14. kolo
24.11.2007 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Manchester United 1:0

Měl to být jednoznačný zápas, jenže vítězné plány Manchesteru narušil již v 11. minutě domácí navrátilec Anelka, který opět ukázal, že je pro Bolton nenahraditelný. Parta okolo trenéra Fergusona si tak připsala druhou letošní porážku, ale i přesto zůstává na druhém místě.

V podstatě hned z první vážnější příležitostí padl gól. Po centru z přímého kopu se míč díky velké chybě Piquého dostal až k neobsazenému Anelkovi, jenž střelou z otočky propálil vše, co mu stálo v cestě. Manchester se dlouhou dobu nemohl z inkasovaného gólu vzpamatovat, kupil jednu chybu za druhou a Bolton jej dostal pod mírný tlak. Hra se však několik minut před přestávkou opět vyrovnala a zahrozil také Manchester. Nejprve to zkoušel z dálky aktivní Tevéz, jenže jeho střela byla na poslední chvíli zblokovaná a domácí gólman si ji následně pohlídal. Argentinský útočník se zanedlouho zaskvěl podruhé, a to když výbornou přihrávkou dokázal najít záložníka Hargreavese, ten však mířil vedle. Red Devils vytoužený gól vstřelit nedokázali, takže stav po první půli zněl 1:0 pro domácí.

Očekávalo se, že United vstoupí do druhého dějství hodně aktivně, přesto nechybělo moc a podruhé v zápase se mohli radovat domácí. Anelkova střela ale mířila těsně nad. Tlak hostů přeci jen přišel a Bolton několikrát zachránil až výborný gólman Jaaskalainen, jako například v 65. minutě, kdy Hargreaves vyslal z přímého kopu jedovatou střelu, která mířila pod břevno. Největší příležitost hostů však přišla o sedm minut později. Po přihrávce z úhlu se před finský brankářem objevil osamocený Tevéz, ale ani jeho střela gólem neskončila. Manchester hrozil až do závěrečných minut, jenže gól vstřelit už nedokázal.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (6)

Přidat komentář
Devil

Doufam ze Bolton neprekvapi a Manchester vyloupi Reebok Stadium.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton by mohl okrast Manchester o neaký ten bod ..

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton hodně tápe, maximálně pro něj remíza. Naopak ManUtd. chtějí za každou cenu 3 body. Tip 1:2.

Reagovat
Devil

Dopr.... asi me opustil fotbalovej buh . Ve stredu Anglie dnes prohral doma Newcastle a ted toto ! To byl zase jednou tyden !

Reagovat
Pharrell

dekuji Nicolasovi,ze jsi pomohl svemu byvalemu klubu!!

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň jde vidět že Man Utd je bez Rooneyho polovic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele