18. kolo
22.12.2012 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Newcastle přetlačil Queen’s Park Rangers

Sedm zápasů, šest porážek. Taková byla bilance Newcastlu z posledních kol Premier League před utkáním s devatenáctým týmem tabulky Queen’s Park Rangers. Pardew však Redknappa přemohl a způsobil mu první porážku za kormidlem Londýňanů. Postaral se o ni jediným gólem zápasu Shola Ameobi.

První poločas příliš nebezpečných situací nenabídl. Spíš vůbec. Jediné dvě šance měl na svědomí Newcastle a ani z nich, jak se říká, nezapršelo. Do velké gólovky se po pěkné narážečce s Dembou Ba hrnul Papiss Cissé, ale v nejdůležitější okamžik mu ji znemožnil skvělým zákrokem Fabio. V samotném závěru úvodního dějství pak zkoušel štěstí z dálky Santon, ale branku minul.

Druhá polovina utkání již byla zajímavější a dokonce nabídla i první gól. Na začátku zahrozili i hosté, Cissé po samostatné akci střílel z hranice vápna a Krul se musel natahovat k bližší tyči. V pětašedesáté minutě pak vyzkoušel nečekaně přímo z rohu Greenovu pozornost Anita, ale anglický brankář se k tyčce přesunul včas.

Branky se fanoušci na St‘ James Parku dočkali až deset minut před koncem. Davide Santon vyvezl ze své pozice míč až před vápno, kde jej předal Perchovi. Univerzální fotbalista ještě posunul do vápna střídajícímu Sholovi Ameobimu, který vykoupal přibíhajícího obránce a křížnou střelou rozhodl o vítězství Newcastlu 1:0. Marveauxova nebezpečná rána z přímého kopu těsně vedle v závěru utkání už výsledek nezměnila.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (11)

Přidat komentář
diastan

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Devil

3:0

Reagovat
NuFc23

UZ KONECNE ZAMAKAJTE STRAKY !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ryzskej

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele