Premier League - souhrn 18. kola

22.12.2012, 15:39, aktualizováno 23.12.2012, 18:56
Komentáře a souhrny
Manchester City gólem v nastavení udolal Reading a snížil manko na vedoucí United, kteří na půdě Swansea poprvé v sezoně remizovali. V neděli se předvedla Chelsea osmigólovou kanonádou proti Aston Ville, Arsenal vyhrál ve Wiganu a je čtvrtý, třicet bodů jako on ovšem mají další tři kluby - Everton, Tottenham a WBA, Liverpool přehrál Fulham.

Chelsea FC - Aston Villa 8:0

23.12.2012 17:00

Góly: 3. Fernando Torres, 29. David Luiz, 34. Branislav Ivanović, 59. Frank Lampard, 75. Ramires, 79. Oscar (pen.), 83. Eden Hazard, 90+1. Ramires

Vzpomínka na březen 2010. Tehdy Chelsea zásluhou čtyř gólů fenomenálního Lamparda zničila Aston Villu 7:1. Dnes soupeře z Birminghamu zesměšnila ještě více. Svěřenci Paula Lamberta domácím absolutně nestačili a brankář Guzan jen vybíral míče ze sítě. Sedm různých střelců se postaralo o letošní rekordní výsledek 8:0. A to ještě mladíček Piazón neproměnil pokutový kop.

Gólová hitparáda započala už ve třetí minutě. Cesar Azpilicueta přesným centrem našel ve vápně hlavu Fernanda Torrese a španělský forvard parádním způsobem otevřel skóre - 1:0. Pro Torrese už sedmý gól v posledních šesti utkáních ve všech soutěžích. Pak si střelci v modrém dali na chvíli padla a opět to začalo zhruba po půlhodině hry.

Hazard byl před vápnem faulován a David Luiz z přímého kopu překrásně zvýšil už na 2:0. Pět minut na to se skóre znovu změnilo. Rohový kop akrobaticky zpracoval Gary Cahill, vypálil a jeho střelu Guzan vyrazil přímo k Ivanovićovi. Srbský bek neváhal a obratem mu míč vrátil za jeho záda - 3:0.

Druhá polovina utkání byla na branky ještě zajímavější. Deset minut po přestávce se podruhé v utkání prosadil nadvakrát Torres, ale pro ofsajd jeho gól uznán nebyl. Za pár minut po chybě v rozehrávce mohl zvýšit Moses, ale Guzan perfektně jeho střelu vyrazil. Na 4:0 tak zvýšil až Frank Lampard, po Matově vysoké přihrávce zpracoval míč na prsa a halfvolejem z více než 25 metrů uklidil balón dokonale k tyči. Osladil si tak svůj pětistý zápas v Premier League.

Benítezovi vyšla i všechna střídání. Veskrze brazilské rošády směrem na hřiště (přišli postupně Ramires, Oscar a Lucas Piazón) se gólově nebo asistencí prosadily. V tu chvíli měl za sebou jediný těžký zákrok i Petr Čech, když fantasticky vyrazil na břevno nebezpečnou střelu Matthewa Lowtona.

A pak už začala úřadovat brazilská esa. Čtvrt hodiny před koncem přihrál Piazón Ramiresovi a ten střelou zpoza vápna zaokrouhlil stav na 5:0. Hned za čtyři minuty opět mladičký Piazón posunul míč, tentokrát Oscarovi, který se svalil ve vápně. Nařízenou penaltu pak sám postižený proměnil a zvýšil už na 6:0.

Shodně za další čtyři minutky předvedl parádní individuální akci Eden Hazard, když si narazil s Oscarem a poté si ve vápně pohrál s několika soupeři. Poslední kličku následovala nechytatelná křižná dělovka a bylo to 7:0. Osmý gól mohl přidat z penalty Piazón, který byl sám faulován, jenže dobře kopnutý pokus parádně vyrazil Guzan. Krátce nato už se ale brankář Villans nevyznamenal. Oscar posunul míč Ramiresovi, jenž z první vypálil a nachytal Guzana v nedbalkách, když neobratně jednou rukou nevyškrábl míč z brány - 8:0.

Více informací k zápasu

Swansea City - Manchester United 1:1

23.12.2012 14:30

Góly: 29. Michu - 16. Patrice Evra

Smíšené pocity budou mít po dnešku fotbalisté i fanoušci Manchesteru United. O Vánocích sice vévodí Premier League s náskokem čtyř bodů, ovšem tahle ztráta je přesto chtě nechtě musí hlodat. Dvakrát nastřelené břevno, neudržené vedení, nevyslyšené volání po penaltě...

Swans patrně vstoupili na trávník s tím, že mají v zádech dvě porážky a s tím si na MU mohou vyskakovat jen sotva. Labutě takto vypadaly zakřiknutě, dopředu se prakticky neodvážily a nechaly na sebe masochisticky pořádat jeden nájezd za druhým. Tyto útoky možná zdánlivě neznaly konce, nicméně na důležitosti začaly nabírat teprve s počátkem druhé čtvrthodiny. Hned na jejím rozjezdu Vorma přivítali zpět v bráně Rooney s Youngem (po báječné kolmici Carricka), aby se z rohu hlavou prosadil nevzrostlý Evra.

První změna skóre tempo hry poněkud uklidnila, United upokojila - a následně ztrestala. Nejprve ještě De Guzmánovu potenciální radost zamítl hvizd sudího Olivera pro správně odhalené Michuovo hokejové bránění ve hře; jenže v 31. minutě už bylo vskutku vyrovnáno. Swans na hraně velkého vápna předvedli ukázkové "one-two" (kombinace takříkajíc z jedné), kterým se dostali dovnitř pokutového území, a tam Michu pohotově dorážel De Geou zneškodněný De Guzmánův projektil.

Od té doby jsme přihlíželi totálně odlišnému Swansea, jež bylo sebevědomé na balonu (v příštích deseti minutách ho drželo na kopačkách 60 % času), mnohem lépe se pohybovalo a ManUtd v neposlední řadě vůbec k ničemu nepouštělo. V závěrečných pasážích poločasu totiž vše manchesterské rozjížděl a vedl Rooney, ten však od vyrovnávacího gólu nebyl ve své kůži; jako ostatně málokdo z hostů. Proto ve slušné pozici trefil přímo Vorma.

Druhé dějství otevřela vskutku zběsilá hra nahoru-dolů. De Gea se sice činil proti Agustienovi a Routledgeovi, nicméně byli to hlavně domácí, kdo pozoruhodně rozevřeli obranu. Přitom měli jediné štěstí, že United protiútoky soustavně řešili prachbídně - zejména Rooney vynikal v neschopnosti najít včas správné řešení. A když už jednou pěkně rozdal do strany pro Younga, jeho spoluhráč příliš dlouho váhal, aby si nechal svou střelu zablokovat.

Takhle se ale samozřejmě nedalo hrát napořád: Swans po chvíli začali bránit hodně hluboko a dvakrát pozorněji. Konkrétně zhruba od nějaké 60. minuty, kdy už byl na place také Mexičan Chicharito. První šanci od té doby ale neměl na svědomí čerstvý útočník, nýbrž ti okoukaní a prozatím jaksi nefunkční - Rooney s Van Persiem. Prvně jmenovaný zleva centroval a nizozemský kanonýr ve výskoku neskutečně posunul mičudu na břevno. Úvodní pokus o vyrovnání Michuovy 13gólové vizitky se nezdařil.

Na druhý pokus došlo brzy poté, ten však zablokoval Williams; shodou okolností tedy ta samá osoba, s níž se před chvílí Nizozemec dostal do vášnivého křížku. A činili se i jiní, třeba hned na onu šanci Persieho navázal Young a dočkal se dalšího bloku - tentokrát Daviesovou paží.

Kromě toho se například po Van Persieho rohu k hlavičce snadno prosadil Carrick, aby záhy pozoroval, kterak balon opětovně končí na břevně; a zoufalství budila rovněž závěrečná pasáž s kompletní absencí pořádné šance.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Fulham FC 4:0

22.12.2012 18:30

Góly: 8. Martin Škrtel, 36. Steven Gerrard, 51. Stewart Downing, 90+2. Luis Suárez

Velmi pohodový podvečer prožil na vlastním stánku Liverpool. Fulham mu sem totiž nepřijel dělat sebemenší problémy, a tak po jasné výhře v poměru 4:0 skáče Rodgersova parta na osmou příčku před Stoke i Norwich. Od pohárů ji aktuálně dělí pět bodů - to ovšem jak od Evropské ligy, tak od milionářské Champions League.

Hangelandova ostudná poziční hra a fantasticky kontrolovaná rána Slováka Škrtela - právě tyhle věci navazující na jednu z prvních standardek zápasu nadefinovaly start i další průběh posledního sobotního duelu Premier League. Od té doby Fulham fungoval notně neuspořádaně, zejména zadní linie vůbec nespolupracovala a do toho se s menšími zdravotními trablemi potýkal pravý bek Riether.

Reds byli naopak velmi klidní, takže se jen uvolněně mohli zasmát skutečnosti, že druhý stoper už "střeleckou" neměl ani v nejmenším. Před Aggerem se totiž ve 25. minutě po přihrávce Suáreze rozevírala zcela prázdná klec a on stejně ve skluzu přestřelil.

Nicméně to domácím vskutku nevadilo. I před mlčenlivým publikem Anfieldu soupeře drtili především skrze pravou stranu a tandem Johnson-Downing. Zrovna ten ve 35. minutě zařídil další změnu skóre. Johnson tehdy na hraně šestnáctky předal míč Downingovi, který geniálně zpozoroval a jaksi zmaterializoval Gerrardův náběh z hloubi pole. Kolmicí mezi několika hráči vyzval svého kapitána k upevnění náskoku.

Poziční hra kompletní zadní čtyřky Fulhamu dnes byla doslova strašidelná, což mohl ještě do přestávky demonstrovat také Suso. Prostoru na levém rohu velkého vápna (z jeho pohledu) ovšem využil pouze k nepřesné křižné ráně. Potažmo rovněž Suárez mohl s trochou štěstí vytěžit více z ideálně načasovaného sběhu za obranu - nakonec Schwarzera jen poškádlil z nulového úhlu. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0.

Jedním z mála negativ tohoto večera musí být z pohledu LFC výkon Luise Suáreze. Uruguayský forvard vypadal být poněkud zabrzděný, což jedině demonstroval krátce po restartu, když ztečovaný Downingův centr na zadní tyči nepochopitelně nezvládl vmanipulovat do sítě. Ovšem sám pravý křídelník si spravil chuť zcela sám svou individuální akcí z 52. minuty. To hravě vtrhl na osu hřiště a odtamtud nachytal Schwarzera na přední tyči; v jediném utkání si tak připsal svou první ligovou asistenci i branku v dresu Liverpoolu.

A samotný Suárez se ne a ne nějakým způsobem přičinit o demolici odevzdaného soupeře. V příštích okamžicích vyzýval Shelveyho, tomu však příliš dlouho trvalo zpracování balonu, až byl jeho projektil nutně odkloněn mimo prostor tří tyčí. Postupem času navíc domácí začínali čím dál víc kazit, v hustém dešti jim přihrávky létaly sem a tam, takže nebylo takovým překvapením, že se za těch bezmála 40 minut událo pramálo věcí.

Každopádně Gerrard měl následkem další standardky překonat Schwarzera v 79. minutě, kdežto Suárez vzápětí ze svého krkolomného průniku vytěžil vše, co se dalo. V závěru to vypadalo, že se spíš ještě Cottagers postarají o korekci výsledku prostřednictvím Rodallegova projektilu z přímého kopu, který přišpendlil Reinovy rukavice na levou tyč; místo toho se ale díky dokonalé práci Enriqueho dočkal i smutný hrdina duelu, Luis Suárez. Tentokrát už nemohl odkrytou branku minout.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Stoke City 0:0

22.12.2012 16:00

Góly: -

Ani jeden gól nepadl na White Hart Lane. Tottenham hostil Stoke City a v souboji dvou celků se skvělými výsledky z posledních týdnů se dělily body. V utkání byla k vidění jediná gólová šance a to až v nastaveném čase, Potters tak poosmé v řadě neprohráli. Tottenham naproti tomu odmítl šanci dostat se na třetí pozici.

Stoke City byl prakticky celý zápas horším týmem a do nebezpečných pozic se dostal jen v úvodních minutách. Už v té první mohl využít minely Walkera Kenwyne Jones, ale po zachycení přihrávky střílel zpoza vápna vedle. Stejný hráč pak po vybídnutí jednoho ze spoluhráčů pálil na Llorise z boku a jen lehký dotek Francouze v bráně Spurs dostal míč mimo tři tyče.

Tottenham začal se svou opravdovou snahou až po půlhodině hry, první střelu na bránu vypálil Jan Vertoghen, ale Begovićovi problém nenadělala. Krátce na to vedl rychlý útok domácích Bale, centrem našel v šestnáctce hlavu Adebayora a ten přestřelil. Krátce před přestávkou ještě pálil zpoza vápna Dembelé nad a Defoe těsně vedle.

Ve druhé půli se už Stoke nedostal do příležitosti vůbec. Dějství v režii domácích načal průnikem Lennon, který odcentroval na zadní tyč, kde Bale hlavičkoval nad. Chvíli nato Lennon přihrál Defoovi, ale ani on střelou z 18 metrů netrefil prostor brány. Deset minutě před koncem zkoušel štěstí z dálky zase Dembelé a nadělal tečovanou střelou Begovićovi problémy.

Walker za tři minuty ale z dobrých pětatřiceti metrů pálil naopak hodně mimo. Jedinou opravdovou gólovou šanci měl střídající Gylfi Sigurdsson. Po Sandrově centru do pokutového území hlavičkoval Islanďan skvěle k zemi, ale Asmir Begović skvělým zákrokem podržel svůj tým a pátým čistým kontem v osmi duelech mu zajistil bod za remízu 0:0.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Norwich City 2:1

22.12.2012 16:00

Góly: 43. Zoltán Gera, 82. Romelu Lukaku - 23. Robert Snodgrass

Každá pohádka jednou končí, ta kanárčí alespoň na pěkně kulatém čísle deset. Právě tolik zápasů v řadě Norwich neprohrál, drozdí "rival z říše ptactva" už byl ale nad jeho síly. West Brom otočil vývoj zápasu i díky pořádné kuráži svého manažera.

S vědomím, že jen Barcelona je na tom aktuálně ze všech elitních evropských soutěží lépe, nastoupili kanárci proti WBA s velkou jistotou. Kombinovali v poklidu, ochotně, chvílemi si i dokonale přivlastňovali cizí kolbiště. Tak jako tak nicméně první konkrétní šanci registrujeme až po 20 minutách a na opačném konci hrací plochy - Lukaku získal menší náskok na obránce, aby Bunna nízkou střelou donutil jít poprvé na zem.

Další slovo už ale konečně měli hosté - a hned velmi konkrétní slovo. Ben Foster po sedmizápasové pauze vskutku nepřekypoval herní pohodou. Brzy po úvodním hvizdu jej pod nepříjemný tlak dostal Pilkington a ještě hůře bylo Fosterovi ve 23. minutě. Tehdy byl ve své levé šibenici včas, přesto nedokázal vytěsnit chvályhodný Snodgrassův projektil. Letní posila se takto trefila z přímého kopu již potřetí ve třech po sobě jdoucích venkovních vystoupeních.

Ve zbytku úvodní části si Albion žádal více balonů, ovšem jedinou stálou hrozbu byl schopen představovat vysoký a silný Lukaku - jinudy to zkrátka nešlo. Navíc také Belgičan se stával čím dál víc odřezaným prvkem, Norwich totiž v defenzívě vůbec nepolevoval a stále perfektně vykrýval prostory. Vyrovnání tedy muselo přijít zčistajasna, podivnou cestou. Po rohu ze 44. minuty se míč odrazem zázračně dotkl břevna a Gera potom předhonil Lukakua ve snaze doklepnout balon do sítě.

I přes kopec smůly v koncovce prvního poločasu - což je vždy dvakrát tak nepříjemné - nicméně Canaries pozitivně vstoupili také do dalšího dějství. Do své klasické dirigentské úlohy se konečně naplno položil Tettey, který brzy vyslal dopředu Morisona (který se bohužel zapomněl odbrzdit, takže jej McAuley stihl zablokovat) a pak pěkně prostrčil míč na Snodgrasse, jenž centroval pro hlavu Turnera. Hostující stoper si měl vést rozhodně lépe.

WBA v tu chvíli vypadalo být způsobilé hrozit tak maximálně ze standardních situací, a proto se Clarke rozhodl ještě podpořit své poločasové střídání (útočník Fortuné za záložníka Dorranse) a vsadit rovnou na čtyři čistokrevné forvardy. Vedle sebe tedy seřadil Odemwingieho, Lukakua, Fortuného a Longa, což mělo indikovat zuřivou jízdu za třemi body, které West Brom už čtyři kola marně nahání.

A skutečně, Baggies začali svého soka mačkat leckdy až neuvěřitelným způsobem. A i když se na rozhodující trefu přeci jen docela nadřeli a načekali, v 82. minutě opravdu přišla. Popov centroval z velké hloubky, což ale vůbec nevadilo Lukakuovi, který ve vzduchu hravě předčil sotva účastného Garrida a poslal WBA do vedení. Toho se už drozdi nevzdali, jakkoliv Martin i Johnson se svými hlavičkami nebyli úplně vzdáleni úspěchu.

Více informací k zápasu

West Ham United - Everton FC 1:2

22.12.2012 16:00

Góly: 14. Carlton Cole - 64. Victor Anichebe, 73. Steven Pienaar

Dvě kontroverzní červené karty, každá na jedné straně, plus patrně nesprávně neuznaná branka Leona Osmana - mizerný výkon arbitra Anthonyho Taylora bohužel docela dobře zastiňuje jinak celkem pohledné utkání na Boleyn Ground, které Evertonu přineslo třetí venkovní vítězství v sezoně a West Hamu čtvrtou prohru v šesti kolech.

Toffees na Upton Parku odstartoval v pozitivním duchu, mimo jiné zajímavou hlavičkou Distina, a velmi brzy měl také slavit gól. Ve 12. minutě totiž po rohu skórující Osman dojel na jakousi pofidérní strkanici mezi Anichebem a Jaaskelainenem, kterou po poradě s asistentem sudí Taylor označil za překážku v uznání branky. Karamelky si tedy musely počkat další bezmála hodinu, zatímco Hammers udeřili prakticky z "protiútoku". Hned ve 14. minutě Cole přebral přihrávku od Matta Taylora, prohnal se kolem váhajícího Heitingy a překonal Howarda. Ach ti Taylorové, museli si v tu chvíli říkat fanoušci Evertonu...

A naříkat si mohli i na další věci. Třeba na Jelavićovu neschopnost nenacházet se v pravých okamžicích v postavení mimo hru nebo na Anichebeho (očekávanou) nezpůsobilost nahradit vliv suspendovaného Fellainiho. Osman s Pienaarem takto sice mohli předvádět pár zajímavých kousků, žádný z nich však nebyl dotažen do konce. To se koneckonců rozumí, když Jelavić ve 49. minutě selhal jen kousek za malým vápnem.

V těchto okamžicích se už nicméně Toffees začínali dostávat do zápasu, což se na ukazatel skóre promítlo hned vzápětí. Anichebe suverénně zužitkoval Pienaarův centr v 64. minutě a West Hamu se vše začínalo sypat. Hned nato Cole jemně zasáhl Bainesův hrudník a uviděl přísnou červenou kartu, což okamžitě potrestal Osman svým parádním výletem skrz dva protivníky. Následná trajektorie balonu (Matt Taylor-Jaaskelainen-Pienaar) se už sice neobešla bez náhodných odrazů, ovšem to hostující sektor nijak nevzrušovalo.

Což ale nešlo říct o dalším rozhodnutí Anthonyho Taylora. Necitlivý sudí v závěru zápasu vyloučil Gibsona za zákrok na Noblea, který byl zřejmě ještě méně nebezpečný než ten předešlý červený z dílny Colea. Lze tedy očekávat oboustrannou dohru u disciplinárky, kde se jistě oba týmy v blízkých dnech odvolají...

Více informací k zápasu

Southampton FC - Sunderland AFC 0:1

22.12.2012 16:00

Góly: 42. Steven Fletcher

Zpátky do minulosti? V samotném úvodu sezony byl Sunderland životně závislý na gólové produkci Stevena Fletchera a mnohdy mu stačil i jen jeho jediný zásah k plnohodnotnému bodovému zisku. A přesně tak se dělo i dnes na St. Mary’s. Někdejší útočník Wolverhamptonu se trefil již poosmé v tomto ročníku...

Soton přitom utkání načal na výši, v poslední době se mu koneckonců dařilo i celkem pravidelně sbírat body. Yoshida s kapitánem Fontem tedy neustále chytali Fletchera do svých pastí a Ramirez dával svou činností uprostřed pole docela dobře zapomenout na zraněného Lallanu. Na druhou stranu přes všechna tato pozitiva Saints pořád ne a ne proniknout do blízkosti soupeřovy svatyně (Ramirez z dálky Mignoleta nenachytal a Lambert z přímého kopu minul) - což se naproti tomu Sunderlandu jednou podařilo ve 42. minutě; a stačilo mu to.

Tehdy Fletcher šikovně usměrnil do sítě pokaženou Sessegnonovu střelu a dal tak ideálně zapomenout na své nedávné trable se zády, které ho donutily předčasně střídat v zápasech s ManUtd i Norwichem. A zároveň tak Saints odčaroval slibné kouzlo, jímž oplývali před pauzou. Jakmile Mayuka neuspěl s nadějným voláním po penaltě, jako by se fotbalisté Southamptonu dokonce kompletně vytratili ze hřiště. Fletcher či Sessegnon také okamžitě měli rozhodnout po centru Gardnera.

Místo toho se ale Saints ještě jednou nadechli. Po příchodu Stevea De Riddera zajímavě hlavičkoval Fonte a marná nebyla ani příští sólová akce Puncheona. Jenže to samozřejmě nestačilo, a když neklapl ani závěrečný rohový kop s vysunutým brankářem Davisem, museli se domácí smířit s porážkou.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Queens Park Rangers 1:0

22.12.2012 16:00

Góly: 81. Shola Ameobi

Sedm zápasů, šest porážek. Taková byla bilance Newcastlu z posledních kol Premier League před utkáním s devatenáctým týmem tabulky Queen’s Park Rangers. Pardew však Redknappa přemohl a způsobil mu první porážku za kormidlem Londýňanů. Postaral se o ni jediným gólem zápasu Shola Ameobi.

První poločas příliš nebezpečných situací nenabídl. Spíš vůbec. Jediné dvě šance měl na svědomí Newcastle a ani z nich, jak se říká, nezapršelo. Do velké gólovky se po pěkné narážečce s Dembou Ba hrnul Papiss Cissé, ale v nejdůležitější okamžik mu ji znemožnil skvělým zákrokem Fabio. V samotném závěru úvodního dějství pak zkoušel štěstí z dálky Santon, ale branku minul.

Druhá polovina utkání již byla zajímavější a dokonce nabídla i první gól. Na začátku zahrozili i hosté, Cissé po samostatné akci střílel z hranice vápna a Krul se musel natahovat k bližší tyči. V pětašedesáté minutě pak vyzkoušel nečekaně přímo z rohu Greenovu pozornost Anita, ale anglický brankář se k tyčce přesunul včas.

Branky se fanoušci na St‘ James Parku dočkali až deset minut před koncem. Davide Santon vyvezl ze své pozice míč až před vápno, kde jej předal Perchovi. Univerzální fotbalista ještě posunul do vápna střídajícímu Sholovi Ameobimu, který vykoupal přibíhajícího obránce a křížnou střelou rozhodl o vítězství Newcastlu 1:0. Marveauxova nebezpečná rána z přímého kopu těsně vedle v závěru utkání už výsledek nezměnila.

Více informací k zápasu

Manchester City - Reading FC 1:0

22.12.2012 16:00

Góly: 90+3. Gareth Barry

Když se "daří", tak se "daří". Reading sahal po prvním bodu po šesti prohraných zápasech v řadě, ale gól Garetha Barryho z nastaveného času nakonec všechny tři přiklonil na stranu Manchesteru City. Zasloužená výhra dostala Citizens na dostřel tří bodů od United.

Jasná převaha Manchesteru City se začala projevovat od dvanácté minuty, kdy si Silva narazil s Tévezem, pronikl do vápna a střílel těsně vedle. Tlak Citizens vyplynul v několik nebezpečných střel, z nichž nejvíce potíží nadělala Federicimu Tévezova. Slušnou šanci na úspěch měl i pokus Javiho Garcii, který po teči jednoho z obránců prolétl těsně nad.

Reading bojoval a podařilo se mu tlak domácích otupit, respektive soupeře příliš nepouštěl do vápna. Sám se však k bráně Joe Harta nedostal. Svěřenci Roberta Manciniho už do konce poločasu zahrozili jen prudkou hlavičkou Barryho a krásnou kombinací Silvy s Tévezem, na jejímž konci nedosáhl před brankou na míč Yaya Touré. V závěru ještě střílel Zabaleta a z voleje Nastasić, ale mezili tyče se jejich projektily nevešly.

Ve druhém poločase byl herní obraz podobný, až po hodině hry se začaly dít zajímavé věci. Zabaleta centroval, ale Džeko ani Agüero na jeho pas nedosáhli. Chvíli nato hlavičkoval po Tévezově rohu Džeko těsně nad. Reading se poprvé ke slovu dostal až deset minut před koncem. Nejprve zahrozil po přízemním centru Pogrebnjaka a z následného roku hlavičkoval nebezpečně Pearce.

Utkání příliš fotbalové krásy nenabídlo a závěrečné nastavení bylo pro bojující hosty velmi kruté. Silva i Agüero nejprve hlavičkou bránu Federiciho minuli, jenže ve třetí minutě nastaveného času Silva odcentroval přesně na hlavu Garetha Barryho a anglický středopolař rozpoutal na Etihad Stadium euforii - 1:0.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Arsenal FC 0:1

22.12.2012 13:45

Góly: 60. Mikel Arteta (pen.)

Jak už to u Arsenalu bývá, po jednom přesvědčivém výkonu nemůže hnedka následovat další. Kompletně drsné vystřízlivění se však dnes také nekonalo - Gunners si skrze Artetovu penaltu dokráčeli pro povinné tři body.

Roberto Martinez je známým experimentátorem, ovšem co vymyslel dneska na Arsenal (pod tlakem zranění tří prvních voleb na stopera), to přesto kdekomu vyrazilo dech. Jamese McCarthyho postavil na libero, takže rozestavení Latics v rozehrávce připomínalo něco jako 2-1-5-2.

Wigan každopádně i v takovém rozpoložení vypadal být dobře připraven a naladěn: brzy podnikl tři nebezpečné výpady po své pravé straně a navíc od prvních vteřin celoplošně napadal. Nicméně byl to jen a pouze Arsenal, kdo v úvodních pasážích doopravdy hrozil. Podolski a především Oxlade-Chamberlain hnedka pokoušeli štěstí.

Domácí se k první příležitosti prodrali až s 24. minutou, jenže o to blíže brance se ocitli. Koné na hraně ofsajdu parádně načasoval náběh na Di Santovu kolmici, jakoby nic pláchl Mertesackerovi a pak před Szczesnym vůbec nezvládl koncovku levou nohou.

To jako by Arsenalem otřáslo a Wigan jedním šmahem definitivně vyhouplo do sedla. Diktát tempa hry byl rázem na pruhovaných, útočení stejně tak - především Gibbsova strana dnes zůstávala nezvykle rozevřená. A když už se navíc služebníci levé lajny konečně rozpohybovali směrem dopředu a Cazorla ve vápně zády k bráně našel Walcotta, přispěchal s perfektním blokem Boyce. První poločas tedy pro fanoušky, hráče i trenéry Arsenalu končil na dosti depresivní vlně.

Ovšem co se poslední zápasy Arsenalu nedařilo, to tentokrát klaplo: zareagovat na veskrze příšerný první poločas zlepšeným projevem po pauze. Takhle Oxlade-Chamberlain napodobil úvod Wiganu a po dvou parádních výletech za obrannou linii soupeře více či méně úspěšně hledal Walcotta. Ten poprvé nezakončoval, podruhé si na něj počíhal Al Habsi.

Pro Gunners to každopádně bylo dobré znamení - Beausejour dozadu příliš nestíhal, a to se potvrdilo také po hodině hry. V tu chvíli si Walcott narazil s Cazorlou, vnikl do šestnáctky a Beausejourovo neopatrné počínání stálo Latics minuty tvrdé práce. Arteta se totiž z penaltového puntíku nemýlil, ománského brankáře poslal na opačnou stranu.

Vzápětí to už od Kanonýrů nebyl žádný soustředěný výkon, spíše návrat k dnešním "kořenům", avšak Latics si nevěděli rady jak tuto laxnost potrestat. Unikající Stam našel za obranou akorát kopačky Mertesackera, předtím Szczesny včas položil na zem pravé koleno proti koncovce cílevědomého Koného. Pak raději chvíli před koncem Wenger stáhl Cazorlu a poslal do hry třetího stopera, aby to už Gunners skutečně ubránili...

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United18141344:2543
2.Manchester City18116134:1539
3.Chelsea FC1795336:1732
4.Arsenal FC1886432:1830
5.Everton FC1879230:2230
6.Tottenham Hotspur1893630:2530
7.West Bromwich Albion1893626:2230
8.Liverpool FC1867527:2325
9.Stoke City18510315:1325
10.Norwich City1867520:2725
11.Swansea City1866627:2324
12.West Ham United1865722:2223
13.Fulham FC1855828:3320
14.Newcastle United1855820:2620
15.Sunderland AFC1847719:2419
16.Aston Villa1846815:3218
17.Southampton FC17431022:3315
18.Wigan Athletic18431118:3315
19.Queen's Park Rangers18171015:3110
20.Reading FC18161121:379

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1318)

Přidat komentář
niflheim

To bylo ale pohledné utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Zlý výkon, víťazstvo.

Každopádne, Coq zasa ukázal, že je na tom lepšie než Arteta a čakám, že sa v tejto sezóne prebojuje do základu a začne uňho progres ako u Songa.

Reagovat
Trand

Klasika letošní. Mikel se mi letos moc nelíbí, bránění mu je dost cizí a tu penaltu teda kopnul docela strašně.

Reagovat
Darren Fletcher

lool a ja rozmyslam, ze john obi mikel, a ze uz dal gol konecne a hladam kde co a potom mi doslo o com tocis

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle ať ta tabulka skončí

Reagovat
smazaný uživatel

bože bože..... tragédi jsou tu.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne si sa uvítal do diskusie. Máš aj niekoho so sebou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak.... já Vám ten winner přeju. Můžete slavit 3 flek je .... zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

"winner"

Reagovat
smazaný uživatel

ne, takhle ať ta tabulka skončí!

Reagovat
smazaný uživatel

klidně, arsenal furt 3 a na sestupu wigan a qpr

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

zas nasimulovana penalta...

ten Wenger nepodepsal jen 5 hracu, ale i rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam dotyk jak dole - nohy tak nahoře ruka v zádech , rozhodně sporná penalta lehce tomu Theo přidal, ale simulace je něco jiného ..

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak sranda, za 18 kôl sme zahrali naozaj dobre maximálne 2x a momentálne sme tretí.

Reagovat
Mada

Co teprve až se dostaneme do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

v polovici sezóny už by sa patrilo.

Reagovat
Mada

času dost

Reagovat
smazaný uživatel

Až se dostanete do formy tak byste mohli to 4. místo ukopat

Reagovat
smazaný uživatel

Docela nezasloužené 3 body , opět naprosto šilené střídaní , když už měl přijít Ramsey tak rozhodně za Poldiho nebo santiho (kterého úžasně vymazal McCarthy- skvělý výkon),chápu potřebu bránit důležité 3 body ale takto fakt NE, nechat je v 9 se cpát před naši bránu nedát tam žádného hráče který by byl schopný hrozit z brejků - nechápu, to není hezké , hodně Arsenalu, a rozhodně ani ne účelné, jenom shoda náhod zajistila že ten gol nedali. Kvalitní výkon dnes Jack (ta jeho bojovnost to je něco neuvěřitelného) OX velká aktivita začíná se pomalu vrace do formy a Wojta - pro něj velmi těžký zápas dlouho mrznul a pak musel vždy řešit ošemetné situace (Kone atd..) průmerný výkon Arteta Theo Vermi Gibbs Sagna . Zklamání Poldi - absolutně nebyl ve hře , Santi - totéž jako Poldi, Mertesacker , při centrech ze strany kvalitní , nicméně zoufale pomalý a 2x přes něj Kone šel do velké šance

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

zase penalta? zase popotlačenej Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

uz ste ako United

Reagovat
smazaný uživatel

TO teda vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

STE!...pozri sa na Liverpool, tym nechcu odpiskat nic

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že Live je v tomto směru letos hodně tlačené zpět od rozhodčích.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

hanba Wengerovi !! hanba Wengerovi !!

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Na omezence co viděli tak výsledek na livesportu nemá ani smysl reagovat ...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Prokazuješ svoji inteligenci :) nejvíc by mě dostalo kdybys byl fanoušek Man U , neříkám že penalta po zákroku na Carozlu nedávno byla jasná simulace a neměla se pískat, nicméně dnes tam byl kontakt ze zadu a i když tomu Theo přidal takové penalty se dost často pískají pro i proti Arsenalu jak ukazuje minulost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se snažím zbytečně když Vaše argumenty jsou a ... asi se nezmůžete na nic lepšího no...

Reagovat
Counter

Swarley si jen dělá legraci, neber to vážně :-)

Reagovat
Swarley

co ty víš

Reagovat
smazaný uživatel

kontakt ale neznamená faul

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta byla sporná, ale připodobňovat Arsenal k Man U v tomto směru je naprostý nesmysl, za posledních 5 let jsme nekopali víc než 2 penalty které jasně neměly být (vím o jedné letos Santi)..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Už jsme jak United, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas nuda nuda šeď šeď

Reagovat
Pigeon

Dost přísná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

A teď New Castle go go...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Na Emirates Cupu se nerozdávaly diplomy

Reagovat
smazaný uživatel

o tyzden tam bude 7 7 7 7 7 7

Reagovat
SunFells

A o dva 7 7 14 7 7 7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

haha to je dobré!!!

Reagovat
fantomas

SNODGRAAAAASSS!!! What a goal!! Tři góly z FK v posledních třech venkovních zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

je dobry lebo je to Skot vies kamarat moj?

Reagovat
fantomas

Whatever..

Reagovat
smazaný uživatel

forever...Scotland simply the best.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanari

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

můžeš klidně po prewiev

Reagovat
smazaný uživatel

WBA se dalo čekat!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem dnes opět kouknul na Arsenal a "dechberoucí" cesta vzhůru tabulkou pokračuje - po penaltovém utkání s WBA a výhrou nad ultratragickým Readingem je tu opět penaltová, ušmudlaná a poměrně nezasložená výhra nad špatným Wiganem... No rozdhoně si nemyslím, že by tohle samo o sobě bylo něco hrozného, takové tři body mají stejnou hodnotu jako 3 body po skvostném výkonu a hlavně v PL takové vydřené výhry zvlášť v tomto specifickém vánočním čase častokrát rozhodují o tom, zda-li se v sezoně uspěje anebo ne.

Ale pořád se nemůžu zbavit pocitu, že v konečném důsledku se tyhle výhry stanou spíše Pyrhovými vítězstvími a především fanouškům Arsenalu uškodí... že ekonomicky smýšlející vedení spolu se zkostatělým Wengerem vyhodnotí současnou situaci v klubu jako dobrou a že v lednu žádné velké posily nepřijdou a změna k lepšímu bude zas v nedohlednu... a pokud se ta TOP4 nakonec uhraje, tak zřejmě nepřijde ani v létě a tak pořád dál a dál.. Arsenal jako firma je na tom výborně, ale myslím že Arsenal jako fotbalový klub upadá stále hlouběji a hlouběji do průměru, zkrátka z kdysi úchvatného klubu, který si získal srdce mnoho fanoušků svým krásným fotbalem, atmosférou na úžasném Highbury se stal spíš finanční institut, ve kterém je spíše zájem o to vyvarovat se červených čísel a vydělávat než nějaká druhořadá starost o spokojenost či nespokojenost jakýchsi fanoušků.. a myslím, že dokud si Arsenova skvadra pořádně nenabije držku, tak se v tomto směru nic nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Potíž je v tom, že takhle by měly fungovat všechny fotbalové kluby. Nemít ManCity nebo Chelsea své stamiliony na rozhazování, myslíš, že by skončili před Arsenalem?

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě lepší být současný Arsenal než mít ve vedení to co má Chelsea nabo Man City, nicméně tahle ekonomická strategie prodat vždy tu Top kvalitu a přivést "jenom" kvalitu brzy přestane fungovat, neboť brzy nebude z čeho brát a v týmu budou samí kvalitní a průměrní hráči ale nikdo TOP

Reagovat
smazaný uživatel

Vám prostě zbývá JEN brečet a ztěžovat si.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za reakci šašku ?Buď si spokojen s rusákama a arabama co do Shity a Čukotky pumpují miliardy, ale netvrď nesmysly, že bez těchto investic by byly ty týmy před Arsenalem, protože minulost jasně ukazuje, že je to nesmysl.. Jinak dnes se tu brečí jen proti Arsenalu takže tvůj příspěvek je hodně mimo mísu ..

Reagovat
smazaný uživatel

jsi srandovní.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu mě fascinují borečci co si tu přijdou hodí reakci 100% atd nepředloží žádné argumenty nic, ale oni jsou ti nejlepší nejchytřejší že .. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Nedej se, Swarley ještě neunáší, jak si mu výše utřel nos

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to být Mi je prostě tento sranda klub k smíchu. Krom Chelsea mám rád New Castle. Uznávám další kluby kromě Arsenalu. Tento klub je prostě vždy k smíchu. Ale chápu,že jemu musí někdo fandit. Takže

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda klub? Posledních 15 let v TOP 4 v PL, vybudování krásného moderního stadionu a jeho splácení z vlastních peněz, každoroční postup ze skupiny LM, fanoušci, kteří tvoří atmosféru doma venku za jakéhokoliv stavu. Je vidět, že máme velmi rozdílné názory :)

Reagovat
smazaný uživatel

koho tu zaujima minulost???

Reagovat
SunFells

To my si to rádi ztěžujem, to zase jo.

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně někdo "rozumný".

Reagovat
SunFells

To bys ty ale mohl říct o každém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale di di.... nemusíš se snažit urážet. ani nejsi vtipný.

Reagovat
herbage

no hlavně je hloupé dělat, jako by MU, Mancity či Chelsea nevyhrávali zápasy, kdy jsou většinu herního času horší

Reagovat
Svatej

No zrovna Chelsea tenhle rok s výjimkou snad jednoho zápasu většinou prohrála, když byla horší... To štěstí jsme si asi fakt vybrali dlouho dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

S tímto víceméně souhlas. Ale já se tu nechci pouštět do komplexních diskusí, kde by se museli zmiňovat všechny potřebné souvislosti (jako právě politika ostatních klubu, FFP, splácení nového stadionu apod) Jen jsem chtěl vyjádřit svůj názor s tím, že jako fanoušek Arsenalu bych byl smutný z toho, jakým směrem se klub vydal a v jaké situaci se nyní nachází. Ekonomicky zdravý klub rozhdoně ano, ale současný přístup se mi vážne nepozdává.. zdá se mi takový hodně noo konzervativní - důležité je každý rok zůstat v plusu, něco vydělat, hlavně neprodělat (a to ani krátkodobě) a na fotbalovou stránku prostě nehledíme... Myslím, že kdyby se jen trochu víc zainvestovalo do kádru (jedno dvě přestupové období), nepustili se největší hvězdy konkurenci že by to současnému Arsenalu hrozně pomohlo.. vyhrát konečně trofej, získat na svoji stranu fanoušky, vylepšit si marketingovou tvář, prodat více dresů nějaké opravdově fotbalové star v klubu, zkusit zabojovat v LM o víc než jen o ambice postoupit ze základní skupiny a vypadnout "podle plánu" v osmifinále nebo čtvrtfiinále... Arsenal je natolik silný klub, že si podle mě může dovolit oželit na nějakou kratší dobu oželit finanční profit, protože jen tak se může v dnešním fotbalovém světě obstát a potěšit své skvělé fanoušky i fotbalovým úspěchem a fotbalovými radostmi (a nejen úspěchy v účetnictvím)

Reagovat
smazaný uživatel

říkám to tady dneska narovinu a mám to podložené odborníky na ekonomii, že do 3-5 budou kluby dotované šejky a mecenáši na kolenou. Právě týmy jako Arsenal půjdou nahoru

Reagovat
Svatej

Stoprocentně

Reagovat
spider_8

Reagovat
hilarious

OT: Matěj Vydra!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Tazko by som zniesol ak by dalsi super klub chybal v LM buduci rok.

Reagovat
smazaný uživatel

ako keby tam uz boli 2 zapasy jar nerobia. maju lahky sviatocny los a ich povinnostou su 4 vyhry. potom uz pride narad to klasicke arsenalisticke zakopavanie. Chelsea a Spurs budu lepsi a kvalifikuju sa do LM na ukor Gunners. Jedine ze by motyka vystrelila tak ze trafi Wengera a toho bude musiet nahradit niekto schopnejsi ktory nebude posadnuty mladymi nast-rocnymi cernoskami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

jsi čím dál trapnější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ku.va ten New Castle mě sere !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Me sere, jak to furt jak kokot rozdelujes na dve slova, nebo to prekladas jako Nove Zamky, abys nam ukazal, jak umis strasne English.

Reagovat
smazaný uživatel

Me sere..... sem rád

Reagovat
smazaný uživatel

a ked sme uz pri kurze anglictiny tak hrubas sa preklada ako big dick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

profesorka Baranova, ste to vy?

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Neee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
hefy

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ohoho, snad poprvý v kariéře mi všichni čtyři beci udrželi nulu.

Reagovat
cristiano.K.

to zas bude v álejích nablito

Reagovat
madridfan

Reagovat
Godwinson

Cardiff super, ale doufám, že Leicester půjde nahoru taky, moc jim to přeju.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
sejber

Reagovat
smazaný uživatel

City faul při golu jako kráva. Si to spletl s rodeem

Reagovat
Side

Čukotka konečne tam, kde je její místo

Reagovat
Zaschrona

Ocekavam naprosto jednoznacne zruseni trestu jak pro Cola, tak pro Gibsona, tohle bylo megagalapredstaveni pana rozhodciho... Gol uz nam dodatecne neuznaji, ale nakonec po zasluze vyhral ten lepsi tym, alespon ty zaslouzene 3 body zustavaj. Heitingu nejlepe poslat nekam hodne daleko z Merseyside a Jelavice posadit proti Wiganu na lavicku... Jinak to slo.. a hlavne Ossie nejlepsi hrac na place..

Reagovat
fantomas

Ossie a kdo to pískal?

Reagovat
Zaschrona

Anthony Taylor

Reagovat
fantomas

Hm, ten většinou patří k tomu lepšímu.

Reagovat
Zaschrona

Ja si pamatuju teda jen jeden okamzik, kdy se na nej nejak vic nadavalo - asi pred dvema lety myslim neodpiskal jasnou penaltu v zapase Arsenalu a Wenger pak hodne prskal..

Reagovat
Zaschrona

A pak letos piskal nas zapas proti Swansea, kdyz uznal nas gol po jasne ruce Fellainiho.. Mozna nejaka kompenzace, ale bylo to teda hodne hnusne provedelo.. Myslim, ze mu to FA da sezrat a par zapasu si nezapiska..

Reagovat
cristiano.K.

Premier League West Ham United - FC Everton Sázka na góly (reg. hrací doba) 1:2 ? 9.50

souhlasím se vším

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

nejede

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

To smazal no, a nemůžu najít jinej.

Reagovat
Trand

Theo nebude mít assist za tu penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Keby City vyhralo 5:0 tak to neserie, ale takto to vazne serie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tož co se dá dělat. Musíme vyhrát ve Swansea, ideálně o dva a víc a ještě trocha si zvýšit náskok. S tím co City hraje se nás držet přece nemůže.

Reagovat
r.mrazik

Uprime,jako faul bych to nepiskl,protoze ten obrance nemel v umyslu do toho mice jit...je to krasne videt z pohledu z boku...samozrejme kdyby ho hrat chtel tak faul,ale jde celkem jasne videt,ze ani skakat nechtel...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste takovych vitezstvi uz letos ukopali milion.

Reagovat
kiwwi

ale my mozeme

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to prokrista za výsledky To snad ani ne Francii nikdy nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

city-reading

dal som do tiketu remizu... mna asi jebne

Reagovat
cristiano.K.

city,SAFC,Everton (karamelky jen kvůli tiketu),Stoke Norvich,QPR,Wigan

Reagovat
niflheim

Sorry....rád bych tady zvracel, ale jako faul bych to nepísknul.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

tak, hlavne je to chyba toho hraca, nechapem, akoze preco nesiel proti lopte a neodhlavickoval to prec, ale stal na mieste

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
r.mrazik

Ja taky ne

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bek takhle nemá vůbec šanci s tím něco udělat. Když se ti někdo pověsí na ramena, tak se prostě z tý země neodlepíš.

Reagovat
smazaný uživatel

on vobec nesiel proti lopte, ale tam iba stal..takze nc s tym ani robit nechcel

Reagovat
kiwwi

aj tak to je faul

Reagovat
smazaný uživatel

je to faul, ale obranca to mohol s prehladom odhlavickovat, keby do toho suboja isiel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

faul na Slovensku a Cechach uplakanci, ved ten obranca tam stal ako socha!!!!

Reagovat
r.mrazik

Z jakeho duvodu? Ten bek ten mic hrat nechtel,takze jak kdyby tam nebyl

Reagovat
kiwwi

cize ked budem stat na ihrisku a budem ti stat v ceste, tak mi mozes vyliezt na hlavu?

Reagovat
niflheim

Šel za balónem...obránce do toho nešel...prokázal hlad po gólu...nevím, co víc mám říct.

Reagovat
kiwwi

mas povedat: bol to faul

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlad po gole ukazal, ale to neznamena ze nefauloval ne? primarne je tento gol chyba obrancu, ale byt taky zakrok niekde v strede ihriska, tak ho piska ako faul

Reagovat
niflheim

Tak ten obránce tam zůstal jako trubka no.

Reagovat
r.mrazik

Dokonce bylo parkrat pisnkuty i to,ze ten hrac dal tomu vyskakujicimu "konicka"

Kdyz nemam zajem hrat mic je to skoro jak braneni ve hre...rozhodne bych tohle jak faul napiskal,ale chapu ze mistni joudove se o tom dokazi bavit jeste za tyden

Reagovat
smazaný uživatel

jj joudove a ty napises, ze to vlastne bolo branenie v hre..

Reagovat
r.mrazik

Pokud branis ve hre tak ano...

Reagovat
kiwwi

no co sa tu este nedozviem...nakoniec bol Barry faulovany, ale aj napriek tejto nevyhode dokazal skorovat

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
kiwwi

Aidan O'Regan on Twitter: "Don't know why Tottenham bother taking corners. Should just give the ball back to Stoke for a goal kick."

Reagovat
Zaschrona

Everton's record after today in games which Victor Anichebe has played and scored: Played 21, Won 16, Drawn 5, Lost 0. #efc

Reagovat
smazaný uživatel

nech ide do Arsenalu bude to mat naopak

Reagovat
Zaschrona

Uz jen ta predstava videt Vica v AFC je neskutecne silena..

Reagovat
Rarášek

Někdo video na tu penaltu arsenalu?

Reagovat
Counter
Reagovat
Rarášek

jasná

Reagovat
protiproudu

Samozřejmě že jasná.

Reagovat
lnterista

jak hraje Santon? diky

Reagovat
smazaný uživatel

špatně

Reagovat
niflheim

To bude nudné MOTD

Reagovat
kiwwi

vraj ma ist nejake MOTD classic matches ci co (ale neviem kedy)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Stoke s touhle hrou sestoupí....

Reagovat
Free_player

takhle hrajou vždycky proti silnějším ... ale každopádně je to fakt k zblití celejch 90 min

Reagovat
smazaný uživatel

zasa

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tipujete Tanzánie - Zambie? Dávají to někde v tv?

Reagovat
fantomas

Tanzánie už vyhrála 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel, že hrajou až zejtra, achjo, to jsem zase něco prošvihnul

Reagovat
risk je zisk

Jak to má Vydra bude udělaný přestup?

Reagovat
Zaschrona

Pravdepodobne pujde zpatky do Udinese..

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhlehčí 3 body letos. Fulham absolutně bez zájmu, kvalitní výlet. Motm Downing následovanej Škrtelem a Gerrardem.

Reagovat
smazaný uživatel

a Luis taky dobře.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak zle nehral... To vlastne nikto, nerobil by som z neho "tragéda" zápasu

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

To nedělám, ale dobře prostě nehrál.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

.......

Reagovat
13

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

*Nejlehčí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé vítězství, ale musíme na něj navázat, což byl zatím náš největší problém.

Reagovat
niflheim

200. za Berbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Pořád dokola

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov :D najodovzdanejší hráč dnes na ihrisku...bez záujmu

Reagovat
niflheim

Tvoje mama byla odevzdaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si blb

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

ale nuti ma to daj aj-

Reagovat
Chazy

od někoho tvýho kalibru to prostě pobaví

Reagovat
niflheim

On to nedávno odkoukal kamarád od někoho a začal to poněkud...až moc používat. Sice je to infantilní až moc, ale někdy to dá něčemu takovou punchline, až si člověk málem ukápne do trenek.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ja s kamaratmi to pouzivame bezne, ze "tvoja matka"..a samozrejme nenarazame na nase matky, ale tak je to zaujimave..ze s kym si bol vcera?..s tvojou matkou

Reagovat
Bayern +

Lenze s tvarom "matka" to nie je ani zdaleka tak vtipne ako mama. Mi to tvoje pride take strojove.

Reagovat
smazaný uživatel

tak my sme sa nechali inspirovat tym telefonatom na Antik..co bol nasraty, ze mu nejde internet a tam sa pytali, ze s kym hovorim a on, ze s tvojou matkou..a pre nas to nie je strojove

Reagovat
Bayern +

Jo to poznam. Pre mna hej, lebo u nas nikto nikdy v nasej generacii neoslovuje "matka", preto mi to pride ako naucene a strojove. Proste s mamou klasicky mi to pride take originalne a vtipne.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Fajn vykon...Fulham prekvapivo slabucky

Reagovat
smazaný uživatel

Skertel

Reagovat
Zaschrona

Joluv cas se pomalu naplnuje...

Reagovat
13

Fulhamu z různých důvodů chybí Mahamadou Diarra, Bryan Ruiz, Steve Davies a Steve Sidwell. "Máme problémy se složením zálohy, to každý vidí. Potřebujeme body a hráče. Příští týden se snad už vrátí Diarra a Bryan Ruiz, ještě předtím pak potřebujeme uhrát dobrý výsledek s Liverpoolem. Vypadali jsme dobře, ale uvědomujeme si realitu. Pokud by mi v červenci někdo řekl, že mi bude chybět pět nejlepších záložníků, měl bych velké obavy," přiznává manažer Martin Jol.

Bylo to dost znát..

Reagovat
smazaný uživatel

mal si nechat Gecova

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

3 body a ztráta Scums, začínám mít dobrou náladu

Reagovat
Erdovec

takhle bysme měli hrát normálně a ne za takový výkon vynášet některé hráče do nebes

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham prišiel zrejme len na návštevu. Najhorší súperov výkon na anfielde tohto roku.

Downing zahral končene dobre. Snáď ho niekto čo najskôr kúpi a odíde...

Reagovat
Erdovec

Downing hrál poslední dobou strašně no...

Reagovat
smazaný uživatel

nemá na Liverpool...zahra jeden zapas v PL dobre proti tragickemu Fulhamu a hneď by mal ostať? Nepotrebujeme niekoho s 70k na lepenie kádra. Dosť, že na to máme Cola.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať vypadne Cole a Downs zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

nech vypadnu obidvaja... namiesto Downinga môže hrať aj niekto užitočný...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Downs dokáže navázat na svůj dnešní výkon, tak ať klidně zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
vladis271

potom by mohli kúpiť aj Lucasa, ten bol minulý zápas najtragickejší

Reagovat
smazaný uživatel

nevšimol som si aby sa Downing vracal z polročneho zranenie

Reagovat
vladis271

nevadí, aj tak by mohol Lucasa niekto kúpiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

blb

Reagovat
fantomas

Fotka na objednávku Countera..díky čau.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Děkuju. Je vidět, jak vlivnou Elitou jsem se tady už stal

Reagovat
smazaný uživatel

DOWNS MOTM

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Sturridge having medical at LFC tomorrow, according to John Aldridge.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Yeah. Snad Falcao nebo Cavani do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

oba

Reagovat
smazaný uživatel

Borci já to myslím ironicky

Reagovat
13

On taky borče.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem ci by to nebolo lepsie takto:

John Aldridge having medical at LFC tomorrow, according to Daniel Sturridge.

Reagovat
Rssa

Pověstný skotský humor

Reagovat
smazaný uživatel

Alík nikdy nezklame.

Reagovat
Chazy

Legendární web

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jol says Liverpool were "OK" today

Jak ohodnotil svoje jsem zatím nezjistil.

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Jol. Som myslel, že po polčase dostane infarkt. Fulham nezvládal základné veci... boli na smiech dneska..

Reagovat
Erdovec

ale má pravdu, nehráli jsme nějak skvěle, bylo to dobré, ale tohle by měl být standart

Reagovat
Wat

Stewart Downing, he scores, when he wants!

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Fulham's Mark Schwarzer has retired from football after the embarrassment of conceding to Stewart Downing was too much.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

44 zápasů na gól je opravdu hodně, ale co tak projíždím jeho statistiky na wiki, tak Downing nikdy nebyl bůhví jakej šúter. Jeho nejlepší počiny ze sezón 07/08 (9 gólů) a 10/11 (7 gólů) nejsou zrovna obdivuhodný

Reagovat
Maresma

Jeeeeeeeee má někdo link na stažení?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Downing dal gol, to musela byt oslava jak pri titule

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten cas na hodinach akosi nesedi

Reagovat
EL Gringo

zeby sa fotili v zrkadle

Reagovat
Maresma

I tak

Reagovat
smazaný uživatel

veď je tam 8 hodin...u nas bolo 9 vtedy

Reagovat
Maresma

Reagovat
Erdovec

scouseři, kolik je poštovné z lfc shopu? mají tam teď pěkné a levné věci

Reagovat
Erdovec

?

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed now by the Echo that Sturridge is having his medical tomorrow!

Reagovat
Maresma

Reagovat
niflheim

Jak je verze "všechy chytit máš" pro průměráky?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bayern +

Neprejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem teď přijel...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Liverpooooooooooooooooool, Downiiiiiiiiiiiiing! Sestavaaaaaaaaaaaaaaaaa

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys viděl toho soupeře, tak byses zas tak neradoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadalo? Zápas celej asi stahovat nebudu, bude stačit MOTD. Jak hrál Suso, Jonjo po dlouhý době v záloze, Downing... no vlastně všichni?

Reagovat
smazaný uživatel

Suso zklamal. Nedařilo se mu, zase prohrával souboje. Taky hrál z levý strany, to mu asi uplně nesvědčí. Downing, Škrtel, Gerrard nejlepší. Fulham byl ale otřesnej.

Reagovat
Rssa

A koukni se ještě do PD. Budeš mít dva důvody parádně si zakřičet.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, ''my'' hráli? A vyhráli?

Reagovat
Rssa

Jj, v suchém tričku. Tello geniální klička.

A Real

Santa naděluje, nadělil 2 dárečky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovnooooooooooo.

Reagovat
Rssa

V lednu je Mourek v PL jako na koni

Reagovat
Maresma

Tak tady, nemáte link na stáhnutí?

Reagovat
Maresma

Jsi můj zachránce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

300. za dobrou hudbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj to moze byt no

Reagovat
smazaný uživatel

ariana grande

Reagovat
Rssa
Reagovat
Rssa

Angel voices saying Fucking! soo beautiful.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Wat

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre matky/mamy

Reagovat
niflheim

Taky

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Svý, nebo cizí?

Na každý pád,

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Trand

Reagovat
Erdovec

http://store.liverpoolfc.tv/Carling-Cup-Winners-Adult-Tee/pid-35947 beru , ptám se znova, kolik je to poštovné zhruba?

Reagovat
smazaný uživatel

Delivery:

Our delivery charges the same regardless of how many items you order:

UK Standard £3.99

UK Express £6.50 (See Express below)

UK Saturday £8.95 (See Saturday below)

Ireland £7.00

EU £8.00

USA £9.50

ROW £15.00

Reagovat
Erdovec

dík

Reagovat
Rssa

Pěkné, do toho bych možná také šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dá se no.

Reagovat
Rssa

Dáme se všichni liverpooláci dohromady, objednáme více triček a ušetříme na poštovném, ne?

Reagovat
Erdovec

to by bylo pěkné, přecejen by bylo trošku divné dát 3libry za triko a 8 za poštovné, v nejhorším překecám tomasinha

Reagovat
smazaný uživatel

nič také zaujimave tam nie je...chcel by som ponožky, ale tie čo su na stranke su otrasne

Reagovat
smazaný uživatel

Já klidně půjdu i do dresu, jestli tam bude za podobnou cenu, co je na SD.

Na SD jsem přemejšlel o týhle, ale už nejsou velikosti. http://www.sportsdirect.com/warrior-liverpool-fc-hoody-mens-374660

Reagovat
Maresma

Do toho bych šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem objednávali s Mikym věci ze SD, měl tam i dárky a tak, a musim říct, že je to sranda zařizovat všechno aby došlo do Vánoc. Zmatky to byly skvělý.

Ale takhle, když nikdo nebudete spěchat, tak whatever.

Reagovat
Erdovec

spěchat by se určitě nespěchalo, ale objednat by to chtělo brzo, protože nevím kolik toho ještě můžou mít, tak ať pak nebrečíme, že už ty trika nemají

Reagovat
Erdovec

ale organizovat by to musel někdo jiný poněvadž já ještě ani nemám kreditku

Reagovat
Erdovec

to by bylo super

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
niflheim

I přes tu slevu pořád moc pro hadru na podlahu.

Reagovat
Rssa

Ty si všímej radši těch vašich spedičních mundúrů

http://store.manutd.com/stores/manutd/products/product_details.aspx?pid=110481&cid=21759

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

veď je to užasne

Reagovat
niflheim

Vždyť to je...jak tampon.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tampon, vyzera to super :)

Reagovat
niflheim

No...ani se nebudu zajímat o to, mezi kterou skupinku lidí, co potkávám na ulici, patříš. Já tu dnešní módu nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje mama je tampon.

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

je to uzasne, pokial si Paviel Rochnyak

Reagovat
Rssa

To schovám pod slušivý kabát, vy to DHL neschováte

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Třeba nemít už podobný šedý a mít finance na to, tak bych klidně šel do tohodle badboye http://store.manutd.com/stores/manutd/products/product_details.aspx?pid=103338&cid=1806

Reagovat
Rssa

Určitě lepší než stejnokroj DHL, ale ty dvě řady knoflů...no radši ne. To spíš ten kabát od City, ten je naprosto famózní

http://shop.mcfc.co.uk/stores/mancity/products/product_details.aspx?pid=113036

Reagovat
smazaný uživatel

to je luxusne

Reagovat
niflheim

Spurs taky nemají špatný kousek http://shop.tottenhamhotspur.com/product/tottenham-hotspur-woolen-jacket/mj05aw12

Každopádně ten s přeskama je hodně zajímavý

Reagovat
niflheim

*přezka...každopádně ani to to není

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, Sturridge do LFC? Ten hráč je na peniaze, je to sebec a namyslený palič... Som skeptický...

Reagovat
nani92

so Suarezom si budú rozumieť

Reagovat
13

Suarez je mimo hřiště mnohem sympatičtější a neřekl bych že je nějak výrazně na peníze..

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu hráči jde o to dostat se do seniorské repre na hrot číslo 1,mu motivace nikdy nescházela,on bude dobrý,přesný typ který LFC a Rodgers potřebuje částka 12mega je myslím přiměřená

Reagovat
13

No, on právě není přesně ten typ, který LFC potřebuje ale..

Reagovat
smazaný uživatel

+ Má aj kvalitný pressing? + proste to nie hráč, kt. by nás posunul, jeho výkony závisia od výkonov spoluhráčov...

Reagovat
smazaný uživatel

oľo o presingu sa budeme môcť baviť vtedy, keď bude hráčom Liverpoolu..Koľko súčasných hráčov LFC sa doteraz učí správne presovať pod Rodgersom..Všetko to závisí od toho, čo od teba daný manažér požaduje..

Reagovat
smazaný uživatel

"Oľo", tak mi hovoril kamarát z Brezna :)

Reagovat
smazaný uživatel

ja tak hovorím každému oliverovi..dúfam, že ti to nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode, je to milé, ešte aj s tým stredoslovenským prízvukom :) Ty si z Martina, že?

Reagovat
smazaný uživatel

áno, presne z tadiaľ..ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Nitra

Reagovat
smazaný uživatel

a s tým, že jeho výkony závisia od výkonov spoluhráčov nesúhlasím..už je to trochu dávnejšie, ale dobre si pamätám obdobie pod AVB kedy ich ťahal

Reagovat
smazaný uživatel

O ťahaní neviem, či môže byť reč, to nech povedia fans Chelsea.

Reagovat
13

Já si taky pamatuju nějaké dobré výkony z dresu CFC, 1v1 je celkem silný a rychlost má dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

On se mi hodně líbil, když hostoval u Trotters...ale to už je fest dlouho.

Reagovat
ďuriLFC

Njn , nechcem ho tu , ale zas kvalitativne nás može posunut ďalej no . Ináč zažil ho BR v Chelsea ? Už asi nie čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tuším aj áno...

Reagovat
tomasinho

Já si myslím, že nám pomůže. Je to arogantní namyšlený šmejd, navíc bych nad 10 fakt nedával, ale pomoct rozhodně může. Zahraje zprava i za středu, je rychlý, umí 1 na 1. Pod Boasem ve 4-3-3 mu to v CFC šlo, třeba doufat, že to půjde i u nás a nebude si moc otvírat hubu.

Reagovat
Rssa

Pokud si ji ale otevře, tak to stojí za to.

http://www.youtube.com/watch?v=QxcCC2g1Ke0

Reagovat
smazaný uživatel

Rodinná atmosféra v LFC ho hádam skrotí...

Reagovat
Erdovec

tož tak předběžně, kdo by do toho trika šel?

Reagovat
Erdovec

řekl bych seru na vás, ale nemůžu poněvadž jsem chudý student

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky, s kreditkou by problém nebyl, ale prachy by to chtělo asi předem, + musíte počítat s cca 50,- za to, že vám to pošlu domů potom, že jo. Přece jen pak nechci mít doma 5 stejnejch triček s tim, že se mi většina lidí už neozvala.

Reagovat
Erdovec

to je jasné, nejsem debil abych něco takového udělal a myslím že ani ostatní ne, když se nás sejde 4+ tak už to bude mít cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to špatně, ale argument, že někdo není debil, mi tadyvtom případě asi stačit nebude.

Reagovat
Erdovec

tak myslím že prachy předem by stačili jako dostatečný argument

Reagovat
Erdovec

ale dobré by bylo domluvit se rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luisitoooo!

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

To bude drama jako prase zitra

Reagovat
Erdovec

neřekl bych, nebýt toho golu tak bych ještě věřil že můžu vyhrát, takhle to máš podle mně v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard ted moc bodu nedela a MU podle me nevyhraje, takze to bude tesny

Reagovat
smazaný uživatel

Hou hou, ja ho mel s ceckem v obou fantach

Reagovat
Erdovec

já měl v obou Teveze ale zase mám v obou Skertse

Reagovat
Rssa

Je reálné získat 43 bodů za Hazarda s Matou? Přece mě nemůže vodka porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Je, ale museli by se strelecky prosadit, Chelsea udrzet cleen sheet a vyhrat. Teoreticky to mozny je, ale pravdepodobnost neni moc velka

Reagovat
Rssa

Aj...

Reagovat
Erdovec

ne, Hazarda ma hrubas, takže to nepřichází v úvahu!

Reagovat
smazaný uživatel

Robinek te popravi, spino!

Reagovat
Erdovec

nejhorší na tom je to, že je to pravděpodobné, i když by MU mohl ztratit a ideálně dostat gol

Reagovat
tomasinho

Já měl Balea heč.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodik za cleen sheet

Reagovat
tomasinho

Jo, měli by dávat za to body i útočníků, takhle má ten chcípák DEfoe jenom 2 body.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Maresma

Skrteeeeel.

Reagovat
13

Koukám, že jsme na tom s vodkou dost podobně

Reagovat
smazaný uživatel

tak..400. pre boxing day

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Chazy

Páni, kdo by řek, že LFC bude 5 bodů za LM v polovině sezony

Reagovat
smazaný uživatel

a ze WBA bude iba o skore na tom horsie

Reagovat
ďuriLFC

A len vlastnou hluposťou niesme v TOP 4 už teraz . Aj keď pochybujem že sa tam nakoniec dostaneme.

Reagovat
Chazy

A vlastně i Stoke a Norwich..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je mily, ze te to zarazilo jen u Liverpoolu

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

A to jeste v sezone, kde od zacatku narazim na statistiky tykajici se " LFC worst PL start ever"

Reagovat
fantomas

Jj, a to pak rovnou můžem přidat i Arsenal se svym třetim místem.

Reagovat
smazaný uživatel

I nekonzistentni a spatne branici Tottenham

Reagovat
tomasinho

Před dvěma týdny to byly 4 body, blbá porážka s Villans.

Reagovat
smazaný uživatel

mrzia však zasa straty..najviac tá proti Evertonu, kedy nám rozhodca zobral dva bodíky a veľmi preberaný bol aj ten domáci zápas s mrdkami pri červenej shelveyho..čo už no, mohlo to byť oveľa krajšie v tej tabuľke

Reagovat
tomasinho

To radši neříkej, protože přijde Zaschrona s asi 50 stiaucemi v derby, kdy sudí evidentně EFC zaříznul.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak sa radšej nepozerajme do minulosti..treba myslieť na to, ako "poraziť" Stoke na Britannia Stadium..Dá sa to vôbec bez ujmy na zdraví?

Reagovat
tomasinho

Už se nemůžu dočkat, Whitehead se Nzonzim trpaslíky Lucase s Allenem úplně zmasakrujou. A ještě teď mám v živé paměti, jak se Sterling dostal přes Camerona snad 1x z 5 případů.

Reagovat
smazaný uživatel

jediná šanca že suárez zatne zuby a vytiahne niečo zo svojej geniality

tiež to nevidím najružovejšie..zápasy proti ním sú o nervy a veľmi ťažko sa do niečoho dostávame...prvá penalta v PL by nebola od veci

Reagovat
Chazy

Proti Evertonu? To ne, cílem všech rozhodčích je co nejvíc poškodit EFC - hrajou takovou hru.

Reagovat
tomasinho

Ale kdyby hrál Vellios, tak se to prostě nemůže stát.

Reagovat
fantomas

I ten je proti zlym sudim malej pán.

Reagovat
tomasinho

Taky pravda. Ani jeho geniální zakončení by bylo prd platný, když v každém zápase sudí neuznají jasný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je muzstvo, ktore prekonalo rekord v rozhodnutiach rozhodcov proti jednemu muzstvu za polku sezony

Reagovat
Marv

Reagovat
tomasinho

V kolik je MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

2325

Reagovat
Chazy

správně napsaný

Reagovat
tomasinho

Dík

Reagovat
Erdovec
Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozny

Reagovat
tomasinho

Což o to, líbí. Ale momentálně jsem švorc. Si počkám až vyhrajeme v květnu FA Cup, to bude hezčí tričko určitě.

Reagovat
Erdovec

sakra, říkal jsem si, že kdybychom se s ostatníma nedomluvili tak ve dvou by nás to do Havířova vyšlo na 7 liber i s poštovným ale tak asi nic

Reagovat
tomasinho

Aha, já teď fakt nemám nic. Promiň.

Reagovat
Erdovec

však pohoda, já skoro taky ne, ale tady to se mi celkem líbí a ta cena je hodně fajn tož snad se domluvíme tady s ostatníma

Reagovat
tomasinho

Mají tam super pola, ale jako 30 je pálka. Jsem si ani nevšiml, že to je za 3 libry. A to je omezené ta sleva časově? Nebo do vyprodání zásob?

Reagovat
Erdovec

nevím, možná to tam někde bude, ale řekl bych že jsou to už nějaké povánoční slevy a ta cena je dost lákavá a to triko se mi líbí, jediná překážka je to poštovné

Reagovat
tomasinho

A kolik teda je?

Reagovat
Erdovec

8 liber do Evropy, jakkoliv je zásilka velká, takže kdybys objednal dejme tomu 2 trička tak by nás to vyšlo každého na 7 liber i s poštovným

Reagovat
tomasinho

To je slušné. Uvidím, jak na tom budu. Docela mě odrazujou ty záda ale, kdyby byly čisté, tak bych do toho i šel. Na můj vkus až přeplácané.

Reagovat
Erdovec

mě se právě líbí i ty záda, dobře rozmýšlej ale pokud možno i rychle

Reagovat
Rssa

http://store.liverpoolfc.tv/Black-Focal-Tee/pid-35679

Toto je jednoduché a líbivé, bohužel nemají moji velikost.

Reagovat
smazaný uživatel

tričká tam nemajú moc pekné..jedine toto http://store.liverpoolfc.tv/Anfield-Tee/pid-37287

Reagovat
Chazy
Reagovat
Erdovec

fuj , musíte brát poměr cena/výkon

Reagovat
niflheim

Prdět Megatrona dneska, jdu spát

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Ok no, dám si kafe a uvidím, jak se to vyvine

Reagovat
tomasinho

Prej mám zítra koukat s váma nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ještě mě nezvyklali, furt přemýšlím, jsem ale pořád spíše proti.

Reagovat
niflheim

Tak první zápasy začínají v 7...rozhodně to zkus, minimálně za pokus to stojí

Reagovat
tomasinho

Já vím, mě už Chazy přemlouval docela vehementně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě to zkoušel nenápadně nejdřív. Jsou hrozný, připomínaj mi Svědky Jehovovy.

Reagovat
Erdovec

víš jaká je sranda číst strážnou věž na hajzlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je?

Reagovat
Erdovec

ten časák co rozdávají jehovisti

Reagovat
Chazy

Aha, takže "na hajzlu" do názvu nepatří.

Reagovat
Chazy

Chazy potřebuje 12 člennou fantasy ligu

Reagovat
smazaný uživatel

za pokus to vazne stoji..kvalitna nahrada za nhl

Reagovat
Chazy

Na NHL si brzo nevzpomeneš

Reagovat
smazaný uživatel

nejak to zladim

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tvuj pravopis, to je teda nezvyk

Reagovat
tomasinho

Co zrovna na tomhle?

Reagovat
smazaný uživatel

Lip naznacit to uz nedokazu

Reagovat
smazaný uživatel

Není už to podruhý u tohohle slova? Třeba to Tomášek fakt neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to potreti za 4 dny asi

Reagovat
tomasinho

Fakt už potřetí?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě prodej anglického reprezentanta Arsene Wenger vyloučil. Stále věří, že bývalý hráč Southamptonu podepíše nový kontrakt. „Možná jej podpis ostatních zvyklá, věřím v to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Aha, tam má být měkkí i co? Si to prostě nemůžu vsugerovat, píšu zvyk a automaticky tam prdnu tvrdé. A to je během posledního týdne už tak podruhé že?

Reagovat
tomasinho

Kurva, měkkéééé

Reagovat
Chazy

Ano ano, měkkí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud psals tu novinku na plcz ty, tak potreti

Reagovat
tomasinho

Nevím prostě, píšu tak nějak automaticky prostě.

Reagovat
Chazy

Přitom je to tak prosté

Reagovat
tomasinho

Jo, mně to pak přijde hrozně hloupé, když to vidím. Asi je tím zvykem, kdybych psal viklat, tak mě nenapadne psát tvrdé.

Reagovat
Chazy

Jj, ale mě pohoršuje i zakončit dvě věty po sobě "prostě"

Reagovat
tomasinho

Jsi zlý. Asi se ti vyprdnu na NFL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

v takové chvíli nezbývá nic jiného než si koupit tričko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
tomasinho

Asi mě taky Nezviiiiiiiiiiiikláš.

Reagovat
Erdovec

mě by sis zvyknout na to že zviklám každého

Reagovat
Erdovec

sakra* ,že

Reagovat
Chazy

Najednou mi to přijde hezčí s tím Y

Reagovat
Erdovec

mě taky, akorát teď dělám ramena dokud nezapomenu jak se to píše

Reagovat
Chazy

Co takhle zejtra v 19:00 zapnout NS?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

prozatím zůstanu na straně dobra

Reagovat
Chazy

U nás není kiwwi.

Reagovat
Erdovec

kiwwi a strana dobra

Reagovat
Chazy

Tys to řek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Už to máš v hlavě, nevyprdneš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nenech se. Ani se nenamaneš a už budeš koukat místo north west derby budeš koukat na nějakej baseball.

Reagovat
Trand

Baseball.

Reagovat
C0br

Já začínám na sportu pravidelně sledovat Rodeo

Reagovat
smazaný uživatel

budeš koukat

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

St. Louis Rams.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

link na MOTD pls

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EL Gringo

diki

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro australskou fantu

Reagovat
Erdovec

a pro vítězství Swansea

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

* dnesnu skurvenu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Savage.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool da vic golu nez vsechny ostatni tymy dohromady a stejne MOTD nacinaji Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jsem si myslel, že tady od tebe něco takovýho uvidim.

Reagovat
tomasinho

Tohle měl být jako faul?

Reagovat
ďuriLFC

Tiež som čakal niečo horšie.

Reagovat
tomasinho

Kde zas je Lineker? Však minule chyběl kvůli sportovci roku ne?

Reagovat
nani92

včera bol športovec roka aj na SVK,tak nestihol ešte prísť

Reagovat
Erdovec

propadl depresi protože ho tam nepozvali

Reagovat
niflheim

Gary Lineker @GaryLineker

Cancelled work today as I thought the world was to end yesterday. Feel such a fool.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

COLLISON

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Reagovat
tomasinho

Jé, Jackie vlastně hrál

Reagovat
Tomekcz

takhle stoji pred De Geou porad a nic nepiskaj

Reagovat
tomasinho

Hm, tak dneska ze vztekal Zaschrona asi právem.

Reagovat
nani92

Reagovat
Bayern +

Som vam to pisal, no.

Reagovat
tomasinho

Vellios by to dal

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Aspon ze to uznas..

Reagovat
tomasinho

Tak ten gól byl úplně regulérní. S tím nemám uznat.

Reagovat
Zaschrona

No ja to rikal. A ted si predstav, ze podobnych okamziku v tehle sezone uz bylo docela dost, vicemene tak v prumeru kazdy druhy zapas..

Reagovat
tomasinho

Jo a všechny jenom ve váš neprospěch. Do tohodle se fakt pouštět nebudu.

Reagovat
Zaschrona

To rozhodne nerikam, ale ten pomer je jasne v nas neprospech. Viz napriklad web http://www.debatabledecisions.com/english-premier-league-tables ktery se tim zabyva..

Reagovat
Kowe

Liverpoolu se prostě nepřeje, jak modrým, tak červeným

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

píškal faul na brankáře a pískat se to dalo.

Reagovat
smazaný uživatel

No to byla kličkaaaaaaa.

Reagovat
Trand

Jellyfish.

Reagovat
Trand

Zase. Konečně naplňuje očekávání, co jsem do něj vkládal.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Rikam, posadit ho at se vzpamatuje, v posledni dobe je hroznej. V poslednich tydnech krome toho golu proti Spurs se muze chlubit uz mozna tak jen http://www.youtube.com/watch?v=WB2TFF0__rc

Reagovat
Trand

Reagovat
tomasinho

Hm, slušný zářez to vyloučení.

Reagovat
smazaný uživatel

Musi mu aspon zrusit distanc.

Reagovat
tomasinho

To by měli teda.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
stiflerovamama

Ti kokoti uz faknt nevedia za co maju davat tie cervene

FA

Reagovat
smazaný uživatel

respect rozhodcom ty bzdoka spinava

Reagovat
Trand

Morison je teďka fešák.

Reagovat
Zaschrona

Jen je sranda sledovat tu reakci tech dvou hracu na ty dva prakticky stejny zakroky, ktery rozhodci ohodnotil cervenou - Baines okamzite vstava, ale Noble se vali po zemi..

Reagovat
tomasinho

I´m just nineteen. Ne, tomu jde fakt těžko věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Downing pekne, jestli to tak chtel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Downing to na Gerrarda snad fakt chtěl. Koukal na něj dvakrát než to tam dal. No tyvole.

Reagovat
smazaný uživatel

Woow, Downing.

Reagovat
Tomekcz

Schwarzer

Reagovat
smazaný uživatel

On se snažil nespadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze byli vsichni tri metry daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Co to písknul AFC za penaltu zase?

Reagovat
Minister

jasná

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to byl chytrej dive

Reagovat
Trand

Však mu kopnul zezadu do nohy nebo se mu mezi ty Walcottovy zapletla. To nebyl dive, spíš spadl Theo moc ochotně, ale ne dive.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, byl to dive.

Reagovat
smazaný uživatel

Z opakovacky bylo videt, ze se ho Beausejour vubec nedotkl.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Trand

I Hansen tam viděl kontakt. Ne, fakt tam byl, sice malej, ale byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze on mluvil o tom kontaktu rameno na rameno, protoze nohama se ho urcite nedotkl. Walcott sebou proste sikovne placnul, ale faul to nebyl ani omylem.

Reagovat
Trand

Ok.

Reagovat
herbage

bohužel. Naši hráči klesají na úroveň hráčů MU

Reagovat
Tomekcz

rozhodci zase dotlacil Arsenal k vyhre dyt by nedali ani gol

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Downinga.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Trand

Sess.

Reagovat
fantomas

Galliani prohlásil, že Robinho s Patem požádali o odchod. Nemůžu si pomoct a vim, že je to zvrhlý, ale Pata bych přivítal s otevřenou náručí...

Reagovat
cristiano.K.

no jasně, my uděláme Sturidge a můžou spolu sedět na tribuně každej s jiným zraněním

Reagovat
fantomas

Nj nj nj...ale když já ho mám tak rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
fantomas

Jeho si podle mě oblíbí leckdo.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Godwinson

Tak to je neskutečná smůla, jak to všechno dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

TEn záver MOTD bol super

Reagovat
smazaný uživatel

Tož čekal jsem že Fulham bude víc zlobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge to Liverpoolu. Dalsi hrebicek..

Reagovat
smazaný uživatel

Tož fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ja vim, jen jsem cetl expresku.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě se musí opatrně, su nalitý pivama.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Suárez.

Reagovat
Kowe

Reagovat
kvasha16

sak sa tesili z vyhry

Reagovat
smazaný uživatel

hovada

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/UYyDCq

Nevím jestli to sem někdo házel ale

Reagovat
vladis271

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Zaschrona

23.12.2012 00:10

To rozhodne nerikam, ale ten pomer je jasne v nas neprospech. Viz napriklad web http://www.debatabledecisions.com/english-premier-league-tables ktery se tim zabyva..

we're still fucking first

samozrejme ze necakam, aby to counterovi narusilo ten chory pohlad

Reagovat
Counter

Co je na tom chorého? Když si nejsi ochotný připustit všechna ta rozhodnutí za dlouhá léta, která vám šla na ruku, tak jsi chorý ty. Tahle tabulka ukazuje, že to zatím máte 50/50, přičemž poškození jste byli v zápasech se slabšími soupeři, které jste stejně vyhráli, zatímco výhody vám vyplynuly v utkáních, kde jste to k výhře zoufale potřebovali. Jinými slovy, co přesně tahle tabulky z tvého pohledu vlastně podporuje/vyvrací?

Reagovat
kiwwi

here we go

ked dojdu fakt, zacne sa nova rozpravka "ked sa vam pripisklo tak ste to potrebovali, ked vas poskodili, tak ste aj tak vyhravali"

Reagovat
kiwwi

*fakty

Reagovat
Counter

Fakt je, že to letos zatím máte 50/50. A pomoc v zápasech proti Chelsea a Liverpoolu byla zásadní, abyste bodovali.

Reagovat
Zaschrona

Neni to tak, obecne se stejne z hlediska cele sezony spis pripiskava tem tymum horsim, nez tem lepsim a je celkem jedno jestli jde o City, Chelsea, United nebo kohokoliv jineho. Viz minula sezona, kdyz Stoku prihrali rozhodci neskutecnych bodu - kdyby bylo ve fotbale video, dost mozna by i spadli, naopak United jeste, stejne jako jinym klubum, nejake ty body sebrali..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

najvacsi traged

Reagovat
vladis271

fakt, že to stále musíš riešiť značí nečisté svedomie

Reagovat
kiwwi

co preboha Taylor vyvadzal v tom West Hame jeden z najlepsich rozhodcov a take kokotiny tam popiskat

Reagovat
tomasinho

Obě vyloučení na hlavu, gól byl taky regulérní no.

Reagovat
kiwwi

vraj po vyluceni Gibsona mu cely stadion - aj domaci aj hostia - spieval you don't know what you're doing!

Reagovat
tomasinho

To se ani nedivím.

Reagovat
Zaschrona

Jo, to bylo kouzelny..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
niflheim

Hmm tak Reading měl mít penaltu...

Reagovat
kiwwi

to je nic, ale co ten faul pri gole City

Reagovat
tomasinho

To byl faul jako blázen teda..

Reagovat
kiwwi

to bolo podpichnutie nifla, ale ked uz ide o to, tak samozrejme ze to bol faul, o tom ani netreba diskutovat

Reagovat
tomasinho

Já bych o tom třeba diskutoval. Ale ne s tebou.

Reagovat
kiwwi

to rozhodne, pretoze na to potrebujes podobne pravidiel neznaleho diskutujuceho

Reagovat
tomasinho

Jojo, nebo podobně nezaujatého.

Reagovat
kiwwi

ano, to som vzdy, ked sa bavime o rozhodnutiach rozhodcov

Reagovat
tomasinho

V zápasech City*

Reagovat
kiwwi

doplnuj si co chces ja som v tomto nezaujaty

ten gol ma ani nesral, vedel som ze aj tak vyhraju, cize som si nerobil ziadne nadeje - jednoducho to bol faul, nic ineho za tym nehladaj

Reagovat
tomasinho

Já bych o tom faulu teda hodně silně polemizoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Predstav si stejnej souboj na polovine hriste. Tukal by sis na celo, kdyby to sudi pustil

Reagovat
tomasinho

Myslím, že ani ne.

Reagovat
Bayern +

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sak to bolo branenie v hre

Reagovat
kiwwi

tak Barrymu bola ponechana vyhoda

Reagovat
smazaný uživatel

no, keby z tej hlavicky nedal gol, tak sa mala piskat penalta

Reagovat
kiwwi

to minimalne...bol by som potom este zvedavy aky trest by disciplinarka naparila tomu obrancovi

Reagovat
smazaný uživatel

nemal si zaujem ist do suboja?-3 zapasy stop

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
Bayern +

Uz to nerieste, podstatne su tri body doma!

Reagovat
smazaný uživatel

667. pro ukončení 666

Reagovat
niflheim

Co takhle oslavit Vánoce ve stylu Boha? Zbouchnout nějakou teenku, opustit svého syna a přihlížet jeho vraždě po třech dekádách?

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo božské.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Doslova vyhozené dva body z okna. Tohle fakt už není možný, co všechno jsme doslova PROSRALI před brankou soupeře. K tomu navíc dvě břevna, úžasný. Swansea jsme pustili snad pořádně do hry jen v prvním poločase, kdy celkem ovládli hru po vstřelené brance.

Za druhý poločas se obrana zlepšila, snad kromě jedné střely Swans pořádně nic nevyprodukovali. Carrick byl úžasný, Ash taky.

Co ale nejvíce zamrzí - to, co jsme všechno podělali v útoku. Wazza snad byl včera chlastat, protože to až bylo k neuvěření. To řešení protiútoků - to mě asi štvalo nejvíce. Tolik možností promarněných. To je prostě jeden z takovýc zápasů, které vesměs hlavně Wazzovi nevyjdou - a on se potom probere - tak snad to bude proti jeho "oblíbeným" strakách. Jak už jsem říkal - to, čeho jsme nevyužili - doslova zahozené dva body. Swans jsme mohli klidně vstřelit aspoň dvě branky a v klidu dohrát. Nejvíce se to právě zlepšilo s odchodem Tonyho, kterýje v posledních zápasech nehorázně slabý. Škoda, že tam neposlal Dannyho...ale co už.

Reagovat
smazaný uživatel

co se prosím dělo před tím Rooneyho přímákem? padnul mi stream

Reagovat
niflheim

Persieho tam fauloval Dyer...a když byl na zemi, tak mu Williams nakopnul míč do hlavy. A potom se do toho vložil ještě ten blbec Chico.

Reagovat
smazaný uživatel

a žlutou dostal Persie po tomhle nebo až dýl?

Reagovat
smazaný uživatel

po tomhle

Reagovat
Swarley

ok, dneska se rozčilovat nebudu, dneska nebylo souzeno...jako zápas to nebyl špatný, měly být tři body, ale ta finální fáze...chvilku na pláč, který přechází pozvolna do smíchu

Peršan v mezihře ok, finální fáze tragédie, i když škoda toho břevna...Wazza úplně mimo dneska, na co šáhnul, to posral, zápas blbec, ale to se prostě stává a buďme rádi, že si to snad dneska vybralo více hráčů...Clev dneska taky nic extra, Young dobrý, Carrick tradičně výborný...

obrana v první půli tradičně o ničem, v druhé půli to už bylo lepší, ale postupem času jsme ani soupeře do ničeho nepouštěli, tak nebylo ani extra co hasit...

doufejme že si to Wazza-Peršan vybrali dneska oba a na Boxing to bude opět kvalitní jízda a aspoň 3-4 góly...

Reagovat
fantomas

Norwich o Vánocích před Swansea!!!

Reagovat
Counter

Hlavně že ses nechtěl vsadit Však ona ta bublina kanárků splaskne.

Reagovat
fantomas

Nepamatuju se, že bych se nějak odmítal vsadit. Spíš to vyšumělo jako i loni s kiwwim. Minule to Swans neskutečně uhaluzili o skóre, tentokrát je holt řada na kanárcích.

Reagovat
Counter

Já už nevím, která to mohla být diskuze, ale tam jsem ti sázku navrhoval a tys ji odmítl právě se slovy, že by to vyšumělo jako s kiwwim...

Reagovat
fantomas

No..jako jestli nějak bažíš po tý vodrhovačce s nickama, tak prosim.

Reagovat
Counter

Ani ne, špičkování během sezony bude tak jako tak, a to mi bohatě stačí

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Rssa

Reagovat
Tomekcz

City ted pojedou na Sunderland a Norwich, my hrajem 2x doma, jetli ani po tomhle nezvysime naskok tak uz nevim

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo kecu o sestibodovym naskoku

Reagovat
kiwwi

najblbsie na tom je to, ze ked sa na tie zapasy teraz spatne pozries, tak to mal byt osembodovy naskok

Reagovat
Carrick

I čtyřbodový je pořád luxusní vzhledem k tomu, že Araby máme doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to bych to vubec nevztahoval, jednak ten zapas muze dopadnout jakkoli, jednak se to hraje nekdy v dubnu, kdy muze byt situace uplne jina. Mne slo o to, ze se tady ten naskok MU strasne precenoval, kdyz uvazim, jaky profesorsky vykony jsou schopni predvadet a na jake urovni jim funguje obrana

Reagovat
Carrick

Já myslím, že se to ani tak nepřeceňuje, on je to fakt docela solidní náskok, ať už těch 6 nebo teď ty 4 body. United až doposud nehráli nic extra a stejně ten náskok mají. Navíc se herně zvedáme a ještě jsme určitě naplno nevyužili všechen potenciál, co v tom kádru je (Kagawa, Nani, Anderson). Derby je sice daleko, ale určitá výhoda to pro nás je, že ho hrajeme doma. A já věřím tomu, že před derby ten náskok na City může být klidně i dvouciferný, pokud se oni nějak zázračně nezvednou.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si o te vasi euforii myslim svoje a brzo vam to urcite pripomenu

Reagovat
Carrick

I to je samozřejmě možný.

Reagovat
Carrick

I čtyřbodový je pořád luxusní vzhledem k tomu, že Araby máme doma.

Reagovat
Swarley

série bez remízy ukončena

Reagovat
kiwwi

vidis, to som si ani neuvedomil

Reagovat
Rssa

700. pro LFC, Swansea, Arsenal a trenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson on Williams: That was the dangerous thing i seen in years he should be banned for a long time

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Michu

Reagovat
Fairplay

Z van Persieho je takovej nechutnej slizoun

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie slams Williams, telling Sky booting the ball at RVP was "the most dangerous thing I've seen on a football field in many, many years."

Ferguson added to Sky: "He (Williams) could have killed the lad (Van Persie) ... he should be banned for a long time."

jj mohol ho zabiť. Kreten

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Tomekcz

Williams snad mu SAF domluvi nakej ban

Reagovat
minoLFC

ten by sa hodil tebe

Reagovat
Fairplay

Reagovat
C0br

Pravdu dí

Reagovat
Rssa

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
havrys99

Tak či onak je sranda dívat se na to dokola

http://www.youtube.com/watch?v=NEoCVi69eXE

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale vůl

Reagovat
Honza Matoušek

On ten ban ale dostane, to se vsaďte.

Reagovat
smazaný uživatel

ban bude uplne zasluzeny

Reagovat
fantomas

Reagovat
r.mrazik

Byt k nemu persie oblicejem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To si ten idiot asi nepamatuje jak málem Evans zabild drogbu

Reagovat
niflheim

Myslíš, jak se ten blbec potom třepal na zemi?

Reagovat
Swarley

samozřejmě přehnané, ale byla to dost nebezpečná situace...po takové ráně jsem viděl pár chlapů lehnout a muselo se je pořádně proplesknout, nemluvě o tom, že ho klidně mohl nakopnout do šišky přímo nohou...čili nebezpečná situace to je bez nějakých diskuzí, na zabití ale těžko (i když náhoda umí být někdy svině)

reakci Peršana se vůbec nedivím a kdo říká, že by zůstal v klidu a nevystartoval po něm, tak je tak trošku asi hooooodně solidní kliďas putující pravidelně po chrámech někde v Nepálu nebo je to pokrytecký fanda Poolu...

suma sumárum dost zbytečné nakopnutí balonu, zadunět v hlavě muselo solidně, jestli to byl úmysl nebo ne to už nechejme svědomí Williamse

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

Je to debil,se nedivim ze persie vylitl

Reagovat
smazaný uživatel

někteří hráči si občas zasloužej menší "probuzení" , sice to nebylo fér, ale u RVP mi to nějak nevadí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
minoLFC

ja by som povedal, ze len odkopaval....vtipne je jak bol valajuci sa Persi hned na nohach

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, sekundu po dopadu na zem uz musel byt uplne vyvalenej

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS - Ashley Williams has been arrested for attempted murder on Robin Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

A to chces rict, ze chtel? Vzdyt z toho videa je jasny, ze kdyz to zrychlis, tak to bylo maximalne nechtene..

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačný úmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

navic je jeste videt, ze mu to sjelo z nohy, ze to tak vubec trefit nechtel..

Reagovat
smazaný uživatel

Michu .

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz Respect!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja te Sparte tak nezavidim

Reagovat
r.mrazik

Sparte zavidi dost lidi a klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Michu

Swansea za první půlku Za druhou

Reagovat
Maresma

Konečně výhra ve fantě.

Reagovat
FC Porto FC

CHELSEA BITCHES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7:0 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jim tak rikam

Reagovat
FC Porto FC

..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Celsijske kurvy? WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro dnešní Villu a za prohru s takovejma tragédama pro LFC minulej tejden.

Reagovat
fantomas

Kvůli jednomu debilnímu zápasu sou hned tragédi?

Reagovat
kiwwi

jj urcite kvoli jednemu zapasu stoja na vypadnutie a maju najviac inkasovanych golov v PL

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Brazílska Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

#RAFAOUT

Reagovat
Rssa

Výsledkově geniální víkend. Napříč ligami.

Reagovat
Miguel19

8:0 dobrý. Ale mohli jsme jich dát tak 15...škoda. Ale dobrá nadílka takhle před Vánoci. Díky hoši.

Reagovat
madridcan

I tried to upload the Chelsea vs Aston Villa game to Redtube but they don't accept rape.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak zas hlavně všichni AV pasujte jako jasnýho kandidáta na sestup a nejslabší tým PL no..

GO GO Lambert!

Reagovat
kiwwi

a ty ich zas hlavne vyzdvihuj ako mozes a nezabudni dodat aku uzasnu robotu tam uz Lambert stihol spravit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jen si žvatlej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

v suchém triku

Reagovat
cristiano.K.

zachránej se,ale lepší než 12. místo to nebude

Reagovat
fantomas

To bylo taky od začátku nereálný.

Reagovat
cristiano.K.

asi jo, ale u týmu jako Fulham,AV,SAFC,W.B.A,Stoke je vždy těké tipovat jak skončí,vždy někdo vylítne (zatím W.B.A) a někdo klesne( Newcastle)

Reagovat
smazaný uživatel

Demolition Job

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS - Ashley Williams has been arrested for attempted murder on Robin Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea naprosto dechberoucí dneska, 8-0 (2 penalty, 1 neproměněná bohužel, ale kopal ji Lucas Piazon ikdyz to kopl spravne ale golman skvele jednou rukou odpalil pryc) , Lampard skvely gol tesne pred tim nez stridal, Torres gol ve 3 minute, Luiz Ronaldo-style gol, Hazard gol z sileneho uhlu, Ramires dal skvele jesle golmanovi... a 1. gol Ramirese byla vlastne jedina chyba golmana(a predchazela mu SKVELA prihravka od Lucase Piazona, nejvetsi talent co vzesel z Chelsea akademie), ostatni goly byly skoro nechytatelne a mel jeste 3-4 skvele zakroky, na vinu byly jenom obranci.... ''chudak'' Cech si ani nezachytal, za cely zapaas jeden ''zakrok'' jinak vlastne vypadal spis jako obrance co nahrava ostatnim nez brankar Musi se ale uznat ze prvni gol jim dodal hodne kuraze a nakopnul je... ale nevim jestli ve 2 puli na to hrac AV uz totalne srali nebo byla Chelsea o tolik lepsi

Strucne receno:

NEJLEPSI VANOCNI DAREK PRO FANOUSKA CHELSEA

Reagovat
Miguel19

Dechberoucí je možná jenom výsledek. Jinak hra nic moc no. Taky to bylo dáno soupeřem spíš, který vypadal, jakoby hrál fotbal poprvé. Ale super výsledek.

Reagovat
Arbiter

druhá půle byla z naší strany perfektní...

Reagovat
smazaný uživatel

ze strany AV byla spíš hrozná

Reagovat
Miguel19

Hráli na půl plynu a dali 5 fíků. Mohlo to být lepší samozřejmě. Ty šance, co měli Juan, Victor a Oscar se musí dávat za každého stavu. Nemluvě o penaltě Lucase, ta mě mrzí nejvíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

soupeř to vzdal po druhém góle no, jinak se mi nelíbí solování hráčů chelsea.. za piazona jsem rád, škoda tý penalty.. že by byl benitez opravdu to, co chelsea v danou chvíli potřebovala ?

Reagovat
smazaný uživatel

zase bych ho nesoudil po tomhle zapase, pokud vyhraji oba zbyvajici zapasy a podaji stejny vykon jako dneska tak uznam ze Benitez je to co Chelsea potrebuje, hlavne zapas s Evertonem bude zajimavy ..

Reagovat
hefy

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

trošku debakel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky docela skoda ze Torres stridal uz ve 65 minute, to jsem od Rafy necekal teda, doufal jsem v Hattrick aby se dostal do top 5 v tabulce strelcu PL, no co pristi tyden zapas s Norwichi, tam to dozene

Reagovat
domingo

Se stalo uz i lepsim tymum nez Villa..

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
herbage

Reagovat
niflheim

Reagovat
hefy

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
FC Porto FC

Hateři se poserou

Reagovat
kvasha16

ani sem nepridu

Reagovat
Squinty

OT: Poraďte nějakou dobru strategii na PC..

Reagovat
smazaný uživatel

AoE II. Nic lepšího zatím nikdo nevydal.

Reagovat
Arbiter

ale to víš, že bydal

Reagovat
smazaný uživatel

Dokaž to

Reagovat
Arbiter

okopírovaný koncept, nulová hratelnost...

Reagovat
herbage

Sice jsem moc strategií nehrál, ale z těch klasik bylo Age of Empires 2 rozhodně nejpromakanější a nejhratelnější

Reagovat
Arbiter

každopádně jde o okopírovaný koncept

Reagovat
smazaný uživatel

Od koho?

Reagovat
Arbiter

Duna 2 ti asi nic moc neříká

Reagovat
herbage

aha

Reagovat
Arbiter

čemu přesně se směješ? Dune 2 je originálním konceptem, z ni vychází absolutní většina real-timových strategií...

Reagovat
herbage

směju se tvé hlouposti, protože je to jako kdybys napsal, že Call of Duty vychází z Doomu2. Ovládání, koncept strategie, poměry sil jednotek, vyváženost týmů, herní módy, systém budování impéria a bojové strategie, to je jako kdybys srovnával Fort T s Fordem Focusem, auto jako auto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

chjo, ty tam tu hyperbolu nevidíš?

Reagovat
herbage

tak jestli jsi celou dobu jen provokoval, tak ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nulová hratelnost uvědomuješ si, že to řikáš o naprostym fenoménu, kterej svýho času neměl na trhu s PC hrama žádnou konkurenci?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ehm...Original War?

Reagovat
niflheim

Samozřejmě, že klasiku od Altaru ... to druhé jsem nehrál, každopádně já na strategie nikdy moc nebyl.

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

serie od Command & Conquer - generals, tiberium wars, red alert

Reagovat
smazaný uživatel

Pak třeba Company of Heroes.

Reagovat
Arbiter

might and magic 3

Reagovat
Arbiter

*heroes of

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1 primy balony, protiutoky, hra na hrota azatazena obrana. Moje nejoblibenejsi.

Reagovat
domingo

Lepsi je to bez AM a se trema stredakama, ostry 433 nebo stromek

Reagovat
fantomas

Ne, 4-2-3-1 s trequartistou je top.

Reagovat
domingo

Neni, je to nepohyblivy, trequartista je statickej, jednoduchej cil, tym je na nem moc zavislej. Postav doprostred hriste jednoho borice a dva deep-lying playmakery, na hrot silnyho borce, co udela misto, na jedno kridlo rychlyho stirka a na druhy hrace s nizkym tezistem, tahem na branku a skvelou strelou (idealne tak, aby oba zvladli zahrat na obou kridlech a mohli se prohazovat), a mas idealni tym Na trequartistu se hezky kouka, ale ve 21. stoleti mi pripada zbytecnej. Jako trener bych mel v tymu rozhodne radsi Pedrettiho nez Gourcuffa..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale moje sestava takova neni, moje 4231 mas playmakera jednoho z tech dvou zatazenych CM, AM tam vubec nemas, ale mas kreativniho podhrota. PRoste muj ideal je presne to, co hraje Viktorka.

Reagovat
fantomas

Aha, já myslel, že se bavíme o PC (tj. FM)

Reagovat
domingo

Ja prokrastinuju jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní 4-2-3-1 nemá trequartistu. V ofenzivní trojici je hráč s vyrovnanými defenzivními i ofenzivními úkoly.. Hlavně dobře pohyblivý a se slušnou střelou a penetrací vápna, aby se na něj museli nalepit aspoň dva hráči..

Reagovat
herbage

podívej se někdy na AS, jak i statiskej hráč na křídle může dirigovat hru celého týmu

Reagovat
smazaný uživatel

To neni AM jako Rosicky, ale spis CF jako Kolar, proste kreativni podhrot.

Reagovat
Bayern +

4-4- Nolan - Carroll

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

3-4-3 pořádná ofenzivní smršť

Reagovat
Bayern +

To hravam v Ekvadorskej repre.

Reagovat
Trand

Série Total War, konkrétně Medieval 2.

Reagovat
Godwinson

Předběhl jsi mě. Suverénní král strategií (myšleno celá série)

Reagovat
CHONG

Age of Mythology, Starcraft

Reagovat
smazaný uživatel

stronghold, stronghold crusader.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Bez pochyby -> Original War

Reagovat
smazaný uživatel

McMillene pokračujte severovýchodně, opakuji SEVEROVYCHODNE!

Reagovat
Squinty

Díky za tipy, vážím si jich..

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že nikdo nezmínil Warcraft 3. Ta kampaň je tak parádně udělaná, že by zasloužila zfilmovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Crusader kings 2, Medieval total war 2

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je ta prohra LFC doma 0:3 z minulýho týdnu ještě trapnější.

Reagovat
spider_8

Jednoduchým výpočtem zjistíme, že Chelsea je lepší než Liverpool o 10 gólů

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

každý zápas je iný

Reagovat
Arbiter

míč je kulatý, začíná se 0:0, to známe

Reagovat
smazaný uživatel

ste v euforii. Užívaj si ju kým nespadnete na zem...

Reagovat
Arbiter

dyť to ani nemyslel vážně, boha

Reagovat
kvasha16

ved len trolluje

Reagovat
smazaný uživatel

a do tvojho jednoducheho vypoctu si zaratal aj Chelsea - Fulham 0:0 a Liverpool - Fulham 4:0?

Reagovat
kvasha16

aj tak z toho vychazda lepsie Chelsea

Reagovat
spider_8

Ne, to se mi do toho vůbec nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea!! konečně parádní výkon snad si budeme udržovat formu

Reagovat
Fairplay

Snad konečně i Benitez pochopí, že Oscar má doatávat šanci na úkor Mosese. A i Piazona by tam mohl po dnešku dávat více. Hlavně už prosím ne Mosese. Mám ho fakt dost. Neskutečný dřevák, takový už v Chelsea dlouho nebyl, zlatý trio AMK (Anelka, Malouda, Kalou) z posledních sezon. Moses je tam často do počtu, zakončení má nejtragičtější, jaké jsem asi kdy viděl a většinu akcí nejprve hezky rozjede, ale pak se stejně utopí v kličkách někde u rohového praporku či u vápna, nahrávky také nemá nic moc. Oscar > Moses

Reagovat
Miguel19

Oscar hrál pod RDM všechny zápasy a začalo se to na něm projevovat. Je dobře, že teďka občas nastoupí z lávky.

Reagovat
Fairplay

Tak rotace je potřeba, já jenom prostě fakt doufám, že už přestane hrát Moses. To je takovej neskutečnej dřevák, vytáčí mě v každým zápase. Snad nebyl zápas, aby nezahodil všechno, co mohl. Dneska opět tragickej. Ať třeba hraje Oscar nějakých 60% co může a zbytek ať si rozdělí Moses s Piazonem. Pro Mosese nevidím jiné místo, než aby chodil proste oživit na posledních 20 minut hru, když nikdo nechce běhat, to je asi jeho jediná vcelku dobrá věc, kterou umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vůbec něco takového můžeš vypustit z huby?

Reagovat
Fairplay

Vsadím se, že kdyby se nevyhrálo, tak nás tu je víc. Vždyť objektivní fanoušek musí uznat, že Moses je vyloženě slabý

Reagovat
PhilipS

ale pjosimtě...Moses je na křídle lepší....Oscar tam bude časem místo Lampy...nebo lavičkově hraje poslední dobou Hazard, ale uvidíme, co s nim udělá ten gól...

Reagovat
Fairplay

Hazard se mi také moc nelíbil občas, ale na něm je alespoň vidět, že má v noze hrozně moc, vidí spoluhráče a nahrává, však i ten gól, to byla jeho akce Moses letos spálil nejmíň 20 tutovek, klidně mi nevěř, ale co on nedá, to je na facku. Jak mohl třeba to dneska nedat? Sám před brankářem

Reagovat
PhilipS

A Oscarovu šanci si jako radši vytěsnil? Moses se dokáže prosadit 1v1 a poslat dobrej balon do vápna, což mi přijde poslední dobou jako vzácná komodita...

Reagovat
Miguel19

A jak dneska mohl spálit Mata, Oscar a další?

Reagovat
Fairplay

Jééééé, Mata hrál dneska normálně, tak ho hned dej jako příklad. Sakra Moses tohle předvádí dlouhodobě, nejhorší zakončení. Oprav mě, jestli se mýlím, ale snad nebyl zápas, aby nedal alespoň 1 tutovku. Ostatní si to alespoň vykompenzují něčím jiným, Oscar např. umí skvěle vodit balony přes střed, obejít takhle několik protihráčů. Mata má zase letos podíl snad na polovině gólů Chelsea. Hazard dokáže rozhodnout zápas. Torres taky dává branky. Ramires má fakt dobrý zakončení. Piazon ukázal, jakej je to megatalent. Se podívej na Mosese, jak se to pokouší pravidelně motat u rohu, aby se uvolnil. Né že to ani nikam moc nevede, on často má ten balon tak pokrytý nepokrytý, lovi ho za zády, prostě není takový technik. Podle mě hraje to, na co nemá. Kdyby pouze vzal balon, přeběhl s ním rychle přes hráče či dva a pak ho přesně poslal spoluhráčům a gól, tak je to OK, ale on tu finální fázi řeší pravidelně špatně a pomalu.

Reagovat
PhilipS

hele v tomhle je něco osobního...prostě je to křídlo jako víno a do Arsenalu bych ho bral hned....

Reagovat
Fairplay

Hele teď když trochu vyprchalo naštvání z jeho výkonu k tomu řeknu to, že on by u nás mohl hrát. Ale musel by dostat konečně jiné pokyny. Mně tohle od něj vůbec nesedí. Technicky je na tom tak zvláštně, často vede balon způsobem "ani nevím jak", ale to by ani tak nevadilo. KDYBY nebyl nucen neustále operovat tam u rohu, kde tohle potřebuje docela dost. On umí převzít balon a pak se s ním rozběhnout, že pláchne skoro každému. Jenže v tuhle chvíli by měl balon předat a sám jít do vápna na hlavičku, tou hraje také dobře. A on by tohle možná i hrál, jenže hráči, kteří umí poslat fakt dobrý centr, ty postrádáme (tohle jsem sledoval někdy asi v září a říjnu, kdy se o to pokoušelo více hráčů a nic moc, většina centrů skončila za bránou apod.)

Nějak mi nesedí za kombinace hračiček Maty, Hazarda, Oscara a takového hromotluka Mosese, který k nim do hry občas jako by nepatřil. Hraje něco jiného než zbytek. Prostě by mohl na chvíli taky Victor posedět, vyzkoušet místo něj i třeba Marina a pak se ukáže. Však i příchod de Bruyna nám dost zamotá hlavy.

Reagovat
Trapper

Reagovat
vitasrp

Moses zatím v CFC podává naprosto v pohodě výkony..

Osobně jsem od něj čekal míň, zatím to z jeho strany často vůbec špatné nebylo, což mě osobně překvapilo...

Reagovat
Trapper
Reagovat
Fairplay

ach jo....

Reagovat
Trapper

klid

Reagovat
Fairplay

už radši mizim

Reagovat
Miguel19

Tak ono je to tak. Když hraje Oscar, tak je na AM a Mata tím pádem na RW. Když hraje Moses, tak je Mata na AW. Mata je minimálně o 2 třídy lepší na AM. Oscar by měl pomalu ale jistě více nastupovat na CM, pro to má také výborné předpoklady. Nebojím se toho. Hazarda na lavičce vidět nechci. I když se mu třeba nedaří, tak mu stačí jeden moment a může rozhodnout zápas. Dneska ve druhé půli 2. poločasu je tam vodil jak malý děti na pískovišti.

Reagovat
PhilipS

Tak jasně může být nejlepší v PL, ale pauza by mu poslední dobou neuškodila...ty jeho výkony jsou taková sinusoida ostatně podobně to měl Cazorla a ten je zas nahoře...

Reagovat
Arbiter

díky této osmičce máme stejný gólový rozdíl jako ManU

Reagovat
spider_8

Super, ale já bych bral radši pár bodů navíc.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

abych to shrnul Piazon mě dneska naprosto posadil hrál naprosto super,ikdyž proti AV ovšem je mu 18? to je super výkon to se může k tomu Kaká v AC klidně i přiblížit ovšem zaslouží si chot na poslední dessetiminutovky, a určitě proti spartě v základu...

Ostatní bych řekl hráli super těším se na zálohu Mikel-Luiz to by mohl být válec.Luiz se mi dozadu moc nelíbil sice vy\ybojoval dost míčů ovšem dost hnusně a vše zavánělo faulem hodně používal ruce,lokty ovšem CM by pro něj mohlo být ideální

Lampard dal gol a jaký v poslední době se jeho střely z dálky dostali na úroven hodně dávnou opravdu krásný gol

Střídání podle mě skvěle vystihli co bylo ideální,možná mohl Lampard zůstat dýl ale fyzička asi není 100%,ostatní střídáni ideální Mata nic nepředvedl,Torres potřebuje odpočinek.

Otázka je proč byla Villa tak bezradná zda je převálcovali Luiz a Lampard´a první gol, nebo prostě neměli štávu

Nicméně skvělý dárek den před vánocemi.

Reagovat
Arbiter

David Luiz on his free-kick: "Lamps taught me...! I try every day, training hard." #CHEAVL

Reagovat
Fairplay

Reagovat
herbage

Sice z výhry Chelsea radost nemám, ale zase jsem měl ve svých prognózách jednou pravdu. Chelsea vedené Rafou se začínám bát

Reagovat
PhilipS

No nevim jestli je to Rafou...spíš to byla otázka času, kdy se chytnou...kádr maj nejlepší v lize...

Reagovat
herbage

je to Rafou, protože RDM stavěl Oscara na úkor Mosese

Reagovat
smazaný uživatel

Mojžíše taky nebude stavět věčně.

Reagovat
herbage

nejde o toho koho staví za jméno, ale že místo středové hračičky začal stavět běhavé křídlo, Mata se posunul na podhrot a hned se tím hra Torrese i celého týmu o 100% zlepšila

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, nicméně já ještě pořád čekám na Marinka, snad v lednu neodejde a dostane po novém roce víc šancí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PhilipS

no on se tam Mojžíš prokousával už za DiMatouše...každopádně ještě bych s chválou počkal..MS klubů zas zklohnil...

Reagovat
Arbiter

to je snad první půle, kdy jsme hráli pod Rafou perfektně, tak nevím, co tu vytahuješ, jak nás Benitez pozvedl

Reagovat
herbage

ne, první půli proti WHU jste hráli taky super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Mata hrál svůj nejlepší fotbal v CFC v 2. Polovině září a celý říjen, když nastupoval zprava..

Reagovat
herbage

přít se s tebou nebudu, protože nekoukám na vaší hru tak často, ale řekl bych, že Matovi sedí více pozice za útočníkem než na pravém křídle, kde mi přijde utopený. I hra za Di Mattea se mi nikdy od vás nelíbila, pod Rafou už jsem viděl několik povedených poločasů

Reagovat
vitasrp

Však on nehrál pravé křídlo, jen nastupoval více zprava.. Teda za předpokladu, že pod pojmem křídlo si představíš borce, který drží lajnu, roztahuje hru a snaží se soupeře překonat v situacích 1 na1..

Pod Di Matteem ti tři hráči intenzivně rotovali, v jednu chvíli byl Mata vpravo, pak uprostřed, následně zase na druhé straně. Takovéhle věci teď pod Rafou nevidíš, tam je ta struktura zcela evidentní - Hazard vlevo, Mata střed a Moses vpravo..

Styl, který se nám snaží vštípit Benitez, je koneckonců na míle vzdálený tomu, co s námi chtěl hrát RDM.. Daleko přímočařejší, rychlejší, s menším důrazem na držení míče. Možná tedy i méně ofenzivní.. Proti týmům, co se s námi budou pokoušet hrát otevřenou partii, třeba nebudeme mít problém, otázkou ale je, jak to dlouhodobě bude vypadat, pokud k nám budou jezdit borci betonovat. Ostatně vyhrávat takové zápasy měl Rafa problém už v LFC..

Reagovat
herbage

jenže mě přišla ta vaše hra právě dost stereotypní, bez tahu na branku a dobře čitelná. S jiným hrotem než Torresem by to možná fungovalo, s Drogbou či Falcaem možná, ale takhle ne. Je to jako když jsem vás přirovnal k Barceloně vloni s Cescem na úkor křídla. Sice tehdy drželi míč více než tento ročník, ale jejich hra byla mnohem více nudná a neúčinná

Reagovat
miky10

Reagovat
spider_8

To zase ne. My prostě nemáme útočníka se kterým by se dalo bojovat o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Však máte hrota za 50 mega, co víc bys chtěl?

Reagovat
Rssa

No ty si mi ale prognostik, lepší než Zeman.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chtěl jsem se zeptat, existuje nějaká podobná stránka téhle, ale o hokeji? Třeba eurohokej nějaký?

Reagovat
PhilipS

google motherfucker learn to use it....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějaké hokejové stránky už znám samozřejmě, ale jde mi o doporučení. A Google už dneska nikdo nepoužívá, vyhledávač na chuja

Reagovat
PhilipS

hele přiznám sem, že sem to taky hledal, ale podobný stránky o hokeji se stejnym traficem, podle mě nejsou..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejsou, ale je to škoda. Oba sporty mám rád zhruba stejně a mrzí mě, že o hokeji toho tolik nevím a ty dementní bulvární články na sport.cz fakt číst nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Super nápad na to je založit ne?

Reagovat
smazaný uživatel

watch out we have a badass over here

Reagovat
PhilipS

Reagovat
niflheim

Tak se přiznejte...kdo má někoho z obrany Aston Villy ve fantě?

Reagovat
cristiano.K.

jen nákej blázen

Reagovat
Miguel19

Já mám v záloze Matu, to je skoro podobný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem videl Lowtona u nekoho v Chazy League

Reagovat
fantomas

Já měl Holmana.

Reagovat
Rssa

Takže...venku 0 stupňů, sněží, přede mnou bramborový salát a uzené kuře. Začínám se cítit svátečně.

Reagovat
Miguel19

Už jenom ty slípky a ponožky.

Reagovat
herbage

bramborový salát a uzené kuře, snad ti nebude blbě

Reagovat
Rssa

No nebude, vzhledem k tomu, že je to osvědčená a zcela běžná kombinace.

Reagovat
herbage

tak k uzenému kuřecímu stehnu ze supermarketu mám obecně nedůvěru a bramborový salát plný majonézy, vejcí a oleje zrovna také ne. To si dám radši k večeři nastrouhané zelí se sladkokyselou zálivkou

Reagovat
Rssa

Uzené kuře bylo vyuzené mým ctěným otcem poctivě postaru, bramborový salát je taktéž domácí. Opravdu není nic lepšího.

Reagovat
herbage

tak to jo, to bych si možná taky dal, ale spíš k obědu, protože měl bolí žaludek a na večer radši lehčí jídla

Reagovat
Rssa

Tak taky toho nemám kopec, jen tak na chuť a na navození nálady.

Reagovat
herbage

to jo. Ale salát spíš průběžně užírám až během Štědrého dne

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

venku chčije a neni sníh jako každý rok, křeček smrdí a potřebuje vyměnit, začínám se cítit svátečně

Reagovat
herbage

křeček potřebuje vyměnit? To si kupuješ každý týden nového křečka?

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět, že si nikdy neměl doma zvíře v kleci nebo v akvárku, jinak bys věděl, že se jim musí měnit podestýlka, ale předpokládám, že máš doma jako mazlíčka malý talířek ropy, takže tě to netrápí

Reagovat
herbage

já právě měl kdysi křečka a měnil jsem mu pravidelně piliny, tak vím, ale narážel jsem právě na tvojí zajímavě formulovanou větu, že křeček smrdí a potřebuje vyměnit

Reagovat
smazaný uživatel

To je slang chovatelů křečků.

Reagovat
Wat

Reagovat
Pinturicchio

I chovatelů zakrslých králíků.

Reagovat
herbage

už tu chybí jen chazy, chovatel morčat a budoucí chovatel skákající želvy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Za pár let nás vyděsí - Dítě smrdí, potřebuje vyměnit.

Reagovat
herbage

to je jen slang starostlivých otců

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, někdo třeba říká ''Holka smrdí, potřebuje vyměnit''.

Reagovat
Talker

kurvo... já si právě dal kebab...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson v Beckham (just a bruise) Cantona v fan (slight overreaction) Keane v Haaland (innocent mistake) Williams v RvP (attempted murder)

Reagovat
Honza Matoušek

To že je to pokrytec už všichni dávno víme.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vladis271

Reagovat
fantomas

Reagovat
soukup

Reagovat
CHONG

Expreska - 18:29 Ferguson: Potrestejte Williamse

Starej žvejkačka zase jede, to je strašný pohádkář

Reagovat
didosh

potřeboval bych nějaký film na večer....

Reagovat
CHONG

Jaký žánr?

Reagovat
didosh

asi bych zmákl všechno,hlavně ne romantiku.Může být historycký,dobrodružný,komedie apod.

Reagovat
CHONG

Já se jdu zrovna už po několikáté dívat na Konferenci ve Wannsee, to je skvělá věc, ale je to teda čistě konverzačka, potom si ještě dneska dám God bless America, to je fantastická satira, jinak z letošních věcí se mi hodně líbil například Dark knight rises, Avengers, Lawless, Prometheus, Get the Gringo, Cabin in the woods, Killer Joe, Girl with the dragon tattoo, Expendables 2 nebo Okresní přebor.

Reagovat
CHONG

plus Drive, The Raid a Iron Sky.

Reagovat
Pinturicchio

Lawless je pecka, Drive zrovna tak.

Reagovat
didosh

wouu,děkuji za vyčerpávající odpovědi,jistě si z toho něco vyberu kdyby jsis na něco ještě vzpoměl,klidně to písni,ještě jednou děkuji

Reagovat
CHONG

Nemáš zač

Reagovat
smazaný uživatel

Love actually Když jsou ty vánoce.

Reagovat
fantomas

Ale ne v televizi, pěkně v originále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

radši trosečník

Reagovat
didosh

Hong Kong porno?

Reagovat
Talker

Fuck it, tohle jsme sledovali včera... Nesnáším tyhle romantické filmy, když jsou Vánoce, tak Pelíšky, tři oříšky, sám doma...

Reagovat
didosh

na Sám doma se též ohromě těším....

Reagovat
tomasinho

Sám doma byl dneska v jednu A před tím Grinch.

Reagovat
didosh

kurde moje nervy,já jsem na SD zapoměl

Reagovat
Didier Drogba

Drive

Reagovat
smazaný uživatel

OT: hľadám westernový film(y), viem, že sú tuším na pokračovanie, strašne si to chcem stiahnuť, ale zabudol som názov, volakedy to bolo v TV, marí sa mi názov: Údolie smrti, ale nie a nie to vyhľadať. Neviete niekto?

Reagovat
madridcan

to asi nebude dolarova trilogia co?

Reagovat
Miguel19

Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti

Reagovat
smazaný uživatel

... to je známe

Reagovat
smazaný uživatel

In Diana Jones

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
smazaný uživatel

To je ťažko, ked si dokopy ničím nepomohol v hladaní

Reagovat
smazaný uživatel

však to, videl som to strašnéé dávno

Reagovat
smazaný uživatel

skúšal si na csfd -> rebríčky -> špecifický výber ..

Reagovat
smazaný uživatel

skúšal nenašiel

Reagovat
r.mrazik

Hatfields & McCoys

Reagovat
smazaný uživatel

To mi niečo hovorí, len nvm, či je toono, díky, nevieš v krátkosti dej?

Reagovat
r.mrazik

souboj dvou rodinnych klanu...hraje tam Cosťa

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem je tady ještě někdo, komu ukápla slza, když Frankie střídal? Mířeno spíš na fanoušky Chelsea.

Reagovat
Miguel19

Ne, ale tleskal jsem ve stoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby nechtěl Ferguson potrestat i Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuhle říkám pěkný dárek fanouškům. Hezky Chelsea

Reagovat
Pettirosso

Vyrovnaná Premiere League?

Reagovat
exse

Jeden zápas a už je to liga o jednom týmu, ne?

Reagovat
fantomas

..kterej je třetí v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. V příštím zápase zase Chelsea dostane na kanduš od jiného týmu a proto je ta liga vyrovnaná. ne proto, že spolu hrají všechny týmy 1-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě napadá kolik dostanete na vánoce knih? Já sem to spočítal a zatím jich mám 10. Si založím knihovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, abys k těm "knihám" měl dostatek pastelek.

Reagovat
Rssa

Ani jednu. Knihy si kupuji/pujčuji sám.

Reagovat
smazaný uživatel

To já si je vybral taky sám, ale nenapadlo mě, že dostanu všechny.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

A to já rád dostávám knížky. Teď od slečny novýho Topola, kterýho bych si asi sám nekoupil, protože na seznamu mám výše jinčí díla, ale v knihovně ho mít chci.

Reagovat
herbage

já si jednou přál k narozeninám knížku Uhlí - zdroje, procesy, užití a od té doby si knížky kupuji zásadně sám

Reagovat
Swarley

Reagovat
Rssa

Reagovat
PhilipS

vynikající volba

Reagovat
smazaný uživatel

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou Vánoce až zítra? Že už jich máš 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Musel jsem si svoje dárky zabalit.

Reagovat
Rssa

Tak to už je zoufalost.

Zítra budeš u štedrovečerní večeře a stromku sám , ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale teď musím sám zdobit stromek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak budeš hrát na jaře hanspaulku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nah, pověsil jsem kopačky na hřebík a ukončil aktivní kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, kvůli kapele?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, kvůli věčným zraněním a i kvůli atmosféře. Začli to u nás brát všichni moc vážně a nějak mě nebaví ztahenej po týdnu si jít odpočinout někam, kde na sebe všichni řvou kvůli hře a jsou schopný se porvat kvůli zkaženýmu míči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už tam většinou nejsou, za zkoušku by to stálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já chodil na Kladno hrát. Na Hanspaulku nemám čas dojíždět . Dělám státnice na jaře a s psaním bakalářky je práce nad hlavu.. nebo s psaním ani ne, ale s prací v terénu jo.

Reagovat
fantomas

..byls v tom HK?

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl, zkrátili nám semestr a dali nám letos zápočťák před Vánoce, takže jsem nestíhal.. někdy na jaře.. jak bude mít praktika kamarád zubař .)

Reagovat
fantomas

Oooukej..

Reagovat
stiflerovamama

Tak Fergie ma pravdu, ze to bola velmi nebezpecna situacia kde sa naozaj mohlo stat aj nieco horsie, ale tie ostatne dristy si ako obycajne mohol odpustit, aj ked si netrufam tvrdit ci to bolo od Williamsa umyselne alebo nie.

Reagovat
Arbiter

RT @RobHarris: Benitez on Sturridge to Liverpool: "The information I had was he was there, passing the medical."

Reagovat
PhilipS

Jestli ho fakt Liverpool koupí tak to bude největší výsměch...tam musí panovat nějakej klientelismus divnej...nějaký pochybný provize...ty jejich nákupy, to je nevysvětlitelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné o Messim už aj v televiznych správach na markíze

Reagovat
Pinturicchio

Neskutočné o Messim už aj v diskusi pod PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://media.lockerdome.com/uploads/50b39e0b456ab8bc57ca373d107d6177_large řekl bych, že to bylo prostě v zápalu zápasu a jen chtěl zabránit aby se k miči dostal proti hráč

Reagovat
r.mrazik

nektery lidi si proste snad delaji srandu...

Reagovat
Pinturicchio

Karma is a bitch.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl simulantskej zmrd, tak se mu tohle nestane.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
kiwwi

1000. pre Manchester United a Fergusona

Reagovat
Rssa

Předčasně

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Pinturicchio

Jak ti chutná vlastní klobása?

Reagovat
kiwwi

coze?

Reagovat
Pinturicchio

"Liking your own status is like sucking your own dick"

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

"Liking Chelsea status is like sucking many dicks"

Reagovat
Pinturicchio

Tak určitě.

Reagovat
kvasha16

drsné

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Rssa

1000. pro LFC, Barcelonu, Vánoce a fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

palec nedám ani jedný, ale tahle je správně počítaná

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi má 999

Reagovat
Arbiter

já se překlik, měl být jiný smajl

Reagovat
smazaný uživatel

že jsou ty Vánoce, tak odpouštím

Reagovat
Swarley

nemáš rád Vánoce a fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu dát palec MU, dokud tam hraje ten holandskej srandista a stejně tak ani LFC, který mě už druhou sezonu jenom zklamává a pořád není schopný oživit PL.

Reagovat
Wat

MU?

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwiho tisícovce

Reagovat
Wat

Ajo, Vánoce...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

hele vy si na tom fakt ujíždíte...akorát to tady plevelí diskuzi.....cítíte se pak líp, když si tady zapalcujete?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Pinturicchio

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

A proč s tím reaguješ zrovna na mě?

Reagovat
PhilipS

protože si byl v tu chvíli poslední...ale je pozitivním překvapením, že umíš psát...jen tak dál hochu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hochu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
13

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Free_player

Reagovat
Kowe

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Honza Matoušek

Tos dělal sám?

Reagovat
Miguel19

Si blázen.

Reagovat
Maresma

Nesluší mu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Pokud se chce někdo dívat s námi na dnešní NFL - tak jsme pod Redknappem

Reagovat
Whitemedia

Danny definitivně přestup.. sem zvědavý, co jako teď bude Chelsea dělat s Torresem..

Reagovat
Arbiter

22 - Manchester United, Manchester City and Chelsea have all scored 22 home goals in the Premier League this season. Parity.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá rána no, ale úmysl bych v tom rozhodně neviděl

Reagovat
Maresma

Přežil to?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea-Aston Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Torres nejubožejší fotbalista celé premier league. kdyby se hlasovalo o nejnesympatištějšího hráče planety, tak u mě vítězí

Reagovat
CHONG

Naopak, Nando je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký důvod by byl nebo se ti jenom nelíbí jeho účes?

Reagovat
Rssa

Druhé kolo přežírání - cukroví. Rumové kuličky, rumové úle, rumové šohajky a rohlíčky. Dneska mi bude fakt blbě...

Reagovat
Wat

A do mě furt někdo bude cpat, že do úlů se rum nedává...

Reagovat
Rssa

Do úlů se rum dává do těsta na povrchu a také do krému uvnitř. Osobně mám rád, když i třetí igredience - piškot - je namočen v rumu.

Reagovat
Wat

Jj, já vím, ale u nás se prostě nějak zpyknuli a tvrdí furt to samé.

Reagovat
Wat

* spiknuli...

Reagovat
Arbiter

zpyknuli?

Reagovat
Wat

Reagovat
Rssa

Reagovat
Wat

To ten rumovej odér od tebe.

Reagovat
herbage

fandové liverpoolu jsou obecně negramoti

Reagovat
Wat

Táhni do psí prdele, fakt už.

Reagovat
Arbiter

on sám je negramota, tak je rád, když ho v tom někdo nenechá samotného

Reagovat
Wat

Já se hned opravil, ujelo mi to.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Že to říkáš zrovna ty.(no a co že je to narážka na Wata)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
fantomas

Wow

Reagovat
Swarley

omg

Reagovat
Arbiter

a nezapomenout štamprlu rumu k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

...a zapít to kolou, jinak klidně bez tý štamprle.

Reagovat
smazaný uživatel

ja soms a ule naucil robit pred rokmi, som si kupil v tescu formicku na velke ule. urobim cesto, teda tu hmotu, napcham do ula, potom urobim dieru a nalejem bud rum alebo vajecny liker a prilepim piskotu. zradlo jak svina. akurat sa chystam robit rafaelo kokosove gule, do ktorych som pridal fernet citrus a do muffinov davam tiez chlast - do cokoladovych rum, do cucoriedkovych fernet, do visnovych griotku a do orechovo-bananovych metaxu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já takhle jedu už asi tejden a díky odražený patě si nemůžu plnit individuální plán, co jsem dostal. To bude něco na začátku přípravy, když jsem se z toho měsíce 14 dnů nehlídal a skoro vůbec nic nedělal. Ach jo, pročs mi to připomněl.

Reagovat
Godwinson

Nedělej tady z toho facebook.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Pinturicchio

!

Reagovat
smazaný uživatel

Cemu se smejes?

Reagovat
Pinturicchio

Tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

A proc?

Reagovat
Pinturicchio

Protože momentálně nemám nic lepšího na práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Posedlost. Mel by ses nad tim zamyslet, to jak me pronasledujes, neni znamka toho, ze bys byl zdravej.

Reagovat
Pinturicchio

Zamyslím se nad tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Dej si radši pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Se z toho třeba poserte

Reagovat
smazaný uživatel

Se z toho třeba poserte

Reagovat
A Seleção

1100. pro?

Reagovat
Maresma

Suits

Reagovat
smazaný uživatel

proti rumu a rumovým pralinkám

Reagovat
Rssa

1100. pro LFC

Reagovat
Maresma

Reagovat
A Seleção

1101...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dr. Admess

OT: Swansea chce Iaga Aspase.

Reagovat
Svatej

To jsem jedinej, kdo by si tady radši Sturridge nechal ?

Reagovat
madridcan

co sa tyka fanty, tak urcite sam nie si...

Reagovat
Svatej

v CFC *

Reagovat
smazaný uživatel

ja tu už plačem za ním

Reagovat
smazaný uživatel

Santi Cazorla / Juan Mata / Eden Hazard

Games: 18 / 14 / 16

Goals: 7 / 6 / 3

Assists: 4 / 3 / 6

Key Passes: 49 / 36 / 32

Pass success: 88% / 87% / 85%

Tackles: 31 / 12 / 16

Interception: 30 / 12 / 16

Reagovat
smazaný uživatel

Ooh Santi Cazoorla!

Reagovat
Godwinson

Mata má určitě více asistencí, řekl bych 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fante ma s dneskem uz 7

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevim, jestli se tam nepocita i nejaka vybojovana penalta ci co

Reagovat
Godwinson

Nepočítá, protože to by měl Hazard asi 9 nebo 10. Zajímavá statistika je počet střel těch hráčů :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne bych cekal, ze ten pomer golu a asistenci bude mit s Matou naopak :)

Reagovat
Godwinson

Hazard nebo Cazorla? Když před sebou mají jalový útočníky, holt je musejí dávat sami :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mata vs. Hazard. Zrovna od Edana bych cekal, ze bude mit vic golu, nez ma Mata. No a s asistencema zase naopak :)

Reagovat
smazaný uživatel

Edena

Reagovat
Godwinson

Souhlas, ale s těma výkonama má ty statistiky ještě docela dobrý. Ono celkově mě překvapuje, že má zatím jen 36 střel, například v porovnání s Cazorlou, který jich má 59, to mě docela šoklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Santi to zkousi snad z kazde pozice. Docela by me zajimalo, jestli ma nejaky zaloznik vic strel, ale o tom dost pochybuju... Jestli mas odkaz s tema statistikama, sem s nema. :)

Jinak Eden u tebe zatim tezce za ocekavanim?

Reagovat
Godwinson

http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/88965/olivier-giroud?cc=5739

Já si vždy našel hráče a podíval se, nevím to tam jde nějak centrálně. Ale ono tam těch statistik stejně moc není.

Ani to nechci psát, štvou mě tady lidi, kteří ho viděli poprvé v Chelsea a neustále tu čtu píčoviny ve smyslu "přeceňovaný Hazard", "ten je výrazně lepší než Hazard", "jak já jsem šťastný, že nešel k nám" (tahle je obzvlášť skvělá:)) Ale jo, pro mě je to těžký zklamání. Nevím, jestli to z něj dělají v Chelsea nebo si on sám musí věci srovnat a zvyknout si, ale když zatím vidím Hazarda s Gervinhem jakožto fascinující a superkvalitní dvojici, tak bych zaplakal (v tomhle mi tedy zase dává Gervinho větší důvod k pláči)

Reagovat
smazaný uživatel

"jak já jsem šťastný, že nešel k nám" V drtive vetsine beztak mufani :)) U Edena verim, ze si casem vsechno sedne a pujde nahoru, ale u Gervinha o tom dost tezce pochybuju. Zacatek mel slusny, ale postupem casu si ho beci z ligy precetli. Krom rychlosti u neho cokoliv postradam :) To byl vzdycky tak tragicky v kombinaci a zakonceni? Sice ta kvalita lig je trosku na jine urovni, ale i tak...

Reagovat
Godwinson

Ligy jsou určitě na jiný úrovni, ale ty obrany .. nebo takhle. Dnes jsme mohli vidět obranu Aston Villy, která byla tak na úrovni obrany Sedanu z L2 a přesto ty Hazardovy hlavní rysy nevidno. První půli hrál dokonce statického, alibistického posouvače, který ještě ke všemu chybuje. Tohle nemůže být o kvalitách obránců v jiné lize apod. U Gervinha to vidím stejně, se podívej na nějaký jeho youtube souhrny, měl jich tam dost. S Hazardem naprosto nezastavitelná dvojka a teď ... a u něj to nebylo jen Lille, když jsem ho viděl v reprezentaci, tak byl parádní taky (a to většinou z lavičky) Nechápu to, loni hrál přitom slušně, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis Gervinha? Do prosince hral slusne, ale pak mi prislo, ze ho beci zacali trochu vic odsouvavat, zdvojovat a chodit do neho driv, nez poradne dostal balon a tim ho kolikrat vygumovali.

U Hazarda clovek vidi aspon ty zablesky geniality, to kdyz nahral treba paradne na gol Matovi proti Spurs... Kdezto Gervinho nema ani to mysleni. Tahnem zajimavy brejk, muze to dat nekomu do dobre pozici, ale misto toho jde nesmyslne do dvou, tri hracu, cimz to zadrbe. Jinak u Gervinha podle me hraje hodne roli psychika. Nejen, ze jsem si toho tak nejak vsimnul pri APN, hlavne ten penaltovy rozstrel, ale ono mu ani moc neprida, kdyz mu davaji fans na stadione vedet, ze nepatri mezi oblibence. Zadrbe dve nebo tri akce a uz na se na neho rve, dokonce lehci zabuci uz pred zapasem, kdyz se oznamujou soupisky :)

Reagovat
smazaný uživatel

odcouvavat

Reagovat
Arbiter

Však je Hazard mladíček, on to v sobě má, jen si musí trochu zvyknout. V některých věcech mě zklamává, ale v některých prostě musím říct, že naopak překvapuje. Třeba dost na něm můžu jeho týmovost a taky to, že si s Matou poměrně dobře sedl.

Reagovat
Godwinson

O tom to je. Právě týmovost snižuje jeho výkony dost drasticky.

Reagovat
Arbiter

No nevím, já radši vidím, kdy hráč nesobecky nahraje do loženky než vystřelí v ne příliš jasné situaci. Chybí tam možná z jeho strany tah na bránu, ale on to postupem času předvádět bude...

Reagovat
Godwinson

Já taky, trochu jsem to přehnal. On není sobecký ve smyslu Sturridge, on jen má tu superkvalitu na to, aby ten míč vzal, rozběhl se, posadil na prdel tři hráče a servíroval před bránu nebo dával gól. A něco, co se tomuhle blíží jsem viděl jen v jednom zápase a to proti Monterrey. Vidět Hazarda, jak dostane míč, kolem něj nikdo, on počká a na dva metry přihraje spoluhráči a ještě špatně, to je katastrofa :) A nechtěl bych, aby se z něj stal takový Özil, kterého mám v paměti jako dynamického hráče, štírka a když jsem ho pak viděl (tuším na MS), tak to byla v podstatě "statická želva" (fanoušci prominou, není to myšleno zle)

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. za kolik by podle tebe byl Nicollin ochotny pustit Mapoua a Cabellu?

Reagovat
Godwinson

To je dost těžký říct, když jsem od Nicollina zase dlouho žádný blábol nečetl. Mapou bude asi pořád na svém, těch 7-10. Možná tam má i nějakou dohodu, že podepíše a Nicollin mu umožní odejít a nebude to natahovat.

U Cabella je to víceméně výkřik do tmy :) Je to nejlepší ofenzivní záložník ligy, držák celého týmu, ale zároveň zatím neproběhlo žádné "Cabella je dvakrát lepší než kdy byl Hazard, chci 100 miliónů", říká NIcollin :) Takže zatím bych tipl 5 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mapou by byla dobra posila, ikdyz me nasral nekteryma kecama. U Cabelly bych se bal, aby nedopadl jak Gervinho :)

Reagovat
Godwinson

Já už se začínám bát u každého francouzského hráče :)) I když zrovna Cabella mi přijde psychicky strašně odolný, ale ... doufám, že začne Giroud brzy sypat, jinak ten strach budu mít u každého přestupu :)

Reagovat
Svatej

Tezce za očekáváním zas né ... Navíc nepřehlídni jeho věk, neměli bychom i přes tu cenu čekat, že v 21ti letech potáhne zápas co zápas Jeden ze 4 nejlepších klubů Anglie

Reagovat
Wat

Nj, ty fanta-áčka za vybojované přímáky a penalty, to je vynález...

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Svatej

Tak to abychom vzali Edena a Juana a slušně vás poprosili o výměnu

Reagovat
Kovi81

Hazard ma podle PL.com 10 acek.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže na pl.com se počítaj i píčoviny a ne opravdový asistence kvůli fantě.

Reagovat
Kovi81

ok, diky za info.

Reagovat
fantomas

A hlavně tam snad připočítávaj i CoC, protože Theo tam měl statistiky za všechny domácí soutěže.

Reagovat
Kovi81

No pokud tam sou ty asistence stejne jako ve fante, tak by to melo byt bez COC.

Reagovat
fantomas

Sou tam ty rozšířený z fanty (tj. vybojovaná penalta/možná i standardka, co já vim) + CoC.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je těch chyb nějak moc...,

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozny, nijak jsem to nekontroloval

Reagovat
Svatej

Takový to pravidlo, že když dělá někdo statistiku ve prospěch někoho, tak se automaticky snižují čísla u ostatních, aby to vypadalo ještě líp

Reagovat
smazaný uživatel

Já tady z hlavy znal asi 3 čísla a tady jsou dost jinač...

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Santi, v tom Arsenalu se snad upracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt chudák no, bejt jednim z nejlepších hráčů PL mu fakt nezávidim

Reagovat
smazaný uživatel

A nebyl to Fabregas taky? Jako nic proti Santimu, mám ho rád a jsem rád, že je v PL, ale tahle statistika je stejně důležitá, jako bys vytáhl statistiku třeba gólů, co dal Michu. Tým od týmu se liší, hráč od hráče taky.

Reagovat
Miguel19

A když by se srovnali zápasy, tak je z nich SC nejhorší.

Reagovat
fantomas

No to rozhodně Hazard teda.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fantomas

Nebuď směšnej prosim tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ze by to nebylo poprve :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší*

Reagovat
fantomas

To je zas Mata.

Reagovat
smazaný uživatel

Pfff, na Santicku mi nesahej! Mata to ma jednodussi, ma kolem sebe lepsi material

Reagovat
Arbiter

přesto mezi tím lepším materiálem jasně vyčnívá, no

Reagovat
fantomas

Nj, a Santi taky doved bejt tak pět kol po sobě totálně neviditelnej - vedle toho špatnýho materiálu (což je přitěžující okolnost)...

Reagovat
smazaný uživatel

Po pravde je u ma Mata trosku pred Santim (zatim). Nicmene musis sam uznat, ze to urcita vyhoda je, kdyz ma kolem sebe lepsi matros, coz mu pomaha vic vyniknout. Stejne, jak budem na konci sezony hodnotit, vyjde z toho Santi lip

Chystas se s Arsenalsite do Mnichova?

Reagovat
smazaný uživatel

me

Reagovat
fantomas

Jel bych no, ale ofiko to ještě nezorganizovali ne?

Reagovat
Trand

Zítra od 12:00 se budeš moc přihlásit, cena 3000 za všechno, určitě to bdue brzo vyprodaný.

Reagovat
Trand

(Já jedu jinak, btw)

Reagovat
fantomas

"Jinak" znamená v týhle větě jako jinym způsobem?

Reagovat
Trand

Ne, špatný vyjádření. Já jedu, s pár kamarádama autobusem arsenalsite. Ale prý se ještě neví, zda to bude do away sektoru.

Reagovat
fantomas

Aha, sem si řikal, má tam i "btw".. no já uvidim, zatim se na to moc netvářim teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost na pitchu, ze se to bude prodavat a rezervovat uz tak brzo. Jednak nevim, jestli dostanu v tom breznu dovolenou, a za druhe nevim, jestli ty 3 000 budu schopny dat. Asi zalezi datum, kdy to bude muset clovek uhradit. Uz mam totiz koupene letenky na unor a jedu na domaci zapas s Bayernem. Ale sehnat listek, to bude teprve sranda (cenova) :))

Reagovat
fantomas

Hm, to se mi teda taky dvakrát nelíbí. Ty 3k bych ale spíš dal dohromady až po novym roce než teď, znáš to - Vánoce, Silvestr..

Reagovat
Trand

Já to mám jako dárek k Vánocům, když jsem nic jiného nechtěl.

Reagovat
fantomas

To já už si napsal o Bon Joviho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevis, jestli by ten bus vyjizdel z Ostravy, pripadne z Brna smer Praha? Se mi to plete s gunners.cz, takze si nejsem jisty, ktery z nich vypravoval bus uz z Ovy. Kazdopadne super darek Ja necekam nic jineho, nez ponozky

Reagovat
Trand

No hele to nevím, ale minule se jelo ze Slovenska, tak je to dost dobře možný.

Reagovat
fantomas

Do Kolína se jelo z Brna, mám pocit.

Reagovat
Godwinson

To je dobrá cena.

Reagovat
Trand

Reagovat
Godwinson

A v Mnichově se mi strašně líbilo, tam bych neváhal.

Reagovat
smazaný uživatel

Co konkretne se ti tam libilo?

Reagovat
Godwinson

Celkově město, konkrétně asi netřeba, ty důležité památky či body jsou známé. Ale ta má prohlídka byla kratší než bych si přál, já tam jel do továrny BMW, takže na turistiku nebyl čas. Allianz Arenu jsem tedy viděl jen z dálnice, ale je pravda, že kdybych měl možnost jet někam na fotbal, vyberu si Mnichov.

Reagovat
Trand

Já tam nikdy nebyl a asi ani nebude moc času se tam rozhlížet, to ještě nevím. Já bych raději jel třeba do Milána nebo Janova, ale tady zase vím, že bude organizace a věci okolo 100%, co se týká Němců jako pořadatelů.

Reagovat
Godwinson

Itálie by mě nelákala, kromě Říma, tam bych se podíval rád.

Reagovat
Trand

Tam jsem byl, teda ne na Olimpicu.. A líbilo se mi tam hodně, zato Neapol byla celkem humus.

Reagovat
Godwinson

To věřím, s těma jejich odpadkama :) Já byl jen párkrát na severu a mezi mé největší zážitky patří přelet letounů kvůli válce v Bosně, takže žádná sláva.

Reagovat
Trand

Já v Miláně přestupoval, když jsme letěli z JFK a pracovnice na letišti nám řekla, že naše kufry jsou v letadle do Prahy a přivezli nám je po třech týdnech, asi dva dny předtím, než by oficiálně ukončili jejich hledání. Jinak jsem byl ještě v Benátkách a tam se mi líbilo a pak u Lago di Garda, ale to už si nepamatuju, to jsem byl malej.

Reagovat
Godwinson

V Benátkách jsem byl taky, tam bylo krásně, ale celkově mně to hodně kalí ta cestování přepravní lodí po kanále, kdy onen kapitán zastavoval zásadně až o zastávku, voda neklidná, to mám zařazeno v těch děsivých zážitcích :)

Reagovat
smazaný uživatel

A na Olympiaturm jsi byl? To u me vyhralo, ale ten vytah nahoru neni teda nic prijemneho :)

Reagovat
Godwinson

Jen u, na ne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj nahodou pobliz Olympia Parku nejakou tu vyrobnu? Vim, ze tam pobliz stoji nejaka velka budova BMW. Jinak kousek od Allianz, hned u dalnice, jak je autobusove nadrazi je nejaky obrovsky sklad novych aut, ma to snad nekolik pater. Tez to patri BMW, ale jestli se tam neco vyrabi..., spis asi ne. Nevis o tom neco?

Reagovat
Godwinson

Tak u Olympiaparku mají hlavní sídlo, to je obrovský komplex. Autobusové nádraží, to už si nevybavím, o tom nevím nic. Já byl v Dingolfingu, což je za Mnichovem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofiko zatim nic. Pry to ma byt zanedlouho zverejnene a melo by to stat zhruba 3000, vcetne dopravy, listky a saly (zbytecnost). Jinak DAN a Tenista z gunners budou zprostredkovavat listky urcite, ale jen pro cleny SC a bez dopravy do Mnichova

Reagovat
j_mrazik

Ty bys mohl sehnat takhle 4 lupeny?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis jen ty listky do Mnichova bez dopravy? To tezko, jeden clen Supporters Clubu ma totiz narok jen na jeden listek

Reagovat
Pettirosso

nj, nejlepší hráč PL

Reagovat
Erdovec

hrubas mě solidně roznesl na kopytech

Reagovat
Swarley

big dick rulezzz

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Potřeboval by už lekci.

Reagovat
DieFohlenBMG

hele proc nebyl rosa připraven??

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že nemoc

Reagovat
DieFohlenBMG

troska

Reagovat
EL Gringo

1200. pre LFC

Reagovat
fajdax

Reagovat
Side

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Rssa

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
madridcan

Tak nakoniec vyhra 64:65 uuuuuuuuuuuuf Za Begovica superovi dalo 10 bodov( ) a Suarez dostal bonus dva body. Esteze dali bonusovy bodik aj Skrtelovi

Reagovat
fantomas

Begović taky čaroval.

Reagovat
soukup

ale ty odkopy

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=RrbqOzTjFVs tady šlo o jasnou sebevraždu!

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

aha, to je nas Tony, jak tam uteka po tom kridle

Reagovat
soukup

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Rssa

Reagovat
CHONG

Kopyto

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kowe

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea parádně..

Btw: pokud si chcete zkusit roli fotbalového manažéra, zkuste zde: http://www.footballarena.org/i/8NK6lD5. Doporučuji, je to jednoduché, chytlavé a bude vás to bavit :)

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere: ‘I’m always winding him up, saying, “C’mon Theo, sign”. Theo knows what he means to us and what he means to the fans.

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

A přesto nepodepíše

Reagovat
miky10

Hrozný perly v týdle diskuzi.

Reagovat
Swarley

chyběls

Reagovat
smazaný uživatel

Hele chyběl sem JÁ

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

veselé svátky ty ďáble!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Wat

Reagovat
niflheim

Royals dělají sbírku rusáků?

Reagovat
SunFells

2 už by byli slušná sbírka

Reagovat
niflheim

Prý chtějí i Pavlyuchenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Zingarevic je hlavne velkej fanousek Arsavina

Reagovat
smazaný uživatel

Graham

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych ho v lednu asi nepoustel. A pokud ma odejit Theo, tak uz vubec ne. Nejake Ł4 miliony a usetreni platu, ktery mu pobezi jen do cervna, to nas uz nevytrhne

Reagovat
Rssa

1300. jen pro ten dnešní den

Reagovat
A Seleção

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

nazdar borci, viete mi niekto povedat, da sa na mobile pozerat online stream zapas PL ? ak ano,ako,kde..diky

Reagovat
smazaný uživatel

paráda že united klopýtli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele