Premier League - preview 4. kola

09.09.2017, 08:56, aktualizováno 11.09.2017, 08:48
Previews
Pondělní dohrávka anglické ligy nám nabídne střetnutí West Hamu United s Huddersfieldem Town. Hammers jsou po třech kolech bez bodu a proti nováčkovi potřebují uspět...
West Ham United - Huddersfield Town  (pondělí 21:00)
West Ham United před reprezentační pauzou prohrál na hřišti Newcastlu 0:3 a ve velkém se začalo diskutovat, že když Kladiváři nezlepší své výkony, chorvatský trenér Slaven Bilič dostane výpověď. V dohrávce čtvrtého kola Premier League WHU přivítá Huddersfield Town. Nováček soutěže je jedno z nejmilejších překvapení ročníku.

Zajímavostí je, že oba týmy se nikdy předtím neutkaly. Půjde tedy o jejich historicky první vzájemný zápas. V lepší formě je Huddersfield, který má po třech kolech na kontě sedm bodů za dvě výhry a jednou remízu. The Hammers jsou v Premier League momentálně na poslední příčce, když zatím nezískali ani jeden bod. Navíc, mají hororové skóre 2:10.

Slaven Bilič nebude moci v dnešním zápase počítat s Markem Arnatuovičem, který má karetní trest a také s Manuelem Lanzinim, ten má poraněné koleno. Zranění členka utrpěl Fernandes, kterého start v dnešním utkání je nejistý. Hostující manažer David Wagner nepoužije zraněného Stankoviče a nejistí zůstávají Cranie s Hoggem.

Do pozornosti třeba dát také fakt, že Huddersfield Town v prvních třech kolech neinkasoval, což je zásluhou především skvěle fungující defenzivy a kvalitního brankáře Lössla. Dnes nastoupí na Olympijském stadionu v Londýně dva týmy, které jsou v absolutně opačném rozpoložení. Paradoxně, papírovým favoritem zůstává domácí West Ham United. Kladiváři dnes jednoduše musí bodovat.

Trenér Huddersfieldu David Wagner komentoval práci svého kolegu Slavena Biliče, kterému hrozí odchod z WHU. "Budu rád, když se mu začne dařit. Věřím ale, že až po dnešním duelu." Charizmatický manažer se vyjádřil také k tomu, že utkání bude hrané na Olympijském stadionu. "Bude to speciální. Musíme ukázat kvalitu, kterou máme, na ničem jiném nezáleží. Musíme být soustředění na to, co je důležité."
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Fonte, Ogbonna, Cresswell - Rice, Noble, Kouyaté - Antonio, Hernández, Ayew
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Schindler, Zanka, Löwe - Mooy, Billing - Palmer, Ince, Kachunga - Mounié
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.58 - 4.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Crystal Palace  (neděle 14:30)
Lze asi s naprostou jistotou tvrdit, že žádný manažer pod sluncem nechce jít do čtvrtého kola s tím, že bojuje o svou budoucnost v klubu. A tím spíš by se tomu nejraději vyhnul Frank de Boer, když o minulou práci v Miláně přišel nezdravě brzy. Přesto to právě takhle před výjezdem do Burnley vypadá...

A na první pohled se není čemu divit. Crystal Palace pod Nizozemcovým vedením nezískalo v prvních třech utkáních ani bod, přičemž ani nevstřelilo branku. Na stranu druhou však Frank de Boer přišel do zbrusu nového prostředí, s odlišnou filozofií vůči té Allardyceově, a tak by zřejmě zasloužil čas.

Sám Sam Allardyce přitom získal jeden bod ze svých prvních pěti utkání, nakonec však Eagles zachránil a ti se ho pak v létě snažili udržet ve funkci. Místo toho teď CP začíná odznova a zkraje ročníku to zkoušelo i na tři stopery. De Boer nyní prohlašuje, že ho v týdnu výkony na trénincích nabudily.

Burnley v uplynulé sezoně na Palace vyzrálo doma i venku a Londýňané by nyní mohli Clarets podlehnout ve třech po sobě jdoucích ligových utkáních poprvé od února 1971. Na tomto místě přitom stojí připomenout, že Burnley se naopak může pochlubit velkou kontinuitou; Sean Dyche svůj tým cepuje už od roku 2012 a teď by ho jistě rád před domácím publikem vrátil na obvyklou vítěznou vlnu.

Defenzívu Crystal Palace by měl poprvé vyztužit 26milionový Mamadou Sakho a fit se očekávají Loftus-Cheek, Tomkins i Cabaye. Naopak Zaha své bolavé koleno vyléčit nestihl. Burnley možná bude postrádat Jeffa Hendricka, jenž přišel k úrazu v reprezentačním trikotu.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Gudmundsson, Defour, Cork, Brady - Wood, Vokes
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Dann, Sakho, Riedewald - Ward, Loftus-Cheek, Milivojević, van Aanholt - Townsend, Puncheon - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.35 - 3.59
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Newcastle United  (neděle 17:00)
Nedělní program uzavře souboj Labutí se Strakami, jinými slovy tedy střetnutí Swansea City s Newcastlem. Domácí budou usilovat o první letošní vítězství na vlastním stadiónu, hosté se zase pokusí přivést první tři body z cizích hřišť.

Labutě do ročníku vstoupily trochu rozpačitě, nejprve sice přivezli solidní bod z půdy Southamptonu, o týden později však dostali čtyřgólový příděl od Manchesteru United. Chuť si pak spravili na půdě Crystal Palace, odkud si přivezli důležité vítězství. Ve Walesu bylo také rušno na deadline day - klub opustil útočník Llorente, který odešel do londýnského Tottenhamu, zpět se ale Swansea podařilo na trvalo přivést Bonyho Wilfrieda. K údivu všech pak do Walesu ještě na hostování zamířil i Renato Sanches z Bayernu Mnichov.

To fanoušci Newcastlu s počínáním svého celku na přestupovém poli zrovna dvakrát spokojeni být nemohou, však celek ze severu Anglie svůj kádr oproti loňské sezóně nikterak nezkvalitnil. Zda se mu to stane osudným, to uvidíme až v následujících týdnech a měsících. Start do sezóny však Straky neměli nijak oslnivý, prohry s Tottenhamem a Huddersfieldem nakonec dokázali částečně napravit v posledním vítězném klání s West Hamem United.

Domácím se ale na Liberty Stadium proti Newcastlu tradičně daří, z posledních pěti vzájemných měření sil zde prohráli jen jedno jediné, jinak si na své konto připsali tři výhry a jednu remízu. Rafa Benitez má ale na nedělního soupeře přece jenom o něco radostnější vzpomínky, právě proti Swansea totiž zaznamenal svou první výhru coby manažer Newcastlu United.

Domácí nemohou počítat s Kylem Bartleym, Nathanem Dyerem a Ki Sung-yuengem, ovšem připraven by již měl být Jordan Ayew. Newcastle s velkou pravděpodobností v zápase nepovede Rafa Beniteze, toho totiž po nedávné operace skolila infekce. Z hráčů nemůže lodivod hostí počítat s Aleksandarem Mitrovičem, který si odpykává třízápasový trest. Po karetním trestu se naopak vrací Jonjo Shelvey.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Van der Hoorn, Fernández, Mawson - Naughton, Fer, Clucas, Carroll, Olsson - Jordan Ayew, Abraham
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Yedlin, Lascelles, Clark, Manquillo - Ritchie, Merino, Hayden, Atsu - Ayoze Pérez - Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.21 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Liverpool FC  (sobota 13:30)
Po reprezentační pauze se o slovo znovu hlásí ligové soutěže. V Anglii si hned na start čtvrtého kola připravili pořádný šlágr - Manchester City na svém stánku přivítá družinu Jürgena Kloppa, fanoušci se tak mohou těšit na pořádnou ofenzivní podívanou.

Úvodní blok zápasů zatím fanoušky Citizens nemohl příliš uklidnit - parta Pepa Guardioly sice nasbírala solidních 7 bodů, jenže krom prvního zápasu na půdě Brightonu nepodala přesvědčivé výkony. Na vlastní půdě pouze remizovala s Evertonem, na což navázala vydřenou výhrou na půdě Bournemouthu, kterou vystřelil až v sedmé minutě nastavení Raheem Sterling. Tedy hráč, o kterém se na závěr přestupového období hojně spekulovalo v souvislosti s možnou výměnou za Alexise Sancheze. Citizens však za chilského křídelníka nabízeli jen finanční obnos, ovšem u Arsenalu nakonec nepochodili.

To Liverpool může být zatím spokojen jak s výsledky, tak i s předváděnou hrou. Hned na začátku sice neslavně ztratili v nastavení body na Vicarage Road, na tento nezdar však navázali dvěma domácími výhrami, přičemž zejména čtyřgólový příděl Arsenalu ukázal v plné nahotě, čeho je současný tým schopen. Jen pár dní před tímto debaklem se o ofenzivní síle Reds mohl přesvědčit Hoffenheim, který na Anfieldu v boji o Ligu mistrů inkasoval taktéž čtyřikrát. Pokud se tedy naplní předpovědi, můžeme být svědky skutečně atraktivního střetnutí.

Jürgenu Kloppovi se navíc v duelech s Manchesterem City dost daří, v dosavadních čtyřech duelech ještě ani jednou neprohrál, naopak dosáhl hned na tři vítězství a body ztratil pouze loni na jaře. Citizens navíc vyhráli jen jeden z posledních 7 soubojů, a to před více než třemi lety.

Co se absencí týče, Manchesteru City bude už tak nějak tradičně chybět kapitán Vincent Kompany, který si z reprezentačního srazu přivezl poraněné lýtko, které ho nepustí do hry. K dispozici taktéž nebude kvůli vyloučení v minulém utkání ani Raheem Sterling. Naopak se do sestavy vrátí Kyle Walker, který si v minulém utkání odpykal jednozápasový karetní trest. Liverpool zatím nemůže počítat s Philippem Coutinhem - Reds jej sice dokázali navzdory zájmu španělské Barcelony udržet, ovšem Brazilec ještě není v dostatečné zápasové kondici. Svůj debut si každopádně může připsat Alex Oxlade-Chamberlain, ovšem Adam Lallana i Nathaniel Clyne do hry určitě nezasáhnou.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Mendy - Bernardo Silva, Fernandinho, De Bruyne, Silva - Agüero, Gabriel Jesus
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gomez, Matip, Lovren, Moreno - Can, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.90 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Úvodní reprezentační pauza sezony je již minulostí a stejně tak i přestupové období, což kvituje nejenom londýnský Arsenal. Kanonýři prožívají nepovedený vstup do sezony, který nyní hodlají po dvou prohrách za sebou napravit v domácím zápase s Bournemouthem. Manažer Arsene Wenger má na výběr takřka z kompletní hráčské soupisky, jenže předešlé herní potíže pramenily z jiných důvodů než zdravotních potíží a stále není vůbec jisté, zda se již Arsenalu povede předvést týmový výkon hodný papírové kvality mužstva.

Jako obvykle byl ústředním tématem předzápasové tiskové konference Alexis Sánchez. Největší hvězda Wengerova týmu byla na samém sklonku srpna jednou nohou v Manchesteru City, avšak neschopnost dohodnout příchod Thomase Lemara chilskému reprezentantovi celý přestup zhatila. "Ohledně Alexisovy mysli a mentality nemám sebemenší pochyby," tvrdí neochvějně francouzský manažer Arsenalu. "Potřebuje se dostat do ideální kondice, což v zápase s Liverpoolem ještě neplatilo. Byl to jeho první zápas a poté prožil negativní chvilky i s Chile," všímá si Wenger Alexisova trápení v úvodních týdnech sezony, které přispělo k vážnému ohrožení šancí chilské reprezentace na kvalifikaci mistrovství světa.

Přestože se Arsenal zdánlivě nachází ve velmi zranitelné pozici, manažer Bournemouthu Eddie Howe zůstává ostražitý. "Nemyslím si, že lze odhadnout, kdy je dobré nastoupit proti nějakému týmu a kdy zase špatné. Soustředíme se jen na vlastní zápasovou přípravu. Z tréninků mám velmi dobrý pocit a doufám, že navážeme na náš výkon ze zápasu s Manchesterem City," připomněl mladý anglický kouč hektické drama z minulého kola, v němž Citizens zvítězili gólem Raheema Sterlinga na samém sklonku utkání.

Snad jediným citelným dlouhodobým absentérem v kádru Arsenalu je srdce záložní řady Santi Cazorla, jehož návrat Wenger odhaduje až na období Vánoc. Na soutěžní minuty v prvním týmu je také nejspíš brzy i pro Jacka Wilshera, ovšem zbytek kádru Kanonýrů by měl být připraven nastoupit. Na straně hostí se vrací do hry kapitán Simon Francis, zatímco dlouhodobě zranění Junior Stanislas a Callum Wilson pokračují v rehabilitaci.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Mustafi, Koscielny, Monreal - Bellerín, Xhaka, Ramsey, Kolašinac - Özil, Alexis - Lacazette
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begovič - Francis, Cook, Aké - Smith, Arter, Surman, Gosling, Daniels - King, Defoe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 6.17 - 9.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Brighton v posledním kole remizoval s Watfordem a získal první bod v sezoně. Čejkám se zatím mezi elitou moc nedaří, po třech kolech mají na kontě jen jednu remízu a dvě prohry. Když Brighton & Hove Albion nezačne sbírat body ve větším počtu, může se dostat do nepříjemných problémů.

West Bromwich je v rozdílné situaci. Hráče Tonyho Pulise zachytil úvod sezony ve výborné formě. Na svém kontě mají momentálně sedm bodů, za dvě vítězství a jeden nerozhodný výsledek z posledního kola proti Stoke City (1:1). The Baggies se prezentují bojovým ponětím fotbalu, který není moc atraktivní pro fanoušky, ale je velice účinný na soupeře.

Na hřišti nováčka se můžeme těšit na zajímavé utkání, které se tipuje jen velice těžce. Brighton chce body, ale favoritem budou hosté. WBA nemůže počítat se službami McAuleyho, který má poraněné stehno a zkušený útočník Robson-Kanu nenastoupí pro karetní trest.

Na druhé straně nenastoupí marodi Baldock, Kayal a Sidwell. Nejistí jsou Brown, Murray a Saltor. Brighton není v nejlepším rozpoložení, ale může počítat s podporou vyprodaného stadionu Amex.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Mat Ryan - Bruno, Dunk, Duffy, Suttner - Knockaert, Stephens, Pröpper, Solly March - Gross - Murray
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Dawson, Hegazi, Brunt - Barry - Phillips, Livermore, Field, McClean - J.Rodriguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.09 - 3.06
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Everton se v letní přestupovém období výrazně posílill a do Goodison Parku přišla skutečná hráčská kvalita. Karamelky to ale zatím nedokazují na hřišti a v prvních třech kolech získaly jenom tři body. Tenhle týden přivítají Tottenham Hotspur, což je soupeř z kategorie nejkvalitnějších. Manažer Ronald Koeman potvrdil, že tým z Liverpoolu bude hrát na vítězství.

K dispozici Toffees nebudou Barkley, Bolasie, Coleman a Mori, přičemž je nejisté, jak se Koeman zachová v případe Waynea Rooneyho, kterého policisté chytili za volantem pod vlivem alkoholu. Jedná se o největší hvězdu Evertonu. Stejné pravidla platí ale pro všechny hráče. "Wazza" bez trestu pravděpodobně nevyvázne.

Tottenham se po prohře s Chelsea chtěl dobře naladit proti Burnley, ale Kohouti inkasovali od The Clarets v nadstaveném čase a jenom remizovali 1:1. Po tomhle utkání byla na programu reprezentační pauza a to je důvod, proč Spurs půjdou do zápasu v optimistické náladě.

Manažer Mauricio Pochettino nebude počítat s Lamelou a N'Kodouem, přičemž nejistá je i účast Rosea, Trippiera a Wanyamu. Poslední vzpomenutý má poraněné koleno, ale podle dostupných zpráv by do zápasu zasáhnout měl. Oba kluby potřebují body, můžeme se tedy těšit na zajímavé utkání.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Keane, Williams, Jagielka - Holgate, Davies, Gueye, Baines - Mirallas, Sigurdsson - Calvert-Lewin
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Sissoko, Dembélé, Wanyama, Davies - Alli, Eriksen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.00 - 3.51 - 2.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Leicester City v závěru přestupového období řešil, zda přijde o Riyada Mahreze a Dannyho Drinkwatera. Nakonec Lišky zvítězily tak půl na půl. Alžírsky balonový virtuóz nakonec zůstal, přičemž se o jeho služby zajímaly Arsenal, Chelsea i Barcelona. Anglický reprezentant Drinkwater ale přestoupil a už dnes může nastoupit proti svému bývalému klubu.

Papírovým favoritem tohoto zápasu je Chelsea, která v poslední den přestupového okna přivedla Drinkwatera a italského reprezentanta Davideho Zappacostu. Chelsea po prohře s Burnley získala šest bodů a na King Power Stadium si brousí zuby na tři body.

Leicester ale kvalitu stále má a The Blues jednoduché utkání s určitostí nečeká. Craig Shakespeare a jeho tým by rádi proti aktuálnímu mistrovi získali minimálně bod, v nejlepším případe tři. Moc se bude čekat od Vardyho s Okazakim, zajímavé bude sledovat Mahreze.

Chelsea by už mohla počítat se službami uzdraveného Edena Hazarda, což je veliký přínos. Jedinou absencí v dresu šampiona bude Gary Cahill, který má karetní trest. Foxes nemohou pro tenhle duel počítat s Iborrou a Huthem.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Maguire, Morgan, Fuchs - Mahrez, James, Ndidi, Albrighton - Okazaki, Vardy
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Rüdiger, Alonso - Fabregas, Kanté - Hazard, Pedro, Willian - Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.68 - 3.83 - 1.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Watford FC  (sobota 16:00)
Southampton a Watford jsou tabulkoví sousedé. Oba kluby získaly v prvních troch kolech nového ročníku po pět bodů, když si zapsaly jedno vítězství a dvě remízy. The Saints budou domácím týmem a čeká se, že budou aktivnější.

Svatí nemohou pro tenhle zápas počítat s kvalitním obráncem Virgilem Van Dijkem, který je nemocný. Na druhé straně, v kádru Watfordu panuje poměrně veliká marodka. Na St. Mary's Stadium dnes v drese The Hornets neuvidíme Britose, Hobana, Janmaata, Kaboula, Pereyru ani Záráteho. Nejistý je také Cathcart, ale ten by podle aktuálních informací nastoupit měl.

V minulém ročníku oba týmy proti sobě nastoupily dvakrát. V Southamptonu se zrodila remíza 1:1, v zápase na hřišti Watfordu diváci viděli obrovské drama. The Saints v napínavém duelu vyhráli 4:3. Věřme, že opět uvidíme utkání bohaté na branky.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Yoshida, Stephens, Bertrand - Davies, Romeu - Ward-Prowse, Tadič, Redmond - Gabbiadini
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Femenía, Prödl, Cathcart, Holebas - Chalobah, Doucouré - Amrabat, Cleverley, Richarlison - Okaka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.02 - 5.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Manchester United  (sobota 18:30)
Manchester United bude usilovat o své čtvrté ligové vítězství v řadě. Naopak Stoke bude chtít navázat na svůj vydařený výkon z prvního domácího duelu s Arsenalem, kdy Gunners nejtěsnějším možným rozdílem zdolali.

Hrnčíři zatím mohou být spokojeni se svým startem - z úvodních tří duelů vytěžili solidní čtyři body, kdy se nejprve museli sklonit nad silou Evertonu, následně však na svém stánku zdolali Gunners a v posledním srpnovém zápase přivezli bod ze stadiónu West Bromwiche Albion. Kvalitními výkony na sebe upozornila nová posila Jesé a pokud by Stoke mělo zdolat favorita i podruhé, bude k tomu dost pravděpodobně potřebovat další povedený výkon španělského hráče.

Rudí ďáblové do nového ročníku vtrhli jako velká voda, v úvodních dvou duelech nadělili po čtyřech brankách nejprve West Hamu, následně také Swansea, na což navázali solidním dvougólovým domácím vítězstvím nad nebezpečným Leicesterem. Pro Joseho Mourinha je jistě pozitivní zprávou, že se v novém prostředí velmi rychle prosadila nová akvizice, Romelu Lukaku, který má na kontě již tři ligové zásahy. V posledním utkání sice neproměnil penaltu, jinak tu ovšem není nic, co by mělo nasvědčovat, že by snad ve svých vydařených výkonech neměl pokračovat.

Manchesteru United se však v posledních střetnutích se Stoke nikterak nedaří, zvítězili jen ve třech z posledních 8 případů. Navzdory tomu prohry se Rudí ďáblové úplně bát nemusí, Stoke totiž z posledních 20 duelů vyhrálo pouhé dva.

Stoke City již může využít služeb své nové akvizice, Kevina Wimmera, který by mohl ve středu obrany nahradit zraněného Ryana Shawcrosse. Otazník se vznáší nad startem Choupo-Motinga, jinak má ale Mark Hughes k dispozici kompletní kádr. Hostům by měl chybět pouze Luke Shaw a Ashley Young, jinak může Jose Mourinho vybírat ze všech svých svěřenců.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Zouma, Cameron, Martins Indi - Diouf, Allen, Fletcher, Pieters - Shaqiri, Choupo-Moting, Jese
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Jones, Blind - Pogba, Matič - Mata, Mchitarjan, Martial - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.21 - 4.23 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester United330010:09
2.Liverpool FC32108:37
3.Huddersfield Town32104:07
4.Manchester City32105:27
5.West Bromwich Albion32103:17
6.Chelsea FC32016:46
7.Watford FC31205:35
8.Southampton FC31203:25
9.Tottenham Hotspur31114:34
10.Burnley FC31114:44
11.Stoke City31112:24
12.Everton FC31112:34
13.Swansea City31112:44
14.Newcastle United31023:33
15.Leicester City31025:63
16.Arsenal FC31024:83
17.Brighton & Hove Albion30120:41
18.AFC Bournemouth30031:50
19.Crystal Palace30030:60
20.West Ham United30032:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1410)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele