24. kolo
08.02.2015 15:05 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Newcastle United - Stoke City 1:1

Užuž se John Carver radoval z druhého po sobě jdoucího vítězství v roli dočasného manažera Newcastlu, místo toho ale musí polykat hořkou pilulku v podobě pozdního Crouchova vyrovnání. Stoke takto zůstává o jednu příčku a dva body před svým dnešním sokem...

St. James Park dnes viděl opravdu úchvatnou závěrečnou dvacetiminutovku o dvou gólech a několika šancích, ovšem do té doby? Solidní katastrofa. Oba celky postrádaly pořádný nápad i přesnost na přihrávce, speciálně ve finální třetině, alespoň Begović však sem tam prověřen přeci jen byl.

Velice brzy například Cabella nebezpečně hlavičkoval po Sissokově centru a bosenský brankář později likvidoval také jednu Ameobiho střelu. To na druhé straně se Krul poprvé zapotil až na sklonku úvodní části, jakmile Diouf hlavou odpovídal na Irelandovu výzvu.

A ačkoliv se Potters ve skutečnosti po pauze mírně zvedli, byli to právě oni, kdo jako první v 74. minutě inkasoval. Sissoko tehdy po příhře Obertana v už tak dobré pozici odmítl střílet a vybídl ke skórování relativně šťastného střelce Colbacka.

Newcastle měl vzápětí několik příležitostí na to zatlouci druhý a definitivní hřebík do soupeřovy rakve, avšak protože Obertan na protiútoku ani Pérez ve stoprocentní šanci nebyli vůbec přesvědčiví, dostalo se Crouchovi v poslední minutě velké příležitosti na vyrovnání. A dominantní vzdušná síla Stoku tehdy nepochybila.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
Beros

3:1...

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle hraje hrozný fotbal což je vidět na jejich formě a hlavně výsledcích, tak snad v tomto kole předvede kvalitní výhru 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2.0

Reagovat
NuFc23

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele