13. kolo
11.11.2007 16:00 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Wigan Athletic 4:0

Tottenham potvrdil rostoucí formu pod novým koučem Ramosem a rozstřílel Wigan, s nímž se ještě před pár dýdny pral o sestupové příčky, výsledkem 4:0.

Tým domácích se od začátku utkání prezentoval útočným stylem hry, jenž přinesl své ovoce již ve 13. minutě, kdy Jenas doklepl míč do sítě po krásném centru Malbranka. Tím však ofenzivní tlak Tottenhamu neskončil, ba naopak se stále zvyšoval. Snažení domácích bylo podruhé korunováno úspěchem ve 26. minutě, kdy se podruhé trefil Jenas po krásné přihrávce Berbatova. Ani tím však gólový apetit domácích neopadl. Už ve 35. minutě se brankový rozdíl rozrostl, když se do Kirklandovy svatyně trefil Lennon opět po Berbatovově přihrávce. Nelze tak opomenout podíl Dimitra Berbatova na tříbrankovém vedení svého klubu. Wigan se nezmohl na žádný vážnější odpor a první půle skončila 3:0.

Ve druhé půli se hra poněkud vyrovnala, ale ani to nepomohlo hostím na zvrat v utkání. Střídní se skvěle povedlo kouči domácích. Za Robbieho Keana poslel do hry Darrena Gatea, který se mu odvděčil v 72. minutě, když vstřelil krásnou branku po Bentově nahrávce. Wigan, který byl po celý zápas v těžké defenzívě, může děkovat štěstí, že neprohrál ještě větším rozdílem.

Autor: Tomáš Starý / football365.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Devil

Ted uz to vyjde a Tottenham si smlsne na Wiganu ! 3:1

Reagovat
HOST*bary72

Čekám, že Tottenham už konečně zabere !!! Tip 2:0.

Reagovat
HOST*Tomáš

2:1

Reagovat
HOST*Devil

Konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak parada! Nicmene ta reportaz je priserna.. Jsou tam fakticke chyby.. Zajimalo by me, kdo ji psal?!

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem ji cetl jeste jednou a je jeste horsi nez jsem si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Tottenham zahrál to jsme my fanoušci zvyklí od něj očekávat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele