Premier League - preview 29. kola

05.03.2016, 08:27, aktualizováno 06.03.2016, 08:44
Previews
Anglická nejvyšší soutěž pokračuje dvěma nedělními zápasy. Crystal Palace přivítá Liverpool, zatímco Manchester United zajíždí na půdu West Bromwiche Albion...
Crystal Palace - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Impozantním skóre 9:0 z posledních dvou ligových zápasů se může chlubit Liverpool, jenž pod Jürgenem Kloppem stále střídá skvělé výkony se špatnými. Fanoušci Reds povzbuzeni o nečekaně jednoznačný skalp o titul bojujícího Manchesteru City doufají, že jejich oblíbenci prodlouží svou pozitivní sérii i duelem s neoblíbeným soupeřem - Crystal Palace.

Ačkoliv patřili Eagles v soubojích s Liverpoolem vždy na stranu outsiderů, v Premier League ho porazili již třikrát za sebou a celek z Anfield Road v Selhurst Parku zvítězil naposledy v prosinci 1997, tedy před více než osmnácti lety. Tehdy výhru družiny Roye Evanse zařídili Steve McManaman, Michael Owen a Oyvind Leonhardsen. Poslední vzájemné klání se odehrálo loni v začátkem listopadu a Pardewova ekipa v městě Beatles zvítězila 1:2.

Jenomže forma Crystalu z první poloviny sezóny je ta tam. Mužstvo z jihu Londýna dokonce od přelomu roku nevyhrálo a tak zle na tom není žádný jiný tým napříč Premier League až po League Two. Celkem čeká na plný bodový zisk již jedenáct utkání, a pokud bude podobným tempem pokračovat, může mít dokonce velké problémy se záchranou. Kdo by to byl před pár měsíci řekl.

"Proti Sunderlandu jsme se zlepšili," připomněl manažer Alan Pardew úterní výsledek ze Stadium of Light (2:2), kde jeho svěřenci přišli o výhru až v devadesáté minutě. "Někteří hráči se vrátili se zranění a pomohli nám učinit určitý progres. Je to jiný tým než před čtyřmi, pěti týdny," myslí si. Zkušený kormidelník se pak vyjádřil i na adresu nedělního soupeře. "Liverpool byl ve středu opravdu úžasný. Bylo vzrušující sledovat jejich vysoký presink, avšak to nemusí fungovat vždy," podotkl Pardew.

Jeho protějšek Jürgen Klopp po výborném výsledku s Citizens musí mírnit přehnaný optimismus. "Šest bodů (z předchozích dvou ligových zápasů) není nic světového. Trápí nás konzistentnost našich výkonů - to musíme zlepšit. Naše výchozí pozice není úplně nejlepší, ovšem stále ještě můžeme něčeho dosáhnout," doufá charismatický kouč, jenž právě proti Eagles zaznamenal svou premiérovou porážku na Britských ostrovech.

Klopp bude v neděli kromě dlouhodobě zraněných Joea Gomeze a Dannyho Ingse postrádat ještě záložníka Lucase Leivu. Naopak zcela fit by už měl být jeho krajan Philippe Coutinho, stejně jako Daniel Sturridge a Mamadou Sakho, kteří v týdnu proti City nenastoupili. Na marodce Crystalu Palace figurují Kwesi Appiah, James McArthur a Jason Puncheon, nejistý je pak start brankáře Wayna Hennesseyho a střeleckého hrdiny z utkání se Sunderlandem Connora Wickhama.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey (McCarthy) - Ward, Dann, Delaney, Souaré - Cabaye, Jedinak - Zaha, Mutch, Bolasie - Wickham
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Flanagan, Sakho (Škrtel), Lovren, Clyne - Can, Henderson - Milner, Coutinho, Lallana - Firmino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.60 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Bromwich Albion - Manchester United  (neděle 17:00)
Při otevřené bitvě o čtvrté místo mobilizuje Manchester United své síly. Rudí ďáblové vstali z popela a vyhráli už čtyři soutěžní utkání v řadě. Nyní cílí na pátý triumf v řadě, který by je opět bodově dotáhl na městské rivaly. V cestě však stojí soupeř houževnatější než většina Premier League. West Brom navíc v posledních dnech oprášil své ofenzivní zbraně.

Oprášil je především Saido Berahino, který snad definitivně zahodil závoj trucu, dostal se do solidní formy a už je opět hrozbou pro každou obranu soupeře. Zazářil především proti Crystal Palace, kde výborně zahráli i zbylí tři ofenzivní fotbalisté Baggies - Stephane Sessegnon, Craig Gardner a Salomon Rondon. Poslední jmenovaný má výbornou střeleckou formu, trefil se třikrát v posledních pěti zápasech.

Má tak velkou zásluhu i na tom, že WBA z minulých tří klání vydolovalo sedm bodů a zřejmě nadobro se zbavilo palčivé povinnosti ohlížet se na sestupové pozice. Náskok na osmnáctý Norwich mají svěřenci Tonyho Pulise už dvanáctibodový a pravděpodobnost pádu o patro níž je absolutně mizivá. Remíza na půdě vedoucího Leicesteru, byť šťastná, budiž důkazem, že do Premier League patří.

To Manchester United se snaží dokázat, že patří do Ligy mistrů. Krizi mají s největší pravděpodobností za sebou a dvě ligová vítězství na Old Trafford jim pomohla získat i ztracené sebevědomí. Teď však musí svoje kvality potvrdit i na hřišti soupeře, který svoji kůži rozhodně nedá lacino. A vzhledem k tomu, že Devils z posledních sedmi venkovních zápasů vyhráli jediný, bude to opravdu velká výzva.

Už proti Watfordu to byla na domácí ploše docela bída - takový Daley Blind mohl po utkání děkovat bohu (a Davidu De Geovi), že jeho hrůzostrašný výkon nebyl potrestán gólem. V sestavě však nejspíš zůstane a po zranění jej na stoperské pozici doplní i Michael Carrick. Chris Smalling se také uzdravuje, ale je otázkou, kdy nastoupí do ostrého zápasu.

West Brom trápí pozice levého obránce. Chris Brunt doplnil Kurta Zoumu z Chelsea na listině nešťastníků, kteří vinou zranění propásnou i letní evropský šampionát - jeho koleno si vyžádá půlroční pauzu. Mimo hru je navíc i Jonny Evans.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Olsson, Chester - Yacob, Fletcher - Sessegnon, Berahino, Gardner - Rondón
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Varela, Carrick, Blind, Rojo - Herrera, Schneiderlin - Lingard, Mata, Martial - Rashford
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.40 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tottenham Hotspur - Arsenal FC  (sobota 13:45)
Vesměs všichni se shodují, že tohle je to nejdůležitější severolondýnské derby historie. Ano, celé historie. V nedávné době se možná zpříma zápasilo o účast v Lize mistrů, nikdy však oba celky směle nevyhlašovaly mistrovské ambice. Podobně vysoko v tabulce naposledy Arsenal s Tottenhamem seděly roku 1952, a ani tehdy nebyli oba rivalové tak blízko blizoučko vysněné trofeji...

V sezoně 1933-34 Gunners a Spurs představovali tak úzkou elitu, jak jen to bylo vůbec možné; Arsenal nakonec získal titul a Tottenham finišoval třetí. Jenže tehdy se jarní derby konalo hned na přelomu ledna a února (stejně jako zmíněného roku 1952) - čili teď je atmosféra mnohem vyhrocenější.

Arsenal s Tottenhamem ostatně představují jediné kluby, které mají vedoucí Leicester na dosah méně než 10 bodů (ačkoliv Man City má stále zápas k dobru), a jakkoliv oba londýnské týmy v týdnu škobrtly, případný vítěz tohoto měření sil rozhodně bude mít odkud čerpat pozitivní energii na závěrečný tlak.

V mírné výhodě se v tuto chvíli zdá být Tottenham, který se před nezvykle povadlým výkonem proti West Hamu pyšnil parádní šestizápasovou sérií bez ztráty kytičky. Spurs obyčejně působí plni energie, jejich presink zpravidla bere dech, z pozice prohrávajícího vybojovali už 17 bodů a na sebevědomí jim přidalo i přesvědčivé skolení silné Fiorentiny v Evropské lize.

Naopak Arsenal k výhře nedokráčel už ve čtyřech po sobě jdoucích soutěžních kláních a v Premier League čelí eventualitě třetí porážky v řadě, což se mu nepřihodilo už šest let. Fanoušky navíc před pár dny nahlodalo necitlivé prohlášení Alexise Sáncheze, jenž veřejně zapochyboval nad dostatkem "hladu" v řadách Kanonýrů.

A skutečně, pro Arsena Wengera jde do značné míry o určující moment závěrečné fáze jeho kariéry; naprosto klíčové derby. Pokud Arsenal prohraje, téměř jistě to už na titul nedotáhne, a s takřka zaručeným vypadnutím v osmifinále Ligy mistrů by pak celá sezona Gunners vyznívala příliš depresivně, a hlavně... příliš povědomě.

Speciálně pro hosty z Emirates Stadium teď tudíž kráčí o monumentální výzvu. Dlouhá léta to bylo hlavně o Tottenhamu a konkrétně o tom, zdali se proti silnějšímu rivalovi dokáže pochlapit. Jenže tahle dějová linka už dávno neobstojí. Kohouti svým sokům v lize nepodlehli hned třikrát v řadě, a to ještě na podzim Arsenal až v 77. minutě zachraňoval netradiční střelec Kieran Gibbs.

Arsenal naproti tomu může čerpat inspiraci v zářijovém střetnutí na White Hart Lane v rámci Ligového poháru. Tehdy ovšem ani jedna ze stran nehrála v plné sestavě a už dopředu je teď vlastně rozhodnuto o tom, že ona bizarní kombinace střelců - vlastní gól Chamberse a dvojzásah Flaminiho - se už nikdy v historii nebude opakovat. To zkrátka není možné.

Ať už nakonec tentokrát rozhodne kdokoliv (pokud někdo), bitva by to měla být každopádně vzrušující na mnoha frontách. Souboj na ostří nože svedou dva týmy, kterým se dosud v Premier League dařilo nejlépe kontrolovat tempo hry, respektive držet míč nejčastěji na svých kopačkách.

Už s předstihem je tedy nad slunce jasné, že to bude velká řež zejména o střed pole. Tam by přitom Spurs měli být právě včas povzbuzeni návratem zraněného Moussy Dembélého, zatímco Arsenal výrazně postrádá maroda Santiho Cazorlu, potažmo Aarona Ramseyho v ucházející formě. Menší šrám patrně stihla vyležet kometa letošní sezony a tahoun Spurs Dele Alli, jenž na Boleyn Ground pouze střídal.

Velká pozornost bude dále upřena také na střelce obou týmů. Harry Kane to na londýnské konkurenty umí - vstřelil jim rovnou 13 branek na prostoru 17 derby (samotný Arsenal ho neuhlídal v ani jednom ze dvou ligových zápasů kanonýrova průlomového roku 2015). Na druhé straně barikády potom fanoušci jedině uvítali návrat Dannyho Welbecka, jenž po mnoha měsících na marodce okamžitě sestřelil Leicester a posléze úřadoval i proti Manchesteru United.

Takto vydařený comeback Gunners uvítali tím spíš, že se jim nebývale trápí Olivier Giroud. Francouzova momentální šňůra bez gólu v sedmi ligových vystoupeních nápadně připomíná jeho otřesnou formu z konce uplynulé sezony, což pro Arsenal vpravdě nevěstí nic dobrého. Kdy jindy tedy nepříjemné déjà-vu zažehnat než právě teď? Giroud už jednou Arsenal k těsné výhře nad úhlavními rivaly nasměroval; to se ale psalo září 2013, a od té doby někdejší střelec Montpellieru mlčí.

Jak si Giroud povede tentokrát, nakolik Petra Čecha v brance Arsenalu zastoupí David Ospina, či do jaké míry bude defenzivní linie Gunners postrádat Laurenta Koscielnyho... o tom všem a mnohém dalším se můžete na vlastní oči začít přesvědčovat už v 13:45 hodin našeho času. Rozhodčím tohoto ostře sledovaného klání bude Michael Oliver, jenž nedávno odřídil finále Ligového poháru.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose - Dier, Dembélé - Lamela (Son Heung-min), Alli, Eriksen - Kane
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ospina - Bellerín, Mertesacker, Gabriel, Monreal - Coquelin, Ramsey - Campbell, Özil, Sánchez - Welbeck (Giroud)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.50 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Dvanáct zápasů bez porážky a ejhle! Chelsea je poprvé od srpna v horní polovině tabulky a míří výš. Guus Hiddink vytáhl ztrápené mužstvo mezi kandidáty na pohárovou Evropu a vrátil mu zašlý lesk. V roce 2016 jsou Blues vůbec nejlepší v Anglii a tuto formu chtějí potvrdit i proti Stoke City, kterému mají co vracet. Listopadová porážka na Britannia Stadium byla jedním z hřebíčku do rakve Josého Mourinha.

Fanoušci Chelsea však už svým hráčům částečně odpustili a nyní společně vyrážejí na spanilou jízdu za čelem tabulky. Na šesté místo ztrácí sedm bodů, na čtvrtý Manchester City pak jen o bod víc. A proč by to během deseti kol nemohli stáhnout?

Vždyť ještě na konci roku měli na Citizens dvojnásobné manko. Hiddink prohlásil, že dostat se do Ligy mistrů "je možné". Na každý pád šance vysoké nejsou a Blues by k tomu potřeboval vyhrát dobrých osm utkání z oněch zmíněných deset.

První krok nicméně mohou udělat proti Stoke, na které mají na Stamford Bridge velmi dobré vzpomínky. Poslední dvě utkání ve Stoke-on-Trent sice zvládli Potters, jenže těm se na západě Londýna vůbec nedaří. Prohráli tam všech devět soutěžních zápasů za posledních dvacet let a během té doby vstřelili jednu jedinou branku.

Teď však mají velmi dobrou formu i právě fotbalisté Stoke. Podobně jako Chelsea vyhráli už třikrát v řadě, porazili Bournemouth, Aston Villu i naposledy Newcastle, díky čemuž vyskočili na krásné sedmé místo. Zajímavá je však tendence jejich střelecké potence. 3 - 2 - 1... vyjdou tedy na Stamford Bridge opět střelecky naprázdno.

Zdravotní problémy však mají především zadáci Stoke. Mimo hru jsou už nějakou chvíli Ryan Shawcross, Glen Johnson i Marc Wilson; teď se zranil i Phil Bardsley a otazník visí i nad Geoffem Cameronem. Vedle nich Chelsea neohrozí ani Charlie Adam.

Blues mají totožné problémy se stoperskou dvojicí, protože Kurt Zouma je dlouhodobě mimo a John Terry ještě není úplně fit. Stoke neohrozí určitě, jeho šance na duel s PSG budou stanoveny v pondělí. Stejná situace platí i v případě křídelníka Pedra, naopak Radamel Falcao se již zapojil do plného tréninku a podobně jako Pato by se mohl objevit na lavičce náhradníků.

Místo na hrotu však má předplacené Diego Costa, který nejenže oplývá vynikající formou, ale dle slov svého manažera chce hrát každý zápas, přestože jej ve středu čeká klíčový duel v Lize mistrů. Na skvělého Jacka Butlanda si však již brousí zuby a rád by ještě vylepšil svoji parádní bilanci z minulých deseti kol; totiž osm branek a čtyři asistence.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Cahill, Ivanović, Kenedy - Mikel, Fábregas - Willian, Oscar, Hazard - Diego Costa
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Cameron, Muniesa, Wollscheid, Pieters - Whelan, Imbula - Shaqiri, Affelay, Arnautović - Walters
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Před sezonou by leckdo čekal, že to bude právě Everton, který bude útočit na pohárové pozice a prohánět největší aspiranty na titul. Všechno je ale jinak, Everton se plácá až ve druhé polovině tabulky, zatímco West Ham prožívající fantastickou sezonu atakuje Ligu mistrů. V Goodison Parku se ale Kladivářům vůbec nedaří.

Ačkoliv to stále není ono, výsledky Evertonu se bezpochyby zlepšují. Pomineme-li nečekanou porážku 0:1 od West Bromwich, naskytnou se nám poměrně jasné výsledky. Výhra nad Newcastlem i Stoke shodně 3:0 a naposledy očekávaná výhra na Aston Ville 3:1. Mimo to Toffees přehráli v FA Cupu Bournemouth, a tak se zdá, že vše špatné se v dobré obrací. "Chceme pro nás z Goodison Parku učinit příjemné místo a potěšit naše fanoušky. Chceme ukázat, že můžeme doma vyhrávat konzistentně, přenést si dobrou formu z venkovních zápasů i do domácího prostředí," prohlásil manažer Roberto Martínez.

Everton doma letos vyhrál jen čtyřikrát a v tomto ohledu má co zlepšovat, nečeká jej však lehký soupeř. West Hamu se na půdě Toffees sice dlouhodobě nedaří, ale v této sezoně už dokázal vyhrát na hřištích mnohem zvučnějších soupeřů.

West Ham zkrátka prožívá fantastickou sezonu a je v naprostém laufu. Navíc po výhře nad městským rivalem Tottenhamem nejenže míchá kartami v boji o titul, ale sám se výrazně přihlásil o Ligu mistrů. Svěřenci chorvatského kouče Slavena Biliće vyhráli z deseti utkání hned šestkrát a podobně jako Everton si i oni zajistili postup do dalšího kola FA Cupu. V Premier League ztrácejí v tuto chvíli na čtvrtý Manchester City jediný bod, avšak musíme mít na paměti, že Citizens mají jedno utkání k dobru.

Everton bude moci určitě nasadit kanonýra Romea Lukaku. Ten nastoupil v dresu Evertonu proti Kladivářům sedmkrát a ve všech zápasech se dokázal střelecky prosadit. Ani West Ham nebude kompletní, Slaven Bilić má dokonce výrazné problémy se skladbou obranné řady. Mimo jsou stopeři Collins, Reid i Tomkins, a tak vyvstává otázka, zdali se nedostane řada na mladého Reece Oxforda. Tím však výčet absentujících nekončí, k dispozici s velkou pravděpodobností nebudou ani Cullen, Lee, Moses, O'Brien, Samuelsen nebo Valencia.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Jagielka, Funes Mori, Baines - Barry, McCarthy - Lennon, Barkley, Mirallas - Lukaku
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Antonio, Oxford, Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Song, Noble - Lanzini, Emenike, Payet
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.10 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Aston Villa  (sobota 16:00)
Manchester City v týdnu utrpěl ukázkovou odplatu za finále Ligového poháru, když se nechal přejet Liverpoolem v poměru 0:3, a výrazně tím tak utrpěly jeho vyhlídky na titul. Manuel Pellegrini má nyní jasno: Blues potřebují do konce sezony posbírat alespoň devět výher, přičemž o té nad Aston Villou by se nemělo pochybovat...

Na papíře jde skutečně o takřka dopředu vyhranou záležitost. Villans se sice před nějakou chvílí načas vzepjali, ale to už dávno není pravdou, a teď už Gardeho parta dojíždí vyloženě ze setrvačnosti, napůl plynu a motivace. V posledních třech kolech birminghamští inkasovali v průměru tři góly na zápas a pokračování tohoto trendu si nyní lze snadno představit - v lednu ostatně Citizens vybrakovali Villa Park v rámci FA Cupu (4:0).

Na podzim se v rámci Premier League sice Pellegriniho mužstvo trápilo a nakonec Ville nevstřelilo ani branku, jenže takový scénář se teď zdá být snad až vyloučený. Bleděmodří se potřebují revanšovat jako málokdy předtím; třikrát v řadě teď v PL prohráli poprvé od listopadu 2008, a vlastně už jen kdyby své tažení za titulem nějakým způsobem dotáhli do konce, činili by tak s nevídaným počtem osmi ligových proher na kontě.

Jedním z důvodů, proč se Man City tak ztrapnilo ve středu proti Liverpoolu, může být absence Yayi Tourého - jeho chodidlo se však, zdá se, pro dnešek stihne umoudřit. Naopak ofenzivní záložníci Kevin De Bruyne a Samir Nasri zůstávají mimo hru spolu se středopolařem Delphem.

Remi Garde se nemusí vypořádávat s žádnými čerstvými bolehlavy, ovšem těch starších má požehnaně - využít nemůže služeb Grealishe, Kozáka, Sáncheze, Traorého a Amaviho. Do základní sestavy by se rád vrátil Rudy Gestede, jenž posledně skóroval z lavičky.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Kompany, Kolarov - Silva, Touré, Fernandinho, Sterling - Bony, Agüero
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Richards, Clark, Lescott - Hutton, Bacuna, Gueye, Westwood, Cissokho - Ayew, Gestede
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 8.50 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Čím víc se Premier League blíží ke svému závěru, tím víc se zraky médií i fanoušků upírají na vzájemné souboje celků ze spodní - dejme tomu - třetiny tabulky. Do konce sezóny zbývá deset kol a Newcastle se po jejich uplynutí rozhodně nechce vidět mezi dolní trojicí. Aby se ze sestupových vod vynořil, měl by porazit nováčka z Bournemouthu, který sice nepatří ke klidným týmům, ale přímé boje o záchranu už dlouho odmítá.

Cherries byli od úvodu ročníku pasováni do role největšího outsidera soutěže. V týmu Eddieho Howea se však prosadil obrovský duch, který zcela jistě vzešel ještě z euforie po postupu z Championship. Na každý pád - jen těžko v Premier League najdete tým, který by na hřišti nechal víc dřiny a entusiasmu než právě Bournemouth.

Především díky bojovnosti (čímž nechci hanět technickou úroveň některých hráčů) Bournemouth strávil na mezi dolní trojicí pouze úplný start sezóny a pár dní v listopadu. Přelom listopadu a prosince ostatně pro celek z jihu Anglie znamenal definitivní opuštění zlé zóny - z posledních šestnácti utkání totiž šestkrát zvítězil a jen čtyřikrát prohrál. V dílčí tabulce od 20. listopadu by mu patřilo osmé místo.

Nyní Bournemouth v lokálním jižanském derby porazil Southampton a na sestupové trio shlíží s pohodlným osmibodovým náskokem. Boj o udržení sice ještě není "passé", ale Třešničky dobře ví, že v horních patrech "koruny" Premier League se dýchá lépe. O poznání lépe než u dna, kde se momentálně krčí Newcastle.

Straky naopak v posledních týdnech a měsících strádají hlady; od Boxing Day získali pouze sedm bodů z třiceti možných. Další tři rudé a šťavnaté nyní bytostně potřebují sezobnout - i s peckou. Devatenácté místo totiž kdysi hrdý celek staví do nepříjemné pozice, a byť mají zápas k dobru, nálada na severu Anglie pochopitelně není ideální.

Domácí fanoušci v St. James Parku však dobře ví, co pro svěřence Steva McClarena znamená podpora tribun. Zatímco venku nezískali Magpies ani bod už šest utkání, na vlastní půdě se jim daří náramně. Z šesti posledních hned třikrát vyhráli a prohráli jedinkrát. Bournemouth navíc v listopadu zdolali i venku a tzv. double by jim nesmírně pomohl.

Bude se však s největší pravděpodobností muset obejít bez stoperské dvojice Frabricio Colloccini - Chancel Mbemba, které trápí zranění. Nejistý je i stav Androse Townsenda. Bournemouth na dlouhou cestu přes celou Anglii nevezme marodného Juniora Stanislase - otazník pak visí i nad dvojicí Harry Arter - Joshua King, kteří si menší šrámy přivodili ve zmíněném duelu se Southamptonem.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, S. Taylor, Lascelles, Dummett - Colback, Shelvey - Sissoko, Wijnaldum, Ayoze Pérez - Mitrović
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, Arter, Gradel - King (Pugh) - Afobe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Southampton FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Po necelém roce a půl se Sunderland vrací na místo činu! 18.10.2014 utrpěl na St. Mary's neskutečně potupný a hanebný debakl 0:8 a něco takového by rozhodně nerad opakoval. Southampton bude ale i tentokrát velkým favoritem, byť dvě poslední ligová kola nezvládl podle představ.

Vraťme se ještě jednou k tomu, co se událo 18.10.2014 na St. Mary's. Domácí Southampton doma znemožnil Sunderland osmi góly a připsal si čtvrté nejvyšší vítězství v historii klubu. Naopak Sunderland nikdy větší debakl neschytal a i pro něj to byl rekordní zápis. Uplynul více než rok a mezitím se oba soupeři potkali ještě dvakrát, pokaždé na půdě Sunderlandu a jednou byli úspěšní domácí, podruhé hosté. To už se přesouváme do letošní sezony 12. kola Premier League k zápasu, který jedinou brankou z pokutového kopu rozhodl Dušan Tadić.

The Saints po báječném začátku začali přeci jenom ztrácet, ale aktuální devátá pozice je stále dobrým počinem. Ještě donedávna to dokonce vypadalo na útok na evropské poháry, ale poslední týden to změnil. Southampton nejprve nestačil na Chelsea (1:2) a následně prohrál i na půdě Bournemouthu (0:2).

Zatímco Southampton se pohybuje v bezpečných vodách středu tabulky, Sunderland bude mít co dělat, aby Premier League zachránil. Černé kočky sice pod vedením manažera Sama Allardyce pravidelně bodují, pořád to však nestačí. V týdnu hosté zachraňovali domácí remízu s Crystal Palace až brankou v nastavení v podání Fabia Boriniho. Sunderland má na 17. místě stejný počet bodů jako osmnáctý Norwich.

Ronald Koeman nebude moci využít služeb Austina, Gardose, Isgrova, Longa, Ramíreze, Rodríguéze nebo Seagera. To je dozajista slušný výčet jmen, ještě hůře je však na tom Sunderland. Do hry by neměli zasáhnout Bridcutt, Buckley, Cattermole, Coates, Graham, Lens, Vergini nebo Watmore.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Soares, Fonté, Van Dijk, Bertrand - Romeu, Clasie - Davis, Mané, Tadić - Pellé
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Yedlin, O'Shea, Koné, Van Aanholt - Kirchhoff - NDoye, Rodwell, M'Vila, Khazri - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Norwich City  (sobota 16:00)
Tenhle zápas měl zřejmě být typickým six-pointerem, kde půjde o všechno. Navzdory všem předpokladům však Swansea v týdnu oloupila Arsenal o všechny body a nyní jde do souboje s potápějícím se Norwichem rovnou se šesti body k dobru, což je už vpravdě příjemný náskok...

Režim italského kouče Guidolina ve Swansea je prozatím rozpačitý, tak trochu nahoru-dolů. Swansea je pod ním opatrnější a na rozdíl od dob dřívější se nebojí jednoduše zasednout vedení a uhájit ho až do závěrečného hvizdu, což se labutím vyplatilo například na Goodison Parku, kde uhrály vůbec své první vítězství nad Evertonem v éře Premier League.

Teď je nicméně poněkud zavádějící hovořit o režimu Franceska Guidolina, neboť někdejší lodivod Udinese či Palerma je aktuálně hospitalizován. Již ono slavné vítězství nad Arsenalem kočíroval jeho pobočník Alan Curtis, který se dokonce nebál pohrát si trochu s formací, a Guidolin se na lavičku nedostane ani tentokrát.

Alex Neill na druhé straně čelí těžkému přetěžkému úkolu - utnout konečně osmizápasovou šňůru bez vítězství. Norwich přitom proti Chelsea zejména ve druhé půli opět nevypadal marně, ale obecně ho zradily obvyklé bolístky, kvůli nimž si skotský manažer dle svých slov na pozápasové tiskovce připadal jako "zaseklá gramofonová deska". Jerome a další pálí šance; obránci kupí laciné chyby.

I přes další výsledkové zklamání se dá očekávat, že Neill zůstane u relativně fungujícího rozestavení s pěti beky. Tuhle variantu nyní jedině podpoří návrat stopera Bassonga a naopak vypadnutí klíčového článku záložní řady, držáka Alexe Tetteye. Jeho absence až do konce sezony by se klidně mohla ukázat být osudovou.

Alan Curtis musel proti Arsenalu vynuceně stahovat Ki Sung-yuenga s Leroyem Ferem, oba marodi by však nyní měli být v pořádku. Totéž se na druhé straně týká Stevena Naismithe, jenž měl v minulosti na Chelsea pifku, v úterý však kvůli lehčímu problému hrát nemohl.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Cork, Britton (Ki Sung-yueng) - Ayew, Sigurdsson, Routledge - Paloschi
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Klose, Bassong (Bennett) - Pinto, O'Neil, Howson, Brady - Redmond, Mbokani (Jerome), Naismith
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.30 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - Leicester City  (sobota 18:30)
Mohou oba prohrát? Ptal se novinářů před velkým severolondýnským derby mezi Tottenhamem a Arsenalem Claudio Ranieri. Nechce se ohlížet na ostatní, hlavní důraz dává na vlastní zápasy. Manažer největšího překvapení anglické kopané za dlouhé dekády však odhodil alibismus a stojí proti velkému tlaku. Leicester chce titul a jeho dráha o deseti překážkách začíná na hřišti Watfordu.

Slovo překážka je nyní pro Foxes opravdu příkladné. Po ďábelském losu na začátku roku měli fotbalisté Leicesteru snazší soupeře. Po Norwichi přivítali doma taky West Bromwich, což by pro tým, jenž smetl Tottenham, Liverpool i Manchester City, neměl být takový problém. Jenže výsledkem byla šťastná výhra 1:0 a remíza 2:2. Klopýtnutí, které zatím nemrzí, tříbodový náskok na čele se však bez výher bude stále ztenčovat.

Tuší to i Claudio Ranieri, jenž ještě na začátku roku sveřepě omílal bájnou hranici čtyřiceti bodů, které Leicester zachrání v Premier League. A to i v době, kdy byl v první trojce tabulky nebo když dokonce celé Anglii vládl z čela. Časy se však mění a i na Ranieriho dolehl tlak.

"Mám rád, když lidé dělají svoji práci s úsměvem. Život umí být těžký, a tak je důležité držet při sobě a usmívat se. To je moje filosofie," řekl italský švihák, jak jinak, s úsměvem na rtu. "Zbývá deset zápasů. Každý z nich bude velká bitva. Teď už si to nikdo nemůže užívat, každý musí zvítězit," zvážněl a dal jasně najevo, že se nehodlá kdysi nepředstavitelného snu vzdát. Podaří se mu udělat důležitý krok na Vicarage Road?

Watford má obrovské problémy v ofenzivě, což dokonale potvrdil poslední duel s Manchesterem United. Ačkoli se Daley Blind "všemi silami snažil" nabídnout gól Odionu Ighalovi, nigerijský útočník jeho chyby nevyužil. Nejlepší střelec Hornets ostatně v posledních devíti zápasech vystřelil na branku sedmadvacetkrát - jenže pouze jednou rozvlnil síť. Především proto dal Watford z minulých pěti zápasů jen jeden gól.

"Situace okolo Ighala je taková, že je fit. Je fit, tvoří šance a je to náš klíčový hráč - náš hlavní útočník. Proti United vytvořit pět šancí, proti Bournemouthu další tři, z tohoto pohledu je připraven skórovat. Přijde den, možná proti Leicesteru, kdy jeho špatná série skončí a on bude zase dávat branky," věří Ighalův manažer Quique Sánchez Flores.

Od nového roku vyhrál jeho tým jen dva zápasy a s pohárovými ambicemi se pomalu loučí. Hlavní však pro Watford je, že si už na podzim udělal takový náskok na spodek tabulky, že mu během posledních tří měsíců stačí udělat nějakých pět bodů a záchrana je v kapse. Všechno ostatní už je jen bonus, i když umístění v horní polovině tabulky by fanoušky Hornets obrovsky potěšilo.

S Leicesterem se Watford v Premier League poprvé setkal až loni v listopadu a úspěšněji se vedlo Liškám. Po ojedinělé chybě jinak skvělého Heurelha Gomese se trefil Kanté a výhru pojistil z penalty Vardy. Deeney stačil už pouze snížit. Ve druhé lize se však celky střetávaly pravidelně a na Vicarage Road pravidelně vyhrávali pouze domácí. Z posledních sedmi klání jich tu vyhráli pět, zatímco Leicester zvítězil jedinkrát.

Teď však Foxes přijíždějí v roli dobyvatele, který se nezastaví před ničím a nikým. Pomoci mu k tomu může i N’Golo Kanté, který se zázračně rychle uzdravil a může se do utkání zapojit. Watfordu naopak bude chybět stoper Craig Cathcart a záložník José Manuel Jurado.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Prödl, Britos, Aké - Suárez, Capoue, Watson - Deeney, Amrabat - Ighalo
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté (King), Albrighton - Okazaki - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.30 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City28169351:3157
2.Tottenham Hotspur28159449:2254
3.Arsenal FC28156744:2851
4.Manchester City27145848:3147
5.Manchester United28138737:2647
6.West Ham United281210642:3146
7.Stoke City281261030:3342
8.Liverpool FC27118841:3641
9.Southampton FC281171035:2840
10.Chelsea FC28109942:3839
11.Everton FC27911749:3638
12.Watford FC281071129:2937
13.West Bromwich Albion28991029:3636
14.Crystal Palace28961331:3733
15.AFC Bournemouth28881232:4432
16.Swansea City28791227:3730
17.Sunderland AFC28661634:5324
18.Norwich City28661631:5324
19.Newcastle United27661527:5024
20.Aston Villa28371822:5116

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (837)

Přidat komentář
avicii

tesim sa na 13:45, snad bude super zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa to ani inak nebude, bez ohľadu na výsledok či počet gólov

Reagovat
avicii

Reagovat
Error

Eh... na physioroom má Kenedy uvedeno groin/pelvis injury s předpokládaným návratem září 2016.

Reagovat
Usty

To je nějaká novinka nebo jen blbost?

Reagovat
Error

Snad jen blbost, nečetl jsem nikde nic. Právě proto mě to dost zaskočilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to zas vychádza na stratu Leicestru

Reagovat
Coutinho10

taky to tak vidim...ale kazda ztrata nemusi bejt ztrata..viz. minuly kolo

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to takto- Tottenham 2:2 Arsenal, Chelsea 2:1 Stoke, Southampton 4:0 Sunderland,

Newcastle 1:1 Bournemouth, Manchester City 5:0 Aston Villa musíme ! , Everton 3:3 West Ham (ale jedu výhru Kladivářů za pět set), Swansea 1:0 Norwich a Watford 1:1 Leicester (přeji ale výhru domácím i přes vysoké negativa)

Reagovat
smazaný uživatel

Everton 1 to zas idem ja. WHU veľa zraneni v obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem četl, ale i přesto zkusím

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ťa k tomu vedie?

Reagovat
smazaný uživatel

např. hra Evertonu na domácím hřišti a celkově jejich pojetí hry, které zdaleka nenaplňuje jejich kvality v posledních zápasech. Venkovní hra Kladivářů je super tuto sezónu ukazují velký hlad po pohárech a hrají z posledních 10 zápasů 6 výher, 2 remízy no a dvě prohry, kde měli na bod ale jejich hra je výš a ty výkony a pohoda mužstav to dokazuje.

Karamelky hrají lépe venku než doma.

Můj tip je 3:3 takže x ,ale vsadil jsem na čistou 2ku s kurzem 5,00 za 500,- Kč uvidíme, třeba prohrají, ale mě to mrzet nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, ja sa zase prikláňam k 1 a overu vzhľadom na veľké straty WHU v obrane a Everton potrebuje súrne zabrať doma, iba 4 výhry je fakt slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

v 16:00 budeme moudřejší respektive po 2x 45min

Reagovat
Hokaido

nice

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vyšlo to

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/NYIS8Ws

chalani v skole

Reagovat
smazaný uživatel

To je sila toto Keď si spätne vybavím čo som robieval ja počas strednej a porovnám sa s nimi

Reagovat
Usty

Chlastal, kouřil a bavil se? Pff, oni jen kopou do míče, nevědí, co je život

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už si vyšiel zo strednej

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný pokus :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, fakt som si myslel, že máš tak 16 rokov. Vlastne, stále si to myslím.

Reagovat
nani92

ja tiež

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
Maresma

Tak naše první posila bude s největší pravděpodobností ten Dembele.

Reagovat
Wat

Jako ten z Fulhamu? Pohoda, víc útočníků...

Reagovat
Maresma

Křídlo z Rennes..

Reagovat
Wat

Prašť jak uhoď. Koukám, že je mladej, nějaký dobrý reference na něj?

Reagovat
Maresma

Žádný prašť jak uhoď, křídlo nutně potřebujem. Já ho vůbec neznám, ani sem o něm moc neslyšel, prej je šíleně rychlej.

Reagovat
Wat

Já jsem názoru, že posilovat by se mělo primárně odzadu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

to je i Walcott a stejně mu to je k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Kolkokrat do tyzdna sa ti o nom sniva?

Reagovat
smazaný uživatel

0x

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlej, neskutečnej dribler a je docela produktivní (ikdyž jenom ve Francii teda). Rychlost na křídlech nám prostě hrozně chybí, takže by to byla výborná posila.

Reagovat
Hokaido

Silva, Touré, Fernandinho, Sterling - Bony, Agüero

To je nějaký divný, né? City na dva útočníky nehrají+kdyby hráli, asi by byl první volba Ihenacho.

Reagovat
smazaný uživatel

dva útočníci je moje přání

Reagovat
smazaný uživatel

klidně bych tam zkusil Sterlinga vedle Kuna, stejně z něj udělali "útočníka" no a zlatý chlapec Ihenacho je lepší na střídání, pak umí rozhodout, celý zápas nvm no i když druhým dechem dodávám lepší než Bony

Reagovat
Hokaido

Omluva.

Reagovat
monkej

Fuj, bakalarka je este vacsia rakovina ako som cakal

Reagovat
EXoRcIsT

podla toho co studujes a aku mas temu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Wenger ale uz musel neco zmenit

Reagovat
Hector17

Proč nehraje Campbell? Měl jsem pocit, že hraje celkem slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý zápas byl nejlepší na hřišti, ale když je Wenger idiot a dá tam radši Ramseyho...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavej jak ten dnešní cirkus zase dopadne. Už se ani nesnažím tipovat, protože to je v letošní sezóně spíš práce pro astrologa. Příběhů je v dnešním kole víc než dost, radost se dívat.

Reagovat
Amos

Ty krávo, co to je zase za hokus pokus sestavu? Tomu Wengerovi fakt mrdá. Prohrát zápas ještě před úvodním hvizdem umí jen on

Reagovat
Busby babes

proc vlastne posledni dobou nedostava vubec sanci Chambers?

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Spuuuuurs!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Yes Moussa i Dele zaklad!

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký streamy booorci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj,

blíží se start jarní části fotbalových soutěží v České republice, a tak je vhodné připomenout aplikaci FotbalCZ.

Je jedno, o kterou se zajímáte, protože výsledky můžeš pohodlně sledovat ve svém mobilu. Od první ligy až po poslední prales, od mužské kategorie po nejmladší žáky.

Stahuj zdarma v Google Play obchodu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mira.fotbalcz

S pozdravem,

mira

Reagovat
smazaný uživatel

campbell giroud walcott na striedacke a superstar ramsey na kridle, wenger ten titul nechce

Reagovat
smazaný uživatel

tipy na dnešní den http://nhltipy.cz !

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey haluz století takovej dřevák to tam dá patičkou - to je jak kdyby Fillo prokličkoval celý hřiště jak Maradona a zavěsil do prázdný brány

Reagovat
smazaný uživatel

Piče, zatím ten tlak teda nezvládáme. Strašně svázanej výkon. Lamela klasicky pešek, to tam mělo padnout

Reagovat
Coutinho10

tak zatim dobrej match...skoda spurs, ze z ty prevahy nic neziskali....a Ramsry sice se stestim, ze to tou patou takhle zvednul, ale pro zapas dobre

Reagovat
Error

Costa ani na lavičce po tvrzení, že šetřený nebude?

A Matič - Mikel... Klasika no.

Reagovat
TopinB

Chelsea team

Thibaut Courtois; Cesar Azpilicueta, Cahill, Ivanovic (c), Baba; Mikel, Matic; Willian, Oscar, Eden Hazard; Traore.

Subs: Asmir Begović, Miazga, Clarke-Salter, Ruben Loftus-Cheek, Cesc Fàbregas, Pato, Remy.

Reagovat
Whitemedia

Bože můůůůůj, je snad Hiddink slepý? Mikel s Maticem spolu NEMŮŽOU hrát, vidí to každý, jen náš trenér ne..

ještě k té slepotě https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12803282_954116807998516_3841791804352601430_n.jpg?oh=02ef38e665f59681cacc85c0c32db342&oe=5750D39C

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Traoré místo Pata i Rémyho Jenom jestli si nespletl mladíky, protože více minut má slíbeno RLC ...

Reagovat
spider_8

To bude slušná bramboračka se středem Mikel-Matič a bez dvou nejlepších hráčů Asi kouknu až na 2. poločas.

Reagovat
Whitemedia

Si neumím představit, že se v prvním poločase dostaneme do nějaké šance

Reagovat
Mimalu

Mikel - Matic, trochu se bojim ze je to priprava na stredu a to teprve bude utrpeni

Reagovat
Miguel19

Snad tu někdo nečeká něco jiného než Mikel-Matič

Reagovat
Mimalu

v koutku duse porad doufam v Mikela s Fabregasem

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče kurva!

Reagovat
Recik

Bude nějaký fajnový stream na Chelsea? O2TV můžu směle vypnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Aguero pojď. Dal jsem ti triple C, tak mě nezklam. Kdy jinde než proti tragický Ville by ses měl utrhnout.

Reagovat
Coutinho10

taky sem premejslel, ale pockam na naky double week.....naky by este melo bejt, tak pak to tam soupnu asi na nej

Reagovat
Hokaido

Guzan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Nejaký stream na Everton?

Reagovat
Minister

Reddit mi práveže nejde otvoriť... ale už som našiel strean,

Reagovat
Miguel19

Škoda Traoré, to musí trefit...

Reagovat
Whitemedia

Oscar..

Reagovat
Miguel19

Ty krávo Baba

Reagovat
fajdax

Nějakej sopcast na Chelsea pls???

Reagovat
Zaschrona

sudi jasna penalta

Reagovat
Mimalu

Pro Babu je zatím největším nepřítelem míč

Reagovat
Whitemedia

Mikel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Fakt hrajete 433?

Reagovat
Hokaido

343

Reagovat
Zaschrona

vypada to tak, i kdyz chvilema to je 5-4-1 nebo 3-6-1

Reagovat
Coutinho10

3-6-1

Reagovat
Hokaido

Martinézovinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero aj Bony už majú zahodené po jednej tutovke, ale aspon si tie šance vytvárame..

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
Minister

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel, to je komik

Reagovat
smazaný uživatel

legenda*

Reagovat
Zaschrona

Romelu Lukaku has now scored in all 8 games he's played vs. West Ham across all competitions.

Reagovat
Hokaido

Máte někdo acestream na úřadujícího šampiona?

Reagovat
Whitemedia

Mikel-Muniesa, to je střelecký souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby proti takové obraně hrál Cesc místo Matiče nebo Mikela, tak je to uplně o něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

Traore je na hrote a Remy na lavičke?

Reagovat
smazaný uživatel

Remy si už v této sezóně nezahraje.

Reagovat
Whitemedia

Remy už se kompletně odstřihl a Traore na hrotu hrával v Holandsku.

Reagovat
Hokaido

?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano priatelia, ja sa tomuto ťahu len vysmievam.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Pripadá mi to blbé voči Rémymu. Dnes sa núkalo dať z mladíkov priestor Cheekovi, Traore mohol ísť po hodine za Remyho.

Reagovat
Hokaido

Celou sezonu tady brečíme po odchovancích a ty bys v zápase téměř o nic upřednostnil hráče, kterej je na 99% na odchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumí tomu no se ani nedivím po tom, co tady psal za sračky po odchodu Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Garwel tomu rozumie

Reagovat
Miguel19

Mně by spíš bylo blbé se při každé situaci, kdy mě tým potřebuje, protože jednička na hrot nemůže hrát, se zranit...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne by to blbé nebolo, lebo by som to nerobil naschvál a nevedel by som ti nijako ovplyviť.

Reagovat
Whitemedia

Matic je neuvěřitelně na hovno..

Reagovat
Miguel19

Ježiš ten Baba je zas hroznej..

Reagovat
M0rb1D4S

Baba? Podívej se na tu středovou dvojku. Matič je to úplně nejhorší široko daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou na tom tak stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Baba je snad nejhorší hráč na hřišti, to je hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

já se na toho Babu tak těšil prej druhej Alaba

Reagovat
Zaschrona

skodaaa, Barkley malem famozni gol z voleje... ale hrajeme dobre, hlavne Lennon se mi zatim hrozne libi, opet, je ve skvely forme

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by mu to vydržalo a šiel by na Euro

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že dnes vyhráte

Reagovat
Swarley

dpč tak Newcastle má ještě i štěstí...

Reagovat
Mimalu

ten Matic je tak dreveny ze trefi i leziciho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

4 633 divaku v Dolicku ...nic moc

Reagovat
Coutinho10

aaaah vedle

Reagovat
Miguel19

Imbula solidní čtyřicátník

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle nikdy nesklame. Šašci, snáď ich v poslednom kole definitívne pošleme do Championship.

Reagovat
Coutinho10

Bournemouth

Reagovat
Whitemedia

Stoke solidní defenziva..

Reagovat
Zaschrona

ok, tak ted zas 100% penalta nepiskla pro druhou stranu, Taylor je sasek

Reagovat
Hokaido

Tak to můžou s Mirallasem a Howardem založit živnost.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak frustrující to sledovat ty šance promařené od Traoreho...

Reagovat
Miguel19

Pak že s Mikelem a Matičem nebudou šance

Reagovat
Mimalu

že budou šance se čekalo každopádně, jen ne na straně Chelsea....

Reagovat
fajdax

kde koukáte na Chelsea?

Reagovat
Talker
Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas.

Reagovat
Whitemedia

Baba co tohle jako bylo? on je úplně mimo..

Reagovat
Zaschrona

Mirallas Tak zbytecny vylouceni... prvni za dive, i kdyz mozna tam nejaky kontakt byl a ted druha za totalne zbytecnej skluz 70 metru od vlastni brany...

Reagovat
Miguel19

Ach jo. Hazard jasná situace 1na1...loni by z toho byla tutovka, gól, penalta..letos šance Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City hrá strašnú sračku. Už sa teším na Guardiolu.

Reagovat
Whitemedia

TRAORE

Reagovat
fajdax

spoiler pičo

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Whitemedia

umři

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

TRAOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Mimalu

Traoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TRAOREEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

ManCity hrájí zase bez zájmu, bez nápadu. Naprosto nudný tým. Co se to s něma stalo.

Reagovat
Swarley

nevim, ale mohli by je zrušit

Reagovat
kvasha16

bez zaujmu hraju podla mna dost dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Mali sme dobrý začiatok, kde sme si vytvorili hned 3 tutovky, ale tí dvaja mantáci v útoku to samozrejme zahodili a potom už sa hrá ťažko ked Aston Villa len bráni

Reagovat
kvasha16

Traore picooo

Reagovat
Error

To je blázen

Reagovat
Trapper

Traorééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Talker

Gooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Will si chtěl zahrát na Traorého

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

To byla paráda.

Ještě jak komentátoři říkali, že "Chelsea is lacking striker"...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

ROBLEEEEEES

Reagovat
Coutinho10

ty City vypadaj, ze zustat v top 4 a hrat LM bude pro ne dost slozity

Reagovat
Talker

Jinak dvojice Matič-Traore funguje hodně slušně - nejdřív přihrávka do vápna, ted tohle.

Reagovat
Miguel19

Sice se tu objevilo, že Matič je k hovnu, ale podle mě hraje dobře...

Reagovat
Talker

Já to zapnul až v polovině poločasu, ale taky mi to nepřijde tragické od něj.

Reagovat
Whitemedia

Tak on byl tragický hlavně v té první polovině, pak už to tak hrozné nebylo

Reagovat
Miguel19

Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože se Courtois tak zhoršil za poslední měsíc?

Reagovat
kvasha16

preco to spominas akurat teraz? dneska zatial nicn epojebal

Reagovat
Miguel19

Dokonce něco chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom odkopu do autu nakonci

Reagovat
kvasha16

podla mna len chcel natiahnut cas

Reagovat
Whitemedia

Ivanovic

Reagovat
Coutinho10

Lennon takova kopacka

Reagovat
kiwwi

Bred Gjúzn ty vole

Reagovat
Talker

Traore tam pěkně zkopal ty dva hráče Stoke ted,,,

Reagovat
kvasha16

cakal som ze s dvojkou Matic-Mikel z toho budu boliet oci, ale dneska to neni az take zle

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Stoke má hroznou obranu a Arnautovič hraje jak důchodce.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcaste to s tym vypadnutim mysli vazne. Cim skor by mali poriesit trenera z tych dostupnych volnych, lebo neviem, kto za nimi pojde do druhej ligy.

Reagovat
biznizmen

Reagovat
Miguel19

Není to špatné. Stoke je nebezpečné jak sviň..3 dobré šance měli..

Baba je strašnej. On není ani schopný zpracovat odražený balon, když kolem něj není nikdo na 10 metrů..

Reagovat
smazaný uživatel

McClaren out snad ještě dnes

Reagovat
kiwwi

Reagovat
biznizmen

To je neskutečné, že se tam pořád drží..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vitasrp

Traore si mě teda hodně získal. Prakticky celou půli nehrál nikterak dobře, párkrát tam zkazil přihrávku, v solidní pozici netrefil míč a několikrát se taky celkem zbytečně nachytal do ofsajdu. A celý ho to ovlivnilo zhruba tak z nula procent, pak dostal balón do nebezpečnýho prostoru, suprově se uvolnil a okamžitě instinktivně vypálil suprový dělo. Místo, aby se začal ztrácet, bát a snažil se věci řešit jednoduše, tak měl ty nepovedený věci úplně na salámu a jel si stále to svoje, což nakonec přineslo ovoce.

Kdyby tak měl jeho hlavu Hazard, který se střílet snad i bojí, to jinak totiž není možný, že si nikdy při rychlém brejku nehodí balón na pravačku a nesnaží se to nakouřit na kasu.

Jinak jsem si po prvních 25 minut říkal, že Matič s Babou hrají zase katastrofální utkání. Nakonec bych v tom prvním poločase kritizoval asi jenom toho Babu, Nemanja se pak zvednul.

Průšvih ovšem je, jak jsme zranitelní z rychlých kontrů. Jakmile vysuneme oba krajní obránce do ofenzivních pozic, máme po ztrátě míče velký problém, protože ten střed je víceméně složený z dost pomalých fotbalistů. Ona pak stačí jednoduchá narážečka a přihrávka za obranu, jenže ten náběh borce takový Ivanovič prostě už nedokáže zachytit, nestačí mu. Tohle asi bude potřeba přes to léto opravit. A Cahill se mi po delší době líbil, konečně aktivně chodil do soubojů a nebál se útočníka třeba složit na zem, ačkoliv si teda neodpustil to chybku, kdy nestál v lajně s Ivanem a pustil Shaquiriho do nebezpečnýho brejku.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Yayaaaa

Reagovat
Coutinho10

Silva asistence aspon do fanty

Reagovat
diastan

konečně

Reagovat
Whitemedia

Sebevědomí Arnautovice dejte Hazardovi

Reagovat
smazaný uživatel

Já už vím, Arnautovič vypadá jak Bjorn z Vikings

Reagovat
Coutinho10

Aguero (C) uz to jede

Reagovat
diastan

Kunn

Reagovat
Miguel19

Tvl ještě se u toho zranil ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Baba na to fakt nemá vůbec.

Reagovat
Whitemedia

Gary

Reagovat
Whitemedia

a Thibo

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
Miguel19

Thibo

Reagovat
Coutinho10

to je zabijak Kuuuuuuun skoda, ze sem taky nedal triple C

Reagovat
Zaschrona

AZZAAAAAAAAAAAAA nadheraaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Stonese taktické střídaní, nebo hořel?

Reagovat
Zaschrona

takticke, prehravali nas chvilema ve stredu hriste, chybel tam Barry

Reagovat
diastan

Kun, jasný král střelců

Reagovat
smazaný uživatel

Tybo

Reagovat
smazaný uživatel

Dík Aguero.

Reagovat
Coutinho10

se ti povedlo...mel sem to taky zkusit

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidím ještě.. taky je možný, že v tom dvojitým týdnu nasází 2 hattricky. To bych byl nasranej.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

j no a ted nepromenena penalta...tak sem trochu radsi

Reagovat
smazaný uživatel

to je žalud

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Gary pěkně

Reagovat
Miguel19

Tvl Hiddink to nějak rozjíždí

Reagovat
smazaný uživatel

Se fakt nezdá Už si asi uvědomil, že PL mu může být u prdele

Reagovat
Miguel19

Nebo si uvědomil, že i ti mladí na to mají..

Reagovat
smazaný uživatel

No, škoda že hodně pozdě

Reagovat
Whitemedia

Hiddinkovi to až tak dlouho netrvalo..

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný, lepší 3 měsíce než 3 roky, ale těch možností měl už předtím hodně

Reagovat
vladis271

ste ho mali predlžiť.

Reagovat
kvasha16

Rubenek ale za Hazarda?

Reagovat
smazaný uživatel

Edenek musí odpočívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa

Reagovat
Miguel19

Loftus přišel na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoka vypískali domácí fans

Reagovat
Zaschrona

Besicova reakce po vybojovane penalte je famozni

Reagovat
Zaschrona

Lukaku

Reagovat
Rohlíček

Besic

Reagovat
Whitemedia

Faul

Reagovat
salami

teď už nás zachrání jenom zázrak

Reagovat
Miguel19

Wtf, to je jasná 10...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neodpískal?

Reagovat
Busby babes

lol, dve nepromeneny pentle ve stejnej moment?

Reagovat
vitasrp

Jasná pecka, ale Clattenburg je tradičně obrovskej čůrák.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

A teď nám to nepískne.

Reagovat
smazaný uživatel

King. tak se kurva zakoncuje

Reagovat
kiwwi

nahahaha, to musi mat radost ten co dal Kuna ako tripple kapitana

Reagovat
bbbauch

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
Hokaido

fanta+tiket over

Lukaku

Reagovat
EXoRcIsT

Aston Villa nech vypadne a nevracia to je najhorsie muzstvo za poslednych 5 rokov v PL

Reagovat
Zaschrona

Besic naproto uzasnej

Reagovat
kiwwi

ale teda Lukaku ktoreho mam ako kapitana tu penaltu dat mohol chuj jeden

Reagovat
Swarley

Aguero podobně

Reagovat
Zaschrona

Romelu uz mohl dat v klidu hattrick...

Reagovat
smazaný uživatel

serte na góly už, hlavně udržte čistý konto

Reagovat
Zaschrona

nezlobil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

kurva !!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

tam ho mas

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Cahill

Reagovat
Horcmen

Kanté is back

Reagovat
Swarley

ten Newcastle je tak zoufalej, to je úplně něco neuvěřitelného...to je na proliskání celého týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sterling se v tom systému praktikovaném City totálně zabitý Nedivil bych se, kdyby ho Pep ani nechtěl a příští zimu prodal.

Reagovat
smazaný uživatel

*je

Reagovat
vladis271

on je ostré krídlo, k nám sedel dokonale, to čo hrá City ho zabíja.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, potenciál v sobě má obrovskej. Přál bych mu přestup, i když se nabízí otázka kam?

Reagovat
fenixLFC

do ciny/kataru, tam beru hracov co su na prachy

Reagovat
vitasrp

Bože to je fakt taková píča.

Reagovat
Miguel19

Druhá žlutá..to je fakt čuramrd.

Reagovat
Whitemedia

Ty kreténe, to jako nedáš kartu ani za tohle?

Reagovat
Whitemedia

Matic od nějaké 25 minuty dost solidní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar se musí v létě prodat, strašně frustrující na něj koukat...

Reagovat
aither

Fonte mi odpálil fantu

Reagovat
smazaný uživatel

To je zmrd ten Clattenburg.

Reagovat
Miguel19

Real 6 kousků za 30 minut

Reagovat
Zaschrona

ok, branit centry nam nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
Sali5

Same old Everton

Reagovat
Horcmen

Everton

Reagovat
Mimalu

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak.... hlavně ať Stones nedá góla, nedejbože 2!

Reagovat
kiwwi

to su lofasi ten Everton

Reagovat
Whitemedia

To jsou kretééééni....

Reagovat
smazaný uživatel

a do prdele

Reagovat
Cobra

Diuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf

Reagovat
Heisenberg

Stočka

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Cobra

Everton

Reagovat
Miguel19

Ty píčo Willian a Courtois...to jděte do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

Defoeeeeee

Reagovat
kiwwi

dopici jak sa za 5 minut skurvili vsetky vysledky

zas som picu trafil...vychadzalo mi 5 zapasov zo 7 a zrazu 3

Reagovat
Busby babes

jsem na tom podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

Já ve fantě během minuty přišel o 12 bodů (VvD, Azpi, Courtois)

Reagovat
I am Mancunian

mne za 5minut vysli praveze posledne 3 zapasy na tikete

6€ je doma

Reagovat
Trapper

Boha!

Reagovat
kvasha16

dalo sa to cakat zapas sme vobec nemali pod kontrolou

Reagovat
smazaný uživatel

Kurtoááá...

Reagovat
smazaný uživatel

Lol a co měl jako dělat? Kdyby do toho nesáhnul, tak to byl taky gól.

Reagovat
smazaný uživatel

DEFOEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Coutinho10

yes Fantasy

Reagovat
Swarley

borec, neuvěřitelná forma

Reagovat
Whitemedia

Oscar je nepoužitelný..

Reagovat
bbbauch

Dneska je to hodne blaznivy PL

Reagovat
Miguel19

Ty krávo Rémy hni se...

Reagovat
vitasrp

Courtois je letos obdivuhodně špatnej, takhle špatnou sezónu brankáře v Chelsea jsem snad nezažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom navrat na zem pre chalana, ale myslim, ze mu to do dasich rokov moze len pomoct tento upadok.

Reagovat
smazaný uživatel

Je nejspíš na čase zase vytáhnout Begoviče, který má ironicky zatím lepší sezónu než Tybo

Reagovat
salami

co je na tomhle ironickýho?

Reagovat
Miguel19

Arnautovič to má strašně v píči

Reagovat
aither

Everton

Reagovat
Hokaido

Lukaku kandidát na břídila kola s 1+1

Reagovat
k0udy

Everton dobrá práce

Reagovat
Hokaido

Payeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Everton... to jsou trapáci

Reagovat
Cobra

Reagovat
bbbauch

Payet fanta vypšada nadejne

Reagovat
bbbauch

A Daniels taky fik

Reagovat
Busby babes

rofl Everton.

Reagovat
kiwwi

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

PAYEEEEEEEEEEEEEEEEET DO PICE TO JE KRASA

Reagovat
vladis271

kladivári mieria do LM.

Reagovat
supporter

Za Moyese by to udrzeli

Reagovat
Zaschrona

Podobnych ztrat taky bylo dost...

Reagovat
Zaschrona

Jak typickej Everton.

Reagovat
Busby babes

kdyby chytal Howard...

Reagovat
Zaschrona

Tak bychom dostali pravdepodobne gol uz mnohem driv, jen ten treti gol zvoral Robles...

Reagovat
Zaschrona

ok, tak ten prvni taky teda mel vyrazit, kdyz na tom mel ruce, moje chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně se cítím provinile

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měly být 3 body... Cesc neměl chodit do hry, měl jít Pato.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, VVD.

Reagovat
smazaný uživatel

A vlastně za body do fanty taky díky..

Reagovat
vitasrp

Jinak až někdo vytáhne, jak je Clattenburg skvělej rozhodčí, tak se mu fakt asi vysměju, protože letos si ho pamatuju ve 4 našich utkáních a pokaždý to zkurvil. To je opravdu všechno, jenom ne známka skvělého rozhodčího.

Reagovat
kiwwi

tak to, ze TY si ho pamatas vo VASICH zapasoch ako zleho este nic neznamena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

To je jasný, akorát ty 3 rozhodnutí bych ti tady mohl hodit rovnou z hlavy a když by ses na ně podíval, pak víš, že prostě chyby udělal (druhá žlutá pro Lucase v zápase s LFC, penalta na Fabregase v zápase s Arsenalem, dneska penalta na Oscara + mohl straašlivě snadno vyhodit Pieterse).

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Fabreho si pamatuju, hroznej nesmysl, že to nepískl a za minutu pískl to samý v brejku Sanchezovi.

Reagovat
TopinB

Reagovat
nani92

Clattenburg je dobrý rozhodca, len vás jednoducho nemá rád

Reagovat
vitasrp

Já mám rád jeho styl, kdy hru pouští, nekouskuje ji, ponechává citlivě výhody, avšak nemohu si pomoct, ta důležitá rozhodnutí činí často špatně.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Infernoqt

Leicester venku za 4 minuty zápasu proti Watfordu skoro stejný počet střel jako my proti nim doma.

Reagovat
Infernoqt

o šancích ani nemluvím, to už vedou

Reagovat
bbbauch
Reagovat
niflheim

Toto měl Vardy trefit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy Ten im to pekne odjebáva posledné zápasy ... toľko tutoviek nedať

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se na jeho hru kompletně. Strašně důležitý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas ale poslednú dobu zabíja hrozne veľa šancí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mě překvapila (potěšila) ta přirozenost a lehkost, se kterou dva hráči přehráli na dvě jednoduché přihrávky celou obranu až do prázdné. Mají to seběhané krásně. Mahrez bude jednou TOP10 - na tom Leicester vydělá strašnou dardu prachů.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím. Mne sa ich hra páči. Agresivita, priamočiarosť, jednoducosť a živelnosť. Mahrez je skvelý ...

Reagovat
Fenri

TOP10 kde?

Reagovat
smazaný uživatel

všude

Reagovat
Fenri

To je celkem odvážné tvrzení, ale tak, snad je to přeháňka

Reagovat
smazaný uživatel

Už dneska tam ad všema fotbalově ční. Uvidíme ještě, jestli si vybere šprávnej mančaft pro rozvj kariéry, ale stát se to může.

Reagovat
Fenri

Jsem spíš skeptickej, no. Ono fotbalově čnět v malém týmu se povedlo už více hráčům, třeba takovej Lallana vypadal jako bůh místy (a jasně, Mahrez má lepší sezonu, než kdy měl a bude Lallana mít, ale point zůstává stejnej). Jako jasně, ono se těžko odhaduje, jestli je ten hráč momentálně na vrcholu (popř. dokonce hraje nad svoje možnoti), nebo tam je ještě potenciál pro růst, ale těch faktorů je právě tolik, že opravdu nevím, jestli se dá predikovat, že bude mezi 10 nejlepšími fotbalisty planety... Já si momentálně dokážu představit, že zapadne zpět do lehkýho nadprůměru, stejně jako že se posune výš a zvládne to. Ale i kdyby to zvládl, tak to pořád nezaručuje, že se stane jedním z deseti nejlepších

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas se vším.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry ...

Miluju ho.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim ze on ma strop este o dost vyssie ako teraz kvoli tomu ze nemal poriadnu futbalovu vychovu

Reagovat
Usty

Kanté za poločas 6 tackles a 4 interceptions...

Nekoukal jsem moc pozorně, je fakt zase božskej?

Reagovat
EXoRcIsT

co ja som pozeral ich zapasy tak v 90% ano a po sezone onho asi bude bitka

Reagovat
Usty

Já měl na mysli konkrétně dnešek

Reagovat
niflheim

Skvělé střídání, ten Okazaki tam byl fakt dnes zbytečný

Reagovat
vitasrp

Úchvatně.

Reagovat
niflheim

Mahreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
bbbauch

Krasne to trefil

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Naadhera.

Reagovat
Coutinho10

Mahreeeeez Leicester je daaaaal

Reagovat
Dr. Admess

Mahrez

Reagovat
J0EL

Lisky si po ten titul dojdu

Reagovat
Cobra

Fanda Arsenalu

Reagovat
J0EL

Za tie roky si uz clovek zvykne

Reagovat
smazaný uživatel

5.3. Real Madrid - Celta Vigo 7:1 . Ani dva Mahrezove nepomohli

Reagovat
Amos

Lestr ten titul fakt dá, to je mazec.

Reagovat
Hokaido

Nejakej gil nebo neco pls? Nemuzu koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulacia lestru strasne si to zasluzia

Reagovat
Usty

Sklapněte už, vždyť ještě vyrovnaj

Reagovat
Honza Matoušek

Jako k čemu?..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mihi

piče mahrez zranený

Reagovat
I am Mancunian

nie je, sak to normalne dohral

Reagovat
REPLIKATOR

Aha a tak se pozná, že není zraněný

Jednou jsem si natáhl sval před zápasem a odehrál celý zápas. Pak jsem byl měsíc mimo.

Reagovat
I am Mancunian

ale mahrez nie je retard

Reagovat
REPLIKATOR

On není, ale ty asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cobra

Reagovat
Minister

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
supporter

BURN!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Reagovat
TopinB

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

krásně

Reagovat
smazaný uživatel

game over

Reagovat
Mihi

co ja viem, ako hral, ale do sprintov sa uz nespustal

Reagovat
REPLIKATOR

Mahrez zraněný... a je po Leicesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester titul

Reagovat
smazaný uživatel

Kasper už asi 10x povedal you know, to je šulin

Reagovat
nevros

https://www.instagram.com/p/BB7VpKdmPNv/?hl=cs

To je proste borec. sem zvedav co s nim bude, jeste bych ho nekdy rad videl chytat za nas.

Reagovat
Hector17

Bude dneska hrát Smalling? Případně kdy se vrátí?

Reagovat
Erdovec

vůbec nevím, co si o tom dnešním zápase myslet...

Reagovat
smazaný uživatel

normálně vyhrajete

Reagovat
Erdovec

hehe, tuhle chybu jsem v poslední dvou letech párkrát udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Wickham polozraněný a Bolasie po zranění ještě není 100%. Podle mě se můžete porazit akorát sami.

Reagovat
M0rb1D4S

hehe, tuhle chybu v poslední dvou letech párkrát udělali

Reagovat
Erdovec

jako obvykle

Reagovat
Erdovec

ale asi tam fouknu over, za 2,15 to půjde

Reagovat
vladis271

Reagovat
M0rb1D4S

NHL OT: https://youtu.be/RIakbKDq8EQ?t=18s

Branka od Gudase zřejmě pěkná, ale já ten puk neviděl ani v opakovaných záběrech

Reagovat
smazaný uživatel

2+2 v tom zápase měl. Za sezonu do dneška nahrál 6 bodů a teď se takhle utrhne.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

ManU tři body a vzhůru na cestu k titulu

Reagovat
Mimalu

chudák , prohrát to zrovna takovým zápasem, to už je osobní tragédie

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Jardin

no ty kráso

Reagovat
monty25

Reagovat
Usty

Reagovat
M0rb1D4S

Já jsem nasraný, když mi uteče tiket na 500,-. U tohodle by nejspíš letěl počítač oknem.

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
supporter

Tak alespon to nebyl posledni zapas na ktery cekal

Reagovat
smazaný uživatel

oh shit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Ty krávo

Reagovat
Mateo16

na druhej strane si nic ine nezasluzi pri hrani kurzov 1,06 aj ten 1,20 je blbost

Reagovat
vrabejka

Preview 28. kola Crystal Palace - Liverpool FC

The Reds dnes po poledni čeká venkovní zápas proti týmu Crystal Palace.

Jestli chceme pomýšlet na pohárovou Evropu v příští sezoně dnes musíme vyhrát.

Barometr formy:

Oba týmy se nachází na opačných polech tabulk, co se týká formy.

Crystal Palace - tým, která ještě v lednu hrál o top 6, se teď trápí a má pouze 9 bodu na sestup. Z posledních 10 zápasů nevyhráli jediný zápas!

Liverpool FC - my teď dost možná zažíváme nejlepší období v sezoně. Prohrané finále samozřejmě mrzí, ale středeční demolice City 3-0 byla sladká pomsta. Neprohráli jsme už 5 zápasů v řadě tak snad potvrdíme formu.

Zranění: Skrtel, Ings, Gomez, Stewart, Lucas

Hráč ke sledování: Adam Lallana - tento ofenzivní záložník předvedl proti City svůj nejlepší zápas v dresu LFC. Hraje o setrvání v týmu i v příští sezoně. Dokáže navázat na výborný výkon v minulém zápase?

Statistiky:

- The Reds nevyhráli na Selthur Parku od roku 1997

- "The Eagles" jsou součástí Premier League už třetí sezónu po sobě, což se jin ještě nikdy nepodařilo.

- The Reds vyhráli proti Eagles pouze 1 z 5 vzájemných zápasů

Pravděpodobná sestava: Mignolet, Flanagan, Toure, Lovren, Clyne, Can, Milner, Lallana, Milner, Coutinho, Firmino

Tip: 0-3 - Firmino, Lallana, Clyne

Slovo na závěr:

Eagles se nachazejí v nejhorší formě v sezoně, musíme proto s něma zlomit naši negativní serii a vyhrát jasným rozdílem.

Zápas začíná v 14.30, živě ho vysílá Digi Sport 1.

Reagovat
Usty

Zasch: Co říkáš na to, jak Martínez obhajoval simulaci? Pro mě absolutní vyvrcholení toho, co dlouhodobě při rozhovorech předvádí...

Reagovat
Rssa

Nastoupi dnes Flanndini?

Reagovat
Hai

Mohl by divat se na Morena je fakt hruza u neho vsecko konci

Reagovat
fenixLFC

keby u neho vsetko koncilo, ale v obrane unho vsetko pokracuje....

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Confirmed #LFC team to face @CPFC: Mignolet, Flanagan, Lovren, Sakho, Moreno, Henderson, Can, Milner, Lallana, Firmino, Origi.

Reagovat
fff

Snad Lallana a Milner nadviazu na ten posledny vykon ... hoci moc tomu neverim, dva krat po sebe

Ale silna lavicka vcelku, to potesi. Sturridhe, Couts.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Hmm, Flannovi moc neverim proti Bolasiemu. a tiez aspon jeden z dvojice Coutinho- Daniel mali hrat. Neviem no, mam taky pocit, ze dnes to Lallanovi a Milnerovi nepojde tak ako proti City.

Reagovat
smazaný uživatel

za Flanna.

Reagovat
Erdovec

hmm, tak to ten over asi nedám

Reagovat
Coutinho10

proc zase nehraju? to kvuli ty penalte ?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je to dobre, aktuálne (!!!), víťazná zostava sa vcelku nemení, Couts a Studge potrebujú psychický aj fyzický oddych podľa mňa a nastúpia za lavičky dúfam...

Reagovat
13

JJ Sterling touhle dobou loni jezdil na dovču.

Reagovat
Coutinho10

jako jo...proti City doma zahrali vyborne, ale je to takovej nezvyk

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz nemá kto tvoriť, no ...

Reagovat
Coutinho10

j zatim to je hodne slaby

Reagovat
smazaný uživatel

Couts a Studge dnu...

Reagovat
smazaný uživatel

http://mediazone.xyz/streams3.php

Henry krasne o Foxes.

Reagovat
smazaný uživatel

Fourcade nuda

Reagovat
vrabejka

dal na poslední stojce 2 chyby víc zajímavější to udělat nemohl Ole ho sesadí z trůnů v individuálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Palace

Reagovat
Erdovec

stream?

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor je stále veľmi futbalový

Reagovat
smazaný uživatel

Pfuu, to skončí jeho gólom dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bude dnes pěkný fotbalový sport

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale hrozny pohlad kamery

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren je pořád stejnej sráč. Snad se ho zbavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel ísť aj Sakho...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co tím chceš říct, ale Sakho je lepší stoper než Lovren.

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou

Reagovat
fff

Ono celkovo pod Kloppom na mna posobi Lovren lepsie nez Sakho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Túto sezónu je mierne lepší Lovren, minulú s prehľadom Sakho, obaja sú často zranení, pričom Lovren sa o dosť zlepšil oproti minulej (premiérovej sezóne v LFC) a Sakho sa rapídne zhoršil, najmä vinou zranení. Kedže tréner je Klopp a pod ním hrá lepšie Dejan a Sakho ma zas väčší potenciál ( to slovo ma serie), vychádza mi to +/- rovnako...

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom zranění je Sakho taky dost průměrnej, ale pořád lepší fotbalista než Lovren.

Reagovat
smazaný uživatel

Podpriemerný...

Reagovat
smazaný uživatel

Origi hraje dobře

Reagovat
pingla

Bolasie výborně

Reagovat
kiwwi

nepodoba sa Lovren trochu na Pociatka?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt len trochu...

Reagovat
Hai

To je nuda ať už tam pošle Coutinha

Reagovat
cokoliv

Lovren >>> sakho

Reagovat
Usty

Doufám, že aspoň na Digi si od těch voleb odpočnem

Reagovat
smazaný uživatel

No spomínal to včera aj dnes v štúdiu..

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

ať ti něco neuteče

Reagovat
kiwwi

takto nezaujimavy Liverpool tu uz dlho nebol...tento tim nema absolutne cim oslovit

Reagovat
smazaný uživatel

Wow :-)

Reagovat
kiwwi

tak ja Liverpool neznasam, ale vzdy som si rad pozrel ich zapasy a musim uznat ze castokrat ma aj bavili...ale toto je proste slabe jak caj a strasne nezaujimavy tim....

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, ja som reagoval na gól Palace...

Reagovat
smazaný uživatel

ale sedia na lavičke dvaja naj. hráči

Reagovat
johnik

jj prostě když prohráváme tak sme nezajímaví, a když dáme MC trojku tak je to náhoda

Reagovat
kiwwi

nema to s vysledkami nic spolocne

Reagovat
johnik

to říkej svému učiteli fyziky

Reagovat
johnik

Zas gol s takové bramboračky

Reagovat
smazaný uživatel

Palace fans :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp, pošli tam Coutsa a Studga...

Reagovat
johnik

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Stewart je už v tréningu? Rád by som ho videl na DM od začiatku v budúcich zápasoch a Coutsa a Cana / Henda na CM... Na AM Branno / Teix šancu nedostanú, tak nech sa tam točí Lallana a kuľdne Hendo kvôli pressingu..

Reagovat
smazaný uživatel

Brannagan je spíš CM a Teixeira už si za LFC nezahraje, když jde v létě pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj... a štve ma, že odíde bez reálnej šance sa ukázať...

Reagovat
fff

Pretoze na to skratka nema, uz to pochop Olo. 23 rocny nic extra hrac, ledva kvalita na PL.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A Branno je aj AM, ale na CM zahral dobre v áčku, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aj AM, to můžeš říct o každým záložníkovi snad pak. Dobrej zápas na AM odehrál v minulosti i Allen třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

V mladeznickych kategoriach nehral na AM?

Reagovat
kiwwi

Milner to je proste bezmozog

Reagovat
smazaný uživatel

Milner debil

Reagovat
Switchback

Milner ty si hlupák, se žlutou kartou takovej zákrok?

Reagovat
monty25

Milner Takhle do toho jít, když už má kartu...

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp vyzerá posledné zápasy rezignovane / psychicky unavene...

Reagovat
Swarley

už si začíná uvědomovat, co udělal za p-čovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

tvoj foter si to uvedomil kedy?

Reagovat
Swarley

nedávám mu příležitost

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

pěkně Milner, konečně s ním není nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Neni šanca aby sme v tejto sezóne odohrali 2 dobré zápasy po sebe. Tátoi sračka nám aspoň dáva nádej, že zahráme dobre vo štvrtok.

Reagovat
kiwwi

to ze neviete zahrat 2 dobre zapasy po sebe neznamena, ze po sebe nezvladnete odohrat 2 sracky

Reagovat
Hai

konecne neco pozitivniho Shitner ruda dalsi zapas ho neuvidim

Reagovat
Coutinho10

Milner ..takze muj prichod na hriste asi k nicemu

Reagovat
JIMMY-PO

ten CPFC chant je strasne chytlavý

Reagovat
stiflerovamama

Hlupak ale dnes to aj Jurgen postavil zle. Je ine ked sa doma hraci vybičujú na City, vtedy mozu byt prospesni aj hraci ako Milner ale Lallana. Ale takto, ked hrame vonku proti slabsiemu tymu ktory sa naopak vybicuje proti nam, su doleziti najma rozdielovi kreativni hraci, a ti dnes ostali na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

No ono to moc jinak postavit nejde.

Reagovat
stiflerovamama

Coutinho ? Daniel ?

Ale tak chapem, ze ich chcel asi posetrit na United.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Daniela hraje na hrotu Origi a hraje dobře a líp než hrál Sturridge v poslední době. Coutinho jediný přicházel v úvahu.

Reagovat
Maresma

Zachvilu sem přiběhne Ol!ver s Teixeirou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk odejde na chvíli pryč a LFC stihnout dostat gola a redku. To jsem fakt zvedavej, co s tim Klopp hodla delat.

Reagovat
smazaný uživatel

podplatit golmana soupere je asi nejsnazsi no

Reagovat
Swarley

Blindovinka

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Dobře gólman!

Reagovat
JIMMY-PO

heh

Reagovat
johnik

Děkujem za dárek

Reagovat
Honza Matoušek

Gábinka

Reagovat
Mervin

co ta tam dnes předvádí

Reagovat
SunFells

skiller

Reagovat
I am Mancunian

#mufc XI: De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Rojo, Carrick, Herrera, Lingard, Mata, Martial, Rashford.

Reagovat
I am Mancunian

akonahle sa uzdravia skuseni hraci, tak mladici hned skoncia

Reagovat
I am Mancunian

tak snad vo stvrtok si zahraju

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

Reagovat
wild

prekvapilo ma, ze sedi Morgan aj Depay

Reagovat
kiwwi

#mufc XI: De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Rojo, Carrick, Herrera, Lingard, Mata, Martial, Rashford.

Reagovat
EXoRcIsT

tak dufam ze to je len pretom aby si oddychli lebo ked teraz zase LVG odpise Varelu a Depaya tak nech ide do prdele

Reagovat
Makiii

Co to ma zase tohle znamenat? Proc je tam tragickej Darmian kor po zraneni misto vyborne hrajiciho Varely a to stejny Lingard misto Memphisa. Boze, takze ocekavam opet sracku, jako vsechny ostatni zapasy az na posledni 4

Reagovat
iamek

Podle zdejsich odborniku je Varela traged.

Reagovat
Makiii

Aha Proto si namazal celyho Alexisa, az na jeden moment no. A k tomu pridal myslim nejak 2-3 asistence za 4 zapasy.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CubONE

Teda mne prisiel Varela tragicky hlavne smerom dozadu, proti Arsenalu mal aspon tie dva dobre momenty vpredu, inac doteraz nic moc.

Reagovat
Coutinho10

hezky Firmiiinoooo potrestal

Reagovat
smazaný uživatel

šťastie konečne

Reagovat
Mervin

boha, zase ten křeček

Reagovat
johnik

ty vle Benteke hned v šanci

Reagovat
smazaný uživatel

ak je Stewart zdravý, skúsil by som na EL, zostava:

Migno-Flanno-Touré-Lovren-Clyne, Stewart, Can-Couts, Hendo, Firmino-Sturridge... Hendo na AM by si menil pozíciu s Coutsom... Diamant...

Reagovat
smazaný uživatel

Stewart není zdravý a Flanagan není na EL soupisce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je parada, bude hrat Moreno... Can na DM teda a Lallana na AM...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ta tvoje sestava je blbost. Stopeři budou Sakho s Lovrenem, to je tutovka.

Reagovat
Maresma

Jak musel Bentekemu ukazovat, aby běžel do vápna, oh my...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha je tragický.

Reagovat
johnik

kua Moreno škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz aka pekna strela Moreno

Reagovat
monty25

Tyč

Reagovat
CR7RONALDO

Jaký dive Benteke

Reagovat
iamek

Benteke posunul simulovani na jiny level.

Reagovat
smazaný uživatel

BENTEKE, fantomas bude trollovať

parádáááá

Reagovat
Maresma

Ale dneska to heky oživil.

Reagovat
smazaný uživatel

To áno.

Reagovat
kiwwi

vyborne Meriner...resp. postranny, takyto dive spiskat jak penaltu, klobuk dolu

Reagovat
iamek

Klopp jaky zmrdecek. Oslava simulantu

Reagovat
Kopac

ty musim byt riadny invalid :) doslova. v tej rychlosti staci najmensi dotyk aby ta to vykolajilo..vysvetlovat niekomu kto futbal inde ako v telke nevidel je jak hadzat hrach na stenu:)

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
Swarley

to co to jako pískli?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre vam jebe ze dive

Reagovat
stiflerovamama

Ved kolenom ho trafil

Reagovat
monty25

Bentekeeeee Ten má teda nervy, to byla mazácká penalta!

Ale ten zákrok jsem neviděl, tak nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzene Pool

Reagovat
cokoliv

No nevim jestli jsme si za první poločas zasloužili vyhrát, každopádně CP si za druhy nezaslouzili ani bod

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne lebo dal o gól viac ako by napísal Momo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten raper? On fandi lfc?

Reagovat
aramaki

Bol tam dotyk s Bentekeho nohou..uz je otazne, ci na zaklade toho dotyku mal spadnut, ale dotyk tam bol. Mozno penalta prisnejsia, ale dala sa pisknut.

Reagovat
smazaný uživatel

Over 2ka ja sú v klidu

Reagovat
fff

Bol tam dotyk? Videl som ib jendu opakovacku a nezdalo sa mi, neviem.

Reagovat
mickey mouse

byl, kolenem

Reagovat
Coutinho10

Benteke mu zakopnul o koleno sikovne

Reagovat
monty25

Reagovat
johnik

Kua já to vypnu o my dáme gol Ale tři bodíky

Reagovat
Orlandiiik

klasickej lfc fanda

Reagovat
johnik

klasicky se mi to začlo sekat spíš

Reagovat
smazaný uživatel

Trafil ho, aj keď len jemne ale trafil. Vtipné je to, že Benteke si loptu predkopol priďaleko a nestihol by ju, čo si nevšimol obranca Palace. Vyriešil to ako pako.

Reagovat
kiwwi

vyriesil to tak, ze stiahol nohy zo sklzu

Reagovat
smazaný uživatel

.. a trafil pri tom kolenom do kotnika Bentekeho ktory pocitil kontakt a lahol. Zasluzena 11

Reagovat
Coutinho10

Bentekeee ale osobne sem mu neveril ...stejna jako ode me....ale stesti, ze golman tam nesel

Reagovat
monty25

On si podle mě právě počkal, kam půjde...

Reagovat
Coutinho10

no otazka jestli by stihnul zmenit ten kop

Reagovat
stiflerovamama

Ako Coutinho proti City

Reagovat
Coutinho10

j tam byla chyba....ze brankar cekal do posledni chvile...Benteke nastesti to mel v tonhle snadsi, ze sel na druhou stranu

Reagovat
Coutinho10

nebo kdyby zustal uprostred...tak by to nebylo snadny

Reagovat
vladis271

jasná pecka.

Reagovat
johnik

Jakože Benteke i přesto že se mu nedaří nám už udělal tolik bodů že to není možné ani

Reagovat
stiflerovamama

bola jasna teraz z opakovaciek to vidno dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam maju za panacika v studiu digi? Ze mu a lfc su 2 najuspesnejsie kluby poslednej dekady v pl

Reagovat
EXoRcIsT

Liverpool zasluzene Palace totalne odisiel

Reagovat
Dawon

Je fakt super, ze kdyz se Depay konecne rozehral k dobrym vykonum, tak ho posadi Paneboze uz fakt

Reagovat
niflheim

Depay sedí?

Reagovat
niflheim

A Varela

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam im to teplý Fletcher nepustí ...

Reagovat
niflheim

Běž si řešit volby.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám futbal.

Reagovat
Swarley

nechceš si jít hrát ven? organizovat nějakou domobranu nebo tak něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher jak vypusril Martiala ..

Reagovat
Grahf

stream na united?

Reagovat
CR7RONALDO

Ale Mata má naozaj dobrú formu Len ten Memphis tam vážne teraz chýba, dúfam že najneskôr v 60. minúte tam naskočí

Reagovat
niflheim

Martial je fakt na tom křídle jalový... toho bych dával jen do útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA je tak odporný, hnusný, nesympatický tím. 4 stopéri v obrane a dvaja štítovi záložníci hrajúci pár metrov pred nimi. Škoda, že s najväčšou pravdepodobnosťou nespadnú.

Reagovat
smazaný uživatel

+Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

ten herrera je takové hovno... stojí a čumí a žádná reakce na míč nesnáším ho

Reagovat
Busby babes

If Carrick & Fletcher end up racing for a ball it's gonna look like a picture slideshow.

Reagovat
Infernoqt

Mě ten náš fotbal už taaak moooc nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, že by Darmian někdy dobře odcentroval.

Reagovat
Swarley

wtf

Reagovat
Swarley

tak to je taková Rooneyovinka, ty vole Mato...

Reagovat
wild

dik ty kokot

Reagovat
Grahf

a možme to vypnuť, mata je chuj

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Busby babes

to je kreten.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata to zahral na Smallinga

Reagovat
smazaný uživatel

Dean Fletcher konečná

Reagovat
Dawon

Reagovat
J0EL

Jasna. V tomto Dean rozhodol spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo všem hráčům vyměkl mozek?

Reagovat
Swarley

jako tohle mě zrovna u Maty teda fakt překvapilo, to bych nečekal

Reagovat
wild

jebnuty retard chod dopici ako mata

Reagovat
Dawon

TUPEC

Reagovat
Busby babes

to bude blogisek!! One red card behind.

Reagovat
CR7RONALDO

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Klasický Dean... Byť stredobodom zápasu to je jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

obe karty jasne

Reagovat
Dawon

wtf proboha, sundej si ty cervene bryle naprosto zaslouzene

Reagovat
Busby babes

proc? vsak obe situace uplne jasny. Jak Smalling proti City...

ted jen doufam, ze to na nej bude mit stejnej efekt.

Reagovat
kiwwi

9 z 10 rozhodcov by to vyriešilo dohovorom

Reagovat
smazaný uživatel

To neznamena, ze to neposral Mata, vsak to dojebal, picuj na neho.

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
kiwwi

Ja nepicujem do nikoho keď si si nevšimol... Hodnotím Deana a jeho štýl rozhodovania... Nikde nepíšem ze urobil chybu alebo čo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Jak nepicujes nikoho? Picujes Deana kdy to posral Mata...

Reagovat
kiwwi

nauc sa citat

Reagovat
Counter

Naopak - musí se naučit nečíst tvé komentáře

Reagovat
kiwwi

vidim ze mas zase jedno z tych tvojich zatmeni...

Reagovat
Svatej

Wtf

Reagovat
Busby babes

tomu neverim ani nahodou. prvni demence, jasna zluta, kterou by dal kazdej. druha zas kosa no. tam si rozhodne nemysli, ze by to nikdo jinej netrestal kartou.

Reagovat
vitasrp

Já si teda myslím, že by dost rozhodčích v letošní sezóně tu kartu nevytáhlo, nicméně to samozřejmě neznamená, že by to bylo správný rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

no ok, nemam jak dokazat svuj nazor, takze je to asi fuk. Co se da delat, dostal ji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď rozhodca neurobil chybu, to kiwwi nikde nepíše. Urobil to správne.

Reagovat
kiwwi

schizofrenia?

Reagovat
Busby babes

vsak ja nerikam, ze to nekde pise, jen jsem nesouhlasil s tim, ze 9 z 10 by tu kartu nedalo. nic vic, nic min.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som len chcel podtrhnúť to, že kiwwi nikde nepíše, že Dean urobil chybu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

klasicky reto ivan

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
iamek

Vylouceni Maty je posileni.

Reagovat
smazaný uživatel

mata nejhloupější karty zaslouženě, dement

Reagovat
smazaný uživatel

lol se nechá vykartovat na Fletcherovi...

Reagovat
Darren Fletcher

joj matička, no neva

fletch dvakrat

Reagovat
niflheim

LVG snad bude brečet... tohle je fakt škoda, teď to bude kurevsky těžký z toho dostat body, zvláště když je to šance Arsenal zkrátit na 2.

Reagovat
EXoRcIsT

ma uz jednu zltu a tak ho skopne co si asi myslel ze sa stane

Reagovat
pingla

Tragéd kola prozatím Mata

Reagovat
J0EL

Coq

Reagovat
smazaný uživatel

odprodat ty dvě španělské krysy a fellainiho pls

Reagovat
aither

Tři hráči, co mám ve fantě dostali červenou, nádhera

Reagovat
Infernoqt

Ta červená karta může být dar z nebes. Naší sračko-fotbalem bychom se sotva prokombinovali do vápna soupeře. Takto se aspon stáhnem a můžeme udeřit z protiútoku, pokud to to prase na lavičce dovolí.

Reagovat
Busby babes

jo no, oni jim zakazuje utocit a behat a zpracovavat si mic.

Reagovat
Infernoqt

a kde, ty demente, píšu, že nám zakazuje útočit, běhat a zpracovávat si míče

Reagovat
Busby babes

"pokud to to prase na lavičce dovolí."

Reagovat
Infernoqt

Jo - udeřit z protiútoku, protože to není jeho filozofie. Zakazuje obráncům přejít půlku hřiště a pak dát dlouhej pas. Nedovoluje prakticky hru na risk tvořenou z vlastní půlky. Kolikrát náš tým neví, co hrát.

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis.. ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Dean je ale taky pěkenej kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo stupidnych vylúčení. To je vrchol čo tam tento víkend predviedli Mata, Mirallas, Milner a ďalší.

Reagovat
vitasrp

Já nevěřím vlastním očím, sudí hráči neodpustil žlutou kartu, dokonce i našel koule na to, aby takový rozhodnutí udělal v 25. minutě zápasu. Dost slušný.

Reagovat
Busby babes

ted by mohl jeste najit odvahu obcas pisknout i faul na nas...

Reagovat
smazaný uživatel

Jebem ti ty bloger hnusny

Reagovat
niflheim

Jinak za Fergieho by se to nestalo

Reagovat
Swarley

Rafael, Rooney...

Reagovat
Swarley

jo jakože by Dean nedal tu druhou žlutou...jo taaak...

Reagovat
niflheim

Reagovat
REPLIKATOR

United jsou schopní vyhrát i v oslabení

Reagovat
Grahf

Miesto roja a darmiana mohol kľudne dať juniorov, zahrali by 100x lepšie.

Reagovat
I am Mancunian

nemohol

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste neskutocne, vzdy nam to kurvia hraci, ktori by to mali tahat, to uz ani nie je normalne asi.

Reagovat
Busby babes

dopici, proc to tam ted Rashford zastavi na pulce...

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling je všude

Reagovat
JIMMY-PO

OT: ide niekto na Euro na zapasy s Ruskom alebo Anglickom?

Reagovat
smazaný uživatel

Martial hrá hrozne. Aj proti Watfordu hral hrozne.

Reagovat
EXoRcIsT

Darmian okamzite dole to je katastrofa jeho centre nieze niesu presne oni sa len nedostanu cez prveho hraca co stoji pri nom

Reagovat
Garbicz

No Mata to pěkně zavařil,hlavně ta první žlutá úplně zbytečná .. Hodil bych tam Memphise poslední dobou se snažil,tk by mohl něco předvést. Jinak ještě že tam je ten Chris,zatím je super

Reagovat
EXoRcIsT

Depay , Varela na ihrisko okamzite

Reagovat
smazaný uživatel

Mataaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tá prvá karta neuveriteľná primitívnosť.

Reagovat
Swarley

no to je průser, tohle tak zkušený hráč nemůže udělat, to je hotová vražda...teď to bude neskutečně těžké, buď z nějaké standardky nebo tam vyslat co nejdřív Depaye, který bude schopný něco vymyslet čistě sám a přejít přes pár hráčů...Martialovi to dnes nejde, Lingaard hraje lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

Martial je utavený tuším posledné zápasy...

Reagovat
Swarley

souhlas no, vypadá to tak...je fakt, že na tak mladého hráče je to fakt zápřah, v podstatě hraje celou sezónu v základu a dost na něj spoléháme...pauzu by potřeboval...

Reagovat
I am Mancunian

vsak si oddychne, ked sa zrani

Reagovat
Busby babes

naopak na ty protiutoky by nam to mohlo sedet vic. uvidime co zelva vymysli... doufam, ze to nebude klasicky Fella misto Herrery.

Reagovat
CubONE

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

To už má v podvedomí Mourinhov príchod, tak mu začína šibať.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://www.youtube.com/watch?v=mHcDzVIMZpU

Kto to je? Pozná ju niekto?

Reagovat
niflheim

Angel Buck

Reagovat
I am Mancunian

druhy polcas hrame vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je to nejaky cas, co sme sa rozhodli, ze vsetky nase rohy bude zahravat Blind a uz je to kurva nejaky cas, co sme z rohu mali aspon naznak sance.

Reagovat
kiwwi

neni kto iny

Reagovat
Busby babes

Jones je zranenej.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vladis271

sa sťažuj, náš posledný gól z rohu si pamätá možno Swarley.

Reagovat
Swarley

pojď, tohle musíme dát

Reagovat
Swarley

hm, supr

Reagovat
Busby babes

jsem v prvni chvili myslel, ze to kope Rojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost pofidérní faul teda

Reagovat
Swarley

hlavně si to Martial dost zbrzdil, měl zkusit radši zrychlit

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to kopal? Dost zahozena sance

Reagovat
Busby babes

Herrera.

Reagovat
niflheim

To je škody.

Reagovat
niflheim

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Nenávidím tento tím

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon

Reagovat
niflheim

V piči tuto.

Reagovat
wild

Treba tam dat Depaya

Reagovat
kiwwi

10 sekund pred golom som hovoril, ze WBA staci ked dostanu loptu do sestnastky a daju gol...ta na

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

jak muze byt na penalte uplne volnej??

Reagovat
niflheim

Čí to byl hráč do prdele? Kdo ho měl bránit?

Reagovat
Busby babes

Blind.

Reagovat
wild

Blind

Reagovat
smazaný uživatel

Achh, to je zbytocne nieco proste hovorit k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný blind

Reagovat
CubONE

Blind tam robil co?

Reagovat
celeb

nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

WBA je příšernej tým, ale Rondon je super!

Reagovat
Dawon

Blind proste neni stoper no, to se neda svitit, jak vedle sebe nema Smallinga v zivotni forme a celkove dobre fungujici tym smerem dozadu, tak je to strasne moc videt

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si ani predstaviť, kam až Blind doletí, jak ho Jose vykopne preč.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by to robil? Veď také defenzívne krídlo na ľavý kraj zálohy sa vždy zíde, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
EXoRcIsT

dpc dement da dole Herreru a zaloha v tom momnte odisla s nim sak Schneiderlin a Carrick to su jak 2 panaci vobec nestihaju Darmian toto iste a Blind by mal davat svoju vyplatu Smallingovi bo vsetko riesi on a ked sa nahodou dostane do suboja Blind tak asi v 80 % ho prehra

Reagovat
smazaný uživatel

Blindacik ty vole Mal hrat Mensah

Reagovat
nani92

Mensah, Depay Varela a prehralo by sa aspon so cťou

Reagovat
wild

Blind, Fellaini, Mata su prvi traja na zozname odchodov pre mna najblizsie leto

Reagovat
EXoRcIsT

Jones , Darmian pokial sa nezlepsi lebo zatial mu dava Varela dobre na frak

Reagovat
nani92

Blind určite nie, len nie v základe..viacpostový lepič sa nám určite zíde

Reagovat
smazaný uživatel

na stoperovi ne, tam prohrává souboje, nalevo máme lepší náhrady a do středu je pomalý... blind fakt ne

Reagovat
nani92

a kde mame tie nahrady teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Mensah!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

radsej nejaky mlady hrac ktori sa ukazuju v dobrom svetle ako tento zmatkar

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

na začátku jsem si přál nechat Blinda a prodat Roja, protože mít oba je zbytečné, ale poslední půl roků si mě Rojo získal a doufám, že Blind odejde, tolik toho posrát není možné...

vyhodit Blinda, Herreru, Fellaini, Mata?, ´´

Reagovat
Busby babes

posledni pul roku, kdy byl Rojo zranenej?

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to sympoš a když hraje, tak vidíš, že maká, mám ho rád

Reagovat
EXoRcIsT

Herreru jedineho normalneho zaloznika co dokaze aj behat

Reagovat
smazaný uživatel

Běhat uměl i Cleverly a hejtovali ho všichni, Herrera je marný hráč

Reagovat
EXoRcIsT

Herrera je nas jediny zaloznik co dokaze robit pressing ma presne prihravky techniku chodi do subojov to je ten posledny z nasich zaloznikov co by mal odist

Reagovat
smazaný uživatel

nezpracuje míč, přihrávky dává dozadu, presovat uměl i Cleverly... Herrera je prostě průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

Herreru

Reagovat
Infernoqt

celej tým je na hovno, ale nedá mi to, dokud nezjistíme, jestli to není tou filozofií... protože spousta hráčů nemá pevné startovní místo - kromě de gey a smallinga - a kolikrát nevědí, kde se mají pohybovat a co hrát... a přihrávkou dozadu nic nezkazej...

Reagovat
Busby babes

tak Memphis. pojd a dej dva fiky.

Reagovat
EXoRcIsT

ano zacnime nakopava lopty na hrot ved Martial si poradi vo vzduchu so stopermi West Bromu

Reagovat
Busby babes

neboj, prijde Fella.

Reagovat
EXoRcIsT

toho ked este raz uvidim na ihrisku v drese United tak asi dostanem infarkt

Reagovat
Busby babes

tak ne, Fosu Mensah...

Reagovat
kiwwi

ty vole ten Darmian je dreveny...ako brani super, ale technika jak hrac z okresu

Reagovat
Busby babes

Fosu mensah... jako ne ze bych mu to nepral, ale co ma jako byt ten plan?

Reagovat
Infernoqt

není to poprvé, bráníme prohru o jeden gol

Reagovat
One-Real

Tohle může vyrovnat jenom Big Fella.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Chapu, uz se soustredime na vyhru v EL

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Squawka/status/706535607376412673

We've finally found an unflattering photo of Daley Blind. Took us ages.

Reagovat
smazaný uživatel

Blind nešel do souboje, protože byl pomalý, zůstal stát po pěti vteřinách kolem něj kolmice a on zase pomalý má za sebou oba dva hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu se zvedneme a opět padáme zpátky.

Reagovat
CubONE

Ten zaver to bolo jak z okresnej ligy neskutocne zle

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tragédi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele