7. kolo
02.10.2016 15:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Leicester City - Southampton FC 0:0

Defenzíva Southamptonu nadále zůstává pevnou, zatímco obhajoba Leicesteru nadále zůstává nepřesvědčivá. Osm bodů po sedmi kolech Foxes těžko ukojí, a to tím spíš, když na jihu Anglie dnes měli na starost ty lepší šance. Slimani s Vardym však minely soupeře potrestat nedokázali...

Leicester takto na domácím stánku v lize už 19krát v řadě nepadl, ale nedá se přitom říct, že by Saints vůbec neměli příležitost, jak úřadující šampiony zaskočit. Naopak, Charlie Austin hned zkraje dvakrát hlavičkoval poté, co Cédric zprava centroval levačkou, a pak sám z nulového úhlu orazítkoval břevno.

Portugalský bek ovšem po dvaceti minutách utrpěl zranění kotníku a přísun šancí Sotonu se zadrhl. Místo toho se o slovo začali hlásit chybující hostující hráči. Ve 29. minutě van Dijk "podhustil" malou domů, což následovala série neúspěšných snah Foxes takovou minelu trestat. Nejprve Vardy sám nedotáhl svou kličku a pak společně se Slimanim pálil akorát do dobře postaveného Oriola Romeua.

Sám štítový záložník potom vyrobil hrozivou botu v rozehrávce, ta však ústila jenom ve Slimaniho neúspěšný pokus o penaltu, a vzápětí se už Southampton konečně opět srovnal a začal raději myslet na vstřelení než inkasování branky. Nakonec však hosté nedosáhli ani jednoho, jeden odvážný výlet Van Dijka totiž Austin završil drzým, ale špatně vyhodnoceným lobem, který vystihl Schmeichel.

Za Leicester se o změnu skóre hned dvakrát pokoušel netradiční střelec Drinkwater a zcela daleko se svou krkolomnou hlavičkou nebyl ani žolík Okazaki. V úplném závěru měl pak níže mířit Steven Davis, jemuž se po náběhu z druhé vlny naskytla parádní příležitost rozhodnout.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (13)

Přidat komentář
Infernoqt

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Slimany je vo forme

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
HullCity

Leicester jsou sračky...

Reagovat
adoxx

Hlavně že ten tvůj Hull není

tak o Leicesteru nic nemel

Reagovat
HullCity

My ale neobhajujeme titul a když loni tápala Chelsea,tak se na ní říkaly i horší věci,takže ano Leicester sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý vedel že Leicester titul neobháji a ja som čakal niečo podobné. Naopak v LM kde každý hovoril že dostanú majú už 6 bodov. Áno majú posily a dobrý manšaft a mali by byť zohratejší ale tento rok na titul určite nepôjdu. Videl by som to tak na top 8smičku ale titul určite nie možno prekvapia v nejakom s pohárov uvidíme.

Reagovat
HullCity

Výsledky v LM ujdou,ale také je zapotřebí si uvědomit,že nestojí proti španělským týmům nebo celkově top evropským týmům.Porto sice historií top tým je,ale také je každým rokem trapnější a trapnější.Možná udělají osmifinále nebo dokonce čtvrtfinále,ale co liga?Pokud nevybojují alespoň EL,tak se jim to tam pěkně rozpadne.Něco jako Blackburn po titulu,myslím že tehdy po 4 letech sestoupili...já jim tohle celý nechci brát a nečiší ze mě závist,že to není Hull,jen bych byl rád kdyby si lidi uvědomili,že je po pohádce.Výsledky v lize proti top týmům tomu dost napověděli.

Reagovat
adoxx

ať obhájí nebo neobhájí stejně jim budu fandit i kdyby klidně sestoupilo což zatím bezprostředně nehrozí a LM tam toho ještě ukážeme hodně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele