13. kolo
11.11.2007 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Middlesbrough FC 0:0

Wanderers byli v týdnu chváleni za předvedený výkon na půdě Bayernu Mnichov, kde dokázali uhrát plichtu 2:2. Ve 13. kole anglické nejvyšší soutěže se však manažeru Garymu Megsonovi opět nepodařilo vyhrát. Bolton uhrál pouze bezbrankovou remízu s Middlesbrough.

Slibnou šanci měl přitom zkušený Gary Speed, jenž z přímého kopu nastřelil boční síť. Skórovat mohl také Kevin Davies, ale jeho rána prolétla jen kousek vedle Schwarzerovy tyče. Na druhé straně se dá maximálně hovořit o možnosti Jeremieho Aliadiereho, který zazdil nejnebezpečnější šancí hostí.

Statistiky tomu sice nenasvědčují, ale utkání bylo bez šťávy. Prakticky už v úvodu utkání fanoušci na Reebok Stadium věděli, že nepůjde o žádný dramatický zápas.

Boltonu zkrátka chyběl zraněný Nicolas Anelka a suspendovaný El-Hadji Diouf, a proto i nadále zůstává na 18. sestupovém místě s osmi body. Boro mají o dva body více a sídlí těsně nad nimi.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Devil

2:2

Reagovat
HOST*bary72

Mírně favorizuji Bolton, hosté venku neumějí. Tip 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele