Premier League - preview 35. kola

17.04.2018, 08:55, aktualizováno 23.04.2018, 08:27
Previews
Soubojem dvou sousedů v tabulce pokračuje prodloužené 35. kolo anglické ligy. Zatímco Newcastle se suverénně zachrání a splní tak cíl sezony, v Evertonu už tak dobrá nálada rozhodně nepanuje - po letní posilování mysleli Toffees výše, než na aktuální devátou pozici...
Everton FC - Newcastle United  (pondělí 21:00)
Dohrávka 35. kola proti sebe dva týmy se zvučnými jmény, které však v posledních letech zažívají období sucha. U Evertonu to ještě není tak zlé, tomu se stále daří držet v Premier League. To Newcastle si v uplynulých sezónách vyzkoušel i o úroveň nižší Championship.

Karamelky vstupovaly do letošního ročníku s velkými očekáváními. Nepříliš úspěšného manažera Roberta Martineze nahradil nizozemský lodivod Ronald Koeman, pod jehož vedením měly Toffes konkurovat první šestce. Fotbalistům v modrých dresech se však začátek sezóny nevydařil, což Koemana stálo místo. Nahradil jej zkušený Sam Allardyce. Ani pod jeho vedením to od celku z Goodison Parku není žádná velká hitparáda, alespoň se již však drží ve středu tabulky.

Big Samovi je často vyčítán neatraktivní styl fotbalu a není jisté, zda bude u kormidla Evertonu pokračovat i po letní přestávce. V posledních týdnech opět zesílily hlasy kritiků, protože Allardyceova družina čeká již tři zápasy na tříbodový zisk. V minulém kole cestovala do Walesu na půdu Swansea, kde ji domácí Labutě přehráli a je trochu zázrakem, že zpět do Liverpoolu se vracela s bodem po remíze 1:1. Aktuálně se Karamely nachází na devátém místě daleko od pohárů i sestupu.

Jak již je řečeno v úvodu, Straky si v minulých letech zahrály i druhou nejvyšší anglickou soutěž. Naposledy před rokem, tudíž je lze v letošní sezóně Premier League považovat za nováčky. Podle toho taky dlouhou dobu vypadaly jejich výsledky. Magpies dlouhou dobu trvalo, než se vymanily z ohrožení opětovného návratu do Championship. Tomu učinily přítrž až ve druhé polovině sezóny. Brilantní formu vykazují především od března. Newcastle totiž v posledních čtyřech utkáních zvítězil.

Manažer Rafael Benítez postupně zakroutil krkem Southamptonu, Huddersfieldu, Leicesteru a překvapivě Arsenalu. Proti Gunners, kteří se v kalendářním roce 2018 trápí na cestách po venkovních stadionech, museli výsledek otáčet. To se povedlo díky brankám Ayoze Péreze a Matta Ritchieho. Čtyři výhry vynesly Straky až na desáté místo s jednobodovou ztrátou na Everton. Pokud v pondělí Karamelky porazí, posunou se právě před ně.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Jagielka, Keane, Baines - Schneiderlin, Gueye - Walcott, Rooney, Bolasie - Tosun
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lejeune, Lascelles, Dummet - Shelvey, Diamé - Ritchie, Kenedy, Gayle - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.36 - 3.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - West Ham United  (neděle 14:30)
Vzhledem k událostem nedávných dní nabírá utkání Arsenalu s West Hamem zcela jiné rozměry. Manažer Kanonýrů Arséne Wenger totiž oznámil, že po této sezony odstoupí po takřka dvaadvaceti letech z funkce, a právě tento zápas bude prvním, kdy se s ním mohou příznivci na Emirates Stadium začít loučit. Místo poloprázdných tribun tak lze očekávat stadion nabitý do posledního místa a zdánlivě nepříliš důležité střetnutí se může těšit výtečné atmosféře.

Budoucnost osmašedesátiletého Wengera byla po letošní nepovedené sezoně na vážkách, přesto jeho oznámení rezignace zčistajasna vyvolalo mohutné reakce, především ze strany fanoušků Arsenalu. Po třech ligových titulech a sedmi FA Cupech se letos může Wenger s "klubem svého srdce" rozloučit ziskem Evropské ligy, kde nyní Arsenal čeká náročné semifinálové střetnutí s Atléticem Madrid.

Již v předešlých týdnech hrála právě Evropská liga prim a oslabené ligové sestavy Kanonýrů tomu náležitě odpovídaly, ovšem tento nedělní zápas může být výjimkou potvrzující pravidlo. Do čtvrtečního duelu dle Wengerových slov zbývá dostatek času na regeneraci a hráči jako Ramsey či Özil, kteří vynechali předešlý zápas s Newcastlem, by se tak mohli objevit v základní sestavě. Silně nejistá je naopak účast Jacka Wilshera, jenž se vypořádává s poraněným kotníkem.

Zatímco Arsenal bude ve zbytku ligové sezony usilovat o udržení šestého místa před dotírajícím Burnley, West Ham má stále záchranářské obavy. Tým Davida Moyese triumfoval jen jednou z posledních šesti pokusů a s pětatřiceti body se drží na čtrnáctém místě s šestibodovým odstupem od osmnáctého Southamptonu. Za hrubé pochybení v předešlém zápase by tentokráte brankář Joe Hart začít pouze na lavičce náhradníků, zatímco Collins, Reid, Antonio, Byram a Obiang zůstávají dlouhodobě mimo hru.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Chambers, Mustafi, Monreal - Ramsey, Xhaka - Iwobi, Özil, Aubameyang - Lacazette
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Rice, Ogbonna, Cresswell - Zabaleta, Kouyaté, Noble, Masuaku - Mário, Lanzini - Arnautovic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.60 - 6.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Burnley FC  (neděle 14:30)
Hrnčíři ze Stoke mají v neděli pravděpodobně poslední záchranářskou naději, pokud na vlastním stadiónu neporazí Burnley, bude s největší pravděpodobností s jejich prvoligovou příslušností konec. V pondělí přitom svěřenci Paula Lamberta podali srdnatý výkon a dlouho sahali na hřišti West Hamu po důležité výhře, jenže tu jim v nastavení krásnou brankou vzal Andy Carroll. Burnley zase po delší době v týdnu padlo, když na vlastním hřišti prohrálo s londýnskou CHelsea.

Forma Stoke byla bohužel v posledních týdnech velmi špatná, což je důvod, proč to se záchranou skutečně vypadá zle nedobře. Hrnčíři před remízou s West Hamem prohráli čtyři soutěžní duely v řadě, když nestačili nejprve na Manchester City, následně padli v konfrontaci s Evertonem a navázali porážkami s Arsenalem a Tottenhamem. Poslední ligovou výhru hráči Stoke zaznamenali ještě v lednu, když na vlastním stánku porazili nováčka z Huddersfieldu.

To Burnley má už prakticky jistotu sedmé příčky, se kterou bude na 90 % spjata účast v evropských pohárech v příštím ročníku. Nic na tom nezměnila ani čtvrteční porážka s Chelsea, osmý Leicester totiž pouze remizoval se Southamptonem a ztrátu na Burnley tak snížil na rozdíl 8 bodů, což je čtyři kola před koncem velmi komfortní náskok. Svěřenci Seana Dycheho si tak v závěrečných zápasech mohou vychutnat svůj nečekaný a opravdu cenný úspěch.

Domácím se vrací obránce Glen Johnson, který již vyléčil svalové potíže, a záložník Charlie Adam, který si pro změnu odpykal třízápasový trest za vyloučení. Hosté se naopak musí obejít bez zraněného stopera Bena Mee, zatímco dvojice Defour a Brady již v letošní sezóně na trávníky nevyběhne.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.42 - 3.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Swansea City  (neděle 17:30)
Čerstvý anglický mistr Manchester City se po zajištění titulu poprvé představí doma. Jeho soupeřem bude Swansea, které má zcela jiné starosti, protože sídlí na poslední nesestupové pozici.

Modrá část Manchesteru slaví. Citizens v minulém kole zdolali silný Tottenham na jeho půdě a jelikož městský rival United nedokázal zareagovat a podlehl West Bromwichi Albion, mohli se svěřenci Pepa Guardioly začít radovat z ligového primátu. Manchester City nezaznamenal během ročníku viditelné šrámy. Z dosavadních 33 utkání prohrál jen dvakrát a připsal si tři remízy. Zbylá střetnutí Guardiolova družina ovládla.

Ve zbývajících zápasech leží před Citizens výzva v podobě překonávání rekordů v počtu branek, vítězství a bodů v jedné sezóně. V klubu se též hovoří i o budoucnosti Guardioly. Sám španělský manažer před zápasem se Swansea řekl, že s vedením bude o svém kontraktu hovořit po skončení Premier League. Domácím bude chybět Sergio Agüero, jemuž poraněné koleno nedovolí ve zbývajících zápasech nastoupit. Hrát nebude ani suspendovaný Fernandinho a start Johna Stonese je na vážkách.

Labutě se pomalými krůčky blíží záchraně, jistou ji však stále nemají. Waleský celek od 2. ledna prohrál v soutěži jen dvakrát, díky čemuž se dostal ze sestupových vod. Swans však čekají na ligové vítězství již čtyři zápasy. Pokud by se jim podařilo sérii zlomit na Etihad Stadium, učinili by důležitý krok, po kterém by pád dolů byl malé pravděpodobný. Naposledy usilovali o výhru doma proti Evertonu, kterou však neurvali, přestože byli po většinu času aktivnější.

Mimo hru jsou zranění Renato Sanches a Luciano Narsingh, zpět se naopak vrací Sam Clucas a dost možná i Mike van der Hoorn. "Věřím, že nás čeká boj až do poslední minuty. Některé týmy odehráli o jeden zápas víc než my, některé o dva. Od Bournemouthu dole můžou stále všichni sestoupit. Jsme pyšní, že můžeme udělat Manchesteru City čestnou stráž. Gratulujeme Pepu Guardiolovy i hráčům. Zaslouží si být šampiony," řekl manažer Swansea Carlos Carvalhal.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.60 - 24.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Liverpool FC  (sobota 13:30)
West Brom se ještě nechce vzdát. Baggies v minulém kole senzačně vydolovali tři body na půdě silného Manchesteru United a stále živí alespoň teoretickou naději na záchranu. V sobotu je však nečeká nic lehkého, na The Hawthorns totiž zavítá Liverpool.

Sestup Albionu je podle názoru většiny fotbalové veřejnosti otázkou času. Této prognóze navíc pomáhají fakta, která hovoří v neprospěch celku z West Midlands. Modrobílí, jež v závěru sezóny vede dočasný manažer Darren Moore, sídlí neohroženě na samém chvostu tabulky se ziskem 24 bodů. Do konce sezóny jim chybí odehrát čtyři utkání, přičemž na první nepostupovou pozici ztrácejí devět bodů. To už se zdá jako nemožný úkol.

Rozhodně však nelze tvrdit, že by se West Bromwich vzdával. Ukázalo to poslední měření sil na Old Trafford s Rudými ďábly, po kterém se dle papírových předpokladů měli radovat domácí. Opak byl však pravdou - Ben Foster se rozpomenul na hvězdnou formu z let předchozích a Jay Rodriguez jedinou brankou zápasu rozhodl o tom, že tři body si domů povezou Baggies. Naděje tedy ještě žije, potopit ji ovšem může již tento víkend Liverpool.

Reds čeká vyhrocená koncovka sezóny. V Premier League již sice mají účast v příštím ročníku Ligy mistrů téměř jistou, rádi by však ještě zatlačili na rivala z Manchesteru a zároveň uhájili atak Tottenhamu. Aktuálně družina Jürgena Kloppa okupuje třetí místo. Vedle anglické soutěže čeká Liverpool ještě semifinále Champions League, v němž se v repríze finále z roku 1984 střetnou s AS Řím. Pokud by severoanglický tým postoupil do finále, objevil by se v něm po jedenáctileté pauze.

Klopp a spol. čekal přetěžký úkol již ve čtvrtfinále, v němž si poradili se suverénem Premier League Manchesterem City. Dobrou formou se prezentují na všech frontách, porážku zaznamenali naposledy 10. března. Od té doby drží Reds šestizápasovou šňůru neporazitelnosti. Dokáží ji prodloužit i na The Hawthorns?
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Dawson, Hegazy, Gibbs - Phillips, Livermore, Brunt, McClean - Rondon, Rodríguez
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Alexander-Arnold, Klavan, Matip, Robertson - Milner, Wijnaldum, Henderson - Solanke, Ings, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.48 - 4.13 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Watfordu nevychází závěr ročníku podle představ a stále ještě není zcela zachráněn. Druhá část věty platí i o jeho dalším soupeři Crystal Palace, který však v poslední době zabral a po sobotě se již může velkým krokem posunout vpřed.

Sršni se povětšinu letošní sezóny pohybují ve středu pelotonu Premier League a při troše štěstí mohli pomýšlet i na pozice zaručující postup do pohárové Evropy. Tuto možnost však zahodili v posledních pěti kolech, ve kterých ani jednou nezvítězili a připsali si jen jeden bod za remízu s Bournemouthem. Ve zbývajících střetnutích podlehli Arsenalu, Liverpoolu, Burnley a Huddersfieldu. Poslední duel s Terriers navíc ztratili až v nastaveném čase.

"V posledních pěti zápasech byl fotbal krutý vůči nám. Učinili jsme chyby, ale předvedli jsme se v dobrém světle. Nyní věříme, že z následujícího zápasu můžeme získat lepší výsledek," sdělil manažer Watfordu Javi Gracia. Hornets mají 37 bodů a sídlí na dvanáctém místě. Do zápasu s Crystal Palace podle všeho nezasáhnou Sebastian Prödl a Gerard Deulofeu.

Na druhé straně se vrací Christian Benteke a Jeffrey Schlupp. I bez těchto dvou hráčů učinili Eagles důležitý krok směrem k záchraně v posledním kole. Do Selhurst Parku zavítal nepříliš vzdálený Brighton a ostře sledovaná pětigólová přestřelka vyzněla lépe pro domácí. Orli se díky tomuto úspěchu vyšvihli před Swansea na šestnácté místo. Pokud by zvítězili i v sobotu, dotáhli by se právě na Watford.

Tomu napovídá i statistika vzájemných kláni, v nichž je v poslední době úspěšnější Crystal Palace. Watford svého soupeře porazil naposledy při svém návratu do Premier League v únoru 2016. Z následujících čtyř utkání vyzněli tři lépe pro jihoanglické mužstvo a jednou se zrodila remíza.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Janmaat, Cathart, Mariappa - Holebas, Feménia, Capoue, Docouré, Hughes - Pereyra, Deeney
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - Towsend, Cabaye, McArthur, Milivojević, Zaha - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.30 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Southampton FC  (čtvrtek 20:45)
Netradiční průběh 35. kola pokračuje i ve čtvrtek. Leicester v posledních dvou kolech pravděpodobně zahodil šanci na probojování se do pohárové Evropy, Southamptonu zase poslední ztracený zápas dost možná vzal naději na záchranu. Naděje však ještě neumřela ani pro jeden celek. Na King Power Stadium bude co sledovat.

Foxes se ve druhé polovině sezóny rozjeli a mohutně tlačili na sedmou pozici, která může zaručit postup do příštího ročníku Evropské ligy. Předminulý víkend však narazili na ve formě hrající Newcastle, který utíká hrobníkovi z lopaty. Leicester nedokázal na soupeře včas zareagovat a branka Vardyho pouze korigovala stav na konečných 2:1 pro Magpies. Podobný průběh mělo i střetnutí v Burnley s místními Clarets. Domácí vstoupili do zápasu jako uragán a další trefa Vardyho byla znovu jen kosmetickou úpravou výsledku, jež však dělbu bodů neřešila.

Lišky sice nemají podobně jako loni problémy se záchranou v nejvyšší soutěži, nakonec ale budou přece jen zklamaní z konce sezóny. Z osmého místa ztrácí na sedmou příčku devět bodů, které budou v posledních pěti střetnutích těžko smazávat. Po trestu se do sestavy vrací Wilfed Ndidi. Otazník pak visí nad starty Kaspera Schmeichela, Shinjiho Okazakiho a Daniela Amarteyho.

Pro Saints je letošní sezóna obrovským zklamáním. Klub, který hrál ještě loni evropské soutěže, se v tomto ročníku nečekaně trápí a sestup se zdá být čím dál více reálnou a nevyhnutelnou záležitostí. Ranou pro psychiku hráčů navíc bylo ztracené utkání s Chelsea minulou sobotu. Saints po hodině vedli o dvě branky, poté však přišel osmiminutový kolaps, během něhož režíroval obrat Blues Olivier Giroud. Southampton si tak z utkání neodnesl nakonec ani bod.

Mužstvo Marka Hughese tak zůstává na 28 bodech a osmnácté pozici, z níž ztrácí pět bodů na záchranu. Do Leicesteru neodcestovali k utkání zranění Mario Lemina, Sofiane Boufal a potrestaný Jack Stephens. Kapitán Steve Davis naopak vyléčil poranění achilovky a jeho start v zápase je pravděpodobný.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Magiure, Chilwell - Mahrez, Ndidi, Silva, Albrighton - Iheanacho, Vardy
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bednarek, Yoshida, Hoedt - Soares, Romeu, Højbjerg, Bertrand - Ward-Prowse, Tadić - Long
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.45 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Manchester United  (středa 20:45)
Anglická nejvyšší soutěž se nezastavuje ani ve středu. Po předehrávce mezi Brightonem a Tottenhamem pokračuje program 35. kola soubojem Bournemouthu s Manchesterem United. Hosté stejně jako Spurs o den dříve předehrávají kvůli víkendovému semifinále FA Cupu.

Oba celky se budou snažit odčinit víkendové neúspěchy. Cherries čekalo těžké utkání na Anfield Road s Liverpoolem, které podle očekávání ovládli domácí Reds. Pod výhrou se opět podepsalo trio Mané, Firmino, Salah, přičemž poslední jmenovaný zaokrouhlil svůj letošní ligový střelecký účet na 30 branek. V součtu s tímto zápasem čekají v Bournemouthu na vítězství již tři střetnutí v řadě.

Skromný celek to ale zase tolik trápit nemusí, protože na jedenáctém místě v tabulce mají na sestupové příčky pohodlný desetibodový náskok, který by jim pravděpodobně měl stačit. Svěřenci Eddieho Howea by však rádi zlepšili alespoň defenzivní činnost, neboť v lize udrželi čisté konto naposledy na konci ledna při duelu s Chelsea. V této činnosti svým spoluhráčům nepomohou zranění Adam Smith a Junior Stanislas

V červené části Manchesteru panují rozporuplné pocity. Aktuální druhé místo lze oproti minulým ročníkům rozhodně hodnotit jako progres. Problém však je, že porážka Rudých ďáblů s West Bromwichem Albion zajistila titul nenáviděnému městskému rivalovi City. Zmíněnou prohru lze navíc pokládat za ostudnou, protože Baggies se z mizivými šancemi krčí na poslední příčce tabulky.

José Mourinho a jeho mančaft po vypadnnutí v osmifinále Ligy mistrů čeká poslední příležitost na zisk trofeje v rámci FA Cupu. Soustředit se však stále musí i na ligu, kde svádí boj o lepší umístění s dalším rivalem, tentokráte s Liverpoolu. Mourinho oznámil, že oproti zápasu s West Bromem zamíchá sestavou. Do hry se tak dost možná dostanou ještě nedávno zranění Daley Blind a Phil Jones.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Fraser, Francis, S. Cook, Aké - Daniels, Ibe, L. Cook, Gosling - King, Defoe
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Jones, Lindelöf, Young - McTominay, Herrera, Pogba - Rashford, Lukaku, Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.55 - 3.79 - 1.84
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur  (úterý 20:45)
Anglická Premier League je ve své druhé polovině každoročně rozkouskována kvůli souběžně probíhajícímu poháru fotbalové asociace. Některé zápasy se tudíž musí dohrávat či předehrávat. Jedním z předehraných utkání bude i úterní klání 35. kola mezi Brightonem a Tottenhamem.

Vše nasvědčuje k tomu, že nováček soutěže z jihu Anglie vydrží mezi ostrovní klubovou smetánkou i pro další ročník. Seagulls aktuálně okupují třináctou pozici se sedmibodovým náskokem na propast, která vede zpět do Championship. Vzhledem k tomu, že do konce sezóny jim schází odehrát pouze pět zápasů, tak se zdá, že zajištění záchrany by měla být již pouze formalita. Nic by na tom neměla změnit ani sobotní prohra v prestižním duelu s Crystal Palace.

V Selhurst Parku vyhráli první poločas Eagles v poměru 3:2. V tom druhém pak Brighton mohutně usiloval o remízu, což se mu však nakonec nepodařilo. Velké šance spálil především kanonýr Glenn Murray. Přesto by se měl v úterý objevit v základní sestavě, v níž bude určitě chybět suspendovaný Davy Pröpper. Zranění do hry nepustí dlouhodobé marody Steva Sidwella a Izzyho Browna.

Kohouty dělí podobně jako Racky sedm bodů od příčky, která pro ně dělící linií mezi úspěchem a neúspěchem. Svěřenci manažera Mauricia Pochettina drží čtvrté místo a mnoho jim nechybí k tomu, aby se potřetí v řadě kvalifikovali do Ligy mistrů. Důležitý krok k tomuto cíli učinili Spurs před dvěma týdny na Stamford Bridge, kde vrátili domácí Chelsea porážku z Wembley v úvodu ročníku.

Naposledy však Tottenham padl, když nad jeho síly byl Manchester City, který si díky výhře i následnému zakopnutí městského rivala United zajistím s předstihem ligový primát. Otázkou je, s jakou sestavou vyrukuje Pochettino proti Brightonu, neboť již v sobotu čeká jeho hráče semifinále FA Cupu s manchesterskými Rudými ďábly. Jisté je, že na Falmer Stadium nenastoupí Danny Rose ani Harry Winks. Zpět je naopak Fernando Llorente, který zmeškal střetnutí s Citizens kvůli osobním důvodům.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Schelotto, Duffy, Dunk, Bong - Stephens - Knockaert, Groß, Locadia, Izquierdo - Murray
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Sánchez, Vertoghen, Davies - Wanyama, Dembélé - Alli, Eriksen, Lamela - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.22 - 4.20 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City33283293:2587
2.Manchester United33225663:2671
3.Liverpool FC342010478:3570
4.Tottenham Hotspur33207665:3067
5.Chelsea FC33186957:3360
6.Arsenal FC331661162:4554
7.Burnley FC331410933:2952
8.Leicester City3311101249:4743
9.Everton FC341191439:5442
10.Newcastle United331181435:4241
11.AFC Bournemouth349111441:5638
12.Watford FC341071742:6037
13.Brighton & Hove Albion338111431:4635
14.West Ham United338111441:5935
15.Huddersfield Town34981727:5435
16.Crystal Palace348101636:5434
17.Swansea City33891627:4633
18.Southampton FC335131533:5328
19.Stoke City346101831:6428
20.West Bromwich Albion344121827:5224
Zbývající zápasy
09.05. 20:45Chelsea FC - Huddersfield Town

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (522)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele