38. kolo
24.05.2015 16:00 CET
4 : 1
(4:0)

Reportáž

Arsenal FC - West Bromwich Albion 4:1

Před třemi lety Arsenal sehrál s West Bromwichem v posledním zápase sezony neskutečný thriller, kdy si všichni jeho příznivci během 90 minut snadno stihli okousat všechny nehty na rukou a na nohou. Tentokrát to byl z pohledu londýnského mužstva velký relax...

Theo Walcott dnes dostal příležitost v základní sestavě pro ligové utkání teprve počtvrté v sezoně a svému nadřízenému se za takovou možnost nemohl odvděčit lépe. Právě hlavně jeho zásluhou Gunners mohli celý druhý poločas šetřit síly na finále FA Cupu.

Walcott do tohoto střetnutí vtrhl doopravdy jako hurikán a už po čtyřech minutách suverénně zakončoval pěknou akci ranou pod břevno. Uběhlo přesně deset minut a dočasný hrotový útočník Arsenal udeřil ještě jednou, tentokrát už nadvakrát, skrze pohotovou reakci na odražený balon. To však ničemu nevadilo, neboť Wilshere jen za pár vteřin zatloukl do sítě pumelici vpravdě výstavní.

Sedmnáct minut pryč, domácí vedli 3:0 a dál už nebylo moc co řešit. Hlavním cílem zřejmě bylo zasadit se o Walcottův hattrick, což se neukázalo být tak těžké. Walcott nejprve jednou sám nepříjemně protáhl Myhilla a potom na sklonku poločasu po nádherném průběhu Wilsherea a křižném pasu Cazorly doklepával míč do sítě vyloženě z brankové čáry.

Walcott jenom v prvním dějství mohl skórovat klidně pětkrát, po pauze už to ale v podání favorita celkem logicky nebylo takové tóčo. Naopak se WBA dostalo alespoň k čestnému zásahu. V 57. minutě ještě Ospina správně reagoval na Anichebeho pokus z otočky, po následném rohovém kopu už ale pod tlakem McAuleyho kapituloval.

Kolumbijský brankář na tom dnes s koncentrací vážně nebyl nejlépe a laxní gól málem povolil i v nastavení, když za sebe divže nepustil Fletcherovu dalekonosnou ránu.

V tu chvíli už to přitom mohlo být pět nebo šest ku jedné, když branková konstrukce odmítala hned dva projektily střídajícího Ramseyho. O první z nich se zasloužila Velšanova levačka; podruhé už šlo o technický obstřel pravačkou, který Myhill efektně vytěsnil místo tyče na břevno.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (13)

Přidat komentář
LidoOP

0:3

Když Chelsea, tak proč ne Arsenal.

Reagovat
arsavin

Protože Chelsea o nic nehraje a může se šetřit. Arsenal ještě může být čtvrtý a předkolo LM místo přímé účasti

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by United museli vyhrát o deset branek .

Reagovat
smazaný uživatel

* O 7 :D.

Reagovat
vanGomm

Tip 1.Arsenal si už to 3.místo pohlídá.Rozdíl 7 gólů ve skore je jednak moc a navíc Manch.U. hraje v Hullu,který má stále šanci se zachránit.Ta sice není velká,ale existuje.

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nie že asi ťažko ale áno prečo by to tak nemohlo byť ked padajú iné kurzy a tisíc krát väčšie podvody.Už sa konečne zobudte lebo silno spíte v hypnoze. Už prešlo veľa rokov aby ste si uvedomili že každý týždeň sa dejú abnormálne podvody. Padajú kurzy 10 ak nič a naposledy kurz 26 ked hrala Barcelona doma asi z Valenciou. Ked ste taký múdry a skúsený čo nie ste tak sem nepíšte blbosti ale kurzy a zápasy kde sa dejú podvody a kde je dopredu jasné kto vyhrá. Nestačím sa pozerať na to ako môže byť národ taký nevedomý. Všetci ste napojený na Matrix a mali by ste sa odpojiť lebo potom plačú muži v stávkovej kancelárii a nechápu ako môže prehrať ked dá Manchester United doma z chudákom. Oni serú na titul alebo to či sa niekto zachraňuje. Im je jedno všetko. Ide im len o peniaze a o to ako blbý ľudia na nich podávajú. Vy všetci sponzorujete parazitov tejto spoločnosti. Oni z vás všetkých žijú a vy hovno viete ako ktorý zápas dopadne. Im sa ľahko podáva a vyhráva ked vedia ako to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

„Ti, Shqipëri, më jep nder, më jep emrin Shqiptar“

Reagovat
smazaný uživatel

Skenderbeu Korca - Mafia Albania viva viva viva viva viva viva 5 X

Reagovat
smazaný uživatel

Každý jeden posratý, týždeň vidíte podvody a nechápete prečo zahadzujete tiket a ako mohol prehrať ten komu ste verili celou svojou dušou. Stále prehrávate aj ked nehovorím, že aj nevyhráte. Pred očami vidíte podvody nenormálne kurzy a stále podávate rovnako ako keby ste boli slepý a ako by ste boli v hypnoze. Tak sa uvedomte už a začnite predvídať a nepozerajte s ana to kto chce titul a kto vypadáva. Vypracujte si vlastnú intiíciu a postrehy z toho kedy asi favorit prehrá a pozerajte si čo sa robí z kurzami. Zapisujte si to. pozerajte si ako tipujú všetci iný a ako im to vychádza, neanalizujte rozumom lebo ten je zradný. Ten prvý slabý pocit ten malý hlások vo vás je pravda a rozum vás len vždy prekričí a vaše ego ktoré vám povie nie to nemôže byť tak on neprehrá on musí on vyhrá. Ak budete takto rozmýšlať tak do smrti vyhráte veľké gulové lebo aj keby ste vyhrali pár krát tak oni majú miliardy z vás všetkých a tie vaše výhry sú pre nich len úbohé smetie a aj to je z vašich peňazí. Uspech je vtedy ak si z výhier kupujete dovolenky a zlato pravidelne alebo čo len chcete. Tešiť sa z drobných za uhorský rok je len úbohá útecha a nevedomosť zakomplexovaného národa

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal- West Bromwich X

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tipér...trefil jsi první tříminutovku úplně přesně :D

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern už vyhral už sa bastardi nabalili pred tým ked si všetci po dohode z mafiou zväčšili rodinné rozpočty. To len vy socky nechápete že na vás stávkové kancelárie parazytujú a vy im dávate všetci peniaze dobrovolne že vyhráte ale vyhráte veľké hovno len drobné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele