27. kolo
28.02.2015 16:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Swansea City 0:1

Burnley pokračuje v těžkém maratonu zápasů proti týmům z horní poloviny tabulky i nadále bez výhry, leč v nebojácném stylu. Se Swansea Clarets potopil až vlastní gól Kierana Trippiera z druhého poločasu, který Swansea dostává na hranici 40 bodů...

Ashley Barnes. Tohle jméno bylo v uplynulých dnech velmi často skloňováno v souvislosti s ošklivým zákrokem na Nemanju Matiće, přičemž se ale zapomínalo, že pro fanoušky Burnley je tento útočník obyčejným hrdinou i pro další okamžiky z minulého víkendu.

Na oficiálních webovkách klubu byl Barnes oceněn hráčem zápasu a poté, co byl dnes přivítán na Turf Moor bouřlivým potleskem, také dnes platil za jediného muže, který byl jakž tak schopný pozlobit Lukase Fabianského v brance Swansea. Jinak to nicméně byly spíše labutě, kdo před pauzou cenil zuby, a svých promarněných šancí litovalo především duo Routledge-Gomis.

K první a jediné gólové situaci dneška došlo až po více než hodině hry, když se Trippier v 64. minutě nešťastně nachomýtl do cesty odražené Corkovy střely a vstřelil si tak ukázkového vlastence. Na tuhle událost již vzápětí Burnley nedokázalo pořádně zareagovat, když se vyrovnání přiblížil všehovšudy střídající Sam Vokes.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele