Premier League - preview 4. kola

09.09.2017, 08:56, aktualizováno 11.09.2017, 08:48
Previews
Pondělní dohrávka anglické ligy nám nabídne střetnutí West Hamu United s Huddersfieldem Town. Hammers jsou po třech kolech bez bodu a proti nováčkovi potřebují uspět...
West Ham United - Huddersfield Town  (pondělí 21:00)
West Ham United před reprezentační pauzou prohrál na hřišti Newcastlu 0:3 a ve velkém se začalo diskutovat, že když Kladiváři nezlepší své výkony, chorvatský trenér Slaven Bilič dostane výpověď. V dohrávce čtvrtého kola Premier League WHU přivítá Huddersfield Town. Nováček soutěže je jedno z nejmilejších překvapení ročníku.

Zajímavostí je, že oba týmy se nikdy předtím neutkaly. Půjde tedy o jejich historicky první vzájemný zápas. V lepší formě je Huddersfield, který má po třech kolech na kontě sedm bodů za dvě výhry a jednou remízu. The Hammers jsou v Premier League momentálně na poslední příčce, když zatím nezískali ani jeden bod. Navíc, mají hororové skóre 2:10.

Slaven Bilič nebude moci v dnešním zápase počítat s Markem Arnatuovičem, který má karetní trest a také s Manuelem Lanzinim, ten má poraněné koleno. Zranění členka utrpěl Fernandes, kterého start v dnešním utkání je nejistý. Hostující manažer David Wagner nepoužije zraněného Stankoviče a nejistí zůstávají Cranie s Hoggem.

Do pozornosti třeba dát také fakt, že Huddersfield Town v prvních třech kolech neinkasoval, což je zásluhou především skvěle fungující defenzivy a kvalitního brankáře Lössla. Dnes nastoupí na Olympijském stadionu v Londýně dva týmy, které jsou v absolutně opačném rozpoložení. Paradoxně, papírovým favoritem zůstává domácí West Ham United. Kladiváři dnes jednoduše musí bodovat.

Trenér Huddersfieldu David Wagner komentoval práci svého kolegu Slavena Biliče, kterému hrozí odchod z WHU. "Budu rád, když se mu začne dařit. Věřím ale, že až po dnešním duelu." Charizmatický manažer se vyjádřil také k tomu, že utkání bude hrané na Olympijském stadionu. "Bude to speciální. Musíme ukázat kvalitu, kterou máme, na ničem jiném nezáleží. Musíme být soustředění na to, co je důležité."
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Fonte, Ogbonna, Cresswell - Rice, Noble, Kouyaté - Antonio, Hernández, Ayew
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Schindler, Zanka, Löwe - Mooy, Billing - Palmer, Ince, Kachunga - Mounié
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.58 - 4.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Crystal Palace  (neděle 14:30)
Lze asi s naprostou jistotou tvrdit, že žádný manažer pod sluncem nechce jít do čtvrtého kola s tím, že bojuje o svou budoucnost v klubu. A tím spíš by se tomu nejraději vyhnul Frank de Boer, když o minulou práci v Miláně přišel nezdravě brzy. Přesto to právě takhle před výjezdem do Burnley vypadá...

A na první pohled se není čemu divit. Crystal Palace pod Nizozemcovým vedením nezískalo v prvních třech utkáních ani bod, přičemž ani nevstřelilo branku. Na stranu druhou však Frank de Boer přišel do zbrusu nového prostředí, s odlišnou filozofií vůči té Allardyceově, a tak by zřejmě zasloužil čas.

Sám Sam Allardyce přitom získal jeden bod ze svých prvních pěti utkání, nakonec však Eagles zachránil a ti se ho pak v létě snažili udržet ve funkci. Místo toho teď CP začíná odznova a zkraje ročníku to zkoušelo i na tři stopery. De Boer nyní prohlašuje, že ho v týdnu výkony na trénincích nabudily.

Burnley v uplynulé sezoně na Palace vyzrálo doma i venku a Londýňané by nyní mohli Clarets podlehnout ve třech po sobě jdoucích ligových utkáních poprvé od února 1971. Na tomto místě přitom stojí připomenout, že Burnley se naopak může pochlubit velkou kontinuitou; Sean Dyche svůj tým cepuje už od roku 2012 a teď by ho jistě rád před domácím publikem vrátil na obvyklou vítěznou vlnu.

Defenzívu Crystal Palace by měl poprvé vyztužit 26milionový Mamadou Sakho a fit se očekávají Loftus-Cheek, Tomkins i Cabaye. Naopak Zaha své bolavé koleno vyléčit nestihl. Burnley možná bude postrádat Jeffa Hendricka, jenž přišel k úrazu v reprezentačním trikotu.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Gudmundsson, Defour, Cork, Brady - Wood, Vokes
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Dann, Sakho, Riedewald - Ward, Loftus-Cheek, Milivojević, van Aanholt - Townsend, Puncheon - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.35 - 3.59
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Newcastle United  (neděle 17:00)
Nedělní program uzavře souboj Labutí se Strakami, jinými slovy tedy střetnutí Swansea City s Newcastlem. Domácí budou usilovat o první letošní vítězství na vlastním stadiónu, hosté se zase pokusí přivést první tři body z cizích hřišť.

Labutě do ročníku vstoupily trochu rozpačitě, nejprve sice přivezli solidní bod z půdy Southamptonu, o týden později však dostali čtyřgólový příděl od Manchesteru United. Chuť si pak spravili na půdě Crystal Palace, odkud si přivezli důležité vítězství. Ve Walesu bylo také rušno na deadline day - klub opustil útočník Llorente, který odešel do londýnského Tottenhamu, zpět se ale Swansea podařilo na trvalo přivést Bonyho Wilfrieda. K údivu všech pak do Walesu ještě na hostování zamířil i Renato Sanches z Bayernu Mnichov.

To fanoušci Newcastlu s počínáním svého celku na přestupovém poli zrovna dvakrát spokojeni být nemohou, však celek ze severu Anglie svůj kádr oproti loňské sezóně nikterak nezkvalitnil. Zda se mu to stane osudným, to uvidíme až v následujících týdnech a měsících. Start do sezóny však Straky neměli nijak oslnivý, prohry s Tottenhamem a Huddersfieldem nakonec dokázali částečně napravit v posledním vítězném klání s West Hamem United.

Domácím se ale na Liberty Stadium proti Newcastlu tradičně daří, z posledních pěti vzájemných měření sil zde prohráli jen jedno jediné, jinak si na své konto připsali tři výhry a jednu remízu. Rafa Benitez má ale na nedělního soupeře přece jenom o něco radostnější vzpomínky, právě proti Swansea totiž zaznamenal svou první výhru coby manažer Newcastlu United.

Domácí nemohou počítat s Kylem Bartleym, Nathanem Dyerem a Ki Sung-yuengem, ovšem připraven by již měl být Jordan Ayew. Newcastle s velkou pravděpodobností v zápase nepovede Rafa Beniteze, toho totiž po nedávné operace skolila infekce. Z hráčů nemůže lodivod hostí počítat s Aleksandarem Mitrovičem, který si odpykává třízápasový trest. Po karetním trestu se naopak vrací Jonjo Shelvey.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Van der Hoorn, Fernández, Mawson - Naughton, Fer, Clucas, Carroll, Olsson - Jordan Ayew, Abraham
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Yedlin, Lascelles, Clark, Manquillo - Ritchie, Merino, Hayden, Atsu - Ayoze Pérez - Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.21 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Liverpool FC  (sobota 13:30)
Po reprezentační pauze se o slovo znovu hlásí ligové soutěže. V Anglii si hned na start čtvrtého kola připravili pořádný šlágr - Manchester City na svém stánku přivítá družinu Jürgena Kloppa, fanoušci se tak mohou těšit na pořádnou ofenzivní podívanou.

Úvodní blok zápasů zatím fanoušky Citizens nemohl příliš uklidnit - parta Pepa Guardioly sice nasbírala solidních 7 bodů, jenže krom prvního zápasu na půdě Brightonu nepodala přesvědčivé výkony. Na vlastní půdě pouze remizovala s Evertonem, na což navázala vydřenou výhrou na půdě Bournemouthu, kterou vystřelil až v sedmé minutě nastavení Raheem Sterling. Tedy hráč, o kterém se na závěr přestupového období hojně spekulovalo v souvislosti s možnou výměnou za Alexise Sancheze. Citizens však za chilského křídelníka nabízeli jen finanční obnos, ovšem u Arsenalu nakonec nepochodili.

To Liverpool může být zatím spokojen jak s výsledky, tak i s předváděnou hrou. Hned na začátku sice neslavně ztratili v nastavení body na Vicarage Road, na tento nezdar však navázali dvěma domácími výhrami, přičemž zejména čtyřgólový příděl Arsenalu ukázal v plné nahotě, čeho je současný tým schopen. Jen pár dní před tímto debaklem se o ofenzivní síle Reds mohl přesvědčit Hoffenheim, který na Anfieldu v boji o Ligu mistrů inkasoval taktéž čtyřikrát. Pokud se tedy naplní předpovědi, můžeme být svědky skutečně atraktivního střetnutí.

Jürgenu Kloppovi se navíc v duelech s Manchesterem City dost daří, v dosavadních čtyřech duelech ještě ani jednou neprohrál, naopak dosáhl hned na tři vítězství a body ztratil pouze loni na jaře. Citizens navíc vyhráli jen jeden z posledních 7 soubojů, a to před více než třemi lety.

Co se absencí týče, Manchesteru City bude už tak nějak tradičně chybět kapitán Vincent Kompany, který si z reprezentačního srazu přivezl poraněné lýtko, které ho nepustí do hry. K dispozici taktéž nebude kvůli vyloučení v minulém utkání ani Raheem Sterling. Naopak se do sestavy vrátí Kyle Walker, který si v minulém utkání odpykal jednozápasový karetní trest. Liverpool zatím nemůže počítat s Philippem Coutinhem - Reds jej sice dokázali navzdory zájmu španělské Barcelony udržet, ovšem Brazilec ještě není v dostatečné zápasové kondici. Svůj debut si každopádně může připsat Alex Oxlade-Chamberlain, ovšem Adam Lallana i Nathaniel Clyne do hry určitě nezasáhnou.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Mendy - Bernardo Silva, Fernandinho, De Bruyne, Silva - Agüero, Gabriel Jesus
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gomez, Matip, Lovren, Moreno - Can, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.90 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Úvodní reprezentační pauza sezony je již minulostí a stejně tak i přestupové období, což kvituje nejenom londýnský Arsenal. Kanonýři prožívají nepovedený vstup do sezony, který nyní hodlají po dvou prohrách za sebou napravit v domácím zápase s Bournemouthem. Manažer Arsene Wenger má na výběr takřka z kompletní hráčské soupisky, jenže předešlé herní potíže pramenily z jiných důvodů než zdravotních potíží a stále není vůbec jisté, zda se již Arsenalu povede předvést týmový výkon hodný papírové kvality mužstva.

Jako obvykle byl ústředním tématem předzápasové tiskové konference Alexis Sánchez. Největší hvězda Wengerova týmu byla na samém sklonku srpna jednou nohou v Manchesteru City, avšak neschopnost dohodnout příchod Thomase Lemara chilskému reprezentantovi celý přestup zhatila. "Ohledně Alexisovy mysli a mentality nemám sebemenší pochyby," tvrdí neochvějně francouzský manažer Arsenalu. "Potřebuje se dostat do ideální kondice, což v zápase s Liverpoolem ještě neplatilo. Byl to jeho první zápas a poté prožil negativní chvilky i s Chile," všímá si Wenger Alexisova trápení v úvodních týdnech sezony, které přispělo k vážnému ohrožení šancí chilské reprezentace na kvalifikaci mistrovství světa.

Přestože se Arsenal zdánlivě nachází ve velmi zranitelné pozici, manažer Bournemouthu Eddie Howe zůstává ostražitý. "Nemyslím si, že lze odhadnout, kdy je dobré nastoupit proti nějakému týmu a kdy zase špatné. Soustředíme se jen na vlastní zápasovou přípravu. Z tréninků mám velmi dobrý pocit a doufám, že navážeme na náš výkon ze zápasu s Manchesterem City," připomněl mladý anglický kouč hektické drama z minulého kola, v němž Citizens zvítězili gólem Raheema Sterlinga na samém sklonku utkání.

Snad jediným citelným dlouhodobým absentérem v kádru Arsenalu je srdce záložní řady Santi Cazorla, jehož návrat Wenger odhaduje až na období Vánoc. Na soutěžní minuty v prvním týmu je také nejspíš brzy i pro Jacka Wilshera, ovšem zbytek kádru Kanonýrů by měl být připraven nastoupit. Na straně hostí se vrací do hry kapitán Simon Francis, zatímco dlouhodobě zranění Junior Stanislas a Callum Wilson pokračují v rehabilitaci.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Mustafi, Koscielny, Monreal - Bellerín, Xhaka, Ramsey, Kolašinac - Özil, Alexis - Lacazette
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begovič - Francis, Cook, Aké - Smith, Arter, Surman, Gosling, Daniels - King, Defoe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 6.17 - 9.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Brighton v posledním kole remizoval s Watfordem a získal první bod v sezoně. Čejkám se zatím mezi elitou moc nedaří, po třech kolech mají na kontě jen jednu remízu a dvě prohry. Když Brighton & Hove Albion nezačne sbírat body ve větším počtu, může se dostat do nepříjemných problémů.

West Bromwich je v rozdílné situaci. Hráče Tonyho Pulise zachytil úvod sezony ve výborné formě. Na svém kontě mají momentálně sedm bodů, za dvě vítězství a jeden nerozhodný výsledek z posledního kola proti Stoke City (1:1). The Baggies se prezentují bojovým ponětím fotbalu, který není moc atraktivní pro fanoušky, ale je velice účinný na soupeře.

Na hřišti nováčka se můžeme těšit na zajímavé utkání, které se tipuje jen velice těžce. Brighton chce body, ale favoritem budou hosté. WBA nemůže počítat se službami McAuleyho, který má poraněné stehno a zkušený útočník Robson-Kanu nenastoupí pro karetní trest.

Na druhé straně nenastoupí marodi Baldock, Kayal a Sidwell. Nejistí jsou Brown, Murray a Saltor. Brighton není v nejlepším rozpoložení, ale může počítat s podporou vyprodaného stadionu Amex.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Mat Ryan - Bruno, Dunk, Duffy, Suttner - Knockaert, Stephens, Pröpper, Solly March - Gross - Murray
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Dawson, Hegazi, Brunt - Barry - Phillips, Livermore, Field, McClean - J.Rodriguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.09 - 3.06
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Everton se v letní přestupovém období výrazně posílill a do Goodison Parku přišla skutečná hráčská kvalita. Karamelky to ale zatím nedokazují na hřišti a v prvních třech kolech získaly jenom tři body. Tenhle týden přivítají Tottenham Hotspur, což je soupeř z kategorie nejkvalitnějších. Manažer Ronald Koeman potvrdil, že tým z Liverpoolu bude hrát na vítězství.

K dispozici Toffees nebudou Barkley, Bolasie, Coleman a Mori, přičemž je nejisté, jak se Koeman zachová v případe Waynea Rooneyho, kterého policisté chytili za volantem pod vlivem alkoholu. Jedná se o největší hvězdu Evertonu. Stejné pravidla platí ale pro všechny hráče. "Wazza" bez trestu pravděpodobně nevyvázne.

Tottenham se po prohře s Chelsea chtěl dobře naladit proti Burnley, ale Kohouti inkasovali od The Clarets v nadstaveném čase a jenom remizovali 1:1. Po tomhle utkání byla na programu reprezentační pauza a to je důvod, proč Spurs půjdou do zápasu v optimistické náladě.

Manažer Mauricio Pochettino nebude počítat s Lamelou a N'Kodouem, přičemž nejistá je i účast Rosea, Trippiera a Wanyamu. Poslední vzpomenutý má poraněné koleno, ale podle dostupných zpráv by do zápasu zasáhnout měl. Oba kluby potřebují body, můžeme se tedy těšit na zajímavé utkání.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Keane, Williams, Jagielka - Holgate, Davies, Gueye, Baines - Mirallas, Sigurdsson - Calvert-Lewin
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Sissoko, Dembélé, Wanyama, Davies - Alli, Eriksen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.00 - 3.51 - 2.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Leicester City v závěru přestupového období řešil, zda přijde o Riyada Mahreze a Dannyho Drinkwatera. Nakonec Lišky zvítězily tak půl na půl. Alžírsky balonový virtuóz nakonec zůstal, přičemž se o jeho služby zajímaly Arsenal, Chelsea i Barcelona. Anglický reprezentant Drinkwater ale přestoupil a už dnes může nastoupit proti svému bývalému klubu.

Papírovým favoritem tohoto zápasu je Chelsea, která v poslední den přestupového okna přivedla Drinkwatera a italského reprezentanta Davideho Zappacostu. Chelsea po prohře s Burnley získala šest bodů a na King Power Stadium si brousí zuby na tři body.

Leicester ale kvalitu stále má a The Blues jednoduché utkání s určitostí nečeká. Craig Shakespeare a jeho tým by rádi proti aktuálnímu mistrovi získali minimálně bod, v nejlepším případe tři. Moc se bude čekat od Vardyho s Okazakim, zajímavé bude sledovat Mahreze.

Chelsea by už mohla počítat se službami uzdraveného Edena Hazarda, což je veliký přínos. Jedinou absencí v dresu šampiona bude Gary Cahill, který má karetní trest. Foxes nemohou pro tenhle duel počítat s Iborrou a Huthem.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Maguire, Morgan, Fuchs - Mahrez, James, Ndidi, Albrighton - Okazaki, Vardy
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Rüdiger, Alonso - Fabregas, Kanté - Hazard, Pedro, Willian - Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.68 - 3.83 - 1.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Watford FC  (sobota 16:00)
Southampton a Watford jsou tabulkoví sousedé. Oba kluby získaly v prvních troch kolech nového ročníku po pět bodů, když si zapsaly jedno vítězství a dvě remízy. The Saints budou domácím týmem a čeká se, že budou aktivnější.

Svatí nemohou pro tenhle zápas počítat s kvalitním obráncem Virgilem Van Dijkem, který je nemocný. Na druhé straně, v kádru Watfordu panuje poměrně veliká marodka. Na St. Mary's Stadium dnes v drese The Hornets neuvidíme Britose, Hobana, Janmaata, Kaboula, Pereyru ani Záráteho. Nejistý je také Cathcart, ale ten by podle aktuálních informací nastoupit měl.

V minulém ročníku oba týmy proti sobě nastoupily dvakrát. V Southamptonu se zrodila remíza 1:1, v zápase na hřišti Watfordu diváci viděli obrovské drama. The Saints v napínavém duelu vyhráli 4:3. Věřme, že opět uvidíme utkání bohaté na branky.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Yoshida, Stephens, Bertrand - Davies, Romeu - Ward-Prowse, Tadič, Redmond - Gabbiadini
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Femenía, Prödl, Cathcart, Holebas - Chalobah, Doucouré - Amrabat, Cleverley, Richarlison - Okaka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.02 - 5.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Manchester United  (sobota 18:30)
Manchester United bude usilovat o své čtvrté ligové vítězství v řadě. Naopak Stoke bude chtít navázat na svůj vydařený výkon z prvního domácího duelu s Arsenalem, kdy Gunners nejtěsnějším možným rozdílem zdolali.

Hrnčíři zatím mohou být spokojeni se svým startem - z úvodních tří duelů vytěžili solidní čtyři body, kdy se nejprve museli sklonit nad silou Evertonu, následně však na svém stánku zdolali Gunners a v posledním srpnovém zápase přivezli bod ze stadiónu West Bromwiche Albion. Kvalitními výkony na sebe upozornila nová posila Jesé a pokud by Stoke mělo zdolat favorita i podruhé, bude k tomu dost pravděpodobně potřebovat další povedený výkon španělského hráče.

Rudí ďáblové do nového ročníku vtrhli jako velká voda, v úvodních dvou duelech nadělili po čtyřech brankách nejprve West Hamu, následně také Swansea, na což navázali solidním dvougólovým domácím vítězstvím nad nebezpečným Leicesterem. Pro Joseho Mourinha je jistě pozitivní zprávou, že se v novém prostředí velmi rychle prosadila nová akvizice, Romelu Lukaku, který má na kontě již tři ligové zásahy. V posledním utkání sice neproměnil penaltu, jinak tu ovšem není nic, co by mělo nasvědčovat, že by snad ve svých vydařených výkonech neměl pokračovat.

Manchesteru United se však v posledních střetnutích se Stoke nikterak nedaří, zvítězili jen ve třech z posledních 8 případů. Navzdory tomu prohry se Rudí ďáblové úplně bát nemusí, Stoke totiž z posledních 20 duelů vyhrálo pouhé dva.

Stoke City již může využít služeb své nové akvizice, Kevina Wimmera, který by mohl ve středu obrany nahradit zraněného Ryana Shawcrosse. Otazník se vznáší nad startem Choupo-Motinga, jinak má ale Mark Hughes k dispozici kompletní kádr. Hostům by měl chybět pouze Luke Shaw a Ashley Young, jinak může Jose Mourinho vybírat ze všech svých svěřenců.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Zouma, Cameron, Martins Indi - Diouf, Allen, Fletcher, Pieters - Shaqiri, Choupo-Moting, Jese
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Jones, Blind - Pogba, Matič - Mata, Mchitarjan, Martial - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.21 - 4.23 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester United330010:09
2.Liverpool FC32108:37
3.Huddersfield Town32104:07
4.Manchester City32105:27
5.West Bromwich Albion32103:17
6.Chelsea FC32016:46
7.Watford FC31205:35
8.Southampton FC31203:25
9.Tottenham Hotspur31114:34
10.Burnley FC31114:44
11.Stoke City31112:24
12.Everton FC31112:34
13.Swansea City31112:44
14.Newcastle United31023:33
15.Leicester City31025:63
16.Arsenal FC31024:83
17.Brighton & Hove Albion30120:41
18.AFC Bournemouth30031:50
19.Crystal Palace30030:60
20.West Ham United30032:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1410)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

No, to jsem zvědav. Snad Stoke zvládneme, přece jen to není úplně nejjednodušší soupeř. Tip 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Můj typ - 2:3

Reagovat
SpecialOne

Dnešní program je libovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato zítra a v pondělí není.

Reagovat
Teoretik

V pondělí poslední zápas Biliće, to může být taky libový.

Reagovat
smazaný uživatel

nic z toho neuvidim

Reagovat
SpecialOne

Jinak tu sestavu Chelsea opravte, tohle je fail.

Reagovat
Cobra

Davies zvládne oba naše kraje. O tom nepochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Zápasy City a Liverpoolu loni patřily mezi nejlepší, co se v PL odehrály. Tak snad navážou, jen to kazí ta retardovaná repre pauza, která by mohla tu kvalitu a intenzitu dost snížit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Je třeba už jednou provždy skoncovat s retardovaným repre fotbalem!

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Davies, Dembélé, Wanyama, Davies - Alli, Eriksen - Kane

tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

takze nepodstatne reprezentacne zapasy skoncili, konecne je spat to naozaj zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Pospovič

Reagovat
raduinho

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
eder

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Nepodstatne nejsou, jen jsou nesmyslne nacasovane zrovna na tenhle termin...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

City bez Kompanyho proti brejkom Liverpoolu...na výhru mi to nevychádza.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by mohl prohrát, nic proti nim nemám ale byla by sranda vidět ten Wengerův ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
PP

taky zvažuju, jestli si zkurvit sobotu a dívat se na Arsenal nebo se jet ožrat na Slavnosti vína do Hradiště..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
Pospovič

Konečněě dnes musí být 3 body za jakoukoliv cenu ať se MU netrhne s tím trapným losem

Reagovat
raduinho

Kopáč liga opět v akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku špatný troll, když máš v oblíbených Chelsea. To bych ti to aspoň s tou Barcou v závěsu věřil, kdyby sis jí umazal.

Reagovat
Miguel19

Dneska snad pravý návrat Krále.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Zlatan to jeste neda..

Reagovat
mike.84

myslíš Costu ? :D

Reagovat
bbbauch

Podavaci micu uz se tresou

Reagovat
Whitemedia

wow

Reagovat
icka

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Snad iwobi nastoupi uz v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Drz picku radeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Sack Arsene Wenger never, I hope he stays forever.

Reagovat
mike.84

přesně :)) tak minimálně dva roky zůstane :)

Reagovat
mike.84
Reagovat
Hokaido

Celkem dobrý.

Reagovat
Pospovič

to s tou šňůrou nevyhraných zápasů venku v Září je maras

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Janssen už je na hosťovaní vo Fenerbahce,

Reagovat
popltak

Legenda Tottenhamu.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Útok Soldado - Janssen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa kazdy smeje?

Reagovat
icka

Reagovat
SpecialOne

Strašně těžké dneska pro sázkaře odhaadnout, jak bude vypadat City-Pool. Podle formy by měl vyhrát Pool tak 1-3, ale klidně to taky může skončit 3-0 pro City

Reagovat
Hokaido

Ale kurz 4 na Liverpool se těžko odmítá. 2 na jeho neprohru to samý...

Reagovat
SpecialOne

Těžko no, ale pod Kloppem je známá věc, že doma silné týmy přejedou. Pak ztratí body s Watfordem apod no... ale na City těžké. Oba týmy dají gól za 1.46 to pěkně židácký kurz. Nevím co s tím, mžná počet branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Mauricio Pochettino told new #thfc signing Serge Aurier he would headbutt him if he repeats his previous antics at Spurs.

Reagovat
popltak

Neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

Kdo delal tu sestavu CFC ?

Reagovat
SpecialOne

Někdo, kdo byl 2 roky v kómatu.

Reagovat
smazaný uživatel

co je s ní?

Reagovat
Whitemedia

4-2-3-1 jsme naposledy hráli před rokem a vracet se k tomu nebudeme..

Reagovat
smazaný uživatel

tak si ty dva krajní hráče představ o řadu výš a hotovo

Reagovat
Whitemedia

Však já z toho vědu nedělám, obvykle ani ty články neprocházím, jen jsem odpovídal..

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby, tak je niekto v zostave miesto Mosesa navyše.

Reagovat
Svatej

Achjo. Hlavne ze ty tu sam vysmivas vasi sestavu, co tyden fnukas nad delkou preview Spurs a frekvenci clanku o tom sranda klubu, ty pokrytce... misto druhyho Daviese predstav nekoho jinyho a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládáš?

Reagovat
Svatej

Jo, vypadá to tak

Reagovat
eder

Parta Pepa Guardioly vs družina Jürgena Kloppa! Už se nemůžu dočkat...

Reagovat
Whitemedia

Super den v PL, to zase bude parádně zabitá sobota

Reagovat
diastan

Reagovat
tuny

Už druhé preview po sobě, kdy za nás nastoupí 2x Davies?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já myslím, že když se o tu nadbytečnou pozici podělí náš Davies s Daviesem s Evertonu, tak by to mohli zvládnout.

Reagovat
popltak

S/Z... raděj jen dávej kopírovat a vložit.

Reagovat
Maresma

Klopp on Coutinho: "Everyone has this bit of understanding & think ‘okay, it’s Barcelona’ – it is not that he wants to go to Everton."

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

A Wilson se vcera za tu U23 zase zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
Busby babes

prave. nas velkej talent. ale znicenej zranenima.

Reagovat
mithro

ale nemalo by to byt nic vazne. Horsie je, ze Shaw tam medzi nich uplne bez problemov zapadol

Reagovat
popltak

Souboj o LM skončí remízou - City 1:1

Zápasy o titul: Leicester - Chelsea 1:2, Stoke - MU 1:2

Zápasy o EL: Arsenal 2:0, Everton 2:1

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Stones, Otamendi, Mendy, Danilo, Fernandinho, De Bruyne, Silva (c), Aguero, Jesus

Každopádně bez Kompasa zas čekám zmatky v obraně, snad Ederson neco chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas zostava ty vôl, Danilo na DM?

Reagovat
nani92

Čože?

Reagovat
diastan

spis Silva a on na kraji

Reagovat
smazaný uživatel

aké je celé rozostavenie?

Reagovat
diastan

3 - 1 - 4 - 2

stim, že Silva bude víc vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv je Silva na kraji a potom viac vzadu. Díky.

Reagovat
diastan

nebo spis urcite fernandinho Silva trochu před nim, hlavne jsem zvedav na tu trojku vzadu

Reagovat
diastan

Aspon že je z5 Gundogan

Reagovat
off-olda

Snad nechytne.

Reagovat
vladis271

Mignolet; Alexander-Arnold, Matip, Klavan, Moreno; Henderson, Can, Wijnaldum; Salah, Mane, Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

niekedy by som aj rád videl Bobbyho v strede a v útoku Sturridgea / Solankeho.

Reagovat
stiflerovamama

Klavanovi moc neverim, radsej by som tam videl Lovrena, ten dokaze v takychto zapasoch zahrat dost slusne.

Reagovat
vladis271

skončí to 8:8

Reagovat
nani92

100.pre jatky

Reagovat
vladis271

Stoke vás utratí.

Reagovat
nani92

Lepšie sa dostať zo Stoky hore ako z hora dole

Reagovat
smazaný uživatel

City s vami vymetie stieť kamoško tak si nefandi

Reagovat
avicii

No som fakt zvedavy..utok mame asi rovnako silny takze rozhodne koho obrana bude menej na smiech

Reagovat
SpecialOne

Yaya Touré ani lavička, ten ho asi odepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dnes dostane od City 4ku a strelí 2 bránky

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo ze Zlína, kdo by věděl jestli tu v nějaké hospodě dávají PL?

Reagovat
Whitemedia

Do hospod ve Zlíně nechodím, ale nedávají fotbal třeba v Chelsea pub?

Reagovat
smazaný uživatel

aký dneska over? 8.5? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím Vás, hodte mi sem link na city-liverpool pozeratelny na mobile, prosím prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky hrac ako Leroy Sane na lavicke ?

Reagovat
Fabregas@ole

Studijni OT:

Mohu poprosit o vyplnění dotazníku k diplomové práci?

https://www.survio.com/survey/d/J6Z9A4O4Y6A7T8P3U

Reagovat
ernyyyy

Done.

Reagovat
Fabregas@ole

Super, díky

Reagovat
Svatej

Wow.. na Pepka prekvapive defenzivni sestava

Reagovat
mikelinos

Proč myslíš že defenzivnější? hraje to stejné co od začátku sezony ne?

Reagovat
Svatej

5 klasickych obrancu je snad nejvic co jsem u nej videl, pro nej byvaj i 3 nebo 4 moc, tak proto

Reagovat
Busby babes

Thierry Henry on Oxlade-Chamberlain: "I've been watching him for a very long time and I still don't know what he's good at."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kowe

Reagovat
Svatej

Come on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

najednou

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Na FIFE som dal zápas s tými istými zostavami a skončilo to 0:0 .

Reagovat
Svatej

Popis nam prosimte i statistiky a vyvoj utkani, diky

Reagovat
smazaný uživatel

Leo, nebuď zlý, ale dobre. Strely na bránu boli: City - 10 a Liverpool - 6. Ináč si už nepamätám, ani jeden faul na strane Liverpoolu, to si ešte spomínam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana...s tou prostě dneska nemůžeme vyhrát..

Reagovat
oli9

taky nevím kdo tam bude bránit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

tahle kouzelna formule uz tu frci od dob Van Gaala

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Klavan miesto Lovrena?

Reagovat
tomasinho

Lovren hrál 3x v repre a přijel prý docela unavený, kdežto Klavan přes týden nehrál. To samé Gomez unavený.

Reagovat
smazaný uživatel

poďme na to borci

Reagovat
cubazi

Pome LFC!

Reagovat
smazaný uživatel

Na over výrazne stúpajú kurzy, zrejme len ťah od stávkových.

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin 2+2 pls

Reagovat
SpecialOne

Jestli ho máš jako kapitána, tak těch 2+2 dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

zatim 0+2 a pasku jsem mu sundal ted na tohle kolo, normalne ji miva.

Ale ja mu to preji i jako hraci Bylo jasny, ze to jednou prolomi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ináč, tak mi napadlo, TAA snáď nahradí Cana v zálohe, ak Emre odíde. Záloha TAA-Keita, Wijnaldum (posila) nemusí byť zlá. A stále je pripravený aj kapitán Hendo .

Reagovat
Mimalu

Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

tie rohy stále smrdia a nikto s tým nič nerobí, teraz to znovu nebolo zvládnuté

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnold

Reagovat
oli9

navíc ty jeho auty , než to hodí tak to trvá minutu

Reagovat
mithro

tie obrany na oboch stranach

Reagovat
oli9

Salah pěkně si ho tam honí...ale on stihne snad všechno

Reagovat
SpecialOne

Arnold je příšerný

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Trent strieda výborné okamihy s tými horšími

Reagovat
Busby babes

Arnold je zralej na stridani. Velkej zapas, nezkusenej, nervozni a ted uz i se zlutou...

Reagovat
REPLIKATOR

Arnold, vzpamatuj se

Reagovat
salm0n

Na co čekal, až k němu přiběhne

Reagovat
diastan

KDB

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi horí, treba to využiť

Reagovat
Mimalu

Salah tvl, on to tak skvěle rozehraje, ale zakončí to takovou šajtličkou na malou domů

Reagovat
lajka30

tak je mu 18 bych chtěl vidět vás v tom věku

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Otamendi. Ted ho trefit tak jde do sprch.

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi

Reagovat
oli9

Salah skvělý pěkně si je tam vodí. Ale až jednou nahraje do vápna tak bude konečně gol

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

do ***

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana City, hlavně stopeři...Stones na PL úplně průměr a Otamendi vedle něj vůbec neví, co má hrát mi přijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi mi teda príde o dosť horší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt to, co hasí Otamendi vzniklo většinou z toho, že Stones to nepřihrál pořádně nebo odkopnul

Reagovat
smazaný uživatel

Klavan zaspal

Reagovat
cubazi

Jeho štýl... no ale načo su nam lepší obrancovia??

Reagovat
C-M@ster

De Bruyne

Reagovat
Busby babes

Wijnaldum.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej Liverpool...hrajou slušně a z ničeho jedna nahrávka za stopery...a bum

Reagovat
mithro

easy

Reagovat
SpecialOne

Pěkně Bruyne, konečně něco.

Reagovat
Busby babes

KDB acko, jak jinak, kdyz jsem ho vyhodil z fanty.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

aspon v draftu ho porad mam.

Reagovat
Counter

Já ani to

Reagovat
Busby babes

ty se svoji zalohou si budes stezovat? nebo tam mas Maneho?

Reagovat
Counter

Maného nemám, ale zato tam mám Edersona

Reagovat
Busby babes

no v klasicke mam Maneho a Firmina.

Reagovat
REPLIKATOR

Klavan

Reagovat
oli9

Co s ním ? vždyt to byl jasný gol Wijnalduma... ten ten souboj absolutně vypustil tam to začalo

Reagovat
cubazi

nič iba urobil zo seba štatistu

Reagovat
Coutinho10

twl takova mezera

Reagovat
cubazi

Salah je strašne čitatelný vo finalnej fáze

Reagovat
smazaný uživatel

Preto by mal hrať Couts vľavo a Mané vpravo...

Reagovat
Mimalu

to nemohl faulovat o metr dál?

Reagovat
patas92

Kdyby ho nefauloval, tak ho sundá Otamendi a jde ven

Reagovat
Kixi Syhimour

Can

Reagovat
REPLIKATOR

Salah to pořád cpe na přední tyč, přitom tam má volný hráče pod sebou na šestnáctce

Reagovat
SpecialOne

taková standartka a u míče dva krajní beci a DM? A to zakončení

Reagovat
Kixi Syhimour

protože nehraje coutinho a u vás taky přímáky kope back

Reagovat
SpecialOne

no stoper, ale ten to aspoň trochu umí. Jak se k míči může postavit Arnold po tom co předvádí Firmino i Sané by t kopli mnohem lépe.

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnold dál góla proti Hoffe z přímáku, Firmino nekope a Mané nevím proč nekope. Ale u vás kope Alonso s Luizem tak kde je problém?

Reagovat
cubazi

Džan

Reagovat
smazaný uživatel

Can si o sebe nejak príliš myslí. Mal to kopať Trent dpč.

Reagovat
cubazi

Reagovat
Melda

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

Po letech je to tu furt stejný. City dá gól, ale nikdo se neraduje.

Reagovat
Mindas

Protože není nutný hned běžet na EF a napsat. "Góóól!"

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Salah netrafí ani píču kua fix.

Reagovat
Coutinho10

tragickej free-kick od Cana

Reagovat
Mimalu

Salah tvl

Reagovat
SpecialOne

Tohle by Bravo nechytil

Reagovat
Svatej

Zrovna jsem se chysta to napsat

Reagovat
cubazi

Salah... on musi mať za zapas asi 20 šanci aby jednu dal

Reagovat
Busby babes

kolik mel Salah v Italii sanci? Vzhledem k tomu, ze na gol potrebuje 4 tutovky, to v te italii chodil porad sam na branu. ne?

Reagovat
smazaný uživatel

do šancí sa dostávame, ale finálka na kkt, by bol hriech nedať gól obrane, v ktorej takto hrá Otamendi

Reagovat
Pospovič

Liverpool by měl koupit k Salahovi Cavaniho

Reagovat
vladino10

+ Gervinho a boli by nezastaviteľní

Reagovat
oli9

Neva Salah jak pojede po 8 sám na golmana tak už to dá

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, Klavan zase

Reagovat
Juan Román Riquelme

Je to tragedia...

Reagovat
Mimalu

Klavan, to je prča ty obrany dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen kurva, ďakujeme, že na stopérovi musí hrať Klavan a Lovren

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cubazi

Reagovat
Busby babes

preci nebude nakupovat hrace jen aby nakupoval hrace...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubazi

Estonsky šliper

Reagovat
diastan

nahraj

Reagovat
Mimalu

Mane

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to je za redku kurva?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok Mané

Reagovat
Mimalu

jasná?

Reagovat
Pospovič

asi jo

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo jen se mi to zprvu nezdálo, sleduju jenom po očku

Reagovat
diastan

Eeeej

Reagovat
smazaný uživatel

a kurva

Reagovat
Minister

au

Reagovat
Cobra

Fanta.

Reagovat
Coutinho10

Draft

Reagovat
SpecialOne

Stop minimálně na 5 zápasů, fuj

Reagovat
bbbauch

Mane prasak

Reagovat
EXoRcIsT

To ho trafil do tváre

Reagovat
vodka

Mané si hodně dlouho nekopne...

Reagovat
smazaný uživatel

A sme v piči jak jarný sneh.

Reagovat
smazaný uživatel

a je po zapase

Reagovat
Svatej

hezky, ted jen firmino z brejku góla a ztráta na čelo se bude snižovat

Reagovat
lajka30

za tohle ani náhodou

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
stiflerovamama

Retardovany prijebany Moss

Reagovat
stiflerovamama

ale co cakat, rozhodcovia pravidelne musia dojebat takyto dobry zapas

Reagovat
Melda

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Minister

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Retardovany prijebany Mane keď tak..

Čo by si akoze chcel za kopačku na hlavu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Manik...

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, prasata z Liverpoolu už to řežou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

to bude stopka na dlhšie

Reagovat
formic81

uplna sracka.. zluta ok ale tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

A Salah nestratí základ .

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck bolo to nebezpečné a červená asi jasná.

Reagovat
Busby babes

Mane. Takhle tam proste nemuze jit.

Reagovat
REPLIKATOR

Mané

Reagovat
Gareth Bale 11

Mané.

Reagovat
bbbauch

To tam Klopp bude hystercit i kvuli tomuhle?

Reagovat
formic81

a Ederson tam bude lezet jeste dalsich 10 minut.. buzici

Reagovat
Busby babes

rekni kamosovi at se s rozbehem kopne do hlavy a uvidime jak dlouho pak budes lezet, ok?

Reagovat
R.Meireles

zasloužená, šel tam jak hovado

Reagovat
Corosian

Jasna redka, koliky do ksichtu, nechapu cemu se tady divite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevillovi asi hrablo, alebo co. Jasna cervena

Reagovat
fajdax

Reagovat
Serg!o

Co to Gary mele za nesmysly?

Reagovat
Coutinho10

whaaat coze redka pro Maneho ?

Reagovat
lucius6

Podle pravidel zřejmě ano, ale určitě to neudělal schválně a celkově v té situaci to prostě vyšlo nešťastně, takže za mě také hodně přísná.

Reagovat
smazaný uživatel

Neville tvrdi, ze to neni cervena?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ederson je zraneni kvuli stoperum, protoze spatne zahrali ofsajdovou past.

Reagovat
stiflerovamama

Kokot stary senilny ved sa nevladze ani rozbehnut z kruhu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salm0n

Celou dobu koukal na míč, nedělejte tu z toho nějakou prasárnu

Reagovat
frankiefcb

prasárna z hlediska toho, ež to nechtěl. Jinak redka jasná.

Reagovat
salm0n

jo ale stopka na 1 zápas, zase bych to nehrotil

Reagovat
vitasrp

Vždyť je to přímá rudá, tam je automaticky trest na tři soutěžní duely, pokavaď teda nejde o faul v roli posledního hráče/hraní rukou, které zmaří gólovou příležitost.

Reagovat
Counter

Reagovat
oli9

Reagovat
bbbauch

Reagovat
salm0n

https://www.youtube.com/watch?v=b09QzXjBQCA úplně stejný a jak jsme nadávali, jenom tady že to je brankář tak se to hodnotí asi jinak

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle redka bejt nikdy neměla, ale nevím co tu děláte z Maného jenom chtěl zahrát

Reagovat
Kixi Syhimour

vysvětli

Reagovat
bbbauch

Tyvole, toho golmana musel periferne videt i kdyby se koukal na moji babicku v 65. rade, nema do toho chodit jako hovado.

Reagovat
Kixi Syhimour

A? Chtěl hrát no pravděpodobnost že ho obehraje byla vcelku velká tak to chtěl zkusit

Reagovat
bbbauch

Chtel to zkusit, proc ne, ted jenom musi nest podle me odpovidajici nasledky.

Reagovat
Kixi Syhimour

No však jo já jenom nesouhlasím s tvejma smajlíkama

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

wtf, však běžel proti němu, i kdyby ho viděl jenom periferně, tak nemůže jít takovýmto karate kopem do hlavičky

Reagovat
Busby babes

prave proto, kdyz nevi, co se okolo nej deje, tak tam nemuze takhle jit. Hroznej zakrok. nebyl to umysl, to je jasne, ale proste hrozne neohleduplnej zakrok.

Reagovat
Svatej

Než začnu - za mě jasná redka.

Každopádně s tímhle nesouhlasim. Polovina hráčů při míči ve vzduchu nemá nejmenší tušení co se děje kolem, v týhle situaci měl prostě Mané k svoji nešikovnosti ještě smůlu, možná si ani nevšiml, že je golman takhle daleko od brány. Nedělal bych z toho takovej průser.. Redka spravedlivá, žádná prasárna to ale nebyla

Reagovat
bbbauch

Balon ve smeru na branu primo pred nim, golman primo pred nim.. jako jestli ho nevidel, tak to je na ocniho...

Reagovat
Svatej

Hmmm, tak to máš oční standart nastavenej na superhrdinu. Já teda v plným sprintu s očima ve vzduchu nevidim okolo sebe ani hovno a nepříjde mi to jako nic zvláštního. Vždyť se můžeš takhle spolehnout jen na periferní vidění a to ještě brutálně roztřeštěný.

Reagovat
bbbauch

No prave periferni videni maj sportovci obecne a fotbalisti od mala dost trenovany, zorny pole bude urcite o neco sirsi nez u beznyho cloveka. Navic se Ederson neobjevil uplne z jiny strany, ale sel celkem i proti nemu.. bylo to od Maneho proste bud a nebo, dopadlo to jak to dopadlo.

A vazne nepotrebujes mit oci jako superhrdina, abys tohle videl.. nahodou uz jsem byl parkrat u vysetreni zornyho pole a asi by ses divil, jak je siroky i u beznyho cloveka..

Reagovat
Busby babes

jasne, a je to spatne ve vsech pripadech. ale malokdy jde hrac do vzduchu s nohou takhle vysoko.

Mozna si ani nevsiml... jo, to je mozny, ale to je prave to, co rikam, ze toho si proste musi vsimnout.

prasarna ne, neohleduplnej zakrok jo. V zasade se shodnem.

Reagovat
Svatej

Jop, ono záleží už je n na použití slov, ale je to v podstatě to samý

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

sledoval len loptu, ale jasná redka a stopka na min. 3 zápasy, to bolo nebezpečné

Reagovat
diastan

Reagovat
vladis271

Reagovat
oli9

tak a je po zápase

Reagovat
Whitemedia

žlutá maximálně

Reagovat
bbbauch

Wow

Reagovat
oli9

měl mu aspon urvat halvu kurva když už

Reagovat
Pospovič

Mané byl celou dobu po udělení té karty posraný, ani se nechtěl odplazit do útrob stadionu jak se bál ale jakmile ho Klopp poplácal a Mané zjistil, že Klopp není nasraný tak se usmíval jak ocas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trafil ho do hlavy? Nebolo to vidieť...

Reagovat
smazaný uživatel

Trafil.

Reagovat
smazaný uživatel

To je červená asi, no...

Reagovat
Minister

Nebolo to vidieť? Ja som to videl takmer z každého záberu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie, ináč zajtra idem na Nitričku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nádej pre Liverpool žije...

Reagovat
Mimalu

a oba týmy o deseti

Reagovat
EXoRcIsT

Panebože to sa ho fakt snažia fanúšikovia Liverpoolu obranovat veď ho trafil kolikmi do tvare

Reagovat
frankiefcb

taky nechápu

Reagovat
Diego2

Jurgen lisak. Potreboval Brava do brany kvuli Salahovi obetoval Maneho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

A hologram jde do brany...

Reagovat
mithro

to je skoro ako keby nebola redka

Reagovat
Busby babes

ja jsem rad, mam ze oba daj gol.

Reagovat
SpecialOne

Skvělý taktický tah od Maného, v deseti ale na prázdnou bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

jen Pool hraje bez cele obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Jít tak takhle jako hovado je na pěst. Naprosto zasloužená.

Reagovat
valek9610

Jen kokot se může divit,že to je červená pičo fandil jsem liverpoolu,aby vyhrál jo,ale tady není o čem pičo naprosto jasná.

Reagovat
REPLIKATOR

Bravo do brány, naděje žije

Reagovat
minoLFC

Mané zaslúžené vonku

Reagovat
Alberto Aquilani

V hádzanej by mal červenú gólman, nemá tam čo hľadať

Reagovat
Ondiis

A v hokeji by byl bez hlavy, pointa?

Reagovat
Setwo

super a je po zápase... Mane zbytočne, redka prisna, ale ked vidim nosidla, tak zrejme spravne udelena

Reagovat
frankiefcb

přísná si děláte tady prdel. Kopačka v ksichtu v plném běhu je prostě redka a nezmění na tom ano to, že nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

Salah je proste bežec to je všetko,katastrofálna strela,finálna fáza a nič neustojí a tu sa fans Lpoolu čudovali prečo sa u nás nepresadil.

Mané jasná červená.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hitZor

Reagovat
lucius6

Ederson

Reagovat
oli9

červená asi oprávněná ale co to tu třepete ? Prostě v rychlosti se díval jen na míč a chtěl ho vypichnout.... byl to risk jako kráva no ... kdyby tam byl trošku rychleji a obhodil si golmana byl by tu zase za borce prostě souboj, dostal červenou ok jde ven... daleko horší jsou ale zákroky když někdo skočí oběma nohama dopředu atd..toho si je totiž vždycky vědom

Reagovat
bbbauch

A Mane si nebyl vedom, ze proti nemu bezi golman?

Reagovat
Busby babes

kdyby... jenze on tam driv nebyl. a Ederson ted muze byt par tydnu out, jestli ma nejakej tezsi otres mozku.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo tu nepise, ze to bylo naschval.. ale kopacka do ksichtu ve vyskoku je proste hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Ten míč mu letěl kolem hlavy?

Reagovat
diastan

Bravo

Reagovat
SpecialOne

Tohle nepřeju nikomu, ale aspoň je to Counterův gólman

Reagovat
Counter

Reagovat
Ondiis

Co za blázna komentuje teď na Sky? Že za zranění Edersona můžou obránci City?

Reagovat
diastan

taky nechapu

Reagovat
diastan

celkove jak melou

Reagovat
smazaný uživatel

to je Gary Neville

Reagovat
smazaný uživatel

Trenérská legenda Valencie.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Ne*ville bol vždy kokot, podobné zákroky sám robil v plnom vedomí a svedomí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Slah je úplně k ničemu jediný co dělá je že běhá ale to je nám bez finální fáze k ho*nu

Reagovat
smazaný uživatel

Z opakovačky jasná červená. Obhajovat to může jen totální čuně.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Snad si za tohle Mane dlouho nezahraje, likvidační zákrok...

Reagovat
Harakan

Klidně ať mu dají exemplární trest. To byla hrozná prasárna.

Reagovat
oli9

Reagovat
avicii

netrep

Reagovat
Svatej

a ještě zabít sa a znásilnit manželku ( nebo naopak ). Zmrd jeden, to ho naučí se snažit o balon!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Exemplární tresty jsou největší zlo.

Reagovat
tomasinho

ASpoň jedna výhoda, jde tam Bravo, šance žije

Reagovat
smazaný uživatel

A Salah bude hrať v základe aj ďalšie zápasy .

Reagovat
tomasinho

S tím nemám problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ja s ním nemám nejaký zásadný problém. Ja som len dúfal, že Couts pôjde na krídlo a Mané napravo.. Salah je kvalitný hráč, ale v základnej zostave ho takmer každý zápas nerád vidím, príliš veľký palič.

Reagovat
smazaný uživatel

To vypada na soucast taktiky, dostat do brany Brava a pak uz to pujde samo.

Reagovat
cubazi

Ach jaj

Reagovat
stiflerovamama

zlta, ako v kazdom inom klasickom suboji medzi hracmi v poli ked je vysoka noha, no co ale Moss bol uz cely vo vytrzeni ze moze vytiahnut cervenu

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

typickej souboj mezi hraci v poli, kopacka za behu ve vyskoku do ksichtu

Reagovat
Kowe

Cervena opravnena, sice to nedostal do hlavy ale stejne.

Reagovat
lajka30
Reagovat
Kowe

Jajks. Ja se divam na mobilu tak mi prislo ze dostal koliky nekde ke klicni kosti a do hlavy dostal az lytkem. Fuj tohle je slusnej kekel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
REPLIKATOR

Lišti si

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hai

Taktickej faul ale salah dokaze z brava zase skveleho golmana

Reagovat
avicii

Mane skor sprosty zakrok, nie zakerny...bude strasne chybat

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď ho nahradí malý kokotko (Couts), udobrí si fanúšikov a zo Salaha sa postupne stane žolík z lavičky, dúfam.

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Až se Guardiola podrbal na vlasech...

Reagovat
smazaný uživatel

Až se jednou Jesus naučí, co je to ofsajd, tak to bude dobrej hráč.

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, naučil se to rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Harakan

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vodka

Reagovat
Manik...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Fenri

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak u tohodle někdo může říct, že maximálně žlutá, to fakt nechápu.

Reagovat
madridcan

Mane, Ederson vo fante, Bravo na lavicke...win win situacia do pici

Reagovat
diastan

Aspon 4ku

Reagovat
Pospovič

#OxEffect

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

v cem je dobrej Henderson?

Reagovat
Serg!o

V běhání.

Reagovat
Kixi Syhimour

Není dobrej v ničem jenom hraje

Reagovat
Whitemedia

nový Gerrard přece..

Reagovat
alcantara

V narodnosti.

Reagovat
REPLIKATOR

Ve řvaní po rozhodčím.

Reagovat
Manik...

To jsem si taky říkal

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale souhlasim s Kloppem že nepotřebujeme obránce Klavan s Loverenem stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Tak nam treba... už to sdledovať nebudem

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Infernoqt

No škoda dneska. Nerad to říkám, ale přál jsem to Liverpoolu. Ten útok City letos nebude mít konkurenci a tohle je jenom nakopne.

Reagovat
Manik...

Konkurenci možná, ale otázka je, jestli budou mít brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

V plnej sile musíme hrať takto: Can, Lallana, Gini-Couts, Firmino-Mané a nijak inak.

Reagovat
tomasinho

To je u prdele, jak bude vypadat ofenziva, když budou vzadu ty vemena.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je. A okrem toho, Can bude defenzívny (!) záložník .

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

hmm a je po zapase...super

Reagovat
lucius6

De Bruyne On nevypustil souboj, pořád běhá, brání, když je to potřeba. Dneska opravdu excelentní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin libově. Jak se mi zdálo, že ty první dva zápasy jel spíš na půl plynu, tak teď hraje parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prvni tri, ctyri kontakty s micem zkraje zapasu mel spatny...pak se chytnul jednim vyhranym soubojem a uz to rozbalil

Reagovat
Whitemedia

Liverpool teda bránit nebude jo?

Reagovat
oli9

Ne spoléhali jsme že dáme 4 goly jako vždycky...ted už je bohužel po plánu v 10ti

Reagovat
Hai

A kdo tam ma branit? Klavan parodie na stopera TAA taky spatnej

Reagovat
Whitemedia

u té druhé branky doslova nebránil vůbec nikdo

Reagovat
diastan

Kevin je famozni

Reagovat
oli9

Moreno bože to je čurák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tě známe kevine

Reagovat
Hai

To bude debakl

Reagovat
cubazi

Reagovat
REPLIKATOR

2:0 nejlepší poločasový výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

aj takéto zápasy bývajú... škoda, že je to napoludnie, dojebalo mi to deň.

no nič, idem kosiť trávnik.

Reagovat
cubazi

Reagovat
oli9

Aspon budeš mít brzo podělané a navečer si zajdeš na pivko

Reagovat
Miguel19

Aspoň že Kevinovi spadla cena a musel jsem ho nechat v týmu

Reagovat
fajdax

Salah je tak strašně průměrnej. Jediný co má je rychlost a slušnej driblink

Reagovat
smazaný uživatel

Ale udělá 20 kanadskejch bodů za sezónu..Sem zvědavej kolik křídel v PL na tom bude líp.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fajdax

Reagovat
hitZor

Myslím, že my ho známe o dost víc, než vy z těch pár zápasů

Reagovat
vladis271

pozri salah je ideálny hráč do Kloppovej hry. Ja si dokonca myslím, že sa stane rozdielovým hráčom. To, že páli šance je zlé a nikoho to nesere viac ako faníšikov LFC ale robiť tu z neho priemerného hráča je hlúposť. Aspoň sa do tých šancí nemá problém dostať a aj si ich urobiť sám. tam by stačilo aby sa naučil radšej vždy prihrávať ak je to možné.

Reagovat
Makiii

Liverpool slabouckej jak cajik... bude debakl

Reagovat
oli9

ty tomu moc nerozumíš co

Reagovat
Makiii

Pokud nekoupi poradny beky Liverpool, tak si muze mit utok vynikajici jak chce, ale bez te obrany proste nic nevyhraji... a ten Henderson to je taky parodie, tohle jestli mel/ma byt novej SG, tak bohuzel co ma jediny stejny, tak je behani a tim jeho dovednosti konci..

Reagovat
oli9

S tím vším souhlasím

Reagovat
Makiii

:) viz 3. Gol ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co tu resite, me zajímá, jestli teda umřel nebo jestli se ještě drží, jestli to byla cervena nebo ne je jedno, stejne jako to, kolik zapasu dostane stop, od civilního soudu dostane víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo urobí Klopp, to som veľmi zvedavý. Sturridge do hry, TAA asi dole - hrozí tam druhá červená.

Reagovat
fajdax

Hlavně by měl sehnat 3 obránce, jinak liverpool tu top 4 nedá.

Reagovat
Gareth Bale 11

1url.cz/TtUW1

Pro lidi, co by dávali max žlutou.

Reagovat
stiflerovamama

Tak bohuzial je asi po zapase, skoda toho golu teraz na konci kde sa zase vyznamenala nasa obrana. Do cervenej pekny zapas, coho som sa obaval, ze budeme mat dost sanci ale dojebeme finalnu fazu, a City potom daju gol sa bohuzial naplnilo, v takomto zapase treba byt chladnokrvny.

Reagovat
vladis271

Škoda no, do Maného redky sa to dalo ešte kľudne aj otočiť, bol to remízový zápas, ale teraz je koniec. Zákerné to nebolo, ale kurva nebezpečné určite, jasná redka, snád viac ako 3 nedostane. Mimo toho vyzdvihnem niektoré momenty, Arnold horí horí a horí. Cez neho ešte také dva goly pôjdu.. Salah je s tým zakončením už otravný. A canovi by som vlepil za ten priamy kop facku, čo ho to vôbec napadlo ísť to kopať? To už by som viac chápal hendersona.

Reagovat
mikelinos

vyzdvihnuté momenty

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že nepotřebujeme stopera, co? Klavan s Matipem u toho gólu tragický. Deset metrů mezi nimi všechny šance City jsme jim darovali po neskutečných chybách. Hoďte v lednu za van Dijka klidně 100 mega.

Reagovat
oli9

Tak my nemáme ani jednoho obránce

Reagovat
Erdovec

redka asi jasná no, doufám, že by za to vyloučil i na půlce

Reagovat
Counter

Omg, KdB už dvě áčka? Aspoň že Maného jsem do fanty nevzal...

Reagovat
mikelinos

Kdyby stál to co Salah, tak už tam je

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem chtěl dát céčko mkhitaryanovi zapomněl jsem uložit a zůstalo to de bruynovi

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta je mi u prdele, ale je čím dál lepší. To, že ho Mourinho tenkrát z Chelsea vyštípal, je nejspíš jeden z největších jejich failů.

Reagovat
Counter

Tak on je úžasný v podstatě od chvíle, kdy z CFC odešel. V zásadě se dá pochopit, že ho pustili, když pro něj nebylo místo v základu a chtěl se rozvíjet, ale že si na něj nevzali ani žádný zpětný odkup...

Reagovat
Whitemedia

Mourinho nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň zas na chvilku opadne ten nechutný hype Liverpoolu a Kloppa, mohli by jim City naložit ještě tři na cestu, aby nešli domů sami

Reagovat
Hai

Reagovat
Infernoqt

Ale zase z tohodle pohledu to nevypadá tak hrozně

https://www.facebook.com/ynfafootball/videos/1493132137390343/

Reagovat
Whitemedia

Pár zápasů a Salah už fanoušky Liverpoolu solidně vytáčí

Reagovat
Miguel19

José ví.

Reagovat
Counter

Je to takový křídelní Cavani.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Mna vytaca uz od prestupu...ale doterqz zbieral body tak bolo kazdemu jedno ze je v tej finalnej faze uplne k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak někdo může něco vyčítat Salahovi

Reagovat
Busby babes

jako ze jde sam na branu a neda?

Reagovat
Hai

On je v tomhle vazne hroznej potrebuje tak 5 tutovek na gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna cervena karta. O 3 zapasovej stopke by som ale polemizoval. Skoda zapasu, Salah ako hrac ma dve tvare. Je rychly a vie vyuzivat volne priestory na nabehy, na druhu stranu je jeho riesenie finalky a celkovo zakoncovanie velmi spatne. Liverpool mal z jeho situacii 2 goly vytazit. Skoda zapasu

Reagovat
fajdax

Všiml si taky někdo, že Liverpoolští beci vůbec nepodporujou ofenzívu?

Reagovat
patas92

Kdyby jenom ofenzívu...

Reagovat
Whitemedia

nepodporují ani defenzivu

Reagovat
stiflerovamama

Tak pome na to, Otamendi druhy zlta pri penaltovom zakroku, 1:2 a ideme na nich

Reagovat
diastan

za chvili Arnold 2. zluta + pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Ox za Live

Reagovat
Infernoqt

To skončí 4-0 už jenom kvůli Oxovi

Reagovat
Makiii

Ten Klavan.. si chce rict vykonem o posledni zapas v Liverpoolu?

Reagovat
Counter

WTF, pro Nevilla to byla "yellow at best"?

Reagovat
Busby babes

tak to je Garry velkej tvrdak no.

Reagovat
Busby babes

* Gary

Reagovat
smazaný uživatel

*kokot

Reagovat
smazaný uživatel

To isté Lineker. Nechápem.

Reagovat
Whitemedia

i Henry něco podobného říkal..

Reagovat
Counter

Studio jsem neviděl, jen kousek Carry, který vypadal, že změnil názor.

Reagovat
Coutinho10

taky tam neco rikali, ze to bylo mimo vapno ne, ale nevim, jestli to je uplne argument, protoze nebezpecny to bylo, ale umysl v zadnym pripade...oba tam sli do rizika faulu

Reagovat
Busby babes

nemel by byt. je uplne jedno, ze to bylo neumyslne nebo mimo vapno. kolikama do hlavy je nebezpecna hra a cervena karta.

Reagovat
Coutinho10

jj navic, kdyz nebyl schopnej pokracovat, tak je redka adekvatni bohuzel pro nas

Reagovat
vodka

on to posuzuje podle zápasů MU s Arsenalem, kde se nepískalo taky nic

Reagovat
Counter

No jo, ale to bylo taky špatně

Reagovat
diastan

Jeste 2

Reagovat
stiflerovamama

obrana

Reagovat
Counter

Wow, tak to bylo hodně snadné, skoro jak sledovat Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson dpč

Reagovat
stiflerovamama

co Henderson, keby siel do tej lopty Firmino poriadne tak ju ma, dnes je zase strasne laxny

Reagovat
Whitemedia

ani jsem si nevšiml, že je Firmino na hřišti..

Reagovat
stiflerovamama

neznasam tieto jeho zapasy ked vobec nejde do subojov a straca kazdu loptu, stale ich ma pomerne dost, a pritom je v tom vyborny

Reagovat
diastan

Prvni 2 zapasy Jesus cpt pokazde 2 body, na toto kolo sel ven uplne

Reagovat
Busby babes

To je paradne organizovana obrana.

Reagovat
mithro

City na tom nie je vzadu o nič lepšie, len lpool už moc neutoci

Reagovat
Coutinho10

jak chtel Jesus zvednout Aguera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je zlé ....ještě že je ta LM oléééé!!!

Reagovat
Hokaido

https://imgur.com/a/4QtNb

Fakt šílená obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

REDS se už soustředí na Sevillu

Reagovat
Hai

Ox zazije dalsi debakl a mozna i vetsi.... jinak kurva ta obrana je kazdym rokem horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak strašný...po lahůdce s Arsenalem to zaskočí

Reagovat
Erdovec

lol fans City retardi pískat na Milnera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu to přeji za to, jak minule ztrapnili Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal se strapňuje sám

Reagovat
smazaný uživatel

a Ox u dalsi nakladacky.

Reagovat
stiflerovamama

dpc ako sme mohli ist do sezony so stopermi Matip, Lovren, Klavan

Reagovat
stiflerovamama

dpc ako sme mohli ist do sezony so stopermi Matip, Lovren, Klavan

Reagovat
smazaný uživatel

vymenuj mi 5 lepsich stoperov.

Reagovat
Pospovič

jakýchkoliv nebo z Chelsea?

Reagovat
tuny

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
Hokaido

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Deluded Jurgen

Reagovat
kiwwi

Wau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Ze kterého týmu?

Reagovat
Whitemedia

fans City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

jj, ultraretardi

Reagovat
Orlandiiik

Henderson je fakt úplně k hovnu

Reagovat
Whitemedia

Sakha prodají a pak si celou sezonu budou užívat s trojicí Lovren, Matip, Klavan

Reagovat
Counter

Já bych to neházel jen na ně, Sakho by tam dneska vypadal jako břídil úplně stejně.

Reagovat
fenixLFC

Sakho je len oblubenec fans inak je to rovnaky hrac ako ten zvysok

Reagovat
Busby babes

Ox ma dobre debutove zapasy. V Arsenalu nastoupil prvne proti nam, kdyz dostali 8:2...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

podle me vam nosil smulu.

Reagovat
Counter

Smůlu nám nosí Walcott. A ještě tak aspoň pět roků bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
stiflerovamama

Ale v lige by som to teda nabuduce skucil s Danym a Firminom hore pod nimi Couts a 3 clenna zaloha

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dier, Sissoko, Eriksen, Dele, Kane.

Reagovat
Counter

Ha, Sanchez hned v základu, to byl dobrý fantanákup ve draftu Ale Sissoka nechápu, to v tomhle systému hraje líp jak Son?

Reagovat
Gareth Bale 11

Hele, toho nechápe nikdo si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje, ale Son stejně taky není ve formě.

Reagovat
Counter

Jako jasné, ale Son už aspoň ukázal, že když se do té formy dostane, umí být hodně přínosný. U Sissoka pořád na takový moment čekáme

Reagovat
Miguel19

Akorát jim moc nevěřím na čisté konto..

Reagovat
smazaný uživatel

+ stejně navíc musíme trochu rotovat, protože LM

Reagovat
Counter

Je možné, že přijel z repre později, absolvoval delší štreku a tak no.

Reagovat
Orlandiiik

Tak to jsem zvědavej jak to bude vypadat na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Zeby Sissoko konecne na cm vedla Diera v systeme 3-4-2-1

Reagovat
Cobra

Já s tím počítám při volbě téhle sestavy. Proto mi přijde divné tam porovnávat Sona se Sissokem.

Reagovat
Svatej

Sissoko ? a Son je kde ?

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Leicester : Courtois, Moses, Rudiger, Luiz, Azpilicueta, Alonso, Kante, Fabregas, Bakayoko, Pedro, Morata.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Christensen zase nic a příště už zpět Cahill

Reagovat
valek9610

Nechápu tuhle sestavu

Reagovat
hitZor

Já nechápu, jak je to seřazené Jinak asi 3-5-2 s trojkou Kanté, Cesc a Bakayoko uprostřed a Pedrem s Moratou na hrotu

Reagovat
Mimalu

docela divná, úplně dobrý pocit z ní nemám

Reagovat
Svatej

zas 3-5-2...

Reagovat
Miguel19

Pro Cesca by to bylo mnohem lepší než 3-4-3. Snad to tak bude.

Reagovat
Svatej

ono je fakt že mezi 3-4-3 a 3-5-2 s Cescem není prakticky žádnej rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

to bude zas Morata odříznutý

Reagovat
blade115

Něco mi uniklo ohledně Williana? Teda kromě bodů do fanty?

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

Rotace

Reagovat
blade115

Do tohohle zápasu by se Cesc hodil spíš z lavičky, až zas nebudeme vědět co a jak ...

Reagovat
Miguel19

Až nebudeme vědět, přijde právě Willda s Králem.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
diastan

Mangala zije

Reagovat
Coutinho10

Matip narazecka o tycku

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, potřebuju poradit. Jsem teď doma v česku na dva týdny a chci se zeptat kde je tu možná sledovat v hospodách PL. Jwdna hospoda blizko u me ma O2 tv ale ta zenska mi nenyla schopna rict jestli tk tam vysilaji nebo ne... a ja nemam prehled kso ma ted prava na cysilaji atd...

Reagovat
Busby babes

O2 nema PL, jen Digi.

Reagovat
Fenri

V Praze U Zábranských na Křižíkově PL dávaj na plátně a mají dobrou Plzeň. Bejvávalo ještě dobře v Kovadlince u Strossmayeráku (na čepu střídají dobrá pivečka), ale jestli to pořád dávaj, to nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech – Mustafi, Koscielny, Monreal – Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolasinac – Özil, Welbeck – Lacazette.

Laca je rozstrili na hadry...

Reagovat
smazaný uživatel

Bezec zas v zakladu

Reagovat
Ondiis

Nejhorší je, že je na hrotu prostě a zabírá místo Olimu nebo Sašovi

Reagovat
diastan

Tak a jeste posledni a muzou domu

Snad nas to nakopne

Reagovat
Grahf

a späť do dier scousers

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď už Hendo v dôležitých zápasoch bude sedieť...

Reagovat
stiflerovamama

Trentovi sa nechce ? tam nechava Mendyho stale sameho

Reagovat
Counter

Krásný gól, Mendy v draftfantě

Reagovat
Cobra

Taky.

Reagovat
Horcmen

Sané lávka

Reagovat
Counter

Reagovat
patas92

Reagovat
nani92

Hádaj kto má Mendyho aj Saneho

Reagovat
Counter

Hlavně že jsi říkal, jak jsi na tom pořád bídně

Reagovat
nani92

Mindgames

Reagovat
Counter

Z posledního místa?

Reagovat
nani92

Tak akbpp dnešku nebude siedme, tak už nikdy

Reagovat
Hokaido

Walker ve fantě ( Na posledním místě na lávce. )

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Pěkně blbý kolo. Salah+Firmino 3 body, Yoshida nehraje, KdB jsem prodal. Snad mě někdo spasí.

Reagovat
Counter

Mně hrál zatím jen Firmino v klasice a Mendy s Edersonem v draftu, takže ještě pořád držím naději na slibné kolo.

Reagovat
vodka

ok, ono to bylo Oxem

Reagovat
pepinho2

A Sané si může nechat udělat další tetování

Reagovat
smazaný uživatel

Víc útočných hráčů koupit Jurgene

Reagovat
smazaný uživatel

4lex 0xlade Chamberlain

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Coutinho, mohl hrat La Ligu v Barcelone a misto toho bude trcet v provincnim klubu, ktery dostane naloz od klubu jako je City

Reagovat
smazaný uživatel

ale choj dopiče s ligou kde hrajú 2 tímy

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla, Valencia, Villarreal, Real Sociedad by hrali v PL o titul

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Mindas

Ani jeden.

Reagovat
oli9

tak jdi diskutovat tam demente

Reagovat
Hokaido

Jj, s Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

to tu už bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Real s Barcelonou vynecháme... tak by španielsko ošéfovala aj STOKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Ox během dvou týdnů zažije dvě čtyřky s Liverpoolem

Reagovat
Pospovič

dobře mu tak

Reagovat
blade115

Reagovat
blaugrana

No to je ppči funny vyhlásenie sa mu krásne vrátilo aj s úrokami. Dúfam, že nejaký novinár sa ho na to spýta.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy dobrej hráčik

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, mohol to byt pekny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pěknej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

tak zapas druhy polocas uz o nicom, vystriedali sme hracov na stredu, hovori sa, hrame o 10, ale dostat tolko golov a zase tak priserne branit...

Reagovat
Nikikrew

Nadhera Liverpool

Reagovat
vladis271

dajte nám štvorku vy

Reagovat
Nikikrew

nedame isto ale tak toto zahreje pri dusi, este viac by zahrialo kebyže to je naopak

Reagovat
smazaný uživatel

tym padom, ked mi sme dostali 5, tak vy dostanete krát 4 čiže 20 od city

Reagovat
formic81

tak co ten Ox? je to spatny?

Reagovat
Erdovec

už jsem pochopil proč bučeli na Milnera, většina ještě MC nefandila, když tam hrál

Reagovat
diastan

dobrej Co se furt divis po tom co provokoval

Reagovat
Mindas

Ze spodního šuflíku?

Reagovat
Cobra

Mignolet

Reagovat
diastan

5kaaaaa

Reagovat
Pospovič

woow

Reagovat
oli9

tak jsme dostali facku. I to se stává takové zápasy. Hodně ten zápas ovlivnilo vyloučení ale t naše obrana by dnes shořela asi i tak. Aspon jsem s tím byl už od červení karty smířený,že je po zápase a byl jsme ušetřen toho že by jsme dostali na 2:1 v 93. minutě to bych byl nasraná víc. gratulace City když jsme jim to dnes hodně ulehčili

Reagovat
smazaný uživatel

Sané

Reagovat
smazaný uživatel

na posratého aj hajzel spadne...

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Counter

Ox se musí cítit jako doma

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim tak!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes deň blbec pre Liverpool... City nás bude stíhať, musíme Stoke obrať o body

Reagovat
iamek

Bude tezký match. X let bez vyhry na Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Stoke je to vždy těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Máme dobrú obranu hovorili, zdravý Henderson je naša posila hovorili... chodte dopiče celé vedenia aj s ich mrdkou Kloppom, kurvíte mi futbal

Reagovat
t0mmy33MCFC

Sané > Mané

Reagovat
vilp

On tam toho Hazarda pořád nedá...

Reagovat
Trapper

Na 100% bude střídat

Reagovat
vitasrp

Však je to dobře, je důležitý, aby ty minuty po zranění nabíral postupně.

Reagovat
vilp

Však už si zahrál za repre.

Reagovat
Counter

S Gibraltarem.

Reagovat
Svatej

právě..

Reagovat
Counter

Reagovat
vilp

Viděl jsem.

Reagovat
Whitemedia

70 minut s Gibraltarem a 15 minut s Řeckem.. to fakt na základ po několika měsících pauzy není..

Reagovat
vilp

Asi ne, ale prostě bych ho už rád viděl hrát.

Reagovat
Whitemedia

to my všichni no, ale raději si počkat na božího Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Nikikrew

A teraz som zvedavy ci pundits sa pustia do Liverpoolu ako do nas

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlastně lfc nekoupil stopera ?

Reagovat
Fenri

Radsi ty prachy dali za pravyho obrance no...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš za toho křováka z Lipska, kterej stejně příjde až příští rok

Reagovat
Counter

Ten křovák z Lipska je výborný hráč.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale nic to nemění na tom, že potřebujou stopera.

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Kdyby někoho nebavil fotbal, tak se dneska jede poslední horská etapa na Vueltě.

http://cdn.media.cyclingnews.com/2017/07/28/2/vuelta_a_espana_stage_20_profile_670.png

Momentálně jsou asi na 60. kilometru, takže je akorát čas to zapnout.

Podlední horská etapa El Pistolera na grand tour. I kvůli tomu se čeká absolutní peklo.

Reagovat
Zaschrona

Skoda, ze akorat hrajeme, Angliru je totiz vzdycky super podivana.

Reagovat
Hokaido

Já už jsem vytáhnul druhej noťas.

V TV vy se Spurs, na jednom noťasu Foxes-Chelsea a na druhým Vuelta. Ještě nevím, co se zvukem.

Reagovat
Svatej

taky občas dělám podobný psychárny

Reagovat
Zaschrona

Jesteze mame dneska snadnou moznost si to treba i zapnout ze zaznamu. V minulosti tohle byvalo neresitelne dilema...

Reagovat
Whitemedia

Tohle už jsem taky několikrát dělal, ale ne teda kvůli cyklistům

Reagovat
Teoretik

Dík, já mám Vueltu snad radši než Tour, je to takové hrubější a méně umělé. Bohužel jsem se letos k tomu vůbec nedostal a kdybys nenapsal, tak i dnes bych etapu prošvihl

Reagovat
tuny

Alberto neskutečně škoda, že mu to podium neklaplo

Reagovat
diastan

Vecer jeste vyhra Stoke a bude to krasna sobota

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Arsenal?

Reagovat
ashburtongrove
Reagovat
smazaný uživatel

Dekuju

Reagovat
Coutinho10

#BHAFC team v #WBA: Ryan; Bruno, Duffy, Dunk, Suttner; Knockaert, Propper, Stephens, March; Gross; Hemed. #BHAWBA

#BHAFC subs v #WBA: Maenpaa (GK), Rosenior, Huenemeier, Skalak, Murphy, Izquierdo, Murray. #BHAWBA

Skalák aspoň na lavičcce

Reagovat
Ondiis

Saed fanta

Reagovat
Nikikrew

Welbeeeeeeeck

Kolasinac

Reagovat
Mato178178

nezklamal a spadol

Reagovat
vilp

Jak může mít Agüero víc gólů v PL než Henry?

Reagovat
lucius6

Aguero má nejvíc gólů z hráčů mimo Evropu.

Reagovat
vilp

Jo, už jsem si to našel.

Reagovat
Counter

Hlavně že tam museli hrát Ox s Bellerínem, že jo Wengere

Reagovat
Fenri

Reagovat
havrys99

Reagovat
pepinho2

nechat hrát pravonohého hráče na LWB může jen génius

Reagovat
Counter

Welbecka jsem samozřejmě pustil z draft fanty Aspoň Kola válec

Reagovat
Miguel19

Cesc

Reagovat
Miguel19

Tohle měl Morata zpracovávat.

Reagovat
off-olda

Ouu, Morata

Reagovat
Pospovič

to je škoda

Reagovat
Fenri

To je tak osvezujici mit po letech krajniho beka, kterej se pred centrem koukne do vapna...

Reagovat
vodka

Welbz

Reagovat
Whitemedia

Nějaký normální stream na nás? Mám problémy se sekajícími streamy pokaždé, když nás dávají na TSN

Reagovat
Trapper
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Counter

Když nás soupeř nechá, tak hrajeme fakt pěkný fotbal

Reagovat
off-olda

Proč nenastoupil Pedro?

Reagovat
Whitemedia

ti to připomenu, až dá gól

Reagovat
off-olda

Dnes opravdu nemám strach, že by se trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je na pěst.

Reagovat
Miguel19

Cahill šel za menší zákrok ven. James nic.

Reagovat
off-olda

Pičo, Fabregas

Reagovat
Counter

Reagovat
vilp

S Tévezem to ale byla lepší dvojka podle mě.

Reagovat
Whitemedia

Zatím od nás klasický výkon po repre pauze..

Reagovat
Counter

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Counter

Wow, úžasně to dal

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Pedro, běž do 3 hráčů místo nahrávky.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

sem ti veril Lacaaaaaaa

Reagovat
Rohlíček

Kazetkaaaaaaaaaa

Reagovat
Ondiis

Saed, Laca fanta. Přístě to vyřeším Welbzem ještě

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaa , Ozilek tiez super

Reagovat
Hokaido

Howard

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gareth Bale 11

Harry hezký centr.

Reagovat
havrys99

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
havrys99

Welbz 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Kane like a boss

Reagovat
Coutinho10

Joooooooo Kaaaaneee konecne a captaaaain

Reagovat
Tolstobik

Harry

Reagovat
Ondiis

Monrealův scorpion kick

Reagovat
havrys99

ouuu dobrá od Nacha

Reagovat
vodka

Welbz 1+1 ¨ Alexis who?

Reagovat
smazaný uživatel

Kane totalni kopyto. Hvezda na dve sezony...

Jojojó

Reagovat
Counter

Kdyby se hrál fotbal jen v srpnu, tak ani nevíme, že někdo takový existuje

Reagovat
off-olda

Kdyby pes nesral, praskne.

Reagovat
tuny

Kdyby... Kdyby měla babka koule, říkal bys jí dědo

Reagovat
Counter

Vždyť tu jen tak na začátek září sranduju, neberte všechno tak vážně.

Reagovat
off-olda

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro dolů omg, proč nehraje Willian.

Reagovat
Gareth Bale 11

Sánchez na první zápas v Anglii zatím super. To bude dobrá posila.

Reagovat
smazaný uživatel

bournemouth neni moc v pohode..uz se hadaj, stridani pred pulkou

Reagovat
vodka

Silva si to s Watfordem zatím solidně vodí

Reagovat
Counter

Reagovat
off-olda

Kurtoáááá

Reagovat
Raylan

Ať jdou do řiti s těma rohama..

Reagovat
Pospovič

bože Kante

Thibo

Reagovat
Horcmen

Kanté Thibo

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

M O R A T A !!!

Reagovat
Raylan

Azpi-Morata tohle funguje

Reagovat
off-olda

Hlavouuuuuun

Reagovat
Pospovič

Morataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Nikikrew

jasna ruka dpc.

Reagovat
Mimalu

MORATA

Reagovat
Mimalu

a Azpi zase fajnový centřík

Reagovat
smazaný uživatel

AZPI MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Horcmen

Alvaro

Reagovat
smazaný uživatel

MORATAAAAAAA

Reagovat
off-olda

Naprosto libové, nedáš - dostaneš

Reagovat
Whitemedia

Azpi-Morata očividně bude fungovat

Reagovat
Gareth Bale 11

Eriksen. Ale od všech to teď bylo dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Ndidi je ale libovej...

Reagovat
smazaný uživatel

Christiaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole proč to Moses neumí dát, měl tolik šancí na nahrávku a vždycky trefí prvního hráče.

Reagovat
Miguel19

Takový akce už měl asi 3. To se musí řešit lépe. I když je fakt, že těch hráčů ve vápně máme málo, tak to má těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale prostě aspoň jednou to mohl dát líp. Vždycky kdyby to přešlo pres obránce, tak by to měl Schmeichel.

Reagovat
stiflerovamama

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce se mi to hledat, ale uz Zaschrona odepsal Koemana?

Reagovat
Gareth Bale 11

Nebýt zedníci, je dávno po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mělo být 0:4. Everton na ručník

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Coutinho10

Brighton

Reagovat
Mato178178

nuz zapol som si WBA a cakal som ze budu hrat rychlo smerom dopredu ze tam budu paradne protiutoky a oni nic ani jeden za cely polcas a namiesto toho iba nakopavaju lopty ... aspon dobre brania no

Reagovat
Mastný Chobot

Kolašinac za 45 minút ukázal viac ako Gibbs za 10 rokov, skvelý výkon. Záloha je do takýchto zápasov luxusná a funguje, ale v iných nebude aj tak. Rambo a Lacazette tiež veľmi dobrí.

Reagovat
Fenri

Mne se Rambo naopak zase nezda, mel par vydarenejch momentu, ale zase par hovadin a porad ma tnedenci se po tom hristi toulat kdovikde... nastesti to Xhaka dneska zvlada rozehravat sam, ale hrat proti silnejsimu souperi, tak to zas hori.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

Mal jednu hovadinu, ale ináč je boží, asi sme neurobili za polčas útok, v ktorom by nehral nejakú dôležitú rolu. Snáď bude aj nejaký kanadský bod, nech je aj fanta rada.

Reagovat
Fenri

Treba zrovna v tom druhym golu nemel prsty Jinak bozi fakt neni, zkus ho sledovat kdyz rozehravame z hloubi pole nebo kdyz by se mel vracet po ztrate mice, porad je strasne nezodpovednej (z cehoz i pak prameni to, ze je casteji v posledni tretine hriste, ale jak rkam, proti silnejsimu souperi bychom s tim meli problem, protoze by to Xhaka ve stredu sam neuhral)

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

ešte gól pls

Reagovat
Fenri

Ale uz ma ten bodik no

Reagovat
valek9610

Tak poločas takový vyrovnanější se mi zdá chce to přidat druhou branku a je rozhodnuto ! :) Morata se zatím chytl parádně ! už aby tam poslal Hazarda a Williana !

Reagovat
smazaný uživatel

Trippier world class asistence na první gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dobry, skoda ze pristi tyden zase uvidime realitu..

Reagovat
Busby babes

hele Zasch, ten prvni gol by Howard mel.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Nikikrew

Bournemounth mega slaby, ti mali prese za polcas tolko sanci co my v Livepoole. Lacazatte naderny gol, mali sme vyhravat min 3-4:0. Skoda. Snad to neposereme a vyhrame

Reagovat
fajdax

někdo link na náš gol pls??

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si videl Moratuv gol proti Evertonu, tak tenhle videt ani nemusis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Reagovat
fajdax

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu
Reagovat
fajdax

nefunguje, ale díky za snahu

Reagovat
Mimalu

zvláštní, mně fungoval a pořád funguje

Reagovat
off-olda

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Morata lol

Reagovat
Miguel19

S nohami je teda Morata zatím pěkně dřevěnej..

Reagovat
Orlandiiik

EVERTON

Reagovat
Gareth Bale 11

Kane. Ale to bránění Evertonu.

Reagovat
Coutinho10

Harry again super

Reagovat
smazaný uživatel

Davies je MOTM v 46.minutě

Reagovat
off-olda

Kantééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Miguel19

K A N T É !!!

Reagovat
smazaný uživatel

wtfffffffffff

Reagovat
Pospovič

Kantééééééééééééé

Reagovat
Mimalu

KANTEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

KANTELELELELELELEEe

Reagovat
Horcmen

Ngolo

Reagovat
Mates_Matesović

Kane Vyplatilo se ho podržet ve fantě.

Reagovat
Miguel19

Ta Kantého neradost je super

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vozíčkář jak fuckoval Alliho

Reagovat
FUnk

Reagovat
Trapper

To letělo celej den ty jo

Reagovat
Counter

Samozřejmě že zrovna dneska musí Welbeck uhrát 3+3

Reagovat
Nikikrew

Welbzzzzzzzzzzzzzzz

Reagovat
Edgewalker

Welbz

Reagovat
Rozum

Reagovat
Pospovič

Pedro si sundá masku a hned dostane do držky

Reagovat
smazaný uživatel

Danny

Reagovat
havrys99

Welbz už má do konce sezony odpracováno

Reagovat
vladis271

Kane je material pre real.

Reagovat
Miguel19

A Koeman pro Barcu.

Reagovat
off-olda

100,- Kč tomu, kdo vystřídá okamžitě Pedra.

Reagovat
Horcmen

Everton vůbec neví...

Reagovat
Gareth Bale 11

Everton je úplně mimo, to je neskutečný.

Reagovat
Grahf

Že by nakoniec ešte Koeman predstihol de Boera?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to ti hráči do toho vápna neumí nahrát? to snad není možný

Reagovat
Gareth Bale 11

A Sissoko hraje konečně ve středu a ne na kraji zálohy a je to nebe a dudy. Dneska dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k ideálu to má pořád daleko + se dnes dost veze s týmem. Ale jo, ujde to

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak na jeho poměry je to dobrý výkon, určitě lepší, než když hrál kdykoliv kraj zálohy.

Reagovat
Whitemedia

Koeman snad si Everton brzo sežene alespoň průměrného trenéra..

Reagovat
Nikikrew

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídej toho Pedra prosím.

Reagovat
off-olda

Azpi To se úplně posral ne?

Reagovat
Whitemedia

Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi

Reagovat
Miguel19

Tvl Azpi se posral.

Reagovat
Pospovič

toto jestli se prosere tak mi drbne

Reagovat
Edgewalker

Welbz už frajeřinky

Reagovat
off-olda

Konečně jde do hajzlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě ale...

Reagovat
havrys99

Danny škodáááá

Reagovat
Whitemedia

Pedro neuvěřitelný výkon.. udělal on dnes něco dobře?

Reagovat
off-olda

Oblékl si dres jménem dozadu..

Reagovat
Whitemedia

ten by tu penaltu neodpískal, i kdyby ten míč chytl do náručí a přinesl ho brankáři..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako zrovna na tohle si stěžovat nemůžeme, protože Courtoisova byla jasná na 100%.

Reagovat
Whitemedia

však Courtoisova jasná byla, proti té já nic neříkám..

Reagovat
off-olda

70 minuta a Moses začíná být mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Lloris

Reagovat
mithro

A Evertonu snáď vydrží forma ešte týždeň

Reagovat
smazaný uživatel

Coq se jde rozehrat na Koln

Reagovat
Edgewalker

Hrajte kua, začíná to být místy trochu bezstarostné.

Reagovat
Orlandiiik

Střídej kurva, šetři hráče

Reagovat
Makiii

Boze ten Everton smerem dopredu je zatim totalne nejvetsi zklamani... kor s tema jeho rekordnima nakupama...

Reagovat
Maresma

S takovou bude Koeman do Vánoc pryč..

Reagovat
Ligter

dnes je ta liga nějaká nudná

Reagovat
havrys99

Lišky bude ještě hustej závěr

Reagovat
Busby babes

United XI vs Stoke: De Gea, Valencia, Darmian, Bailly, Jones, Matic, Pogba, Herrera, Mkhitaryan, Rashford, Lukaku.

Vitezna.

Reagovat
kiwwi

parádna

Reagovat
Busby babes

Lavicka: Romero, Blind, Smalling, Carrick, Mata, Lingard, Martial.

Fella ocividne setren na LM.

Reagovat
Ligter

Herrera

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mithro

Patrilo by sa tam už niečo ukázať, posledné tri body ešte za Fergieho

Reagovat
Whitemedia

bude EDEN

Reagovat
smazaný uživatel

Ndidi

Reagovat
smazaný uživatel

Edenek

Reagovat
off-olda

King Power stadium vidí návrat krále...

Reagovat
Whitemedia

komentátor na TSN je tak strašně otravnej..

Reagovat
Miguel19

Co tam vyvádí v tom středu tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam začínají dělat ty vole na tom hříšti?

Reagovat
Whitemedia

A už teď překonal Eden dnešní Pedruv výkon

Reagovat
off-olda

Déle už to Zappovi trvat nemohlo.

Reagovat
Rohlíček

Coq

Reagovat
Fenri

Reagovat
havrys99

jasná pecka

Reagovat
Miguel19

To je jasná penalta

Reagovat
off-olda

To je ruka ty špíno plešatá růžová

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TEN SUDÍ SI DĚLÁ PIČU?

Reagovat
Pospovič

chelsea by tu penaltu nepísknul ani za houno

Reagovat
Whitemedia

Druhá jasná penalta neodpískaná, výborný výkon..

Reagovat
smazaný uživatel

stejne jako loni protivnici muzou hrat proti nam i rukama

Reagovat
Whitemedia

Klidně ať si Lester přihrává rukama, vždyť je to dnes jedno..

Reagovat
blade115

Vyprcaná zpátečnická PL bez videa...

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy

Reagovat
off-olda

A tuhle ruku pískneš ty mrdko

Reagovat
Raylan

To měl Eden střílet..

Reagovat
vilp

Reagovat
Whitemedia

To bude paráda, až Eden začne v příštích zápasech i běhat

Reagovat
vilp

I tak tam udělal dvě tutovky.

Reagovat
off-olda

Bakayoko je super.

Reagovat
Raylan

Ta přihrávka ale strašná

Reagovat
off-olda

Wildooo

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA CO TAM DĚLAJÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Alonso prostě neumí nahrát?

Reagovat
Miguel19

Vysvětlí mi někdo, co tam teďka Kanté, Bakayoko a Alonso v závěru předvádějí??

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně asi nechtěli 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
Raylan

mi přijde ze pokaždé kdyz se pokusí o klicku, tak to takhle dopadne

Reagovat
Pospovič

uf

Reagovat
Raylan

Díky bohu za Kanteho..

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Edgewalker

Pohodový zápas, jen tak dál

Reagovat
valek9610

Ten Bakayoko je super nákup !

Reagovat
smazaný uživatel

zápas teda na nervy, rozhodčí na pěst a Morata na polibek. Aspoň teda 3 body jsou doma

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku a hlavne po tom výkone Saints to vidím, ako bitvu o záchranu. Bez nápadu, bez poriadnej strely po 4 kolách jeden gól z hry. Ten Boufal je ako horší Vladko Weiss a za tie prachy čo prišiel .

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutně vytapetovaná diskuze od čukotkářů. To nemůžou jednou držet hubu a sledovat zápas?

Reagovat
Gunner91

Jak vypadal zápas? Kvůli práci jsem nestíhal..

Reagovat
Busby babes

tak pojdme na ne. Sice maji nejlepsi hymnu nebo song v PL, ale musime vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ander základ

Reagovat
Grahf

to jak dojebali totu akciu?

Reagovat
smazaný uživatel

riadne čudný futbal

Reagovat
Ligter

něco zajímavýho? zapl jsem to až teď

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly je suverenne najlepsi stoper v lige. Moc som ho chcel z Valencie. Neskutocne aku ma stoper vyhodu ak ma rychlost. Hned proti Stoke prva minuta krasny priklad. 80 % stoperov by to nestihla vycistit na roh a hrac by zakoncoval sam na branu

Reagovat
smazaný uživatel

*Villareal

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

prehani, ale rozhodne patri k tem nejlepsim v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprehanam. Mozno Alderweireld a van Dijk. Tot vse

Reagovat
Counter

Koscielny. Kdyby hrál v normálně fungujícím týmu, který své obránce nenechává soupeři napospas, tak ho mají za topku všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

ten je jeden z najinteligentnejších v lige

Reagovat
blade115

Reagovat
fajdax

Reagovat
Maresma

tady uz nechapu, co je k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

reakce, jak kdyby to psal o Lovrenovi

Reagovat
vodka

Reagovat
blade115

Alderweireld, Vertonghen, Azpilicueta, VVD, Kompany, Koscielny jsou lepší. A za sebe bych tam hodil i Luize. Bailly je výborný, ale "suverénně nejlepší stoper v lize, možná ještě Alderweireld a van Dijk", to ani omylem.

Reagovat
vodka

Reagovat
Counter

Nepřijde mi to o nic víc k smíchu než názor, že Bailly je suverénně nejlepší stoper ligy.

Reagovat
vodka

ale jo, akorát si zkouším debilní reakce, jaké předvedl blade... suverénně je nonsens, ale dalo se pochopit, jak to bubble myslel. i tak je vertonghen míň suverénní, VVD taky. Azpi těží ze systému, ale jakmile někdo hraje silově čistě na něj, tak problémy má, prostě to není čistý stoper, se kterým by se měl Bailly srovnávat. Kompas je reálně pro mě nejlepší stoper v lize, ale vzhledem k tomu, že odehraje 15 zápasů, tak to taky není relevantní srovnání. S Luizem mám podobný problém jako s azpim, ve hře na 3 super, na 2 časovaná bomba...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak. A Koscielny je sam o sebe nonsens

Reagovat
Counter

Však Bailly taky těží ze systému, pod Mourinhem obrany fungují a sbírají čistá konta, ať už tam hraje kdokoli. Všechno to jsou dobří obránci, pro někoho je lepší ten, pro jiného onen...

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Ale vzdyt o to jde. V tomhle systemu s azpim podavaji vykony jako absolutni topka, co je na tom ze je to systemem ? Kdyz najdes hraci jeho nejlepsi post tak to z nej dela horsiho hrace ?

Reagovat
Counter

Reagovat
tuny

z toho už ti ale nějak nevychází "suverenne najlepsi stoper v lige"

Reagovat
iamek

Reagovat
Hokaido

No nevím, to bude asi subjektivní. V našem 343 tam klidně můžeš dát Azpiho a Luize, ze Spurs ještě Vertongena (kterej měl loni o chloupek lepší sezonu, než Toby), pak třeba Kose a Kompanyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Suveréně je asi moc, ale

Reagovat
cristiano.K.

* je nejlepší stoper v lize

Reagovat
vodka

zatím Stoke slušně¨

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre zahustuju ten predsestnastkovy priestor.

Reagovat
Grahf

strašne pomalé to je

Reagovat
Busby babes

chce to zrychlit ten prechod dopredu. Nevim, jeslti je zkousime vycukat a pockat si na chybu, ale parkrat tam slo tu situaci zrychlit a stejne jsme to zahrali na jistotu.

Reagovat
leroy

Do p.. neakceptovateľný futbal. Herrera nech pali tam kam patrí, tzn. na lavičku a hore niekto kto vie nieco urobit. Mou, s takýmto futbalom padaj doprdele.

Reagovat
Grahf

ander je tam uplne zbytočný, jeden matič stačí. darmian dostane loptu a vracia dozadu, nula nič. A hlavne nechápem prečo proti stoke nakopávame, tam treba hrať po zemi.

Reagovat
leroy

Darmian tam nema co robit, Herrera moze hrať akurát tak ako záskok, resp. na posledných 15 minut ked bránime výsledok a aj tam je lepšia voľba Fella.

Reagovat
Busby babes

Darmian bud emit pokyny hrat na jistotu a jit dopredu jen, kdyz si je 100 jistej. Tony ma vetsi volnost.

Reagovat
leroy

Inak dopredu vie zahrať, hej?

Reagovat
Grahf

kto dáva takéto idiotské pokyny?

Reagovat
nani92

Tvoj tatko

Reagovat
Mato178178

preco nema diouf chranice?

Reagovat
Grahf

čo toto je za taktiku...treningovym tempom si prihrávať vzadu a potom nákop dopredu.

Reagovat
iamek

Herrera co nejdrive dolu. Uplne zbytecny. Po sto letech nam jdou rohy a my je zacnem hrat nakratko a centruje Valencia, ktery proste centrovat neumi.

Reagovat
iamek

Zase ty vole. Tragedie. Ten nenacentruije presne i kdyby tam stal panelak.

Reagovat
Grahf

keketi

Reagovat
Mimalu

goooooooool

Reagovat
iamek

Darmian jake braneni. Nevadi, dalsi roh nakratko a Tony do autu <3

Reagovat
niflheim

Ten pass od Fletche byl naprosto fantastický.

Reagovat
vodka

jj, ve Stoke hraje zatím ještě líp jak ve WBA, má větší volnost

Reagovat
smazaný uživatel

nazdááár

Reagovat
vodka

zasloužený gól, super akce. teď už by se mohl probrat i mourinho. Stoke si díky zaspanému začátku MU začalo dost věřit a teď už to bude problematické...

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

zaslouzeny? jako akce povedena, Baily to posral, ale delas jak kdyby byli lepsi. coz rozhodne nebyli.

Reagovat
vodka

mně přišlo Stoke teda aktivnější a mírně lepší taky. A ta akce si gól zasloužila.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná posledních pět minut.

Reagovat
Busby babes

ta akce urcite. ta byla pekna. ale hrozne tam Bailly zaspal. Nejdriv u te ofsside line a pak si nechal utect strelce.

aktivnejsi? jak se to vezme. Jako Shaquiri strili jak se dostane za pulku a dve byly pekny, jinka jsou zalezli na vapne a vyrazi do protiutoku. a zatim jim to vychazi dobre. my to oblehame, ale centry hodne spatny, tak z toho nic neni. protiutoky zadrbeme tesne pred vapnem... nerekl bych, ze byli lepsi nebo aktivnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že Bailly asi pochvalu za tohle nedostane.

Reagovat
Busby babes

tak suverenne nejlepsi stoper PL to pekne posral. a dvakrat.

No nic, ted se ukaze co v nas je. Prvni problem v sezone.

Reagovat
niflheim

Pogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
niflheim

Teda Rashfooooooooooooooooooooooooooord

Reagovat
Hokaido

Stoperskej GOAT teda pěkně zaspal.

Reagovat
iamek

Kurva a jedem !

Reagovat
Grahf

skorá odpoveď

Reagovat
Coutinho10

super Stoke

Reagovat
Coutinho10

tal nic

Reagovat
nani92

Bailly Bailly..

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian Darmian..

Reagovat
iamek

Prvni normalne kopnuty roh a je tam. Easy.

Reagovat
Busby babes

a ja chtel psat, ze nase rohy jsou strasny.

Rashford!!!!!

Reagovat
iamek

Pokud se tam nemota Tonta, tak to jde.

Reagovat
mithro

Nie sú strašne, sú úplne abysmal

Reagovat
smazaný uživatel

Rash

Reagovat
smazaný uživatel

RASHFOOOOOOOOOOOOOOOOORD

Reagovat
Mato178178

rashford goool

Reagovat
Grahf

martial za herreru a drtiť. Ale na to nemá Jozef gule

Reagovat
stiflerovamama

Ziadne prekvapenie ze zapas United najnudnejsi z celeho dnesneho programu a dalsi haluzacky gol

Reagovat
smazaný uživatel

Rash

Reagovat
r.mrazik

Prumerny...vysoce prumerny...a extremne pomaly,smerem dopredu bez pohybu

Stoke hraje defenzivne skvele a dopredu budou jeste zlobit

Chce to zrychlit...ander dnes zbytecny,potrebujeme to vic roztrhat

Miky neviditelny

Reagovat
smazaný uživatel

Herreru nebo Matice stahnout, jsou to stejni hraci a jeden je tam navic.. Misto nej Matu a ono to pujde. Pak ozivit Martialem a Lingardem.

Reagovat
smazaný uživatel

jen ne Lingard

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supporter

Reagovat
supporter

Matice ne, ten alespon vybojoval par micu. Ander je uplne mimo a Miky take nic moc smerem dopredu nepredvedl. Ten pohyb smerem dopredu absolutne pomaly az nulovy od vsech utocicich hracu

Reagovat
smazaný uživatel

Proto si myslim, ze by Lingard pomohl, protoze ten aspon umi behat.

Reagovat
RKBoy

Matiča Jožko nikdy nestiahne.

Reagovat
Busby babes

Herrera stejnej hrac jako Matic...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

ZASE

Reagovat
smazaný uživatel

Gól ide v podstate celý na Baillyho, zaspal totálne, ale kurňa ten Darmian... keby tam bol namiesto neho niekto ofenzívnejší alebo aspon niekto, kto sa aspon trošku vyzerá ako futbalista, tak by tá ľavá strana nebola 45 minút mŕtva. Takto to bolo všetko predvídateľné, 90% akcií cez pravú stranu.

Reagovat
Pasha

Kraje musíme posilniť, Darmian je k ničomu, vpredu nulový, vzadu taktiež nič.

Reagovat
Makiii

Strasne rozdil LB / LWB Mendy a Darmian...

To je naprosto nejvetsi slabina! Ten borec 100% nahravek da jen dozadu a nebo maximalne vedle sebe, naprosto zadnej pokus o nabeh dopredu nebo nahravku na hrace pred nim.

Mendy celych 90min piluje lajnu na urovni beku soupere a z jedne sype centry do vapna...

Opravdu nerozumim, ze to nikdo nevidi. Jak je totalne nepouzitelnej smerem dopredu a pri dnesnim golu se ukazalo, ze aji dozadu.

Neni jiny hrac, na kteryho bych mel takove nervy, jak prave na Darmiana... At uz zacne hrat Shaw nebo zesilim.. a nebo ten Blind, ten je sice ultra pomalej, ale vi, co to je nabeh dopredu!

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dozadu neni nejhorsi, ale dopredu to je neuveritelna tragedie, podle me takovejhle bek nema v modernim fotbale co delat..

Reagovat
supporter

Pravda, jeste doplnim ze i oproti Darmianovi na leve strane vypada Blind jako rychlik

Reagovat
mithro

To je ťažko, keď jedna strana dopredu úplne neexistuje

Reagovat
Pasha

Snáď sa bude postupne vracať do áčka Shaw, včera hral za rezervu. Treba nám ho, neverím, že bude horší než Blind

Reagovat
Busby babes

zas ten hejt na Darmiana. To si fakt myslite, ze Zoze postavi utocne oba kraje obrany? Tak naivni nejsem teda ani ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Váš největší problém je dneska Henrik. To je fakt nejvíc useless hráč na hřišti.

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

to tak byva.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to tak dneska bylo i u nás s Mendym. První poločas spolu s Otamendim úplně na hadr a potom šel nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vám Darmian pěkně zachránil prdel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

to je strašné, jak nevieme založiť jednu normálnu akciu

Reagovat
Pasha

Čo sledujeme tými rohmi nakrátko?

Reagovat
niflheim

Lukakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Grahf

lukaku nice, ale už som chcel pičovať jak nedal prvú

Reagovat
supporter

Darmian zalozil golovou akci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Wow, ta přihrávka je strašný porno.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Busby babes

Matic ma dneska taky slusne ulety... a lol, nakonec je z toho gol.

DARMIAN zalozil. Henrikh A Romelu. sice nadvakrat ale dotlacil to tam.

Reagovat
Pasha

Darmian začal akciu, nám vrátil kritiku aj so 100%-nými úrokmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná akce, ale Romelu mohl dát hned napoprvé

Reagovat
smazaný uživatel

Micky klasika celý zápas hovno a potom takato lahôdka

Reagovat
Miguel19

Allen na té půlce tvl

Reagovat
patas92

Bude mít za to Mkhchhtrjan áčko?

Reagovat
Pasha

hele, pán je na čísla

Reagovat
patas92

Pán je na Fantu

Reagovat
nani92

Reagovat
Hokaido

Na 100% ne.

Reagovat
patas92

Sem si to myslel. Kokot Lukaku to nemůže dát napoprvé

Reagovat
Hokaido

Taky mám Mkhitaryana, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian >> Blind

Reagovat
Grahf

David

Reagovat
Pasha

Reagovat
Busby babes

DDG. nejlepsi golman.

Reagovat
nani92

GOAT

Reagovat
Grahf

no čo tam robia bohaj jeho

Reagovat
Miguel19

Čupo Moták

Reagovat
r.mrazik

Kurva piskej ty fauly...svine cerna

Reagovat
nani92

To je čupka

Reagovat
Pasha

Jones

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

prvni gol za Bailym, druhej za Jonesem. Ach jo.

Pritom Jones hral doted skvelej zapas.

Reagovat
nani92

Stopéri dnes pohodička

Reagovat
smazaný uživatel

ČUPAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je kurva za braneni dneska?

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOL

Reagovat
Counter

Choupo-Moting na hattrick

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Jones hraje skvěle, pak se na pár dní zraní a hned hraje hovno

Reagovat
Whitemedia

šupa

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák DDG... Nejdřív reflex jak z jiné planety a pak tohle...

Reagovat
Grahf

nejaký čupo moták hraje jak messi dopiče

Reagovat
niflheim

Mata musí do hry.

Reagovat
Busby babes

tihle uprchlici, kdo je do te anglie pousti?

Reagovat
Busby babes

Zoze chce 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata a Anthony

Reagovat
Pasha

Bailly

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly dobrej vocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajúci match bez ohľadu na konečný výsledok.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

vydržet !!

Reagovat
Grahf

a furt rozohrávajú jak keby videli 3:0

Reagovat
niflheim

Reagovat
Pasha

Reagovat
Busby babes

dopici Romelu, tohle se dava. Martial skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden zápas ste netipovali dobre :D stáva sa ale asi by som do budúcna netipoval 1- 2 - 0 ale na to čo predpokladáte, že je reálne... napr. City - Liverpool som dal over 3,5 bez stávky na víťaza ale Real Madrid 1/2,5+ na 1. polčas mi nevyšiel :-/

Reagovat
Counter

Pf, já tip Arsenal x Bournemouth trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sám sebe sľúbil, že Arsenal už nebude na mojich tiketoch

Reagovat
Counter

Takhle kategorický bys být neměl - vždyť sázet na prohru Arsenalu je zlatý důl

Reagovat
smazaný uživatel

to máš pravdu :D

Reagovat
Mato178178

no fellaini no party

Reagovat
smazaný uživatel

Predajte ho kurva už

Reagovat
Busby babes

Tak ted to od Lingarda nebyl faul ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

fletcher mrdka

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

no v tom souboji se ho Lingard sotva dotkl.

Reagovat
niflheim

To jo, ale tohle je trochu moc

Reagovat
mithro

emocie, tiez ma srali jak sa tam valali

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Anthony si to dával pěkně

Reagovat
masly008

myslíš ten centr?

Reagovat
Whitemedia

přesný na Valenciu

Reagovat
Grahf

valencia nedá ten center ani za kokooot

Reagovat
smazaný uživatel

lahne si chlacek pri branke a prerusi sa hra

Reagovat
masly008

přesně,za tohle měl dostat jones žlutou.

Reagovat
Miguel19

Zouma odvážná malá domů.

Reagovat
Busby babes

fuuuuck.

Reagovat
niflheim

Boha to byl divný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

stoka spinava

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Pěkně Stoke.

Reagovat
Counter

Remízka potěší

Reagovat
Grahf

vyhrať sme si nezaslúžili dnes, polka hráčov zahrala podpriemer

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
Steven666

Rashford mi neprišiel 100% fit...

Reagovat
smazaný uživatel

To byla hrůza

Reagovat
mithro

klasika na Stoke, obrancovia dnes podrzali

Reagovat
mithro

a Stoke paradna zdrzovacka poslednych 20 minut, skoda, ze im na to skakali aj ti nasi tulpasi

Reagovat
Nikikrew

Mourek si nepodal ruku s Hughesom? Neviete co sa tam stalo?

Reagovat
valek9610

Mourek klasika co víc chceš vědět

Reagovat
mithro

jj, az nato, ze v tomto pripade je este faktor Hughes, ktory je klasicky butthurt, co sa tyka United.

Reagovat
vodka

moc ne, navíc podel mě výsledek +- odpovídá průběhu. MU si dneska vyhrát nezasloužilo.

Reagovat
vodka

i když teda v tomto nebudu moc objektivní, protože Stoke a Hughese mám velmi rád. Každopádně choupo-moting na křídle je čistý joke, ten dozadu neudělá lautr nic, tak naivní bránění nepředvede nikdo ani se 7 pivama... to jak se tam nechal nachytat na každý náznak pohybu bylo fakt vtipné...

Reagovat
smazaný uživatel

A ako to súvisí s podaním ruky, že Míting je na krídle joke?

Reagovat
mithro

vsak ja nevravim, ze sme si nieco zasluzili. ale vraj mu povedal fuck off a chcel ho nechat vylucit, ked tam mali nejake debaty na ciare.

Reagovat
iamek

Behem zapasu Hughes porad chodil za ctvrtym rozhodcim a pak za nim chtel jit Mourek a Hughes ho chytil a nepustil ho za nim. Tak mozna proto

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes se bavil se ctvrtym rozhodcim, Mourek tam za nema prisel a Hughes mu ukazal at vypadne do sveho sektoru a rekl mu fuck off. Po zapase si Mourek podal ruku jen s asistentama

Reagovat
smazaný uživatel

Urazena primadonka no. Mal si kopnut do flasky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nic moc zapasy, ale na Swansea - Newcastle sa tesim a v prvom by uz konecne mohol dat ten fantomasov Benteke nejaky gol.

Reagovat
Whitemedia

CP i Swansea bych vloni nezapnul, ale stačí, že za ně nastupuje Loftus a Tammy a najednou se na ty zápasy těším pomalu jak na zápasy Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Loftus pořád zraněný.. to si je dnes nezapnu

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat som cakal na zostavy, ci ten Loftus dnes bude hrat lebo ho mam vo fantasy a bol zraneny Este Tammy bude sediet miesto Bonyho a budes mat vybavene

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa teším aj na Burnley - CP.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie.

Reagovat
Mastný Chobot

Ani ja.

Reagovat
fajdax

jinej fajnšmejkr

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie než Chelsea.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Aký si drsný

Reagovat
smazaný uživatel

Ah, to som teda nechcel.

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem 2-2 alebo 3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze to CP zlomi ci to je na Swansea - Newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Burnley - CP. Verím, že dajú oba tímy min. gól.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak nuda ma porazila a zapol som Burnely a hned Wood takyto gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ty kráso

Reagovat
Mimalu

jedna věc je de Boer, ale když vám hráč udělá toto, tak s tím toho moc neuděláte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

taký wooder, ale šťastia má hojne v živote asi

Reagovat
smazaný uživatel

Palace majú podľa mňa najhoršie dresy v lige.

Reagovat
Coutinho10

Palace slusnej uvod

Reagovat
vladis271

OT seriálové novinky jesene? Tipy? Skúšal niekto the sinner? idú na to pozitívne oohlasy.

Reagovat
Mastný Chobot

narcos a fargo už máš videné?

Reagovat
vladis271

nie

Reagovat
Mastný Chobot

tak čo sa pýtaš, ty odpad? kým to neuvidíš, ani sa sem neloguj

Reagovat
Whitemedia

čeká mi tu ve frontě Ozark a The Sinner, začal i Mr. Mercedes, ten zatím po čtyřech dílech ujde, ale ještě jsem se do toho tolik nedostal.. a jinak třetí série Narcos

Reagovat
vladis271

je dobrý teda ten narcos? Ja som sa bál, že bez escobara to nebude ono.

Reagovat
Whitemedia

Já třetí sérii ještě neviděl, počkám si, až budou titulky na celou sérii.. ale Netflixu věřím, ti si určitě poradili

Reagovat
Mastný Chobot

Pablo chýba, ale aj tak je to vysoká kvalitka

Reagovat
Mastný Chobot

aj keď som to ešte nedokukau, takže som to teraz určite zakríkol a na konci sa určite Javi Peňa zamiluje do kurvy, tá ho zradí a skončí to cliffhangerom ako padá dole zo strechy horiacej budovy

Reagovat
patas92

Je to stejně kvalitní, jak druhý série.

Reagovat
Whitemedia

A jinak teda na podzim bude kotel nových seriálů, ale těžko dávat tipy na něco, co ještě nezačalo a neví se, jaké to bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Nové série Ray Donovan, Peaky Blinders, Brooklyn 99. A mal by byť aj Punisher.

Reagovat
Whitemedia

Nová série Donovana zatím nejslabší ze všech..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ neprekonaná je u mňa 3. séria a jej finále. Teraz sa vydali trochu iným smerom, tak uvidím ako to dopadne.

Reagovat
vodka

Mercedes

Reagovat
Lacko_Boh

hehe, King a serial, to zatial moc neslo dokopy. Ci? Ako mama to pozera

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem ted na dovce sjel Ozark a vyborny.

Reagovat
nani92

Take me out

Reagovat
Lacko_Boh

Je to dobre? Junior vraj exceluje a ide si pre OTO. Ale bojim sa ze ho budem mat zafixovaneho v jeho komedialnej ulohe v "aj mudry schybi" a tuto vaznu polohu v "Take me out" mu neuverim. Ci jako do pici?

Reagovat
Counter

Strike.

Reagovat
TopinB

The Expanse druhá série, Killjoys dokončili třetí a mají objednané už další dvě.

Z televizních se těším na Lethal Weapon druhou sérii.

Reagovat
TopinB

A já se teda těším jak prase na Knightfall, podle trailerů to vypadá jak Vikingové, ale místo Vikingů templáři

Reagovat
Whitemedia

Teď jsem dal na jeden zátah nový seriál Tin Star, vyšla naráz celá série a byla to paráda až teda pak na to ranní vstávání

Reagovat
smazaný uživatel

de boer vypal už

Reagovat
Busby babes

chudak de Boer. docela by me zajimalo, komu ten hrac prihraval, jestli golmanovi nebo stoperovi.

Reagovat
Whitemedia

jedna věc je, že ten jeho systém očividně nefunguje a hráči neví, co mají hrát.. ale ty branky, které dostávají, to jsou chyby hráčů jak v přípravce..

Reagovat
smazaný uživatel

To už mohlo byť tak 3-3...

Reagovat
vladis271

ings zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo zas?

Reagovat
vladis271

nvm v 35 min bol xtriedaný za u23

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výkon crystalu nema hlavu ani patu doufam že už odejde de boer

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem dobrého úvodu je to od CP hotová katastrofa.

Reagovat
Mimalu

Schlupp kvalitně

Reagovat
smazaný uživatel

No nic De Boer konecne out, a Benteke sa snad potom chyti.

Reagovat
Orlandiiik

Golman

Reagovat
smazaný uživatel

Pope ktery se nechytal v 2. lize tu vykopne golovku no nic pane boer papa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Dann

Reagovat
smazaný uživatel

Ale az mi zacina byt De Boera luto

Reagovat
Whitemedia

#Swans line-up v @NUFC: Fabianski, Naughton, Fernandez (C), Mawson, Olsson, Clucas, Sanches, Carroll, Fer, Ayew, Abraham.

Reagovat
Busby babes

vitezna

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Jesus Gamez .

Reagovat
Swarley

Sanches zatím hodně kazí a dostává celkem přes párky

Reagovat
Whitemedia

Víc přihrávek zatím poslal hráčům Newcastlu..

Reagovat
smazaný uživatel

lol to je zapas hluchy se slepym tam jestli padne jeden gol tak to je max strašné

Reagovat
smazaný uživatel

Super Sunday

Reagovat
Coutinho10

Bony měl na trenýrkách číslo 2...proč si bere takhle debilní číslo pro útočníky

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski pekne ale mohol ten gol pomoct zapasu.

Reagovat
Swarley

wow Fabianski

Reagovat
Whitemedia

Fabia

Reagovat
smazaný uživatel

Merino prvý trest za dive?

Reagovat
Whitemedia

šašek jak si skočil..

Reagovat
smazaný uživatel

"Merino predtým hrával aj za Osasunu pamplona, asi tam ho takéto kúsky naučili..."

Reagovat
smazaný uživatel

Jamal to zahral na Terryho/Ferdinanda/Jonesa

Reagovat
smazaný uživatel

Au Sanches, toto sa robi.

Reagovat
Whitemedia

koulovaná

Reagovat
smazaný uživatel

A mame to tu. Ritchie ho nevidel.

Reagovat
Swarley

*mané

Reagovat
Fenri

Fer

Reagovat
Fenri

Ok tak zas tak kouzelny to nebylo, ta dalnice tam byla siroka

Reagovat
Whitemedia

Sanches konečně pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Lascelleees najprv zachrani gol a teraz snad rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

*zabrani

Reagovat
Whitemedia

To jsou hrozné kopyta.. ve vápně mají takové kladiva, ale oni tam prostě nepošlou ani jeden solidní centr..

Reagovat
niflheim

Kolik kol dáváte de Boerovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mají Southampton doma, potom Man City, Man Utd a Chelsea. Jestli nedaji Saints, je hotovej, at uz to samotne vyhozeni prijde kdykoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

No to potom novy trener teda chyti slusny rozjazd, ale ak by De Boera po Sotone vyhodili tak by som sa necudoval ak by CP niekomu z tych 3 zobral body.

Reagovat
niflheim

No pokud by ho fakt po Sotonu vyhodili, tak by naplno mohli bodovat až v 9. či 10. kole. A to se klidně ze sraček nemusí vyhrabat a spadnout. Jako pokud by asi chtěli změnu, tak asi okamžitě, ať se během těch těžkých duelů trenér rychle seznámí s týmem, vyhodit ho až po Chelsea by asi byla blbost.

Reagovat
niflheim

No každopádně mi přijde blbost ho vyhazovat po čtyřech zápasech. Ty body sice budou chybět, ale měl imho dostat víc času.

Reagovat
J0EL

Neskoro

Reagovat
Whitemedia

0, brzo přijde Hodgson

Reagovat
Maresma

Už je pryč

Reagovat
niflheim

Steve Parish, June 2017: "We need an evolution over a period of time."

Steve Parish, September 2017: Sacks Frank de Boer.

Reagovat
kiwwi

taky hruby odhad 0

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si teda vysledok neviem tipnut, ale na dnesny zapas sa tesim Aj ked tieto pondelkove zapasy ma vacsinu sklamu, ale to skor ked hra nejaky ten tim z top 6.

Reagovat
kolouch

Pokud West Ham nevyhraje, tak to asi bude poslední Biličův zápas

Reagovat
ZJEV

Chlapi jak je to s tim dodatecnym trestanim za simulace? Dostane ten simulant z Newcastlu Merino nebo jak nejaky trest? Vim ze se tu psalo o zrizeni nejake komise, ktera to bude resit, tak doufam ze nechrape a zacne jednat... pro zacatek bych mj jebmul 3 zapasy stop

Reagovat
ZJEV

Jestli se ale na to vyserou jen kvuli tomu, ze mu to rozhodci nesezral, tak je to zase polovicate reseni... prevence je zaklad

Reagovat
Busby babes

David Ornstein‏Ověřený účet @bbcsport_david 1 min.před 1 minutou

Víc

Crystal Palace sack Frank de Boer as manager & will appoint Roy Hodgson as his successor. Done deal, Hodgson can't wait to get started #CPFC

Reagovat
Busby babes

jen teda doufam, ze Roy neodstreli Timba. To by pak bylo zas dalsi hostovani na hovno jako u CBJ, ktereho novej trener taky nepustil na hriste.

Reagovat
Whitemedia

a doufejme, že neodstřelí ani Loftuse..

Reagovat
mithro

nemoze posadit najlepsieho obrancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved Sakho sediet nebude, neboj.

Reagovat
mithro

tak ten nehral prve zapasy. tak druheho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak je to Hodgson, ten tam este supne Kellyho miesto neho

Reagovat
Busby babes

a druha vec. privedou trenera o kterem vi, jakym stylem bude hrat a ze ten styl je jinej, nez jak hrali doted. Takze se da cekat, ze budou problemy. Ale dali mu smlouvu na 3 roky s tim, ze zmeni styl hry klubu. Vyhodi ho po 4 zapasech.

Koncepce jak svine no. A hodgson ted dostane v pristich 4 zapasech 3 velkokluby, good luck.

Reagovat
mithro

Imagine being in the shit and choosing Roy Hodgson as the man to get you out of it.

Reagovat
Busby babes

In the space of just over four years, Steve Parish has accounted for three of the 15 shortest managerial reigns in Premier League history.

Reagovat
Busby babes

Frank de Boer could fit 125 spells as Crystal Palace manager into Sir Alex Ferguson's reign at Man Utd. And still have 66 days left over.

taky dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste vtipnejc by to vyslo na pocet zapasu. Kolikrat nejaky docasny manazer odkoucuje vic zapasu jenom nez se najde novy trener.

Reagovat
Marosh16

kurz 1,7 na fortune, stale sa da podat... uznaju to?

Reagovat
Marosh16

myslim ten sack De Boera

Reagovat
Busby babes

nevim, ale taky jsem to zkusil.

Reagovat
Coutinho10

kde to tam přesně je ?

Reagovat
Busby babes

specialni na fotbal.

Reagovat
Coutinho10

tak jdu asi pozdě no škoda...tam jsou 2 vlastni sazky na Slavii a Spartu + prezidentsky volby a pak dal William a Kate a ZOH

Reagovat
Maresma

Je to tam pořád.

Reagovat
Coutinho10

divný, já to tam nevidim teda http://imgur.com/a/D1GUT

Reagovat
Maresma

Ne speciální sázky, ale fotbal-speciál.

Reagovat
Coutinho10

jo aha už vidim, ale Boer neni v nabidce..

Reagovat
Maresma

Tak seš slepej?

Reagovat
Coutinho10

já nejdřív koukal dole jak je kategorie trenér pak jsem teda ty Speciální, jak psal Busby, ale špatně jsme se pochopili no a když si mi pomohl, tak už bohužel bylo pozdě...škoda pak řekněte, jestli vám opozdilcům to uznali nebo ne

Reagovat
Busby babes

je tam vyhodnoceni 15/9/2017 ve 21.00 tak uvidime.

Reagovat
Coutinho10

tak to zavidim....škoda twl

Reagovat
Busby babes

ted uz je to fuk, ofiko potvrzene, takze ted uz ti to neuznaj urcite.

Reagovat
ZJEV

taky jsem to zkusil, snad to nedopadne jako klavesnice na czc, kdy jsem si objednal 4 veci ktere jsem nepotreboval a nakonec si 3 koupil za plnou cenu a s tou 4 jsem resil vraceni penez... doted si myslim, ze to bylo pr od czc

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/907195964108230657

mame az treti nejdrazsi kadr. Edo, s tim bude treba neco udelat...

Reagovat
mithro

antonin uz je na ceste.

Reagovat
vladis271

do barcelony

Reagovat
Swarley

pak teda bereme Coutinha

Reagovat
SCELO

za 250mil libier je vas

Reagovat
Svatej

Spurs pekne pod arsenalem

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Zabaleta, Reid, Collins, Fonte, Cresswell, Kouyate, Obiang, Antonio, Chicharito, Carroll

Lössl, Smith, Zanka, Schindler, Löwe, Kachunga, Billing, Mooy, Ince, Van la Parra, Mounié

Reagovat
smazaný uživatel

Ako môže mať Higuain vo Fife 90 a Kane s Lukakuom po 86

Reagovat
nani92

Marketing

Reagovat
Cobra

Kvůli věku.

Reagovat
Hokaido

https://pbs.twimg.com/media/DJdfr6GX0AE7tN7.jpg:large

Slušná sestava a na tipáči byl kurz skoro 2,7 na výhru Foxes. Tak kdyby chtěl někdo peníze zadarmo, tak prosím.

WBA taky. 1-0 vedou, hraje Yacob, Burke nebo McAuley a kurz na výhru pořád 1,52...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja počkám live.

Reagovat
Hokaido

Akorát na livu už tam bude tak 1,6 -1,7.

Reagovat
smazaný uživatel

Drží sa na 2.6, ja skúsim over na domácich.

Reagovat
Hokaido

Kde máš 2,6? Já mám na tipáči 1,8.

Over na domácí jako že dají 3 goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Na nike to bolo prvé 3 minúty 2.6, potom to zmenili. Áno toto som mal na mysli, bolo 4.30 a teraz je 2.95.

Reagovat
Hokaido

Už to je.

Škoda, že jsem to dal už jen za 50, ale ještě mám 4 za 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Dotlačíme to do 4-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale máš tam + nie?

Reagovat
smazaný uživatel

A Swansea pre istotu ani nedali do ponuky, 3-1 po polčase...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už to dali na 1.7 fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně aby to neodložili na jindy teď

Reagovat
Hokaido

Byla nehoda na M1, tak je to doložený na 20:45.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

odložený

Reagovat
smazaný uživatel

Mas u me pivo z jakeho si kraje?

Reagovat
Hokaido

To je dobrý, dej si za mě.

Reagovat
smazaný uživatel

SKodaa Chicarito

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, nemáte někdo link na west ham - huddersfield, pls?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio zatial krasa snad sa mu nejaka asistencia alebo gol ujde.

Reagovat
Tomanatura

Bilic da Chicharita na leve kridlo, to co je za trenera?

Reagovat
Counter

Mám pochybnosti, zda je Bilič vůbec trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

West Hamu strašne chýba Lanzini. Takto ide takmer všetko cez/na Carolla.

Reagovat
mithro

hrozny zapas

Reagovat
Swarley

teď jsem to zapl...když jsem takhle naposledy zapl Hammers, tak dal Chicharito dva góly...snad neusnu, to by mohla být komplikace...

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace were already considering replacing manager Frank de Boer two weeks before he was eventually sacked.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham zostup.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic už možno premýšľa, prečo prestúpil do West Hamu.

Reagovat
nani92

Reagovat
Coutinho10

hmm Chicha po hodine dolu...to jsem si od nej sliboval. teda trochu vic

Reagovat
Miguel19

Hodně milimetrová teč

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
Coutinho10

to celkem nastve

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Zanka

Reagovat
Gareth Bale 11

Krásnej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se otočit proti střele...za to bych stŕílel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prist o taku seriu bez golu takymto golom, potesi

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Bilic este nepojde

Reagovat
Gareth Bale 11

Hrozně odbráněný roh.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak predsa to tam dotlačili

Reagovat
Gareth Bale 11

To by byl krásnej gól, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to trefilje snad na stejneto místo jako Chicarito

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele