Premier League - souhrn 27. kola

28.02.2015, 15:42, aktualizováno 01.03.2015, 17:00
Komentáře a souhrny
Manchester City podlehl v Liverpoolu a ztratil v boji o titul. Arsenal vyhrál nad Evertonem a drží třetí pozici před Manchesterem United. Opět neuspěl Southampton, který tentokráte prohrál na hřišti WBA. Tři body mají také Stoke City, Newcastle a Swansea. Hned po obědě pak ovládl londýnské derby na půdě West Hamu konkurenční Crystal Palace...

Arsenal FC - Everton FC 2:0

01.03.2015 15:05

Góly: 39. Olivier Giroud, 90. Tomáš Rosický

Odpolední utkání na Emirates Stadium sice nenabídlo nikterak atraktivní podívanou, přesto však mohou domácí příznivci Arsenalu odcházet domů spokojení. Jejich oblíbenci totiž díky brankám Oliviera Girouda a Tomáše Rosického zvítězili nad Evertonem 2:0 a posunuli se zpět na třetí místo v ligové tabulce.

Everton se v úvodu utkání trpělivě staral o udávání tempa, čímž Arsenalu zamezil v brzkém tlaku a možném skórování. Po čtvrthodině hry tak statistika držení míče hovořila o celých sedmdesáti procentech ve prospěch hostí. Zároveň však stačil jednoduchý nákop dopředu k tomu, aby novou posilu Gunners Gabriela vyvedl z míry, a Romelu Lukaku se zničehonic řítil sám na Davida Ospinu. Kolumbijský brankář však dokázal rychle vyběhnout a zavčasu zneškodnit nastalou situaci.

Na první velkou šanci domácích jsme si tak museli počkat až do sedmadvacáté minuty, kdy Alexisův centr spadl přímo na hlavu nabíhajícího Girouda. Zakončení francouzského útočníka ovšem skončilo těsně vedle Howardovy pravé tyče. Arsenal od té chvíle ožil, ale jeho finální fáze zůstávala nepřesná. Slibně vypadala kombinační akce po pravé straně, kterou zakončoval Bellerín, jenže svou slabší nohou trefil míč pouze do Phila Jagielky.

Evertonští se v tu chvíli zaměřili na hustou obranu s příležitostnými protiútoky a málem jim tato taktika vyšla skrze únik Lukakua. Na poslední chvíli však, tentokrát úspěšně, zasáhl Gabriel. A hned pár minut nato se ukázalo, jak byl Brazilcův skluz důležitý. U Özilova rohového kopu se totiž v pokutovém území dokázal uvolnit Olivier Giroud a z voleje svou slabší pravačkou usměrnil míč za zkoprnělého Howarda - 1:0. V závěru první půle pak ještě pokoušel štěstí ranou zdálky Cazorla, ale na Howarda si nepřišel, a tak se odcházelo do šaten za jednobrankového vedení domácích.

Po změně stran se hosté znovu od počátku ujali herní iniciativy a vybojovali hned pětici standardních situací, které obrana Arsenalu odvracela s vypětím všech sil. Na druhé straně ukázal Olivier Giroud svou sílu v osobních soubojích, když po centru Oxlade-Chamberlaina ustál atak Jagielky a prudce bez váhání pálil. Jeho střela zasáhla ležícího Jagielku do ruky, ovšem rozhodčí Marriner tento incident buď neviděl, nebo posoudil jako nezaviněný.

O další vzruch se postaral kapitán Arsenalu Santi Cazorla, jenž si umně vyměnil míč s Giroudem a z prvního doteku vyslal na Howarda prudkou, ovšem také nepřesnou střelu. Na druhé straně zničehonic zahrozil Romelu Lukaku, jehož rána z bezprostřední blízkosti vyžadovala excelentní zákrok Ospiny, aby skóre zůstalo neměnné.

V osmašedesáté minutě se pak nešťastně střetli ve vzduchu Giroud s Coquelinem ve snaze odvrátit stejný míč, z čehož druhý jmenovaný nevyvázl bez prudkého krvácení z nosu, a tak bylo utkání na dobrých pár minut přerušeno. Arsenal si několikrát málem zavařil špatnou rozehrávkou na vlastní polovině hřiště, ale pokaždé ještě někdo z domácích hráčů stihnul zasáhnout alespoň za cenu žluté karty.

Everton posílil ofenzivu nasazením Lennona s Naismithem, ale ani deset minut před koncem se hostům nepodařilo vyrovnat. Zároveň navíc otevírali čím dál větší okénka v obraně, čehož měl využít Mesut Özil, jenže jeho zakončení z hloubi pokutového území stihnul tečovat na roh Phil Jagielka.

Nervózní závěr zápasu ještě mohlo přiživit střídání Francise Coquelina kvůli následkům střetu s Giroudem, ovšem Arsenal hned pár vteřin nato se značnou porcí štěstí navýšil svůj náskok na 2:0. Ospinův dlouhý nákop prodloužil Giroud na Özila, jenž nečekanou přihrávkou bez váhání vybídl ke střele střídajícího Tomáše Rosického zpoza pokutového území. Rána českého reprezentanta by nejspíš na překonání Howarda nestačila, nebýt nešťastné teče Phila Jagielky, jež výrazně změnila dráhu letu míče, který tak k radosti domácích zapadl do sítě.

Rozhození Toffees málem inkasovali i do třetice, ovšem Giroud tentokrát svou hlavičku poslal těsně vedle. Arsenal však ani zmařené šance Cazorly s Rosickým během nastavení mrzet nemusely. Konečná výhra 2:0 totiž Kanonýry posouvá zpět na třetí místo, navíc pouhé čtyři body od druhého Manchesteru City.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester City 2:1

01.03.2015 13:00

Góly: 11. Jordan Henderson, 75. Philippe Coutinho - 25. Edin Džeko

Fanoušci dobrého fotbalu si na úvod nabitého anglického programu rozhodně přišli na své. Liverpool předvedl krásný výkon, díky němuž porazil obhájce titulu a druhý tým aktuální sezóny Manchester City 2:1. Úchvatné góly dali Henderson a Coutinho, Citizens skórovali prostřednictvím Džeka jen jednou - zároveň z jediné střely na branku.

Utkání dvou loňských suverénů Premier League začalo v úžasném tempu, které tak sluší báječné atmosféře Anfield Road. Častěji na míči byli hosté z Manchesteru, avšak ve větší permanenci se v prvním dějství nacházel právě jejich gólman. Coutinho už po sedmi minutách vyslal kolmici na Lallanu, ten se prohnal mezi oběma stopery a zakončil - v tísni však dokázal vystřelit jen po zemi do Harta.

Hned vzápětí po stejné ose dokonce Jose Hart kapituloval, Lallana se však v momentě Coutinhovy přihrávky nacházel v ofsajdu, a jeho překrásné a pohotové zakončení z nulového úhlu tak vyšlo nazmar. Komická práce defenzivy Manchesteru City však pokračovala i nadále. Po selhání Zabalety a Kompanyho v jedenácté minutě nakonec uchvátil míč Jordan Henderson, jenž dostal na hranici šestnáctky příliš prostoru a nádhernou točenou ranou vymetl šibenici - 1:0.

Tempo utkání bylo zcela ďábelské a nechybělo mnoho k další trefě o pouhých sto vteřin později. David Silva vyslal perfektním dlouhým balonem do samostatného nájezdu Sergia Agüera, a ten mířil levačkou téměř dokonale - trefil totiž tyč. Manchester City se nakonec vyrovnání dočkal, po pětadvaceti minutách, kdy zafungovala spolupráce Agüera s Edinem Džekem. První jmenovaný využil rozhozené obrany, poslal do vápna přesný pas a Džeko ještě přesněji zakončil - 1:1.

Do konce poločasu se už hra v rámci mezí uklidnila, tedy alespoň do té míry, že jedinou gólovou šanci spálil aktivní Adam Lallana. I tentokrát se v obtížné pozici zajímavě opřel do přihrávky, tentokrát od Markoviće, a z otočky minul branku. Obrovskou příležitost měl i Raheem Sterling, ale v nejdůležitějším okamžiku prováhal šanci na střelu a dostal se z ideálního úhlu.

Po změně stran se v uplakaném počasí oba týmy zklidnily, ke slovu se dostala i taktika a vědomí toho, že jde o velmi důležitý zápas. Fanoušci na Anfieldu se tak museli spokojit s méně atraktivní hrou, kterou ozvláštnily pouze pokusy Agüera a Sterlinga; oba mimo branku. Až patnáct minut před koncem zavzpomínal na minulý týden v Southamptonu Philippe Coutinho, jenž jako přes kopírák od Hendersona převzal za vápnem míč od Sterlinga, načež zprostředkoval deja vú i Hartovi - 2:1.

Po tomto nádherném fotbalovém okamžiku měly oba celky ještě jednu zajímavou šanci - Sturridge ani Silva ovšem svou příležitost nevyužili. Liverpool tak může slavit skok na páté místo, přičemž na třetí Manchester United ztrácí pouhé dva body. Citizens naopak opět snížili svoje naděje na titul, Chelsea má stále tříbodový náskok a k tomu utkání k dobru.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Swansea City 0:1

28.02.2015 16:00

Góly: 64. Kieran Trippier (vl.)

Burnley pokračuje v těžkém maratonu zápasů proti týmům z horní poloviny tabulky i nadále bez výhry, leč v nebojácném stylu. Se Swansea Clarets potopil až vlastní gól Kierana Trippiera z druhého poločasu, který Swansea dostává na hranici 40 bodů...

Ashley Barnes. Tohle jméno bylo v uplynulých dnech velmi často skloňováno v souvislosti s ošklivým zákrokem na Nemanju Matiće, přičemž se ale zapomínalo, že pro fanoušky Burnley je tento útočník obyčejným hrdinou i pro další okamžiky z minulého víkendu.

Na oficiálních webovkách klubu byl Barnes oceněn hráčem zápasu a poté, co byl dnes přivítán na Turf Moor bouřlivým potleskem, také dnes platil za jediného muže, který byl jakž tak schopný pozlobit Lukase Fabianského v brance Swansea. Jinak to nicméně byly spíše labutě, kdo před pauzou cenil zuby, a svých promarněných šancí litovalo především duo Routledge-Gomis.

K první a jediné gólové situaci dneška došlo až po více než hodině hry, když se Trippier v 64. minutě nešťastně nachomýtl do cesty odražené Corkovy střely a vstřelil si tak ukázkového vlastence. Na tuhle událost již vzápětí Burnley nedokázalo pořádně zareagovat, když se vyrovnání přiblížil všehovšudy střídající Sam Vokes.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Aston Villa 1:0

28.02.2015 16:00

Góly: 37. Papiss Cissé

Fotbalem Paula Lamberta se po většinu času vůbec nešlo bavit, to pod Timem Sherwoodem se Villans od počátku zdají být vepředu uvolněnější - jenže oba režimy mají zatím společného jmenovatele, a tím je mizivý přísun bodů. Birminghamští nyní prohráli už posedmé za sebou a zůstávají v sestupovém pásmu...

První poločas nemohl být v tomto směru příznačnější, když do něho birminghamští vstoupili lépe a při nádherném akrobatickém pokusu Bentekeho z 28. minuty dokonce užuž slavili vedení. Tim Krul se nicméně mrštně vrhl po své pravici, při dalším projektilu belgického útočníka mu pro změnu pomohli spoluhráči z obrany, a veškerá snaha Aston Villy tak klasicky vyšla naprázdno.

To Newcastle představoval spíše přesný opak: z minima vytěžil maximum. K jednobrankovému vedení mu tím pádem stačila v podstatě jen jedna větší šance, kterou po Janmaatově centru z pravé strany bez větších potíží proměnil Okorem neuhlídaný Papiss Cissé.

Do druhého poločasu obě strany odstartovaly spíše vlažněji a první solidní možnost si vypracovaly Straky až v 58. minutě, když po standardce hlavičkoval Cissé pro změnu těsně vedle. Aston Villa byla na druhé straně v jednu chvíli umlčena skvostným blokem Fabricia Colocciniho nebo brankářem Timem Krulem, který zlikvidoval dobrou střelu Cleverleyho.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Southampton FC 1:0

28.02.2015 16:00

Góly: 2. Saido Berahino

Southampton může v neděli přijít o těsný kontakt s elitní čtyřkou, když se mu dnes nepodařilo vyzrát na tuhou defenzívu West Bromwiche, který se proti svatým ujal vedení již po 71 sekundách. Pulisův mančaft si takto připsal už šesté čisté konto z deseti pokusů a pokračuje v suverénní jízdě za záchranou...

Pro defenzivně solidní tým neexistuje nic lepšího než brzká vstřelená branka, a přesně to se dnes Albionu podařilo, jakmile Maya Yoshida pouze polovičatě odvrátil Bruntovu standardku a Saido Berahino navázal způsobem, že se vzápětí mohl radovat ze svého 17. zásahu v sezoně.

Pro samotného anglického forvarda nakonec nešlo o šťastné utkání, když talentovaný Berahino nuceně střídal zkraje druhého dějství, ale West Bromwich už tehdy jeho služby technicky nepotřeboval.

Southampton sice předváděl pár oku lahodících kombinací, avšak v nové formaci 3-4-3 se vůbec nedostával k prověření Bena Fostera a už po 25 minutách se tak Ronald Koeman rozhodl stáhnout stopera Gardose a za pomocí Eljera Elii se vrátit k osvědčenému rozestavení.

Ani to ale hostům bůhvíjak nesvědčilo. Nejaktivnější muž prvního poločasu Saido Mané akorát dvakrát minul vymezený prostor a v 68. minutě potom obří šanci po centru Bertranda neproměnil dlouhodobě tápající střelec Graziano Pellè.

Více informací k zápasu

Stoke City - Hull City 1:0

28.02.2015 16:00

Góly: 71. Peter Crouch

Sobotní program viděl celkem čtyři výhry 1:0 a jedna taková se zrodila také na Britannia Stadium, kde se Peter Crouch jenom 61 vteřin po vlastním vysvlečení ukázal být dokonalým žolíkem. Sám vytáhlý forvard se potom dostal na úroveň Alana Shearera jakožto nejproduktivnějšího hlavičkáře v dějinách Premier League...

Hull City cestoval do regionu Midlands s pár zlepšenými výsledky i výkony v zádech, na Britannia Stadium i obecně ve venkovním prostředí se mu však dlouhodobě nedaří - a to se dnes jedině potvrdilo. Tigers za celých 90 minut vyprodukovali jen jednu ubohou střelu a zůstávají viset čtyři body nad sestupovou propastí.

Nebylo to ovšem jenom o hostující nemohoucnosti, ani Potters se proti zatažené soupeřově obraně dlouho nezvládali adekvátně prosazovat. Brance se v jednom okamžiku přiblížil akorát N’Zonzi a Jake Livermore musel z čáry odkopávat Waltersovo sklepnutí zpoza přední tyče, jinak se ve Stoke-on-Trent převážně čekalo na zázrak.

A ten se svým způsobem dostavil jednak s poločasovým příchodem Charlieho Adama, který hned dvakrát výrazněji poděsil gólmana McGregora. Jednak s pozdějším vystřídáním Petera Crouche, který se zhruba po minutě svého pobytu na hřišti prosadil přes McShanea k Adamově centru a rozhodl o čtvrté výhře Potters v šesti kolech.

Více informací k zápasu

Manchester United - Sunderland AFC 2:0

28.02.2015 16:00

Góly: 66. Wayne Rooney (pen.), 84. Wayne Rooney

Fotbalisté Manchesteru United v domácím prostředí porazili Sunderland 2:0 a minimálně do zítřka jim patří třetí příčka. Přestože měli Red Devils mnohem více ze hry, vítězství se nerodilo lehce. Příkladem šel kapitán Wayne Rooney, který nejprve proměnil penaltu a pět minut před koncem se prosadil z dorážky.

Manchester United od úvodních minut potvrzoval roli favorita, držel míč na svých kopačkách a hráči Sunderlandu běhali převážně bez něj. Navzdory tomu měl první zajímavou možnost útočník Black Cats Connor Wickham. Talentovaný forward balónu vyslal z hranice šestnáctky na De Geu prudkou přízemní ránu a španělský gólman měl co dělat, aby míč vyrazil mimo tři tyče. Red Devils se přes svou územní převahu k vyložené příležitosti ne a ne dostat.

To se změnilo v 26. minutě - další střelu aktivního Ashleyho Younga zblokoval ve skluzu na břevno někdejší zadák United John O'Shea a dorážka Rooneyho cíl taktéž nenašla. Bohužel pro své příznivce, tohle byla nadlouho jediná stoprocentní gólová šance Rudých ďáblů. Svěřenci Louise van Gaala se sice mohli pyšnit držením míče přes 70 %, ovšem Pantilimon v brance příliš práce neměl.

Klíčový moment utkání nastal v 64. minutě. Falcaa ve vápně stáhl O'Shea k zemi a rozhodčí Roger East neváhal odpískat pokutový kop. Hlavní arbitr kromě toho vytáhl také červenou kartu, neukázal ji však O'Sheovi, ale nevinně přihlížejícímu Wesu Brownovi. Nařízenou penaltu nekompromisně proměnil kapitán domácích Wayne Rooney a otevřel skóre.

Oslabená Poyetova družina se na žádnou ofenzivní snahu nezmohla a v závěru navíc obdržela další gól. Po delší kombinaci se rozhodl vypálit střídající Adnan Januzaj, Costel Pantilimon jeho pokus vyrazil a pohotový Rooney neměl potíže přidat svoji dnešní druhou trefu. Diváci se na Old Trafford radovali ještě jednou, ale dorážka Herrery nemohla být pro ofsajd uznána.

Více informací k zápasu

West Ham United - Crystal Palace 1:3

28.02.2015 13:45

Góly: 76. Enner Valencia - 41. Glenn Murray, 51. Scott Dann, 63. Glenn Murray

Z Crystal Palace jsou po převzetí Alanem Pardewem učinění specialisté na výjezdy. Eagles si nyní připsali již pátou po sobě jdoucí soutěžní výhru na cizím hřišti a vyloupili přitom obyčejně neoblíbené Boleyn Ground. West Ham se probral k životu až příliš pozdě, za stavu 0:3...

Sam Allardyce takhle s Hammers v posledních deseti kolech uhrál jen jedno vítězství, ačkoliv zrovna tady jeho tým neodstartoval úplně špatně. Cresswell již v 11. minutě málem nachytal Speroniho na švestkách svým překvapivým projektilem a Mark Noble záhy z přímého kopu dokonce orazítkoval břevno.

Karty se začaly obracet po skončení úvodní půlhodiny, kdy se nejprve Glenn Murray vyřítil sám na Adriána, a pak hlavička téhož fotbalisty těsně před pauzou díky záludnému odrazu od Cresswella soupeřova brankáře i poprvé překonala.

Jakoby opaření takovou koncovkou úvodní části, nastoupili Kladiváři do druhé půle nezkoncentrovaní a ihned se jim povedlo inkasovat po rohovém kopu Puncheonu, když Dann zatlačil k zemi Reida.

A mohlo být ještě hůř, speciálně když Crystal Palace dnes takovým způsobem vycházely standardní situace. Mile Jedinak tedy sice brzy s vlastním přímým kopem nepochodil, když už ale jednou Puncheon pouze centroval a nestřílel, ideálně se spojil s Murrayho rybičkou a zhruba po hodině hry to bylo již 0:3.

Teprve v tomto okamžiku vínoví konečně procitli, a i když to zvláště po Murrayho vyloučení za druhou žlutou kartu opravdu stálo za to, bylo již zkrátka na vše pozdě.

V 76. minutě se tedy Valencia konečně vytasil se svým prvním ligovým zásahem na Upton Parku, jeho příští plovoucí rána ze střední vzdálenosti si už ovšem na Speroniho nepřišla a tváří v tvář argentinskému brankáři dříve kontaktní gól nevsítil ani Jenkinson.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC26186256:2260
2.Manchester City27167457:2755
3.Arsenal FC27156651:2951
4.Manchester United27148546:2650
5.Liverpool FC27146740:3048
6.Southampton FC27144938:2046
7.Tottenham Hotspur26135841:3644
8.Swansea City27117931:3440
9.West Ham United27109839:3339
10.Stoke City271161031:3439
11.Newcastle United27981032:4235
12.Crystal Palace27791131:3830
13.West Bromwich Albion27791125:3430
14.Everton FC276101133:3928
15.Hull City27681325:3626
16.Sunderland AFC274131022:3825
17.Queens Park Rangers26641627:4522
18.Burnley FC274101325:4522
19.Aston Villa27571513:3722
20.Leicester City26461624:4218
Zbývající zápasy
07.03. 16:00Queens Park Rangers - Tottenham Hotspur
29.04. 20:45Leicester City - Chelsea FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1330)

Přidat komentář
raduinho

1. pro titul Chelsea, vítězství v LM a vítězství v Capital One Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skončí nakonec bez trofeje jako minulý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Mickey Mouse Cup si vzít nenechají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ušatý pohár pro vítěze LM?

Reagovat
smazaný uživatel

ne.

Reagovat
smazaný uživatel

aneb další rana pre krásu futbalu.

Reagovat
FUnk

Reagovat
raduinho

zítra se pokloníš

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

mám v piči, mám v piči,

Reagovat
raduinho

zítra se pokloníš

Reagovat
smazaný uživatel

možná tak Harrymu Kaneovi, který dá hattrick

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

a este

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
zelda

West Ham United - Crystal Palace 1:3

Puncheon 0+3

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace

Reagovat
Counter
Reagovat
Kenneth

Neskutečné jak se taková pičovina mohla během dne tak rozšířit.

Reagovat
Counter

To máš podobné jako s tou trapnou hrou do mobilu onehdy, někdy se to tak sejde.

Reagovat
C-M@ster

Tak ono pičovina to úplně není. Mně to přijde celkem fascinující. Zatím jsem nic podobného neviděl a dost by mě zajímalo, jestli jsou nějaké rozdíly mezi těmi dvěma skupinami lidí, kromě toho, že to vidí různě.

Zatím mi přišlo, že modro-černí jsou chytřejší.

Reagovat
Thab

ne chytřejší, ale líp jim fungují tyčinky v sítnici (což je pro mě špatná zpráva )

Reagovat
C-M@ster

Jo? Já to pochopil tak, že mozek jedněch si domyslel, že je to ve světlý místnosti a mozek druhých, že je to v tmavý místnosti. Ne?

Reagovat
Thab

Radši jsem si udělal research ještě jednou a máš pravdu, to s tyčinkama/čípkama bylo špatně. Ale než chytřejší/blbější mozek je za tím spíš debilně vyfocená fotka,

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Ja nemyslel chytrejsi/blbejsi mozek, protoze rozpozna spravne barvy.

Ale co kdyz je nejaky dalsi rozdil mezi tema dvema skupinama lidi. V tom jak co vnimaji.

Reagovat
smazaný uživatel

taky by mě to zajímalo

Reagovat
Counter
Reagovat
vodka

nejsou na rozeznávání barev čípky?

Reagovat
fantomas

Chytřejší

Reagovat
C-M@ster

A hezčí.

Reagovat
fantomas

Bezesporu.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tady si někdo o sobě něco namlouvá

Reagovat
Maresma

Já to ukázal víc jak 15 lidem a všichni mi řekli jednoznačně bílo zlatý..

Reagovat
fantomas

Protože z tý jedný fotky to prostě ani jinak NEJDE.

Reagovat
Maresma

Očividně jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mně naopak, přišlo, že zlatí jsou kreativnější a modří spíš takoví realisti, co ve všem chtejí mít jasno

Reagovat
C-M@ster

Hej kamoška dělá diplomku z psychologie na nějaký téma výzkumu barev. Ale už ten výzkum probíhá přes měsíc, tak je pozdě na to, to tam začlenit nějak.

Reagovat
SunFells

Napiš nudní, neboj se toho.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem nekonfliktní člověk, takhle na plnou hubu jim to neřeknu...

Reagovat
SunFells

Mně zatím přišlo, že modro-černí jsou Honzové, Jardové a Matějové.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Murtago

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal

Reagovat
vrabejka

No MU zklamali, ale v příštích 6.kolech stejně rupnou. Naopak potěšil Southampton

Reagovat
smazaný uživatel

Soton už nám padá, to je fajn. Ale ten boj o LM bude aj tak neskutočný, stále sú tam 4 tímy na 2 miesta a každý má na to, aby skončil tretí. Okrem Tottenhamu, lebo to by museli skončiť pred Arsenalom a to je bullshit. Ak si mám teraz tipnúť, tak za mňa tam skončí Arsenal a Liverpool, čo je samozrejme ak moje prianie.

Reagovat
vrabejka

1.City

2.Chelsea

3.Liverpool

4.Spurs

5.Arsenal

6.Southampton

7.MU

Reagovat
smazaný uživatel

Jano, takto to ale určo nebude.

Reagovat
vrabejka

Youngu podle současné formy ano.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dobre teda.

Reagovat
Kenneth

Podle té formy, kdy vás stříská i Besiktas?

Reagovat
vrabejka

Mezi PL a EL je velký rozdíl. Nejde uspět v obou soutěžích.

Reagovat
Swarley

ve vašem případě ani v jedné

Reagovat
vrabejka

Ty se ani radši neozyvaj

Reagovat
Swarley

čo som spravil?

Reagovat
kvasha16

ozval si sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Swarley praveze ako z mala fanu United ma pravo sa ozyvat.

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste snad v PL úspěšní?

Reagovat
vrabejka

Rozhodně v posledních 2 letech víc než vy.

Reagovat
Bennhy

MU 1 titul, my 0

Reagovat
vrabejka

Vy jste v posledních 2 letech získali titul aha

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo získal titul 12-13?

Reagovat
kiwwi

vrabejka, po prve Bennhy fandi Liverpoolu a po druhe, titul sme naposledy ziskali pred rokom a 9 mesiacmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Robochelsea

Ale no tak, vrabi, už sa fakt neskúšaj zaujímať o futbal

Reagovat
smazaný uživatel

ty si veľký filozof, kámo

Reagovat
EXoRcIsT

tak preto neuspejete radsej ani v jednej ale Top 4 vam prajem a aby Arsenal skonci 5ty nech vyhodia Wengera

Reagovat
LGT

Střískali nás neskutečně

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

celkem přijatelné

Reagovat
Counter

Není to fajn, naopak by bylo supr, kdyby ještě dokázali porazit konkurenci, když si nás už povodili... Ještě mají Chelsea, Spurs a ManCity.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dosť dlho to vyzeralo, že nebudú chcieť to tretie miesto pustiť.

Reagovat
Counter

To tak je poměrně pravidelně u nějakého týmu. Ale pohádkou to neskončilo ani jednou.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

druhy polcas ma ten futbal bavil ako uz davno nie...paradne sme to hrali

Januzaj, Young a Smalling najlepsi hraci na place (neveril som ze taketo nieco zo seba raz dostanem )

solidne zahrali aj Valencia a Herrera s Rooneym

Reagovat
kaaspis

ale když už jdeme do koncovky tak jsme šíleně nerozhodní...tam jak to tahal valencia až pomalu do brány a pak si to očividně rozmyslel a nahrál zpět... někdy to tam chce narvat silou...

Reagovat
vodka

osbně mě štve, že rooney málo zrychloval hru...

Reagovat
Kornovec

Juane bez z toho Manchesteru pry prosim. nedustojne takoveho hrace. a angel po tech kecech do medii to bude mit taky v tymu fklidu

Reagovat
Willy Wonka

První poločas špatný, bezúčelové držení míče a tragický výkon hlavně od ADM (+ Falcao byl špatný, ale tam se to dá omluvit nemohoucností spoluhráčů). S příchodem Januzaje se hra zlepšila velice a celkově druhý poločas byl pěkný i na koukání. Nakonec zasloužená výhra a částečně sestava a výkon, na kterým by se dalo stavět.

MOTM buď Youngster za první poločas nebo Januzaj za druhý. Dobře hráli ještě Valencia a stopeři. Rooney důležité góly, jasný signál k LVG koho by asi tak měl stavit do útoku. Zbytek průměr. Propadákem byl dneska hlavně ADM, ten je fakt mimo. Falcao v prvním poločase taky nic moc, ale vybojoval penaltu. ČK jasná, jen ji měl dostat jiný hráč.

Glory, glory Man United!

Reagovat
smazaný uživatel

Pellé další kvalitní výkon.

Reagovat
Counter

Byla by legrace, kdyby Liverpool zítra vyhrál. ManCity by pak možná neměli jisté ani to druhé místo.

Reagovat
Kornovec

na to podle me nemaji po tom ctvrtku. Balo zas na lavici a pojdme

Reagovat
smazaný uživatel

Po čtvrtku, kde hrála sestava úplně odlišná od té ligové.

Reagovat
Kornovec

sturridge je odvareny, treba to vydrti coutinho nebo nekdo jiny, uvidime

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Nejlepší ty obrázkové odpovědi.

Reagovat
Swarley

jj, klasika od Morpheuse pobavila

Reagovat
Minister

Reagovat
nani92

prvý obrázok,na ktorom ich vidím modré

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

Když Manchester nemůže, bývalý hráč pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

loool na Browna to sedí teda

Reagovat
REPLIKATOR

Southamptonská bublina splaskla

Reagovat
REPLIKATOR

Posledních 5 zápasů 1 vstřelený gól...

Reagovat
risk je zisk

Jaka bublina? Pred sezonou je kazdy pasoval na sestup po tom letnim vyprodeji a oni se porad drzi na spici PL.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

No a po tomhle kole stejně budou před váma.

Reagovat
supporter

Reagovat
Swarley

Remember when Evra used to have nightmares against Lennon? Vidic against Torres? That's Jonny Evans against FUCKING EVERYBODY!

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney, Rooney, Rooney

Reagovat
Willy Wonka

RECORD! Wayne Rooney is the FIRST player to score 10+ goals in 11 successive ‪#‎BPL‬ seasons after grabbing a brace in Man Utd's win over Sunderland.

Reagovat
kiwwi

Lampard to nedal?

Reagovat
kiwwi

ah tak nie...minulu sezonu to prerusil

Reagovat
Swarley

se dívám, že Lampard má 10 sezón s 10+ góly

Reagovat
kiwwi

Minutes for Goals and Assist per game for League matches.

04/05 - 145.47

05/06 - 118.15

06/07 - 116.92

07/08 - 87.24

08/09 - 119.32

09/10 - 93.55

10/11 - 101.14

11/12 - 91.45

12/13 - 91.55

13/14 - 90.59

*14/15 - 144.29

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Diaby od sezóny 09/10 odehrál 40 zápasů su zvědavej kam jeho kroky v létě povedou protože u nás tu smlouvu prostě nemůže dostat

Reagovat
smazaný uživatel

ha, čo by nie

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

ty diabol

Reagovat
kiwwi

Daley Blind & Ander Herrera completed 181 passes combined today, 30 more than the entire Sunderland team (151)

Reagovat
vladis271

Polka série za mnou. Nvm, či je to len môj pocit, ale mne príde, že Putina vykresľujú ako sympaťáka.

Alebo je to len tým, že jeho jedinou konkurenciou je Underwood. A jediná postava v seriály nesympatickejšia než on je jeho žena.

Reagovat
nani92

ked si odmyslíš pár vecí, tak Putin je celkom sympaťák

Reagovat
fenixLFC

yop kede si odmyslis ze je to rus a jeho osobnost

Reagovat
vodka

to je jak kdyby sis měl u baby, která váží 200 kilo myslet, že bez těch 150 kilo má nádhernou postavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nato je alkohol predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Putin, Nato...chodte uz s politikou niekam

Reagovat
Talker

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Underwood je největší sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Claire. Aj Doug. A najlepšia bola Zoey.

Reagovat
vladis271

nakrátko ostrihaná anorektická žirafa. A dobre si pamätám na tie špinavosti čo robila v prvých dvoch sériách.

Reagovat
Talker

Anorektická bych neřekl. Rozhodně vypadá lépe, než 90% jiných ženských kolem padesátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Doug je tiež dobrá špina, časť zomňa chcela aby zomrel na konci dvojky, ale príbeh bez neho by nebol dobrý. Zoey bola dobrá. Cˇo nás dostáva k Underwoodovi a tomu čo je urobil.

Reagovat
Counter

Vladis a jeho bezostyšné spoilery

Reagovat
vladis271

vlastne Nikikrew tu dnes písal, že ešte nedopozeral dvojku. Dúfam, že sa k tomuto vláknu nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si strašne emocionálny človek

Reagovat
vladis271

úplne naopak. Možno len tuna to tak vyznie,

Reagovat
Talker

Doug mi nikdy sympatický nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

má super hlas a je to týpek

Reagovat
fenixLFC

zoey bola prijebana

Reagovat
smazaný uživatel

ale neuveriteľne jebavá

Reagovat
fenixLFC

ani nie

Reagovat
smazaný uživatel

lebo nemáš vkus

Reagovat
fenixLFC

ved na nej nie je preboha nic zaujimave ani pritazlive

Reagovat
SunFells

Dokonce takový trochu zrůdička.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

pre mňa je a vy ste hlúpi

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

nic moc teda...

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kiwwi

Frank a nesympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

no tak sympatak to rozhodne neni. ja k nemu nemam teda nejake vyhranene stanovisko.

Reagovat
Talker

Tak jde o to, co je pro tebe důležité. Je neskutečně schopný (i když v téhle serii teda... ), na druhou stranu jde přes mrtvoly a drtí vše, co jde. Já nevím, jak se k němu postavit, v každém díle to je jinak.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nani92

Mourinho a nesympaťák

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to je naprostý prototyp nesympatickýho hlavního hrdiny.

Reagovat
Talker

Achjo, makejte. Nechci spoilerovat, už jsem to shlédl celý a stihnul přeložit jeden díl

Reagovat
Counter

*zhlédl

Reagovat
Talker

Už jsem ze střední dlouho pryč a čeština šla do hajzlu, no.

Reagovat
Counter

Však o nic nejde :-) A tohle je zrovna dost rozšířená chyba, asi tak na úrovni viz s tečkou nebo protěžovat místo protežovat...

Reagovat
Talker

Já si na gymplu na pravopisu a nedělání chyb zakládal, díky tomu jsem se dostal přes maturu, protože jsem nehodlal dělat zkurvenou literaturu

Reagovat
nani92

tak makaj prekladať ostatné

Reagovat
Talker

Solo to nedám ani náhodou Ten první díl mi zabral přes 4 hodiny

Reagovat
nani92

akurát do polnoci,ja počkám

Reagovat
Talker

Hele ani náhodou, ten první jsem dopřekládal s opičkou jen proto, že jsem nechtěl tu první polovinu práce z pátečního večera zahodit do koše. Dám si mušketýry a půjdu asi spát. Myslel jsem, že to bude zábava a jednoduchá práce, ale je to náročnější, než jsem si myslel.

Zítra udělám asi rovnou trojku, tipuju, že kolem poledne by mohla být online.

Reagovat
Counter

Na Edně to jede stylem jeden přeložený díl na den.

Reagovat
nani92

jo viem,dnes v noci možno bude druhý,ale pochybujem..

Reagovat
Talker

Tak tam to překládají ve čtyřech nebo pěti lidech, najít další 4 lidi, tak se dají přeložit a zkontrolovat 3-4 díly za den a v pondělí to může být komplet.

Reagovat
Talker

Ono to je 750 řádků a nejvíce času zabere přeskakování mezi nimi.

Reagovat
Counter

Já mám s překladem titulků taky zkušenosti, takže vím, jaká je to hrozná piplačka

Reagovat
Talker

Já teď koukal na how to get away with murder, dvojdíl. 1700 řádků. To by mi zabralo celej den nonstop překládání.

Reagovat
smazaný uživatel

a to nejde stáhnout z addicted a jen strojově to přeložit, když už tam to časování je?

Reagovat
Talker

Nevím Ono to totiž není v txt, ale v srt, což něja nevím, jak hodit do translatoru.

Reagovat
Counter

srt otevřeš normálně v poznámkovém bloku a ulož si to pak na co chceš... Ale s translatorem by to byl děs a hrůza

Reagovat
Talker

Tak ono jde především o přepisování částí "Yes, sir", Yes, madam" a podobně, což je víceméně třetina textu. Ta nejnudnější a nejnudnější.

Na druhou stranu to nerozezná "řekl/a" a podobně, což je potom taky dost matoucí. Ale možná to zkusím, mohl by se tím stáhnout čas o hodinu, jen kvalita může být horší, no.

Reagovat
Counter

Ono se to tak dělá, že jako předloha slouží anglické titulky, ale je třeba si s tím masivně pohrát, protože v některých pasážích to vůbec nesedí. Originální anglické časování je neuvěřitelně kopyťácké, což si člověk neuvědomí, dokud jej nepřenáší k českému překladu.

Reagovat
Talker

Já právě začal překládat tu gigovou verzi, která byla s časováním perfektní až do té knajpy, kde byl doug a ten hacker. Což je cca 350 řádků. Pak šlo časování do hajzlu a musel jsem to překopat.

U té druhé verze sedělo hodně dobře v celém průběhu, co jsem to proklikal - i když jsem se nekoukl na celej seriál.

Reagovat
smazaný uživatel

aha ok. Co řikáš na tu serii?

Reagovat
Talker

Obrovský spoiler, nečíst, pokud nechcete vědět, jak to skončí

SPOILER!!!

Nevím, přišla mi spíš jako filler pro to, co se stane opravdu v další serii.

Takový slušný rozjezd, než se bude lámat chleba. Především proto, že to vlastně ničím neskončilo.

1) Nevyřešili tu děvku.

2) Nevyřešili AmWork.

3) Nebyly primárky, ani první stát dokonce

4) Natož volby.

5) Nevyřešili zahraniční politiku - nedostal nobelovku.

6) Nevyřešil se ve výsledku ani vztah mezi nimi.

Děje bylo hodně, ale absolutně všechno skončilo otevřené, což mi moc nevyhovuje - čekat další rok na to, až všechno tohle vyřeší.

Jasně, bylo to potřeba pro budoucí serii, kdy se tohle všechno asi bude nějak dít (očekávám, že tam budou především primárky, volby, děvka, jejich vztah a mezinárodní politika), ale přijde mi to prostě málo. Vlastně se jim všechno hroutí pod rukama, nic se nedaří, Putin nakopal USA prdel, volby zatím projíždí, Amwork jde ke dnu, kongres i strana ho nenávidí a nekontrolují ho, děvka žije, klíč k jejímu nalezení je někde v Amazonii.

Reagovat
smazaný uživatel

TAKY SPOILER.

Jsem zklamanej, tahle serie mi přišla jako strašnej filler(jak sám píšeš) a podle mne si osobně ani autoři netušili co sami dělat s Franckovou postavu. Protože když vezmu ty dvě předešlé série a porovnám je, tak tady mi vyšel Frank nejvíc jako člověk co na všechno jen reaguje a skoro nic se mu nedaří (snad krom voleb). Plus tam je strašně markantní ten přesun od miluju Clair udělám ji ambasadorkou v UN do napadnu Clair...Hromada těch problemu je tam řešena tím, že jen víc a víc kecají a některé věci mi přijdou přetažené za vlasy (Seals protože slyšela v UN, nebo US prezidenta doprovázejí dvě auta(teda ono to samotné, že tam je je dost hardcore)). Celkově mi přijde, že chování všech postav bylo kontrastně negativní proti minulosti. Jako čekal jsem asi zajímavější vygradování než volby v iowě..á mám dojem, že kromě scény z vězení v Rusku si toho není moc zapamatováníhodného

Reagovat
Talker

A to jsem to ani nekontroloval a nějak se spoléhal na to, že to tak nějak bude v pořádku. Ale neměl jsem už chuť ani sílu to dát znova.

Reagovat
Counter

jojo, a teď si představ, že to tak děláš pravidelně týden co týden u několika seriálů...

Reagovat
Talker

Tak přijde mi jednodušší překládat 3 díly týdně, než překládat 12 dílů najednou. Ono se to člověku všechno pěkně promíchá, pokud nekoukne na jeden díl a rovnou ho nepřeloží - měl jsem problémy s konverzacemi, kde jsem věděl, že je Claire, Frank a ještě někdo a teď si vzpomenout, kdo co říkal, aby se to hodilo do správného rodu..

Řekl bych, že by bylo jednodušší přeložit seriál, kde nebudou navíc politické termíny, ale klasická angličtina.

Reagovat
Counter

Ono zas třeba v Suits máš pro změnu právnickou angličtinu, u řady seriálů točících se okolo doktorů máš zas lékařskou terminologii, u skvostů jako The Newsroom máš televizní / produkční hantýrku atd. atd. Já se třeba podílím na překladech Black Sails (o pirátech kdesi z 18. století, loďařská terminologie), Vikings (to se kupodivu dá, akorát jsou tam občas různé archaismy) nebo Community, což je zase masakr v tom, že překládat ty jejich unikátní hlášky, aby zůstaly vtipné, je kategorie sama o sobě...

Abych to shrnul, většina seriálů má nějakou svoji specifickou komplikaci, na kterou si můžeme stěžovat A pak samozřejmě rozhoduje to, jak moc je daný seriál "ukecaný". Rychlé dialogové přestřelky jsou na překlad mnohem těžší, protože je člověk musí v titulcích smrsknout do krátkého časového úseku...

Reagovat
Talker

Jojo, všechno má svoje.

Já jediné, co nedávám bez titulků, je how to get away with murder. Tam potřebuju minimálně ty anglické a i tak si musím občas domýšlet některá slova dost brutálně podle kontextu. Suits je proti tomu úplně zlatej, na to si nestahuju ani anglické, tam člověk rozumí nádherně. Stejně tak Black sails.

Na Vikingy je potřebuju občas taky z nějakého důvodu (anglické), především od přistání v anglii, kdy tam přidali přízvuky.

Já to většinou vůbec neřešil, nějak jsem se snažil odhadnout, jestli se trefím nebo ne. Zítra se na ty titulky kouknu, jestli to alespon trošku sedí.

Jinak slušnej vkus na seriály Ještě si přihod do watchlistu house of lies

Reagovat
Counter

Já se na všecko bez výjimky dívám s anglickýma titulkama, protože nechci, aby mi cokoli uniklo

Bral jsem tu složitost z pohledu překladu, ne samotného porozumění, to bývá jednodušší přesně jak píšeš. Zato přenést to svoje vnímání "na papír" je někdy setsakra těžké

A dík Mám v plánu kouknout časem na celou řadu seriálů, ale nejde to prostě stíhat...

Reagovat
vladis271

som na siedmej časti. V koľkých bude ešte Putin? Dúfam, že v čo najviac. Osobne príbehová linka s ním a UN príde omnoho zaujímavejšia než domáca politika.

Reagovat
Talker

7. díl byl o čem? Ještě jedno vyjednávání tam bude ve třetí čtvrtině

Reagovat
vladis271

SPOILER

Na konci dielu si obnovia manželský sľub. Doug prefikne jednu sexi kočku. Ešte som so celý nedopozeral.

Reagovat
Talker

Spíš mi řekni, jak na tom jsou s Putinem.

Reagovat
vladis271

nem dobre ne potom čo sa stalo v Rusku v tom väzení a vyhlásení Claire pred novinármi. Odvtedy nič nové.

Reagovat
Talker

SPOILER o putinovi.

Ještě jednou se tam objeví, ale ne na dlouho, max půl dílu, spíš méně.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, klobúk dole, díky

Reagovat
smazaný uživatel

sme dva

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje tam jeste Rachel ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dokoukej

Reagovat
smazaný uživatel

Polka

Reagovat
smazaný uživatel

Fun fact: Underwoodova manželka je Jenny z Forresta Gumpa. Já to zpracovával dobrejch 5 minut, když jsem si uvědomil, že to je jedna a ta samá herečka.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro zítřejší výhru Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

V suchým triku

Reagovat
SunFells

Reagovat
Matić

Reagovat
SunFells

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
Robochelsea

Nesranduj.

Reagovat
Manik...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells
Reagovat
Counter

Henry bude mít tak dva

Reagovat
SunFells

Jako furt jich není moc ...ale dva to nebudou

Reagovat
Counter

Tak jako to neměl být nějaký fundovaný odhad

Reagovat
Counter

Tak chvilka hledání na twitteru mi našla, že jich má v PL šest - jsem se nakonec ani o tolik nespletl

Reagovat
SunFells

Hlavičkář to zrovna nebyl.

Reagovat
jenage

Ne, jen o 200%.

Reagovat
Counter

Správně se tenhle znak píše s mezerou, přímo u čísla to značí "-procentní"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jen o 4.

a keď už taháš procenta tam, kam nepatřej, tak je to o 66,67%.

tak příště radši běž příspívat na musimdelatchytryhozakazdoucenu.edu, nebo na matematikaprotrubky.pod15let.cz

Reagovat
j_mrazik

My nehrajeme nakopávanou jako ostatní mančafty.

Reagovat
smazaný uživatel

3 roky a Giroud to má.

Reagovat
SunFells

Za tři roky ani tolik branek nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

áále čo

Reagovat
Amos

To už bude ve druhý Francouzský.

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley Cole takovej malej obránce a je mezi top

Reagovat
Infernoqt

Já jsem toho Di Mariu nechtěl hodnotit dříve vzhledem k částce, kterou za něj klub dal a vzhledem k době adaptace v novém prostředí... ale vůbec nesedí do našeho stylu hry. Vždy jak se snažíme něco hrát, tak běhá po hřišti jak splašené kuře, většinu akcí bere na sebe a skoro v každé okolnosti se snaží vyslat centr. Nevím co s ním, ale bez něj je naše hra o třídu výš systematicky.

Falcao... no, bohužel. Potají doufám, že by našel v sobě instinkt zabijáka, ale všichni víme, že to je pasé. Přeju mu úspěch, ale u nás to už nebude. Byli bychom fakt hlupáci, kdybychom si nechali takto nevyužitého hráče bez citu na pohyb, na zakončení, a pokud se někomu ho přeci jen podaří najít nějakou přihrávkou, centrem. Tak zakončuje jako úplný začátečník.

Persie je taky jalový, ale pochybuji, že ho někam pustíme. Navíc si myslím, že aspon on by našel furt uplatnění v těch lehčích zápasech nebo v pohárech.

Matu prodat. Ne, že by se mi nelíbil, ale nemá žádné využití a nemáme systém pro něj. Na 4-2-3-1 stejně nepřejdem a nemáme na to kvalitní zálohu.

Mno a o obraně není třeba mluvit. Evanse mají všichni přečteného, takže jemu to sebevědomí už nezvyýšíme a Smalling na trvalé působení taky nemá místo.

Toto vše by se dalo napravit přibližně 3 odchody a 3 příchody. Nepočítám momentálně hostující hráče.

A závěrem, opravdu jsem ochotný obětovat Di Mariu za kvalitního středopolaře a Depaye k němu.

Reagovat
Talker

"Nemáme na to kvalitní zálohu"...

My hrajeme od odchodu Ancelottiho na CM s Lampardem, Ramiresem, Mikelem a Luizem a zvládáme to i s Matou na AM úplně v pohodě. A to tam byl ještě nebránící Hazard.

Reagovat
Infernoqt

To je všechno samej tvořící hráč, nevím proč se tomu směješ, když mám pravdu... prachy jsou jedna věc, umět hrát dozadu druhá. Zkus najít balanc v těch hráčích, když každý zvládá něco jiného a pak to zkus složit. Se nemůžem divit, že s tím LVG furt rotuje.

Reagovat
kiwwi

Blind a Herrera su super, kludne na nich moze stat cela zaloha a pred nimi Mata, na hrote Rooney a na kridlach Adnan a Nani, ja tam problem nevidim

Reagovat
Infernoqt

kombinace sou super, ale obranná činnost strašně na hovno od 60. minuty vždy, Mata je přeci jen při vracení strašně nevyužití hráč a krom toho, kdyby to bylo jak píšeš ty, potřebovali bychom aspon top defenzívu... v tomhle jak záváhá záloha, nemám 100% jistotu vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

No ale to bychom museli přivést nějakýho středopolaře ještě pokud bysme hráli 4-2-3-1. Carrick už toho moc neodehraje, jeho místo zaujme Herrera, ale Blind nemá náhradu. Mě by se líbil Vidal, Matuidi, Pogba nebo Veratti, takovej defenzivněji laděnej středopolař a Blind na lavici. Na křídlo prosím Naniho ne, to už radši tam vyzkoušet ADM (dyť tam koneckonců hrával) a přivýst ještě jednoho mladýho křídelníka. Young + třeba Depay a nalevo ADM jako první volba a druhá Januzaj. Poslat RVP pryč a nechat si Falcaa, který by se do 4-2-3-1 hodil víc a je mladší, ale to už bych asi chtěl moc

Reagovat
Talker

Tvořiví hráči? Máte Carricka, což je passer, k tomu Blinda, čistokrevné DM, Herrera jako box2box. Já nevím, ale nepřijde mi to dozadu vyloženě horší než Lampard, Ramires a Mikel. A k tomu bude letní přestupák.

Reagovat
Miguel19

Za 70 vám dáme Mikela s Ramiresem a my si přivedeme Pogbu. Všichni spokojeni.

Reagovat
Infernoqt

myslím, že se kouknem po lepších možnostech

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba zabudat na Garetha preto sa musite dostat do LM !!!

Reagovat
Infernoqt

nelíbí se ti Gareth nebo je tvůj koment jen součást ironického upozornění?

Reagovat
smazaný uživatel

k nam sa nehodi a u vas by bol kral ideal pre vsetky strany . Az na 120 -150 mega

Reagovat
Infernoqt

taky jsem si to myslel, za ADM bych ho měnil hned, ale momentálně ani nevím, jak by Angel hrál kdekoliv jinde, přeci jen máte pohyblivější hráče než my a v tom systému je dokonalej... než u nás

Reagovat
smazaný uživatel

jsou rich as fuck, půjde i bez LM

Reagovat
Counter

Naopak - když se do té LM nedostanou, tak by mohli zoufale po Garethovi jít

Reagovat
Tuxedo

Keby bol v United ešte SAF tak s tým kádrom vyhrá trebl a treba to postaviť tak :

De Gea

Rafael-Jones-Evans-Rojo

Carrick-Fellaini

DiMaria-Rooney-Mata

RvP

a pri zraneniach využívať Falcao, Herrera,Valencia a spol.

Reagovat
fenixLFC

yop, postavit to na dvoch lazaroch v obrane a tragedovi a v podhrotovej trojke budu kridla ktore sa najradsej stahuju na stred

Reagovat
Infernoqt

Saf by měl ještě Vidiče a možná Ria v týmu a pokud ne, přinesl by někoho jiného než Roja s Blindem.

Reagovat
Dawon

tak zrovna v Blindovi a Rojovi problem urcite neni

Reagovat
Infernoqt

není, jen říkám, že by je nepřivedl SAF, pod ním bychom se moc změnám oproti současné sestavě nedočkali

Reagovat
Dawon

Tak mozna privedl, mozna neprivedl...ono by toho asi hodne bylo jinak, kdyby SAF zustal, to jsou celkem zbytecne spekulace

Reagovat
Dawon

to je sestava panecku

Reagovat
Willy Wonka

Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Evans

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini by na CM nikdy nebyl..

Reagovat
Infernoqt

http://livetv.sx/en/eventinfo/247519_detroit_nashville/#webplayer_ifr|212525|247519|212525|2|2|en

nějaké nhl zápasy v lepším čase

Reagovat
smazaný uživatel

BRENDAN

Reagovat
Infernoqt

normálně red wings nefandím, ale dnes jim to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

President's trophy, rozumiem ti

Reagovat
Infernoqt

je to nereálný asi, ale nepřestávám věřit

Reagovat
smazaný uživatel

19 zápasov, 4b, to je úplne otvorené

Reagovat
Infernoqt

pff, tos ale neviděl ty výkony :D všechno obraty v třetí třetině a kolikrát druhé třetiny vypovídají o týmu z nějaké divize

Reagovat
smazaný uživatel

no stále sa môžete zdvihnúť, musíte však začať porážať tímy ako Sens

Reagovat
smazaný uživatel

počuj, nevieš, čo sa stalo s capgeek? neexistuje to už?

Reagovat
smazaný uživatel

skončil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

njn možno to v lete prevezme niekto iný a bude sa v tom pokračovať

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Fleischmann do Anaheimu za 50in07 a 3pick, pěkný obchod

Reagovat
smazaný uživatel

hmm snažia si získať fans v Česku?

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, to by šli po Jágrovi. řekl bych, že na Fleischmanna se dost zapomnělo

Reagovat
smazaný uživatel

tak Fleisch šiel dosť do zatratenia, v PO tíme sa ale môže prebrať

Reagovat
Infernoqt

3 lajna u Panters, Prakticky jsem Tomáše moc nesledoval, tak nevím co od něj čekat. Jen mám svou představu, koho by mohl nahradit. Aspon se ted bude víc psát o Ducks na stránkách sportu. Ba dokonce nás budou dávat i víc do telky. 2 Češi, to tu kdy bylo.

Reagovat
Infernoqt

jo, četl jsem, že za Heatleyho by normální klub nedal ani basu piv.. až se nám ta česká základna nečekaně rozrůstá, ale potřebujem rychlejší hráče, ted to máme v třetí lajně tak

Reagovat
Miguel19

Pro Flašku pěkný.

Reagovat
tomasinho

Ani ne, LW máme spoustu a kromě Bourqua všechno lepší. Takhle zase (asi popáté letos) odpálíme Etema nebo vyměníme Beleskeyho Fleischmann je přeplacený a za zenitem, já jsem teda vyloženě nasraný po tomhle trejdu.

Reagovat
Infernoqt

nejsi na fb ve skupině Ducks Fans Worldwide?

Reagovat
tomasinho

Nene.

Reagovat
smazaný uživatel

Andersson parádna prvá tretina, vidieť ho v každom shifte, keep going

Reagovat
mickey mouse

Ta poloprázdná hala na Floridě mě vždycky pobaví.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Miller krásny teplomer, Jurky áčko

Reagovat
smazaný uživatel

pekne nás dnes tí rozhodcovia zarezávajú

Reagovat
Infernoqt

klasika predators, jen 4 prohry doma z toho 2 v normální hrací době, až sám nevím jestli to je koučem nebo psychickou pohodou

Reagovat
smazaný uživatel

no dnes im slušne napomáhajú rozhodcovia, ako snažím sa väčšinou nevyhovárať, ale dnes to je neúnosné, 3 vymyslené vylúčenia a sú späť na koni a to ich čaká ešte najlepšia tretina

Reagovat
Infernoqt

asi spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

úplná fantázia, skvelý výkon v tretej, prečkali sme ich presilovky a zaslúžene vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Preds

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

“@ChelseaFC: We have 31,000 #CFC flags in position at Wembley ready for tomorrow... #CFCWembley

!!!

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Counter

Je to dobré, atmosféra zaručena.

Reagovat
Matić

Very fany

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

no, tri body jsou super, ale ze to bylo zas trapeni. Di Maria strasnej, to fakt nepochopim, jak je mozny, ze takhle ztratil formu. Young a Januzaj super, to se mi libilo, Valencia taky.

Nechapu moc ty hejty na Falcaa. on se snazi, pohyb ma velmi dobrej, nabizel se a vsechno.. ale copak muze za to, ze nedostane prakticky jedinej poradnej balon? Dneska dostal jeden a byla z toho penalta. A i ta prihravka nebyla vubec idealni. To jak nedokazem takoveho hrace vubec vyuzit je strasne frustrujici.

Reagovat
Dawon

Na jednu stranu je pravda, ze jeho pohyb nedokazeme vyuzit...ale taky je pravda ze dneska tam nekolikrat hlavne young poslal vyborne centry, ktere byly presne idealni pro takoveho zabijaka do vapna a Falcao se motal nekde v riti...navic to, ze mu balon od nohy odskakuje jak od betonove zdi taky neni jen problem toho, ze ho nedokazem vyuzit...tu jednu situaci vyresil krasne, takze je skoda ze ho zrovna potom hned stahl, kdyz by se pak hralo do otevrene obrany, ale pravda je proste takova, ze od hrace za takove penize cekas mnohem vic

Reagovat
Busby babes

jo to mas pravdu. Zrovna ted ukazovali to jak si nabiha casto zpatky misto aby zkousel nabehy za obranu. Ale taky to hodnotili tak, ze tohle mu musi jak LVG tak Giggs rict, protoze to dela kazdej tyden a nemeni se to... No taky uz moc neverim, ze tu opci vyuzijem. Je to skoda, hrac je to skvelej, tak me mrzi, ze to zatim moc nevyslo...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě hlavně případá, že se Valencia našel na beku jak prase. Jako pardon, ale na Falcaovi je hrozně vidět pořád ta pauza zaviněná zranění + ten hrací čas taky není nic moc. On je takovej zaťatej, nemá tolik jistoty a sebevědomí a vždycky se hrozně moc snaží a kolikrát je to spíš na škodu. Moc nechápu, proč ho po gólu stáhnul, když by mohla být vysoká šance, že se proti oslabenýmu Sunderlandu prosadí a třeba po 2 gólech by narostlo sebevědomí a konečně to z něj spadlo...

Reagovat
Erdovec

už je mi dobře

Reagovat
nani92

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Swarley

máš chlastat slivovicu a nemusíš řešit takové kraviny, že ti je blblě

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak... zabíjačka za mnou!

Reagovat
Dawon

Nedavno jsem se bohuzel presvedcil, ze se ne nadarmo rika, ze vseho moc skodi

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Kowe

Při ní si totiž nepamatuješ, že ti bylo blbě. Probudíš se z kómatu až jsi ok.

Reagovat
Counter

swarley tomu říká hibernace

Reagovat
Wat

Popřípadě nějakej podobnej lék z ovoce.

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovský 3 body a zasloužený.

Reagovat
smazaný uživatel

Massive win. Skvělý tři body, ozdobený dvěma neskutečnejma fíkama. Paráda

Reagovat
papanegra

Lallana dnes neskutečně makal, až do konce 100% nasazení, Hendo a Coutinho goly

Can se mi zdá být lepší a lepší co se týče klidu a přehledu hry..

Lovren stejnej shit jako vždy

Reagovat
cokoliv

Co udělal Lovren špatně? Dnes výborný výkon od něj.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kun si ho tam ke konci pekne polozil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný výkon..viděl jsem cca jen druhý poločas, ale moc se mi líbil pressing a tlak, který naše ofenzíva vytvářela na citizens..Coutinho a Hendo nádherné goly

Reagovat
Wat

Výborně, konečně před Southamptonem a na dostřel TOP 4. Teď ještě výhra Arsenalu a bude to čím dál lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocny vykon od vsetkych hracov.. to ze Allen dokaze takto hrat.. a Lovren taktiez, to vedel Brendan.. lebo to vidi na treningoch..je ine hrat pred 40k ludmi

A tie goly..proste ceresnicky na torte

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečne to v LFC začína fungovať, už som im neveril ale Rodgers zrejme vie čo robí. Rozostavenie a hráči si sadli , už to len jemne vylepšiť nákupmi na 2 postoch. Prajem im LM namiesto United

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
66pepo66

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
J0EL

Reagovat
Rarášek

Krásně se nám otvírá se cesta k druhému místu.

Reagovat
Infernoqt

Sparta bohužel skončí 2. no, letos je Plzen o něco lepší :(

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

*Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

zlý sen...

Reagovat
fenixLFC

preco? aspon by ste mali sancu na LM

Reagovat
smazaný uživatel

a to nám pomůže jak přesně? víc než to, když jste byli za námi?

Reagovat
fenixLFC

pretoze keby bol arsenal 4. tak vy budete 5.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

předháníš se, jak moc velkou píčovinu dokážeš napsat?

Reagovat
fenixLFC

picovina lebo je to pravda alebo lebo som ti stupil na kurie oko?

Reagovat
smazaný uživatel

já tam nevidím souvislost s tím liverpoolem

Reagovat
C-M@ster

Neříkej hop, ještě je ve hře Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho teda dává krásné góly

Reagovat
smazaný uživatel

346- pre všetkých Filipov a hlavne pre nášho brčkavého, brazílskeho

Reagovat
cubazi

Takto si predstavujem futbal z našej strany. Cítil som tam konečne týmspirit, vieme sa hecnuť na silne mužstvo a vieme bojovať. Muž zápasu, celý tým. Dnes to jednoducho klapalo a hoci som bol po zapase s Besiktasom uplne nasraty na BR kvoli striedaniam, tak dnes tie striedania boli bezchybne. Chceme byť v TOP4 a dnešný zápas nam otvoril dalšie dvere. Nezaspať, pokračovať v bojovaní a po sezone možme byť spokojný. LFC

Reagovat
Infernoqt

stačí jen vyhrát na Emirates

Reagovat
stiflerovamama

Takze Couts uz dotrenoval aj tu poslednu vec ktora mu chybala ku:

Coutinho > Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

fantazia krasne goly, super hra, city si poriadne nekoplo...a teraz fandime Evertonu

Reagovat
bakasa

Fandíme Evertonu #truefan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Lovren je tu chválený, ale kdyby to Aguero trefil z toho úhlu po tom, co s ním luxusně vypíchal, tak by tu byly jiný ohlasy.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nepochopil proč si tam lehal...

Reagovat
fff

Tak niekedy tu kvalitu hraca neubranis, vid gol MC.

Reagovat
smazaný uživatel

zas taková hitparáda to od něj nebyla. lepší průměr. spíš nic extra neposral.

Reagovat
fff

Podla mna bol dnes lepsi nez Sakho posledne zapasy, kedy tiez chyboval.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych nepřeháněl.

Reagovat
fff

Zas by som si odmyslel, ze ide o Lovrena. Posledne zapasy pred zranenim podla mna Sakho az taky uzasny nebol.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž si to odmyslím, tak mi z toho nevyjde to, že by měl být Lovren dnes lepší než Sakho.

Reagovat
fff

Sakho posledne mozno dva zapasy podla mna ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

jednu chybu mal aj can aj skrtel...ked sa mu konecne podaril zapas ktory mu moze dodat sebavedomie tak mame zvracat po jednej chybe, z ktorej navyse nic nebolo?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fff

MC jedina strela na branu, dnes cela obrana super, vratane Lovrena. Zeby mal u nas predsa buducnost?

Pamatam sa ako sme tu vzdy pisali, keby tak Couts vedel strielat. Je to tu a krasne sa na to pozera

Celkovo od nas perfektny zapas a absolutne zasluzena vyhra.

A vlastne skoro som zabudol, zeby aj Hendo vedel strielat? Kazdopadne ale aj mimo toho golu bol dnes skvely aj s Allenom. Ale bolo vidiet, ze fyzicky na hraca ako Yaya nestacia, Kondogbia je moj sen

Reagovat
avicii

Kondogbia by bol paradny...ta nasa zaloha by bola plna dricov, proti tomu by sa tazko hralo

Reagovat
fenixLFC

len tej kreativity by tolko nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo by tam byl navíc. ale to nikdo z fanoušků rád neuslyší..

Reagovat
fff

Tak tej tam nemame ani teraz extra vela .

Reagovat
fenixLFC

ved prave..cele to lezi na coutinhovi a to treba zmenit

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej v klubu. (Kondogbia)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Každopadne potrebujem v lete posilniť stred poľa, a je jedno akým systíémom v rozostavaní budeme hrať, CM je priorita

Reagovat
smazaný uživatel

za Kondogbiu

Reagovat
smazaný uživatel

len či by nebol napr. stred Kondogbia-Can málo pohyblivý...

Reagovat
fenixLFC

coutinho na tych strelach neskutocne zapracoval, oproti minulej sezone to bol viditelny posun aj pred týmito dvoma golmi. Uz trochu obmedzil tu nevyrovnanost, ked na tom este zamaka, moze z neho byt svetova hviezda, predpoklady na to ma. Je ale trochu smutne ako sme na nom zavisly, cely prechod do utoku a kreativita lezi len na nom.

Ale dnes nie je dovod kritizovat, allen super, som rad za lovrena ze mu konecne vysiel zapas, dneska hral dobre. Asponze BR nespekuloval a neprehadzoval ho s canom, bolo vidiet ze takto im to sedi viac.

MOTM coutinho, najslabsi lallana, miesto sturridgea mal mozno dojst mario (!) ale to je jedno. Dolezite vitazstvo, ze zvladneme najtazsi mesiac takymto stylom je skvele (teda az na besiktas ale whatever). stratit body len s evertonom a porazit city soton sliepky a CP..fantazia. Teraz len na to nadviazat, formu mame vybornu

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana hral hodně dobře, Markovič byl naopak strašně marnej

Reagovat
fenixLFC

vidis, na markovica som uplne zabudol..ten bol horsi to je fakt, ale lallana sa mi tiez nepozdava v poslednej dobe

Reagovat
smazaný uživatel

A v lige stale neporazeni v 2015

btw. kolko sa hovorilo o tom ze nemame utocnika a my sme ovela nebezpecnejsi ked hrme bez neho...vidno za tym pracu na treningoch od prveho dna!

Reagovat
fff

Tak ani nie, ze hrame bez neho, ide podla mna skor o to, ze Sterling je vkuse v pohybe. Nejde az tak omto, ci je to utocnik alebo nie, ale tato vlastnost hraca je pre nas podstatna a ma obrovsky vplyv na celu hru.

Reagovat
smazaný uživatel

ved prave, prisposobili hru tomu, aky typ hracov mame...lenze PL je tazka sutaz a nie vzdy sa takto da hrat (najma nie vonku) a preto, spolu s tym, ze si hraci na seba a system museli zvykat stojime tam kde sme...

no do buducna je to skvele, vsetci su to mladi hraci, kt ked budu hrat spolu a budu viac a viac skuseni, verim ze mozu dokazat velke veci

Reagovat
fenixLFC

pretoze sme tento mesiac hral proti súperom co nebetonovali...proti tym bude utocnik potrebny

Reagovat
smazaný uživatel

co sme jasne mohli vidiet na CP

a preto tam mame 3 utocnikov (ktori bojuju s formou, zraneniami a najma sami so sebou)

Reagovat
Ed_Hazard

Reds a Gunners, len bodujte ďalej UTD chcem vidieť mimo európskych súťaží

Reagovat
66pepo66

Si vytiahni hlavu z riti radsej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Nech si Angel búcha hlavu o stenu za to aký bol nenažranec

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ať boduje, Arsenal mi je jedno

Reagovat
monty25

Dneska to byl parádní zápas. Pro Reds zasloužené 3 body, protože drtivou většinu zápasu byli aktivnější. Coutinho se díky svým nádherným gólům z dálky pomalu stává mým největším oblíbencem v Liverpoolu a dneska se k němu přidal i Henderson. A taky ač obvykle nechválím rozhodčí, tak si myslím, že ten dnešní zápas byl velmi dobře řízený. To podle mě taky přispělo ke kvalitě hry.

Zároveň jsem rád, že si Reds napravili reputaci ze čtvrtka. Je zvláštní, že v Premier League se hrajou takové parádní zápasy, potom přijdou evropské poháry a jakoby anglické kluby ztratily sílu... Ale v lize už hraje Liverpool delší dobu dobře a je fajn, že se po tom bídném začátku zvedl. Věřím, že příští sezonu zase bude LM a předvedeme tam něco víc než v letošním ročníku.

Reagovat
fenixLFC

fascinuje ma ako si zmenil hodnotenia zapasov, predtým si ho len cely prerozpraval, teraz uz je to super

Reagovat
monty25

Díky. Jo, musel jsem se trochu přeorientovat z tenisportálu...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Letošní vítěz EL jde do Ligy Mistrů? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní vítěz Ligy Mistrů jde do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
Petřík-FCB

A pokud vyhraje EL někdo, kdo neskončil na pohárových pozicích, tak zas odsune někoho z těch příček? Je tedy možné že pokud by vyhráli LM i EL týmy z jedné země, které neskončily na prvních příčkách tak odsunou 2 týmy z LM?

Reagovat
Zaschrona

Pokud by LM vyhral Arsenal a skoncil v lize 5. a EL vyhral zaroven Everton, tak by to odsunulo z LM jen ten 4. tym. Pokud by vyhral jen jeden z tech tymu evropsky pohar, tak by to 4. tym z PL z LM neodsunulo. Jinak receno - byl zvysen limit maximalniho poctu tymu do LM na 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, letošní vítěz EL bude Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad to bude Everton

Reagovat
smazaný uživatel

co když to vyhraje tým, který si v lize ale už zaručí místo v CL?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého názoru by za takového předpokladu dostal vstupenku tým co by skončil za.

Reagovat
Zaschrona

Tak se primo do LM dostane mistr 12.-13. zeme dle koeficientu UEFA - zalezi to take na tom, zda si primou ucast pres ligu v pristim rocniku LM, zajisti take jeji obhajce.

Reagovat
smazaný uživatel

REDS dneska jedním slovem paráda

Reagovat
fff

A este jedna vec .. byt tam dnes Ibe, bolo by to este lepsie. Markovic mna osobne zase raz nepresvedcil, on akoby niekedy absolutne nemal nejake futbalove myslenie.

Reagovat
smazaný uživatel

má, ale nikdo ho nechápe

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

tak on má takové dřevěné momenty, jak centroval po té akci Sterlinga, v prvním poločase, na auta před stadionem tak jsem si fakt říkal, že to není možné zas na druhou stranu to tam pěkně dával na Lallanu, kde to posral on

Reagovat
fff

Ale pomer tych momentov odkedy je u nas az strasidelne hrozivo v prospech tych zlych. Ako ja mu fandim, sak je nas (a za 20m ) ale ked porovnam fakt s Ibom, ktory je mladsi a ako hra, ako zapadol, ako sa dokaze presadit ... a potom pozrem na Lazara..

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebuje sa vyhrat, to je cele, potom uvidíme..,

Reagovat
smazaný uživatel

lallana pochpil jeho oblucik v 1. polcase..keby to bol gol tak sa tu pisu ine veci

Reagovat
stiflerovamama

Hlavne jeden na jedneho je Ibe lepsi, a dnes tam bolo takých situacii vela.

Reagovat
fff

To suhlasim. Cakal som, ze v tomto bude Lazar silny ale zatial podla mna nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic na tom poste v živote nehral a čo viac v živote nebránil. Daj ho pod útočníka na páru zápasov a uvidíš ako ožije.

Reagovat
fff

Ani Ibe tam nehraval a su uplne neporovnatelni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe ide z inej školy. Markovic v živote nebránil takže by som ho podľa toho že hrá na RWB zle nesúdil

Reagovat
r.mrazik

ten zaver sezony bude skvele napinavy

Reagovat
Carrick

Gaal do čtvrtýho nebude, nevěřím mu ani minimálně.

Reagovat
I am Mancunian

to asi nikto

Reagovat
r.mrazik

kdo vi...kdyz si vezmu jakou formu ma City...a taky proc se bat takovyho Poolu,kde to muze skoncit taky vselijak...

uvidime...bude to kazdopadne zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

pro vás

Reagovat
r.mrazik

bych rekl,ze pro kazdyho od tretiho mista niz

Reagovat
Miguel19

Bauer parádní výkon

Reagovat
Dray

Klobouk dolů

Reagovat
Swarley

fantazie

Reagovat
frankiefcb

ale Northug to je takové hovado, pokaždé, co ho vidím jede celý závod na chvostu skupinku a psolední metry zapne svoje turbo a všichni se mohou posrat. Neskutečné a to jsem ho spíše považoval za bruslaře.

Reagovat
Swarley

je to fenomén a dokázal to i tady na tom MS, vyhrát v dnešní době na jednom mistroství sprint i klasickou 50ku, to je prostě neskutečná práce...

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

bůh

Reagovat
cristiano.K.

v první půli víc na míči city a my měli víc šancí. Po 60. minutě jsme začali dominovat, obrana a záloha city na otřesný úrovni. Yaya dneska hodně špatnej, zatímco Allen a Hendo hodně dobře, i když teda Hendo dost špatných náhravek,ale dal gol a skvěle presoval. Moreno klasický výkon, hraje posledních pět zápasů furt stejně, nic nepokazí nic nevymyslí. Markovič dokáže vymyslet jednu geniální věc a pak mít pět ztrát. Výhra zasloužená,hra slušná,ale dáno tím jak city hrálo slabě. Nedokážeme dát gol ve vápně. Ještě jsme měli pět šancí (2xLallana a Sterling,Sturridge). Sere mě lavička,čtyři útočníci na ní a žádný záložník. Lovren bych nekritizoval,ale ani nechválil za dnešní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

O nás snad už nikdo nemůže pochybovat. Technicky i takticky dokonalý tým. Jsem rád, že jsme se tak rozehráli i po odchodu Suareze. Letos sice ještě ne, ale určitě to vyjde do pozic na LM. Očekávám

1. Chelsea 2. Liverpool 3. Manchester City

4.Tottenham 5. Arsenal 6. Southampton

7. Swansea 8. Manchester United 9. West Ham United

pěkné hoši, děkuju za zpříjemnění nedělního odpoledne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se jako směješ? Dal jsem Vás nebo United moc vysoko??

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool 2.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím co předvádí City se nemůžeme divit, kdyby spadli.

Reagovat
smazaný uživatel

City se tam neudrží, ale překvapilo mě, že vidíš Live takhle vysoko. Odehráli jste jeden super zápas a hned jdete do boje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

prej jeden, 3 měsíce hrajem super už

Reagovat
smazaný uživatel

proti Besiktasi to byla lahůdka no

Reagovat
smazaný uživatel

Větší než proti Monacu :)

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ano, ale já tu z Arsenalu nedělám "technicky i takticky dokonalý tým"

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LGT

S tebou ještě bude legrace

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že souhlasíš. Nebo jsme se jako podle tebe nezvedli? Doma jsme přehráli zatím všechny soupeře, ikdyž ne výsledkově, ale to příjde. Takhle dobře jsme nehráli už celá léta.

Reagovat
kubys

Reagovat
Hachim Mastour

Arsenal 5. ??? Liverpool nie je jediný kto má formu.Keby si pozeral aj iné zápasy alebo výsledky, tak by si nenapísal takú blbosť.Ako môže skočniť THFC pred AFC?, keď je úplne z form? .Z tvojho komentáru mi je do plaču.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tu první větu sis mohl odpustit a vlastně i tu druhou

Reagovat
Trand

Ospina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina je úžasný, jednoznačná jednička!

Reagovat
Lovec

Ospina s Bellerinem dělené MotM. Výkon byl místama totálně bezpohlavní, ale naštěstí na tom byl Everton podobně. Jejich neschopnost hrát v křídelních prostorách a Lukakuova lenost nám to dost usnadnily. A co se týče Özilových asistencí. To budou někteří opravdu obhajovat jeho výkon "asistencí" z rohu a nahrávkou před vápno?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, budeme naňho pičovať, hoci nám dnes v podstate vyhral zápas, to je lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Lempl se dvakrát ukop a to bylo vše kdy byl u balonu, jinak bud stal a nebo se coural po hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

čo to mení na tom, čo som napísal?

Reagovat
Lovec

V podstatě vyhrál zápas? To co dnes předvedl Mesut by zvládl jakýkoli nadprůměrný ofenzivní záložník a aspoň by to neodchodil. Já po něm nechcu, aby tam létal jak Alexis, ale ten jeho mámvpičismus je fakt nehodný těch 40+ milionů, co jsme za něho vyplázli.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo to teda nezvládol ani jeden z iných našich záložníkov? prečo nemá Cazorla 0+2? prečo nemá Ox 0+2? prečo nemá Alexis 0+2?

Reagovat
Counter

Nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla byl dnes ze všech záložníků nejlepší

Reagovat
Counter

A stejně tu finálku vždycky dodrbal.

Reagovat
smazaný uživatel

čo to s tým má spoločné?

Reagovat
-Kopy-

protože nekopou rohy třeba ?

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, hovno vieš, lebo Cazorla ich dnes kopal možno aj viac než Mesut.

Reagovat
-Kopy-

psal si i další Ox a Alexis, tak nekecej

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si ma dostal, no.

Reagovat
-Kopy-

dík

Reagovat
r.mrazik

to se prece takhle brat neda ne? zalezi komu to taky nahrajes a jak si dotycnej s tou sanci poradi...

to rikam porad,ze ty cisla jsou na hovno...asistence typu ze nekomu nahrajes a on vymete sibenici,nebo da haluz gola s teci...eh...

Reagovat
smazaný uživatel

to je snáď jedno, je to jeho zásluha, že tú prihrávku tak poslal/ten roh tak kopol a tie momenty rozhodli o zápase. Takisto má na tom zásluhu aj strelec, aj každý, kto sa na tej akcii podieľal. Mesut bol, ako jediný, dnes jednou z hlavných postáv pri oboch góloch, takže je hlúposť hodnotiť jeho prínos tímu alebo čo sa tu vlastne ostatní snažia krizitovať.

Reagovat
r.mrazik

byt tam kdokoli jiny,tak by to tak nezahral?

a nepridal by nekdo jiny neco navic nez kopnuti rohu a prumerny centr?

dnesni zapas krome te akce jsem nevidel...ale pochybuju,ze hraje jinak nez do teto doby (a od LM)

jeho hru obhajovat nebudu,protoze tam nic nevidim,z ceho bych si sedl na zadek a co by neudelal kazdy jiny hrac

Reagovat
Lovec

Mám tě tu za jednoho z těch inteligentních Goonerů, ale toto je fakt na facku. Nikdo by Özila nekritizoval, kdyby k těm dvěma nahrávkám přidal ještě 3-4 připravené gólovky (což by z té podhrotové pozice neměl byt až takový problém udělat) a tu jeho laxnost dozadu/při presingu bysme mu odpustili. Ale když zahraje tak nemastně aj dopředu, ty dvě asistence ho fakt neospravedlňují.

Reagovat
smazaný uživatel

První věta

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si čo za nounejma?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš tak arogantní blbeček, to není možné

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tu začal do teba rýpať, alebo ty do mňa, ty hlupáčik?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ten, který rýpe do všech co nemají stejný názor jako ty. Snažíš se jim to vyvrátit nějakým arogantním hovnem a když ti to nevyjde tak je začneš urážet. Prostě další arogantní klouček, který musí mít za každou cenu pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

ukážeš mi aj takú situáciu, či tu budeš len tliachať sračky do vetra?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tvé situace jsou téměř v každé diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, takže neukážeš, myslel som si.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, takze si si argumentacny arzenal obohatil o "nounejmstvo". Jednou z podob argmuentacnej klucky "nounejmstvo" je nezmyselna arogantna vycitka diskuterovi, ze nepovysil eurofotbal.cz nad vsetky ostatne aktivity, netravi na eurofotbale 24/7 v intervale urcenom postpuertalnym vekom na jednej strane a na strane druhej realitou sklamania z absolventskeho zivota, cize v najkreativnejsom obdobi v zivote ludskeho jedinca. Gratulujem, v arogancii a ubohosti si konecne dosiahol level Palike, ktory je druhy najvyssi hned za levelom kiwwi. Nezabudni mu nabuduce o jeho arogancii napisat nejaku urazenu yungovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si neuveriteľný. Ako som, prosím ťa, arogantný? Ukáž mi jediný príklad. Jediný okrem tohto, keď som reagoval na rýpanie na seba. Na "nounejmstvo" som sa obrátil, keďže absolútne nemám tušenia, čo je to za človeka, ktorý tu o mne vynáša súdy. Prosím, máš možnosť dokázať mi to.

Reagovat
smazaný uživatel

Netusis kdo jsem, protoze se nezviditelnuji tak jako ty. Nesnazim se za kazdou cenu nahodit do diskuze nejaky arogantni kec jako ty. Souhlasim s juao.

Ja ti ten priklad ukazu hned, nekde v tehle diskuzi mel uzivatel jiny nazor na Ozila a ty hned "Víš hovno".. jen takovy priklad. Je jich samozrejme vic

Reagovat
smazaný uživatel

To je trochu silnejšie napísané, že nič nevie (a je to napísané "hovno vieš", čo je rozdiel, lebo to neznie tak ofenzívne ), keďže trepal hlúposti. Ak ti to príde nejako prehnane arogantné, tak teda ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo kašli na to, nie som na to zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri nižšie, vytvoril 5 šancí, takže to spĺňa.

Reagovat
-Kopy-

Ozil odehraje bídnej zápas a oni ho tu chválej někteří fanoušci Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

To je argumentace jako prase. Každý kdo viděl ten zápas musel vidět, že Mesut žádný rozdíl neudělal. Oháněj se tu číslama jak chceš, ale vsadil bych se, že hrát od začátku Rosa, tak vyhrajem taky a ještě bysme ten zápas zvládli s daleko větší grácií.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak tu to môžeme ukončiť.

Reagovat
Counter

Psal jsem ti to už před deseti minutama!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě ten jeho vycházkový styl šte, ale pokud každý zápas udělá dvě asistence a zbytek týmu to kolem něho odběhá tak at v tom klidně pokračuje..

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

ale on žádnej zápas do háje nevyhrál..

Reagovat
SunFells

Everton je opravdu ve sračkách, takové slabé odhodlání něco udělat s výsledkem na konci jsem možná u žádného soupeře letos neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnaný zápas, v náš prospech rozhodli detaily, mali sme viac šťastia. Mesut celý zápas neviditeľný a predsa sa postaral o oba naše góly, takže kritizovať ho je hlúposť. Giroud mal dať minimálne 2 góly, ale takisto, jeden dal a žiaden sme nedostali aj vďaka jeho super robote v defenzíve, takže sa nedá kritizovať. Bellerín vynikajúci výkon, topka. Ostatok štandardne fajn výkony, Gabriel sa do toho dostane, dnes ukázal krásne, ale aj hrozné momenty. Palec hore za Coquelinov nos a to, ako sa od bolesti držal fyzioterapeuta na zemi. Snáď bude ok, lebo bez neho sme v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Malý Mozart dá ani nie víťazný, tečovaný gól a je na titulke + expreska

Reagovat
smazaný uživatel

Zasraní šovinisti

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Ja brečím?

Reagovat
smazaný uživatel

všichni Mufani brečí, jste uplakánci

Reagovat
Euphael

O united bude na konci taky expreska. "Manchester United se podruhé za sebou neprobojoval do ligy mistrů." Neboj se nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych podotkl s nejdražším kádrem v historii anglické kopané a možná i světa, to nevím Jinak krásně řečeno Máš mé uznání

Reagovat
fantomas

Expreska tu je při uplně každym gólu Čecha, protože sme na českym fotbalovym webu.

Reagovat
teenz

Mesuuuuuuuuuuut!

Reagovat
teenz

Na titulku hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Rssa

Liverpooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Ve stredu to snad protoci a bude hrat Rosa i Theo

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina > Szczesny....a kdo tvrdí opak nerozumí fotbalu.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Counter

Pod to bych se i podepsal, akorát tam máš špatně znaménko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Nenudí tě být neustále v opozici ať jde o cokoliv?

Reagovat
Counter

Nezačínej s něčím takovým prosímtě.

Reagovat
J0EL

Nehraj uz tu pozu a priznaj si to

Reagovat
Rssa

Tož si někdy po sobě přečti příspěvky v delším časovém rozpětí

Reagovat
Counter

Když od začátku jeho arsenalské kariéry mám Wojtu v oblibě, tak je fakt obrovské překvapení, že se ho na EF zastávám... Když vidím, co se tady z Mesutka někteří snaží dělat, tak je opět obrovské překvapení, že se ho zastávám...

Reagovat
Rssa

Však to se dá pochopit, akorát že po nějaké době mi vždy přijde, že když se z něčeho stane mainstream, tak obrátíš. Ale možná to je jen pocit. Wojta není špatný, ale momentálně je zjevné, že Arsenal má větší šanci vyhrát, když bude chytat Ospina. A pak tu od tebe čtu " Ospina"...

Reagovat
Counter

Tak to už ti snad vysvětlil Yung

Reagovat
Rssa

Jasně, v tomto případě ano, ale jinak se můj pocit nezmění. Mám ho už loňska a tvého přístupu k Liverpoolu

Reagovat
Counter

Liverpool nemusím od té doby, co tam skončil Rafa

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Mamma mia, to byl zas vykon !! Muzem dekovat Ospinovi, ze nas dneska podrzel.

Se ukazuje, jak nam to klasicke CM chybi... S Cazorlou a Ozilem to je pruchodak, navic Coquelienovi do Artety jeste neco chybi. Nejhorsi na hristi Alexis

Reagovat
teenz

Jo, Mesut totiž za to může, že to s ním je průchoďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to hazim primo na Ozila?

Reagovat
teenz

No napsals to, jako že je jeden z těch, kteří za to můžou.

Reagovat
smazaný uživatel

On ma na tom z tech tri nejmensi podil, jelikoz hraje hraje nejvys a holt to neni zadny zarputily rychlik. Proste v tom stredu chybi Ramsey

Reagovat
teenz

Reagovat
FCSL

R O S A !

Reagovat
Counter

5 chances created 2 assists 91% pass accuracy 5 successful crosses.

Tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

neviditelny hrdina no , proti Monacu prej linej a pritom mel nejvic nabehano

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově tež? Tak to překvapil... já jen vím, že v poločase měl nejvíce :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ozil: five assists in 12 PL games this season

Hazard: six in 26 games.

Provar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to preto, že Hazard nekope rohy, vieš ako...

Reagovat
-Kopy-

zkus se někdy dívat na hřiště na výkon toho hráče a ne na statistiky jo ?

Reagovat
Counter

Viděls minulé zápasy Arsenalu v tomhle kalendářním roce? Protože jeslti jo, tak nechápu, o čem mluvíš. Mesut v posledních dvou měsících sází góly i asistence na počkání.

Reagovat
-Kopy-

Asi takhle, Dani Parejo náš kapitán má nejvíc gólu z mužstva a i asistence nějaký má a přitom je dlouhodobě náš nejslabší hráč a nejvíc kritiky na něho míří.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je skôr dosť smutné a na facku pre vašich fanúšikov.

Reagovat
-Kopy-

wtf ? ne neni, musel by ses dívat na jeho výkony a ne na statistiky, hoši sledujte mi ten fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, radšej hráča, čo bojuje a za 3 zápasy má 0+0, ako lemru, čo má za zápas 2 asistencie, ja viem.

Reagovat
-Kopy-

to nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, Counter mi to už 2x písal.

Reagovat
Counter

Ale nepoučíš se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jak kdyby neexistovalo nic mezi tim

Reagovat
Rssa

Hm...kdybys viděl Pareja v akci aspoň

Reagovat
Counter

To je mi upřímně jedno.

Reagovat
-Kopy-

nic jinýho jsem nečekal

Reagovat
teenz

Za tohle ani tak Mesut nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tvoje cisla

Reagovat
Counter

Nejsou moje, jsou od šéfa britské pobočky Opta.

Reagovat
smazaný uživatel

a uz slovickaris

Reagovat
Counter

boha

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uz ho chces srovnavat, tak si vyber Cesca, ktery ma v tom tymu stejnou ulohu. A kdyz uz tam mas toho Hazarda, tak bys mohl pridat i goly

Reagovat
Counter

Mesut má tři, Hazard devět (z toho dva z penalty) - poměr stejný 12 / 26 zápasů. Nikde netvrdím, že je Mesut lepší. Jde o to, že se tady z něj dělá Torres, což prostě není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak jednu z tech penalt ma proti nam, kterou si sam vybojoval. Tu druhou netusim. Ke zbytku jsem ti napsal o prispevek nahore

Reagovat
Rssa

Jak Cesc v Barce, ale stejně to není ono...

Reagovat
teenz

Ani nikdy nebude, pokud se mu nepostaví tým.

Reagovat
Rssa

Na Ozilovi bych nikdy tým nestavěl.

Reagovat
Counter

Ozil: 2.3 key passes per 90 in PL this season.

Hazard: 2.4

Vyhozené peníze

Reagovat
r.mrazik

vy se z tech cisel jednou zblaznite

Reagovat
Heisenberg

Nedělá efektní skluzy a nepresuje, proto je to mrdka a měl by vypadnout. Tenhle pohled na věc mne vždy udiví, pak si tu honí nad Jackem, který ve finální fázi vypadá jak žáček, ale přece bojuje, takže je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

David Ospina has now kept 4 clean sheets in 7 league games this season, more than Wojciech Szczesny (3) in 17 games.

Reagovat
smazaný uživatel

král

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dva ligový zápasy sme si rozhodně nezasloužili vyhrát, dnes opět dost slabej výkon nechápu tady ty fanoušky co po tomhle obhajují Özila...fajn sice měl 2 asistence, ale být v 80. minutě úplně suchej to je rozhodně k zamyšlení...strašně mě sere jeho zápal pro hru, to kolikrát bije do očí

Reagovat
smazaný uživatel

A Everton si vyhrát zasloužil ?

Reagovat
Gunner14

Ale on neni Alexis , Mesut nikdy nebyl znamej za pracovitost,behavost a bojovnost . Ale za to , ze klidne celej zapas hraje ho*no a pak da rozhodujici asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka

Reagovat
smazaný uživatel

My si se všema ještě pěkně vytřeme prdel Už se těším jak vyklepeme United doma. Se z toho tak seserou, že poputujou do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši jeb už na to, vôbec nevieš trolliť, alebo ja neviem o čo sa tu pokúšaš.

Reagovat
fenixLFC

ked si zobral za vzor teba tak sa az tak snazit nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych reagoval podobně, kdyby můj tým předváděl podobnou sračku

Reagovat
r.mrazik

tobe to tak nejde kluku

Reagovat
smazaný uživatel

555 pre návrat Szcsczcszdz do brány Arsenalu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

jen to ne

Reagovat
REPLIKATOR

Se podívej komu fandí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Fotka

Reagovat
smazaný uživatel

človek má pocit, že to je pustené zrýchlene a to je pritom len 34-ročný hráč v šprinte. úžasná hračka prírody, snáď u nás ostane ešte aspoň 3 roky.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný hráč. Škoda, že ho Arsené pořád opomíjí a upřednostnuje Ozila, pořád na to má, aby odehrál aspon 70 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

dopiči to je král

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rišty

Reagovat
Wat

Reagovat
protiproudu

tohle udela maximalne jack, nikdo dalsi ze zalohy...

Reagovat
Hachim Mastour

Vyhráme 2:0 a Ozil prihrá na obidva góly a oni ešte doňho budú pi*ovať zmrdi.

Reagovat
Swarley

já ti nevím, ale ten Ozil se mi nějak nezdá

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Darren Fletcher

ten arsenal stale nic, uz roky z nich nejde strach a tento zapas to zasa potvrdil

Reagovat
Counter

U ManUtd to je zase tak, že roky z nich strach šel, ale teď už ne

Reagovat
C-M@ster

Reakce ve stylu Ozzyho

Napsal pravdu, ve které cítíš, že urazil tvůj klub, tak šup, rychle odhadnout komu fandí on a "vrátit mu to"

Reagovat
Counter

Podle mě to psal kvůli FA Cupu → taky jsem to napsal kvůli FA Cupu.

Reagovat
Darren Fletcher

co ma moj koment spolocne s MU? reagujes ako urazeny skolkar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Má společné to, že přespříští zápas Arsenalu bude na OT.

Reagovat
Darren Fletcher

nie nie na to som nemyslel :)

ale tesim sa na zapas, bez urazky, ale vidim v nom lahku jednotku. no to ja stale

Reagovat
Counter

No tak v tomhle souboji by čekal každý znalý historického kontextu lehkou jednotku

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě tam tentokrát vyhrajete, 3:0.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Rssa

Wow, a ten Coutinhův gól....neskutečná krása

Reagovat
smazaný uživatel

to som nevidel, na tom pohoním pri MotD.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rssa

Tak to si připrav síly, protože pohoníš i u Hendersona.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

z něj bude světový talent jednoho dne :) on možná už pomalu je. Nesmíme si ho nechat ujít.

Reagovat
Zaschrona

No, tahle sezona je takovej prusvih, ze to prakticky je uz tezko omluvitelny. Nechapu, proc v Evrope snaha tymu jit za vysledkem i celkove vykony vypadaji diametralne odlisne od toho, co predvadime v lize. Nudnej, neefektivni a totalne negolovej fotbal - dlouhodobe, uz nekolik mesicu. Jestli se nezlepsime, tak budem v zaveru bojovat o holou zachranu... A neni to jen v hracich, problem je i v Martinezovi - vloni se nebal riskovat, hrat pozitivni fotbal, udelat zmenu, vystridat, udelat taktiku, ktera sedi hracum. Letos na nas staci postavit v obrane blok 2x 4 hraci a rozsekat nas z protiutoku, hrajeme na to, aby jsme hlavne neprohrali, coz neumime, boji se vystridat, stavi nesmyslne sestavy v nepochopitelnych formacich. Proc dnes na hristi vydrzela sestava s trema DM cely zapas, to nechapu. Nicmene, hraci v domacich soutezich uplne ztratili sebevedomi, nebyt te Evropy, tak ta diskuze o moznem odvolani Boba je fakt asi na miste.

Ale coz, cela tahle sezona neni povedena, je to takovy ten klasicky problem druhe sezony, Moyes ho taky mel, mela ho spousta dalsich manazeru. Kazdopadne Roberto toho udelal a jeho tym ukazal u nas dost na to, aby si zaslouzil cas dojet tuhle sezonu a pokud to neskonci naprosto totalnim fiaskem, tak v kazdem pripade i leto a dalsi pulsezonu. V dlouhodobem meritku je ale tohle naprosto nepripustne, proste nejde, abychom zacali bojovat o cistou zachranu v lize. Snad prijde brzo nejaky progres.

Reagovat
-Kopy-

vzal by si výhru v EL + místo v LM příští sezonu za rok v Championship ? to asi ne co

Reagovat
Zaschrona

Ja bych to bral. Lepsi byt jednou nejlepsi, nez porad nadprumerny a mit uspechu nula.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Ve stredu bych poprosil Monreala v zakladu. Gibbo se mi posledni dobu moc nelibi, dost nebezpecnych akci jde pres jeho stranu

Btw. s tim Walcottem neverim, ze ho Wenger porad setri...

Reagovat
smazaný uživatel

Theo už mal dávno hrávať v základe alebo aspoň pravidelne striedať, toto od Wengera nechápem.

Reagovat
Heisenberg

Gibbo v kombinaci s Koscem jako stoperem nalevo zahrál špatně, Nacho mi přijde daleko jistější dozadu, plus má i lepší centry. AW zas najel na nestřídání, tahle sestava se mu očividně líbí, jiná nastoupí, až se někdo zraní.

Reagovat
Infernoqt

Mno vzhledem k tomu, že Chelsea pravděpodobně vyhraje COC, tak i 6. místo bude znamenat postup do EL. Takže pokud bychom náhodou nedali LM, tak bychom museli spadnout až na 7. ... na EL nemám náladu, možná je tu někdo, kdo má jiný názor, ale EL fakt nechci.

Reagovat
r.mrazik

zas lepsi nejaka evropska soutez nez zadna ne?

Reagovat
Infernoqt

moc herní vytížení na ty změny, které v létě chystáme... cejtim ve vzduchu zase plno zraněných a celkově EL neuznávám, je to pro ty menší týmy, my se tam nehodíme

stejně je brzo soudit, máme ted krutopřísnej los před sebou a uvidíme, jak se k tomu postavíme

Reagovat
r.mrazik

zas by si ten tym aspon driv "sednul" pri vice zapasech...

osobne nic proti EL nemam,kdyz nejsme tak dobry,abychom udelali LM

Reagovat
Infernoqt

věříš nám do top4?

Reagovat
smazaný uživatel

Bezpochyby, top 4 v druhé divizi uděláte i s tou sračkou co hrajete.

Reagovat
r.mrazik

Doufam ze jo,protoze ty zapas muzou dipadnout jakkoli..viz nas zapas proti arsenalu

Chtel bych skocit 4 nad poolem

Reagovat
Infernoqt

Já s enemůžu rozhodnout. Občas jsem znechucen z Falcaa, ADM, rozestavení. Pak při hře přes křídla hrajem solidně, ale furt to vidím kolem 5. příčky.

Reagovat
Darren Fletcher

ja chcem , aspon bude united v telke, zahraju si aj hraci z lavicky ci mladsi hraci :-) a stvrtok aj tak nemam nic lepsie na programe vecer, kym doposial som EL nepozeral nikdy, iba ked hraju slovenske timy. takze phodka :)

no ale zasa jasne ze LM sa nic nevyrovna

Reagovat
Infernoqt

pozitivní přístup :) a ikdyž je tam šance potkat některý z cz/sk týmů, tak je to pro mě z části ostuda, lepší kráčet v tichých šlépějích a vybudovat dobrý tým, na tomto základu mě strašně zklamal ADM i Falcao a ani je nechci už moc vidět v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že v televizi dávaj zápasy z nižších anglických lig, ale snad jednou

Reagovat
pawelFCB

Na SlovakSportu dávají zápasy z druhé anglické ligy

Reagovat
Dawon

ty vole to sou zas kalkulace...vzhledem k tomu, ze pres EL muze vest cesta do LM, tak bych to urcite bral...navic kdyz se hraje jeden zapas tydne, tak je bez zraneni skoro nulova rotace a strasne moc hracu ma pak nedostatek minut

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou kecy

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Willy Wonka

To je zase spekulování Prostě hrajme pořád na 110% a uvidíme, jaké umístění z toho nakonec bude. Případná EL mi přijde v pohodě. Zahraje si více hráčů, my budeme moct koukat na United častěji a hlavně skrze EL se dá ukopat i LM. Tohle uvažování typu "pojďme to raději posrat, aby jsme vyhnuli nějaké soutěži" je zvrácený. Svůj tým chci vidět v tabulce co nejvýše, bez žádných kalkulací.

Reagovat
Infernoqt

proto píšu, že každý má svůj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak v Championship Já se úplně divím, jak vůbec můžete být v horní polovině tabulky s tou sračkou co United hrajou. Nejdražší kádr a taková ostuda

Prej Di Maria, Falcao, Persie, Mata Koho ještě zatratíte

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Žádná Evropa , v létě nakoupit za miliardy a šupem pěkně do druhé ligy Možná kdybyste utratili za Messiho a Ronalda, tak s tou Swansea i remizujete

Reagovat
R22

Dá se někde mrknout na pozápasový studio (LFC-MC) Sky Sports?

Reagovat
Aldeano
Reagovat
smazaný uživatel

TAK SEM ZASE VYHRAL KDO BY CHTEL TYPY TAK AT NAPISE VYDELEK KLIDNE I 50%VKLADU TO NENI ANI V BANCE

Reagovat
Nikikrew

Ktory gooner mi zhrnie v kratkosti priebeh zapasu?

Goly som videl. Giroud perfektny gol, druhy troska stastia. Hlavne je ze sme stale 3ti a posuvam latku vyssie, mozme skoncit aj 2hy

Reagovat
masly008

v krátkosti NUDA

Reagovat
Counter

O nic jsi nepřišel, takové kontrolované vítězství díky Ospinovi.

Reagovat
J0EL

Za toho Ospinu

Reagovat
Counter

Však jasný MOTM dneska, to nemám problém uznat. Ale takhle měl podržet i proti Monaku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

vyborne chelsea

Reagovat
kiwwi

katastrofalne vysledky dneska

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

cigán

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwiii, tady MU kámo tě volá jménem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
J0EL

Hlavne, ze ste zase treti ako si avizoval. A s tym co vas teraz caka, iste pojdete uz len hore.

Reagovat
nani92

ako Dominika

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Dominika ide hore

Reagovat
nani92

nemôžu ju dostať dole

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
nani92
Reagovat
Lacko_Boh

yojo ma ale baví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Boha

Reagovat
Kowe

ta kérka rtů jednoho z těch borců

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

sny o třetím místu zmizely

Reagovat
kiwwi

sak sme dnes na 3. mieste boli

Reagovat
smazaný uživatel

S tou sračkou co hrajete bude zázrak jestli se vůbec udržíte do sedmého místa

Reagovat
cristiano.K.

čas minulý

Reagovat
fenixLFC

skvele vysledky dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Zajímala by mě jedna věc. Proč skeptické a negativní komenty některých gunnerů Ospinovi, když se objevila základní sestava?

Nějaký skandál? Gesto? Chyba? Prolhášení? Protože mně osobně se zdá, že chytá lépe než Wojta za celou kariéru v Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechytá lepšie než Szcz za celú kariéru, chytá momentálne lepšie než Szcz. Z toho súboja Szcz x Ospina sa tu stala v poslednej dobe taká žabomyšia vojna, ale je to všetko v rámci srandy, ja som rád, že sa Ospinovi darí a určite aj všetci ostatní gooneri.

Reagovat
Rssa

Takže nějaký pseudovtípek gunnerů na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

jop, podobne ako vaša "Legenda" kedysi, ale -ička, veď to poznáš sám.

Reagovat
J0EL

Niektorych? Ved to len Counter so Sunfellsom pozuju. Inac v tom ma kazdy jasno, ze Ospina>Szczesny

Reagovat
nani92

Tragédi s tragédnymi komentármi

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se tu dočítám tolik kokotin od fans United

Reagovat
smazaný uživatel

biatches

Reagovat
smazaný uživatel

OT: všimli ste si, že každý s krstným menom Francis je nehorázne super chlapík, až poloboh? (Underwood, Bacon, Coquelin...)

Reagovat
Lacko_Boh

ja take šťasie nemam,pičhé

Reagovat
smazaný uživatel

to neva, Laco, so svojím menom máš zasa možnosť stať sa svetovým rečníkom.

Reagovat
Lacko_Boh

ozaj Domo,na ten futbal som ti odpísal

Reagovat
Miguel19

Obikwelu

Reagovat
niflheim

Mulcahy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Yungu, ty honibrku.

Reagovat
smazaný uživatel

ako môže tak slabý futbalista ako je Ozil stále hrávať základ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dušo, akoze, fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Honibrku, odpověz mu.

Reagovat
Counter

Na tohle se už ani Yung nechytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako Benzema ... illumináti

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo tam sazi nadstandartni asistence osto sest

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
J0EL

Hlupakom to tazko budes vysvetlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

mna by zaujimalo kolko precisleni po jeho stratach vzniklo, kolko stratil dolezitych lopt a ako casto AJ svojou pasivitou neprispel k tomu, aby jeho tim diktoval tempo..je mnoho ukazovatelov, v ktorych by bol na facku. Aj Gerrarda robili posledne roky cisla fantastickym, pritom realita bola inde a pre prospech timu to bolo velmi diskutabilne

Reagovat
kiwwi

Nani

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

já zase nechápu, jak může takový bůh jako Walcott leštit lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze Wenger ma dve lepsi kridla + na jeho post uprednostnuje jelito Welbecka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Slaby futbalista? No ty vole

Reagovat
cristiano.K.

ještě jedna poznámka k dnešku, proč kope Allen za nás rohy,když je na hřišti Coutinho i Henderson

Reagovat
vladis271

nj, na to som tiež nadával. Ten má problém dokopnúť tú ôoptu do 16tky, nie ju ešte presne umiestniť.

Reagovat
kiwwi

bud rad, ze vam to nekope Skrtel

Reagovat
Kowe

Protože oba dva to kopou taky nahovno, ale narozdíl o něj umí vystřelit. A furt lepší než Jones

Reagovat
cristiano.K.

Hendo je kope hodně slušně,Coutinho jak se vyspí. Jones?

Reagovat
niflheim

Jonesy to ale kope lépe než ten cigoš

Reagovat
Wat

Úžasný výsledky dneska.

Reagovat
Godwinson

Pěkně Liverpool Ještě o jeden stupínek výše a bude to dokonalé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

chce 3. miesto. Osobne by som s týmto optimizmom aspoň 3 kolá počkal. Uvidí sa podľa toho kde a s akým bodovým ziskom budeme po NWD.

Reagovat
J0EL

Nenazranec.

Reagovat
smazaný uživatel

2.miesto

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

to by bol gol

Reagovat
smazaný uživatel

toto smrdí až moc silným finišom..nuž ten začal až príliš neskoro na to, aby sa ta ruská lokomotíva dala stiahnúť

Reagovat
Wat

Ideálka.

Reagovat
niflheim

Ten los do konce sezóny vypadá fakt drsně, to ještě bude dobrá sranda

Reagovat
kiwwi

na druhu stranu hrame velke zapasy celkom solidne tuto sezonu - Arsenal vyhra u nich, Liverpool vyhra doma, Chelsea remiza doma, City sice prehra 0:1 ale hrali sme o desiatich a aj s tym sme ich pritlacili u nich, Tottenham remiza vonku, Everton vyhra doma...vseho vsudy mame jednu prehru vonku na Etihade kde sa zosral Smalling...ked budeme pokracovat takto, tak to bude v pohode

vonku mame Chelsea, Liverpool a Everton, doma Tottenham, City a Arsenal

Reagovat
13

*Máte s nimi solidní výsledky. Hra zázračná nebyla (viděl jsem ze zmíněných mače s Arsenalem a LFC).

Reagovat
Infernoqt

Já třeba myslím, že ani Crystal Palace venku nebude procházka růžovým sadem. Newcastle vzhledem k jejich marodce může vyjít a Spurs to s námi můžou nějak uhaluzit jako Swansea poslední zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

zapas s LFC u vas by som si teda zrkadlom moc nedaval sme vo väčších sračkach snáď ani neboli a aj tak sme mali dostatok šancí vpredu

Reagovat
smazaný uživatel

anyway, skoncite bez trofeje, bez champions league a trol si bude balit kufre..drahe investovane miliony snad vratia FALCOA dresy

Reagovat
Dawon

achjo, tady bylo tak hezky kdyz hral pool hovno a tys nemel koule tady psat

Reagovat
Infernoqt

jedna výhra poolu a nějak se tu množí tyhle komentáře a dávní fandové vylézají ze svých skrýší

Reagovat
smazaný uživatel

nemal som trpezlivosť sa naťahovať s neznalými o tom, prečo liverpool v tej dobe nevalil atď..to je obohratá pesnička, ktorú sa mi nechce opakovať..a mimochodom, prispievam stále, niekedy na rawk, niekedy na twitter, niekedy tu atď

Reagovat
Dawon

jasnacka ze pocet tvojich prispevku na EF exponencialne roste s poctem bodu poolu je urcite jen nahoda a nebo je to mozna tim, ze 99% prispevku jsou provokace a posmesky, takze kdyz hrajete picu, tak najednou jaksi nemas co rict

Reagovat
smazaný uživatel

niekedy je menej viac..o tom by ti ale mohli viac povedať kiwwi a ďalší z vášho tábora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to na vás nie je urážka, je to môj osobný názor na vaše umiestnenie a riešenie hlavných funkcií tímu po sezóne

Reagovat
kiwwi

Duso a garantujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

zápas s Arsenalom beriete ako veľký zápas? to ste zlatí.

Reagovat
ďuriLFC

Man City only had one shot on target today - that hasn't happened in the league since 20/3/11. FOUR YEARS.

Reagovat
vladis271

https://pbs.twimg.com/media/B_CNSKLUwAIDETk.jpg

Takýmto štýlom tú LM sná´d dáme. Ale vážne treba spraviť niečo s tou 1. časťou sezóny.

Reagovat
Lacko_Boh

Fergie style

Reagovat
bartlu

Jako Rosa, to si myslí, že takovým zápalem pro hru si snad vyslouží základ? lol, kdy konečně pochopí, že stačí hrát dlouhodobě bídu a základ má jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože tu je sraček!

Reagovat
smazaný uživatel

menej než zvyčajne, keďže to bolo kolo bez Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

prave tu pribudla dalsia

Reagovat
smazaný uživatel

Pozére. New fans CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Takové rádoby fans CFC miluju. To co máš v oblíbených klubech je mi jasné,že si troll. A hlavně fanda od roku 2005.

Reagovat
smazaný uživatel

:-))) presne toto som cakal ze napises, ciao

Reagovat
smazaný uživatel

Sbohem. Trefil sem za deset,co? A říkáš si: Hňupe. promiň,ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

za 11 si trefil, preco sa ospravedlnujes za svoj chybny nazor? neni to potrebne..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si,že byl chybný. Spíš trefný

Reagovat
smazaný uživatel

To ze te nema rad, znamena, ze je radoby fan CFC jo? ahaa

Reagovat
Zaschrona

Je v tom chyba, tak dlouho necekame - v roce 1995 jsme vyhrali Charity Shield.

Reagovat
kiwwi

takze 19 rokov a 200 dni?

Reagovat
Zaschrona

V kazdem pripade je to dost smutny, no.

Reagovat
Arbiter

no kdyby se vyhodily ty poháry za postup do PL, tak na tom Everton není zas tak špatně, byli by devátí...

Reagovat
kiwwi

tak mne neslo primarne o poradie, skor o tu dobu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon !

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tabulka je šílená. Ty kluby na 3. až 6. místě.

Včera tragické MU , dnes AFC. Soton nestíhá,Slepice jednou super zápas pak propadák. Jedině LFC stojí za řeč. Prozatím

Reagovat
vladis271

motd je kedy? ptm aj link pls.

Reagovat
Lacko_Boh

kks, tkto prznt slvnčnu

Reagovat
smazaný uživatel

fuj tajbel. Ale já ti rozumím

Reagovat
vladis271

a opvd?

Reagovat
smazaný uživatel

*odpvď

Reagovat
kvasha16

*dpvď

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

dyt neumíš english,tak čemu se směješ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto ještě umím voe.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, nedávno jsem někde četl, že Arsenalu fandil i Hitler.

Reagovat
Lacko_Boh

Bruce písal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew
Reagovat
smazaný uživatel

Hitler fotbal nesnášel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Zelený plod a spol. ještě letos zabrečí. Jestli budou čtvrtí tak si změním nick na Nej fanda MU.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

a co když třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vyhoním na místeckém náměstí v sobotu v 10 hodin kdy tam je nejvíce lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli yungovi už tyhle sliby nikdo vážně nebere. Posera

Reagovat
stiflerovamama

Gaborik siel strasne dole vykonnoste

Reagovat
smazaný uživatel

ako hra sekera

Reagovat
stiflerovamama

bol pri tom gole, ale klasicky dobre podporuje ofenzivu

Reagovat
smazaný uživatel

to si nám oznámil?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, nefunguje mi otáznik po tom, čo som sa spýtal, ako je možné že hra ozil stále základ

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

to je trest za kokotské otázky.

Reagovat
vladis271

kampaň EF proti Arsenalu

Reagovat
vladis271

hm, tak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Radovan Bondra>Gaborik

Reagovat
kiwwi

Radovan Bondra

Reagovat
smazaný uživatel

čo?

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

ale nešel, na něj má velý vliv tým v jakém hraje. LA podobně jako třeba Boston díky velmi široké paletě velmi schopných útočníků nehraje na jednu havní lajnu ale snaží se sílu a i icetime rozložit na víc lidí, na což někteří doplácejí jak herně tak i statisticky. Navíc když se ti nedaří, tak ti zmenší icetime dřív, než třeba Oviemu. Ale zase to vede k úspěchu, protože hráči pak nemají šílené smlouvy a můžou si jich dovolit víc.

Reagovat
Counter

Joel dneska prý parádní výkon proti Realu

Reagovat
Zaschrona

Joel dneska vubec nechytal.

Reagovat
smazaný uživatel

takže do Realu za 30

Reagovat
Counter

Vyměníme za Balea + Welbeck na hostování na letošní místo Chicharita, easy.

Reagovat
smazaný uživatel

vymeniť hráča, čo nevie spracovať loptu za hráča, ktorý vie a ešte k tomu im na rok poslať hráča, ktorý vie spracovať občas, to by bol teda obchod.

Reagovat
kiwwi

no ziadna hitparada to teda nebola a nie to este paradny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

parádny si predstavujem inak, ale v prvom polčase tam párkrát zahrozil

Reagovat
Counter

okok, tak jsem to přehnal no. Ale měl by to být aspoň jeho nejlepší dosavadní výkon v dresu ponorek

Reagovat
kiwwi

tak to fakt nechcem vediet jak hral predtym

Reagovat
Counter

Předtím asi nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je tam len do konca sezóny? lebo si myslím, že ešte 1-2 sezóny vo Villarreale by mu pomohli, dnes ukázal, že niečo v ňom je

Reagovat
Counter

Noo, myslím, že to zatím je jen do konce sezony, ale nepřekvapilo by mě, kdyby tam pak zůstal i tu další.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mna by to teda prekvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

Vodí si to úplně stejně jako Origi Ligue 1

Reagovat
kmotor corleone

povedal kto?

Reagovat
Counter

A Monako dneska 0:0 s PSG. Nevím, jak jim dáme tři fíky

Reagovat
cristiano.K.

v suhcým triku né?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Se směješ vlastnímu vtipu?

Reagovat
cristiano.K.

svému překlepu

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil určite ( )

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

no predsa kontumačne

Reagovat
Counter

Celtic style?

Reagovat
Lacko_Boh

na to sa historia nepýta a bolo by aj suche triko doslova

Reagovat
smazaný uživatel

hm pokud postoupíme přes Zlín tak Monaco bych nechtěl dostat.

Tuším konec jako vy.

Reagovat
cristiano.K.

PD>PL

Reagovat
alcantara

Reagovat
stiflerovamama

Link MOTD ?

Reagovat
Gunnersaurus
Reagovat
Miguel19

900 pro Costu

Reagovat
Lacko_Boh

a pre pána Lyncha

Reagovat
I am Mancunian

beast mode

Reagovat
Lacko_Boh

vygoogloval som si,šikovny chaloš

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

24 let zpátky v tento den odehrála svůj první zápas absolutně největší legenda PL Ryan Giggs

Reagovat
Maresma

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Busby babes

Reagovat
13

*2. největší

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

"Na penalty bol určený Orlando Sa. Ondrej Duda dlhšie nehral a nevedel o tom, kto by mal strieľať. Teraz už vie, že na pokutový kop je ako prvý určený Orlando."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

chudák,nevedel PR

Reagovat
smazaný uživatel

Martinko,pls

Reagovat
nani92

*iba Martin

Reagovat
smazaný uživatel

Preco?

Reagovat
nani92

lebo sme spolu husi nepásli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ibe vraj na mesiac zraneny .

Reagovat
vladis271

ááááááá, škoda, škoda. Sakho je na tom ako, nevieš?

Reagovat
fff

To netusim.

Reagovat
vladis271

tento druh rozmýšľania si fakt môže dovoliť fakt len Real Madrid.

Reagovat
vladis271

som zabudol fakt.

Reagovat
vladis271

mohli by dokúpiť Girouda.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zapadol do united potom

Reagovat
Counter
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný provar...50 mega vyhozených z okna

Reagovat
smazaný uživatel

Běhá zřejmě vždycky mimo záběr a bez míče.

Reagovat
SunFells

Běhat bez míče je zrovna to, co nikdo neocení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spis, proc je tak neskutecny pomaly a bez spetku zarputilosti

Reagovat
smazaný uživatel

on vobec nie je pomaly

Reagovat
SunFells

Neskutečně pomalý jsou ti, kteří ho tak vnímají.

Reagovat
SunFells

*pomalí

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Jordan Ibe se v posledních týdnech propracoval do základní sestavy Liverpoolu, z níž nyní vypadne - mladý křídelník má zraněné kolenní vazy a na marodce by mohl strávit až měsíc.

Stiahnime OJA

Reagovat
*CZE*

Zamiloval jsem se do Krysten Ritter, takže odjíždím do USA ji najít a donutit ke svatbě. Jsme stejně staří takže nám to bude klapat. Takže sbohem eurofotbale

Reagovat
fenixLFC

Das jej jej vlastny pluh?

Reagovat
*CZE*

Sakra fakt netušim co tim myslíš. Možná je to tou zamilovaností, nemužu vubec přemýšlett, jak musim myslet na svou lásku Krysten. Dokonce jsem si musel vzít dneska volno, abych byl v pohodě. Už nikdy nechci jinou ženu.

Reagovat
fenixLFC

nepoznas borata?

Reagovat
*CZE*

znám, ale nepoznal jsem to z tvého příspěvku

Reagovat
Swarley

svatba bude před Edenem?

Reagovat
*CZE*

No nejlíp na tribuně Sever. Ale zjistil jsem, že chodí s nějakym rockerem hnusnym vlasatym. Vůbec nechápu jak může být s takovym houmelesákem.

Reagovat
Robochelsea

Však keď príde pred Eden, tak uvidí

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
cristiano.K.

nn tam se dělají jiný věci

Reagovat
DelPiero137

Borat 2?

Reagovat
*CZE*

to bych ji neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je? Fotbalistka?

Reagovat
*CZE*

moje budoucí paní

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic.

Reagovat
*CZE*

si to jmeno vygoogluj ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm hodně štěstí. Pro mě tuctová holka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
*CZE*

Máš origoš? nebo to jde někde stáhnout? FM 2014 jsem koupil a hrál asi 5 minut, jak mě to nebavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Koupeno na Alze.

Reagovat
Sm0ker

já si říkal, že je mi ten nick povědomej

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool U21s v Chelsea U21s is live on Sky Sports 1, 6.45pm.

Reagovat
smazaný uživatel

jedně otčko pro nhl fans:

na http://blabseal.de/rangers/ jede tsn stream

Reagovat
smazaný uživatel

k trade deadline

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavý, čo Toronto dnes, či bude nejaký Dion/Joffrey/Phil

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no. Dion je asi nejvíc pravděpodobnej ale furt čekám spíš, že budou trejdnutý v off season.

Reagovat
Infernoqt

Man United signed Radamel Falcao on a 4-year contract for €65m, €9m salary this Monday [AS]

Confirming reports which originally came out of Colombia, AS say the Red Devils have penned Falcao to a four year contract at Old Trafford.

Louis van Vaal has paid €65 million for the striker, while Falcao is set to earn €9 million a season.

Reagovat
Grahf

chujovina jak traky

Reagovat
Lacko_Boh

ako voda v koši

Reagovat
I am Mancunian

necudoval by som sa, jednu kokotinu za druhou robime

Reagovat
Dawon

a nejsmutnejsi je, ze bych tomu aji veril...to uz bysme vazne klesli na to nejhlubsi mozne dno

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kowe

pozdě tebe už drží jen Pats

Reagovat
Dawon

jako tady konci sranda

Reagovat
Kowe

I v tu nejhorší chvíli si stačí vzpomenout na nifa

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, AS má vazby na Mendése, takže bych to moc jako píčovinu neoznačoval.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne teda Falcao má naňho väzby, kedže je jeho agent, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je jasný, proto sem Mendése v prvý řadě vůbec zmiňoval.

Reagovat
Swarley

pokud vystřílí všechny tyhle následující zápasy, kupme ho

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo božie

Reagovat
Infernoqt

Musíte mě omluvit. Jen mě zajímaly reakce. Je to záznam z posledního přestupového dne. I tak to může vyjít v platnost ale. Čekal jsem víc ozvěn ale. Třeba to, že na to ještě může mít... v uvozovkách. Ale to nikdo nepodotkl a vlastně ani já sám si to nemyslím. Peršan, Falcao i ADM můžeou v létě balit kufry. Evanse v dárkovém balíčku s nima.

Reagovat
kiwwi

"Musíte mě omluvit. Jen mě zajímaly reakce. Je to záznam z posledního přestupového dne"

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

kto nepozeral MOTD, pass of the season od Schneiderlina

https://twitter.com/UltraDefensive/status/571982240869191681

krajsie jak gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

scholesovka

Reagovat
smazaný uživatel

vsak mu to vzal vitr

Reagovat
smazaný uživatel

takýchto Gerrard v minulej sezóne rozdal zo 3 na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

letos ty tři stihl za celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

A Rosa jich dává 5x víc a to ještě naskakuje z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa je teplý pavúk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

pozeram ze vasa je uz nie len buduca sezona, ale aj minula sezona

Reagovat
smazaný uživatel

*nielen

Reagovat
smazaný uživatel

A vasa?

Reagovat
kiwwi

rozdiel je v tom, ze nasa niektora aj realne bola

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Aha takze minuly cas je zrazu ok

Reagovat
Rssa

Reagovat
kiwwi

zrazu = vyhrali sme titul

u vas je vasa sezona ked ste bojovali o titul no

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fabreho ani zdaleka nemá

Reagovat
kvasha16

tak akoze pekny pas, ale ze pass of the season? to ani nie

Reagovat
SunFells

To má Bubble skoro pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

1000 pre Coutinha

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
fff

Som zvedavy na aku uroven sa az dostane, stale ma iba 22 rokov a uz teraz je uzasny.

Reagovat
oli9

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
Robochelsea

1000. pre Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers: "£15m for Joe Allen was great value for us."

Reagovat
cristiano.K.

je to blbost no,ale snad si formu udrží a za dva roky by se tahle blbost mohla proměnit v pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

s jeho zraneniami?

Reagovat
13

Jenže mě přijde, že on může vyniknout jako král, pokud se soupeř pokouší napadat už na naší půlce a Allen to dokáže rychlou přihrávkou překonat. Bohužel proti slabším týmum už je pak potřeba i spíš něco vymýšlet a tehdy se ukazuje, že je nekreativní, střelu má špatnou a dopředu je jen o málo užitečnější, než Lucas.

Reagovat
fff

Ako backup do zalohy v pohode hrac, ked takto chyti formu je fakt prospesny. Hendo, Allen, Can, DM za Lucasa a CM za Gerrarda a mozme ist.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

No venuj mi nejaku tu vetu radsej Dušo.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen je pred Gerrardom ak sa bavime o prospesnosti

Reagovat
fff

Tvrdim, ze aktualne nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no co, duchem je stále ve Swansea

Reagovat
cristiano.K.

od 11.09.2014 jste se nepřihlásil/a do své e-mailové schránky simon.Mignolet@seznam.cz. Chtěli bychom Vás upozornit, že v souladu s licenčním ujednáním služby Email.seznam.cz je e-mailová schránka po 6 měsících nepoužívání zrušena.

už jsem dlouho neprohrál žádnou sázku

Reagovat
tomasinho

Však počkej, Hendo dá ještě 5 gólů do konce sezony, včera načal sérii

Reagovat
13

Ale včera při zápase komentátor říkal, že si Hendo tu hranici deseti golů pro tenhle ročník stanovil sám (nebo Rodgers, to už nevím.). Z tohohle pohledu ta sázka dávala smysl, taky jsem čekal, že už touhle dobou bude mít tak 8 fíků na kontě.

Reagovat
cristiano.K.

to bych si klidně rád založil nový email jordan.henderson@seznam.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard už trénuje

Reagovat
13

Ten si dovolil.

Reagovat
nani92

konečne padnete dole

Reagovat
smazaný uživatel

to si, kokot, dovolil moc

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

http://northlondonisred.co.uk/flopzil-mesut-flopzil/

Skvělej článek o Ozilovi.

Já si myslim, že Mesuta nejde plně docenit aniž by ho člověk viděl na živo. Ten pohyb bez míče, kterej je jednou z jeho nejsilnějších stránek prostě z televize nejde pořádně vidět. Musim se přiznat, že jeho poziční defenzivní práce jsem si taky nikdy moc nevšiml a pravděpodobně častokrát ani nemohl všimnout, protože ze záběru kamery častokrát ani nejde vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

50 miliónový hráč by mal do hry vniesť oveľa viac, než len tebou vymenované veci

Reagovat
SunFells

42,5 miliónový hráč taky a my máme to štěstí, že Mesut to dělá. Ale slyšel jsem o hovadech, co daj za každého lavičkáře přes 30 mega a potom z jejich přínosu ocení akorát defenzívu ...tak hodí 30 mega za jeho bráchu.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to dokonca aj robí

Reagovat
SunFells

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš svoje tvrdenie aj štatisticky dokázať? Výber zdroja nechám na teba...

Reagovat
J0EL

224 - Mesut Özil has the third best minutes per assist rate in Premier League history (min. 10 assists). Nicked.

Reagovat
J0EL

Mesut Ozil ran further than any other player in this game (11.6km) & has 5 assists in 12 lge games this season #MOTD2

Reagovat
SunFells

A já to zas nechám na tobě, protože kvůli idiotovi nebudu lozit po webech. Ale poradím ti na co se zaměřit - chances created, key passes, assist a goal ratio.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som teda zistil, kokotko, že ten Ozil v ničom nevyniká. Zdroj suaqka...

Reagovat
SunFells

To jsi potom kokotko blbě zjistil. Zkus lepší zdroj, třeba squawka.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no squawka... blbý telefón

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

"Indeed he was an expensive purchase but this should not be held against him as his fee..."

Reagovat
oli9
Reagovat
nani92

sa mu behá v 90 minute po 5 minútach

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jollae

veď to je zrýchlené...

Reagovat
Miguel19

Michálek do St. Louis

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý?

Reagovat
nani92

Zbynek

Reagovat
smazaný uživatel

ď

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

no čo..ak už bola dobre vyvinutá..

Reagovat
smazaný uživatel

Yungu, ty honibrku.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
wild

BREAKING NEWS: Sunderland and England winger Adam Johnson arrested over ‘sex with 15-year-old schoolgirl

Reagovat
smazaný uživatel

Deno aký bulvárník

Reagovat
fantomas

Tenhle tweet hnedka nabývá na třetim rozměru

Jason Martin ‏@SCFCJase 31 Aug 2011

If we got Adam Johnson I'd scream like a little girl

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

už ti napísal hodnotenie bakalárky?

Reagovat
wild

hej, dnes poobede mi odpisal. Par pripomienok mal, skor detaily, ale celkovo ze to je velmi slusne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
wild

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Anglicku ťažko rozoznáš či má dievča 15 alebo 19, s ich štýlom obliekania a správania sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímal by mě názor United. Jaký to je kazit fotbal takovými přemrštěnými nákupy a přitom hrát stále tu stejnou sračku. Myslíte si, že to ten klub udrží a přežije než to Glazerovci rozprodaj? Velké dluhy a velké nákupy, fotbal na hovno a další rok opět bez pohárů, přijde pár velkých posil, které týmu opět nepomůžou za velké prachy a ostatním klubům budou něco vyčítat. Úplná ostuda vidět toho uplakánka Di Mariu na hřišti. Falcaa i Persiho taktéž. Rooney kolikrát taky z formy a Mata za kolik že, skoro 40milionu liber leští lavičku to mi přijde k smíchu vaše přestupová politika. Je vidět, že nemáte zkušenosti a minulé roky za celý klub hrála jen víra jednoho člověka, který už tam dávno není. Takže United na propadák do druhé ligy. Dejte na má slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea bych se moc nesmál, až odejde ta ruská držgrešle tak půjde do háje taky. Nezajímá mě to, že máte nové sponzory, ale to, že právě tenhle ruskej řitošuk už nebude odvádět žádnou práci a nikdo další se s tím srát nebude. Atmosféra na hovno byla a bude. Dávám tomu max pět let.

Reagovat
smazaný uživatel

Novodobý scouser? Heleme se na něj jak mu lezou z pusy .

No tak vítej Onane2662

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

a aj ta druha liga nemusi byt zdaleka konecna

Reagovat
Swarley

Glazerovci by to mohli prodat, na tom se shodneme

Reagovat
Infernoqt

Čemu by to pomohlo. Ted když nám to vysponzorovali. LVG má Eda v hrsti. V létě přinese další mega posily. Jen s tím Di Mariou to byl mega provat, musím uznat.

Reagovat
Swarley

to s Glazerama by nějak neřešilo naši současnou situaci, ale ti můžou vypadnout kdykoliv...měli to udělat letos, teď, loni, předloni, je to jedno...prostě by mohli jít do hajzlu

Reagovat
Infernoqt

Přišel by novej majitel s novým obzorem. Kdo ví, jestli by nebyl ještě horší. LVG by neměl jisté místo. Celá přestavba by se rodila zase jiným směrem. Lepší nic neměnit.

Reagovat
Dawon

vzhledem k tomu, kolik penez z toho klubu vyzdimali a jak ho zadluzili jsou ty nedavne investice porad celkem k smichu

Reagovat
vladis271

ked ťa niekto kopne, tak ho kopnem späť.. Čo je toto?

Reagovat
Busby babes

no vzhledem k tomu, ze to neprodali tenkrat Mansourovi...

Reagovat
Dawon

co ti budu povidat...druha liga, taky liga

Reagovat
niflheim

Říká fanda koho?

Reagovat
vladis271

Reagovat
EXoRcIsT

dlh sa kazodorcne znizuje a fan RM bude pisat ze United nicia trh ked to prave Real zacal davat sialene sumy za hracov a ma ovela vacsie dlhy a United si na tie posily normalne zarobili vdaka zmluvam atd . tak nepis kkciny

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Dawon

o nej se tolik nebojim, ale trosku ted propadam panice, ze bysme vazne chteli utratit ty penize za Falcaa to uz bych fakt nechapal, co tam ve vedeni fetujou

Reagovat
Infernoqt

nahoře jsem k tomu odpověděl

Reagovat
Infernoqt

Nedá se svítit. Mi se vůbec nelíbí. Běhá často přes šířku, většinu akcí bere na sebe, často pak ztratí míč a nebo vyšle centr z bezprostřední pozice. Ačkoli musím uznat, že centry z pravé strany do vápna se mi od něj líbí víc, stále jeho hra postrádá smysl a adaptaci s celkovou hrou týmu. Snad se pletu.

Reagovat
Rssa

Nedostane Nikdy

Reagovat
Infernoqt

Židlický k Red Wings.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Židla k nám, konečne kvalitný pravák do 2.dvojice

Reagovat
Swarley

paráda

Reagovat
nani92

Reagovat
patas92

Vzhledem k MS nic moc, stejně tak Michálek.

Reagovat
smazaný uživatel

to mňa toľko netrápi, Michálek je reálny na MS, Blues to po 5 zápasoch zabalia

Reagovat
patas92

Ještě, aby tě to trápilo

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne.. celkem jsem si je oblíbil poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

ono možná bude jen a jen dobře, když na ms nepojede tolik hvězd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ken Holland tells Detroit Free Press "all done" after trading for D Marek Zidlicky and F Erik Cole.

Reagovat
Kowe

proboha

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa ti nepáči?

Reagovat
Kowe

On v Detroitu, jeden z nejoblíbenějších hráčů v jednom z nejneoblíbenějších týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
SunFells

Tito otravní čuráci

Reagovat
Nikikrew

Skor mi pride smiesne ako to prezivaju a hadaju sa tak ako male deti...

Reagovat
SunFells

Jeden je cholerický pacient a druhý se na něm svým odporováním svezl. Né že bych to předtím sledoval, ale Arsenal TV je pěkně otravné s tím, jak tyhle dva šašky zpopularizovali.

Reagovat
Nikikrew

Pre mna su pacienti asi obaja. Ale inac taky Bully ma celkom fajn nazory plus aj iny fans. Celkovo to nie je zle ale hentych 2 by som tam uz fakt nechcel vidiet.

Reagovat
kiwwi

*Arsenal Fan TV

Reagovat
SunFells

Naštěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

1:47 hovno, hovno

Reagovat
Infernoqt

Bych pak chtěl nějakou stránku, kde budou všechny přestupy a současné soupisky týmů po deadline day. Jak by někdo měl.

Reagovat
smazaný uživatel

tu sú všetky uskutočnené trady, súpisky sú po každom trade aktualizované napr. na spotracu

Reagovat
smazaný uživatel

tie live trady tu: http://www.tsn.ca/tradecentre/live

nejak sa mi to neskopírovalo

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

očakávaš nejaké posledné výmeny u vás?

Reagovat
Infernoqt

Mluví se furt o obránci, tak to sleduju celý den jedním okem. Prej je možný Phaneuf, ale Getzy je s ním v křížku. Mno a pak mě zajímá Beleskey. Nedokážu si představit, že by odešel. Moc důležitý hráč pro mě, pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Dion sa celý deň spájal s nami a som rád, že nakoniec nevyšiel príliš drahý hráč vzhľadom na to, čo môže ponúknuť ... no veľa bekov dnes už šlo (Petry, Židla, Michálek), uvidíme, ako to dopadne

Reagovat
Infernoqt

Nám chybí čistě defenzivní obránce. Nepotřebujem útočného, ale nějakého schopného, zralého. Mno a Beleskey má super formu, roste a vyvíjí se v dobrého hráče. Nějak stále nechápu, proč bychom ho nechali odejít. Teď je sice zraněný, ale jinak náš útok s ním je ještě lepší a to kačeři nejsou tým, co by nesmyslně pálil na branku ze všech pozic, ale využívájí příležitostí. Perry a Beleskey jsou nejlepší střelci a Getzy s Keslerem nahrávači. Jedině ten defenzivně laděný obránce nám chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak vraj nechcete predĺžiť s Beleskeym, šanca tradu sa zvyšuje

Reagovat
Infernoqt

Wisniewski

Reagovat
smazaný uživatel

Šance, že Phaneuf skončí v Oilers je asi nereálná co?

Reagovat
smazaný uživatel

no momentálne je šanca, že skončí kdekoľvek inde ako v Toronte dosť mizivá, ale Oilers pôjdu po nejakom bekovi (po odchode Petryho)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

V Torontu není moc populární

Reagovat
smazaný uživatel

nikto ho ale nechce, resp. tých jeho 7M je príliš veľa

Reagovat
smazaný uživatel

Nikitin za 4,5 je podle mě větší ulet

Reagovat
smazaný uživatel

to, že má Petry menej ako Nikitin, je neuveriteľné, ale to je proste NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to je MacT style

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
patas92

Elisha si zaslouží lepšího, než je Phaneuf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Police investigating claims Chelsea fans were making 'racist chants' on a train on Sunday night

Chelsea fans were asking Asian girls where their burkas were and singing songs about Auschwitz

Odpad

Reagovat
Infernoqt

Kampaň

Reagovat
Infernoqt

a určitě to byla Mourkova manželka

Reagovat
smazaný uživatel

Je hezké jak vám nedá spát. Právě pro takové jako jste vy tu práci dělá, bez vás by to nemělo cenu

Reagovat
Infernoqt

Nijak mi nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě ok, najdou se tu mnozí kteří patří do té popsané skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je přesně ten typ problému, které by nejlépe vyřešilo pár gramů olova

Reagovat
fenixLFC

za to ze je azijcanka by si na nu pouzil par gramov olova?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvirth k Jarovi do NY

Reagovat
smazaný uživatel

Buffalo to mysli s Mcdavidem asi vazne

Reagovat
mickey mouse

nj, na Buffalo moc dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto v 27. kole nemal toľko interceptions ako Gabriel (6). Koscielny 2.0.

Reagovat
smazaný uživatel

Most Premier League assists since start of 2013/14 season:

Fabregas 15

Ozil 14

Cazorla 14

Rooney 14

Gerrard 14

Hazard 13

Henderson 13

Cesc je jednoducho neuveriteľný, no. ale aj torresovitá lemra Mesut a Santi môžu byť

Reagovat
Rssa

Spíš Hendo, náš kapitán

Reagovat
REPLIKATOR

To vypovídá hodně o tom, jak šla úroveň PL dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Naopak. To Hendo šel hodně nahoru.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fff

Hendo

Reagovat
Willy Wonka

Wayne

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil leda kulový...

Cesc

Reagovat
Kowe

Hendo

Reagovat
kvasha16

Eden tiez celkom dobre

Reagovat
SunFells

https://www.youtube.com/watch?v=gqcKa4Dkve8

Pro goonery, docela šikula

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě se prosadí v nějakém Brightonu

Reagovat
SunFells

Ale až v šestnácti.

Reagovat
fenixLFC

dovtedy nech si dava bacha na johnsona

Reagovat
smazaný uživatel

LFC U21 - Chelsea U21 2:0 v 60. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Sinclairov gol bol skvelý ale tá penalta nemala byť

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sinclarův gol byl úžasnej a u tý penalty nevím.. mám kostičkovanej stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ked ste tu takto pokope, tak som sa chcel spytat na toho Sinclaira. Je to matros na Acko, ci skor nie?

Reagovat
stiflerovamama

Je, mne celkom pripomina Daniela.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nebude tak často zraněný, tak určitě je, ale asi by to chtělo hostování a nebo nějaký šance v áčku.

Reagovat
smazaný uživatel

možno, skôr nie ako áno Potrebuje sa ukázať v Ačku a prestať byť večne zranený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

When you see a hot 15 year old girl

https://vine.co/v/OX1O1PQZMhH

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Mada

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

"Babacar může chybět tři týdny."

... Do číče! O jednoho fanouška Arsenalu na eurofotbale méně

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
kvasha16

no fuj kurva z oboch tych kreatur by som bol znepokojeny

Reagovat
Grahf

Its an easy mistake to make. You think you are sleeping with an international footballer, and it turns out to be Adam Johnson

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kowe

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

item not found

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Chelsea a Everton dostaly od FA pokutu £30,000 za nedostatečnou kontrolu svých hráčů během vzájemného zápasu Premier League, který se odehrál 11. února. wtf?

Reagovat
Zaschrona

Jak jsme ji mohli dostat i my, to fakt nechapu.

Reagovat
SunFells

https://vine.co/v/O0BUH7Zhttl

Poldi tam čaruje. Toho se nám snad ani nepodaří prodat.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Je neskutečné, jak místo něj hraj šmatlák Cazorla . Wenger ven, Garde in.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
Side

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ked bude za drobne, tak ho v serii kupia aj keby nemal nohu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele