Premier League - preview 35. kola

17.04.2018, 08:55, aktualizováno 23.04.2018, 08:27
Previews
Soubojem dvou sousedů v tabulce pokračuje prodloužené 35. kolo anglické ligy. Zatímco Newcastle se suverénně zachrání a splní tak cíl sezony, v Evertonu už tak dobrá nálada rozhodně nepanuje - po letní posilování mysleli Toffees výše, než na aktuální devátou pozici...
Everton FC - Newcastle United  (pondělí 21:00)
Dohrávka 35. kola proti sebe dva týmy se zvučnými jmény, které však v posledních letech zažívají období sucha. U Evertonu to ještě není tak zlé, tomu se stále daří držet v Premier League. To Newcastle si v uplynulých sezónách vyzkoušel i o úroveň nižší Championship.

Karamelky vstupovaly do letošního ročníku s velkými očekáváními. Nepříliš úspěšného manažera Roberta Martineze nahradil nizozemský lodivod Ronald Koeman, pod jehož vedením měly Toffes konkurovat první šestce. Fotbalistům v modrých dresech se však začátek sezóny nevydařil, což Koemana stálo místo. Nahradil jej zkušený Sam Allardyce. Ani pod jeho vedením to od celku z Goodison Parku není žádná velká hitparáda, alespoň se již však drží ve středu tabulky.

Big Samovi je často vyčítán neatraktivní styl fotbalu a není jisté, zda bude u kormidla Evertonu pokračovat i po letní přestávce. V posledních týdnech opět zesílily hlasy kritiků, protože Allardyceova družina čeká již tři zápasy na tříbodový zisk. V minulém kole cestovala do Walesu na půdu Swansea, kde ji domácí Labutě přehráli a je trochu zázrakem, že zpět do Liverpoolu se vracela s bodem po remíze 1:1. Aktuálně se Karamely nachází na devátém místě daleko od pohárů i sestupu.

Jak již je řečeno v úvodu, Straky si v minulých letech zahrály i druhou nejvyšší anglickou soutěž. Naposledy před rokem, tudíž je lze v letošní sezóně Premier League považovat za nováčky. Podle toho taky dlouhou dobu vypadaly jejich výsledky. Magpies dlouhou dobu trvalo, než se vymanily z ohrožení opětovného návratu do Championship. Tomu učinily přítrž až ve druhé polovině sezóny. Brilantní formu vykazují především od března. Newcastle totiž v posledních čtyřech utkáních zvítězil.

Manažer Rafael Benítez postupně zakroutil krkem Southamptonu, Huddersfieldu, Leicesteru a překvapivě Arsenalu. Proti Gunners, kteří se v kalendářním roce 2018 trápí na cestách po venkovních stadionech, museli výsledek otáčet. To se povedlo díky brankám Ayoze Péreze a Matta Ritchieho. Čtyři výhry vynesly Straky až na desáté místo s jednobodovou ztrátou na Everton. Pokud v pondělí Karamelky porazí, posunou se právě před ně.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Jagielka, Keane, Baines - Schneiderlin, Gueye - Walcott, Rooney, Bolasie - Tosun
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lejeune, Lascelles, Dummet - Shelvey, Diamé - Ritchie, Kenedy, Gayle - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.36 - 3.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - West Ham United  (neděle 14:30)
Vzhledem k událostem nedávných dní nabírá utkání Arsenalu s West Hamem zcela jiné rozměry. Manažer Kanonýrů Arséne Wenger totiž oznámil, že po této sezony odstoupí po takřka dvaadvaceti letech z funkce, a právě tento zápas bude prvním, kdy se s ním mohou příznivci na Emirates Stadium začít loučit. Místo poloprázdných tribun tak lze očekávat stadion nabitý do posledního místa a zdánlivě nepříliš důležité střetnutí se může těšit výtečné atmosféře.

Budoucnost osmašedesátiletého Wengera byla po letošní nepovedené sezoně na vážkách, přesto jeho oznámení rezignace zčistajasna vyvolalo mohutné reakce, především ze strany fanoušků Arsenalu. Po třech ligových titulech a sedmi FA Cupech se letos může Wenger s "klubem svého srdce" rozloučit ziskem Evropské ligy, kde nyní Arsenal čeká náročné semifinálové střetnutí s Atléticem Madrid.

Již v předešlých týdnech hrála právě Evropská liga prim a oslabené ligové sestavy Kanonýrů tomu náležitě odpovídaly, ovšem tento nedělní zápas může být výjimkou potvrzující pravidlo. Do čtvrtečního duelu dle Wengerových slov zbývá dostatek času na regeneraci a hráči jako Ramsey či Özil, kteří vynechali předešlý zápas s Newcastlem, by se tak mohli objevit v základní sestavě. Silně nejistá je naopak účast Jacka Wilshera, jenž se vypořádává s poraněným kotníkem.

Zatímco Arsenal bude ve zbytku ligové sezony usilovat o udržení šestého místa před dotírajícím Burnley, West Ham má stále záchranářské obavy. Tým Davida Moyese triumfoval jen jednou z posledních šesti pokusů a s pětatřiceti body se drží na čtrnáctém místě s šestibodovým odstupem od osmnáctého Southamptonu. Za hrubé pochybení v předešlém zápase by tentokráte brankář Joe Hart začít pouze na lavičce náhradníků, zatímco Collins, Reid, Antonio, Byram a Obiang zůstávají dlouhodobě mimo hru.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Chambers, Mustafi, Monreal - Ramsey, Xhaka - Iwobi, Özil, Aubameyang - Lacazette
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Rice, Ogbonna, Cresswell - Zabaleta, Kouyaté, Noble, Masuaku - Mário, Lanzini - Arnautovic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.60 - 6.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Burnley FC  (neděle 14:30)
Hrnčíři ze Stoke mají v neděli pravděpodobně poslední záchranářskou naději, pokud na vlastním stadiónu neporazí Burnley, bude s největší pravděpodobností s jejich prvoligovou příslušností konec. V pondělí přitom svěřenci Paula Lamberta podali srdnatý výkon a dlouho sahali na hřišti West Hamu po důležité výhře, jenže tu jim v nastavení krásnou brankou vzal Andy Carroll. Burnley zase po delší době v týdnu padlo, když na vlastním hřišti prohrálo s londýnskou CHelsea.

Forma Stoke byla bohužel v posledních týdnech velmi špatná, což je důvod, proč to se záchranou skutečně vypadá zle nedobře. Hrnčíři před remízou s West Hamem prohráli čtyři soutěžní duely v řadě, když nestačili nejprve na Manchester City, následně padli v konfrontaci s Evertonem a navázali porážkami s Arsenalem a Tottenhamem. Poslední ligovou výhru hráči Stoke zaznamenali ještě v lednu, když na vlastním stánku porazili nováčka z Huddersfieldu.

To Burnley má už prakticky jistotu sedmé příčky, se kterou bude na 90 % spjata účast v evropských pohárech v příštím ročníku. Nic na tom nezměnila ani čtvrteční porážka s Chelsea, osmý Leicester totiž pouze remizoval se Southamptonem a ztrátu na Burnley tak snížil na rozdíl 8 bodů, což je čtyři kola před koncem velmi komfortní náskok. Svěřenci Seana Dycheho si tak v závěrečných zápasech mohou vychutnat svůj nečekaný a opravdu cenný úspěch.

Domácím se vrací obránce Glen Johnson, který již vyléčil svalové potíže, a záložník Charlie Adam, který si pro změnu odpykal třízápasový trest za vyloučení. Hosté se naopak musí obejít bez zraněného stopera Bena Mee, zatímco dvojice Defour a Brady již v letošní sezóně na trávníky nevyběhne.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.42 - 3.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Swansea City  (neděle 17:30)
Čerstvý anglický mistr Manchester City se po zajištění titulu poprvé představí doma. Jeho soupeřem bude Swansea, které má zcela jiné starosti, protože sídlí na poslední nesestupové pozici.

Modrá část Manchesteru slaví. Citizens v minulém kole zdolali silný Tottenham na jeho půdě a jelikož městský rival United nedokázal zareagovat a podlehl West Bromwichi Albion, mohli se svěřenci Pepa Guardioly začít radovat z ligového primátu. Manchester City nezaznamenal během ročníku viditelné šrámy. Z dosavadních 33 utkání prohrál jen dvakrát a připsal si tři remízy. Zbylá střetnutí Guardiolova družina ovládla.

Ve zbývajících zápasech leží před Citizens výzva v podobě překonávání rekordů v počtu branek, vítězství a bodů v jedné sezóně. V klubu se též hovoří i o budoucnosti Guardioly. Sám španělský manažer před zápasem se Swansea řekl, že s vedením bude o svém kontraktu hovořit po skončení Premier League. Domácím bude chybět Sergio Agüero, jemuž poraněné koleno nedovolí ve zbývajících zápasech nastoupit. Hrát nebude ani suspendovaný Fernandinho a start Johna Stonese je na vážkách.

Labutě se pomalými krůčky blíží záchraně, jistou ji však stále nemají. Waleský celek od 2. ledna prohrál v soutěži jen dvakrát, díky čemuž se dostal ze sestupových vod. Swans však čekají na ligové vítězství již čtyři zápasy. Pokud by se jim podařilo sérii zlomit na Etihad Stadium, učinili by důležitý krok, po kterém by pád dolů byl malé pravděpodobný. Naposledy usilovali o výhru doma proti Evertonu, kterou však neurvali, přestože byli po většinu času aktivnější.

Mimo hru jsou zranění Renato Sanches a Luciano Narsingh, zpět se naopak vrací Sam Clucas a dost možná i Mike van der Hoorn. "Věřím, že nás čeká boj až do poslední minuty. Některé týmy odehráli o jeden zápas víc než my, některé o dva. Od Bournemouthu dole můžou stále všichni sestoupit. Jsme pyšní, že můžeme udělat Manchesteru City čestnou stráž. Gratulujeme Pepu Guardiolovy i hráčům. Zaslouží si být šampiony," řekl manažer Swansea Carlos Carvalhal.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.60 - 24.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Liverpool FC  (sobota 13:30)
West Brom se ještě nechce vzdát. Baggies v minulém kole senzačně vydolovali tři body na půdě silného Manchesteru United a stále živí alespoň teoretickou naději na záchranu. V sobotu je však nečeká nic lehkého, na The Hawthorns totiž zavítá Liverpool.

Sestup Albionu je podle názoru většiny fotbalové veřejnosti otázkou času. Této prognóze navíc pomáhají fakta, která hovoří v neprospěch celku z West Midlands. Modrobílí, jež v závěru sezóny vede dočasný manažer Darren Moore, sídlí neohroženě na samém chvostu tabulky se ziskem 24 bodů. Do konce sezóny jim chybí odehrát čtyři utkání, přičemž na první nepostupovou pozici ztrácejí devět bodů. To už se zdá jako nemožný úkol.

Rozhodně však nelze tvrdit, že by se West Bromwich vzdával. Ukázalo to poslední měření sil na Old Trafford s Rudými ďábly, po kterém se dle papírových předpokladů měli radovat domácí. Opak byl však pravdou - Ben Foster se rozpomenul na hvězdnou formu z let předchozích a Jay Rodriguez jedinou brankou zápasu rozhodl o tom, že tři body si domů povezou Baggies. Naděje tedy ještě žije, potopit ji ovšem může již tento víkend Liverpool.

Reds čeká vyhrocená koncovka sezóny. V Premier League již sice mají účast v příštím ročníku Ligy mistrů téměř jistou, rádi by však ještě zatlačili na rivala z Manchesteru a zároveň uhájili atak Tottenhamu. Aktuálně družina Jürgena Kloppa okupuje třetí místo. Vedle anglické soutěže čeká Liverpool ještě semifinále Champions League, v němž se v repríze finále z roku 1984 střetnou s AS Řím. Pokud by severoanglický tým postoupil do finále, objevil by se v něm po jedenáctileté pauze.

Klopp a spol. čekal přetěžký úkol již ve čtvrtfinále, v němž si poradili se suverénem Premier League Manchesterem City. Dobrou formou se prezentují na všech frontách, porážku zaznamenali naposledy 10. března. Od té doby drží Reds šestizápasovou šňůru neporazitelnosti. Dokáží ji prodloužit i na The Hawthorns?
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Dawson, Hegazy, Gibbs - Phillips, Livermore, Brunt, McClean - Rondon, Rodríguez
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Alexander-Arnold, Klavan, Matip, Robertson - Milner, Wijnaldum, Henderson - Solanke, Ings, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.48 - 4.13 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Watfordu nevychází závěr ročníku podle představ a stále ještě není zcela zachráněn. Druhá část věty platí i o jeho dalším soupeři Crystal Palace, který však v poslední době zabral a po sobotě se již může velkým krokem posunout vpřed.

Sršni se povětšinu letošní sezóny pohybují ve středu pelotonu Premier League a při troše štěstí mohli pomýšlet i na pozice zaručující postup do pohárové Evropy. Tuto možnost však zahodili v posledních pěti kolech, ve kterých ani jednou nezvítězili a připsali si jen jeden bod za remízu s Bournemouthem. Ve zbývajících střetnutích podlehli Arsenalu, Liverpoolu, Burnley a Huddersfieldu. Poslední duel s Terriers navíc ztratili až v nastaveném čase.

"V posledních pěti zápasech byl fotbal krutý vůči nám. Učinili jsme chyby, ale předvedli jsme se v dobrém světle. Nyní věříme, že z následujícího zápasu můžeme získat lepší výsledek," sdělil manažer Watfordu Javi Gracia. Hornets mají 37 bodů a sídlí na dvanáctém místě. Do zápasu s Crystal Palace podle všeho nezasáhnou Sebastian Prödl a Gerard Deulofeu.

Na druhé straně se vrací Christian Benteke a Jeffrey Schlupp. I bez těchto dvou hráčů učinili Eagles důležitý krok směrem k záchraně v posledním kole. Do Selhurst Parku zavítal nepříliš vzdálený Brighton a ostře sledovaná pětigólová přestřelka vyzněla lépe pro domácí. Orli se díky tomuto úspěchu vyšvihli před Swansea na šestnácté místo. Pokud by zvítězili i v sobotu, dotáhli by se právě na Watford.

Tomu napovídá i statistika vzájemných kláni, v nichž je v poslední době úspěšnější Crystal Palace. Watford svého soupeře porazil naposledy při svém návratu do Premier League v únoru 2016. Z následujících čtyř utkání vyzněli tři lépe pro jihoanglické mužstvo a jednou se zrodila remíza.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Janmaat, Cathart, Mariappa - Holebas, Feménia, Capoue, Docouré, Hughes - Pereyra, Deeney
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - Towsend, Cabaye, McArthur, Milivojević, Zaha - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.30 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Southampton FC  (čtvrtek 20:45)
Netradiční průběh 35. kola pokračuje i ve čtvrtek. Leicester v posledních dvou kolech pravděpodobně zahodil šanci na probojování se do pohárové Evropy, Southamptonu zase poslední ztracený zápas dost možná vzal naději na záchranu. Naděje však ještě neumřela ani pro jeden celek. Na King Power Stadium bude co sledovat.

Foxes se ve druhé polovině sezóny rozjeli a mohutně tlačili na sedmou pozici, která může zaručit postup do příštího ročníku Evropské ligy. Předminulý víkend však narazili na ve formě hrající Newcastle, který utíká hrobníkovi z lopaty. Leicester nedokázal na soupeře včas zareagovat a branka Vardyho pouze korigovala stav na konečných 2:1 pro Magpies. Podobný průběh mělo i střetnutí v Burnley s místními Clarets. Domácí vstoupili do zápasu jako uragán a další trefa Vardyho byla znovu jen kosmetickou úpravou výsledku, jež však dělbu bodů neřešila.

Lišky sice nemají podobně jako loni problémy se záchranou v nejvyšší soutěži, nakonec ale budou přece jen zklamaní z konce sezóny. Z osmého místa ztrácí na sedmou příčku devět bodů, které budou v posledních pěti střetnutích těžko smazávat. Po trestu se do sestavy vrací Wilfed Ndidi. Otazník pak visí nad starty Kaspera Schmeichela, Shinjiho Okazakiho a Daniela Amarteyho.

Pro Saints je letošní sezóna obrovským zklamáním. Klub, který hrál ještě loni evropské soutěže, se v tomto ročníku nečekaně trápí a sestup se zdá být čím dál více reálnou a nevyhnutelnou záležitostí. Ranou pro psychiku hráčů navíc bylo ztracené utkání s Chelsea minulou sobotu. Saints po hodině vedli o dvě branky, poté však přišel osmiminutový kolaps, během něhož režíroval obrat Blues Olivier Giroud. Southampton si tak z utkání neodnesl nakonec ani bod.

Mužstvo Marka Hughese tak zůstává na 28 bodech a osmnácté pozici, z níž ztrácí pět bodů na záchranu. Do Leicesteru neodcestovali k utkání zranění Mario Lemina, Sofiane Boufal a potrestaný Jack Stephens. Kapitán Steve Davis naopak vyléčil poranění achilovky a jeho start v zápase je pravděpodobný.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Magiure, Chilwell - Mahrez, Ndidi, Silva, Albrighton - Iheanacho, Vardy
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bednarek, Yoshida, Hoedt - Soares, Romeu, Højbjerg, Bertrand - Ward-Prowse, Tadić - Long
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.45 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Manchester United  (středa 20:45)
Anglická nejvyšší soutěž se nezastavuje ani ve středu. Po předehrávce mezi Brightonem a Tottenhamem pokračuje program 35. kola soubojem Bournemouthu s Manchesterem United. Hosté stejně jako Spurs o den dříve předehrávají kvůli víkendovému semifinále FA Cupu.

Oba celky se budou snažit odčinit víkendové neúspěchy. Cherries čekalo těžké utkání na Anfield Road s Liverpoolem, které podle očekávání ovládli domácí Reds. Pod výhrou se opět podepsalo trio Mané, Firmino, Salah, přičemž poslední jmenovaný zaokrouhlil svůj letošní ligový střelecký účet na 30 branek. V součtu s tímto zápasem čekají v Bournemouthu na vítězství již tři střetnutí v řadě.

Skromný celek to ale zase tolik trápit nemusí, protože na jedenáctém místě v tabulce mají na sestupové příčky pohodlný desetibodový náskok, který by jim pravděpodobně měl stačit. Svěřenci Eddieho Howea by však rádi zlepšili alespoň defenzivní činnost, neboť v lize udrželi čisté konto naposledy na konci ledna při duelu s Chelsea. V této činnosti svým spoluhráčům nepomohou zranění Adam Smith a Junior Stanislas

V červené části Manchesteru panují rozporuplné pocity. Aktuální druhé místo lze oproti minulým ročníkům rozhodně hodnotit jako progres. Problém však je, že porážka Rudých ďáblů s West Bromwichem Albion zajistila titul nenáviděnému městskému rivalovi City. Zmíněnou prohru lze navíc pokládat za ostudnou, protože Baggies se z mizivými šancemi krčí na poslední příčce tabulky.

José Mourinho a jeho mančaft po vypadnnutí v osmifinále Ligy mistrů čeká poslední příležitost na zisk trofeje v rámci FA Cupu. Soustředit se však stále musí i na ligu, kde svádí boj o lepší umístění s dalším rivalem, tentokráte s Liverpoolu. Mourinho oznámil, že oproti zápasu s West Bromem zamíchá sestavou. Do hry se tak dost možná dostanou ještě nedávno zranění Daley Blind a Phil Jones.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Fraser, Francis, S. Cook, Aké - Daniels, Ibe, L. Cook, Gosling - King, Defoe
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Jones, Lindelöf, Young - McTominay, Herrera, Pogba - Rashford, Lukaku, Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.55 - 3.79 - 1.84
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur  (úterý 20:45)
Anglická Premier League je ve své druhé polovině každoročně rozkouskována kvůli souběžně probíhajícímu poháru fotbalové asociace. Některé zápasy se tudíž musí dohrávat či předehrávat. Jedním z předehraných utkání bude i úterní klání 35. kola mezi Brightonem a Tottenhamem.

Vše nasvědčuje k tomu, že nováček soutěže z jihu Anglie vydrží mezi ostrovní klubovou smetánkou i pro další ročník. Seagulls aktuálně okupují třináctou pozici se sedmibodovým náskokem na propast, která vede zpět do Championship. Vzhledem k tomu, že do konce sezóny jim schází odehrát pouze pět zápasů, tak se zdá, že zajištění záchrany by měla být již pouze formalita. Nic by na tom neměla změnit ani sobotní prohra v prestižním duelu s Crystal Palace.

V Selhurst Parku vyhráli první poločas Eagles v poměru 3:2. V tom druhém pak Brighton mohutně usiloval o remízu, což se mu však nakonec nepodařilo. Velké šance spálil především kanonýr Glenn Murray. Přesto by se měl v úterý objevit v základní sestavě, v níž bude určitě chybět suspendovaný Davy Pröpper. Zranění do hry nepustí dlouhodobé marody Steva Sidwella a Izzyho Browna.

Kohouty dělí podobně jako Racky sedm bodů od příčky, která pro ně dělící linií mezi úspěchem a neúspěchem. Svěřenci manažera Mauricia Pochettina drží čtvrté místo a mnoho jim nechybí k tomu, aby se potřetí v řadě kvalifikovali do Ligy mistrů. Důležitý krok k tomuto cíli učinili Spurs před dvěma týdny na Stamford Bridge, kde vrátili domácí Chelsea porážku z Wembley v úvodu ročníku.

Naposledy však Tottenham padl, když nad jeho síly byl Manchester City, který si díky výhře i následnému zakopnutí městského rivala United zajistím s předstihem ligový primát. Otázkou je, s jakou sestavou vyrukuje Pochettino proti Brightonu, neboť již v sobotu čeká jeho hráče semifinále FA Cupu s manchesterskými Rudými ďábly. Jisté je, že na Falmer Stadium nenastoupí Danny Rose ani Harry Winks. Zpět je naopak Fernando Llorente, který zmeškal střetnutí s Citizens kvůli osobním důvodům.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Schelotto, Duffy, Dunk, Bong - Stephens - Knockaert, Groß, Locadia, Izquierdo - Murray
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Sánchez, Vertoghen, Davies - Wanyama, Dembélé - Alli, Eriksen, Lamela - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.22 - 4.20 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City33283293:2587
2.Manchester United33225663:2671
3.Liverpool FC342010478:3570
4.Tottenham Hotspur33207665:3067
5.Chelsea FC33186957:3360
6.Arsenal FC331661162:4554
7.Burnley FC331410933:2952
8.Leicester City3311101249:4743
9.Everton FC341191439:5442
10.Newcastle United331181435:4241
11.AFC Bournemouth349111441:5638
12.Watford FC341071742:6037
13.Brighton & Hove Albion338111431:4635
14.West Ham United338111441:5935
15.Huddersfield Town34981727:5435
16.Crystal Palace348101636:5434
17.Swansea City33891627:4633
18.Southampton FC335131533:5328
19.Stoke City346101831:6428
20.West Bromwich Albion344121827:5224
Zbývající zápasy
09.05. 20:45Chelsea FC - Huddersfield Town

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (522)

Přidat komentář
tuny

1. pro Lucase Mouru dnes v základu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez debát. Lamela proti City veľmi zle.

Reagovat
Mates_Matesović

Je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste je o cem hrat v nejlepsi lize na svete ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre že sa pýtaš. Hrá sa ešte o body.

Reagovat
smazaný uživatel

V nejlepší lize světa je o CO hrát, ne o čem hrát to tě na základce neučili nebo jsi tam nechodil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, na zakladce kam jsem chodil nic takoveho nebylo.

Reagovat
fenixLFC

to je co za kolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs kolo

Reagovat
vodka

to by mělo být dávno všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by tam být dost zajímavý způsob točení piva

https://www.youtube.com/watch?v=B-sOgG3h6l0

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC: Lloris (C), Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Wanyama, Sissoko, Eriksen, Lucas, Son, Kane. #COYS

Reagovat
Mates_Matesović

Toby, Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Son i Moura v zakladu? asi mrknu

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, mohli by ste dať tento článok do PL sekcie.

Reagovat
Mates_Matesović

Wanyama tzv. na Rockyho... Jo a Aurier

Reagovat
Mates_Matesović

Davies ultrašpatný dneska

Reagovat
Miguel19

Slippy K.

Reagovat
Cobra

Ta záloha ve složení Wanyama-Sissoko je naprosto k smíchu, stejně tak jako výkony Eriksena, Auriera a Kanea.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane dostal 1 normálnu prihrávku.

Reagovat
Cobra

Hráč jeho kalibru by si měl šanci vytvořit i sám, nehledě na to, že do těch soubojů s obránci nechodí ani na 70%.

Reagovat
smazaný uživatel

na dorazaca malo

Reagovat
Mates_Matesović

Tragédie, Wanyama s Davies výkon na úrovni divize. Pochválit jde možná tak Eriksena s Lucasem, jinak bída.

Reagovat
Cobra

Eriksena? Za co?

Reagovat
smazaný uživatel

asi za tu prihravku na Kanea pri priamom kope

Reagovat
Mates_Matesović

Jako jeden z mála se snaží něco vymyslet a zatím nic neposral (jo, ta laťka je dneska hodně nízko).

Reagovat
Cobra

Ok, já se asi dívám na jiný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen najslabší na ihrisku.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi slabý polčas Tottenhamu. Nikto si nenabieha a úplne zlyháva moment prekvapenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, dobrá šanca v závere pre Sona. Hráči nech si obujú železné, každý jeden sa šmýka jak na horskej dráhe. Brighton hrá dobre takticky, dokážu si prihrať a sú dobre pripravený.

Reagovat
Kuba94

Má to cenu zapínat slepice ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne lepsi nez autobusaky s obcasnym zarazenim rychlosti 2.

Reagovat
Cobra

Sooooooooon.

Reagovat
smazaný uživatel

To je gól.

Reagovat
Mates_Matesović

Auriere, jdi do prdele

Reagovat
Miguel19

Aurier je strašně hloupý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

koľká už chyba Auriera.

Reagovat
Mates_Matesović

Lloris je mistr v "šáhnu si, ale nechytim"

Reagovat
Cobra

V 55 minutě můžu s klidným svědomím říct, že toto je nejhorší zápas Eriksena v našem dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tri štandardky z výhodných pozicií, a čo z toho?

Reagovat
smazaný uživatel

Centre na Lucasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen dpč už.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem prečo hrá Kane v posledných zápasoch až tak hlboko.

Reagovat
smazaný uživatel

Viditeľne nie je fyzicky vporiadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj sú nejaké správy? Všimol som si trochu horší pohyb. Dnes bol z neho záložník.

Reagovat
Mates_Matesović

Zoufalost

Reagovat
Cobra

Normálně jsem přál výhru Brightonu. Tento výkon byl výsměch.

Reagovat
niflheim

Že by dneska konečně Marťa základ a Sanchéz tribuna?

Reagovat
cristiano.K.

Marťana máte na lavičce

Reagovat
niflheim

Reagovat
Nikikrew

heh na toho Sancheza je tu dobry hate

Reagovat
mithro

Back four Darmian, Blind, Bailly, Shaw

Front three of Rashford, Lingard, Martial

From our usual friendly team leaker

prva reakcia - One of our better midfields to be fair.

Reagovat
cristiano.K.

dnes Ibe dva goly

Reagovat
Taiger

Vyjebanej troll ten Mou, na co jsem Lukaka kupoval?

Reagovat
smazaný uživatel

a to mu niekto dal Triple Cpt.

Reagovat
Busby babes

dobre si udelal.

Reagovat
mithro

david kapitan. ale inac to bude podla zostavy hrozna zabava

Reagovat
niflheim

Anderko nádherně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten gol hlavne zaridil Rashford, kterej zabojoval u lajny a pak vybojoval roh

Reagovat
Nikikrew

Jasná penalta pre Cheries, neskutočne

Reagovat
pingla

no jestli bude hrat Martial porad takovou sracku, tak nech radeji tahne

Reagovat
Kaze

Tak prave protoze moc nehraje. Potrebuje snuru zapasu.

Reagovat
stiflerovamama

Sudi

Reagovat
JessePinkman

Na hru United se nedá bohužel dívat. Je to zkurveně moc profesorský, žádnej sprint, žádnej mrd, atmosféra o ničem. Rád bych si zapl anglickej fotbal, ale zlatý Schalke.

Reagovat
vodka

Ty jo, ale Burnley má obrovský overachievement, sem si znova projel jejich kádr, tam prostě není ani jeden top hráč a oni si to dají ne evropskou ligu

Reagovat
blade115

Však to taky bude příští rok pořádná ostuda... Nedivil bych se, kdyby vypadli ve skupině a ještě spadli do Champu, pod tlakem většího množství zápasů.

Reagovat
vodka

zase, u nich máš aspoň jistotu, že ty zápasy neojebou jak west ham a everton, protože pro drtivou většinu hráčů je Burnley jediná možnost, jak si kopnout v evropě a navíc u nich odchozený zápas nepamatuju + faktor toho hodně agresivního stylu a vysoké fyzičnosti může být zajímavý. Koneckonců Stoke si evropskou ligu docela dávali ve skupině a to i v sestavách se zálohou Delap, Palacios, Whitehead

Reagovat
blade115

To je pravda, ta motivace bude velká. Ale dost bude záležet, už koho dostanou do skupiny. Taková Sevilla nebo Lipsko by je asi zničily. Naproti tomu někomu by ten jejich buldočí styl vůbec nemusel sednout. Taky ale hrozí, že ten náročnější program budou v létě řešit příchodem drahých průměráků a dopadnou jak mnozí před nimi. Ona to je dvousečná zbraň pro tyhle kluby. Životní zkušenost, ale taky šance, že si dají šíleně na hubu.

Reagovat
Swarley

tak zase třeba v obraně měli slušnou marodku a povedlo se jim to víceméně v pohodě zalepit...

Reagovat
vodka

+ odchod Keanea zalepili úplně bez problémů a ten v EFC vypadá napůl jak materiál pro champ. U nich je to strašně dané tou super organizací obrany, takže jak Mee, tak Tarkowski jsou pomalu mezi nejlepšíma stoperama ligy, přitom individuálně tam tolik kvality prostě nevidím.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mates_Matesović

Šílené po hubě si ty týmy v prvý řadě daly z toho důvodu, že EL majitele namlsala a začli do kádru sypat brutální prachy s vidinou LM. To podle mě u Burnley nehrozí, jejich vedení odvádí dlouhodobě skvělou práci a z tohodle úspěchu by se neměli posrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zas diky tomu, ze tam nikdo vylozene nevyskakuje individualne by mohli ten kadr udrzet pohromade.

Reagovat
Mastný Chobot

a keď to porovnáš s takým Sotonom, WHU alebo Watfordom...

Reagovat
vodka

+ to skóre 33:29 a s tím mít 14 výher a 10 remíz

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

Super, cize dnes nas moze Burnley predbehnut, jesus

Reagovat
Nikikrew

https://www.youtube.com/watch?v=_lf75EYGvXU

Zaujimave, Liverpool uz predstavuje nove dresy zatial co my si to tak vzdy nechavame na Jul mam taky pocit

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Bandita_Harry

ten limec a hlavne ten gombik je nieco hrozne s rozopnutym sa to este da ale na tohto rocne sa nechytaju....

Reagovat
Busby babes

Alonso dostal 3 zapasy.

Reagovat
slavex

A do trestu se počítá už i ten dnešní?

Reagovat
Busby babes

asi jo.

Reagovat
Miguel19

Tak snad aspoň jeden zápas Emerson

Reagovat
slavex

Řekl bych, že nastoupí už dnes. Ale na FA Cup tam dá beztak Zappu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je super zprava

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že to řeší, přitom se milion takový zákroků nepíská a nedošetřuje se to potom.

3 zápasy jsou rozhodně zbytečně moc

Reagovat
Busby babes

hele co ten Vieira do Arsenalu? Nekde jsem to zahledl, je to uplna blbost nebo by to mohlo byt realny?

A je to pro Arsenalisty dobrej napad, spatnej napad nebo jakej je to napad?

Reagovat
Bandita_Harry

Arsenalovsky napad

Reagovat
J0EL

Vymenit Wengera za kohokolvek (okrem Mourinha) je ten najuzasnejsi napad na svete.

Reagovat
Lacko_Boh

je to napad co by zavrel picu fanusikom. Ale radsej by som bol za to aby AW ostal ako prisiel Vieira.

Reagovat
Mastný Chobot

ale zavrel by si piču, hej?

Reagovat
Lacko_Boh

*random vtip o tvojej skurvenej manke* a ty? podel sa

Reagovat
Mastný Chobot

mne nezavre piču nikto, ja budem pičovať stále

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Chelsea team: Courtois, Azpilicueta, Cahill (c), Rudiger, Moses, Kante, Bakayoko, Emerson, Pedro, Morata, Giroud.

Tvl, to bude jízda.

Reagovat
RKBoy

najtechnickejší obranca súčasnosti Cahill v strede , top playmaker Bakayoko , naprosto top fit Emerson,a vynikajúci Pedro.. asi si pripravím antidepresíva ,mám ich brat len raz do dna ,ale jebat.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Snatus

Conte už na to sere.

Reagovat
RKBoy

tak ono to zmysel dáva, v Nedelu sa hrá semi FA cupu,tak doležitích hráčov šetrí,ale je fakt ,že sa na túto zostavu pozerá velmi tažko a s vysokým tlakom.

Reagovat
Snatus

Když už teda šetří klíčové hráče, tak mohl aspoň zkusit 2-3 mladíky.

Reagovat
smazaný uživatel

to je taková sračka , že to skončí 5:0 pro nás

Reagovat
Whitemedia

nebýt tam ten Emerson, tak to ani náhodou nezapnu..

Reagovat
Snatus

Reagovat
Squinty

Reagovat
Swarley

plastic fans

Reagovat
Whitemedia

sledoval jsem Chelsea nonstop asi deset let, i v té příšerné sezoně 15/16 jsem nic nevynechal.. ale v letošní sezoně mě ten fotbal celkově přestal dost bavit no..

Reagovat
hona.kub

Já byl osobně u památné prohry se Sunderlandem doma, aspoň sem po špílu vynadal Čelůstkovi, kterej se naštěstí pro něj omluvil,podepsal na lístek a udělal si se mnou foto

Reagovat
Snatus

Reagovat
hona.kub

A to nám jde o stažení náskoku KFC na 5 bodů, Antoníne Antoníne,co mi to děláš....

Reagovat
Free_player

Reagovat
off-olda

Už jsem chtěl píčovat, že Morata zase padá a on to Oliver.

Reagovat
Miguel19

Cahill

Reagovat
Hokaido

Albrighton fakt hraje RB.

Reagovat
Svatej

Vsak uz se pripravuje na prestup k nam

Reagovat
Miguel19

Easy

Reagovat
off-olda

Co to bylo?

Reagovat
Trapper

Gól měsíce.

Reagovat
Miguel19

Giroud si Moratu maže na prsíčka.

Reagovat
off-olda

Pedro je nejhorší exekutor rohů v historii fotbalu.

Reagovat
Kowe
Reagovat
RKBoy

Bakayoko tam posobí ako zmatený pubertiak ,ktorý hrá futbal len tak pre srandu..

Reagovat
Mastný Chobot

tak to s ním musí byť dobrá nuda potom

Reagovat
Miguel19

Pedrito Joga Bonito.

Reagovat
Miguel19

Ale ale, pane Kanté. Pěkná střela.

Reagovat
Mastný Chobot

emerson vyzerá kvalitne

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá slibně, burnley nemá nic, no klasický 1. půle od CFC, tak snad se to po půlce zase nezhroutí.

Na to že to co nastoupilo je snad nejméně kreativní sestava za dlouhou dobu(i více než sezonu) nastoupila, hraje se poměrně dobrý fotbal dopředu, byli šance na další gol.

Co mě štve je, že Morata do týmu kromě golu(moc jich nebylo) nic nepřinese, balon většinou neudrží a pokud ho udrží tak sobčí do poslední chvíle.

Reagovat
slavex

No neřekl bych, že hrajem poměrně dobrý fotbal. Se štěstím jsme skórovali a od té doby si to tak nějak hlídáme. Hra se mi ale vůbec nelíbí.

Jinak Baka možná plní Conteho pokyny, co se týče vykrývání prostoru, ale jakmile má balon na noze, tak je to hotová pohroma. Jsem zvědavý, jestli z něj někdy bude opravdová posila.

Reagovat
Mastný Chobot

Atletico Madrid are charging Arsenal fans £79 to attend the Europa League semi-final 2nd-leg in Spain.

Arsenal charged Atletico Madrid fans €45 (£39) to attend the 1st-leg in London.

@Arsenal subsiding £42.50 of the £79 that Atletico Madrid are charging #afc travelling fans for a ticket.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Ondiis

Reagovat
TopinB

Reagovat
Fenri

Reagovat
off-olda

Cahill

Reagovat
Mimalu

Alvaro

Reagovat
Miguel19

Morata

Reagovat
Mastný Chobot

to je čurák sebecký

Reagovat
off-olda

Morata

Reagovat
Kluivert9

Fernando Morata

Reagovat
off-olda

Torres >>>> Morata

Reagovat
off-olda

Vraťte nám Torrese!

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
RKBoy

on je totálne mimo,vobec nezvláda ten tlak byt jednotkou.

Reagovat
RKBoy

toto je snád už 10. samostnatný zájazd v tejto sezone čo zadrbal.

Reagovat
off-olda

Kanté jak to rozdává ale

Reagovat
janinho

no dobre morata... este poprosim vyplakavaj ako si si zasluzil byt jednotkou v utoku v reale...

Reagovat
off-olda

Tak konkurence je Benzema. To nevidím rozdíl.

Reagovat
Svatej

Malej, ale je tam

Reagovat
janinho

Morata bol dobra 2jka... v zapasoch proti slabsim timom la ligy. tam sa mohol kludne realizovat a aj tak tam pozahadzoval niekedy neuveritelne veci. prave preto nie som prekvapeny co vsetko zahodil v PL.

Reagovat
Svatej

Kante je silene dobrej.

Morata fakt omyl... snad nam nebude jeho prodej trvat x let jako u Torrese, u kteryho jsme odmitli uznat chybu..

Reagovat
vilp

Co zase udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

nedal gol

Reagovat
Svatej

Bezel 50 metru uplne sam na branu bez atakovani a netrefil ani branku. Nejhorsi na tom je, ze posledni dotyk udelal hrozne.dlouhej a golman se posral, takze ani nevybehl tolik, jak mel. Fakt o moc snazsi to mit uz nemohl..

Reagovat
vilp

Tak jsem si to našel. Zajímalo by mě, proč se potom na lavičce tak hezky vztekal.

Reagovat
off-olda

Od poloviny hřiště běžel sám. Zbytek si domysli.

Reagovat
Svatej

No...a ted ten jeho bulshit boli zas vic

Reagovat
Mimalu

hmm

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Miguel19

Střela 3 metry vedle a gól. To proti nám hraje Chicharito?

Reagovat
off-olda

Jeden lepší než druhej...

Reagovat
Matić

Klasika, tohle ještě prohrajeme...

Reagovat
Mimalu

Moseeeeeeees

Reagovat
Miguel19

Mojžíš

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
off-olda

Giroud ten škorpion.

Reagovat
Trapper

Reagovat
off-olda

Conte Posadil to dřevo dřív, než odešel Wood.

Reagovat
Miguel19

Cahill se taky snaží prohrát jak to jen jde.

Reagovat
mikelinos

Wtf, až na jednu chybu, kterou sám uhasil hodně slušný výkon od něj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Slušně nezvládá

Reagovat
off-olda

Baka teď docela famózně vybojoval...

Reagovat
Svatej

Hazard hraje bezvadne

Reagovat
vilp

Akorát bylo vtipné, jak tam Kanté táhl brejk tři na dva, na jedné straně Hazard, na druhé Zappacosta a on to pošle jemu.

Reagovat
off-olda

Edena to asi dnes baví

Reagovat
Svatej

Hazard hraje dneska na nizsi obtiznost?

Reagovat
Kucka

Soton zklamání, trochu jsem čekal, že aspoň ve druhé půli zatlačí na 3 body, dnes to bylo hratelné

Reagovat
Mastný Chobot

nj, jak keby dnes ani nehrali

Reagovat
Mastný Chobot

kokot oni fakt hrali

Reagovat
blade115

Mastnopust, pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
slavex

Kanté byl dneska super, Moses taky odehrál solidní zápas, ale jinak byla hra směrem dopředu až do příchodu Edena celkem bída. No a Morata, to je prostě hrůza. Ten musí být psychicky úplně v hajzlu, protože nejenom že nedá stoprocentní tutovku, ale on má velký problém v klidu podržet míč nebo smysluplně nahrát. Snad se z toho ještě dostane, na začátku sezóny se nejevil vůbec špatně.

Reagovat
Malresi

Tak snáď to proti WBA prelomíme, vezmeme 3 body a pošetríme aspoň niekoho z trojice Salah,Mane,Firmino.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmina asi

Reagovat
smazaný uživatel

Článek k semifinále FA Cupu bude?

Reagovat
Taiger

Liverpool line up leaked

Karius, Gomez, Van Dijk, Klavan, Moreno, Henderson, Milner, Wijnaldum, Salah, Mane, Ings

Reagovat
Taiger

Jináč OT k fantě: Kolik hráčů vám nastupuje, já horko těžko postavím 5 frajerů

Reagovat
Coutinho10

já udělal 2 transfery, abych mohl mít kompletní 11ku, ale problem je v tom, že podle ty sestavy LFC bych prisel o Robertsona a Firmina, takže asi 9 hracu...uvazoval jsem, ze bych je i prodal, protoze jsem to info zaznamenal už včera večer, kdy jsem ty prestupy delal, ale financne by mi to nevychazelo, tak jsem je tam i presto nechal....tak uvidime

kazdopadne v ty nasi H2H celkem naslapana big 4

Reagovat
Taiger

Jsem prohrál proti Ondiisovi, páč jsem šel -12 za transfery, tohle kolo -8, to je hrozná bída.

Doufám, že Salah dneska vynechá s gólama, riskuju a pásku dávám Sterlingovi.

Reagovat
Coutinho10

jsem se právě divil, že si se pustil až do takovyho řezu a -12 bodů je dost....já max. těch -8, ale to fakt vyjmečně...jinak ty -4 je vpoho...měl jsem to minule a i ted a kapose jsem dal taky Sterlinga koukam, ze ted hraju proti Mikelovi, tak podle toho, jakej ma tym by to mohlo bejt snad klidnejsi nez minule s Kiwwim

Reagovat
Taiger

V konečným součtu se mi to vyplatilo, páč bych bez těch posil měl mnohem míň, ale v h2h jsem se kvůli tomu propadl no. Já mám Poupata proti sobě, uvidíme, jak to půjde.

Reagovat
Coutinho10

jj....j Maresma tam taky nebezpečně číhá...53 bodů taky neni málo, takže ho můžeš aspoň odstřihnout ale pro mě by bylo asi lepší, kdyby to bylo obráceně

Reagovat
Taiger

On dá pásku stopro Salahovi, takže to bude čistě Salah vs Sterling, čí cpt bude mít víc bodů, ten taky vyhraje. Snad se Mo neustřelí moc.

Reagovat
Coutinho10

j uvidime už aby to aktualizovali a šlo vidět sestavy

Reagovat
mikelinos

jestli tě to uklidní, tak ti rpozradím, že mám cpt taky Salaha

Reagovat
Taiger

Reagovat
Coutinho10

ajajaj

Reagovat
Coutinho10

tak Maresma překvapil a dal Saného to budete mít hodně zajímavej duel kapitánů z jednoho týmu

Reagovat
Taiger

Navíc já mám handicap -8, Sterling musí bejt lepší a ještě mi musí zahrát něco ostatní hráči.

Reagovat
Coutinho10

j na to, že ti hraje jenom 6 hráčů to je celkem velkej hcp

Reagovat
Ondiis

a to jsem na fantu zapomněl

Reagovat
Taiger

Dej pokoj

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hokaido

Já tohle kolo úplně vynechávám a o fantu se nestarám. Snad to nějak přežiju a nepropadnu se úplně všude, protože mi bude hrát tak maximálně 5 hráčů.

Reagovat
Coutinho10

takhle lacino dat 3 body Counterovi

Reagovat
Hokaido

To se omlouvám, ale musel bych jít fakt hodně do minusu a zase bych neměl hráče na příští DGW, takže jsem to prostě vypustil.

Reagovat
Coutinho10

jo nedá se nic dělat no

Reagovat
Taiger

Counterovi to dávají všichni zadarmo.

Reagovat
Kluivert9

Bez Firmina 10

Reagovat
smazaný uživatel

Hraju Free Hit, takze vsichni. V draftu pak 10 hracu.

Reagovat
13

pošetřený free hit

V tomhle kole bych měl mohutně postahovat ty, kteří ho neměli.

Reagovat
Coutinho10

Liverpool team: Karius, Gomez, Klavan, Van Dijk, Moreno, Milner, Henderson, Wijnaldum, Mane, Salah, Ings.

Substitutes: Mignolet, Lovren, Firmino, Oxlade-Chamberlain, Robertson, Solanke, Alexander-Arnold.

tak spekulace potvrzeny....Lovren, Arnold, Robertson i Firmino odpocivaj

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol aj Salah.

Reagovat
Coutinho10

no kdyby Burnley nebo Saints posledne něco uhráli proti Chelsea, tak si myslim, že ho možná i šetřil taky, ale takhle oni získali 6 bodů z venku a ještě budou kousat, takže je potřeba odpovědět stejně a když bude brzo rozhodnuto, tak ho klidně může kolem 60. minuty stáhnout, ale osobně si myslim, že WBA předvedou dnes hodně dobrej výkon a nečeká nás nic lehkýho, protože maj asi poslední šanci ještě zabojovat o záchranu...

Reagovat
ďuriLFC

Ani keby vyhrali všetky 4 zápasy tak sa nezachránia

Reagovat
Coutinho10

j asi ne...nezkoumal jsem úplně los jejich konkurentů, ale je to tam celkem nabouchaný, takže šanci maj, ale je malá

Reagovat
oli9

Ings no snad konečně překvapí ..radši bych tam viděl Solankeho

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že by sa Rondon presadil aj v lepších kluboch ako WBA?

Reagovat
Mastný Chobot

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

Ings!

Reagovat
stiflerovamama

Dannyyyy

Reagovat
REPLIKATOR

Ings konečně

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaal Danny Danny Ings nesel mi naladit EN stream ze Sport365, takze jsem to videl aspon z opakovacky

Reagovat
Mercury

super příběh

Reagovat
Coutinho10

a abych ho dokoncil, protoze ten EN sem tam nerozjel, tak jsem si vzal nakonec arabskej stream

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Po 930. dnech, finally Danny!

Reagovat
Taiger

A rychle vystřídat Salaha

Reagovat
Coutinho10

twl snad bude Virgil ok

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Rondon, hrat s takovyma jalovyma hracema

Reagovat
Coutinho10

ufff...ted to tam Milner moc nezvladl...jeste ze to nedali

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

twl Danny byl si sam

Reagovat
vladis271

Nech uz moreno zmuzne niekam do spanielska, strasny traged. Celkovo tie nahrady do obrany su chabe.

Reagovat
Kowe

Ings sice gól, ale jinak hrozný dřevo, balon ho vůbec neposlouchá. Milner dneska taky bída, bránění oproti zápasu City tak poloviční a rozdal už pár naprosto nepřesných přihrávek. Klavana s Morenem omlouvá sice to, že jsou oba nerozehraní a taky nesehraní spolu, ale taky slabota od obou. U Morena mě nejvíc sere, že místo aby bránil tělem a šel do souboje pak, tak startuje snad za každým míčem, což ho samozřejmě pak stojí propadnutí, když balon netrefí.

Reagovat
Coutinho10

ted to mel Salah palit z prvni po narazecce Maneho

Reagovat
smazaný uživatel

Hegazi

Reagovat
Minister

Hegazi lol

Reagovat
vladis271

Mali sme kopat pecku a wba malo byt v 10tich, rozhodca strasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

To bylo pěkně hnusné. Díky Bohu, že ten klub už padá.

Reagovat
Coutinho10

Firmino na plac

Reagovat
mikelinos

zdravím Coutinha10

Reagovat
Coutinho10

nevadi ten rozdil nebude takovej, kdyz ho tam mam taky

Reagovat
Coutinho10

z druhyho zapasu 2 cisty konta pro CP a tvuj kapitan Salah uz je vynulovanej

Reagovat
mikelinos

vypadá to, že jsi vyhrál

Reagovat
Coutinho10

j rozehrany to mam dobre a hlavne kapitan jeste ve hre, coz je asi klicovy...tak uvidime

Reagovat
Coutinho10

hahaha King Saaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

Record-breaker

Reagovat
fenixLFC

este nie

Reagovat
smazaný uživatel

V jednej sezóne sa mu podarilo skórovať proti najväčšiemu počtu tímov.

Reagovat
KingMaster13

Kdo kdy dal nejvíce golů za sezonu v PL?

Reagovat
Setwo

Hegazi totalny kokotko snad si uz v PL nekopne najprv Ingsovi past do brucha teraz Salahovi ruka do tvare

Reagovat
Coutinho10

twl si celkem zahravame

Reagovat
nani92

Reagovat
mithro

Reagovat
diastan

Jestli chteji dalsi rok bojovat o titul, tak by meli s takovyma zapasama neco delat

Reagovat
Setwo

Rondona brani Firmino... preco ho neprebral nejaky stoper ?

Reagovat
Coutinho10

si fakt delaj prdel

Reagovat
Kowe

Wba zaslouzene. Vykon lfc naprosto ubohej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Doufám že to WBA spadne, hnus

Reagovat
smazaný uživatel

No nič. Snáď v utorok rímsky gladiátori Kloppovi a spol. poriadne zatopia

Reagovat
fenixLFC

omg, rimski gladiatori

Reagovat
blaugrana

Nominatív množného čísla ešte nepreberali.

Reagovat
fenixLFC

to mi je fuk, ale tieto trapne spojenia...rovnako ako ten kripel co pod zapasmi AS furt saskuje s podobnou tematikou

Reagovat
smazaný uživatel

Taký Nainggolan sa niekedy ako gladiátor správa. Rafinha by vedel rozprávať,

Reagovat
SaianSupaCrew

Proč hned kripl dios mio? Jen proto, že ti jeho komentáře nejsou po chuti? Kolik ti je, 14?

Reagovat
fenixLFC

pretoze to je debil

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
RKBoy

ja som vedel ,že to tí chlapci Liverpoolský v sebe stále majú,vesmír je zas v poriadku.

Reagovat
avicii

Slabota dnes.. A rozhodca este horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád že jsi zemřel. Tvé songy byly hrozně otravné a generické.

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

A co pocuvas ty?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

kto bránil rondona? dejan?

Reagovat
Kixi Syhimour

Bobby podle mě

Reagovat
Kowe

nvm kdo ho bránil, ale pojebal to zase ten stejnej kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Čo myslíš?

Reagovat
Kowe

Podivej se na moment centru a pohyb obránců. Jantar stojí zase metr za linií.

Reagovat
ernyyyy

Já viděl záběr jak Lovren vyběhl jako první moc brzo,takže kvůli tomu nebyl offside Rondona

Reagovat
Swarley

Klopp?

Reagovat
13

Vtipe vylez.

Reagovat
kiwwi

Klopp!

Reagovat
13

Vzdávám se kluci, zasranej Klopp, mít tak na lavičce taktika jako je Mourinho.

Reagovat
blade115

Nevzdávej se a radši mu jdi otevřít.

Reagovat
kiwwi

... tak by ste možno boli pred United

Reagovat
Gunner14

Spurs are the first team in FA Cup history to lose eight semi-finals in a row.

Reagovat
Mastný Chobot

A hlavne sú prvy tím v histórii FA Cupu, čo prehral semifinále doma

Reagovat
FCSL

Tak dneska snad hromadný šetření na EL

Reagovat
j_mrazik

Klopp a Ings se vymlouvají na suchý trávník.

Reagovat
mithro

akurat som to videl v MOTD, nefukalo ale suchy travnik, tam sa neda hrat

Reagovat
Swarley

pán nám už nějak definitivně liverpoolovatí...

Reagovat
j_mrazik

Najednou ten Xavi není tak hroznej, když slyší tyhle frajery.

Reagovat
Swarley

asi jim v tu chvilku nedochází, jak debilně to vyzní

Reagovat
Busby babes

A jeste se WBA snazilo, pritom uz body nepotrebuji...

Reagovat
cristiano.K.

a já myslel, že tyhle týmy se snaží jen proti vám

Reagovat
Busby babes

ja prave taky. ocividne ne.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Zaschrona

Klopp zas a znovu potvrdil jaky je to nesympaticky klaun a ubozak. Tenhle rozhovor je naprosto neuveritelny.

https://www.theguardian.com/football/2018/apr/21/west-bromwich-albion-liverpool-premier-league-match-report

Reagovat
Busby babes

Nejlepsi je, ze se WBA porad muze teoreticky zachranit. Je to kokot. btw, kde jsou obvykli strazci moralky?

Reagovat
cokoliv

nejlepší je že Klopp nezvládl a vysmívá se mu tu někdo, kdo nezvládá v pravidelném cyklu (zasch + trenéři evertonu) a patologický obhajovač čehokoli co se týká united, ruku na srdce, být to článek o mourkovi tak už tady jedeš svoje deluded řeči

Reagovat
Busby babes

Rict to Mourinho tak ke to tu do peti minut po zapase s ironickym komentem od Countera nasledovane 15 palcovaci z rad Liverpoolu a Chelsea.

Btw a v poradku, kdyz,placne picobinu at mu to natrou a delaj siz nej srandu. Ke Kloppovi mame pak brat nejaky ohledy a kdyz placne picovinu, tak si z nej srandu neudelat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ze jsem extremne naivne zral Martineze klidne uznam, ale ze bych neco nezvladal? A taky by me zajimalo, jak to presne ma souvislost s Kloppem.

Reagovat
Swarley

se fanoušci Liverpoolu budou muset naučit tanec deště, jinak s tím titulem v příští sezóně nevim nevim...a zároveň bez větru, to bude výzva...

Reagovat
Lacko_Boh

mozu popolievat slzami Mourinha po kazdej druhej tlacovke. Wheeeej, hehe. Raw sauce.

Reagovat
Swarley

když dají Mourinha, Conteho a Kloppa, tak to bude na vodní pólo

Reagovat
Lacko_Boh

ako sa motivujes ?

Reagovat
Swarley

samotný dar života jest mou motivací

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stiflerovamama

Povedať o suchom trávniku, že je suchý a o tom, že keď fúka vietor tak sa hrá zle, wow, hajzel jeden

Poviem ti, my keď hráme na suchom trávniku, vždy sa vrátim zo zápasu s celým krvavým bokom. A čo sa týka vetra, minule sme hrali zápas kde dosť fúkalo, nič príjemné, polčas keď sme hrali proti vetru sme prehrávali 1:0, druhý polčas keď sme hrali s vetrom sme to otočili. Dokonca aj v novinách napísali, že prvý polčas keď hrali domáci s vetrom.... a druhý polčas, aj hostia využili to, že hrajú s vetrom

Reagovat
Swarley

no pokud se vítr neotočí, tak je to pro oba soupeře pořád stejné, ne?

Reagovat
stiflerovamama

To samozrejme áno, ale často sa práve stáva, že ten vietor sa otočí.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Tohle je ten nejvic neskutecnej pribeh, kterej jsem tu kdy cetl

Reagovat
Godwinson

Co je na něm neuvěřitelnýho? Vtipný to ale je, no.

Reagovat
Zaschrona

Jsou to neuveritelny kecy. Nevidi si do huby. Ale protoze je media darling, projde to celkem bez povsimnuti...

Reagovat
cristiano.K.

ty vole prostě nezvládá, ztratil dvou golový náskok v poslední 15. minutovce, to zkrátka nezvládá spousta trenérů. Docela pochopitelné, vem si Pep, jak nezvládal prohru s United.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

na zamyšlení to je, když už i v Anglii mají suché trávníky

Reagovat
FCSL

Ospina - Bellerin, Koscielny, Mustafi, Monreal - Elneny, Xhaka - Iwobi, Ramsey, Welbeck - Lacazette

Reagovat
FCSL

Proč bez Auby? Jinak celkem zbytečně silná, hlavně at se nikdo nezraní

Reagovat
jacobT

Ked som vyhodil z fanty Ramseyho a Aubu dal ako kapitana?

Reagovat
Mastný Chobot

Prečo nehrá obabumerang? Wenger out

Reagovat
pepinho2

Aby se sehrál Laca s Welbeckem před EL

Reagovat
Taiger

Už to říkal před několika dnama, že nebude hrát, si zaspal?

Reagovat
Mastný Chobot

Fakt? Nezachytil, ja som falošný fanúšik

Reagovat
Edgewalker

Subs.: Macey, Mertesacker, Holding, Chambers, Maitland-Niles, Nelson, Aubameyang.

Snad Auba naskočí aspoň z lavičky.

Reagovat
Taiger

Nevím, proč se divíte, že Auba nehraje, jako kdyby to Arsene před několika dnama padesátkrát neříkal, že nebude hrát.

Reagovat
Lacko_Boh

nevsimaj si ich..

Reagovat
Taiger

Hold tight, my man

Reagovat
Lacko_Boh

milujem to

Reagovat
Trand

To zas bude na útočný polovině parádní podívaná.

Reagovat
Usty

OT: Blíží se moment, kdy Sky Sports přijde s tradiční posezónní montage. Nemá někdo přehled, jestli jsou někde uchovávaný starý? Třeba 16/17 jsem na YT nemohl najít.

Reagovat
Fenri

Nas herni plan je asi nastavenej tak, abychom zas tak kvuli Wengerovi nesmutnili Ta obrana je proste silena

Reagovat
Mastný Chobot

Mustafi je defenzívne neexistujúci objekt

Reagovat
Mastný Chobot

V tej obrane je to prehliadka futbalovej hlúposti (Mustafi, Bellerín), nedôrazu (Elneny, Xhaka), dlhodobo zlej formy (Kos) a diletantskej neschopnosti s tým niečo spraviť (Wenger).

Reagovat
Lacko_Boh

V každej zátvorke mal byť Xhaka.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Mastný Chobot

A od Iwobiho to je dnes ďalší 1/10 performance na úrovni štvrtoligistu, to je neskutočné. Bohužiaľ sa dnes pridáva aj Ramsey.

Reagovat
Edgewalker

Nový trenér bude mít práce jak na kostele

Reagovat
smazaný uživatel

ospina

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Edgewalker

Bulvár no. Hlavně mít senzační titulek.

Reagovat
Ondiis

Hart od 16. minuty zdržuje. To se taky jen tak nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka..

Reagovat
Ondiis

AMN

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Prý chce na hostování Lacazetta, tak se na něj přijel podívat

Reagovat
Taiger

Ty si hroznej šašek.

Reagovat
Mastný Chobot

Náš najlepší hráč je Welbeck nasledovaný Ospinom. Viac o výkone asi netreba vedieť.

Reagovat
Trand

Nachooooooo

Reagovat
Trand

Masuaku

Reagovat
Nikikrew

Monreaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mi přijde, že je Emirates docela dost prořídlý a přitom chodi prakticky pořád stejně lidí, jako třeba před sezonou nebo dvěma, kdy se mi zdálo, že je na každej zápas narváno... Nebývalý dřív řídký spíš horní patra? Z televize jdou vidět jen ty dolní, takze se to moc nepozná..

Reagovat
Trand

Pokud koukáš na čísla, tak ty jsou podobná pravděpodobně tím, že hodně permanentkářů už letos na zápasy nechodí, ale vzhledem k tomu, že mají lístky na celou sezónu, tak se to počítá jako prodaný lístek do statistik.

Reagovat
Fenri

Nachooooo

Reagovat
Taiger

Nachoooooooooo miláček

Reagovat
cejen13

Monreal > Messi

Reagovat
smazaný uživatel

nacho > alexis

Reagovat
Fenri

Iwobiiiii to je fakt magor

Reagovat
Taiger

Iwobi je strašně hovno hráč, táhni do háje už.

Reagovat
smazaný uživatel

je mlady, ma cas

Reagovat
Taiger

Reagovat
Lacko_Boh

Aubameyang, take off your jacket !

Reagovat
Taiger

Čech by to měl.

Reagovat
Coutinho10

Arnaut to je zabijak

Reagovat
Taiger

mikel zdraví

Reagovat
Coutinho10

zapletka zajimava, ale porad mam ve hre jeste kapitana, takze se tesim az vratim pozdrav jinak Arnaut mi to vraci aspon v draftu ale samozrejme H2H je priorita

Reagovat
Taiger

Tak už je to jasné

Reagovat
Coutinho10

jj podle predpokladu

Reagovat
mikelinos

gg

Reagovat
Coutinho10

kdybych ho ale nekoupil, tak si me mel...protoze Otamendi zase na lavicce, takze to asi rozhodlo...hlavne aby se dnes nejak neukopl ten tvuj Kennedy

Reagovat
smazaný uživatel

Tu obranu by nedal dohromady ani Benitez...

Reagovat
Edgewalker

lol

Reagovat
Lacko_Boh

nepaci sa mi ze utocime, 1:1 staci

Reagovat
jacobT

Pocitame este s inkadovanym golom

Reagovat
jacobT

aj inkasovanym

Reagovat
Taiger

Wwlbz je nejlepší forward po Olim v PL.

Reagovat
Fenri

Brankari se proti Arsenalu vzdycky snazi

Reagovat
Taiger

AAAAAAAAAAAAARON

Reagovat
Fenri

krasnej gol

Reagovat
Nikikrew

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Rice

Reagovat
cejen13

Má vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Hah, přišel jsem akorát

Reagovat
Taiger

Jo a Čech by to měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasticky Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

Ramboo

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

LAAAAAAACAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ako nestazujem sa, vo fante Monreal, Ramsey aj Lacazette

Reagovat
jacobT

Ja som Ranseyho pred tymto kolom vymenil

Reagovat
smazaný uživatel

ani sa necudujem, tiez som myslel ze nebude hrat, ale uz som nemal volne prestupy tak som ho nechal

Reagovat
Edgewalker

Hm, nějak mám opožděný ten stream

Reagovat
Edgewalker

Ehm.. Lacaaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

Vyměnil bych Iwobiho za Arnautoviče.

Reagovat
Taiger

Iwobi šel do hajzlu a hned se to rozsypalo.

Reagovat
Nikikrew

Nikdy

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Strasny picus Arnautovic

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s tím Stoke špatně? Dyť ty hráči, co tam jsou by měli mít na to hrát někde okolo desátýho místa. To všem odešla najednou forma, nebo je v tom něco víc?

Reagovat
smazaný uživatel

to sa pytam aj ja ohladom Sotonu

Reagovat
Counter

Kteří hráči tam mají na desáté místo? Tak tři?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím, PL nějak detailně nesleduju, ale minimálně o hráčích jako Butland, Zouma, Wimmer, Shaq, Berahino, se ještě nedávno mluvilo jako o velkých talentech.

A ta stará garda (Fletcher, Crouch), co je doplňuje taky vždycky podávala solidní výkony. Proto jsem překvapenej, že jsou takhle dole.

Reagovat
Counter

Crouch má 37 roků. Berahino dal svůj poslední gól v únoru 2016. Zouma se do toho aspoň zatím po vážném zranění kolene nedokázal pořádně dostat. Wimmer není žádné terno, akorát sedí na lávce. Za mě je dobrá trojička Butland, Shaqiri, Allen, případně Martins Indi, tím to hasne.

Reagovat
smazaný uživatel

A Sobhi

Reagovat
Counter

LACAAAAAAAAAAAAAAAAaaa

Reagovat
smazaný uživatel

nespoiluj

Reagovat
smazaný uživatel

danny je skvely, snad predlzi

Reagovat
Fenri

nejlepsi treti utocnik co si muzem prat

Reagovat
Mastný Chobot

chytil skvelú formu teraz, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

snad mu to vydrží a nezrakví se zase...

Reagovat
Taiger

LCAAAAACACACACACACA

Reagovat
Trand

Neskutečná apráda ode všech teď.

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey 11+9

Reagovat
Trand

❤❤❤

Reagovat
Mastný Chobot

snad predlzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Aubameyang zmenil zápas milujem ho

Reagovat
smazaný uživatel

laca ozil ked mu prisiel bff

Reagovat
smazaný uživatel

no jako do toho golu ramsese neudelal vubec nic

Reagovat
Taiger

Změnil ho odchod na lavičku někdo jiný, jméno nebudu zmiňovat ani.

Reagovat
Mastný Chobot

uz si zminil asi 50x

Reagovat
Taiger

Tady někdo přehání.

Reagovat
Counter

Ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej zapas jsme potrebovali

Reagovat
Nikikrew

Wenger doma sme fakt výborný

Reagovat
Taiger

Je vidět, že tam není Iwobi no.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo videt, ze tam je Aubameyang no

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

xhakuv pas na belleho

Reagovat
Taiger

S Iwobim 1:1, bez Iwobiho 3:0. Pretty much self-explanatory.

Reagovat
Frony

Hrál šíleně

Reagovat
Taiger

Reagovat
Trand

Na tuhle reakci Taiger čekal celej zápas.

Reagovat
Fenri

Ale je to pravda no

Reagovat
Taiger

Tak neni to pravda ale?

Reagovat
Trand

Já s tebou souhlasím jako, ale zas to nemusíš psát každých 5 minut. Já jsem momentálně na Iwobiho docela alergickej, ale u tebe to už hraničí s posedlostí.

Reagovat
Counter

Žádné hraničí, to je posedlost jak víno.

Reagovat
Taiger

Ale jakých každých 5 minut, dneska jsem mu věnoval jen 4 příspěvky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Jak hrál dneska podle tebe, Manny?

Reagovat
Frony

Tak já bych to normálně nějak neřešil, ale dneska to bylo opravdu hodně šílený

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Taiger

Sané benched, yes yes yes

Reagovat
diastan

Mendy by si konečne dnes mohl pár minut kopnout

Reagovat
MCFC_8

To by mohol...chyba mu 1 app aby dostal aj medailu, je mi ho luto ze tak dlho chybal, tak snad sa na par minut dostane

Reagovat
gocii

je neuvěřitelný že je arsenal v tuto chvíli první v domácí tabulce, sice je minimálně city ještě předežene, ale i tak to ukazuje že venku je to fakt naprostá katastrofa

Reagovat
Hachim Mastour

neukazuje

Reagovat
Taiger

STERLING ASSIST, POME JESTE GOOOLY

Reagovat
Taiger

STERLINGGGGG GOAL GOAL

Reagovat
diastan

Rekordy budou padat

Reagovat
Taiger

Nemohl si to dat Jesus? Si me obral minimalne o 12 bodu.

Reagovat
diastan

Reagovat
MCFC_8

Penalta pravdepodobne nemala byt tak nie

Reagovat
Horcmen

hrůza aspoň asistence, ale mohl ji mít Sterling

Reagovat
Taiger

Asistence, ale za to že nedal -2

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne

Reagovat
MCFC_8

Mendy Foden

Reagovat
Horcmen

no sláva, Jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pohodovy a krasny zapas klobuk dole.. fantasticka sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya ako za mlada

Reagovat
t0mmy33MCFC

we should pay him some more, pay him some more!! Yaaaya Yaaaya Toure

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mendymu sa bude este tyzden trast hlava ako ho vsetci "tlapkali"

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER CITY

MANCHESTER CITY

MANCHESTER CITY

MANCHESTER CITY

MANCHESTER CITY

Reagovat
smazaný uživatel

nový chant?

Reagovat
Lacko_Boh

Teda Rice *Slip* *Slip* *LeftHook* teba je vo futbale škoda, do ringu s tebou, človeče.

Reagovat
smazaný uživatel

Klaasen sa nedostane na lavičku ani teraz na konci sezóny? Ten si musel anglický futbal zamilovať...

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom defender Ahmed Hegazi will not be charged after appearing to punch Liverpool's Danny Ings in Saturday's draw at The Hawthorns.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze tebe jebe

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašné čo predvádza Everton. Ja by som nečakal ani na leto a urobil zmenu hneď.

Reagovat
smazaný uživatel

snad zostupia buducu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tazko .. jedine ak by nas dalej viedol Allardyce

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam že newcastle vyhrá nemám rád everton atmosféra ako v hrobe to na St.James parku nehrozí

Reagovat
Swarley

ale Wazza dneska hraje pěkně

Reagovat
Kuba94

Kolik sezón ještě odhaduješ v PL,případně další soutěži ? Má ještě co nabídnout stále ?

Reagovat
Swarley

ty jo, to fakt netuším a ani asi nemá cenu tipovat, protože mu samozřejmě přeju ještě hodně sezón a hlavně ho chci vidět pořád v PL...jako v některých zápasech už vypadal, že to snad není ani na základ v Evertonu...dneska se mi třeba zase hodně líbil...strašně bude záležet, jak to teď bude dál s Evertonem, kdo to bude dál trénovat a na jaké pozici by se případně využíval...

nabídnout má co, ale už je toho bohužel o dost míň než dřív...ale pere se s tím, tak uvidíme...

Reagovat
Kuba94

Na Everton nekoukám,ale jak si vede by mě zajímalo,myslíš že bude ten typ co bude chtít doklepat karieru někde v MLS ? Nebo to zakončí už v Evertonu ?

Reagovat
Swarley

určitě v Anglii, ale pokud na to mít nebude, tak moc nebude ani na výběr a musel by jinam...

Reagovat
smazaný uživatel

Na wiki uz je Fonseca trenerom Evertonu ...wtf??? https://en.wikipedia.org/wiki/Paulo_Fonseca

Reagovat
smazaný uživatel

ked to vravi wiki

Reagovat
Kluivert9

Nejen Zoro, ale už i Superman?

Reagovat
Kluivert9

Slimani a Perez = Pat a Mat

Reagovat
Swarley

jak mu to tam v prvním poločase blbě dával, po té debilní rozehrávce Pickforda...kdyby to dal dobře, tak by to byl stejně ofsajd nebo se mi to zdálo?

Reagovat
Taiger

Určitě se ti to jen zdálo.

Reagovat
Kluivert9

Je to možný, ale každopádně ti dva se vůbec nechápou a vždycky jeden vybere pro toho druhýho nejhorší možný řešení

Reagovat
Swarley

jo jo, super zápas od nich

Reagovat
Taiger

Kennedyho střídat poprosím.

Reagovat
Maresma

To je dement

Reagovat
Taiger

Tak to bylo těsný. Dobrej souboj ale.

Reagovat
Maresma

Přihrál Diame dneska jinak než šajtlí?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele