14. kolo
25.11.2007 17:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Fulham FC - Blackburn Rovers 2:2

Po nudném prvním poločase se strhla v tom druhém gólová přestřelka, která však vítěze nenašla. Oba týmy vstřelily po dvou gólech, a proto závěrečný stav zněl 2:2.

Utkání ještě ani pořádně nezačalo a už musel hostující trenér Mark Hughes řešit jeden velký problém. Jeho největší hvězda Benni McCarthy se totiž po střetu s Dejanem Štefanovičem zranila a musela být už v 8. minutě vystřídána Jasonem Robertsem. Ihned po střídání si Fulham vypracoval velkou příležitost. Clint Dempsey poslal výbornou přihrávku do běhu Kamarovi, jenže jeho následná střela postrádala razanci, a proto ji americký gólman ve službách Blackburnu Brad Friedel bez větších problémů vychytal. Hosté se od této chvíle usadili před bránou domácích a v podstatě až do přestávky drželi svého soupeře pod tlakem.

Diváci byli svědci prvního gólu v 51. minutě. Hostující kapitán Nelsen fauloval v pokutovém území unikajícího Kamaru a rozhodčí Mike Dean posoudil jeho atak jako penaltový. K exekuci pokutového kopu se postavil Danny Murphy a byl úspěšný. Hned z rozehrávky mohl Blackburn vyrovnat, jenže Pedersenova hlavička z pěti metrů letěla mimo tři tyče. V 57. minutě se však Rovers už dočkali. Robertsova nepovedená hlavička v šestnáctce doletěla až k australskému reprezentantovi Brettu Emertonovi, který tak vstřelil svůj první letošní gól. Ovšem ani tento stav nevydržel dlouho. Za chvilku totiž střelou ke vzdálenější tyči poslal domácí opět do vedení aktivní Kamara. Konečnou podobu dal výsledku v 79. minutě Warnock, jehož našel úplně volného Roberts a anglický záložník s dopravením míče za Friedela záda neměl sebemenší problémy.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
Devil

0:2 vyhraje Blackburn.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Fulham to bude těžké, jelikož Blackburn Rovers venku umí. Domácím to ale přeju, takže tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

ja verim ze to bude remiza dneska..takze vysledek..2-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele