27. kolo
28.02.2015 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Southampton FC 1:0

Southampton může v neděli přijít o těsný kontakt s elitní čtyřkou, když se mu dnes nepodařilo vyzrát na tuhou defenzívu West Bromwiche, který se proti svatým ujal vedení již po 71 sekundách. Pulisův mančaft si takto připsal už šesté čisté konto z deseti pokusů a pokračuje v suverénní jízdě za záchranou...

Pro defenzivně solidní tým neexistuje nic lepšího než brzká vstřelená branka, a přesně to se dnes Albionu podařilo, jakmile Maya Yoshida pouze polovičatě odvrátil Bruntovu standardku a Saido Berahino navázal způsobem, že se vzápětí mohl radovat ze svého 17. zásahu v sezoně.

Pro samotného anglického forvarda nakonec nešlo o šťastné utkání, když talentovaný Berahino nuceně střídal zkraje druhého dějství, ale West Bromwich už tehdy jeho služby technicky nepotřeboval.

Southampton sice předváděl pár oku lahodících kombinací, avšak v nové formaci 3-4-3 se vůbec nedostával k prověření Bena Fostera a už po 25 minutách se tak Ronald Koeman rozhodl stáhnout stopera Gardose a za pomocí Eljera Elii se vrátit k osvědčenému rozestavení.

Ani to ale hostům bůhvíjak nesvědčilo. Nejaktivnější muž prvního poločasu Saido Mané akorát dvakrát minul vymezený prostor a v 68. minutě potom obří šanci po centru Bertranda neproměnil dlouhodobě tápající střelec Graziano Pellè.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele