakye vcera zachranil bod v 95 minute

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Il Architetto

Podle Tuttosportu si Juventus zajistí polovinu práv Berardiho při obchodu se Sassuolem ohledně Marroneho.

Reagovat
Pettirosso

Nejlepsi moznost!

Reagovat
Pipo123

Takže dneska na Juve

Marchetti - Cavanda, Novaretti, Cana, Radu - Gonzalez, Biglia, Hernanes, Lulič - Candreva - Klose

4-4-1-1, Candreva sa teda posúva pod Kloseho ako proti Udine

Reagovat
Pinturicchio

Oficiálně : Catania podepsala záložníka Tiberia Guarenteho ze Sevilly.

Reagovat
CubONE

Romanisti, Ljajic uz za sa bude hrat v tomto kole?

Reagovat
smazaný uživatel

je v nominaci

Reagovat
M11

to bude sileny hukot

E diel 29 shtator: Torino - Juventus

E mërkurë, 2 tetor: Juventus - Galatasaray

E diel, 6 tetor: Juventus - Milan

E diel, 20 tetor: Fiorentina - Juventus

E mërkurë, 23 tetor: Real Madrid - Juventus

E martë, 5 nëntor: Juventus - Real Madrid

E diel, 10 nëntor: Juventus - Napoli

Reagovat
Pinturicchio

21 bodů v suchém triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Neděle 29. září: Torino - Juventus

Středy 2.října: Juventus - Galatasaray

Neděli 6.října: Juventus - Milán

Neděli 20 října: Fiorentina - Juventus

Středa 23 říjen: Real Madrid - Juventus

Úterý 5 listopad: Juventus - Real Madrid

Neděle 10 listopadu: Juventus - Neapol

Reagovat
Pettirosso

Hehe, bude sranda... Ta posila do stredu proste prijit musi

Reagovat
Mr.Jindros

Takový Giac by byl ideální, navíc umí případně i vlevo.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
madridcan

madridcan30.08.2013 02:27

No Madridistas...na konci oktobra a zaciatkom novembra sa mame na co tesit Vikend doma Malaga, cez tyzden doma Juventus, cez vikend v Barcelone, vlozene kolo cez tyzden so Sevillou, vikend v Rayo, cez tyzden v Juventuse a potom Real Sociedad doma

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzera to tak, ze Honda v zime, Astori nic, Sakho nic a ten Kucka za Nianga je dufam vtip. A Kaka nech sa uvedomi, lebo s takymito maniermi si uz do konca kariery nezahra.

Reagovat
smazaný uživatel

GdS: It's expected that Juventus will announce a record turnover of €276m for '12-'13 (up from €195m in '11-'12). Juventus will post a loss of *just* €17m (down from €48.7m in '11-'12)

Reagovat
Mr.Jindros

Blbý dotaz - to se počítá ještě před začátkem přestupového okna, že?

Reagovat
smazaný uživatel

To myslím že ne. Ovšem Juventus není ani v zisku ani ve ztrátě v zatím probíhajícím letním mercatu... Příští týden bude na of. stránkách klubu přesná analýza, tak uvidíme

Reagovat
Mr.Jindros

Taky je důležité, jestli se tam počítají ty velké zisky z LM (nebo je UEFA vyplácí později).

Reagovat
Votas

Zahlídl jsem cosi o otevřeným dopisu a nepokojenosti aspoň 7 týmů se současným prezidentem ligy Berettou...neví o tom někdo něco víc?

Reagovat
Mr.Jindros

Napadla mě taková myšlenka - když odešel Giac a asi jde i Marrone... nehodil by se Honda náhodou i nám? Střední záložník s častými náběhy dopředu ala Vidal, Pogba, Marchisio...

Reagovat
CubONE

Nie. On nie je hlavne stredni zaloznik, ale AM alebo take kridlo stahujuce sa do stredu. A okrem toho je milanista.

Reagovat
Pipo123

Odkiaľ beriete to že je milanista ?

Reagovat
Pipo123

Odkiaľ beriete to že je milanista ?

Reagovat
Yanek

Řekl to, ale stejně to nic neznamená.

Reagovat
smazaný uživatel

sice by ten pohled na Gallianiho a Milánské fans byl k nezaplacení, ale my ho nepotřebujeme...

Reagovat
Pettirosso

On je typove Diego.. Moc ofenzivni a podhrotovej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Jen s tím rozdílem, že je o tři třídy úplně jinde Každopádně pro nás zbytečný hráč.

Reagovat
Pettirosso

To teda neni. Diego je skvelej hrac, jen neni tymovej, potrebuje aby se hralo na nej, pak je hvezda. Holt Brazilec, Honda je tymovejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje věc.

Reagovat
Pettirosso

Koukni jak hral u Atletů

Reagovat
olis

dnesna pravdepodobna zostava proti Chievu:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1265953_559234827447456_206159258_o.png

dufam ze dnesny vykon bude rovnako dobry ako proti Bologni ak nie lepsi

Reagovat
FuckT

Tak to sa neda takto povedat, pretoze proti Bologni sa ten vykon podaval lahko, ale Chievo sa doma nebude len bezvysledne prechadzat ako Bologna. Dnes je prva vacsia skuska pre Neapol pod Benitezom.

Reagovat
olis

tak to sa pisalo aj o Bologni ze to nebude jednoduchy super a podobne, super urobi tolko, kolko mu dovolis

Reagovat
FuckT

Uhm, takze je to vlastne jedno, ci hrame proti Zlatym Moravciam alebo Barcelone, Realu a tak?

Reagovat
CubONE

Ale medzi Bolognou a Chievom nie je rozdiel ako medzi ZM a Realom.

Reagovat
FuckT

Ja viem, taky drasticky priklad som pouzil len preto, aby som trochu humorne poukazal na to, ze vysledok zapasy ani zdaleka nezalezi iba na vykone jedneho timu. To je proste nemozne...

Reagovat
The Krupy

S Reinom si zatiaľ spokojný?

Reagovat
olis

ja osobne zatial ano

Reagovat
smazaný uživatel

Inter sa postaral o rekordný biznis

Tím z Milána má najlukratívnejšieho sponzora v Taliansku. Nike mu zaplatí 200 miliónov za desať rokov.

Po trinástich rokoch sa taliansky veľkoklub Inter Milano nepredstaví v pohárovej Európe. Zo slávneho mužstva trénera Josého Mourinha, ktoré v roku 2010 vyhralo Ligu majstrov, už takmer nikto neostal a v lige skončilo až deviate. Napriek týmto neúspechom sa podarilo Interu zabodovať na poli biznisu. Inter totiž podpísal rekordnú sponzorskú zmluvu s výrobcom dresov v histórii talianskeho futbalu. Americká spoločnosť Nike zaplatí podľa portálu sportsbusiness milánskemu klubu 200 miliónov eur počas nasledujúcich desiatich rokov. Doteraz najvyšším kontraktom bola zmluva Nike s Juventusom Turín na 167 miliónov. „Hnacou silou spolupráce je projekt otvárania špecializovaných predajní, čo je nová stratégia pre rozvoj značky Inter,“ píše sa v stanovisku klubu po podpise rekordnej zmluvy.

Prienik medzi giganty

Inter Milano touto dvestomiliónovou zmluvu nielenže prekonal doteraz najdrahšie kontrakty v Taliansku, ale prenikol medzi absolútnu svetovú špičku. Veď vyššie sumy od výrobcov dresov doteraz získali len Manchester United, Barcelona a Real Madrid. „Je obdivuhodné, že Inter získal takúto lukratívnu zmluvu. Taliansko totiž pravidelne bojuje s korupčnými škandálmi, infraštruktúra štadiónov zaostáva a kluby dosahujú menej úspechov,“ povedal HN futbalový manažér Jozef Tokoš. Výhodou Interu však je, že od roku 2006, kedy vypukla prvá aféra s ovplyvňovaním zápasov, sa Inter v žiadnej kauze neobjavil. Navyše pri vylúčenom Juventuse a trápiacom sa konkurentovi z AC získal päť majstrovských titulov za sebou (2006 – 2010). „Inter je dôveryhodný klub, ktorý sa navyše môže pýšiť najvyššou návštevnosťou v súťaži. Na Inter chodí dokonca viac ľudí, ako na milánske AC, čo bolo donedávna nemysliteľné,“ uviedol HN Vratislav Greško, jediný Slovák, čo obliekol dres Interu v najvyššej talianskej súťaži.

Biznis impulz z Indonézie

Ešte pred mesiacom sa top sponzorom Interu stala najväčšia nemecká banka Deutsche Bank, navyše teraz bol podpísaný rekordný kontrakt s Nike. Podľa talianskych médií už tieto udalosti súvisia s príchodom nového vlastníka klubu. Ním sa má už v priebehu tohto týždňa stať mediálny magnát z Indonézie Erick Thohir. „Je to dôkazom, že trend záujmu bohatých ázijských a blízkovýchodných podnikateľov o špičkové európske kluby naďalej pretrváva. A keďže futbal sledujú desiatky miliónov fanúšikov týždeň čo týždeň, stále je vítanou investíciou,“ skonštatoval Jozef Tokoš. Doterajší majiteľ Interu Massimo Moratti sa už posledné dva roky snaží pre klub nájsť vhodného vlastníka – samotný Moratti si plánuje ponechať v tíme menšinový podiel akcií. Podľa slovenského manažéra prichádza k tejto výraznej zmene v štruktúrach klubu v najvhodnejšom čase, keď mužstvo začína novú éru pod novým trénerom Walterom Mazzarim a po jednej z najhorších sezón v histórii klubu. „Krátkodobé neúspechy ako bolo deviate miesto v ligovej súťaži, nijako neovplyvnia ekonomickú silu a popularitu klubov, akým je Inter Milano,“ dodal Tokoš.

Top 5 najdrahších zmlúv výrobcov dresov

(v mil. EUR)

1. Manchester United

Suma: 402 miliónov

Sponzor: Nike

Platnosť: 2002 – 2015

Ročná tržba: 30,9 milióna

2. FC Barcelona

Suma: 324 miliónov

Sponzor: Nike

Platnosť: 2008 – 2018

Ročná tržba: 32,4 milióna

3. Real Madrid

Suma: 296 miliónov

Sponzor: Adidas

Platnosť: 2012 – 2020

Ročná tržba: 37 miliónov

4. Inter Milano

Suma: 200 miliónov

Sponzor: Nike

Platnosť: 2013 – 2022

Ročná tržba: 20 miliónov

5. Bayern Mníchov

Suma: 175 miliónov

Sponzor: Adidas

Platnosť: 2012 – 2020

Ročná tržba: 21,9 milióna

Reagovat
Pettirosso

Rozhodne tam bude patrit Arsenal s Pumou, nevim to jiste, ale maji prej nejvic v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prípade by ale museli mať najdrahšiu zmluvu na svete, keďže by prekovali prvý Manchester United so 402 mil. eur. O čom teda pochybujem, že práve oni by dostali takú zmluvu.

Reagovat
Pettirosso

ročně budou mít 30 milionů, což bude stejně s prvním MU

Reagovat
Pettirosso

Jen Real má víc, ten teď podepsal novou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé, že klub, ktorý nič nevyhráva a v najbližšom období pri prestupovej politike Wengera ani nič pozoruhodnejšie v takej nabitej konkurencii nevyhrá, dostal až tak lukratívnu zmluvu.

Reagovat
Pettirosso

protože ten klub má pořád zvuk, pravidelně hrají Ligu Mistrů atd.. Navíc Pumu má krom Italské repre snad jen Dortmund, z velkých, tak jim mohli nabídnout tolik, navíc je nějak od Nike museli přetáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže keď si vezmeme v úvahu silnejúcu konkurenciu (oproti pár rokom späť pribudli City + Tottenham), tak s tou LM pre Arsenal to v nasledujúcich rokoch nevyzerá ružovo. Respektíve ich šance sa hodne znižujú, obzvlášť po tomto prestupovom období. Pričom Puma za tieto peniaze, ktoré dala Arsenalu, mohla pritiahnuť k sebe zvučnejšie meno. Alebo keď už Arsenal, tak potom za menšie peniaze. Napríklad Bayern Mníchov má relatívne novú zmluvu a tých peňazí majú podstatne menej ako Arsenal.

Reagovat
Pettirosso

Tottenham nijak Arsenal neohrozí. S City se dostali do LM v minulých 3 letech..

Reagovat
smazaný uživatel

Totteham skončil minulú sezónu len jeden bod za Arsenalom. Takže vzhľadom k tejto skutočnosti a k ďalším okolnostiam (napríklad súčasná sezóna a prestupové obdobie) by som netvrdil, že Tottenham Arsenal nehrozí, keďže môžeme pozorovať, že kvalita Tottenhamu je obrovská. Naviac získali Paulinha, Lamelu a Eriksena a o takýchto hráčoch sa Arsenalu môže len snívať ...City som myslel tak, že jedna pozícia v LM je už takmer obsadená

Reagovat
Ragazzo d'oro

OT: Petagna na rocni hostování do Sampy, kterou upřednostnil před Janovem. Zároveň má Sampa právo na odkoupení poloviny práv.

Tak snad si Andrea hodně zahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbiadini, Eder, Sansone, Pozzi, hmm, jako pátý v řadě to nebude mít zrovna jednoduché.

Reagovat
Ragazzo d'oro

To je pravda, na druhou stranu by Andrea asi měl mit nějakou záruku o vytížení, protože se rozhodoval podle větší moznosti hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle může reálně soupeřit pouze se Sansonem a Pozzim o pozici třetího.

Reagovat
Yanek

U nás po nákupu Matriho už nemá místo, ale taky nejsem úplně přesvědčený, jestli je to nejlepší volba. Snad dostane prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Allegriho by mohl zítra nastoupit Montoliva jako trequarista.

Reagovat
smazaný uživatel

*Montolivo

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelné a pro Rickyho nic nového. Na druhou stranu, v trojici De Jong, Poli, Muntari/Nocerino?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha nevypadá nejlíp, no.

Reagovat
Pettirosso

co Saponara, ten šel někam hostovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikam nešel. Je zraněný.

Reagovat
Pettirosso

zrovna teď mohl dostat šanci, škoda..

Reagovat
Yanek

Brzo bude fit a Max s ním údajně počítá, ale když úplně promeškal přípravu tak kdo ví.

Reagovat
smazaný uživatel

len pokoj, máme Matriho, a na lavičke šampiónov Traorého a najnovšie Birzu vínnu, s tým sa dá slušne pracovať.....

Reagovat
smazaný uživatel

Urbyho tam náhodou ten mág nechce znova nacpať?

Reagovat
CubONE

Neviem ci ma viac series tu alebo na facebooku.

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
Pettirosso

OT. Jovetič zase zraněnej a nehraje

Reagovat
cresposuper

Však je na lavičke.

Reagovat
Pettirosso

no však, nehraje

Reagovat
cresposuper

Dúfam , že ho tam dnes dá, zatiaľ City nič moc..

Reagovat
Pettirosso

koukáš? Čekal sem taky víc, ale je teprve 3. kolo, to se rozjede. Hull k mýmu překvapení hraje realitvně organizovaně a hlavně bojují o každej míč

Reagovat
cresposuper

Jj, Hull bráni výborne, navyše tam mali zo dve šance.. Pre mňa sklamanie Fernandinho, ktorý moc nie je vidieť a nepáči sa mi ani Kolarov.

Reagovat
Pettirosso

S Fernandinhem je to moc defenzivní, na týmy jako Hull to není třeba, pak chybí kreativita vepředu. Ale čekal sem, že bude přínos, jak říkám, snad si to sedá.

Kolarov nehraje nejhůř, jemu ale ten styl City imo nesedí, on by kraloval u nás, kdyby lítal a dostával přihrávky do náběhu jako Lichty..

Reagovat
cresposuper

Defenzívne nie, Fernandinho je kreatívny až až Stačí sa pozrieť na zápasy Šachťoru pár mesiacov dozadu... S Kolarovom máš asi pravdu, podobne je na tom aj Zabaleta.

Reagovat
Pettirosso

No v Šachťoru jo, je otázka, co má za pokyny od Pelleho, za toho ofenzivnějšího je určitě brán Yaya, ten se tlačí dopředu rád.

Reagovat
Pettirosso

no, konečně hezká akce

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezóne sa môže aspoň vrátiť z PL späť do SA.

Reagovat
M11

po sezone ho koupime za 10

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Pettirosso

kéž by

Reagovat
SqueeZy

hostovačka s opcí

Reagovat
Counter

Reagovat
Pinturicchio

OT : Sergio Buenacasa oficiálně hráčem Juventusu, ... 17-ti letý útočník přirovnávaný ke Zlatanovi.

Reagovat
Ragazzo d'oro

OT:

Výměna Antonini-Birsa. Oba ve svých nových působištích podepíšou 3 leté kontrakty.

Díky, za všechno Luco, svoje si si odehrál, pod Leonardem jsi byl skvělý, ale uz byl čas jít o dum dál.

Co se týče Birsy, tak úplně nevím co od nej očekávat vzhledem k tomu s jakou pompou přicházel do Janova a jak to dopadlo..

Btw přijde mi to takový mini revenge Janova za Petagnu

Reagovat
Votas

že by Antonelli na Meazzu?

Reagovat
Pipo123

Co ? veď minulý týždeň ste vymenili Traoreho za Birsu

Reagovat
CubONE

Nevymenili sme Birsu za Traoreho predtym?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pro všechny. Birsa se pekl déle, původně měl jít za Traoreho, ten ale měl byt pak poslán do Olympiakosu z čehož nakonec sešlo a nakonec jsme ho vyměnili právě za Lucu

Zdroj: http://www.milannews.it/primo-piano/asse-milan-genoa-concluso-scambio-antonini-birsa-121784

Reagovat
Pipo123

Lazio, Kozak nell'affare Candreva con l'Udinese

Reagovat
Pettirosso

OT: Cavani je v PSG pořád stejně skvělej..

Reagovat
SqueeZy

O tom někdo pochyboval? PSG je neuvěřitelně slabý se slabšíma, to neni až možný... (soudě podle výsledku. V Ajacciu měli smůlu)

Reagovat
mastakillah

Už od první minuty co nastoupil byl skvělej. Každá akce u které byl byla nebezpečná a smrděla gólem. Prostě Top world class

Reagovat
olis

FORMAZIONI UFFICIALI

CHIEVO (4-4-2): Puggioni; Sardo, Papp, Cesar, Dramè; Hetemaj, Radovanovic, L. Rigoni, Sestu; Thereau, Paloschi. All.: Sannino. In panchina: Silvestri, Squizzi, Claiton, Aldrovandi, Frey, Acosty, Lazarevic, Inglese, Calello, Pellissier, Stoian.

NAPOLI (4-2-3-1): Reina; Maggio, Albiol, Britos, Zuniga; Inler, Behrami; Insigne, Hamsik, Callejon; Higuain. All.: Benitez. In panchina: Rafael, Colombo, Mesto, Cannavaro, Fernandez, Armero, Dzemaili, Mertens, Pandev

Forza Napoli!!!!

Reagovat
stuff

pekna zostava

Reagovat
FuckT

Na Chievo by som dal od zaciatku Pandeva namiesto Insigneho, Insigneho az do 2 polcasu, ale inak presne podla mojich predstav.

Reagovat
FuckT

Dpc, nestihol som sa pred zapasom vysrat, teraz uz tam je to riziko, ze nestihnem zaciatok zapasu... Toto fakt nemam rad, az do polcasu sa mi bude chciet srat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fajnovo vyhoniť si si snáď stihol

Reagovat
FuckT

To pri srani dam.

Reagovat
olis

Marekiaroooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
FuckT

Hamsik, nice. 2 zapasy a uz 3 goly ma, celkom slusny rozbeh.

Reagovat
stuff

marek

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík momentálne všetkých záložníkov SA strčí do kapsy Nádherný gól Ako Barcelona má Messiho, tak Neapol má Slováka Hamšíka

Reagovat
2miguel1

Marekovi začína trochu jebať

Reagovat
cresposuper

Paloschi

Reagovat
Ragazzo d'oro

Krásná akce Chieva!

Reagovat
olis

Reagovat
olis

CA CA Calejoooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
FuckT

Akcia nakupov, na to sa pekne pozera. :)

Reagovat
stuff

higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Albiol je neskutočný tragéd.

Reagovat
Kenneth

Callejon

Reagovat
smazaný uživatel

Calleti

Reagovat
Ragazzo d'oro

Paloschi!!

Reagovat
FuckT

:) Teraz pocitam, ze konecne do toho 2 septembra zacnu nasi vrchni rozmyslat aj nad obrancami. :D:D Toto bola jedna z najvacsich tragedii, co som vo futbale videl, to uz je aj horsie jak Valdezove vyhody. XD

Reagovat
olis

neskutocne

Reagovat
FuckT

Normalne sa to tazko pozera, ked 4 hraci prakticky dojebavaju zapas, normalne neviem, ci by som im veril keby sa ma snazili presvedcit, ze to nerobili naschval. :D Toto uz musia mat chlapci stavene v Tipose.

Reagovat
olis

hlavne Zuniga a Maggio este viac vynikaju

Reagovat
FuckT

Zuniga to aspon napravi v utoku, ten si tu chybu moze dovolit, lebo pravdepodobne aj nieco v predu vytvori, Maggio sa akurat tak zjebe na zem a bude mavat rukami, ako keby odhanal roj vciel.

Reagovat
SqueeZy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! PALOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
snuff24

Yeeeeees

Reagovat
SqueeZy

O poločas přecházím na Giaka a Čelůstku pak zase zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Paloschi řádí jak černá ruka.

Reagovat
FuckT

Tak, bohuzial, tento zapas ukazuje presne to, co som ocakaval... Ak by sme nahodou naozaj chceli skusit utok na prve miesto tento rok, tak Juve ma pravo sa nam vysmiat do oci. S touto obranou mozme akurat tak na jahodove cecky utocit, a nie na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Campagnaro chybí citelně.

Reagovat
FuckT

Tak vies, nakupime uz 3 rok po sebe posily do zalohy a do utoku a na obranu kasleme... S tym, ze teraz sme este dokonca nasho najlepsieho obrancu predali. aby sme zvysili level asi, alebo neviem.

Reagovat
olis

tak nikde nie je napisane ze takto bude ta obrana hrat kazdy zapas a nezlepsi sa, ale ako ta poznam tak to bude zase nieco pesimistcke

Reagovat
FuckT

tak, ja som takyto vykon od obrany ocakaval podla ich mien, nie podla tohto zapsasu... Co ine mozes cakat, ked nam citelne chybaju obrancovia a my na to: ''No, sak jebneme Maggia do obrany, predame nasho top obrancu a potom kupime to, co Real Madrid chce zahodit a budeme ok.

Reagovat
olis

Britos je podla mna velmi dobry obranca a Albiola by som nezatracoval, Maggio je traged a u Zunigu je toto pravdepodobne ojedinely vykon, toho najlepsieho obrancu sme bohuzial ani nepredali

jednoducho povedane ano dnes je to tragedia ale neverim tomu ze to takto bude vypadat o taky mesiac - dva aj ked by v obrane hrali tieto iste mena

Reagovat
olis

a co by som povazoval za vacsi problem ze hned ako sme dali gol sme prestali hrat, Behrami vypol, vobec sme to nemali pod kontrolou, pricom pokial bolo 0:0 tak to vyzeralo uplne inak, samozrejme tym nijak nechcem tu obranu obhajovat to ani nahodou

Reagovat
FuckT

Tak, ak to bude ako minuly rok, ze utok da 3 goly a obrana pusti 4, tak ma jebne, to akoze fakt vazne...

Reagovat
FuckT

no, podla mna sa to tiez trochu zlepsi, ale nemozes dostat z niecoho vacsiu kvalitu, aku to samo o sebe ma, a tato obrana teda moc velku kvalitu nema... Campagnaro je prec, to bol nas jednoznacne najlepsi obranca, tam niet o com diskutovat, na neho sa vzdy dalo spolahnut. Toto nie je sposobene len tym, ze nie su zohrani, vsetky timy kupovali novych hracov, nie len my.

Reagovat
olis

podla mna tu nie je nikto taky odbornik aby mohol povedat aku ma ktory hrac kvalitu a co z neho moze trener dostat, to vie sam trener a tak si aj vybera hracov, ano mysliet si to mozme, ale to je tak vsetko, tak dufam ze sa mylis ale to asi aj ty

Reagovat
FuckT

hh, tak ja ti otvorene poviem, ze Sergio Ramos je 3 krat lepsi jak Maggio, minimalne. To sa vazne neda? XD

Reagovat
panca

kolik ma mit ten birsa plat? nevite nekdo...

Reagovat
FuckT

Teraz to bude hardcore, Chievo da beton a prichysta sa na protiutoky, som zvedavy, ako si s tym poradime, s touto obranou im jeden protiutok vyde na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli Chievo porazí Neapol,tak mi tu pár lidí dluží omluvu

Reagovat
SqueeZy

Tomu to tam nějak padá

Reagovat
Pipo123

Hamšík neskutočná forma

Reagovat
olis

Marek je neskutocny, uz len brante poriadne

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
FuckT

Tolke to miliony, za kolko sme to kupili Hamsika z Brescie? 2 mega?

Reagovat
olis

5

Reagovat
Kenneth

A proč se na to ptáš až ted, když už je 3 roky hvězda?

Reagovat
FuckT

Lebo az teraz sme po 1 krat zaplatili taku krestansku sumu za 1 hraca? Mozno, neviem, correct me if my humble self is wrong.

Reagovat
mastakillah

Je geniální zatím bez Cavaniho jen kvete

Reagovat
FuckT

No, tak takyto start by mu ani Vilo Rozboril nevysnival :D

Reagovat
stuff

tak to pozor

Reagovat
FuckT

Reagovat
Kenneth

Neapol měla zainvestovat radši do pořádnýho stopera. Katastrofa.

Reagovat
FuckT

True that!

Reagovat
SqueeZy

Tak tohle bylo hodně slabý

Reagovat
olis

konecne hrame tak ako sme mal cely cas, grande Napoli, grande Higuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
FuckT

My hrame stale rovnako, ale Chievo dalo do 2 polcasu jasny beton, sak par krat uz loptu odkopli len tak...

Reagovat
olis

ako myslis, podla mna hrame inak

Reagovat
FuckT

tak dali sme 2 goly aj v 1 aj v 2 polcase, utok a zaloha si svoje hrali aj v 1 aj v 2 polcase.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Krásná akce

Reagovat
Kenneth

PIPITAAAAAAAAA

Reagovat
FuckT

4 goly Chievu u nich doma, to uz je vcelku pekne, keby ta obrana nebola taka derava, bol by som vcelku optimisticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za chvíli jdeme na to...

FORMAZIONI UFFICIALI:

JUVENTUS (3-5-2) - Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Tevez, Vucinic.

Allenatore: Conte.

A disposizione: Storari, Pepe, Caceres, Ogbonna, Peluso, De Ceglie, Motta, Isla, Padoin, Giovinco, Llorente, Quagliarella.

LAZIO (4-4-1-1) - Marchetti; Cavanda, Novaretti, Cana, Radu; Gonzalez, Biglia, Hernanes, Lulic; Candreva; Klose.

Allenatore: Petkovic.

A disposizione: Bizzarri, Strakosha, Biava, Dias, Vinicius, Pereirinha, Ledesma, Onazi, Ederson, Floccari, Keita, Rozzi

ARBITRO: Paolo Tagliavento (sez. Terni)

ASSISTENTI: Tonolini, Padovan

IV UOMO: Di Fiore

ADD: Rizzoli, Rocchi

Cristi ♥ http://instagram.com/p/dr1ckjDmEO/

Reagovat
Pipo123

Bude to boj, na vás by tá naša zostava mohla platiť...

Reagovat
Votas

FORZA TAGLIAVENTO!

Reagovat
The Krupy

Motta

Reagovat
Melchior

dnes bych prosil Llorenteho dřív než v 89. minutě..

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň v 85.

Reagovat
Melchior

budu předstírat, že tuhle reakci jsem nečekal

Reagovat
Pipo123

FORZA LAZIO

Reagovat
brenk

ty vole komentar 5 sekund dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

tne isty problem Asi na kazdom ruskom...skusal som tri. Nakoniec som musel ist na spanielsky. Ten je ok... sop://broker.sopcast.com:3912/146690

Reagovat
brenk

ja som si tam dal digi sport...

Reagovat
10

to je presing jako kráva

Reagovat
Pipo123

Hernanes absolútne nemá priestor, hned ho napáda záloha Juve

Reagovat
10

ARTUUUUUUUROOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Melchior

kde koukáš?

Reagovat
10

na betu, jsem připojenej přes 3G, takže bych sop nedal

Reagovat
Melchior

už tam jde fullscreen?

Reagovat
10

nejde

Reagovat
M11

VIDAAAAAAAAAAAAAAL !!!

Reagovat
SqueeZy

ARTUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

THE KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pipo123

Prečo sme museli zraniť Claudia ? zasa nás Pogba posiela do prdele

Reagovat
brenk

VIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

Arturoooo a opat skvely Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio vůbec neví.

Reagovat
10

kdo by taky věděl..?

Reagovat
mithro

pogba

Reagovat
stuff

tych bude problem udrzat

Reagovat
smazaný uživatel

prosím vás stream na juve?

Reagovat
Melchior

nevíte někdo, co to má Gigi napsaného na té pásce?

Reagovat
Pipo123

Juve má zálohu neskutočne rýchlu, sú pri každej lopte skôr

Reagovat
smazaný uživatel

Carlitos dostal druhy dych

Reagovat
10

ARTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUROOOOOOOOOO....ok, chvíli na vás počkám

Reagovat
M11

VIDAAAAAAAAAAAAAAL !!!

Reagovat
brenk

ARTUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pipo123

Prečo Hernanes neišiel sním ?

Reagovat
Mr.Jindros

To jako fakt můžeme lehce zamáznout Lazio dvakrát za sebou?

Reagovat
brenk

Giorgiov záblesk geniality

Reagovat
Melchior

pátej Vidalův gól v kal. roce 2013

Reagovat
SqueeZy

To je krááááááááááááááááááááááááááááááááál

ARTUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

VIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

ARTUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
stuff

neskutocne chladnokrvne zakoncenie. arturooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba a Bonuccii krásne pasy...

Reagovat
Mr.Jindros

Akorát to teď Bonuccimu stoupne do kebule a bude si hrát na Pirla často.

Reagovat
Pipo123

MIroooo

Reagovat
10

Gigi si tohle za rámeček nedá

Reagovat
SqueeZy

Trošku mi to něco připomnělo

Reagovat
smazaný uživatel

vandertome, jdi do prdele ty mi dáš v tomhle kole slušnou čočku

Reagovat
Melchior

Klose se konečně dočkal

Reagovat
Melchior

ale moje 2.5+ vyšlo

Reagovat
Pipo123

3x sme dobre vystrelili, ale chcelo by to troška vyrovnať hru v strede ihriska

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal pekne a aj Bonucci za super pas Gigi

Reagovat
Votas

no úplně vidím, jak takhle nabíhá Kuzmanovič na balón od Jesuse...

Reagovat
brenk

Reagovat
stuff

Reagovat
Pipo123

Dobre to skúšame

Reagovat
brenk

som si akurát spomenul na jedno video gólov Lazia z minulej sezóny, fakt krásne kúsky, výborní strelci z diaľky

Reagovat
10

9 gólů za prvních 130 minut kola...v Anglii na to potřebovali 6 zápasů

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

tam sa začína viac taktizovať

Reagovat
smazaný uživatel

to není možné na ČT jsem slyšel, že je SA defenzivni a takticky svázana liga.

Reagovat
10

říkali to, jo? aha, tak to nic, ty mají vždycky pravdu

Reagovat
Pipo123

Toľko priestoru pre Hernanesa ?

Reagovat
smazaný uživatel

No Lazio v druhe pulce poločasu hru víc než vyrovnalo.

Reagovat
stuff

chvala Bohu! po 20 minutach mi ich uz zacinalo byt luto

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic je strasny

Reagovat
Pipo123

Juve troška nestíha v zálohe, asi daň za to ako hrali v úvodnej polhodinke, v závere sme ich zatlačili,, nespomínam si na zápas kde by sme mali toľko striel, Gigi to nemá vôbec jednoduché.

Reagovat
brenk

Lazio sa postupne dostalo do hry, o to viac mrzí ten gól. Za stavu 2:0 by to bolo stále v pohodičke aj keby sa hral vyrovnaný futbal. Každopádne očakávam od Juve opäť kvalitný nástup do polčasu a verím, že aj poisťovací gól.

Reagovat
M11

Hernanes a Candreva maji poradne delovky.. Petkovic to dobre vymyslel

Reagovat
Pipo123

My musíme od nástupu Petkoviča trénovať strely, pretože aj Radu to často skúša, neviem či to je pokyn od Petkoviča, ale Gigi to musí vyrážať a ak by ku Klosemu ešte niekto viac nabiehal tak by sme mohli dať ešte gól.

Reagovat
M11

urcite to trenujete.. minula sezona budiz dukazem

Reagovat
Pipo123

Inak komentátor na Digi, dneska perličky. "Klose má už vek a moc nestíha, už nemá ani natoľko úspešné zakončenie" ...

Reagovat
10

what a goal! MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

MIRKOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
SqueeZy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SqueeZy

jako páááááááááááááááááán!!! Ty centry do vápna jsou dneska z nezaplacení

Reagovat
brenk

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

Bonucci 0+2?

Reagovat
SqueeZy

Pirlovi se nechce, tak to vzal on

Reagovat
10

a nebyl to Barza?

Reagovat
brenk

Teraz to bol Bonucci, ale myslím, že druhý gól to bol pas od Giorgia.

Reagovat
10

nebyl, oba Leo...ten první kopnul levačkou

Reagovat
smazaný uživatel

Ee. Obaja od Lea. Vsak to pozerame, ci pamat nesluzi ?! Btw, aj tu to je... http://www.evysledky.com/zapas/Y5dsvVI5/#prehlad-zapasu

Reagovat
brenk

aha, moja chyba, práve tá lavačka ma dosť pomýlila

Reagovat
stuff

hej, aj komentatora na streame, co pozeram zmiatla ta lavacka

Reagovat
SqueeZy

Já nevim já jsem vždycky tak nadšenej při gólu že píšu, skáču a vždycky promeškam i všechny opakovačky

Reagovat
Mr.Jindros

Bonucci má dneska co se týče pasů snad nejlepší den v kariéře. I když už jich pár i podělal teda.

Reagovat
10

on to dokáže dát, když se mu takhle někdo nabídne a otevře prostor, to už jsem tady psal tolikrát...třeba Ital se mi "vysmál", když jsem Bonucciho rozehrávku chválil

Reagovat
Mr.Jindros

Já bych se ti taky vysmál. Ve většině zápasů má několik pasů, které totálně zazdí (odevzdá míč soupeři) a skoro žádné dobré (mluvím o těch těžších "Pirlovských).

Reagovat
10

no a s tím právě nesouhlasím ani teď, ani předtím...samozřejmě nemá úspěšnost jako Andrea, ale na obtížnost těch přihrávek to je pořád hodně slušný, většinou nemá finální nahrávku jako dneska, ale třeba 2.-3. asistenci má hodně často, hlavně po pasech na Stephana a Asu

Reagovat
Mr.Jindros

Chtělo by to statistiku - intuitivně tomu moc nevěřím. Většinový dojem z těch jeho přihrávek mám negativní, ale čísla nemám no. Možná najít nějaké video "všechny góly Juve v sezóně" a spočítat to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Ale v tomto sa zlepsil, vsetci si pamatame eru pred Contem a odovzdane lopty Lea aj Giorgia, doslava odovzdane. Vysla jedna z 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Bonucci si robí prdel ne ?

Reagovat
Mr.Jindros

Jojo, hlavně z vaší tragické obrany.

Reagovat
Pipo123

To nie je o obrane, keď si tam nabieha 4-5 hráčov tak sa môže naša obrana aj posrať. Cana a Novaretti si držia Vučiniča a Teveza a do toho tam nabehne Vidal a je hotovo..

Reagovat
stuff

mirkooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Vuco a opat super pas od Bunucciho

Reagovat
Melchior

Vucinić musel o polocase dostat od Conteho solidni kapky... a vyplatilo se

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste Mirko. Cely cas nic a potom gol. krasa

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak Aj ked to casto to byva aj ze cely cas nic a potom nic

Reagovat
smazaný uživatel

No to hej, ale ked da gol, vacsinou to je po takomto priebehu jeho hry, zriedka dominuje cely zapas

Reagovat
10

jinak ale super fotbal, na to tempo minimum nepřesností

Reagovat
Melchior

tak to vypadá na Padoina, Quagliarellu a Islu

Reagovat
Melchior

Hernanes

Reagovat
Pipo123

Hernanes

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanes ala Maradona

Reagovat
smazaný uživatel

Debil

Reagovat
brenk

ej...dosť nešikovne do toho išiel

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz Nando za Vuca, pome Conte

Reagovat
smazaný uživatel

Cosi. To tak v 87 minute, ak vobec

Reagovat
smazaný uživatel

No toto musi este Conte doriesit, s timi striedaniami ma stale dost velky problem.

Reagovat
brenk

Je to jeho štýl, po 2 rokoch asi ťažko čakať, že to zrazu bude meniť.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, no to su nevyuzite sance setrit Pirla, respektive davat zohravat sa s timom Llorenteho

Reagovat
brenk

No kým hráme raz týždenne to taký problém nie je, ale keď sa do toho prída LM a repre, tak by naozaj bolo vhodné niekedy pouvažovať nad striedaniami. Na druhú stranu Conte ide na istotu, nie je náhoda, že keď sa dostaneme do vedenia, tak veľmi zriedkavo ho strácame...

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne tomu nechapem a myslim si ze on by v cca 60 minute nestiahol hraca ani keby mal super dve cervene a viedli sme 4-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Candrevu to dneska bavi z tej dialky kopat, a celkom mu to aj ide

Reagovat
Melchior

Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal + Tevez Uz len gol tomu chybal a nie brvno

Reagovat
brenk

škodaaa....Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva

Reagovat
Melchior

Isla

Reagovat
SqueeZy

Beztak tam šel jenom aby mohl Lichty zase poškádlit fans

Reagovat
Melchior

já Islovi věřím, ke konci loňské sezony už tam měl taky pár dobrých momentů, nějaký ty centry, pár asistencí

Reagovat
SqueeZy

Já jsem taky pro, aby dostával víc šancí. Určitě na to má

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze tak, mohol tam ist Padoin

Reagovat
Pipo123

Juventus je úplne niekde inde, nehrali sme dneska zle, ale na Juve nemáme herne.

Reagovat
10

bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
M11

TEVEEEEEEEEEEZ !!!

Reagovat
SqueeZy

CARLIIIIIIIIIIIIIITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
brenk

TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
smazaný uživatel

Carlitoooo nadhera a musim pochvalit aj Vuca Pekne prepustil...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobreeeeee Angelo a Fabio. Vdaka Conte

Reagovat
Melchior

Eta Beta je tam opravdu přetlak, jestli chtějí aby hrál i Giovinco i Llorente, no snad si každý z útočníků zahraje co nejvíc

Reagovat
Pettirosso

Ctyri, ctyri, ctyri

Reagovat
smazaný uživatel

Qvaja Hm, hm. Prekvapenie, ale tak aj on si zasluzi odohrat nejake tie minutky

Reagovat
smazaný uživatel

Kto z vas si pamata, kedy dostal Marchetti v jednej sezone od jedneho tymu po styri goly v zapase?

Reagovat
SqueeZy

Tak to jsem zvědavej na Llorenteho teda, jak se to s nim vyvrbí. Jen jestli tohle není jen předváděčka Qčka

Reagovat
10

aby Llorente zejtra někam nepřestoupil

Reagovat
Melchior

nestraš

Reagovat
DelPiero137

fakt je to riziko Llorenteho nechat dlho na lavicke.

Reagovat
SqueeZy

Já četl na FB cosi o zájmu Barcelony a 10-15 mega nabídce že prý chtějí k tý kreativitě nějaký pádlo do vápna.

Reagovat
DelPiero137

Davno nemal Gigi tolko prace so strelami z dialky, moc sa mi to nepaci. Pocas celeho zapasu toho bolo dost.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne druha polovica prveho polcasu bola z nasej strany taka hluchsia, ale inak super vykon

Reagovat
Pipo123

Chýba mi GIo, Matri atd, nechali by vyniknúť Marchettiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Petkovic musi byt z tychto dvoch zapasov s Juve dost zufaly.

Reagovat
10

trošku satisfakce za ty roky trápení proti Marchettimu

Reagovat
SqueeZy

A Sorrentinovi a všech těch, co se na nás vyhecovali jako na finále LM

Reagovat
10

ten se radši zašívá někde v Serii B, když to vidí

Reagovat
SqueeZy

Mohl dál chytat za Chievo blázen Puggioni aspoň dostal konečně šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

a za 14 dní hrrr na ně, prasáky modročerný!

Reagovat
GEGE

Tak,že by dneska návrat k starému dobrému 4-3-1-2?Nechal bych si líbit...

Reagovat
panca

na AM montolivo?

Reagovat
GEGE

Montolivo nebo Robinho

Reagovat
GEGE

Jinak Honda vypadá,že je asi definitivně pass pro léto...CSKA neustoupilo a nevypadá,že by si to měli na poslední chvíli rozmyslet navíc to není žádný zmrdeček co by stávkoval a odmítal hrát...Dávat za něj velké prachy je blbost,když bude v zimě zadarmo.Nedivil bych se kdyby nedošel ani ten Kaká ten královský plat co požaduje je nepřijatelný a byl by to obrovský risk...Allegri by navíc radši Ozila ale to je asi taky nereálné...Uvidíme no jestli se ještě něco podaří Gallianimu upéct na poslední chvíli....Nejpozitivněj vypadá zatím Astori.

Reagovat
CubONE

Snad ten Astori vyjde. Neviem ako to chce Allegri hrat. Momentalne na AM moze jedime Robinho, pripadne Monty. Saponara stale zraneny. Do 433 tam chyba poriadne prave kridlo, Robinho lepsi zlava, Niang ma este nikdy poriadne nepresvedcil.

Reagovat
GEGE

pár tipů na dnešek....

ASR-Hellas 1 tady se asi nic jiného než výhra domácích nedá očekávat...Hellas bude především zlobit v bouřlivém domácim prostředí...ASR dneska potvrdí dobrý start do sezony...

Udine-Parma 02 tady víc věřím hostům...Udine zažívá tragický vstup do sezony a Parma se svým kvalitním kádrem dnes neodjede poražena...

ACM-Caliari 1Dnes nejlákavější zápas večera slibuje velmi dobrou podvánou vzhledem ke kvalitě ofenzívy obou týmu... Milan si po překvapivé porážce ve Veroně spravil chuť v LM a dnes,i když proti velmi kvalitnímu soupeři doma vyhraje.ACM se doma proti Cagliari daří a dokáže mu střilet dost branek jenže ofenzivní síla hostů budí rovněž respekt...

Catania-Inter 0 Catania bude doma tradičně silná a obere tu o body nejednoho favorita...Inter je na tom s organizací hry úplně jinde než loni a inkasovat bude letos minimálně...Zato kreativita je těžce nedostatkovým zbožím proto čekám i málo golů v tomhle matchi...

Bologna-Samp 0 další pro mě remízový zápas,i když mírně favorizuju hosty,kteří mají papírově lepší tým...Bologna hrála v Neapoli velmí špatně ale opravdový měřitkem pro ně bude až tenhle zápas.

Atalanta-Torino 1 Brejkový styl Torina sice může dělat pomalejším obráncům Atalanty problém ale doma moc ztrácet nebudou navíc kvalitní záloha toho moc hostům dneska nedovolí.

Reagovat
10

největší tutovka je dneska vlastní gól Astoriho

Reagovat
Pinturicchio

Nebo epická chyba a červená karta.

Reagovat
GEGE

dneska hrát nebude,když zítra přestupuje

Reagovat
10

...do Říma

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
smazaný uživatel

Vloni takhle přestupoval Rajtroral ne?

Reagovat
Pettirosso

Ten by se, s privrenym okem, dal chapat, ale....

Reagovat
10

nuovo Batistuta

Reagovat
smazaný uživatel

ono web RN je celý vtípek.

Reagovat
snuff24

Un esterno e un attaccante. Secondo Tuttosport, questi saranno gli ultimi regali di Massimo Moratti a Walter Mazzarri: ”Per l’esterno, nonostante il passaggio di Antonini al Genoa (l’ex milanista nei piani rossoblù graviterà a destra), Marquinho continua a essere in pole position rispetto ad Antonelli. Discorso simile per l’attacco dove Gilardino è il preferito di Mazzarri e, per questo, l’Inter potrebbe proporre al Genoa una joint venture che comprenda pure Belfodil – ma qui tutto è possibile una volta si innescherà il valzer delle punte -. Alternativa è Borriello ma la Roma, per prestarlo, dovrebbe ora tesserare un’altra punta.”

Reagovat
Pinturicchio

Tak pome, alespon ze záznamu ...

... choreo

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan !! dufam ze dnes vyhrame vacsim rozdielom !

Reagovat
Pettirosso

Dopis Alessandra Matriho, který nechal svým bývalým spoluhráčům v šatně:

"Dva roky obětování se, bitev a vítězství. Dva nezapomenutelné roky, které si budu pamatovat celý svůj život. Děkuji vám všem. Další výzva na mě čeká, ale i jako soupeř k vám vždy budu chovat maximální respekt. Díky za vše, Ale32."

sympaťák každým coulem.

Reagovat
The Krupy

pekné slová

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

...nabídka AC asi nešla odmítnout, ale mnohem radši bych ho viděl někde v Anglii klidně za méně peněz, pro Milán bude posilou

Reagovat
SqueeZy

Moje slova. Nelíbí se mi ty hysterie kolem něj a už vůbec se mi nelíbí (ikdyž je odchovanec), že se tam vrací.

Reagovat
cervo

tak zase na druhu stranu by ste od ineho klubu dostali prachy na drevo, AC ho bude splacat 4 roky, takze to pre AC nie je az tak zly obchod, akoby sa na prvy pohlad zdalo

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
cervo

ja som za neho rad, najma ked si pomyslim, ze sme ho "vymenili" kus za kus s Princom

Reagovat
SqueeZy

Ze stránky Juve na FB

Antonio Conte po zápase: "Začali jsme velmi zostra, prvních 25 minut jsme hráli s velkou intensitou, potom jsme trošku polevili. Tým předvedl spoustu pozitivních věcí v zápase, ale my se musíme soustředit na to, co se nám nedařilo, abychom to mohli zlepšit. Tento tým mi dává nepopsatelnou radost a nikdy jim nepřestanu být vděčný. Giaccherini a Matri? Bolí mě to, když vidím tyto hráče odcházet, protože máme spolu nezapomenutelné vzpomínky. Budu jim vždycky zavázán. Také chci poděkovat Barzaglimu, který hrál i přes menší bolest, udělal to pro tým. S vámi, médii, se musím přetvařovat, když totiž řeknu pravdu ohledně nějaké věci a jak se cítím, tak vy z toho vytvoříte příběhy, které nejsou pravdivé. Když vidím hráče jako Matri, Giaccherini a Marrone odcházet, cítím se smutný a zklamaný. Chovám velký respekt k Napoli, Viole, Interu, AC a Romě, ale nebojím se jich, tohle není v mé povaze. Llorente? Když nehrajete přes rok, ztratíte intenzitu a také trošku agrese. Španělský fotbal je odlišný od toho, co hrajeme tady v Itálii. Zde jsou obránci velmi zkušení. Nicméně, jeho tvrdá práce se vyplatí. Jestli jsem vedení dal zprávu ohledně Quagliarelly, ať ho neprodávají? Ne, není zde žádná zpráva pro nikoho. Nesnažil jsem se ani včera nikomu nějakou zprávu poslat, mluvím s nimi každý den. Nikdo mě nemůže zbavit pocitu smutku, když ztratím dva důležité hráče. Jsem zklamán, klub je zklamán, ale není zde nic, co bychom s tím mohli udělat. Mám velký citový vztah ke každému z mých hráčů, cítím se zklamaný, když někdo odejde. Cítil bych se tak také, kdyby odešel Quagliarella. Fabio byl s námi také ty dvě sezony a měl svou roli v několika vítězstvích. To, co pro mě vždy hrálo velkou roli jako hráč i jako trenér, to, co mi umožnilo mít DNA Juventusu, je DŘINA, DŘINA, DŘINA." (pár věcí se opakuje, je to proto, že RAI a SKY často pokládali stejné otázky)

Jsem rád, že jsem s Tondou na stejné vlně. Ohledně odchodů, smutku. Matri mi bude vážně chybět. Jestli se Nando nechytí, tak mě to bude mrzet ještě víc. A u Giaka a Marroneho radši ani nemluvit. Ale chápu jejich postoj a u Lucy chápu, že ve 23 letech bude lepší hrát pravidelně, než jen střídat na jiné pozici. Snad to bude nakonec šášuolo, kam půjde.

Reagovat
Pettirosso

+ snad v tom bude i ten Berardi

Reagovat
SqueeZy

Na ten budoucí útok jsem teda zvědavý. Zatím držíme v rukou samá esa, teď ještě aby to vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: FIFA 13 .... olé založil jsem klub v režimu on-line kariéry pro jednoho hráče. Kdo by měl zájem se přidat, nechť hledá tým: Lucky Loosers (západní evropa) nebo uživatele hack008

Reagovat
Pinturicchio

Paaaaaaaaauuuuuuuuuuuul, Arturooooooooooooo

Reagovat
Yanek

Když vidím ofenzivu Cagliari, tak o výhře moc přesvědčený nejsem. Pokud má být Monty pod hroty, tak v záloze pořád chybí jeden kreativnější hráč.

Reagovat
Pinturicchio

Ta naše hra je naprosto parádní, úplně vymizela ta profesořina, "znuděnost".

Reagovat
olis

Oficialne: Gargano na hostovanie do Parmy ktora ma pravo na odkupenie

Reagovat
Pettirosso

krutý.. dobrá posila pro Parmu

Reagovat
olis

strasne dopadol, no ked nevie vychadzat s trenerom jeho problem

Reagovat
Pinturicchio

Leooooooooo, Arturooooooooooo ...

... trochu mi to připomnělo gol, co dal Bergkamp Argentině na MS 98 po pasu od De Boera.

Reagovat
Pettirosso

Juan Manuel Iturbe má podle listu Gazzetta dello Sport namířeno z Porta do Hellasu Verona. Nováče Serie A by měl mladého útočníka získat na roční hostování s opcí na trvalý přestup.

Asi už to nebude taková stár, jako před pár lety, ale i tak, výýýborná posila, moc se těším!

Reagovat
Yanek

Před pár lety? Vždyť je to ročník 93, já o něm slyším poprvé.

Reagovat
Pettirosso

já ho "sledoval" od mládí v Riveru, stejně tak tu generaci Argentinské repre mladých. Před přestupem do Porta se mluvilo o zázračným dítěti, novým Messim atd.. Jenže v Portu moc šancí nedostal, prakticky nehrával, místo něho dostával šance James, dokonce i takový dřeva jako Atsu.. Ne, že by to bylo rozhodující měřítko, ale v Portu se většinou tyhle hvězdičky prosadí a Porto z nich vychová top hráče. Podle mě to byl větší talent jak James, který teď šel za nějakých 40 mega do Monaca.

Takže ano, je mladej, já pevně věřím, že to v něm pořád je a v Hellasu to ukáže (což by byla bomba, protože by na něm vydělali nehorázný prachy), ale nevím, jestli by Porto pouštělo hráče s takovým potenciálem, hledám v tom háček.

Reagovat
SqueeZy

Teď jsi potěšil fanoušky Chelsea (Atsu)

Reagovat
Pettirosso

Tak toho koupil Abramovic Witesse, ten si v Chelsea nema sanci zahrat

Reagovat
Tomanatura

On hral v Riveru pul roku, tohoto roku...

Reagovat
Pettirosso

A jak hral prosim? Od Porta mi zmizel z oci

Reagovat
Tomanatura

Nevim, tuto Clausuru jsem bohuzel vubec nesledoval.

Reagovat
Pinturicchio

Možná bychom měli uvažovat o změně klubové hymny, ... něco jako ... "už zarůůůstááám vousem ... "

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, Lea žeru čím dál víc, to je neskutečnej frajer.

Reagovat
Pettirosso

SKY:

- Beppe poslal za Nainggolana 14 mega a půlku Marroneho, Cellino to odmítl (díky bohu)

- Isla definitivně zůstává v Juve.

Reagovat
brenk

Ak to naozaj odmietol, tak je to idiot.

Reagovat
Pinturicchio

To všichni dávno víme, ale je to pro nás škoda.

Reagovat
Pettirosso

mě by trefilo, kdyby přišel za tuhle nabídku.

Reagovat
brenk

To áno, zas taký zázrak to nie je...

Reagovat
stas87

OT:

kto je santiago garcia?hraval v palerme,mohol by mi niekto napisat aky je to typ obrancu?co su jeho prednosti alebo slabiny?

Reagovat
Pinturicchio

Ale měli bychom zapracovat na dostupování hráčů, hlavně ve střední vzdálenosti a nepouštět soupeře k tolika střelám, ... po nějaké kombinaci tam Lazio nemělo nic.

Reagovat
Pinturicchio

Mirkooooooo, Carlitooooooooooooooo

Reagovat
SqueeZy

tohle je největší zpoždění v historii

Reagovat
Pettirosso

ani Krupy loni neměl takový hrozný streamy

Reagovat
SqueeZy

Ještě teď se směju, když si na to vzpomenu

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

To, že si Matriho do AC vybral Allegri, je sice pěkná věc, nicméně mě ten přestup stále drásá nervy. Po uzdravení se Pazziniho budeme mít jednoho útočníka navíc a já osobně dávám přednost tomu stávajícímu - Pazzi je zkrátka a dobře lepším a vhodnějším hráčem.

Nechápu hlavně jednu věc. Všichni víme, kde nás tlačí bota a my utratíme podstatnou část budgetu za útočníka. Kurňa, vždyť Gallinai pořád tvrdí, jak chce postavit hru na odchovancích a produktech naší akademie, a pak koupí útočníka z Juventusu. (Vím, že Matri je v podstatě náš odchovanec, ale smyslem Gallianiho prohlášení před lety bylo, že A tým začne zapracovávat hráče z Primavery). Stojím si za tím, že my zkrátka nepotřebujeme v aktuální době někoho, jako je Matri. První volbou za Maria by měl být původně hroťák Niang a následně pak Petanga či kdokoliv jiný z Primavery. Takhle nevím, co bude Niang dělat. On nemůže hrát ani jako trequartista a ani jako second striker. A slova o ideálním partnerství mezi Matrim a Mariem? Ale jděte, je to nesmysl. Co by se pak dělo s naším zřejmě nejlepším hráčem El Shaarawym? Odepíšeme ho proto, že Allegri má osobní preference vůči Matrimu?

A konečně pár slov k Boatengovi. Ten jeho přestup je pro mě hodně bolestný. Byl to bojovník, srdcař, sympaťák a k tomu ještě výborný fotbalista. Na křídle se z něj stal pouhý posunovač balónů, ale nechat ho hrát v trojčlenné záloze a využívat jeho hlavních dovedností by určitě přineslo své ovoce. KPB je mnohem lepší, nelži Nocerino, Muntari a stále ještě i než Poli. No a my ho prodáme..tento odchod budu dlouho rozdýchávat - stejně jako odchod Pata..

Reagovat
GEGE

zajímavé kolik lidí si myslím o Boatengovi jaký to byl dříč a bojovník přitom strašně moc zápasů odchodil nevracel se o bojovnosti absolutně nemohla jít řeč...Zapnul akorát ve velkých zápasech jinak to byl docela častokrát velký flákač...Niang toho odmakal zdaleka víc než on.Akorát nemá takové zakončení...A jít s Niangem jako 2 volbou na hrot by byla sebevražda...Někoho do útoku byla prostě potřeba to jako nikdo nevidí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
cervo

399.

Reagovat
SqueeZy

Juventus přetáhl z Barcelony talentovaného útočníka Sergia Buenacasu. "Už jsem hráčem Juventusu! Jsem šťastný, nadšený a už se nemohu dočkat, až začnu trénovat," napsal sedmnáctiletý mladík na svém Twitteru.

ví o něm někdo něco? Zaza, Richmond, Berardi, Beltrame, Gabbi. Hmmmmmm

Reagovat
Pipo123

Barcelona má neskutočnú mládež, by sa mohli taliánske kluby učiť.

Reagovat
Pettirosso

Nic moc prej, pred pul rokem Barcelona souhlasila, ze pujde na testy do Celticu, ale nejak z toho seslo asi.

Reagovat
Pipo123

No ono je to Barca, Keita a Tounkara sú dvaja hráči čo ich Barca nechcela, podpísalo ich Lazio a posledné dve sezóny najlepší hráči Lazia v Primavere Takže by som ho nezatracoval

Reagovat
SqueeZy

A to se bavíme o útoku, kde hraje Samaras!

Reagovat
Pinturicchio

Conte údajně stopnul Quagliarellův odchod do Arsenalu za 9 milionů.

Reagovat
cervo

z toho Wengera si uz ozaj kazdy robi picu

Reagovat
The Krupy

Reagovat
cervo

normalne uz zacinam podozrievat manazerov vsetkych klubov, ze si stavili, ze Wenger nikoho nekupi

Reagovat
smazaný uživatel

třeba ted vezme Borriella

Reagovat
smazaný uživatel

Měl to vzít.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
SqueeZy

Ty prohlášení kolem Nanda jsou zvláštní. Jestli to nevyjde, tak by zbyl Carlos, Mirko, Prcek a právě Nando. Trošku bych se toho bál.

Reagovat
Pettirosso

Za 20 mega z prodeje Matriho a Q jsme mohli koupit Gomeze..

Reagovat
SqueeZy

To už je zase jiný příběh

Reagovat
Mr.Jindros

Teď už nemůžeme, takže není co řešit.

Reagovat
The Krupy

Ja som si myslel že v priebehu sezóny sa nám jeden z dvojice Matri-Eta Beta ešte zíde, nech si hovorí kto chce čo chce. Matri odišiel, takže som spokojný že ostáva aspoň Q-čko. Llorente je risk a Giovinco nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

To se moc časově moc neslučuje.

Reagovat
10

Gomez imho ukáže, že to zase takový terno není, jak jsem tady psal

Reagovat
Mr.Jindros

Nando evidentně není v ideální formě, Bůh ví jak to s ním dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych se vůbec nebál. Kdy se Fabio dostane do hry? Na 10 minut na konci utkání každého druhého zápasu? A i kdyby se někdo nedejbože zranil, tak by si nezahrál tolik, kolik by měl. Nevím, kdy nabídka přišla, a zda vůbec přišla, ale měl ho nechat jít a podržet si v týmu Boakyeho, nebo zvolit jinou ze 150 možností. Tohle byla poslední možnost, jak Fabia zpeněžit a dopřát mu ještě zahraniční angažmá, aby si slušně vydělal viz Giacch.

Reagovat
Mr.Jindros

150 možností? Jmenuj jednu nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem ji zmínil.

Reagovat
Mr.Jindros

Kde?

Reagovat
Pettirosso

Borriello, Gila..

Reagovat
SqueeZy

Kdyby zůstal v týmu Rich, tak bych ho taky pustil. Nikdo nový už nepřijde, Nandovi ten návrat bude trvat zjevně déle a kdyby se nedejbože zranil Carlitos, tak jsme ještě ve větší řiti v útoku než jsme byli minulý rok. Bez Q i M32.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Zase nevíme, zda to není jeden z mnoha drbů. Protože kdyby nebyl a došla nabídka stejně s tou na Matriho, tak bych si nechal Matriho a pustil Fabia. Ať už z typologického hlediska nebo z toho, že bychom neposílili AC. Ale nic na tom stejně nezměníme.

Reagovat
SqueeZy

Já doufám, že je to kec. Ale objevilo se to často v Conteho tiskovkách. Pak by mě fakt mrzel ten odchod M32. Doufám, že treba Rich má klauzuli o stažení z hostování. Kdyby náhodou. Qčko podle mě zůstane, tak by to mělo být v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už žádné zvláštní zásahy do sestavy nečekám. Zítra bych to na žádnou velkou akci na trhu neviděl. Maximálně doplníme zálohu o nějakého pracanta a tím to hasne.

Reagovat
SqueeZy

Jestli půjde Luca, tak někdo musí přijít. O tom žádná. Urvat toho Bonaventuru by byla paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonaventura by byl drahý špás, kolem 15 milionů. On by byl každopádně ideální typologickou náhradou Giaccheriniho.

Reagovat
SqueeZy

Za kvalitu se platí, no. Zahraje všude, je mladý, ital. Giak no - akorát vyšší a mladší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Je to frajer.

Reagovat
The Krupy

Mauro Camoranesi po zápase Juve - Lazio: "Myslím, že Juve má o hodně kvalitnější hráče, než zbytek Serie A. Juve je jedním z mála týmu, který je schopen nalákat top hráče, které v minulých letech bylo velmi těžké nalákat do Itálie. S 2 scudetti Juve našel 'sex appeal' k přilákání hráčů jako Llorente a Tevez, kteří mají mezinárodní zkušenosti. Juve je velmi dobře strukturovaný tým a doufám, že dokáží zase vyhrát Serii A."

Mauritooooooo Juventino

Reagovat
smazaný uživatel

za Řím hrajou Strootman a Ricky Gervais

Reagovat
Slejdy

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Gervinho, Totti

A disp.: Lobont, Skorupski, Torosidis, Burdisso, Romagnoli, Dodò, Bradley, Taddei, Caprari, Marquinho, Ljajic, Borriello.

Reagovat
GEGE

Albertazzi zraněný na něj sem se dneska těšil,zvlášt po tom skvělém výkonu proti ACM...

Reagovat
smazaný uživatel

konecne zapas v gladiatorskej arene na stadio olimpico

------------- FORZA ------------------------------ ------------------ROMA************************** GLADIATORI DO BOJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----- AS---

Reagovat
Slejdy

podme na to !

Reagovat
Alberto Aquilani

FLORENZIII MAMA MIA

Reagovat
Maritazzi

Ta záloha takhle bude fungovat skvěle. Dani konečně zase hraje a Strootman je výbornej, hrozně moc chyběl hráč jako on.

Reagovat
Alberto Aquilani

Hmm, má to jednu podstatnu chybu, chýba tam klasický útočník pred vápno, takto je to len hra že snád to tam padne, inak hráme fakt dobre ten stred je výborný, Pjanič toto čo zahral zatial za 1 a pol zapasu nezahral za 2 roky, DDR vynikajuci, Strootman sa tiež dostal do tempa ...... akurat Gervs je hrozný, neni hrozný ked dostane loptu, vtedy je aj nebezpečný, lenže on tu lopt mal 3 krát za poločas, vobec nevie kde má byť, kam sa má postaviť a čo hrať .....

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

největší problém je, že od Gervinha se nic moc jinýho čekat nedá...tohle na calcio stačit rozhodně nebude

Reagovat
Maritazzi

Uvidíme jak si zvykne, náhradník by mohl bejt kvalitní. Snad ale co nejdřív přijde ten Adem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom z toho, co jsme měli, něco proměnili, tak bych netvrdil, že je to nic moc, i když podáváme dobrej výkon. Rafael má štěstí nebo ty nepříjemný střely zatím bezchybně lape. Jednoznačně chybí klasickej útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Verona sympatický výkon celkově, ale tohle se těžko dá ustát.

Reagovat
Slejdy

Maicoon

Reagovat
Alberto Aquilani

DOUGYYYYYYYYY

Reagovat
GEGE

Škoda takový luck...

Reagovat
smazaný uživatel

I keď ako iste viete, nie som fanúšikom AS Rímu, avšak tieto dva góly im aj doprajem, keďže totálne neznášem týmy ako Hellas, ktoré len betónujú a betónujú. Obdobne to u nás hral aj Janov, nakoniec tiež dostal 2 kusy

Reagovat
smazaný uživatel

Nebola reakcia na Gegeho, pretože napísať na AS, že mali šťastie, mi príde hodne smiešne, keďže mali jasne podstatne viac šanci ako Hellas Verona, ktorí zatiaľ ešte nevystrelili ani raz na bránu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Miralem paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Slejdy

tak to byla krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dává za AS góly??

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon, Pjanic

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Maritazzi

Nádhera....

Reagovat
GEGE

Pjanič Asi se díval na Pitáka

Reagovat
10

Pjanić krásně

Reagovat
smazaný uživatel

ma ma ma ma ma maicon !

Reagovat
Alberto Aquilani

miraleeeeeeeeeeeeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

ole ole oleeee

Reagovat
Maritazzi

Ten tým vypadá úplně jinak soudržně než v minulých sezonách.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pjanič ten super vykon podtrhol super golom

Reagovat
Alberto Aquilani

No, že by dal Balzac gol už nedufal ani ten najvacsi optimista

Reagovat
Pipo123

A já mám Pjaniča vo fante

Reagovat
GEGE

stejně pojedeš ode mě s prázdnou

Reagovat
Pipo123

No tka to je jasné, to by musel večer čarovať Muriel alebo Bergessio

Reagovat
smazaný uživatel

ty pičo...Ljalic...FIFA 13

Reagovat
Slejdy

nadhera

Reagovat
Alberto Aquilani

ADEEEEEEEEEEEEM

Reagovat
Maritazzi

Úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

ljajicccccccc

Reagovat
GEGE

Na co tam chcete klasického hrota hoši?

Reagovat
CubONE

Jejda a ja som dal Adema na lavicku.

Reagovat
Pipo123

Já to nechápem, čo môže Garcia zmeniť keď Pjanič takto hraje ? To je o 100% lepšie ako minulé sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto AS este moze zamiesat kartami tento rok....Tipoval som ich na cierneho kona sutaze, a mozno to tak aj bude Garcia je kvalitny trener a ten team tiez dost slusne doplnili....

Reagovat
smazaný uživatel

co chce víc??????????????????????

Reagovat
smazaný uživatel

mu ted Totti tak 2 zapasy nenahraje :)

Reagovat
Slejdy

Zase nepredbihejte, Hellas a Livorno to se musi porazet, vic ukaze dalsi zapas na Parme

Reagovat
Maritazzi

Jde o ten herní projev, o naše začátky sezon.. Sleduj jak je to baví, sleduj tu souhru zálohy, útoku.. já si to užívám.

Reagovat
Pipo123

No bavilo ich to aj pod Zemanom, zo začiatku teda aspoň. Ďalšie kolo Parma a potom derby, tam sa ukáže...

Reagovat
Maritazzi

Nesrovnatelný ty herní projevy. V tom sis fakt systém najít nemohl, na rozdíl od Rudiho.

Reagovat
Pettirosso

hlavně to má konečně řád a nějakou organizaci. Žádný fantas jak za Zemana s LE..

Reagovat
Alberto Aquilani

JEžIš žERV

Reagovat
Pettirosso

Červ, klasik

Reagovat
Alberto Aquilani

OK, ale keby si tam nedaju ten vlastny tak neviem aky by bol stav teraz, stále to chce 9ku na hrot ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ljajič to pekne ozivil...skoda ze Fiorentina nam ho nechcela predat

Reagovat
Alberto Aquilani

Adem sa mi hrozne páči .... inak čakal som dole že pojde Strootman kedze mal to zranenie ....

Reagovat
Jajinek

Cristaldo je výborný

Fantastický přestup pro Bolognu

Reagovat
Pipo123

Já som to tiež nečakal, skôr som myslel že to bude Catania, pretože sa tajilo do akého týmu ide.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
spider_8

Kdypak bude mít Roma toho novýho sponzora?

Reagovat
smazaný uživatel

letos to platí Tottenham

Reagovat
spider_8

A PSG

Reagovat
Pettirosso

Dnešní výsledky PL: Liverpool - Manchester United 1:0, WBA - Swansea 0:2, Arsenal - Tottenham 1:0

x

Calcio: Chievo Verona - SSC Neapol 2:4, Juventus FC - SS Lazio 4:1, AS Řím - Hellas zatím 3:0

...

Reagovat
10

14:13 pro calcio...a to ještě zbývá 7 zápasů

Reagovat
Pettirosso

tak je fakt zase, že teď hráli ti ofenzivnější, ale i tak..

Reagovat
10

PL zatím celkem nególová, průměr po třech kolech pod 2 góly na zápas, calcio 2.75...ale to se srovná

Reagovat
Pettirosso

jasný, já sem si jen rýpnul

Reagovat
10

v pořádku...

10 31.08.2013 21:30

9 gólů za prvních 130 minut kola...v Anglii na to potřebovali 6 zápasů

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
rossoneri89

Federica Nargi ♥

http://goo.gl/RcwCRe

Reagovat
rossoneri89

tam by jej to dali vyzrat ..... ale ja ju aj preto milujem

Reagovat
smazaný uživatel

B.O.H.Y.N.A.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin si ten gol dnes zasloužil.

Reagovat
lnterista

FORMAZIONI UFFICIALI

Catania: Andujar; P. Alvarez, Le Grottaglie, Spolli, Monzon; Izco, Tachtsidis, Almiron, Castro, Bergessio, Leto;

Inter: 1 Handanovic; 5 Juan Jesus, 23 Andrea Ranocchia, 14 Hugo Campagnaro; 2 Jonathan, 13 Fredy Guarin, 10 Mateo Kovacic, 19 Esteban Cambiasso, 55 Yuto Nagatomo; 11 Ricardo Alvarez; 8 Rodrigo Palacio;

Reagovat
10

Le Grottaglie

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
lnterista

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

A disposizione: 12 Luca Castellazzi, 30 Juan Pablo Carrizo, 6 Marco Andreolli, 7 Ishak Belfodil, 9 Mauro Icardi, 17 Zdravko Kuzmanovic, 16 Gabi Mudingayi, 18 Wallace, 21 Saphir Taider, 31 Alvaro Pereira, 35 Rolando, 90 Patrick Olsen.

Reagovat
snuff24

Kova

Reagovat
panca

jak tak koukam, taky mate hodne zajimavej kadr

Reagovat
lnterista

tak snazime se...ale dik

Reagovat
SqueeZy

To je víc Argentinců, než je ve zbytku ligy, ne?

Reagovat
10

třetina

Reagovat
lnterista

to je dobre

Reagovat
SqueeZy

Proto je Catania tak sympatická

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE ROMA !!! skvely vstup

Reagovat
Pipo123

FORZA UDINE, dneska musia

Reagovat
rossoneri89

Oficiálne zostavy:

MILAN: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, Emanuelson, Poli, De Jong, Muntari, Montolivo, Balotelli, Robinho.

CAGLIARI: Agazzi, Dessena, Ariaudo, Rossettini, Murru, Nainggolan, Conti, Ekdal, Cabrera, Pinilla, Sau.

Reagovat
Pipo123

Kozák odchádza do Aston VIlly, cena údajne 5 mil e

Reagovat
Inzaghi

@tancredipalmeri 2m

Manchester City is in this moment negotiating for Milan's El Shaarawy. Real Madrid too would be interested if doesn't go through

@tancredipalmeri 42s

Real Madrid is in meeting with Milan not only for Kakà: OZIL also close to join Milan if El Shaarawy leaves to Manchester City(or Madrid)

Youth project :')

Reagovat
10

toho Stephana bych se vůbec nedivil, zvlášť po příchodu Matriho a trequartisty...dneska navíc na lavičce

Reagovat
Pipo123

Podľa mňa by AC ani nechýbal, jo minulú sezónu mal super, ale prišiel Mario a Stephan je odrazu priemer a nejde mu to, neišlo mu to koncom minulej sezóny a nejde to ani teraz.

Reagovat
10

to je blbost, El Sha je top hráč a AC hodně riskuje, pokud to chtějí nechat jen na labilním Mariovi, kterej imho není lepší...

Reagovat
Pipo123

Top hráč na základe jednoho pol roku ? Alberto help me

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Viz i Allegriho prohlášení, že Matri utvoří skvělou dvojici s Mariem.

Meanwhile in Madrid:

Real Madrid and Milan reached an agreement about Kakà, according to Sky Italy.

Reagovat
10

jedinej hráč, díky kterýmu by Silvio dokázal utišit fanoušky po odchodu Stephana

Reagovat
10

skoro bych řekl "bývalej" hráč

Reagovat
Pettirosso

půjde pak do toho Améru, nebo zůstane v AC?

Reagovat
Inzaghi

Prý by měl dostat dvouletej kontrakt.

Reagovat
Pettirosso

co Honda teda?

Reagovat
Inzaghi

Už když Galliani mluvil někdy v pátek o Kaká a Hondovi, tak říkal, že jejich příchody se navzájem nevylučují, takže pořád nejspíš platí ten leden.

Reagovat
Dejwa

Catania: 21 Andujar; 22 Alvarez, 6 Legrottaglie, 3 Spolli, 18 Monzon; 13 Izco, 7 Tachtsidis, 4 Almiron; 19 Castro, 9 Bergessio, 11 Leto

A disposizione: 1 Frison, 34 Ficara, 5 Rolin, 10 Lopez, 20 Freire, 23 Boateng, 24 Gyomber, 31 Cabalceta, 32 Petkovic, 35 Doukara.

Allenatore: Rolando Maran

Inter: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 23 Ranocchia, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan, 13 Guarin, 19 Cambiasso, 10 Kovacic, 55 Nagatomo; 11 Alvarez; 8 Palacio.

A disposizione: 12 Castellazzi, 30 Carrizo, 6 Andreolli, 7 Belfodil, 9 Icardi, 17 Kuzmanovic, 18 Wallace, 21 Taider, 25 Samuel, 31 Pereira, 35 Rolando, 90 Olsen.

Allenatore: Walter Mazzarri

Reagovat
Yanek

El Sha má zase kopec důvěry, ach jo.

Reagovat
Pettirosso

nějak se ho snažíte "vyštvat".. změna systému, kam se nehodí, nákup hráčů na jeho pozici/e.. na druhou stranu, bude to bolet, ale kdyby jste ho střelili za 40 mega a za 20-25 vzali třeba Ozila, tak klobouček

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nic takového neudělají.

Reagovat
smazaný uživatel

... ale vůbec bych se nedivil...

Reagovat
Yanek

Reagovat
Shevchenko

Tak Kaká už na cestě domů!

Reagovat
rossoneri89

udajne sa dohodli s Realom .... ale este chyba plat hraca ...ci? ..a tam je kamen urazu

Reagovat
panca

tvl... postavime to cely na nem, prodame faraona a pak se mu vysere zdravi na 3 mesice

Reagovat
Shevchenko

Já jsem rád, že se vrací.

Reagovat
Pipo123

Yilmaz do Atletica Madrid za 18 mil

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Jako nie je to ofiko, já som v jeho príchod moc neveril, ale šokuje má tá cena a zrovna Atletico kde na to zobralo ?! takže na odchode Kozák a my nemáme náhradu, žeby fakt Gila išiel k nám ?

Reagovat
Pettirosso

kde na to vzalo? Vždyť prodali Falcaa za 60 jasně, mají dluhy, ale bůh ví, jestli není Yilmazův agent Mendes, beztak je to jeho práce

Reagovat
Pipo123

Lenže 60 mil nemali, údajne len 20, zvyšok mala nejaká druhá strana, každopádne dvojica Villa - Yilmaz by bola luxusná pre Atletico.

Reagovat
Pettirosso

oni neměli ani těch 20, ale říkám, Mendes.... I prachy z Aguera otočili hned na Falcaa a to měli dluhy kam se jen otočili, plus i Aguero byl vlastněn 3 stranou. Prostě chci říct, že to pro mě šok není, trochu sem to čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Classic

Reagovat
brenk

Reagovat
Inzaghi

Kaká, Ozil, Faraon....

Jak má člověk dnes v klidu sledovat fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

KAKA super!!! Ale pripadny odchod Shaarawyho bych uz tezko rozdychaval...

Reagovat
cresposuper

Viola dnes s diamantom, celkom prekvapenie

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!

Reagovat
Jajinek

sopcas na Inter?

Reagovat
snuff24

Nemáte někdo sopcast na Inter s italským komentářem ? Našel jsem zase jenom rusáky

Reagovat
rossoneri89

oleeee Milaaaan oleeee ....... FORZA rossoneri

Reagovat
Shevchenko

link na AC?

Reagovat
panca

mam sopcast Channel - 143533

Reagovat
Shevchenko

Nějak mi nejede Musím sledovat webstreamy

Reagovat
CubONE

Skus este raz, tiez mi najprv nesiel.

Reagovat
Pipo123

Nenasralo by vás ? http://2i.sk/df4a6b4192

Reagovat
smazaný uživatel

Pech... Na tu sranda ligu příště nesázej. Já taky myslel, že United s těmi srandisty z L'poolu vyběhnou a oni prohrají. Manťáci no. Škoda, příště ti to vyjde

Reagovat
Pipo123

No len já mám v poslednej dobe strašnú, vždy ujde jeden zápas a zrovna to čo moc nečakám, vždy dávam 2-3 ľahšie zápasy a potom niečo ako Atletico čo bolo pekelne ťažké, včera mi tiket posral Leverkusen lebo nedal gól a dneska Tottenham, mohlo byť dokopy cez 700e

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnej pojeb. Ty "jistoty" jsou nejhorší, člověku to pokazí obvykle ony. 700 je slušný, to naštve.

Reagovat
Yanek

Takovou akci si nechám líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

co to je ??

Reagovat
GEGE

ROBSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!

Reagovat
Dejwa

Handa Jonathan

Reagovat
smazaný uživatel

ROBINHO TREFIL BRÁNU! goolaso!

Reagovat
Jajinek

To je zápas!!!...

Juan s Kovačičem zatím úplně mimo...vzadu to fakt hoří jak papír

Reagovat
smazaný uživatel

+ Nagatomo.

Reagovat
lnterista

i Yuto

Reagovat
snuff24

naopak guarin má asi dneska den

Reagovat
FORZAMILAN

Za Janov je na soupisce nějaký L. Zima, ví někdo, kdo to je a jak se tam objevil?

Reagovat
Pettirosso

někdo slušnej link na Šášuolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic slušného, ale neslušné to rozhodně není

http://calcion.in/live21.htm

Reagovat
Pettirosso

hm, máme stejně hnusný

Reagovat
10

jde to na betu

Reagovat
Pettirosso

asi si ho založím.

Reagovat
Pettirosso

akorát je tam nějakej vklad, ne?

Reagovat
10

5 eur myslím, pokud je to pořád stejný

Reagovat
10

Janov fakt horší než minulou sezonu

Reagovat
CubONE

Sopcast na AC? Ten hore mi nejde.

Reagovat
rossoneri89

sop://broker.sopcast.com:3912/143533

Reagovat
smazaný uživatel

Jonathan Paráda!!!

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Nuno čomes

PADAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
lnterista

Jonathan je uplne jinej clovek

Reagovat
smazaný uživatel

PA PA PA PA PA PA PA LA LA LA LA LA LA LA CIOOOOOOOOOO GOOOOOOOOOOL

Reagovat
Dejwa

krása.. čumím jak puk na Jonathana

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL sakra ten Jonathan bude nakonec náše nejlepší křídlo

Reagovat
Yanek

De Jong kraluje

Reagovat
smazaný uživatel

Isla? Kto?

Reagovat
10

počkej až skončí mercato a Jonatán se vrátí do svojí komfortní zóny

Reagovat
Jajinek

Kdo...říkám kdo Johnyho letos vyměnil za fotbalistu...???

PALACIOOOOOOOOOO

Jinak ale ten začátek byl na pováženou, ta organizace proti Janovu ta tam. Neuvěřitelně na nás vlétli.

Reagovat
lnterista

nerekl bych ze je to nejaka hruza jen individualni chyby

Reagovat
smazaný uživatel

tak to co spravil mazzari s jonathanom a alvarezom klobuk dolu resp cely tím ma konecne tvar

forza inter

Reagovat
Rip

Jak hráč dostane důvěru, tak jí dokáže oplatit dobrými výkony .

Reagovat
lnterista

Kovacic by se mel probrat a davat to rychleji od nohy

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Yanek

♥♥♥ Mario má neskutečný přínos, nejdůležitější hráč o parník před všema

Reagovat
panca

pak dlouho nic, pak monty a pak uz ...

Reagovat
rossoneri89

Mexeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
CubONE

Mexeeeeeeeees

Reagovat
Jajinek

Kovačič je vesmírně mimo...pokud to tak půjde dál, musí jít o poločase dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše mi přijde, že je zraněný.

Reagovat
Nuno čomes

Do interu jede za měsíc na testy nějaký Smékal ze sigmy.

Reagovat
Pettirosso

To Livorno je tak nefotbalový Sassuolo zase zbrklý, chtělo by to klid, ten přinese Luca

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto dominujeme, tak se mi to líbí. De Jong, Robson, Balotelli zatím top... Robson se pere o sestavu jako drak.

Reagovat
Rip

Catania - Inter zápas Italské ligy, 2 Italové na hřišti po jednom na každé straně

Reagovat
CubONE

V takej PL to je typicke.

Reagovat
FORZAMILAN

9 argentinců v základu + 2 na lavičce je celá jedenáctka

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
CubONE

Toto Mexes neubranil dobre.

Reagovat
rossoneri89

zbytocny ale krasny gol ... Sau

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by Abbiati ale měl chytat

Reagovat
Yanek

Reagovat
Votas

Rickymu vyšly dva skluzy, tak si myslí, že je Samuel...

Reagovat
10

MAXI pojď

Reagovat
smazaný uživatel

Mario má u těch přímáků hroznou smůlu, až mu to tam jednou začne padat...

Reagovat
FORZAMILAN

No už aby.........teď moc nechybělo

Reagovat
Pettirosso

mě poser...nezaslouženě, ale krásnej přímák od Greca

Reagovat
10

Gomez první gól v Itálii...Janov na ručník

Reagovat
Pipo123

Janov

Reagovat
lnterista

Leto pekna herecka

Reagovat
Pettirosso

Pepito zase gol... a konečně i Mariooo Viola jede

Reagovat
Dejwa

se zas zranil?

Reagovat
Votas

Mazzarri

Reagovat
snuff24

nagatomo a kovacic to dneska neskutečně prasí

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič najhorší výkon v Interi. Čudoval som sa, že Mazzarrimu došla trpezlivosť až teraz, pretože kopil jednu chybu za druhou ...

Reagovat
snuff24

Spolli

Reagovat
cresposuper

Spolli mal ísť von

Reagovat
Jajinek

nene...křižoval ještě Legro. Správná žlutá

Reagovat
cresposuper

Nestíhal by to, navyše hodne nepekný zákrok.. Za mňa redka..

Reagovat
smazaný uživatel

No za gól z hovna jsme dostali, ale to je po minulé sezóně naprosto normální. A to ještě nejsme u bránění standartek... je vidět že se to pořád sehrává ale oproti zápasu s Veronou je tam daleko víc pohybu, nápadů a zároveň i zajímavých přihrávek do vápna což nebylo poslední dva roky moc zvykem. Prezence Robinha tomu prospívá a Balo kraluje. Zatím nejvíce zaostává záložní řada, přecijenom Poli je ještě spíš neviditelný a Muntari se musí odnaučit rozehrávat dlouhejma přihrávkama, jdou skoro vždycky nikam. Montolive na trequartistovi ujde, stejně víc hraje ze zálohy a prohazuje se s Polim. Jinak rozhodně spokojenost, herní projev výrazně lepší než všechny dosavadní zápasy sezóny...

Ale chce to toho trequartistu... Kaká pojď!

Reagovat
Jajinek

Catania hraje výborně...hlavně Leto. Vůbec nechápu, že mohl hrát někde v Řecku. Neuvěřitelnej hráč. Držíme je jen silou vůle.

Naše levé strana byla na výsměch. Trojka Juan, Nagatomo, Kovačič byla parodii na fungující stranu hřiště. Juana snad v souboji jeden na jednoho obehráli pokaždé. Díky Handovi vedeme, i když po tom drastickém úvodu jsme se do toho trochu dostali.

Velice se mi líbí Guarín, který dokáže ze středu hřiště rychle vyrazit do útoku a vybojovat přečíslení. Naopak Ricky dnes nic moc a místo něj by se možná hodil Icardi.

Snad Palacio bude v pořádku, ten faul byl na holeň v plné rychlosti. Bez něj by to bylo krizové, dokud nebude zpět Diego.

Jinak Kovačič opravdu mimo. Těžko říct, jestli zraněním, nebo jestli byl fakt mimo, ale vlastně nedal balon a i pozičně se tam jen toulal. Uvidíme, co Taider, ale za součastného kolapsu levé strany opravdu nevím, jestli je dobré pouštět Obiho.

Nicméně pokud, by se to podařilo udržet či navýšit (i my máme šance), tak by to byly negazlaté 3 body, protože v takto hrající Catanii málokdo vyhraje, tedy do té doby, než si vypustí jaro.

FORZA INTER!

Reagovat
cresposuper

Ešte by som dodal, že sa mi páči celá ta pravá strana Campagnaro-Jonathan-Guarin.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

kurz na Catanii 11...to se musí zkusit

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

fuck that

Reagovat
SqueeZy

Ještě otočí!

Reagovat
10

kurz 44...musím

Reagovat
SqueeZy

co teď?

Reagovat
Yanek

Stephan je na tom líp než Robinho, ale Binho se prostě umí líp hýbat. Ví, kde má stát. Tohle mu Max musí předat. V druhé půlce bych ho moc rád viděl co nejdřív.

Reagovat
Yanek

Jinak si troufám napsat, že na základě toho co jsem v lize zatím viděl, sudí po Balovi jdou a po minulé sezoně mu pískají minimum.

Reagovat
Pettirosso

dá tam dneska Sandra?

Reagovat
CubONE

Podla mna nachvilu na konci hej.

Reagovat
Yanek

Je to možný, místo Robinha jeden útočník určitě přijde. Balo dolů nechodí.

Reagovat
Pettirosso

dík oba

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Palacia! Penalta mala byť

Reagovat
snuff24

YUTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Nuno čomes

YUTOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Votas

YUUUUUTO

Reagovat
Dejwa

Yuto střelec

Reagovat
smazaný uživatel

SAMURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ

Reagovat
lnterista

Yuto zase hlava...Walter je kouzelnik

Reagovat
snuff24

zase hlava

Reagovat
Pettirosso

Pepitoooooo

Reagovat
Jajinek

Yuto odčinil....super podpora útoku!!!

Palacio prostě perfektní!

Reagovat
lnterista

jj ale radeji bych ho videl stazenejsiho...Icardi za Rickyho

Reagovat
10

nezapomeň na Jonatána...Moggi měl přece jen pravdu

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Kto nezažil najlepšie Samuelove časy v Interi, tak hral presne tak dobre ako teraz Campagnaro.

Reagovat
Pettirosso

To Livorno je tak marný a oni jim stejně ten gól nejsou schopní dát.. Zazovi chybí klid, občas lítá jak splašenej, úplně zbytečně

Reagovat
CubONE

Chcelo by to SESa namiesto Poliho/Muntariho, Monty do zalohy, Robinho na AM.

Reagovat
lnterista

Catania se toho neboji

Reagovat
Pettirosso

ZAZAAAAAAAA

Reagovat
Yanek

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAL !!!!

Reagovat
CubONE

Balooooooooo

Reagovat
FORZAMILAN

MARIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska prostě kraluje.

Reagovat
Yanek

Matri místo Robinha

Reagovat
Pettirosso

Rosati, ty vole...

Reagovat
Pettirosso

Emeghara aka Krasič

Reagovat
snuff24

Na druhý poločas Catania zatím úplně rezignovala a začali jen kosit

Reagovat
CubONE

No Matri, pod

Reagovat
rossoneri89

Matriii nastupil

Reagovat
Pipo123

Toľko gólov, to tu dlho nebolo...

Reagovat
10

36, masakr...v BL průměr

Reagovat
Pipo123

Mne sa to moc nepáči, pretože tie obrany čo dokážu vymyslieť

Reagovat
10

já pořád doufám, že jde jen o dočasnej stav, protože tohle není calcio

Reagovat
10

ale Juve klidně čtyřky rozdávat může

Reagovat
Pipo123

Já mám hlavne pocit že obrany v Calciu sú rok čo rok horšie, kde sú tie časy Nestu, Lucia, Samueala, Burdissa atd, teda hráčov v top forme a absolútnu špičku. Teraz snad len obrana Juve je naozaj TOP.

Reagovat
Alberto Aquilani

dig more, ešte sme nedostali gol

Reagovat
Pipo123

aj ste mali super súperov

Reagovat
Alberto Aquilani

Hellas dal AC, co by si chcel :-)

Reagovat
Pipo123

Tak to je pravda, ale vonku to bude horšie, doma ich fans ženú dopredu, inak nemajú nejakú veľkú kvalitu.

Reagovat
10

na to jsem narážel nahoře, ale nemá cenu zatím dělat závěry, pořád je v lize dost "tradičních" italských týmů

Reagovat
Pettirosso

hmm.. Paulinho krásně

Reagovat
smazaný uživatel

To sú prasce, tí hráči Catanie

Reagovat
lnterista

Taidera si asi oblibim

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky

Reagovat
Nuno čomes

RICKYYYYYYYYY

Reagovat
Votas

RICKYYYYYYYYYY

Reagovat
snuff24

gooooooooooooooooooool

Reagovat
lnterista

Rickyyy

Reagovat
M11

favoriti bez problemu

Reagovat
smazaný uživatel

RICKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Ukazuje sa, že aj u tohto hráča som mal pravdu

Reagovat
snuff24

Alvarez to většinu zápasu neskutečně drbe,ale stejně nakonec nějakou tu asistenci nebo gol dá

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Mazzarim sa hodne zlepšil, o čom svedčí aj fakt, že opäť hrá v základnej 11.

Reagovat
snuff24

Zkusil bych Wallace ať se ukáže

Reagovat
Pettirosso

Rosati běž do háje, idiote, 2 gól tvůj

Reagovat
M11

Sassuolo Emeghara

Reagovat
Pipo123

Emeghara je borec, nechápem že ho nikto nechcel..

Reagovat
Pettirosso

ani ne hele, jeden gól si tam hodí blbec Rosati sám a druhej z penalty :).. dneska ani herně nic moc, čekal jsem od něho víc. Ono, nehledě na výsledek, Livorno celkově nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolo mi teď vlepilo slušnou facku pánové, tohle není možný

Reagovat
Pettirosso

porazili se sami kluci. Hráli hrozně naivně, vzadu to bylo zmatený a ve předu zbrklý. Navíc Rosati to v podstatě rozhodnul za Livorno

Reagovat
smazaný uživatel

Od De Sanctise se naučil jen to špatné no

Reagovat
M11

aspon Zaza a Gabbiadini

Reagovat
Pettirosso

no jo, vidíš to, Manolo

Reagovat
Yanek

3 minuty Stephanovi jsou snad vtip.

Reagovat
Pettirosso

rozloučení s fanouškama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Nevěřím už ničemu, ale to se doufám nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Nesejčkuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný pozitivum, že se mi jeho 3 minuty nebudou počítat do fanty a z lavičky naskočí gólový Gabbiadini. Ale Allegri mu mohl dát víc času.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, keď som to písal, že pre SES bude menej priestoru, tak si tu dával posmešných smajlíkov ...

Reagovat
Yanek

Ne, že bych se s tebou chtěl bavit. Ale pokud to půjde normálně...

Bylo jasný, že s příchodem Maria na něm bude míň pozornosti. Ale aby dostal tři minuty na konci zápasu, když je rozhodnuto už dvacet minut a jde před ním do hry i Nocerino, to je trochu přeháňka. Nehledě na to, že proti PSV hrál výborně.

A po pravdě už ani nevím, co máš na mysli.

Reagovat
10

42 gólů za tohle kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Stephan Snad nie naposledy

Reagovat
M11

jinak Pato dva fiky

Reagovat
Yanek

Reagovat
lnterista

ty prechody do utoku se mi libi...najednou tam jsou 4 hraci...nezvyk

Reagovat
Dejwa

akorát to závěrečný řešení nedopadá dobře

Reagovat
lnterista

jj ale to pujde...

Reagovat
Votas

dobře Inter...a Andujar je dobrej čaroděj...

Reagovat
Slejdy

golove kolo

Reagovat
M11

filaky bur.. hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Tie krídla išli pod novým trénerom riadne hore. Ešte objektívne po tomto zápase a vysokej výhre musím priznať, že Catania si až takýto konečný výsledok nezaslúžila. Mali niekoľko zaujímavých momentov na skórovanie, gól si zaslúžili dať

Reagovat
smazaný uživatel

Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Taider hral dnes fantasticky, zacinam si ho oblubovat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Že by takhle rychle zapůsobil faktor Mazzarri. Nechápu co se děje s Jonathanem..... minulý rok neuměl pořádně ani chodit a tuhle sezonu zatím jeden z nejlepších.První poločas bych o výsledku 3:0 ani neuvažoval, ale druhý zahráli kluci fakt dobře.Zasloužené 3.body a ještě na hřišti Catanie.... jen tak dál!!

Reagovat
snuff24

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele