13. kolo
11.11.2007 16:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Manchester United - Blackburn Rovers 2:0

O vítězství Manchesteru United nad Blackburnem rozhodl dvěma slepenými góly v průběhu prvního poločasu portugalský záložník Cristiano Ronaldo. Manchester se tak minimálně do zítřka posunul na první místo tabulky Premier league.

Red Devils měli téměř po celý duel nad Blackburnem očividnou převahu a také jako první vážněji zahrozili. V 10. minutě mířila Sahova hlavička jen těsně vedle pravé tyče. Blackburn mohl poslat do vedení Samba, ale jeho dalekonosná střela trefila pouze tyč Van der Sarovy brány. Manchester se snažil co nejrychleji vstřelit gól, a byl tomu velmi blízko v průběhu 24. minuty. Ronaldova střela byla ale na poslední chvíli zblokovaná hostujícími zadáky. Blackburn se ovšem stejně neubránil. O deset minut později si na roh Giggse naskočil trochu překvapivě Ronaldo a svou hlavičkou nedal Friedelovi šanci. Ihned po rozehrání zaútočili domácí hráči podruhé. Tevez po levé straně od poloviny hřiště doběhl až do pokutového území, ve kterém nahrál úplně volnému Ronaldovi, jenž s klidem zakončil.

Ani druhého poločasu nevstoupili fotbalisté Rovers moc dobře. Dunn fauloval unikajícího Sahu a za svůj atak viděl žlutou kartu, problém byl však v tom, že už jednu měl, a proto byl vyloučen. Obrana Blackburnu byla od tohoto okamžiku velmi průchodná a brankář Friedel se několikrát pořádně zapotil, jako například při střele Ronalda, která letěla jen těsně nad. V 65. minutě se míč v pokutovém území hostů dostal se štěstím až k nohou Ryana Giggse, ten však svou stoprocentní šanci zahodil. Také závěr zápasu patřil Manchesteru. Ovšem ani jedna z jeho šancí gólem neskončila, a tak jako poslední zahrozil opět hostující Samba. Jeho hlavičku ovšem vychytal výborným zákrokem Van der Sar a Evra odkopl míč do bezpečí.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*

toto nebude jednoznacny zapas ale cer.diabli vyhraju...2:0

Reagovat
HOST*Devil

To mas pravdu , Blackburn venku umí letos vyhravat! Ale doufam ze 3 body zustanou domacim ! Glory Glory Man. United .....

Reagovat
HOST*bary72

ManUtd. by neměli zaváhat, ale právě Blackburn ještě venku neprohrál ! Tip 2:0.

Reagovat
HOST*giggs

Jestli si pamatujete,co předvedl v posledním měření sil UNITED na Old Trafford s Blackburnem...poločas 0:1 a druhej poločas???30 střel,Blackburn se nedostal za polovinu,nakonec po famozním výkonu brankáře Friedla z toho byly pouze 4 góly Podle mě přijede Blackburn na Old Trafford,tam se zeserou,že se nebude muset na Old Trafford hnojit trávník minimálně 6 let...Tip 6:0 a Rooney dá hattrick!!!

Reagovat
HOST*Devil

Tak to bych docela rad videl , doufam ze ti tvuj tip vyjde a Rooney by se vysplhal aspon nahoru v tabulce strelcu ! Hlavne 3 body !

Reagovat
HOST*Devil

Tak ti to asi nevyjde je to v piči ! Rooney se na mesic zranil !

Reagovat
HOST*

manchester vyhraje 2:0 ..branky:nani a tevez !!!..vidim do budoucnosti

Reagovat
HOST*Devil

Tak me napis kdo vyhraje titul a LM!

Reagovat
HOST*

manchester united : barcelona 4:1 (branky:rooney 2,cristiano ronaldo a tevez ; henry) ..fakt !!!:))

Reagovat
HOST*

a titul vyhraje taky manchester united,tesne za nim chelsea,treti liverpool a arsenal 4tý s odstupem 12ti bodů !!

Reagovat
HOST*Devil

Tak dik ja jdu na to vsadit !

Reagovat
HOST*

manchester vyhra ligu majstru

Reagovat
HOST*

manchester united je najlepsi tym vyhra domacu ligu aj lm ved maju c.ronalda

Reagovat
HOST*

sakra jsme to nevidel ale zitra se kouknu na zaznam

Reagovat
HOST*

ja vedel ze to bude 2:0,ale splet sem si strelce..sry:))))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele