Premier League souhrn - 13. kolo

10.11.2007, 15:44, aktualizováno 12.11.2007, 22:56
Komentáře a souhrny
Arsenal vyhrál v Readingu a udržel si první místo v tabulce o skóre před Manchesterem United, jenž si doma poradil s Blackburnem. Uspěl i Liverpool proti Fulhamu, naopak Chelsea ztratila dva body s Evertonem. Souboj vysoko postavených Portsmouthu s Manchesterem City skončil bez branek, v birminghamském derby byla úspěšnější Aston Villa...

Sunderland AFC - Newcastle United 1:1

10.11.2007 13:45

Góly: 52. Danny Higginbotham - 65. James Milner

Newcastle veze ze hřiště Sunderlandu pouhý bod a to musel svůj tým v 65. minutě zachraňovat Milner, jinak by dokonce Straky z tohoto zápasu vyšly naprázdno. Fanoušci na Stadium of Light se na gól vcelku načekali, přesto byl brzo po poledni v Sunderlandu k vidění atraktivní fotbal.

Sled zajímavých šancí prvního poločasu, které však neskončily gólem, načal už ve 14. minutě domácí Wallace, jehož volej na zadní tyči nebyl úspěšný. Ve 28. minutě poprvé zaměstnal Gordona Owen, když parádní centr N' Zogbii díky parádnímu zákroku skotského brankáře nezužitkoval ve vedoucí gól. Ve 33. minutě nechal na druhé straně po pěkné kombinaci vyniknout Harpera nejprve Chopra a později i z dorážky Leadbitter. A o minutu později opět druhý jmenovaný tentokrát hlavičkoval, ale seriál výtečných zákroků golmana Magpies pokračoval. O pět minut později zahrozil na opačné polovině hřiště Rozehnal, jenž spálil dobrou šanci na zadní tyči po rohu Bartona. Ex-fotbalista Newcastlu Chopra pak v úplném závěru první půle nechal znovu vyniknout hrdinu zápasu na straně hostí Harpera, když po obratné otočce donutil soupeřova brankáře k tygřímu skoku k tyči. To byla také největší šance první půle, stejně jako několik ostatních však gólem neskončila, a tak šla obě mužstva do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Druhé dějství načal domácí Sunderland drtivou převahou, z které vzešla nejprve stoprocentní hlavička Jonese, která ještě gólem neskončila, ale poté následovala už první gólová akce, již zakončil po nakrátko rozehraném rohu Wallacem přesnou trefou na zadní tyči číhající Higginbotham. I další příležitost ke vstřelení gólu byla využita, ale tentokrát na druhé straně Milnerem. Ten měl velké štěstí, jelikož pravděpodobně centroval, a přesto se mohl radovat ze vstřeleného gólu. Okamžitě po rozehrávce selhal v nadějné šanci Jones a v 68. minutě poslal Harper dalekonosným výkopem do brejku Owena, zaskvěl se však Gordon. Ještě v 82. minutě měl příležitost rozhodnout toto severovýchodní derby aktivní Chopra, ale po rohovém kopu zakončoval jen do břevna.

Napínavé derby mezi Newcastlem a Sunderlandem tak skončilo zřejmě zaslouženou remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Derby County - West Ham United 0:5

10.11.2007 16:00

Góly: 42. Lee Bowyer, 51. Matthew Etherington, 55. Eddie Lewis (vl.), 59. Lee Bowyer, 69. Nolberto Solano

Derby opět potvrdilo, že se současným kádrem nedokáže týmům z Premier league konkurovat. Tentokráte Berani podlehli na domácím hřišti West Hamu 0:5, který si především z druhého poločasu udělal vlastní exhibici a domácí fotbalisty zesměšnil čtyřmi pěknými góly.

První poločas nabídl poměrně vyrovnanou bitvu, ve které moc šancí k vidění nebylo. Nebezpečnější byli přesto o něco více hosté, kteří se mohli z gólu radovat již v 6. minutě, ale přihrávka Etheringtona před bránou úplně osamoceného Colea nenašla. Nechybělo moc a za pár minut mohl svůj tým poslat do vedení hostující Boa Morte. Ten si nejprve obešel dva obránce, následně vystřelil, ale jeho dobrou ránu se štěstím vyrazil jeden z domácích hráčů, odvrácena byla také dorážka Cola. Do třetice to však už vyšlo. Po nádherné přihrávce Colea se tváří v tvář Bywaterovi objevil záložník Bowyer, jenž nedal anglickému gólmanovi šanci.

I do druhé půle vstoupili mnohem lépe Kladiváři. Hned v úvodní minutě se vyznamenal Bywater, který skvělým zákrokem vychytal ránu Boa Morteho. Zápas v podstatě rozhodl už v 51. minutě hostující Etherington, jenž se prosadil střelou z hranice vápna. Vedení pojistil za pár okamžiků vlastní gól Lewise. West Ham si s Derby dělal ve druhém poločase co chtěl, což také dokázal čtvrtý gól. Po Boa Morteho přihrávce do pokutového území střílel do téměř odkryté brány aktivní Lee Bowyer. Sotva uběhlo deset minut, musel Bywater lovit míč ze své sítě už po páté. Z přímého kopu se krásnou střelou prosadil Solano. Konec utkání se už dohrál bez výraznějších šancí, ale zato za pokřiku domácích fanoušků.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Fulham FC 2:0

10.11.2007 18:15

Góly: 81. Fernando Torres, 85. Steven Gerrard (pen.)

Fulham dlouho pod tlakem držel s Liverpoolem senzační nerozhodný výsledek, o nějž však až v samotném závěru, deset minut před koncem, přišel díky trefě Torrese. V 85. minutě pak výhru Reds pečetil z penalty Gerrard.

Byl to jednostranný zápas, přesto ani poměr držení míče 66% ku 33%, ani poměr střel na bránu 11:3 nepomohl Liverpoolu ke snadnému vítězství nad londýnským Fulhamem. Aktivněji do zápasu vkročil dle očekávání domácí celek a v šesté minutě otestoval z dálky Niemiho pozornost Hyypiä. Pak přišla hluchá půlhodina, ve které byl po většinu času u balonu Liverpool, šanci si však vytvořil jen jedinou, kdy slabě hlavičkoval Benayoun. Ve 38. minutě mířil v pokutovém území těsně nad Davies a v poslední minutě prvního dějství hlavičkoval také moc vysoko na druhé straně Crouch – trefil břevno.

Druhou půli načal pěkným volejem po pasu Crouche Voronin, Niemi však byl na správném místě. V 55. minutě přímý volný kop Aurelia úplně zmátl hostujícího brankáře, ale ten se ještě stihl zázračně vrátit na své místo a nedovolil Brazilcovi skórovat. To, že druhý poločas už patřil opravdu jen a jen Liverpoolu, dokumentovala záhy po šanci Aurelia i skvělá střela Voronina, kterou jen tak tak konečky prstů vytáhl Niemi na roh. Hned o minutu později pálil z přímého kopu nebezpečně opět ukrajinský snajpr a v 63. minutě neskutečným zákrokem zabránil jistému gólu z kopačky Benayouna kdo jiný než Niemi. A o čtyři minuty později, kdy tlak Reds neustále gradoval, si naběhl na kolmici Benayouna aktivní Voronin, ale z první pálil vedle. Pak přišla uspávací taktika Liverpoolu a v 81. minutě konečně gól v síti hostí. Torres si stáhl v hloubi soupeřovy poloviny míč po dlouhém výkopu Reiny, vyhnul se obránci a vystřelil Liverpoolu vítězství. Jak jednoduché. A o tři minuty později přišlo rozhodnutí. Bocanegra podrazil těsně v pokutovém území Crouche a z následné penalty se nemýlil kapitán Gerrard.

Liverpool se tak k povinnému vítězství nad Fulhamem sice protrápil, nicméně tři body má a radost z nich bude o to sladší.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Aston Villa 1:2

11.11.2007 14:00

Góly: 62. Mikael Forssell - 11. Liam Ridgewell (vl.), 87. Gabriel Agbonlahor

Derby mezi Birminghamem City a jeho odvěkým městským rivalem Aston Villou nabídlo podle očekávání vyrovnaný souboj, který se štěstím nakonec vyhráli hostující fotbalisté. Ti se tak minimálně na další půlrok stali vládci Birminghamu.

Zápas začali lépe domácí, ale střelu De Ridera na poslední chvíli dokázal zblokovat Wilfred Bouma. O malou chvíli později se fotbalisté City dožadovali po faulu na Camerona Jeromeho penalty, ale nebyli vyslyšeni. Do vedení tak šli hosté. V 11. minutě si po centru Laursena srazil míč do vlastní sítě bývalý obránce Villy Liam Ridgewell. Hra se po gólu výrazně uklidnila a odehrávala se především ve středu hřiště. Přesto mohla jít Aston Villa ještě v prvním poločase do dvougólového vedení. Těsně před přestávkou se do šance dostal Agbonlahor, ale na gólmana Taylora nevyzrál.

Trenér Steve Bruce poslal na místo Palaciose finského útočníka Mikaela Forsella, a právě to byla trefa do černého, jelikož to byl právě Forsell, který dopravil do brány centr Daniela De Ridera a vyrovnal tak na 1:1. Zanedlouho mohl Aston Villu poslat zpět do vedení Nigel Reo-Coker, ten však ve stoprocentní šanci neuspěl a vysoko přestřelil. Hrdinou hostů v tomto zápase se stal aktivní Gabriel Agbonlahor. Jeho hlavička v 87. minutě totiž zařídila týmu Martina O'Neilla velmi cenné tři body.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Everton FC 1:1

11.11.2007 15:00

Góly: 70. Didier Drogba - 90. Tim Cahill

Dlouhou dobu vše nasvědčovalo tomu, že si Chelsea i proti Evertonu připíše další tříbodový zisk, ovšem vše změnil v 89. minutě gól Tima Cahilla. Ten se trefil krásnými nůžkami a zařídil tak svému týmu velmi cenný bod za remízu 1:1.

První vážnější šanci viděli diváci ve 3. minutě, kdy po pravé straně upláchl hostující obraně Wayne Bridge, nacentroval před bránu, ale následná hlavička Colea úspěšná nebyla. Za pár minut nechybělo moc a první gól utkání mohl vstřelit Everton, jenže Cahillova přihrávka pro volného Pienaara byla moc dlouhá. To bylo ovšem ze strany hostů v prvním poločase vše. Od této chvíle se zajímavé okamžiky odehrávaly především před bránou Howarda. Právě americkému gólmanovi ve službách Toffes mohli jeho spoluhráči děkovat nejvíce, jelikož vychytal několik tutovek. Velmi aktivní byl především kapitán Blues Frank Lampard, jenž Howarda zaměstnával nejen svými střeleckými pokusy, ale také šancemi, které vytvářel pro spoluhráče.

Úvod druhého dějství nabídl vyrovnaný fotbal bez výraznějších šancí, ovšem s ubíhajícím časem si byly oba tým vědomy své situace a snažily se vstřelit gól. Diváky ze sedadel zvedla až šance Lamparda, kterou výborným zákrokem vyrazil Howard alespoň na roh. V 65. minutě vykopl míč po Alexově střele z brankové čáry až jeden z hostujících hráčů. Kýžený gól přišel pro Chelsea poněkud pozdě, a to až v 70. minutě. Drogba si naběhl na přední tyč a jeho hlavička skončila až v síti. Reprezentanta Pobřeží slonoviny vstřelený gól nabudil ke zvýšené aktivitě. Moc nechybělo a zanedlouho mohl přidat druhý, jenže po skvělém průniku nedokázal ideálně zakončit. Všechny nevyužité šance se Chelsea vymstily minutu před koncem normální hrací doby, kdy se krásnými nůžkami trefil Tim Cahill.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Wigan Athletic 4:0

11.11.2007 16:00

Góly: 13. Jermaine Jenas, 26. Jermaine Jenas, 34. Aaron Lennon, 72. Darren Bent

Tottenham potvrdil rostoucí formu pod novým koučem Ramosem a rozstřílel Wigan, s nímž se ještě před pár dýdny pral o sestupové příčky, výsledkem 4:0.

Tým domácích se od začátku utkání prezentoval útočným stylem hry, jenž přinesl své ovoce již ve 13. minutě, kdy Jenas doklepl míč do sítě po krásném centru Malbranka. Tím však ofenzivní tlak Tottenhamu neskončil, ba naopak se stále zvyšoval. Snažení domácích bylo podruhé korunováno úspěchem ve 26. minutě, kdy se podruhé trefil Jenas po krásné přihrávce Berbatova. Ani tím však gólový apetit domácích neopadl. Už ve 35. minutě se brankový rozdíl rozrostl, když se do Kirklandovy svatyně trefil Lennon opět po Berbatovově přihrávce. Nelze tak opomenout podíl Dimitra Berbatova na tříbrankovém vedení svého klubu. Wigan se nezmohl na žádný vážnější odpor a první půle skončila 3:0.

Ve druhé půli se hra poněkud vyrovnala, ale ani to nepomohlo hostím na zvrat v utkání. Střídní se skvěle povedlo kouči domácích. Za Robbieho Keana poslel do hry Darrena Gatea, který se mu odvděčil v 72. minutě, když vstřelil krásnou branku po Bentově nahrávce. Wigan, který byl po celý zápas v těžké defenzívě, může děkovat štěstí, že neprohrál ještě větším rozdílem.

Více informací k zápasu

Manchester United - Blackburn Rovers 2:0

11.11.2007 16:00

Góly: 34. Cristiano Ronaldo, 35. Cristiano Ronaldo

O vítězství Manchesteru United nad Blackburnem rozhodl dvěma slepenými góly v průběhu prvního poločasu portugalský záložník Cristiano Ronaldo. Manchester se tak minimálně do zítřka posunul na první místo tabulky Premier league.

Red Devils měli téměř po celý duel nad Blackburnem očividnou převahu a také jako první vážněji zahrozili. V 10. minutě mířila Sahova hlavička jen těsně vedle pravé tyče. Blackburn mohl poslat do vedení Samba, ale jeho dalekonosná střela trefila pouze tyč Van der Sarovy brány. Manchester se snažil co nejrychleji vstřelit gól, a byl tomu velmi blízko v průběhu 24. minuty. Ronaldova střela byla ale na poslední chvíli zblokovaná hostujícími zadáky. Blackburn se ovšem stejně neubránil. O deset minut později si na roh Giggse naskočil trochu překvapivě Ronaldo a svou hlavičkou nedal Friedelovi šanci. Ihned po rozehrání zaútočili domácí hráči podruhé. Tevez po levé straně od poloviny hřiště doběhl až do pokutového území, ve kterém nahrál úplně volnému Ronaldovi, jenž s klidem zakončil.

Ani druhého poločasu nevstoupili fotbalisté Rovers moc dobře. Dunn fauloval unikajícího Sahu a za svůj atak viděl žlutou kartu, problém byl však v tom, že už jednu měl, a proto byl vyloučen. Obrana Blackburnu byla od tohoto okamžiku velmi průchodná a brankář Friedel se několikrát pořádně zapotil, jako například při střele Ronalda, která letěla jen těsně nad. V 65. minutě se míč v pokutovém území hostů dostal se štěstím až k nohou Ryana Giggse, ten však svou stoprocentní šanci zahodil. Také závěr zápasu patřil Manchesteru. Ovšem ani jedna z jeho šancí gólem neskončila, a tak jako poslední zahrozil opět hostující Samba. Jeho hlavičku ovšem vychytal výborným zákrokem Van der Sar a Evra odkopl míč do bezpečí.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Middlesbrough FC 0:0

11.11.2007 16:00

Góly: -

Wanderers byli v týdnu chváleni za předvedený výkon na půdě Bayernu Mnichov, kde dokázali uhrát plichtu 2:2. Ve 13. kole anglické nejvyšší soutěže se však manažeru Garymu Megsonovi opět nepodařilo vyhrát. Bolton uhrál pouze bezbrankovou remízu s Middlesbrough.

Slibnou šanci měl přitom zkušený Gary Speed, jenž z přímého kopu nastřelil boční síť. Skórovat mohl také Kevin Davies, ale jeho rána prolétla jen kousek vedle Schwarzerovy tyče. Na druhé straně se dá maximálně hovořit o možnosti Jeremieho Aliadiereho, který zazdil nejnebezpečnější šancí hostí.

Statistiky tomu sice nenasvědčují, ale utkání bylo bez šťávy. Prakticky už v úvodu utkání fanoušci na Reebok Stadium věděli, že nepůjde o žádný dramatický zápas.

Boltonu zkrátka chyběl zraněný Nicolas Anelka a suspendovaný El-Hadji Diouf, a proto i nadále zůstává na 18. sestupovém místě s osmi body. Boro mají o dva body více a sídlí těsně nad nimi.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Manchester City 0:0

11.11.2007 17:00

Góly: -

Manchester City zůstal na třetí příčce Premier League i po nedělním zápase s Portsmouthem, na jehož půdě uhrál bezbrankovou remízu.

Několik dobrých zákroků zaznamenal gólman Joe Hart, jenž byl v poslední době vystaven velké kritice. Měl však i velké štěstí. Hned v úvodu utkání si vzal na kopačky míč obránce Glen Johnson, prošel po pravé straně do pokutového území, zasekl míč a otřel balon o břevno.

Diváci ve Fratton Parku viděli fotbal ve vysokém tempu. Hrálo se nahoru dolů a k vidění bylo bezpočet šancí. Tu největší na straně Manchesteru City měl útočník Darius Vassell, ale ve vyložené šanci nedokázal zkrotit míč. V dobré pozici se ocitli také Stephen Ireland a Martin Petrov. Jejich střely ovšem zlikvidoval domácí gólman David James.

Pompey mezitím pokračovali v tlaku, což vyústilo v obrovskou příležitost střídajícího útočníka Davida Nugenta. Ten po narážečce s Benjanim tvrdě vypálil pouze do levé tyče Hartovy svatyně.

Žádnému z těchto dvou celků se ani pak skórovat nepodařilo, a tak se Portsmouth a Manchester City rozešly po bodu.

Více informací k zápasu

Reading FC - Arsenal FC 1:3

12.11.2007 21:00

Góly: 87. Nicky Shorey - 44. Mathieu Flamini, 52. Emmanuel Adebayor, 78. Aljaksandr Hleb

Reading do zápasu vstoupil s jasnou taktikou, hlavně neinkasovat a hra tomu i odpovídala. Domácí se od úvodních minut prezentovali usilovnou obranou, se kterou si téměř celý první poločas hráči Arsenalu nevěděli rady. Až se minutu před koncem první půle prosadil Flamini. Druhý poločas byl jasně v režii Kanonýrů, kteří místy hráli doslova v exhibičním tempu a Reading mohl být rád, že si neodnesl větší gólový příděl.

Obranářská taktika Readingu byla v úvodu úspěšná a Arsenal pouze neúčelně kombinoval ve středu hřiště, ale do přehuštěné šestnáctky domácích se jeho hráči ne a ne prosadit. Takový byl obrázek téměř celé první půle. První nebezpečnou střelu Arsenalu si připsal Emmanuel Adebayor, který však po přihrávce Fabregase těsně minul. Reading čas od času vyrazil do rychlého brejku a po jednom takovém tvrdě střílel z více než třiceti metrů Brynjar Gunnarsson, ale Almunia tygřím skokem střelu vyrazil. Když už se všichni těšili na poločasovou přestávku přišel gól v domácí síti. Reading snad poprvé v zápase pustil Arsenal do přečíslení, Hleb přihrál Fabregasovi, který z první zťuknul k noze Flaminimu a ten překonal Hahnemanna v brance Readingu.

Arsenal do druhého poločasu vstoupil tak, jak skončil ten první a gólově se prosadil hned v jeho úvodu. Adebayor vyslal svou placírkou technickou střelu a přesně obstřelil bezmocného Hahnemanna - 0:2. Pak už Arsenal jednoznačně kraloval a jen špatné posouzení ofsajdové pozice vzalo Adebayorovi druhý gól v zápase, když po přihrávce Rosického rozvlnil síť domácí branky, pomezní rozhodčí však branku neuznal. Arsenalu to chuť do ofenzivního fotbalu nevzalo a dál si vytvářel šance, jako Flamini, jehož tvrdou střelu s obtížemi vyrazil Hahnemann, nebo Adebayor, ten zase několikrát těsně minul cíl.

Třetí branku Kanonýrů vstřelil Alexnder Hleb, který se dostal k odraženému míč, vběhl s ním do šestnáctky, kde si doslova vychutnal Hahnemanna, kterého oblestil kličkou a skóroval do prázdné branky. V závěru už Arsenal polevil v koncentraci a vznikly i šance Readingu na čestný úspěch. Nicky Shorey nejprve z přímého kopu jen orazítkoval pouze tyč Almuniovy branky, ale nakonec se levý obránce Readingu dočkal, když po závaru dorážel Huntovu hlavičku do prázdné branky.

Arsenal se vítězstvím vrátil do čela tabulky o skóre před Manchester United, Reading zůstáva ve středu tabulky na dvanáctém místě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Arsenal FC1293027:1030
2.Manchester United1393123:630
3.Manchester City1382316:1326
4.Chelsea FC1374219:925
5.Liverpool FC1266019:624
6.Portsmouth FC1365223:1323
7.Blackburn Rovers1264215:1122
8.Aston Villa1263318:1421
9.Everton FC1362519:1520
10.West Ham United1253418:1018
11.Newcastle United1253419:1818
12.Reading1341816:2913
13.Fulham FC1326516:2012
14.Tottenham Hotspur1325623:2411
15.Birmingham City1332813:2011
16.Sunderland AFC1324713:2210
17.Middlesbrough FC1324712:2310
18.Bolton Wanderers1315711:188
19.Wigan Athletic1322910:238
20.Derby County131395:316

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (75)

Přidat komentář
HOST*

Derby to je strasnej team , ti co delaj v Premier league to fakt nevim

Reagovat
HOST*

a to sem se toho west hamu bal, kdyz meli tolik zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Derby Country - takovou tradici ten tým má a takhle srandovně se v tomto ročníku Pl představuje. Škoda, viděl bych ho tam radši než nějaké Fulhamy, Birminghamy a Readingy.

Reagovat
HOST*

njn, me tam chybi W.B.A.

Reagovat
HOST*

mne taky...W.B.A byli fakt dobrí

Reagovat
HOST*andy conceicao

"Country" žádnou tradici nemá ale určitě ještě mají šanci, anglická PL je podle mne dost slabá.

Reagovat
smazaný uživatel

County.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak jaké šance mají, ale velké to určitě nejsou.

Reagovat
HOST*andy conceicao

do hry je klidně může dostat "šňůra" 2-3 !ubojovaných! zápasů.. připomínají mi Bohemians, to je také podle mne jednoznačně nejslabší mužstvo, jenomže jak je vidno hraje srdcem a hráči dýchají s klubem, aspoň tak to cítím.. naopak hráči Derby se plíží po hřišti jako duše bez těla. Musí projevit chuť bojovat, jinak je s nima ámen. Disponují sice průměrnými dostačujícími útočníky, ale záloha je slaboučká.. obrana zase nekompaktní a navíc její střed je tak pomalý a neohebný.. neviděl jsem mnoho z jejich zápasů, protože nemám jaksi čas , ale z těch 2-3 necelých zápasů poznám, že si navzájem nepomáhají..

Reagovat
HOST*

ten tym nema v lize co delat...

Reagovat
HOST*andy conceicao

taky se mi nepozdávají, ale neodepisoval bych je, vždyť PL není ještě ani v polovině

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud neposílí jsou jasní sestupující, to je prostě fakt.

Reagovat
HOST*andy conceicao

nevíš co se může stát.. ale jsou žhavým favoritem sestupu. Mně by to ani nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

tak PL teda slabá není.

Reagovat
HOST*Nottm Forest

Me tam zase chybi Nottingham Forest

Reagovat
HOST*slejdy

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

.. spanhel bez keců ti dám Fulham :P , ten aspon jako jeden z mála hraje hezkej fotbal v Anglii ..

Reagovat
smazaný uživatel

fulham hezkej fotbal?Kámo dyt s litrpůlem hráli velkou tuzku.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta co kopal Litrpůl byla nespravna,faul byl tesne před 16tkou.

Sice by liverpůl stejne vyhral ale ty rozhodci jim pomahaj.

Fulham naprosto neschopnej.

Reagovat
HOST*Bomber

GUNNERs go!

Reagovat
HOST*

Mysman je kokot, zejtra urcite jeden z chelsea,arsenal Man united ztrati,tim jsem si naprosto jistý jenom Chelsea vyhraje...a manchester dooma s Blackburnem bude NEJSPIS remizovat.....pamutujte na má slova

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

pamatujemeeee

Reagovat
smazaný uživatel

mysmana simtě podivej se jaky maj prostredky oproti Liverpoolu ... pak tady neco kvákej , jinak tuzku nehrali , makali , jezdili po hube .. druhej gol vymyslenej .. 1:0 na Liverpoolu neni spatny

Reagovat
HOST*

liverpool je nej ale torres měl hrat od začatku

Reagovat
eder

Fuck Off Wanker

Reagovat
HOST*bruce

koukám, že tady je diskuse jako v mateřské školce....malé děti se mezi sebou přežírají který jejich tatínek je nejsilnější.....:-)

http://www.tottenham-hotspur.estranky.cz/

Reagovat
HOST*

zato tvoje spamování je na úrovni

Reagovat
HOST*petr

liverpool vyhral mazec YOU´´LL NEVER WALK ALONE

Reagovat
HOST*

CHELSEA K smíchu je no

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi k smíchu

Reagovat
HOST*

EVERTON !!!!!!!

Reagovat
HOST*lampard

skoda ze chelsea stratila mneli sme to zmanknout ale chelsea vyhraje PL i LM jo chelsea forever!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Jak dlouho jim fandis ? Predpokladam, ze od te doby, co je koupil Abramovic, tak jako kazdy jejich fanda

Reagovat
smazaný uživatel

Už som si síce povedal že sa nebudem vyjadrovať k ľuďom čo stále opakujú to isté (všetci fanúšikovia chelsea fandia len od príchodu Abramoviča) ale tentoraz mi to fakt nedá, takže:

1. podpíš sa keď prispievaš do diskusie (ale asi to nevieš). ja osobne by som ti zakázal prístup

2. nie všetci sú takí ako si to myslíš ty (všetci fanúšikovia chelsea fandia len od príchodu Abramoviča), ak si to myslíš tak si zakomplexovaný idiot a je mi ťa ľúto. preto že ty si tohto názoru tak teraz sa z toho všetci pose.eme

3. každý môže slobodne fandiť komu len chce.

Takže na ráno hádam stačí, teraz bež do školy (škôlky) a uč sa!!!

Reagovat
HOST*mysman

ale musis uznat ze je proste chelsea hodne umele vytvorenej klub a jen diky tem dvoum titulum a rychlumu vzestupu jim fandi plno malejch kluku,je to takovej priklad co ve fotbale dokaze hodne penez.

Ja chelsea nemam rad,vlastne je nesnasim,ted je nesnasim o 0,00001% min kdyz odesel pan special one.

Jen diky tomu ze abramovic prisel se svejma tutove legalne vydelanejma prachama z ruska tak maj v chelsea uz TŘI TITULY!!!Ou shit tak to je hodne co?Klub s bohatou historii.

Klidne si jim fandi ale ja je budu nenavidet.Kdyby aspon hrali fotbal,s tema jejich prachama by se dalo hrat pekne ale ne to by nebyla chelsea,Brankar zaklada utocny akce a v zaloze maj pulku defenzivnich zalozniku,nedavno hrali v zaloze Essien,Makelele a Mikel - tri stity spolu-humus.Proste já doufam ze se zase vratej do stredu tabulky kam patřej.

Reagovat
smazaný uživatel

OK. v niečom sa dá súhlasiť:

1. je umelo vytvoreným klubom. Ale takých je vo svete oveľa viac len na chelsea to moc vidno kvôli abramovičovi. možno keby sa rozvíjali postupne tak by to nebolo také okaté. Ale peniaze tituly nevyhrávajú - myslíš že tie 2 tituly vyhrali len kvôli tomu že nakúpili hráčov?? Podľa mňa to bolo aj tým že vytvorili dobré mužstvo lebo mená neznamenajú ešte nič. A inak tie tituly vyhrali s riadnym náskokom nie s 3-5 bodovým odstupom na druhého. Keď sme už pri tom tak Liverpool vyhodil na posily peňaží pomaly toľko ako chelsea v 1. sezóne a kde je teraz??? 6 víťazstiev, 6 remíz - sorry ale to je na .

2. ja síce fandím chelsea ale doprajem aj arsenalu (a vlastne skoro všetkým londýnskym klubom, možno okrem Tottenhamu). Takže reči že Chelsea nenávidíš sú trochu krátkozraké. Bol si niekedy na futbale v anglicku??? Vôbec tam nepanuje taká neznášanlivosť medzi fanúšikmi ako napríklad u nás alebo u vás. A práveže si myslím že Arsenal a Chelsea majú k sebe bližšie ako iné londýnske kluby. Ale to je tvoj názor.

3. máš pravdu - v tom že fanúšikovia chelsea sú väčšinou mladí chalani čo im rodičia v poľsku na trhu kúpili dres Shevchenka alebo Ballacka. Ale s tým už nič nenarobím. Ja som už z puberty vonku (dúfam ) a chelsea budem fandiť aj keby hrala 2. ligu. Lebo títo akože fanúšikovia už teraz fandia tvojmu Arsenalu ale to sa môže zmeniť.

4. hra na 3 DM je síce oničom ale je to lepšie ako to čo hral Muriňo. Ale všetko sú to hráči čo si zaslúžia hrávať lebo na svojom poste patria k najlepším v PL.

Reagovat
HOST*HAG

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
HOST*cr7

Debilci manchester je nejlepsi vy volove a zase vyhraje pl to si piste

Reagovat
HOST*cr7

jo a chelsea je akorat presrana hvezdamam a nic neumi je to banda ubozaku

Reagovat
HOST*Cocoon

Hmmm, zato ty si hvězda dne! Ještě se naučit dát dohromady aspoň větu aniž by připomínala slohovou práci prvňáka ze zvláštní školy a jsi naprosto dokonalej !!!

Reagovat
HOST*cr7

Jo a arsenal ten zejtra taky vyhraje ale stejne na konci sezony zkonci az za manchesterem united

Reagovat
HOST*XxX

Sice je manchester neska na 1 přičce ale zitra Arsenal 3 body a bude prvni o skore pred manchesterem a jeste zapas k dobru takže Arsenal je na špici ligy woe!!!a titul bude patrit ARSENALU!!!!!zaslouži si to!!!

Reagovat
HOST*

tak to tu nezapomen pripomenout jeste zitra az remizujou

Reagovat
Zajda

Konečně. Výhra doma s Fulhamem byla docela povinností. Jsem spokojenej a hlavně potěšen tím že góla dal právě Torres. Díky kluci Snad se začne blýskat na lepší časy...

.

.

Čaues...

Reagovat
smazaný uživatel

... ale výkon nič moc. ale vy ste na rozdiel od Chelsea vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Supr.. opět sme přeskočili Man Whoo..

Reagovat
smazaný uživatel

We're the Arsenal!

We're the best!

We're the Arsenal!

So fuck the rest!

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*GW

Ehm, trocha divne napisane, ze Manchester vyhral 2 ZLEPENYMI golmi. Treba si aspon pozriet goly a az potom o nich pisat. No ale zaujimave je, ze dalej sa pise o tych ZLEPENYCH, ze pri prvom nedal brankarovi sancu a pri druhom v klude zakoncil - tak toto len tazko mozu byt zlepene goly.

Reagovat
bakasa

Víš ona 34. a 35. minuta jsou slepený góly

Reagovat
HOST*GW

Jaj aha, no tak som sa zmylil, nevadi. Aspon viem nieco nove. Len by som rad pre buducnost vedel, ze v akom rozmedzi minut sa goly povazuju za zlepene. Ten druhy Ronaldov padol oficialne v 36. min. Takze to su 2 min. Cize vsetky goly v rozmedzi minim. 2 min. su zlepene. A pri 2 min. to konci? Teda chcem vediet ci aj pri troch to este plati, lebo Liverpool dal v priebehu styroch a tam to uz napisane nie je.

Reagovat
HOST*

Já bych si to klidně troufnul tvrdit i při 5 minutách

Reagovat
HOST*GW

No vidis a autor si to pri Liverpoole tvrdit netrufol.

Reagovat
HOST*

Nebo zapomněl

Reagovat
HOST*GW

No, aj to je jedna z moznosti. Ale to radsej nechajme tak, lebo to mu nesluzi na chvalu, ze takto zabudol. Ale neva, mylit sa je ludske, stava sa aj autorom. . . Ej prave pozeram, ze aj West Ham dal 2 zlepene goly. . .ej, zase zabudol.

Reagovat
HOST*andy conceicao

co řešíš? pojem "slepené góly" podle mne nejsou žádnou urážkou

Reagovat
HOST*GW

Ak by Atletico vyhralo v Almerii po rovnakom priebehu hry a rovnakymi golmi strelenymi povedzme Aguerom, povazoval by si to za zlepene? A nikde nepisem, ze je to urazka.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo..

Reagovat
HOST*GW

Tak namiesto Atletica davam za priklad Chelsea a Drogbu. Este stale? . . . . . Ide mi len o to, ze mam taky pocit, ze ak by sa jednalo o zapas Newcastle-Sunderland a goly by dal napr. Owen, tak napisane by to nebolo. . . . Hm a ktovie ci by to tam bolo vobec napisane ak by dal goly niekto iny ako vseobecne ,,oblubeny" Ronaldo.

Reagovat
HOST*andy conceicao

nerozumím ti.. možná sis vytvořil nějakou iluzi, která ale není pravdivá.. proč by Ronaldo nebyl oblíbený, já si myslím, že tady je hodně oblíbený.. v tom článku není o něm nic hanebného, jenom to, že vstřelil dva slepené goaly.. myslím se tím zřejmě časové rozmezí v tomto případě dvou rychle po sobě jdoucíh goalů, které rozhodly match.

Reagovat
PJ

Proboha proc takovou vec resis? Neni to snad jedno, v jakym rozmezi se goly oznaci za slepeny a v jakym uz ne? Proste kdyz jsou kratce po sobe, tak se daji oznacit za slepeny. Je na autorovi, kdy a jak to pouzije. Pro takovyhle veci prece zadny pravidla neexistujou

Reagovat
HOST*GW

Ja viem, asi je to moja paranoja :-). Ja len proste za zlepene povazujem goly nahodne. A take Ronaldo nedal. No a ako pisem, myslim vo vseobecnosti, nie len na tomto fore. Mnozstvo ludi mu podla mna zavidi nie len to, ze s nohami dokaze to co len malokto(a hlavne v zapasoch, nie len na treningu) ale aj jeho vzhlad. Podla mna je snom mnohych vyzerat ako on a hrat ako on atd. Z toho potom vyplyva mnozstvo debilnych a s futbalom nesuvisiacich prispevkov na jeho adresu hlavne na inych forach. Patri medzi mojich oblubenych tak ako viaceri POR,ITA a ARG hraci. Sledujem ho od cias v Sportingu a ma jedno velke stastie ze ho trenuje Ferguson, inac by bol podla mna ozaj najnamyslenejsi hrac na svete. Cize na zaver, mal som taky pocit ( paranoju :-) ), ze je autor troska zaujaty.

Reagovat
bakasa

No jako upřimně řečeno...tak jak nesnáším Man.Utd. tak musím uznat že to co předvádí Ronaldo,to je fotbalová báseň a kdyby nebyl v Man.U. hned bych ho chtěl vidět v Arsenalu,ale co píšeš o tom vzhledu tak s tím se teda nemůžu ztotožnit ani náhodou,podle mně fakt vypadá nevypadá dobře,taková přiteplená bárbínka a rozhodně vzhledově bych tak vypadat nechtěl,to ale samozřejmě neubírá nic na jeho fotbalovým umění.

Reagovat
bakasa

nevypadá Nejdřív jsem chtěl napsat že vypadá hrozně a nějak se mi to smíchalo.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

v Arsenalu je Hleb kterej dokaze srovnatelny veci.

Vsichni sou tu udelaný z Ronalda,Ronaldinha,Messiho a Quaresmy ale kdyby ste videli co s tim mice dokaze nas Hleb tak byste čumeli.

Reagovat
HOST*GW

Hleb ani zadaleka nedokaze to co Ronaldo alebo Quaresma. Mozno len na treningu. Nemozes byt triezvy ked tvrdis to ze Hleb dokaze to iste...a este navse to iste ako Messi

Reagovat
bakasa

Tak to se pleteš...Hleb dokáže to stejný,o tom vůbec nepochybuj...jenže !!! Není tak rychlej,takže to nedělá v takový rychlosti,není střelec,nedokáže dávat tolik gólu jako třeba Ronaldo a Messi,ale s míčem dokáže stejný věci...

Reagovat
HOST*GW

Tak hej no, moze tak posobit priteplene ( v tomto vsak nema na F.Torresa )...ale vidis, Messi je tiez genius a az tak vela debilnych prispevkov na jeho adresu sa tu nepise, proste Ronaldovi zavidia, to je vsetko.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

taky mám rád ita,por,arg hráče

Reagovat
HOST*GW

Presne v takom poradi su u mna. Viem , ze ITA je iny styl ako POR a ARG, ale ITA je odmala moja srdcovka. No a este aj Choravti, teraz uz ani tak nie, hlavne za cias Sukera.

Reagovat
HOST*Šusťa

V expresu sem se dočetl že John Arne Riise je Dán...NOR je to ne

Reagovat
HOST*andy conceicao
Reagovat
HOST*andy conceicao

musím tě poprosit aby sis změnil nick

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele