27. kolo
28.02.2015 13:45 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

West Ham United - Crystal Palace 1:3

Z Crystal Palace jsou po převzetí Alanem Pardewem učinění specialisté na výjezdy. Eagles si nyní připsali již pátou po sobě jdoucí soutěžní výhru na cizím hřišti a vyloupili přitom obyčejně neoblíbené Boleyn Ground. West Ham se probral k životu až příliš pozdě, za stavu 0:3...

Sam Allardyce takhle s Hammers v posledních deseti kolech uhrál jen jedno vítězství, ačkoliv zrovna tady jeho tým neodstartoval úplně špatně. Cresswell již v 11. minutě málem nachytal Speroniho na švestkách svým překvapivým projektilem a Mark Noble záhy z přímého kopu dokonce orazítkoval břevno.

Karty se začaly obracet po skončení úvodní půlhodiny, kdy se nejprve Glenn Murray vyřítil sám na Adriána, a pak hlavička téhož fotbalisty těsně před pauzou díky záludnému odrazu od Cresswella soupeřova brankáře i poprvé překonala.

Jakoby opaření takovou koncovkou úvodní části, nastoupili Kladiváři do druhé půle nezkoncentrovaní a ihned se jim povedlo inkasovat po rohovém kopu Puncheonu, když Dann zatlačil k zemi Reida.

A mohlo být ještě hůř, speciálně když Crystal Palace dnes takovým způsobem vycházely standardní situace. Mile Jedinak tedy sice brzy s vlastním přímým kopem nepochodil, když už ale jednou Puncheon pouze centroval a nestřílel, ideálně se spojil s Murrayho rybičkou a zhruba po hodině hry to bylo již 0:3.

Teprve v tomto okamžiku vínoví konečně procitli, a i když to zvláště po Murrayho vyloučení za druhou žlutou kartu opravdu stálo za to, bylo již zkrátka na vše pozdě.

V 76. minutě se tedy Valencia konečně vytasil se svým prvním ligovým zásahem na Upton Parku, jeho příští plovoucí rána ze střední vzdálenosti si už ovšem na Speroniho nepřišla a tváří v tvář argentinskému brankáři dříve kontaktní gól nevsítil ani Jenkinson.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (5)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
hawk

Hammers musí zabrat, ač měli v posledních kolech i kopec smůly, tak na kom jiným se chytit než na týmu, který ještě neunikl hrozbě možného sestupu. Navíc nutno dodat, kdy zase může být tak blízko na dostřel pohárů přimo z ligy? Také jim už o nic nejde, to nejdůležitější - záchrana je dá se říci zajištěna, tak proč se nezkusit porvat o něco víc než klidný střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hawk neni co dodat Come on IRON'S

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele