Premier League - souhrn 24. kola

07.02.2015, 15:44, aktualizováno 08.02.2015, 19:08
Komentáře a souhrny
Na hřištích Burnley, Newcastlu i West Hamu se v neděli hrálo nerozhodně. Manchester City pouze remizoval s Hullem a Chelsea si po výhře na hřišti Aston Villy drží na špici sedmibodový náskok. Ve Swansea se hrálo nerozhodně, branka nepadla v derby mezi Evertonem a Liverpoolem. Tottenham otočil severolondýnské derby s Arsenalem...

West Ham United - Manchester United 1:1

08.02.2015 17:15

Góly: 49. Cheikhou Kouyaté - 90+2. Daley Blind

Manchester United dál pokračuje ve své zálibě sbírání bodů po převážně otřesných výkonech. Dnes Van Gaalova parta West Hamu jen stěží stačila, vypadala hůře snad ve všech možných ohledech, a přesto jí nakonec stačilo zvládnout úplný finiš k vynucení poněkud nespravedlivé dělby bodů...

Robin Van Persie si dnes odbyl svůj jubilejní 100. start za Manchester United a hned v páté minutě mu Alex Song divže neumožnil skórovat svou šokující odevzdávkou. Nizozemskému forvardovi se nicméně nepodařilo zkrotit těžký balon, stejně jako se mu to nepodařilo i o chvíli později, a tím byly zhruba hostující prvopoločasové šance vyčerpány.

Zbylý prostor před přestávkou již vyplnily prakticky jen a pouze příležitosti Hammers. Ve 14. minutě například De Geovi přidělala moře práce Valenciova ukrytá střela a proti koncovce téhož hráče musel být španělský gólman znovu ve střehu ihned po následném rohovém kopu, když Ekvádorec zakončoval v krkolomné pozici kolenem pod břevno.

West Ham obecně nejvíce hrozil z protiútoků (kdy se ve dvou momentech pozdními zákroky blýskli Antonio Valencia se Shawem) a právě standardních situací. Těsně před změnou stran takhle z nepřímého kopu centroval Cresswell na zadní tyč, kam nabíhali hned dva zcela neobsazení kladiváři, z nichž Tomkins přinutil de Geu k těžkému zákroku nohou.

Okamžitě zkraje druhé části se West Ham dočkal zaslouženého vedení a Cheikh Kouyaté tehdy předvedl, že si s balonem na stopera či defenzivního záložníka rozhodně rozumí. Po standardní situaci totiž využil jenom trošky prostoru k menšímu zažonglování s balonem, aby vzápětí procedil míč skrz De Geu.

Teprve inkasovaná branka ManUtd nakopla a do hry hostujícího celku se konečně vkradl nějaký ten vířivý pohyb a důvtip. Co však Red Devils dlouho znemožňovalo skórovat, byla mizerná koncovka.

Nejprve Van Persie krásně narazil Falcaovi, jenž v podstatě sám před Adriánem zakončoval (bůhvíproč) vnějším nártem neuvěřitelným způsobem mimo. Posléze si raději oba své role vyměnili, a to už musel španělský brankář ve službách WHU rychle tasit svou pravou nohu.

Na druhé straně pravděpodobně mohl pohřbít veškeré naděje hostí na nějakou bodovou nadílku Mark Noble, ten však z hrany šestnáctky zamířil přímo do De Gey. A to by nebyl van Gaalův Manchester United, aby nakonec sám přeci jen neúřadoval.

Již uvnitř nastavení obránce WHU odhlavičkoval centrovaný míč pouze k Blindovi a jeho pohotový volej znovu nepřesvědčivého favorita jakž takž spasil. Že nicméně nešlo o povedený večer v podání ManUtd, to se ihned záhy jal orazítkovat Luke Shaw vlastním vyloučením po druhé žluté kartě...

Více informací k zápasu

Newcastle United - Stoke City 1:1

08.02.2015 15:05

Góly: 74. Jack Colback - 90. Peter Crouch

Užuž se John Carver radoval z druhého po sobě jdoucího vítězství v roli dočasného manažera Newcastlu, místo toho ale musí polykat hořkou pilulku v podobě pozdního Crouchova vyrovnání. Stoke takto zůstává o jednu příčku a dva body před svým dnešním sokem...

St. James Park dnes viděl opravdu úchvatnou závěrečnou dvacetiminutovku o dvou gólech a několika šancích, ovšem do té doby? Solidní katastrofa. Oba celky postrádaly pořádný nápad i přesnost na přihrávce, speciálně ve finální třetině, alespoň Begović však sem tam prověřen přeci jen byl.

Velice brzy například Cabella nebezpečně hlavičkoval po Sissokově centru a bosenský brankář později likvidoval také jednu Ameobiho střelu. To na druhé straně se Krul poprvé zapotil až na sklonku úvodní části, jakmile Diouf hlavou odpovídal na Irelandovu výzvu.

A ačkoliv se Potters ve skutečnosti po pauze mírně zvedli, byli to právě oni, kdo jako první v 74. minutě inkasoval. Sissoko tehdy po příhře Obertana v už tak dobré pozici odmítl střílet a vybídl ke skórování relativně šťastného střelce Colbacka.

Newcastle měl vzápětí několik příležitostí na to zatlouci druhý a definitivní hřebík do soupeřovy rakve, avšak protože Obertan na protiútoku ani Pérez ve stoprocentní šanci nebyli vůbec přesvědčiví, dostalo se Crouchovi v poslední minutě velké příležitosti na vyrovnání. A dominantní vzdušná síla Stoku tehdy nepochybila.

Více informací k zápasu

Burnley FC - West Bromwich Albion 2:2

08.02.2015 13:00

Góly: 11. Ashley Barnes, 32. Danny Ings - 45+1. Chris Brunt, 67. Brown Ideye

Nedělní odpoledne stane se pro mnohé chvílí nudy. Pro ty, kdo se rozhodli sledovat zápas Burnley s WBA však rozhodně nikoli. Na Turf Moor padly čtyři branky, po kterých se celky rozešly smírně. Hvězdou zápasu byli Danny Ings a Chris Brunt - oba jeden gól dali a u druhého asistovali.

V preview jsem zmiňoval, že Burnley kromě ryze britské sestavy nemá Premier League co nabídnout. Zápas s West Bromwichem mě však vyvedl z omylu. Clarets na soupeře vyrukovali s obrovskou odhodlaností a zápalem, který můžeme vidět spíše v Championship. Poctivá hra ostatně přinesla své ovoce už v prvních minutách.

Burnley na soupeře vlétlo ve velkém stylu, už ve druhé minutě pálil po Yacobově chybě Danny Ings a tvrdou ranou přestřelil břevno. Zakrátko mířil o něco přesněji Arfield, jenž se opřel do Trippierova centru z pravé strany a brankovou konstrukci míčem orazítkoval. Nutno podotknout, že jen díky fantastickému zákroku Bena Fostera.

Po čtvrt hodině už ale domácí zasloužené vedení získali. Skvělou práci odvedl Ings, který šikovně nejprve propustil míč Arfieldovi, aby pak překonal Yacoba a připravil Barnesovi gólovou hlavičku. Kratší útlum využili Dychovi svěřenci k nádechu k další gólové situaci, kterou tentokrát zakončil sám Danny Ings parádní hlavičkou po centru Boyda - 2:0.

Snový poločas však Burnley nevyšel, naopak Baggies udeřili v pravý čas. Rohový kop McManamana podivně propadl na zadní tyč a čerstvě sesazený kapitán Chris Brunt jej tzv. koníčkem dostal odrazem o břevno do sítě za Heatonova záda - 2:1.

Dvacet minut po změně stran už bylo dokonce vyrovnáno. Baggies opět podrželo dobré zahrání rohového kopu. Bruntův centr si našel střídající a hlavičkující Ideye, McAuley sroloval bránícího Jonese a na tabuli svítilo 2:2.

Burnley se ve druhém poločase vytratilo a nebezpečné bylo až v závěrečné čtvrthodině. Shackellovu hlavičku odvrátil od gólu až na brankové čáře stojící Lescott a tři minuty před koncem měl gól na noze další žolík Saido Berahino. Shackellovo zaváhání však neskutečným zákrokem napravil gólman Heaton, jenž týmu zachránil bod.

Více informací k zápasu

Everton FC - Liverpool FC 0:0

07.02.2015 18:30

Góly: -

Nepamatuju si na nudnější Merseyside derby. Everton s Liverpoolem se neutrhly ze řetězů jako v minulé sezóně, naopak hodlali fanoušky na stadionu místy uspat. Potřiatřicáté v historii tak liverpoolský fotbalový sraz skončil bezgólovou remízou, což kromě vědomí, že Steven Gerrard se příliš důstojně nerozloučil, znamená i jubilejní desátou nevýhru v derby Toffees v řadě.

Atmosféra v Goodison Parku přitom byla v úvodu elektrizující, hra strhující. Vyjma náznaku od Sterlinga se však nic převratného v samotném počátku před oběma brankami nestalo a náboj postupně uvadal. Až po osmi minutách Barry fauloval Coutinha a Gerrard kopal přímák z dvaceti metrů. Pokus mířící patrně do břevna vyrazil Robles raději na roh.

Po čtvrthodině měl velkou šanci na šokující zazáření Jordon Ibe. 19letý záložník nastoupil teprve k pátému utkání za Liverpool, druhému v základní sestavě, přičemž oba od sebe odděluje 21 měsíců. Sterlingovu střelu tečoval jeden z obránců, takže se míč odrazil na zadní tyč, kde se Ibeho noha přímo střetla s Roblesovou rukavicí. Mladíkovi chyběl zlomek vteřiny či metr navíc, aby se stal hrdinou.

Jordon Ibe na sebe významně upozornil i za deset minut, když po dlouhém sólu napřáhl z nějakých 20 metrů a krásnou křížnou střelou rozduněl tyčku. Everton naopak za celý poločas neohrozil Mignoleta ani jednou a především jeho vinou byla většina úvodního dějství vlastně docela nuda.

Po změně stran už byl Mirallas se svou střelou blízko cíli, ani on však prostor tří tyčí netrefil. Do kompletní šedi utkání zapadl i Steven Gerrard, nejlepší střelec Merseyside derby v historii Premier League, který nastoupil ke své poslední bitvě o Liverpool před odchodem do MLS. Snad vůbec poprvé se projevil až deset minut po přestávce, kdy jeho krásnou akrobatickou ránu vyhlavičkoval zpod břevna Naismith.

Fanoušci ve vyprodaném Goodison Parku pomalu ale jistě upadali do letargie, vytrhla je z ní až potyčka nervózního Hendersona s Naismithem, která následovala po Besićově nešetrném zacházení s Ibem. Po výkonnostní stránce však derby totálně zklamalo, nevylepšil jej ani střídající Aaron Lennon, ani další žolík Daniel Sturridge.

Závěrečná desetiminutovka už stejně jako ta první snesla měřítka derby - dojem z celkové nudy však nenapravila. Everton si v ní každopádně připsal první střelu na branku - Mignolet se vytasil s krásným zákrokem proti Colemanově kříné ráně z úhlu, která mířila někam do prostorů šibenice. Roli "loučícího se" hrdiny pak nepřijal Steven Gerrard, jehož pokus z hranice vápna mířil vedle.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Southampton FC 0:1

07.02.2015 16:00

Góly: 90. Sadio Mané

Před týdnem stačil jeden jediný gól k naprostému zlomení Southamptonu, dnes se karta obrací - a jeden pozdní zásah Sadia Maného byl tak akorát k popravě Queens Park Rangers, kteří poprvé bez Harryho Redknappa nebyli vysloveně špatní, ale ani o nic lepší...

Dočasný manažer QPR Les Ferdinand strávil většinu dnešního utkání na tribuně po boku zkušenějšího kolegy, trenéra anglického národního týmu Roye Hodgsona a společně přitom nesledovali bůhvíjak záživné klání. V prvním poločase se všeho nejvíce zaujalo dlouhé ošetřování nehybného hostujícího obránce Targetta, jenž po Phillipsově úderu do hlavy musel okamžitě do nemocnice.

Co se čistě herních situací týče, Southampton měl relativně nebezpečné běžce v Maném a Eliovi, ale to bylo asi tak všechno. Prvně jmenovaný navíc po jedné své zajímavé individuální akci ani mezi tři tyče nezamířil, aby jej záhy po rohovém kopu totálně zastínil stoper Fonte se svým prudkým projektilem do horní tyče.

V dlouhém nastavení první půle ještě jeden slibný průnik po levé straně předvedl také Eljero Elia, jeho nízka koncovka přímo do gólmana ovšem těžko někoho vytrhla z letargie. A na bezbrankovém skóre nic nezměnil ani Ward-Prowse, jemuž se nepodařilo přetavit soupeřův faul těsně za hranou šestnáctky ani v obligátní střelu na bránu.

I po přestávce Mané pokračoval v terorizování obrany QPR záludnými výpady, avšak jeho finální dotyky obyčejně zaostávaly za očekáváním. Ať už z toho důvodu, že Senegalec koncovku uspěchal, anebo že s ní naopak příliš otálel.

Domácí Hoops na druhé straně čekali na příchod Maura Zarateho zhruba po hodině hry, který konečně jakž takž nakopl jejich ofenzívu. Argentinský žolík nejprve jen taktak zvládl navázat na Phillipsův přetažený centr a potom sám ze střední vzdálenosti pálil nad břevno. Zdaleka nejvíc práce měl pak Forster s tečovanou Bartonovou ránou zpoza velkého vápna, kterou brankář Sotonu vytěsnil do bezpečí opravdu famózním způsobem, tak trochu na styl hokejového gólmana.

Jediná branka utkání tím pádem nakonec padla až ve třetí minutě nastavení, kdy zničehonic udeřil Sadio Mané. Senegalský forvard se po přiťuknutí od Yoshidy skvěle uvolnil v souboji se svým strážcem a levačkou již zvnitřku šestnáctky nádherně vymetl vzdálenější šibenici.

Více informací k zápasu

Manchester City - Hull City 1:1

07.02.2015 16:00

Góly: 90. James Milner - 35. David Meyler

Manchester City po dnešku ztrácí na vedoucí Chelsea už sedm bodů, a docela klidně to mohlo být ještě horší. Milnerův precizní přímý kop se totiž dostavil na scénu vyloženě za pět minut dvanáct, aby odvrátil již třetí ligovou porážku Citizens na Etihad Stadium...

Pro Manchester City tohle bylo již páté letošní ligové utkání bez účasti Yayi Tourého a skutečně ne náhodou také toto klání - stejně jako všechny čtyři předchozí - neústilo v plnohodnotnou bodovou nadílku.

Zatímco bleděmodří vpředu často naráželi na nečekaně organizovaného soupeře, vzadu byli od počátku poněkud ledabylí. A jestliže Elmohamadyho, respektive Clichyho hlavička nakonec skončila na břevnu, další varování pro domácí už bylo čistě gólové.

A upřímně, podívejte se radši sami, jak se to v té 35. minutě celé seběhlo, protože tohle - se obávám - žádná slova adekvátně postihnout nedokážou.

Ve druhé půli ManCity pochopitelně zahájilo obléhání pevného defenzivního valu Hull City, veškerý jeho tlak však byl převážně platonického rázu beze špetky kreativity. Výjimky dlouho představovaly akorát Džekova slabší střela a Agüerův projektil, který orazítkoval břevno jen těsně před Milnerovým úderem z přímého kopu.

Více informací k zápasu

Leicester City - Crystal Palace 0:1

07.02.2015 16:00

Góly: 55. Joe Ledley

Čtyři zápasy na půdě soupeře - čtyři výhry. Alan Pardew udělal z Crystal Palace venkovního dravce, který pod jeho vedením doposud neztratil ani bod (či postup v FA Cupu). Dnešní zápas v Leicesteru rozhodl záložník Joe Ledley, jenž se hlavičkou trefil v pětapadesáté minutě. Eagles díky tomu zvýšili náskok na sestupové příčky na šest bodů; Leicester naproti tomu zůstává jasně poslední.

Hrdinou zápasu je však místo Ledleyho spíše brankář Julian Speroni, který pochytal pět střel Leicesteru. Crystal Palace naopak kromě gólu neměl jedinou další příležitost.

V prvním dějství se hráči Foxes drželi za hlavu dvakrát během krátkého časového úseku. V šestadvacáté minutě nechal Mahrez po pěkném sólu vyniknout Speroniho; o dvě minutky později pak brankáře Orlů zastoupilo po hlavičce Nugenta břevno.

O přestávce nahradil zraněného stopera Danna na hřišti Brede Hangeland a tento tah se ukázal jako klíčový. Míč letící od rohového praporku totiž do ohně vrátil právě norský dlouhán a Joe Ledley na protější tyči usměrnil balón pod břevno Schwarzerovy branky - 0:1.

Speroni nejvíce zazářil v závěrečné desetiminutovce, kdy hru rozvířil střídající Jamie Vardy. Hbitý křídelník či útočník nejprve ztroskotal na argentinském brankáři po kvalitním pokusu hlavou, aby jej tři minuty před koncem proklínal ještě jednou. Jeho rána zevnitř vápna totiž měla gólové parametry.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Chelsea FC 1:2

07.02.2015 16:00

Góly: 48. Jores Okore - 8. Eden Hazard, 66. Branislav Ivanović

Chelsea vede ligu už o sedm bodů, jelikož Man City doma s Hullem jen remizoval. Upachtěnou, nicméně o to cennější výhru si naproti tomu Blues vezou z půdy Aston Villy, kterou po gólech Hazarda a Ivanoviće porazili 2:1. Domácí sice podeváté v řadě nevyhráli, díky Okoremu však alespoň ukončila téměř jedenáctihodinovou sérii bez vstřelené branky.

Chelsea proti Aston Ville; a také nejlépe střílející tým Premier League proti suverénně nejhůře střílejícímu celku napříč všemi profesionálními ligami v Anglii. Villans před utkáním nedali gól šest zápasů a 612 minut; dnes tak svůj rekord upevnili na 659 minut - v historické tabulce se díky tomu posunuli na čtvrté místo za Crystal Palace, Derby a Ipswich.

Směr utkání začala Chelsea udávat už od prvních minut. V osmé unikl Oscar po pravém křídle, poradil si s Okorem a vrátil míč na šestnáctku Willianovi. Brazilský útočník poslal do vápna prudkou přihrávku do běhu Hazardovi, jemuž stačilo míč jemně popíchnout a začít slavit - 0:1.

Domácí se potom dostali do utkání sérií rohů a centrů ze strany, ale obrana v čele s Cahillem, Terrym a Courtoisem nedovolila soupeři ani jednou zahrozit. Co se týče střel na bránu, hrála jen Chelsea. Po dvaceti minutách vyprášil Guzanovi rukavice aktivní Oscar, jenž pálil zblízka, ale z ostrého úhlu.

Že by však vedoucí celek předvedl v prvním poločase ve Villa Parku nějakou dominantní jízdu, to tedy ne. S výjimkou šance Ramirese, kterou skvěle překazil Clark, už do přestávky vůbec nic nevytvořila. V držení míče dokonce s impotentní Aston Villou první poločas těsně prohrála.

Nezdálo se však, že by Mourinho s hráči provedl nějaké změny, nechal na trávníku tragického Drogbu a trest přišel záhy. Carles Gil u rohového praporku školácky vymyl Oscara a na zadní tyči položil míč na hlavu úplně volného Okoreho. Fanoušci Villans tak mohli oslavovat po téměř 11 hodinách trápení v Premier League - 1:1.

Chelsea probral z letargie právě až obdržený gól. Matićova střela do Guzana a dva Willianovy pokusy končící o pár decimetrů vedle byly předzvěstí větších šancí. Fanoušci Blues se dočkali v šestašedesáté minutě - Azpilicueta skvěle pronikl do vápna, nadvakrát odcentroval přes těžkopádného Okoreho a Ivanović fantastickým volejem levou nohou vymetl šibenici - 1:2.

Srbský obránce prokázal, že se mu proti birminghamskému celku výjimečně daří; byl to pro něj už pátý gól v posledních šesti zápasech s Villans.

Zbylé minuty už se víceméně dohrávaly, přestože domácí toužili po vyrovnání. Mourinho však Mikelem zpevnil střed pole, Chelsea na své polovině poctivě presovala a soupeři do konce zápasu nic nedovolila. Deset minut si zahrál i debutant Cuadrado, jenž tak první zápas za Blues oslavil výhrou.

Více informací k zápasu

Swansea City - Sunderland AFC 1:1

07.02.2015 16:00

Góly: 66. Sung-yueng Ki - 42. Jermain Defoe

Sunderland se nejspíš dnes užuž viděl, kterak poprvé v sezoně vítězí ve druhém ligovém utkání v řadě, avšak tuto radost mu nakonec Swansea přeci jen neumožnilo. Ihned po svém návratu z Austrálie se prosadil Ki Sung-yueng a již nyní, začátkem února, předčil svůj loňský střelecký výkaz o třech gólech...

Gus Poyet se před výkopem pokusil oživit ofenzívu Sunderlandu ukázáním na Dannyho Grahama, který dnes startoval od začátku vůbec poprvé od května 2013. Tento tah se mu však příliš neosvědčil a místo toho to byl jiný bývalý hráč Swans, Jordi Gómez, kdo měl po bezmála půlhodině hry první lepší střeleckou možnost utkání.

Právě Španělova nepřesná střela zpoza šestnáctky konečně odšpuntovala celý tento zápas, když domácí navázali skrze parádní kombinaci trojlístku Taylor-Dyer-Shelvey, pouze neuspokojivě zakončenou Bafetimbim Gomisem.

Jonjo Shelvey byl obecně u všeho zajímavého, co v první půli labutě vyprodukovaly, a sám se postaral o dvě nepříjemné dalekonosné rány i jednu záludnou donášku ze standardní situace, z níž Ki Sung-yueng skóroval pouze z ofsajdu.

Vedení se tak nakonec ve 42. minutě navzdory běhu hry ujal Sunderland, když se při zemi prosadil Jermain Defoe, ovšem jaksi nevyhnutelně hostům tento hubený náskok zkrátka nemohl vydržet až do konce.

V 66. minutě si Ki Sung-yueng doskočil pro Naughtonův centr, aby v pádu hlavou vyrovnal, a ve zbytku zápasu především duo Shelvey-Oliveira registrovalo solidní příležitosti na zkompletování comebacku.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 2:1

07.02.2015 13:45

Góly: 56. Harry Kane, 86. Harry Kane - 11. Mesut Özil

Tottenham se dostává před svého londýnského rivala, a činí tak díky již své čtvrté výhře 2:1 s vítěznou trefou z poslední 20minutovky zápasu od začátku prosince. Tentokrát už ale rozhodující branka nepochází z dílny specialisty Eriksena, nýbrž prostřednictvím jiného obvyklého podezřelého Harryho Kanea...

V první půli se takřka veškerá pozornost soustředila na levou stranu z pohledu Tottenhamu. Přes Dannyho Rose nejprve v 11. minutě profrčel Welbeck, aby jeho přihrávku ve vápně odklonil do cesty skórujícího Özila Giroud. Po většinu času to byl nicméně spíše útočící Rose, kdo poutal divákovy oči zajímavými sprinty kupředu.

Přesto - ačkoliv Spurs úvodní část zakončili s deseti šancemi oproti jedné soupeřově - nelze tak úplně říct, že by se viditelně nervózní David Ospina před přestávkou nacházel v nějakém vážném ohrožení. Lamelova střela ze skluzu například mířila vysoko nad a Masonův dalekonosný projektil hravě zkrotil Ospina.

Nejblíže gólu ve jménu domácích tak nakonec byl ještě za stavu 0:0 Harry Kane, který donutil Ospinu k pohotovému zákroku skrze svou kroucenou ránu; a z jeho strany to dnes v žádném případě nebylo všechno. To nejlepší si kohoutí hrdina schoval pro druhou půli.

Čím dál pasivnější Arsenal, který po obrátce načas vyloženě zapomněl hrát, byl Kanem poprvé potrestán již v 56. minutě. Tehdy Ospina výborně zareagoval na Dembélého hlavičku po rohovém kopu, načež Harry Kane bez větších potíží dorážel.

A zatímco Arsenal se vedení opětovně přiblížil snad jen jednou při pokusu Welbecka, domácí forvard se krátce před závěrečným hvizdem vytasil s ještě zářivějším důkazem střelecké extratřídy.

V 86. minutě dostal Bentaleb na levé straně příliš času k odcentrování a couvající Kane neuvěřitelným způsobem zvládl sladit svůj pohyb s výskokem a dostatečně razantní hlavičkou do Ospinova protipohybu.

White Hart Lane propuklo v nezadržitelnou euforii a Michael Owen se v komentátorském křesle BT Sport nemohl přestat rozplývat...

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC24175254:2156
2.Manchester City24147347:2449
3.Southampton FC24143738:1745
4.Manchester United24128440:2344
5.Tottenham Hotspur24134737:3143
6.Arsenal FC24126645:2742
7.Liverpool FC24116733:2739
8.West Ham United24107736:2837
9.Swansea City2497828:3134
10.Stoke City2496927:2933
11.Newcastle United2487930:3631
12.Everton FC2469931:3427
13.Crystal Palace24681026:3426
14.Sunderland AFC24412822:3424
15.West Bromwich Albion24581122:3423
16.Aston Villa24571212:3222
17.Burnley FC24491123:4021
18.Hull City24481221:3420
19.Queens Park Rangers24541524:4319
20.Leicester City24451521:3817

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (823)

Přidat komentář
smazaný uživatel

LONDON IS WHITE

Reagovat
Gunner14

For 3 days

Reagovat
Nikikrew

ty si komediant. Ale uzi si to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš právo na oslavu, přeju vám to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

*North

Reagovat
miky10

London is North.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

North is white

Reagovat
smazaný uživatel

http://dailym.ai/1zIwiB6

ani ne teda, ani nemá byť po kom

Reagovat
Rssa

Nějak nechápu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

To dá někdo dítěti jméno Severozápad?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Kane a Kim Kardashian... enough said

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Reagovat
Rarášek

Reagovat
hitZor

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

užij si to

Reagovat
smazaný uživatel

mělo byt na ownyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

*black

Reagovat
rickroll

*black and white

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

spurs uplne zasluzene..wenger to uz s tou taktikou dneska prehnal a kane je fantasticky, u nas by bol o parnik najlepsi utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda no, Spurs zaslouženě, byli lepší. Nás držel superman Ospina, ale jinak nikdo. Ramsey šašek, nemá v základu co dělat, Welbeck to samý.

Reagovat
Ferguson6

Však Welbeck tam bol dnes jeden z najlepších

Reagovat
smazaný uživatel

a to jen ukazuje jak byl arsenal marný

Reagovat
smazaný uživatel

Díval ses na jiný zápas asi

Reagovat
Ferguson6

Tak priznám sa, trochu som pri tom driemal, ale aj komentátor hovoril, že Welbeck bol jedným z najlepších hráčov Arsenalu a celkom súhlasím. Oproti Ramseymu alebo Cazorlovi hral ako boh.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli ti staci, ze umi behat pak ano. On ale krome behani nic neumi a v kazdem zapase to dokazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

dokazuješ svoji vypatlanost přesvědčivě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo, kdo to taky vidí. Welbeck je opravdu snaživej a běhavej, ale to je všechno..

Reagovat
smazaný uživatel

Kadeřábek hadr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla bejt remka ale co už

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohla, nebýt Ospiny tak je to nejméně 4:1

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Super argument, myslíš že nemám pravdu? Zachraňoval to neskutečně, obrana dneska strašná.

Reagovat
Nikikrew

Zachranoval ale neboli to uplne vylozene sance, skor strely z dialky ktory by mal brankar chytat, na to tam je. Splnil to co sa ocakavalo

Reagovat
Mada

Reagovat
M.Vaza

Kane ten tam dlouho nepobude..

Reagovat
vodka

no, zrovna on si tam podle mě chvilku pobude. Navíc Pochcettino staví mužstvo kolem něho a Eriksena...

Reagovat
M.Vaza

Tak kolem Garetha se to taky stavělo..

Reagovat
smazaný uživatel

Bale není kladivo do šestnáctky, které se uplatní tak maximálně v PL ale

Reagovat
M.Vaza

To bohužel Péreze netrápí

Reagovat
vodka

Kane ale není jenom kladivo do vápna...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Podobně se ukopává i Giroud a stejně jsou to kladiva do šestnáctky

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud neumí ale takový driblink.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane nemá takový účes

Reagovat
vodka

Kane podepsal teď smlouvu na 5 let. Z prozatimních vyjádření to vypadá, že je velký fanoušek spurs, tak se Bale neprofiloval. Kane navíc nemá moc kam jít. V rámci anglie těžko prodejný a jinde si ho nebudou moct dovolit. Pokud se vysloveně nerozhádá s vedením/trenérem. Já su spíš zvědavý, jak dlouho bude schopný udržet takovouto formu...

Reagovat
vodka

*trenérem... tak zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

a taky tam moc dlouho nepobyl co?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale cely cas tvrdil ze chce hrať za real, cr7 je jeho vzor a pod.

Kane je úplne iný prípad. Jeden z mála hráčov ktorému verím že u nás zostane celu kariéru. Sam sa tak celý čas vyjadruje je to borec

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tam byl docela dlouho.

Reagovat
Miguel19

Wenger si "povodil" jeden velký zápas a hned si myslel jak si to bude dávat dál. Zase se ztrapnil..

Tottenham je přejel, zasloužená výhra. S takovou top4 bude easy

Reagovat
afc

Radsej si nastuduj los Tottenhamu,ty easy

Reagovat
Ferguson6

A čo presne spravil Wenger zle, že sa strápnil svojou namyslenosťou?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gunner14

Áno přesně tak , Wenger už v rozhovorech po MC začal , jak si to bude dávat dál . Ty víš chlapče

Reagovat
Liquid

Reagovat
Nikikrew

dalsi imbecil ako sa divam Hlavne ze vy ste tam dostali 5:3 ty sasek

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vitasrp

Moc si to bereš.

Reagovat
Nikikrew

asi ano ale na neho mam fakt niekedy alergiu

Reagovat
Heisenberg

My hrajeme takhle proti silným týmům venku celou sezonu, ale nenech fakta, aby ti pokazily myšlenku.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za to jak se na to Gunneři nachytali jako mouchy na hovno.

Reagovat
Free_player

COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé 3 body do tabulky, cmon gunners

Reagovat
smazaný uživatel

krutý, neomluvitelný...podat takovejhle "výkon" v NLD je opravdu k zamyšlení, ještě k tomu když sme byli docela ve formě...nevím jestli mám být nasranej nebo smutnej

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzene, v nasazeni nas Tottenham prejel, coz rozhodlo. A Wengerovi gratuju za majstrstyk s Ozilem a Welbeckem na kridlech

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Ozil dneska nebyl špatný. K zamyšlení jsou výkony Ramseyho a Welbecka, protože když oba nastoupí tak vlastně hrajem v devíti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil krom golu nic nepredvedl, ale nebudu ho extra hanit, protoze on na kridle nema co delat, kor na hristi silneho soupere

Reagovat
REPLIKATOR

Wenger out!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska žádný suchý trika?

Reagovat
vodka

Ozil jedno měl na sobě.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Liquid

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

a přesto byl po Ospinovi druhý nejlepší hráč Arsenalu

Reagovat
vodka

nejlepší Nacho, pak dlouho nic, následně Giroud. Ospina toho sice pochytal dost, ale to vyrážení je na facku. pak taky přidal pár chyb.

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

takovej Ozil nebo Cazorla ho musijou mít komplet suchý

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger ale pěkně ničí tradiční gólové NLD, takový připosraný výkon jsem nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofa ze strany arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Přitom doteď to byli Boas s Pochem, kdo to "tradiční gólové NLD" ničili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenhamu se asi nedá nepřát. Ta klíčová trojice Lloris, Eriksen, Kane je obrovsky sympatická. Lloris takový ten čaroděj, něco jako Vaniak. Eriksen - produktivnější Rosický a Kane fakt úplný borec. Dříve jsem ho měl za hromotluka a nechápal jsem, když hrál. Ale jaký hráč teď. Ten se opravdu vymakal.

Reagovat
blade115

"Nedá nepřát"...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris aka Vaniak, Eriksen produktivnější Rosa ty si viděl fotbal z rychlíku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco v tom příspěvku ti vnucuje můj subjektivní postřeh, že máš potřebu se vyjadřovat? Smutné.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

ta trojice je to jediné sympatické, snad Lloris a Eriksen přestoupí do top klubu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
TopinB

Ta trojice sympatická je, ale ti fanoušci...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak to porovnani s vaniakem je teda hrube neuctive k hugovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nešlo o jméno Vaniak. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kane je produktivní jako prase, přestože vypadá jak kříženec Goslinga s Nortonem

Reagovat
Rssa

Přestože?

Tím popisem jsi mu spíše polichotil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, protože ani jednoho z nich nemusím

Reagovat
Rssa

To ale neznmená, že oba dva jsou talentovaní a pro jistou polovinu lidstvu atraktivní herci

Reagovat
smazaný uživatel

no jo

Reagovat
smazaný uživatel

pro jistou polovinu? no v mojom okoli hlavne Gosling je neatraktivny, absolutne priemerne vyzerajuci chlapik a Norton nikdy ku krasavcom ci sexidolom na platne nepatril

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně talent jednoho a druhýho považuju za nesrovnatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

talent ano, ale Kloky asi myslel len vizaz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gosling ukázal, že pokud dostane kvalitní roli, tak jí umí taky parádně zahrát.

Reagovat
Gareth Bale 11

Zasloužená výhra, tým konečně tým šlapal jak má. Kane je prostě zabiják a je jedině dobře, že prodloužil smlouvu. A na druhý straně chytal úchvatně Ospina, solidně držel Arsenal nad vodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

bez jednoho "tým"

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Rssa

No Rosa, no fun

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to zlé, no. Wenger chcel zápas ako na City, aj nám to nejakým zázrakom dlho vychádzalo, ale zaslúžená prehra. Kane je zviera.

Reagovat
smazaný uživatel

LONDON IS WHITE pusinky :*

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Rosicky naozaj. To musi byt na posratie pre takeho hraca, ked tam vidi behat Welbecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck jako jeden z mála hráčů Arsenalu dneska chápal, že hraje derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten derby hrál zápas předtím.

Reagovat
FUnk

v lete musi jit pryc...v italii by si to jeste povodil jak nic

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Káně

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze nam ho nezoberiete z PL a neznicite ho, vy hnusaci...

Reagovat
Liquid

Soton ať se prohodí s MANU, QPR s Aston Villou a tak to může tabulka skončit

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomeň

Reagovat
smazaný uživatel

Krása Tottenham !!!! Tak snad to Arsenalu ta Brambora konečně nevyjde ! A bez LM

Reagovat
smazaný uživatel

ako ja neznasam Arsenal, kraaasa Spurs!!

Reagovat
Zaschrona

Spurs

Reagovat
Nikikrew

sa cudujem ze im fandis

Reagovat
Zaschrona

Obecne preju min movitym klubum, mam rad Pochettina a hru jeho tymu z Saints, mam rad kluby, kteri davaji sance mladym klukum, mam tam celkem dost oblibenych kluku jako Eriksen, Chadli, Lamela, Davies, Dier nebo Yedlin. A vy byste se bez te LM taky jednou obesli.

Reagovat
smazaný uživatel

si vyjmenoval skoro samý nováčky

Reagovat
Zaschrona

Jojo, Spurs pod Redknappem nebo AVB, to fakt nebylo pro me.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna první 3 jmenované přivedl AVB

Reagovat
Zaschrona

Jojo, ale vase prezentace na hristi pod AVB a i samotny Portugalec, to proste ne-e.

Reagovat
jk

Reagovat
Nikikrew

a my nedavame sancu mladym hracom? . Kazdopadne Arsenal a LM je proste nutnost

Reagovat
Zaschrona

Uz to neni takove, jako to byvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Merseyside pro domácí k dokonalé sobotě

Reagovat
FUnk

Reagovat
LAM

Příště musí bejt Rosa,Alexis a Wallcot v základu.Ramsey je neuvěřitelnej průměrák.Arsenal nemá teď nějak hrozně těžkej los ale musej začít hrát daleko líp.Jinak je vidět jak jsou teď závislí na výkonech Alexise.

Reagovat
smazaný uživatel

aj proti Aston Ville to bolo vidno?

Reagovat
bartlu

Proti nejtragičtějšímu týmu? Skutešně to chceě brát v potaz ? Vždyt takovou Villu by porazila i naše rezerva

Reagovat
smazaný uživatel

ty súdiš na základe ťažkého away zápasu, kde sme išli s taktikou betónovať, ja na základe zápasu s tímom, ktorý má na pomery ligy štatisticky nadpriemernú defenzívu a ktorému Arsenal bez Alexisa dal 5 gólov...

Reagovat
bartlu

Jo, jenže oba týmy bychom měli tak či tak porazit. Tenhle zápas jde na vrub Wengera, který vymyslel neskutečně bídnou taktiku + absolutně nereagoval na vývoj hry. Ramsey na základ nemá a rozhodně to není jen na základě dnešního zápasu. Vliv Alexise na naši hru snad nemusím zdůrazňovat, každopádně jsme měli vyhrát dnes i bez něj.

Reagovat
LAM

Chceš řešit jeden zápas?V letošní sezoně dělá Alexis 50% výkonu a bez něj by byl Arsenal opravdu špatnej.Navíc to že Wenger je totální ťulpas a nenechá hrát Rosu a hraje třeba traged Ramsey je taky na pováženou.Po takovym výkonu bych čekal větší sebereflexi.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal s Alexisom a bez Alexisa je produktívny rovnako, to je tohtosezónny fakt, tak na mňa nechoď s nejakými vymyslenými percentami. Ak nehrá on, góly dáva niekto iný. Ešte niečo?

Reagovat
Mada

Reagovat
LAM

Nebýt letos Alexise tak je Arsenal ve středu tabulky.

Reagovat
Mada

Reagovat
bartlu

Ono na tom něco bude

Reagovat
afc

Takto by sa to dalo aplikovat na vsetky Top timy,ktore maju rozdieloveho/ych hracov.A keby neprisiel Alexis,tak by prisiel niekto iny,alebo by sa system postavil inak.

Reagovat
LAM

Jenže Alexis je u vás půl roku a už je totálně nezbytnej článek hry.Ten kdo dokáže pozvednout celou zálohu zas pořád leští lavičku a hraje strašnej Ramsey.

Reagovat
afc

Ved preto sa za 35m kupil,aby bol nezbytny clanok muzstva,ci co si ako cakal?Ramsey nie je strasny,vid minula sezona kedy bol nas najlepsi hrac.Ramsey je golovy,mladsi,preto hra miesto Rosickeho.A Ramsey nie je Rosickeho konkurent.Jeho konkurenti su Cazorla a Ozil.Cazorla ma zivotnu formu a Ozil je najdrahsia posila v historii klubu,takze je logicke,ze maju pred nim prednost.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gareth Bale 11

A ještě něco, střed Bentelab-Mason je super, je vidět, že spolu hrají už nějaký pátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nepředvedl vůbec nic ,tak špatný sem ho ani nečekal ,ani ten bod by si nezasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

pro nezaujatého diváka lahoda Harry

Reagovat
Rssa

Je to pár let, co česká kapela Southpaw předběhla dobu a natočila o Harrym píseň

http://www.bumbarisparis.org/mp3s/southpaw-harry-caine.mp3

Reagovat
afc

Dnes vykon nic moc,ale napr pred rokom to bol este priposranejsi vykon ako dnes a boli z toho 3 body.Z dnesnej prehry by som nerobil tragediu.Sliepky stratia v stredu a hned sme pred nimi.Stastie je,ze toto bol predposledny tazky away zapas.Do konca ligy uz iba tazky zapas na MU,doma mame LFC a Chelseu,takze ten los oproti konkurencii mame omnoho lepsi a teraz mame celkom fajn los,takze by to chcelo opat spravit snuru vyhier.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda ze trapnejsi výkon v této sezóně na WHL předvedl snad jen QPR

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelé Tottenham prvých 30 minút som nevidel kvôli výpadku prúdu, ale to čo som videl potom, stalo za to. Skvelý tímový výkon, konečne hrajú Pochettinov štýl. Kane je neskutočný, fakt mu veľmi fandím, Eriksen dnes na jeho pomery celkom nepresný. London is White! COYS.

Reagovat
hefy

Co to na DIGI mleli o tom, že Kane jde do Realu?

Reagovat
LAM

za 80

Reagovat
smazaný uživatel

může to někdo rozvinout?

Reagovat
Nikikrew

Tak druhy polcas bol teda z nasej strany lepsi na sance to bolo vyrovnanejsie ale Tottenham si to zasluzil za odmakany zapas, Kane je fakt vyborny.

Z nasej strany oproti minulym zapasom vykon zalostny a cudujem sa ako sme mohli tento zapas takto zobrat zlahka. Asi si mysleli ze sa to vyhra samo. Ramsey dnes katastrofa, jednoducho tam mal hrat Rosicky a vsetci by boli spokojni, Santi bohuzial dnes slaby. Monreal A bellerin tiez vykony pod svoj priemer, hlavne teda Bellerin prvy polcas, Debuchy by bol urcite platnejsi. Welbz okrem golovej akcie tiez bieda, Giroud ako tak, Ozil sa ako tak dal. Skoda no, verim ze so SAnchezom by sme tam minimalne remizu dali, to by Rose nemal urcite tak vela priestoru avsak treba pocitat aj s touto absenciou. Nic no aspon to bude zaujimavejsie o tej 3 flek. Dalsie kolo Spuds rupne na Anfielde, my dame doma Leicester a znova budeme pred nimi, takze pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Nostradamus jméno tvé?

Reagovat
smazaný uživatel

LFC sa bojim o dosť viac ako vás no...

Reagovat
Nikikrew

tvoj nazor. Nikto ti ho nebere, len skoda ze su za nami a vypadli aj v LM

Reagovat
čutalista

stream na chelsea? díky

Reagovat
LAM

Není zač.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal got rocked by a HurriKANE

Fantasticky výkon keby lamela nehral s gaunermi ako uplna troska tak ich roznesieme ešte oveľa pohodlnejšie. Ale aj toto poteší. Ako som vravel cez polcas, s takto tragickým súperom sme nemohli prehrať.

Suché tričko. A tentokrát nie iba ozilove

Poche > Wenger

Reagovat
Nikikrew

pamatas si zapas u nas? tam ste boli viac tragicky ako my dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Tam boli tragické iba tými asi tak ako vy dnes. Najhoršie nld co si pamatam...

Reagovat
Nikikrew

aha takze nepamatas

Reagovat
Liquid

Chelsea vede yes

Reagovat
avicii

Spurs zasluzene, takto sme mali vyhrat aj my, u nas boli este tragickejsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tragicteji to uz nejde.

Reagovat
Heisenberg

Moc nechápu hate na Ramseyho, když Santi vedle něj zahrál hůř. Nejvíc mi vadí jeho předržování balonu a taky z toho byla šance Masona, ale jinak vybojoval hodně soubojů. Nejlepší hráč od nás Nacho, jediný Kane ho překonal, toho Spurs závidím.

Celkově nás Spurs přejeli, Arsene se rozhodnul obětovat hru dopředu za lepší defenzivu, ale když už tak hrajeme, tak musíme vyhrát souboje ve vzduchu, jenže ty nám prohrály zápas. Jsou to náročné situace, ale stopeři by je měli vyhrát.

Jinak Ozil dnes hrál opravdu na kraji, což mu neprospělo, ale neodehrál špatné utkání, s Nachem levá strana dobrá, pravá hořela daleko víc, Bellemu to nevyčítám, aspoň spadne očekávání. Welbz až na střelu a sprint neodehrál dobré utkání, přesto byl nejnebezpečnější hráč. Celkově byl tohle přesně zápas pro Rosu a AW ho tam od začátku nedá, to je škoda.

Reagovat
bartlu

Ramsey je špatný, nechci ho jen hejtovat, ale přeci to nevidím snad jediný. Ano, on občas vybojuje míč, ale zase jich strašně moc ztratí, pokaždý, pokaždý!! když mu někdo nepřihraje tak se tam vztekne, dneska například dostal žlutou za to, že musel hasit protiútok slepic, který sám založil.

Spurst totální dominance, to jde na vrub Arsena, nevím, co to nasadil za taktiku.

Ozil až na gól taky nic moc výkon, ale to jde na vrub taky Wengrovi, on prostě na křídle neumí a neukáže své přednosti. Bellerin dneska nestíhal, ale to absolutně a Welbz ho v tom nechal a moc nevypomáhal.

Reagovat
Heisenberg

Nejdříve k Aaronovi. U něj je problém, že ztrácí v nejhorších momentech a kvůli minulé sezoně je hodně na očích. Zase ale hrajeme jiný systém, on hraje níže a nemá prostě takovou formu. Pořád si ale nemyslím, že on byl dnes problém.

Taktika byla jasná, dáme gol a zatáhneme to. My jsme hráli stejně jako na Chelsea, Etihadu a Anfieldu, jen dnes soupeř zahrál lépe než Liverpool a City, Santi k tomu nezahrál nic a prohrál jsme střed hřiště. Přesto jsme prohráli z rohů, tam je zase problém stoperů.

Dále k Ozilovi, já bych rozlišoval 2 typy zápasů. Máš zápasy jako s Villou, kde má daleko víc prostoru, takže se prolíná na daleko větší ploše hřiště se Santim a ještě někým, pak máš ale zápasy jako se Spurs, kde se hraje na úzkém prostoru, tým nemá míč a on hraje primárně na křídle, tam je problém.

Reagovat
bartlu

K Aaronovi, dnes samozřejmě nebyla prohra zapříčeněna jen jeho výkon, ale on sám k tomu pomohl. Já jen tvrdím, že tahle sezona je v jeho podání podprůměrná, že by mohl Arsene otevřít oči a posadit ho.

Taktika dle mého ani nebyla, protože sme měli jen jednu náhodnou akci, z které vyústil náhodný gol, protože ta asistence od Girouda, ehm ehm. Spíš se mi zdá, že až po tom gólu Arsene nařídíl tu hru zatáhnout. Santi samozřejmě dneska naprosto neviditelný, bohužel, ale očekávám, že u něj to byl asi na dlouho poslední špatný výkon.

Jak říkáš, jsou dva druhy zápasů, ale to snad Arsene vidí, kdy je Ozil na tom křídle neskutečně utopený.

Každopádně abych to shrnul, tak dnešní prohra jde na vrub Wengera, který to prokaučoval, nedokázal vůbec reagovat na vývoj hry a slepice si nás namazali na chleba. Jenže tohle je dlouhodobý problém u Wengera, že nedokáže reagovat na vývoj hry.

Reagovat
smazaný uživatel

kééž by byl Aron v průměru ... momentalne je pod průměrem poslední dobou... Každý druhý balón ztrácí, velka naivita co se týče vedení míče a neni schopný vymyslet kloudnou přihrávku...jednoznačně hráč na lavičku. Dnes hra bez kridelnich záložníků k tomu Rosa na lavičce . Alexis je out a na hrotu útočník který připomíná pohybem a stylem běhu útočníka který pokud by trénoval 3x týdně tak so troufnu říci ze by si nekopl ani v Divizi. secteno a potvrzeno dnes bohužel jasná prohra!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem Pochemu po tom zacatku vubec neveril, tak ted smekam a klobouk dolu

Reagovat
Godwinson

Pěkně Spurs

Reagovat
C-M@ster

Nedá se svítit Arsenalisti, tu máte něco na povzbuzení

https://www.youtube.com/watch?v=T8VnVLLWkOM

Reagovat
C-M@ster

A koho by nezajímal Arsenal, má tam i zajimavý hudební vystoupení

https://www.youtube.com/watch?v=jDV5KxfBCWQ

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jeho ručička :D

Reagovat
jk

A teď everton, podle!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Slepice

Reagovat
AndR

Tottenham, Kane, bomba

Reagovat
ACSMan

Holky jakou znáte nejlepší stránku se streamy? já používal wiziwig ale ten už asi skoupila O2 takže zdarma už se nepodívám.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej jestli ten Wenger zase uhaluzí čtvrtý místo už by to konečně mohl dokurvit... tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
masly008

Reagovat
Liquid

Reagovat
dantetomas

EA Sports, it's in a game

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

Reagovat
Posledni Kovboj

nene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dray

Klasický FIFA gól

Reagovat
bayern987

Reagovat
guzman

Reagovat
smazaný uživatel

Po zásluze prohra. Ozil na velké zápasy v tempu Premier league nemá V Anglii jen technika nestačí. Ramseyho v létě vyměnit za Prowse. Aaron je přesný opak Ozila. Nasazení má za dva, ale na co sáhne to pokurví.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je vtip PL, nechapu, ze takovej kopac muze hrat v PL a to jeste za "technickej" Arsenal..

Reagovat
smazaný uživatel

No loňskou sezónu měl nějaké prozření, ale letos je to starý dobrý Ramsey

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

"v tempu Premier league nemá"

Reagovat
smazaný uživatel

no na líný tempo PD stačil

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Klasik

Reagovat
SunFells

Za Prowse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kane Výborný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Toho koupíme

Reagovat
jk

Tohle není FM

Reagovat
Free_player

omg ... řekni spíš koho vy ''nekoupíte'' ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuijta, ten přijde zadarmo

Reagovat
cristiano.K.

Ramsey,Cazorla otřesný, druhý gol Kostelníka. Rosa samozřejmě oživil, stačilo aby Theo zpracoval lépe jeho příhrávku a mohl jít sám na Llorise. Výkon slepic kvalitní, už se na ně těším u nás

Reagovat
jk

Šlo hrozně vidět jak jsou spurs nažhavení, nevím jeslti jim tam Franta Straka byl namíchat tatarák ale ten hlad a nadšení do soubojů bylo neskutečné. Neřek bych, že tohle s LFC jsou hráči schopní zopakovat. Každopádně těším se taky

Reagovat
R22

#LFC team v Everton: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Lucas, Henderson, Gerrard, Moreno, Ibe, Coutinho, Sterling

Ibe

Reagovat
R22

#LFC Subs: Ward, Johnson, Lovren, Lambert, Sturridge, Allen, Markovic

Reagovat
R22

sakra, jsem pod souhrnem, sry

Reagovat
cristiano.K.

snad se z toho neposere, má na to

Reagovat
smazaný uživatel

tým plný průměráků divím se, že mají vůbec tolik bodů... V posledních letech vůbec PL nějak upadá... Takovýhle hráči by dříve hráli maximálně v týmech z dolní půlky tabulky a ne v Liverpoolu

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe, no parada, ale nie ze ho po pripadnom slabsom zapase(kvôli prilisnej motivacii) Brendan odpise, z neho moze byt vyborny hrac...

Reagovat
cristiano.K.

Ospina mi připomíná Mignoleta, fantastický na čáře, slabé výkopy a centry

Reagovat
risk je zisk

Už se těším na Kanea v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

proč by šel k horšímu týmu?

Reagovat
risk je zisk

Gunners o něho nestoji

Reagovat
smazaný uživatel

za 500m možná

Reagovat
smazaný uživatel

on bol vzdycky velky talent alebo tak vyletel?

Reagovat
smazaný uživatel

no, ke konci minulé sezony se ukázalo, že by mohl být u nás i platným útočníkem

Reagovat
smazaný uživatel

konkurence na bodu mrazu

Reagovat
Elbow

Ani jedno, on se na to sám vypracoval.

Reagovat
Zaschrona

pisu si

Reagovat
smazaný uživatel

to máš 12.5 Colemanov, nie?

Reagovat
Zaschrona

To mas ty. Ty jsi psal o 40 mega za Colemana.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, posledný krát, ja som si určite nič také nevymyslel

Reagovat
Zaschrona

No ja taky ne. Nicmene pokud ted tech 40 mega zase zminujes sam, beru to jako tvoje priznani.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Levy by nám neprodal ani shnilý jabko

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Londýn je bílej, Madrid červeno-bílej, tak snad Liverpool bude večer modrej.

Reagovat
hitZor

Londýn je modrý proboha

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako Manchester

Reagovat
hitZor

Napsal bych, že i F-M, ale to jaksi ztrácí smysl, když tu jsou jen dva týmy, z toho ten druhý je farmou prvního

Reagovat
smazaný uživatel

Milner rozluckovy gol pred odchodom do LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenávidím zápasy ve Villa Parku. Tohle jsou hodně důležité tři body vzhledem ještě k tomu, že Citizens ztratili.

Reagovat
Error

Gary Hooper hattrick ♥

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Arsenal mimo poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ma ešte viac mrzí tá strata so Swans v minulom kole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

skoda no

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, po zápase United přidám ještě jeden..

Reagovat
Miguel19

Zatím parádní kolo

Reagovat
smazaný uživatel

ešte účka ostrouhaj a bude dokonalé...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gryphonheart

Crystal Palace je nejlepsiii... samozrejme krome Evertonu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

jooo

Reagovat
smazaný uživatel

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuxedo
Reagovat
smazaný uživatel

Chce to heslo. Daj sem.

Reagovat
Tuxedo

druhy odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

No mne islo o to heslo. Tak nic

Reagovat
Tuxedo

to je heslo : druhy odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Ten modrej shit si musí rvát vlasy po tom co nechali odejít do wolfsburgu

Reagovat
kvasha16

nejak neunasas

Reagovat
blade115

Nehorázně mě jebe, že nám zůstal tým, kterej v únoru vede ligu o sedm bodů no.

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

jn, to urcite vsechny fandy chelsea fakt sere, ze misto de bruyneho hraje lepsi hrac a misto schurrleho taky

Reagovat
kvasha16

no zas s tym lepsim hracom by som brzdil, koho mas na mysli v pripade KdB?

Reagovat
smazaný uživatel

oscar

Reagovat
kvasha16

KdB teraz v podstate vobec nesledujem, ale fakt si myslis ze Oscar je lepsi? KdB ma tie statistiky vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

kdb toho dost sbira ze standardnich situaci, v cfc chybi mozna tak jeho primaky, jinak to je dobre osetrene... a oscar dava dulezitych golu i tak dost, pricemz ma o mnoho vic defenzivnich ukolu jak kdb ve wolfsburgu; brazilcovu neocenitelnou praci, kterou poctive plni, by kdb nedal, on je docela flink, dale krome strely je ve vsech hernich cinnostech slabsi jak oscar, takze ja mam jasno

Reagovat
blade115

Nevím, jestli je lepší, ale Oscara bych za něj nikdy nevyměnil... Ostatně skoro za nikoho.

Ale je fakt, že Kevina i Andrého bych v týmu měl rád, ale k čemu by to bylo, když by jen seděli... To se radši podívám, jak hvězdí jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

je lepsi pro to, co aktualne hraje chelsea, takhle to bylo myslene, stejne jako pro vlky je bezpochyby lepsi kevin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

LOL Real

Reagovat
Liquid

hrdinové ze Stamford Bridge , 14 kol do konce = 7 bodů náskok, to by se nemělo posrat

Reagovat
Infernoqt

tak plichta na Arsenalu, plichta s námi, plichta s Liverpoolem, prohra s QPR ... možná remízu s Evertonem , ale ty ted musí porazit leccos. A ještě Saint doma, to může být taky plichta. A City s Tourem šlapou o poznání lépe, než bez něj. Dá se říct, že Toure je mozek celé jejich hry. Kdepak Silva nebo Aguero...

Reagovat
smazaný uživatel

Nová stránka na fb. Lajkněte nás!

https://www.facebook.com/pages/Hints/894373453962564

Reagovat
kvasha16

300. pre takuto tabulku na konci sezony

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
SunFells

Interesting line from Mourinho that Villa has "one of best squads in country." Lambert bemused by that one. "That's his opinion," he says.

Reagovat
smazaný uživatel

Šílený fotbalový den tohle, aspoň některé věci zůstávají neměnné

http://gfycat.com/SoupyAntiqueEastrussiancoursinghounds ( )

Reagovat
-Kopy-

? vždyt hrál dobře a měl asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

a pěknou, ten centr byl luxusní.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
vodka

ale má asistenci

Reagovat
kvasha16

.. esste k tomu pridal asistenciu, typicky Torres

Reagovat
alcantara

Prvy hrac v historii, co sa posmykol...

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý hrac v historii, který si, bohužel, vydobyl na tohle patent.. Já mu přeju, ale tohle se prostě nestává každýmu..

Reagovat
Robochelsea

Zase vo forme.

Reagovat
SunFells

ELJERO ELIA ‏@ELJERO11ELIA 1m1 minute ago

Btw everything is ok with my balls. I am lucky I already have 3 children #lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

to je kráľ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Heh, som sa dostal k Joseho vyjadreniam na predzapasovej tlacovke

R: "Je to kvůli trestu Diega Costy (na téma, proč José nemluvil k médiím)?"

José: "Ne jen kvůli tomuto."

R: "Budete nějak reagovat na trest..."

José: "Nebudu reagovat. Možná bych byl potrestán za to, že reaguji. Radši o tom nebudu ani přemýšlet, protože možná čtou mé myšlenky a to nechci."

José na otázku, na jakou pozici s Cuadradem počítá: "Brankář? Nemožné, protože ho nepotřebujeme a střední obránce? Nepotřebujeme a je příliš malý - jinak může hrát všude."

R: "Je Cuadrado už připraven hrát?"

José: "Myslím si, že je, pokud Premier League nebo FA nevydají nějaké pravidlo, jak ho zastavit."

R: "Nikdy jste nevyhrál zápas ve Villa Parku... Proč tomu tak je?"

José: "Protože soupeř dal více gólů než my a nebo někdy dal stejně gólů."

José: "Víte, proč tady dneska jsem (na tiskovce), takže nemůžete očekávat, že jsem super šťastný, že jsem tady."

R: "Musíte tady být?"

José: "Ano."

R: "Zítra Drogba nebo Rémy?"

José: "Ano... jeden (z nich)."

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kovi81

Reagovat
cristiano.K.

tuhle aroganci miluji

Reagovat
Liquid

Reagovat
guzman

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

nejnudnější derby co sem kdy viděl, du zapít ztrátu dvou bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší merseyside derby ever a především díky těm dvoum kokotům na lavičce.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Běž si koukat na zápas o 3. místo na afconu nebo na japonskou ligu nebo někam do saudský arábie.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
niflheim

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak doufám, že Ibe bude v základu pravidelně. Jeden z těch lepších od nás dnes.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak na okraj.. co měl udělat Rodgers jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

Nestřídat Coutinha. Ani Sterlinga. Ven měl jít Gerrard nebo Henderson. Posunout Cana do zálohy ve 2. poločase kdy jsme se pokoušeli o nějakej tlak. Sturridge nedostal pořádnej míč, neměl od koho.

Reagovat
smazaný uživatel

A Martinez nepochopitelně vyndal Bešiče, sice měl žlutou ale on by to dohrál už v klidu. Barkley jasně oživil Everton a kdyby přišel o 20 minut dřív, tak vyhrajou. Mirallasem jim taky odešla energie, to nevím proč ho střídal.

Reagovat
Zaschrona

A zase samozrejme tam nechal nepochopitelne dlouho Naismitha a hlavne Barryho. Jit doma do derby s takovouhle priposranou taktikou, moc pozitiv z toho brat nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho měl zranění z prvního poločasu. Měl být střídanej už o poločase, ale nakonec to zkusil. Sterling asi mohl zůstat, ikdyž taky nic moc nehrál a navíc ho taky určitě něco bolelo. S tím Emrem souhlasím. Musí tam začít už hrát, protože naše záloha je tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

j, Coutinho byl asi zraněnej ale tím pádem mohl posunout právě Emreho nebo i Raheema a zkusit jiný rozestavení, byla tam část zápasu kdy Everton jen odkopával balony a vyloženě se to nabízelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak s tím bych souhlasil. Nejhorší na tom je, že kromě Coutinha a asi toho Emreho prostě nemáme záložníka, kterej něco vymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

emre je shit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

jenže je otázka jestli by při hře na 4 obránce zvládl beka Ibe.

Reagovat
13

Mignolet

Touré Škrtel Sakho

Ibe Can Hendo Moreno

Sterling Coutinho

Sturridge

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

preco nie

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Nejnudnější Merseyside derby.

Reagovat
stiflerovamama

Tak dnes od oboch timov slabsi vykon. V prvom polcase nam tam chybal pravy utocnik a v druhom, ked bol zase utocnik, chybal tam niekto cez koho by tie utoky isli ( Coutinho). Takze od odchodu Coutinha sme tam toho moc nevymysleli. Vyborny opat Can, Mignolet

Buduci zapas snad uz s Danielom od zaciatku, tak isto dufam, ze aj Jordan pojde buduci zapas od zaciatku, ci uz opat namiesto Lazara, alebo by som mozno vyskusal tie kraje Ibe- Markovic.

Reagovat
13

Ibe ♥♥♥

zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Fakt mě neskutečně potěšil, takovej mladík a zvládal to uplně s přehledem.. Jako bych viděl Sterlinga v jeho začátcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt mám pocit, že Ibe je na tom ještě líp než Raheem v začátcích.

Reagovat
fff

Reagovat
vodka

Sterling taky začal skoro o rok dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

pri tomto merseyside derby som mal pocit, že pozerám jeden zo zápasov základných skupín afrického pohára

Reagovat
vladis271

ja som mal pocit, že druhý polčas trvá 90 minút. A keďže máme niečo s rozlíšením na telke (nie je vidieť vľavo hore časomiera a skóre), tak som sa začínal báť, či niekde poblíž nie je čierna diera a kvôli dilatácii sa mi spomaľuje čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr by to boli drogy ktoré užívaš, nie čierna diera.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad v létě přijde nějaký schopný záložník. Jediné v čem jsou naši záložníci dobří je presink. Jinak neumí snad nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně máme Emreho. Tak toho tam už konečně využít.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby nastoupil do takovýho zápasu Mario a předvedl takový výkon jako Daniel (samozřejmě mají na jeho výkonu hlavní podíl spíš spoluhráči než on sám), tak je tu kritizovanej jako největší tragéd.

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
avicii

nepredviedol vobec nic...

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
13

Jako souvisí to samozřejmě s podporou zálohy no, hlavně s tím středem, kterej prostě není na úrovni velkoklubu ani omylem. SG už to nevytrhne, Allen mě dnes fakt štval a Hendovi stačí akorát běhat, aby byl nejlepší z nich.

Nicméně Danny alespoň napadal dost a nejsem si vědomej něčeho co by udělal špatně. Až bude mít Mario takhle zmáknutej pohyb a bude na něm vidět stejná chuť pracovat pro tým, tak bych mu mohl odpustit, že mu to nejde.

Reagovat
fenixLFC

by si nebol ty keby do toho zas nepchas chudacika maria

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel.

Reagovat
vladis271

Reagovat
dantetomas

to preto, lebo je Mario čierny...

Reagovat
cristiano.K.

Sturridge je bez Coutinha poloviční, navíc k tomu přidala i hra Evertonu,byli zalezlí a ten protostor byl neskutečně přehuštěnej.

Reagovat
Hachim Mastour

Tak čo LFC fans ? Stále si myslíte že skončíte v TOP 4 ? Boj to bude napínavý.1. miesto už je asi jasné.2.miesto povedzme MCFC.3. miesto Soton/MUFC, 4. miesto AFC/Spurs.Nutno podotknúť že AFC bude mať už mať už len 3 "ťažké" zápasy.

Reagovat
avicii

no ja tomu uz neverim...

Reagovat
13

Reagovat
Cobra

S tím Sotonem bych brzdil. Vždyť mají o pouhé 2 body víc, než konkurenti za něma.

Reagovat
Darren Fletcher

ak o tretie zabojuju soton a united, jeden z nich by mal byt stvrty nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Tiež mi to príde ako čudná teória.

Reagovat
Hachim Mastour

Ide o to že o 3. a 4. miesto bojujú 4 tímy. Takže Liverpool to bude mať véééľmi ťažké.

Reagovat
avicii

velmi slabe derby, kazdy mal asi 1 dobru sancu a tym to haslo, nase sance na LM zoslabli...

Reagovat
monty25

No, asi jedno z nejnudnějších Merseyside Derby, co jsem kdy viděl... Ze strany Liverpoolu je škoda Ibeho tyčky v 1. poločase. Jinak tam nebylo skoro nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Gunneri: A čo ta veľka papuľa Szczesny dnes nepridal nejaký trefný komentár k zápasu? Či na to nemal čas z lavičky? Snáď tú kreatúru sympaťák Ospina natrvalo vytlačí z bránky.

Reagovat
Hachim Mastour

Ja vám zasa závidím Llorisa.

Reagovat
smazaný uživatel

20 - Jermain Defoe has now scored a Premier League goal against all 20 of the current Premier League clubs. Neat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jermain Defoe has scored more Premier League goals for Sunderland in 3 games (2) than Jozy Altidore did in 2 seasons.

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
13

Austin může přijít o zbytek sezony

Citelnou ztrátu utrpělo QPR, kanonýr londýnského klubu si ze zápasu se Southamptonem (0:1) odnesl zlomenou nohu a dost možná přijde o zbytek sezony.

Sbohem QPR

Reagovat
smazaný uživatel

neviděl bych to tak černě, přijde Sherwood, vytáhne nějaké supertalenty z akademie a zachrání se

Reagovat
bayern987

Tak nic no.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi ho sice líto, ale QPR stejně nemám rád. Snad sestoupí.

Reagovat
dantetomas

chvalabohu (nemyslím tým Austinove zranenie)

Reagovat
bayern987

Austin QPR to může zabalit.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Ještě i ten druhej gól mu třeba přišij namísto Walcotta, jako to udělalo pár hlupáků na Twitteru, ať to máme kompletní.

Ramsey to má fakt těžký. Buďto je hypergigaultra tahoun a bůh pro všecky; anebo je hypergigaultra tragéd, co je moc špatnej i pro tribunu. Ačkoliv realita je samozřejmě mnohem barvitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne jsem cekal, ze ho pribehnes obhajovat a klidne to i hazet na Ospinu, ze to spatne vyrazil Nepatrim k tem trotrum, co z neho delaji prumeraka a furt ho hejtujou, ale dneska mu to proste neslo a tenhle gol jde hlavne na jeho triko. Holt asi i to mas problem uznat

Reagovat
vitasrp

Podle mě jde tenhle gól hlavně na hráče, kteří prohráli ten první souboj a nechali hráče Tottenhamu na první tyčce hlavičkovat.

Jako Ramsey neměl usnout a Kanea uhlídat, ale pamatuju se, že jsem tady jednou Terryho chválil za to, že v podobný situaci nezaspal a podobnou dorážku dokázal zblokovat. Daleko spíš než špatný nebo hrozný bránění bych to označil za "normální" bránění, protože tahle chyba se stává celkem často. Ono je vážně těžký tyhle "druhý" míče kontrolovat, protože hráči se většinou koncentrují na to, aby vyhráli první míč - jakmile pak dojde k teči, zblokovaný střele nebo podobný věci, vzniká z toho ve většině případů solidní chaos.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade bys to dal za vinu Koscielnemu, ktery prohral souboj s Vertonghenem a Dembelem zaroven? Ja v tomhle vidim nejvetsi vinu u Aarona, ktery ho proste nezachytil a nebyl u sveho hrace

Reagovat
vitasrp

Ze svýho pohledu určitě, byl bych naštvanej, že se nevyhrál ten první souboj. Jinak ještě podotknu, že bráníte ty standardky zónově, přičemž v tu chvíli se ona chyba při teči/prodloužení udělá snad ještě snadněji.

Navzdory tomu - určitý podíl Ramsey na tom obdrženém gólu má určitě, to se vyvrátit nedá.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Uplně přesně napsáno. Tohle někomu dávat za vinu, to bys pak moh vinit kdekoho za kdeco. Pro útočícího hráče je v takových situacích o mnoho snazší reagovat.

Reagovat
Nikikrew

Njn ale Ramsey tam nikoho nemal a Kane bol uplne sam, kebyze si ho normalne drzi tak ten gol vobec nemusel padnut. Ale bolo tam viac faktorov zlyhanie, nie iba Ramseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký jo, ale vuebc se nepohnout je průser.. Podivej se na Bellerina (kterej jinak odehrál bídnej zápas), jak na každou teč reagoval a byl nejblíž tomu zablokovat tu Kaneovu dorážku, přestože hlídal svýho hráče.. Coq bohužel chtěl hlavičkovat, takže se od tyče pohnul.

Největší chybu tady vidim v tom, že v místě, kde Kos prohrál souboj se dvěma silovýma vysokýma hráčema Arsenalu, nebyl Merte. Ten by měl bejt v tom největšim ohni, kde to hrozí, že půjde centr. Že Kos takovej souboj prohraje, neni nic zas tak divnýho. Potom už statickej Ramsey na zadní tyči nezaregistruje pohyb útočníka a je to v prdeli uplně...

Reagovat
*CZE*

Může za to Ospina, kdyby ten míč nechal tak to letí na Coqa, kterej by to vyhlavičkoval pryč

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa všetko vždy nechalo na Coquelina, tak by sme dodnes neprehrali a boli prví v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere by to na brankove care zpracoval a jeste zalozil smrtici kontrn, pricemz by ho nakonec nuzkama uklidil Hugovi do brany

Reagovat
smazaný uživatel

může za to Wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To, co dneska předvedlo Shity, za to bych jim vzal roční výplaty! Šaškům přepláceným.

Reagovat
smazaný uživatel

Reportér BBC: "Je pěkné vidět vás se zase usmívat."

José: "To jen kvůli BBC. Vy nejste ti, kteří hráče suspendují nebo kdo volá po tom, aby byl hráč suspendován. My jsme pořád přátelé.

A nedá si pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

ten harry je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

ten gol co dostali city

Reagovat
smazaný uživatel

IVANOVIC JE NEJLEPŠÍ PRAVÝ BEK NA SVĚTĚ! UŽ DLOUHOU DOBU!

Reagovat
niflheim

No hlavně má málo slabých zápasů. O zbytku by se dalo hodně polemizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Referendum mohli sme za to každý mať 1.2€, ale aj tak - výsledok potešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

pravo je hodnotove, sloboda je klucova ako v konzervativizme, tak v liberalizme tak aj v personalizme. diktatura mensiny je tvrdo socialisticka aj ked sa skryva za ludske prava - rozsieva len nenavist. Kazda civilizacia si chrani svoje hodnoty, ked ide o jej mentalitu vnimania spolocnosti... rimania barbarom nedali nijake vysoky urady, pripadne prava - rimania tvrdo stavali limes, aby ochranili svoje hodnoty. Ochrana civilizacnych hodnot nie je otvaranim stavidiel a dvier tak, ze je to ako s muslimami: najprv to boli hostia a teraz je tu hosti tolko, ze tu platia ich pravidla. Ucelom referenda preto nie je bojovat ci branit vyvoju, ucelom je aby sme sa neprepadli spat... ak ste si stale neuvedomili, co som tymto chcel povedat, europa zanika a zanikne a vy len hlupo urychlujete podporu zaniku... pretoze ked sa stratia hodnoty, na ktorych bola postavena, uz nic nebrani k tomu, aby postupne zanikala a zanika(tym myslim vymieranie narodov, ktore postavali dnesne staty)... viem, ze si to neuvedomujete, lebo v tomto medialnom chaose tazko selektovat veci, ktore su dolezite, ktore nie su dolezite a ktore su spravne a ktore spravne nie su... ved, nikto nema na nic cas...

som proti diktature mensiny, ktora sa stavia za "ludske prava"...

Reagovat
smazaný uživatel

Aka diktatura? Kto ti co diktuje. Oľo ty si sa v tej Wallhale fakt uz pomiatol nadobro? Ta tvoja mensina nechce nic ine len rovnake prava a slobody ako vacsina. Ale keby sme pristupili na tvoju hru, 21, 3 % je na tejto planete mensina.

Reagovat
vodka

Reagovat
protiproudu

Reagovat
C-M@ster

"pretoze ked sa stratia hodnoty, na ktorych bola postavena, uz nic nebrani k tomu, aby postupne zanikala a zanika"

tak to aby se ženským sebralo právo volit, ne?

Reagovat
Rssa

Ženských je více = většina. On píše o menšině.

Reagovat
Robochelsea

Vodičák by stačil

Reagovat
Robochelsea

Kámo, to referendum nebolo o moslimoch a imigrantoch ale o gayoch.

Reagovat
smazaný uživatel

V konzervatismu rozhodně není klíčová svoboda a už vůbec ne ta individuální, ale autorita či hierarchie. Diktatura menšiny je hloupost, v socialistické společnosti je klíčová rovnost. Diktatura menšiny vzniká sice v demokratické společnosti. Hlavně ale kvůli oligarchii, která se zákonitě vyprofiluje v každé skupině, společnosti, kde se lidé slijí v masu. Referendum nemůžeš považovat za diktát menšiny, už z principu, že je potřeba získání většiny.

Jinak celý tvůj pěkný proslov se táhne silně v konzervativním duchu. Obracení se do minulosti a její gloryfikování, předsudky, zděděné hodnoty, pesimismus při pohledu na vývoj kupředu. Netvrdím, že takový postoj je špatně, ale profiluješ se dost očividně.

Reagovat
vladis271

a preto sme mali podporiť referendum, ktoré na právnom stave vecí nič nemení ty kokotko?

Reagovat
smazaný uživatel

Domino je mimo, bohuzial..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

a ešte jedna vec. Mne Rím pripomína omnoho viac západný liberalizmus (vid. napr. HDP USA) než východný konzervativizmus. TAKžE NETREP.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

jaká diktatura proboha? Homosexuálové existují a existovat budou, že se nebudou moct "brát" s tím v podstatě nic neudělá, tak prostě jen budou spolu žít bez papíru a až jeden onemocní, tak tomu druhýmu neřeknou v nemocnici, co s ním je, minimálně ne oficiálně a když umře tak po něm nic nezdědí. Vymazává to homosexualitu a posiluje tradiční rodinu? Vůbec ne, akorát se to naivně tváří, že na homosexuály nebude vidět.

Adopce dětí z děcáku? Tady už je to samozřejmě složitější hlavně kvůli tomu, že si umím představit, že takový dítě od dvou tátů budou děcka spíš šikanovat kvůli tomu, kdo jej vychovává, což ale není problém toho dítěte nebo jeho "rodiny", ale problém toho, že část společnosti je homofobní a nenávistná. Furt ale podle mě lepší vyrůstat někde, kde tě materiálně zabezpečí a mají tě rádi než v děcáku.

Mimochodem, asi si to neuvědomuješ, ale argumentuješ docela podobně tomu, jak argumentují radikální islamisti. Jedním z motivů jejich propagandy je úpadek tradic a hodnot tradiční společnosti a nutnost jich podporovat a utvrzovat. Akorát každej označujete za barbary a méněcenný lidi někoho jinýho (jen u homosexuálů se shodnete)

Reagovat
Arbiter

U těch adopcí je problém i trochu někde jinde, sice si přesně nepamatuji zdroj a nemám to ověřeno někde více, ale četl jsem, že vztah mezi homosexuálními páry je méně stabilní než vztah mezi heterosexuálními páry. Dále pak že homosexuálové mají větší tendenci k promiskuitě než heterosexuálové. Jak říkám, nemám to úplně důvěryhodně potvrzené, na druhou stranu i tohle může být aspekt, který mluví v neprospěch adopce homosexuály. Pokud to však není pravda, tak tam není co řešit...

Reagovat
soukup

pokud jde o počet oficiálních rozvodů, tak tam jsou nějaký data k dispozici třeba tady: http://data.blog.ihned.cz/c1-59369400-aktualni-data-o-registrovana-partnerstvi

podobný čísla byly minulej týden i v ČT, tam už si to nepamatuju přesně, ale bylo to zhruba srovnatelný

Reagovat
vodka

no, to bych s jistotou právě vůbec netvrdil, to mi spíše přijde jako info z roku 1950. A vem si, že u nás se rozvádí 50 % manželství, máš pak taky spoustu dětí, které se do manželství ani nenarodí apod. navíc je dokázané, že pokud má pár dítě, tak má určitý "společný projekt" a vztah vydrží delší dobu.

Reagovat
Arbiter

tvrdí to Klimeš:

Podle psychologa Jeronýma Klimeše dnes v našich podmínkách trpíme nedostatkem možnosti psychologického posouzení heterosexuálních adoptivních rodičů, což vede k nízké možnosti posouzení jejich kvality. Vzhledem k jisté míře uzavřenosti homosexuální komunity úměrně tomu roste i zhoršená možnost posouzení homosexuálních párů, které chtějí dítě adoptovat, a to právě z důvodu obtížného posouzení páru. Dále uvádí, že homosexuálové jsou nehomogenní a spíše než heterosexuálové trpí z dětství týráním a zneužívání, což se může v dospělosti projevovat ve vztahu k dítěti. Kromě toho lze podle něj předpokládat vyšší pravděpodobnost „rozvodu“ homosexuálů než je tomu v případě rodičů opačného pohlaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som si, ze si inteligentny clovek, ale tolko domnienok, predsudkov a skatuliek najdem snad len u prispevkov od Vlada...

Reagovat
C-M@ster

Já bych k tomu spíš řekl jinou věc.

Kdo viděl nějaká videa s Danem Arielym na videacesky.cz nebo kdo četl nějakou jeho knihu, ten ví jednu věc. Když je nějaké takovéto referendum nebo třeba obyčejný dotazník, tak dotazovaný když neví, volí variantu "ano", protože podvědomě počítá s tím, že za něj bylo rozhodnuto správně. Oni měli i nějaké experimenty, které toto dokazují.

A teď se stačí podívat, jak kostrbatě jsou otázky položené. "souhlasíte, aby se nemohlo", "souhlasite, aby nebylo umozneno" "souhlasite aby nemohly". Nebylo by snad logičtější položit otázku "souhlasíte, aby mohlo" a odpoved ANO mohlo, ne NEMOHLO? Ted je odpoved ANO nemohlo, NE mohlo.

Nicméně, i kdyby to bylo položené normálně podíl by se hnul max o pár procent.

Jsem rád, že to homofobní referendum nedopadlo.

U nás je podle mě momentálně pro adopcí gayů tak 40-45%. Někomu to může přijít jako hloupost, ale já osobně jsem rád, že třeba v TV seriálech přibývá homosexuálních párů s dětma, tím pádem to lidi čím dál víc berou za normální věc. Za takových 5-10 let už by mohlo být referendum u nás a mohlo by to projít.

Reagovat
Robochelsea

No to by som strašne rád videl, tých tvojich 40-45%

Reagovat
Robochelsea

*No,

(Pre Yunga.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

A proc by neco tak obludnyho vubec melo prochazet? Proc se, proboha, musi protlacovat nejaky silenosti, ktery jasna vetsina lidi nechce a hraje se to na nejakou notu "lidskych prav a svobod" nebo "rovnosti"... Kdyz to prezenu, tak jde jen o vyuziti toho, ze lidi jsou liny chodit volit a diky tomu, ze se nedostavi minimalne potrebne % lidi, tak se tim umozni ruznym skupinam vlivnych protlacit vselijake uhozenosti, ktere ale vetsina nechce... Co to je za demokracii...

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

neuspesne referendum bude odrazovy mostik a vietor do plachiet LGBT lobbistom, politikom a mediam na dalsie systeme kroky k zmene mentality ludi... ak sa nieco nezacne diat, rodina ako ju pozname zacne mat este ovela mensi vyznam, ako teraz... nacizmus sa nam snazil zobrat vieru, komunizmus narodnu identitu a dnes sa nam snazia zobrat rodinu, co smeruje k rozkladu spolocnosti a statov, ako ich pozname...

Reagovat
smazaný uživatel

*systemove

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

Reagovat
božský John

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
j_mrazik

Všichni tady chcípneme!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

A vieš čo je sranda? Je mi jasné, že to fiasko 21 percent museli nejako obhájiť. Ale použiť argument o nejakej antikampani voči referendu je vtip. Na mňa sa nevalili billboardy antikampane, ale na každom kroku som stretával plagáty 3x áno pre rodinu. Až som sa bál, že ich nájdem nalepené aj na chladničke.

Reagovat
kvasha16

to mozno hej, ale na internete, v novinach a vsade inde okrem bilboardov sa viedla neskutocna antikampan, napriklad skoro na kazdej stranke na FB co mam lajknutu na mna vyskakovali clanky utociace na referendum

Reagovat
vladis271

a na mňa vyskakovali konšpirácie a homonetvoroch ktoré lajkovali moji priatelia na FB. AZR má viac lajkov než "povedzme nie nezmyselnému referendu:

A to, že SME, denník N ako liberálne denníky sú proti referendu nemôže nikoho prekvapiť. Dokonca sa proti postavila aj Pravda, čo ma milo prekvapilo. Ale nijak ma neprekvapil Rostas, slobodný vysielač, slovenské hnutie obrody a x ďaľších národných, konšpiračných, či cirkevných webov, ktoré logicky z ich pohľadu hlásali propagáciu referenda. Takže hovoriť o nejakej antikampani je fakt mimo.

Reagovat
vodka

slobodny vysielac

Reagovat
vladis271

Mňa mrzí, že tí anální Putinovi prostitúti prebrali názov média, ktoré pôsobilo v časoch SNP.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

A je ti treba jasne, ze 21% bylo porad mnohem vic, nez treba u nas v CR chodi volit do senatu nebo k eurovolbam? Ze se temer ctvrtina naroda zmobilizovala k tomu, aby temer vsichni proti tomuhle sli dat hlas, to je spis v dnesni dobe uspech. Ta ucast by byla mnohem, mnohem nizsi, kdyby ta otazka byla postavena obracena, ne aby slo o brzdeni tohohle proudu, ale o to, jestli vubec se ma tenhle proud nechat rozbehnout...

A ze mainstreamova media a vasi pravdolaskari tenhle uhozenej smer podporujou a nazory proti se zesmesnujou nebo ani nedavaj poradne moznosti je v mediich zargumentovat, to snad neni zadny prekvapeni.

Reagovat
vodka

a nezapomeň oddat, že dětské domovy fungují na jedničku

Reagovat
Zaschrona

Ja nemam problem, aby jako posledni volba sli k tatovi a tatovi, porad to bude ve vetsine pripadu lepsi, nez detsky domov. Ale jako posledni volba.

Reagovat
vodka

s tím já v podstatě souhlasím. Není nic horšího než DD, ale to referendum by právě radši posílalo děti do DD. A pokud se nekdo chce dobrovolne starat o nechtene dite, tak nevidim zadnou neprekonatelnou prekazku, proc by nemohlo dite vychovavano stejnopohlavnim parem (a vsadil bych se, ze mnohem casteji nez 2 typci to bude "mama a mama", coz mi prijde dokonce lepsi nez svobodna matka sama).

Reagovat
vladis271

21 je trapas. Jediný prieskum predtým písal o 35 percentách, a toho čísla som sa celkom bál, lebo by dodalo legitimitu. Bolo jasné, že 50 percent neni reálnych, takže 35 by bol úspech. Ale 21 je trapas a som rád, že naša spoločnosť nie je až tak bigotne východne-konzervatívna.

A s médiami chod niekam. Videl som jednu diskusiu a AZR dostala na frak. A nehovorím o ich názoroch, ale o spôsobe argumentácie. Totálne nepripravení na diskusiu, neschopní vysvetliť a odkomunikovať referendum.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou AzR mas pravdu, ale diskusia s tebou konci a zacina na tvojej posadnutosti AzR a osatnymi mediami ci skupinami, namiesto toho, aby si sa pozrel na hodnotu otázok, a nie na na ich formu, ci na to, kto ich propaguje.. je skoda, ze mas dost jednoduchu logiku premyslania...

Reagovat
vladis271

ty ma chcš zabiť.

Hodnotu? Referendum ktoré v prípade úspechu aj tak nič (alebo len úplne okrajovo mení) nezmení na právnom stave vecí a spoločnosti.

Vždy keď mi nacionalista povie, že som jednoduchý, vykuknem z okna a pozriem, či niekde neletí meteorit alebo atómová bombaa a neblíži sa koniec sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudol si nakoniec: " ty kokotko" och Ty Einstein

Reagovat
vladis271

*ty kokotko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

hlavne ma potešila účasť. Tých 35 percent, čo písalo v prieskume SME by som považoval za prehru.

Reagovat
Nikikrew

njn mnohi (vratane mna) by nato aj isli, ale nakolko to bolo tak medializovane a uberalo sa horsou a horsou cestou, tak nesli.

Reagovat
Minister

podobne

Reagovat
fenixLFC

to si nemyslim, velka vacsina nesla kvôli tomu lebo im bolo jasne ze drviva vacsina co sli bude za. Preto aliancia aj vsetci ostatni postupne museli obracat a zacat presviedcat tych co boli proti aby dostali 50%. Presne preto som nesiel, lepsie neist ako dat trikrát nie a riskovat ze to aj tak prejde. A to mozem povedat ze ma media neovplyvnovali kedze som skoro cely cas bol v cesku a s nejakou antikampanou som sa tam teda nestretaval (sokujuco ň Ale tie argumenty preco to nevyslo boli na hlavu- zhadzovat to na media, pricom ich vlastna propaganda bola fakt zvratena a nezastavili sa pred nicim a chvalenie velke ucasti- to je ako keby v nejakej triede skupinka par ludi niekoho neznasa a spravi proti nemu referndum aby ho napríklad vyhodili. Samozrejme vsetci z tej skupinky to odhlasuju ale budu mat stale mensinu a napriek tomu budu tvrdit ze je vdaka výsledkom cas na dsikusiu a blabla...ved nech si diskutuju ked chcu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

referendum je fiaskom...našej spoločnosti

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

to ze bolo vôbec vyhlasene

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
dantetomas

to je piciak ten Pearson

Reagovat
smazaný uživatel

je to zmrd, doufám, že sestoupí celý leicester! kokoti§

Reagovat
niflheim

Zápas na kokot, nikdo pořádně nekeepoval pressure

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

remíza zasloužená,po šanci na každé straně,jinak nuda. Je to smutný,že náš nejlepší hráč v poli byl mladíček Ibe, nejnebezpečnější byly Gerrardovy střely,které bud neměly razanci nebo mířily vedle. Rodgers se evidentně bál Steveho stáhnout z posledního derby, krom těch střel totiž hrál slabě jako většina. Sakho a Emre to dost s míčem přeháněli, u Emreho aspon člověk ví,co dělá, u Sakha ten pocit často nemám.Simon za ten zákrok

Reagovat
13

Simon celkově začíná působit lépe. A s tou Sakhovo rozehrávkou to může být problém, on u toho nejen vypadá neobratně, ale často i takovym stylem váhá, že to pak nemůže dopadnout jinak, než ztrátou míče.

Reagovat
cristiano.K.

on spíš spoléhá jen na hru tělem, takový to dám si tam tělo a mám vystaráno,ale vždycky mu to může někdo vypíchnout nebo ho zdvojit,což při jeho váhání se včera stávalo

Reagovat
smazaný uživatel

On hodně doplácí na to, že prostě furt chce hrát po zemi a furt chce hrát fotbal. Škrtel se s tím nesere a prostě to odkopne, když mu teče do bot. Jenže když ti pak nastoupí záloha Allen a Henderson a předvedou takový výkony, tak on to nemá komu dát a pak už se dostává do situací, kde jsou na něj 2 nebo i 3 protihráči a posere to.

Reagovat
smazaný uživatel

vcera hral stred strasne

Reagovat
cristiano.K.

jenže do těch situací se dostává zcela sám

Reagovat
Nikikrew

Po zhliadnuti MOTD niekolko postrehov

- druhy gol Spudsu perfektny, ale ako moze hentak hrac mat tolko vela priestoru a pripravit sa na poriadny center, co ako robil Wallcott? AW to vystihol velmi presne, inkasovali sme velmi lacne goly.

- Everton je fakt priserny, jedna sanca za zapas je naozaj malo (doma) ale absolutne nerozumiem preco nehrava Barkley?

- Southamptom znova krocik k LM ale myslim si ze aj tak padnu (14 kol je este velmi velka porcia zapasov)

- Liverpool lepsi avsak nemali ciste sance (Ibeho strela bola perfektna)

-City bez Toureho to je teda pekna tragedia

Dnes dufam, ze WHU da doma United, oni su doma velmi silny, verim im.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Musi hrat Barry a Naismith, Martinez si je zamiloval, i kdyz hrajou hrozne. Tot hlavni problem, no...

Reagovat
Nikikrew

Vy mate podla mna uplne dokonaly tim zlozeny z perfektnych hracov a hlavne kde sa najde vela potencialu. Barry isiel velmi dole, naopak ten Besic sa zacina ukazovat. Barkley je perfektny AM a on sedi na lavicke? Ved on by vam mohol robit celu hru nie?

Reagovat
Zaschrona

No, uplne celou ne, potrebujem nutne posilit kridla a ten Cleverley se taky bude hodit, oproti Barrymu tu hru fakt tak pomalou delat nebude, i kdyz vim, ze je to prevazne jen posouvac, takovy hrac je do toho systemu potreba - pokud to bude delat v rychlosti a ne pul hodiny, jako cim dal tim vice Barry. Ale jinak souhlasim s tim, ze pokud kolem Barkleyho na AM postavime tym, ktery bude vyhovovat jemu a Lukakuovi, tak by to melo fungovat skvele.

Reagovat
kiwwi

Barkley ked ale hra, tak hra dost zle...robi individualne chyby z ktorych sa super dostava do sanci a vpredu nic extra nevymysli...

Reagovat
Zaschrona

Souhlasim, ze nehraje nic moc extra dobre. Ale on je prave jediny, kdo se snazi proti tomu uzavrenemu bloku soupere neco vymyslet - Naismith vetsinou nevymysli vubec nic, protoze nema skoro zadnou techniku, ani kreativitu a vsechno hraje hrozne najisto. Problem je, ze nam v utocne fazi chybi pohyb, hrajeme styl hry, kdy se velmi casto dostavame do situaci, kdy hrajeme proti bloku souperu, ktery ale neumime otevirat. Potrebujem tam vic hracu typu Barkley, kteri budou riskovat to, aby se otevrel, stejne tak i na pozici Barryho, ktery tu rozehravku kolem hrozne brzdi a to same plati i o kridlech - tam potrebujem lepsi hrace 1 vs 1. Myslim si, ze je potreba nechat Barkleyho tvorit, sice z toho budou chyby, ale pokud tam misto nej bude Naismith, tak nejake chyba protiutoky pro soupere stejne prijdou a to vyckavani souperu v bloku a vyrazeni do protiutoku proti nam tedy tak jako tak funguje. Barkley tu kreativitu v sobe ma, jen se mu musi umoznit ji predvest, i za cenu toho, ze bude u toho delat chyby. Jinak se jeho talent nebude moc dal rozvijet... I proto si myslim, ze nam hodne chybi Deulofeu, protoze prave ten diky te svoji sile 1 vs 1 nas alespon dostaval k prilezitostem, dokaze to i Mirallas, ale je tam na to casto sam - nicmene tem se ty chyby dovoluji.

Reagovat
Heisenberg

Pro gunners: Zajiímavé shrnutí zápasu a proč to včera nevyšlo, taky je tam zvýrazněn největší problém Aarona-ztráty na vlastní polovině, autor ještě přidává, proč to není pouze jeho chyba.

http://news.arseblog.com/2015/02/sprs-2-1-arsenal-by-the-numbers-2/

Reagovat
SunFells

Ramsey má milión energie, ale o půl miliónů víc ztrát, to je hrozné. Ale bohužel v tom včera jen kraloval, těch zbavovačů míčů tam bylo dost.

Reagovat
kiwwi

podla MOTD bol vcera najzabavnejsi zapas asi Liecester - Crystal Palace...kto by to bol povedal

ten Pearson tam co skusal?

Reagovat
niflheim

Taky nechápu, to si mohl nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne proti slabsiemu superovi(proti Spurs BR nebude nic menit), by som rad videl 433, pricom Ibe a Sterling by sa casto pohybovali v utoku, ako na krídlach: Mignolet-Manquillo(Flanagan)-Skrtel-Sakho-Moreno, Can-Hendo-Coutinho, Ibe-Sturridge-Sterling

Ale bojim sa o defenzivu a to hlavne u Morena a Cana..

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Spurs: Mignolet-Can/Toure- Skrtel-Sakho,Markovic(Manguillo)- Lucas(Allen/Can)-Hendo-Moreno, Ibe-Sturridge-Coutinho(Sterling)...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toure tazko, dnes hra finále

Nudaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad ho obratem poslal do prdele.

Reagovat
Rssa
Reagovat
smazaný uživatel

nacho vcera 7 interceptions, 5 sklzov a 10 z 11 vyhratych hlaviciek..jeden z najlepsich hracov na ihrisku a spomenul ho tu myslim len yung a heisenberg

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Není pravda a i tak by to z něj dělalo nejzmiňovanějšího hráče (pozitivně).

Reagovat
j_mrazik

Jeho zastínil výkon Ramseyho na intergalaktickou píču společně s Cazorlou, který taky neudělal nic. Záloha byla bídná. Walcott dostane balon od Rosy jak svině a není schopnej, aby si ho pustil a mazal sám na bránu, jak on to má rád (a jak to chce pořád dělat)... tak to ať jde do prdele.

Výkon o hovně, nuda, není bojovnost, chyběl mi tam Wilshere, který by se o to popral a případně aspoň někoho dojel...

Reagovat
oddy

a kterej by pravděpodobně ztratil podobně míčů jak Ramsey

Reagovat
j_mrazik

Třeba by i podobný balony dával dřív od nohy a vyhnul se tak soubojům se silnějšími záložníky Tottenhamu, kteří oproti těm našim měli postavy jak vyhazovači z bordelu.

Reagovat
SunFells

Wilshere? Ten by asi nedával balóny dřív od nohy, ale byl by to schopný vyvést.

Reagovat
j_mrazik

Já z něj měl vždycky dojem, že když to párkrát hloupě ztratil jako Ramsey včera, tak si na to potom dal pozor a dával to dřív. + je schopný vybojovat balon. My měli v záloze spoustu hráčů, který ten balon prostě nebyli schopní získat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhazovačem myslíš Masona, Lamelu, nebo Eriksena? Včera tam byl jediný silový hráč, a to Dembélé.

Reagovat
SunFells

To asi ne. Navíc je to borec, který NLD zvládá. Většina si tam včera nebyla schopná dát přihrávku, jak kdyby se jim třásla kolena.

Wilshere by včera moh být hodně platný.

Reagovat
smazaný uživatel

Yung by ti ale napsal, ze Jack tymu nechybi Jeho a Alexisova bojovnost vcera chybela

Reagovat
smazaný uživatel

Ze nechybi tymu psal vlastne djourou, Yung psal, ze akorat jemu nechybi

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný hráč, prodat do United za 3 mega.

Reagovat
kiwwi

my chceme naspat Welbza

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych tam poslal taky okamžitě

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
raduinho

Burnley To mělo být za 3 body..

Reagovat
božský John

600. pro FK Jablonec

Reagovat
Trand

Reagovat
Matić
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall

to jsou oslavy k vítězství titulu na WHL

Reagovat
J0EL

Reagovat
*CZE*

Tak to je ovšem už celkem k smíchu

Reagovat
Jardin

To je s Nasrim?

Reagovat
smazaný uživatel

610. Pre Zdena Charu.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo stream na united? Ideálně sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

harry kane je docela vtipne jmeno (rodice asi budou amatersti meteorologove, pripadne fanousci dalibora jandy, nebo oboji).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=a189jNd4Cl8

Velká škoda, že k sobě zase nemá Clauda.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

west ham zatim lepší, ale vsadim se že united zase upletou z govna bič

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

west ham udržet prosím

Reagovat
smazaný uživatel

nevie niekto ako je na tom Matt Targett po tom včerajšom zranení

Reagovat
smazaný uživatel

Menší otřes mozku.. na twitteru si stěžoval, že má masivní bolehlav, ale asi nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

90 minut hrajou uplnou tužku ale stejně dycky daj v nastavení gola

Reagovat
niflheim

West Ham mohl vyhrát, ale toto jsou prostě dva body v prdeli. Naprosto katastrofální výkon, snad už do prdele nebude cpát Angela na střed ale na křídlo. Celý zápas jsme hráli naprosto katastrofálně, Shaw skvělý, škoda vyloučení.

Reagovat
13

Toto nejsou dva body v prdeli, ale získanej jeden bod. Víc jste si rozhodně nezasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

zasluzili sme si ten bod minimalne tak ako WHU...tych tutoviek sme mali viac, co tam nedal taky Falcao to mi doteraz hlava neberie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale uznej, že ten Adrian dneska taky zachytal skvěle

Reagovat
kiwwi

to ano, ale Falcao netrafil ani branu zoci voci nemu

Reagovat
smazaný uživatel

Falcaovi moc nesedí PL. Ani bych se nedivil, kdyby jste na něj tu opci neuplatnili.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
čutalista

pravděpodobně to myslel z pohledu ambicí, ne toho co se děli na hřišti

Reagovat
niflheim

Reagovat
13

Protože má nereálné ambice.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten tlak si United ten gól zasloužili. WHU hodně sympatickej výkon, jen tak dál

Reagovat
Matić

MOTM Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Mancs nezasluzene beru bod.

Reagovat
iamek

Zapas jsem nevidel, ale do pici bod je malo. Herrera ani minuta ? Jedno stridani, kdyz se prohravalo ? Kdyby takovy kadr mel Alex ... Uff ...

Reagovat
tulen

za väčšinu zápasu bod je až veľa. utok pobehuje ako splašné sliepky.

toto sme si posrali sami keď sme sa stiahli po tom góle, inak do vtedy MU ani ťuk

Reagovat
iamek
Reagovat
smazaný uživatel

Prej asi otřes mozku. Nohama hýbe a komunikuje snad.

Reagovat
kiwwi

remizu z West Hamu som cakal...teraz mame 3 relativne lahsie zapasy tak by z nich mohlo byt 9 bodov

Reagovat
Matić

Louis van Gaal has won 12 of his first 24 Premier League games in charge of Man Utd, the same number as David Moyes.

Reagovat
iamek

Traged

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mrknetě na mojí FM kancelář a třeba i okomentujte, kdo jste registrovaní. Dík

http://fmseries.cz/viewtopic.php?f=202&t=6444&sid=647d4ba37e51808521a9cad099f76888

Reagovat
Manik...

Tak to tě obdivuji. Já bych to s takhle malým klubem neuměl a vůbec by mě to nebavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tak dělám vždycky. Baví mě na tom to, kam se až můžu dostat. Loni jsem to dotáhl ze Severního Irska až do Realu Madrid a finále MS s USA.

Reagovat
Mimalu

pěkně si mě namlsal zapnou FM, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky o tom přemýšlím, teď jsem akorát začal hrát CS:GO, ale dostávám tam na piču, tak potřebuju zlepšit náladu

Reagovat
smazaný uživatel

neprestávaj, ja som tiež na začiatku dostával, ale už som sa do toho dostal. Hlavne sa tam neoplatí full-out

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dám tomu čas

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, jak už to hraješ dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

hrával som to už tak občasne rok dozadu, ale fakt že aktívne (takú minimálne hodinku denne) od augusta. Najprv som mával také skóre že 3-10 a nevedel som nič trafiť, ale teraz v pohodičke. Začni hrávať deathmatche a hlavne arms race, to ti dá ten cit do ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, dík za radu

Reagovat
SunFells

Paráda, začínat od píky je nejzábavnější

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
j_mrazik

Přesně tak. Mě vůbec nebavilo hrát za Arsenal nebo i druhá liga je až moc vysoko. Ideální je 4. nejvyšší v Anglii. Tam už mám za ty roky svoje koně, tak si vždycky přeju, aby nepostoupili nebo nesestoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek spravedlivý, ale vysvětlí mi někdo, k čemu bylo dobré na 5 sekund poslat na hřiště Smallinga?

Reagovat
Manik...

Zdržování

Reagovat
smazaný uživatel

taktický střídání

Reagovat
smazaný uživatel

beton

Reagovat
avicii

ok nic sa nezmenilo, na United stale 5 bodov

Reagovat
iamek

Zmenilo. O kolo mene

Reagovat
Matić

1. Man City (409)

2. Liverpool (382)

3. Chelsea (373)

4. Arsenal (372)

...

12. Man Utd (294)

Reagovat
Matić

Most shots in the Premier League this season:

Reagovat
kiwwi

teraz neviem ci to ma byt pochvala alebo vysmech

Reagovat
Matić

co myslíš?

Reagovat
kiwwi

no fakt neviem, da sa to brat z oboch stran

Reagovat
smazaný uživatel

chybi u toho treba i procentni uspesnost, no, pak to je vic vypovidajici, treba liverpool ma efektivitu v zakonceni v porovnani s chelsea vazne zalostnou...

Reagovat
kiwwi

vsak to si vies vyratat...tym ze sme pred Liverpoolom aj Arsenalom s cca podobnym poctom golov je pre nasu efektivnost chvalyhodne...na druhu stranu zalostne co sa tyka vypracovania si sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

To je ale spíš chvályhodný, když produktivnější než oni jsme jen my...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu kde nabral Liverpool tolik střel. Asi Mario.

Reagovat
Liquid

zasranej Fergie time

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Infernoqt

tak rád bych to ze sebe dostal, chyba není v obraně, ale prostě záloha nepracuje, Januzaj nevyhraje jediný souboj a Rooney je (bohužel) v záloze z formy, jeho důraz a průniky by se dali uplatnit trochu výše, ale spíše by potřeboval posadit a nechal hrát Herreru místo něho

druhá věc, Fellaini měl dneska hrát od začátku, ty ztráty a rozehra přes zálohu v prvním poločase vedli právě přes Rooneyho a Januzaje, jedinej Blind se snažil dělat svoji úlohu, takže toto bych vyčetl Gaalovi

třetí věc, máme diamant, typická formace na hru středem a pěkné kolmice... nikdo tam netvoří a hrajeme přes kraje na Valenciu a Shawa, kteří pilují lajnu shora dolů po celý zápas, který by normální hráči v tomto tempu nevydrželi, takže pro mě zaslouží pochvalu trio DDG, Shaw a Valencia dneska

od Falcaa už si nic neslibuji, sympaták sice, ale střelecká impotence a očividně mu nesedí náš herní projev, takže at hrajem na jednoho hrota, pohodlně by se mohl střídat s Persiem, vždy jeden by byl fit, nebo si můžem hledat náhradu

mno a v neposlední řadě, projev di marii je zabitej, on potřebuje hrát na úplně jiné pozici, ale mnohem víc se mi líbí naše hra s Herrerou a Matou v jedné formaci, ti dva se skvěle doplňují, jak už to vše sklepáváme na křídla (beky), tak se nedivím, že hrajeme 3-5-2 , což si myslím, že k tomu opět přejdeme, protože shaw stopka, rafael laboruje se zraněními a Youngovi na beku nevěřím... což závěrem nechápu, když už to tak debilně sklepáváme, proč nehrajeme 4-4-2

Reagovat
Infernoqt

už to po sobě čtu

Rooney průniky by se daly** a v prvním poločase vedly**

tou formací 4-4-2 na konci jsem myslel, když necháváme furt valenciu centrovat ve formaci diamantu, proč nehrát klasickou 4-4-2 přes krajní záložníky, klidně 4-1-4-1, dva hroti jsou nám stejně na nic

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas skoro se všim

Hlavně nerozumim tomu, že Gaal tvrdí, že chce větší kontrolu nad hrou, opodstatňuje tim 352 a pak přijede na docela silnej West Ham se čtyrma obránce a průchozí zálohou Rooney, Blind. Hlavně že máme dva téměř identický nepohyblivý hroty. Kdyby místo Persieho nebo Falcaa dal Herreru, tak nejsme tak otevřený a měli bysme větší kontrolu nad balonem v tej záložní trojici, navíc Rooney se může kdykoli během zápasu jednoduše posunovat vejš

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Di Maria je dost slabej co se vrátil, ale já nevim kam ho stavět, osobně mi dává nejvíc smysl asi na křídle. Falcao dobrej, ale nedává van Gaalovi snad žádnej důvod za něj v létě vysypat dalších 40m, když oproti Robinovi toho zase tak moc nepřináší. To už je lepší takový prachy nabídnout za Depaye nebo Lacazzeta

Reagovat
Infernoqt

bral bych je oba, jejich průniky a bojovnost dokáží vyhrát zápas, podle mě Van Gaal svou filozofií hledá moc složitou cestu, když to jde hrát i lehce, dává na zkušenost, ale na formu ani pozičnost nehledí... moc staromodně to hraje, věří formaci v zabezpečení mezer, ale věřím tomu, že kdybychom v zápase s west hamem měli krajní záložníky, i naše centry najdou uplatnění

Reagovat
vodka

Herrera moc ztrácí, takže ve dvojici jenom s blindem zatím hrát nejspíš nebude. Rooney to hraje víc na jistotu a rozhazuje do stran.

Reagovat
blade115

Tady se to podává jako konec světa, ale přitom bod z Uptonu není žádná ostuda. Když tak koukám na náš rozpis, tak tam se to ostatně jeví jako jedna z nejpravděpodobnějších ztrát a případnému klopýtnutí bych se vůbec nedivil. United si letos prošli daleko většími tragédiemi než bylo tohle...

Reagovat
cristiano.K.

ztracený bod pro WHU. Začínám se obávat,aby nezjistili,že je fakt LVG k hovnu

Reagovat
kiwwi

cristiano pls za vyhru sa vo futbale davaju 3 body nie 2

Reagovat
cristiano.K.

*body

spokojenost?

Reagovat
nani92

T-R-A-G-E-D-I-A

Reagovat
iamek

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
Riviera Kid

OT: Hrál vůbec Husbauer nějaké minuty krom toho prvního poločasu a proč není Kadlec ani na střídačce??

Reagovat
oddy

dotaz pro fandy MU - kdyby se neuhrála LM chcete, aby LVG zůstal?

Reagovat
Infernoqt

musí zůstat, aby přišel Depay a Hummesl, jinač ho nepotřebuju a radši bych tam viděl Giggse, musím uznat, že na nákupy bude mít lepší čich, na herní projev a formace se dá hrát mnohem líp

Reagovat
Pigeon

vidím, že se v posilách shodneme na 100%

Reagovat
Infernoqt

možná mu to sedne, utočné křídlo, stejně moc centrujem, jen nevyužíváme potenciál hráčů do svých pozic, protože to máme přehuštěný na stejném postu a nedostatky na jiných

Reagovat
Pigeon

Depay je přesný typ křídel, které mám rád. Výbušný, technicky dobrý silák. Depay a Shaqiri

Reagovat
oddy

Vím, že byly zranění a všechno, ale je únor a ten herní projev je furt špatnej, body sbírají individuality a De Gea. Nehledě na to, že se furt mění formace a hráči vlastně nemají zažitou žádnou, 3-5-2 se přiští sezonu asi hrát nebude, čili letos jde fakt jen o tu LM a pokud by se neudělala tak je to prostě průser a v podstatě ztracená sezona, kdy by se nezískalo vůbec nic..

Reagovat
Infernoqt

osobně, za výkon v prvním poločase bychom se v LM mohli stydět

na druhou stranu, v druhém poločase po inkasovaném golu to byl úplně jinej tým, takovej motivovanej tým jako pod SAFem... takže tam něco je, jen to chce lepší rozestavení, za mě nemá cenu centrovat a hrát přes beky co pilujou lajnu nahoru a dolů a je lepší mít krajní záložníky nebo útočná křídla

tu LM dát můžem i nemusíme, je to moc otevřené na naší pozici a nevím co vše se může stát, podle mě nejlíp 3. a nejhůř 5., jak nás bude tlačit trn v prdeli, určitě se vzchopí, důležitý bude dát Spurs a Arsenal doma

Reagovat
kiwwi

je to jeho zakladny ciel...ked na tom zarezali Moyesa, nevidel by som dovod preco nie LVG

ale moze to dopadnut tak ze vyhra FA Cup a pojdeme do EL, vtedy tazko povedat, FA Cup je pohar ktory chceme velmi a keby ho vyhral tak by to mal s prezitim lahsie, ale aj tak tomu neverim, ze by prezil

a z mojho pohladu? Keby bol volny niekto lepsi, tak kludne, ale ak nebude dostupny ziaden top trener, tak by bolo zbytocne odjebat dalsi rok s novym trenerom u ktoreho by nebola ziadna zaruka

Reagovat
oddy

Kloppa by si bral?

Reagovat
J0EL

Kloppa by snad bral kazdy normalny futbalovy fanusik.

Reagovat
cristiano.K.

Kloppa by bral každý....

Reagovat
kiwwi

no neviem co si mam o nom momentalne mysliet

momentalne by som menil snad len za Guardiolu

Reagovat
kiwwi

myslene tak, ze keby bol teraz okamzite volny Guardiola, tak ho teraz okamzite vymenim za LVG...ineho trenera by som teraz nechcel, mozno po konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

keby si uplne na konci sezony uvedomil ako máme hrať a dalo by sa nato pozerať, tak áno...ale ak mienime hrať stále túto sračku tak mi to bude jedno, ale nemusel by ostať..

Reagovat
wild

urcite nie.. s tymto kadrom ak nespravi LM tak musi letet..ziadny FA cup ani nic ine ma proste nezaujima

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nám United po sezoně neseberou De Boera.

Reagovat
smazaný uživatel

nám?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se kdyby skončil u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial nebude top 4 tak Rodgers pojde a De Boer je najpravdepodobnejsia nahrada, nejake rokovania uz vraj prebehli.

Reagovat
kiwwi

chudak Rodgers...uz na zaciatku sezony vediet ze po sezone konci

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, stalu mu davas ten smajl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja si teda nemyslim, ze by siel, ak nebude top 4. A nedavalo by to ani zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

nič neprebehlo a Rodgers nikam nepôjde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snad veřejný tajemství, že se lidi z LFC bavili s De Boerem o možnosti převzetí LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si to...

Reagovat
Kowe

tak žij v blahé nevědomosti

Reagovat
fenixLFC

to je len tvoje prianie

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak fajn.

Reagovat
Maresma

Reagovat
fff

Zalezi, ci vyhra trofej podla mna.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem ten hype okolo De Boera Preco prave on?

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim kterej hype myslis, takze ti asi neodpovim.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se z těch našich dvou statickejch sniperu asi zbláznim, ve hře jsou k ničemu a když už se dostanou do tutovek, tak to stejně většinou nedaj. Aspoň jednoho už posaď Luis a místo toho buď Wilson, nebo Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

a co třetí statický sniper uprostřed hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně vidim na hřišti Rooneyho radši než kterýhokoli z těhle dvou. To že ho staví do dvojčlenný zálohy je už jiná věc

Reagovat
Hokaido

Link na vcerejsi MOTD ?

Reagovat
Hokaido

Hoši dělejte, za chvili řijedu domů a jestli nebudu mít u jídla na co koukat, bude zle

Reagovat
Hokaido

díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

725. Pro Man U mimo TOP 4

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

když už jsem to načal u preview, tak Bank je podle všeho asi v rámci možností v pohodě...uf, no vypadalo to děsně

Reagovat
Wat

Ve zprávách říkali něco o otřesu a řeznejch poraněních v obličeji dokonce. To je fakt smůla, měl to skvěle rozjetý...

Reagovat
Swarley

https://www.facebook.com/ondrejbank/photos/a.411794498885293.97865.138523149545764/847519775312761/?type=1

tak domlácenej je samozřejmě slušně, ale na to kde spadl, v jaké rychlosti, jak dlouho letěl a ještě se vezl bezvládně po sněhu...pak tam dlouhou dobu kolem něj poskakovali a docela dlouho trvalo, než ho odvezli, tak jsem měl docela nahnáno, že to bude daleko větší průser...takhle to je v rámci možností snad "v pohodě"

Reagovat
Wat

Jojo, teď jsem tu fotku zahlídl taky. Spíš mi přišlo, že strašnou dobu se k němu vůbec sbíhali ti vocasi. Ale on je bojovník, kolikrát už se vrátil!

Reagovat
Swarley

právě strašnej sympaťák a mu to fakt musím neskutečně přát...je obrovská škoda, že se mu stalo tohle v takové formě, ale k němu už i tohle bohužel tak nějak patří...

Reagovat
Swarley

a jinak smůla to samozřejmě je, to bylo na medaily...ale tak splnil už tím včerejším sjezdem, to byla fantazie

Reagovat
Swarley

*medaili samozřejmě, nejsem debil

Reagovat
smazaný uživatel

s tou medailí těžko říct. Hirscher zajel fakt skvěle a můj názor je, že kdyby tam Bank byl, tak by se před slalomem záhadně zranil Otmar Striedinger (po sjezdu 25 a je to sjezdař), čímž by Hirscher stejně vyhrál. Kdyby to rakouští trenéři neudělali, tak by to pak pěkně slízli, je něco jiného stáhnout z první desítky Baumana či Mayera ale sjezdaře z 25 místa po sjezdu? Pak by záleželo na slalomu, který sice nebyl nijak těžký ale díky rozbité trati tam byly u nejlepších sjezdařů velké ztráty a Ondrovi slalom moc nejde. Na medaili měl, ale rozhodně bych to neviděl tak jistě.

Kdo mě ale zase nasral byl Alexis. Doufal jsem, že bude mít zlato už v Soči, kde mu to nešlo a vyletěl a včera měl půl vteřiny na Hirschera, jel hned po něm a taková nálož? WTF.3

A aby toho nebylo málo, tak to posrali i Italové. Christof sice letos jezdí mizerně ale Paris bez medaile je průšvih.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul je blízko ne?

Reagovat
fajdax

Už asi v říjnu sem tu psal ať už nám tu trofej odevzdají...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos ho ještě nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus někdy napsat něco normálního a né furt samé nesmysly!

Reagovat
smazaný uživatel

OT

Existuju na fifu 14 aktualne zostavy ? po zimnom prestupovom termine ?

Reagovat
Infernoqt

na ps/xbox ručně, na pc jsou nějaké patche

Reagovat
stiflerovamama

Gervinho

Reagovat
Miguel19

Všechny čísla dneska pro Darynku Domrachevu

Parádní zážitek.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito <3, Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Dawon

Je proste super, ze mame na hristi 3 utocniky, kteri dohromady berou skoro mega liber tydne...2 z nich netrefi vrata od stodoly a ten treti je zahrabany v zaloze, odkud se dostane k 1 strele za 5 zapasu

A taky by me zajimalo, jestli posledni 2 roky mame u nas nejake specialni treninky, jak z kvalitnich hracu delat retardy, protoze co se s Di Mariou od tech jeho prvnich zapasu u nas stalo je jen tezko uveritelne

a ve finale si urcite zaslouzi i pochvalu LVG za dnesni stridani Zapas sme s prehledem kontrolovali a nebylo treba tam posilat nikoho na oziveni, dobra prace

Zkratka a dobre, dalsi paradni venkovni vykon, jen tak dal! zkuseme sme Arsenalu utekli o 1 bod!

Reagovat
Infernoqt

LVG po zápase hráče chválil ^^

Reagovat
Dawon

Za co? za drzeni mice? protoze to je snad jedina vec, ve ktere jsme byli lepsi...jakmile nas opustila ta serie haluzi, ktera se nas drzela kolem listopadu a prvni pulky prosince, tak se najednou naplno ukazuje, jak strasne nemastne a neslane ty nase vykony jsou...

falcao a RVP spolu nemuzou hrat naraz, to je proste k placi jak ti dva nedokazou obrance trosku rozbehat...a kdyz uz si nejakym zpusobem vypracujem sanci, a prijde na radu ta jedina vec, kterou na tom hristi dokazou prinest, tak oba tragicky selzou...a ten sasek ma na lavicce Wilsona a Herreru, kteri by tomu zarucene dodali ten potrebny poyhb a energii, ale on si ty stridani zkusene setril na posledni pikosekundu zapasu, aby tam poslal Smallinga

Reagovat
Infernoqt

já se ztotožnuji s tvým názorem, ale na druhou stranu, my nejsme trenéři a po bitvě je každý generál

chybí nám ten krásný pohyb a klidně bychom mohli zkusit 4-4-1-1 s Matou a Herrerou a nebo aspon jedním z nich, podle mě Rooney potřebuje odpočinek, stal se střelecky impotentní, ale to bude díky jeho nové úloze v mužstvu,..v tom samém se ocitá i Angel DI Maria a jedinej, kdo podle mě vyčnívá, je Herrera... ale toho nestavíme, takže kreativita chybí

strašně mi chybí hra na křídla nebo krajní záložníky aspon, máme kupu centrů, ale hrajem to přes beky a nesmyslně se stahujem... dnes jsme ten diamant 4-4-2 hráli jako klasické 3-5-2 s wingbekama, aniž jsme si to uvědomovali, záloha nám ten zápas prosrala, Januzaj a Rooney, bohužel

Reagovat
Dawon

Jenze tohle neni zadny general po bitve, dyt to je kazdy zapas jak pres kopirak, porad to same...a jak rikas...stavet do stredu zalohy Januzaje a Rooneyho zatimco na lavicce sedi herrera, to je snad proste vtip

Reagovat
Infernoqt

ale jinak souhlasím, ADM fajn, ale hráli jsme opravdu líp bez něj, nejideálnější formace byla ta doma proti Hullu, složením, hrou, výkonem ... ADM u nás zabitej

věřím v jeho uplatnění při přechodu stylu hry na 4-3-3 příští sezonu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

tam žvejká žvejku ne? ale pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
samson192
Reagovat
Arbiter

Hned dvou náplastí na zklamání z prohraného finále se dočkal Christian Atsu. Ghanský útočník byl zvolen nejlepším hráčem uplynulého Afrického poháru národů, jeho branka ze čtvrtfinálového utkání s Guineou byla navíc vyhlášena za nejhezčí trefu turnaje.

Snad si tu formu přenese i do PL a stane se platným hráčem Evertonu

Reagovat
Matić

a snad ho pak aspoň za 15m prodame

Reagovat
Zaschrona

Idealne at radsi hraje cele jaro hraje houby, koupime ho za par susnu a pak se projevi jako superhvezda.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Soton už je aj pred MU to je jazda

Reagovat
SunFells

To říkáš, jak kdyby tam nebyli, až na jedno dvě kola, celou sezónu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele