Premier League souhrn - 14. kolo

24.11.2007, 16:16, aktualizováno 25.11.2007, 19:23
Komentáře a souhrny
Arsenal díky drtivému finiši porazil Wigan a upevnil si první příčku. Překvapení se zrodilo v Boltonu, který porazil Manchester United. Ze hřiště soupeře si naopak vezou tři body Liverpool, Chelsea, Portsmouth a uspěla i Aston Villa. Everton doma deklasoval Sunderland, Manchester City v samém závěru urval výhru nad Readingem, v londýnském derby mezi WHU a Tottenhamem i v utkání Fulham - Blackburn se body dělily...

Newcastle United - Liverpool FC 0:3

24.11.2007 13:45

Góly: 28. Steven Gerrard, 46. Dirk Kuijt, 66. Ryan Babel

Šlágr 14. kola mezi Liverpoolem a Newcastlem měl mnohem jednoznačnější průběh, než se očekávalo. Straky svému protivníkovi absolutně nestačily a nakonec mohly být rády, že inkasovaly "pouze" tři branky. Za domácí fotbalisty odehrál celých devadesát minut český stoper David Rozehnal.

Defenzivní fáze týmu Sama Allardyce vázla po celý první poločas, a proto bylo jen otázkou času, kdy Reds vstřelí první gól. Stačilo jim k tomu pouhých 28 minut. Z přímého kopu vyslal dalekonosnou střelou kapitán hostů Steven Gerrard a míč skončil až za zády bezmocného irského gólmana ve službách Newcastlu Shaye Givena. Domácí fotbalisté byli až do inkasovaného gólu poměrně neviditelní, potom ovšem ožili, přesto jedinou vážnější příležitost měl v 38. minutě útočník Alan Smith, jenže nemířil přesně. Potrestání mohlo přijít minutu před přestávkou, ale Torresova šance gólem neskončila.

Druhý poločas snad už nemohl pro Magpies začít hůř. Neuběhlo ani 60 sekund hry a gólman Given lovil míč ze své sítě podruhé. Po rohovém kopu se prosadil holandský kanonýr Dirk Kuyt a v podstatě rozhodl o vítězi tohoto utkání. Výrazné zlepšení přinesl do hry domácích střídající Joey Barton, jenže ani sním si Newcastle nedokázal vytvořit téměř žádnou vážnější příležitost, vázla především finální fáze. Trenér Benítez poslal v 58. minutě do hry na místo nevýrazného Kewella mladíka Ryana Babela, a právě toto střídání se později ukázalo jako výborný tah, jelikož holandský útočník o osm minut později zvýšil vedení na 3:0.

Liverpool už dovedl zápas bez problémů do vítězného konce a po sérii ne moc vydařených zápasů si připsal další tři body. Mohl vyhrát i vyšším rozdílem, to by ale minimálně jednu ze svých třech příležitostí nesměl spálit Torres. Naopak Newcastle potvrdil, že je v krizi. Z posledních čtyř zápasů prohrál hned tři, navíc příští zápase sehraje na hřišti Blackburnu.

Více informací k zápasu

Manchester City - Reading FC 2:1

24.11.2007 16:00

Góly: 11. Martin Petrov, 90. Stephen Ireland - 43. James Harper

Skvělý začátek i koncovka Manchesteru City se staly symboly utkání domácích Citizens s Readingem a také určily konečného vítěze – Manchester, který sice jednou inkasoval, přesto uhrál tři body s konečným skóre 2:1.

Jak už bylo uvedeno výše, Manchester City vstoupil do tohoto duelu parádně. Už v 11. minutě se s trochou štěstí ujal vedení zásluhou Bulhara Petrova. Série odrazů v pokutovém území Readingu předcházela následné střele Petrova z jasné gólové pozice. Celou akci zařídil velmi aktivní Ireland, jenž se zprava skvěle vehnal do šestnáctky a založil tak zmatek v obraně soupeře. Mladý záložník v tomto střetnutí dokonale zastínil domácí hvězdu Elana. Po rychle získaném vedení se Citizens uklidnili a jak u jejich hry doma bývá zvykem, následných několik desítek minut víceméně kontrolovali hru a navyšovali počet procent držení míče na své straně. Klidnou kombinaci domácích utnul až ve 43. minutě náhlý Harperův úder. Doyle se šťastně dostal na hranici velkého vápna k míči, postrčil ho doprava na Conveye, který okamžitě hledal Harpera. Střední záložník hostů pak pohotově nechytatelnou střelou vyrovnal na 1:1. Tím také ukončil první poločas, který nebyl příliš bohatý na zajímavé momenty. Za zmínku stojí ještě nepříjemné zranění Corluky v závěru první půle, nahradil ho čínský bek Sun Jihai.

Ani druhá část příliš pozorovatele na City of Manchester Stadium nepobavila, zvláště příznivci domácího celku pak v 71. minutě litovali zahozené šance Samarase. Střelec prvního gólu zápasu Petrov parádně vysunul řeckého střelce do samostatného úniku, ten však koncovku příliš nezvládl. Citizens se snažili, ale ani v následujících dvaceti minutách si přes zřetelnou optickou převahu nedokázali vypracovat nějakou gólovku. Až v nastavení přišla drtivá koncovka domácích. Nejprve ještě ve třetí minutě nastavení neuspěl Geovanni, jenž předvedl výborný technický kousek při zpracování, pak ale z necelých patnácti metrů střelou vnějším nártem netrefil ani bránu. Jenže hned o minutu později se trefil aktivní Ireland a zachránil tak pro Citizens 3 body. Dlouhý míč Jihaie sklepl Samaras na Geovanniho, ten posunul ještě na Irelanda, který parádní bombou bez přípravy nedal z hranice pokutového území Hahnemannovi žádnou šanci.

Díky Irelandově trefě v poslední minutě nastavení se tak s ohledem na zaváhání svého městského rivala – Manchesteru United – dotáhli Citizens jen bod za něj a okupují stále úžasnou třetí příčku.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Aston Villa 0:3

24.11.2007 16:00

Góly: 45. John Carew, 48. Olof Mellberg, 58. Gabriel Agbonlahor

Nečekaně jednoznačným výsledkem skončil zápas na Riverside. Domácí Boro podlehlo Aston Ville 0:3 a opět tak zesílí spekulace o odvolání manažera Garetha Southgata.

Domácí přitom měli v první půli mírně navrch a byli to oni, kdo se postaral o první vzruch před jednou ze svatyní. Aliadierův pokus zleva však smutný hrdina reprezentačního zápasu s Chorvaty Carson vyrazil s obtížemi, ale přece, na roh. Pak v 25. minutě znovu Boro poněkud postrašilo hosty, jenže O’Neil hlavičkoval z rohu nad branku. Domácím se v první půli dařilo eliminovt útočné výpady Villans, v samém závěru přesto inkasovali. Díky výborné práci Barryho, který zleva pěkně pravačkou nacentroval, se dostal k míči hostující snajpr Carew a s chladnokrevností zabijáka zavěsil. První půle tak skončila poněkud nezaslouženým vedením Aston Villy na půdě Middlesbrough 1:0.

Ovšem druhý poločas, zvláště jeho první patnáctiminutovku, měla pod taktovkou Aston Villa a začala všechny přítomné na Riverside Stadium přesvědčovat o tom, že vede zaslouženě. Nejprve ve 48. minutě rozehrával rohový kop Young, Downing jeho centr odvrátil jen tak na půl k Mellbergovi, který se nemýlil. A pak přesně o deset minut později vyslal Carson dlouhatanánským výkopem do brejku Agbonlahora a ten bez problémů sám před gólmanem levačkou skóroval. A už prakticky nebylo o co hrát. Téhož názoru byli asi i domácí hráči, kteří kompletně se třetím inkasovaným gólem, a dost možná už tím druhým, ztratili motivaci bojovat o alespoň nerozhodný výsledek a soupeři tak cestu za vítězstvím ve zbývající půlhodině jen ulehčili. V 86. minutě mohl ještě výhru Aston Villy zpečetit znovu Agbonlahor, ale tentokrát měl v koncovce smůlu, jelikož zamířil jen do tyče. I přes tento neúspěch mladého Angličana zavládla po zápase v táboře Aston Villy radost. Mužstvo z Birminghamu totiž vyhrálo přesvědčivě 3:0, i když tomu zvláště průběh první půle příliš nenasvědčoval, a posunulo se tak už na sedmou příčku před Blackburn, který má ale zápas 14. kola na programu zítra.

Více informací k zápasu

Everton FC - Sunderland AFC 7:1

24.11.2007 16:00

Góly: 12. Yakubu Aiyegbeni, 17. Tim Cahill, 43. Steven Pienaar, 62. Tim Cahill, 73. Yakubu Aiyegbeni, 80. Andrew Johnson, 85. Leon Osman - 45. Dwight Yorke

Střetnutí liverpoolského Evertonu a Sunderlandu nabídlo divokou přestřelku, ze které po devadesáti minutách vyšli daleko lépe domácí fotbalisté. Ti svému soupeři zasadili celkem sedm úderů, zatímco Black cats pouze jeden. Toffes měli celé utkání po kontrolou a se svým protivníkem si v podstatě dělali, co uznali za vhodné.

Neuběhlo ani dvanáct minut hry a už byl k vidění první gól zápasu, který měl na svědomí nigerijský reprezentant Yakubu. Ten se prosadil střelou z deseti metrů, kterou navíc ještě tečoval hostující zadák Danny Higginbotham. Evertonu vyšlo vše, na co sáhl, což dokazuje akce ze 17. minuty, kdy Nevillova přihrávka prošla celým pokutovým území až k Timu Cahillovi, který nedal střelou z blízka Gordonovi sebemenší šanci. Domácí začali po druhém gólu hrát dost pasivně, což se projevilo šancemi Sunderlandu, ale hlavičky Leadbittera ani Jonese gólem neskončily. Třetí zásah přidal hostům v 43. minutě Steven Pienaar, jenž se prosadil po kombinaci s Nuno Valentem. Alespoň malou naději vybojoval pro tým Roye Keana v nastavení zkušený Dwight Yorke.

Také druhý poločas ovládli hráči Evertonu. Chyby obrany Black cats využil v 62. minutě už podruhé Australan Tim Cahill. To však nebylo ani zdaleka vše. Za deset minut sice Gordon pokus Osmana dokázal vyrazit alespoň před sebe, ale na následnou dorážku Yakubua byl krátký. Po chvilce na hřišti se prosadil také uzdravený Andrew Johnson. Dílo zkázy dokonal pro hosty pět minut před koncem normální hrací doby záložník Leon Osman.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Manchester United 1:0

24.11.2007 16:00

Góly: 11. Nicolas Anelka

Měl to být jednoznačný zápas, jenže vítězné plány Manchesteru narušil již v 11. minutě domácí navrátilec Anelka, který opět ukázal, že je pro Bolton nenahraditelný. Parta okolo trenéra Fergusona si tak připsala druhou letošní porážku, ale i přesto zůstává na druhém místě.

V podstatě hned z první vážnější příležitostí padl gól. Po centru z přímého kopu se míč díky velké chybě Piquého dostal až k neobsazenému Anelkovi, jenž střelou z otočky propálil vše, co mu stálo v cestě. Manchester se dlouhou dobu nemohl z inkasovaného gólu vzpamatovat, kupil jednu chybu za druhou a Bolton jej dostal pod mírný tlak. Hra se však několik minut před přestávkou opět vyrovnala a zahrozil také Manchester. Nejprve to zkoušel z dálky aktivní Tevéz, jenže jeho střela byla na poslední chvíli zblokovaná a domácí gólman si ji následně pohlídal. Argentinský útočník se zanedlouho zaskvěl podruhé, a to když výbornou přihrávkou dokázal najít záložníka Hargreavese, ten však mířil vedle. Red Devils vytoužený gól vstřelit nedokázali, takže stav po první půli zněl 1:0 pro domácí.

Očekávalo se, že United vstoupí do druhého dějství hodně aktivně, přesto nechybělo moc a podruhé v zápase se mohli radovat domácí. Anelkova střela ale mířila těsně nad. Tlak hostů přeci jen přišel a Bolton několikrát zachránil až výborný gólman Jaaskalainen, jako například v 65. minutě, kdy Hargreaves vyslal z přímého kopu jedovatou střelu, která mířila pod břevno. Největší příležitost hostů však přišla o sedm minut později. Po přihrávce z úhlu se před finský brankářem objevil osamocený Tevéz, ale ani jeho střela gólem neskončila. Manchester hrozil až do závěrečných minut, jenže gól vstřelit už nedokázal.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Wigan Athletic 2:0

24.11.2007 16:00

Góly: 83. William Gallas, 85. Tomáš Rosický

Nechybělo moc a Arsenal podobně jako Manchester zaváhal s papírově slabším soupeřem. Svěřenci Arseneho Wengera se dlouhou dobu trápili, přesto se nakonec díky gólům Gallase a Rosického radují ze tří bodů právě oni.

Domácí fotbalisté od začátku do konce prvního poločasu potvrzovali roli favorita, jenže chyběla branka. Ani jedna z jejich řady šancí gólem neskončila, a proto odcházely oba týmy do kabin za stavu 0:0. Diváci se ještě ani pořádně neusadili a už viděli první příležitost, kterou měl mladík Wallcott. Nejmladší anglický reprezentant historie se hnal do obrovské šance, ovšem na poslední chvíli ho dokázal odzbrojit jeden z hostující obránců. Tentýž hráč v 22. minutě zakombinoval na výbornou s Adebayorem, jehož následnou střelu vytěsnil na roh gólman Pollitt. Wallcott byl vidět i o pár okamžiků později. Jeho centr před bránu jen těsně minul v dobré pozici Eboue, míč se ještě dostal k Diarrovi, ten však mířil nepřesně. Jedinou příležitost hostů, která zaváněla gólem, měl Marcus Bent, ale svou hlavičku poslal nad bránu.

Druhá půle sice už tak otevřený fotbal nenabídla, ovšem i přesto byly vidět zajímavé situace. Tu první si pro diváky připravilo duo Diarra – Adebayor, jenže jejich akci překazil výborným vyřešením hostující gólman Pollitt. Reprezentant Toga zahrozil podruhé v 74. minutě, mířil však jen těsně nad bránu. Dlouhou dobu vše nasvědčovalo velkému překvapení, ale sedm minut před koncem utkání potěšil domácí fanoušky Gallas, který si výborně naběhl na centr Sagny a hlavou poslal svůj tým do vedení. Vítěznou pojistku přidal zanedlouho český reprezentant Tomáš Rosický, který překonal Pollitta střelou z hranice pokutového území. Zápas se už dohrál v poklidu a podle očekávání se ze zisku tří bodů radovali Gunners, kteří si díky zaváhání Manchesteru vypracovali na prvním místě tříbodový náskok.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Portsmouth FC 0:2

24.11.2007 16:00

Góly: 34. Sulley Muntari, 82. Niko Kranjčar

Domácí brankář Richard Kingson dnes rozhodně úspěšný den nezažil. Jeho chyba totiž připravila Birmingham o šanci vybojovat v domácím zápase s Portsmouthem nějaké body. Hosty nasměroval k výhře ve 34. minutě Muntari a tři body pojistil pár minut před koncem Niko Kranjčar. Pompey tak i nadále zůstávají na příčkách zajišťující pro příští sezónu evropské poháry.

Birmingham, který v posledním vzájemné střetnutí vyhrál 5:0 a nastoupil poprvé bez manažera Steva Bruce, byl dnes v zápase málo aktivní, a proto po zásluze slavili výhru hráči Haryho Reknappa. Portsmouth tak opět jen potvrdil, že je venku ještě úspěšnější než na domácím hřišti.

Celkem 22 089 diváků vidělo první náznak příležitost v 15. minutě, kdy se snažil do střelecké pozice prokličkovat Sean Davis, bezúspěšně. V průběhu 33. minuty přišla obrovská chyba gólmana Kingsona, které dokázal využít záložník Muntari, pro kterého to byl druhý gól v letošní sezóně. Nechybělo moc a Birmingham mohl klidně prohrávat v první půli dokonce 0:2, ale příležitost Benjani Mwaruwariho vychytal domácí gólman.

Do druhého poločasu vstoupil mnohem lépe Birmingham a několikrát byl velmi blízko gólu, ovšem všechny příležitost zhatil hostující brankář David James. Portsmouth poprvé zahrozil při šanci Pamarota. Střela francouzského obránce ale nebyla úspěšná. James se opět pořádně vyznamenal deset minut před koncem, kdy zlikvidoval dělovku Kapa. Rozhodnutí přinesla 82. minuta. Dalekonosná střela Nika Kranjčara z přímého kopu skončila až za zády Kingstona.

Více informací k zápasu

Derby County - Chelsea FC 0:2

24.11.2007 18:15

Góly: 17. Salomon Kalou, 73. Shaun Wright-Phillips

Chelsea si splnila povinnost odvézt tři body z Derby a po laxním, ale postačujícím výkonu na hřišti posledního celku tabulky a konečné výhře 2:0 poskočila na třetí příčku před Liverpool, který má ale ještě jeden zápas k dobru.

Chelsea šla do tohoto utkání s cílem brzy se ujmout vedení a pak po celý zápas v poklidu kontrolovat hru. To se jí také do puntíku povedlo splnit. Už v 17. minutě rozjel krásnou akci Mikel a po dráze Lampard-Sidwell se balon dostal ke Kalouovi, jenž brilantně celou povedenou akci zakončil. V 30. minutě schoval svou střelu ze středu hřiště za obránce Wright-Phillips, přesto na poslední chvíli Bywater zareagoval a nedopustil další gól. Celý první poločas měla Chelsea pod kontrolou, soupeři žádnou šanci nedovolila a do kabin šla po 45 minutách za vedení 1:0.

Ve druhé půli chtěla Chelsea ještě přidat pojistku, ale dočkala se až po hluché půl hodině na úvod druhého dějství. V 73. minutě se nakonec přeci jen napodruhé ujal pokus Wrighta-Phillipse. Tento gól však provázela velká vlna nevole z úst domácích fanoušků. Ti se totiž domnívali, že Ševčenko, který svým skluzem celou akci založil, fauloval při svém zákroku Barnese a Lampard tak nemohl projít středem a nahrát skvěle postavenému Wright-Phillipsovi na gól. Nicméně gól byl uznán a Chelsea tak stvrdila své vedení. V 84. minutě poprvé výrazně zahrozilo Derby, ale Howard svou šanci na vstřelení své první branky v Premier League nevyužil. Skvěle jeho hlavu ve výši 191 centimetrů našel svým centrem Kenny Miller. Úplný závěr zápasu se ještě nesl ve stínu absolutně zbytečného faulu Essiena na Millera za červenou kartu.

Více informací k zápasu

West Ham United - Tottenham Hotspur 1:1

25.11.2007 14:30

Góly: 20. Carlton Cole - 67. Michael Dawson

Londýnské derby mezi West Hamem United a Tottenhamem Hotspur po velmi dramatickém boji nakonec skončilo 1:1 a ze získaného bodu měli určitě mnohem větší radost domácí fotbalisté. Nechybělo moc a nemuseli mít ani jeden. Gólman Robert Green se totiž vyznamenal - v závěrečných minutách vychytal penaltový pokus Jermaina Defoa.

Utkání začalo pěkně zostra, přesto první velká příležitost byla k vidění až ve 12. minutě, kdy se do šance dral Carlton Cole, ovšem na poslední chvíli byl zastaven mladíkem Baleamem. Anglický útočník ve službách West Hamu byl však o poznání úspěšnější o osm minut později. Hostující obránce Kaboul při odkopu od vlastní brány nastřelil pouze domácího Boa Morteho, ten přihrál Solanovi, který šikovnou přihrávkou z ostrého úhlu našel volného Colea, jenž neměl s zakončení sebemenší problémy. Kladiváři vážně zahrozili podruhé v 38. minutě, ale hlavička Etheringtona postrádala razanci, a proto ji bez problému chytil gólman Robinson. Zanedlouho se na hřišti objevily také emoce, jelikož rozhodčí Riley odmítl po faulu Greena na Robbieho Keana odpískat Tottenhamu penaltu.

Druhý poločas začal obdobně jako skončil ten první. Míč na kopačkách měli především hosté, kteří West Ham dostali také pod mírný tlak, jenže ze své převahy nic nevytěžili. Spurs se gólu dočkali až v 66. minutě. Jenasův centr dopravil hlavou do brány obránce Michael Dawson. Chybělo skutečně málo a tři body si z tohoto utkání mohl odvézt Tottenham. Domácí obránce Lucas Neill fauloval v pokutovém území útočníka Defoa a rozhodčí za jeho atak nařídil penaltu. K její exekuci se postavil samotný postižený, ovšem jeho pokus výborným zákrokem vychytal dnešní hrdina v bráně domácích Robert Green.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Blackburn Rovers 2:2

25.11.2007 17:00

Góly: 51. Danny Murphy (pen.), 63. Diomansy Kamara - 57. Brett Emerton, 79. Stephen Warnock

Po nudném prvním poločase se strhla v tom druhém gólová přestřelka, která však vítěze nenašla. Oba týmy vstřelily po dvou gólech, a proto závěrečný stav zněl 2:2.

Utkání ještě ani pořádně nezačalo a už musel hostující trenér Mark Hughes řešit jeden velký problém. Jeho největší hvězda Benni McCarthy se totiž po střetu s Dejanem Štefanovičem zranila a musela být už v 8. minutě vystřídána Jasonem Robertsem. Ihned po střídání si Fulham vypracoval velkou příležitost. Clint Dempsey poslal výbornou přihrávku do běhu Kamarovi, jenže jeho následná střela postrádala razanci, a proto ji americký gólman ve službách Blackburnu Brad Friedel bez větších problémů vychytal. Hosté se od této chvíle usadili před bránou domácích a v podstatě až do přestávky drželi svého soupeře pod tlakem.

Diváci byli svědci prvního gólu v 51. minutě. Hostující kapitán Nelsen fauloval v pokutovém území unikajícího Kamaru a rozhodčí Mike Dean posoudil jeho atak jako penaltový. K exekuci pokutového kopu se postavil Danny Murphy a byl úspěšný. Hned z rozehrávky mohl Blackburn vyrovnat, jenže Pedersenova hlavička z pěti metrů letěla mimo tři tyče. V 57. minutě se však Rovers už dočkali. Robertsova nepovedená hlavička v šestnáctce doletěla až k australskému reprezentantovi Brettu Emertonovi, který tak vstřelil svůj první letošní gól. Ovšem ani tento stav nevydržel dlouho. Za chvilku totiž střelou ke vzdálenější tyči poslal domácí opět do vedení aktivní Kamara. Konečnou podobu dal výsledku v 79. minutě Warnock, jehož našel úplně volného Roberts a anglický záložník s dopravením míče za Friedela záda neměl sebemenší problémy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Arsenal FC13103029:1033
2.Manchester United1493223:730
3.Manchester City1492318:1429
4.Chelsea FC1484221:928
5.Liverpool FC1376022:627
6.Portsmouth FC1475225:1326
7.Aston Villa1373321:1424
8.Everton FC1472526:1623
9.Blackburn Rovers1365217:1323
10.West Ham United1354419:1119
11.Newcastle United1353519:2118
12.Fulham FC1427518:2213
13.Reading1441917:3113
14.Tottenham Hotspur1426624:2512
15.Bolton Wanderers1425712:1811
16.Birmingham City1432913:2211
17.Middlesbrough FC1424812:2610
18.Sunderland AFC1424814:2910
19.Wigan Athletic14221010:258
20.Derby County1413105:336

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (49)

Přidat komentář
-Kopy-

Liverpool převedl parádní výkon, ten třetí gól to byla lahoda. Škoda, že se neprosadil Torres...

Allardyce by měl asi jít, ten jeho styl Newcastlu vůbec nesedí...

Reagovat
smazaný uživatel

Torres kdyby dal polovinu svých 100%-ních tutovek,tak už teď má jistou Zlatou kopačku.

Reagovat
-Kopy-

Tak horké to zase nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to pravda ikdyž to ital rekl prehnane je to tak...

Reagovat
-Kopy-

1)Nehraje pravidelně (zranění, rotate Beniteze)

2)Ještě není adaptovaný

3)Každý musel počítat stím, že v první sezoně v Anglii nedá 20 fíků.

Reagovat
smazaný uživatel

tady ale nejde oto kolik da fiku nebo jestli je adaptovany... on se do tech sanci dostava ...

Reagovat
smazaný uživatel

2)Právě že se adaptoval až moc rychle.Do tolika šancí,co se dostane on, se v mnoha zápasech nedostanou obě mužstva dohromady.Musím přiznat,že jsem mu ani trochu nevěřil a moc mě překvapuje.

3)Být střelcem jako Nistelrooy,tak jich dá 40...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím, kdy Newcastlu styl jejich bývalých trenérů seděl. Chce to čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem preco nechal Ferguson Ronalda odpocivat. Skor ho mohol nechat stat na LM, kde to ma uz ManU iste, ale asi tam musi hrat z mozno komercnych dovodov?!

Reagovat
smazaný uživatel

Také to nechápu, úplně jsem oneměl, když jsem to zjistil. To zase Ferguson prokoučoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proc s tim delas takoveho povyku, nechal hrat jine, dle meho bolton docela podcenil, ten vyraz, kterej mel celej zapas v xichtu tomu nasvedcoval....

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze se nepridusil zvykackou, ale aj tak ten vysledek paradni

Reagovat
smazaný uživatel

Podělanej Man Utd mi posral tiket..už nikdy 2..vzdyck ymi to posere manchester...dementi

Reagovat
smazaný uživatel

Na favority se nevyplácí sázet!

Reagovat
smazaný uživatel

nevyplaci se vsazet na scums, to bych v zivote nedal, pokud jo tak bych dal v kazdem zapase proti nim

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland a to jsem se bal dat vubec 1 na Everton

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofalni vykon ManU, hroznej fotbal, nedalo se na to divat

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu né?tak co sem rad ze to manyoos projeli.Anelka pomoh svymu bejvalimu klubu.Ted sme pred MU o tri body+mač k dobru.OH TO BE A GUNNER

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že už by to konečně začali moji kluci s Aston Villy naplňovat jen tak dál pánové!

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych řek že ManUtd chyběl Ronaldo ikdyž ho nemám rád ale tentokrát jim fakt chyběl...,ale spíš jejich hra nejde bez Scholese protože to on tam tvoří hru,

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, dneska se to zase ukázalo, tvůrce hry naprosto chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale na to by "náš" starouš fergie mel zacit myslet,pač paulovi je pres 30 a taky neni zeleznej jako driv.Koupili Andersosana a Hargreavese a maj Carricka tak at tvorej oni dohromady stali 50 mega liber tak musej umet hrat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehnal mi tam dnes připadal jak nějaký žák. Torres ho vyučoval teda neunávně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný gól. Ale Arsenal teda nic moc, čekal jsem, že proti Wiganu se trochu osmělí...

Reagovat
-Kopy-

A tak, bylo znát že chybí Flamini a Hleb, s Robinem to půjde taky nahoru...

Rosa supr

Reagovat
smazaný uživatel

nejak si zapomnel na Cesca...ten chybel asi podle me nejvic.

Reagovat
-Kopy-

Jj, sorry

Reagovat
Kily

ani Arsenal nemůže hrát v každém zápase nádherný fotbal. Hleb a hlavně Fabregas dělají hodně, jak moc Arsenalu chybí se ukázalo už proti Slavii, s nimi to potom bude zase trochu o něčem jiném

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Slavii jiný úkol, než remízu neměli, což bylo nejpodstatnější.

Reagovat
Kily

to sice ne, ale mladí hráči, kteří se chtěli poprat o místo v základu, určitě nepřijeli s tím, že si za celý zápas nevypracují ani jednu šanci. Za Arsenal tehdy nebyl na hřišti ani jeden hráč, který by byl schopen připravit nějakou příležitost a podle toho to taky vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal špatnej a neškodnej...rozhodl příchod Bendtnera, který byl u obou branek. Rosický hrál stejné kulové, jako v poslední době stále, naposled táhnul tým svoji druhou sezonu v Dortmundu, od té doby hraje hovno. Posraní jsou z něj jen čeští novináři, kteří z něj dělaj pomalu nového Zidana, zbytek světa o něm skoro neví a nebo ho považuje za průměrného hráče...viz při příchodu do Arsenalu kdy ho v anglickém tisku představovali jako defensivního hráče...Co taky ale čekat, když se začne pomalu rozehrávat, tak se zraní a začíná znova od nuly a to stále dokola a dokola, zkončí jako Vláď Šmicer

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám co vytknout, naprostý souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

ja vytýkám vsechno az na ten jeho nick.Todle je blábol týdne,prej neskodnej.Arsenal vyhral 2:0.Po cely zapas mel prevahu a sance.Na zacatku mohla byt pentle.

Navic Arsenal mel skoro komplet novou zalohu a jejich vekovej prumer byl kolem 22 let.Co teda pak rikas na ManYoos,ty byli asi podle tebe nebezpecny.

Reagovat
-Kopy-

Bendtner tedy nerozhodl, Arsenal by vyhrál i bez něj.

Arsenal sice nehrál tak dobře, jako v předchozích utkáních, rozhodně však nezklamal. A to chyběli čtyři hráči, na kterých to stojí.

Rosický kulové rozhodně nehrál, a nehraje. Má výborné přihrávky, střelu a skvělě se hodí do kombinace a zlepšil se i v defenzivě, když nahodou zratí balon, tak ho hned vybojuje zpět. V první sezoně mu byla vyčítána produktivita, a jak se zdá, tak na ní zamakal 9/3. Mě se tedy líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

spatnej a neskodnej?Co to zas kecáš?Arsenal hral bez zálohy!Ale ty asi ani nevis co to je.Nemuzem furt hrat skvelej fotbal,a tadyto vubec nebyl spatnej vykon,na to ze zaloha byla uplne nová.

Radsi se di nekam bavit s kamosema o vecernicku protoze todle ti nejak nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

Typický fanda slepičího trusu.. Jestli se mýlim, tak už můžeš byt jedině hňup..

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu. Že to byli nezkušenní zajíčci, tak ten zápas uhráli s přehledem, chvílemi ten míč Slavii prostě nepůjčili. To jsem koukal, asi tak -

Reagovat
smazaný uživatel

Za tím, že hráli prd si stojím myšičko...až příliš byla znát absence Fabregase a Hleba, Rosický prostě momentálně nemá na to, aby na jeho výkonech stály výsledky Arsenalu a aby tým dotáhl k titilům v PL a CHL. Měl tam sice pár dobrejch momentů, ale to je zoufale málo....u nás se z něj dělá megahvězda, ale to on prostě není, už jenom když si člověk vezme částku za kterou ho Arsenal koupí, to stojí každej druhej prďola, kterej jde z Jižní Ameriky do Ruska nebo na Ukrajinu, já si stojím za tím, že naposledy svejma výkonama táhnul tým ve druhý sezoně v Dortmundu....v nároďáku sice má světlé okénka, ale prostě tahoun jako Nedvěd to není a pokud bude takhle pořád zraněnej, tak ani nikdy nebude...

Reagovat
-Kopy-

stebou to nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

s tebou taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

eh preklik ...samozrejme to nemelo byt bez textu....jenom ten neuznany gol millera...no z toho sem uplne nemoh, jakej ten pomezak mel pak zdesenej vyraz kdyz ten praporek zvednul....myslim ze to zas potvrzuje moji teorii ze silnejsim tymum se vylozene nadrzuje...co kdyby chelsea mohla v derby nechat nake body? nepripustne .....a ten druhej gol chelasea me v tom utvrdil....pak mala kompenzace kdyz vyhodil essiena, no ale to si moh nechat...pripadal mi nejak nervozni (ted myslim toho hlavniho)....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland je pomalu jak Derby si muzou podat ruce a za rok druha liga

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt vetsinou je to tak ze dva zas sestoupí a jeden zustane(z tech 3 co postoupili:))Viz min. sezona.Uvidime co Birmingham.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson prý urážel rozhodčího

Sir Alex Ferguson byl ve včerejším utkání vykázán na tribunu poté, co se dopustil několika ostrých výlevů v nevydařeném utkání s Boltonem (0:1). Manažer Manchesteru United ale tvrdí, že nic urážlivého nekřičel. "Řekl jsem mu, co jsem si myslel, že v první půli byl špatný. Rozhodčí nemají rádi pravdu," tvrdí. Nyní jeho chování bude zkoumat FA, která rozhodne o jeho trestu.

Manchester byl špatný nejenom v první půli, ale i v druhý. Trenéři neradi slyší pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

haj*l jeden, dobre mu tak, jenom by mohli takovy vykon udrzet treba jeste 2 mesice, to by byla parada videt scums aspon na desatem miste

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no, taky bych to bral

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele