Premier League - souhrn 38. kola

24.05.2015, 17:58
Komentáře a souhrny
Chelsea jako korunovaný mistr porazila Sunderland, vítězně se pak rozloučili také Manchester City a Arsenal. Newcastle porazil WHU a slaví záchranu, naopak do druhé ligy padá Hull, jenž se rozešel smírně s ManUtd. Villa padla s Burnley, které se tak jako tak vrací do League Championship. Tři body slaví Leicester, Stoke, Crystal Palace a Tottenham...

Stoke City - Liverpool FC 6:1

24.05.2015 16:00

Góly: 22. Mame Diouf, 26. Mame Diouf, 30. Jonathan Walters, 41. Charlie Adam, 45. Steven Nzonzi, 86. Peter Crouch - 70. Steven Gerrard

Kdybyste včera večer Stevenu Gerrardovi řekli, že se s Premier League pro tuto chvíli rozloučí gólem, nejspíš by to bral všema deseti - to byste však nesměli jedním dechem dodat, že zároveň jeho Liverpool šestkrát inkasuje, z toho pětkrát do přestávky. A přesně to se dnes na Britannia Stadium stalo...

Bůhví, jestli to bylo Sterlingovou kontraktovou ságou, nebo něčím dočista jiným, každopádně jasné je jedno: tohle je ostuda obřích rozměrů a navíc jedna poslední Gerrardova premiéra v dresu Reds. Do dnešního odpoledne totiž Stevie G nikdy neprohrál zápas Premier League rozdílem větším než čtyřbrankovým. A nikdy s ním v sestavě Liverpool neinkasoval tolikrát jako teď.

Úvodní část byla od liverpoolských úplně otřesná - Rodgersovi svěřenci ani nevystřelili a obdrželi pětici branek během 23 minut. Střelnici ve jménu Potters otevřel Mame Biram Diouf, když z dorážky navazoval na Adamovu pumelici ze střední vzdálenosti. Ve 26. minutě tentýž hráč zvyšoval zpoza šestnáctky a po půlhodině hry to bylo už 0:3 díky Waltersově využití mizerné obranné hry Cana.

Liverpoolu v těch okamžicích nefungovalo zhola nic a ne náhodou tak Stoke do obrátky stihl udeřit ještě dvakrát. Nejdříve Adam zužitkoval hrubky Lucase Leivy a posléze N’Zonzi přispěchal s nejhezčím kouskem z těch sedmi - parádní dalekonosnou bombou.

Do druhého poločasu vyslal Rodgers o něco defenzivnější sestavu s Ibem a Tourém, snad aby víckrát neinkasoval, a Liverpoolu se skutečně povedlo tuto 45minutovku alespoň zremizovat. Svou chvilku útěchy si navíc prožil Gerrard, když při zemi 20 minut před koncem upravoval na 1:5. Žádný zázračný comeback se už ale nekonal a místo toho Reds ještě hlavou dorazil exliverpoolský Peter Crouch.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - West Bromwich Albion 4:1

24.05.2015 16:00

Góly: 4. Theo Walcott, 14. Theo Walcott, 17. Jack Wilshere, 37. Theo Walcott - 57. Gareth McAuley

Před třemi lety Arsenal sehrál s West Bromwichem v posledním zápase sezony neskutečný thriller, kdy si všichni jeho příznivci během 90 minut snadno stihli okousat všechny nehty na rukou a na nohou. Tentokrát to byl z pohledu londýnského mužstva velký relax...

Theo Walcott dnes dostal příležitost v základní sestavě pro ligové utkání teprve počtvrté v sezoně a svému nadřízenému se za takovou možnost nemohl odvděčit lépe. Právě hlavně jeho zásluhou Gunners mohli celý druhý poločas šetřit síly na finále FA Cupu.

Walcott do tohoto střetnutí vtrhl doopravdy jako hurikán a už po čtyřech minutách suverénně zakončoval pěknou akci ranou pod břevno. Uběhlo přesně deset minut a dočasný hrotový útočník Arsenal udeřil ještě jednou, tentokrát už nadvakrát, skrze pohotovou reakci na odražený balon. To však ničemu nevadilo, neboť Wilshere jen za pár vteřin zatloukl do sítě pumelici vpravdě výstavní.

Sedmnáct minut pryč, domácí vedli 3:0 a dál už nebylo moc co řešit. Hlavním cílem zřejmě bylo zasadit se o Walcottův hattrick, což se neukázalo být tak těžké. Walcott nejprve jednou sám nepříjemně protáhl Myhilla a potom na sklonku poločasu po nádherném průběhu Wilsherea a křižném pasu Cazorly doklepával míč do sítě vyloženě z brankové čáry.

Walcott jenom v prvním dějství mohl skórovat klidně pětkrát, po pauze už to ale v podání favorita celkem logicky nebylo takové tóčo. Naopak se WBA dostalo alespoň k čestnému zásahu. V 57. minutě ještě Ospina správně reagoval na Anichebeho pokus z otočky, po následném rohovém kopu už ale pod tlakem McAuleyho kapituloval.

Kolumbijský brankář na tom dnes s koncentrací vážně nebyl nejlépe a laxní gól málem povolil i v nastavení, když za sebe divže nepustil Fletcherovu dalekonosnou ránu.

V tu chvíli už to přitom mohlo být pět nebo šest ku jedné, když branková konstrukce odmítala hned dva projektily střídajícího Ramseyho. O první z nich se zasloužila Velšanova levačka; podruhé už šlo o technický obstřel pravačkou, který Myhill efektně vytěsnil místo tyče na břevno.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Burnley FC 0:1

24.05.2015 16:00

Góly: 6. Danny Ings

Aston Villa zaspala úvod klání a Ings toho využil k rozhodujícímu zásahu. Přes velkou snahu v druhé půli tak celek z Birminghamu vyrovnal své nejhorší bodové počiny v Premier League, za týden však má skvělý způsob, jak marný ročník přeci jen oslavit. Burnley se s elitou loučí sedmi body z posledních třech kol, ve kterých Heaton nepustil jediný gól.

Centr od Trippiera rozjel sérii tří hlavičkových soubojů, ve kterých pokaždé uspěli hosté, ten poslední zvládl Ings brilantně a už po šesti minutách potvrdil roli kanonýra týmu. Na konci první čtvrthodinky mohl srovnat Vlaar, který po přímém kopu dostal enormního prostoru i času ke střele z hranice šestnáctky, prudká rána se ale zakroutila kolem vzdálenější tyče do prvních řad tribuny.

Ač se nehrálo v žádném alibistickém tempu a Burnley se zjevně nechtělo loučit útlou výhrou, byla jednou z nejzajímavějších situací Burnesův předčasný konec jeho první a možná poslední sezóny v Premier Leauge. To chtěl napravit ostrostřelec Benteke, který si užíval přesných pasů Bacuny. Prvně si v tísni zpracoval míč hrudí, aby tečovanou ránu poslal těsně vedle vzdálenější tyče, jen dvě minuty poté nechal hlavičkou k bližší přes obránce vyniknout Heatona.

Ten se blýskl i v poslední minutě první půle, kdy Agbonlahor ukázal svou typickou dravost a proti výrazné přesile obránců vybojoval míč pro Westwooda, který z halfvoleje mířil pod břevno. Touha vyrovnat se ještě navýšila po změně stran, dlouho však končila na špatné finální přihrávce.

Až po více jak hodině hry se k odraženému míči na vápně dostal Agbonlahor, Heaton ale reflexivně vyšvihl nohu a jedovatý pokus vyrazil. Otřepané klišé chtěl probudit k životu Boyd, který se na druhé straně dostal díky přihrávce Ingse za obranu, místo toho si Steer připsal parádní zákrok.

V 73. minutě unikl po pravé straně Bacuna, jehož centr odvrátila obrana jen k do té doby neviditelnému N'Zogbiovi, ten se do balónu opřel levačkou zpoza šestnáctky a brankář hostí opět bravurně podepřel svou nominaci do reprezentace. V závěru už Burnley rezignovalo na útočné výpady a unavení Villans si proti dobře organizované obraně nedokázali vypracovat nic, co by odvrátilo porážku v jejich předposledním zápase sezóny.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Sunderland AFC 3:1

24.05.2015 16:00

Góly: 37. Diego Costa (pen.), 70. Loïc Rémy, 88. Loïc Rémy - 26. Steven Fletcher

Champions of England. Chelsea potvrdila svoji letošní suverenitu, porazila Sunderland 3:1 a zakončila mistrovskou sezónu s osmibodovým náskokem na Manchester City. V zápase, který gólově rozhodl Loïc Rémy, se tím nejstylovějším způsobem rozloučil Didier Drogba.

Prvních dvacet minut zápasu hrál jenom jeden tým - Chelsea měla míč na kopačkách více než tři čtvrtiny času - jenže Cuadradova agilního průniku, Drogbovy teče a Ivanovićovy dělovky, kterou vyrazil Mannone, si domácí nic nevytvořili. Jejich hře chyběla větší dravost a touha; vzhledem k jistotě titulu se to dá chápat.

Sunderland je jediným týmem, který v Premier League vyhrál na Stamford Bridge, když na lavičce Chelsea působil José Mourinho; a svoji specializaci potvrdili i dnes, byť jen na chvíli. Rohový kop Johnsona trestuhodně proskákal až na zadní tyč, kde s poklidem otevřel skóre Steven Fletcher - 0:1.

Dnešní den byl však pro Chelsea především v duchu oslav a rozluček. Už ve třicáté minutě se s fanoušky Blues definitivně rozloučil King of Stamford Bridge Didier Drogba, který byl spoluhráči skutečně odnesen jako král na trůně. Možná je škoda, že nevydržel na trávníku o pár minut déle, mohl se totiž rozloučit gólem.

Cuadrado byl totiž sražen na hranici vápna O’Sheaem a Lee Mason ukázal na penaltový puntík. Exekuce se chopil Drogbův symbolický i reálný nástupce Diego Costa, který se nemýlil a vsítil jubilejní dvacátý gól v Premier League - 1:1. Dokázal to jako teprve čtvrtý hráč Chelsea - dalšími jsou právě Drogba, Jimmy Floyd Hasselbaink a Frank Lampard, který se dnes s Premier League rozloučil gólem za Manchester City.

Až po změně stran Chelsea ukázala opravdovou chuť zápas vyhrát. Začala vysoko napadat, předváděla krásné kombinace, po kratší krizi předvedl skvělý výkon i Eden Hazard. Tu nejhezčí spolupráci ukázal právě Belgičan s Loïcem Rémym, jemuž k lepšímu zakončení chyběl lepší první dotek.

Po stejné spolupráci nakonec Chelsea vsítila vítězný gól. Hazard se uvolnil uprostřed hřiště a na dvaceti metrech našel Rémyho, který přízemní střelou využil Mannoneho špatného postavení - 2:1. Definitivní rozhodnutí měl na hlavě další hvězda dnešního utkání Willian, ale Mannone byl tentokrát u tyčky včas.

Třetí hřebíček nakonec zatloukl pár minut před koncem opět Loïc Rémy, jenž pohotově usměrnil do sítě Matićův pas z levé strany - 3:1. Pak už následoval jen závěrečný hvizd a oslavy hráčů Chelsea s mistrovským pohárem, který jako první zvedl nad hlavu kapitán Blues a nejlepší stoper letošní sezóny Premier League John Terry.

Terry je navíc historicky druhým hráčem v poli, a prvním po 22 letech, který odehrál všechny minuty ve všech zápasech Premier League a slavil titul. Sladkou tečkou je pro něj navíc fakt, že se díky 5 gólům v letošní sezóně stal nejlépe střílejícím obráncem v novodobé historii soutěže (celkově nastřílel už 39 ligových branek).

Více informací k zápasu

Everton FC - Tottenham Hotspur 0:1

24.05.2015 16:00

Góly: 24. Harry Kane

Všechno zpátky při starém. Harry Kane skóroval, zařídil tak Tottenhamu výhru a... Everton prohrál. Spurs takhle přeskočili Liverpool a mají zajištěnou účast v základní části Evropské ligy. Toffees naopak poprvé od roku 2006 schází v elitní desítce.

Pokud výsledné skóre 0:1 nasvědčuje vyrovnané partii, obrázek hry takovému předpokladu tak úplně neodpovídal. Hra Karamelek postrádala plynulost, důraz a v podstatě všechno užitečného, přičemž Tottenham po většinu času hravě kontroloval průběh utkání.

Spurs se navíc i relativně brzy ujali vedení, když se ve 24. minutě hlavou prosadil Harry Kane a 21. ligovou trefou v sezoně vyrovnal klubový rekord co do počtu branek v jednom ročníku. V součtu s dalšími soutěžemi se talentovaný forvard dostal na úctyhodné číslo 31.

Everton se alespoň určitým způsobem zvedl po přestávce, ale k něčemu platné mu to nebylo. Výbušnému sprintu Gallowaye se krátce po změně stran postavil do cesty rázný Lloris a pozdní nůžky Naismithe byly spíš hezké na pohled než cokoliv jiného.

Více informací k zápasu

Hull City - Manchester United 0:0

24.05.2015 16:00

Góly: -

Hull City se po dvou letech loučí s Premier League a vzhledem k vítězství Newcastlu se dnes klidně mohl přetrhnout a pohromu by neodvrátil. Tigers si zkrátka ligu prohráli jinde, ačkoliv zde nedokázali přes větší množství šancí přemoci ani oslabený a stěží motivovaný Manchester United...

Jedním z hlavních důvodů, proč Bruceova skvadra sestupuje, je jeho střelecká nemohoucnost. V první půlce ročníku to ještě jakž takž šlo, dohromady ale oranžoví neskórovali přesně v půlce ligových zápasů, a to je zkrátka neakceptovatelné. Dnes možná Tigers mohou naříkat na dva ofsajdy, které anulovaly góly McShanea a N’Doyeho, jinak si ale nemají na co stěžovat.

V brance Manchesteru United se dnes poprvé od začátku představil Víctor Valdés a i on musel párkrát do akce, především proti jedné hlavičce Elmohammadyho. Na druhé straně se před pauzou sotva pálilo a nejvýznamnější událostí spojenou s United se o přestávce jevilo být brzké střídání Di Maríi.

Po přestávce Meyler minul po Jelavićově výzvě, aby následně sám Chorvat ztroskotal na Valdésovi. Mezitím už stadionem v Kingstonu upon Hull začínaly kolovat zprávy o vedení Strak, což směrem ke konci zápasu jako by konsternovalo i sami hráče. Ti se už pak ani nedostali pořádně blízko k využití 18minutové přesilovky po vyloučení Fellainiho.

Více informací k zápasu

Leicester City - Queens Park Rangers 5:1

24.05.2015 16:00

Góly: 16. Jamie Vardy, 43. Mark Albrighton, 51. Leonardo Ulloa, 52. Esteban Cambiasso, 86. Andrej Kramarić - 57. Charlie Austin

Neuvěřitelnou formu Leicesteru musel ukončit až závěr sezóny! Lišky rozsápaly sestupující Queens Park Rangers 5:1 a posunuly se na výborné 14. místo. O skóre se postarala hned pětice sólo střelců - Vardy, Albrighton, Ulloa, Cambiasso a Kramarić. Za QPR korigoval čtvrtý nejlepší střelec ligy Charlie Austin.

Devět zápasů, sedm vítězství a jediná porážka. 9 kol a ze sedmibodové ztráty na udržení je šestibodový náskok na nejlepšího sestupujícího (Hull). Jestli si někdo pamatuje kolosálnější great escape, sem s ním...

Leicester vstoupil do utkání aktivně a už po čtvrthodině hry vedl. Mahrezovu střelu sice McCarthy vyrazil, ale na hranici ofsajdu číhal Jamie Vardy, jenž se nemohl mýlit. Na 2:0 zvýšil těsně před odchodem do kabin fantastickou dělovkou z hranice vápna Marc Albrighton. QPR měl v prvnvním poločase jedinou šanci, ale Matt Phillips pěknou ranou ze střední vzdálenosti těsně minul tyč.

Dokonalý gólostroj utkání se rozjel až po změně stran. Nejprve během dvou minut dvakrát skórovali domácí - přihrávku Morgana využil Leonardo Ulloa, aby po pár desítkách vteřin zpracoval míč na hranici vápna Cambiasso a levačkou vypálil přesně k tyči. Stav 4:0 za pět minut pozměnil osmnáctým gólem v sezóně Charlie Austin, jeho dokonalá hlavička však nic neřešila.

Pátý gól sice pozoruhodně odmítl Jeffrey Schlupp, který "poTorresovsku" dokonalým sólem obešel i brankáře, aby vzápětí branku minul. Na konečných 5:1 však uzavřel střídající Andrej Kramarić, k němuž po centru ze strany propadl míč a tváří v tvář McCarthymu se nemýlil.

Více informací k zápasu

Manchester City - Southampton FC 2:0

24.05.2015 16:00

Góly: 31. Frank Lampard, 88. Sergio Agüero

Frank Lampard se rozloučil s Premier League tím nejkrásnějším způsobem. S kapitánskou páskou režíroval vítězství Manchesteru City nad Southamptonem, a dokonce vstřelil vítězný gól. Citizens porazili Saints 2:0 a sezónu skončí na druhém místě. Jejich soupeř zůstane sedmý a musí doufat ve vítězství Arsenalu v FA Cupu, aby za rok hrál Evropskou ligu.

Lampard rozhodl o výsledku utkání po půlhodině hry; už tehdy ovšem Citizens mohli vést 1:0. Tourého i Agüera však nadvakrát zázračně vychytal Kelvin Davis, který chytal jubilejní třístý zápas za Southampton. Čisté konto mu však dlouho nevydrželo, Milnerův pas totiž z deseti metrů dokonale pod břevno usměrnil Frank Lampard - jedna z největších legend historie Premier League.

Za minutu se však Davis opět vyznamenal, když uhasil další šanci Agüera. Southampton měl největší šanci ještě před přestávkou, ale Shane Long neuspěl hned dvojnásobně. V první řadě byl v ofsajdu, ale v každém případě ani nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče. Joe Hart nakonec nedostal gól ani ve druhé půli, díky čemuž udržel už 14. čisté konto v sezóně a ve vyrovnané bitvě o Zlatou rukavici zvítězil.

Manchester City má kromě něj ještě další malou trofej - Sergio Agüero se stal suverénně nejlepším střelcem Premier League. Tři minuty před koncem přidal trefu číslo 26, když hlavou sklepl do prázdné sítě přihrávku Sagni. Ustanovil tak konečné skóre 2:0.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Ham United 2:0

24.05.2015 16:00

Góly: 54. Moussa Sissoko, 85. Jonás Gutiérrez

Sám asi netuší jak. John Carver svůj nevyřknutý plán o pádu Newcastlu neuskutečnil, když odevzdaný výkon londýnského celku trestal Gutiérrez přesným centrem i zásahem a dovolil tak fanouškům vypnout zápas Hullu. West Ham svou otřesnou jízdu druhou polovinou soutěže zakončuje třemi porážkami v řadě.

Hned v první minutě se ke střele na vzdálenější tyč dostal Rivière, k snovému úvodu chyběly decimetry. Vzápětí se hosté dožadovali penalty poté, co Valencia upadl po ataku Williamsona, sudí k jejich nevoli ovšem nechal pokračovat ve hře a chvíli poté se tak opět ukázal pětadvacetiletý Francouz, efektními nůžkami ale Janmaatův centr mezi tři tyče neusměrnil.

Domácí nechtěli nechávat nic náhodě a po dvaceti minutách tak vedli už 5:0 na střely, chvíli poté se ale prvně musel projevit Krul, který nohou dokázal vyrazit jedovatou ránu z levačky Downinga. Jeho pokus tak pouze předznamenal útlum tempa a aktivity hráčů Magpies, kteří změnili taktiku na střelbu odkudkoliv, ta ale Adriánovi dokonale vyhovovala.

S druhým dechem vstoupili po přestávce na hřiště domácí, Rivière ale zahodil zlatý podnos s prvním gólem zápasu, který mu přinesl výtečný Janmaat. Jen moment poté už však přeci jen důležitou trefu zařídil Sissoko. Gutiérrez ho našel mezi dvěma stínícími obránci, kteří si s výskokem 187centimetrového Francouze u malého vápna neporadili.

Nadělat problémy svému bývalému klubu chtěl Nolan, svůj volej ale mezi tři tyče nenamířil. Pět minut před koncem se tak slavil pojišťující gól záchrany, to Gutiérrez zpracoval přihrávku Colbacka, přehodil míč na pravačku a Adriánovi nedal přesně mířenou střelou šanci. V St. James Parku se tak mohlo začít definitivně slavit.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Swansea City 1:0

24.05.2015 16:00

Góly: 57. Marouane Chamakh

Alan Pardew přes úvodní utopii Neila Warnocka přivedl Crystal Palace k nejvyššímu bodovému zisku v Premier Leauge. Snad ještě více senzačně působí fakt, že se o to v posledním kole přičnil pohaslý Chamakh, Swansea tak končí sezónu na osmém místě s třígólovým záporným rozdílem skóre.

Do první větší šance se díky parádnímu centru Bolasieho dostal Zaha, ten ale z pár metrů Fabianského nepřekonal. S větší touhou do útoku hrající domácí mohli otevřít skóre i v 21. minutě, byl to právě Bolasie, který překvapil brankáře střelou z nevýhodného úhlu a k úspěchu mu mnoho nechybělo.

I nadále se o zlepšení obrazu hry starali především domácí, kteří s přehledem ovládli statistiku střel v poměru 7:1, nicméně téměř žádný pokus neznamenal práci pro Fabianského, jemuž Hennessey přesto mohl závidět alespoň častější záběry kamer.

Druhá půle začala ve stejném duchu a přes solidní zákrok brankáře hostů proti hlavičce Murrayho, sklidili Eagles ovoce ještě před odehranou hodinou. Svým prvním ligovým gólem od srpna otevřel skóre Chamakh, který z hloubi vápna pálil přesně z voleje poté, co přímý kop vracel před hlavou před branku Dann.

Pojištění chtěl podepsat čtvrthodinu před koncem Zaha, svůj průnik ovšem zakončil pouze střelou do vnější sítě. V samém závěru ještě nechal obdivovat Fabianského zákrok Puncheon, jeho střelecký úspěch nebyl zapotřebí, Swansea za celé utkání prověřili Hennesseyho jen dvakrát a rozhodně to pro brankáře z Walesu nebyla těžká práce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC38269373:3287
2.Manchester City38247783:3879
3.Arsenal FC38229771:3675
4.Manchester United382010862:3770
5.Tottenham Hotspur381971258:5364
6.Liverpool FC381881252:4862
7.Southampton FC381861454:3360
8.Swansea City381681446:4956
9.Stoke City381591448:4554
10.Crystal Palace381391647:5148
11.Everton FC3812111548:5047
12.West Ham United3812111544:4747
13.West Bromwich Albion3811111638:5144
14.Leicester City381181946:5541
15.Newcastle United381091940:6339
16.Sunderland AFC387171431:5338
17.Aston Villa381082031:5738
18.Hull City388111933:5135
19.Burnley FC387121928:5333
20.Queens Park Rangers38862442:7330

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (972)

Přidat komentář
smazaný uživatel

I thought we were outstanding

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad ještě ten FA Cup... Nicméně zklamání, 2. místo vyloženě puštěno

Liverpool na krásném 6. místě, jak jsem před sezonou tipoval

Reagovat
tomasinho

No, nastal čas jít Brendane.

Reagovat
tomasinho

Skončit za Spurs je trapas teda

Reagovat
smazaný uživatel

Popáté z posledních 6 sezón. Normální člověk by si už zvyknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

vy ste si este nezvykli ze ste furt za arsenalom a to je kolko? 10 rokov? BTW, myslim ze mozme povedat ze ste pred nami po piaty krat za 20 sezon nie?

Reagovat
smazaný uživatel

na Arsenal taky dojde...

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

toto je tragédia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Momentalne vsetko tomu nasvedcuje

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš tu někde brek, že zase za Arsenalem? Brečel někdo na St. Totteringham? Kdo z Yidos si na tohle nedokázal vypěstovat imunitu, už má obrys pod Nuselákem. A vytahovat roky před přílivem ropy...C'mon, to už není vtipný ani u Modráků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Judge me after another 3 years

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
jacobT

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si pohov!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fantomas

S Theem letos v základu: 4-0-0, 14:1. Tutově musí zůstat, veškerý výtky směrem k jeho plnění defenzivních povinností sou prostě v jeho případě bezpředmětný. Zařídit se můžeme i tak, stačí se tomu neustále nedivit.

Reagovat
smazaný uživatel

A co výtky k tomu, že kvůli svým bebíčkům neodehraje asi tak 2/3 každé sezony ? Takovej hráč je podle mě nahraditelnej....Wilshere to samý v bleděmodrym.

Reagovat
fantomas

Tak pokud máš chuť někomu vyčítat zranění, tak směle do toho. Já teda nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim to vyčítat nechci, jen mi to přijde pro všechny strany hrozně kontraproduktivní. Vždyť takový Wilshere měl ke konci roku 2014 namaroděno 120 týdnů....2 a půl roku ve 23 letech, to je přece neskutečné číslo. Já jsem v tomhle skeptik a nevěřím, že hráč, který tráví valnou část kariéry v jedné lize pořád na marodce se jako mávnutím kouzelnýho proutku změní a bude teď další třeba tři roky hrát pul sta zápasů za sezonu. Přitom jsou ligy, kde by se jim mohlo i s jejich chatrným zdravím víc dařit. A myslím že v Arsenalu by se taky rozhodně uchytil nějaký křídelník a středopolař, kteří dokáží odehrát sezonu bez zranění, což samozřejmě nemůžeš u žádnýho hráče vědět předem na 100%, ale odhadnout to jde.

Reagovat
fantomas

Mně to přijde jako moc velkej luxus holt, ti hráči zase nejsou uplný Diaby-esque trosky. Letos to podle mě s obměněnym týmem doktorů/fyzioterapeutů bylo obecně po zdravotní stránce nejlepší za poslední roky, tak proč by z toho nemohli benefitovat i tihle dva?

Wilshere když je zdravej a herně v pohodě, tak mně osobně připravuje ty nejorgasmičtější zážitky, jaký si vůbec dovedu představit. A stejně jako za něho, tak ani za Walcotta svym způsobem nemáme v kádru ekvivalent. Proto jak řikám... luxus odepsat je jen na základě pár smolných sezon (jakkoliv frustrující a na pohled systematicky dojebaný ty sezony mohly bejt).

Reagovat
smazaný uživatel

No to je samozřejmě taky možnost. Já osobně bych to udělal tak, že bych si je teda v následující sezoně nechal, abych viděl jestli ta obměna zdravotního personálu má nějaký účinek i na ně a pokud ne, tak na konci sezony nazdar, protože pak by vážně hrozilo, že z nich budou noví Diabové (který mimochodem podle mého musí Wengera podkuřovat, jinak nechápu co tam ještě dělá).

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je to celé len výhovorka, prečo nevyčítať Wengerovi jeho nestavanie. Jeho defenzívna hra nikomu nikdy nevadila, aj keď hrával na druhej strane s Arshavinom alebo pod sebou s 19-ročným Jenkinsonom.

Reagovat
Counter

Taky podle toho vypadaly výsledky. Jestli chceme titul, bude nutné taky umět bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prdlačka.

Reagovat
smazaný uživatel

To platí tak pre 5 zápasov v sezóne, nie 50.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

To ti připomenu, až z jeho laxnosti dostaneme nějaký gól, který nás bude stát body.

Reagovat
smazaný uživatel

50 zápasů se v sezoně nehraje.

Reagovat
Lacko_Boh

spurs nie no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wesleyborland

Reagovat
fantomas

Takle školácky si naběhnout

Reagovat
Lacko_Boh

som chvilku vahal nad odoslaním reakcie, že či to nie je len navnada na navnadu

Reagovat
fantomas

Tak jako zrovna letos těch zápasů nemaj o moc míň než my no, ale stejně.

Reagovat
vodka

já spíš nechápu, proč to psal, když i spurs letos odehráli určitě přes 50 zápasů, když jenom v EL měli 8 a v COC se dostali do finále...

Reagovat
smazaný uživatel

měl jsem chvilkové zatmění a myslel jsem, že se bavíme jenom o lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto jsem posral

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

uuuh

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

owny ty dostáváš takovou sadu dnes, to až milé není.

Reagovat
smazaný uživatel

mě dneska nic nerozhodí, zahráli jsme povedený zápas, skončili 5. nad Liverpoolem, který dostal na piču, Kane dal gól, skončil v tabulce střelců nad Costou, v rámci možností zažívám super den

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icka

Reagovat
Azza

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Counter

Záleží na typu zápasu.

Reagovat
fantomas

Zápasy, do kterých se Walcott se svym bráněnim nehodí, hrajeme jen párkrát do roka. Ale samozřejmě, v první řadě potřebuješ manažera, co skládá sestavy podle soupeře, a nekopíruje jen jednu jedenáctku do tý doby, než se mu někdo konečně zraní.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

To budeš z Gardeho nadšený

Reagovat
Bakary3

Ať se teď profackujou ty troubové, co ho neustále posílali pryč, že prej už na to nemá. Nebo ho dokonce vyměňovali za sopláka Sterlinga třeba, neuvěřitelná pitomost loučit se s Theem..

Reagovat
jacobT

Ja by som ho furt pustil, ak by to bola jediná možnosť, že príde nejaký útočník.

Reagovat
Bakary3

A kdo by přišel ? Giroud není TOP TOP, ale titul se s ním vyhrát dá.

Jestli si někdo myslí, že by přišel třeba Lacazette, Cavani.. A Giroud byl dvojka, přijde mi to naivní.

Myslím, že by nepřišel nikdo lepší, než Walcott, který je navíc s Rosou nejdýl sloužící hráč, Angličan a jeden z mála hráčů, který dávaj sestavě něco, co jí chybí.

Reagovat
jacobT

Ja mám Thea rád, ale je otázne, či dokáže na hrote predvádzať podobné výkony ako dnes na pravidelnej báze. A ak áno, nebudú ho aj naďalej do veľkej miery brzdiť zranenia? Útočníka k Giroudovi potrebujeme, no nie som si istý, či sa na tejto pozícii môžme spoľahnúť práve na Walcotta.

Wenger povedal, že sa bude pozerať len po takých hráčoch, ktorí by náš tým posilnili, takže nechápem prečo by nemal prísť niekto lepší ako Walcott, napr. spomínaný Lacazette.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

možno za Reusa... možno

Reagovat
13

Alespoň že ta fanta se mi letos dařila.

http://i.imgur.com/BF9LsOY.png

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem a to by som ťa pred sezónou za toho Cambiassa akurát vysmial

Reagovat
13

však ho tam taky mam až poslední zápasy, když se dostal Leicester fakt do laufu.

Reagovat
Counter

Gratulace, byls letos v Chazy League můj jediný soupeř.

Ale loni jsem byl ještě lepší než ty letos

http://fantasy.premierleague.com/entry/5217/history/

Reagovat
13

Ale loni všeobecně asi bylo víc bodů ne? Suarez tam dělal neskutečný věci.

Btw: nevíš jak to funguje s výhrama na arsenalsite?

Liverpoolsky už mi dluží jeden hrnek z před dvou let, tak doufám, že se polepší.

Reagovat
Counter

Já zase letos držím šanci na nějakou odměnu z fanpage ManUtd

S Arsenalsite vůbec netuším.

Reagovat
13

Pche v jejich lize by bylo soutěžení pod mojí úroveň.

(nevěděl jsem o ní, příští rok jim to vybrakuju.)

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Tam tuším zval přímo někdo tady v diskuzi a na můj dotaz, jestli jim nebude vadit, když jim to vyhraje fanda Arsenalu, se mi dostalo odpovědi, že klidně můžu dostat i hrnek AFC

Ale pořád ještě nevím, jestli vůbec vyhraju, bylo to tam hrozně vyrovnané a bude to možná o jediný bod.

Reagovat
Counter

LOL, asi vyhraju jen kvůli nižšímu počtu transferů za sezonu

Reagovat
13

To je hustý pravidlo. dobrá haluz.

Reagovat
Counter

A nešlo mi o víc bodů,ale o konečné umístění. S těmi body je to samozřejmě proměnlivé.

Reagovat
13

Byl někdo lepší v čr než ty loni?

Reagovat
Counter

Hm, to už bohužel nevím. Je to možné ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

hmm, nato ze som asi tak 15x zabudol nastavit zostavu, tak je 6. miesto celkom solidne

Reagovat
Counter

Myslím, že v Chazy League nezůstalo víc jak osm aktivních hráčů

Reagovat
kiwwi

jak si na to dosiel?

Reagovat
Counter

Tak ono se dá rozkliknout profily všech dalších účastníků. Nezkoumal jsem to podrobně, ale ti bezprostředně za tebou mají jen minimum provedených přestupů a ti pod nimi na tom musí být ještě hůř.

Reagovat
monty25

Ostudný konec ostudné sezony... RODGERS OUT!!!

Reagovat
minoLFC

To teda boli fakt bohove tieto dva posledné rozlúčkové zápasy s Gerrardom HANBA

Rodgers nabiel si zuby a bež odprosiť Stevieho do kabíny na kolenách

Reagovat
smazaný uživatel

Je možné, že pod článok s takýmto obrázkom owny ani nepríde.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wesleyborland

Reagovat
jacobT
Reagovat
Side

Reagovat
Rarášek

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Aldeano

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

to je skvělý

Reagovat
Zaschrona

A za tenhle pocet bodu Allardyce z WHU leti... No, snad uz to bude v dalsich letech pod Bobem jen lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

možno letí za horšie skóre než EFC

Reagovat
Zaschrona

Je to docela vtipne, ze leti zrovna po sezone, kdy WHU zrejme dostal do Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli on neletí spíš za 16 bodů v druhý polovině sezóny, ve který snad jen burnley dalo míň branek...

Reagovat
Zaschrona

Tak samozrejme, dlouhodobe to proste fakt neni trener na to hrat o mista v prvni polovine tabulky, tam je potreba v tomhle zmena. Navic kdyz WHU vstupuji s novym stadionem do nove ery.

Reagovat
vodka

Michael Bench-Capon: Allardyce to Liverpool?

to by bylo úplně boží...

Reagovat
vladis271

a ktovie. Možno predáme Sterlinga MU za 20 mega. Coutinha k tomu ako darček. A celosezónny príjem zo vstupeniek vám pošleme tiež ako darček.

Reagovat
Darren Fletcher

tak nakoniec to tak tesne nebolo, sedemnast bodov za titulom

Reagovat
Aldeano

Reagovat
minoLFC

50. pre Johna Nasha a jeho vernú manželku

Reagovat
Rarášek

Matematik

Reagovat
smazaný uživatel

Russel Crowe

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy za to mal dostat oscara. Jeden z jeho naj filmov.

Reagovat
minoLFC

Určite radšej za to než Gladiatora

Reagovat
smazaný uživatel

Za oboji si ho zaslouzil..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

S ním mám nejraději American Gangster, bezvadný film

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Jennifer Connelly

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Whitemedia

@russellcrowe

Stunned...my heart goes out to John & Alicia & family.

An amazing partnership. Beautiful minds, beautiful hearts.

Reagovat
pawelFCB

"Obranu není těžké trénovat. Je to velmi jednoduché naučit tým bránit." - Brendan Rodgers (2014)

Reagovat
jany kozak

Theooo a kuŕák jack tiez krasny gol

Reagovat
Infernoqt

Ta sezona strašně utekla, jako by to bylo včera, co jsme začínali.

Každopádně furt nevím, co si o naší hře myslet. Je to jako nebe a dudy. Otázka množství zraněných, ale i množství změn - sestav, formací a furt jiných herních stylů, stále mi na tom kádru něco nesedí. U Fellainiho si v duchu přeju, aby dostal stopku na 10 zápasů (což je víceméně reálné) ale na druhou stranu by nám mohl zase chybět minimálně jako střídající záložník do tvrdšího utkání.... nechám se překvapit.

Cílem pro příští sezonu byla jednoznačně Evropa. Více zápasů = větší výběr mužstva a tak pár mlaďasů bychom do toho mohli nebo spíše měli začlenit. Paul Scholes se nechal slyšet, že bychom se měli místo titulu soustředit o udržení top4, což s ním sdílím tento názor. Ještě aspoň ten rok to chce na stabilizaci kádru a nalezení toho správného stylu. Prostě potvrdit tu Evropu a pak se vrhnout do boje o titul. Tím neříkám, že bychom to příští sezonu neměli zkusit, ale minimálně bych si to nedával jako náš hlavní cíl - top4, a když se zadaří, tak pojďme výše.

Reagovat
LAM

Řekl bych že na to co má LVG hlavně v ofenzívě za materiál hrajete hroznej fotbal.

Reagovat
Darren Fletcher

top 4 nemoze byt ciel, ale povinnost. sorry ale po odpadnuti liverpoolu a neschopnosti tottenhamu to je opat uplna tutovka a psia povinnost byt tam. takze ciel urcite boj o titul aspon a rozhodne neprehravat zapasy s timami z dolnej desiatky...

Reagovat
Infernoqt

Hele, já to chápu, ale to chce souhru prostě. Ucelit tu zálohu, obnovit střeleckou potenci a upevnit obranné posty (minimálně kvalitní backupy na každej post). A tohle všechno potřebuje čas, než si to sedne. Kolikrát ty zápasy, kdy nás přehrávaly slabší týmy tabulky, a když nepřehrály, tak jsme s nima hloupě ztratili, tak to chce ucelit. Počítám, že to minimálně do zimy čas zabere a rozhodne jen los, jaký nás bude doprovázet... a marodka ovšem. Chce to posily bez injury prone založení. Hummels je třeba prohra i výhra zároveň v tomto ohledu (nechal se slyšet, že zůstane). Otamendi by byl super, ale kdo dál..?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Tuxedo

Jeden z mala fanusikov MU co uznavam

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra, co předvádíme je naprostá katstrofa.. nemá to dynamiku, nedokážeme si vypracovat nějaký větší množství vyložených šancí, nedokážeme pořádne v pohybu kombinovat.. je to pomalý, bez nápadu, bez pohybu.. jsme úplně bezzubí.. Letos nám to 4. místo bylo fakt s nadsázkou darováno...

Reagovat
Whitemedia

A zítra tuhle parádu dokoná Middlesbrough

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Jenom to ne.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wolklor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Lacko_Boh

tento Rodgersov zapas mi pripomina Klausovu amnestiu

Reagovat
smazaný uživatel

coze

Reagovat
Mimalu

Achjo, začíná nám zase období čekaní na novou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

ale tentoraz bude kratšie čakanie, pretože sezóna začne neobvykle o týždeň skôr, už 8. augusta

Reagovat
LAM

Valdes první nula

Reagovat
vodka

a teda Pardewovi všechna čest, nakopl Palace fakt ukázkově

Reagovat
Zaschrona

70. pro Sylvaina Distina, sbohem

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Trand

Reagovat
Hokaido

kde jsou ty časy, kdy jako ještě docela mladý ucho dělal kapitána v ManCity

Reagovat
domingo

Proc mel Liverpool na hristi tolik strednich zalozniku? Co to bylo za system?

Reagovat
domingo

Can pocitam na Rb, takze bud 433 s falesnym hrotem (Gerrard?), nebo diamant s pohyblivou utocnou dvojici Lallana, Coutinho.. asi? the fuck

Reagovat
fenixLFC

can hral praveho stopera, coutinho falosneho hrota, niekto tam suploval praveho wingbacka

Reagovat
domingo

Awww

Reagovat
minoLFC

Rodgersov hovn@system

Reagovat
domingo

Jeli jste na Stoke drzet mic?

Reagovat
smazaný uživatel

It was always gonna be a difficult game.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

kto si? Neodvážim sa tipovať.

Reagovat
Svatej

Masopust, tohle je jeho humor

Reagovat
fenixLFC

tipujem to na divika alebo fff z liverpoolskych, z ostatných neviem

Reagovat
smazaný uživatel

fff Filipko určite nie...

Reagovat
fff

Co ? To jak Ta napadlo.

Reagovat
fenixLFC

neviem, z kritikov brendana ste mi napadli vy +par dalsich, ktori sa na tom ale smiali tiez, z coho som usudil ze snad by si ,,nelajkovali'' vlastny koment

Reagovat
tomasinho

Jasný owny

Reagovat
smazaný uživatel

tiež si myslím, buď on alebo Maso...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Nemá to daleko k tomu fake účtu vrabejky, který jsi provozoval

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Y.N.W.A.

Reagovat
jacobT

po tom výsledku je asi systém silné slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sezona končí, letos byl cíl LM, příští rok už to bude titul, který snad dáme! GGMU! Nashledanou v srpnu!

Reagovat
Sandstorm

Na titul to ještě příští sezonu nebude. V té hře je ještě moc mezer, abychom mohli konkurovat Chelsea a City. Nicméně snad se do boje zapojíme a neodpadneme tak brzo jako letos.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

LvG: "You have to decide which players have to go and come. I will speak to Falcao tomorrow." #MUFC

Reagovat
Sandstorm

Just go away Radamel.

Reagovat
Infernoqt

včera se zranil na tréninku

Reagovat
magnat7

Radamel Falcao has returned to Monaco after his loan spell with the Reds.

Reagovat
smazaný uživatel

100. for The Super Frankie Lampard!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska oslavy titulu, koniec Drogbu, Čecha. Ale jediné čo mám v hlave je koniec Franka v PL. Teraz mal byť na Stamford Bridge a oslavovať spolu s Drogbom a Čechom a rozlúčiť sa spolu s nimi. Pokazilo mi to radosť z titulu a bude to navždy obrovská hanba, jak to klub minulé leto vyriešil.

Reagovat
smazaný uživatel

všichni budeme vzpomínat na tohoto kapitána Man City

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden by to chtělo oficiálně představit Depaye, koupit Gundogana nebo prostě CM/DM, stopera a pravého beka

Reagovat
KingMaster13

Hlavně neudělat stejnou kravinu jako loni že jsme přivedli top posily po 3 kole. Letos dřív aby se to sehrálo a příští rok do 3. místa a pořádně prohnat zbohatlíky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já pevně věřím, že bude kádr pro novou sezonu hotový před přípravou, loni hodně ovlivnilo,že bylo MS a LVG nastoupil až po něm, letos to bude jiné kafe

Reagovat
KingMaster13

to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

OPravdu při utrácení ManU a Glazerech chceš něco blábolit o zbohatlících? Líbí se mi tahle virtuální realita mufanů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takýto záver sezóny som vážne nečakal a milo ma prekvapil. Ruku na srdce, 5. miesto je na konci tejto sezóny pre Tottenham úplný top. Liverpool to pokazil najviac, ako mohol. Dokonca aj skóre si pohnojil. Navyše skončil za nami silný Southampton, ktorému sme sa dívali na zadok takmer celú sezónu. O 2 kvalifikačné zápasy v lete menej a príjemný pocit z konečného umiestnenia.

Dnes výborný futbal na Evertone, predovšetkým v 1. polčase. Hru sme kontrolovali a individuality dominovali. Perfektný koniec sezóny od Lamely, Masona a Bentaleba. Špičkový výkon Vertonghena a 2. čisté konto za sebou

Naopak Everton nevýrazný, Barkley pokazil takmer všetko, na čo siahol. Naismith prišiel na ihrisko provokovať, čo sa mu aj podarilo. Vynikajúci bol Stones, dnes Kanea takmer k ničomu nepustil.

Reagovat
Zaschrona

Ale kdyby vam tam ve spravnou chvili Mirallas soupl gol, zapas vypadal uplne jinak. Prilezitost na to mel.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jsou chyby. Je pravda, že pár šancí ste mali, ale len v prvom polčase. V druhom nebola ani jedna myslím, a podobnú príležitosť, akú mal Mirallas pri nájazde na Llorisa mal aj Lamela, ktorého vychytal Howard. Každopádne som rád za double nad silným a každú sezónu nepríjemným Evertonom. Prvá výhra v Goodisnovom parku od roku 2007. To stále poteší

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

kruté, ale taký je šport no

Reagovat
Lacko_Boh

Neviem o tom že by Gerrard skončil karieru

Reagovat
smazaný uživatel

v zimě si vyhlédnout největšího kandidáta na titul a jít hostovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Brendan Rodgers on today's 6-1 hammering: "It was embarrassing and if the owners want me to go, I'll go but I still feel I have a lot to offer here."

Reagovat
smazaný uživatel

RODGERS: "It's a disappointing finish but I've seen plenty of signs this season that we'll be ready for a title push next season."

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Aly! Takovej liverpoolskej Cuadrado

Reagovat
Counter

Šílenost

Reagovat
fff

Toto nemohol povedat

Reagovat
13

title push, jistě. Většina jich je akorát tak ready opustit klub hned po roce doufám.

Reagovat
Whitemedia

Tohle musí být fake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Achjo, to je fakt tak těžký rozlišit pravý tweety od těch fejkových?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

To ako myslí bez odstupného? Lebo ak budú chcieť majitelia aby odišiel tak odíde aj keby sa priviazal ku bráne

Reagovat
fenixLFC

to bol zas zaver sestka od tych drevákov, pokazena rozlucka s anglickom pre gerrarda a este nas predbehnu aj ti tragedi....fakt neviem co je horsie

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jste zkušeně domrdali...

ještě že dal Gerrard toho góla..

Reagovat
smazaný uživatel

tragédi sú tu jedine hráči Liverpoolu a fanúšici klubu, ktorí si myslia, že sú veľkoklubom

Reagovat
smazaný uživatel

tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

bude se tady někde řešit, proč Rosický nebyl ani na lavičce? v injury news ani zmínka o něm. Že by mu Wenger oznámil, že začne na lavičce a on ho poslal víte kam..... ??!!

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda jen, že místo Hullu nespadla Villa bylo by to veselejší, ale hlavně, že nespadly straky a lišky. Liverpool na šestém paráda. City si nezaslouží abych jim fandil, dali to Chelsea úplně zdarma. Dneska krása Walcott, toho kluka prostě musíte mít rádi. Proč jenom musí mít tolik smůly na zranění?!

Reagovat
smazaný uživatel

pomaly sa to vracia do obvyklych kolaji, najviac na smiech Liverpool, my v LM..dalsiu sezonu pokracujeme

Reagovat
stiflerovamama

to ze ste v LM to je na smiech, to mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

tak brečet kvůli tomu nebudem

Reagovat
Infernoqt

nikdo jiný to za nás nechtěl

Reagovat
fenixLFC

este nie su

Reagovat
vladis271

ešte tam nie sú.

Reagovat
stas87

Parodiu na trenera prave vyhodili z Gelsenkirchenu.Kto sa toho chudaka ujme?Kto teraz v PL zhana neschopaka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Pelle Tactical One? Hmm...

Reagovat
smazaný uživatel

raz bol tactical one aj Wenger, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cital som starsie diskusie a musim suhlasit s vodkom, Hughes az celkom zarazajuco zabudnuty vo verejnosti, ale zase dokazuje vysoke kvality

Reagovat
vrabejka

Liverpool FC utrpěl jednu z nejhorších porážek v historii klubu a klesl tak na konečné 6.místo zaručující předkolo Evropské ligy.

Lituju těch co viděli zápas. Jja jsem zápas naštěstí neviděl dal jsem přednost cyklistickému Giru. Přesto se vyjádřím. Čekal jsem že klub chce důstojně zakončit sezonu ale to od Rodgerse opravdu čekat nemužeme. Steve si aspon dal gol aspon něco. Ale takt ose zostudit proti průměrnému Stokeu to je strašné. Alespon nám tahle ostudná prohra dala jistotu že Rodgers na naší lavičce končí. Nemám víc co říct, snad jen budu doufat v lepší zítřky.

Reagovat
fenixLFC

preco hodnotis nieco co si nevidel? brendana vyhadzujes lebo ti nedoniesol reusea? inak, fakt by ma zaujimalo, co s tymto zapasom mohol robit rodgers, ked tri gooly padnu po chybách mignoleta s canom, daĺsi po lucasovej, jeden wondergoal a chyba pri obsadeni croucha (co jedien by sa mu mozno dalo systemovo vycitat)

Reagovat
vrabejka

treba nedavat hráče na jine pozice. Nehrat 3-7-0. Trochu nahecovat tým že furt hrají o pěkné 5.místo?

Reagovat
fenixLFC

ked na to miesto lepsieho hraca nemal? can az na dnesok a par výpadkov bol na tom stoperovi supur. markovic hraval na wingbackovi preto aby vôbec hral a mal aj par dobrych zapasov. coutinho alebo sterling boli na tom hrote pochopitelni, kedze sme chceli vacsiu pohyblivost vpredu. koho este staval mimo jeho pozicie? vacsinou to bolo preto lebo fakt nemal lepsie riesenie alebo aby ti hraci proste hrali. málokto z tych co neboli na svojej pozicii tam bol na hovno. Co by som mu vycital su prestupy a aj tam bohvie za kolkymi bol on a za kolkymi niekto iny. A co je pken na 5. mieste ked sme najskro chceli LM? sa na to uz kazdy vykaslal ked bolo jasne ze mame EL istu

Reagovat
Melda

Dávat Coutinha na "hrot" to je obří fejk, vždyť on má z celého týmu nejlepší průnikovou přihrávku.A to, že neměl koho dát na hrot, to je čistě chyba jeho mentálních přestupů.Já se Brandona celou sezonu zastával ale teď jsem vyloženě nas.anej.

Reagovat
fenixLFC

ono ked hral proti newcastlu tak to bol dobry zapas, z tohto pohladu tu logiku chapem. suhlasim ze je lepsi na inom poste, ale furt lepsie ako sterling ktory porste zakoncovat nevie. hm, prestupov- nikto necakal ze danny bude zraneny celu sezonu s nim sa pocitalo ako s jednotkou. dalej je tu balotelli ktory bol od zaciatku fail a bohvie ci ho vôbec brendan chcel. ak hej tak len preto aby mohol hrat na dvoch hrotakov. lambert bol od zaciatku brany ako trojka a boriniho sme sa snazili predat ale on nechcel...

Reagovat
Melda

Ale bez hráče jako je Coutinho ve středu zálohy se nedá hrát, vždyť na své pozici byl nejlepší v lize a Alfa a Omega našich výsledků.A na ten hrot bych dal raději nějakého dorostence, než toto.Ballo to je kapitola sama pro sebe, Lambert-zbytečný nákup a Borini klidně dnes hrát, lepší, než-li nic.Možností bylo víc si myslím.Já bych to klidně dnes hrál takhle:

Mignolet-Manquillo, Škrtěl, Sakho, Moreno-Can, Henderson-Ibe, Coutinho, Markovič-Borini

Reagovat
vrabejka

Tak už to tady máme:Sky Sports News HQ

‏@SusTrapperazzi

BREAKING: Brendan Rodgers resigns as Liverpool manager after telling @LFC owners to 'suck their mothers' More to follow. #SSN

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stále štýlovejší koniec než Gerrard, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Achjo... vrabejko vrabejko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Louis van Gaal says that decisions on 'ins and outs' have already been made. [@MOgdenTelegraph]

Reagovat
domingo

Ok, kdo na lavicku Liverpoolu? Realisticky (cili zadnej Klopp atd.)..

Reagovat
smazaný uživatel

Allardayce no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak proč by Klopp nemohl být realistický? Samozřejmě, pokud by se mu ozval třeba Real, tak jasně, že nereálný bude. Ale on si rád týmy buduje, u nás by měl k tomu prostor.

Reagovat
domingo

Hele ja nevim, PL je asi moc kompetitivni na to, aby si tam mohl v klidu stavet novej Dortmund. Podle me uz ted bude chtit jit do hotovyho, ale co ja vim.

Bude to Rafa, zejo

Reagovat
tomasinho

Nestraš, majitelé chtějí mladého budovatele, bohužel BR selhal. Podle mě půjdou po Kloppovi tak, ež ho alespoň osloví a budou ho chtít zlákat. Jinak třeba ten De Boer nebo někdo takový.

Reagovat
tomasinho

A ve Francii nemáte někoho mladého, pro kterého by to byla výzva?

Reagovat
smazaný uživatel

v lille konci girard, sice neni mladej, ale vyslovuje se skoro stejne jako gerrard, which is nice...

Reagovat
domingo

Girardovi je 61 let

Reagovat
smazaný uživatel

a ja to i pisu

Reagovat
minoLFC

which is nice

Reagovat
domingo

Jo, ten De Boer me napadl taky no.

Jinak zalezi na tom, jaky mate predstavy pro nejblizsi budoucnost. Budovatel je Galtier, akorat on je palicatej mezek, hraje defenzivni fotbal s brejkama a trema DM, moc nezvlada reagovat na vyvoj zapasu a tak.. spis takovej ten typ kouce, kterej ti postavi funkcni tym a ten pak uz bezi nejakou 'setrvacnosti', nez ze by do toho za behu zasahoval.

Ohromne sikovnej je Gourvennec, ale pro toho by to byl moc vyraznej skok. Garde je Wenger zamlada. Dal uz tam nikdo "hotovej" moc neni, krome Blanka, ale ten podle me nikam nepujde.

Reagovat
smazaný uživatel

fournier, ktery ale samozrejme nesmi odejit...

a jinak zajimavej by byl claude puel nerikam, ze by musel nutne uspet, ale veril bych mu docela a chtel bych videt, jak by se s tim popasoval...

Reagovat
domingo

S tim jsem ani nepocital, ze by nekam chodil Respektive urcite ne po jedny sezone, zatim by to byl pro jakejkoliv potencialni velkoklub dost riskantni (a nejspis i drahej) krok.

Puel by shorel jako papir. Zaprvy je starej, zadruhy je to ortodoxni teoretik a LFC fakt nepotrebuje nekoho, kdo prijde s uzasnou myslenkou a pak prohraje 6 zapasu v rade, protoze ho hraci nechapou. Kvuli tem par zapasum v sezone, kdy by mohl takticky rozmlatit Wengera s Pellegrinim, se to nevyplati..

No a zatreti nikdy netrenoval mimo Francii, v Nice je spokojenej a do par let se presune nekam zpatky k mladezi, coz je posledni vec, kterou jeste zvlada na vybornou. Uz vidim takovyho vazenyho pana, co ma odtrenovano 700 nebo kolik zapasu v L1, jak jde s sesti krizkama na krku zachranovat Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

puel prave jeste s lyonem v evrope dokazal, ze takticky dost umi, takze s tim ortodoxnim teoretikem nemuzu uplne souhlasit, podle me angazma v lyonu je v tomhle ohledu vypovidajici o dost vic jak angazma v nice, kde nema prakticky zadnej jinej cil nez se udrzet, takze si muze dovolit vzhledem k jeho jmenu zkouset ruzny rozestaveni a experimentovat s hraci...

argument se zkusenosti v L1 beru, ale zaroven to prave dava i urcity motiv vyzkouset si nove prostredi, claudovi je 51, takze neni vylozene starej, ale zaroven uz se mu to chyli (a jinak tez bych cekal, ze by mu to mohlo nevyjit, ale v lfc v poslednich letech vyhorel kdekdo, mne by treba hodne zajimalo, jakej mancaft by si tam poskladal)

Reagovat
domingo

Ja vim ze takticky dost umi, to ale prece ten fakt, ze je to v prvni rade teoretik, spis posiluje.. On mel vzdycky problem ten tym k necemu realne dotahnout, to nema nic spolecnyho s tim, ze by nezvladl vymyslet strategii na konkretni zapas. Vsak to jsou totozny veci - teoreticky je to vynikajici kouc, ten prenos myslenek mezi nim a hracema ale casto drhnul a nevidim jedinej duvod predpokladat, ze by se to v cizi zemi a cizi lize melo najednou zlepsit.

A myslel jsem ze je tak o 5-6 let starsi, wow.. On trenuje fakt celej zivot, no

Reagovat
smazaný uživatel

v lyonu ta komunikace s hraci obcas rozhodne drhla on neumel moc udrzet v tymu mentalitu vitezu, kterou lyon potreboval po sedmi letech dominance, neni na to dostatecny motivator; na druhou stranu je podle me fajn kouc na prestavbu, kterou lfc imho docela potrebuje, vyhazet plevel a udelat par chytrych prestupu, kdy by pripravil kadr nastupci, v tomhle bych mu dost veril, ze by nemusel zklamat

Reagovat
domingo

Fajn, ale na tuhle praci potrebujes primarne nekoho, kdo to prostredi aspon trochu zna, a ne borce, kterej stravil poslednich X let piplanim Alberta Rafetraniainy a Neala Maupaye a Moueze Hassena

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu co tady rikali nekteri liverpoolsti, tak liverpool ma pry ted nejake vyborne talenty v akademii, na to je zrovna puel vyborny, on se nikdy nebal dat mladym sanci (v lyonu vytahl treba lacazetta, gonalonse, mouniera, pieda, zkusil tafer), nebo treba jak uvadis ty priklady z nice, uspesne zabudovani mladych do acka by se lfc mohlo v budoucnu hodne vyplatit a claude je na to jeden z nejpovolanejsi (klopp je na budovani jeste lepsi, ale toho cekam do bayernu/realu)

LM s nima beztak neda podle me sebelepsi trener aktualne, ta spicka vepredu je uplne jinde, takze by mi spis davalo smysl se zamerit na prebudovani, to je cesta

Reagovat
fenixLFC

tie mena si si vymyslel ze?

Reagovat
tomasinho

Dík za shrnutí, z toho mi moc nesedí nikdo teda. Teda krom Gardeho, ale ten reálný taky nebude teda.

Reagovat
domingo

http://www.eurofotbal.cz/clanky/je-remi-garde-tim-pravym-muzem-pro-arsenal-255136/

Tady mas kdyztak neco k nemu. Taky ho ale nepovazuju za realnou moznost, ma moc maly jmeno a malo zkusenosti, u nej je to fakt bud Arsenal nebo jeste Ligue 1.

Reagovat
tomasinho

Jo, já si na to právě vzpomněl a už čtu Tak v Lyonu už je jak dlouho? Tak ze 4 roky cca ne? To si jméno udělal. Ale podle mě prostě FSG prvně půjde po Kloppovi a když ten nevyjde, půjdou o dům dál.

Reagovat
tomasinho

Už to vidím od 2011

Reagovat
domingo

On uz tam hlavne neni

Odesel po lonsky sezone, chtel si dat pauzu, ted je volnej. V Lyonu je Hubert Fournier, vytahli ho v lete z Remese.

Reagovat
tomasinho

Wow, říkám, že jsem letos fotbal krom LFC úplně zaspal.

Reagovat
domingo

Jinak Garde treba "udelal" Lacazetteho tim, ze ho definitivne pretvoril na hrotaka, zapracoval do tymu N'Jieho s Fekirem, vlastne ten soucasnej lyonskej tym jsou vsechno "jeho" hraci. Jen tak pro perspektivu :)

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna n'jieho bych nazval spis fournierovym hracem, garde ho sice vytahl z becka, ale daval mu minimalne sanci, taky si vem, jak hral nerozehranej na podzim a jak hral te na jare nejvetsi gardeho prinos je jinak rozhodne vedle zrejmeho lacazetta dvojka umtiti a tolisso, na ty letos fournier sazel obrovsky a mel obrovskou vyhodu, ze uz byli adaptovani v acku

Reagovat
domingo

A Ferri. To je snad jedinej vas hrac, kterej sel od lonska dolu, pod Gardem byl uzasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

bedimo sel nejvic dolu, pokud chces porovnani gardeho/fournierovych koni, letos naprostej prumer, pritom loni spicka ligy, az mi je z toho smutno

ferrimu zatim moc nesvedci trochu jiny system, ale uvidime, on je stale dost mladej, nicmene spis cekam, ze ho pristi sezonu vytlaci fofana... ten sice vcera odehral jen 25 minut, ale hra s nim vypadala lip jak s vystridanym ferrim, hraje odvazneji a sebevedomeji

Reagovat
domingo

Myslel jsem z tech odchovancu. Bedimo je tricetiletej bek, jehoz hra je postavena na vybusnosti a rychlosti, po lonsky sezone jel na MS, pak sel rovnou do pripravy, po Vanocich letel do Afriky a to musel odehrat pokud mozno uplne vsechno, protoze jeho jedinej nahradnik je potreba v zaloze. Ja myslim, ze vim, cim to bude

Reagovat
smazaný uživatel

ty jako ted podcenujes daba, kdyz bedimo chybel, tak ho zastoupil dustojne to je pro me jedno z nejvetsich prekvapeni, jak se pod fournierem zvedl z pomalu nejhorsiho hrace v klubu na spolehliveho nahradnika na oba kraje obrany

Reagovat
domingo

Jo vidis, na toho jsem uplne zapomnel Vybavuju si jenom Tolissa na tom LB, Daba jenom napravo. Jsem na nej zvedavej v Lize mistru.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli myslis daba, tak tomu konci smlouva a zatim to nevypada na prodlouzeni... coz by znamenalo, ze ma lyon v tymu jednoho levyho beka, kterymu je 31 a chce odejit, jednoho pravyho beka, kterymu je 32, tolissa, kterej hraje v zaloze, a zeffaneho, kterej nema ani na spodek L1... tady se musi nakupovat, jednoznacne nejhur obsazene posty tymu

Reagovat
tomasinho

No, trošku jsi mě navnadil, to nebudu zastírat

Reagovat
fantomas

tomasinho04.05.2014 10:51

Pěkný článek, jsem se dozvěděl něco nového

Ti to v tý kebuli moc dlouho nevydrželo teda

Reagovat
domingo

Libi se mi, ze tam v diskusi podcenuju Fourniera a naopak vyzdvihuju Casanovu, kteryho letos vyhodili z Toulouse

Reagovat
tomasinho

Já vím, že jsem ho četl, právě, jak jste ho zmínili, tak jsem si ho šel přečíst. Pamatoval jsem si na spojitost s Wengerem, no detaily mi vypadly.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna garde by mohl byt vubec nejrealnejsi, jelikoz wenger si zrejme jeste minimalne rok strihne a zadnej podobne velkej klub po nem imho nehrabne pokud teda o nem nekdo v lfc slysel samozrejme

Reagovat
tomasinho

Hmm, nezní to špatně. Každopádně čeká nového manažera fakt spousta práce, především vyřešit obranu (kraje hlavně) a střed zálohy + hrota.

Reagovat
smazaný uživatel

garde by vykoupil lyon a marseille a meli byste vystarano

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

vykupit cudzie kluby nie je pre nas nic nove

Reagovat
fantomas

Vemte Gardeho a přecházim k vám.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

nie, rafa pojde bud do realu alebo West hamu. Tiez kloppovi neverim ze by mal dojst, ale na budovanie moc iných timov v PL ani nie je. Klopp skor fakt pojde do toho bayernu

Reagovat
domingo

Vim ze je to dost divoka predstava, ale switch s Guardiolou do City a Pellegrinim k vam si z nejakyho duvodu fakt umim predstavit.

Reagovat
tomasinho

Nestraš

Reagovat
domingo

Promin

Reagovat
tomasinho

V poho, Pellegrini fakt ne teda. Rafa snad taky ne, má kvalitu, ale jednou stačilo.

Reagovat
fenixLFC

majitelia budu chciet nejakého mladého manazera

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si tohle myslíte? Nebudou chtít spíš instant úspěch?

Reagovat
tomasinho

Protože proto vyhodili Kennyho a vzalui Rodgerse. Chtěli mladého kouče, který bude budovat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Proč neni Klopp realistickej.

Reagovat
smazaný uživatel

protože jde do Realu

Reagovat
tomasinho

Tam jde Rafa

Reagovat
vrabejka

tam jde Rafa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

David Moyes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Infernoqt

tak Moyes udělal o 2 body více loni, dokonce preferuje i jejich styl hry, ať si je klidně adeptem, dcla bych to i rád viděl

Reagovat
smazaný uživatel

sochu už taky myslím na anfieldu mají

Reagovat
Infernoqt

jo a ted si představme, že kdyby Saints hráli EL místo Poolu a Moyes by s nima udělal EL, tak by to byl pokrok

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by nebol realistický?

Reagovat
domingo

Nerikal nahodou, ze si chce dat chvilku oraz? Jako necekam ze to 100% dodrzi, ale bral bych to minimalne jako znamku toho, ze se citi lehce vycerpanej a nechce asi rovnou skocit do takovyho bordelu.. Plus ta poznamka vys no.

Ne ze bych si myslel, ze je na nej Liverpool malo, ze ho nezaplati nebo tak neco.. Jenom mi to spojeni proste vubec neprijde pravdepodobny.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to nejako moc nesledujem, ale nepovedal náhodou práve presný opak - že chce trénovať bez pauzy?

Reagovat
Lacko_Boh

hej hej to povedal ale LFC by bol krok spať,prinajlepšom prešlapovanie na mieste, nie?

Reagovat
Counter

Tak je to devátý nejbohatší klub na světě, bohatší než BVB, v ambiciózní soutěži... Ale určitě by si s trochou trpělivosti mohl najít i lepší volbu, to jo.

Reagovat
Lacko_Boh

ja stale zabudam že ta Borussia je v takej zadnici

Reagovat
Counter

“I am not tired. I may look tired but I am not. I am 0.0% tired,” he said.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já myslim, že ty spekulace o sabbatical byly vyvrácený dřív, než se pořádně začaly šířit.

Reagovat
domingo

Aha, tak sorry vsem, informacni sum

Reagovat
Counter

Tak ono se o tom dost spekulovalo a možná sis vzal něco od toho borce z Telegraphu, který neuměl ani slovo německy a musel o tom všem referovat

Reagovat
smazaný uživatel

Queen Kenny

Reagovat
stas87

Di Matteo.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp.

Reagovat
Lacko_Boh

Pellegrini by ma neprekvapil

Reagovat
jacobT

Hughes alebo Monk, ak by mali záujem

Reagovat
papanegra

už nikoho ze Swansea

Reagovat
jacobT

už len zo Sotonu?

Reagovat
13

Hughes mi přijde docela reálnej, ale nevěřím tomu, že by v LFC uspěl.

Reagovat
vodka

Hughes pěkně podepsal novou smlouvu a sám předtím říkal, že chybu jako když se vysral na Fulham už udělat nechce, že chce se Stoke něco vybudovat.

Reagovat
Lacko_Boh

hmm vtedy s tym Fulhamom mal velke oči že ho zobere Chelsea Hughesa som pred Fulhamom nemal rad,potom si ma ako tak ziskal vo Fulhame a tou rezignaciou(?) si to posral dosť

Reagovat
jacobT

To som nezachytil, díky za info. V Stoke zatiaľ odvádza výbornú prácu, takže ozaj by bola škoda, keby to tam len tak zabalil.

Reagovat
smazaný uživatel

De Boer nebo Klopp.

Reagovat
smazaný uživatel

Redknapp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

bral bych

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wesleyborland

Jamie

Reagovat
minoLFC

musíme počkať kto koho ešte vyhodí

Reagovat
Zaschrona

Favre?

Reagovat
fantomas

Reagovat
domingo

To by bylo super.

Reagovat
fantomas

Curbishley je furt volnej.

Reagovat
Zaschrona

To by byl sen ♥

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej nápad, ale dost nerealistickej podle mě. To už spíš Emery.

Reagovat
Counter

Tak ten bude realistický rozhodně, pokud vyhrajou EL a půjdou do Ligy Mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád daleko víc než Favre, který už v té LM se svým Gladbachem je.

Reagovat
Counter

(Ne)Realisticky to u nich vidím asi nastejno.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
domingo

Tihle treneri ale malokdy odchazej na vrcholu. Favre prave vybojoval zakladni skupinu LM, Emerymu se to nejspis povede taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, nějak jsem si neuvědomil, že se jde z EL do LM. Tak ten De Boer.

Reagovat
fantomas

Emery podle prvních kurzů třetim nejpravděpodobnějšim kandidátem na post manažera WHU

Reagovat
tomasinho

Kdo je před ním?

Reagovat
fantomas

Bilić suverénně vede a pak tam je Moyes ( ).

Reagovat
tomasinho

Ježiši, Bilič snad ne. Já bych tam poslal Rodgerse. A to beze srandy.

Reagovat
jacobT

Reagovat
stas87

Nikdy.Doma je v Nemecku,tim ma zaujimavy a tie reci o lepsej lige a lepsom time..nema jediny dovod opustit Gladbach.V jeho momentalnej situacii vyrazny krok spät.

Reagovat
Zaschrona

Asi to tak momentalne je, ale fakt bych ho nekdy v budoucnu rad videl ve velkoklubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Brett?

Reagovat
Talker

To by bylo super, toho jsem chtěl místo Mourinha.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

Boas by si mohl dát pokračování v turné po Anglii

Reagovat
Robochelsea

Ježíííš, to by bola sranda. Strašne by som sa tešil, keby tam išiel.

Reagovat
vladis271

Klopp je práveže najreálnejší.

Reagovat
domingo

Ok, tim lip.

Reagovat
fantomas

Podle mě to bude buď Klopp, De Boer, nebo Benítez. Nikoho jinýho v tom boji reálně nevidim.

Reagovat
vladis271

Podľa mňa pôjde hlavne po niekom s menom. Ja nie som z Kloppa odvarený ako iný scousers. PL je niečo iné ako Nemecko. Rafovi neverím. Dva krát do tej istej rieky... Navyše si myslím, že Peréz ho fakt chce, a mohla by to byť pre Real dobrá voľba.

DeBoer? Ajax v Holandsku a nič moc v LM. Načo?

Mne z toho vychádza Klopp. Má meno, je voľný, a konkurovať môžu jedine City, ale nvm, či budú meniť manažéra, a či budú chcieť práve jeho.

Reagovat
fantomas

De Boer má perspektivu a je to jméno, speciálně na to první podle mě vedení LFC uslyší. Ale on je asi stejně pohodlnej a stačí mu Ajax, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že před De Boerem to Ajax v Nizozemsku ničil a nic moc v LM? Nevedl si špatně.

Reagovat
fenixLFC

benitez to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím len nie Benítez...

Reagovat
smazaný uživatel

Beniteze se bát nemusíš Olo..

Reagovat
smazaný uživatel

A koho sa mám báť?

Reagovat
cristiano.K.

Benitez

Reagovat
stas87

Aby ste sa necudovali,ak Klopp podpise na Sabener Straße...

Reagovat
Robochelsea

Pulis by bol pre nich super. Ak Real nevyhodí Carla, tak by sa mohol vrátiť FSW. O Kloppovi dosť pochybujem, ale zas to nie je úplne nereálne.

Reagovat
domingo

Nic proti Pulisovi, ale s jeho povesti ho zadnej klub touzici hrat o LM snad ani nikdy vzit nemuze, to by bylo jako sestoupit dobrovolne o patro niz.. Ne ze by to nezvlad (to nemam poneti), ale takovyhle veci se fakt nestavaj. Kdy naposledy nejakej uspesnej "zachranar" sel do TOP klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Čím by pro nás proboha byl super Pulis?

Reagovat
Robochelsea

Je to dobrý tréner. Ešte to nikdy neskúšal v top klube ale podľa mňa by sa mu mohlo dariť. Svoj tím vie vždy veľmi dobre pripraviť na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Southgate.

Reagovat
#33CCCC

A co Anceloti ? pravdepodobne odide z RM, mozno pojde do AC neviem. Netvrdim ze by k nam chcel ist, ale bude volny.

Reagovat
fantomas

To by bylo boží, kdyby se šel trenér, jehož jediný mínus je nedostatek ligových titulů, pro jistotu dodělat do Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera říkal, že jestli ho Pérez vyhodí, tak si dá rok pauzu.

Reagovat
domingo

Brat Ancelottiho do tymu, kterej nehraje LM, je definice zbytecnosti

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu jeho stromeček by Liverpoolu potenciálně mohl sednout neskutečně.

Reagovat
domingo

Tak "jeho stromecek", vsak ten hral naposledy v Milane, ne? Respektive v PSG hral docela jednoduchy 442, Real nesleduju, ale vidim tam dve kridla, coz je o dve vic nez ma stromecek

Reagovat
fantomas

Zkoušel to i v CFC no, ale tak co už, za oživení by to stálo.

Reagovat
domingo

Tak 4321 muzou hrat i jini treneri

Reagovat
fantomas

NENE

Reagovat
papanegra

Šance na Kloppa do LFC je asi taková jako minule rok s Reusem...

Viděl bych to opět na nějakého mladšího trenéra, kterému se tuto sezonu dařilo... A nebo Benítez.

Reagovat
papanegra

Každopádně bych byl pro nějaké větší trenérské jméno. Náš poslední dobrej manažer byl právě Benítez.

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez, Moyes a sral bych lego

Reagovat
smazaný uživatel

očekávání:

"Díky komfortnímu rozpoložení obou celků dost možná v utkání uvidíme řadu neokoukaných tváří. José Mourinho kromě Rubena Loftus-Cheeka oznámil i nominaci 18letého ofenzivního univerzála Jeremieho Bogy, který dosud za A tým v soutěžním zápase nenastoupil. Debutu v Premier League by se mohl dočkat i 19letý obránce Andreas Christensen, jenž si už odkroutil duely obou anglických pohárů. "

výsledek: 12 minut pro Christensena

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dneska stejně až druhý místo, protože:

Ruben Loftus-Cheek (Chelsea) - Devatenáctiletý střední záložník se slušnou technikou, velkými fyzickými přednostmi a skvělým přehledem je hlavní tváří nejúspěšnější akademie na Ostrovech za poslední dvě dekády. Už na konci této sezóny dostal od Mourinha šanci; v té příští už má být regulérní postavou v A týmu. Sám manažer Chelsea prohlásil, že pokud se Loftus-Cheek nedostane do seniorské reprezentace Albionu, bude to považovat za své osobní selhání.

Reagovat
smazaný uživatel

On Usty poslední dobou píše strašně vtipné věci. Z jeho textů úplně cítím, že je ublížený z toho, jak z Chelsea nemá nikdo respekt, přestože vyhrála s přehledem titul. A tahle věc s vlastními odchovanci ho taky musí štvát a snaží se to ve článcích nějak obhájit a přesvědčit sám sebe, že to Mourinho dokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám samej psycholog amatér Pověz mi ještě něco, cos vyčetl z kávové sedliny, prosím, moc mě to zajímá

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

I hnup by p=ochopil, že ta sestava vypadala tak jak vypadala kvůli zranění a dvoum loučením.

Reagovat
tomasinho

The last time Liverpool conceded six+ goals in a top flight game was in 1963, 7-2 against Spurs (via Opta)

Reagovat
smazaný uživatel

You're welcome.

Reagovat
Swarley

tak a je hotovo, tahle sezóna utekla neskutečně rychle a přece jen je toho k řešení docela hodně...

co se týče hry a celkových výkonů týmu, tak bych to rozdělil na dvě poloviny...první půlka byla o hledání, kdy jsme zkoušeli různé varianty a i díky zraněním to bylo o to složitější...čarovalo se s různým rozestavením a nakonec se nám to v zimě podařilo ustálit...ta varianta 4-3-3 je jasná cesta, kam se posunout...ale určitě bych chtěl také variantu, která bude bez Fellainiho...potřebujeme tam větší kreativitu a tu nám Fella jenom tak nenabídne...rozhodně bych se ho ale nezbavoval, jasně ukázal, že dokáže zápasy rozhodnout a je platným členem kádru, jen bych ho neřadil do toho úplně optimálního základu...

čili první půlka o ničem, druhá půlka výrazně lepší...byly tam pasáže, hlavně ty zápasy proti těžkým týmům, kdy se na to fakt dalo dívat a ta hra měla už očekávanou kvalitu...pak ale přišly tři prohry, následovaly další nevýrazné výkony a to docela kazí dojem z té jarní části...každopádně v těch lepších zápasech jsme jednoznačně ukázali, co chceme hrát, jak to chceme hrát, jaké hráče budeme potřebovat a celkově to působilo uceleným dojmem s jasnou vizí...tady já osobně vidím naprosto zásadní a obrovský rozdíl oproti sezóně od Moyese...

co se týče dosažených výsledků a nějakých splněných cílů, tak jsme splnili v podstatě jen to nezbytné...to čtvrté místo byla před sezónou jasná povinnost a bohužel se nepodařilo cokoliv naví...poháry se nezvládly, škoda toho výpadku Smallinga proti Arsenalu, ale to těžko něco omlouvá...letos byla opravdu velká šance si sáhnout na nějaký domácí pohár a to se nezvládlo...podobně i po té pasáži výborných výkonů i výsledků, jsem si jednoznačně kladl za cíl, udělat minimálně to třetí místo a vyhnout se předkolu...rozhodně to v našich silách bylo, ale ty tři porážky v řadě mi velmi rychle vzaly vítr z plachet a bohužel se musíme porvat v předkole, což může být svinsky ošidná záležitost...ale rozhodně bychom si s tím měli poradit...každopádně celkově bych to hodnotil 4. místo jako úspěch, ale přece jen, mohlo a mělo to být lepší...

co se týče jednotlivých řad a konkrétních hráčů...v bráně je to jasné, hráč sezóny, DDG a bude opravdu škoda, jestli se s ním musíme rozloučit...nedá se nic dělat, rozebíral jsem to tu už hodněkrát, musíme se pokusit v tom případě ho v létě nahradit...Valdes dnes ukázal slušný výkon, na tom by se třeba i dalo stavět...ale jestli to bude stačit, to nevím, stejně bych se případně po nějaké posile poohlédl...

obrana je v mých očích pořád průser...něco se zlepšilo, něco ne a já tady prostě nechci v žádném případě ustupovat z nějakého standardu...jestli jsem několik let sledoval dvojku Vida-Rio, zažil jsem na jednom beku Evru, na druhém Garyho, tak nemůžu být prostě spokojen...jestli chceme útočit na titul, jestli chceme konkurovat těm nejlepším v Evropě, musíme tady posílit...levý bek a jeden stoper by byl vyřešen, o to se porvou Smalling, Jones a Rojo (v tomhle pořadí), ale bezpodmínečně musí přijít TOP kvalitní a zkušený stoper + pravý bek...nedá se svítit, obranná hra se musí výrazně zlepšit a bez pořádných posil se to prostě neobejde, kvalita nám tam jednoznačně chybí...

střed zálohy bohužel ukázal, jak moc závislí jsme na Carrickovi...mluvili jsme celou dobu o běhavém CM, ale nakonec mi z téhle sezóny jasně vyplývá, že ta posila musí být právě na místo Carricka...buď vsadíme na Blinda, který by mohl zahrát i jiné posty, a nebo se poohlédneme po TOP DM, které v tomhle systému je a bude absolutně klíčový post...Carrick to zatím dává, ale je to jen otázka času, kdy půjde dolů, budou se třeba i kupit zranění, musíme to řešit a chce to řešit už v létě...takže Carrcik, Blind, posila, Herrera, Angel, a Fella by měla být dostatečná sestava na ty tři posty ve středu zálohy...

křídla a útok, to je otázka...rozloučil bych se s Persiem i Falcaem a podle všeho nemá místo ani Nani...pokud zůstane Young, není v tomhle ohledu asi co řešit...na křídla nám pak podle všeho zůstane Depay, Januzaj, Young, Mata...pokud by tedy to rozložení bylo takové a LVG zapracuje Angela na střed...pokud ne, máme křídlo navíc a přišlo by do úvahy hostování Januzaje...

co se týče pozice útočníka, zůstane nám Wazza a Wilson...Wazza je na tom hrotu všeljaký, ale je vše podle mého o tom, koho má kolem sebe...jestli tam bude mít gólové křídlo, může to všechno vypadat jinak...i podobně, pokud pod ním bude hrát kreativnější záloha, bude to vypadat jinak...za úvahu by teda určitě ještě stál nějaký hroťák a jít do toho s trojicí Wazza, posila (za mě Lacazette) a Wilson...

poslední a nepříjemná věc, u které bych se zastavil, jsou přestupy za poslední roky...bohužel, tady se nám nedaří a utratili jsme kupu peněz, přitom ten výsledek není vzhledem k těm výdajům dostačující...Mata, Fella, Shaw, Angel, Rojo a podobně, spousta peněz, ale ten obrovský přínos tam od těch hráčů není...ať už za to můžou zranění nebo prostě kvalita samotných hráčů, ale je to prostě málo...sem tam se ukážou, sem tam je to zase naprostá tragédie...ale v souhrnu tady být spokojený nemůžu, musíme investovat rozuměji...možná i Angel jasně ukazuje, že musíme jít cestou mladých prospektů, jako byl dříve Wazza a Ronadlo, čemuž odpovídá současný nákup Depaye...touhle cestou se musíme vydat, hráč si pak vybuduje ke klubu vztah a může být ta spolupráce přece jen celkově mnohem lepší...

já jsem s nastavenou cestou rozestavení a hry spokojen a vkládám do toho obrovskou naději, že v příští sezóně budeme schopní produkovat atraktivní, dominantní a ofenzivní fotbal...chce to vhodně posílit, přes léto zvládnout výborně přípravu a opravdu jsem přesvědčen o tom, že příští rok budeme hrát o titul...snad se nepletu...

Reagovat
Counter

Hele tohle nech raději na víťovi.

Reagovat
smazaný uživatel

a ten mu shrne sezonu United, jo?

Reagovat
Counter

Příspěvkové toaleťáky ať nechá na Víťovi.

Reagovat
Swarley

tak ten by to naopak mohl shrnout lehce jedním slovem - Mourinho...stalo se to, co každý čekal, dosáhl toho tak, jak každý očekával, nikdo mu konkurovat nemohl, což taky každý očekával...tam není co řešit...

Reagovat
smazaný uživatel

lol, sprav z toho výcuc

Reagovat
minoLFC

LVG OUT

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

tak a je hotovo...snad se nepletu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
icemike

Reagovat
13

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tl;dr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

zajtra si to dam na ranajky ku kave

Reagovat
smazaný uživatel

dobrou chuť

Reagovat
Lacko_Boh

ďakujem veľmi pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Ale střeďáky to chce 2.

Angel hraje vždycky křídlo ikdyž je napsany ve středu. Dneska vlastně hrál křídlo Angel a ve středu byl Young.

Fellu jako střeďáka už nepočítám a stejně to bere i LVG, protože včera řekl, že za Carricka nemá pravonohou náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě dneska Young měl hrát střed a AdM křídlo... však byl Young i střídanej Fellainim konec konců

Reagovat
Infernoqt

Young hrál LM a po odchodu ADM hrátl CM (klasická 4-1-4-1/4-3-3 jsme ještě nehráli, to si jen předzápasové sestavy často pletou)... což nefungovalo a Gaal se to rozhodl řešit střídáním za Fellu

Reagovat
smazaný uživatel

Předzápasové sestavy kreslí týmy do zápisu. Je tam takový prostor a trenéři tam musí kolečkama udělat přibližné rozestavení....

Reagovat
Infernoqt

Jj, ty kraje jsou vysunutější v záloze (jako pod fergiem při 4-4-2), na 4-3-3 jsou křídla a hrají víc na hranici útoku... fifa sports a ea games přebírají pozápasové sestavy a tam je to vždy ukázané

Reagovat
Infernoqt

dnes Angel, ačkoliv 20 minut hry, zase strašný... na něm je úplně vidět, jak neví o pohybu svých spoluhráčů

ted pokud ho opravdu chceme nebo by měl opravdu zůstat, můžeme jen doufat, aby ho zranění vyřadilo z Copa America a připravoval se v létě s týmem

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok je Copa tak ten už na sobě má dres PSG... LVG si na předsezonu potrpí jak málokdo

Reagovat
Infernoqt

j, proto by neměl jet ani Shaw... říkal jsem to už kdysi, jak ADM přijde o léto s námi, je lepší ho prodat letos za víc, než ho nechat se trápit a prodat za míń příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

šak Shaw nejede. Trochu mě mrzí, že ho v Olmíku neuvidím...

Reagovat
I am Mancunian

dva stredaci, stoper a bek, utocnik nepride

Reagovat
Whitemedia

Velké písmena na začátku odstavce ti nic neříkají?

Reagovat
I am Mancunian

tew nase nakupy su otrasne, som zvedavy co vycaruje edo toto leto

Reagovat
iamek

Koupit leveho beka =-O ?

Reagovat
iamek

Ach spatne jsem precetl.

Reagovat
Willy Wonka

Odejít by podle mě měli Falcao, RVP a Evans. Otazník visí nad Rafaelem a DDG. U prvního zkrátka selhává zdraví a změna by pro něho mohla být vykoupením a u druhého reálně hrozí jeho odchod zpátky do Španělska. Přijít bezpodmínečně musí top stoper. Dále bych uvítal nikoho za stárnoucího Carricka, tady mě velmi potěšily drby o Schweinsteigerovi. Plus bych se stoprocentně koukl po útočníkovi. V tomto případě by to nemuselo být úplně top jméno, stačil by někdo mladý a perspektivní. Jako bonus bych bral alternativu na pravého beka. V případě odchodu DDG by se asi měl vyřešit i tento post, i když Valdés minimálně dnes zachytal slušně. Rozhodně bych ovšem nekupoval někoho super drahého, investoval bych maximálně dvacku.

Jinak sezónu hodnotím neutrálně. Dosáhlo se sice úkolu v podobě postupu do LM, ale předváděná hra měla do ideálu ještě hodně daleko. Bonus v podobě FA cupu nebo Ligového poháru taky nakonec nevyšel. Každopádně mě alespoň potěšilo, že oproti sezóně minulé byl vidět alespoň nějaký progres. A to se cení a je na čem stavět do budoucna.

Od příští sezóny si slibuji, že se více zapojíme do boje o titul. Dále bych uvítal výkony na úrovni v LM, takže postup ze skupiny je povinností a čtvrtfinále by bylo fajn. A konečně musíme vyhrát ten FA cup pro Wazzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nop

Reagovat
CubONE

Nigel de Jong podla mna pride. Konci mu u nas zmluva a chce plat, ktory vykonom neodpoveda, LvG ho pozna, je to pravak a ciste DM. Podla mna tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

To je ten výcuc?

Reagovat
Whitemedia

Costa po roce v Anglii pořád neumí ani slovo anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

Keď hrajú v tíme samé juhoamerické sračky, tak nepotrebuje. navyše aj tréner je Portugalec

Reagovat
fantomas

18:57 Varnsdorf postupuje do Synot Ligy

Hezky pěkně, stačilo Šišku uklidit někam do Dánska a hned je z toho první liga.

Reagovat
smazaný uživatel

a to bude hrát v tom Jablonci ?

Reagovat
božský John

Jj. Mirek Pelta je z Vandaku, takze tohle se primo nabizelo. Ted jde o to, jestli se na prvni ligu budou cejtit ve Vandaku. Azyl maji dohodnuty v Jablonci, Pelta jim branit nebude. musi jen zavazat, ze do roka zacnou makat na novym (coz prej neni uplne vylouceny).

Reagovat
smazaný uživatel

NEPUSTIT! Všichni víme jak to dopadlo když hrálo Ústí v Teplicách a Znojmo v Brně, do SL by měl jít 3. Zlín který má stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Ale jo, za ten gól Jonáse záchranu Newcastlu nakonec přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have decided not to keep Radamel Falcao following the end of his season-long loan from Monaco. [BBC Sport]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Willy Wonka

ufff

Reagovat
nani92

takže ideme po Ibrovi

Reagovat
kmotor corleone

jeho nechut k lige majstrov je vseobecne znama.

Reagovat
smazaný uživatel

pujde do Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

hm, takže 10-ročný kontrakt v Tottenhame.

Reagovat
J0EL

A potom by ich mohol este trenovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...V létě skočí domů do Kolumbie, na úřadě si potyká s babkami, se kterými se už dobře zná a mezi řečí mu na rodného listu uberou dalších pár let. Potom se vrátí do Monaka.

A až bude Wenger na deadline shánět útočníka podle jeho klasických parametrů - mladý, po dlouhodobém zranění a z Francie - odolá?

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědavý kdo bude trénovat Newcastle, ten tým má na víc než hrát o záchranu v PL

Reagovat
vrabejka

Rodgers

Reagovat
fenixLFC

ten zostane u nas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
Matić

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Robochelsea

410. pre Didiera Drogbu

Reagovat
j_mrazik

Prodloužit Rosovi opci a pak ho dát na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger style

Reagovat
minoLFC

veď predĺžil zmluvu....ešte si zahraje...

Reagovat
fantomas

Prodloužil mu smlouvu, opce se jen využívá a k tomu nedošlo.

Reagovat
Counter

Prodloužili už dávno, akorát se to nedávno zveřejnilo.

Reagovat
Free_player

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Theo! Věřil jsem, že mu to tam začne padat Hlavně neodcházej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Nakoľko BR podľa mňa končí, tak skúsim niečo čo si o ňom myslím.

Dlho som sa vyhýbal táboru BR out. Nie som jeho hater.

So Swansea hral ofenzívny futbal, preto šiel k nám. Po aklimatizácii začal hrať to isté s nami, vzhľadom na kvalitu hráčov to prinieslo viac bodov než Swansea, logicky.

Ja si stále myslím, že je to talent. Dokáže vytvoriť taktiku, ktorá svedčí hráčom ktorých má. Dokáže vštiepiť tímu ofenzívnu tvár. Vie meniť formácie, a dosť často mu to vychádza. Ak by to bolo len o "kaučingu" nemám výhrady. Možno jednu. Nedokáže vec dotiahnuť do konca. Či už titul minulý rok. Alebo tohtoročnú jazdu za LM, ktorá defacto skončila po porážkach s MU a Arsenalom. A potom sa na to hráči vybodli. A to asi bola chyba. PL je nevyspitateľná súťaž. Situácia sa mení z kola na kolo. Nie je teda dobré, keď 2 porážky vezmú vietor z plachiet.

Najväčší problém sú prestupy. Nechce sa mi rozmýšlať, kto má naj zodpovednosť. BR určite má veľkú. Dlho som si myslel, že prestupy sú niečo, čo sa vyladí, nejak to pôjde. Ale zamyslel som sa a zistil, že sa to nedá ignorovať. A preto som prešiel do tábora BR out. A mrzí ma to, lebo viem, že on talent má. A celkom by ma zaujímalo akoby ssi viedol v tíme s vyskladaným kádrom. Napr. v City, ak by vyhodili Pellegriniho. Podľa má by tam sadol ako riť na šerbel.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš City, prestarnutý káder, ktorý je pred nutnou prestavbou?

Reagovat
vladis271

to sa podľa mňa dosť preháňa. Rovnako ako ste sa vy aj MU zalizovali na 2. miesto a na koniec skutek - utek. Hlavne by mal na čo lákať hráčov. A neverím, že by bol tak stupidný, že by išiel po hráčoch Sotonu a Swansea, keĎ by mal v podstate neobmedzený trh a financie.

Reagovat
fff

Tiez som bol pri nom dlhodobo tak 50 na 50.

Ono nie je to uplne jednoduche podla mna. Predsalen je stale mlady, mozno o 10 rokov bude niekdey vyhravat trofeje.

Ale tato sezona bola jedna obrovska, obrovska katastrofa, od prestupov, cez pohare, domace aj europske az po ligu. Hroza, fakt.

De facto sme mali dobre kolko, 2 ci 3 mesiace? A dobre myslim vysledkovo, pretoze herne tiez nebolo uplne top vtedy, doteraz mam pred ocami napr. zapas na Sotone. Ale ok, boli vtedy body aspon, ale hra nic moc.

A klasicky debata o prestupoch. Tiez suhlasim s tym, ze nema zodpovednost, ale rozhodne ma zodpovednost najvacsiu, najvacsiu a ako sam povedal, on a len on ma posledne slovo. Cize on vsetkych tych hracov za 200m schvalil a ako sme dopadli? Toto je podla mna skratka iba tazko obhajitelne, zvlast ked si predstavim, ze z tych vsetkych nakupov Allen za 15, Lallana za 25 dpc, Markovic za 20, Lovren za 20, Balotelli ... och Mario ... Mario za 16. Ak by sme aj opat skoncili opat pri debate, ktorych z tych hracov si BR vyslovene vybral (podla mna Allen, Lallana, Lovren urcite), tak stale plati to, ze BR mal posledne slovo. Takze jeho zodpovednos je urcite najvacsia.

Ale ... neviem, stale som tak nejak ... 51 na 49 mozno .

Reagovat
vladis271

Chápem ťa. Hlavne ak si pomyslím, kto zaňho. Fajn Klopp má úspechy etc.. ale myslím si, že je to BR 2.0 Okrem tých úspechov. Vysporiadal by sa so súčasným Liverpoolom a súčasným stavom v PL? Bayen je jedno z 3 naj mužstiev sveta. Ok fajn. Dal 2 tituly, ale stačilo mu (ak to veľmi preženiem) práva s mladými, šťastie na dobrú generáciu z juniroky a jeho vlastný prínos, teda jeho futbal. Plus preskočiť jeden tím. V PL je každý rok viac menej okrem LFC v súťaži o LM 5 tímov a 2 - 3 o titul. Neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, finále Ligy mistrů, dva tituly s týmem, který když přebral skončil na 13. místě v lize (btw. při prvním titulu musel přeskočit Leverkusen, ne Bayern). Ale je to takový BR 2.0 no. Ten má taky jedno finále, dokonce úspěšný.. škoda, že finále play-off druhý ligy.

Reagovat
vladis271

chcel by som to vidieť rovnako ako ty. Nehovorím, že to vidíš zle. Ale som asi pesimista, no.

Reagovat
smazaný uživatel

51 na 49 aby zůstal nebo aby odešel?

Reagovat
fff

Aby odisiel .

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si říkal, že ho tu ještě chceš po dnešním výsledku. 6:1 od Stoke? Však to přece nejde.

Reagovat
fff

Vies ako, ja nemam moc rad zmeny

Reagovat
fenixLFC

takze keby sme vyhrali tak by si chcel aby tu zostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Já mám Rodgerse rád, ale jeho ego ho přerostlo a nezvládá to. Neříkám, že je špatný manažer, ale prostě je čas na jeho odchod. Liverpoolu to prospěje. Poslední dva zápasy Gerrarda v klubu a my z nich máme skore 2:9 a to jsme hráli proti Crystal Palace a Stoke.

Reagovat
fenixLFC

v com ho jeho ego prerastlo? a co vsetci maju s tym egom? ze ma doma svoj portret? no a? ty nemas doma vlastne fotky? alebo to ze povie ze je pre Liverpool najlepsi? v sucasnosti mi nenapada nikto kto by bol vhodnejsi, kazdy by zacinal zas od nuly

Reagovat
fenixLFC

suhlasim v dvoch bodoch. 1, nevie dotiahntu veci do konca, resp. vzdy chyba malicky krok aby sa to podarilo-vlani, bazilej, chelsea....zas an druhu stranu mozme oponovat ze ten kader az tak skuseny nie je, az na gerrarda a mozno par výnimiek.

2, prestupy su hrozne to je fakt, od toho treba zacat a za potom sa moze zacat s trénerom. pretoze herne mu nie je moc co vytknut, ano robi chyby ze zapas ide vylozene na jeho triko ale to ma kazdy. ma svoju filozofiu ktoru nam vstepil a bolo vidno ze neico buduje. ked sa nedarilo, tak sa to snazil zmenit, ci uz formáciou alebo hracmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se té své filozofie ale vůbec nedrží. Když přišel do LFC, tak začal s 433 a držením míče jako ve Swansea aby ve druhé sezoně přešel na diamant ve 442, kde hrálo LFC na brejky a na začátku třetí sezony zas začal hrát 4231 a nakonec skončil u 343. Překvapivě ale už nefunguje vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, že třeba u toho 442 diamantu mu to fungovalo fakt skvěle. Ale nedokázal na to navázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

"Po aklimatizácii začal hrať to isté s nami" to určite

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na Vladina.

Reagovat
vrabejka

indykaila News ‏@indykaila 3 min.před 3 minutami

Exclusive: Certain Fenway Sports Group officials want Brendan Rodgers removed as manager of Liverpool Football Club. #LFC

Reagovat
Whitemedia

Tenhle ten tragický zdroj, ze kterého čerpáš.. achjo

Reagovat
fff

Uvedmujes si, ze toto je jeden z top najhorsich zdrojov co twitter ponuka ?

Reagovat
vrabejka

někteří si myslí, že je to lepší zdroj jak Mirror, Telegraph

Reagovat
fff

A niektori si myslia, ze Spurs skoncia pred Arsenalom. Ludia su rozni vrabej.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp do Liverpoolu je děsivá představa. Nic proti Live, ale Klopp neopouští Dortmund, aby šel do ještě větších sraček. LFC je pořád 'větší' klub než BVB, ale momentálně je na tom prostě příšerně a určitě žádný trenér Kloppova rozměru do něj dobrovolně nepůjde. Možná Pellegrini, kdyby Carlo převzal City a Pelle by nechtěl ven z Anglie, což by nebylo tak špatný.

Hlavně teda Klopp sám potvrdil, že tohle léto nejspíš nikam nepůjde, takže je vcelku zbytečný s ním někam počítat.

Reagovat
tomasinho

Nic takového Klopp neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, když se to oznamovalo, tak noviny psali, že si bere rok volna. Teď vidím, že to pravda není, takže přece jenom půjde do Realu

Reagovat
fff

Ja si nemozem pomoct, ale Klopp sa mi do Realu fakt absoutne nehodi.

A nevravel kedysi daco take, ze chce trenovat iba tam, kde bude vediet jazyk?

Reagovat
Lacko_Boh

vravel ale ...Real je Real a španielsky viem po dvoch pivach s erasmakmi

Reagovat
fff

pamatam si, ze bracha sa kedysi zacal ucit po spanielsky z nejakej knizky pre samoukov a celkom mu to slo po chvilke. Ale teda to som uz pocul, ze vraj by spanielcina nemala by nejaky tazky jazyk.

Reagovat
Lacko_Boh

ale rano vždy zabudnem

Reagovat
vladis271

Klopp do Realu nepôjde, neverím, že by ho vôbec Peréz chcel.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nevím Ale myslím, že někdy tvrdil, že by preferoval Anglii, ale nechci lhát..

Reagovat
vrabejka

sám řekl že půjde jen tam kde se domluví. Takže si všeci španelskou ligu škrtněte

Reagovat
misinho7

https://www.facebook.com/Troll.Football/videos/1444411152265763/?comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22O%22%7D

Klopp dneska na tiskovej konferencii tak nepriamo potvrdil ze sa uci spanielcinu

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Austin ? Nevíte někdo jestli není spojovanej s přestupem do některého z velkých klubů, nebo Liverpoolu ? Snad by 4. nejlepší střelec PL nešel do Championship s QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

AFC Bournemouth

Reagovat
smazaný uživatel

je spojovaný s NUFC

Reagovat
fenixLFC

bol spajany s nami

Reagovat
vladis271

BREAKING: Emergency meeting called at Anfield tonight. I understand Rodgers will be sacked. More online soon.

Reagovat
vrabejka

A mě se směješ, ty věříš Foxu

Reagovat
smazaný uživatel

keby bola súťaž v hádaní zdrojov tweetov, nemal by si konkurenciu

Reagovat
vladis271

to som nebol ja.

Reagovat
Miguel19

Pokud by přišla nadstandardní nabídka za Oscara, tak bychom neměli váhat.

Reagovat
smazaný uživatel

To hraje fakt tak blbě?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje fakt tak blbě, ale prostě se od něj čeká víc, jak dobrý výkon 1 z 5 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

není to Mourinhův kůň

Reagovat
Whitemedia

Mourinhův kůň to právě že je..

Reagovat
smazaný uživatel

jinak by tam dneska hral mata

Reagovat
Manik...

Já bych nebyl vůbec proti, nikdy jsem ho moc nemusel, prostě mi nesedí. Místo něho bych si uměl představit spoustu jiných hráčů

Reagovat
Whitemedia

Neměli bychom hlavně váhat, kdyby přišla i jedno librová nabídka za Cuadrada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Po první opravdové dovolené a kompletní přípravě by snad měl vypadat líp.

Reagovat
vitasrp

To si teda vůbec nemyslím, ale příští rok už musí zaznemant lepší jaro, jinak by ten odchod byl už podle mě hodně reálnej.

Letos je na to brzo, furt mu je teprve 23 let.

Reagovat
kiwwi

bavite sa o tom Oscarovi, kvoli ktoremu musel odist Mata?

Reagovat
Arbiter

Mata neodešel kvůli Oscarovi, boha

Reagovat
smazaný uživatel

Robbie Fowler(May last year): "LVG is a dinosaur, he's too old - the future is with the likes of Brendan Rodgers"

Reagovat
kiwwi

deluded scouser

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli, Lambert and Sturridge have scored 7 goals this season.

Stoke have scored 6 today.

Liverpool reportedly to sign all of Stoke City in the coming window!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

veď dali menej než tí traja a to ich je oveľa viac

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

https://youtu.be/P4MfNS7BD0M

som mal pocit ze to dnes islo celych 90 minut

Reagovat
Matić

Co říkáte na dnešní výkon Cuadrada? Za mě asi nejlepší co jsem od něj u nás viděl

Reagovat
Whitemedia

Tak jeden slušný průnik, po kterém vybojoval penaltu, jinak pořád stejný splašený nemyslící tragéd

Reagovat
Miguel19

Průniky měl dva. Ještě někdy na začátku jak z toho bla šance Drogby..

Reagovat
Whitemedia

Tak to je fantazie

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

A ja doufal, ze ho stahnul pro dalsi prisernej vykon a bude se ho chtit zbavit.

Reagovat
misinho7
Reagovat
smazaný uživatel

West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

snáď nie

Reagovat
misinho7

tak ak nahodou vyhodi Carla co nechcem tak urcite radsej Klopp ako Rafa preboha

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechcem ani jedného ... s Rafom by to bola bolesť, Klopp je zase nesympaťák od pohľadu a nehodí sa k nám

Reagovat
misinho7

nesympatak? ja praveze vacsieho sympataka medzi trenermi nepoznam

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja by som o jednom Talianovi vedel

Reagovat
misinho7

ako Carlo je tiez sympatak , ale co mne sa u Kloppa paci ze sa na nic nehra..to jeho prezivanie zapasov, tie tlacovky a tak proste ten chlap ma charizmu a take nieco ..proste je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

mne príde, že to strašne preháňa, je tam toho na mňa až príliš

Reagovat
tomasinho

Reagovat
J0EL

Reagovat
Whitemedia

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

no presne ten typ

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
FUnk

do presova nepujde

Reagovat
r.mrazik

At to nemusim hledat...za co dostal kvetak rudou?

Reagovat
smazaný uživatel

kolíkmi do stehna

Reagovat
r.mrazik

To je kreten

Reagovat
r.mrazik

Takze jeho blbost a po zasluze ruda?

Reagovat
kiwwi

jasne...je to retard

Reagovat
Cobra

To je lásky k hráčům... jeden vyjebaný cigán, druhý retard..jaký máš názor na Falcaa a RvP

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
kiwwi
Reagovat
ďuriLFC

Chuji. Veril som ti BR ale čo je vela to je vela,vypadni. Musi prisť Klopp,ked pride nejaky Big Sam alebo niečo podobne tak ma vystre. Ten káder sa musi nekutočne prekopať, tam sú len minimálne základy na ktorých sa dá stavať. Hnoj Hlen Aspon Stieveeeeeeee to tam najebal.

Reagovat
fenixLFC

hlen skoncil

Reagovat
ďuriLFC

viem,ale neodpustil som si

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Matić

LFC Fans Corner ‏@LFCFansCorner 4 hod.před 4 hodinami

A clean sheet today will see Simon Mignolet win the Golden Glove.

Moc nechybělo, no...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Wat

Hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Čas odejít.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nastal čas pro mě .

Reagovat
tomasinho

Ještě lepší kámo. Herzlich willkommen!

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa tam nehodíš

Reagovat
smazaný uživatel

SadoMaso pls

Reagovat
smazaný uživatel

přeju ti to

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kurva už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

snad to Kloppne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

owny Ty psisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Owny má dneska napilno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
FUnk

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Zajímavý, jak se Rodgersova pozice za rok změnila. Z hrdiny a skoro manažera roku, je nula a totální neschopák Přitom bojoval o LM téměř až do konce sezony, což rozhodně nebylo pro Liverpool v posledních letech pravidlem. Ten kádr navíc oběktivně 5.-6. místu odpovídá, takže z trenérského pohledu to byla průměrná sezona. Samozřejmě za to že je kádr tak slabý může v první řadě on, protože posral přestupoví období, ale stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že Liverpool není takový velkoklub jako si o sobě vedení i fanoušci myslí a jak říkáš, tak umístění přesně odpovídá kvalitě kádru. Nicméně to ho nemůže obhájit, protože loni měl prachy i pozici, aby posílil a místo toho dovedl jen nějaké juniory, průměráky a předražené Angličany....

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně bych Brendu vyhodil primárně za přestupy, protože tohle není možný co za nás hraje. Nicméně si nemyslím, že máme v dlouhodobém horizontu na top 4, ne s tímto vedením. Arsenal, City, United i Chelsea jsou kvalitou kádru i finančními možnostmi a koneckonců i prestiží daleko před námi. Sice ty naše přestupy stojí za vyližprdel, ale i tak si myslím že hráče na pravidelnou top 4 v nejbližší době nemáme šanci získat. Jedině, že by přišel nějaký investor a po vzoru MC by se to prostě utáhlo na prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

To že vlastně Liverpool bojoval o LM do konce sezony jenom ukazuje jak slabá ta liga je.

Reagovat
13

Je ale velká otázka, jestli by třeba jiný manažer nedotáhl loňskou sezonu do vítězného konce. Souarez Studge Sterling byl v takovém laufu, že by takhle možná střílel pod každým manažerem a je velká pravděpodobnost, že bychom pod někym jinym nedostávali tolik branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně když se na to člověk podívá, tak Liverpool hraje (hlavně v defenzivě) stejně jako loni- ten počet inkasovaných golů je prakticky stejný, loni jich dostali dokonce o dva víc, ale ztratilo se to, protože Sturridge se Suárezem dokázali ve dvou dalších 50 nasázet a tohle letos chybí. Většina lidí dneska vidí u Liverpoolu problém v ofenzivě (a neříkám že tam není), ale tak nějak se zapomíná na defenzivu, kde je minimálně stejně velký. Otázka je, který z nich je větší. On už loni na konci sezony říkal myslím Neville, že není možné vyhrá ligu s 50 inkasovanými goly. Každopádně bude zajímavý sledovat jak se s tím dokáže Liverpool poprat, ale když vidím jejich přestupovou politiku i způsob jakým jednají s hráči o platech a podobně, tak to moc růžově nevidím.

Reagovat
fff

Oj ver tomu, ze problem v defenzive kazdy fanusik LFC vnima uz velmi dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že nevnímá, ale ten roblém v ofenzivě ten defenzivní obvykle "přebil" (teda alespoň v letošní sezoně), každopádně ten problém je asi na všech frontách, protože dle mého na top a LM mají snad jen Coutinho, Henderson a Škrtel.

Reagovat
Counter

No když jsem to tady před pár měsíci vypíchl, tak mě vlado šíleným způsobem usadil, proč se jako navážím zrovna do defenzivy...

Reagovat
fff

Tak pred par mesiacmi boli presne tie 2 ci 3 mesiace posobenia BR v Liverpoole, kedy obrana fungovala nejakym zazrakom

Reagovat
Counter

jj, já vím, ale to byla prostě jen taková prchlivá chvilka Problémy tam jsou dlouhodobé a vážnějšího rázu.

Reagovat
fenixLFC

ta veta ze v dvoch dokazali dat dalsich 50 znie ako vtipne nadhodnotena a pritom ej to fakt

Reagovat
Counter

Reagovat
13

Naopak platová politika mi zas až tak špatná nepřijde, až na nějaké výjimky to má LFC slušně nastavené..

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo myšleno spíš na tu kauza se Sterlingem- neříkám, že si hošan v 21 letech může jen tak říct o víc než trojnásobný plat, než jaký do té doby měl, ale na druhou stranu je to chyba BR, že nedokázal do týmu přívést pořádného útočníka a tím vlastně Sterlinga pasoval do role nejlepšího střelce týmu, což mu asi stouplo do hlavy. Navíc to jak se to celé neustále rozmazávalo v médiích- řekl bych, že nebylo ve Sterlingově zájmu, aby se každý krok jednání řešil na veřejnosti, takže ho postupně většina fanoušků začala spíš nenávidět...tohle mi přijde dost neprofesionální, protže každý normální klub se snaží vést taková jednání za zavřenými dveřmi, už jen proto aby třeba konkurence neznala podrobnosti a nemohla podávat lepší nabídky.Navíc vedení Liverpoolu není zrovna v nejlepší vyjednávací pozici- o Sterlinga jeví zájem minimálně 3-4 evropské velkokluby a mě osobně nepřijde jako nejlepší způsob jak se ho pokusit udržet rozmazávat v médiích to jaké má přehnané požadavky....Mě osobně prostě nedává smysl, proč to samé vedení, které bylo ochotno zaplatit 25 mega za Lovrena a 30 mega za Lallanu není ochotné zvýšit o 70 tisíc plat svému nejlepšímu střelci a největšímu talentu. Třeba na mě osobně jako na potencionální posilu by celá tahle logika a způsob jednání působili dost negativně. Navíc tým, který skončil tak jak Liverpool letos skončil může kvalitní posily nalákat snad jen na peníze....

Reagovat
fenixLFC

pretoze ma stale 21...za 3-4 roku mu to zvysime na kolko? na 170 tisíc, o dalsich 70? ved to je blbost...pochybujem ze sme sami tu temu vytiahli, skor vedenie odpvoedalo na otazky a odpvoed chceme ho udrzat je asi najlepsia aka existuje. to ze je to najlepsi hrac, u nikoho to nikdy nevadi ked to manazer povie ale u sterlinga uz ano. fanusikovia mu nic nevycitali ked vravel ze chce o zmluve jednat po sezone. ale ked povedal najskôr ze ju nepredlzi tak vacsina sa s tym najskôr zmierila, par nadávok padlo, ale najma kvolit tomu ze je to kvôli platu. ked jeho agent prisiel s tym debilnym vyhlasenim tak odvtedy si prajeme aby vypadol...a s tymi peniazmi mas pravdu, vid vas minuly rok (a to neber ofenzivne, proste to tak bolo) my ale nechceme urobit to o co sa vy snazite pri DDG, brutalne preplatit niekoho...to nech si radsej ide

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím že to tak bylo u nás, taky jsem z toho vycházel, když jsem psal ten předchozí koment, ale já s tím souhlasím- pokud se klubu nedaří po herní stránce a nedosahuje herních úspěchů, tak prostě musí hráče udržet prostřednictvím peněz. V dnešním fotbale už nejsou hráči jako Gerrard, Giggs, nebo třeba Zanetti, kteří budou za svůj klub hrát stůj co stůj. Dnes budou kvalitní hráči hrát tam, kde mají pravidelně trofeje, kde jim pořádně zaplatí, nebo kde vidí potenciál, že v budoucnu ty trofeje budou. Vem si třeba City, nebo PSG, dva řekněme průměrné týmy, které z ničeho během dvou let vybudovaly týmy, lteré patří do top 10 v Evropě. A jak se jim povedlo nalákat jen tak světové hráče ? Peníze- když hráč vidí, že majitel chce do klubu investovat stovky milionl eur, tak ho to zaujme, protožxe vidí, že to do budoucna myslí vážně a že ty úspěchy tam budou. Taková byla podle mě i naše situace v loni- skončili jsme sedmí, bez LM, bez evropských pohárů, potragickém ročníku, ale utráceli jsme obrovské peníze ať už za platy, nebo za přestupy a hráčům to ukázalo, že to s tím návratem mezi elitu myslíme vážně a dokázali jsme přilákat jména jako di Mária nebo Falcao, ačkoliv měli nabídky i z jiných velkoklubů, které tu LM hráli (to že se jim u nás zatím nedařilo je věc druhá). Tohle je podle mě jediná cesta, kterou se Liverpool může tedka vydat, pokud chce dosáhnout nějakého rychlého zlepšení- pořádně zaplatit kvalitní hráče, protože jinak je teď nenalákají. Já samozřejmě netvrdím, že si Sterling zaslouží těch 100 tisíc, ale kdo z dnešních fotbalistů si doopravdy zaslouží svůj plat ? Liverpool je teď v situaci, kdy potřebuje posílit a to okamžitě, ne žádné talenty, odchovance a podobné "srandičky", ale kvalitní zkušené hráče, kteří měli přijít už loni.

Reagovat
spider_8

Heh a kdo je do toho laufu dostal?

Suaréze mělo několik manažerů před ním, Dalglish nebo Hodgson a kde s ním končili? Na 6.-7. místech, daleko od LM. Sturridge přivedl do týmu Rodgers, takže jestliže se mu špatný přestupy vytýkají, tak by měl dostat kredit za ty dobrý. A Sterlinga vytáhl a začlenil do týmu taky on. Tohle je takovej přístup, že za všechno špatný může Rodgers, ale ty dobrý věci nejsou jeho zásluha.

Reagovat
fenixLFC

hodgson ho nemal

Reagovat
fenixLFC

ale inak suhlas

Reagovat
papanegra

a kdo prosral LM a 200milionu ? Za to mohl být kádr jako svině, teď máme kádr na sračku

Reagovat
Counter

Suárez se zlepšuje každým rokem (to tak bývá, když hráči přichází do vrcholového věku), věřím tomu, že by to dokázal i pod jiným manažerem.

Reagovat
Counter

A když už zmiňuješ tyhle úspěchy, hodí se taky zmínit, jak neuvěřitelně celou sezonu zametal s Markovičem.

Reagovat
fenixLFC

na druhu stranu keby ho furt stavia tak sa tu bude nanho ze preco ho stavia..si nevyberies

Reagovat
Counter

Mi především vadí, jak mu ničil sebevědomí. Několikrát ho vystřídal hned v poločase, úplně načas zmrazil z týmu... Byla to jeho první sezona v nové zemi, novém klubu, za dvacet mega, tlak velký (zvlášť když se nedařilo), a když pak dostal šanci, tak kdesi na wing-backovi apod.

Vážně mi přijde, že zrovna na něj by se blít nemělo. Doteď vlastně neznám jeho potenciální kvality, protože je letos v zásadě neměl šanci pořádně ukázat.

Reagovat
fenixLFC

na druhu stranu nehral popravde nic moc a ked bol striedany tak sme po tom volali casto sami pocas polcasu. na wingbackovi hral aby vôbec hral a nebolo to az take biedne ako jeden cakal. Ale inak moc nerpdviedol, mal problemy so zakladnymi vecami..toereticky mu super vysiel jeden jediny zapas-sunderland, viac dobrého si nepamatam, mozno este polcas proti sliepkam. K tomu si priratajme to vylucenie s Bazilejom tusim ci s kym to bolo...

Reagovat
Counter

Fanoušci volají po podobně radikálních krocích v jednom kuse. Je na manažerovi, aby se nad tohle povznesl a měl to pod větší kontrolou.

Reagovat
smazaný uživatel

BR sám řekl něco ve smyslu: Suďte mě po třech letech ne ? Nastal ten čas a neříkám, že současný Liverpool je tým, který je zvyklý na každoroční přísun trofejí, ale mít za tři roky působení u týmu největší úspěch v podobě jednoho druhého místa, tak to asi ani tam nezkousnou. A ať už měl jakékoliv úspěchy v podobě Sterlinga, nebo Sturridge, tak to jak doslova projebal 200 milionů loni v létě, tak tohle se asi odpustit nedá. A nezapomeň, že neúspěch je vždycky víc na očích než úspěch, obzvlášť když je neúspěch takto "čerstvý", navíc bych řekl, že díky tomu přišel Liverpool na dalších pár let znovu o šanci dostat se mezi elitu, protože takhle dobrou výchozí pozici při přestupech jako měli vloni dalších pár let mít nebudou.

Reagovat
13

Je to tak, všechno to po příchodu nových vlastníků vypadalo lépe a tak nějak to postupně spělo k golden sky, místo toho přišla tahle sezona a začíná se zase prakticky od nuly. Je pravda ale, že ten kádr je docela mladej a má slušnej potenciál, jenže co je to platné, když se ho stejně nikdy nepovede udržet po hromadě bez úspěchů.

Reagovat
spider_8

Však ho taky všichni soudí

Jako za mě ukázal Rodgers během těch 3 let spoustu slabin, ale i spoustu silných stránek. Kdyby mohl Liverpool přivést nějaký eso typu Kloppa nebo Ancelottiho, tak bych taky neváhal a vyhodil ho, jenže tihle trenéři nepřijdou. Rodgers ukázal, že za správných okolností dokáže bojovat i o titul a to je slušnej příslib, takže bych mu ještě ten rok dal.

Reagovat
13

Já taky nepatřím do striktního táboru BR out, ale bojím se přestupového léta pod jeho vedením.

Reagovat
smazaný uživatel

No počkej, jestli těmi správnými okolnostmi myslíš to, že měl v útoku pravděpodobně nejlepšího hroťáka současnosti, jinak skleněný Sturridge měl výjmečně zdravou a na goly potentní sezonu a to vše docela hezky doplňoval Sterling, tak to nepovažuji za ukázku nějakého trenérského génia, protože myslím že on sám byl v loni překvapený jakou golovou mašinu to v útoku měl...Navíc teď už není žádný Suárez, se Sturridgem a jeho zdravím to je všelijaké, na toho nejde spoléhat a vypadá to, že od příští sezony nebude ani STerling...dokonce ani ten Gerrad už nebude a ten taky dokázal nastřílet na poměry současného Liverpoolu slušný počet golů. Tohle byly okolnosti, které dovedli v loni Liverpool do boje o titul a myslím, že ty už se opakovat nebudou.

Reagovat
Counter

Ještě bych přidal, že loni to byl relativně slabý ročník, co se kvality na špici tabulky týče. Arsenal to klasicky prosral, Chelsea ještě nebyla rdy, ManUtd byli na ručník a ManCity to nakonec vyhráli jako opravdový jednooký král, i oni byli hratelní.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Docela se těším na další sezonu, protože Chelsea, Arsenal ani United už se nemůžou na nic vymlouvat, všichni budou mít za cíl titul, tak doufám že to bude pořádný boj a ne jako letos, kdy to Chelsea vyhrála stylem start- cíl 4 kola před koncem. Zajímavý taky bude jak se s tím popere City, které asi čekají hodně velký změny. Každopádně abych se trošku držel tématu, tak s Liverpoolem to moc vesele nevidím, tedy alespoň co se týče top 4....tam bude asi hlavním cílem spíš nějak stabilizovat mužstvo a najít si nějakou novou a funkčnější koncepci, protože tahle založená na mladých talentech a odchovancích v moderním fotbale nefunguje (což už ale ukázal Wenger, nebo třeba Klopp)...Je škoda, že Liverpool loni nevyužil ten potenciál co měl, takhle bychom mohli třeba příští rok sledovat jak si to o titul rozdává 5 top týmů....

Reagovat
fenixLFC

a tento rok to az na tu chelsea bolo este horsie...

Reagovat
Counter

No ale právě až na tu Chelsea. Ta letos byla jasný kandidát na titul, což ostatně suverénně potvrdila. Letos by prostě ani Suárez se Sturridgem nakrásně nestačili.

Reagovat
spider_8

Tohle mi přijde, že se říká každý rok už asi 5 let po sobě. Jo, City i United by měli být silnější, Chelsea zhruba nastejno, ale u Arsenalu žádný velký boj o titul nečekám (pokud konečně neposílí posty, kde nemají top kvalitu). Každopádně titul bude někde mezi 85-90 body, jako vždycky.

Reagovat
fenixLFC

hovori sa to pretoze je to pravda

Reagovat
Counter

Poslední roky to byla ze strany PL nefalšovaná bída.

Reagovat
13

Tak já myslím, že šance dostával Sterling už pod Kennym, to byl přirozený vývoj a věřím tomu, že by se do toho týmu prosadil i pod jiným manažerem. Suarez už pod Kennym hrál geniálně akorát měl smůlu v zakončení a tolik mu vše nevycházelo.

https://www.youtube.com/watch?v=WM4O4Da4sDI

Takový věci předváděl běžně i před příchodem velkého Brendana.

Sturridge je dobrý přestup a v minulé sezoně to byl neskutečný zabiják, ale v téhle sezoně se naplno ukázala jeho náchylnost k zraněním. To už je lepší na poli přestupů argumentovat Coutinhem, protože ten nemá chybu.

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez bol vyborny uz pod Kennym, no...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jardin

Nikdo zatím nevytkl oběktivitu?

Reagovat
Counter

Teď to čtu a malá část ve mně právě umřela.

Reagovat
Wat

Divnej závěr.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem zvědavý koho Liverpool v létě klofne.

Bez LM

Bez velkých platů

Bez absolutni motivace byt součástí kabiny

Pokud se Liverpool do 3 let nezvedne, tak je Tottenham predstihne ve všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád jsou na tom finančně o trochu líp. Ale za tři roky budeme mít stadion a minimálně se s nimi srovnáme tak jako tak.

Co se týče týmu, jsme v podstatě o rok napřed. Velký prodej -> nezvládnuté nákupy ->vyhazov manažera ... tam jsme byli minulý rok, LFC teď. Vzhledem ke stavbě stadionu jsme vzali kurs budování kádru bez velkého utrácení a podle toho vybrali manažera. Otázka je, co provede LFC. Ze srdce si přeju Beníteze, RdM, Allardyce...

Reagovat
smazaný uživatel

nový štadiónik je už na ceste

Reagovat
smazaný uživatel

udělá to z vás velkoklub. Až z toho de strach..

Reagovat
smazaný uživatel

Musí jít

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Wat

Jinak Distin asi taky konec, ne? Suprovej hráč, škoda, že neskončil už tu minulou sezónu, rozhodně by to bylo důstojnější. Měl jsem ho rád, jako jednoho z mála v Evertonu.

Nechť se mu daří!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dnes mal rozlúčkový zápas

Reagovat
fantomas

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ještě zůstane v PL, asi Bournemouth

Reagovat
Zaschrona

A kazdopadne super, ze mu Martinez jeste dal moznost si tech par rozluckovych minutek odehrat i na hristi. Naposledy pred tim hral v lednu a nebyl zraneny... A ted jsem zvedavy, jestli po nem nekdo jeste nesahne, tymu typu Bournemouth by se mohl hodit.

Reagovat
fantomas

Ale on taky nebejval ani na lavičce až na pár výjimek. To byla fakt svobodná volba jo?

Reagovat
Zaschrona

Velmi pravdepodobne ano, ono se velmi spekuluje, ze se s Martinezem nepohodli, tim padem ho uplne odstavil ze sestavy. Zadne zraneni jsem nikdy v souvislosti s nim nevidel ani zminene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už za Pompey bol dobrý

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Trand

Jojo, jeho angažmá v Evertonu bylo super, můj nejoblíbenější hráč tam, ještě pod Moyesem byl fakt opora. Takovej nenápadnej hráč, nikdy se o něm moc nemluvilo, ale svoje si vždy odehrál.

Reagovat
fff

Ma napadlo ... co je s Markovicom? Zraneny?

Reagovat
cristiano.K.

učí se pozvolna zpracovat balon

Reagovat
fff

Ako ja mam o nom tiez dost pochybnosti a tak, ale nejaka ta sanca zahrat si niekde inde nez na wingbackovi by neuskodila.

Reagovat
fenixLFC

omg, my budeme vlastne hrat 3. predkolo tak snad aspon proti nejakému slovenskému timu ked uz nic ine

Reagovat
Dray

Jestli vyhraje Arsenal FA Cup, tak jdeme rovnou do skupin.

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli ne, tak může Liverpool narazit i na čtvrtého z naší ligy, pokud se nepletu...a ten pocit že by mohl Liverpool hrát v Příbrami Na Litavce.....

Reagovat
fenixLFC

nevyhra, to by bolo moc dobre pre nas uz to vidim ako to brendan dojebe s enjakym rumunskym timom

Reagovat
Jardin

Nejsem moc na psaní nějakých reportů, tak vám sem hodím jedno video z dneška. Sorry, že to není na youtube.

http://uloz.to/xRGAx5df/wp-20150524-023-mp4

Každopádně neskutečný zážitek, škoda, že se polevilo ve 2. poločase (i když pochopitelně). Bylo to pak strašně ospalé, nefandilo se a fanoušci hostů tam měli výbornou pátnáctiminutovku s jedním chorálem.

A na finále FA Cupu do Gunners pubu

Reagovat
Counter

Paráda, vyšlo ti to hezky.

Reagovat
Jardin

Když si vzpomenu, že jsem přemýšlel nad zápasem Chelsea, Swansea a WBA, tak jsem strašně rád za to, že jsem si vybral tenhle

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
jacobT

A kde si mal miesta? Bližšie k bráne, kde padli všetky góly?

Reagovat
Jardin

Tohle vyšlo perfektně, byl jsem za tou bránou, kam padly všechny góly. Nemohlo to vyjít líp.

Reagovat
jacobT

tak to luxus

Reagovat
Hokaido

Já teda moc porovnávat nemůžu, ale byl jsem na Arsenalu jednou a ta atmosféra mě strašně zklamala. Stadion je teda nádhernej no K mýmu velkýmu překvapení byla daleko lepší atmosféra na SB, s čímž jsem vůbec nepočítal, jak jsem měl zatemněnej mozek tady z fora, kde má každej jasno, že na SB se nefandí a jsme pomalu nejhorší ligoví fanoušci napříč Anglií. I když to bylo samozřejmě ovlivněný tím, že jsme hráli o titul a na Emirates jsem byl jako divák, na SB jako fanoušek

Reagovat
icemike

Reagovat
Jardin

Nemůžu moc porovnávat, maximálně se zápasem eura Anglie - Litva (nebo Lotyšsko) teď v březnu a ta atmosféra byla podobná. Já jsem upřímně od toho neočekával nějaké fandění od začátku do konce (bohužel). Ale když se zpívaly takové ty nejznámější chorály a zpíval je téměř celý stadion, tak pro někoho, kdo chodí max na Teplice, to byl zážitek.

Reagovat
fff

To sum up the brutal truth: In the last 6 years, #LFC have finished higher than 6th in the EPL once and won one League Cup.

Sialene ...

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp klopp na dvere..

Reagovat
Rssa

Hrozné výsledky.

Pokud má rád někdo budování a výzvu, tak toto je ideální štace pro něj.

Reagovat
Counter

Spíš pokud má někdo rád sado maso, tak toto je ideální štace pro něj.

Reagovat
fff

Spolu napr. so Spartakom Trnava je sado maso raj.

Reagovat
13

Ty o tom neuvažuješ? Práva bys mohl dokončit později.

Reagovat
Rssa

Myslíš, že má Jürgen rád latex?

Reagovat
Counter

https://vine.co/v/MWZ2Dtx9b7I

Od jemného násilí nemá moc daleko, třeba to klapne.

Reagovat
Rssa

Tak pokud rád fackuje hráče, tak u nás má bezkonkurenční výběr obětí.

Reagovat
smazaný uživatel

But we showed grear charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Ani pisat poriadne nevies ty neschopak

Reagovat
wild

Radamel Falcao has returned to Monaco after his loan spell with the Reds. "Falcao is a top professional and a good human being," said Louis van Gaal. "I would like to wish him well for the future."

Reagovat
I am Mancunian

to bolo hostovanie panecku

Reagovat
smazaný uživatel

na kolik vás vyšlo?

Reagovat
smazaný uživatel

celé nervy

Reagovat
nani92

na dosť veľa

Reagovat
wild

6mega libier + krasny plat

Reagovat
Infernoqt

Fakt mám Falcaa rád, měl jsem ho rád. V dobách Atletica jsem si ho přál u nás, namátkou jsem doufal, že by SAF mohl projevit zájem. Proto je mi to líto, vzhledem k tomu, jaký je to člověk/osobnost.... ale bohužel se prokázalo, že po zranění pro nás nepotřebný. Můžeme tu spekulovat o tom, že mu neseděl náš herní styl, že jsme ho málo využívali nebo na něj málo hráli, ale vzhledem k porcí šancí, které mu naše záloha vytvořila (a nejen jemu, ale i Persiemu) tam od toho ti hráči musí být, aby je proměnili. Aspoň jednu ze tří. Ale ani v tomto směru pšenka nekvetla. Proto si musíme najít náhradu... Jinač počítám, že Persieho by měl potkat stejný osud. Od odchodu SAFA, je to jako by ztratil motivaci a každým se propadával kvalitami níž a níž, až se dostal na úroveň, kde je dnes...

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

panebože

Reagovat
Dray

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no, jinak je to fakt ultimátní sympáťák.

Reagovat
I am Mancunian

toto ma dost sklamalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

Samo pls.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Grahf

najsamlepší, velmi by som ho chcel u United

Reagovat
minoLFC

Už ho vyhodili?

Reagovat
Lacko_Boh

Ja si neviem predstaviť že by s Rodgersom vyhrali

Reagovat
iamek

Dneska zadny hon na Valdese?

Reagovat
fenixLFC

dnes je v centre pozornosti rodgers

Reagovat
CubONE

Tak mal tam aj dva paradne zakroky.

Reagovat
Counter

Všichni si už potvrdili, co od něj čekají, není co řešit.

Reagovat
Willy Wonka

Chytal slušně...

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom, po príchode Pochettina pred rokom som sa obával toho, že nevie ani ceknúť po anglicky. Ale teraz po roku musím uznať, že sa veľmi zlepšil určite to nie je jednoduché sa učiť jazyk a zároveň manažovať mančaft

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=zpwZZ5v-2SA

sympaťák sympaťákov proste som zvedavý, či sa o ňom bude uvažovať, keď Per odíde na pozíciu kapitána alebo vicekapitána. Bolo by to zvláštne, ale #yolo. Aj tak bude cpt Aaron

Reagovat
Lacko_Boh

a ma dobru angličtinu

Reagovat
smazaný uživatel

veľmi sa zlepšil v nej, odkedy prišiel

Reagovat
fantomas

Costa by si z něj měl vzít příklad, lenoch.

Reagovat
Counter

On je takový prototyp moderního fotbalisty, co se mediální tváře týče, slušnost sama, žádný konflikt, až je to nudné (ale jinak to dneska ani pomalu nejde). V tomhle je fakt dobrý.

Reagovat
jacobT

Takže to nebol Forsythe, za kým išli po góle

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A ten Lynch mimochodem podle komentátorů po sezoně končí a jde k nějakejm Ragbistům či co.

Reagovat
fantomas

Jj, taky sem něco takovýho zaslech.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Shadův poskok určitě. Shad sám zrovna někde v zákulisí kuchtil lektvary nesmrtelnosti, abychom příští rok šokovali svět se zdravým Diabym.

Reagovat
fantomas

Aaron "C" - Theo "A". ♥♥♥

Reagovat
tweek

Jack "C" - Aaron "A" - Theo "AA"

Reagovat
fantomas

Ten Jack furt když si ho někdo jako kapitána maloval před čtyřmi pěti lety, tak ještě dejme tomu, ale ted?

Reagovat
tweek

ok, chápu co tím chceš říct... Je to můj nejoblíbenější hráč. Momentálně by nebyl nejlepší

voba na C, ale furt věřím, že časem to bude právě on, kdo bude nejlepší volbou.

Reagovat
Infernoqt

Fella zůstane příští sezonu. LVG o něm mluvil v rozhovoru o shrnutí sezony a pozápasovém rozhovoru, že s ním "jakože" počítá a kvůli jeho hlouposti nezasáhne do prvních třech utkání.. pokud komise nedá a nezvýší mu to.

Reagovat
CubONE

Bola by blbost sa ho zbavovat. Na zaklad to nie je, ale do rotacie, na koncovky alebo na istych superov skvely.

Reagovat
minoLFC

a na prasenie

Reagovat
CubONE

Dnes kokotina ako Stivi

Reagovat
Grahf

bude za to nejaký ban?

https://streamable.com/pvu2

Reagovat
cristiano.K.

stejně nejlepší moment zápasu byl po golu Gerrarda, kdy ukázal na míč v bráně v překladu "pojdte otočíme to"

Reagovat
Infernoqt

Jinač, neví někdo, která stanice bude vysílat Copa Americu? Jestli nějaká vůbec... ale Sport1,2 by mohl, pokud se nepletu.

Reagovat
cristiano.K.

Pro mě osobně je Klopp nereálný sen. Nejsme ani druzí v řadě, spíš třetí a tak k tomu musíme přistupovat. Nabídka Realu se neodmítá a dost pravděpodobně přijde, fakt nevěřím,že by byl Perez tak blbej,aby dotáhl Rafu, pak je tu City, takže jsme v tom žebříčku opravdu až na třetím místě.

Pokud vedení do dnes nebylo rozhodnuto a váhalo, tak po dnešku dost možná budou mít jasněji. Nejde o to,že jsme prohráli,ale o tu ostudu samozřejmě.

Jinak v útoku LFC se tuhle sezonu vystřídali:Sturridge,Balotelli,Borini,Lambert,Sterling,Coutinho,Lallana, neskutečný

Reagovat
fenixLFC

lazar, debil, kopyto, starec, mrdka, najlepsi hrac hra mimo svoju poziciu a jeden velky fail....neskutocne

Reagovat
13

Lallana je dobrej, příští sezonu uvidíš.

Reagovat
I am Mancunian

kopyto, debil, mrdka a jeden velky fail to vsetko sedi na balotele

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně je máte pojmenované

Reagovat
cristiano.K.

Lallana=brzda, i když poslední dva zápasy ted nebyli špatný,aspon makal

Reagovat
fenixLFC

posledne dva zapasy mi prisiel este viac k hovnu nez zvycajne, fakt mu nevyslo skoro nic

Reagovat
cristiano.K.

už jenom to,že dal gol je proti tobě dneska začal dobře,ale po každém inkasovaném golu byl taky horší a horší

Reagovat
fenixLFC

nic proti mne nehovori pretoze aj pocas toho zapasu som pisal ze gol-prva pozitivna vec lallanu alebo take cosi...ja nie som ako fans z Facebooku alebo kde, kde vykon hodnotia na zaklade toho ci dal niekto gol alebo ci sa vyhralo/prehralo. uz pred tym golom zadrbal kopec lahkych lopt do sanci, ved aj preto sme nemali jedinu strelu

Reagovat
Honza Matoušek

Podle Kloppových vyjádření bych spíš věřil, že půjde radši do LFC než do City. Nejpravděpodobnější je však ten Real, z čehož jsem neskutečně nasranej. Vyhazov Carla je nesmysl.

Reagovat
cristiano.K.

Já bych Carla bral hned nevím no. Jestli chce tahat po druhé v poměrně krátké době "from zero to hero" samozřejmě s tím,že od nás by dostal peněžní prostředky,které v BVB původně neměl. Pro mě je prostě Simeone i Klopp nereálný,ale rád bych mýlil

Reagovat
smazaný uživatel

Nic není nemožné

Reagovat
smazaný uživatel

a nejlepší střelec týmu je Gerrard...

Reagovat
cristiano.K.

ještě k tomu s přehledem

Reagovat
j_mrazik

A pak je tu ještě West Ham, který shání manažera...

Reagovat
smazaný uživatel

theo dalsi rok ako jednotka na hrot nova era

Reagovat
Counter

To bude ta dystopie, kde Arsenal nedá gól tři roky v kuse?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Lacko_Boh

na jednu stranu cenim že maš gule takto Tyjovi veriť...potom by bolo orgazmické žať čo si zasial na konci buducej sezony keby sa stal Theo najlepši strelec a ty by si dostal na EF zvyraznený zlatý nick a exkluzívne smajle ...ale zaroven riskuješ že Tyjo zahra picu a čaka ťa šikana..a internetova šikana je važna vec. Ja si myslim že lopta je gulata a stať sa môže všetko, Theo predlži budem rad, Theo odide aspon sa zbavime IP

Reagovat
smazaný uživatel

idem s kozou na trh strach je pre sracky

Reagovat
nani92

Jonas 1+1..neskutočný príbeh

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si všiml té ankety v PL sekci.

Arsenal Liverpool

Reagovat
Counter

Zato u "někdo jiný" svítí přesně jen ty hlasy zhrzených fanoušků Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dray

Rodgers: "There were a number of key elements of the performance today which didn't surprise me."

WTF?!

Reagovat
nani92

tak je s tými hráčmi každý deň, vie že hrajú hovno, čo ho dnes mohlo prekvapiť..

Reagovat
fenixLFC

ze vedia hrat az tak zle

Reagovat
smazaný uživatel

To s tým Drogbom bolo od hráčov Chelsea pekné.

Reagovat
minoLFC

už ho vyhodili?

Reagovat
kiwwi

ten protiutok Newcastlu styria na brankara....Anita

Reagovat
smazaný uživatel

Anita MOTM, tohle mu budiž odpuštěno.

Reagovat
kiwwi

ale toto som snad este nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

tak bylo to dost děsivý, ale viděl jsem i horší věci... https://www.youtube.com/watch?v=KUjkNHnB4wo

Reagovat
kissak

lexíku, gratuluji Ti k záchraně ligy

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, taky tak.. snad Ashley jen nemluvil do větru v interview se Sky Sports =)

Reagovat
kissak

a co říkal? Určitě, jak v létě všechno bude jinak a proběhne čistka kádru a hlavně novej manažer???

Reagovat
smazaný uživatel

řikal, že bude pokračovat ve finanční stabiliaci a investicích do klubu a že chce s NUFC něco vyhrát a jako výhra se počítá i postup do LM

Reagovat
kissak

opravdu a co najednou taková změna, že by zapůsobilo posledních 11 zápasů v sezoně? Tak to jsem zvědavej copak se bude dít, ale je jasné že něco určitě ano.

Reagovat
smazaný uživatel

osobně čekám novýho trenéra a hráčskou rošádu.. Marveaux, Obertan, Cisse, Jonas (osobne bych si ho nechal ale), Taylor, Ameobi, Ferguson .. vsechno pryc

Reagovat
kiwwi

co ten Riviere? Ten mi pride ako totalny traged

Reagovat
smazaný uživatel

hraje dobře, tragickou má akorát koncovku.. ale s nim v základu je na hřišti nějaký pressing a tah na branku.. dal bych mu ještě sezonu, třeba se chytne .. viz Luuk De Jong, u nás nehrál hrota a nedal jedinej gól, v Holandsku je druhý (?) nejlepší střelec ligy.. neodepisovat hráče po sezoně zkrátka, zvlášť po takovýhle

Reagovat
salami

Obertanovi bych dal šanci, do tý doby než si utrhnul sval patřil k tomu lepšímu a po uzdravení už téměř nedostal šanci, já bych střelil Cissého, dokud má ještě nějakou cenu, Jonase je podle mě taky škoda, na základ to neni, ale může hrát na půlce postů v sestavě, tak je škoda o něja přijít, každopádně, útočník, křídlo a 2 stopeři musej v létě přijít, se Siemem se asi taky nedá moc počítat, tak ještě někdo místo něj

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho bude nový trenér/Carver stavět, tak jo. Ale v současnosti plní fakt podivnou roli v týmu. Siem je tragédie no.. nevim jestli měl tolik zranění už v Holandsku, ale fotbalista je to v kádru nejlepší a nevydrží 10 minut zdravý

Reagovat
salami

já ani nevim jakej je to fotbalista, Ajax jsem nesledoval, a těch 20 minut, co odehrál za Newcastle jsem prošvihnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

včera to byl konečně zápas hodný Newcastlu a že jsme se na něj načekali, co?

Jonas is the best, škoda že už mu neprodloužej. Takhle by měl bojovat v čb dresu každej.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

jak tam popisuje to 4v1

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott bol v lige 4x v základe a v tých 4 zápasoch dal 5 gólov. Ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten jeho včerajší výkon je z hajlajtov úplne úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ale je třeba brát v potaz, že to mělo WBA víceméně na salámu a o nic nešlo. Proti takovému Sunderlandu, který hrál o hodně, to bylo o dost horší. Nicméně jsem rád, že se trefil

Reagovat
smazaný uživatel

kromě poslední věty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Proti Sunderlandu nehrál v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že to byl ten hlavní rozdíl?

Reagovat
13

možná že i jo, i proti Sunderlandu tam v závěru vyslal nebezpečný střely, který Panti nedokázal krotit.

Reagovat
Counter

Proti Swans předtím vystřídal Girouda a bylo to jen k horšímu.

Reagovat
fantomas

No... a proto bysme se měli držet jenom těch zápasů v základu, kde byl ten čistě pozitivní.

Reagovat
Counter

Proti West Hamu byl v základu, a přesto špatný.

Nezpochybňuju, že s WBA zahrál suprově, ale dělat z toho závěry není košer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nikdo z toho závěry nedělá, pointa je, že Theo v základu > Theo na lavičce. A že toho prvního nebylo ani zdaleka tolik, kolik mělo bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

tak snad bude hrát alespoň půl sezony bez zranění.. Takový dotaz. Jsou to jen moje antipatie vůči Ramseymu nebo když hraje Arsenal bez něj v základu, tak hraje líp a vyhrává?

Já co jsem viděl pár zápasů, tak i přes jeho záblesky geniality tak zadrbe víc míčů než takový Wilshere či Rosa..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramsey hral posledné týždne na krídle, takže ja nemám v úmysle ho nejako kritizovať, lebo to nie je jeho pozícia a hrať tam musel, lebo Wengele chcel hrať aj jeho, aj Santiho. Ramsey na CM je svetová trieda so všetkým, čo k tomu patrí. Na krídle nie je veľmi dobrý, ale aj tak sa s tým v poslednej dobe popasoval celkom fajn, bol dokonca dosť gólový. Ja proti jeho výkonom nemám nič.

Reagovat
PP

na CMku světová třída? I letos?? Nebyla by lepší sestava Coq - Wilshere - Ozil - Walcott - Alexis? Ramsey, Santi a Ox jako luxusní náhradníci?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem napísať svoju ideálnu zostavu momentálne, záleží to aj od súpera, ale asi v každej mojej ideálnej zostave je Aaron na CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta - Wilshere/Ramsey, Alexis - Cazorla - Ox/Özil, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

A mohol by ten včerajší Jackov gól vyhrať gól roku. Jack už by mal druhú za posledné 3 roky. Na to, že dáva tak 4 góly za sezónu by to bola slušná úspešnosť.

Reagovat
kiwwi

s tymi 4 golmi si to trochu prehnal nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ja som hnilý sa pozrieť, koľko dáva gólov.

Reagovat
Side

v MotD vyhrál ne?

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Ramseyho fík proti Galatasarayi je ještě o trochu výš.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím v lige... bol nominovaný v MotD

Reagovat
Counter

Tak v lize z pohledu AFC asi jo, z pohledu celé ligy minimálně Adam a Zamora jsou dle mého před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Zamora? To už skôr ten DiMa proti Leicestru za mňa. Ten a potom ten Defoeov volej sú pred Jackom asi.

Reagovat
Counter

Pf, Zamorův byl úžasný.

Reagovat
minoLFC

už ho vyhodili?

Reagovat
SunFells

Theo z hrotu tři fíky, čumím. Škoda, že zrovna takhle na konci sezóny, co s létem.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=xzVD_EfjUB0

koho je ten malý černoch s dresom 5 a menom Sahin?

Reagovat
Jardin

Není Coqa?

Reagovat
Lacko_Boh

yung yung...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, preto sa pýtam... a prečo meno Sahin, nevieš? Ako krstné to neznie. Žeby bol Coq fanúšik Nuriho?

Reagovat
Robochelsea

Určite je to krstné, dnes si môžeš dať aké krstné meno chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

ale podarené deti majú

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas, Lampard, Čech v týmu kola. Končící hvězdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vďakabohu, že ten sviniar Fabregas nedal Henryho rekord v asistenciách.

Reagovat
Counter

Ten ani nebyl nikdy v ohrožení

Reagovat
smazaný uživatel

no a jak by nie 18 neni malo

Reagovat
smazaný uživatel

ešteže dostal tú červenú, na facku take svinstvo asi to trenujú sa mi zdá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele