Premier League - souhrn 7. kola

30.09.2016, 22:56, aktualizováno 02.10.2016, 19:22
Komentáře a souhrny
Duel neporazitelných zvládl lépe Tottenham, Guardiola poprvé padl. Manchester United zásluhou ex-liverpoolského Allena doma neudržel vedení nad Stokem. Liverpool otočil duel ve Swansea a po výhře 2:1 se dočasně posunul na druhou příčku tabulky. Chelsea veze body z Hullu, Arsenal z Burnley...

Burnley FC - Arsenal FC 0:1

02.10.2016 17:30

Góly: 90+3. Alex Oxlade-Chamberlain

Svědkem skutečně infarktového závěru byli fanoušci na Turf Moor. Arsenal se proti urputné defenzivě domácího celku dlouho nemohl prosadit, a utkání pomalu spělo k bezbrankové remíze. Tu ale nakonec odmítl Koscielny, který se prosadil z posledního rohového kopu a pro svůj celek tak zajistil kýžené tři body.

Hosté z Londýna zahrozili hned ve čtvrté minutě, kdy se po kombinaci Özila s Walcottem dostal k zakončení uvnitř vápna Sanchez, jehož tečovaná rána jen těsně minula vzdálenější tyč. Po čtvrthodině hry poprvé zahrozili domácí, po rychlém brejku se k zakončení odhodlal Boyd, který ale pálil z úctyhodné vzdálenosti a branku Petra Čecha tak netrefil.

Hned o minutu později musela být v pozoru obrana Burnley. Po rychlé kombinaci na pravé straně se křižnou střelou pokusil Heatona prostřelit Walcott, jenže jeho projektil si cestu mezi tři tyče nenašel. To byla na dlouhou dobu také nejnebezpečnější situace první půle.

Až sedm minut před pauzou se ve vážně velké příležitosti ocitl Vokes. Centr z levé strany obrana Gunners odvrátila pouze na hranici vápna, odkud Lowton načechral padáček za obranu. Ofsajdová past hostujícího celku sklapla na prázdno a útočník domácích se tak ocitl sám před Petrem Čechem. Svou hlavičku však neumístil přesně, a tak se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu.

Hned na začátku druhé půle se pořádně zapotil Tom Heaton. Po mlýnici v pokutovém území se balón odrazil na kopačky Sancheze, který nad ničím nepřemýšlel a okamžitě na branku vyslal přízemní projektil, s kterým si ale brankář domácích s obtížemi poradil.

Po hodince hry se málem dočkali fanoušci Burnley. Na Wardův centr si totiž naskočil Gudmundsson, který svou hlavičkou pěkně protáhl českého reprezentanta v brance Arsenalu.

V posledních čtvrthodině si Gunners vypracovali vážně velkou územní převahu a svého soka zatlačili do vlastního pokutového území. Nejprve trefil Sanchez střelou z otočky tyč, na což domácí kontrovali hlavičkou Keanea do břevna. Velký nápor hostí pak vyústil v množství centrů a zablokovaných pokusů, obrana Burnley však stále odolávala. Při úplně poslední akci celého utkání pak ale nešťastně kapitulovala - centr Sancheze byl prodloužen až na zadní tyč, kde se objevila osamocená dvojice kanonýrů. Nakonec to byl Koscielny, který míč nasměroval nejprve do vlastní ruky a následně do sítě, čímž Arsenalu vystřelil plný bodový zisk.

Více informací k zápasu

Leicester City - Southampton FC 0:0

02.10.2016 15:15

Góly: -

Defenzíva Southamptonu nadále zůstává pevnou, zatímco obhajoba Leicesteru nadále zůstává nepřesvědčivá. Osm bodů po sedmi kolech Foxes těžko ukojí, a to tím spíš, když na jihu Anglie dnes měli na starost ty lepší šance. Slimani s Vardym však minely soupeře potrestat nedokázali...

Leicester takto na domácím stánku v lize už 19krát v řadě nepadl, ale nedá se přitom říct, že by Saints vůbec neměli příležitost, jak úřadující šampiony zaskočit. Naopak, Charlie Austin hned zkraje dvakrát hlavičkoval poté, co Cédric zprava centroval levačkou, a pak sám z nulového úhlu orazítkoval břevno.

Portugalský bek ovšem po dvaceti minutách utrpěl zranění kotníku a přísun šancí Sotonu se zadrhl. Místo toho se o slovo začali hlásit chybující hostující hráči. Ve 29. minutě van Dijk "podhustil" malou domů, což následovala série neúspěšných snah Foxes takovou minelu trestat. Nejprve Vardy sám nedotáhl svou kličku a pak společně se Slimanim pálil akorát do dobře postaveného Oriola Romeua.

Sám štítový záložník potom vyrobil hrozivou botu v rozehrávce, ta však ústila jenom ve Slimaniho neúspěšný pokus o penaltu, a vzápětí se už Southampton konečně opět srovnal a začal raději myslet na vstřelení než inkasování branky. Nakonec však hosté nedosáhli ani jednoho, jeden odvážný výlet Van Dijka totiž Austin završil drzým, ale špatně vyhodnoceným lobem, který vystihl Schmeichel.

Za Leicester se o změnu skóre hned dvakrát pokoušel netradiční střelec Drinkwater a zcela daleko se svou krkolomnou hlavičkou nebyl ani žolík Okazaki. V úplném závěru měl pak níže mířit Steven Davis, jemuž se po náběhu z druhé vlny naskytla parádní příležitost rozhodnout.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Manchester City 2:0

02.10.2016 15:15

Góly: 9. Aleksandar Kolarov (vl.), 37. Dele Alli

Nejdřív remíza v Celtic Parku, teď porážka na půdě Tottenhamu, začíná se Pepův Manchester City konečně stávat tak nějak "smrtelným"? Spurs na lídra Premier League vlétli ve velkém stylu a o vítězství 2:0 rozhodli výhradně už v prvním poločase. Nešťastný vlastní gól si krátce po úvodním hvizdu vstřelil Aleksandar Kolarov, chvíli před pauzou pak skóroval taky Dele Alli.

Guardiola na první ránu do vazu nečekal příliš dlouho - a opět ho zklamal paradoxně jeden z tahounů předchozích týdnů. Aleksandar Kolarov hrál skvěle uprostřed obrany i na jejím levém kraji - proti Celticu však nezvládl odkopnout míč před krásným gólem Dembélého a nyní selhal ještě mnohem výrazněji. Centr Rose si totiž svou nešikovnosti srazil přímo do brány.

Tottenham byl v prvním poločase úžasný, hrál úsporně a zároveň nesmírně efektivně. Kohouti pustili Man City do územní převahy, ale nebezpečné situace měli na starost výhradně oni. Jednu z největších hned po první brance, Son se dostal z úhlu před Brava, ale na chilském gólmanovi ztroskotal.

Velkou příležitost spálil Christian Eriksen - specialista na přímé kopy se postavil k míči nějakých 18 metrů od brány, jenže svou tvrdou ránu poslal těsně vedle. Totéž se ale dá říct také o největší opoře Manchesteru City Sergiu Agüerovi, jenž z totožné pozice trefil pouze dobře postaveného Llorise.

Zaslouženého dvougólového vedení se Tottenham dočkal v minutě číslo 37. Otamendi sice na první pokus míč vybojoval a solidně vyvezl, hosté však balón zase ztratili a Son Hueng-min vybídl ke skórování Delle Aliho. Mladý záložník si s možná trošku pomalejším pasem do vápna poradil náramně a křížnou ranou překonal Brava.

Úplně vymalováno mohlo být v pětašedesáté minutě, kdy Fernandinho sestřelil ve vápně Dele Alliho a sudí Marriner neměl na vybranou. S pokutovým kopem však Erik Lamela naložil prachbídně a Claudio Bravo relativně snadným zákrokem věnoval svému týmu naději. Nutno dodat, že Argentinci nepomohl ani Son, který se s určeným exekutorem o penaltu sobecky přetahoval.

Tottenham to mohlo mrzet poměrně zčerstva, protože Iheanacho se dostal prakticky sám před Llorise. Francouzský gólman mu však změnšil úhel a šanci zlikvidoval. Hugo Lloris se zaskvěl ještě víc, deset minut před koncem brilantně vyrazil tečovanou ránu Agüera, jež mířila přesně pod břevno.

Více informací k zápasu

Manchester United - Stoke City 1:1

02.10.2016 13:00

Góly: 69. Anthony Martial - 83. Joe Allen

Hned na úvod Super Sunday tu máme velké překvapení, Stoke City poprvé od roku 1980 neprohrálo na Old Trafford! Manchester United měl spoustu šancí svého soupeře popravit, ale hrdinou zápasu byl Lee Grant. Gólman Potters si neporadil pouze s krásnou ranou Martiala, takže když gólman De Gea chyboval při ráně Johnsona a Joe Allen vyrovnal na 1:1, zařídil pro Stoke nečekaný bod.

Už po dvou minutách měl perfektní šanci otevřít skóre Zlatan Ibrahimović, ale švédskému kanonýrovi dnes nebylo přáno. Díky skvělé práce Pogby se ocitl s míčem sám před gólmanem, Lee Grant však jeho ránu k tyči brilantně lapil. Stejně tak si poradil i s prudkou dorážkou - a zahájil tak svůj excelentní výkon, který Stoke přinesl nesmírně cenný bod.("")

Potters byli v prvním poločase opravdu pod enormním tlakem a nebýt jejich brankáře, mohli jsme být svědky debaklu. Jednu nadějnou příležitost si však ještě do pauzy připravili. Shaqiri elegantní patičkou uvolnil Allena, který ve vápně oslovil do stoprocentní šance Geoffa Camerona. Přihrávku však titěrně tečoval Bony a Cameron v mírném náklonu nedokázal dát míči potřebnou razanci.

Prostřední čtvrthodina však byla velmi výživnou pasáží, která fandy v Divadle snů musela náramně bavit. Vše zahájil úžasnou patičkou Ibrahimović, načež se po přihrávce Lingarda zjevil sám před bránou Pogba. Grant tentokrát zasahovat nemusel, protože francouzský záložník v obrovské šanci selhal.

Za pár minut ovšem třiatřicetiletý gólman vyrazil krásný oblouček Maty, jež už mířil pod břevno. Vůbec nejlepší zákrok si ale hostující fanoušci vychutnali v sedmadvacáté minutě. Ibrahimović se na levé straně dostal do vápna a na úrovni malého vápna uvolnil Jesseho Lingarda. Lee Grant ale proti jeho sklepnutí do protipohybu vytasil úchvatný zákrok a udržel stav bezgólový.

Ve druhém poločase tlak opadl a šanci na vedoucí gól mělo naopak Stoke. Allen po pěkné kombinaci obešel ve vápně Smallinga, jenže zakončení mu nevyšlo a De Gea přízemní střelu sebral. United otevřeli ve chvíli poměrně nečekané. Herrera s Ibrahimovićem sice jeho svatyni těsně minuli, ale Mourinhovi perfektně vyšla střídání. Anthony Martial si "narazil" s Rooneym, Cameron od těžkopádného kapitána míč odkopnul zpět k Martialovi, který míč bez váhání napálil na zadní tyč - 1:0.

Branka Rudé ďábly nakopla a záhy to mohlo být o dva či tři góly. Zlatan však nejprve ztroskotal na blokujícím Indim, a pak jej opět vychytal Lee Grant. Jeho parádní výkon přinesl ovoce deset minut před koncem - Johnsonovu tečovanou ránu neudržel chybující De Gea, a přestože Waltersova dorážka skončila na břevně, Joe Allen už doklepl balón do odkryté sítě.

I tato branka domácí povzbudila, Ibrahimović třeba mířil krátce před koncem přesně k tyči, jenže tam byla opět připravená paže Granta. Gólman hostující z druholigového Derby málem kapituloval až po hlavičce Pogby, dvě minuty před koncem základní hrací doby jej nicméně zachránilo břevno.

Více informací k zápasu

Hull City - Chelsea FC 0:2

01.10.2016 16:00

Góly: 61. Willian, 67. Diego Costa

První půlka k ničemu, druhá excelentní. Chelsea se v Hullu dlouze probouzela, až po změně stran soupeře naprosto smetla. Proti Snodgrassově tečovaném přímáku musel Blues zachraňovat Courtois, než dvěma rychlými góly po hodině hry rozhodli o výhře 2:0 Willian a Diego Costa.

Antonio Conte jako první manažer od sezóny 2011/12 a Andrého Villas-Boase posadil na lavičku trápícího se Branislava Ivanoviće; přesto trval na systému se třemi stopery. Vedle Cahilla s Luizem se tak překvapivě postavil César Azpilicueta.

V prvních minutách to však na kdovíjaké vylepšení chatrné defenzivy nevypadalo. Už po dvou minutách se Mbokani prosmýkl kolem Luize, který jej kousek před vápnem fauloval. Robert Snodgrass otřel svůj prudký přímý kop o zeď a Thibaut Courtois snad poprvé v sezóně ukázal něco ze svých prvotřídních kvalit. Jeho reflexivní máchnutí pravicí zachránilo Chelsea před gólem.

Zanedlouho však David Luiz znovu propadl a nebýt nedokonalého zpracování, uháněl by Mbokani sám na branku. Chelsea chvíli trvalo, než si její hra sedla a dostala se do role dominujícího týmu. Jenže převaha na míči byla hostům úplně k ničemu - Blues balón jen posouvali kolem vápna a zkoušeli centrovat do šestnáctky - tam ovšem sbíral míče gólman Marshall i jeho stopeři.

Kromě vysokých balónu však neměl brankář Hullu žádnou práci - naopak Thibaut Couroits ještě před pauzou musel vyrážet tvrdý projektil Ryana Masona. Okamžitě po obrátce se však obraz hry změnil a Marshall musel během tří minut krýt hned tři pokusy. Alonso a Kanté pálili slabě, ale Hazard po krásném sólu jednatřicetiletého gólmana prověřil velmi zajímavou ranou pod břevno.

V následné desetiminutovce ovšem Chelsea Hull silně zmáčkla a dvěma góly nekompromisně rozhodla o svém vítězství. Všechny akce přitom měli jednoho společného jmenovatele, jímž byl ve druhé půli vynikající Diego Costa. Ten se mohl mezi střelce zapsat už v 58. minutě po chybě Livermora a přihrávce Kantého, když obešel Marshalla a střílel z úhlu do odkryté branky. Livermore však decentní tečí posunul míč na tyč a svoji minelu odčinil. Pomohl mu posléze i Kanté, jenž dorážku poslal vysoko nad.

Na vítězný gól si fanoušci hostí museli počkat těsně po hodině hry. Costa nadvakrát vybojoval balón uprostřed pole, předal jej Willianovi a ten si počínal brilantně. Svoji klasickou bleskovou kličkou na pravou stranu se zbavil strážce a ranou do šibenice otevřel skóre.

Diego Costa však makat nepřestal a dočkal se zaslouženého gólu. Při prvním pokusu jej ještě David Marshall o radost připravil, ale v 67. minutě už temperamentní forvard mohl slavit. Překvapivý Matićův průnik přes půlku hřiště zastavil blokující Davies, ale Costa se opřel do odraženého míče a do podobného místa jako před ním Willian parádně zavěsil.

Druhý poločas se hrálo opravdu jen na jednu branku - Chelsea vypálila šestnáctkrát, z toho devětkrát na bránu. Hull od většího debaklu zachránil tolikrát zmíněný David Marshall, jenž si v závěru poradil s ranou Oscara. Třetí gól měl na kopačce i Pedro, ale po Alonsově centru nedokázal svoji nohu nasměrovat tak, aby míč poslal do sítě.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - West Bromwich Albion 1:1

01.10.2016 16:00

Góly: 83. Patrick van Aanholt - 35. Nacer Chadli

Čekání na výhru v novém ročníku nezná konce. Sunderland svého soupeře znovu nepřemohl a pouhý bod zachraňoval v poslední desetiminutovce střídající Van Aanholt.

Přitom domácí byli v prvním poločase lepším celkem - měli jasnou převahu, co se týče držení míče, vytvořili si i pár nadějných příležitostí, jenže narozdíl od West Bromwiche se jim nepodařilo skórovat.

Zatímco Jermain Defoe pálil v nadějné pozici mimo tři tyče, na druhé straně nabízenou příležitostí nepohrdl Nacer Chadli. Ten se po přihrávce Matta Phillipse pěkně opřel do míče a křižnou střelou otevřel skóre utkání. Další vzrušení už první půle nenabídla, a tak se do šaten šlo určitě lépe hostujícímu celku.

Druhé dějství nenabídlo lepší obraz hry, ba naopak. Utkání se rozkouskovalo, odehrávalo se převážně ve středu pole a šancí, tak těch bylo jako šafránu.

Po hodině hry natáhl z dálky Darren Fletcher a Jordan Pickford musel zasahovat. Míč pouze vyrazil k Chadlimu, který se ale mezi tři tyče tentokrát netrefil. Dvacet minut před koncem se pak v další šanci objevil Defoe, jenže jeho střelu tentokrát hostující obránce zvládl zablokovat.

A když už to vypadalo, že si na severu Anglie připíší další domácí prohru, kde se vzal, tu se vzal Van Aanholt s vyrovnáním. Watmore dravě pronikl do vápna, pod sebe nasměroval skákavou přihrávku, do které se opřel tento levý bek Sunderlandu a překonal bezmocného brankáře hostí. Ačkoliv tím svému týmu zajistil bod, v Sunderlandu si plně uvědomují, že pokud to se záchranou myslí vážně, musí začít urychleně sbírat výhry.

Více informací k zápasu

Watford FC - AFC Bournemouth 2:2

01.10.2016 16:00

Góly: 50. Troy Deeney, 65. Isaac Success - 31. Callum Wilson, 62. Joshua King

Dvakrát byli ve vedení, přesto si odváží z půdy Watfordu jen bod. Bournemouth přesto nemusí být zklamaný, jelikož před reprezentační pauzou stačil - stejně jako dnešní soupeř - nasbírat solidních osm bodů. Skóre otevřel Callum Wilson, zbylé tři góly pak dnes zásluhou Deeneyho, Kinga a Successe padly mezi 50. a 65. minutou.

Před zápasem proti Bournemouthu inkasoval Watford sedm gólů v řadě po centrech ze strany. Nikoho proto nepřekvapilo, když se po půlhodině hry dostali Cherries do vedení přesně po téhle lince. Junior Stanislas se za pomoci Adama Smithe propracoval na pravé straně k míči a poslal jej do vápna. Callum Wilson se zachoval jako pravý kanonýr a hlavou našel skulinu mezi paží a tělem Heurelha Gomese.

Malým hrdinou zápasu se stal Nordin Amrabat, jenž byl velmi aktivní na pravém křídle sestavy Watfordu. Pět minut před pauzou dostal do vápna přihrávku od Ighala a dlouho se nerozpakoval. Jeho tvrdou ránu však Boruc - stejně jako následnou dorážku - lapil. Pět minut po pauze už ale Amrabat Hornets do vedení dostal. Na brankové čáře ošálil Danielse a před poloprázdnou branku předložil neodolatelný pas Troyi Deeneymu.

Tohle domácí duo mělo prsty i v další stoprocentní šanci, tentokrát v 59. minutě hlavičkoval Deeney po centru Amrabata přesně k tyči, ale ve skvělé formě chytající Boruc se dostal včas na zem. Krátce nato se do vedení znovu dostali hosté. Joshuovi Kingovi stačilo na hřišti pár desítek sekund, než se s míčem sebevědomě vydal k vápnu a tvrdou ranou trefil Kaboula do břicha. Ke svému štěstí se však balón odrazil do sítě mimo dosah bezmocného Gomese.

Jenže střídání vyšlo i Walterovi Mazzarimu. Isaac Success byl na place nějakých sedm minut, když do vápna přiletěl krásný míč z přímého kopu od Josého Holebase. Dvacetiletý forvard se ladně odrazil vzhůru a nechytatelně prodloužil balón do brány.

Bournemouth byl přesto blízko k vítězství. Jack Wilshere, který už krátce po změně stran jednou tyčku trefil, nabíhal dvacet minut před koncem sám před branku, načež k němu přilétl centr Adama Smithe. Host z Arsenalu ovšem fatálně selhal a relativně snadný balón poslal opět do brankové konstrukce.

Více informací k zápasu

West Ham United - Middlesbrough FC 1:1

01.10.2016 16:00

Góly: 57. Dimitri Payet - 51. Cristhian Stuani

Série čtyř porážek utnuta, ale na Olympijském stadionu v Londýně přesto nebude panovat žádná skvělá nálada. I přes Payetovo věrné napodobení Lionela Messiho West Ham s hosty z Middlesbrough pouze remizoval, když dojížděl především na zoufale neseštelovanou mušku. Devatenáct střel, jen dvě mezi tři tyče...

Situaci Slavenovi Bilićovi už po pěti minutách ztížil obránce Sam Byram, kvůli jehož zadnímu stehennímu svalu musel chorvatský manažer brzy přeskupit řady. A na kohezi domácí formace se to podepsalo, jakákoliv týmová hra a komunikace hráčů WHU automaticky vázla, vše záviselo na Payetovi.

První zajímavý pokus zápasu měl na svědomí hostující Fischer, jenž svou křižnou ránu z 12. minuty nasměroval těsně vedle, teprve po necelých dvaceti minutách se pak o slovo poprvé přihlásil Dimitri Payet, když překonal soupeře v souboji 1 na 1 a následně pálil do skluzujícího Chamberse.

Jak už je napsáno výše, střelecký apetit West Hamu železně nebyl doplňován adekvátní přesností. A občas chybělo i nějaké to štěstí. Mark Noble například na sklonku první půle nebezpečně pálil hned dvakrát, a zatímco poprvé o chlup minul, podruhé už trefil spodní část břevna.

Do druhé půle vstoupili lépe fotbalisté Middlesbrough, za něž také brzy promluvil střelec Stuani. Ten se v 51. minutě vytasil s dominantní hlavičkou a branková technologie vzápětí při Nobleho odkopu poměrně daleko za čárou možná ani nemusela do akce. O branku se zcela očividně jednalo.

West Ham, který jen sotva povzbudilo poločasové střídání Simoneho Zazy, se následně na vyrovnání příliš nenačekal, a obstarat ho symbolicky musel sám aktivní Payet. A jaké sólo to bylo! Francouz na levé straně nejprve "umyl" jednoho soupeře, pak obkroužil další tři nebo čtyři a zakončení si schoval na pravou, tu poslední možnou chvíli, kdy překonal Valdése v protipohybu.

Dimitri Payet se v tu chvíli pochopitelně namlsal a zlobil i nadále. Payet zlobil i nadále, jedno sólo ústilo ve faul přesně na hraně šestnáctky, jindy mu málem vyšla kolmice pro Kouyatého. Záložníkovi spoluhráči však brutálně zklamávali, což platilo především pro Michaila Antonia, jenž pálil vysoko nad i vedle ze dvou slušných pozic.

Více informací k zápasu

Swansea City - Liverpool FC 1:2

01.10.2016 13:30

Góly: 8. Leroy Fer - 54. Roberto Firmino, 84. James Milner (pen.)

Tentokrát Liverpoolu stačil jeden dobrý poločas, Reds vyhráli na půdě Swansea už čtvrtý zápas v řadě a poskočili dočasně na druhou příčku tabulky. Skóre otevřel po pár minutách Leroy Fer, zatímco hosté se ke své hře dostali až po změně stran. Vyrovnání obstarat Roberto Firmino a vítěznou trefu zařídil z pokutového kopu James Milner.

Swansea zaútočila na Liverpool ryze jeho zbraněmi a Kloppův tým si s tím na promáčeném trávníku ve Walesu nevěděl rady. Domácí si s míčem počínali co nejefektivněji a nejpřímočařeji - a když balón ztratili, hned se jej pokoušeli získat zpět, především na půli soupeře. Že vám to něco připomíná? Guidolín se zkrátka ukázal jako překvapivě vyzrálý stratég.

Přesně taková situace ostatně přinesla Swansea vedoucí gól. Zisk balónu v ofenzivní třetině, síla na míči od Borjy Bastona a výsledkem byl rohový kop. Sigurdsson jej přetáhl právě na Borju, Van der Hoorn na malém vápně přetlačil Lovrena, míč tečoval a Leroy Fer měl sám na brankové čáře jednoduchou práci.

Velká část prvního dějství se odehrávala uprostřed pole, což samozřejmě vyhovovalo vedoucí Swansea. Když se navíc míč dostal do nebezpečného prostoru, vždy zaúřadoval vynikající Jordi Amat. Jeho skluz proti ráně Maného byl v tu chvíli skutečně zlatý.

Po změně stran se obraz hry trošku změnil a Roberto Firmino konečně poprvé prověřil Lukasze Fabianského v brance Swans. A byl to právě brazilský ofenzivní univerzál, kdo dokázal i vyrovnat. Coutinho sice přímý kop napálil do zdi, Jordan Henderson ovšem míč vrátil do šestnáctky, kde si na něj na ofsajdové hranici počíhal Firmino a hlavou rozvlnil síť.

Klopp musel v kabině spustit velmi hlasitý proslov, protože Swansea přestala mít prostor na jakoukoli rozehrávku, zatímco hráči Liverpoolu až s neuvěřitelnou precizností dostupovali domácí fotbalisty na celé hrací ploše.

Obrana Swans byla náhle pod mnohem větším tlakem a s tím souvisel i zvětšující se prostor pro ofenzivní laskominy z dílny Reds. Krátce po vyrovnání byl blízko vítězného gólu Coutinho, po narážečce s Wijnaldumem však mířil v ideální pozici těsně vedle. James Milner pak po nějaké chvíli sice skvěle vybojoval míč, ve vápně ovšem zazmatkoval a nahrál Manému na paty.

Rozhodující okamžik paradoxně přišel až ve chvíli, kdy tlak Liverpoolu polevil a ke slovu se pomalu dostávala Swansea. Možná právě ztráta dokonalé koncentrace způsobila, že jak Barrow, tak Rangel ve vlastním vápně promáchli a druhý jmenovaný následně povalil na zem Firmina.

Exekuce pokutového kopu se chopil James Milner, který proměnil i čtvrtou penaltu v letošní sezóně a vystřelil Liverpoolu výhru 2:1. A to i proto, že ve čtvrté minutě nastavení stoper Van der Hoorn sám na soupeřově malém vápně fatálně poslal míč mimo tři Kariusovy tyče.

Více informací k zápasu

Everton FC - Crystal Palace 1:1

30.09.2016 21:00

Góly: 35. Romelu Lukaku - 50. Christian Benteke

Everton podruhé za sebou ztrácí body. Na domácí půdě jen remizoval s Crystal Palace, když na branku Lukaka z volného přímého kopu dokázal v druhé půli odpovědět jiný belgický forvard, Christian Benteke.

Úvodní pětačtyřicetiminutovka toho nezávislým pozorovatelům příliš nenabídla. Toffees sice měli územní převahu a především po své pravé straně svému soupeři několikrát pěkně zatopili pod kotlem, jenže tu proklatou finální fázi ne a ne vyřešit správně. Velkých šancí proto bylo skutečně poskrovnu.

Po devíti minutách přišla první nadějná akce domácího týmu - to se na levé straně skvěle uvolnil Bolasie a do šestnáctky poslal skvostný centr na zadní tyč, který ale před atakujícím Lukakem zvládl na rohový kop odvrátit Delaney. Ten samý hráč pak po 14. minutách jasně fauloval v pokutovém území Ovieda, nicméně jej zachránil zdvižený praporek asistenta rozhodčího na znamení ofsajdu, díky čemu se penalta nekopala.

Posléze utkání upadlo do obyčejného boje mezi pokutovým územím obou celků. Jako blesk z čistého nebe pak udeřily události z 35. minuty. Nejprve spolu u vápna hostů svedli souboj Jagielka s Delaneym - druhý jmenovaný do něj šel vysokou nohou, zatímco hráč Evertonu následně odehrál míč rukou. Sudí Moss odpískal přímý kop ve prospěch Toffees a dle všeho tak učinil správně. Zároveň měl ale vzít v potaz, že mezi hráči nedošlo ke kontaktu, a nařídit tak nepřímý volný kop, což už ale neučinil. K míči se tudíž postavil Lukaku, který krásnou střelou přes zeď nedal Mandandovi vůbec žádnou šanci. Domácí si tak do šaten odnesli jednobrankové vedení.

Pokud někdo sledoval pouze poločas druhý, nevěřil by, že se v té první odehrávala dost šedivá a nudná podívaná. Obraz hry se jako mávnutím kouzelného proutku změnil, utkání získalo pořádné tempo, šance se prostřídaly na obou stranách a byli to hosté, kteří byli nakonec blíže k výhře.

Hned po pěti minutách bylo totiž vyrovnáno. To si na centr Warda na zadní tyči naskočil Benteke, který v osobním souboji přetlačil Colemana, a nádherně míč umístil přesně k tyči. Stekelenburg se za míčem pouze podíval. Utkání se pořádně rozjelo, jelikož hned po rozehrání utekl Bolasie, míč naservíroval před odkrytou svatyni Gueyemu, který ale ve velké šanci jen trefil bránícího Kellyho.

O sedm minut později mohl být dokonán obrat - Delaneyho radost překazil zvednutý praporek asistenta rozhodčího. Jednalo se o takřka identickou akci jako při vyrovnávací brance - na zadní tyči se tentokrát uvolnil Delaney a křižnou hlavičkou míč poslal do sítě. Sám v ofsajdu nestál, jenže jeho zakončení se ještě pokusil tečovat jeden z hostujících hráčů, kvůli čemu rozhodčí branku neuznali.

Pak o sobě dali zase vědět po čase domácí. Nejprve zakončoval Bolasie nůžkami, nicméně branku Mandandy svým pokusem neohrozil, o chvíli později už musel po rohovém kopu a hlavičce Barryho hosty na brankové čáře zachraňovat Puncheon.

Následná pasáž byla víceméně v režii Crystal Palace. Ti si v závěrečných 15 minutách vytvořili množství rohových kopů, z čehož vytěžili jednu zblokovanou střelu zpoza vápna a jednu nebezpečnou hlavičku Tomkinse, kterou Stekelenburg lapil. A protože domácí se už do další tutovky také nedostali, rozešli se oba soupeři smírně 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City760118:718
2.Tottenham Hotspur752012:317
3.Arsenal FC751116:716
4.Liverpool FC751118:1016
5.Everton FC742111:514
6.Manchester United741213:813
7.Chelsea FC741212:913
8.Crystal Palace732211:811
9.West Bromwich Albion72328:79
10.Southampton FC72327:69
11.Watford FC722312:138
12.Leicester City72238:118
13.AFC Bournemouth72236:118
14.Burnley FC72145:97
15.Hull City72147:147
16.Middlesbrough FC71337:106
17.Swansea City71156:124
18.West Ham United71158:174
19.Stoke City70345:163
20.Sunderland AFC70256:132

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1370)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Palace zahrali ozaj skvele, v druhom polčase dokonca prevyšovali domácich. Nechápem ten ťah s Cleverleym na krídle.

Reagovat
smazaný uživatel

...keď je pripravený Mirallas, Lennon a Deulofeu.

Reagovat
Nikikrew

Podla mna to bolo kvoli Zahovi

Reagovat
mikelinos

Deu nebyl ani na lavce tuším, nebyl tam jiný problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, zrejme menšie zranenie.

Reagovat
kissak

Benteke docela jede

Reagovat
fantomas

Očekáváný

Reagovat
kissak

je dobře, že znovu ožil

Reagovat
smazaný uživatel

jak v LFC

Reagovat
nani92

v LFC to práveže nebolo očakávané

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze od fantomasa ano a ak nie tak moja chyba

Reagovat
nani92

on predpovedal aj goly Bonyho v City, to je ok, ked ide o city, rozum ide bokom

Reagovat
smazaný uživatel

dobre vediet asi sa vyznas

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dobre vis, jak to s tim Bentekem a LFC je, presto jeste vytahnes na fantomase Bonyho...

Reagovat
fantomas

Nope

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitný hráč by aj mal docela jet.

Reagovat
kissak

za ty prachy určitě

Reagovat
Mastný Chobot

keď je tím postavený tak, aby hral naňho, tak on góly dávať bude, však je to veľmi kvalitný strelec.

Reagovat
kissak

o tom, že je kvalitní jsme se mohli přesvědčit ve Ville akorát v Poolu nedostával tolik příležitostí a tak jsem na něj trošku pozapomněl a sešel z mysli do které se opět zapisuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to viac

Reagovat
vrabejka

Agent Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 30.09.2016:

Počet komentářů: 1107

Nejaktivnější uživatel: db18 (35 komentářů)

Vtipálek dne: Kang & Kodos

Palcohonič dne: Spalovač šancí

Kokotko dne: Kang & Kodos

Omezenec dne: db18

Nezvládač dne: WinohradyGang-OG187

Prosím přispějte na http://efsearch.owny.cz/

Reagovat
Hokaido

Wtf, to už je 5 minut po půlnoci?

Reagovat
Whitemedia

9

Reagovat
bbbauch

45

Reagovat
smazaný uživatel

50

Reagovat
smazaný uživatel

64

Reagovat
Whitemedia

88

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Whitemedia

Ty si raději poslechni nového Rida, není to vůbec špatné

Reagovat
Nihilister

Ok mám to v pc ale ještě sem se k tomu nedokopal kámoš mne furt šikanuje s novým Misantropem a některý věci jsou víc než slušný

Reagovat
Whitemedia

Misanthrop předvedl svoji klasiku, na kterou jsem od něj zvyklý, takže jako paráda.. ale Rida já moc rád nemám a jeho nové songy mě hoooodně překvapily

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

141

Reagovat
C-M@ster

5x60+30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Už jsem měl něco v sobě, tak se mi nechtělo počítat.

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spalovač šancí

Děkuji za důvěru ve mě vloženou

Reagovat
Hokaido

Benťááááák

Reagovat
smazaný uživatel

fantaa

Reagovat
wild

FIFA 17 OT : Vie mi niekto povedat co mam stlacit aby sa mi brankar hodil pri penalte? (PC)

Reagovat
wild

samozrejme, okrem sipky

Reagovat
bbbauch

Neni to na 100%, ale u fify to na pcna klavesnicic hrajes? Jestli jo, musis si v nastaveni ovladani nastavit jakoby druhy sipky, ktery by normalne na gamepadu ovladaly pravej analog.. jestli se teda i v 17 chyta pravym analogem. Mne to takhle vzdycky fungovalo

Reagovat
bbbauch

Jezis, jsem si zase rozmyslel, jak to chci napsat a nesmazal ten zacatek celej

Reagovat
wild

jasne, mas pravdu. Uplne som nato zabudol, na numerickej klavesnicy mam nastavene tie vedl.sipky. Vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

qwertzuiopasdfghjklyxcvbnm

a něco z toho klapne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
tony223

kup si gamepad jestli nejsi socka, a hodíš se oběma analogama. Logitech...

Reagovat
Nihilister

pokud nejsi socka jako logitech za ty prachy dost drahej na to , že je to x let starej model . Já ho sehnal za 700 ale 1200 bych za to nedal ... do ovladače od xboxu nebo ps je světelný roky daleko

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa myslim hadzal numerickou klavesnicou ale ci to tak stale je

Reagovat
jany kozak

tiez sa mi zda ze klavesnica

Reagovat
Zaschrona

Primak pekny, ale jinak teda vcera celkem bida s nouzi. Barkley bidny. Koeman celkem taky, proc tam nechal Cleva cely zapas, tomu moc dobre nerozumim.

Reagovat
C-M@ster

Takové výhry Liverpool potřebuje, jestli chce zabojovat o 4. místo s Arsenalem a Tottenhamem.

Reagovat
smazaný uživatel

+ United a Chelsea

Reagovat
vladis271

takže vám už na B4 neveríš?

Reagovat
C-M@ster

Titul United. 2. místo o skóre City. Třetí Chelsea.

Leicester výhra v LM.

Reagovat
technecium

Reagovat
nani92

pekne Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
nani92

ty si hral za Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu ujebane komentare Zayko?

Reagovat
Mastný Chobot

úplne bez srandy, aj bez gólov, ktoré dal - Milner zatiaľ jeden z najlepších LB ligy

Reagovat
Han střelil první

jedno z nejpříjemnějších překvapení letošní sezóny. Hraje rozhodně lépe než na CM.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Mohl mít i golovou asistenci kdyby to nedal Manemu na paty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mohl mit i gol kdyby neprihraval

Reagovat
smazaný uživatel

uz loni jim tam odvadel neskutecnou praci a stejne prskali...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem vůči němu trochu skeptický, ale co jsem Liverpool viděl, tak je fantastickej

Reagovat
vladis271

nie len ty. Hejt naňho minulú sezónu bol obrovský (yop me too. Lallana detto) Ale jemu fakt strašne sadla pozícia LB. A to sa zabúda, že on prišiel ako priama náhrada Gerrarda, čo by bol problém aj pre futbalistov s oveľa väčším renome než má Milner. Dúfam, že tieto jeho výkony na LB nie sú výnimkou a bude v nich pokračovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak klasickej nas zapas, kdy to sou nervy az do konce..ale hodne dulezity vydreny 3 body

Reagovat
EL Gringo

take su najkrajsie

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea, Barrow a Hoorn Túto sezónu snáď zostup.

Reagovat
raduinho

Sunderland, Hull a Watford. Swansea musí zůstat.

Reagovat
Han střelil první

Sunderland musí zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke, West Brom, Swansea. Ale to sa asi bohužiaľ nestane.

Reagovat
raduinho

West Brom by mi nevadil. Zbytek by byla škoda.

Reagovat
Han střelil první

Watford, Hull a West Ham

Reagovat
Hachim Mastour

West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Barrow je hroznej, nechápu, jak v PL může běhat něco takového. On snad kromě rychlosti nemá žádné přednosti.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen to, že se neprosadil ani v champu o něm něco vypovídá.

A ta jeho statistika, 1 gól za 2 a půl sezóny v Anglii, to je taky super.

Reagovat
Usty

Má super dribling, letos uz byl na zacatku sezony dvakrát MOTM za Swansea, rozhodne mi k nemu nesedi tvuj popis

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si teda vysvětluješ, že se neprosadil ani v champu a v PL jako útočník/křídelník i když většinou jen jako střídající nedává absolutně žádné góly?

Reagovat
Usty

Hele ne každej ofenzivní hráč musí bejt vyloženě gólovej nebo produktivní. A nerozumím tomu argumentu s prosazením se - vždyť od začátku minulý sezóny odehrál snad třicet zápasů v PL... jakýkoli předchozí neprosazení se je úplně bezpředmětný... vždyť je mu 23.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je někdo primárně křídelník a často zaskakuje na hrotu, tak se od něj prostě ty góly nebo asistence čekají.

Reagovat
smazaný uživatel

...a to bol swansea tak dobry team este predminulu sezonu. Od kedy odisiel Bony isli do riti

Reagovat
Counter

Vždyť dneska zahráli slušně.

Reagovat
racet

Až na ty střídaní...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemali vyhodiť Laudrupa...

Reagovat
Mastný Chobot

on chcel odísť sám, nie?

Reagovat
Mastný Chobot

tak nie, vyhodili ho, máš pravdu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Tohle je přesně ono. Tyhle těžké zápasy se musí vyhrávat je jedno jak. Pokud chceme útočit na TOP 3 tak tyhle těsné zápasy musíme vyhrávat. Za výborný 2.poločas jsme si vítězství zasloužily.

No na druhou stranu i Swansea mohla dat 3/4 goly.

WE ARE LIVERPOOL!! Za 2 týdny zničit hype UNITED!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino se po minimálním faulu sesune k zemi jak kokot. Dejme tomu, že teď to penalta byla, to je celkově jedno. Ale fakt nesnáším tenhle fotbal s posuzováním faulů/simulací podle toho jak se rozhodčí vyspí nebo to blbě vidí. Navíc teď simulují už úplně všechny týmy, protože to holt rozhodčí takhle nastavili. Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, velká většina dnešních "faulů" se dá normálně ustát. Ale na rozhodčí bych to neházel, tohle je strašně těžké posuzovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbý je, že to každý rozhodčí posuzuje jinak a pak to ti hráči zkouší. Někdo dokonce odpustí i kartu za simulaci. Prostě se to musí posuzovat líp, nejlíp i ze záznamu.

Reagovat
Hokaido

Však to byl úplně v pohodě pískatelnej faul. A že dostal Studge kartu za simulaci ve vápně sis nevšimnul?

Reagovat
fenixLFC

urcite nevsimol

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně v pohodě pískatelnej nebyl, ale bylo vidět, jak ho strčil a to si každý už obhájí. A hráč jak cítí dotek, tak automaticky padá. Dělají to tak všichni, protože tak se to prostě píská. Jenže je těžký v současnosti tyhle fauly/nefauly posoudit, a tak doslova rozhodčí rozhodují velké procento zápasů. Ničí to i pověst fotbalu jako takového, kdy jsou fotbalisti bráni za plačky, slečinky a simulanty.

Reagovat
Hokaido

Úplně v pohodě pískatelnej nebyl, ale bylo vidět, jak ho strčil a to si každý už obhájí.

WTF

Jinak s tebou samozřejmě souhlasím. Klidně bych simulace trestal zpětně podle videa. V tomhle je současnej fotbal strašně zaostalej.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Han střelil první

Achjo..

Reagovat
Sm0ker

Nezvládáš.

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Maresma

Mně spíš vadí, jak každej zápas je posuzováno jinak to tahání za dres při standartkách.

Reagovat
lofin9

neviem si predstaviť, že by si ešte neiekdy zvládal

Reagovat
vrabejka

nezvládáš A to že Oliver byl totálně proti nám a pískl neexistující simulaci Dannyho nezmíníš

Reagovat
fenixLFC

drz hubu pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi to nepochopil, Olo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
avicii

super druhy polcas ovela lepsi ...snad teraz dake straty favoritov

Reagovat
blaugrana

Ta penalta pre Pool je teda solidný výsmech.

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Solidní výsměch pro Swansea, posuzena byla správně. Jasné zmaření gólové situace, však střílel skoro z pětky a prostě byl faulován. Nechápu, co na tom je výsměch, tohle byla prostě jasná penalta.

Reagovat
Rssa

Ne. Spravne odpiskana penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
nani92

pane bože

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Letos je fakticky sezona, kdy pool může zabrat a zabojovat o titul. Příští sezonu to vidim tak, že na ten jejich běhavý fotbal přibude ještě jedna soutěž, a tím pádem ubudou i síly, ale letos se asi shodneme na tom, že Spurs, City a Liverpool hrají nejlepší fotbal a bylo by pro mě překvapením, kdyby jeden z těch tří celků nedal top4.

Reagovat
Counter

Arsenal teď hraje taky nejlepší fotbal

Reagovat
Infernoqt

U Chelsea se mi líbila organizace hry první 3,4 kola. Ale ukázalo se, že ta organizace shořela společně s aktivním fotbalem soupeře. Arsenal je pro mě furt takový hop a trop a u nás doufám v bodování v nějakém poháru. Top4 v lize pro mě bude příjemný úspěch.... Netěším se na zápas na Anfieldu. Pokud nezlepšíme defenzivní organizaci a náběhy z druhé vlny, můžeme tam dostat pěkný výprask.

Reagovat
Heisenberg

První 3 kola to vypadalo na souboj City-United-Chelsea, teď zas City-Pool-Spurs, tak snad tam za další 3 kola budem se City my a Everton.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Wat

A já si řikal, jakou asi bude mít Reid asistenci u jeho gólu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Dneska náhodou hrál výborně.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

OT: Cavani dal právě svůj jedenáctý gól sezony. Na prvního října slušné, holt paličské kopyto.

Reagovat
Miguel19

Prostě sráč no

Reagovat
Wat

Ty ho fakt zbožňuješ, co.

Reagovat
Counter

Ani ne, jen ho považuju za kvalitního útočníka.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to ty kdekoho.

Reagovat
Counter

ok

Reagovat
Le Gunner

Třeba Kanea?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Pata, Girouda atd.

Reagovat
Counter

Však to jsou kvalitní útočníci! Ne top, ale kvalitu mají nespornou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo

Reagovat
technecium

Takový kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

ale co on dokaze nedat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
Whitemedia

strašné dřevo..

Reagovat
Hokaido

Nebyla by vypovídající spíš statistika proměněných šancí?

Protože ano, Cavani je paličské kopyto.

Reagovat
Counter

Když dáš jedenáct gólů za devět zápasů, třeba si nějaké neproměněné šance i můžeš dovolit...

Reagovat
smazaný uživatel

snad poprve s tebou nesouhlasim

Reagovat
Hokaido

Jako útočník není samozřejmě žádnej tragéd, já ho spíš jen už od Neapole nemám vůbec rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, je mi to blby, ale myslel sem, ze si Heisenberg, jehoz souhrny a poznatky ke hre tady uznavam nejvic...Sorry

Ale tak chapu, ze to je zivocisnyho puvodu, ja taky nesnasim treba Coutinha, Thiaga Silvu, tak pro me neni prekvapeni, ze ho muze nekdo nemit rad skrze takhle nizky duvody

Dole sem to psal i r.mrazikovi,on sice spaluje jak na bezicim pase obcas, ale zas si vem, ze do kolika sanci se on dostane...a ruzne krkolomnejch, akrobatickejch pozic...On si dokaze vypracovat sance i sam, bez cizi pomoci, z obycejne prihravky dokaze vypracovat golovku, dokaze si sam vypresovat balon, nic neodflakne. Podle me je to nejlepsi hrotak na svete, spolu se Suarezem (jestli se to tak da dnes jeste delit).. A oba dva Uruguayci

Reagovat
Hokaido

To je teda hodně odvážný tvrzení.

Top hroťáci jsou podle mě třeba Lewa, Higuain, Benzema, Suaréz, Costa, Auba a Aguero. A na ty se nechytá.

Cavani by u mě byl až někde ve druhým sledu s Baccou, Giroudem, Lukakem a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis to, mas tam opravdu par hrotaku, na ktery sem zapomel a kdyz to pak zpetne vidim, tak nestacim zasnout, co za blbost sem dokazal zplodit Ale par bych ti mozna stejne vyndal.. Karima urcite, ale toho sem letos jeste nevidel (takze jen docasne), Pipitu natotata, ten se nikdy ani nepriblizil k me trofeji o nejlepsiho hrotaka...a mozna uz i toho Kuna...Ale vis jak, sto lidi, sto chuti

Ale Aubameyang tam patri urcite, vaseho Costu doslova zeru a i ten Lewa je bozi hrotak

Reagovat
Hokaido

A to jsem ještě vynechal Griezmanna, kterej možná není úplně typickej hroťák, ale je specifickej tím, že jeho goly znamenají v drtivý většině případů body, protože Atleti hrají na 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Chybí ti Harry? Upřímně jsem nevěděl, kam ho dát. Asi někam mezi tyhle dvě skupiny. Ještě má čas.

Reagovat
El-Pistolero-68

Cavani > Benzema.

Reagovat
technecium

Ty vole, to neříkej, nebo Ronaldo by už nekonkuroval Messimu

Reagovat
nani92

áno..v lige, ktorej dáva goly aj Balotelli

Reagovat
Counter

Cavani má taky tři góly v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

On ked niekedy nieco zahodi tak na to ludia tak upozornuju ze to som snad este nevidel. Nechapem cim si to v tom PSG vysluzil. Kazdy utocnik ma aj zle zapasy ako ten proti AFC ale celkovo Cavani skoruje pravidelne a je na nom vidno ze ma stale niektore top class atributy. Je rychli jak svina, nabehavat vie do sanci paradne, ma dobry uces. Ked odisiel Tevez tak som si ho prial ako nahradu do Juve

Reagovat
r.mrazik

Ja to proste husty vzhledem k tomu,jaky silenosti dokaze zahodit a co nedat

Reagovat
smazaný uživatel

...a do poloviny jeho sanci by se prumernej utocnik nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

lol

Reagovat
lofin9
Reagovat
Whitemedia

Takový Torres tvle

Reagovat
Counter

To je boží, jak si to ještě schválně chystal...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt super srovnávat borce, kterej i tak dal v tom zápase 2 góly a hrál svou první sezonu v PL s druhým borcem, kterej dal hovno a hraje desátou sezonu v PL

Reagovat
Wat

Však maximálně srovnává to podobně jednoduchý, ne-li pro Alliho jednodušší, zakončení.

Reagovat
Mastný Chobot

*patnástou

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
lofin9

Ako keby to nejako suviselo kolko sezon kto odohral

Reagovat
smazaný uživatel

no v PL maju specialne brany treba si zvyknut

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

samá nezáživná plichta, typickej anglickej fotbal

Reagovat
Hokaido

Jinak odchod Tomkinse jsem do dneška nepochopil. V současný době by se Biličovi strašně hodil, i když dneska už to taková tragédie v obraně nebyla.

Reagovat
Mastný Chobot

to su o nicom vysledky zas raz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

az na lfc

Reagovat
vladis271

repre pauza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

to aby ste zajtra aspoň plichtili na Etihade aby ste sa dobre naladili pred pauzou.

Reagovat
smazaný uživatel

*hráme doma a dúfam, že vyhráme.

Reagovat
vladis271

ani to by nebolo najhoršie. Treba im zobrať vietor z plachát. Ale prvoradé je neprehrať.

Reagovat
Manik...

Doufat můžeš. Bylo by špatný, kdyby jsi napsal, že prohrajete

Reagovat
Whitemedia

A teď se do toho zase přisere reprezentační přestávka..

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Miguel19

Bohužel, ale momentálně jsme "one man team". Pro mě trochu překvapivě, ale prostě nás táhne hráč, co od nás chtěl odejít.

Costa z těch 13 bodů udělal 10. K tomu ještě výrazně přispěl k porážce Lestru a jediný gól s Live. Hrozně si mě získává momentálně. I těch incidentů má méně, ale už má 4 karty.

Pokud hrajeme s dvojkou Matič-Kanté, tak Hazard s Willianem musí hrát nadprůměrně. U Hazarda to byly letos tak 2 zápasy, u Williana snad ani jeden.

Trochu mě sere, jak Michy dostává minimálně příležitostí. Většinou jde v 80+ nebo vůbec, přitom nehraje nijak zle. Dneska se Costa mohl stáhnout v 70. minutě..

Reagovat
vrabejka

Giggs namísto Guidolina?

Francesco Guidolin to má po dnešku výrazně nahnuté u vedení Swansea a John Percy z Telegraphu má dokonce jasno o jednom z favoritů na Italovo nahrazení v čele velšského klubu: ve své domovině by mohl trénovat bývalý asistent Louise van Gaala u Manchesteru United, Ryan Giggs. Bývalý křídelník už se prý s americkými majiteli Swans setkal včera v Londýně. (telegraph.co.uk)

To by bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Prajes zostup Labutiam?

Reagovat
C-M@ster

Víc než Moyesovi, West Hamu a Boro určitě.

Reagovat
fenixLFC

sunderland si to zasluzi a pre West ham by to bola karma. boro nech zostane

Reagovat
Busby babes

proc? tezko rict, jak to pripadne Giggsovi pujde, ale takove soudy? zkusenosti ma, znalosti ma... vyhoret samo muze, ale ze by to byla takova jistota...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

len podrypujem... nedalo sa to zistit?

Reagovat
Counter

Payet's goal was class, but if that happened in La Liga people would've talked shit instead of praising it because "shit defenders".

To přesně sedí

Reagovat
smazaný uživatel

To samý mě napadlo hned odpoledne když jsem ten gól viděl no.

Reagovat
nani92

a potom si to po anglicky dal na twitter

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že ne. Otálel jsem s tím a teď už nebudu na twitteru slavnej.

Reagovat
Counter

prováhal jsi svou šanci

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pre LFC v top4.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vrabejka

To je málo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

sasku

Reagovat
Taiger

Tohle kolo snad nejhorší fanta.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom je tu nuda, či? V poslednom čase sa mi zdá, že je nejak málo príspevkov v PL sekcií.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo bude veselo.

Reagovat
Spasitel

To bude prehra s vami a potom s nami to veľa z nich nezvládne

Reagovat
oddy

Fans Tottenhamu už to tu zvládli většině otrávit.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty se tu furt držíš jak hovno na podrážce.

Reagovat
smazaný uživatel

co sem zas do piče udělal?

Reagovat
Counter

Ty jsi výjimka potvrzující pravidlo!

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi pokrytec.

Reagovat
Counter

ok

Reagovat
vrabejka

Až dnes jsou super zápasy. Včera hrál jen jeden tým co bude hrát o titul.

Reagovat
bbbauch

Vzdycky pribude nejvic prispevku kdyz hrajou united

Reagovat
tomasinho

James Milner has NEVER lost a Premier League match when he has scored—that's 44 games and counting.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako dnes Chelsea? Fungovala zostava 343?

Reagovat
nani92

nie, prehrali 5-0

Reagovat
smazaný uživatel

Klameš.

Reagovat
stiflerovamama

Jurgen Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
R22

Reagovat
13

Reagovat
cristiano.K.

kde najdu náš zápas s labutěma ideálně bez stahování?

Reagovat
vladis271

začni až od druhého polčasu, ušetríš 45 minút života.

Reagovat
Mastný Chobot

Stoka

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz pekne vypadnut do Champu.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

Nevadí

Reagovat
Counter
Reagovat
nani92

koľko bude treba

Reagovat
Counter

No já samozřejmě doufám, že mockrát Ale tak pořád je tu naděje, že se ti časem rozsvítí.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

a ze su 2 komentare z jedneho kola ti nevadi ty demagog?

Reagovat
Counter

Je to screenshot všech jeho posledních komentářů, které obsahovaly slovo "nevadí". Měl jsem pocit, že to tu od něj v posledních týdnech vídávám nějak často, ownysearch mi to potvrdil, tak jsem to sem pro pobavení hodil. Na tom je něco demagogického?

Reagovat
kiwwi

hej, ty

Reagovat
Counter

ok

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

nani92 01.10.2016 14:34

alibisti

Reagovat
nani92

čo? ja som čakal výhru

Reagovat
bbbauch

Hodne zbytecne ztraceny body

Reagovat
niflheim

Výkon dobrý, jen tenhle zápas už měl být rozhodnutý už v poločase. Nakokot, toto se musí vyhrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Šancí bylo dost

Reagovat
Steve Stifler

Neskutečný, jaký zápasy my dokážeme nevyhrát.

Reagovat
EXoRcIsT

Hlavne ze hraci bojovali az do konca proste dnes mali smolu ale nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Kouknu na statistiky zápasu United a je mně to jasný, takhle vypadaj naše zápasy taky.

Reagovat
Infernoqt

Čekal jsem, že se Stoke chytí zrovna na nás. Ikdyž jen remízou, ale určitě jim to přidá na sebevědomí. Nám ted začnou těžké zápasy, tak jsem zvědavý, kam to dotáhneme. Jestli udržíme krok s nejlepší čtyřkou, nebo jestli se stáhneme.

Reagovat
Coutinho10

tak sice clean sheety ve fante v haji, ale v tomhle pripade to nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak bohate staci de gea

Reagovat
afc

United riadny ojeb. Tipujici musia strasne revat. Stoke z hovna bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumni tipujuci vedia, ze tipovat MU je posledne 4 roky absolutny nezmysel.

Reagovat
afc

To ano,ale Stoke je tragicke a aspon o gol mal MU vyhrat. Je to proste ojeb jak svina.

Reagovat
smazaný uživatel

keby boli len rozumni tipujuci tak by snad stavkove skrachovali

Reagovat
Skalda29

Dneska to nebylo špatné, Stoke je dlouhodobě těžký soupeř. Nicméně byla hodně slabá koncovka, Grant pár životních zákroků. Teď to chce hlavně pokutit ty kraje, neboť Rashford s Lingardem nemůžou stále hrát.

Reagovat
Counter

M0rb1D4S 02.10.2016 14:53 #

První body Stoke na OT od roku 1980. Aspoň podle toho, co říkali na BT.

Reagovat
Busby babes

jen bych dodal, ze jsme s nima nehrali od roku 84 do roku 2009.

http://www.worldfootball.net/teams/manchester-united/stoke-city/11/

Reagovat
eder

Tak tomu říkám polehčující okolnost.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Reagoval jsem na úsek "dlouhodobě těžký soupeř".

Reagovat
Busby babes

vsak jsem ti jen pomohl odkazem, kde se muzes podivat jakej to byl pro nas souper. Nemyslim, ze bychom se s nim doma nejak trapili.

Reagovat
Skalda29

Jasný no, já zapomněl, že United hrají každý zápas s lehkostí proti Stoku a jen se šetří. Každý zápas je s nimi porod, tak jak i dnes. Tak jak kdykoliv jindy.

Reagovat
r.mrazik

misto 4:0 to skonci 1:1...tyvoe...zapas blbec...skoda ztracenych dvou bodu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mönchengladbach

No nevím, jestli chtějí United končit první čtyřce, musí tyhle zápasy vyhrávat, Tottenham s Arsenalem mají dlouhodobou koncepci, City a Liverpool zase lepší manažery.

Reagovat
eder

Nechtějí.

Reagovat
R22

Allen

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Spasitel

Škoda Stoke zbytočne stratené body to mohla byť výhra

Reagovat
Busby babes

jako ze by z jedne sance dali dva goly? vsak smerem dopredu byli neskodni a meli jednou kliku no.

Reagovat
iamek

Proc porad na ty trolly reagujes?

Reagovat
Busby babes

jsem nepoucitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cameron, allen, allen

Reagovat
Spasitel

Za stavu 0:0 Allen mal dobrú šancu no ukázal kvality z Liverpoolu

Reagovat
eder

Reagovat
iamek

Neuveritelne. Tolik sanci pod lvg jsme meli za deset zapasu a tady trapny bod. Mourinho tu ofenzivu posunul uplne nekde jinde, ale v obrane porad nedokazou pohlidat nabehy z druhe vlny. Zbytecna ztrata a chudaci sazkarky. Tam to mohl byt minimalne triple handicap.

Reagovat
Infernoqt

Já nemám rád vymlouvání se na šance poslední dobou. Prostě fotbal, hokej..to jsou sporty na goly a víc golů než soupeř jsme nedali, tzn. že si ten bod nějakým způsobem vybojovali. Pro mě je lepší ten, kdo boduje naplno. Pokud nemá sudího v zádech. Stoke měli svoje šance stejně jako my. My hrajeme otevřeněji, ale furt to není ono. Jak jsem říkal, tu sezonu to zabere, pro nás je priorita se porvat o tu ligu mistru.

Reagovat
iamek

Reagovat
Infernoqt

A co jsem řekl špatně? Přeci počet šancí nezmění výsledek, takhle by byl fotbal o hovně. Kolikrát jsme byli horším týmem a brali všechny body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Mourinha nejlepší výkon. Není to smutný?

Reagovat
Busby babes

tak vykon ale spatnej nebyl. Zakonceni bohuzel tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakončení je součástí výkonu, ne?

Reagovat
iamek

Kdyz nepromenis cca 8 dobrych sanci, tak jak to ovlivni? Do 35 minuty to byla totalni ofenziva. V druhem polocase to bylo slabsi, ale po stridani zase totalni ofenziva. Za dnesek mu nejde nic vytknout.

Reagovat
stiflerovamama

Allen > Pogba

Reagovat
vrabejka

MU

Výborně rival bude před derby v rozkladu, třeba toho využít.

Když Mourek nepochopitelně nenasadil Martiala bylo jasné, že jestli nebude nějaká haluz tak to nedají. Účka poslední dobou umí dávat goly jen z rohů a proti Stoke to jde dost těžko že?

Jinak Pogba zase směšní těším se jak se po sezoně spakuje jako Di Mária.

Prodali jsme za skvělé ceny Joea a Bentekeho. A oni ještě obírají naše rivaly o body. No není to krása? :)

Ta top 5 vypadá skvěle ať vydrží takhle co nejdýl.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
papanegra

Úspěchy si nekoupíš.

Reagovat
Busby babes

Kazdopadne dalsi dva zbytecne ztracene body. To uz je s Watfordem 5 a to nas na konci sezony bude kurevsky mrzet. Ted bude treba porait Live a Chelsea a co si budem povidat, znam teda jednodussi ukoly.

Reagovat
Whitemedia

Cahill vs. Ibra...

Reagovat
Kovi81

To uz by mel byt ready Zouma ne?

Reagovat
iamek

S Watfordem to byla sracka a ta prohra me sere min, nez dnesni remiza

Reagovat
Busby babes

to me taky, ale ztrata to taky byla a soupere jako je Watford jsme meli porazit. Bohuzel jsme ten den hrali tuzku.

Na druhou stranu me vic sral ten Watford. Dneska se na to dalo divat, sance byly, jen jsme selhali v zakonceni.

Reagovat
iamek

S Leicesterem tam spadlo vsechno a dneska nic no. Pogba dneska tri dance, Zlatan dve, Lingard, Mata ...

Reagovat
Busby babes

zapas blbec no, s tim se v te sezone bohuzel tak nejak musi pocitat, ze takovej zapas prijde. Bohuzel pro nas prisel trochu v blbej moment.

Reagovat
kiwwi

mna teda viac serie ked hrame zle...dnes sice strasne hlupa strata 2 bodov, ale hrali sme dobre, vypracovali sme si spustu sanci a pri trochu inej konstalacii by sme ten zapas vyhrali 3:0

Reagovat
iamek

Hlavne musi po zasrane repre pauze predvadet takovy fotbal jako dnes. Ty goly tam zacnou padat. Akorat do ofenzivy tam ma Mourek tolik moznosti, ze to nebude lehke poskladat.

Reagovat
Busby babes

Denska Martial bypadal konecne dobre. Tak snad mu to vydrzi.

Reagovat
iamek

Lital dobre a zakonceni klasicke. Konecne vypadal plny energie. Maybe mu to zraneni pomohlo a poradne si odpocinul.

Reagovat
Jacks11

No jo José zakládat půlku týmu na žoldackých negrech se hold nevyplácí no

Reagovat
Hokaido

13 – Man Utd have won 13 points from their opening 7 games this season; 3 fewer than at this stage of 2015/16 under Louis van Gaal.

José.

Reagovat
tony223

Mourinho už dávno není to co býval

Reagovat
Busby babes

a to ma vlastne vypovidat o cem? Loni jsme meli dobrej vstup do sezony. Prohra na Swansea (letos Watford), remiza doma s Newcastlem (letos Stoke). Jedinej rozdil je, ze jsme prohrali se City. Coz mi teda i v tomhle porovnani pak jako nejaka extra tragedie neprijde.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Ještě se ukáže ze nejlepší z nich nakonec fakt byl Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
B3n

LVG byl tou dobou s týmem o hodně dýl, než je teď José.

Reagovat
iamek

Jinak Blind se na LB rozehral paradne.

Reagovat
kiwwi

Daley Blind's game by numbers vs Stoke: 3 clearances 4 key passes 6 interceptions 10 crosses 58 passes 93% pass accuracy

fakt kvalitne vykony podava

Reagovat
iamek

V prvnim polocase uzasne zastavil dva brejky presnym skluzem, porad se nabizel, slusne centroval. Jen skoda, ze nedal gol.

Reagovat
Busby babes

https://www.whoscored.com/Matches/1080591/Live

Nejlepsi nas hrac a nejlepe hodnocenej hrac na hristi po grantovi.

Ale cetl jsem tu, ze hral hrozne a zadrbal gol, tak co ja vim...

Reagovat
Milan.B

por que????

Reagovat
Spalovač šancí

Takhle se bojuje za Liverpool. Allen

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovske prekvapeni. S takovym tymem by meli Stoku udelat doma 3:0 v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Našel už Mou viníka?

Reagovat
bbbauch

Nasel uz Barca1 zpusob, jak funguje internet nebo google?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, internetem lze poškádlit kdejakého tupouna.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej fotbal z naší strany. Son

Reagovat
Free_player

trošku formička

Reagovat
Busby babes

Tak ted me ta prohra sere o to vic. Stahli jsem na City jen bod misto 3.

Reagovat
Carrick

Na City se vykašli, my hrajeme o TOP4, to je realita.

Reagovat
Busby babes

proc bzch se mel po 8 kolech vykaslat na City. Tyhle kecy o Top 4 me moc nezajimaj. Nechapu, proc bychom neco meli vzdavat dopredu.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Carrick

Nemáme hru, zatím.

Reagovat
Busby babes

porad je co zlepsovat, ale treba dneska to nebylo spatny. Sanci jsme si dokazali pripravit dost, dalo se na to koukat. Porad musime zlepsit zachytavani nabehu z te druhe vlny, to nam letos dela velke problemy. ale neni to v tehle moment tak tragicky, jak tu nekteri delaji.

Reagovat
vodka

ty nabehy z rdruhe vlny jsou strasne tragicke, protoze se bud nasi zaloznici stahnou uplne mezi stopery, nebo se na to pro jistotu jeden vysere komplet. ale to je od zacatku sezony systemovy problem...

Reagovat
Free_player

prober se

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry vykon Tottenhamu. Zasluzene vitazstvo. Pepek ma nad cim rozmyslat.

Reagovat
LAM

No De bruyne,No Party

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Jsi okopčil ode mě, zloději

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej v PL, Pepku

Parádní nasazení od našich hráčů. A obrana od Llorise až po Wanyamu všichni 10/10.

Reagovat
LAM

Vítej v PL Vždyť vede ligu a vy klasicky skončíte až za Arsenalem

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé se pořádně potkal s ostrovním tempem. A sračky si radši běž rozjíždět do španělské sekce, pro tvoje vlastní duševní zdaví.

Reagovat
Nikikrew

sracky za ste vzdy skoncili za nami?

Reagovat
smazaný uživatel

Vztahovačnost level: fanoušek Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

hej ale v takej bundeslige pohorel len s wolfsburgom alebo dortmundom...v anglicku ho čaká troška iná káva.

Reagovat
Aldeano

Jako United?

Reagovat
kiwwi

s United mohli zremizovat len taky fukot tak tu nehraj akoze si s United poradili s prstom v nose

Reagovat
fenixLFC

a ty nehraj ze to bol totalne vyrovnany zapas

Reagovat
alcantara

A dnes mohli vyhrat, keby...

Reagovat
kiwwi

lol, dnes ich Spurs presli...keby nas City takto prehrali, tak k tomu nepoviem ani pol slova

Reagovat
alcantara

City vas pomerne jasne prehrali.

Reagovat
kiwwi

v tvojej optike janse ze hej

Reagovat
alcantara

Co narobim, ked to tak vidim

Reagovat
kiwwi

tak aspon by si sa tym nemusel chvalit takto verejne

Reagovat
alcantara

Alebo mohol.

Reagovat
cristiano.K.

první poločas jste nevěděli čí jste, druhý poločas jste byli o ždibíček lepší. Jasně vás možná nepřehráli, ale přehráli.

Reagovat
Aldeano

Ty jsi hrozný trouba jako vždy Kde hraju, jak ty píšeš, že si s United poradili s prstem v nose?

Reagovat
kiwwi

napisal si, ze United neboli ina kava ako beckove kluby v Nemecku

Reagovat
Aldeano

Ne. Konstatoval jsem, že jednoho z favoritů na titul už porazili. Spurs nebyl jejich první těžký soupeř. Čulák klasicky mimo.

Reagovat
kiwwi

tvoja reakcia je jasna, nesnaz sa to teraz otocit na nieco ine

Reagovat
Aldeano

Podívej Čuláku, nevím o co se snažíš. Tobě ta rekace jasná není a interpretuješ si jí jinak, protože si trouba. Spurs prostě nejsou pro City prvním těžkým soupeřem a přesto úvodních 6 kol opanovali.

Reagovat
kiwwi

reagoval si na toto

hej ale v takej bundeslige pohorel len s wolfsburgom alebo dortmundom...v anglicku ho čaká troška iná káva.

Reagovat
Aldeano

Šikulka. A upozornil jsem, že s týmem, který by je mohl obrat o body nehrají dnes poprvé (zápas s United). Ty jsi šášula Čuláku

Reagovat
kiwwi

achjo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
alcantara

Cakal na to sedem kol, kym to mohol napisat, dopraj mu tu radost.

Reagovat
Svatej

Ty jses tu poslední měsíce častějc než většina fandů PL, to je šílená zoufalost

Reagovat
alcantara

Neviem, comu vdacim za tvoju pozornost, ale fakt o nu nestojim, dik

Reagovat
Svatej

My nestojíme o tebe celkově a furt se sem seres

Reagovat
alcantara

A furt sa aj budem, neboj sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

"my"

Reagovat
alcantara

Samozvany hovorca PL sekcie

Reagovat
patas92

Třeba to odsouhlasili na nějakém tajném meetingu elity PL sekce, že tě tu nechcou

Reagovat
alcantara

Tak tento tu vobec neviem, co je zac, ten sa tazko zucastnil.

Reagovat
Counter

Přesně tak, součást Elity není. A my tě tu vždycky uvítáme rádi

Reagovat
alcantara

Elita PL

Reagovat
raduinho

Žádná elita není. Všichni jsou to Jankovi pokemoni.

Reagovat
patas92

Reagovat
raduinho

Hrozně debilní zobecnění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Reagovat
samson192

City ligu bez straty bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej první porážko v PL. Jsem rád, že mu to připravil právě Tottenham. Zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny výkon. MotM jednoznačne Wanyama. Kvantum špinavej roboty v strede ihriska a dnes neprehral snáď jediný súboj. Vyzdvihol by som ešte našich CB. Veď to je sen, ktorý som mohol len snívať po minulé roky. (Chiriches, Kaboul, Fazio, Dawson, Bassong a mnohol ďalšich)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 obdržené góly po 7 kolech. Am I dreaming?

Reagovat
stiflerovamama

betonari

Reagovat
smazaný uživatel

tu se člověk nezavděčí, když jsme měli obranu děravou, byli jsme pro smích, teď když funguje, tak betonujem

Reagovat
nani92

ale viac golov ako vy sme dali aj my..

Reagovat
Busby babes

bohuzel se to hraje na body.

Reagovat
Busby babes

Tottac ted hraje fakt hodne dobre, ti do toho boje o titul letos taky promluvi.

Reagovat
Counter

No nevím, podle ownyho nedají ani top4.

Reagovat
Busby babes

Owny je alibista. Jisti se pro pripad, ze by zas prisel kolaps jak loni. Jinak mozny to samozrejme je, krize v prubehu sezony prijde nejspis na kazdeho, tak se uvidi jak to kdo dokaze zvladnout.

Ale v tenhle moment se mi libi jak hrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

mind games

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fenixLFC

aj tak lepsie ako druhi byt nemozu...akedze arsenal na titul nema tak budu este nizsie

Reagovat
Nikikrew

Vypadne im De Bruyne a uz hraju tusku

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Alli netrefil za dvou metru tyc?

Reagovat
smazaný uživatel

ee, opět je lepší než Wilshere.

Reagovat
Free_player

nn

Reagovat
vrabejka

Skvěle Spurs zasloužená výhra. Jsem rád že se čelo zase vyrovnalo. Pepkovi a fans City spdl hřebínek a nevyhrají ligu se 114 body.

Zápas neprohráli hráči City, ale Guardiola.

Jasně chyběl De Bruyne, ale nepochopitelně hrál Navas (měl hrát Sané)

Ale hlavním důvodem prohry byl zlý střed. Gundogan jim dnes strašně chyběl ale to je jejich boj.

Doufám, že budou mít pořádnou krizi.

MOTM: Sissoko

Reagovat
Aldeano
Reagovat
smazaný uživatel

Takže dneska v křeči nejen gauneři, čukotkáři, ten jeden fanoušek City a Pepkovi onanisti, ale i zbytek španělské sekce?

Reagovat
Aldeano

Proč? Já jsem spíš mylsel, že se to právě blíží po dnešku ke konci A ty hned takhle podrážděně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že se budem bavit po 7. kole o titulu? Pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin De Bruyne je proste nenahraditeľný, vlci doteraz nevedia čo hrať odkedy odišiel a ani preceňovaný Draxler ho nevie nahradiť

Sakra škoda že nehrá za United najlepší stredopoliar out there už 3 roky čo ho sledujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Na livesport.cz psal komentář nejspíš nějaký zhrzený fanoušek Man City.

"Sledovali jsme střetnutí, které neoplývalo zrovna vysokou atraktivitou. Hráči v sobě ale mají určitě ukryto víc, jen to nedovedli správně prodat."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedavno som sa dozvedel, ze kluby druhej polovice tabulky Premier League su sracky. Dnes, ze az v kazdom 7. zapase sa hraje futbal v tempe.

Reagovat
smazaný uživatel

zato my jsme se uz davno dozvedeli o demenci fandu Barcy, kteri se sem naplavili s Pepkem

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, ze potrebujes pocut, ze si najvacsi fanda toho najlepsieho klubu z najlepsej ligy...

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Hell yeah, fandím tomu nejvíc správňáckýmu klubu na světě.

Škoda, že jsme pustili loni to druhý místo. Už teď se ale o nás dá mluvit jako o opravdu velkém klubu. Ta doba letí, pamatuju časy, kdy jsme byli fakt fackovací panáci. Teď jsme možná i o čtvrt kroku napřed před bývalou BIG4, hlavně nepolevit.

Jinak samozřejmě výhra hřeje a hřát bude ještě hodně dlouho. Modrý ropný mrchy si můžou strčit svoje umělý hračky někam, tohle je Tottenham, klub, kterej se po letech útlumu a zkurvené smůly vypracoval bez toho, aby se nechal ošukat do zadku

Sry za banter, ale je třeba si znovu osvěžit, že MC je jen průměrný, sotva prvoligový klub bez výrazných úspěchů a (snad) to tak vždy bude.

Jinak ještě....Mason>Wilshere

Reagovat
blaugrana

Sry za banter, ale je třeba si znovu osvěžit, že MC je jen průměrný, sotva prvoligový klub bez výrazných úspěchů a (snad) to tak vždy bude.

Reagovat
Hokaido

Fanoušek Spurs, no... Oni ze sebe prostě musí dělat kretény i po takovým představení, místo aby si jen pohoňkávali.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blaugrana

Nával eufórie je určite veľký, ale toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovskej, skoro až nezvládám

Reagovat
tunkic

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

MC v LM na zapas s Gladbachom predal sotva 30k listkov pretoze je to umely arabsky nadopovany paklub, ktory nema vo svete ziadne meno a tie 3 tituly za 100 rokov su fakt dost nevyrazne takze sa moc nesmej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to (bohužel) tak. Za prachy si prostě respekt nekoupíš, vždycky to budou ti samí paňáci co nám dávají body zadarmo a byli 33 let bez trofeje (ok, naše 2 tituly jsou taky historický fail). docela závidím Mufanům to, jak snadný terč mají hned vedle.

Dokonce ani se svojim rozpočtem nebyli schopni ustálit výkony a výsledky, prostě celkem joke of a club, zvětšiny napěchovaný žoldákama (čest výjimkám). Dneska se to opět potvrdilo a pár koupených trofejí na tom v budoucnu nic nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

City v buducnosti bude viac akceptovany tak ako to bolo u Chelsea. Zo zaciatku ich kazdy neznasal a teraz ich kazdy neznasa stale, ale uz su vsetci zvyknuti ze tu su a budu vyhravat trofeje. Podla mna to trva cca 10-15 rokov kym sa klub dostane do povedomia a stane sa velkou futbalovou znackou

Reagovat
blaugrana

To je síce pravda, ale keď fanúšik klubu, ktorý vyhral ako on sam píše 2 tituly...tak to vyznieva celkom komicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ano, za trolling

Reagovat
cristiano.K.

nezvládajko, zvládni si ho

Reagovat
tuny

a pak se divím, že tady každej nadává na fanoušky spurs, jaký jsou to kokoti...

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, Counter v noci něco psal, tak jsem ho samozřejmě hned musel vyvést z omylu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, Manchester City je celkom v pohode. Mal som tu česť sa osobne stretnúť s pár ich skutočnými fans v Anglicku a boli to v pohode ľudia. Aj medzi ostatnými tábormi na ostrovoch sú celkom obľúbení. Ja im fandím bez ohľadu na ich majiteľa.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Busby babes

btw. ten paklub ma o 2 tituly vic nez Tottac.

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

a jeste takova zajimavost, ten sotva prvoligovy klub odehral v nejvyssi anglicke soutezi 86 sezon, Tottenham 81 sezon.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

nech ho, nebo sem zas rok nepřijde

Reagovat
Busby babes

je tak plachej?

Reagovat
smazaný uživatel

Maresma 2 snad nie

Reagovat
Maresma

?

Reagovat
smazaný uživatel

Tichy.

Reagovat
Maresma

Cože?

Reagovat
Maresma

Takže ti akorát zas jebe.

Reagovat
cristiano.K.

vždy ho někdo vyzve,aby sem občas přišel, protože patří mezi normální a on sem v podstatě nechodí

Reagovat
Mastný Chobot

ojoj

Reagovat
SunFells

Reagovat
fff

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Au

Reagovat
Counter

Mason je tragéd.

Reagovat
Hokaido

Ale tu rovnici nevyrátíš, co?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spurs paradni vykon,tři hlavni duvody že jsme dnes vyhrali:1-vybornej pressing,2-krajni obranci přehravali lajny,3-wanyama MOTM,neskutecna cerna prace,vyhral vsechny dulezite souboje zatim vybornej nakup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Jakou jinou práci by jsi od Wanyami čekal?

Reagovat
celeb

- v 2. minute Silva zahodil najvacsiu sancu zapasu

- Kolarova mizeria vysperkovana vlastencom

- nedoslednost zalohy City, ktora pod tlakom casto stracala lopty - hlavne Fernando

- Silva so Sterlingom mizerne vykony. Silva bol aspon schopny vykuzlit par vybornych pasov, Sterling vyslovene zly. Inak on takto hral asi 60 minut aj v poslednom ligovom zapase a potom sa nejak prebral, dnes velmi zle. Vyslovene mu nevyhovovala rychla fyzicka hra kohutov, strasne casto prisiel o loptu, bol frustrovany a kludne mohol byt vyluceny.

Prislo mi, ze kohuti sa lepsie zvladli regeneraciu z LM. Tutoviek mali tymi tak narovnako, ale stred pola mali lepsi Spurs, ziskali vacsinu odskocenych lopt a zasluzene vyhrali. Uz len koli tomu, ze zvladli lepsie premienat sance a nemali take velke vykonnostne prepady ako City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/6v9j , co to kurva bylo

Reagovat
smazaný uživatel

opičákovi se zrovna vyplavil hormon

Reagovat
smazaný uživatel

Pyčo, za tohle snad musí přijít nějaký ban.

Reagovat
smazaný uživatel

nemuze se dodatecne trestat to, co rozhodci videl a reagoval na to

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, teď na to koukám podruhé a rozhodčí reaguje na tohle. Zápas jsem neviděl a přijde mi neuvěřitelní, že to nechal bez potrestání.

Reagovat
Hokaido

Kdyby to bylo opačně, tedy že Allen chytne za hlavu hvězdu za 100M a hodí ji na zem, tak by nějaká reakce rozhodčího určitě přišla.

Reagovat
cristiano.K.

i od nás fanoušků, dostal by spoustu palců za hrdinství

Reagovat
smazaný uživatel

no nepřijde když to bylo přímo před sudím a nic neudělal.

Reagovat
iamek

Reagovat
Zdechlina

A nic? To jsou ti sudí z toho mančestru pořád tak připosraní?

Reagovat
cristiano.K.

hlavně,že na to čumí

Reagovat
Free_player

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a né že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Hotspur are still yet to concede a goal from open play in the Premier League this season

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

aj Mustafi - Kos

Reagovat
Counter

Tak ti ještě nedostali vůbec žádný ligový gól, nejen ze hry

Reagovat
Mastný Chobot

Hull, bracho, Hull

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak proti Southamptonu a Hullu hráli.

Reagovat
Mastný Chobot

to je prehlad

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdálo se mi to, a tak jsem dvěma kliky otevřel seznam zápasů Arsenalu. Nadlidský výkon.

Reagovat
Mastný Chobot

tak potom si nevedel

Reagovat
Mastný Chobot

vlastne aj soton

Reagovat
Counter

Nechal jsem se unést, ale od toho tady máme ownyho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky za přibližně polovinu zápasů, oproti Alderweireldovi a Vertonghenovi, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, just wow. Jako snazil jsem se verit v nejakou umolousanou vyhru, ale ze je takhle prejedem a jeste si dovolime zahodit pencli? Doufam, ze ma Levy v tech planech stadionu i nejake fesne mistecko pro Pochovu sochu...

Reagovat
fenixLFC

dosial ste po vyhra robili DVD, teraz prechadzate uz na sochy

Reagovat
smazaný uživatel

A vy jste furt pod nama...

Reagovat
cristiano.K.

trpělivost chlapče, trpělivost

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

To je ohrané jak naše DVD.

Reagovat
Hokaido

Kos pěknej gol. Teď teprve očekávám show v diskuzi.

Reagovat
eder

No to bych blil. Arsie time.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hral sračku, ale Burnley ešte väčšiu. Zaslúžene inkasovali po takomto výkone. Asi najhorší zápas, ktorý som v tejto sezóne zatiaľ videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu zaslouženost mám svůj názor, ale kokotka dne radši přenechám někomu z barcelonských.

Reagovat
Counter

No nevím, Burnley podle mě hrálo dost dobře, nechali tam všechno, takticky si Arsenal slušně dávali. Remíza by byla zasloužená, uhaluzili jsme to šíleným způsobem.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Nikikrew

Futbalovo teda nic moc, ved mali iba sance z rohu a to je proste malo. Ale bojovali statocne, remiza by bola urcite spravodlivejsia.

Reagovat
Counter

Tak jasně, oni to žádní supr technici nejsou Tím spíš, že jim chyběl nejlepší střelec Gray. Ale směrem dozadu odvedli výbornou práci.

Reagovat
Nikikrew

To ano. Som zastanfa toho ze ked hrate v PL tak iba beton ti uz nepomoze, musis mat kvalitu nie len cez standartky. Ale ako obranca viem uplne ocenit ich bojovnost klobuk dole

Reagovat
Counter

jj, souhlas, proto taky předloni sestoupili... Letos jsou na tom podobně, ale jak vidím tu tragédii v jiných klubech, možná jim to tentokrát na záchranu stačit bude.

Reagovat
Edgewalker

Dneska bychom si sotva zasloužili bod, natož tři, ale tak proč si stěžovat, štěstí přeje těm, kdo si ho zaslouží, no ni?

Reagovat
Setwo

toto bola ruka ako prasa :D keby ho netrafi do ruky, tak tá strela ide mimo štadión..

Reagovat
fantomas

Skandální. Chudáci z Burnley, po takovym super výkonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Super vykon

Reagovat
fantomas

Dyt měli skoro stejně gólových příležitostí jak my

Reagovat
mr.Silver

Ale notak

Reagovat
Azza

Reagovat
Nikikrew

To je jasne ked ti nevysiel tip

Reagovat
fantomas

Kolik frajerů se mu zase vysmálo pod preview?

Reagovat
smazaný uživatel

Counter musí mít Vánoce.

Reagovat
J0EL

Teba muselo jebnut doma pri tom gole nie?

Reagovat
smazaný uživatel

já to nesledoval, navíc takové výhry z hovna jsou už u vás standardní

a co se dá dělat, můžu doufat jenom, že se vám to jednou vrátí i s úrokama

Reagovat
Gunner14

Se stalo něco vážnýho, nebo proč jsi nestihl sledovat náš zápas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se musel hoooooodně nudit, abych sledoval takový zápas.

Reagovat
Gunner14

Byla to nuda, ale konec stál za to

Reagovat
mr.Silver

Nejsuchsi triko

Reagovat
Counter

Ani ne, ale každá výhra samozřejmě potěší

Reagovat
Pospovič

Musel ten Arsenal zdupat podařenou Neděli

Reagovat
mickey mouse

tfuj

Reagovat
Hokaido

Tady asi není o čem diskutovat, né? Jasná ruka a jasnej ofside.

Reagovat
kiwwi

tym ofsajdom si niesom isty, ale skor nie...ruka dost jasna

Reagovat
Hokaido

Ofside je to snad jasnej, né? Vždyť Ox to hrál do Kose před ním...

Reagovat
kiwwi

jo uz to citam nizsie, to mi nenapadlo takze proste vsetko nespravne posudene...arsenalu sa tlaci karicka

Reagovat
Counter

Teď to rozebrali na Sky - míč trefil Kosc, ne Ox. Takže ofsajd to nebyl.

Reagovat
Hokaido

Fakt? Tak v tom případě i ta ruka je ok, když si jí nastřelil sám.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale sudi nemohli vidiet

Reagovat
kiwwi
Reagovat
SunFells

Z tohoto záběru Kosc, dík za něj

Reagovat
alcantara

Koscielny.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, takto, chalani... cim okrem Oxovej nohy to Koscielny trafil?

Reagovat
SunFells

Pouze vlastní nohou, slepče.

Reagovat
Mastný Chobot

nah, z tohto videa a z mobilu to nevidim

Reagovat
alcantara

Proste vidim zelenu kopacku

Reagovat
alcantara

A ruka to tiez nie je.

Reagovat
Counter

Hele, na Sky dali správný úhel záběru, slow-motion, dokonce to i vrátili zpětným záznamem, a bylo jasně vidět, že to kopl Kosc.

Jak píše djourou, rozhodčí neměli šanci to vidět, takže úplně klidně mohli písknout provinění proti pravidlům a těžko by se tomu oponovalo.

Reagovat
lenckoj

nemůže písknout provinění proti pravidlům, pokud si tím není jistý...a jestli to pořádně neviděl, tak si očividně nemůže být jistý

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Buď je to obojí (pokud to kopl Ox) a nebo nic (pokud to kopl Kosc).

Reagovat
kiwwi

je uplne jedno ci to kopol Ox alebo Kosc co sa tyka ruky

Reagovat
SunFells

Možná jo, možná by to tedy nebyla ruka ani kdyby to kopl Ox.

Reagovat
jacobT

Presne tak, ruka by sa pískať nemala ani v jednom z tých prípadov.

Reagovat
smazaný uživatel

*nie som je oddelene, trubka.

Reagovat
Counter

Tak za tu ruku nemohl, takových tam mělo Burnley asi tři a nepískala se ani jedna - přesně podle pravidel. Ofsajd už je jiná

Reagovat
kiwwi

ako to bola podla teba prirodzena poloha ruky?

Reagovat
Counter

V pravidlech je přímo napsané, že když si hráč trefí míč do ruky sám od sebe, tak se o provinění proti pravidlům nejedná.

Reagovat
kiwwi

hej ale ruka musi byt v nejakej rozumnej polohe a nie toto...

Reagovat
Counter

"the position of the hand does not necessarily mean that there is an infringement" - teoreticky ta ruka může být v jakékoli pozici, záleží na okolnostech.

Reagovat
alcantara

Ja to tu vysvetlujem dokola jak kolovratok a ajtak som za kkta.

Reagovat
Counter

Pamatuju jak loni dala Barcelona gól, který nastartoval Suárez v "ofsajdu" po odkopu od brány - když jsem upozornil, že v pravidlech se v takové situaci na ofsajd nehraje, dočkal jsem se hodně slušného výsměchu

Reagovat
alcantara

Nedivim sa, pri rukach sa tiez kazdy ohana penaltami bez toho, aby vedeli, co konkretne v pravidlach je.

Reagovat
TopinB

Ty jsi za kokota kvůli úplně jiným důvodům

Reagovat
alcantara

Ty si zas kto?

Reagovat
TopinB

Já jsem tvůj otec.

Co je toto zase za debilní otázku?

Reagovat
alcantara

Tak ty tu len tak nadavas, pricom vobec neviem o tom, ze by som s tebou mal nejaku konfrontaciu niekedy. Preto sa pytam, kto si, ze len tak urazas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nadaval aj mne, nejaky blazon.

Reagovat
TopinB

Zrovna když člověk vynadá tobě tak je to známka toho, že je normální

Reagovat
TopinB

Konfontaci jsme sice neměli, ale to neznamená, že tu nepíšeš píčoviny den co den a obzvlášť od doby co byl potvrzený Pepek do Man City je píšeš i pod PD.

Aneb to že často jenom čtu a nereaguju, mě snad neopravňuje k názoru, že tu píšeš často jak blb?

Nehledě na to, že ta nadávka tam byla jenom jako přímá reakce na tvoje "som za kkta".

Reagovat
alcantara

Den co den? To si kapanek mimo, chlapce. A uz mi povies konecne, co su tie picoviny alebo budes len nadalej vseobecne kecat?

Ten kkt bol miereny na konkretne situacie s rukou v minulosti, naposledy nas zapas v LM v stredu. Tiez som tam pisal o rukach, ktore by som nepiskal, a dopadlo to skor vysmechom.

Reagovat
Counter

No, to jsem asi přestřelil Asi jsem to viděl v nějakém starším souboru nebo tak, v těch nových pravidlech je o hraní rukou jen tohle:

https://s13.postimg.org/i5zyseo4n/Ruka2.jpg

Reagovat
alcantara

"deliberate"

Reagovat
Counter

Však spolu souhlasíme, rozhodčí to nakonec udělali dobře.

Reagovat
patas92

there is absolutely nothing illegal about the ball coming into contact with a player’s arm or hand. It’s only when the player deliberately creates that contact or uses unintentional contact in a deliberate attempt to control or manipulate the movement of the ball

Reagovat
alcantara

Proste Suarez a spol.

Reagovat
kiwwi

skor ide o to, ci Koscielny mal ruku v prirodzenej pozicii vzhladom na jeho pohyb...nemozes skocit do situacie skade ruka skade noha jak roztiahnuty jak zaba a ked ta to trafi do ruky tak povies ze ty si tu loptu ale rukou zasiahnut nechcel

Reagovat
patas92

Tak když proti míči skočíš jak brankář v házené, tak tam je ten záměr poměrně jasný...Co se týče Kose, tak tam mi ruce přijdou v pohodě, vzhledem k jeho pohybu, pohybu míče a kam ho chtěl kopnout

Reagovat
smazaný uživatel

ale snad se rozlišuje jestli to je při zpracování nebo při odkopu.... pokud z tý ruky získáš výhodu, tak by se měla pískat.

Reagovat
Counter

Když tu výhodu získáš náhodou, a ne chtěně, tak nee.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Hokaido

Ale je to debilní pravidlo. V podstatě to chrání nešikovný hráče a kolikrát se pak píská z metru nastřelená ruka, kdy hráč nemá šanci nijak zareagovat.

Reagovat
alcantara

Ja by som pri rukach fakt piskal len to, co predviedol napriklad Suarez na MS. Je v tom inak strasny bordel.

Reagovat
patas92

Reagovat
Counter

Mi se třeba ten současný postoj k hraní rukou líbí, v tomhle se shodnu s alcantarou.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
Hokaido

Tahle ruka se podle pravidel nemá pískat? Však nebyla vůbec u těla...A že je nastřelená snad nemá žádnej vliv.

Reagovat
Counter

Hraje to roli, protože byla nechtěná.

Reagovat
alcantara

Ruka nemusi byt vobec pri tele.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

Ok, ale v tomhle případě by se pískat měla, né? Teda samozřejmě za předpokladu, že by to kopnul Ox a ne sám Kos.

Reagovat
alcantara

Vzhladom na blizkost hraca a prirodzeny pohyb ruky by som povedal, ze vobec. Iba ofsajd. Ale kopol to Koscielny.

Reagovat
Counter

Já bych to nepískal, ani kdyby to kopl Ox - resp. pískal, ale kvůli ofsajdu. Kosc nešel rukou proti míči, bylo to z bezprostřední blízkosti a rozhodně to od něj nebylo cílené.

Reagovat
mr.Silver

Kdyby tam nedal tu ruku, tak ho to trefi do hlavy a pravdepodobne to stejne pujde do brany.

Chicharito dal ale kdysi podobny gol https://www.youtube.com/watch?v=HJXcTkbXXMc

Reagovat
kiwwi

akurat ze Chicharito si to nakopol do ksichtu

Reagovat
mr.Silver

No vsak kdyby tam Kos tu ruku nedal, tak ho to do ksichtu trefi taky, a pravdepodobne by to taky slo do brany. Proste tam nebyl umysl, takze ten gol byl regulerni podle me. Haluz jako prase, ale regulerni byl.

Reagovat
vrabejka

Haluzaci Arsenalští

A rozhodčí jim samozřejmě přidal 2 minuty + aby si ty goly dali ale jednou to těm židům nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Židi sme tu my. Tak pozor!

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hokaido

V PL sekci možná!

Reagovat
Hyrax

vypněte ho už

Reagovat
Gunner14

''A rozhodčí jim samozřejmě přidal 2 minuty +'' ach jo

Reagovat
Free_player

Wengele time

Reagovat
tunkic

Skandálně přidaný dvě minuty na konci zápasu

Reagovat
samson192

kokotko dne

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

tohoto tisíciletí

Reagovat
Mastný Chobot

fuu, neviem, ci nam tie 2 body stoja za to, aby sme sa dostali do Janyhi nepriazne

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna fanoušci Liverpoolu se nemají právo rozčilovat:

90+ - Teams with most 90th minute winning goals in PL history:

Liverpool - 28

Arsenal - 23

Chelsea - 20

Everton - 19

Man Utd - 18

Reagovat
smazaný uživatel

Bych rekl, ze tam budete taky.. kolik mate?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevím, mám to z twitteru Opty.

Reagovat
fff

Takze bojujeme az do konca, nic nove .

Reagovat
smazaný uživatel

Najvacsi charakter .

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na úhlu pohledu.

Reagovat
fff

Staci vynechat tvoj uhol.

Reagovat
Gunner14

Krásnej gol . A strašně důležitá výhra

Reagovat
Mönchengladbach

Mám jen trochu obavu, že po Pochettinovi půjde první velkoklub, kde vyrazí trenéra (PSG, Real). :

Reagovat
smazaný uživatel

to je sice hezký, ale on tam nepůjde

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Bohužel. Jeho si prostě nezasloužíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, když fanoušek Chelsea řekne, že si něco nezasloužíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto rozhoduje o tom, čo si zaslúžime? Ty určite nie.

Reagovat
Hokaido

Karma. Proto jste přes půl století bez titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, já čekám, kdy karma zařídí, aby na Stamford Bridge spadl meteorit.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to splietaš preboha? Aká blbá karma? Bez titulu sme preto, lebo sme neboli dosť dobrý na to, aby sme ho vyhrali. Taktiež sme nemali majiteľa, ktorý by do klubu pumpoval sta milióny. Určite to nebolo kvôli nejakej hlúpej karme. A niektoré tímy sú bez titulu aj dlhšie ako pol storočie.

Reagovat
alcantara

Je to kvoli karme, smola.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
j_mrazik

Ruka, ofsajd, ale gól platí, 3 body se počítají. Hráči mi přišli hodně utahaní, chce to začít točit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd ani náhodou.

Reagovat
j_mrazik

Tak Ox to kopnul do hráče před ním, který byl snad ofsajdu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, to mě nenapadlo. Ale možná, že už byly oba dva za obráncema.

Reagovat
smazaný uživatel

lol a co jako

Reagovat
masly008

nejde ale o to kde byl ox, ale kde byl balon a ten byl myslím na kosově úrovni ne?.

Reagovat
Counter

Kopl to Kosc.

Reagovat
j_mrazik

Tak proč se radoval Chamberlain? To kopl on, ne? https://my.mixtape.moe/mfnped.mp4

Reagovat
Counter

Na jeho místě bych se radoval taky Na Sky ukázali, že to kopl Kosc.

Reagovat
mr.Silver

Repre pauza, zase si trochu odpocinou, moc bych to nehrotil. Chce to, aby se vratil Aaron, s nim ta lavicka/sestava bude zase vypadat jinak.

Reagovat
j_mrazik

Myslíš to tak, že tam ta blonďatá hlava bude mezi těmi našimi chlapci opálenými bude svítit?

Reagovat
mr.Silver

Vzhledove taky ( vsak to je nas nejvetsi fesak ), ale hlavne ty takticke moznosti budou uplne nekde jinde nez bez nej.

Ja jsem hlavne zvedav, co je s Giroudem, trochu mi pripada, ze to je takove almuniovske zraneni.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino, ten prisiel z La Ligy, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je z Argentíny.

Reagovat
Free_player

COYS Nazdááár ...

Reagovat
Mastný Chobot

Lol, to sme si nezasluzili. Hrozny vykon. Dnes to bez typickeho hrotaka nefugovalo jednoducho.

Reagovat
Mastný Chobot

a Mesut ma sral cely zapas.

Reagovat
Counter

Dneska zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy měl naposledy asistenci?

Reagovat
smazaný uživatel

:-)

Reagovat
Gunner14

A nikdo nezmíní to že Arsenal měl mít pencli po ruce Burnley ? Asi ne co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce možná dvě.

Reagovat
Mastný Chobot

ked ma Kos ruku v sestnastke Burnley, tak nie je penalta pre nas. aj ked... sice FArsenal

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, mě se tam zdálo, že byla ještě jedna, ale ta první byla jasná.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Takové se nepískají. Stejně jako ta Koscielného.

Reagovat
habinity

Degesko united mal dnes 2 kopat a nic, rozhodcovia vam darovali víťazstvo a ešte tu plačeš

Reagovat
tunkic

United si strč do řiti!!

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley strasni drevaci, diky bohu jsme s nema neztratili zbytecne body, bo oni ty tymy ze spicky moc obirat nebudou ani doma...

Mit na lavce adekvatni nahradu, tak jsme to dneska mohli odehrat v suchem. Tohle byl zrovna ten zapas, kdy je dobre mit Girouda vepredu. On a Ramsey v zakladu, tak mohl byt celkem pohodovy zapas pro nas

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool doma obrali o body.

Reagovat
Tommy the Gunner

"tymy ze spicky"

Reagovat
Taiger

Ox zkušeně, Iwobi si už nezahraje.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Pospovič

Reagovat
habinity

Neskutočná hanba ta anglická liga.Rozhodcovia su ako v Sudáne, ako toto môže uznať? offside a cista ruka, ho nastrelil co bol jasne v offside a Wenger nechutny sam neveril ze to uznali...Manchester united smola a tieto hovna rozhodnu takymto nic gol....zruste tu ligu prosim a nechajme United z 20 ligovima uz najslávnejším fakt nemam slov na toto

Reagovat
Gunner14

Reagovat
miezto

Reagovat
VasAFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
danielfc

Postavenie mimo hru!!!!

V momente Chamberleinovej strely bol Koscielny v jasnom ofside, lopta ho trafilo do ruky a od neho išla do brány.... tu nie je o čom....

Dokonca z niektorého záberu to vyzeralo, že Chamberlein by bránu asi netrafil...

Reagovat
smazaný uživatel

Chamberlein netrafil ani loptu.

Reagovat
masly008

Reagovat
danielfc
Reagovat
smazaný uživatel

No ten míč imho jde od světle modrých kopaček a ty jsou Koscovi.

Reagovat
SunFells

Snažíš se ho podpořit proti sobě?

Reagovat
smazaný uživatel

ver mi ze tento zaber nie je najlepsi, na sky v studiu ukazali krasny zaber zo strany kde loptu berie koscielny a oxova noha len kopiruje pohyb tej koscielneho.

Reagovat
alcantara

Koscielny. A to mam na jednom oku stvorku dioptriu. Robte nieco so sebou chlapci.

Reagovat
SunFells

Reagovat
j_mrazik

No fakt, že jo. Musel jsem si to pustit zpomaleně 2x.

Reagovat
Counter

Reagovat
habinity

Takého Degeska rozhodcu dúfam ze tuto sezonu nedaju piskat ani 5 ligu je to otrasne co za smetie piska anglicku ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dve minuty nastaveni byly skandalni, kdyz mel nastavit aspon jednou tolik

Reagovat
SunFells

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
masly008

tak ke golu,ono to vypadá že se kos nastřelil sám,takže gol zcela rekulérní.

Reagovat
habinity

Ty rekulerní blazon tebe asi načisto preplo však?

Reagovat
masly008

tak mi napiš proč by nebyl.nevím jaké máte pravidla na slovensku,ale jinde ve světě když se nastřelíš takhle zblízka tak se to holt nepíská tak se s tím smiř.

Reagovat
smazaný uživatel

kde mas auto?

Reagovat
danielfc
Reagovat
SunFells

Reagovat
masly008

dík už jsem to viděl a je to tak jak říkám,balon trefil kos a ne ox.takže vše OK.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=LWNai9xuD-g

Jany pri dnesnim sledovani livesportu

Reagovat
masly008

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusene tam hazel f5, jestli se mu to fakt nezda

Reagovat
Gunner14

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

pls, to už se stalo mockrát na to, aby mě to rozhodilo

Reagovat
smazaný uživatel

ale je fajn, že máš o mě starost

Reagovat
Counter

Dneska mají dobrou náladu oba tábory, výjimečně poklidná diskuze

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gunner14
Reagovat
R.Meireles

City první silnější soupeř a hned prohra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Gunner14

FArsenal a to je nemusíme ani podplácet https://twitter.com/Onefootball/status/782610529844068352

Reagovat
Mastný Chobot

Tak teda ale, ak to trafil Kos a nie Ox, tak prepisat strelca a Kos zasa do zostavy kola, nech sa niektorym hekterom zduria cikule od nervov.

Reagovat
smazaný uživatel

Netrefil to Ox, ale Gibbs jo

Reagovat
SunFells

Já myslel, že ten hlavičkoval míč na Kosce

Reagovat
bednik

to nehlavičkoval Lewis?

Reagovat
Mastný Chobot

hejterom

Reagovat
mr.Silver

A Theanek dalsi acko, letos ma z 9 zapasu 5+2

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Theanek, bože...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, jaká ironie z toho obrázku vychází.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

jj, a super je ak v medzihre a smerom dozadu, momentalne jeden z najlepsich, len nech mu to vydrzi

Reagovat
Mastný Chobot

*aj

Reagovat
Counter

Hlavně v té práci dozadu je to paráda. Přijde mi, že hráči soupeře za ty roky hraní proti němu už s něčím takovým ani nepočítají, a tak je teď luxusně obírá o míče

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
Hokaido

Ox údajně v rozhovoru přiznává, že se toho míče dotknul.

Dneska je to větší drama, než na deadline day.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty, které to zajímá, určitě.

Reagovat
Hokaido

ok

Reagovat
Mastný Chobot

achjo

Reagovat
patas92

Reagovat
mr.Silver

Chce acko, chudak...

Reagovat
Hokaido

To mi připomnělo, že jsem byl okraden o čistý konto Heatona ve fantě!

FArsenal

A už podruhý za posledních 14 dní. Mandanda proti Stoke taky až po vypršení nastavení.

Reagovat
Taiger

Hlavně si neměl soupeře v H2H.

Reagovat
Hokaido

Pěkných 19b.

Stačil by mi na tebe jen kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám hijack od Koscielnyho.

Reagovat
kiwwi

to neni mozne, sunfiels to jasne videl na videu

Reagovat
Counter

Viděli jsme to jasně na videu všichni

Reagovat
masly008

Reagovat
SunFells

A stále to vidím

Reagovat
masly008

Reagovat
kiwwi

stale vidis, ze sa jej Ox nedotkol? To bola podstata celej debaty nie? Ze ked sa jej Ox dotkol tak je to ofsajd

Reagovat
SunFells

Rozumíš tomu správně. Stále vidím, že se jí Ox nedotkl.

Reagovat
Mastný Chobot

si to aspon teda pozri z ineho uhlu, nez budes vtipne sarkasticky, mne sa tiez najprv zdalo, ze to bol Ox a nikto len Ox

Reagovat
Mastný Chobot

fu to je velky zvrat

Reagovat
SunFells

Ox řekl, že do toho práskli oba ...zoufale prahne po uznání no

Reagovat
Counter

Ox jen nemá cit v noze a myslel si, že se dotkl míče, když místo toho akorát kopl Kosce do kopačky

Reagovat
oddy

Reagovat
kiwwi

a Koscielny asi nema cit v rukach co?

"I don't know if I touched the ball with my hand but the ref gave us the goal and we need to respect the decision.

Reagovat
Counter

První otázka zněla, zda jako stoper bude ten gól chtít pro sebe, a Kosc začal mluvit o tom, jaký to byl těžký zápas To je těžko takové rozhovory, buďto nerozumí, nebo pak následně ani pro jistotu nechce přiznat něco kontroverzního.

Reagovat
Mastný Chobot

a co ma povedat? "hej mal som ruku, rozhodca je slepy kokot lol"?

Reagovat
kiwwi

coze? a preco to nepriznat ked to videlo 100 milionov ludi a uvidia to aj ti rozhodcovia

Reagovat
Mastný Chobot

a preco by mal? ked hrac nasimuluje penaltu, tak ma potom do novin hovorit, ako to paradne nasimuloval?

Reagovat
kiwwi

to je snad nieco ine...snazite sa tu trvdit, ze ta ruka nebola "ilegalna" tak preco sa k nej nepriznat?

Reagovat
Mastný Chobot

ja neviem, ci bola alebo nebola, na to su tu ini machri a pochybujem, ze to vie Koscielny. Tak ci tak, nevidim povinnost priznavat sa k tomu. povedal presne to, co by clovek cakal, ze povie.

Reagovat
kiwwi

tak ja by som teda cakal hocico len nie to, ze borec povie, ze nevie ci sa to dotko ruky...urobil zo seba debila

Reagovat
smazaný uživatel

nj asi si nebol v tej chvili isty co ma povedat mal kratky cas na rozmyslenie a vypadlo z neho toto..blbost, ale viem si to predstavit z jeho pozicie bezprostredne po zapase

Reagovat
Svatej

přiznávat by se melo ke všemu, je to proste fer gesto

Reagovat
icemike

Reagovat
jacobT

Čo na to Ornstein?

Reagovat
Hachim Mastour

Ozil katastrofálny výkon, možno keby mal pred sebou útočníka a nie Alexisa, ktorý sa sústavne sťahoval ku Cazorlovi a prakticky hral ako podhrot, tak by hral inak.

Reagovat
mr.Silver

Po 2 supervykonech mu to dneska neslo, a hned se tady z nej bude delat trageda.

Reagovat
Hachim Mastour

Veď bol pozične úplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy měl naposledy asistenci?

Reagovat
smazaný uživatel

proti Ville, posledni zapas min. sezony..

Reagovat
afc

Aj bez jeho asistencii mame 5 vyhier v rade. No povedz,nie je to skvele?

Reagovat
Amos

OT: Balotelli v 82. minutě gol na 2:1 a pak ještě stihnul 2 žlutý, takže červenou je to ďábel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo spíš debil.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Dojdu domů a vidím, FArsenal zase úřadoval.

Kolik bodů už mu tuto sezónu rozhodčí přihráli? 4?

Reagovat
smazaný uživatel

Víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ne.

Reagovat
SunFells

S takovou domů asi už nechoď ...nebo kdekoliv k internetu.

Reagovat
C-M@ster

Necítíš se ve své kůži, když fandíš protežovancům, Eržo?

Reagovat
SunFells

Dám ti vědět, až budu mít možnost něco takového posoudit.

Reagovat
C-M@ster

No, však jsi byl zamlada kovanej Sparťan...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

tak to pridaj, kamarat

Reagovat
Counter

Dneska nepřihráli nic, ale obecně čím víc, tím líp

Reagovat
Zdechlina

50

Reagovat
smazaný uživatel

Gól platit neměl, ale na posouzení rozhodně extrémně těžké.

Oxlade se skutečně míče nedotkl, tudíž žádný offside, nicméně hra rukou se měla posoudit jako přestupek, neboť mařila míči v opuštění hrací plochy a díky ní tak padla branka. Něco jiného by bylo, kdyby tu ruku nastřeloval a už před zásahem by míč mířil do brány.

Hlavní je vždy maření, před čímkoli jiným.

PS.: Hovoří k Vám rozhodčí.

Reagovat
C-M@ster

* Rozhodčí z malé kopané, kde je spousta pravidel platí jinak a třeba ofsajdy tam nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Pískám i velkej.

Reagovat
Counter

Ale tím, že získal výhodu, to přece ještě není automatické provinění proti pravidlům, ne? Od toho jsou v pravidlech uvedená i další kritéria, podle čeho se ten úmysl dá prokázat a kdy se naopak o přestupek nejedná. Když třeba útočící hráč napálí obránce z metru do ruky u těla, čímž dojde k nechtěnému zabránění gólu, taky to je "maření" a výhoda pro toho "viníka", ale penalta to být přece nemá...

Tohle je z českých pravidel platných pro rok 2016:

https://s13.postimg.org/9z14sgkqv/Hra_Rukou.jpg

Kosc byl v dost krkolomné pozici na to, aby ty ruce jeho poloze těla odpovídaly, neměl šanci tomu předejít, nebyl v tom žádný úmysl - naopak tomu může odpovídat ten čtvrtý bod dole, že si reflexivně chránil obličej + jednoznačně šestý bod, protože se trefil do ruky sám → tohle všechno nasvědčuje tomu, aby to rozhodčí neodpískal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvím o tom, že to maření je rozhodující kritérium v tomto případě, ne v jiném. Podobná situace je třeba u gólmana, který vyběhne z vápna, od nohy mu míč při zákroku zasáhne ruku. V případě, že by míč následně putoval (jednoznačně) k soupeři, který by mohl zakončovat do prázdné brány, jedná se o přestupek a následuje i ČK.

Ono je to pravidlo o vlastní nastřelené ruce dost složitý, ale zrovna v tomto případě to dává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Základní poučka, která se na seminářích dává, je představit si, jak by ta situace pokračovala bez té nastřelené ruky. Proto ani pokud obránce ve svém vápně nastřelí svou ruku, nemusí se vždy jednat o dovolenou hru. Záleží také na tom jestli pokračuje ve hře, nebo co by se prostě (jednoznačně) stalo dál.

To pravidlo vešlo v platnost kvůli tomu, že když si hráč ve vápně nastřelí vlastní ruku, obyčejně by míč putoval vysoko nad hrací plochu a pokud by k tomu nastřelení nedošlo, v 95% případů by nenásledovala vyložená gólová šance.

Což se samozřejmě dá aplikovat i na jinou hru rukou, ale ty procenta tam nejsou tak jednoznačná, jako v těch případech, kdy si to hráč sám nastřelí.

Každopádně probírat tyto věci na netu je úplně zcestný, to ti někdo musí vysvětlit u videa nebo v názorné situaci, já taky předtím, než jsem to absolvoval na semináři, byl úplně mimo a myslel jsem si, že všechno vím nejlíp.

Reagovat
Counter

*scestný

je to holt věda, dík za postřehy. Ať už by to rozhodčí rozhodl jakkoli, nedá se mu to vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

*ščasný

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiwwi

OT: Celta drti Barcu 3:0 v 33. minute

Reagovat
Hokaido

Nj, to jsou ty obrany v PD...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Atlético de Madrid

to je ta liga dvou tymu zejo

Reagovat
kiwwi

no ked uz tak troch a je na milion percent iste, ze niekto z tych troch to vyhra, o to ide

Reagovat
Atlético de Madrid

ja tu debatu nechci vest takhle, jen jsem chtel poukazat na to, ze i tymy jako Celta jsou dost silne a umi podrtit giganta formatu Barca :)

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Zatímco PL se těch vítězů střídá několik

Reagovat
kiwwi

za posledne 4 roky 4 rozni vitazi

Reagovat
patas92

Což je stejně, jako za posledních 13 let. U Barcy to jsou 3 vítězové. Hrozný rozdíl

Reagovat
kiwwi

a za poslednych 70 rokov ma La Liga 6 roznych vitazov, Anglicka liga ma za to iste obdobie 15

Reagovat
patas92

8...Práce z Googlem: 4-

Reagovat
patas92

*s

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

fú, teraz ti s Cunterom oznámkujeme gramatiku a sa dosmeješ

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

7 - splynul mi Athletic s Atleticom - pocitame od sezony 46-47

Reagovat
patas92

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Dost průhledně proti tomu bojují.

Reagovat
Mateo16

To je ta vyrovnanost PD . Co tu umielas X krat furt

Reagovat
smazaný uživatel

Lago Aspas si maže obranu Barcelony na chleba

Reagovat
Counter

*Iago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/a/HHiUU

Southgate nanominoval

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard

Reagovat
kiwwi

hrava pravidelne a hrava dobre, navyse a plac sa asi aj tak pravdepodobne nedostane...ja som za takychto mladych perspektivnych hracov....jednoznacne vacsi je Rooney, ale ten je kapitan, tak to mas tak no

Reagovat
kiwwi

a teda je zaujimave, ze sa pozastavis viac na Lingardom ako nad Oxom

Reagovat
smazaný uživatel

zápasy Man U som sledoval oveľa viac ako Arsenalu, ktorý som videl až teraz proti Burnley. Takže preto. A Lingard bol na ihrisku neviditeľný a po zranení bez formy.

Reagovat
kiwwi

ty kokos ja som si az teraz vsimol Glena

Reagovat
Hokaido

Naprosto zaslouženě, pokud je Clyne zraněnej.

Reagovat
kiwwi

Glen tam nebol zasluzene ani ked bol na svojom hernom vrchole

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

Koho bys vzal?

Reagovat
kiwwi

ako neviem preco by tam musel nutne byt niekto dalsi okrem Walkera...kolkokrat sa islo len s troma bekmi...strednych zaloznikov tam mas tiez len dvoch na dve pozicie

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
Busby babes

No Lingard me teda prekvapil.

Reagovat
SunFells

Tak hrává ...je tam i Ox.

Reagovat
Busby babes

vsak jo, ja mu to preju. Jen jsem to necekal.

Reagovat
mr.Silver

Ox asi za dnesni ani ne asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

woodcott ox

Reagovat
jacobT

Thea so súčasnými výkonmi by bola hlúposť nepovolať.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson to fakt nemaju lepsich?

Reagovat
Counter

Kvalitních pravých beků je jako šafránu obecně.

Reagovat
fff

Mohla by ta tabulka takto ostat .

Reagovat
Busby babes

Lingard i Rashford v nominaci Anglie. Shaw ne. Coz je pro nas asi taky dobre.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Counter

Tady je to vidět nejlíp, ještě jak to vrátili.

Reagovat
SunFells

Čulák říká, že záběry lžou, věřme Oxovi.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

v poslednom šas vždy ked nepozerám MU strácajú body vtedy.

A culés aspoň na chvílu sklapne super.

Reagovat
Busby babes

tak prestan. Dik.

Reagovat
Counter

nezvládáš

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TrueCommunist

OT: Ahoj, chtěl bych se zeptat,jestli někdo nemá zkušenost s reklamací. Mám dvoje stejné kopačky, ale jen jeden záručák a zrovna od těch, co se mi nerozbily. Takže je nějaká pravděpodobnost, že bych mohl reklamovat ty druhé na záruční list od těch prvních? Oboje byly kupovány na jiných obchodech. Díky za radu. :) Nejsem si jist, jestli tam nemají nějaké číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za měsíc Září:

Počet komentářů: 70953

Nejaktivnější uživatelé:

- pawelFCB (1453 komentářů)

- db18 (1170 komentářů)

- [ACS]eRw!n (1169 komentářů)

- Ol!ver (955 komentářů)

- Hokaido (925 komentářů)

- Kubajs888 (905 komentářů)

- ZB 07 (833 komentářů)

- 1. FC Koln (762 komentářů)

- Uwe háže buly (733 komentářů)

- Kang & Kodos (729 komentářů)

Vtipálkové měsíce:

- Kang & Kodos (karma 464)

- db18 (karma 257)

- Mastný Chobot (karma 248)

- Hokaido (karma 234)

- [ACS]eRw!n (karma 162)

- Uwe háže buly (karma 145)

- Miguel19 (karma 143)

- ZB 07 (karma 139)

- Busby babes (karma 133)

- SunFells (karma 131)

Palcohoniči měsíce:

- Kang & Kodos (karma 261)

- Mastný Chobot (karma 212)

- [ACS]eRw!n (karma 209)

- db18 (karma 177)

- Hokaido (karma 170)

- Counter (karma 153)

- ZB 07 (karma 138)

- Whitemedia (karma 127)

- kiwwi (karma 126)

- Janko Nezvladajko (karma 114)

Kokotkové měsíce:

- [ACS]eRw!n (karma 70)

- Kang & Kodos (karma 64)

- Ol!ver (karma 61)

- db18 (karma 57)

- Kubajs888 (karma 55)

- Hokaido (karma 55)

- Mastný Chobot (karma 53)

- Janko Nezvladajko (karma 52)

- valloire (karma 48)

- kiwwi (karma 39)

Omezenci měsíce:

- Kubajs888 (karma 218)

- pawelFCB (karma 200)

- ZB 07 (karma 189)

- Ol!ver (karma 187)

- Hokaido (karma 162)

- db18 (karma 138)

- Manny (karma 128)

- Whitemedia (karma 110)

- REPLIKATOR (karma 106)

- Furia Ceca (karma 94)

Nezvládači měsíce:

- Kang & Kodos (karma 85)

- [ACS]eRw!n (karma 42)

- Miguel19 (karma 39)

- Uwe háže buly (karma 37)

- r.mrazik (karma 35)

- Hokaido (karma 31)

- Mastný Chobot (karma 31)

- Stevie (karma 28)

- blaugrana (karma 27)

- Iacob (karma 25)

Reagovat
icemike

jak se jmenuje ten 3. Pokemon? Blíží se konec roku

Reagovat
Wat

Raichu je strop!

Reagovat
smazaný uživatel

piču

Reagovat
Cobra

Owny měl bys zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som bol aj raz nezvladac, sice neviem preco, ale bol som

Reagovat
Hokaido

raichu

Reagovat
Mastný Chobot

it was a good month

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pičo Rajchu fakt dělá měsíční.

Reagovat
SunFells

Že vím, kdo bude dělat výroční.

Reagovat
smazaný uživatel

No řekni Pichu bude dobrej leda tak na hodinové souhrny.

Reagovat
SunFells

Aha, tak se už nevyznám

Reagovat
alcantara

Ja som to tusil.

Reagovat
smazaný uživatel

Omezenec znamena jako co?

Reagovat
kvasha16

v kuloaroch sa hovori len o tom, ako sa pocita palcohonic a vtipalek a asi aj kokotko, tie ostatne su pre nas neznamou pokial som teda nieco neprehliadol

Reagovat
ZB 07

mě by) taky zajímalo, jak se určuje...málem jsem ho vyhrál a ani nevím za co...

Reagovat
smazaný uživatel

ARSE, FARSE, FA, fARSEnal to snad nie je pravda ako ich vsetky sily tlacia dopredu. FA, stesti, nahoda = ARSEnal a aj tak su stale za nami. strasne smiesny klub.

Trochu sklamanie ale ze to bolo dnes bez penalty... uz im to asi setria na NLD. Tam budu musiet pisknut tak 4 aby s nami aspon zremizovali

Reagovat
mr.Silver

a aj tak su stale za nami. strasne smiesny klub

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Counter

Reagovat
afc

Sandro si ide svoje

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Hachim Mastour

Na NLD dostaneme redku po vašej simulácii.

Reagovat
tunkic

tralala

Reagovat
REPLIKATOR

Pogba

Reagovat
vladis271

Barca

Reagovat
vladis271

Aspas 2 góly.

Reagovat
Cobra

STEgen

Reagovat
Counter

Trapná liga no, nemají tam konkurenci a ještě k tomu trapně prohrávají s tou trapnou konkurencí!

Reagovat
kiwwi

pockaj, o chvilu otoci hattrickom Pique a bude to este viac na smiech

Reagovat
kiwwi

ty kokos tesne

Reagovat
vladis271

trápne obrany na oboch stranách. nič nové pod slnkom.

Reagovat
Counter

Něco jak 75 % PL?

Reagovat
kiwwi

patas9201.10.2016 13:49#

Ter Stegen je nohama lepší jak Coutinho

blaugrana02.10.2016 15:56#

Keď vidím, čo Claudio vyvádza, tak bol jeho odchod a zotrvanie Marca, ktorého hra nohami je najlepšia na svete + do budúcna bude top skvelým rozhodnutím.

https://streamable.com/pbju

Reagovat
patas92

Reagovat
Cobra

Taky jsem si na toho blba z PD sekce vzpomněl

Reagovat
patas92

Jestli nepoznáš obyčejnou nadsázku, tak si blb tak akorát ty (pokud teda narážíš na mě)

Reagovat
Cobra

Na tebe ne

Reagovat
Counter

Načasování nemohlo být lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdyby si něčeho šňupl, akorát na hřišti to poznat není, no

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

si pamatuju jak v zapase U21 na tom Euru v edenu snad kazdej odkop od brany poslal do pate rady.

Reagovat
kiwwi

a ja len teda dodam - nemecka brankarska skola

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

To su tie Pepove ritky, no.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Switchback

co ten tvůj neustálej hate na německý golamny?

Reagovat
Switchback

golmany

Reagovat
smazaný uživatel

goallamy

Reagovat
smazaný uživatel

Gorlami

Reagovat
kvasha16

golemamy

Reagovat
niflheim

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

Conte was snapped at Torino's clash vs. Fiorentina on Sunday. One man of interest is Joe Hart on loan at #Torino from #MCFC. #CFC (Yahoo!)

Reagovat
Counter

Tenhle víkend po pohárech ztratili v lize body Bayern, Dortmund, Barca, Real, MU i ManCity, potažmo Neapol nebo Leicester + Arsenal měl šíleně namále. Ne všude to je samozřejmě relevantní, ale takový počet už přece jen stojí za zmínku.

Reagovat
smazaný uživatel

Příčiny jsou zřejmé. Osm z devíti zmíněných klubů hrálo v týdnu LM. A pak jsou tu United.

Reagovat
Busby babes

tak EL je v tomhle ohledu debilnejsi nez LM.

Reagovat
smazaný uživatel

A Leicester takmer vôbec nerotuje.

Reagovat
Counter

Ještě PSV přichází v úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

link na MOTD?

Reagovat
Mastný Chobot

to bolo super... a Shkodran si ma získava ako svojou hrou, tak aj všetkým tým okolo. Akurát občas reaguje až trochu teatrálne, no.

Reagovat
Counter

Dost to prožívá, ale tak dokud z toho nebudou zbytečné fauly nebo karty, nic proti tomu nemám. Chytnul se parádně a hlavně se zdá, že jim to s Koscem může klapat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

Louis Van Gaal (2015/16) - 7 zápasov, 16 bodov,

José Mourinho (2016/17) - 7 zápasov, 13 bodov

Reagovat
Euphael

nevadi

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TopinB

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

rozdil dela zapas se City.

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
nani92

what

Reagovat
smazaný uživatel

.CZ

Reagovat
smazaný uživatel

+.SK

Reagovat
Busby babes

no ze jsme meli obdobnej los jak loni. Jen letos jsme prohrali zapas se City, zatimco loni jsme Liverpool porazili. Loni smolnej zapas s Newcastlem, letos se Stoke, prohra se Swansea loni, letos s watfordem.

Reagovat
B3n

Nástup LVG - červenec 2014

Nástup JM - květen 2016

Reagovat
Counter

Kvalita kádru určitě nehraje žádnou roli

Reagovat
B3n

Jo no, protože LVG měl bandu šmatláků a JM má dream team, že jo ?

Reagovat
vodka

no, mourinho dostal, na koho si ukázal, to se o LVG říct nedá...

Reagovat
kiwwi

koho nedostal?

Reagovat
B3n

Měl na to málo peněz, ne ?

Reagovat
Counter

Chceš mi tvrdit, že LvG měl lepší kádr než má Mourinho?

Reagovat
B3n

Ne, to nechci. To, co jsem Ti chtěl říct je to, že oba dostali spoustu prostředků k tomu, aby si kádr poupravovali k obrazu svému. No a pak samozřejmě samotná práce s týmem. Jeden z nich na to měl rok a měsíce, druhej jen měsíce. Rozdíl jsou 3 body. To je fakt průser, co ?

No a navíc, i to, kdo jakej kádr má, je z části práce onoho manažera, jak jistě víš. Například mám silný pochybnosti, že by dnes byl v United Zlatan, nebýt tam José.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Counter

Co s tím má ten druhý odstavec společného? Odbíháš už jinam. Mourinho má prostě kvalitnější kádr, tečka. Je to argument stejně dobrý jako ten, že LvG měl na zavedení svojí "filozofie" víc času (u Guardioly vidíš, že ten čas je docela proměnlivý, přičemž předpokládám, že Mourinha považuješ za kvalitnějšího manažera než LvG).

A o jakém průseru mluvíš? Jsi tady totiž jediný, kdo něco takového zmiňuje. Samozřejmě že debata o rozdílu tří bodů na základě sedmi ligových kol je o ničem, ale když už se ho tu snažíš zase za každou cenu obhajovat...

Reagovat
B3n

Tak Ty jsi vytáhl něco o kvalitě kádrů. Já jen připojil k tomu to, že i to, jak kvalitní a poskládaný kádr je, je i z části prací manažera. Ale máš pravdu, to už je jiná debata.

Průser je samozřejmě přehnanej, to uznám. Když se ale podíváš výše, tak Hokaido postnul vlastně to stejný s (alespoň podle mýho soudu) ironickým " José " a reakce na to byli typu, že José už není co býval a pár palců od Mouhaterů.

K přímo tomuto postu, jsem přidal jen doplňující info o tom, jak dlouho byl kdo s týmem tou dobou. Načež Ty jsi musel reagovat ironicky (zase, jen dle mého soudu, můžeš mě vyvést z omylu) něco o kvalitě kádrů, o které doteď taktéž nebyla žádná řeč. Souhlasím, že debata o rozdílu tří bodů, po sedmi kolech, je o ničem, ale když už jsi musel zase za každou cenu reagovat s negativním nádechem na debatu o Mourinhovi...

Reagovat
kiwwi

lenze mozno pre LVG bol kvalitnejsi kader ten, ktory mal on

Reagovat
fff

Reagovat
kiwwi

co sa smejes...tak on si ho tak vyskladal, tak asi mu to tak vyhovovalo...pride dalsi manazer a niektorych hracov od predchadzajuceho manazera tam mat nechce a dotiahne si svojich hracov

podla mna mame kvalitnejsi kader ako pod van Gaalom ale to neznamena, ze by ten kader bol kvalitnejsi aj pre van Gaala a ked hej, tak nastava otazka, preco si taky kader nevybudoval ked mal na to 4 prestupove obdobia a Mourinho 1

Reagovat
bbbauch

Jako by to nekde tvrdil + nikdo tady a urcite ani ve vedeni necekal, ze budem hned valcovat. Posun oproti Gaalovi tam proste videt je, ja jsem zatim spokojenej. Tenhle tvuj vykrik do tmy fakt nechapu

Reagovat
Counter

Tak jako ještě aby tam žádný posun nebyl, když koupíte další čtyři hráče za 150+ mega a ti z předešlých sezon jsou zkušenější/aklimatizovanější/vyspělejší (Rashford, o kterém jste před rokem ani vy nevěděli, že vůbec existuje, Martial, Shaw)...

To přece není žádný výkřik do tmy, bavíme se tu o poměrně zbytečném srovnání založeném na malém vzorku a někdo se tu snaží mermomocí obhajovat Mourinha vypíchnutím jednoho argumentu. Je namístě v takovém případě přidat další, který je podobně relevantní, akorát nezapadá do té obhajoby.

Reagovat
bbbauch

tak se shodneme hlavne v tom, ze to srovnani je zbytecny mne treba vubec nejde o obhajobu mourinha, ja ho tu nechtel a kdyz se potvrdilo, ze nas povede, psal jsem, ze mu dam cas, nez zacnu vynaset soudy.. proto jsem se ozval, to srovnani proste nemuze mit zadnou hodnotu kvuli okolnostem - at uz je to cas s tymem, nebo kvalita kadru (na to mam ale nazor takovy, jako B3n)

Reagovat
Counter

Já tady taky to srovnání nedával, ani ho nepalcoval, ani přímo nekomentoval. Jen mě fascinuje, že má někdo tendenci hned bránit Mourinha, místo aby to prostě odpálil jako statistiku, která o ničem nevypovídá, protože taková opravdu je.

Reagovat
bbbauch

+ Gaal mel 2 roky (!) na to, aby si ten kadr vytvoril, takze tam se na kvalitu kadru fakt koukat snad ani nemusime

Reagovat
bbbauch

* teda v dobe tohohle porovnani na to mel rok a nejakej mesic

Reagovat
Counter

Wright to s Wengerem a anglickým nároďákem řekl přesně

Škoda že v MOTD neukázali i ten Pogbův zbytečný faul ze závěru, tím by pěkně dokonali jeho zápasový zmar.

Reagovat
kiwwi

Jaký zmar ty vole... Fakt sa už venuj len Arsenalu radšej

Reagovat
Sm0ker

Nezvládáš.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zmar? nejlepsi nas zaloznik, po Blindovi nejlepsi hrac. Zmar predvedl "akorat" v zakonceni, jinak hral dobre.

Reagovat
kiwwi

on ten zapas nevidel a ide mudrovat vies? To je klasicky counter, jak sa jedna o United tak ma tmu pred ocami... Ale stale je to lepsie jak ten komik Old Trafford No.7 ktory zapas videl a aj tak povazoval Blinda za najhorsieho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Však v případě Old Traffordů aspol je nejúčinnější prostředek nereagovat.. Hrozně vyžaduje pozornost..

Reagovat
kiwwi

sak nanho uz ani nikto nereaguje skoro...taka attention whore tu uz dlho nebola

Reagovat
alcantara

vrabejka jednoznacne.

Reagovat
kiwwi

on je chudak mentalne postihnuty, to je trochu nieco ine

Reagovat
alcantara

To by bolo to jedine, co by ho ospravedlnovalo.

Reagovat
Busby babes

uz budu jen smajlikama.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec.. pak je to teprve přestane bavit.. Stejně jako přestal bejt relevantní Masopust a přestal přispívat, nebo třeba nepřestal a přispívá pod jiným nickem, ale už není tak otravnej.

Reagovat
Counter

Ono to je spíš tak, že ať už napíšu cokoli, tmu před očima máš ty a automaticky tomu musíš oponovat a vidět za tím jen to nejhorší, jak chci tvému milovanému klubu za každou cenu uškodit.

Reagovat
kiwwi

niesom jediny kto si to u teba vsimol...neviem preco musis svoje inak celkom normalne vystupovanie zhadzovat tymito naprosto neobjektivnymi komentarmi na United

Reagovat
Counter

Tak samozřejmě že z tvého pohledu je to naprosto neobjektivní. A není nic špatného na tom, že na řadu věcí máme jiné názory - podstatné je se o tom nějak normálně pobavit a ne se jen tomu druhému hned z fleku vysmívat a odsuzovat jej.

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivní není ani jeden z vás, jsem rád, že jsem to jako jediný nestranný arbitr mohl uzavřít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Pro tvou informaci, synonymem slova zmar je "nezdar, neúspěch" - Pogba nedal asi tři tutovky (co jsem viděl v MOTD), kvůli kterým jste ztratili dva body + v závěru udělal stupidní faul z frustrace, za který by si zasloužil kartu. Co se ti na tom mém komentáři nezdá?

Reagovat
kiwwi

a to ze hral dobre, vytvoril cistu tutovku pre Zlatana a to na konci rozhodca ani neodpiskal ako faul len si ich sudi zavolal oboch a dohovoril im ti uz vobec neprekaza co, ty zmar?

Reagovat
fff

Vy dvaja by ste sa mali ist spolu do senku nadrbat, lebo tieto vase hadky poslednu dobu uz su dost otravne .

Reagovat
Counter

Tak si nás dej do ignore listu a nečti to, easy

Reagovat
Counter

Co nechápeš na tom, že Pogbův včerejší výkon byl neúspěšný? Přestože zahrál dobře, tak měl na noze/hlavě tři tutovky a všecky zahodil, což MU stálo body. Můžeš to svést na smůlu, ale pořád je to prostě neúspěch.

A ten jeho faul na Allena - když míč ještě nebyl ve hře, tak se faul dle pravidel ani pískat neměl, zato kartu dostat mohl.

Reagovat
Busby babes

nezda se mi to, ze oznacit vykon hrace, kterej hral dobre, ale bohuzel selhal v zakonceni, jako zmar a neuspesny mi prijde proste divny. Pogba nebyl jedinej, kdo mohl a mel dat gol. Ano v zakonceni selhal, sance promenit mel a to je chyba, ale vykon jinak podal dobry.

Reagovat
Counter

Pro tebe selhání a chyba, pro mě zmar = velký rozdíl, hodný výsměchu.

Reagovat
kiwwi

akurat, ze ty si to myslel inac

Reagovat
Counter

Mě vždycky fascinuje, že ty víš, jak to myslím, lépe než já sám.

Reagovat
kiwwi

bohuzial pre teba, si strasne citatelny

Reagovat
Counter

Nevím, co je na tom "bohužel pro mě" kromě konstatně otravných komentářů, ale ok, jen pokračuj

Reagovat
kiwwi

bohuzial na tom pre teba je to, ze ako velmi sa budes snazit zakryt svoj povodny umysel potom co si uvedomis svoj prestrel, vzdy budes precitany

Reagovat
fff

(napisal kiwwi hladiac do zrkadla)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

já nemám problém přiznat chybu, když se jí dopustím. Tohle není ten případ.

Reagovat
kiwwi

teraz proste ten problem priznat chybu, ked si sa jej dopustil, mas

Reagovat
Counter

Jediná chyba je, že se s tebou pořád trpělivě bavím. Ale jsem holt slušně vychovaný.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

vysmech? tak me to uz prijde trosku krecovita snaha vzdycky najit neco podobneho, co se zorvna tenhle tyden United nepovedlo a zvelicit to.

Reagovat
kiwwi

presne vidim ten titulok v pozapasovom review "Pogba po dobrom vykone dokonal svoj zmar inaksovanim zltej karty"

Reagovat
Counter

Nic takového bych nenapsal.

Reagovat
Counter

Výsměch = ten smajl, co na tom je nepochopitelného?

Reagovat
Zaschrona

A neni to spis naopak - ze tahle vase krecovita defenziva vseho mozneho je tady videt kazdy tyden?

Reagovat
smazaný uživatel

dokud byl důvod být arogantní a smát se druhým, je to v cajku, ale poslední lety, co předvádíme v managementu a na hřišti si nezaslouží nic jiného, ale kiwwiho stoupenci jsou typičtí pokémon hunteři

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

nemyslim. vsak my tu taky kritizujeme, kdyz se hraje blbe nebo se neco blbe dela. ale nebudu z Pogby delat trageda, kdyz nedal par sanci, ktere dat mel, o tom zadna, ale jinak hral dobre a byl jeden z nejlepsich na hristi.

Reagovat
Counter

Nikdo tu z něj nedělá tragéda!

Reagovat
Busby babes

a jeste bych teda videl rozdil v tom, pokud ja obhajuju klub, kteremu fandim a fanousek jineho klubu po kazdem kole prijde s prispevkem o United, v cem jsme zas byli tragicti, nechopni, neslusni a ja nevim jaci jeste, napise prispevek vysmevacnym stylem a pak slovickari o tom, ze zmar je vlastne synonymum pro neuspech.

Reagovat
Counter

Vole, zmar je synonymum pro neúspěch, to jsem si nevycucal z prstu... To vy se právě takovýchle slovíček mermomocí chytáte, takže je pro vás musím vysvětlovat opisem nějakých snáze srozumitelných. A místo uznání, že ten Pogbův faul byl v pohodě na kartu, to raději dál obhajujete nebo přeskočíte na argument "ty seš hater s vysměvačným stylem".

Reagovat
Busby babes

jenze o to jde, muzu napsat neuspech nebo treba vybuch. oboji oznacuje totez, ale vyzneni je jine. A tohle je obdobne. Jinak kartu pro nej vubec neresim, kldine ji dostat mohl a na hodnoceni jeho vykonu by to pro me nic nemenilo.

Reagovat
Counter

Pogba z toho zápasu musel být pořádně frustrovaný, ať už v něm z tvého pohledu zahrál sebelíp, což bylo vidět i na tom faulu na konci. Zmar mi tu seděl nejvíce.

Reagovat
Busby babes

to si byl, mohl a mel dat 3 goly a ztratili jsme body. Tak ok, nechme toho. zmar, neuspech... ok.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Je to hit internetu, protože už včera to sdílel i twitterový účet Eurofotbalu

Reagovat
SunFells

I Nova se k tomu stačila dostat. Ale jako dobrý

Reagovat
Infernoqt

OT: Neměl by někdo zájem do NHL fantasy? Yahoo.com login je možný přes fb. Draft někdy tento týden.

Reagovat
nani92

koľko vás je?

Reagovat
Infernoqt

5 odsouhlaseno, 2 by ,,měli" přijít po dovolené ted začátkem týdne a 3 váhaj, liga zatím pro 12, ale dá se rozšířit

Reagovat
telka11

sel bych do toho, napis PM

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se na to dívám. Ox se skutečně míče nedotkl, nicméně ta hra rukou se měla posoudit jako přestupek, neboť mařila míři v opuštění hrací plochy a díky ní tak padla branka. Něco jiného by bylo, kdyby tu ruku nastřeloval a už před zásahem by míč mířil do brány.

Hlavní je vždy maření, před čímkoli jiným. Nicméně pro rozhodčího extrémně těžké obzvlášť z té pozice, kde se nacházel.

Reagovat
smazaný uživatel

a neberie sa do uvahy do, ze ak by tam tu ruku nemal, dost pravdepodobne by ho to trafilo do tvare, a odtial by to slo do branky?

Reagovat
kiwwi

s najvacsou pravdepodobnostou by to od tvare do brany teda neslo

Reagovat
Counter

To soudíš taky z nějakého pozápasového komentáře? Závěry ze sledování videa totiž nemáš dvakrát nejlepší....

Reagovat
smazaný uživatel

To už je dost divoká spekulace, na kterou by ses musel zeptat rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mada

Reagovat
vladis271

Weiss

Reagovat
Nikikrew

blbecek bratislavky

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Nikikrew

zevraj soferoval nadrbany a viezol 10 ludi vo svojom mercedese.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Akym sposobom sa tam zmesti 10 ludi?

Reagovat
Nikikrew

Tak Mercedes G je docela velke auto , vsetko sa da ked sa chce

Reagovat
Radin

To je sestříhané ne? To snad není ani možné :-D

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco tie kridla su tak jebnuti ludia .

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fff

Jebnuta tupa gebula.

Reagovat
Nikikrew

Divam sa na tu situaciu a Ox naozaj netreafil loptu, cize offside ziadny. Ta ruka mi uz pride ale ako pristupok, on si vlastne do nej sam kopol ( samozrejme neumyselne) a bol z toho nakoniec gol. Nie som rozhodca, ale ja by som teda ten gol asi neuznal.

V kazdom pripade 3 zlate body. Burnley naozaj branili zodpovedne, vracali sa rychlo naspat po strate lopty a nenehali nam skoro ziadny priestor v 16tke. Skoda, ze chybal Giroud, dnes by bol urcite platny vo vzduchu.

Kos zaziva zatial fantasticku sezonu, pre mna zatial player of the season so far . Celkovo pekny darcek pre Wengera.

Reagovat
PP

taky si myslím, že neměl platit. Prostě ruka ovlivnila rozhodujícím způsobem brankovou situaci a to by se měl pískat prostě měla jakýkoliv ruka od těla.

Reagovat
alcantara

1000. pre Pepa.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zalez zpátky pod PL, nemusíš tu dělat " La liga Mourinho Dolara"

Reagovat
smazaný uživatel

*PD

Reagovat
kiwwi

*PD

Reagovat
alcantara

To ani zdaleka nedelam.

Reagovat
TopinB

Děláš

Reagovat
alcantara

Ako?

Reagovat
TopinB

No, děláš to samé co dolar, jenom s Pepkem místo Mourinha. A teda ve slovenštině

Reagovat
alcantara

Bud konkretny, tie vseobecne kecy vela nepovedia.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jenom nevěřícně koukal, co že ho to přejelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to byl asi nejlepší zápas PL, co jsem letos viděl.

Ale co ta hádka o penaltu? hm? potíže v ráji?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

jak to mohl byt nejlepsi zapas kdyz jedna strana nic nehrála

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrála nic díky nasazení Spurs. Výborná ukázka toho, jak eliminovat Pepka. Ne betonem jako to zkoušeli SAF a Mourinho, ale aktivně jako to teď nakázal týmu Pochettino.

Reagovat
vodka

Reagovat
t0mmy33MCFC

no vsak ano ale na nejlepsi zapas letos mi to praveze prislo az moc jednoznacny

Reagovat
kiwwi

no tak to zase pozor...SAF hral proti Pepkovi, ale proti Pepkovi s Barcou, ktora bola takmer urcite najlepsi tim v historii futbalu a ani tam nebetonoval, vsak to este aj sami hraci Barci povedali, ze vsetka cest, ze sa United snazili hrat na rozdiel od inych otvoreny futbal

mozno prave to nas stalo titul LM, v jednom z tych dvoch finale sa to betonom mohlo podarit, ale Fergie to tak nechcel

Mourinho ho prave tym betonom eliminoval a potom ho dokazal aj prehrat v otorenom futbale, ale na druhu stranu v otvorenom futbale dostal aj velku nakladacku...musis si proste vybrat, je to tak, ze 70:30 dostanes napicu, ale bude to sympaticke, ze si hral otvoreny futbal

Reagovat
blade115

Právěže Mourinhovi se to povedlo s betonem i proti daleko lepší Barceloně a SAF proti nim vyloženě beton snad nikdy nehrál. Jinak aktivně proti němu hrál už Hiddink a taky dost úspěšně. Pochettinovi všechna čest, včera City vůbec nevěděli, ale dělat z něj inovátora mi přijde v tomhle směru přehnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen říkám, že se mi ten zápas líbil letos asi nejvíc z toho co jsem viděl (což je sama o sobě dost vymezená kategorie) a to proto, že hráči Spurs dokázali perfektně eliminovat Pepovy trojúhelníčky, což moc často k vidění není.

Pepkovi se ubránili i jiný trenéři, ale že by jeho manšaft vůbec nepustili k jeho hře jsem prostě buď ještě neviděl a nebo už tak dávno, že si to nepamatuju.

Reagovat
blade115

Já ti to neberu, taky se mi to včera líbilo. Jen si myslím, že je potřeba být trochu fér - City vede Guardiola chvíli a ačkoliv jsou kvalitní tým, tak s tím, co bylo v Barceloně a s čím se museli potýkat právě SAF, Mourinho a dalsi, se to nedá srovnat.

Nicméně uvidíme, jestli takhle letos Guardiola ještě párkrát nepohori. A hlavně až přijde na LM, kde budou ti soupeři ještě o úroveň výš, tak pak teprv se uvidí, jak na tom doopravdy jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Poche už vymazal trojúhelníky v katalánském derby. Spolu s vysokým pressingem nejúčinnější řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

SAF nehral beton... a mourinho měl hodně štěstí... tímhle aktivním presinkem by dostali čtyřku od barcy, která pod tlakem byla na míči pořád nejlepší, bohužel nikde jinde se nesejde tolik talentovaných hráčů, ale tehdejší Barca je jednoznačně nejlepší tým v historii fotbalu. Každopádně super zápas a spurs super.

Reagovat
Busby babes

vsak SAF i popisuje, jak sice mohl zkusit nasadit o jednoho defenzivniho zaloznika navic a zkusit zavrit stred pole, ale ze si myslel, ze by to stejne nemuselo vyjit, tak se radsi rozhodl zariskovat. Nevyslo to, ale beton jsme proti Barce nehrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Poch se k tomu vyjadril tak, ze jednicka na pencli je Harry a za nim je nekolik hracu kteri se maji domluvit v zavialosti na okolnostech, podle toho kdo si veri. Vcera holt byli dva hodne lacni exekutori. Sam Poch rekl, ze s tim nema problem, ze je to lepsi, nez kdyby si neveril nikdo a ze kdo nekope penaltu nema sanci ji nepromenit. Kazdopadne me Sonny trochu zklamal, protoze kdyz uz si ji Erik vzal, tak to mel bud respektovat a nebo si to teda vydupat, protoze takhle ho jen rozhodil.

Reagovat
Radin

Tak ten druhej poločas zase tak super nebyl :-)

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

John Obi Mikel: "Nevím, odkud přišly zprávy o tom, že jsem zraněný, protože já nejsem zraněný."

Reagovat
t0mmy33MCFC

Dostane Pogba tu stopku ???

Reagovat
kiwwi

zaco?

Reagovat
t0mmy33MCFC

https://www.facebook.com/TrollPremierLeague.Official/videos/1773943489555536/ to mi prijde jako horsi utok nez co predvedl Nolito

Reagovat
t0mmy33MCFC

ale tak myslim to spis z recese , ono to asi ani neni mozny ne, pokud to rozhodci videl a nijak neodsoudil ze ?

Reagovat
kiwwi

a vobec ti nevadi ze je to takto vytrhnute z kontextu? Boli to klasicke stuchanice pred standardkou, Pogba tam nieco utrzil od Allena tiez, rozhodca prerusil rozohravku, oboch si zavolal a dohovoril im

Reagovat
t0mmy33MCFC

j dival sem se na poslednich 10min , ale vypada to brutalne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

jj, já jsem ten s tmou před očima

Reagovat
kiwwi

ty magor? Rozhodca ich mal rovno pred sebou, prerusil rozohravku a oboch si zavolal...videl celu situaciu rovno na podnose a aj zasiahol, to nebolo tak, ze to nechal tak alebo ze si to nevsimol jak to moze z toho videa vytrhnuteho z kontextu posobit (pri niektorych je dokonca popis "How the fuck referee did not see it" a pod.)

Reagovat
Counter

Já vím, že si je rozhodčí zavolal, jen prostě nesouhlasím s tím, že mu akorát domluvil bez karty.

Reagovat
Counter

Fakt nejsi ochotný připustit, že za to mohl dostat kartu?

Reagovat
Sm0ker

Za to ho mohl poslat ven :) ho tam složil jak ze zápasu řeckořímském

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/manindetribune/status/782562891228643328

vsak toto je minimalne zlta, aj keby mu Allen kopol do hlavy predtym.

Reagovat
smazaný uživatel

Vytrhnuté z kontextu Jediný relevantní kontext by byl, kdyby Allen vytahoval z kapsy nůž.

Reagovat
kiwwi

alebo trebars ze mu stuchol do zaludka co sa bezne robi v takychto situaciach? Rozhodca si ich zavolal, obaja k tomu povedali svoje, rozhodca to vzal do uvahy a islo sa dalej...my nevieme co sa tam stalo, vidis akurat len to videjko vytrhnute z kontextu, ktori vedia len oni dvaja a rozhodca...nezda sa mi zeby Allen nejak protestoval, asi vie ze k tomu prispel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ty bys to obhajoval, ikdyby mu dal pesti misto povaleni na zem ze?

Reagovat
kiwwi

keby mu dal pastou, tak dostane cervenu kartu a ban

Reagovat
smazaný uživatel

i komentátorovi ušel ten kontext, že byl tak překvapený?

Reagovat
vodka

pokud se nedíval přímo na ty dva, tak dost pravděpodobně ano...

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, ale hádám, že pořád budou mít o tom "kontextu" víc jasno, než kiwwi...

Reagovat
kiwwi

a co rozhoca, ktory stal meter od toho a mal to ako na podnose, videl to, prerusil hru a vydiskutoval si to s nimi...nebude mat prave on najviac jasno v tom kontexte?

Reagovat
smazaný uživatel

no, jak už asi všichni víme, mininimálně tuhle sezónu stojí rozhodčí v PL za kulový, a ten povyk na ten zákrok vznikl právě kvůli tomu, že rozhodčí očividně udělal hodně velkou chybu.

Reagovat
kiwwi

jaky povyk ked sa to prave nikde neriesi okrem komunit ABU fans

tie reci jak stoja rozhodcovia za kulovy si mozes strcit za klobuk - ludia vo vacsine pripadov ani nevedia ani poriadne pravidla a idu hodnotit rozhodcu, nehovoriac o tom, ze castokrat su mudri az po desiatich opakovackach a neberu do ohladu x dalsich faktorov

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To je hloupost.

Reagovat
kiwwi

vsimni si, ze rozhodca tam piskal este predtym ako ho Pogba zvalil na zem, tam sa nieco dialo

Reagovat
Counter

Všichni tu mají mlhu před očima, hateři hloupí.

Reagovat
kiwwi

ja sa im ani necudujem, z toho 3 sekundoveho videjka je zaver jasny

Reagovat
smazaný uživatel

což mohl pískat i pro to, aby se kopal roh?

Reagovat
PP

no navíc! Toto udělat po přerušení hry je přece na červenou ne? Nesportovní chování, čau..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Reagovat
patas92

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Hokaido

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

heh, to je ale fakt sila trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle stopku?

Reagovat
eder

Měl by se smažit v ohni pekelném. Jako každý mouřenín, který vztáhne ruku na přímého potomka Ježíše Krista.

http://i1.walesonline.co.uk/incoming/article10793941.ece/ALTERNATES/s615/joe-allen.jpg

Reagovat
FUnk

Ted jsem se dival na zaznam spurs-city. Super vykon, ali a son si paradne rozumi. viktor to tam pekne brousil ve stredu a obrana parada i s hugem. Jen tak dal

Reagovat
PP

hmm, bohužel.. První poločas hrál celý tým jak z partesu - radost sledovat. Je fakt, že City nastoupilo v hodně zvláštní sestavě, ale na to se nikdo neptá a nedali jste jim čuchnout.

Reagovat
fff

Ali je super hracik. Jedine co mi na nom vadi je, ze on aj keby meter pred rozhodcom kopol hraca z vyskoku do tvare a rozhodca to odpiskal, tak Ali by sa tvaril nasrato, ze ako to moze piskat

Reagovat
smazaný uživatel

Plus je to zakerny provokater. Hrat proti nemu, tak mu do polocasu vyliskam

Reagovat
jk

To teda jo. On dokáže ty soupeře i fanoušky kolikrát fakt rozhodit a nasrat.

Reagovat
PP

je to trochu zmrdeček..

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Defenders hate him!

See how he annoys them with simple trick.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

on to ma proste v sobe, ted uz mu ani dlouho nepreplo, tak snad bude klid, ale na 20ti leteho hrace je proste TOP.

Reagovat
Radin

Přijde mi trochu namyšlený, po zápase bych čekal úsměvy hned atd a on tam jde, tváří se důležitě :) Samozřejmě to tak může jen vypadat, ale známe fotbalisty :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle United legends take on Manchester United this Sunday at Kingston Park in a star-studded contest that should grab the attention of Toon fans during the free weekend due to the international break.

Bude hrát i mladej Srníček

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

FArsenal, davam tomu tri kola a jdem na prvni misto

Reagovat
smazaný uživatel

Schválně, jak dlouho tam vydržíte tentokrát.

Reagovat
Mastný Chobot

tak snad dlhsie ako 15 minut... if you know what I mean

Reagovat
Le Gunner

Čtvrthodinka je v pohodě.

Reagovat
Free_player

už zase jedete na titul ? já myslel, že tahle naivita patří k jaru

Reagovat
Counter

https://twitter.com/SwansOfficial/status/782900272855154688

Guidolina je škoda, ale trpělivost už dneska není k vidění nikde. Bradley je přinejmenším zajímavá volba, snad se mu bude dařit líp

Reagovat
Busby babes

a Giggs zas nic?

Reagovat
kiwwi

Aston Villa ma volno

Reagovat
Zaschrona

Tam by byl blazen chodit...

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs Nech začne v nižších ligách a niečo sa podučí. Veď ten chlap nemá žiadne poriadne skúsenosti s manažovaním tímu bojujúcemu o záchranu.

Reagovat
Counter

Na místě Swans bych do Giggse nešel, příliš velký risk. Všechno se musí podřídit záchraně, PL je dojná kráva, o kterou nechce nikdo přijít.

Reagovat
Busby babes

jo, to je asi fakt.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mimalu

"pěkný" dárek k narozeninám. Těmto změnám ve Swansea moc nerozumím, těch trenérů se jim tam protočilo relativně dost a můj pocit z nich je takový, že pomalu ale jistě směřují dolů, uvidíme jestli to Bradley zastaví ale letos jim nijak zvlášť nevěřím, byť kádr je pořád relativně slušný

Reagovat
Counter

Pozitivní na Swans je, že se aspoň pořád snaží držet jednotný herní styl a vybírat podle toho manažery - tzn. ne že si každý přitáhne svoje hráče a začne hrát něco úplně jiného. Ale je pravda, že poslední dobou se tam trenéři mění až příliš často.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten káder je podpriemerný a po odchode Williamsa aj bez vodcu. Hráči PL kvality sú tam podľa mňa Sigurdsson, Fer, Cork, Llorente a Fabianski. Obrana je silný podpriemer, aj krídla. Nathan Dyer je dlhodobo zranený. Naughton, Amat, Routledge, Hoorn, Ki či Barrow je tak materiál na zostup. Rangel a Britton to majú už za sebou. Obávam sa, že ich čaká s týmto zostup. Už minulý rok neboli ďaleko.

Reagovat
Counter

Ki je kvalitní fotbalista, vynechals i Bastóna.

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledný rok išiel veľmi dolu. Minulý zápas proti Liverpoolu bol všade neskoro.

Reagovat
Mastný Chobot

Ki je super futbalista Barrowa súdiš na základe poslednéh zápasu či ho poznáš? Neviem posúdiť, či je to druholigový futbalista, ale párkrát, čo som ho videl, tak na mňa pôsobil dosť zaujímavo. Dobrá ľavačka, dobrý pohyb, trochu mi pripomínal Joela na pravom krídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Barrowa som mal možnosť tiež parkrát vidieť, a neprišiel mi ničím zaujímavý. Je to dobrý bežec a to je asi tak všetko. Takých je v Championship veľa. Odišli im Ayew a Williams a na ich pozíciu nepriviedli ani jedného hráča podobnej kvality.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

pls, že jsou Vácha a evidentně i Koubek blbci, nedělá z celého národa zkurvené šovinisty. Navíc se to dá i otočit, v kolika zemích mají za rozhodčí ženy, navíc třeba víc než jednu které pískají nejvyšší soutěže...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Tou formulací jsem si jenom šel pro palce od Slováků

Jsou to kokoseální kokoti a doufám, že dostanou odpovídající trest.

Reagovat
kiwwi

*od Ola

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Nehezky mluvíš o slovácích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

nebyla tenkrat v anglii na lajne nejaka holcina? matne si pamatuju,ze kdyz mavala arsenal,tak se jim celkem darilo...

Reagovat
Counter

Sian Massey, ta byla perfektní

Reagovat
r.mrazik

jooo,to je ona...ta byla super

Reagovat
vladis271

To bola ta co nam v honbe za titulom stopla offsajdovy gol, mrcha

Reagovat
Counter

Sian měla zrak jak ostříž, snad ji zas nejpozději za pár let uvidíme v zápasech PL s praporkem u lajny

Reagovat
Swarley

výborně píská a ještě má tak vytříbený vkus, dokonalá žena

Reagovat
vladis271

:)

Reagovat
r.mrazik

aby se svet neposral...

Reagovat
icemike

nemohl jsem odolat

https://ctrlv.cz/GtGu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Tybo objasnuje minule vyjadrenie:

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2016/10/3/13144806/thibaut-courtois-spain-return-comments-reaction

Komu sa nechce citat, tu je to najdolezitejsie:

"I understand the commotion with the Chelsea fans. But I just meant that I want to return to Spain one day but it can also be after my career."

"I'm happy to be at Chelsea. For how long, we will see. But now I want to win prizes with this club."

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta poslední věta zas.

Reagovat
kvasha16

tak zas mne sa to paci ze nedrista nasilu o tom ze tu chce ostat do konca kariery a podobne recicky a potom aj tak plachne ... na tom vyjadreni nevidim fakt nic zle

Reagovat
Amos

Je to namistrovanej frajírek, kterej ještě k tomu chytá oproti Čechovi pěkný hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.theguardian.com/football/2016/oct/03/manchester-united-squad-most-expensive-history

Nemyslel jsem si, že to někdy řeknu, ale zlaté časy pod SAFem, tam měl ten tým jako celek ještě trochu cti. Tohle už je zbabělé a zoufalé kupování titulů.

Reagovat
kiwwi

po prve - CIES has calculated that takes United’s overall spending on transfers and wages over the £600m mark - je blbost, pretoze - The fees paid to assemble Manchester United’s squad vary from €110 million for new signing Paul Pogba to zero for a few players among whom Zlatan Ibrahimović. - o platoch sa tam nic nehovori

po druhe - http://www.transferleague.co.uk/manchester-united/english-football-teams/manchester-united-transfers - vezmi si kalkulacku a pocitaj, vyjde ti cislo 527m libier

po tretie - urob to iste s kadrom City a vyjde ti 575 (jaky to ma vyznam neratat tam Mangalu, Jesusa, Robertsa alebo Bonyho?)

po stvrte - kazdemu je jasne, ze ten rozdiel robi Pogbic - ostatne timy sa mi ani nechce ratat pretoze z anglicka asi drahsi kader nema nikto a Real s Barcou z jedneho zdroja porovnat neviem

Reagovat
Zaschrona

A zase krecovita defenziva v akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sm0ker

Posmrtná křeč :)

Reagovat
vladis271

Tak trenuje ich mourek.

Reagovat
kiwwi

fakty = krc? ok then

Reagovat
Zaschrona

Co ma za smysl pocitat do tehle poctu u City hrace, ktere uz City odepsalo a za City si nikdy nezahrajou nebo v tom kadru jeste nejsou? A teda hadat se o par desitek milionu sem tam, kdyz ty castky za prestupy nikdy nejsou presne zname, to tak trochu krec je.

Reagovat
kiwwi

takze keby sme teraz poslali Pogbu na hostovanie, tak sa nam rata ze sme do terajsieho kadra investovali o 90m libier menej? lol

a teda 600 a 523 je slusny rozdiel, hlavne som chcel poukazat nato, ze to je dost skreslene...co je na tom krcovite?

ked napise niekto nejaku nepresnost na Everton a ty mu to prostrednictvom faktov poopravis, tak je to krc? Normalne debaty zalozene na faktoch a argumentoch tu boli vzdy, ale ako vidim, uz ani to sa tu nenosi, viac uspechu tu maju komentare, kde si niekto na niekoho kydne a pod...

Reagovat
fenixLFC

ano neratal by sa tam. pertoze ked si precitas k tej sprave, tak je na zaklade prestupov sucasnej supisky. ti hraci u CIty nie su, su na supiske iného timu.

jedine co by ma skor zaujimalo ci sa cena prepocitavala podla rozdielu hodnoty vtedy a teraz ci to len proste nechali a scitali celkovu sumu prestupov jednotlivých hracov

ked uz len zratas celkove prestupy u vas a city trebars podla tu tolko milovaného transferamktu tak je to 554 pre vas a 503 pre city

Reagovat
Busby babes

pokud se u Mangaly argumentuje odpisem, tak v tom pripade by to melo nejspis platit vseobecne, ne? Pak u nas Mata, Fella, Wazza, Shaw a dalsi nemaj uz tu cenu, za kterou jsme je poridili, protoze jsou uz castecne odepsani. Stejne u City a vlastne vsech ostatnich.

Jenze to se hlavne z toho calnku neda poznat. Zminuji tam treba zlatanuv plat, je to v tech 600 mega zapocitano nebo ne? Pokud jo, plati to i u ostatnich? Pak by ty castky asi byly vetsi u vsech, ne?

Proste takova boure ve sklenici vody nebo clanek na diskuzi v tydnu, kdy se nic nehraje.

Reagovat
fenixLFC

mangala v tom kadri na rozdiel od tych vasich nie je

Reagovat
kiwwi

keby sme teraz poslali Pogbu hostovat, znamenalo by to, ze sme investovali do kadra o 89m libier menej? Ok mozme sa sice hrat nato, ze je to proste fakt a v tom kadri niesu, ale aku to ma vypovednu hodnotu ohladom investovania penazi do hracov?

Reagovat
fenixLFC

clanok a studia je o hodnote KADRU, nie o prestupoch, tie prestupy su tam spomenute aby ukazali o kolko sa zvysila hodnota KADRU za posledne prestupove obdobie. takze je to celkova hodnota súpisiek v tomto roku, co je na tom tazke pochopit. ked sa city vratia ti hraci (teda ze ich kluby kde hostuju neodkupia) tak sa im to samozrejme zvysi (ked teda nejake velke odchody nebudu)

Reagovat
kiwwi

taku, ze to z pohladu investovanych penazi nema ziadnu vypovednu hodnotu

Reagovat
fenixLFC

ma-je tam jasne napisane, ze zo sucasnych kadrov je ten najdrahsi co sa tyka penazi vynalozenych za prestup ten vas..co je na tom tazke pochopit? proste nikto do sucasnej supisky nevrazil viac ako vy ci sa ti to paci alebo nie

Reagovat
kiwwi

tazke pochopit je na tom to, ze takato studia postrada zmysel, tak naco sa robi

Reagovat
fenixLFC

nepostrada zmysel....mne by sa nechcelo ratat kolko stoja vsetky kadre v piatich najlepsich ligach. proste je to studia ktora je zamerana na to a je zaujimava, prinasa nieco nove

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

vsak je to fuk. Muzem si to dovolit.

Reagovat
kiwwi

vsak ano, len mi tam nesedeli veci

Reagovat
Busby babes

me to tak nejak prijde fuk, ze mame jeden z nejdrazsich kadru je asi jasne. Jinak ten clanek je hodne podivnejTreba jsem nikde nedohledal, kde ta puvodni studie bere data? Jak vzali ty castky?

Reagovat
fenixLFC

pravdepodobne zobrali kazdy kader a ku kazdemu menu doplnili celkovu sumu za ktoru siel?

Reagovat
Busby babes

a tu vzali kde? kazde noviny hlasi neco jineho. To je fuk, proste tohle tam chybi. Ono to ve vysledku nic nemeni, proste mame drahej kadr, o tom zadna. Jen tenhle clanek je proste o nicem. Me celkem zajimaji finance ve fotbalu, ale z tohodle jsem se nic noveho nedozvedel.

Reagovat
fenixLFC

to suhlas, ale zas hadam nikto neveri ze niekomu davali vzdy najvyssie sumy a inym najnizsie, to sa robi iba tu ako je to zaujiamve ze si nemusis prepocitavat kazdy kader pretoze to viacmenej sediet bude to poradie. ako som uz vyssie pisal, mna by skor zaujimalo ci hodnoty prestupov preratavali na sucasnost alebo to enchali tak

Reagovat
Busby babes

tak ja jsem vejs popsal, ze mi to prijde divny u vsech. ale je to asi fuk, ten kadr budem mit i tak nejdrazsi nebo druhy nejak tesne za City.

Reagovat
fenixLFC

dole mas odkial su asi data a kader mate drahsi

Reagovat
fenixLFC

okej co sa tyka tych sum, tak pravdepodobne vychadzaju zo svojho analyzatora http://www.football-observatory.com/Transfer-Value-Calculator.

co sa tyka spolahlivosti Since the 2013 summer transfer window, the correlation between values estimated by our algorithm and the sums actually paid for the recruitment of big-5 league players has been close to 80%. U pogbu maju napriklad uz v juni sumu 90 milionov

Reagovat
Busby babes

tohle je zajimavy, to kouknu na ten kalkulator. jen v tom clanku to prave nebylo, na nic takoveho odkaz ani nikde uveden zdroj dat.

Reagovat
Busby babes

a k te korelaci, to jsem tu psal, jeste lepsi je to dle vydaju na platy, protoze tam vic plati, ze kvalitnejsi hrac si dokaze vyjednat kvalitnejsi plat, zatimco kopyto jako Downing nebo Carrol u vas nebo u nas Bebe, Anderson nebo tak stali hodne penez a muziky zas tolik nebylo.

Reagovat
fenixLFC

lenze oni neporovnavaju uspechy vzhladom na vynalozene peniaze. to by pri tych platoch davalo skor zmysel, tak ako vravis.a vzhladom na to co odkazuju to uz asi aj urobili tu ide proste o celkovu hodnotu kadrov, nic viac nic menej

Reagovat
fenixLFC

*prestupovu hodnotu kadrov nech som presny

Reagovat
Busby babes

pokud chces o tomhle vedet vci, sezen si Soccernomics, tam porovnavaj jak vydaje na platy, tak vydaje na prestupy s celkovym umistenim. Maj tam daleko delsi casovou radu nekdy uz od 80.let az nekam do 2005.

Reagovat
fenixLFC

ked budem mat viac casu (alebo sa bude treba ucit) tak to pozriem, vdaka

Reagovat
Busby babes

ale varuju, ze do Liverpoolu tam obcas docela sijou.

Reagovat
fenixLFC

nie som ten typ co by si na to potrpel

Reagovat
r.mrazik

Safovi se to machrovalo,kdyz si svetovou zalohu nemusel kupovat ale vytahl z dorostu...

Reagovat
bbbauch

Ja teda ty tituly nikde nevidim

Reagovat
Counter

Spíš kupování bojů o čtvrté místo Každopádně dneska Swiss Ramble vydal odhad, že MU budou mít každé léto o 100 mega liber na přestupy více než kterýkoli další klub v Anglii. Ty pravé orgie nás asi teprve čekají...

Reagovat
Busby babes

no ty vole. vysledkem bude, ze za kazdeho hrace budem muset zaplatit o 50 % navic oproti jinym klubum. A rekl bych, ze ve vysledku nam nic jineho nezbyde, protoze jinak neprivedem nikoho.

Reagovat
Busby babes

tak asi nic moc prekvapiveho.

jinak tohle: "Generally speaking, the correlation between the squad cost from transfer fee perspektive and the final position in domestic league table is very high."

To je sice pravda, ale vetsi korelace je mezi vydaji na platy a umistenim.

A jen bych teda rekl, ze i pod SAFem jsme meli nejdrazsi kadr na ostrovech (nebo jeden z nejdrazsich), stejne jako jsme vydavali nejvic na platy. Par let na prelomu tisicileti to byl Arsenal a pak az City s nastupem sejku. Jedinej rozdil je, ze ted jsou ty castky vyssi.

Reagovat
vladis271

Co bude ste piradili na sulny opuch prsta?

Reagovat
alcantara

O siedmej drogy?

Reagovat
Mastný Chobot

ihlu

Reagovat
smazaný uživatel

Ban.

Reagovat
smazaný uživatel

doktor

Reagovat
vladis271

ten ma akurát poslal na rontgen, zlomené to neni ale bolí to aj tak.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Ligter

ledový obklad

Reagovat
vladis271

mal som včera, na bolesť fajn, ale môže to naopak opuch zväčšiť...teraz skúšam, že som si tesno obviazal zápästie elastickým obväzom, vraj to môže pomôcť stiahnuť tekutinu z miesta pouchu. Asi najlepšie by bola ihla, ale do toho sám nejdem to by musel spraviť doktor..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses expert ....jasne ledovani ti otok zvetsi, zaskrceni pomuze leduj tvl, na kazdej otok je to to nejlepsi co muzes sam doma udelat

Reagovat
PP

ježiši.. Otok nikdy nezavazovat ani nezaškrcovat. Ledovat je nebezpečné pouze u velkých kloubů typu koleno, loket, abys nechytl zánět do kosti, ale u prstu to nehrozí.

Jitrocel, kostival a nejlepší marihuanová mast.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ligter

tady je to fakt někdy taková zpovědnice

Reagovat
smazaný uživatel

amputace

Reagovat
patas92

heřmánek

Reagovat
smazaný uživatel

to bude fakt silne ked takto pises

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

nesnášim to, ale funguje to - octový zábal

Reagovat
vladis271

aplikovať priamo na otok?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, pokud mozno na cely a klidne trochu pres, +nejdulezitejsi je klid, tak pokud mozno nepouzivat

Reagovat
smazaný uživatel

Z coho to vzniklo? Ci nechceme to vediet?

Reagovat
vladis271

priškvinutie, veľmi podobné ako keby si dal prst do dverí a plnou silou pribuchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Fu pekne

Mne v lete spadlo na nohu zelezne pacidlo a mal som otvorenu zlomeninu prsta

Inak este laduj

Reagovat
smazaný uživatel

Au. A co znamena to prve slovo?

Reagovat
vladis271

privretie

Reagovat
kvasha16

to mas este dobre, mne po pade opuchla vnutorna strana dasna na sanke (mam tam podliatinu), nepozem poriadne jest a mozem akurat tak cakat

Reagovat
kvasha16

ziadne typy ako napravit dojebane dasno?

Reagovat
tuny

co byste poradili, když sem šlápnul do vosího hnízda a teď mám lýtka jako roberto carlos v nejepších letech?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni trenérovi, ať tě začne stavět na přímáky.

Reagovat
PP

Reagovat
Mastný Chobot

OT: otázka pre miestnych právnikov (Oľo, Filip, niekto iný?); má chránená dielňa právne postavenie PO a vlastnú právnu subjektivitu? A, vzťahuje sa na proces jej postavenia subsidiárne správny poriadok?

Reagovat
Mastný Chobot

postavenie PO asi nemá, tým pádom by sa jej nemal týkať ani správny poriadok... či? budem rád za pomoc, chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

skončil jsem u toho, že nevím, co je chráněná dílna...

Reagovat
smazaný uživatel

to je docela smutný

Reagovat
smazaný uživatel

je no, ale zase nemůžu být vševědoucí

Reagovat
Mastný Chobot

hm, z toho by sa dal vyťažiť nejaký fórik, ale dnes som na ľudí milý, takže nič

Reagovat
smazaný uživatel

vtipálkem býti -> dobře se míti se ti dnes nechce?

Reagovat
Mastný Chobot

sú dôležitejšie veci ako byť vtipálkom dňa na eurofotbale

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

usnul si na vavrinech...

Reagovat
icemike

To je vrabejkovo budoucí pracoviště, az za 12 let dodela základku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Oľo je asi taký právnik ako Kotleba slušný človek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Tak proces priznavania postavenia chranenej dielne je normalne spravne konanie kde o tom rozhoduje UPSVAR ako organ statnej spravy (par 13 ods. 2 pism. b) zak o sluzbacch zamestnanosti), teda spravny poriadok sa pouzivat myslim urcite bude.

Pokial ide o to postavenie, chranena dielna nie je subjekt, je to specificke pracovisko zriadene FO alebo PO, ktori davaju ziadost na UPSAR, aby konkretnemu pracovisku bolo take postavenie priznané.

Takze takto by tomohlo byt, o pol dvanastej vecer zo mna nic lepsie nedostanes.

Reagovat
Pospovič
Reagovat
Hokaido

OT: Nemá náhodou někdo zkušenosti s nákupem na https://www.sunfrog.com?

Mají tam pěkný trika a poštovný mi tam píšou jen cca 7 dolarů, což je skoro stejný jako z českýho eshopu. Moc se mi to nezdá.

Konkrétně tohle triko je parádní:

https://www.sunfrog.com/Sparta-Prague-Guys-Navy-Blue.html?8628

Reagovat
Busby babes

dal bych si ale pak pozor na clo a tak, protoze to se ti pak muze jeste prodrazit.

Reagovat
Counter

Kazit Harley Spartou

Reagovat
Hokaido

Pro tebe jsem tam viděl nádherný triko s logem Liberce, ale nemůžu ho tam ani za boha najít. Ta stránka je celá nějaká podezřelá.

Reagovat
SunFells

Counter je baníkovec, ne?

Reagovat
Counter

Vůbec. MFK Vítkovice Liberec akorát obdivuju v posledních letech v evropských pohárech.

Reagovat
SunFells

Minulou sezónu tam hrál nějaký Abu, který byl zapůjčen z nějakého portugalského klubu, že?

Reagovat
Counter

Minulou sezonu hrály Vítky MSFL, to jsem o nich akorát věděl, že hrajou MSFL Letos na ně už pravidelně chodím... a trpím.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Je neuverielne, ze ta Hoornova milionova sance Guidolina vyhodila Fakt des. Kdyby zremizovali, zustava. Sice s ultimatem, ale zust by.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele